Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Bulvárral búcsúzunk a BL-csoportkörtől

2009.12.10. 00:28 _benito

Egyetlen nyomorúságos meglepetésre sem futotta az utolsó forduló szerdai játéknapján pályára lépő csapatoktól, talán a Liverpool második hazai vereségét tehetjük egyedül ebbe a rubrikába. Mivel nagy dolgokról nem tudunk beszámolni, így rámegyünk a bulvárra: Bölöniék európai kupaszereplését a 95. percben a kapusuk hozta vissza a kutya szájából, a Debrecennek csak összejött a BL-gombócrekord (beállítása), a Stuttgart 11 perc leforgása alatt mind a 11 románnal feltörölte saját stadionja gyepszőnyegét, Balotelli erkélye fölé pedig egy súlyosnak látszó gyomorrontással bajlódó bagoly költözött. Megvan az egyenes kieséses szakasz összes résztvevője, lehet kombinálni, számolgatni, óhajtozni szabadon.

Hozzájuk sorsolják: Bordeaux, Manchester United, Real Madrid, Chelsea, Fiorentina, Barcelona, Sevilla, Arsenal

Őket: Bayern München, CSZKA Moszkva, Milan, Porto, Lyon, Inter, Stuttgart, Olimpiakosz

Szóval bulvárkodjunk, és kezdjük is mindjárt a legjobbal. Sinan Bolat Belgiumban született, török szülők gyermekeként, büszkén viselte oszmán vad népének U19-es és U21-es válogatott mezét is. A Standard Liege kapusa az AZ elleni utolsó meccsüknek úgy futott neki, hogy ha győznek, és eközben az Arsenal leveri az Olimpiakoszt, ők jutnak tovább a görögök helyett (kell egy töröknek ennél nagyobb motiváció?). A londoniak ugyan eleve nem sok esélyt adtak maguknak, és végül az athéniak nyertek is, de eközben a holland bajnok vezetést szerzett Liége-ben, így nemhogy a továbbjutás, de az Európa Liga-szereplés is veszélybe került. És akkor a 95. percben Bolat felment az ellenfél kapuja elé.

A Debrecent megint alaposan elverte a Lyon, és az utóbbi hetek történései miatt az ember más szemmel néz egy ilyen vereségre, mint mondjuk anno a hazai 0-4-re. Ezen a meccsen nagyjából sehol nem volt a Loki, ráadásul kapott két olyan gólt is, ami… hát hogy is mondjam… szóval ahogy egy hónapja nem lett volna gyanús, most minimum annak tűnik. De félre rossz szájíz, maradjunk annyiban, hogy ez a Pantics nevű fiatalember valóban ennyire rossz kapus, a debreceni védőknek pedig valóban nincs fogalmuk a játék legelemibb követelményeiről. A július óta íródó debreceni kaland élt meg szebb napokat is, mint a mai, de jó volt végre úgy leülni BL-meccsek elé, hogy közben fél szemmel az ember azt nézte, hogy áll éppen a Loki.

Ennél jóval fontosabb, hogy a Fiorentina tartalékosan is tökéletesen kihasználta, hogy a Liverpoolt semmilyen szinten nem érdekelte az olaszok elleni meccs, és Gilardino hajrában bevert góljával megnyerte a csoportot. Lyonban ezer csiga akadt a tranzisztoros rádiókra tapadt fülek alatt dudorodó torkokon, amikor Gila elpasszolta Cavalieri mellett a balról érkező centerezést. (Úgy olvastuk, a Pool csoportelső lett volna, ha a meccsek 89. percig tartanak.)

A Barcelona sokkal simábban nyert, mint az eredményből következne, Victor Valdes kicsit potyaízű gólja semmibe nem került, a címvédő némi döcögés után megnyerte a csoportját. Messi így ünnepli az Aranylabdát.Továbbment az Inter is, szokás szerint második helyen, és ha tartja a szokásokat, akkor most valami ultradurva ellenféllel találja szembe magát. Más kérdés, hogy most nem nagyon van ilyen, mert ez az egész sorozat eddig ölég nagy csalódás, már ami néhány sokra tartott csapat formáját illeti. Tudják ők is, hogy tavaszra kell formába lendülni, ebben tessenek bízni. Ugyanakkor nem tudunk elmenni Balotelli frizurája mellett, amiről sajnos képünk nincs, csak egy videónk. El tudja valaki képzelni, ahogy feláll a fodrásztól, megnézi alaposan, és mosolyogva közli, hogy Igen, pont erre gondoltam, mille grazie.

202 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr821587338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vul-Kahn 2009.12.10. 22:53:26

@mickeyknox: @Eric07: gratulálok a színvonalas hsz-eitekhez, nyilván megérte a fáradságot...

Akkor csakazértis leírom még1x, hogy az AC Florenz csapatát szeretném ellenfélnek a 16 között. ( Bár egy Real Madrid elleni "Klassiker" esetén sem lennék csalódott, biztos jó meccsek lennének.)

Budlofsky 2009.12.10. 23:05:34

@Csöncsön: "mígnem végül szerelembe esel"

Ennél buzisabb kommentet nem mostanában láttam ezen a blogon.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.12.10. 23:08:42

@Budlofsky:

Pedig nemrég Vul-Kahn kolléga egy sokkal szebbel rukkolt elő, elhiheted. ;-)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.10. 23:14:22

@Budlofsky: Hallod, lehet még kezet is mos WC után. Nagyszerű második komment volt a blogon, gratulálok!

Matteo_B 2009.12.10. 23:17:23

@_benito: Köszi szépen! Vicces .Kb.8-10 mp-ig tuti üresen hagyta a kaput,ha egy szemfüles és jó rugótechnikájú játékos észreveszi, szép kis gól lehetett volna.:D

Artsuhtaraz · http://latomasok-arnyjateka.blog.hu/ 2009.12.11. 00:01:34

@Gabez:
Én se érzek felejthetetlen vágyat, hogy magamhoz öleljek minden Inter játékost (utálom a csapatot, Zsozé csak hab a tortán, őt csak egy nagyképű beképzelt féregnek tartom, aki közelében sincs annak a zseninek, aminek ezen a blogon egyesek tartják).

Megvilágosodtam, én Balotelli helyett Zsozét utálom az Interből, rajta levezetem a kötelező inter-anyázás adagomat és így rá már nem jut egyetlen "dögölj meg köcsög", "földet rá", "pusztujj" avagy "rohaggyámeg" szidalmazás sem. :)

Artsuhtaraz · http://latomasok-arnyjateka.blog.hu/ 2009.12.11. 00:10:03

@Artsuhtaraz:

...szidalmazás sem Balotellire. :)

(csak sikerült)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.11. 00:15:14

@Artsuhtaraz: Pedig szerintem a különbség kettejük között éppen az, hogy Balotellit lehet utálni, mert undorító a viselkedése, és nagy tehetség, de még nem nagy játékos, ám Mourinho viselkedése lehet ilyen-olyan, de nagy stratéga, ne felejtsük el, hogy az európai mércével bőven nem nagy csapat Portoval UEFA kupát, majd BL-t nyert, miközben bajnoki címet is szerzett, a Chelseat itt most nem is említem.

Artsuhtaraz · http://latomasok-arnyjateka.blog.hu/ 2009.12.11. 00:24:35

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Mourinhót túl sokat láttam. Biztos jó edző, de ami nekem a tvképernyőn átjön az ő mentalitásából és stílusából, attól nekem felfordul a gyomrom. Balotelli stílusa is távol áll tőlem, de neki csak egy normális környezet (pl Anglia) vagy egy normális edző (nem nagypofájú, aki lehetőleg látta már az értelmező kéziszótár bejegyzését az alázat szóról) kéne akkor behúzná fülét farkát és normálisan focizva simán lehozna zsinórban 5-6 30 gólos szezont.
És amíg mindenki őt bántja, addig én meg fogom védeni, mert nem tehet róla, rossz társaságba került :P
Szabadítsátok ki Balotellit!

Eric07 2009.12.11. 01:06:25

@Vul-Kahn: nem akartalak vérig sérteni,ne haragudj.
De azért egy Florenz-Mailand "Klassiker" Moskauban,az nem lenne semmi... :) oder?

kisbukti 2009.12.11. 01:32:11

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
A Porto szerinted nem nagy csapat europai szinten?

International
European Cup/Champions' League :

Winners (2 titles) - 1986–87, 2003–04
European Super Cup

Winners (1 title) - 1986–87
Intercontinental Cup

Winners (2 titles) - 1987, 2004
UEFA Cup

Winners (1 title) - 2002–03

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.11. 01:40:19

@kisbukti: Nem, nem nagy csapat, középcsapat. Elég mérvadó Mourinho edzői kvalitásait nézve, hogy az általad felsorolt címeknek pontosan felét neki köszönheti a Porto.

ycool 2009.12.11. 07:21:51

Csillapítsuk a kedélyeket, egy "Klassiker"-rel :)
www.youtube.com/watch?v=gKQCxRUrReQ&feature=PlayList&p=7D64EE23ABD45C0C&playnext=1&playnext_from=PL&index=46
(Aki nem szereti a németeket, az csak 0:45-től hallgasson bele)

montipájton 2009.12.11. 07:49:21

Elég vicces, hogy az NST szerzői egységesen képesek Balotelli-rühellő Kht-be tömörülni, miközben mindegyikük kedvenc csapatában akad legalább egy minimum hasonló kaliberű kis (nagy) patkány. )))

Ellenben az olasz frizurája tényleg ott van.

_benito · www.nst.blog.hu 2009.12.11. 07:56:38

@montipájton: ácsi, ez nem így van. balotellit az egész világ gyűlöli (incl. saját edzője), mi csak azok ellen tömörülünk egységfrontba, akik nem gyűlölik, mert azok seggfejek.

én utálom poulsent is, és utáltam akkor is, amikor leigazoltuk, készségesen elismerem, hogy egy patkány. melót gondolkodás nélkül tettem a köcsögválogatottba - már juve-játékosként, camót is bármikor beismerem, zebina nem is kérdés. (huhh, tényleg mennyi suttyónk van) :))

Artsuhtaraz · http://latomasok-arnyjateka.blog.hu/ 2009.12.11. 08:48:20

@_benito:
"mi csak azok ellen tömörülünk egységfrontba, akik nem gyűlölik, mert azok seggfejek."

Utálom őt, ez mindig is így volt :)

Azért ez erős, hogy aki nem utálja Balotellit az seggfej. Ezzel olyan pozícióba hozol, ahol már tényleg muszáj bevallanom (ha el akarom kerülni a seggfejek táborába való tartozást), hogy amióta ő az Interben van egy Inter meccset sem láttam végig. És a szerdai volt az első gólja, amit élőben láttam. Úgyhogy fingom sincs ki ez a takonypóc (már büntetem is).

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
Szerintem Mourinho nem jó edző, csak jókor volt jó helyen :D

drani 2009.12.11. 08:49:02

@_benito: poulsen miért patkány? nekem csak balfasznak tűnik. Ballotelli tényleg igazi geci, de én örülnék ha bekerülne az olasz válogatottba , mert meccset tud nyerni, és jelenleg nincs másik ilyen játékos.

montipájton 2009.12.11. 09:31:57

@popp: Jól ,értem? Ha a Juve nem zúg ki - vö. ha a nagymamámnak pöcse volna... -, akkor "pazar" az olasz szereplés?

Az Inter meg a Milan továbbdöcögése a 2. helyen lenne a pazar? Hogy a négyből három ezekből a csoportokból tovább tudott jutni, az pazar? (A Milan megelőzte végül is a Zürichet, az Inter meg szerzett 1 pontot a Barcától, tényleg lenyűgöző...)

Maradjunk annyiban, a Fiorentina tényleg várakozáson felül végzett a csoportjában - a többi meg az alsóhangon elvárható kötelező, bármilyen extra nélkül, mínusz a Juve hatalmas eltaknyolása.

Igen elfogultnak kell lenni, hogy erre azt mondd, "pazar"...)))

_benito · www.nst.blog.hu 2009.12.11. 09:38:34

@Artsuhtaraz: nyilván nem ítélünk el senkit azét, mert szereti balotellit. ez butaság lenne. :)

Gabez 2009.12.11. 09:44:46

@_benito: ok, csak kötekedtem kicsit - azért valld be, ha a Juveban játszana, feleennyit se kapna tőled, és akkor a kommentelőktől sem, mert ők többségében csak reagálnak arra, amit írsz. ;)

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: igaz, nincs jó természete, de sok ilyen focista van, szóval ő egyáltalán nem kivétel. Pl Cassano...őt mégse pécézték ki ennyire itt. Sztem Balotellinél minden rossz összejött...ezek egyike, hogy az Interben játszik. ;) Azt se szabad elfelejteni, hogy nagyon fiatal, fiatalon meg mindenki többé-kevésbé idióta, nem igaz. Azt is olvastam róla, hogy mivel néger, elég sokat kapott az iskoláiban...szóval nem csoda, ha elment ilyen irányba.

@Artsuhtaraz: JM sztem se egy havertípus, de neki az a dolga, hogy az Inter nyerjen. És többnyire nyer. Én se tartom zseninek ("Zseni Neumann János volt, mi többiek csak tehetségesek voltunk" - Wigner Jenő, Nobel díjas fizikus), de nem rossz edző és nagyon tud motiválni. Sztem ő még a Juve-t is összekapná. ;) Meg aztán őt is ütik-vágják sokan Olaszo.ban, szóval néha nem támad, hanem csak védekezik.

mocsing · http://nst.blog.hu 2009.12.11. 09:45:18

@_benito: bezony, az univerzum is oda akarja Rafinha-t :)

_benito · www.nst.blog.hu 2009.12.11. 09:47:13

@drani: értjük ám a viccet mink is

_benito · www.nst.blog.hu 2009.12.11. 09:48:03

@mocsing: hát, akit jó játékosként veszünk, abból szar lesz, lássuk, mi lesz a szarból :)

montipájton 2009.12.11. 10:20:54

Hogy hangzik a mondat, ami pusztán formailag már kiveri a biztosítékot az NST-nél?

Balotelli jobb, mint Zidane, mocskos Juve.

heinrich · http://nst.blog.hu 2009.12.11. 10:26:50

@montipájton: mocskolódni az irigyek szoktak, tehát nem számít, a mondat első része meg szimplán komolytalan lenne bárki szájából, nincs élő ember, aki ebben hinne :)

Tehát: Balotelli sosem lesz nagy játékos, forza Juve! :)

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2009.12.11. 10:44:42

Aranylabdát Balotelli-nek, Forza Inter! És ez? Ez már tényleg kemény, nem? Még Jose kéne valahogy bele...

Neil Blender 2009.12.11. 10:51:31

Balotelli egy roppant tehetseges srac aki addig fesziti a hurt a palyan amig kifog egy kellemetlen parasztot aki kettetori mint a ropit.

Kivancsi vagyok hogy egy piroslapert cserebe mikor dongolik bele a gyepbe...

Mas: Az milyen mar hogy Lehmann egy BL meccsen kimegy a reklamtabla moge hugyozni?? =)) Imadom azt az embert komolyan.

Neil Blender 2009.12.11. 10:54:30

@Csöncsön:
"Ez egy érdekes kérdés.

A szerzők között tudjuk.

Liverpool: ASZHB, habitang, donnelly
Juventus: heinrich, _benito
Roma/City: Pöte
Real Madrid: Pancho"

ne rohogtess mar. Pancho akkor Real szurkolo mikor te...

rexford 2009.12.11. 11:03:26

@_benito: Én se bánnám, ha ezt a brazil vonalat egy kicsit pihentetnénk. Őket külön-külön is nehéz kezelni, hát még akkor, ha bandába tömörülnek és egyre frusztráltabbak, ráadásul erősek a Garrincha-Socrates-féle off-the-pitch hagyományok is.
Nem tudom viszont, milyen vonalat kéne erőltetni - a skandinávokkal is szoptunk, spanyolok alapból kilőve, argentinokat hagyjuk meg az Internek, afrikaiak szertelenek, amire most nincs szükség, németből egy egész csapatot kéne venni, maradnak a franciák. Platinivel, Zidane-nal, Trezzel, DD-vel nem jártunk olyan rosszul, mondjuk Henryt elcsesztük. Ja és persze 1-2 uru sose jön rosszul. :)

kevert 2009.12.11. 11:13:41

@Csöncsön: "Valami miatt nem alakult ki Magyarországon kiterjedt szimpatizánshada olyan kluboknak, mint a Depor vagy a Valencia (pedig ezek a csapatok az ezredforduló környékén iszonyú jók voltak). Még az Atléticonak úgy-ahogy."

Én divat Valencia és SuperDepor szurkoló voltam. Nagyon sajnáltam a Valenciát, hogy a két BL döntőből egyet sem nyert meg. A 2004-es Depor-Milan bl negyeddöntő meg ott van a legjobbak között.

Ja, és aki látta a Torrentét annak mindig lesz egy kis hely a szívében az Atletico számára :D

montipájton 2009.12.11. 11:34:20

@Neil Blender: Balotelli az itteni trend szerint annyira gáz, hogy neki szurkolni, benn látni meg a fényt az egyenfutballsiták unalmas tobzódása közepette - már maga a rákenroll.

Kit zavar a sérója, kit érdekel, hogy pofázik és könyököl, Sztojcskov is paraszt volt, mégis szerették - hajrá, Balotelli!! Vesszenek a műmájerek!

)))

elber 2009.12.11. 11:37:23

bocs, hogy kicsit elüt a megkezdett balotelli fikázástól, de valaki be tudna rakni egy linket busacca katari hugyozásáról? hiába keresgélem nem találom.

balu11 2009.12.11. 11:48:05

látom alakulóban egy Balotelli Fan Club - valószínűleg az első hasonló szerveződés a világon

ahogy leírtam, rájöttem, hogy a gugli a barátom, hát picit utánanéztem, és ezt találtam:
www.balotelli.com/

különösen figyelemre méltó a fotógaléria, melyben 2 olyan kép is található, amin mosolyog (v. vicsorít, megítélés kérdése)

zsakfos 2009.12.11. 11:56:54

@Csöncsön:
A szerzők csapatainak idei BL szereplését alapul véve Garcia Bőrmester csak Atletico Madrid drukker lehet:)
Egyébként OJ kimaradt. Ő?

giacinto 2009.12.11. 11:59:01

@_benito: " utálom poulsent is, és utáltam akkor is, amikor leigazoltuk, melót gondolkodás nélkül tettem a köcsögválogatottba - már juve-játékosként, camót is bármikor beismerem, zebina nem is kérdés. (huhh, tényleg mennyi suttyónk van) :))"
ja, csak ők összesen nem kapnak/kaptak annyi fikát mint Balotelli egyedül az eddigi 2 éves pályafutása alatt.

Neil Blender 2009.12.11. 11:59:04

@montipájton: nezd Balotelliben nem latni a tehetseget muveszet. Sztem ha feleilyen tehetseges lenne akkor JM is mar reg a Primaveraba szamuzte volna.

Mas kerdes hogy szeretni meg az Intereseknek is nehez.

Az en velemenyem az, hogy nem lesz hosszueletu a nemzetkozi fociban ha nem vesz vissza az arcabol... Senki nem akar sokat fizetni majd egy olyan jatekosnak aki ha durcas szarik az egeszre...

Neil Blender 2009.12.11. 12:03:30

Egyebkent Balotelli milyen cegeknek lehetne a reklamarca majd?

Gazspray? acelbetetes bakancs?

Mert az vilagos hogy mondjuk nem fogja Henryt valtani a Gilettenel mint sarmos pali... =)

De lehet hogy a focipalyafutas utan elmegy szigoru tekintetu akciofilmsztarnak a la Vinnie Jones... =)

pavel88 2009.12.11. 12:11:45

Nekem pl. semmi bajom Balotellivel!! Nem knagyobb köcsög mint Murinnyó, Materazzi, W:Samuel. Vagy a juvésok kedvéért Grygera!

touristique 2009.12.11. 12:16:17

@montipájton: Jejeje, szívemből szólsz, olyasmi mint amit Nick Hornby írt le a Szentírásban anno, hogy Arsenal-drukkernek lenni olyan, mint punkzenét hallgatni. :)

vadkutya 2009.12.11. 12:21:13

Remélem januárban leigazoljuk Balotellit. Wenger sztem a megfelelő ember a feladatra, betöri a vad fekete mént... :S

Szezononként 30 gól pedig pont elkél Ágyús oldalon, jó ideje... ;)

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2009.12.11. 12:23:59

Az utóbbi kommentsort olvasva elég egyszerűnek tűnik egy-egy olasz baromválogatott összeállítása, annyi van belőlük, hogy egy nyolccsapatos teremtornát is gond nélkül le tudnának bonyolítani. :)

balu11 2009.12.11. 12:29:50

@vadkutya: nem jó, túl öreg

@touristique: vicces milyen kevés időnek kellett eltelnie az angol középkorú alkoholistáktól hemzsegő "boring, boring" Arsenaltól a teljesen nemzetközi (túlnoymórészt afrofrancia), rohangálós, kényszerítőzős, "szépfocizó" tinikig

(nekem egyébként tetszett ez is, az is, félreértés ne essék, de leginkább az átmenet Dennis-sel)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.12.11. 12:31:45

rem, olyan csatár jön, aki pl tud játszani a BL-ben...

_benito · www.nst.blog.hu 2009.12.11. 12:36:45

@giacinto: annyira fel tudom kúrni magam az ilyenen.... NEM JOGOS, EMBER???

popp · http://koncertblog.com/ 2009.12.11. 12:37:03

@balu11: Vagy már Mersonnál megkezdődött. Bár ő még angol is volt meg alkoholista is, de már nem favágó, sőt nagyonis technikás játékos

vadkutya 2009.12.11. 12:37:43

@imici77: Én mondjuk egy PL-nek jobban örülnék. A BL címet amúgy sem tartom jelenleg reális elképzelésnek...

_benito · www.nst.blog.hu 2009.12.11. 12:37:57

@zsakfos : nos, OJ csapata mindannyiunknál durvábban leszerepelt a bl-ben, úgyhogy beleillik a sorba. sgt garcia majd elmondja, ha akarja, csak annyit mondanék, hogy az övé legalább továbbjutott.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.12.11. 12:41:24

@vadkutya: BL-t könnyebb nyerni. igazából tök mindegy ki jön, csak jöjjenek, mert a keret olyan vékony, mint egy 60 kilós malacka...

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.12.11. 12:42:37

@vadkutya: mondtam, h csatár ne jöjjön, de megváltozott a véleményem, mert láttam mostanában velát "játszani", bendtnerről a hírek rosszak, szóval, vegyünk, most már én is azon vagyok... jah, walcott is sérülékenyebb, mint hittem...

zsakfos 2009.12.11. 12:43:09

@_benito:
Tudtam, hogy Haifa drukker:)

Beavix · http://elclasico.blog.hu 2009.12.11. 12:47:10

@montipájton: és Maradona meg mégakkora paraszt volt. Hogy Cantonáról ne is beszéljünk...

Balotelli esete - szerintem - azért más, mert előbbieknél én láttam a tekintetükben, hogy egy dolog van, amitől megjuhászodnak: a labdától. Balotelli pedig nem megjuhászodik a ladbától, hanem eszköznek tekinti. ezzel nem azt mondom, hogy nem szeret focizni, csak nála a taplóság a priori, mindenek előtt való, veleszületett.

vadkutya 2009.12.11. 12:54:48

@imici77: Muszáj. S most viccen kívül, talán Balotelli a legkönnyebben megszerezhető, olyan játékos, aki azért viheti vmire.

Bár, ki tudja, annyiszor jött már kivételes tehetség (habitustól függetlenül) a PL-be, sokan mire beérnének, addigra szétrúgják őket és annyi...

Walmer 2009.12.11. 12:55:29

@balu11: hogy én mennyire szerettem azt a boring Arsenalt és mennyire utálom ezt a mostani Wenger-féle "húdeqrvaszépfocitjátszunk" alakulatot...

popp · http://koncertblog.com/ 2009.12.11. 13:07:36

@Walmer: Na ezt egyből gondoltam, a krikettet is szereted ;-).

Neil Blender 2009.12.11. 13:08:42

Spaletti lett a Zenit edzoje... wow.

Klinsmann pedig kijelentette hogy a Pool iden nem volt jo es a Fiorentina nem egy Chelsea, Barcelona szintu csapat.

Zseni ez az ember na... =)

popp · http://koncertblog.com/ 2009.12.11. 13:16:08

@Neil Blender: Spalletti - két l! Szurkolni fogok a Zenitnek. Husztinak lehet esélye a kopasznál, pont kell a játékrendszerébe egy ilyen szélső.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.12.11. 13:19:02

a Zenit meg lassan két t lesz, a múlt idő miatt :)

Neil Blender 2009.12.11. 13:23:15

@popp: tudom.

mea culpa elgepeltem.

Sztem SpaLLetti direkt az oroszokhoz ment mert ott szinte egesz szezonban salban es nagykabatban lehet... :)

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2009.12.11. 13:28:45

Ha már égig érő parasztok, Cépicsáról egy szó sem???

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.12.11. 13:31:49

@_benito: Nem bántásképp, kis túlzás, hogy a világ gyűlöli,de mondjuk kiből nem váltaná ki a megbúvó köcsögséget, ha ilyen faszszopó huhogó Juve drukkerek előtt kellene játszania? Még csodálkozol rajta hogy ilyen lett. Szerintem ott kezdődött minden.

mickeyknox 2009.12.11. 13:35:16

ja, én még a seggemről is lehúznám a gatyát, mint sebők vili
bruh

Mr.AT 2009.12.11. 13:37:53

@Great Cornholio: Ugyan már... Balotelli amennyire arrogáns, magasról lesz*rja, hogy ki huhog, vagy ki nem. Őprimadonnasága akkor is egy flegma és rosszindulatú f*sz, ha zárt kapuk mögött játszik Baktalórántházán.

Amúgy meg egy focista pont azért profi, azért kap egy valag pénzt, hogy elviselje mindezt. A világ összes stadionjában fütyülik az ellent, ez a világ rendje.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.12.11. 13:39:28

@Mr.AT: Elviselni mint Cantona. :DDD Hozzá képest balo csak durcáskodik. :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.12.11. 13:43:35

@Mr.AT: Abban igazad van, hogy az ellent, de ha csak EGY játékost az más, főleg ha 18 és tavaly játszotta igazán be magát a kezdőbe. Mátrix is szép nagy bunkó tud lenni, de ő egész karrierje alatt nem kapott annyit mint Balo 1 év alatt.

Neil Blender 2009.12.11. 13:47:38

@Great Cornholio: Es errol ki tehet? Mar bocs ha Balotelli nem a Terminator nezesevel jatszana, nem kocsogoskodne, konyokolne az ellenfelbe, a goljait nem az ellenfel szurkolotabora elott kussoltatassal unnepelne akkor lehet nem kapna ennyit.

Matrix is alapvetoen egyszeru mint a lapostanyer, paraszt is volt a palyan de Balotellihez kepest csak ijedos ovodas.

Lehet vedeni a focitudasat es azzal ervelni de a viselkedeset nem lehet. ezt meg JM sem teszi...

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.12.11. 13:53:23

@Neil Blender: De gondolom úgy kezdte a pályafutását, hogy na nézzük kit könyökölhetünk le.

Példa: Szted milyen lenne a fogadtatása egy 18 éves a Fradiban kezdő cigánygyereknek - aki tudása alapján akár a magyar válogatottba is beférne, - az újpestiek kötében? :P Sztem ahhoz hogy el tudja viselni a "nyomást" ill előítéletet min. egy dalai lámának kell lennie. :) (sztem még labdába sem kell érnie, hogy egy bagolyerdőben érezze magát:P)

Főleg ha személyiségét tekintve sértődékeny, hisztis v akár ingerlékeny.
Amúgy meg ha 25 évesen is ilyen lesz akkor elfogadom, hogy tapló. Azt is leszarom hogy tudásilag profi de attól még gyerek.

Mr.AT 2009.12.11. 13:58:20

@Great Cornholio: És? Ez mentség? Ki mint vet, úgy arat, és ez mkire vonatkozik.

A Juve is tapsolta már meg állva Pagliucá-t, ahogy Madridban is tapsolták meg állva Del Pierot. A közönség nem alapból utál valakit, hanem azért, mert az illető tett érte.

Ugyanakkor meg nem azért megy ki egy stadionba drága pénzért, hogy azon elmélkedjen, az illető f*szfej most vajon azért ekkora köcsög-e, mert épp menstruál, mert kib*szta az asszony, vagy mert még csak 19.
Nem, ő a kedvenceinek szurkol, s ha azt látja, hogy a túloldalon valaki tör zúz, mint egy agyatlan elefánt, akkor nyilván rámorcan.

mocsing · http://nst.blog.hu 2009.12.11. 13:58:54

@Neil Blender: ő jött rá, h jó lesz landon donovant, mint idők egyik legnagyobb münchenben látott tréfáját kölcsönvenni. érdemes rá odafigyelni.

Mr.AT 2009.12.11. 14:04:28

@mocsing: Landon Donovan, LOL. :-)

shinigami 2009.12.11. 14:05:28

@csizsikpizsik:
hat balotellihez kepest c seholsincs kb

mocsing · http://nst.blog.hu 2009.12.11. 14:08:28

@Mr.AT: látod, ha giovinco amerikába születik és rájön pár kiló a meki kajától, most ketten varázsolnának a galaxy-ban :))

btw donovant kölcsön fogja venni az everton, h formában maradjon a vb-ig. én követni fogom a pályáját ott is ennek a kis zseninek...

Neil Blender 2009.12.11. 14:16:42

@Great Cornholio: Bocs de engem nem gyoztel meg, pedig valamennyire tudok objektiv lenni mert sem az Intert, sem az olasz focit nem kedvelem kulonosebben ergo elfogult az nem vagyok.

Amugy lehet kocsognek lenni a sulifocin mert sokat cseszegettek a borszinem alapjan, sot a primaveraban is beleferhet hogy az ember nagykepubb, de azert Balotelli helyeben elgondolkoznek azon hogy mondjuk mogottem van egy 37 eves ember aki tizensok eve robotol szo nelkul, akkor en mi szarra verem a nyalam 18 evesen...

Vagy mondjuk ott van Eto'o akit mikor kihuhogtak le akart vonulni a palyarol (segitsetek nem tudom hol jatszott anno a Barca mikor ez volt). Nem durvult, nem a jatekostarsakat rugdosta, szimplan le akart vonulni.

Egyszoval Balotelli egy utolso nagykepu kocsog aki pont ilyen lesz 25 evesen is mint most.

@mocsing: Landon Donovan az orok amcsi tehetseg. Freddy Adu mellett o volt az elso olyan amcsi focista aki korul oriasi hype alakult ki, hogy vilagklasszis lesz.Aztan persze egy MLS szinten jo jatekos maradt, aki mondjuk egy MSV Duisburgbol tudna csak kitunni. =)

Neil Blender 2009.12.11. 14:19:35

@shinigami: CR egy primadonna, de (az Almeria meccs fenyeben mondjuk furan hat) nem egy rosszindulato paraszt valaki aki konyokol, odarug, torleszt.

Nagykepu, tenyerbemaszo, idegesito persze, de nem az a sunyi, alattomos geci...

Mr.AT 2009.12.11. 14:21:30

@mocsing: Ha Giovinco Amerikába születik és rájött volna pár kiló a meki kajától, akkor maximum ő játszana Danny De Vito helyett a Ikrek 2ben. :-)

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2009.12.11. 14:35:00

@Neil Blender: Cé nem törleszt???

Egyébként szerintem mindannyian ugyanazt mondjuk, a srácnak nem kicsit vannak problémái. De ha már Cé minden tetű megmozdulására az a válasz hogy:
1. megteheti a MUban/madridban mert már most jobb mint Zidane, plusz ő találta fel a labdát, a cselezést és persze a hasprést
2. nehéz gyermekkora vót
akkor tegyük már meg hogy
1. az Interben a skac megteheti mert fiataléként egészen ügyes (sőt!)
2 sokféle szopás van a világon, fekete árvaházból kivett kiskölyökként déli országban nevelődni az egyik eközül
Szóval ne legyen már démon. Várjunk kicsit mire megy aztán legfeljebb késve osztjuk a főköcsög-díjat...

nasteey 2009.12.11. 14:45:30

"Vagy mondjuk ott van Eto'o akit mikor kihuhogtak le akart vonulni a palyarol (segitsetek nem tudom hol jatszott anno a Barca mikor ez volt)."

Én Zaragozára emlékszem, de mostanában nem szedem a Cavinton-t.

@Mr.AT: ez viszont kurva nagy. :D

Artsuhtaraz · http://latomasok-arnyjateka.blog.hu/ 2009.12.11. 14:52:05

@_benito:
Nem mondom, hogy szeretem Balitellit, de én látok valami olyasmit a játékában, ami miatt az egyik legjobb erőcsatár válhat belőle.
Örülnék neki ha az Arsenal leigazolná, mert csak valakinek meg kéne nevelni. Torres is Angliában vált igazán világklasszis focistává, Kristiánu Rondáldu is. Henry is, mondjuk ő azelőtt szélsőt játszott és Wenger csinált belőle csatárt. Arról nem is beszélve hogy Rooney is egy agyatlan barom volt az elején, ahhoz képest most már egy angyal.
De a nagyképűségre hajlamos barmok abban a környezetben szerencsére épkézláb fodbalistákká váltak.
A poszt kapcsán meg annyi volt a bajom a fikázásával, hogy lehet valaki kőbunkó vadparaszt, de attól még a hajviseletét ne fikkantsuk le, mert pusztán előnytelen frizurától még senki se vált köcsöggé :) ha meg vicc volt, akkor elég gyengére sikerült :P

@csizsikpizsik: igazad van :)

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2009.12.11. 14:56:08

@_benito:
A "leszerepel" talán nem korrekt - és nem is helytálló - kifejezés itt, a továbbiakban a "realitásnak megfelelően teljesített" szóvirág alkalmazását javasolnám a tisztelt kollégának. ;)

páduaiszentantal84 2009.12.11. 15:05:09

@nasteey: zaragoza volt én is úgy emlékszem, v szintén nem szedem
az undisputed főköcsög díjra joey barton gentlemant jelölném

rexford 2009.12.11. 15:35:46

@touristique: "Jejeje, szívemből szólsz, olyasmi mint amit Nick Hornby írt le a Szentírásban anno, hogy Arsenal-drukkernek lenni olyan, mint punkzenét hallgatni. :)"

Jaja, mégse írhatta azt, hogy Teenage Fanclubot vagy Rufus Wainwrightot, mint a 31 dalban. Nagyot néztek volna a hardcore gúnárok. :)

váév építők (törölt) 2009.12.11. 15:38:47

azért arra kiváncsi leszek, hogy a sok balotelli fikázó olaszfan mit szól majd hozzá, ha a vb-döntőn győztes gólt lő középkék mezben...
amúgy szerintem cantona nagyságrendekkel tahóbb volt annakidején.

Artsuhtaraz · http://latomasok-arnyjateka.blog.hu/ 2009.12.11. 16:24:46

@váév építők:
Ha vb-n olaszként győztes gólt lőne, onnantól rühelleném :D

vadkutya 2009.12.11. 17:10:07

@Artsuhtaraz: Kell is Balotelli az Arsenalba. Vieira is elég balhés volt, belőle is Wenger faragott embert.Mourinho sosem lesz képes megnevelni, Wengerben több az alázat edzői szempontból...

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.12.11. 17:58:36

@zsakfos :

Elnézést OJ-től, hogy kihagytam. Mindenesetre beírtam most egy piros pontot neki.

ZenZo 2009.12.11. 18:58:26

@vadkutya: ja, JM csak egy Drogba nevű diving balerinából faragott focistát... ;) Vieira meg egy barom volt az Arsenalban is. Wenger meg amúgy is gyenül, öregszik már. Akkoriban még férfiakkal dolgozott, most meg ő az ovizsaru, különben is a látása is romlik, már csak a didn't see itt megy :)))

ZenZo 2009.12.11. 19:02:02

@páduaiszentantal84: no igen, Barton jó eséllyel pályázik bármilyen címre, mellé még odafér Craig 'jólbánokagolfütővel' Bellamy, de Eto'o-nak vagy Balotellinek sem kell könyörögnie a köcsögválotgatott szereplésre...

vadkutya 2009.12.11. 19:35:59

@ZenZo: Számítottam vmi hasonló reakcióra JM ügyben. :) Nem a kvalitásokat vontam kérdőre és szavaztam Wengerre, sokkal inkább habitusról beszéltem, de értem a fricskát. ;)

Vieira valóban nem ment a szomszédba keménységért, de akkortájt bármelyik csapat szívesen látta volna a keretében...

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2009.12.11. 20:04:12

@vadkutya: nem ő volt arról híres, hogy bicska volt nála az öltözőben? :) persze, hogy rendet tartott. no, meg ha elkérte a lasztit, még az ellenfél is odaadta...

Pig_Bodine 2009.12.11. 21:09:26

@anonim222 [semleges néző]:
"ha elkérte a lasztit, még az ellenfél is odaadta... '
Úgy, mint itt?
www.youtube.com/watch?v=hrOyedpeZnk

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2009.12.11. 22:02:03

@Pig_Bodine: itt valószinűleg tippmixelt, vagy valami hasonló :) ez most, és akkor is, nagy divat...

Artsuhtaraz · http://latomasok-arnyjateka.blog.hu/ 2009.12.11. 22:11:41

@anonim222 [semleges néző]:
Azt akarod mondani, hogy a kivétel erősíti a szabályt? :)

Pig_Bodine 2009.12.11. 22:28:19

@anonim222 [semleges néző]:
Szép mentés!
De
Vieeeeira oo-oh
Vieeeeira oo-oo-oo-oh
He comes from Senegal,
He gave Giggsy the ball,
and Arsenal won f*** all.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.12.11. 22:36:37

@Pig_Bodine:
He comes from Senegal, he's the Arsenal soldier. Better than Gerrard, better than Lampard, because he's Patrick Vieira, the midfield master...

Mit nem adnék azért hogy januárban visszatérjen.

vadkutya 2009.12.11. 22:54:47

@peter135: Csatlakozom. He is so tall, He should play basketball... :)

Artsuhtaraz · http://latomasok-arnyjateka.blog.hu/ 2009.12.11. 23:03:36

@peter135:
Szerintem nem feltétlenül lenne rá az Arsenalnak szüksége. Song belenőtt abba a szerepkörbe.
Bár mondjuk ennek a megvitatásához már egy PL-poszt volna a legjobb :)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.12.11. 23:06:46

@Artsuhtaraz: Songal nincs semmi gond. Egy igazi állat lett belőle. Csak januárban ANK és Song mellett csak Denilson van...
süti beállítások módosítása