Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Premier League, 27. forduló - Nem Wayne-nek való vidék*

2010.02.23. 14:35 pote

Tovább folytatódik a hullámvasutazás a táblázat elején, és eközben kezd beállni a végén az a massza, amelyik ki fogja termelni azt a három szomorú csapatot, amelyek augusztustól a Championshipben kergeti a labdát. A forduló tíz meccséből kilencen olyan eredmény született, ami senkit sem lep meg, azonban az MU elkalapálásának komoly visszhangja volt. Véleményünk szerint azt sem sokan gondolták, hogy a City-Pool meccsen mindösszesen háromszor találják el a kaput.
Lapozás után a forduló meccséről, a BL-helyekért folyó harcról és a kiesés elleni küzdelemről is olvashattok.

A forduló meccse: Everton - Man Utd 3-1
Pedig nem úgy indult, hogy emlékezetes csata lesz. Az első negyedóra végén Berbatov úgy beverte a szerencsésen elé pattanó labdát, ahogy azt már hónapok óta várják tőle. Az Everton azonban nem omlott össze, és átvészelve a pár pillanatnyi zavarodottságot, góllal tért vissza a meccsbe. Méghozzá nem is akármilyennel. Dinijar Biljatletgyinov (jól kiszúrtak vele a szülei, hogy ezt a nevet adták neki) tizennyolc méterről zúdította be a rövidbe. Ilyen messziről kétévente szokott gólt kapni Van der Sar. Mondjuk, az is igaz, hogy azért ennél acélosabb védősor szokott előtte tartózkodni. A Brown-Evans-Neville trió tagjai idén már külön-külön is komoly gyengülést jelentenek a MU védelmi vonalának, együtt azonban kész katasztrófa a teljesítményük.
Ettől függetlenül a mérkőzés hajrájáig semmi jel nem mutatott arra, hogy a bajnok vesztesen fogja elhagyni a Goodisont. A cserék azonban döntöttek. Miközben Gosling hat perccel, Rodwell pedig két perccel a pályára lépés után a kapuba talált, addig Scholes, Obertan és Owen semmit sem tett hozzá csapata játékához. Ezt még el is bírta volna a United, de azt már nem, hogy Rooney-nak nem volt értékelhető megoldása.
A játék képe alapján a döntetlen lehet, hogy igazságosabb lett volna, de ettől az Evertontól kevesen sajnálják a sikereket. Moyes évek óta szinte a semmiből építkezik. Ritkán nyafog a kisebb költségvetés vagy a sérülések miatt, és bátran dobja be a fiatalokat a mélyvízbe. Szurkolunk nekik, hogy jövőre is tudjanak nemzetközi porondon indulni.

Cél: a bajnoki cím
A MU botlását mindkét trónkövetelő kihasználta.
A Chelsea Drogba és Cech vezérletével diadalmaskodott a keményen küzdő Wolverhampton otthonában. Az elefántcsontparti támadó (nem Kaloura gondolunk itt) már csak két góllal van lemaradva Rooney mögött a mesterlövészek versenyében. Az Ágyúsoknak sem ment könnyen, de végre Bendtner is betalált, majd Fabregas a ráadásban biztosította be a győzelmet. Az első gól után dínom-dánom volt, a második után csak dínom-spanyolom (elnézést, ez borzalmas, de benn kell hagynom - a szerk. lelkiismerete).
Tippünk továbbra is: Chelsea bajnoki cím.
Wolverhampton - Chelsea 0-2
Arsenal - Sunderland 2-0


Cél: a mézes bödön
A Villa és a Spurs is hozta a kötelezőt, bár problémájuk volt mindkettőjüknek. A Spurs elfelejtett boronát vinni Wiganbe, így kellett egy kis idő, míg hozzászoktak a megyekettes talajhoz. Utána azonban - hogy az agrár szakmánál maradjunk - hengereltek. Pavljucsenko kétszer is eredményes volt.
Ahogy Downing is. Az utóbbi szerintünk nem jó hír az angol foci szerelmeseinek, mert őt nem nagyon engednénk a válogatott közelébe, de ez legyen Capello baja. A Villa különben hátrányból fordított, ráadásul 1-1-ről tizenhárom perc alatt jutott el az 5-1-ig.
A forduló rangadójának harangoztuk be a City-Poolt, aztán még egy Paks-Pápa felkészülési meccs is szórakoztatóbb lett volna ennél. Képtelenség érdemben írni bármit is, egyszerűen egyik csapat sem érdemli meg, hogy a BL-ben játsszanak jövőre, ha csak ennyit képesek letenni az asztalra. Persze még van tizenegy forduló, ahol bizonyíthatnak, de ez most édeskevés. Az meg különösen fura, hogy ez alapján a szezon alapján, inkább ülnénk be egy guatemalai börtönbe, mint egy Pool-meccsre.
A meccs, így csupa kisbetűvel, egyetlen élvezhető pillanata az volt, amikor a kommentátor felhívta a figyelmünket, hogy Mancini szeret a fiatalokhoz nyúlni. Na ekkor ugrott be, hogy az olasz menedzser hasonlít Roman Polanskira.
Tippünk a negyedik helyre, a fentiek ellenére: Liverpool.
Aston Villa - Burnley 5-2
Man City - Liverpool 0-0
Wigan - Tottenham 0-3


Cél: ki ne essünk
A Pompey-ról már lemondtunk, mint Chelsea-játékos felesége a hűségről, így a maradék két helyre hét jelentkezőt tudunk felsorolni: West Ham, Sunderland, Wigan, Wolves, Hull, Bolton, Burnley. Össz-vissz négy pont van közöttük, vagyis ez még tényleg hétesélyes csata.
Ahogy a kiesés elkerüléséért küzdő csapatoktól elvárható, a West Ham kivételével, ki is kapott mindegyik. A West Hamnek is nagy szerencséje, hogy egy másik jelentkezőt kaptak a hétvégén.
Tippünk még nagyon nincs, de a két újoncnak nagyon nem áll jól a szénája (lassan a Magyar Mezőgazdaságba is mehetne ez a poszt).
Portsmouth - Stoke 1-2
West Ham - Hull 3-0
Blackburn - Bolton 3-0


Cél: kellemes időtöltés
Még lesz tizenegy, illetve tizenkettő, ilyen óriási téttel rendelkező mérkőzésük az idényben. Gera: gólpassz, gólt eredményező szabadrúgás kiharcolása. Mi ez, ha nem válogatott forma. Bár, ha van egy kosarunk, amiben van kúp, kocka, henger és piramis. Majd abból kivesszük a hengert, akkor az is egy válogatott forma lesz. (bocs még egyszer - a szerk. megtépázott lelkiismerete)
Fulham - Birmingham 2-1


A hétvégi kupadöntő miatt a MU előrehozta soros bajnokiját. Ma este a West Ham látogat az Old Traffordra. Volt időszak, amikor a londoni csapat volt a bajnok mumusa, de a pontszerzésre jelen állás szerint minimális az esély. Rooney gólokat fog szerezni. És jobb meccs lesz, mint a Stuttgart-Barca.

*köszönjük Dr Keynes-nek a címhez nyújtott inspirációt

89 komment

Címkék: angol premier league pl

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr691783742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bidzsibj 2010.02.23. 14:46:30

Sziasztok!
A ma esti MU-WHU biztosan jobb meccs lesz mint a barmelyik mai BL meccs.
Jo szurkolast mindenkinek!
Hajra MU!

Walmer 2010.02.23. 14:56:09

Capello biztos vagyok benne, hogy nem olyan ostoba, hogy ezt a fogalmatlan Downingot behívja, mert rúgott 2 gólt egy bajnokin. Többek között ebben is különbözik az utóbbi 10 év szövet6ségi kapitányaitól.

Mondjuk az is megérne egy misét, hogy hogyan lett egy nagyon ígéretesen indult Stuart Downingból egy ekkora nímand mostanára.
Idén még csak gyengén játszani láttam. De a remény hal meg utoljára: még mindig bízom benne, hogy csak egy hosszúra nyúlt formahanyatlás ez.

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2010.02.23. 14:57:11

Ha csak a címet írod le pote és post nincs is alatta, már akkor elég... Zseniális!:) A dínom-spanyolom meg hab a tortán.

slowmotion 2010.02.23. 15:02:16

Rooney-nak biztos azért nem ment, mert megrohanták gyerekkorának szép emlékei.
viszont a Villa-Cselszkij-Arsenyál triót ezúton is csókoltatom, isten éltesse őket sokáig (főleg az utóbbiakat, jól jött az a második gól a hendikepes szelvényemnek)

duran6 2010.02.23. 15:03:39

4 szutykos pont a Chelsea előnye és máris bajnok...? persze... (jót röhögök majd a sok géniuszon, aki most Chelsea bajnoki címet vizionált)

füligjimmy77 2010.02.23. 15:03:51

"Az első gól után dínom-dánom volt, a második után csak dínom-spanyolom"

Na, eltartott egy darabig, amíg megértettem.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.02.23. 15:03:57

Most már azt is tudom, hogy tímértekezleten nem olvasunk sutyiban angol foci elemzést, mert rohadt nehéz fapofát vágni miközben ráz a röhögés a City-Pool meccs elemzését olvasva :DDD

slowmotion 2010.02.23. 15:04:43

a szerző vajon mit csinált cikkírás előtt?
előző este szétcsúszós italozás, cikkírás napján a Galla-életmű megtekintése? :D

slowmotion 2010.02.23. 15:06:40

(egyébként a helyes megfejtés a ját[b]ssz[/b]anak. bocs.)

Asidotus 2010.02.23. 15:10:00

OFF:
a BL-meccsnézős tippelőst ki lehetett volna bővíteni "kapcsolgatok a két BL-meccs között"-tel.
Mert jó látni a Barcát, de ha nagyon elverik a Stuttgartot, miközben Athénban meg izgalmas, szoros meccset vívnak, akkor lehet, hogy annál ragadok le.

ON:
Azt én is csak döbbenten néztem, hogy Wigan-ben milyen pálya volt, remélem az MLSZ-nél nem látták, mert aza alapján bármikor lehetne magyar bajnokit is játszani.
Jelenleg nincs olyan angol csapat, amelyik hozná az utóbbi időkben megszokott 4. angol BL induló szintjét. MÍg a MU és a Chelsea kimagaslik a 16-os mezőnyből, az Arsenal masszív tagja, addig szerintem a Liverpool, Man. City, Tottenham, Aston Villa négyesből bármelyik már inkább lefelé lógna ki.

pote · http://nst.blog.hu/ 2010.02.23. 15:11:54

@Nűnű:
off
most már marad így,
kattints a Barca-meccsre...
on

Walmer 2010.02.23. 15:17:00

amúgy téli olimpia éjjel 1.30-tól játszik.
kanada-Németo.
nekem kötelező program.

Asidotus 2010.02.23. 15:20:00

@pote:
A Bordeaux meccsre kattintottam, mert így látható, hogy ki tudja Digin követni a fordulót. (Ahol a últ héten nem volt Csiszár, hála a Magasságosnak, aki a Maga hasonlatosságára megteremtett Engem is:)

Asidotus 2010.02.23. 15:21:18

@pote:
Bordeauxra kattintottam, mert így jobban látszik, hogy ki tudja Digin követni a BL-t.

Asidotus 2010.02.23. 15:22:45

@Nűnű:
A blogmotort nem a Maga képére formálta a Teremtő

pote · http://nst.blog.hu/ 2010.02.23. 15:23:49

@Nűnű:
nagyon rákattinthattál! ;)

(tudom, b..i blogmotor, de a csiszáros részt gyorsan elfelejtetted :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.02.23. 15:25:04

ez a pool nem ér oda a negyedik helyre - továbbra is állítom.

ha nyerünk a stoke ellen, akkor kezdhetünk számolgatni.

Üdv, ymy - ritka jó poszt, gratula!

Juan de Keserű, a keselyű 2010.02.23. 15:29:03

Asszem én ma is az olimpiát bámulom, biztos lesz egy-két csinos curlinges csaj.
Bordeaux lazán nyer, a Stuttgart-Barcelona is fix 1-es, WHU meg alap, hogy hint egy 3-mast.

Juan de Keserű, a keselyű 2010.02.23. 15:36:01

@peter135: Egy, a szenzációs Delap-bedobások közül?

vadkutya 2010.02.23. 15:44:20

@peter135: Örök pesszimista. Sztem behúzzuk, jó kis 1 gólos meccs lesz.

@imici77: Én már most számolgatok. A Chelsea-t most eleve szétszedi majd a média a kurvázások miatt, meg aztán ott a VB, oda mennek sokan a MU-ból is, sztem nekünk áll a zászló...

lonicera 2010.02.23. 15:47:15

először azt hittem, a szóvicc blogot olvasom, de gyorsan rájöttem, hogy ott nincsenek ilyen magas színvonalú viccek :D szét röhögtem magam, köszi :D

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.02.23. 15:55:00

@peter135: fogadjunk egy sörben? Ha Te nyersz, akkor kapsz traubit :) nyerünk, mert nyernünk kell!

szeme közé, laposan! 2010.02.23. 16:02:09

@pote: És ez: Egyik este eljött hozzám egy Tyrannosaurus Rex és Hamlet - volt nagy dínom-dánom.

pote · http://nst.blog.hu/ 2010.02.23. 16:05:36

@szeme közé, laposan!:
:)
először én is dinoszaurusszal próbálkoztam, de aztán fabregas értékesítette a 11-est :)

caralho voador 2010.02.23. 16:12:52

Jaj, de jó poszt, kösz, pote, kiröhögtem a belem. Már épp öngyilkos akartam lenni, de most inkább mégse. És még ha az este a WHU elpicsázná múúú-t, dejóu volna.

badblood 2010.02.23. 16:16:49

Na, ez vagány cím lett!! xD Meg a post is! :)) dínom-spanyolom... b+!!! xD

Ma stuttgart drukker leszek (azaz csak szimpatizáns) de nem biztos, hogy nézem is...

badblood 2010.02.23. 16:19:34

@badblood:
és persze a west ham-nek is szorítok :))

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.02.23. 16:38:27

@imici77:

Úriember biztosban nem fogad. :) Mindenesetre hogyha nyerünk, akkor kiteszem avatarnak egy általad meghatározott időpontig a Silvestrevel készült közös képemet.

(Denilsonnal nincs, mielőtt nagyon meg akarnál alázni :) )

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.02.23. 16:47:07

höjj. nem tudtam, miért ojjan nehéz Dini, Gyini, na szóval, az Everton első góllővője nevét kiolvasnom.

Gyinyijar Biljaletgyinov. Gyinyijar Biljaletgyinov ... Gyinyijar Rinatovics Biljaletgyinov (oroszul: Динияр Ринатович Билялетди́нов, ...

nem autentikus, de így könnyebb. :)

nils_h 2010.02.23. 16:56:08

bazeg, pote, ez büntetett...

Cadaver!! 2010.02.23. 17:55:17

Dínom-spanyolom szovicc.blog.hu-ért kiállt, nagyon durva:D, a másik poén csak simán agyzsibbasztó, én is ilyenekkel szoktam operálni családi és baráti körben (szeretnek is nagyon).

Ricsman - HóStrucc 2010.02.23. 18:18:28

@pote: nagyon ott voltak a hasonlatok (bárhol is legyen az) és nagyok voltak a faviccek is, pedig nem volt köztük mamutfenyő! :D Legjobb posztjaid egyike all-time, nálam.

note: rendelnék abból, amit előtte ettél-ittál, bármi legyen is az, és bármibe kerül! :D

Leon Osman 2010.02.23. 20:51:19

Hát ha így megy tovább az Everton behúzza a negyedik helyet, az lenne az igazi parádé... bár a sérülések miatt kevés rá az esély, de a hatban ott leszünk, ezt megmondtam 5-6 fordulóval ezelőtt is , s közel a cél :)

Boodler 2010.02.23. 20:58:16

Ki ez a Vidic a MU-ban, valami új srác?
Épp ideje volt. (És remélem nem kiabálom el.)

Lacóka 2010.02.23. 21:09:26

óistenem, adjon már vki valenciának egy bal lábat! kössük oda robi kárlosz jobbját, még az is többet érne...

Lacóka 2010.02.23. 21:20:22

andersonnal mi lett? vagy mindenki barcát néz? (én is, azért kérdem :)

Boodler 2010.02.23. 21:29:00

@Lacóka:
Anderson megsérült egy passz után aztán rendbe jött aztán megint megsérült és lement.

Most mutattak egy egeret a cserepad környékén.
:)

Lacóka 2010.02.23. 21:37:27

@Boodler: azt nem láttam :) azt viszont igen, h foster továbbra sincs jóban a beadásokkal. mért nem vdS véd?

Leon Osman 2010.02.23. 21:39:38

@Lacóka: mert nincs rá szükség...

Viszlat 2010.02.23. 21:41:49

@Lacóka: ha jobbal kapásból így ad be, akkor nincs szükség arra a balra:)

Parraghramma. · http://torrance.freeblog.hu/ 2010.02.23. 21:42:40

Ez nem kis gól volt.

Sokkal inkább nagy.

Kiszámoltam.

Kétszer.

Lacóka 2010.02.23. 21:44:51

@Viszlat: jaja, ez gyönyörű volt. Nem kéne neki jó bal láb, csak találja el vele az ötösön a labdát :)

progvog 2010.02.23. 21:54:03

@anonim222 [semleges néző]: a legjobb, hogy valamelyik kommentátor következetesen végig Bili-legyinovnak mondta, még a kis szünetet is egyfolytában betartva, azt hittem, két neve van a csávónak :D

Strigo 2010.02.23. 22:00:51

Kedd esti békés labdázgatás. Owen-Rooney csere esélyes.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.02.23. 22:07:55

@progvog: hát, az orosz már rég nem kötelelző. :))

mann 2010.02.23. 22:12:39

Pöte jö lett a poszt, grat.

A gól kifejezetten szépre sikeredett. Persze, Wazza megint.

mann 2010.02.23. 22:21:36

Nem rossz ez a páros kapcsolat. Valencia bal lába ilyenkor nem is hiányzik :)

Everred 2010.02.23. 23:30:15

No, otthon azért még megy Rooney-nak. Home sweet home.

Ferguson 2010.02.24. 00:13:31

Rooney az Isten! A többi nem számít... :)

Leon Osman 2010.02.24. 01:49:55

@Ferguson: Le merném fogadni, hogy tőlünk fog visszavonulni :)

clfo 2010.02.24. 08:46:09

Anderson & Ferdinand hosszabb időre kidőlt. Rionak kiújult a hát problémája még a meccs előtt...

nils_h 2010.02.24. 10:36:40

@Lacóka: mint nemrég láttuk Scoles bal lába is "elsül" néha :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.02.24. 23:17:28

nah, akkor a city nem nyer idén semmit.

a fa kupát meg behúzza a sp?rs? :)

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.02.24. 23:33:24

újabb ócska teljesítmény, bár csak 15 percet láttam a meccsből stream hiány miatt...

Ade-t ki is állították, nagyon hiányzik most egy 3 meccses ban neki és a klubnak
kaptunk gólt megint Delap bedobásból, ha jól olvastam, csak a szokás hatalma

kár lett volna továbbmenni, hogy a Chelsea megpofozza a csapatot

elég lesz a szombati meccs, Tevez talán visszatér, de az még kevés

Come on City!

Woland 2010.02.24. 23:56:34

Pavljucsenko kevesebb mint masfel meccs alatt nyomott 4 golt, remelem bennragad az Everton ellen a kezdobe. ha nem megy neki masodik felidore johet Crouch vagy esetleg Eidur (akitol elvettek egy onside-nak tuno golt volt csapata ellen).

a ruszki kupameccseket tekintve tokeletes merleggel rendelkezik a Tottenham szineiben: 13 kupameccs 13 gol. ez aze ize, nem?

Lennon meg raserult az eppen gyogyulo agyekproblemajara, ugyhogy meg egy par hetet nelkule kell lehuznunk.

a Villa megint nagyreszt maknak koszonheti a tovabbjutast, az elso meccsen is egy nevetsegesen egyertelmu kirugast itelt szoginek a biro amivel egyenlitettek az utolso percben, a mai meccsen meg az elso goljuk esett pontosan ugyanilyen szitubol. ezenkivul kaptak meg ket tizit (ahogy olvasom elegge artalmatlan szituaciokban). mikor fogy mar el a makjuk? vagy a Pool elleni 0-1-gyel vege is lett a nem nekik kedvezo penzfeldobasnak?

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.02.25. 00:01:39

@Woland: "mikor fogy mar el a makjuk?"

a BL selejtezőben :)

Woland 2010.02.25. 00:35:16

@imici77:

affele hajlok hogy az FA-kupat jobb lenne megnyerni mint a negyedik helyet elcsipni. : )

bar az is igaz hogy reg volt ennyire elerheto a BL-selejtezo. ugy nez ki hogy a Liverpool behuzza es Rafa marad a nyakukon. a Pool es a Villa hatralevo meccsei sokkal konnyebbek mint akar a Shitty-e akar a Tottenhame. ugye utobbi ketto boldogitja egymast az Eastland-en, nekunk ezenfelul jon az Arse-Chels-Manu koktel... es az utolso meccsunk is kulonosen szar lesz szerintem a csak az otthoni formajara fokuszalo es valszeg meg a kieses ellen kuzdo Burnley vendegekent.

persze franc tudja. ha az Evertont leverjuk hetvegen akkor eggyel kevesebb okunk lesz hatranezni (meg boven beelozhetnek par csapatot Evertonek a mostani 4-7 helyezettek kozul, persze hatalmasat kellene nekik jatszaniuk a szezon vegeig ehhez).

Republik of Mancunia 2010.02.25. 08:17:19

34év:D

Ez a Szittya szánalmasan gyenge.
Ha így folytatják jövőre az EL se lesz meg nekik.

Strigo 2010.02.25. 10:12:41

Kéne egy ilyen Delap-féle bedobóember a magyar válogatottba is. A középpályán annyian szoktak alibizni, hogy fel sem tűnne, ha pl. Hajnal helyett egy gerelyhajító játszana. Legalább bedobás után lenne valami veszély.

vadkutya 2010.02.25. 10:22:31

@Strigo a divatdrukker: Több évtizedes problémát oldottál meg seperc alatt. Lehet,h ez a magyar foci jövője, gólt dobni. Lábbal nem megy.

United82 2010.02.25. 11:57:05

Anderson nem játszhat a szezonban, Keresztszalagszakadás...6hónap...

Így a Milan ellen maradt Scholes,Fletcher...és Gibson...a 451-re...(Ando,OWen H,Giggsy sérültek..Carrick eltiltott)...

Gibsonnal egy BL meccsen, a Milannak megnőttek az esélyei...

Strigo 2010.02.25. 13:05:54

@Rooney82: fasza, ezt a szezont rendesen elintézik a sérülések
O'Shea-t kihagytad, ilyenkor ő lenne a megoldás, de ebben a szezonban ő sem játszhat már.
Szerintem Park lesz középen, ha addig nem dől ki ő is a sorból.

United82 2010.02.25. 13:14:41

@Strigo a divatdrukker:
Szerintem is.
Végülis Milánóban is Scholes,Carrick volt mélyen hátul.Fletch balon,Park középen Pirlo nyakán,Nani (Vale) a jobbon, Rooney elől.
A vvágón így Scholes,Fletcher mélyen.Jobbon Vale.Park középen Pirlora tapadva. Balra pedig Nani vagy ha Giggsyt összedrótották akkor ő...

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.02.25. 15:38:17

Ma 27 éves a legjobb brazil csatár! :)

pote · http://nst.blog.hu/ 2010.02.25. 16:18:48

@imici77:
kben várom azokat, akik nevetségesnek tartották, h feleslegesnek tartom hughes kirúgását.
:)

(még mindig a citynek szurkolok, de nem jó az irány, az biztos)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.02.25. 16:41:42

@pote: sztem a PL végeredménye lesz a mérvadó, h hughes kirúgása jó döntés volt-e... ahogy Wenger döntései is csak az év végi elszámolásnál lesz kiértékelve.

zsakfos 2010.02.25. 17:05:32

www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/bridge-kizartnak-tartja-szerepleset-a-vb-n-2019121/
Bridge nem megy a vb-re...A. Cole jobb esetben épp felépül. Balhátvéd gondjai lesznek az angoloknak a vb-n.

Boodler 2010.02.25. 17:31:07

@imici77:
"Wenger döntései is csak az év végi elszámolásnál lesz kiértékelve"

...vagy két hét múlva, ha kizúgnak a Porto ellen.
(Ne tegyék, de benne van a pakliban.)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.02.25. 18:50:48

@zsakfos :

és Gibbs is sérült. Pedig ez mekkora esély lett volna neki.

Woland 2010.02.25. 20:15:40

@pote:

nem hiszem hogy en abba a halmazba tartozom akik nevetsegesnek tartottak a Hughes seggberugasarol vallott velemenyedet, de szerintem nem volt felesleges felmondani a velszinek. ha nyaron jon Mancini/mas akkor megint az lett volna a jovo evben hogy ismerkedik a csapattal, probalkozik, kiserletezik. igy meg egy kis nekifutassal rugaszkodik majd el augusztusban.

amugy a pont/meccs hanyadosa jobb mint Hughes-e, es vesztett pontok tekinteteben ok a negyedikek - az meg kit erdekel hogy azota tobbszor kaptak ki. az egyetlen dolog amit fel lehet roni neki az a kupakbol valo kizugas, de megintcsak semmi garancia nincs ra hogy Sparky-val kicsontoztak volna a ManU-t vagy az egyre inkabb megcombosodo Stoke otthonaban gyoznek.

szerintem hosszabb tavon jo lesz Mancini a City-nek.

ami persze engem nem vidit kulonosebben...

meg igy a Hughes vs. Wenger partvonal melletti parasztlengo csata is elmarad.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.02.25. 21:52:07

Azért mennyivel jobb lett volna ezt a Lukakut leigazolni, mint ilyen mindenféle brazil Wellingtonokat. Na sebaj, éljen dél-amerika.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.02.25. 23:13:13

@Boodler: semmi garancia, h más edzővel nem zúgnánk ki a BL-ből... vagy h más edzővel mondjuk nyerünk a stoke otthonában...

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.02.26. 11:04:03

Half-year financial results announced

www.arsenal.com/news/news-archive/half-year-financial-results-announced

van akkor pénz kapusra, csatárra, hátvédre? :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.02.26. 13:34:17

Manchester City: Emmanuel Adebayort négy mérkőzésre eltiltották

Négy mérkőzésre szóló eltiltást kapott Emmanuel Adebayor, a Manchester City togói futballistája.

A támadó a Stoke City elleni FA-kupa-mérkőzésen arcon csapta ellenfelét, Ryan Shawcrosst, cselekedetéért pedig piros lapot kapott.

A togói támadónak ez volt az első piros lapja a szezonban, durva magatartása miatt – az Arsenal elleni meccsen Robin van Persie látta kárát ámokfutásának – azonban korábban már három találkozóra eltiltották.

Adebayor ezért kapott visszaesőként az eredeti hárommal szemben négymeccses eltiltást.

vadkutya 2010.02.26. 13:39:27

@imici77: Nagyon helyes, de most már vki végre igazán pofán csaphatná ezt a majmot, hátha visszavesz az arcából. Lám, nem csak az alkohol, a pénz is butít...

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.02.26. 13:41:30

@vadkutya: rem, ellenünk játszhat és játszik is majd...

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.02.26. 14:36:36

Csődeljárást kért maga ellen a Portsmouth

Nem tudja kifizetni óriási, 70 millió fontos (21.146 milliárd forint) adósságát, ezért csődeljárást kezdeményezett maga ellen az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Portsmouth csapata.
süti beállítások módosítása