Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Eszetlen Rohangálás, 16. forduló

2009.12.14. 23:29 _benito

A sors úgy akarta, hogy több szeánszot is megtekintsek a hétvégén a zátonyon zajló atlétikabajnokság aktuális futamaiból, így nem állhatom meg, hogy erős videós segédlettel, az outsiderség puha takarója alá rejtezve ne osszak meg néhány meglátást. Annál is inkább, mert van itt néhány érdekes párhuzam, úgyhogy lesz némi tésztába göngyölt macska íze a Christmas Puddingnak, amit rendhagyó módon felszolgálunk, hogy legyen hova ontani a valóban hozzáértő okosságokat. Elöljáróban közlöm, hogy elfogult vagyok azokkal, akik a legfaszább nyilatkozatokat tolják a meccsek után, így a Spurs-Wolvesnél valamelyik ujjamba bele kellett harapnom (Redknapp egyetlen lehetséges ellenfele Mick McCarthy), ugyanakkor – mostanra talán nem egyedül – nagyon nem bírom, amit Rafa Benitez hisz a futballról, és a szezon előtti jóslatomhoz görcsösen ragaszkodva jelzem, hogy idén mindent a Chelsea nyer.

Dögletes hétvégéje volt a nagyoknak, a ManU hazai pályán nem szokott kikapni még akkor sem, amikor megérdemli, úgyhogy vaskos meglepetés volt, hogy az angol utánpótlás színe-java 3 ponttal távozott az Old Traffordról. A hozzáértőktől kérdezném, hogy szerintük ki szponzorálja a háttérből Wes Brown csapatban tartását. A vemhes üsző szívszorító pillantásával végigkövetett beadás úgy szállt el a feje felett, hogy már Sol Campbell reaktiválásán gondolkodnak, ami minimum erősnek tűnő kritika.

Az olaszos áthallás első részét a Liverpoolal kapcsolatban villantom: Benitezék pont ugyanazt élik meg, mint a Juventus. Nagyon (értsd: nagyon) kellene már az a rohadék bajnoki cím, mert hát miféle nagycsapat az, amelyik saját hazájában sem ér el semmit. De ehhez hol az eszközök hiányoznak (sérüléshullám), hol a bántóan puhapöcsű edzői hozzáállás, aztán amikor végre egyik sincs meg, akkor meg görcsölésbe fordul a dolog, méghozzá olyan mértékig, hogy már azt is megkérdőjelezi az ember, hogy egyáltalán a képesség megvan a csapatban. Az Arsenalt egy félidőn át lefocizták a pályáról, de a két edző közti különbséget jelzi, hogy Wenger a szünetben úgy gatyába rázta az övéit, hogy tökéletesen megfordították a meccset – minden szempontból. Ez a Johnson viszont rohadt jó kis játékos, még akkor is, ha mindkét gól az övé volt. Arsavin végre leszokott a lekussoltatós gólörömről, helyette egy rossz híreket kapó kafferbivaly arckifejezésével ünnepelt valóban kivételesen szép lövését. Az Arsenalt két okból nem fog bajnokságot nyerni: egyrészt mert nincs szőrös tökű centerük, másrészt mert a Chelsea nyer.

Ezt persze nem abból gondolom, hogy sikerült pontot rabolniuk az Evertontól, inkább csak az ellenfelek, és a londoniak sűrűsége miatt gondolom így. Ilyen vicces gólok születtek, sajnos nem találtam a legviccesebbet, amikor Drogba felszabadító fejese Saháról pattan vissza a Chelsea kapujába. Abban egyébként biztosabb vagyok, hogy a BL-t ők nyerik, mint hogy a bajnokságot, mert ott inkább érvényesül a Carlo-magic.

Egy másik 3-3 is volt, a Manchester Citynél azt kellene mondanom, hogy Tevez nekikezdett, hogy megszolgálja a vételárát, de ez már csak azért sem igaz, mert annyi pénzt fizettek érte, hogy ha pályafutása végéig egyengeti a bugyikék stadion gyepszőnyegén a göröngyöket, akkor sem fog még a felénél sem tartani. Kilenc meccsből nyolc döntetlen. Rekordgyanús.

Szeretnék tartózkodni a szezon gólja cím fordulónként kétszer történő átnyújtásához, de amit Figueroa (ez nem az új maradonaként beharangozott, de csúfosat bukó arc, mert hondurasi, asszem) elvállalt a Stoke-Wiganen, arra muszáj valamilyen felsőfokú jelzőt találni. A félpályán innen megítélt szabadrúgáshoz úgy fut oda, hogy fingja nincs, mihez kezdjen a labdával, de aztán az utolsó két lépésnél erősen Sörensen szemébe néz, és besomja fölötte.

Nem sikerül a végére érnem a csak gittelések között olvasott októberi FourFourTwo-nak, amiben van egy nagyon faszipántos (csak hogy meglegyen az angolos feeling) Mick McCarthy-interjú, amiben sokat beszél a Wolvesről, és hogy mennyire bízik benne, hogy nem esnek úgy ki, mint a Sunderland. Figyelem őket, de a Redknapp-féle Tottenham ellen sem tudok drukkolni, úgyhogy nekem bármilyen eredmény megfelelt. Aztán rájöttem, hogy a Spursben játszik Niko Krajncar, és azonnal elkezdtem drukkolni a farkasoknak. Egyszerűen nem bírom az ilyen operetfuttballistákat, akik még ahhoz is hülyék, hogy felmérjék, melyik bajnokságban van keresnivalójuk. A Wolves menekül, a Spurs meg közben egyre odázza a napot, amit minden évben megünnepelnek az Arsenalnál (biztos van neve is, majd Walmer kisegít).

Itt az eredmények, itt a tabella. Ez meg egy maca, ha valaki csalódott a hozzáértő angol poszt elmaradása miatt.
 

194 komment

Címkék: angol összefoglaló több mint foci vegyes izé premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr831598719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nils_h 2009.12.15. 14:51:04

@ZenZo: Az igaz, hogy a Chelsea-ben meglehetősen sok jól teljesítő hátvéd van (épp ezért vészelik át szinte rezzenéstelen arccal egy-két ember kiesését), de azért 30-on felüli csatárból is van épp elég :)
Az Arsenalba inkább elférne RVN, rajtuk viszont a védő kiesése látszana meg erősen.

ZenZo 2009.12.15. 14:53:16

@Neil Blender: Meglátjuk, elvégre még csak 20 éves, van még idő rá izmot pakolni.

A bal oldalról meg annyit, hogy meglátjuk, a Chelseaben végig a jobbon nyomta, a Twenteben helyhiány miatt pár meccs után átrakták balra, elmondása szerint ( www.chelseafc.hu/index.php?p=showarticle&id=2129 ) szeret a balon játszani, de hát ritkán panaszkodik a játékos, ha nem francia... :)

ZenZo 2009.12.15. 14:53:51

@imici77: :D szerintem hagyjuk abba, mert a végén mégse lesz döntetlen :DDD

nils_h 2009.12.15. 14:54:12

@K_dako: Írtam, hogy értem, amit mondasz, de sztem az Arsenal már van annyira éhes, hogy egy FA-kupával nem lehetne betömni a száját. És sztem a Chelsea sem hívná sikeres évnek az ideit, ha nem nyer bajnokságot és/vagy BL-t.

K_dako 2009.12.15. 15:00:00

@nils_h: hát én egy drámai, de elvesztett BL-elődöntőnél azért többre értékelem, ha nyerünk is valamit. Az Arsenalnál meg talán egy Ligakupa is legitimálná Wenger filozófiáját.

K_dako 2009.12.15. 15:00:42

Egyébként friss infók: Drogba holnap játéka kérdése, Carvalho helyett pedig Alex kezd.

badblood 2009.12.15. 15:10:50

@zsakfos :
Agyrém... Nemhogy a Real Mardid Öregfiúkból ajánlanának valakit...

szferi 2009.12.15. 15:47:13

@nordsee: basszameg, nem lehetlesz kapcsolgatni.

ZenZo 2009.12.15. 15:50:37

@nordsee: **đТ°˘°%!=+=(/!++%!+

ez már egyszerűen nem igaz. Sz*passák már anyjukat, komolyan. A hétvégén regeltem a netes sz@rjukra, hogy megnézhessem a Chelsea-Evertont. 1-1-ig (18 perc) még képet sem voltak képesek adni, utána meg hallgathattam a kommentátor (nem vágom a nevét, de addig jó neki) okosságait. Komolyan mondom, nem hittem, hogy a mai szakkommentátori csodánál van lejjebb, de a Digi megtalálta. Elmennek a ...

kroos 2009.12.15. 16:26:18

bocs de a lekussoltatós gólöröm csak arshavinnál iritál?

jawbone 2009.12.15. 18:29:52

@Neil Blender:
Ballack soha az eletben nem volt a Cselszki kulcsjatekosa

Terry akit kihagytal annal inkabb, es Essien aki neked szinten nem tunt fel :P

szferi 2009.12.15. 18:50:48

@ZenZo: szerintem az eurosportos kommentátorok rosszabbak.

nordsee 2009.12.15. 19:16:58

@ZenZo: Hacsak nem sixx írta a cikket, mert néha felületességben lekörözi a frottírtörölközőt. :))

undertow 2009.12.15. 19:23:02

@heinrich:
az utolsó 4 meccsen 10 gólt kapott a csapat. szerinted ez betonkocka, charlie és szerintem meg defensive discipline kell, főleg a rögzített helyzeteknél. meglehet, hogy a német bajnokságban ez kiemelkedően jó védőjátéknak számít, de a PLt ennyit bénázó védelemmel nem lehet megnyerni.

undertow 2009.12.15. 19:28:10

@duran6: láttuk mire képesek: szenvedve is megverni a mut :)

Beavix · http://elclasico.blog.hu 2009.12.15. 19:30:58

@_Maverick: szugeráld nyugodtan, ha láttad a hétvégi Valencia-madridot, akkor nem esélytelen. Szkeptikus voltam, de kezd összeállni a támadójáték - értsd, nem Kaká v C megoldja, hanem csapatjáték van. Lass és Xabi pedig nem irgalmaz, úgyhogy ez most egy bivaly Madrid, aki a 16 között mindenkit - beleértve az Intert és a Milant - miszlikbe aprít. Igazából rajtuk kívül csak a Chelsea-ben és a Barcában van energia. De a végén sanszos a hazai a Bernabeuúban.

undertow 2009.12.15. 19:33:12

@ZenZo:
ennyi kihagyás után nem csoda, ha idő kell neki, hogy felpörögjön. így is inkább ő, mint deco. az pont jó lesz, ha tavaszra lendül formába :)

mulipupu 2009.12.15. 19:38:22

off

beleolvastam az angol poszt kommentjeibe, majd a spanyol poszt kommentjeibe

itt értelmes hozzászólások sorban, amiért érdemes idejárni

ott meg, hát pár Barca drukker elég szépen tematizálja a béka segge alatti színvonalat(hétről hétre), a többiek pedig szépen lesüllyednek arra a szintre
még azt is leoltják, aki esetleg nem kíváncsi a Barca szopkodásra, vagy az állandó Real témára

hihetetlen, hogy a PL még ebben is "jobb", és mégis

rizla 2009.12.15. 19:39:14

@mulipupu: és te mikor fogsz valami értelmeset írni?

Woland 2009.12.15. 19:44:06

marha jol sikerult a cikk! gratula a 'vendegszerzonek' : )

a Chelsea-Everton valami egeszen szurrealis meccs volt. a Toffie-k mindharom golja oltari mak volt! meg Cech ongolja volt a legtisztabb! a masodiknal a gyepen henyelo Carvalho tokerol pattant pont jol Yakubu ele. a harmadikat meg tudjuk - bar az is inkabb Cech ongolja volt, annyira szarul pozicionalta magat. az egvilagon semmi veszelyt nem hordozott volna az a szabi ha marad a vonalon. elerni meg ugyse erte volna el.

Spurs szempontbol 90%-ban a leheto legrosszabb hetvege volt: kikapott a csapat, nyert a Villa, nem vesztett a Citeh es nyert az Arse. legalabb az utobbi azt is jelentette hogy a Pool nem hozott rajtunk pontot.

a Birmingham elott pedig le minden kalappal! 24 pont. holtverseny a Pool-lal, harom ponttal az 5. Spurs mogott. bravo.

(ja, es gratula az Arse-nak, Arshavin miatt kurvara haragszom a Zenit-re, mi erdeklodtunk iranta eloszor, meg mult nyaron. mondtak hogy 14 milla, elfogadtuk, mondtak, hogy bocs nem is, 17 milla (ami Tottenham-klubrekord lett volna), elfogadtuk, mondtak igazsag szerint 20 millara gondoltunk... de ha jol tudja a bennfentes forras meg azt is elfogadtuk! de meg arra is ra akartak tenni, arra mar jopposomaty volt a valasz. januarban meg ca.15-ert odaadtak a gunaroknak... persze franc tudja, mi az igazsag. lenyeg az, hogy mi, nem meglepo modon, megszoptuk Pavljucsenkoval, a gunarok meg, ugyancsak elvarhatoan, valodi klasszishoz jutottak.)

undertow 2009.12.15. 19:45:03

@Neil Blender:
a kérdés csak az, hogy lamps és drogba meddig bírja. az eleve vaószínűtlen, hogy charlie 1-2 éven belül leépítené őket :)
carvalho, ballack, anelka, deco pár év alatt lecserélhetőek, fontosak, de nem annyira mint a cech-JT-lamps-essien-drogba gerinc.
ricky helyén alex és ivanovics már most tökéletes pótlás, a köv szezonban pedig valószínűleg kakuta lesz deco helyett a keretben.
persze simán el lehet kúrni, de egyáltalán nem tűnik sötétnek a jövő.

Viszlat 2009.12.15. 19:46:39

@mulipupu: reméljük így is marad sokáig és a PL posztokat elkerülik a demagóg barmok. :) Bár néha benéznek, eddig szerencsére egyik sem vetette meg tartósan a lábát és általában igen kultúrált, baráti a hangulat.

rizla 2009.12.15. 19:46:43

@Woland: mondjuk arshavinnak nem sok értelmes megmozdulása volt eddig a lövésig, és általános arsenalista vélemény, hogy csalódás, amit az ősszel produkál.

Woland 2009.12.15. 19:57:07

mai meccsek egyebirant:

Sunderland ? - ? Aston Villa
Birmingham C. ? - ? Blackburn R.
Bolton W. ? - ? West Ham U.
Manchester U. ? - ? Wolverhampton W.

szerintem erdemes mindet kivenni hazaira : )

undertow 2009.12.15. 19:59:21

@Neil Blender:
Zola mondjuk egész jól elboldogult ;)

Woland 2009.12.15. 20:02:16

@rizla:

igazad van, osszel eddig forman kivul van (volt?) - de a ruszkikkal valo leeges utan ez viszonylag ertheto. a potselejtezok ota meg az isteni Robbie Keane is kevesbbe transzcendens... : / sajna szerintem elkerulhetetlen hogy elobb mint utobb elkezdjen varazsolni. hattyu a gunarok kozott.

de azt te sem vitatod hogy klasszis a srac. es van stilusa ami nekem nagyon tetszik (goloromok engem annyira nem erdekelnek). szamomra Berbatov-szint, aminel szebb dolgot en focistarol nem tudok mondani. : )

rizla 2009.12.15. 20:05:14

@Woland: óriási klasszis persze, a támadójáték összes elemében kiugróan tehetséges (lövőtechnika, passzok, cselek), de valahogy olyan faragatlannak tűnik, lazsálásra hajlamos, hangulatember. egy csiszolatlan gyémánt, mondhatnánk, ha mondjuk 22 lenne. ha nem oroszországba születik, jobban jár.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.12.15. 20:06:44

@rizla: Tulajdonképpen nulla mezőnymunkát végez. Sokszor a labda nélküli futás is büdös neki. Dehát istenem, annyira jó, hogy még így is meccseket dönt el.

horas 2009.12.15. 20:27:20

@Everred: sztem inkább ez a sorrend
1.esélyes:Barca,Chelsea,MU
2.szerencsvel:Real,Inter,Bayern,Arsenal,Sevilla,Milan
3.meglepetés:Fio,Bordo,Lyon,Porto
4.esélytelen:CSZKA,Olympiakos,Stuttgart

Woland 2009.12.15. 20:32:46

@impulzusmoduláció:

"Végre valaki észrevette,hogy Niko K. a PL legnagyobb lufija."

ezt szeptemberig alairtam volna, azota azonban ugy jatszik hogy minden elismerest megerdemel. talan a harmadik meccse volt a Tottenham szineiben az amelyiken elkapta a fonalat es azota gombolyitja egyfolytaban! jol passzol es jol is lo, de leginkabb az jon be nekem hogy harcol ezerrel. sosem tetszett korabban, az apuci altal torteno bevalogatas miatt meg alapbol irritalt, de meg kell kovetnem magam Niko-val kapcsolatban.

Woland 2009.12.15. 20:35:42

basszus erre himezzen valaki tulipant:

"BBC 5 live report that Wolves boss Mick McCarthy has made 10 changes from the team that beat Spurs for the game at Old Trafford. I have no words..."

"I didn't think I needed to point this out, but maybe I do: a seven-goal win for Manchester United tonight would put them top."

"I feel for the fellow Wolves fans that have shelled out £45 plus travel expenses to watch a second string. Shocking."

Woland 2009.12.15. 20:37:37

@Woland: "...meg kell kovetnem magam..." no, ilyen hulyeseget se irtam meg... legalabbis remelem.

Everred 2009.12.15. 20:38:44

"Wolves boss Mick McCarthy has made 10 changes from the team that beat Spurs for the game at Old Trafford."

ahahahahaaaa, Mick bácsi láthatólag úgy döntött, hogy az első csapat készüljön csak a Burnley elleni meccsre. Valahol meg is értem végülis.

Woland 2009.12.15. 20:43:10

@Everred: valahol ertheto ja. viszont mindenhol tetu dolog.

Everred 2009.12.15. 20:54:34

@Woland: hát, én óvatos lennék ezzel. Tavaly az utolsó forduló előtt ment a médiacirkusz (mert az érintett klubok normálisan kezelték a dolgot, ezt el kell ismerni), hogy micsoda disznóság, hogy a United a B csapattal áll ki Hullban. Pedig hát mit kapott volna Fergie, ha a Newcastle kedvéért játszatja Ronaldót, Rooneyt és ezek megsérülnek három nappal a BL-döntő előtt. Aztán, édes irónia, a tarcsi könnyedén és megérdemelten leverte a Hullt, a Newcastle meg kikapott a Villától...

Ha most McCarthy kiküldi a legjobb csapatot, és Keogh, Kightly és Edwards után újabb kulcsemberek sérülnek meg, és emiatt kikapnak otthon a Burnleytől, a szurkolók kiüldözik a világból. Neki elsősorban arra kell koncentrálnia, ami a saját csapatának jó, a Chelsea meg aligha erre a meccsre alapozta a bajnoki reményeit.

Lacóka 2009.12.15. 21:01:05

Kuszcak - De Laet, Vidic, Carrick, Evra - Valencia, Scholes, Gibson, Obertan - Berbatov, Rooney

úgy néz ki, Fergie is rájött, h két csatár kéne

Lacóka 2009.12.15. 21:10:53

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: sokat nem tudok róla, sztem még nem is láttam játszani. 21 éves és belga. És az itteniek közül páran már hétvégén is őt tették volna jobbbekkbe Fletcher helyett.

Lacóka 2009.12.15. 21:12:02

@Lacóka: ja, és lehet hülyeséget mondok, de mintha eredetileg balhátvéd lenne

Woland 2009.12.15. 21:14:17

@Everred:

az en velemenyem az, hogy tetu dolog. a sport megcsufolasa. a faszert allnak egyaltalan ki? akkor tuti nem serulne meg senki. 10 valtoztatas. 10. legalabb negy olyan kezdojuk van akik a Tottenham ellen a keretbe sem fertek be.

horas 2009.12.15. 21:15:08

@Lacóka: Hát sztem az MU-nak kellene még egy csatár a keretbe mert ez az Owen,Berbatov duó minden csak nem félelmetes a BL-ben mindenképp kellene sztem egy veszélyes csatár Rooney mellé...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.15. 21:18:31

@Lacóka: Köszönöm, bevallom életemben nem hallottam róla, elég tartalékos úgy összességében a csapat.

Ferguson 2009.12.15. 21:25:27

Valaki világosítson már fel. Ez a MU - wolves (eddig) egy téttel bíró bajnoki v vmi elbaxott sörmeccs? :(

Mourinho már nem a király 2009.12.15. 21:30:26

Baze, nem is tudatosult bennem, hogy ma játszanak az angolok, de 5 perccel ezelőtt valami elkezdett motoszkálni a fejembe, aztán rámentem a livescore-ra és felkapcsolták a villanyt, hát mondom premleague hohó, 6th sense gecc, éreztem én! :D

Na és közbe Rooney

Mourinho már nem a király 2009.12.15. 21:31:08

Iturade Gonzalez féle tizi, phejj

Woland 2009.12.15. 21:31:15

@Ferguson: nyilvanvaloan utobbi - baratsagos 2-0 lesz a vege. nem kellene le sem jatszani.

Lacóka 2009.12.15. 21:32:25

@horas: igen, ez hétvégén is felmerült. Berbától mindenképpen több kéne, ideje lenne elkezdeni ledolgozni az árát. De állítólag januárban nem lesz igazolás.

Én Rooneyban látok legalább egy gólt, a baj az, h kuszcakban is.

Rooneyé közben meg is van, tiziből.

Woland 2009.12.15. 21:33:50

kozben a Villa irtozatos otvar jatekkal veri a Sunderland-et felidoben. a kommentatorok meg rojtosra nyaljak minden birminghami segget. de utalom oket.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.15. 21:40:50

@ZenZo: Hoppá, csak most láttam a válaszod, köszi, én inkább csak Decora emlékeztem, mármint az ó játékára.

Viszlat 2009.12.15. 21:41:02

Rooney-t leszámítva megint alszik mindenki...

mann 2009.12.15. 21:41:56

@Lacóka: Fletch vergődése jobbekben Ashley Younggal szemben szánalmas volt. Üvölteni tudtam volna, mert közben Sonka középen dupla nulla volt.

Elég lagymatag ez eddig, a vezetés ugyan megvan de semmi több.
Berba nem sokat mutat eddig és Obertantól is többet várnék.
Gibsont már a saját kapuja előtt is lövésre biztatják, ha hozzá kerül a zsuga :)

Ahogy látom az oszlopos tagok megint ott ülnek a lelátón :)
www.youtube.com/watch?v=bR9gIDuJcBI

Everred 2009.12.15. 21:51:13

Gibson baromi súlytalan, még egy ilyen Championship-szintű ellenféllel is. Andersonnal vagy Fletcherrel sokkal hatékonyabban jutnánk keresztül a megpakolt középpályán és akkor ki is nézne valahogy a foci. A vezetés így is teljesen megérdemelt, de ha nem lenne Rooney... mondjuk ez meg hülyeség, mivel van.

Berbatov sokat mozog, csak nagyon hülyén, mindig rosszfele, valahogy bután játszik ma. Valencia meg hónapok óta nem volt ilyen gyenge, remélhetőleg feljavul. Obertan szépen csinálta ezt a végén, kár, hogy nem passzolt Rooneyhoz. Egyébként viszont ő is gyengécske.

Lacóka 2009.12.15. 21:55:18

Berba gyakorlatilag 0, ez a játék akkor lenne elfogadható, ha 1 gól/meccses mutatója lenne. Érdekes h SAF nem tudja megnevelni... Vagy ennyi az elvárás?
Obertan nem rossz, de kicsit olyan, mint a minden kispályás csapatban megtalálható köcsög, aki jobban szeret cselezni, mint amennyire tud, aztán rajta megy el a meccs, mert nekiáll utolsóként emberkedni. Ez a de Laet gyerek viszont szimpatikus. Fut, hajt, és oda jutottunk, h ezzel ki lehet tűnni.

Meglátás: sokkal lassabb a united játéka, mint az elmúlt években.

drosiii 2009.12.15. 21:56:36

Én viszont szívesen elnézném ezt a csapatot az elkövetkezendő években..
Scholes helyett Fletcher.. Ferdidand visszavonulása után Evans.. Plusz cserének az utánpótlások a védelembe és a pumuklik..
Középpályán Gibson, Fletcher, Carrick, Anderson. Szélekre Obertan, Valencia és még két épkézlábm szélső.. Rooney mellé meg szintén utánpótláscsatárok (hejj de jó volna egy újabb Solskjear!!!)

Kapuba meg.. Loris, Akinfeev?

Mourinho már nem a király 2009.12.15. 21:56:53

@mann: ez ütött mint az ipari áram :D

@Everred: majd belejön

Everred 2009.12.15. 21:59:54

@drosiii: kapuba nálam továbbra is Neuer a favorit.

Everred 2009.12.15. 22:00:46

@Lacóka: Gibson-Scholes belső középpályával nem lehet nagy tempót diktálni, egyszerűen képtelenség.

drosiii 2009.12.15. 22:01:29

@Everred: @Lacóka: Ronaldo is így kezdte a MU-ban.. Hátha ebből a srácból is klasszis lesz..

badblood 2009.12.15. 22:07:43

Szegény Marci kurva nagy dugót kapott...

mann 2009.12.15. 22:16:59

@drosiii: Welbeck-et ne felejtsd ki.
Kicsit távolabbra tekintve nagyon dicsérik az utánpótlásban Eikremet, Petruccit és az ifjú Gillt is.

mann 2009.12.15. 22:18:52

Egyre jobb a védelem. SAF levihetné Evrát és De Leat-et is, teljesen felesleges, hogy védők maradjanak a pályán. :)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.12.15. 22:24:18

Berbatov és Arshavin ugyanahhoz a fodrászhoz jár?

Lacóka 2009.12.15. 22:25:15

gibson sarok, berba olló... ez játék volt

Lacóka 2009.12.15. 22:26:01

@peter135: berbatov magának vágja, sötétben

drosiii 2009.12.15. 22:26:53

@mann: őt most az utánpótlás csatárokhoz vettem engedelmeddel :PP

mann 2009.12.15. 22:28:06

@peter135: Fellainitől kapták a tippet

psychocska 2009.12.15. 22:29:03

köv csere de laet-fabio

mann 2009.12.15. 22:30:06

@drosiii: oh sorry :)
De láthatod már nem is tarcsi, tüstént bizonyítani is fogja ;)

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2009.12.15. 22:46:05

még a vasárnapi meccshez... dobta magát vagy sem, sztm ez egy elég perdöntő fotó..

cache1.asset-cache.net/xc/94373237.jpg?v=1&c=NewsMaker&k=2&d=77BFBA49EF878921CC759DF4EBAC47D07E0502C53D8770D97CEA40E3DB2016B5EA8322CB82D83C37

olyat nemlehet h 11-es és kiállítják cserével műesésért? :D

Viszlat 2009.12.15. 22:53:52

Ekkora egy ótvar akármit... 900. meccsnek ez nem olyan hűdenagyon kirakatba való.

drosiii 2009.12.15. 23:31:19

@mann: Kíváncsi vagyok hogy Csöncsön a harmadik MU-s gólt is beskatulyázza-e "a MU csak centerezős gólokat tud szerezni" kategóriába.

drosiii 2009.12.15. 23:32:57

@Viszlat: Lehet hogy 500.-ig ünnepelte százanként... Onnantól már csak ezresekben gondolkodik. (A)

Everred 2009.12.15. 23:36:03

@drosiii: mér, végülis Berbatov szélről adta középre Valenciának. Ha úgy vesszük.

értelmetlen_nevű 2009.12.15. 23:55:20

Mi van Hargreaves-szel? Fog játszani még valaha?

rizla 2009.12.16. 01:04:51

@drosiii: hát nem tudom, eléggé robotfocis volt
: DDDDDD

K_dako 2009.12.16. 06:47:10

A Brumi durván tolja, 8 meccs veretlenül. és a télen 50 millióért igazolhatnak. Reszkess, Pool?!

acdcisti 2009.12.16. 09:42:52

@értelmetlen_nevű: Amikor eladtuk nagyon mérges voltam. De így utólag belegondolva: Uli egyik legzseniálisabb üzlete volt. Egy nagyon szép összeget kaptunk egy elégedetlen, eligazolni akaró és serülékeny játékosért.
Nem tudom most mi van vele, de szeretném ha összekapná magát, kár lenne elkallódnia.

Boxi_911 2009.12.16. 09:48:01

Nem volt annyira rossz a tegnapi MU meccs azért... Ez ellen a Wolves ellen ilyen "tatásan" is ment a dolog. Hvégén viszont nagyon eltolta SAF azzal, h Flechert vergődtette jobb bekkben. Ha már nem akar az ifiből játszatni senkit, akkoris inkább Brown-t kiteszem jobbra, Carricket CB-be és védekező kp-ra meg Flech-et. Meg is lett az ára... Amúgy ki meddig sérült, hogy ilyen kényszermegoldásokat kell hozni? Ferdinand, Evans, O'shea? Garry-nek meg tényleg nem kéne már visszatérnie.

Vajon a Chelsea, Arsenal ma hozza a kötelezőt?

Walmer 2009.12.16. 10:12:42

Ilyen nincs bazmeg.
Lesz ma egy Spurs - Citeh, erre a Eurosport2 adja a Chelsea - Portsmouth-t, meg a Burnley - Arsenalt.

Röhej, hogy még ,ennyire a fat 4 bővkörében élnek a sportszerkesztők.

Boxi_911 2009.12.16. 10:19:11

@Walmer: Pedig én is Tottenham - City meccset akartam nézni... Sebaj, stream.

K_dako 2009.12.16. 10:31:22

A digi holnap leadja a spuds-citeh meccset is.

Boxi_911 2009.12.16. 10:34:51

@K_dako: Jah ráadásul idióta kommentátorok nélkül, csak pályahanggal. Legjobb.

Boxi_911 2009.12.16. 10:36:48

Jah ráadásul idióta kommentátorok nélkül, pályahanggal. Legjobb.

neeson 2009.12.16. 10:41:26

@YNWA: Miért lenne ez perdöntő? :D

neeson 2009.12.16. 10:44:33

@Everred: Pontosan. Nekem már-már felfoghatatlan, hogy miért születnek sorra a "Chelsea this year- best prem team ever" kezdetű témák angol fórumokon.

K_dako 2009.12.16. 10:54:54

@Viszlat: szép karácsonyi ajándék McCarthytól SAF-nak.

de niro 2009.12.16. 11:18:48

Valencia miért nem mosolyog?

Data4u 2009.12.16. 11:39:10

@Woland:

brother, te komolyan egy szinten emlegeted arshavin-t berbatov-val?
sztem még költői túlzásnak is durva...

Everred 2009.12.16. 14:08:06

@de niro: lehet, hogy nem tudja, hogy kell. Vagy nem működnek rendesen az arcizmai.

ZenZo 2009.12.16. 19:10:37

@Walmer: azt, hogy mit tudnak adni, nem a E2 szabja meg, hanem a Sky Angliában. Tényleg nem feltétlenül a legjobb választás, bár én nyilván nem bánom :)

undertow 2009.12.16. 19:27:27

@ZenZo:
márpedig ez az ES2 választása, biztos adja a sky a spuds-citeh meccset. nem véletlenül van egy rakás stream hozzá(angol nyelvű is), míg a Chelsea meccshez jóval kevesebb és kemény 1 db angol nyelvűt látok.
rápillantva a skysports műsorára igazam is van: a skysports2 a spuds-citehet adja, a sky az választotta.

undertow 2009.12.16. 20:08:36

@ZenZo: nem bánnám, ha fordítva lenne, mert valószínűleg streamen kell néznem :)

gio · http://www.napiauto.blog.hu 2009.12.17. 18:25:50

"A hozzáértőktől kérdezném, hogy szerintük ki szponzorálja a háttérből Wes Brown csapatban tartását."

a hozzá nem értőknek újdonság, hogy Manchesterben jelenleg kevesebb egészséges védő van, mint amekkora az angol GDP lesz 2011-ben.
süti beállítások módosítása