Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Váteszek és druidák - SPL 9. forduló

2009.10.24. 10:37 donnelly

A technikai akadályok elhárultával végre visszatérünk a skót bajnokság követéséhez is. A kommentelők első győzelmét megénekelendő, illetve még egy fordulónyi elmaradást bepótolandó, rendhagyóbb összefoglaló várható e játéknapot követően, most azonban egy gyors tipposzloppal és néhány ráolvasással felvesszük játékunk végtelen fonalát.

Aberdeen-Dundee Utd 2-2
Kedvenc eredményünket a New Firm idei első mérkőzéséhez vesszük elő, Cadamarteri és Mulgrew góljait várjuk.

Hearts-Falkirk 2-1
Elég döcögős egyelőre az alapszakasz első harmada László Csabáék számára, de otthon a Falkirköt még így is meg kell ruházniuk, lehetőleg Laryea Kingston győztes góljával.

Kilmarnock-St Johnstone 1-1
Ez igazi elkeseredett küzdelem lesz, bannmaradási rangadó, és a győztes most indulhatna el az alsóház teteje felé. Ha lenne győztes.

Rangers-Hibernian 3-2
Az nem létezik, hogy a Gers ne kapjon gólt ettől a Hiberniantől, viszont még az igen jó fromában lévő Hibbantak sem fogják tudni legyőzni a románok által felpiszkált, a bajból hazai fronton már kimászott világoskékeket. Lehet, a 3-0 reálisabb lenne?

St Mirren-Motherwell 1-0
Jelenleg felsőházbakerülési rangadónak néz ki a meccs a táblázat alapján, de a Haverek a mostani győzelmük ellenére sem lesznek ott a legjobb hat között tavasszal.

Hamilton-Celtic 1-3
A vendégek sem lehetnek túl büszkék jelenlegi sorozatukra, így ha vasárnap nem gyűrik maguk alá az Acciest, akkor megugorhat az örök ellenség.

Ezen a hétvégén az első teljes tipposzlopot posztoló versenyző ellen játszunk.

6 komment

Címkék: d skót tippverseny beharang druida spl

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr771471323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

r_magpie 2009.10.24. 11:16:41

Aberdeen-Dundee Utd 1-1
Hearts-Falkirk 2-0
Kilmarnock-St Johnstone 3-1
Rangers-Hibernian 1-1
St Mirren-Motherwell 0-0
Hamilton-Celtic 0-2

r_magpie 2009.10.24. 11:17:19

ez vakon ment, szerintem tavalyelőtt néztem rá utoljára a skót bajnokság állására:)

lexx 2009.10.24. 16:26:46

na ez nem tartott sokaig.
The huns are leading (Kris boyd)

donnelly · http://nst.blog.hu 2009.10.24. 17:57:21

@r_magpie: Na hát ez eddig tükörsima, nagyon kifogtak rajtunk a csapatok, konkrétan semmit sem találtam el, gratulálok!:)

r_magpie 2009.10.26. 10:53:35

@donnelly: nahát! de legalább azzal vigasztalhatod magad, hogy nem a jobbtól, hanem a szerencsésebbtől kaptál ki. konkrétan egy tippen gondolkodtam el. igaz, azt az egyet telibe is kaptam:)
süti beállítások módosítása