Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Mancinit az Inter kezdőjébe!

2009.11.02. 16:53 _benito

A hét pont előny a javából. A bajnokságnak azonban két olyan szakasza is van, amikor nem előnynek, hanem feneketlen szakadéknak tűnik: az egyik a vége, amikor már nincs esély behozni, a másik meg a negyede, amikor az ember a fejéhez kap, hogy Atttyavilág, 10 forduló alatt 7 pont? Jön a Milan, de még mindig nem tudjuk, mennyire, viszont biztosan hasít a Napoli, a legbiztosabban pedig az Inter, amely ráadásul bármihez nyúl, arannyá válik. Bariban még nem tudják, kivel kell lövetni a sorsdöntő büntetőket, Palermóban azt nem tudják, jó eredmény-e a Genoa ellen otthon tartott pont, a Laziónál pedig semmit nem tudnak. Nyögve nyel a Roma, de részükről ez bocsánatos, a Fiorentina pedig a legvalószínűtlenebb helyről érkező mannával nyert. Hajtás után végre csak egy hétvége történései gyöngybetűkkel.

Hogy értsük, miért sírnak a Juventinók (azaz minek örülnek annyira az Interisták), képzeljük magunk elé, hogy a milánóiakat sújtó durva sérüléskampány miatt mostantól a vasárnap látott Mancini kezd a csapatban. Mindig. Persze, a különbségek igencsak kézzel foghatóak a két csapat között egyébként is, hiszen míg az Inter furcsa összeállításban is úgy gyalulta le a Livornót, hogy Julio Cesar a fotósokkal amőbázott a meccs nagy részében, addig a Juvéban Buffon volt a mezőny legjobbja a komcsik ellen. Maicont fogjuk ezúttal kiemelni, aki már nem csak a szélen rohangál bolondmód, hanem ha éppen megunja a töketlenkedő honfitárs szerencsétlenkedését, középen is bármikor kilép a védő között, és bepasszolja. Az Inter hét ponttal, de még ennél is meggyőzőbben vezet. (Livorno-Inter 0-2) A Juventus hazai veresége pont az, ami az Inter hasonló győzelmei: mindig benne van. A torinóiak egy félidőn át visszahozták a Samp elleni varázslatot, ráadásul egy sokkal szervezettebb, jobb ellenféllel szemben (ezért a meccs is jobb volt), de Camoranesi sérülése miatt emberhátrányba kerültek a 31. percben. Meccset egy jó kezdő nyer, bajnokságot meg egy jó keret, a Juventusnak az első mondjuk 70 százalékban rendelkezésére áll, a másodikhoz a kanyarban nincs. (Juventus-Napoli 2-3)

A Milan mocorgása annyira jó hatással van Ronaldinhóra, hogy már simán csinálja, amiért idehozták: rávezeti, kibillenti, odateszi. Ebből most Borriello kétszer is betalált (a másodiknál megmutatta, hogy lehet ollózva eltörni a labdát), de a milánóiak győzelméhez újra nagy szükség volt az igen meggyőző Dida újabb parádés performanszára. Kezdésnek egy iszonyatos löketet tolt a kapufára, aztán Paloschi (?) fejesénél talán még nagyobbat védett. A kétgólos Borriello még egy gólpasszt is adott, arról már nem tehetett, hogy Thiago Silva három méterről a lécre bólintott. Nem tudjuk egyelőre hova tenni a Milant, őszintén szólva. Szeretnénk, ha úgy lenne, ahogy most sokan hiszik, hogy lesz. De szerintünk nem lesz. (Milan-Parma 2-0)

A Roma győzelme inkább a Bologna gyenge mivoltának köszönhető (bár csodaszép gólt lőttek, azt meg kell adni), mert hát ami jó mostanában van a farkasokban, az mind hiányzott a pályáról vasárnap. Mondjuk a komplett tengely (Burdisso, De Rossi, Totti) hiányában senki nem várt diadalmenetet, és pont ez az, amit kár is várni, amikor az egyébként valóban erős római kezdőből 2-3 játékos egyszerre hiányzik. Ezt nem sikerül mindenkinek felfognia, mert a római szurkolók bombákat dobáltak a csapat edzőközpontjára, más szóval nem csak nálunk vannak irgalmatlanul tahó szurkolók, bár ezzel gondolom senkit nem döbbentettem szívrohamig. (Roma-Bologna 2-1) Behúzta a Fiorentina is, itt csak Marchionni duplája okozott meglepetést, azt már mindenki megszokhatta, hogy Mascara minden fordulóban belövi az év gólját (és most is). Ellenben bizonyára a denevér szálló lakosai is örömmel értesülnek róla, hogy az egyik legígéretesebb tévelygő lehetőséget kapott, és élt is vele: a mindent eldöntő gólt De Silvestri passzából szerezte Gila. A debrecenieknek csak annyit, hogy a Fiorentina lebecsüli őket, sima győzelemre készül, és egy-két játékos pihenni is fog (Fiorentina-Catania 3-1)

Bariban még nem tudják, kivel kell lövetni a büntetőket, mert még a genovai pontszerzésnél is nagyobb meglepetést okozhattak volna, ha a három perce pályán levő Koman Vladimirra bízzák a dolgot. Barreto kihagyta, így sosem tudjuk meg, hogy a jobb, vagy a bal sarkot gyújtotta volna-e fel a magyar középpályás hajszálpontos lövése. (Sampdoria-Bari 0-0) A Genoa némi szerencsével kihúzta gól nélküli döntetlennel a Barberában, a Palermo egy büntetőt is számon kérhet a bírón. Aztán, ahogy lenni szokott, Crespo a hajrában majdnem a vendégeknek nyerte meg a meccset. (Palermo-Genoa 0-0)

Ott megy a következő edző, Ballardininek nem valószínű, hogy megbocsátják a sienai gyalázatot, miután csak óriási mázlival tudott legalább egy pontot elcsípni. A Lazio nagyon jól kezdett, és úgy nézett ki, ez az az év lesz, amikor végig ott lehetnek, de ennek egyre kisebb az esélye, bárkit ültet is a Disznófejű Nagyúr a kopasz mester helyére. (Siena-Lazio 1-1) A Chievo az ősparaszt Yepes góljával megmentett egy megérdemelt pontot az Udinese ellen, így maradtak hajszálra ugyanolyan mérleggel a táblázat szomorúbb felében. De szerintünk mindketten feljebb végeznek majd ennél (Chievo-Udinese 1-1) A Cagliari 10 perc alatt szétszedte az Atalantát, mint hülyegyerek a mesekönyvet, és korábbi öles lépteinek köszönhetően már a tabella első felében van. Hát nem megmondtuk? (Cagliari-Atalanta 3-0)

134 komment

Címkék: olasz összefoglaló serie a

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr981493488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.02. 21:45:44

@_benito: Röviden összefoglalva: koncepciótlan, rossz igazolások, önkényes vezetői működés, és ezek folyományaként ellehetetlenülő szakmai munka a csapatnál. Lotito a tartozások miatt - mondjuk az az egy a javára írható, hogy egyre kevesebb van belőle - , egyáltalán nem akar költeni játékosokra, az egyetlen jó igazolás hosszú évek óta Zarate volt, de az is inkább a vak tyúk is talál szemet mintájára. Igaz, rá 20 millió eurót is áldozott. Matuzalem 6 millióba került, de azért a világot megváltani ő sem fogja, hiába vannak jó meccsei, Cruz meg igaz hogy ingyen jött, de évi 1,8 millió eurót kap, ez döbbenetes túlzás érte. Eközben pedig Pandev és Ledesma ugyanúgy kapja a fizetését, így ha januárban mindkettő el is megy, kb. addig is 1 millió euró fog a semmibe veszni.
Ha Pandev és Ledesma játszhatna, akkor biztos vagyok benne, hogy minimum 6-9 ponttal több lenne, ebben a keretben ez a két játékos jelent ennyit, és az utóbbi meccseken főleg az látszik, hogy Ledesma nélkülözhetetlen lenne. Egy Dabo játszhatott a helyén...
Szóval lezárva ezt a hosszú kommentet, a keretben maximum annyi van, hogy stabilan a középmezőny tagja legyen, Lotito nem áldoz komolyabb nevekre, több nyári igazolási terv is azért halt be, mert nem volt hajlandó akár fél millió euróval többet adni és állítólag a csapaton belüli hangulat sem megfelelő.
Ha azt a pénzt, amit most Cruz kap fizetésként, csak fele-fele arányban kapta volna Pandev és Ledesma, akkor most semmi gond nem lenne velük. Ilyen vezetői hozzáállással, önkényeskedéssel, szakmaiatlansággal semmilyen komoly cél sem lesz elérhető.

_benito · www.nst.blog.hu 2009.11.02. 21:51:25

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: olvasom a blogodat, ezekről tudok, engem az érdekel, a csapat játékával mi a baj. ki, vagy mi hiányzik? szerintem nem pandev, amúgy sem biztos, hogy pandev, rocchi és zarate egyszerre a pályán lenne sokat (bár a milannak újabban bejön).

Titi120 2009.11.02. 21:58:44

@_benito:
Nyugodtan válaszolhatsz, legalább addig is itt rontod a levegőt, nem pedig a "szomszédban". ;-)

@Great Cornholio:
Ez szerintem kacsa. :D

@madbalee:
Na, de Santon nemhogy országot, de még csapatot sem váltott KJH -ral ellentétben.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.02. 22:01:38

@_benito: Konkrétan a játékbeli dolgok terén pedig az a probléma, hogy Muslera bravúr kapus, nem hiába érdeklődik utána szinte minden neves klub, de borzasztó bakikra képes, a védelem nagyon gyenge, egy megbízható középső védő sincsen, aki két egymás utáni meccsen is képes lenne megbízható, jó teljesítményre, Cribari katasztrófa, szerencsére Radu kezdi kiszorítani, de ő sem igazán jó megoldás, Diakité képes jó védőmunkára, de hogy melyik meccsen igaz ez és melyiken nem, az senki sem tudhatja. Egyedül Kolarov az hátul, aki tehetséges és nem cserélném el, ő még nagy játékos lesz.
A középpályáról mindent elmond, hogy Dabo egyáltalán a keretbe kerülhet, itt most nem is beszélnék Ledesmáról, Brocchi és Baronio hozza amit tudnak, főleg utóbbi reaktiválása volt remek húzás, biztos pont.
Foggia és Mauri közül előbbi kaphatna több sanszot, de valami nem stimmel közte és Ballardini között. Matuzalem ha elkapja a fonalat, tudja szépen vezetni a csapatot, de képes meccsekre eltűnni. Még Pandev hiányában is elég erős a támadósor, Zarateről egy szót sem kell szólnom, elképesztő tehetséges, Cruz és főleg Rocchi is jó csatárnak számít a Serie A-ban. Makinwa még sokat fejlődhet, Inzaghi meg a nagy halál évek óta, de fájna a szívem ha nem hosszabbítanának vele szerződést.
A 4-3-1-2 és a 4-4-2 amit a legtöbbször játszat velük Ballardini, és egyikkel sem lenne probléma, de egyszerűen ilyen védelemmel és időnkénti rossz teljesítménnyel a középpályán és a csatároknál lehetetlen eredményeket elérni.

_benito · www.nst.blog.hu 2009.11.02. 22:02:05

@Titi120: az a pletyi, hogy ő belső drótja az újságíróknak, és jose ezt nem szereti.

Titi120 2009.11.02. 22:03:57

@_benito:
Pfff, ezt sem (sőt, ilyet sem) hallottam még, köszi. Esetleg valami link ?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.02. 22:04:24

2 minőségi védő, és 2 minőségi középpályással sokkal beljebb lenne a csapat, ez a minimum ami most kéne. De a hírek szerint télen sem várható komolyabb változás.

_benito · www.nst.blog.hu 2009.11.02. 22:05:43

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: kihagytad a teletetovált brazilt, nem ugrik be a neve. az sem rossz játékos, foggia viszont nagyon hiányzik nekem, ha már három támadó kell, akkor foggia és zarate a két szélen, középen rocchival sztem ideális.

muslera iszonyú megbízhatatlan, nem jó kapus. kolarov viszont óriási király, őt nagyon csípem. ezek szerint te sem tudod megmondani pontosan. szerintem pont ledesma kellene, aki hosszú labdákkal megindítaná a két szélt, de idén még csak kétszer láttam a laziót, azért kérdezem.

madbalee 2009.11.02. 22:06:02

@Titi120: De kapott 1 lófejet :))

madbalee 2009.11.02. 22:06:53

@_benito: Nekem is Ledesma hiányzik a Lazio-ból legjobban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.02. 22:08:32

Ezekhez kapcsolódik, hogy a Lazio elvileg az Ajax gólvágójáért, Suarezért is bejelentkezett, 15 millió eurót ajánlanának érte, és esetleg Pandevet, az ár csökkentése miatt.

Titi120 2009.11.02. 22:08:56

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
Ha minden jól megy jövőre a Bayern elviszi még Kolarovot is, csak, hogy tovább rontsam a hangulatodat.
Vagy Santont ? :)

_benito · www.nst.blog.hu 2009.11.02. 22:09:20

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: pandevből úgy tudnak a legjobban kijönni, ha elcserélik. mondjuk berbatovra :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.02. 22:13:13

@_benito: Ott van a kommentben Matuzalem, ő lesz a televart brazil. Ha Foggia rendszeresen játszana, az is nagy változás lenne, de mondom, Ballardinivel nem jönnek ki, Ledesma pedig nyilvánvalóan most jobban hiányzik mint Pandev. Azért Muslerat én nem temetném, elképesztő dolgokra képes, pozitív értelemben, csak megbízhatóbbá kéne válnia. Kolarov meg élete formájában játszana, ha Mihajlovic lenne az edző.
@madbalee: Nem csak neked, iszonyúan sajnálom hogy nem láthatom többet világoskékben.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.02. 22:15:20

@Titi120: A Bayer vinné Kolarovot? Na ezt nem tudom elképzelni. :)

@_benito: Hallottad-e, hogy Pandev-Trezeguet csere is felmerült már? :)

calcio_di_rigore 2009.11.02. 22:21:08

Elég nagy szarban lehet a Lazio ha Ledesma hiányzik onnan.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.02. 22:24:23

@calcio_di_rigore: Ledesma a posztján kimagaslóan jó játékra képes, biztos véletlen, hogy a Fiorentina az Inter és pletykaszinten a Liverpool is érdeklődött iránta.

giacinto 2009.11.02. 22:26:31

Santonról annyi a hír hogy a hirtelen jött hírnév miatt kicsit elszállt vele a ló (ezt ő is elismerte) de mindenképpen maradnia akar. idén egyelőre kevesebb lehetőséget kapott, és amikor pályára lépett elég bizonytalan volt (éppen a kevés lehetőség miatt) de gyakorlatilag idő kérdése hogy Chivu mikor dől ki néhány hétre és akkor eljön az ő ideje is.

Ezt a besúgós sztorit viszont nem tudom honnan vették. sehol nem olvastam róla.

giacinto 2009.11.02. 22:28:42

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

Suarez? ma olvastam hogy derby van érte (milánói) de Ferguson is kacsingat rá és betolná az ALL IN-t is amszterdamba az uru-ért 40(!!) milla értékben.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.02. 22:29:59

@giacinto: Én is olvastam sajnos, ha mindez igaz, akkor természetesen esélytelen a római érdeklődés, de a milánói is.

_benito · www.nst.blog.hu 2009.11.02. 22:30:08

@calcio_di_rigore: khm... nem is olyan régen még zanettitől vártuk itt néhányan a mannát, ha jól rémlik.

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: na, az szép lett volna, mondhatom. igazi lose-lose deal.

calcio_di_rigore 2009.11.02. 22:52:00

@_benito: ez ok, csak Zanetti>Ledesma, nem kicsit.

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: A Juvéval is szóba hozták. Volt is nagy felháborodás a szurkolóknál.:)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.02. 22:52:21

@Titi120: Megkövetlek, nekem ez teljesen kimaradt, ezzel együtt szerintem ha majd távozik Kolarov - és egyelőre nem akar, mert jól érzi magát Rómában, ezt nyilatkozta is, és pláne ha Mihajlovic lenne az edző, mindenképpen maradni akarna - akkor valamelyik olasz óriás lehet a befutó.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.02. 22:55:08

@calcio_di_rigore: Te láttad is játszani Ledesmát, vagy csak úgy belekötsz? Mert ha láttad volna, és nem csak kötekednél, akkor tudnád, hogy nem nagyon lehet a két játékost összehasonlítani. Pláne, hogy a Lazio gyengébb csapat mint a Juve, egy relatíve nem hatalmas klasszis is nagyot tud dobni a csapaton. De Ledesma klasszis, ezért újra feltehetném az első kérdést.

calcio_di_rigore 2009.11.02. 23:43:22

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Maradjunk annyiban, hogy Ledesma tökéletes helyen van a Lazióban, nemtudom miért kell pattognia, miért nem hosszabította meg szépen a szerződését.

horas 2009.11.02. 23:46:48

@Titi120: Hát nem nagyon kapott eddig lehetőséget,amikor viszont játszott akkor elég gyengén,meg most van vmi szarkeverés körülötte,de az majd elül.Talán neki lehet,hogy jobbat tenne ha kölcsön lenne adva és tudna játszani folyamatosan,mert neki úgy néz ki kellenek a meccsek,hogy formába lendüljön ami Balotelli-nél annyira nem szükséges.@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Ledesma-t klasszisnak nem nevezném olyasmi stílus mint Xabi Alonso nem nagyon lehet hallani a nevét de nagyon hiányzik mikor nem játszik,C.Zanetti is ilyen de az elöző két játékosnál plusz párhuzam a szervező készség és a remek rúgótehnika.Az Inter-be jöhetne,mondjuk én inkább Moussa Sissoko-t és Manuel Fernandes-t hoznám a két öreg helyére.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.02. 23:48:09

@calcio_di_rigore: Ledesma a mostani Lazionál jóval jobb csapatban is tökéletesen megállná a helyét, és be kell látnod, joggal nem akarta elfogadni az új szerződését, amikor neki csökkentették volna a fizetését, de a 35 éves Cruz évi 1,8 milliót kap. Azért azt te is beláthatod, hogy ez ok a pattogásra, figyelembe véve kettejük fontosságát a csapaton belül. Dettó Pandev.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.02. 23:49:41

@horas: Pontosan erről beszélek, a csapat motorja, mindezek mellett remek a rúgótechnikája és jól is szervez, lehet ezt nem elismerni, csak fölösleges butaság.

horas 2009.11.03. 00:31:51

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: A Liverpool akkor kacérkodott Ledesma-val mikor az Aquilani-ügy még nem volt biztos,nem jártak volna rosszul Ledesma-val se,de én azt mondom,hogyha Aquilani tudna játszani folyamatosan nem sérülne meg hónapokra egy évben többször is sztem erősebbek lennének mint Alonso-val,de hát ott össze dölőben a középpálya mert Mascherano mindenképp le akar lépni...nemtom mér akar onnan ennyire lelépni mindenki,Alonso se gondolkodott egy percig se...jó mondjuk ez már más téma...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.03. 00:47:41

@horas: Azért Alonso mégis csak spanyol, és ha a világ egyik legnagyobb klubja hívja, ilyen játékostársak közé, az elég komoly kísértés lehet. Én azt kívánom Ledesmának, hogy fusson be még sikeres karriert, lehetőleg nem gengszterek által uralt klubokban.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.03. 01:03:12

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Én meg attól halnék el, amit Raniaeri forral. A pletykák szerint képes lenne lecserélni Mottát nagy liblingjére Molinárora, ennek meg csak a juventinok örülnének, de ők eléggé.

@horas: Aquilani tényleg remek játékos, de szerintem elég jó boltot csináltunk vele, mert mióta feltúnt tíz meccset is alig tudott lejátszani folyamatosan. Így is voltak olyan meccsei, amelyekre örökké emlékezni fogok, pélsául Madridban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.03. 01:34:38

@popp: Motta-Molinaro? Hogy lehet, hogy ez a kedves arcú ember minden klubját gyűlöli? :)

_benito · www.nst.blog.hu 2009.11.03. 07:38:31

@popp: haha, ez mondjuk tutira baromság, de ha így lesz, akkor ez lesz az első jó dolog, amit ranieri tesz a juventusszal.

vagy a juve nagyon komolyan ráfizet, úgy már érthető(bb).

balu11 2009.11.03. 09:24:56

@giacinto: nem az van, hogy Santont (talán januártól) kölcsön akarják adni a Genoának (?) ?

nemtom hol olvastam sajnos, de biztos nem a blikk.hu-n...

ericcartmen 2009.11.03. 09:56:37

nem tudom minek kellene a juvénak Motta, MrAT szerint ott max az ifibe férne be...

(amúgy ha elcseréljük a két játékost személyesen megyek trigoriába tüntetni ranieri ellen)

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.03. 10:09:54

@_benito: @ericcartmen: Szerencsére még én sem olvastam sehol, a Méhes mondta a Bologna meccsen és illett a többi baromsága közé. Amit azzal kezdett, hogy Riise esetleg visszamegy a 'Poolba, de erről maga is elismerte, hogy egy brit pletykalapból szopta, tehát elég valószínűtlen, aztán Vucsinics jövőbeni angliai szerződéséről is hadovált,

giacinto 2009.11.03. 11:12:49

@balu11: miért akarná az Inter elküldeni? ez egy óriási baromság amit a tuttosport kezdett el, nyilván nem véletlenül.

egyébként a Genoába nagyon megérné elmenni egy szélsőhátvédnek, ahol 343-at játszanak.... tehát ha játszana is ott, tök idegen posztokon mozogna.

másrészt az Inter igy összvissz 3 szélsőhátvéddel maradna, akik közül Chivu bármikor bemondhatja az unalmast, másrészt Zanetti rendszeresen akp-án szerepel, mert ott van legtöbbször dögvész (Motta, Sneijder, Muntari stb..)

balu11 2009.11.03. 11:14:40

@giacinto: nekem sem tűnt logikusnak, azért is kérdeztem rá.

giacinto 2009.11.03. 11:21:27

az megvan hogy a 3 pontos rendszer bevezetése óta (94?) soha egyetlen csapat sem vezetett 7 pont előnnyel 11 kör után? :))

HASÍÍÍÍTUNK! :)

zsakfos 2009.11.03. 11:26:22

@giacinto:
Dögvész?
Ja, szólni kéne már nekik, hogy ne egyenek annyi Puffin lekvárt...

szétbaszta a izét az óriásrobot 2009.11.03. 11:33:52

@giacinto: Lippi keze lehetne még talán a dologban, aki a Juventusba gyűjteti a válogatottakat, és mivel a squadra sem áll jól jobbhátvédből (konkrétan szarul áll), sem balhátvédből (még szarabbul), ez lehetne az értelme. De azért az Intert ne tartsuk már akkora patriótának, hogy csak úgy elengedi a srácot.

giacinto 2009.11.03. 12:02:20

@szétbaszta a izét az óriásrobot: Giovincoval nem számol Lippi hogy hagyja a juve padján kallódni?

Mr.AT 2009.11.03. 13:24:10

@ericcartmen: Tekintve, hogy mint a korábbi poszthoz írt hozzászólásomban még talán számodra is felfogható, szájbarágós stílusban leírtam, hogy Molinaro pályán léte nálunk tényszerű emberhátrányt jelent (ezt szerencsére már Ferrara is észrevette, s fülesmackó mostanában már a padra sem fér fel), innentől kezdve BÁRKI érkezik a helyére (a 68 éves Albert Flóri bácsitól Koplárovics Béláig), az nettó erősítést jelent.

Így igen, még Motta is.

Mr.AT 2009.11.03. 13:26:34

@giacinto: Gio mostanában stabil kezdő. Erre legkésőbb decemberben ti is rádöbbentek majd, mikor lazán gurít kettőt JC-nek is, hogy tudja, hol a helye. :-)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.11.03. 13:53:52

@Mr.AT: A gurít szót alatt, a kapuig sem gurul el-t érted? :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.11.03. 13:55:04

@Mr.AT: Bár valószínűbb hogy Lucio séta közben a térdével fejenrúgja a kicsi én-t :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.03. 13:58:58

Off: Mégiscsak olasz-német konfrontáció volt, ezért ide írom, milyen durva, hogy le van tiltva a Bundesliga poszthoz minden további komment. :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.03. 14:00:56

@Great Cornholio: Hát ez nagyon nagy! :D Tudom, nagyon anti PC, de baromi nagyot röhögtem. :DDD

ericcartmen 2009.11.03. 14:07:26

@Mr.AT: Motta jobb oldalon játszik, korábban grygera-t fényezted vele szemben (bár én továbbra is tartom, hogy még nem láttad Mottát játszani)
Ez nagyjából akkortájt volt, amikor 3 győztes meccs után Ferrarát szinte edzőfejedelemnek kiáltottad ki.

Ja, és nem kell folyton mindenkivel személyeskedni, lehet ettől jobbnak, okosabbnak, szebnek érzed magad, de igazad nem lesz (ezt nem csak erre a megjegyezésedre értettem, hanem mindegyikre amikor vitába kerülsz valakivel)

Mr.AT 2009.11.03. 15:21:32

@ericcartmen: Barátom, akkor személyeskedem, amikor kedvem tartja. Az, hogy a te kis személyes ingerküszöböd mi zavarja, meg mi nem, a te kis ingatag érzelemvilágod abszolút szubjektív problémája. Ahogy a svéd mondja, I don't give a f*ck.

Ezentúl pedig magasról lesz*rom, hogy az általad az AS Roma, az olasz válogatott, s amúgy úgy egyben az európai labdarúgás leendő ikonikus megváltójának tekintett Marco Motta hol játszik és hol nem játszik.
Mint a fentebbi némiképp önironikus hozzászólásommal is utaltam rá (sajnálatos módon a lényeget megint nem sikerült megértened, sebaj), tökmindegy, hogy kapus, szélsőhátvéd, középpályás, csatár vagy vízvezetékszerelő érkezne hozzánk Molinaro helyére, MINDENKIVEL beljebb lennénk, szegény annyira értékelhetetlenül gyenge. (Itt máris egy közös vonás köztetek, hogy könnyebben azonosulj majd vele, ha tényleg római színekbe öltözne.)
Mottáról amúgy az is árulkodó tény, hogy ebben a rommá silányított keretű Romában sem képes stabilizálni a helyét, pedig olyan veretes riválisai vannak, mint az Európa-szerte rettegett Cassetti, ugyebár, aki átlag kétmeccsenként ajándékoz gól(oka)t az ellenfeleknek.

Ferrarat senki nem kiáltotta ki edzőfejedelemnek edzőként 5 első osztályú meccsel a háta mögött, mindössze annyit állítottam róla, hogy a kisujja körmének a hegyében is több van a Juventusról, mint amennyit a jelenleg éppen titeket gardírozó dilettáns szerencsétlennek két év alatt sikerült magába szívnia Torinóból. Ezen állításomat amúgy továbbra is tartom.

mocsing · http://nst.blog.hu 2009.11.03. 15:54:50

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: ilyenkor ha rákattintasz a saját nevedre az én kommentemnél, akkor odaugrik arra, amelyikre reagáltam.

kíváncsi voltam, h mi a mondanivalód azzal, amit beírtál, vagy mire szerettél volna rávilágítani, különösen azzal a bevezetéssel, ahogy írtad.

touristique 2009.11.03. 16:01:56

Le lehet nézni Ranierit, de szerintem Ferrara nem tudott volna BL helyet elérni a tavalyelőtti Juventus elég ótvar keretével. Az, hogy aztán egy valamivel erősebb kerettel már nem tudott megfelelően erős csapatot csinálni, már más kérdés, de én úgy látom, hogy az alapokat ő rakta le.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.03. 16:03:30

@mocsing: Az első bekezdést köszönöm, ezzel a funkcióval nem voltam tisztában eddig.
Igazából csak meg akartam jegyezni, mert meglepett, nem láttam eddig még ilyet. Szerintem itt az olasz posztokban én elég különvéleményt képviselek, mert semmi gondom a német labdarúgással, sőt, szimpatikus is, és ami tegnap történt az véleményem szerint egy szükségtelen provokáció volt az olasz fanoktól, nem is értettem az egészet.

mocsing · http://nst.blog.hu 2009.11.03. 16:07:23

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: akkor ok, csak elsőre úgy tűnt, mintha élcelődnél a dolgon, amely annak fényében, h a problémákat gerjesztő kommenttárs(ak zömében) innen eredeztethető(ek), minimum furcsa volt. de ez így korrekt.

sebtiben zárjuk is ezt le, mielőtt folytatni akarná vki.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.03. 16:09:24

@mocsing: Eszemben sem volt, na meg a teutonokkal nem is tanácsos élcelődni. :)

horas 2009.11.03. 16:10:44

@popp: Úgy lett volna jó bolt Aquilani,hogyha a pénzből sikerült volna valakit venni nem az életben maradásért kellett volna eladni.Bár tény,hogy nagyon sérülékeny,de sztem óriási játékos válhatna belőle,ha tudna játszani folyamatosan.@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Ledesma símán beférne sztem sokhelyre,Tiago és Poulsen helyén sokkal jobb szolgálatot tenne.

horas 2009.11.03. 16:12:24

@popp: Hát a Real elleni kapufájánál rég ugrottam nagyobbat... :)

ericcartmen 2009.11.03. 16:17:14

@Mr.AT: "Barátom, akkor személyeskedem, amikor kedvem tartja."
Az, hogy nem tudsz normális hangnemben reagálni kritikára/ellenvéleményre téged minősit.

Motta egyébként év elején érthetetlen módon valóban nem játszott, aztán mikor Ranieri elkezdte játszatni lesérült, de most, hogy felépült megint kezdő.

Amúgy zárójelben megjegyezném, hogy kicsit érdekesen kezeled a juvében/nem juvéban játszó játékosokat. Menez pl egy hulladék, de a vele (szerintem, egyelőre) egy szinten levő giovincora meg naponta leszopod magad, pedig nem tett le többet az asztalra, mint pl a már sokat emlegetett Motta.
Tudom, hogy most majd jön a szokásos fölényeskedés, meg hogy hülye vagyok, meg blabla, esetleg azt is megkérdezed mikor voltam utoljára nővel, de leszarom.

Azért arra még kiváncsi lennék, hogy a Ferraráról alkotot véleményedet mire alapozod? Lehet, hogy igazad van, de 10-15 meccses edzői karrier után korai itélkezni.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.03. 16:25:49

@horas: Így van, Poulsennel nem is lehet egy napon említeni, meg igazából egy poszt se, de Tiagot is übereli.
@ericcartmen: Teljesen igazad van, valami oknál fogva a juventinok - tisztelet a kivételnek, pl. _benito - valami elképesztően arrogánsak és néha minősíthetetlen hozzászólásaik vannak, rejtély hogy miért pont ők, mert se a milanosok, se interesektől nem láttam ilyet itt.

heinrich · http://nst.blog.hu 2009.11.03. 16:49:26

@Mr.AT: kiszedtem egy kommented, de mivel elég hosszú volt, visszaküldtem e-mailben, hogy ne kelljen elölről kezdened.

Mr.AT 2009.11.03. 16:50:47

@heinrich: Megtudhatnám, hogy miért szedted ki?

ericcartmen 2009.11.03. 16:58:46

@heinrich: a francba, hogy lekéstem és nem olvastam

heinrich · http://nst.blog.hu 2009.11.03. 17:04:33

@Mr.AT: természetesen.

Vaknak, ostobának és színvonaltalan csőcseléknek nevezted egyik kommentelőtársadat, mindezt lekezelő, kioktató, fennhéjázó stílusban>öncélú fika. (egyébként már az ezt megelőző hozzászólásod is elég necces).

Szóval, hogy pontosítsalak, a személyeskedés helyét és idejét nem te, hanem a bloggazdák döntik el.

Mr.AT 2009.11.03. 17:10:14

@heinrich: Köszönöm a választ.

Tedd meg légyszíves, hogy az általad nekem mailben átküldött, kimoderált hozzászólásban aláhúzod pirossal a "vak" és az "ostoba" szavakat. Valahogy nem találom őket, pedig állítólag ezek az okai a törlésnek.

(A hozzászólás 5 bekezdésből állt amúgy, ebből 1 vonatkozott ericcartman korábbi hozzászólásának minősítésére, válaszként az ő nyilván maximálisan PC, és nem moderálandó "giovincora meg naponta leszopod magad" kommentjére, a maradék 4 az olasz labdarúgás kapcsán tartalmazott véleményt.)

Várom a leveled, ennek hiányában a fenti válaszod korrekcióját.

heinrich · http://nst.blog.hu 2009.11.03. 17:15:17

@Mr.AT: rendben, nem fórum-téma, mailben megteszem. A csőcselékről meg finoman hallgatsz, de kár.

kroos 2009.11.03. 17:24:12

@heinrich: Drága barim no offens,
,,a személyeskedés helyét és idejét nem te, hanem a bloggazdák döntik el"
nekem meg ez a problémám mert ez elég szubjektiv így sajnos, de azt hisze, törekedni legalább lehet az objektivitásra....
(pl. amit másnál kiszedsz olyat te magad nem írsz stb.)
üdv, kroos

heinrich · http://nst.blog.hu 2009.11.03. 17:31:12

@kroos: igazán beidézhetnél egy olyan kommentem, amit szerinted ki kellett volna moderálni. Ha van is ilyen - amit kétlek - akkor az mailben tedd meg, drága barim.

ericcartmen 2009.11.03. 18:00:24

na, nekem is eltűnt egy kommentem
de akkor részemről lezárva a dolog

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.03. 18:26:55

@Mr.AT: Vajon mennyibe kerülne neked, ha csak a kommentek tartalmára reagálnál és nem foglalkoznál a kommentelő személyével rendszeresen? A ericcartman Giovincora vonatkozó megjegyzése épp a te stílusodban íródott, mintegy reagálva arra a hangnemre, ahogy Mottát minősítgetted.

Amúgy szerintem az rendben volna, ha játékosokat szellemesen vagy kevésbé szellemesen minősítgetünk, de amilyen hangnemet te rendszeresen megengedsz magadnak más kommentelőkkel szemben az tényleg bicskanyitogató.

Hozzáteszem vannak érdekes és jó meglátásaid és ha nem személyeskednél állandóan lehetne normálisan vitatkozni ezekről. Ha viszont nem érdekel mások véleménye és csak kinyilatkoztatni jársz ide, akkor nem szóltam, de te se csodálkozz, ha időnként kimoderálnak.

kroos 2009.11.03. 18:30:27

@popp: az igazságosztó:)

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.03. 18:36:45

@kroos: Belejöttem a tegnapi kukoricán térdelés után. Valamit a bagoly mondja kezdetű közmondásról :-)?

rexford 2009.11.03. 18:41:48

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: "Teljesen igazad van, valami oknál fogva a juventinok - tisztelet a kivételnek, pl. _benito - valami elképesztően arrogánsak és néha minősíthetetlen hozzászólásaik vannak, rejtély hogy miért pont ők, mert se a milanosok, se interesektől nem láttam ilyet itt."

Kellemes ez az általánosító megjegyzés, az obligát "tisztelet a kivételnek"-kel együtt. Nem lenne baj, ha nem kevernéd össze a hozzászólók számát a hozzászólások gyakoriságával és hangnemével. Alpári hozzászólások minden oldalról érkeztek már, nekünk, juvésoknak az a balszerencsénk (vagy szerencsénk), hogy sokan vagyunk és van 1-2 militánsabb és közlékenyebb arc köztünk. Drughi, ye know. :)
Majd a következő NST-kupán békenapot tartunk.

calcio_di_rigore 2009.11.03. 19:44:07

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: "Teljesen igazad van, valami oknál fogva a juventinok - tisztelet a kivételnek, pl. _benito - valami elképesztően arrogánsak és néha minősíthetetlen hozzászólásaik vannak, rejtély hogy miért pont ők, mert se a milanosok, se interesektől nem láttam ilyet itt."

Hogy is írta a Juve-kanyar még anno, egy Inter-meccs előtt? "Guardateci sul petto e portateci rispetto". És akkor nem lesz semmi baj.
Veritek itt a nyálatokat folyamatosan a Juvéra, mit vártok?

rexford 2009.11.03. 19:51:22

Azt még elfelejtettem hozzátenni, hogy a juvésokra jellemző az is, hogy önkritikusak, néha túlságosan is. :)
Szóval egy jó átlagot szerintem azért kihozunk.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.11.03. 20:27:50

@rexford: ja. :) ha nyer a Juve ---> Mi vagyunk a királyok, miénk a világ legerősebb csapata, havesztetek, ---> ilyen sok sérülttel nem lehet mit csinálni, meg különben is xy- olyan szar hogy hátrány. :DDD

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.03. 20:39:00

@rexford: Abban igazad van, hogy nem akartam személyeskedni, elnézést ha magadra vetted, való igaz, ezt a megjegyzést szinte 100%-ban Mr. AT, és c_d_r kommentjei szülték meg bennem. Tisztelet a nem állandóan kötekedő juventinoknak.

@calcio_di_rigore: Már elnézést, de tőlem ugyan mikor láttál akár csak 1, Juventusra sértő hozzászólást? Vagy bármely csapatra? Ennek ellenére osztottál te engem is. Másrészt például ha felvetsz valamit, majd jön rá egy válasz, amire nem tudsz mit reagálni, akkor meg jön a hallgatás. Tényleg nem értem hogy ez miért kell.

rexford 2009.11.03. 20:45:25

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Nem vettem magamra, mert nagyjából képben vagyok arról, hogy kinek mit mondok és hogyan. Ha konkrét emberekről beszélsz, nevezd meg őket bátran, mert a juventinózás talán egy kicsit általánosabb. Egyébként nyugodtan lapozzál vissza a blogban, látni fogod, hogy nemcsak a juvésoktól jönnek durvább beszólások (amik amúgy szerintem bőven elférnek egy fociról szóló fórumon), csak hát a nagy számok törvénye, ugye.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.03. 20:49:04

@rexford: Konkrét személyeskedés, sértegetés szerintem egy fociról szóló fórumban sem fér bele, de igaz, tényleg túl általános volt hogy juventinok, a két említett úriemberre céloztam, és az ő "hangjuk" olyan nagy időnként, hogy félreérthető fogalmazást érlelt meg bennem.

Mr.AT 2009.11.03. 21:16:25

Rövidre zárom a fentiekkel kapcsolatos véleményem, előre is elnézést az off-ért.

heinrich moderálásával nem önmagával volt bajom, hanem összefüggésében. ericcartman megenged magának egy "leszopod magad" jellegű kommentet, amin gond nélkül átsiklunk, nekem az erre reagáló, és még mindig nem vulgáris kommentemet meg kivágjuk. Nem éreztem az objektivitást - most hogy utólag ő is moderálásra került, részemről ez az oldal lezárva. Ha az elején is ez történt volna, egy szót sem szóltam volna.

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Ezzel viszont itt nem tudok mit kezdeni. A hozzászólásaim nagy része (>95%) semmilyen személyeskedést nem tartalmaz. Az, hogy önmagában szórakozunk, esetlegesen negatív véleményt fogalmazunk meg valamely klubról vagy játékosról, természetes jelenség egy fociblogon.
Ez felnőtt férfiak közt teljesen bevett, hétköznapi dolog, ha nevesíteni akarjuk, FROCLIZÁSNAK hívhatjuk. Csak sajnálni tudom azokat, akik ezt nem képesek kezelni.
Ez továbbá állítólag egy labdarúgásról szóló blog, annak szurkolóival, érzelmi közegével, hagyományaival szükségszerűen ráépül. Már bocsánat, de ismereteim szerint ez nem a Harmonikusan Rezdületlen Zen blog, és néhányaknak az ingerküszöbe bizonyos óvodás szűzlányok szintjén mozog.

Az, hogy itt egyesek személyes sértésnek élik meg, ha páran negatív véleményt fogalmaznak meg a klubjukról, vagy annak játékosairól, majd ezt kikérik maguknak, s ezen felháborodva személyeskedő kritikákat fogalmaznak meg, számomra finoman szólva is mosolyogtató.

@popp: Erre itt meg annyi a válaszom, hogy amilyen az adjisten', olyan a fogadjisten'. Az oly túlérzékeny pipiskedő hölgyek meg első körben olvassák el a saját házgerinceiket, mielőtt mások fogpiszkálóit kezdik fennkölt erkölcsi pátosszal kritizálni.

Részemről a társalgás ezen része lezárva, a témában további reakciókra nem szeretnék reagálni.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.03. 22:41:20

@Mr.AT: "néhányaknak az ingerküszöbe bizonyos óvodás szűzlányok szintjén mozog" Ne haragudj, nem személyeskedés, de ezen nagyot nevettem, még jó hogy az óvodások szűzlányok. No offense, mondhatnám.
Eltérő a véleményünk arról, hogy mi az, ami froclizás, szerintem a bizonyos kitörölt kommented már nem az.
Pace.

calcio_di_rigore 2009.11.03. 23:27:45

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: mire nem válaszoltam? Ledesmára? Remélem azt nem kérdezted komolyan hogy láttam-e már játszani.
De persze te is elkezdheted gyűjteni a hozzászólásaimat, segíts be a kollégának, lassan halad.:)

Paul Newman Jr. 2009.11.03. 23:32:46

@calcio_di_rigore: dehogy. emlékszel, a bőség zavara. igazi csemegét szeretnék összerakni.

calcio_di_rigore 2009.11.03. 23:36:05

@Paul Newman Jr.: Ígérgetésekkel tele van a padlás. Én már többet nem szólok érte, rajtad múlik, hogy segget csinálsz-e a szádból.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.03. 23:38:04

@calcio_di_rigore: ezt írtad te: "Maradjunk annyiban, hogy Ledesma tökéletes helyen van a Lazióban, nemtudom miért kell pattognia, miért nem hosszabította meg szépen a szerződését."
Erre pedig ezt írtam én: "Ledesma a mostani Lazionál jóval jobb csapatban is tökéletesen megállná a helyét, és be kell látnod, joggal nem akarta elfogadni az új szerződését, amikor neki csökkentették volna a fizetését, de a 35 éves Cruz évi 1,8 milliót kap. Azért azt te is beláthatod, hogy ez ok a pattogásra, figyelembe véve kettejük fontosságát a csapaton belül. Dettó Pandev."

Mindezeket figyelembe véve, teljesen érthető hogy miért pattogott, az ő helyzetében az említett szituációban te sem tettél volna másképp. Példának okáért erre gondoltam az előző hozzászólásomban.

calcio_di_rigore 2009.11.03. 23:52:47

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: bár nyilván jobban ismered a Lazio ügyeit, de mintha csak azután szeretett volna Ledesma annyira maradni, hogy -érthető módon- senki sem fizetett érte 15 millió eurót. Ezután persze ne csodálkozzon, ha kap egy gyengébb szerződést. Nyilván nem kell neki aláírnia egy tényleg elfogadhatatlan kontraktust (bár nem tudom a csökkentett fizu mennyit jelentett ebben az esetben), de gondolom a "békeidőkben" azért könnyebben dűlőre jutottak volna.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.04. 00:45:05

@calcio_di_rigore: Ez egy korrekt reakció. De az átigazolástól függetlenül, akkor is csökkentett fizetés szerepelt volna a szerződésében, ha fel sem merül benne az átigazolás gondolata, Lotito költségeket akart csökkenteni. Azonban joggal piszkálhatta mindkét kereten kívülre tett játékos csőrét, hogy ők a maradásért csak kicsivel kértek többet mint addig, arról szó sem lehetett, sőt kevesebbet ajánlottak nekik, ezzel szemben a 35 éves Cruz évi 1,8 millió eurót kap. Szemléltetésképpen, Pandev évi 900 ezret, Ledesma 1,1 milliót. Ha Cruz védhetetlenül nagy bérét csak szétosztják kettejük között, akkor mindkettő boldog, és Cruzra sincs szükség. Arról pedig nem Ledesma tehet, hogy egy képtelen árban határozzák meg az értékét, és abból semmit sem hajlandó Lotito engedni.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.04. 12:49:10

Ez érdekes lehet: Ledesma iránt érdeklődik az Inter és a Napoli, és Ledesma ára a nyári 15 millió helyett 8-10 millió lenne, ám mindkét érdeklődő cserében gondolkodik. Az Inter elképzelhető, hogy Muntarit ajánlaná fel, a Napoli pedig Santacroce játékjogát. De hangsúlyozom, ez csak szóbeszéd.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.05. 12:29:01

@Great Cornholio: Ha rajtam múlna, és kizárólag ez az két lehetőség lenne, azonnal, egy pillanat gondolkodás nélkül mondanám a nápolyit.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.05. 14:12:18

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Most én protestálok. fölháborító, hogy a Lazio EL meccsét közvetíti a digi, Romáét meg nem.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.05. 14:15:13

@popp: A felháborító nem ez, hanem az, hogy nincs Digi TV-m. :)
Megint marad a stream...

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.05. 14:18:15

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Szerintem digi stream fasza, ha nem Loki meccsről van szó.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.05. 15:00:50

@popp: Na de popp mester, a Digi a Roma meccsét is adja, majd utána a Lazio mérkőzését. Ez egy igazi római futballeste lesz. ;)

giacinto 2009.11.06. 22:02:21

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

Hát akkor nincs más lehetőség, fogadjátok el szépen a nápolyi ajánlatot, hacsak nem akartok pár millát küldeni még Ledezma bőröndjeiben Muntariért.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.06. 22:48:32

@giacinto: Nem nagyon bízom én ebben a nápolyi cserében, de a kettő közül ez sokkal kecsegtetőbb.
süti beállítások módosítása