Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Serie A - 10-11. giornata összeharangozó

2009.10.31. 09:54 _benito

Az olasz futball minden baja egy csapásra semmivé vált, még a stadionok is szebbnek tűntek, amelyekben 34 gólt vágtak az érintettek, mindezt néhol igen meglepő elosztásban. Az Inter büszkén mutatta be a következő időszak olasz csatárzsenijét, a Juventus pedig úgy döntött, bőven eleget gyilkolták a szurkolóikat, eljött az örömködés ideje. A Milannak most nem hozott szerencsét a hajrá (ez idén igen meglepő), a Romának meg Ranieri (ez már jóval kevésbé), miközben az újoncok meccsén Koman nélkül kapott ki a Bari, a Livorno viszont zsinórban másodszor is nyert, és már csak épphogy kieső. Prandelli az olaszok szerint kísérleti vereséget szenvedett, mindjárt kifejtjük, az mit jelent. Minden lelkiismeretes fociblogger átka, a hétközi forduló miatt úgy összeharangozunk, reméljük, egy darabig utoljára.

Chewbaca addig babrál a törött alkatrésszel, míg meg nem találta a probléma forrását, így a Juventus a legváratlanabb pillanatban hiperűrsebességre kapcsolt. Nem is kell sok mindent hozzátenni, minden Juventino azt várta, hogy végre így teljesítsen a csapat egyben, és a játékosok külön. Diego egészen elképesztően nagyot játszott a Samp ellen, magasan a legjobbat hozta, mióta a Juventus játékosa, és ez ugyanígy igaz Grossóra is (nyilván más számrendszerben). Amauri is megtalálta végre a kapuig vezető utat, zsinórban három meccsen győztes gólt lőve már kijelenthetjük, hogy ez már több fellángolásnál. Nem érdemes mélyebben belemenni, csak egy dolgot emelnék ki azoknak, akik hejehujáznak a 3. emberhez tartó Juve-passz után: számomra a Samp ellen látott Juventus az etalon, én minden egyes meccsen ezt várom tőlük. Heinrich azért veszi csak elő Ferrarát, mert csak a kényszer vitte rá, hogy ilyen formációban játszassa a csapatát, és bár ez igaz, én annyit még hozzátennék, hogy a Juve ilyen játékának az a kulcsa, hogy Diego fejéből ki kell verni a Bundesliga-emlékeket: ő már nem középpályás.  Él a remény, sőt, repes. (Juventus-Sampdoria 5-1)

A Nazionale is bemutatót tartott, nem is rosszat: Balotelli ugyan durcásan vette tudomásul, hogy az általa kiharcolt büntetőt Eto’o bácsi elhappolja előle (Zanetti bácsinak kellett a fülénél fogva elcibálni a környékről), de aztán dacból olyan performanszt kerekített, hogy Marcelo Lippi talán már fel is hívta Morattit, hogy adja el az ifjoncot a Juventusnak. Balotelli jó fej megint nem volt, ezt már nem is várja tőle senki, de hogy egészen elképesztő, amit második csatárként hozzá tud tenni az Inter játékához, az már egészen biztos. Dicséret illeti a Palermót is, amely 0-4-ről még visszakapaszkodott, elsősorban a szemöldökével ijesztgető Miccolinak, és a csodálatos passzokat osztó Cassaninak, míg végül Maicon is villant egy látványosat, és gólpasszal hozta ünneplésre kész állapotba a visszatérő Diego Militót. Jó kis meccs volt, az első perctől az utolsóig élvezetes játékot hozott, amiért mindkét félnek jár a köszönet. Balotellit meg lehet utálni (én is utálom, nem kicsit), de nem elismerni egyszerűen butaság. (Inter-Palermo 5-3)

Közben meg itt mindjárt kiderül Didáról, hogy a világ legjobb kapusa. A madridi howler után is jól ment neki, a veronai győzelemben oroszlánrésze volt, és Nápolyban is egészen elképesztő dolgokat művelt a ketrec előtt. Mert ugye a Milan (két szép támadásból) a 6. percben már kettővel ment, de innentől inkább a hazaiak jöttek, de Dida mindent fogott. Végül döntetlen lett a meccs, de a hajrában elbukott két pontnál is sokkal nagyobb baj, hogy Nesta már a 10. percben cserét kért. Szerencsére nincs nagy baj, a védelmi miniszterre nagyon kell vigyázniuk a milánóiaknak. (Napoli-Milan 2-2)

A Fiorentinával előfordul, hogy egy csatárral játszik (4-2-3-1), néha szokott kettővel (4-4-2), de hárommal a legritkább esetben. Prandelli úgy gondolhatta, egy erős ellenfél otthonában érdemes az ilyesmivel próbálkozni, de egy félidő után belátta, hogy ez nem lesz jó. A Fiorentina ennek ellenére kikapott (zsinórban másodszor), ellenben a Genoa négy vereség után nyerni tudott, ami már nagyon rá is fért Gasperiniékre (Genoa-Fiorentina 2-1)

Amikor a Roma középpályája így áll fel (Taddei, De Rossi, Brighi, Guberti), akkor ott nem lesz parádézás az ellenfél kapuja előtt, az egészen biztos. Ranieri valószínűleg nem is parádézni küldte a fiait a Friuliba, az Udinese pedig szereti azokat, akik döntetlenért mennek hozzájuk. Di Natale kicsit leállt, úgyhogy Floro Floresnek kellett dupláznia, miközben mindkét csapat 10 emberre olvadt. Egy dolgot emelnénk ki, amiben benne van Claudio Ranieri mindenestül: az Udinese a 83. percen szerzett vezetést másodszor, de a jó Claudiónak további hét percre volt szüksége ahhoz, hogy kihasználja az utolsó cseréjét, és egy védekező középpályást (Brighi) támadóra (Baptista) cseréljen. Specmatosok kedvéért: ez a 90. percben történt. (Udinese-Roma 2-1)

A Lazio haza pályán kapott ki a Cagliaritól, ez a szezon kezd egyre inkább elbaltázódni Rómában (mindkét felében), és valahogy nem látszik a megmentő sem. Az meg már nem is meglepő, hogy Muslera iszonyatos bakija kellett újra a vereséghez. (Lazio-Cagliari 0-1) Colomba bemutatkozása szörnyű volt a Bolognában, de most javítottak a Siena ellen, ami viszont a toszkán kiscsapatnál hozta el az edzőváltást (Bologna-Siena 2-1) Mozgalmas kis meccs volt Szicílián, ahol akadt egy kiállítás is, meg belőtt büntetőre kihagyott, hogy aztán a 11-est elrontó játékos visszaváltozzon hőssé: Marcolini szép kiflit küldött a Catania kapujába, és a szerencsétlen hazai vereség után újra győzelemhez segítette a csacsikat (Catania-Chievo 1-2) Még egy iszonyatos, ugyanúgy vereséget hozó kapusbaki, ezúttal a bergamói Consigli ajándékozott győzelmet az ezt nagy örömmel fogadó Livornónak. A komcsiknak ez zsinórban a második, az Atalantának zsinórban a 3. lett volna (Livorno-Atalanta 1-0) A Parma az egykor szebb napokat látott Bozsinov, Paloschi duó góljaival verte a komantalanított Barit, és nagyon durva, de egészen a 4. helyre jött fel (Parma-Bari 2-0)

Ha még egyáltalán bármilyen szinten is érdemes jönnünk itt jósolgatással, meg üveggömbbel, meg szakértő hétvégi beharangozóval… A 11. körben csak a Juventusra vár igazán nehéz feladat, az Inter nagyon simán, a Roma elvben simán hozhatja soros bajnokiját, a Milan ellenben úgy készül a Parma elleni meccsre, hogy az újonc előrébb áll náluk. Viszont a feltörekvő középcsapatok között találunk egy komolynak látszó rangadót: a Palermo a Genoa ellen mutathatja meg, ki az úr a 4. hely alatt.


Juventus-Napoli 2-0
Javulgat a Napoli is, de messze nem ugrott akkorát, mint a hétközi fordulóban a Juventus, amelyben a régi sérültekhez Sissoko csatlakozott, ami nagyon fájhat, de szerencsére nem komoly a dolog. Egyúttal felhívom a kommentek közötti fake-sérüléshíreket már nem először terjesztők figyelmét egy büdös nagy pofonra, ami egészen biztosan sérülést okoz (és persze vehehe).

Palermo-Genoa 3-2
Nem csak játéktudást, de erőt is láttunk a Palermóban, amely valószínűleg nem fog minden ellenfelének két és fél gólt ajándékozni. A Genoa általában nincs is rászorulva ilyesmire, de az a ránézésre rohadt jó kis meccs most nem nekik áll.

Milan-Parma 2-1
Az újonc jelen pillanatban a 4., a Milan az 5., de ha nem nyer, szinte biztosan megelőzik. Nem csak ezért fontos a Parma hazai legyőzése, hanem azért is, hogy bizonyítsák, a megindulás nem átmeneti, és nem kizárólag a szerencsének köszönhető. Szerintünk nem.

Livorno-Inter 1-3
A halálcsillag az Ewokok fölé manőverezik, és pusztító izésugarat küld a hiába nyilazó, meg köveket dobáló apróságokra. Az ördög ugyanakkor nem alszik, a Juventus elleni is Buffonnal nem bírt csak a Livorno, de azért a Nazionale jobb csapat.

Sampdoria-Bari 1-1
Nem Koman miatt, bár értelemszerűen szeretnénk, ha bemutatkozna. Szerintünk a Juventus ellen jött rá a Samp, hogy egy jó csapat mit kezd a hátsó alakzatukkal, ha éppen olyanja van, és míg ezen gondolkodnak, a kakaskák elvisznek egy pontot.

Fiorentina-Catania 2-1
Az ilyen meccseken szokott megbízhatóan pontot bukni a Fiorentina, de még nincs március, úgyhogy ez most meglesz. Valamiért az Elefántokat sem látjuk kizúgni, pedig egyelőre igencsak úgy áll a helyzet.

Roma-Bologna 1-0
A vendégek nincsenek rossz formában, ráadásul visszatér Di Vaio is, úgyhogy Ranierinek úgy kellene készülnie, hogy legalább két gólt nem lenne baj, ha szerezne a csapata. Sajnos ahhoz, amit erőltetni próbál a Romával, nem jó a csapat kerete, vagyis jó, ha éppen ott van Totti. Rossz hír, hogy ennek belátásához másfél szezonra lesz szüksége a bociszemű szakembernek.

Siena-Lazio 3-2
Ahogy az előző fordulóban a Siena veresége edzőcserét hozott (Giampaolo ment, Baroni jött), úgy a Laziónál is ez a helyzet: ha ki találnak kapni a toszkán csodavárosban – sokak szerint az egész csizma legszebb városa Siena – Ballardininek gyorsan elfelejtik a Szuperkupa-győzelmet, és úgy kivágják, mint a gerelyt. Már nem is számoljuk, hányadik lesz Olaszországban idén.

Chievo-Udinese 2-2
Szinte ugyanúgy állnak, így a hazai győzelemre kellene tennünk, de az északiaknak van annyival erősebb a játékoskeretük, hogy kiegyenlítsék a Bentegodi mindenkire a frászt hozó hangulatát (vehehe). Sok gólt, azt várunk.

Cagliari-Atalanta 2-1
Ez már zsinórban a 3. győzelme lehetne a szárdoknak, és nem is tűnik lehetetlennek a küldetés, lévén amit a Livorno összehozott, annak mennie kellene a Cagliarinak is. Az Atalanta egy kicsit megindult, most egy kicsit megint leáll, aztán ez így megy majd egész évben, és csak attól függ, hol végeznek, hogy hol éri a hullámvasutat a szezon vége.

224 komment

Címkék: olasz beszámoló összefoglaló beharangozó üveggömb serie a beharang

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr921488346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szétbaszta a izét az óriásrobot 2009.10.31. 22:19:44

@Il Capitano: Egészen más dolog ez, most kulcsembereket kell beépíteni, ami azért nem egy gyorsan, főleg, ha szerencse sincs. Nem mentegetem a csapatot, de szerintem nem lesz ez rossz. A tavalyival összehasonlítani meg marhaság.

@giacinto: Foltot hagy, áztasd be!

heinrich · http://nst.blog.hu 2009.10.31. 22:19:44

@giacinto: persze, nem hangzik rosszul, és nem is az, de maradtak még ALAPVETŐ gondok bőven, de ebbe most nem megyek bele ezredszer is.

Mourinho meg a lehető legjobban oldotta meg ezt a kérdést, ez egyértelmű.

@Il Capitano: ok, akkor DD-t felmentjük, még egy szög Ranierinek :)

Il Capitano 2009.10.31. 22:26:17

@szétbaszta a izét az óriásrobot: Ibra távozása után Eto'o és Milito beépítése nem kulcsfeladat? Na és Sneideré? Plusz jött egy új középső védő (Lucio), neki is össze kell szokni a kapussal, a társakkal.

Egyébként igazad is lenne, csak akkor miért kell ez a parasztvakítás, hogy "semmivel nem vagyunk gyengébbek, mint az Inter". Jó, persze, az sem lenne jobb, ha kishitűen siránkoznánk, de a motiválást hagyjuk meg egymás között, a médiában hadd domináljon Mourinho, mi pedig a pályán aratott sikerekkel "üzengessünk". De pont a fordítottja zajlik, és ez nagyon bosszant. Ha az Inter a mérce a játékosoknak, akkor nekem is az, akkor ne lehessen kifogás.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.10.31. 22:29:02

@heinrich: Mondjuk az ő hibáik meg Bl-ben bukkannak föl. Ha szerdán nem nyernek Kijevben, akkor Barcelonában kéne.

heinrich · http://nst.blog.hu 2009.10.31. 22:34:08

@popp: hát, hogy az Inter hibái hol bukkanak fel, az a legkevésbé sem érdekel :)

(és nem is vígasztal)

Főleg, amíg mi szarok vagyunk.

madbalee 2009.10.31. 22:41:15

Borriello közben duplázott 1 ollózással :))))

Rino 2009.10.31. 22:43:22

FORDULÓ GÓLJA

gyönyörű forduló eddig:))

nakamura · http://mozimocsok.blog.hu/ 2009.10.31. 22:43:50

@madbalee: az ilyet szokás történelmi pillanatnak hívni :)

popp · http://koncertblog.com/ 2009.10.31. 22:44:35

@heinrich: Mindig csodáltam a nagy csapüatok szurkolóinak maximalizmusát, de ez a téma egy posztot is megérne. Nem szarok vagytok, csak nem minden papsajt. Meg a Napoli jó kis csapat, amelyik végre kapott egy jó edzőt.

Én meg szorítanék az olasz csapatokért és borzasztóan idegesít, hogy amit a Serie A-ban (ahol legtöbbször ellenük szurkolok) undorító magabiztosággal, sokszor játék nélkül is megoldanak az a Bl-ben nem megy nekik.

Más: holnap hasonló föltámadást várok Vucsinicstől, mint ma Boriellotól. Ronaldinho meg ha nem is lesz már olyan, mint a Barcában, azért az utóbbi hetekben hasznára van a Milannak.

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2009.10.31. 22:46:04

Tényleg, néha sírva tudnék fakadni, hogy már nem láthatjuk a 100%-os Ronaldinhot, főleg amikor néha 5-6 másodpercre meg-meg jön a kedve 30-35 percenként és varázsol 1 elképesztő gólpasszt... Ez is mi volt már... Persze be kellett lőni nem is kicsit!:)

andree 2009.10.31. 22:55:56

Fossuk már le. Most ez a keret van. A csapat most is jól játszott. Biztató minden, csak nem kell ilyen balfaszságokat csinálni. Azzal kéne foglalkozni, hogy megnyerjük a meccseket, az Inter-t én személy szerint magasról leszarom. Nem tudom mi köze van hozzá, hogy kikaptunk. Ferrara, meg nem nagyon tud mit csinálni, mikor annyi egészséges focizni is tudó ember van amennyi. Tiago-ról vagy Poulsenről senki nem gondolta volna, hogy ennyire szarok, alapvetően nem volt hiba a leigazolásuk, bár én mindkettőt rühelltem korábban is.

heinrich · http://nst.blog.hu 2009.10.31. 23:03:49

@popp: nem minden papsajt?! A klubhoz tökéletesen méltatlan emberek vannak a vezetésben és a keretben egyaránt, ráadásul bőséggel.

Nem kell maximalistának lenni a csapattal, de a mérce nem lehet más, mint EU eleje. Abból nem lehet kiindulni, hogy jobbak vagyunk mint a Fiorentina.

drdugo 2009.10.31. 23:04:29

nah ezt is megertuk: bori 2 golt lott milan mezben. 1-0nal az utolso negyed oraban azert meleg volt a pite, siman benne volt a meccsben h betalál a parma. kár hogy csiago szilva fejese nem ment be, megérdemelne már egy gólt. dida is megtaltosodott. kar h elcsesztuk szerdán nápolyban, már második helyen állhatna a csapat. holnap mar csak az kell hogy a komcsik minimum 1, de inkabb 3 pontot szerezzenek az inter ellen.

Paul Newman Jr. 2009.10.31. 23:07:48

'Tiago-ról vagy Poulsenről senki nem gondolta volna, hogy ennyire szarok'

De.

'alapvetően nem volt hiba a leigazolásuk'

De.

'bár én mindkettőt rühelltem korábban is.'

Jogosan.

Zanettit kellett volna megtartani, ettől a két ganéjtól meg bármi áron megszabadulni, akár ingyen is.

giacinto 2009.10.31. 23:10:29

@drdugo: szóval ti is a scudettora mentek? :)

popp · http://koncertblog.com/ 2009.10.31. 23:16:09

@heinrich: Nem könnyű nektek. Mikor örültök ;-)? Én például már annak is örülnék, ha holnap megvernénk a Bolognát, Totti és De Rossi nélkül.

Na meg Európa teteje és a budi alja között akad még néhány grádics.

dzolutan 2009.10.31. 23:43:38

Arra kell hazajönnöm, hogy békésen hasonlítgatjátok a juve és az inter játékosállományát, szezonját, vezetését?! :D

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.01. 03:35:30

Néha- ilyen ittas pillanataimban- eszembe jut, hogy vajon miért van egyik csapatban ennyi, a másiknak meg annyi szurkolója, magyarán mondjuk egy Juventusnak 100, egy Napolinak meg 1, de ez csak ilyen nem is tudom mi.
Tényleg kabaré volt amit a Juve művelt, és ezt nem bántóan írom. A Milan meccs egy részét meg láttam, a második gól egyszerűen gyönyörű volt. Holnap a Lazio meccsen eldől, hogy a Siena vagy a Lazio küzdhet-e a Serie A tagságért. Persze ez nem így van, de talán ha ezt írom, akkor babonából összeszedi magát a csapat. Nyugodalmas jó éjszakát!

impulzusmoduláció 2009.11.01. 07:39:28

Hamsik szerintem toplistás a legkevésbé értékelt illetve legrondább focisták tabelláján (most mintha a cselszki észrevette volna).

JokerZ 2009.11.01. 09:09:02

Három dolog a tegnapi meccshez:

1. ha egy csapat ilyen sok belőtt labdát, szögletet, beívelt szabadrúgást enged, abból törvényszerűen egy gól be fog csúszni. a szélsővédelmünk az olasz középmezőny alját üti meg, ahogy G és G állandóan behúzódik középre a beadott labdáknál, azt megkönnyezem; mögöttük valahogy mindig jön egy játékos, akinek van esélye bepofozni

2. teljesen mindegy, hogy játszik a csapat, ha benne van a keretben és a játékban néhány olyan hajmeresztő egyéni hiba, amit egy napoli szintű kisnagy csapat simán kihasznál.

3. az elkeserítő tegnap az volt, hogy fél helyzetből rúgtunk 2 gólt, hiszen trez fejesét azért khm ki lehetett volna ütni. a samp elleni virtuóz támadójáték camoranesi nélkül nem történt volna meg, ahogy a samp elleni örömfoci még mindig sem oldotta meg a hihetetlenül nagy strukturális problémákat a juve keretében.

+1 itt lenne az ideje egy kis BKV-típusú vezetői tisztogatásnak, az a sok bamba köcsög a díszpáholyban még tiagonál is jobban idegesít.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.01. 12:02:01

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Ha csak meg közelítőleg olyan csapata lenne a Napolinak, mint húsz éve, akkor itt Magyarországon más lenne az arány.

horas 2009.11.01. 12:39:04

@giacinto: @Great Cornholio: Igen,az sztem is döntő tényező,hogy az Inter a középpályáját tudja foltozni ha gáz van.Zanetti kitudja segíteni a védelmet,és Chivu is szinte mindehol tud játszani védelemben.Ennek ellenére télleg nem jogos a sérülésekkel dobálózni,mert az Inter-nél is volt rengeteg,de még így is használhatóbb az Inter kerete,hogy 4-5 óriási ballaszt van a keretben(Quaresma,Mancini,Suazo,Arnautovic,Materazzi)
Télleg erről a Khrin gyerekről mit kell tudni?Konkrét ajánlatok jöttek Angliából.VAlaki valamit?

Il Capitano 2009.11.01. 12:39:52

@andree: A csapat tegnap nem játszott jól. Tényleg csak nyomokban emlékeztetett a Samp elleni játékra. Az oké, hogy Camo kiesett, és Tiago, mint jobb oldali bármi...? Nyilván nem lehetett olyan folyamatos és virtuóz játékot várni, de azért Diego kezéből is kicsúszott az irányítás, avagy kiesett a karmesteri pálca, a 60 perc után meg sehogyan sem játszottunk, csak néztük a Napolit. 2-2 után volt kábé 20 percünk, és egyből ívelgetni kezdtünk, ahelyett, hogy játszottunk, passzoltunk volna. Elég az hozzá, hogy a Milan tegnapi játékát nézve, ott volt tudatosság, látszott, hogy mit akar Leonardo (legalábbis az első félórában), nálunk tegnap legfeljebb a tanácstalanság látszott. Az elején még volt néhány Diego-felvillanás, de valahogy az van, hogy akarunk egy okos passzjátékot játszani, amiből aztán váltunk ívelgetésre, és a Samp elleni 5-1 és a Roma elleni 3-1 is azt mutatta, hogy ha van türelmünk JÁTSZANI, akkor van jó teljesítmény és eredmény. Erről kéne leszokni, hogy ha nem megy azonnal labdajáratással, akkor egyből k**juk előre a bőrt.

Mr.AT 2009.11.01. 12:40:01

@Zlatan: Nem kell temetni a csapatot. Pusztán annyi történt, hogy Amauri és Sissoko kiesése miatt, plusz Camo kényszerű cseréje miatt már a 30. percben tele lettünk ballasztokkal, akik nem Juve-szintűek.

Kicsit analitikusabban végignézve az idei lejátszott 14 tétmeccset, a képlet sajnos kristálytiszta a jövőre nézve. Három kategóriájú játékosból áll a keret:

1. Juve-szintű játékosok (12 játékos): Buffon, Chiellini, Cannavaro, Zebina, Felipe Melo, Sissoko, Marchisio, Camoranesi, Giovinco, Diego, Amauri, Del Piero.

2. Játékosok, akik néha képesek jó teljesítményre, néha viszont nagy hibákra is (9 játékos): Manninger, Grosso, Grygera, Salihamidzic, De Ceglie, Caceres, Legrottaglie, Trezeguet, Iaquinta.

3. Hulladékok, jelenlétük kvázi emberhátrány (3 játékos): Molinaro, Poulsen, Tiago.

Ha a csapat az első kategória játékosait küldi fel, MAXIMUM KÉT helyen kiegészülve a 2. kategória játékosaival, gyakorlatilag bárki ellen győzelmi eséllyel lépünk pályára.

Ha a 2. és 3. kategóriából egyszerre TÖBB, MINT NÉGY játékos van fent, elvesztünk. (=~hárommeccsenként egyszer bemákolunk vmi sz*r gólt és nyerünk, amúgy meg látványosan izzadunk, döntetlenekkel)

Ezt a hozzászólásomat bátran tessék mostantól a januári átigazolási szezonig alaphelyzetnek tekinteni, hivatkozni, stb. - gyakorlatilag törvényszerűnek tekinthető. (Ez pedig nem az én zsenialitásomat tükrözi, hanem szimplán a keret kristálytiszta erőviszonyait.)

touristique 2009.11.01. 12:41:19

@Great Cornholio: Az hagyján, hogy most ki a nagyszerű csereember, de ki volt tavaly, meg tavalyelőtt? Tavaly az egész szezont Cambiasso, Zanetti, Muntari és Stankovic játszotta végig, néha beállt Figo és a szezon vége felé Vieira, katasztrofális fizikai állapotban. Tavalyelőtt meg még nem volt Muntari, Dacourt, Vieira egész évben sérült volt, Stankovic fél évig, szóval az őszi szezont a két argentin mellett Jimenezzel és Pelével nyerte végig az Internazionale.

Mr.AT 2009.11.01. 12:46:32

@Il Capitano: A labdajáratással semmi baj nincs. A baj ott van, hogy a középpálya két belső pontján ezt Tiago és Poulsen akarja megvalósítani, akik 5 méternél messzebbre 10%-os pontossággal passzolnak. Ezért aztán ívelgetünk, mert kétségbeesnek, hogy jajj mi lesz. Úgy meg nyilván semmi sem lesz, hogy Diegora meg Giovincora ívelgetnek, akik akkorák, mint a kutya ülve.

Tegnap míg Camo volt fent Tiago helyén, még semmi baj nem volt, mert Felipe Meloval ketten megoldották Poulsen idióta labdavesztéseit (amiből már ekkor is volt pár.) A baj onnantól lett, hogy az energikus, gyakran visszazáró és labdát szerző, rengeteget futó és ugyanakkor nagyon jól cselező Camot lekönyökölték (nyilván még csak szabit sem kaptunk, amúgy, de who cares), és cserélni kellett, erre a flegma f*szra.

Ekkor elől fent volt Treze, aki az összjátékból harmadannyira nem veszi ki a részét, mint Amauri, középen fent volt Tiago és Poulsen, hátul meg Grosso és Grygera is szerencsétlenkedtek, több védekezési hibát vétettek - kész is volt a recept a vereséghez. (Lásd. előző eszmefuttatásom - összesen 5 játékos a 2. és 3. kategóriából egyszerre a csapatban.)

mickeyknox 2009.11.01. 13:03:35

@_Maverick: sokan vagyunk így ezzel, egy jó r10 játékát élmény nézni még az ellenfeleknek is (lsd anno standupovation a bernabeuban)

Mr.AT 2009.11.01. 13:10:30

@Great Cornholio: Ez amúgy vicces volt, most, hogy így visszaolvastam. Tekintve, hogy amúgy kb. 300 hozzászólásod közül 1 ilyen szokott lenni, ezt akkor most ismerjük el, és jár a pont.

heinrich · http://nst.blog.hu 2009.11.01. 13:33:27

@Mr.AT: Ze-bi-naaaa? Ne már :))

De lássuk be, De Ceglie sem tud hozzátenni a Juvéhez, sem kzp-ján, sem balbunkóban.

Camo helyére annyira nincs senki, hogy az már félelmetes. Legrótól is jobb lenne minél előbb megszabadulni, jöjjön Ariaudo, remélem vödörszám habszolja a tömegnövelőt :)

A többivel egyet lehet érteni, bár Gio is inkább a kettes csoportba tartozik, ha őszinték vagyunk.

Mr.AT 2009.11.01. 13:38:21

@heinrich: Dede, ezt stabilan tartom. Régebben (=pár éve) én sem kedveltem őt, de mostanra semmi bajom vele. Emberileg nem egy vállalható vki, de szélsőhátvédként semmi baj vele, megbízható és gyakorlatilag soha nem hibázik, ami a poszton rendelkezésre állókat figyelembe véve nagy szó.

De Ceglie maga sem tudja, hogy mit kellene játszania, ezt az edző felelőssége mihamarabb tisztázni. De tegnap pl. ha Ferrara őt hozza be Tiago helyett a szélre, biztosan nem esünk szét ennyire.

Gio-val semmi baj nincs, most, hogy nem egyedül az ő nyakába teszik a játék irányítását, máris lubickol. Tegnap is kifejezetten jól játszott. Idén még több izom, még több tapasztalat, és jövőre kifejezetten jó kis játékos lesz.

Törteli Tivadar 2009.11.01. 13:53:40

@Mr.AT: azért én Molinarot nem tekinteném emberhátránynak, idén kb nem is játszott, tavaly viszont folyamatos kezdő volt és óriási hibákat nem is csinált. Iaquinta meg simán juve szintű...

Mr.AT 2009.11.01. 14:27:03

@golazzo: Iaquintával az a baj, hogy egyáltalán nem illeszkedik abba, amit mi akarnánk játszani. Ad.1. egyáltalán nem technikás, önállóan nem képes semmire a labdával, ad.2. sajnos a rövidpasszos játékból sem tudja kivenni a részét, emellett pedig ad.3. meglehetősen pontatlan a befejezéseknél.
Úgymond kb. ugyanarra képes, mint Trez, csak nagyobb rössel és kisebb pontossággal.
Nem sokra megyünk vele. Az, hogy néha rúg egy gólt, nem pótolja azt, hogy egy helyén játszó normális csatár ennyi idő alatt rúgott volna 3at.

Félreértés ne essék, cserének jól jön, de a négy csatárunk közti hierarchiában Amauri egyértelműen a Nr.1., Del Piero még mindig Nr.2., Trez és Iaqi pedig nagyjából ugyanazt tudják, de a francia szvsz hatékonyabb.

Mr.AT 2009.11.01. 14:31:03

Na ez az igazi para viszont:

'A Juventus vezetőedzője, Ciro Ferrara csalódottan értékelt. „Valódi arculcsapás volt ez a mérkőzés, amely nagyon fáj. Nagyon meg akartuk nyerni ezt a meccset, s hogy nem tudtunk győzni, csakis a mi hibánk, túl sok rizikót vállaltunk, és nem igazán tudom megmagyarázni, mi történt. Nem voltam boldog az öltözőben, de erről nem szeretnék bővebben beszélni” – nyilatkozta a 0–2-ről veszítő Juve trénere.'

B*zmeg, sírok. Milyen túl sok kockázatot? Ha ez most azt eredményezi, hogy visszamenekül a 3 vkp-hoz, tökön szúrom magam. Teljesen egyértelműen 2-3 játékos felelőssége az egész, nem a játékrendszeré.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.01. 14:37:04

@popp: Minden bizonnyal igazad van. Amúgy az is érdekes, hogy a legnépszerűbb olasz klub a Juventus, mégis Torinoban a kutya se kíváncsi rájuk kis túlzással. Érdekes lenne megnézni egy olyan felosztást, hogy teszem azt a Genoa és a Sampdoria csapatai közül melyiket szeretik jobban Genovában, illetve melyiket a város határain túl, de ez csak egy kiragadott példa.
Ma Cruz kezd elvileg Rocchi helyén, Matuzalemnek összegyűltek a sárgái, így ő sem játszhat, Siviglia viszont visszatérhet. Del Nero, Meghni és - hála az égnek - Dabo sérült, bár utóbbit szerintem egyszerűen kitették a keretből. Kolarovnak meg vigyáznia kell, hogy ne kapjon sárgát, de egy ilyen meccsen neki ez kevéssé kivitelezhető.
A Siena és a Lazio utóbbi 12 találkozóján 4 Lazio győzelem, 4 döntetlen és 4 Siena győzelem született. Ma reméljük a legjobbakat.

_alerob 2009.11.01. 14:43:56

A birodalmi lépegetők szétzúzták Chubakkát és az egész hiperhajtóművet.

Lényeg, a lényeg lehet fikázni jogosan Tiagot, Poulsent, Grygerát. Lehet jogosan szidni a sérüléshullámot. De az, hogy a "nagy tűz" amiről mindenki bezsél a Juve háza táján már egy ideje nincs (kivétel Sampdoria) az is biztos. És a nemrégiben elbukott meccsek fő oka ez.
Ezer gratuláció a Napolinak, a juve összes fogyatékosságát kihasználták.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.01. 15:14:25

@_benito: Az a Bari ellen volt, múlt héten a Cagliari ellen töltötte az eltiltását, most meg elvileg sérült.
Na de miért olyan érdekes a Roma-Bologna, hogy pont ezt adja a Sport2, komolyan, ez csak a Roma lobbi lehet. :)

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2009.11.01. 15:37:48

tegnap a Napoli azért látványosan duzzadt az erőtől, a közelképeken egyik-másik játékos már-már ijesztő volt... :) és megvoltak a helyzeteik az első felidőben is. Hamsik gólöröme alapján, amit szednek, az az agyra is hat.
más: ez meg milyen Inter felállás már...

2009.11.01. 15:56:08

Gyanítom, hogy nem lenne kétséges, a bajnokság, BL stb kimenetele, ha edzőt cserélnénk...Szenzációs Mazzari!

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.01. 15:59:11

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Amúgy egy Lazio szurker közvetíti.

@anonim222 [semleges néző]: Megnézném te hogy örülnél egy Juve elleni győztes gól után Torinóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.01. 16:21:57

@popp: Ez igaz. Amúgy jobb mint az Inter meccs, lehet hasznos volt a szobafogság.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2009.11.01. 16:40:43

@popp: ebben van valami, bár amit én láttam, gondoltam, az csak a szépítő volt... az első, na.

calciomax 2009.11.01. 16:42:00

Akkor mára ennyi. Remélem innét folytatják Kijevben.

calcio_di_rigore 2009.11.01. 16:42:13

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: A Torinóra meg még annyian se. Szerinted miért van ez így?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.01. 16:44:06

@calcio_di_rigore: Nem hiszem hogy ez egy csapat teljesítményének a kritikája lenne, sőt, ez generációs dolog leginkább, de attól még tény, hogy Torinoban a Torino a közkedveltebb csapat, nehogy már ezt támadásnak vedd, csak elmélkedtem.

calcio_di_rigore 2009.11.01. 16:48:16

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: ok-ok... De akkor miért járnak évek óta nagyságrendekkel kevesebben a Torino meccseire, én csak erre kérdeztem rá. Mi lehet ennek az oka? Csak a véleményedet kérdeztem ha már felhoztad a témát, remélem ez nem baj!?

_alerob 2009.11.01. 16:52:41

a sors iróniája h én röhögtem a legjobban h a milan ellen felhozta magát a napoli.

calcio_di_rigore 2009.11.01. 16:54:43

@Mr.AT: Nem lenne ezzel a kerettel semmi baj, a Capello-féle csapatba is belefért Giannichedda, Blasi, R.Kovac pl. Csak akkor ugye nem esett ki a fél csapat hónapokra. Amúgy egyetértek a leírtakkal, mondjuk Zebina azért szokott hibázni, ennek ellenére magasan a legjobb játékosunk a posztjára. Az állandó sérülései miatt viszont használhatatlan.

Bumpi 2009.11.01. 16:55:03

87. percben pályára lépett Koman Samp ellen :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.01. 16:55:06

Nyilvánvalóan azért, mert nincsenek eredmények, magukban az emberek, vagy ha megkérdezik őket, akkor a Torinot jobban szeretik, odahúz a szívük, de olyan példával tudok élni, hogy Magyarország túlnyomó része Fradi szurkoló, magában, de meccsekre hosszú évek óta nem jár ki. Persze ez összetettebb dolog, de a kisebb szurkolói jelenlét nem függ össze feltétlen a szimpátiával.
A Lazio eredményeiben meg folytatódik a langymeleg, híg fossal övezett út...

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.11.01. 16:58:57

A Samp-Bari 91. percében 11-est hagyott ki a Bari, majd a 96.-ban egy (les)gólt nem adtak meg a Barinak.
Az akciókban nem említik Koman nevét!

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.01. 17:00:29

Na ezt kiszenvedtük, hat-hét helyzetünkből kettőt belőttünk. Nagyon kellett Vucsinics gólja a bolognai vezető után, utána jól is játszott.

Ezzel a győzelemmel kicsit fújhatunk egy baromi nehéz hét előtt. Csütörtökön fogadjuk a 'Pool verő Fulhamet, vasárnap meg megyünk az Interhez. Mondjuk tavaly egy Geráéknál sokkal jobb angol csapat ellen támadtunk föl váratlanul. Az Inter ellen Milánóban meg mindig jól játszunk.

Forza Roma!

calciomax 2009.11.01. 17:01:28

Most nézem jövő héten a két milánói a két rómaival csap össze.

_benito · www.nst.blog.hu 2009.11.01. 17:02:57

most tessék beszólni, a mai meccseket úgy eltaláltam, mint a huzat. :)

rexford 2009.11.01. 17:06:22

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: "de attól még tény, hogy Torinoban a Torino a közkedveltebb csapat"; "ha megkérdezik őket, akkor a Torinot jobban szeretik, odahúz a szívük"

Bullshit, ráadásul már kurva unalmas. Bizonyíték? Addig is: digilander.libero.it/stadiapostcardsdgl/attendance.htm

calcio_di_rigore 2009.11.01. 17:06:26

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Megkérdezted őket? Vagy hol olvasható erről releváns kutatás? Szívesen elolvasnám, egyelőre csak hallomásból hallottam ilyen felmérésről, az viszont nem téged támaszt alá. Szóval ez egy valóban érdekes kérdés, de egyelőre csak a hivatalos nézőszámokra tudunk támaszkodni. Amire lehet persze azt mondani, hogy a Juve meccsekre az ország minden tájáról érkeznek, viszont ez nem magyarázza azt, hogy Toro meccseken (még a Delle Alpiban) miért kb. 17 ezer volt az átlagnézőszám. Azért Torino ennél nagyobb város.

horas 2009.11.01. 17:08:05

@anonim222 [semleges néző]: Várhidi volt nagyon fogalmatlan,sima rombusz volt csak nem kezdő játékosokkal.
.....Vieira
Khrin Muntari
...Stankovic
Mancini Milito

Miltio óriási vétel volt,Khrin kicsit lámpalázas volt de votlak jó dolgai,különösebb hibák nélkül játszott.Eto'o nagyon potatlan volt,Stankovic tavaly elötti formáját mutatta ma Mancini meg hozta szokásos bénázásait,kárt nem okozott,egy ziccert viszont elbénázott.Nagyon könnyedén,30%-40% százalékkal,tartalékosan húzta be az Inter ezt a meccset pedig sokkal jobban meg szokott szenvedni.Maicon pedig eszméletlen!!!
Na Dinamo ellen kéne már mutatni valamit,nem szeretném,ha a Nou Camp-ba pontokért kellene menni.Jó lenne ha a Barca és az Inter is betudná húzni addig minkét meccsét,hogy ne legyen saláta a a Nou Camp-ban.

Mr.AT 2009.11.01. 17:11:35

A nap poénja amúgy nem az volt, hogy a Samp majdnem kikapott otthon a Baritól, hanem hogy Marchionni két (!) gólt (!!) lőtt.

_benito · www.nst.blog.hu 2009.11.01. 17:14:15

@Mr.AT: anyám, télleg. szomorú panda vagyok.

@rexford: ezen a listán inkább azt érdemes megnézni, mennyivel dobódnak meg a hazai nézőszámok, amikor a juve vizitál. na, az tanulságos.

calcio_di_rigore 2009.11.01. 17:16:49

-7 pont. Gyakorlatilag november 1-re eljutottunk oda, hogy felesleges a bajnokságra koncentrálni. Ha a BL-ben az összes meccsünket az alapcsapattal tudjuk lejátszani, akkor még megmenthető a szezon. Vagy ha december 5. után legalább -4-re faragunk.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.01. 17:16:53

@rexford: @calcio_di_rigore: Én komolyan nem értelek titeket...Most ezen hogy lehet megsértődni? Elmélkedtem valamin, és példának felhoztam a Juventust is, a csapat tegnapi vereségét kompenzáljátok túl, főleg rexford? Nem mondtam semmi sértőt, csak azt amiről olvastam, hallottam, de mea cupla, igazán releváns, objektív adatokat biztos hogy nem tudok nektek mondani. Ez tényleg abszurd, mintha én megsértődnék azon, hogy melyik a népszerűbb csapat Rómában, nem mindegy? Azért szeretünk valamit, mert annyira népszerű? Akkor meg?

Hispan07 2009.11.01. 17:16:58

@_benito: nem szomorú, hanem búúúúús! pandaaa

amúgy sztem a Milan tegnap egészen összeszedetten játszott. meg kéne buktatni kedden Pellegrinit... :)

Ipa 2009.11.01. 17:17:16

Tetszik a táblázat eleje, pedig csak november 1 van. 7 pont előny megvan, ugye 10-nél szoktátok ti is elismerni, hogy eldőlt?

rexford 2009.11.01. 17:26:02

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Tévedsz, semmi sértődés vagy túlkompenzálás (?), egyszerűen csak nem szeretem a bullshittelést, pláne ha a kedvenc csapatomról van szó. A mea culpát azért elfogadom, kösz. :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.01. 17:28:09

@rexford: Semmi bikaszar nem volt, felhoztam egy témát, és elmondtam a véleményem, illetve amit tudok. Persze lehet hogy rosszul, de baromira nem a JUVENTUS volt benne a lényeg.

rexford 2009.11.01. 17:37:58

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Tehát akkor ennyi erővel a Lazio is lehetett volna a mondatban?
Egyébként meg ha mindegy, akkor nem értem, hogy a nem juvésok miért jönnek ezzel elő időről-időre, bizonyítékok nélkül, alátámasztott cáfolatok ellenére. Ez olyan, mintha a csapatodat Naziónak hívnám és utána mindegyeznék.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2009.11.01. 17:39:55

@horas: nem hallottam, csak néztem, és egy csomó ismeretlen (nekem) játékost láttam az interben... köszi!

Gabez 2009.11.01. 17:52:55

Maicon a legjobb, és nincs a rövid listán.

www.fifa.com/classicfootball/releases/newsid=1125630.html#short+lists+fifa+world+player+awards+revealed

Hja, ott is hozzáértők ülnek.

Hamsikot az Inter már kinézte tavaly...meg Lavezzit is.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.01. 18:01:16

@rexford: Miért ne lehetett volna a Lazio is a mondatban? Nagyon érdekes szociológia, társadalmi kérdés, persze a sporttudományban, hogy ki kinek drukkol és miért. Tényleg utoljára mondom: nem a Juventus volt ebben a lényeg, egy példa volt, nem is tudom miért pont ez, ugyanilyen példa volt, ha visszaolvasol a Genoa, Sampdoria is. Ha ennyien előjönnek vele, csak van valami igazság benne, de nem látom be, hogy ez - ha így is van - miért probléma? Ettől nem kevésbé szimpatikus, vagy szívednek kedves gondolom. De a lényegi mondanivaló _nem_ez_volt_.

horas 2009.11.01. 18:13:02

@Gabez: Hamsík kemény dió lesz mert rajta van a csávón a Chelsea is meg szinte mindenki...Lavezzi pedig tökéletes lenne a 4-3-3 ba,ha működne az a felállás.

2009.11.01. 18:15:28

Arra leszek kíváncsi a Mccabi ellen mennyire összetört csapat fog pályára lépni...

calciomax 2009.11.01. 18:22:26

Casillas a short listen beszarok....

Gabez 2009.11.01. 18:31:30

@calciomax: JC meg sehol. Két éve először volt egy hibája most a Catania ellen...addig csak bravúrok. Komolytalan ez a lista. Persze Messié legyen, meg is érdemli, de akkor is...

_benito · www.nst.blog.hu 2009.11.01. 18:42:31

@Gabez: JC top3 kapus legalább 2 éve.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.01. 18:55:36

@rexford: Azért tudod te miről van szó. Arról, hogy hagyományosan több szurkolója volt a bikáknak Torinoban. Lehet, hogy ez mára megváltozott már.

Gabez 2009.11.01. 19:20:46

@_benito: no vmiben csak egyetértünk...;)

Most néztem meg a szombati meccs öf-t, a Napoli nem állt hadilábon a szerencsével egyik góljánál se.
Lavezzi pedig nagyon otthagyta a védőket labdával a 3.nál...csúnyán.

WallyB 2009.11.01. 21:06:08

A Halálcsillag nem kegyelmez. Nem láttam a meccset, de a Juve előtt 7 pont az előny, ez már komoly. Kíváncsian várom a kijevi meccset.

horas 2009.11.01. 21:43:38

@WallyB: Igen, az egész szezont átírhatja az a meccs,amúgy a kereten meg változtatni kell,mert ennek semmi értelme 4-5 ember ül a padon akik semmilyen formációba nem férnek be,de a helyet meg foglalják.Quaresma,Mancini,Arnautovic,Suazo helyére jöjjön egy középső középpályás,meg egy támadó szellemű meg esetleg egy használható csatár.Motta,Sneijder akárhogy is de elég sérülékenyek,Vieira meg már a múlt...

BruceWayne 2009.11.01. 22:50:04

@horas: "lenne ha a Barca és az Inter is betudná húzni addig minkét meccsét,hogy ne legyen saláta a a Nou Camp-ban."

5. meccs lesz a csoportban nem a 6.

giacinto 2009.11.01. 23:03:15

@_benito: "azt érdemes megnézni, mennyivel dobódnak meg a hazai nézőszámok, amikor a juve vizitál. na, az tanulságos. "

kb ugyannyival mint amikor az inter vagy a milan vizitál :)

giacinto 2009.11.01. 23:08:02

@horas: jelenleg Muntari, Motta és Sneijder is sérültek valamint Etoo és Balotelli sem 100 %-osak és így megyünk Kijevbe. Ebből zacskó lesz sajnos és BL-szezon vége, viszont a bajnokság így kb 90-95 ponttal lesz majd meg.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.02. 00:05:04

Teljes hírzárlat a Lazionál, na ez vajon mit jelenthet, mit harangoz be...

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.02. 00:12:06

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Csak nem Ballardini takarodóját. Pedig augusztus legvégén még milyen szépnek tűnt a világ Covercianoban.

@giacinto: Ha kiestek a Bl-ből akkor elég valószínű, hogy a bajnokságban súlytotok. Remélem Kijevben vérgőzös meccset játszotok (és nyertek), mert vasárnap megyünk. Mondjuk nekünk meg egy elég bonya kis EL meccsünk lesz a Fulham ellen, de legalább nem kell átutazni fél Európát.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.02. 10:42:13

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Kik a jelöltek? Ha én tárgyalnék Lotitoval feltételem lenne Ledesma és Pandev játszatása.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.02. 11:04:11

@popp: A legvalószínűbb most Mihajlovic és Bruno Giornado. Ilyen feltételállítással senki sem lenne az edző, mert ott rögtön ajtót is mutatnának neki. Lotitonak báb kell, ezért is mondtam mindig, teljesen mindegy hogy ki az edző, változás nem lesz. Mihajlovic mondta is, hogy ő nem játszatná Ledesmát, mert Baronio sokkal jobb a helyén, Pandev meg a bírósági hercehurca miatt amúgy sem nagyon jöhetne szóba. A szerb talán gatyába tudná rázni őket rendesen, de mondom, nincs különösebb jelentősége annak, hogy ki lesz az edző.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.02. 11:10:07

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Na a jó öreg áruló Szinisa. Nagyot röhögtem, amikor Spalletti a tavalyi Bologna meccs előtt örömének adott hangot afölött, hogy a tréner nem mehet be szabadot rúgni. Manciniről nincs szó?

giacinto 2009.11.02. 11:14:56

@popp: Mancini szerződését éppen a múlt héten bontotta fel az Inter szóval vmi ajánlat lehet a háttérben, hogy aztán Real Madrid, Liverpool vagy Lazio???? utóbbira nem látok sok esélyt, Inter-edzőként nagyon sokszor elmondta RM hogy jó ideig nem akar olaszo-ban dolgozni a közeg miatt. különben is a lazio padján csak bukni lehet ilyen háttérrel, ami most ott van.

Sérültek, eltiltottak vasárnapra? :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.02. 11:31:30

@popp: @giacinto: Mancini nem hiszem hogy mostanában lesz a Lazio edzője, komoly, karrierjét féltő és arra ügyelő szakember most a Lazio közelébe se megy. Ez a szomorú igazság.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.02. 12:12:15

@giacinto: Van ugye Totti, Juan és Motta tegnap sérülés miatt kért cserét, Burdisso és Cassetti pedig sérülés miatt nem játszott. Cicinho és Baptista viszont egyre többet játszik. Taddeit azt hiszem két meccsre meszelték, de DDR visszatérhet az Inter ellen

ericcartmen 2009.11.02. 12:19:46

@popp: +plusz van egy fulham elleni meccs csütörtökön, lesérülhet még bárki

sporttárs 2009.11.02. 14:23:15

@popp: bocs, de sújtani j-vel kell. akkor is, ha ez olasz poszt. :)

sporttárs 2009.11.02. 14:24:28

@_benito: Te olyan vagy, mint itthon a fradisták. :))

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.02. 14:52:50

@sporttárs: Először j-vel írtam, aztán javítottam, hogy álljon belém a görcs. Nehéz nekem olvasószerkesztő nélkül ;-).Te is ilyen helyesírás kukac vagy?

horas 2009.11.02. 16:39:18

Meg annyit Mancini-hez,hogy lehet,hogy bajok vannak a Real-nál meg a Pool-nál,de nem hiszem,hogy ő tud olyat amit Benítez v Pellegrini nem.A Pool-nál nem kis keretbeni hiányosságok ütnek vissza,a Real-nál meg nem lett pikk-pakkra csapat mint ahogy számítotak rá,nem szabad egyik helyről sem elkűldni az edzőket,itt nem igazán miattuk alakult ki az adott helyzet.

horas 2009.11.02. 16:48:23

@giacinto: Annyira nem kell negatívan hozzá állni a dologhoz,a két keleti ellen megnyerik a meccseket akkor nincs gáz.Nem a Dinamo volt nagyon jó a San Siro-ban hanem az Inter überfos,de jó esély van a betlire is én megmondom öszintén,nem lennék elkeseredve egy Európa-Liga címmel se,mert már ezzel is lehet számolgatni(meg esetleg az olasz-kupára is rámenni és akkor az úgy már nem olyan tré).Annak ellenére,hogy én fújtam a legjobban Mourihno-ra maradjon akár mi lesz,én csapatjátékban látom a fejlődést,nem vagyunk beljebb ha elzavarják és megint új ember új elképzelés,új emberek.Ellett mérve a keret az a 3-4 használhatatlan ember most nagyon kellene,mert becsúsztak a sérülések amik most sors döntőek lehetnek.
süti beállítások módosítása