Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

PL 7.-8. összeharangozó

2009.10.03. 15:48 Alapvonalszippantó Hapci Benő

Sajnos mostanra szinte hagyománnyá váló kései összeharangozónkban - kissé nehéz nehéz fejjel - felidézzük a Premier League lassan a feledés homályába tűnő 7. fordulóját. 

Olvashattok persze az előttünk álló hétvégéről is, amit a hitchcocki suspense jegyében tölthetünk: számos - papíron - nem túl izgalmasnak ígérkező mérkőzés után egy nagy-nagy rangadó és egy rangadócska zárja a következő fordulót.

 

 A Portsmouth-Everton meccsen, két remek kapusteljesítmény mellett, végül Louis Saha klasszisa döntött. A Portsmouth egyáltalán nem játszott olyan reménytelenül, mint ahogy azt a táblázatra nézve gondolnánk, és 1 pontot legalább érdemeltek volna. Őszintén szólva most már egy kicsit szurkolunk a Pompeynak, már csak Paul Hart miatt is, aki egy kimondottan szimpatikus faszinak tűnik, ám valahogy minden csapatával - jórészt önhibáján kívül - lecsúszik a vazelinos deszkán.

Portsmouth – Everton 0-1                 

A mérkőzés nagy részében egy támadóval játszó Kékek egészen Phillips pályára lépéséig képtelenek voltak meddő mezőnyfölényüket veszélyes helyzetekre váltani a Bolton ellen, ám a 84. percben egy remek Phillips-Benitez összjáték után kiegyenlített a cserecsatár. A birminghamiek egy kicsit talán túlörülték (a szezonban mindössze második hazai pályán szerzett) góljukat, ezt kihasználva pedig - a hely szellemének megfelelően - a Bolton megkínálta őket egy booty call-lal: Taylor kapufáról kivágodó szabadrúgását Lee helyezte a hálóba. 

Birmingham City – Bolton Wanderers 1-2        

Martin O'Neill a nyáron jól érzett rá arra, hogy Richard Dunne-nak nem fog problémát jelenti, hogy manchesteri formáját új csapatába is átmentse. A rendkívül agilis írnek az öngól ezúttal nem jött össze, de legalább egy öngólpasszt jegyezhetett, amikor Nelsen hosszú labdáját remekül tálalta Samba elé: a Blackburn gólvágója pedig közelről nem hibázott. Ezzel a góllal Agbonlahor korai, szerencsés találatát egyenlítette ki a Rovers, akik Grella kiállítása után talán maguk sem hitték, hogy többet is kihozhatnak a meccsből. Ám Dunne ismét bizonyította, hogy még mindig lehet rá számítani: az utolsó percekben a változatosság kedvéért ezúttal egy tizenegyest harcolt ki az ellenfélnek, Dunn (tudtok követni?) pedig nem hibázott.     

Blackburn Rovers – Aston Villa 2-1            

A Liverpool szétkapta a papírsúlyú Hullt, mint Floki a lábtörlőt: Torres triplája zseniális volt, Gerrard lecsúszott beadása nemkevésbé, sőt: a karneváli hangulatban még a liga Kreatív Kunta Különdíjára nem túl jó eséllyel pályázó Babel is duplázni tudott. A bekapott gól viszont ismét rávilágított a Skrtel-Carragher belső védőpáros közötti zavarra, igaz, ezúttal legalább nem okoztak komolyabb sérülést egymásnak a labdáért küzdve.

Liverpool – Hull City 6-1      

Az otthon mindig masszív Stoke-ot az első perctől a víz alá szorító MU a meccs nagy részében semmire sem ment az izmozással. Közel egy óra frusztráció után végül az új Ronaldót váltó vénemberérett zseni kellett a győzelemhez. Ha ez így megy tovább, még a végén megint a nyugdíjasotthonba címezhetik a PFA díját.      

Stoke City – Manchester United 0-2        

Nehéz komolyan írni egy olyan meccsről, amelyen Robbie Keane 4 gólt szerez, ezért inkább elmesélünk egy viccet:

 

A csatár sorozatban hagyja ki a jobbnál jobb helyzeteket. Amikor már tizedszer lő az üres kapu fölé két lépésről, szomorúan fordul a játékostársához:

- Úgy látszik, ma nincs szerencsém!

- Dehogy nincs, ez a mi kapunk!

 

Tottenham Hotspur – Burnley 5-0      

A Wigantől nem csak a táblázaton elfoglalt helye, hanem az eddig mutatott játéka alapján sem volt várható ekkora meglepetés. Kimondottan jól, okosan és bátran játszottak: külön örömünk, hogy egyik elsőszámú ikonunk, Titus Bramble is kivette a részét a gólgyártásból. Kiváncsian várjuk, egyszeri kisiklás volt-e ez a Chelseatől, vagy már hegyezhetjük a billentyűzetünket a londoni gödör megírására. 

Wigan Athletic – Chelsea 3-1    

Az Arsenal seggét egyértelműen Vito Mannone (remek név) védte meg a Fulham ellen. A falusiaknak nyerniük kellett volna ezt a meccset, ám végül a fiatal olasz bravúrjai mellett az döntött, hogy az Arsenal egy-egy pillanatra valahogy vsak megtalálta a játékát a retikül mélyén: egy ilyen alkalommal pedig Fabregas és van Persie klasszisa elég volt a győztes gólhoz.             

Fulham – Arsenal 0-1

Sunderlandben volt a hétvégén minden, mint a bucsuban: hajtás, tizik, öngól, keménység és balfaszkodás; egyszóval nem unatkozhattak a nézők. Sok tanulságot viszont nehéz volna levonni ebből az adok-kapokból.

Sunderland – Wolverhampton Wanderers 5-2

A Citeh simán lebuzizta a West Hamet; különösen reményt keltő lehet a szurkolók számára, hogy egy új főszereplő is színre lépett az álmok színházában: ám a kiváló Petrovtól végül Tevez lopta el a show-t: a mesebeli hálás fiú egyaránt vitathatatlan játékosi és emberi klasszisát is bizonyította góljaival és minden szinpadiasságtól mentes gólörömeivel. 

Manchester City – West Ham United 3-1

 

 Sajnos fordulóról fordulóra hullik rám vissza a tavalyi szezonban gúnyosan pöte kollégára lapátolt szar: az ezotéria kudarca után az elmúlt fordulóban a Tudomány pengéje is kicsorbult a kezemben (AHB - nagyon_halott: 5-8; gratulálunk). Lehet, hogy ezt a jósolgatás-cécót nem nekem találták ki?

Ezúttal impresszionista módon megpróbálok a saját fejem után menni , bár tapasztalataim szerint ebből nem sok jó szokott kisülni. Mindenesetre számítok együttérző támogatásotokra. 

A Tottenhamnek beletörik a bicskája a Boltonba; nem utolsósorban azért, mert Niko Kranjcar nem Luka Modric (erre még bővebben kitérünk egyszer. 

Bolton - Tottenham 1-1

A Championship-emléktalálkozón igazságtalan pontosztozkodást várunk (a Burnley jobb lesz, de). 

Burnley - Birmingham 1-1

A Wigannél kitart a lendület, a Hull egyetlen PL-szintű játékosa kevés lesz az x-hez 

Hull - Wigan 1-2

A Pompeynak végre összejön. 

Wolves - Portsmouth 0-1

Manchesterben akár még jó meccset is láthatunk, ám a sunderlandi védekezés komolytalansága és Giggs lendülete nem hagy majd kérdőjeleket.

Manchester United - Sunderland 4-1

Az Arsenal otthon nagyfiú lesz. 

Arsenal - Blackburn 3-0

Az Everton pont az a csapat, amelyik fel tudja őrölni a Stoke-ot. 

Everton - Stoke 2-0

A Fulham most már megérdemelne egy kis szerencsét, ám sajnos ez nem így működik. 

West Ham - Fulham 2-1

A Benítez-Ancelotti párharcok az utóbbi években nem éppen egy maréknyi Melbáért folytak, és bár ezúttal nyilván nem a mostani mérkőzésen múlik minden, az eredmény azért komoly hatással lehet a bajnoki versenyfutásra. Mint az köztudott, kettejük taktikai csatáját 2005-ben az olasz, 2007-ben viszont a spanyol nyerte: az állás e tekintetben döntetlen tehát. Szívesen vennénk valami nagy, meglepő húzást bármelyik oldalon, az utóbbi hét eseményei után erre van is esély. Nem mondok nagy okosságot azzal, hogy nagyon nehéz jósolni erre a meccsre; érzésem szerint az lesz a döntő, Benítezéknek sikerül-e - a szó valamennyi értelmében - helyrepofozniuk Mascheranót. A jósolt eredményből kitalálható, hogy a válaszom: nem.  

A meccsel kapcsolatban feltétlenül meg kell osztanunk veletek egy - számunkra teljesen értelmezhetetlen videót: azok között, aki bármiféle magyarázattal tudnak szolgálni ezzel a zavarbaejtő bő egyl perccel kapcsolatban, Kalán nénis hátizsákot és/vagy a szezon során szabadon felhasználható tippelési lehetőséget sorsolunk ki. 

Chelsea - Liverpool 3-1

Két homlokegyenest eltérő stratégiát követő klub csap össze a forduló zárótalálkozóján: míg a City drágán vásárol jó külföldi és brit játékosokat és ezért általános ellenszenvet vívott ki; addig O'Neill Villája drágán vásárol többnyire brit, középszerű játékosokat, aminek köszönhetően osztatlan népszerűségnek örvend a legtöbb ún. semleges szurkoló (!) körében. Azt gondolnám, hogy ha van csapat, amit mintha arra találtak volna ki, hogy elintézze őket a Man City, akkor az a Villa: sima vendéggyőzelem és Barry-dupla a verdikt. De miért érzem mégis azt, hogy ezzel jól tökönszúrom magam? 

Aston Villa - Manchester City 0-3

 

Ellenfelem ezúttal sAp kolléga lesz, aki az I. NST-kupán kiérdemelt legjobb játékos címhez mellékbüntetésként kapta a tippelés feladatát. Jóslatai:

 

Bolton 0 - 3 Tottenham (incl. Keane-dupla)

Burnley 1 - 1 Birmingham City

Hull City 2 - 2 Wigan

Wolverhampton 1 - 0 Portsmouth

Manchester United 2 - 1 Sunderland (Anderson-dupla nyilván:)

Arsenal 5 - 1 Blackburn (Imi és morphine, remélem látjátok:))

Everton 2 - 0 Stoke

WHU 1 - 2 Fulham

Chelsea 3 - 2 Liverpool

Villa 0 - 2 Manchester City

 

 

 

476 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr21424820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kövi 2009.10.03. 16:02:58

Ez gyors volt... Vezet a Spurs.

Kövi 2009.10.03. 16:03:37

Egy frászt.. a Bolton vezet, bocs...gyors akartam lenni...

ZenZo 2009.10.03. 16:20:26

Kis elírás a cikkben: az Aston Villat nem a Bolton-i Samba góljával győzte le a Blackburn :)

Közben a Bolton meg már vezet a 3. percben, ja.

A video megrázó, a magyarázatról meg annyit, hogy inkább nem kell a kalánnénis táska.

poolfanati 2009.10.03. 16:32:31

a magyarázat: a videónak semmi köze a chelseahez és a liverpoolhoz, két burkina faso-i bűnszervezet teljesen véletlenül választotta ki ezt a nevet magának és ilyen csúnya dolgokat művelnek a fővárosban, Ouagadougou-ban.

poolfanati 2009.10.03. 16:39:06

"érzésem szerint az lesz a döntő, Benítezéknek sikerül-e - a szó valamennyi értelmében - helyrepofozniuk Mascheranót."

pont te mondasz ilyet aki a legnagyobb rajongója lucasnak??

Alapvonalszippantó Hapci Benő · http://nst.blog.hu/ 2009.10.03. 16:42:59

@ZenZo: köszi javítva.

szerintem találhattok még benne ilyet, bocs.

Alapvonalszippantó Hapci Benő · http://nst.blog.hu/ 2009.10.03. 16:46:10

@poolfanati:

Lucasnak, a deep-lying playmakernek (potenciálisan box-to-box középpályásnak), és nem Lucasnak, a védekező középpályásnak vagyok rajongója.
Lucas + Masch (ha utóbbi összekapja magát) oké, Lucas + Gerrad, pláne a Chelsea ellen, nem igazán oké.

Lebowski Őtökisége 2009.10.03. 16:46:56

kranjcar felvette a telefont.

Lebowski Őtökisége 2009.10.03. 16:48:10

a pompey első döntetlenére készül vajon?

Ferguson 2009.10.03. 16:49:03

Pár breaking news a bbc sport mai live text commentary-jéből:

"From Scott, Man Utd fan, via text on 81111: "I'm at Old Trafford and have just been told that Nemanja Vidic won't be playing today. He had a minor car accident this morning. Nothing serious."

"From Liam, Chelsea fan, via text on 81111: "Bad news for Chelsea. I've been told that Drogba will miss tomorrow's top of the table clash against Liverpool due to a groin problem."

Nem tudom igazak-e, de ha igen, akkor ennek kihatása lehet a tippekre/eredményekre is. A MU esélyes gól(ok) benyelésére, a chelsea-nél pedig góllövési problémák lehetnek...

poolfanati 2009.10.03. 16:52:45

@Alapvonalszippantó Hapci Benő: én george lucasnak vagyok kurva nagy rajongója és tisztelője amiért kitalálta a legjobb történetet és filmet a világon és meg is csinálta:D
lucas leiva akkor se lesz jobb nála ha 30 gólt szerez a szezonba:D

poolfanati 2009.10.03. 16:55:47

@Alapvonalszippantó Hapci Benő: viccet félretéve, nekem jobban tetszik a 4-4-2-es felállásunk és játékunk. leszarom hogy kurva sok béna gólt kapunk, amíg többet lövünk. tudom hogy a chelsea ellen ezt nehezebb mint egy bolton vagy west ham ellen, de rafa akármit mond a szurkolóknak hogy támadni fogunk, biztos vagyok benne hogy sokkal deffenzívebbek leszünk. a 3-1 azért nagy túlzás.

Darren Gabriel 2009.10.03. 17:05:11

Örülök, hogy ennyire tudjátok, hány gólt fog rúgni a citeh a Villa Parkban, de legalább a menedzserünk nevét megtanulhatnátok leírni, ha már a tisztelet nem megy. :)

Beyonder 2009.10.03. 17:08:58

1. Fel kéne vennie az NST-nek még egy angolfoci expertet, mert a heti 1-2 PL-poszt nagyon kevés.

2. A videó egy nigériai film előzetese. Nollywoodról annyit kell tudni, hogy ott (azaz Niégriában) több filmet gyártanak évente, mint Hollywoodban vagy Bollywoodban. Persze VHS-re vagy DVD-re megy az egész, és egy hét alatt kész is van egy nagyjátékfilm.

en.wikipedia.org/wiki/Cinema_of_Nigeria

Alapvonalszippantó Hapci Benő · http://nst.blog.hu/ 2009.10.03. 17:21:03

@Ashley Agbonlahor: javítva, bocs. MON-t valóban nem kedvelem, de a Villával különösebb bajom _egyébként_ nincs, bár egy Villa-fan azért bőven elég az NST-szerzők között. :)

ZenZo 2009.10.03. 17:28:54

Te Benő, nem akarok sok rossz hírrel szolgálni, de Bolton - Spurs 2-1
Burnley - BCity 2-0
Hull - Wigan 2-0
így egyelőre a Pompey eredmény tűnik jónak mára

Alapvonalszippantó Hapci Benő · http://nst.blog.hu/ 2009.10.03. 17:30:30

@ZenZo: ijj, épp kajálni voltam, a Hull hogy a túróba' talált két gólt?

Kövi 2009.10.03. 17:33:16

már megint x a spurs meccs... Corluka fejjel.

ZenZo 2009.10.03. 17:55:28

16:00 FT ' Bolton 2 : 2 Tottenham h2h
16:00 FT ' Burnley 2 : 1 Birmingham h2h
16:00 FT ' Hull City 2 : 1 Wigan h2h
16:00 FT ' Wolves 0 : 1 Portsmouth h2h

A Pompey telitalálat szép volt, én nem mertem volna behúzni. Meg a Spurs is hozott neked pontot, végül így nem is rossz ez :)

Strigo 2009.10.03. 18:05:08

Azért van abban valami gyönyörű, mikor a jamaikai mellel leteszi a koreainak, hogy az sarokkal kiugrathassa az izraelit, aki gyönyörűen átlöbböl a hosszúra, és az angolnak már csak be kell fejelnie.

sAp 2009.10.03. 18:05:22

és igen, eddig parádésan bejönnek a tippek, éreztem én:) majd a többi meccs...

Strigo 2009.10.03. 18:07:05

@Ferguson: Vidic játszani fog, Giggs viszont a padon sincs.

Man Utd: Foster, O'Shea, Vidic, Jonathan Evans, Evra, Nani, Fletcher, Scholes, Welbeck, Rooney, Berbatov.
Subs: Kuszczak, Ferdinand, Brown, Anderson, Carrick, Fabio Da Silva, Valencia.
Sunderland: Gordon, Bardsley, Turner, Ferdinand, Richardson, Malbranque, Cana, Cattermole, Reid, Bent, Jones.
Subs: Fulop, McCartney, Nosworthy, Campbell, Henderson, Da Silva, Healy.

Ferguson 2009.10.03. 18:22:08

@Strigo a divatdrukker: na ez jó hír! Amúgy én se értettem, h egy kisebb baleset miatt miért ne játszana. Mindenesetre nem rossz a kezdő és ha olyan embereket tud a Mester bedobni a padról, mint anderson, carrick v valencia, akkor ennek a meccsnek meg kell lennie. Ha a védelem nem bohóckodik, nyerünk :) ManUtd 4ever

Kövi 2009.10.03. 18:29:11

welbeck balszélen? érdekes

psychocska 2009.10.03. 18:29:37

ilyen felállásoknál szokott lenni, hogy vagy nagy győzelem vagy kínszenvedés

mann 2009.10.03. 18:49:37

@psychocska: Eddig az utóbbira állunk....

Kövi 2009.10.03. 18:55:50

@psychocska: @mann: megint kell fél óra, mire rájönnek, hogy már megy a meccs...

Kövi 2009.10.03. 18:56:50

scholes becsúszás, sárga :) meg sem lepődtünk szerintem...

Strigo 2009.10.03. 19:01:10

A Digisport bekaphatja, ezt a meccset sem látom.

Ferguson 2009.10.03. 19:06:13

Szörnyű eddig a csapat! :( Nani és welbeck hasztalan, állnak a széleken és várják a labdákat...

Ferguson 2009.10.03. 19:07:08

Az a baj, h ha ilyen rosszul játszunk, akkor rooney csak frusztrálja magát és annak sosincs jó vége. Miatta is fel kéne javulni... :)

Kövi 2009.10.03. 19:12:38

Tiszta NB1 eddig ez a meccs. Főleg a Bolton-Spurs után nagy a kontraszt. Vajon mit akarhat Fergie a csonthaszontalan Nanival meg a madárcsontú Welbeckel a széleken? Az utóbbit elnyomják, az előbbi meg magától is elrontja...

mann 2009.10.03. 19:12:41

@Kövi: Pedig most el sem jutott a becsúszásig :)
Semmilyen eddig ez a csapat most, Nani súlytalan.

@Strigo a divatdrukker: Innen valami ?
www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=48848&part=sports

Kövi 2009.10.03. 19:13:47

Lehet, hogy a Mester nem szeret ősszel a tabella élén állni? Akkor megértem :)

Strigo 2009.10.03. 19:14:11

@mann: Kösz, innen néztem, amíg be nem szart az összes működő stream.

Kövi 2009.10.03. 19:15:12

@mann: Akkor elnéztem valamit? Lehet, mert fél szemmel felnőttfilmet nézek, hogy el ne aludjak .)

Parraghramma. · http://torrance.freeblog.hu/ 2009.10.03. 19:21:15

Én nem aggódnék - ha lenne sorcsere. Mindenki fostaliga az oké, de hogy Scholes egy mérkőzésen hazavágja az éves passzolási mutatóit, az kajakra nemkóser. A szünetben SAFi szerintem ezúttal nem hajszárítósat fog játszani, hanem szélcsatornásat.

Kis öröm: az akadémiánkról verbuvált Sunland egész szépen muzsikál.

Ferguson 2009.10.03. 19:22:53

Kíváncsi lennék egy-két ember passz statisztikájára. Szerintem rooney-nak, scholes-nak több rossz átadása volt, mint jó. Berbatov ha háromszor labdába ért. Welbeck és nani olyan súlytalanok, h az nem igaz. Amúgy nagyon masszív kis csapat ez a sunderland, miattuk is xarok vagyunk, nem csak azért, mert nem megy a játék. Szünetben hozni kell valencia-t és carricket/andersont welbeck és scholes helyére. Nani-t sajnos nem lehet kire lecserélni, mert nincs giggs. Jöjjön a hairdryer!!!!

Ferguson 2009.10.03. 19:25:40

Azért az durva, h az első félidő közepén a s'land szurkerek olléznak és olyat is ritkán hallani, h a MU játékosokat kifütyülik - de teljes joggal!

onenightinmoscow 2009.10.03. 19:34:52

@Kövi: pont lemaradtam róla, most mit tett a lapért? :D

mann 2009.10.03. 19:35:45

@Strigo a divatdrukker: Nekem ez eddig műxik, meg inglis is
sop://broker.sopcast.com:3912/81774

Eddig egy épkézláb támadás alig futott MU részről. A széleken semmi, középen meg labdavesztés után átszaladnak rajtunk. A pontatlanságot pedig már kiemeltétek, különösen Scholes döbbenetes.
Giggs ismét jól jönne.... ha jöhetne.

mann 2009.10.03. 19:36:37

@onenightinmoscow: laza bokakocc az elfutó (asszem) Bent sérelmére

Kövi 2009.10.03. 19:37:12

@Ferguson: Első kívánságod teljesült: Scholes <---> Anderson

Kövi 2009.10.03. 19:41:59

AZTAKURVA!! VÉGRE, Berba...!

tamass 2009.10.03. 19:43:04

Wow... es ezt mint Pool rajongo irom

Ferguson 2009.10.03. 19:43:43

Ez berbatov!!!! SZENZÁCIÓS!!!

mann 2009.10.03. 19:44:18

Dimitar megoldotta.

Viszlat 2009.10.03. 19:44:46

Hazaértem, gép be, PL honlap betölt, látom 0-1, indítom a stream-et és Berba góljánál jön meg a kép. :D

Parraghramma. · http://torrance.freeblog.hu/ 2009.10.03. 19:44:50

Hát ez asztakurva, geci. Moderájjatok ki a picsába, amíg szépen kérem.

(Utoljára Coletól láttam ilyet.)

mann 2009.10.03. 19:47:20

Fergie magánszáma, tiszta Benny Hill muhaha :D:D

Kövi 2009.10.03. 19:48:18

@mann: Jaja, csak a félmeztelen csajok hiányoznak :)

Kövi 2009.10.03. 19:49:27

Bazzeg... Qrvaélet...

Viszlat 2009.10.03. 19:50:40

Úristen, Foster...

Ferguson 2009.10.03. 19:50:40

Hihetetlen mekkora balfék ez a foster...

tamass 2009.10.03. 19:51:20

Ez mi volt megint? Orulnom kene, de mivel a ott figyel az MU 1es a szelvenyemen...

onenightinmoscow 2009.10.03. 19:52:30

a fejes mennyire volt tiszta? a streamen nem igazán volt kivehető -.-
előtte például azt hittem, hogy a becsúszás scholestól jött, bár ez annyira nem meglepő mondjuk :)

mann 2009.10.03. 19:52:48

VDS mikor gyógyulsz már meg?
A bíró sem semmi, alig kétszer volt útban a MU-nak a gól előtt.

onenightinmoscow 2009.10.03. 19:53:03

fejes volt-e ez egyáltalán

Kövi 2009.10.03. 19:53:55

@onenightinmoscow: a becsúszó fletcher volt, kapott is érte egy sárgát.
Nem teljesen tiszta fejes volt, de sajna szabálytalan sem. Foster iszonyú gyenge a légicsatákban.

Ferguson 2009.10.03. 19:53:57

De azt nem értem, h ha hétközben kuszczak véd és jó teljesítményt nyújt, akkor mi a faxért kell ezt a bohócot visszatenni a kapuba...?! :@

mann 2009.10.03. 19:54:24

@onenightinmoscow: Fletch volt, kapott is érte sárgát, bár egy érzékenyebb bíró fürdeni küldte volna. A fejes szerintem sem volt teljesen tiszta....

Berbapapa 2009.10.03. 19:56:48

Sporika belelépett egy passzba, aztán adott egy remek elzárást, kapuska rosszul jött ki, a csatár meg szerintem könyökkel érkezett. Ettől függetlenül meg lehetett volna oldani hátul, de mindegy...

Ferguson 2009.10.03. 19:57:19

Szerintem teljesen szabályos gól volt, foster volt béna ill. vidic kicsit megbillenthette volna a srácot...

onenightinmoscow 2009.10.03. 19:57:24

@mann: igen, amikor scholest nem állították ki, akkor esett le, hogy nem ő csúszott, csak ez streamen nem látszott :9 ezért voltam kíváncsi, hogy ami ott szabálytalan fejesnek tűnt-e, az az is volt, vagy csak foster gyengélkedett megint

Kövi 2009.10.03. 20:00:22

@onenightinmoscow: @Berbapapa: @Ferguson: szerintem nem volt szabálytalan. Ötösön kívül, nem kézzel, hanem félig fejjel.félig vállal, teljes lendületből. Mondjuk egy erősebb kapus elnyomja, mint kacsát a Kraz...

Viszlat 2009.10.03. 20:01:35

Ez a Welbeck olyan lassú fejben, hogy akár magyar válogatott is lehetne...

Kövi 2009.10.03. 20:02:29

Engem inkább a csend zavar. Dübörögnie kellene a bíztatásnak, így tényleg nem pörögnek fel...

Ferguson 2009.10.03. 20:04:13

Welbeck 71 percig a pályán lehetett, szégyen. Nem azért, mert welbeck, hanem azért, mert nem játszott jól...

Ferguson 2009.10.03. 20:06:19

Adott esetben azért remélem a döntetlen meglesz. De ebből még győzelem is lehet, csak nyomi kéne ezerrel őket...

Salvatore Bonanno 2009.10.03. 20:07:29

Legalább annyira várom VdS visszatérését, mint Nani eladását a picsába...
@Ferguson:
Igazad van, Rooney láthatóan frusztrált.

Ferguson 2009.10.03. 20:07:54

Rooney is szenved sajna, nem megy neki... :((((

drosiii 2009.10.03. 20:08:08

@Ferguson: olyannak érzem a játékot mint tavaly a fulham ellen.

mann 2009.10.03. 20:08:09

@Kövi: szinte kopipaste :)

Sonka számomra meglepően jó.

AZ A Carrick mentés..... !!!

Salvatore Bonanno 2009.10.03. 20:08:13

Mennyire hasonlít a két Ferdinand... :-)

Salvatore Bonanno 2009.10.03. 20:08:58

@drosiii: olyan is.
Félek, az eredmény is olyan lesz...

man city 2009.10.03. 20:12:14

vajon hány perc hosszabbítás lesz a MU meccsen ?

reggelig fog menni ?

Giggs játszik amúgy ?

Ronal-d'oh! 2009.10.03. 20:12:36

Szerintem itt 1 pont is nagy dolog lenne.

Kövi 2009.10.03. 20:14:30

@Salvatore Bonanno: szerintem dobjuk össze Nani átá, és igazoljuk le a BLASZ 3ba. hm?

Ferguson 2009.10.03. 20:15:38

Bazd meg, találd már el azt a k kaput! (anderson)

drosiii 2009.10.03. 20:16:01

@Kövi: másik oldalra meg kvarezsmát.

Viszlat 2009.10.03. 20:16:16

@man city: itt nem fog számítani a hosszabbítás, a Sunderland láthatóan képes legalább minimálisan tartani a labdát... :)

Ferguson 2009.10.03. 20:16:37

@Kövi: Szerintem ha most eladnák nani-t és foster-t, akkor az árukból max. egy wellness hétvégére futná a csapatnak... :)

Kövi 2009.10.03. 20:16:38

@man city: gondolom, szerinted a piros sem volt jogos, ugye?

Salvatore Bonanno 2009.10.03. 20:16:40

@Kövi: Egy fillért nem adnék érte...

Kövi 2009.10.03. 20:17:48

@Salvatore Bonanno: de már nem a muban rontaná a levegőt!

papercut 2009.10.03. 20:17:57

Hogy mekkora hülye ez a Richardson... munkált benne az MU vér vagy mi?

Salvatore Bonanno 2009.10.03. 20:19:47

@Kövi: Meggyőztél. Adok érte egy pár rossz cipőt.

drosiii 2009.10.03. 20:20:20

legalább megint megpróbálták a szöglet trükköt. nagyon nem jött be.

Ferguson 2009.10.03. 20:20:44

Na most már azt mondom, h csak legyen meg a döntetlen...

man city 2009.10.03. 20:21:27

na csak nem játszik Giggs megnéztem:)

micsoda hiba Ferguson-tól a legjobbat kihagyni:D

bár a City ellen lett volna ilyen bátor

Salvatore Bonanno 2009.10.03. 20:22:17

BTW, Haraszti Ádám annak ellenére elég jól kommentál, hogy néhány nevet furcsán ejt.

onenightinmoscow 2009.10.03. 20:23:16

nem 8 perc, de ez se kevés :)

mann 2009.10.03. 20:23:32

@Salvatore Bonanno: emelem ezzel ez üres sörösüveggel itt előttem

Salvatore Bonanno 2009.10.03. 20:23:45

IGEN IGEN IGEN IGEN!!!!!!!!!!!!

Ronal-d'oh! 2009.10.03. 20:23:48

Szerintem Nanit cseréljük le Dzsudzsákra, nagy baj nem lenne belőle, ő legalább tud beadni.

Ferguson 2009.10.03. 20:24:42

IIIIIIGGGEENNNNN!!!!

man city 2009.10.03. 20:24:46

nem hiszem el

öngól????????

Ferguson 2009.10.03. 20:25:22

GYŐZELEMÉRT MENNI!!!!

tamass 2009.10.03. 20:25:42

Vazze, ez a legrosszabb lehetoseg... az MU megse kapott ki es a penzem is eluszott

Kövi 2009.10.03. 20:25:49

Asszem ez fair eredmény, sőt...

Kövi 2009.10.03. 20:26:40

@man city: jaja, a másik Ferdinanad. Majd a tesó vesz neki egy üveg black labelt, oszt megbeszélik :)

Salvatore Bonanno 2009.10.03. 20:26:55

Akkor holnap annak kell szurkolni, hogy a Pool megüsse a Chelsea-t? Ó, de szar...

drosiii 2009.10.03. 20:26:57

azért most lespórolták a gól miatti plusz ráadást...

badblood 2009.10.03. 20:26:58

Sajna nem látom... 2:2?

Ferguson 2009.10.03. 20:26:58

Rooney miért nem próbálta meg a lövést a végén???!!!

Ferguson 2009.10.03. 20:27:35

Nem érdemeltünk győzelmet, de simán meglehetett volna...

Ronal-d'oh! 2009.10.03. 20:28:01

Huh, hát örüljünk az x-nek, mert ma elég gyenge volt a csapat.

mann 2009.10.03. 20:30:06

Annyi szögletet rúgott a végén Nani, hogy azt hittem megtanul rendesen beadni.

Az x legalább megvan.

man city 2009.10.03. 20:33:21

hát mind1, ez is valami

Sunderland éáo,éáo...

Ferguson 2009.10.03. 20:36:30

Amúgy érdekes, h idén mennyi gólt kapunk. Ez is szerintem visszavezethető a kapusteljesítményre. V d sar nem csak, h sokkal jobb, mint foster, de remekül is irányítja a védelmet. Az a második bekapott gól nagyon nem hiányzott, de az is annak a következménye, h 1-1 után túlságosan megnyugodtunk. Az első gól szerintem nem kapushiba volt, de miért nem csodálkozom azon, h bement és miért nem csodálkoztam volna akkor, ha v d sar kivédi, ha ő van ott. Ezek a momentumuk nagyon sokba kerültek. A döntetlen megszerzése a meccs képe alapján reális, ugyanakkor pár játékos iszonyat gyenge volt. Azt sem értem, h macheda miért a lelátón ült, mikor nem volt csatárcserénk. Talán durva lett volna welbeck-et és nani-t is lecserélni, ezért oké, h csak az egyiket hozta le, de miért a 71. percben? Nani viszont utána is gyenge volt. Fizikailag elnyomják, nem tudja meghúzni a szélt, nem kap segítséget, az összjátékban gyenge. Szörnyen játszottunk ma, az első félidőben momentumunk nem volt a gyenge passzjáték miatt. Bruce nem fogja megdicsérni richardson-t, ilyen piroslapot :O

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2009.10.03. 20:39:20

az ilyen meccseken ment el tavaly a pool bajnoksága :)

Ferguson 2009.10.03. 20:41:06

@anonim222 [semleges néző]: Pontosan! Csak az a különbség, h a pool most kikapott volna, a MU meg mentett egy pontot. Viszont azt is vedd figyelembe, h az MU idén eddig megnyert minden rangadót (mancity, arsenal, tottenham).

Kövi 2009.10.03. 20:41:12

@Ferguson: Szerintem meg Welbeckből szélső kp-t szeretne csinálni Fergie, és a Valencia-Welbeck szélsőpárosra építéni a későbbiekben. Mindkettő nagyon gyors, csak Welbecknek még nincsen meg a megfelelő fizikuma és agilitása.

Ronal-d'oh! 2009.10.03. 20:41:35

@Ferguson: Kéne szerválni egy klasszisportást, mert Foster néha nagyon jó, de legtöbbször fos, Kusczak meg legjobb esetben is csak egy szorgalmas, de nem különösebben tehetséges kapus, tipikus harmadik számú. Ha kizúg a Pompey, jöhet Hart, legalább idegesítenénk a Citeht. :D

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2009.10.03. 20:44:28

@Ferguson: rangadókból kevesebb van, mint a kötelezőkből.

Ferguson 2009.10.03. 21:16:11

@anonim222 [semleges néző]: azért ne örülj túlságosan. A MU még így is nagyon ott van ahhoz képest, h még év "eleje" van. Velük nem most kell tartani a lépést, hanem a boxing day action körül és március-áprilisban...

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2009.10.03. 21:28:11

@Ferguson: nem örülök. gondolj a tavalyi évetekre... én semleges vagyok, max a változásnak örülök, mert az izgalmasabb, mint az állóvíz, a kiszámíthatóság. neked drukkerként az MU állócsillag állapota a fontos. pusztán nem azonosak az érdekeink.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.10.03. 21:55:58

ha holnap nyerünk, kimondom, hogy megnyerhetjük a bajnokságot.

Ronal-d'oh! 2009.10.03. 21:57:56

@imici77: Szerintem akkor mondd ki, ha még márciusban is van rá reális esély. Addig a PL-t ismerve senki se mondhatja, hogy a végén is ott lesz, de még sokszor márciusi nagy előny se elég (02-03, Arsenal 8 ponttal ment, de gondolom erre emlékszel).

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.10.03. 22:10:39

@nekedX: nyertünk már mi is -12-ről...

kapaszkodjunk ez élmezőnyhöz, a többit meglátjuk...

Everred 2009.10.03. 22:14:49

@Ferguson: pontot is csak nagy jóindulattal érdemeltünk, ilyen gyengén nagyon régen nem játszott a csapat hazai pályán. Most hirtelen a Fulham elleni 1-3 ugrik be 2003-ból, az volt hasonlóan tragikus. Ehhez képest még a City elleni 1-2 is jobb foci volt 2008-ban.

Az egy szem Berbatovon kívül gyakorlatilag mindenkit lehetne kritizálni, Rooneyval és Nanival az élen.

Woland 2009.10.03. 22:17:29

@Alapvonalszippantó Hapci Benő:

a hitchkock-i 'suspence' szandekos eliras? mert ha igen akkor nem ertem... : )

amugy szemelyes sertesnek veszem hogy a Tottenham-Burnley-rol semmit sem irtal egy Keane-fitymalason kivul! Annyit megemlithettel volna hogy a golkulonbseg erosen tulzott volt! ;) na meg hogy a Burnley ezzel az eddigi negy idegenbeli meccset sorozatban 0-2, 0-3, 0-4, 0-5-tel zarta...

gratula hogy eltalaltad a mai dontetlent amugy! erdekes hogy Kranjcar-nak koszonhetjuk a pontot - gol es golpassz. pedig en sem szeretem a sracot. Harry mentsegere szoljon hogy ha Modric labat nem tori el Lee Bowyer akkor nem valoszinu hogy elhozzuk a partrol. na meg 2.5 milla egeszen barati ar meg Nikoert is, figyelembe veve hogy tavaly az Arse 13 milla folotti ajanlatott tett erte! : )

amugy a Reebok-stadionban meg sohasem tudtunk nyerni. Ugyhogy a dontetlen annyira nem rossz... kulonoskepp hogy ma a Bolton volt a jobb csapat.

na majd a selejtezok utan Modriccsal meg kellene verni az eledezo Pompey-t! Mondjuk tuti hogy nagyon fognak kuzdeni Harry, Defoe es Crouch miatt... (Kranjcart direkt nem irtam : ) bar naluk meg ott van Kaboul, Boateng es O'Hara...

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.10.03. 22:19:54

@imici77: Azért ezt még nagyon korai lenne kijelenteni. Én továbbra sem hiszek benne, főleg a védelem miatt. Minden meccsen meghűl bennem a vér, amikor Gallast vagy Vermaelent ápolni kell.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.10.03. 22:30:01

@peter135: lehet h igazad van, de van vmi, ami miatt hiszek ebben... holnap okosabbak leszünk... persze, messze még a vége, de képesek vagyunk rá... az első fordulótól kezdve ezt látom...

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.10.03. 22:32:25

a Bolton-Tottenham meccset láttam ma csak, 30 percig a bolton szétjátszotta a Tottenham-et, mehettek volna kb. 3-0-ra is, nem is volt helyzete a londoniaknak

már-már parádés volt a Bolton

aztán játszott valamennyit a Tottenham is, Bolton pedig nem elég jó, hogy egy ilyen meccset még ha többször domináltak is , megnyerjék
várható volt az X mondjuk

MU meccsen livescore-on mikor láttam, hogy 90. percben öngóllal jönnek vissza:D, áhh , milyen már

Giggs miért nem játszott tényleg, legalább fél órát ? 60 évesen is mindig jobb lesz, mint Nani

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.10.03. 22:35:09

amúgy milyen már, hogy a Hull-Wigan-en 23-77 volt a labdabirtoklás, mégse tudtak nyerni

@imici77: azért ekkora tétje csak nincs egy Blackburn elleni hazai meccsnek :D

kb. bármit ki lehet mondani a meccs után, függetlenül az eredménytől

mondjuk azt, hogy az Arsenal lehet bajnok,de lehet 5. is:)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.10.03. 22:38:45

@imici77: 07/08 óta nem vállalkozok hosszútávú optimizmusra.

Egyébként a MU sem jobb nálunk, max a védelmük.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.10.03. 22:48:05

@peter135: a pudliról ugyanezt gondolom már hetek óta... nah, meglátjuk... én optimista vagyok...

ps: ott azon a meccsen nemcsak Eduardo lába tört el, sajnos...

@crazy_horse: 3 ponttal lehet bajnokságot nyerni :)

SamS 2009.10.03. 23:02:25

@imici77: A jogotok eddig is megvolt hozzá ;)

Alapvonalszippantó Hapci Benő · http://nst.blog.hu/ 2009.10.04. 00:12:04

@Woland: nem szándékos, csak elég tompa állapotban írtam. javítva, köszi.

halihalo 2009.10.04. 10:33:00

Tipikus MU mák. :) Hosszabbításban egy rokon rúg nekik egy gólt, előtte meg egy volt MU-s kiállíttatja magát...

Ferguson 2009.10.04. 10:47:37

@halihalo: ezért jó, ha szerteágazó kapcsolataid vannak a rokonság és az utánpótlás miatt a PL-ben. A MU ebben is zseniális, inkább dicsérnéd őket ezért :D

Slice 2009.10.04. 11:41:36

Szerintem nem a mai Blackburn elleni meccstől függ az, hogy az Arsenal bajnok lehet-e vagy sem. Ez csak egy kötelező feladat, mint a MU-nak volt tegnap a Sunderland elleni..Jó esély az Arsenalnak a kapaszkodásra ez a forduló és ki kell használni. Ha korán gólt lőnek akkor könnyen lehet egy 3-4:0 a dologból, ha nem akkor viszont jöhet a szenvedés, mert a Bburn ha vmit tud akkor törni a játékot és védekezni.

undertow 2009.10.04. 12:08:40

@imici77: mikor?
a manure nyert így 96ban, a barcodes bohóckodta el a január végi 12 pontos előnyét.

undertow 2009.10.04. 12:12:02

@Woland: ha már elírás, hitchCock ;)
egyébként a rendezőre gondolsz, vagy az ex-chelsea kapusra aki perpill a citehnél kapusedző? :)

Boodler 2009.10.04. 13:19:31

Megnéztem a MU - Sunderland gólokat.
Van der Sar mikorra várható vissza?

Alapvonalszippantó Hapci Benő · http://nst.blog.hu/ 2009.10.04. 13:23:37

@undertow: újra csak elnézést tudok kérni, egy sörényes makákó helyesebben írt volna mint én a tegnapi állapotomban. javítva.

poolfanati 2009.10.04. 13:39:22

@B1: remélem legközelebb csak a vb-re:D

poolfanati 2009.10.04. 13:40:17

@poolfanati: közbe eszembe jutott hogy a válogatottságot már lemondta. de jó lenne ha kb akkor épülne fel:D

Robson bá 2009.10.04. 14:52:03

@sepsta75: ... a végén már gólkirály lesz. :)

sepsta75 2009.10.04. 14:54:13

Wenger,ezért zseni,még védőnek is olyat vesz,aki szórja a gólokat xd

ZenZo 2009.10.04. 15:04:01

Ééés, már 1-2 :)

Robson bá 2009.10.04. 15:05:16

Ja, hogy Robinson nem tudja hozni a horvátok elleni formáját... Na azért! :)

ZenZo 2009.10.04. 15:10:09

@sepsta75: sőt, 3-2 :( mi van itt, hé?

Robson bá 2009.10.04. 15:10:26

Na, csak lesz ebből valami. Hirtelen a Tottenham elleni 4:3 ugrik be pár évvel ezelőttről.

sepsta75 2009.10.04. 15:14:17

...és rittig nem ezt a meccset adja az es2 :(

Robson bá 2009.10.04. 15:17:19

Digin nézem. Robinson válogatott formában a 3 gól ellenére. Simán lehetne 6:2.

értelmetlen_nevű 2009.10.04. 15:25:15

Fabregas fejese előtt Rosicky külsős beadása nagyon kemény volt.

Slice 2009.10.04. 15:25:54

Elég váratlanul alakul ez a mérkőzés..A blackburn nem tud normálisan védekezni, ami sztem meglepő az arsenaltól már kevésbé, viszont az ágyúsok a ziccereiket elég jó arányban lövik be. Izgalmas kis meccs érdemes nézni.

Defmute (törölt) 2009.10.04. 15:29:05

Nagyon jó kis meccs, a Blackburni védelem harmatgyenge, Ágyús részről volt két hiba, ez két gólba került, de simán kaphat ma 6ot is Robinson... GO GUNNERZ!

d3vnull 2009.10.04. 15:30:07

@sepsta75: Ja, azt a senkit nem érdeklő Chelsea-Liverpoolt adják helyette... :)

nils_h 2009.10.04. 15:30:40

@értelmetlen_nevű: az a támadás gólt érdemelt volna. tanítani való volt...

Defmute (törölt) 2009.10.04. 15:34:44

Rosicky a lehető legjobb formában tért vissza. Edu + Walcott remélem bejön a 2ik félidőre, akkor lesznek még itt csak ágyúdörgések... :)

értelmetlen_nevű 2009.10.04. 15:41:07

@vadkutya: De ki helyére jönnének be?

Az Arsenal támadószekció: Fabregas, Arshavin, RvP, Eduardo, Rosicky, Nasri, Walcott, Bendtner, Ramsey, Vela, Wilshere. Ebből két PL csapatot is össze lehetne hozni.

Robson bá 2009.10.04. 16:07:44

Na, ezt nevezik labdarúgásnak.

értelmetlen_nevű 2009.10.04. 16:09:10

a védelem azért gyalázatos. Vermaalen mekkorát mentett fejjel bazzeg...

nils_h 2009.10.04. 16:09:15

kibaszott jó ez a meccs! 5-2

nils_h 2009.10.04. 16:13:53

Közben Gera újra a kezdőben!

ZenZo 2009.10.04. 16:14:11

@értelmetlen_nevű: hm, PL csapatot? száz gólokkal veritek a kicsiket, azt a védősor a leggólerősebb... az említett sorból az első három az, aki tényleg játékos, a többiek...

Slice 2009.10.04. 16:17:05

@ZenZo: Szerintem abból a sorból nem csak az első 3 az aki tényleg játékos. Wilshere,Ramsey még nem érettek be Bendtner egy balfasz de Rosicky, Nasri és Walcott igencsak jó. PL a MU imádkozhatna bármelyikükért amég náluk Nani Welbeck vagy Valencia rohangál a széleken.

ZenZo 2009.10.04. 16:21:47

@Slice: Rosickyt még elfogadom, hiszen én is kedvelem, de lényegében ugyanúgy vagyok vele, mint Robbennel: kib*szott jó játékos, de nem sokra megy velük az ember, ha csak szökőévente tudnak meccseket játszani. Nasrit, Walcottot nem tartom sokra, de ez magánvélemény, nyilván nem kell velem egyetréteni. Én egyedül azon akadtam fenn, hogy PL csapatokat lehetne megtölteni az említett névsorral...

Slice 2009.10.04. 16:24:59

@ZenZo: Hát igazából hiába vannak mind az Arsenalnál maximum a fele bevethető az itt említett játékosoknak, de ha nem sérültek és játszanak akkor szenzációs dolgokra képesek. Akár Vela-t is meglehet nézni mennyire robbanékony, higgadt és technikás már most, csak éppen Wenger Bendtnert favorizálja állandóan de, hogy miért azt nem tudja sztem senki.

értelmetlen_nevű 2009.10.04. 16:27:42

ez lehetett volna simán kétszámjegyű. örülök, hogy végre Bendtnernek is összejött valami.

Kövi 2009.10.04. 16:28:02

Közben a Hull kettőt vert a Wigannek. Ezek szerint a Hull is jobb a Cslszináél? :)

ZenZo 2009.10.04. 16:29:39

@Kövi: így van, mintahogyan az is, hogy aki elveri a Burnleyt, az jobb a ManUnál...

Defmute (törölt) 2009.10.04. 16:31:10

Nah, hát akkor még jó,h Dudu nem volt a padon, mi lett volna itt... :) Fabregas ma ellenállhatatlan volt, 1 gól, 4 gólpassz, több nem is kell, ezért ő az egyik legnagyobb. Gálamérkőzés volt, mondjuk régen láttam ennyire szar védelmet, mint amit ma a Blackburn-nél összeraktak. 6 gól, 6 embertől, jó lesz ez... GUNNERZ!

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.10.04. 16:32:07

ez elég sima volt az Arsenal-nak, néha kijön a lépés nekik

Olympiakos ellen,mik maradtak ki ugye nekik

na de jön az igazi meccs most:), megérzésem szerint most a Pool idegenben alkotni fog ,csak hogy még szorosabb legyen az egész élmezőny

ZenZo 2009.10.04. 16:32:47

Na egyébként csak összedrótozták Mascheranot a Poolnál, nálunk pedig lesérült Bosingwa (így legalább Benajun nyugodt lehet (szar poén volt, hagyjuk)).

Hilario, Ivanovics, Carvalho, Terry, A. Cole, Ballack, Essien, Lampard, Deco, Anelka, Drogba

Reina; Johnson, Carragher, Skrtel, Insua; Mascherano, Lucas; Kuyt ,Gerrard ,Riera; Torres

nils_h 2009.10.04. 16:33:36

Walcott sem volt messze a gólszerzéstől, és Rosickynek is beakadhatott volna valami...

ZenZo 2009.10.04. 16:35:19

@nils_h: olyannyira nem, hogy a 75. percben betalált... legalábbis a livescore szerint.

Kövi 2009.10.04. 16:35:27

@ZenZo: már várom a Hull-Burnley csúcsrangadót.

értelmetlen_nevű 2009.10.04. 16:36:20

@Slice: pont jókor írtad ezt a Bendtner témát :)

@ZenZo: nem mondtam, hogy két chelseat lehetne összerakni belőlük, de két középcsapatot simán. wilshere, ramsey, vela még nagyon fiatalok, mondjuk wilshere messze a legnagyobb angol tehetség. Rosicky mindig is sérülékeny volt, de azért nem valószínű, hogy megint 14(?) hónapra kidől. Eduardo történetét nem részletezném. Világos, hogy vannak gyenge ponjai az Arsenalnak, de messze ebben a csapatban van a legtöbb potenciál. Két védő, egy DM, és egy klasszis befejezőcsatár nagyon jól jönne, ez kétségtelen.

Slice 2009.10.04. 16:36:26

@nils_h: Walcott annyira nem volt messze tőle, hogy lőtt is egyet:)

nils_h 2009.10.04. 16:37:22

@ZenZo: valóban :) de utána kihagyott még párat

Slice 2009.10.04. 16:38:07

@értelmetlen_nevű: Hát igen Bendtner most villant..:D De attól, hogy most gólt lőtt nem lesz a szememben jobb. Megint sikerült neki kihagynia 1 hatalmas ziccert a gólja előtt

dino vercotti · http://bianconeri.blog.nepsport.hu/ 2009.10.04. 16:39:49

Megvan a forduló egyik legvitatottabb jelenete: egy gólvonalról, vagy azon túlról kikapart Fiorentina-lövés.

ZenZo 2009.10.04. 16:41:00

@Kövi: lol. BL helyre velük :)

értelmetlen_nevű 2009.10.04. 16:42:22

@Slice: persze igazad van, bár én még bízom benne. szerintem nem véletlenül erőlteti ennyire wenger sem.

nils_h 2009.10.04. 16:43:28

@ZenZo: :) de legalább kinéztem, és láttam, hogy 10 ember ellen ég a Milan

nils_h 2009.10.04. 16:44:07

@nils_h: nahát, erre rúgnak egyet.

ZenZo 2009.10.04. 16:46:01

@nils_h: jaja, goofy vert egyet. Ettől ez még nagyon sovány egy olyan csapattól, aki Milan néven fut ki a pályára. Leo nem hiszem, hogy végigdolgozza a szezont ott...

Kisvárosi Fojtogató 2009.10.04. 17:18:12

Na szóval, akkor most a cselszínek rúgunk egy hatost

Picsu 2009.10.04. 17:20:14

Van valakinek streamje a cselszkí-liverpoolhoz???

nils_h 2009.10.04. 17:22:31

sop://broker.sopcast.com:3912/65179

Kövi 2009.10.04. 17:25:20

Jól látom, hogy Deco szeme még mindig a régi, csak a passzai pontatlanabbak? Pedig nem tolja rosszul...

Kisvárosi Fojtogató 2009.10.04. 17:51:28

x a pool meccs. Nem rossz eredmény, különösen úgy, hogy a cselszí rúgott 3 szögletet is... Azért egy győzelem kicsit bekavarná a tabellát.

Kisvárosi Fojtogató 2009.10.04. 17:52:58

Gera majdnem győztes gólt rúgott

rizla 2009.10.04. 18:21:03

a pool idén sem lesz bajnok, jóéjt

Pool Sándor 2009.10.04. 18:24:18

De lagalább nem pontrúgásból kaptuk. :)

értelmetlen_nevű 2009.10.04. 18:27:37

Hová tűnt Benayoun bajsza ???

Kisvárosi Fojtogató 2009.10.04. 18:33:31

20 perc bőven elég a fordításhoz. Jön a két game over specialist, és megvan a meccs

Kisvárosi Fojtogató 2009.10.04. 18:38:28

75 perc alatt 2 ment kapura. Kicsit nyugodtabb lennék, ha ez az utolsó 15 percben megnégyszereződne.

Pool Sándor 2009.10.04. 18:49:58

Mi a faszért nem lövünk kapura?

Pool Sándor 2009.10.04. 18:50:56

Mé nem lövünk kapura?

d3vnull 2009.10.04. 18:52:03

Köszöntük szépen! 2-0

Pool Sándor 2009.10.04. 18:53:31

Teatyaúristen! Jossszi...

Kisvárosi Fojtogató 2009.10.04. 18:53:44

Ennyit a bajnoki címről. Ezt már az Isten se hozza vissza

rizla 2009.10.04. 18:54:59

vége az álmoknak, pudlik. idén is.
pedig most még akár szurkolni is hajlandó lettem volna nekik, hogy ne ez a színtelen-szagtalan chelsea nyerjen, vagy már megint az MU (az arsenal meg úgyis sansztalan). de nem, benitez sikeresen elkúrta újra.

d3vnull 2009.10.04. 18:56:23

Azért a védelmünk meglehetősen komolyan vette, hogy Cech hiányát plusz védekezéssel pótolja. Sansza nemigen volt a pudliknak :) Hilario pedig - mint eddig bármikor - ha kellett jött és megoldotta.

tamass 2009.10.04. 18:59:02

Miert is nem erositettunk a nyaron?

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2009.10.04. 18:59:20

hát, a pool végigtámadta a meccset. valószínűleg ők a védelmükben nem biztak. joggal.

Kisvárosi Fojtogató 2009.10.04. 18:59:52

Végülis nézzük pozitívan. A 2-0 sokkal jobb eredmény, mint a 3 vagy 4-0. A lemeradás hat pont, de az még simán hozható, még csak idény eleje van.

bag 2009.10.04. 19:03:11

@rizla: ritkán értünk egyet... most eljött az idő!

Grat a kékeknek Drogba ezúttal is fantasztikus volt. bár nálunk játszana.
Carra -németesen- Raus!

rizla 2009.10.04. 19:03:32

@tamass: aquilani nagy erősítés volt, nemsokára elkezdheti a labdás edzéseket! ha minden jól megy, márciusra már jó is lesz, a liverpool valahogy elcsípi a harmadik helyet, vagy egy elődöntőt a BL-ben, ilyesmi, aztán megint jöhet a reménykedés.

crouchy 2009.10.04. 19:04:55

ne mmondom hogy nem érdemelte meg a Chelsea a győzelmet, de ahogy ez a nemtudomhogyhívják ajnározta őket, az nevetséges. Lampard 7 méterrel mellé lövésénél már orddított.

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.10.04. 19:05:57

semmit nem alkotott a Pool

első rangadóját behúzta a Chelsea, ráadásul magabiztosabban, mint amikor hátrányból tolták más meccseken

nyilván lesznek rossz szériában is,de egyelőre nem látom,hogy akár a MU is meg tudná őket előzni a végén

Arsenal, Pool főleg nem

borzasztóan erősre(fizikailag is) lettek kalibrálva és még csak most fog becsatlakozni Joe Cole is meg Zhirkov is

crouchy 2009.10.04. 19:06:42

@bag: bár a Chelseanek szurkolnál

bag 2009.10.04. 19:08:04

így van, az olasz hulladék -meg az angol-szlovák védelem- egy röhej, nem volt kapura veszélyes lövésünk!!!
Lehet Rafa nem éli meg a boxing day-i szokásos vereségeket...

crouchy 2009.10.04. 19:08:41

@Kisvárosi Fojtogató: nem, valóban. október van már csak 8 hónap van a bajnokságból. vége. mindennek. jövőre kiesünk. és felszámolnak. és behintik az Anfieldet sóval.

Woland 2009.10.04. 19:09:05

most hallottam az angol kozvetitoktol, hogy meg soha nem nyert ugy bajnoksagot egy csapat, hogy az elso nyolc meccsebol harmat elveszitett.

ha ezt a statisztikat komolyan vesszuk (amire azert nincsen tul sok ok:) akkor a nyolcmeccses csapatok kozul a ManU-Chelsea es a Tottenham (!!:) lehet meg bajnok, a meccshianyosok kozul meg az Arse, a Villa es a Citeh ha nem veszitik el a kovetkezo meccsuket/meccseiket.

bag 2009.10.04. 19:10:37

@crouchy: a tény tény mégha nem tetszik is...
mi egy olasz senkiházit igazoltunk, aki hónapokig harcképtelen, a mezőny meg átgázol rajtunk tetszése szerint.

rizla 2009.10.04. 19:15:18

@crazy_horse: sajnos tényleg ez az unalmas, arc nélküli csapat lehet az idei favorit a PL-ben. remélem, hogy nem. mikor volt utoljára egyénisége a chelsea-nek?

rizla 2009.10.04. 19:16:26

@crouchy: azért van egy kis különbség aközött, hogy egy csapat nem lesz bajnok, meg aközött, hogy kiesik. de biztos benitez felfogása is ilyen, mint a tied. még csak október, ráérünk vazzeg

rizla 2009.10.04. 19:19:09

@Woland: remélem az arsenal csodát tesz valahogy, jót tenne a PL-nek már. de akárcsak benitez, úgy wenger sem lát tovább a saját orránál

crouchy 2009.10.04. 19:19:55

@bag: jah értem a "bár nálunk játszana" egy tény. Tanulok. köszi.

@rizla: aközött hogy októberben azt mondom h nem lesz bajnok vagy h kiesik szinte semmi., Baromság mindkettő.

rizla 2009.10.04. 19:23:53

@crouchy: nem lesz bajnok a pool. ha az lesz, a szurkolójukká válok, annál nagyobb büntetést úgysem tudok elképzelni.

bag 2009.10.04. 19:24:15

@crouchy: nem érted, a cipőjét nem viheti egyik piros mezes sem ezen a meccsen. a mieink csak feltolták a nagy arcukat és nem küzdöttek ö igen. ez a különbség. jó lenne nekünk is egy ilyen kaliberű játékos, nem olasz semmirekellők...

bag 2009.10.04. 19:25:35

@rizla: egyenlöre nem fenyeget a veszély, hogy együtt sörözünk a bajnoki címet ünneplendő :)

crouchy 2009.10.04. 19:27:08

@bag: jah jó megynugodtam. eddig azt hittem Poolos vagy, mostmár rájöttem hogy még liverpool-szurkoló se. Nem Poolos meg mondjon amit akar.
@rizla: ha nem lesz bajnok is baromáság októberben azt mondani hogy nem lesz bajnok.

SamS 2009.10.04. 19:27:40

@Slice: Fergienek lenne rájuk pénze, mégse érdekli őket.

Welbeck meg 17 évesen van már majdnem Walcott szintjén.

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.10.04. 19:28:16

majd a City jön és mindenkit hazazavar:))

a forduló utolsó meccse nagyon klassz lesz, legalábbis azt várom

ha nyerni tudnának idegenben, akkor kizárólag a Chelsea állna jobban vesztett pontok tekintetében ,ráadásul most laza hónapja lesz a City-nek

crouchy 2009.10.04. 19:29:11

@bag: remélem el sem kezded feleslegesen koptatni a klaviatúrád hogy megyőzz. lehet hogy a te értékrendedben egy poolos annyiból áll hogy szomorú ha vesztünk és esetleg örül ha nyerünk. az enyémben nem.

bag 2009.10.04. 19:31:24

@crouchy: lehet, hogy régebben vok Poolos mint te egész pontosan 77-óta és az is maradok. a mai -és a heti -teljesítmény elfogadhatatlan. 0 rúgott és 4 kapott gól szerinted ez oké és dicsérni kéne a semmit?

crouchy 2009.10.04. 19:34:21

@bag: gratulálok előbb születtél mint én! te vagy a az igaz Poolos. visszaszívok mindent. szraok vagyunk dögöljünk meg és mind nyaljuk ki drogba seggét, feltéve ha megengedi.

bag 2009.10.04. 19:39:24

@crouchy: nem, csak ismerjük el h ma ő jól játszott mi meg nem, a védelmünk cserbenhagyta-sokadszor- a csapatot. elnézést de számomra Keegan, (Thomson) Rush és Dalglish a mérce, márhogyha ez neked mond valamit... és nem hónapokig használhatatlan percemberek...

rizla 2009.10.04. 19:40:45

ez a suhanc bendtner miért 52es mezben játszik?

crouchy 2009.10.04. 19:50:55

@bag: Áh, még sosem hallottam róluk. Mind védő volt, ugye?

bag 2009.10.04. 19:52:59

@crouchy: Thomson az volt... azért is írtam

sAp 2009.10.04. 20:03:38

@imici77: szívesen a tippet, ez volt az egyetlen, ami bejött:)

crouchy 2009.10.04. 20:03:50

@bag: szidod a véldelmet majd írsz három támadót és közé zárójelben egy védőt és szerinted megint én vagyok a hülye. sztem hagyjuk ezt abba.

bag 2009.10.04. 20:11:10

@crouchy: nem én kezdtem öreg. leírtam a véleményemet ős Poolosként, ami neked nem tetszett de ez van. azóta kötözködsz h szerinted ki a Poolos.
a támadóink sem remekeltek, én a csapatért aggódom, te meg személyeskedsz. részemről is vége.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.10.04. 20:11:26

@sAp: most látom... :))))

az első tipped után nem vettelek komolyan... :) bocs! :)

ha holnap eltalálod a mcity meccsét, akkor jelentkezz egy baráti ágyús pofonra:)

vagy már 10x megnéztem a góljainkat... és a gólörömöket... :) nagyszerű este... BONTSON MINDENKI EGY SÖRT! :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.10.04. 20:13:10

@peter135: kivettük a féket elölről, s futószalagon jönnek a gólok... wazzz... szép nap... szép gólokkal... vkinek nincs egy kóser szilvája? koccinthatnánk :)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.10.04. 20:13:18

Alapítok egy vallást amiben Cesc az isten.
Ki van benne? :)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.10.04. 20:15:22

@imici77: Bizony, jó látni hogy milyen sok gólt szerzünk idén. Ha kijön a lépés 4. meg sem állunk. Aztán néha jön a bónusz. :)
Idén már két olyan bajnoki amin 6 gólt lőttünk!
Ez is olyan meccs volt amit le kell tölteni HD minőségben és pornópótlónak használni.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.10.04. 20:17:26

@peter135: ha letöltöd és megírod nekem, mondjuk meghívlak egy sörre... mármint fülenként és óránként :)

ps: oké, ki legyen isten jobb keze? :)

itt még süt a nap!!! :)

undertow 2009.10.04. 20:20:46

@crazy_horse: második rangadó. igaz ez nehezebb volt, de kevésbé fontos, mint a londoni.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.10.04. 20:22:39

@imici77: Megtenném ha meglennének hozzá az eszközeim. :)

Vermaelen?

undertow 2009.10.04. 20:22:52

@rizla: gondolom számodra, mint a legtöbb divat ellendrukker számára, akkor amikor nem nyertünk semmit. akkor mindenki bírta a chelseat. aztán jött josé és a bajnoki trófeák, rögtön elkezdett fújni a top3. érthetetlen.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.10.04. 20:24:41

@peter135: tökéletesen pótolja Kolo-t.... minden idők leggyorsabban beilleszkedő játékosa a PL-ben...

eszméletlen... nem találok rá szavakat...

Slice 2009.10.04. 20:25:07

@imici77: Azt nem értem, hogy miért most jelented ki, hogy az Arsenal bajnok lehet. Sztem ezen a meccsen semmi sem fog múlni, és az eddigi 2 vereség is 2 rangadón történt ráadásul idegenben..Mindenki eltemette az Arsenalt és rinyáltak sokan h mekkora szarok, mert kikaptak 2szer, de ha ez a 2 vereség nem egymásután történt volna hanem pl 10 forduló különbséggel nem lett volna ekkora sírás. Én a 2 manchesteri vereség után is ugyanígy gondoltam mint most, hogy bajnokok lehetnek. A bajnokságot elsősorban amugy is a kis csapatok ellen kell megnyerni..és őket elgázoljuk eddig elég látványos meccseken.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.10.04. 20:27:46

@Slice: az eddigi forma alapján... semmi másért... ugyanarról beszélünk egyébként... ha visszaolvasod a kommentjeim, pont ugyanezeket mondtam... másfél hónapja indult az idei szezon, s most elkezdtem komolyan hinni az egészben... azaz komolyabban.

Slice 2009.10.04. 20:31:53

@imici77: Én a MU elleni meccs után kezdtem rájönni hogy ebbe a szezonba sok minden benne lehet. Persze nem Almunia és Diaby parádéja miatt, de a tavalyi bajnokot lejátszottuk a pályáról és azóta is többnyire jól játszunk.Tavaly hasonlóan játszottunk a Fulham ellen idegenben mint idén, tavaly így vesztettük el 1-0-ra a meccset, idén viszont 1-0-ra mi húztuk be. Az lehet sztem sorsdöntő az Arsenal szempontjából hogy mennyire fáradnak el a szezon végére, vagy éppen a komolyabb sérülések.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.10.04. 20:34:40

@imici77: és lassan RvP is kölcsönkéri a bal lábát.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.10.04. 20:36:17

@peter135: nekem az is megfelel, hogy RvP akkor veszi a hátára a csapatot, amikor a többieknek annyira nem megy...

muszáj megnéznem a gólokat megint :)

Light 2009.10.04. 20:37:04

@rizla: mi van rizi, fáj hogy az UEFA kellett az évezredes csapatodnak ellene a továbbjutáshoz? :)

A csapat egyéniségét keresed? Nézd meg ezt, hátha kicsit felfrissül tőle az emlékezeted:

www.youtube.com/watch?v=1L8zlebbfz0

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.10.04. 20:37:21

@Slice: vmi van ebben a szezonban... mintha helyrekerülnének a dolgok... megy a szekér, s ez most jó, élvezzük ki!

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.10.04. 20:37:50

@imici77: Azért mostanra kezd formába lendülni. Fontos gólt lőtt a Fulham, az Olympiacos és most a Bburn ellen is.

Nekünk van a legmélyebb támadószekciónk a PL-ben az biztos.

_fá_ · http://www.langologitarok.hu 2009.10.04. 20:38:12

@undertow: valami félrenéztél, nem josé jött, hanem roman.

Slice 2009.10.04. 20:41:53

@imici77: Ráadásul eddig egész jó arányban használjuk ki a helyzeteinket ami nem volt jellemző az utóbbi évekre. Bár Bendtner azért igyekszik rontani a mutatón, de mostanában neki is összejön pár dolog. Idén nagyon úgy néz ki hogy a lőjünk több gólt, mint ahányat kapunk taktika megy, ami eddig bejön és elég izgalmas és látványos meccseket játszunk. Bár ha lenne egy épkézláb kapusunk akkor a góljainknak a felét nem kaptuk volna be kb.

rizla 2009.10.04. 20:42:27

@undertow: mourinhoval sokkal jobban bírtam ezt a csapatot.

rizla 2009.10.04. 20:44:09

@Light: "mi van rizi, fáj hogy az UEFA kellett az évezredes csapatodnak ellene a továbbjutáshoz? :)"

ja, nagyon fáj, hogy akiknek szurkolok, BL-t nyernek, brühühü.

"A csapat egyéniségét keresed? Nézd meg ezt, hátha kicsit felfrissül tőle az emlékezeted:"

tehát a kérdésemre a válaszod: utoljára 3 éve. világos.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.10.04. 20:45:53

@peter135: nekem semmi bajom RvP játékával idén sem... és a gólörömével sem :) nagyon jó kis gólokat rúg, hajt, fontos meccseket eldönt... jobbal-ballal, ahogy kell :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.10.04. 20:47:13

@Slice: nekem is tetszik h jól használjuk ki a helyzeteinket, egyelőre... ha kell taktikusan játszunk, ha kell, akkor Wenger bedobja a gyeplőt a lovak közé és megyünk előre, ami a csövön kifér :)

SamS 2009.10.04. 20:48:07

@peter135: Szerintem meg a Crouch, Defoe, Robbie Keane, Pavlyuchenko négyes erősebb.

@imici77: "minden idők leggyorsabban beilleszkedő játékosa a PL-ben..."
Jajistenem. Elég sokan tartoltak már az első szezonjukban.

rizla 2009.10.04. 20:49:42

@imici77: már csak egy (vagy több) jó védekező középpályás kellene, essien-kaliberű. denilson, diaby, song vagy fogalmatlan, vagy kiegyensúlyozatlanok.

sporttárs 2009.10.04. 20:49:43

@rizla: Drogba szerintem egyéniség, már ha nemcsak a tündibündi aranyos és szépen passzoló lepkesúlyúakat szabad annak tekinteni.

Nem azt mondom, hogy imádnivaló vagy a világ egészének szimpatikus, de egyéniség. A meccsenkénti öt-hat fetrengésén lehet anyázni vagy jókat röhögni, főleg, hogy két ilyen között kenterbe ver egy testépítőt és egy százas futóbajnokot, mellette meg focizni is tud, zseniálisan.
De ha sok hasonló szaladgál világszerte, akkor nem egyéniség.

(Én csak a pofázásait nem szeretem, de épp a napokban írta valaki junior korú magyar nagytudásúak kapcsán, hogy nem érdekes, ha pofáznak, akkor gondolom, Didiernek is szabad.)

A Chelsea meg bizonyára arctalan, nem tudom, ez mit jelent, de hogy kiba hatékony, az biztos. De nem tenném le a nagyesküt, hogy meg is nyeri a PL-t, főleg, ha minden MU meccset 96 percig vezetnek. :))

Light 2009.10.04. 20:50:32

@rizla: ugyan, te csak fikázni jársz angol-topicba rizi :)

Nem kell itt 3 évre visszamenni, tavaly is csak egy Övrebön múlt, hogy nem néggyel a zsákban másztatok haza...

A csapat egyben van már egy jóideje, ugyanazok az egyéniségek akik 3 éve, sőt, már az akkori csere-emberek is kezdenek felnőni hozzájuk; ha nem szereted, hát nem szereted, nekem pl az nem szimpatikus, ahogy a kedvenc csapatod játékosai alanyi jogon elvárják a győzelmet, s hisztiznek, ha urambocsá valaki szereli őket... :)

sporttárs 2009.10.04. 20:51:32

Azt persze imádnám, ha az Arsenal lenne a bajnok ilyen előadásokkal, de nem olyan ez a mai foci sajna, hogy ötösével-hatosával gólokat rugó csapat legyen a legjobb, már persze komoly mezőnyben.

Light 2009.10.04. 20:53:09

@rizla: kicsoda, Essien? Ő meg ki a fasz? Tuti nem valami egyéniség, mint tudjuk :)

BruceWayne 2009.10.04. 20:55:51

fasza ez a videó a postban :-)

@rizla: mert a Mu-nak és a poolnak mi az az egyénisége amit te hiányolsz a Chelseaből?

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.10.04. 20:56:21

@rizla: Song már lassan 1 éve kiegyensúlyozottan jól játszik. Mögé tényleg kéne valami. Diaby nem védekező. Denilson meg.... inkább hagyjuk.

Benne van a pakliban hogy Vieira visszajön Song pótléknak télen. Elég sokat cikkeznek róla. Szükség is lenne rá, mert ha valahol elhasalhatunk az az ANK ideje.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.10.04. 20:57:26

@SamS: nekem nem lehet más véleményem, mint Neked? jajjistenem... fogadd el, hogy ÉN ÍGY GONDOLOM!

BruceWayne 2009.10.04. 20:57:55

az se volt normális aki a VB évére tette az ANK-t

rizla 2009.10.04. 20:58:51

@sporttárs: "Drogba szerintem egyéniség, már ha nemcsak a tündibündi aranyos és szépen passzoló lepkesúlyúakat szabad annak tekinteni."

öööö... és ki is állította az ellenkezőjét? amúgy nagyon unalmas már, hogy mindennel azonnal úgy vitatkozol, mintha a barca ellen kellene beszélni. megértem, hogy csöncsön rossz reflexeket alakított ki benned, de vedd észre magad, légyszíves.

coming out: alapvetően bírom drogbát, óriási játékos, és nagy karakter. kár a hisztijeiért, akkor még jobban kedvelném, sajnos túl femininné vált a fetrengésekkel, meg picsogásokkal.

"A Chelsea meg bizonyára arctalan, nem tudom, ez mit jelent, de hogy kiba hatékony, az biztos."

annyit, hogy hatékony, de ezen felül soha nem mozgat meg bennem semmit a játékuk. vannak játékosaik, akiket bírok, de az összkép évek óta sótlan. scolari megpróbálta ráhúzni a brazilos fociját a chelsea-re, egy kezdetben sikeres, de amúgy korcs torzszülött lett a végeredmény, ami gyorsan el is pusztult.

rizla 2009.10.04. 21:00:20

@Light:

"Nem kell itt 3 évre visszamenni, tavaly is csak egy Övrebön múlt, hogy nem néggyel a zsákban másztatok haza..."

néggyel? három kapuralövésből? hogyan?

"nekem pl az nem szimpatikus, ahogy a kedvenc csapatod játékosai alanyi jogon elvárják a győzelmet, s hisztiznek, ha urambocsá valaki szereli őket... :)"

jöhetnek a példák. messi - európai szuperkupa, gondolom ez az első. tovább.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.10.04. 21:02:39

@rizla: melyik Arsenal meccsen láttad Songot játszani?

amúgy van igazad, amit ezzel mondasz, de Song példája nem jó.

halihalo 2009.10.04. 21:04:15

@rizla: A foci csapatjáték... Hiába van egy-két nagy egyéniséged, ha mint csapat nem működnek. sőt, hiába van sok nagy egyéniséged... Lásd a közelmúltban pl. a Realt.
De csak a vita kedvéért. Azért amit Drogba az idén eddig játszott, azt nem sokan tették meg rajta kívül.

rizla 2009.10.04. 21:05:57

@Nerazzurri: az MU-nak ott van ferguson, és vele együtt az évtizedes hagyományai, játékstílusa, és a vörös ördögös dizájnt is bírom.

a liverpoolnak az állandó rapszodikussága, a néha szemkápráztató játéka, a patetikussága (ami néha hősiesség, néha szánalmasság), a még patetikusabb szurkolói.

amúgy értük sem esz a fene.

rizla 2009.10.04. 21:06:58

@halihalo: ki mondta, hogy kevés a játékosegyéniség a chelsea-ben? nem ezt írtam...

rizla 2009.10.04. 21:08:16

@imici77: tudom, hogy mostanában jó song, de megkockáztatnád azt is, hogy klasszis? van olyan jó a posztján, mint mondjuk fabregas, vagy arshavin a sajátján? a VKP poszt a legfontosabb a mai fociban. ha van is annyira jó song, mint a többi élcsapat védekező középpályásai, önmagában akkor is nagyon kevés ő egyedül három (négy) sorozatban.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.10.04. 21:11:10

@rizla: hmmm... jogos meglátás... talán azt tudom erre mondani, hogy a mi játékunkban nem annyira fontos a VKP szerepe... ahogy a kapusé sem :)

elgondolkozom...

halihalo 2009.10.04. 21:12:34

@rizla: Akkor ez mit jelent??
"sajnos tényleg ez az unalmas, arc nélküli csapat lehet az idei favorit a PL-ben. remélem, hogy nem. mikor volt utoljára egyénisége a chelsea-nek?"

SamS 2009.10.04. 21:16:16

@imici77: Blackburnök ellen persze, hogy nem. De ha szembejön veletek egy Ballack-Lampard-Essien-(Mikel) betonközéppálya, vagy esetleg egy Xavi-Touré-Iniesta hármas, na az már egy más világ lesz. A United is ennek issza a levét már egy éve, egyszerűen Carrick és Fletcher hiába remek játékosok és kicsik ellen gond nélkül megoldanak mindent, ketten nem tudják felvenni a versenyt a legnagyobbakkal. Ezért is erőltette Fergie tavaly a 4-3-3-at a BL-ben, kellett melléjük egy Anderson vagy egy Scholes. És ez akárhogy is nézzük, erősebb névsor, mint a Denilson, Cecs, Song.

rizla 2009.10.04. 21:19:08

@imici77: "talán azt tudom erre mondani, hogy a mi játékunkban nem annyira fontos a VKP szerepe... "

hát ha bajnok akar lenni az arsenal, akkor pedig fontos szerep kell neki. a barcelona a világ legtámadóbb fociját játszó együttese jelenleg, de ott is van három védekező középpályás, plusz még két védő, aki tud azon a poszton játszani.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.10.04. 21:21:11

@rizla: "plusz még két védő, aki tud azon a poszton játszani. "

Naja, nekünk meg van összesen két védőnk.

Slice 2009.10.04. 21:22:34

@SamS: Az tény hogy a MU vagy Chelsea középpályája erősebb mint a Bburné, de már jött itt szembe a MU idén és konkrétan nem tudtak átjutni az Arsenal középpályáján, semmi említésreméltót nem csinált a MU azon a meccsen. Persze a 3 pont meglett nekik,de az csakis Diaby öngólján és Almunia balfaszkodásán múlott.

rizla 2009.10.04. 21:23:00

@halihalo: azt, hogy a játékuk láttán soha nem jöttem még lázba, ami nem csak azt jelenti, hogy mittudomén, élvezzem a gólokat, vagy a küzdelmet, hanem azt is, hogy érezzek valami plusz tartalmat az egész mögött.
a chelseanél pl azt érzem, hogy itt van ez az ügyes anelka, játszott már 37 különböző csapatban életében, és így a végefelé megvette a chelsea súlyos pénzekért, majd gólkirályt csinált belőle. anyám, de izgi.
persze van pár játékos, akit bírok, meg elismerek, de az egész chelsea-sikertörténet semmilyen szinten sem bír megérinteni.

sporttárs 2009.10.04. 21:24:27

@rizla: ööö...te kérdezted, mikor volt utoljára egyénisége a Chelsea-nek? Erre írtam Drogbáról, amit.

rizla 2009.10.04. 21:25:19

@imici77: igen, nyilván tudja, hogy mi hiányzik ahhoz, hogy bajnokok legyenek. kérdés, hogy önhibáján kívül, vagy a saját hibájából nem tesz ellene. vagy hogy bajnok akar-e lenni egyáltalán. pl a múltkor azt nyilatkozta, hogy volt 30 milliója igazolni, de ő csak vermaleent vette.
az is lehet, hogy még két év kell neki, mert annyi idő alatt lesz a denilsonokból is jó játékos. de ezt elviseli egy arsenal-szurkoló? eleve, együtt tudja addig tartani a csapatot wenger? mert eddig nem tudta, sorban veszíti el a jó játékosait.

rizla 2009.10.04. 21:26:07

@sporttárs: a chelsea-nek, mint csapatnak egyénisége, csapatszinten egyénisége. érted?

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.10.04. 21:26:16

@SamS: nem tudok azzal vitatkozni, hogy más lesz a barca ellen játszani, mint ma a bburn ellen...

de igazából ma, most ez nem is érdekel, kicsit sem... ma jól és eredményesen játszottunk.

ps: a kékeket vertük tavaly idegenben úgy, hogy (rúgtunk egy les gólt és) jobbak voltunk...

jah, a mu igencsak issza a levét... tavaly épp megnyerték a bajnokságot...

sztem mindenki értse meg, hogy nem lehet hónapokon, éveken át tartósan, folyamatosan jól és eredményesen mindent megnyerni. ha egy csapat elveszít 1 meccset, vagy egy jó játékost, akkor annak a pótlása egy folyamat része...

sztem meg egy cesc, arsha, song, nasri, theo névsor nem rossz... de ezért vagyunk mások, hogy másképp lássuk...

halihalo 2009.10.04. 21:26:40

@rizla: Hát érzéseken nem lehet vitatkozni. Engem pl. meg a spanyol foci nem tud megérinteni semmilyen formában. Nem tudnak küzdeni, viszont színészkedni annál jobban.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.10.04. 21:27:14

Denilsonból sosem lesz jó játékos, kikérem magamnak.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.10.04. 21:27:29

@rizla: idén ki hiányzik tavalyról? ade? kolo? az eredmények nem ezt mutatják...

rizla 2009.10.04. 21:28:11

@halihalo: nem én akartam vitatkozni rajta.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.10.04. 21:29:02

@peter135: egyetértek :) de majd jön helyette Jack :)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.10.04. 21:29:50

@imici77: Előkerülnek a pozitív és negatív végleteim. :)

rizla 2009.10.04. 21:30:23

@imici77: kurva jól játszik az arsenal, fossa a gólokat. miért is nincs a tabella élén?
de nem állítom, hogy bárki konkrétan hiányzik, ade nem, meg a játékát nézve nyilván kolo sem, akkor inkább flamini.
dehát nyilván nem csak azért szar, ha folyton eligazolnak az emberek, mert kiesik a játéktudásuk, azt ugyanis lehet pótolni.

rizla 2009.10.04. 21:32:05

@imici77: "sztem mindenki értse meg, hogy nem lehet hónapokon, éveken át tartósan, folyamatosan jól és eredményesen mindent megnyerni."

helyette az arsenal hónapokon, éveken át tartósan, folyamatosan nem nyer semmit.
azért ez is túlzás kicsit.

"ha egy csapat elveszít 1 meccset, vagy egy jó játékost, akkor annak a pótlása egy folyamat része..."

de ha állandóan ilyen folyamatokkal kell megküzdeni, akkor kialakulhat egy KUPAGYŐZTES csapat?

sporttárs 2009.10.04. 21:32:50

@rizla: Szerintem egy csapatnak nem lehet "egyénisége", azt egyénekre találták ki, de te magad arctalannak hívtad a Chelsea-t, az lenne ugyebár, amit ki akarsz fejezni, nem csoda, hogy az egyéniséget én, és nemcsak én az egyénekre gondoltuk vonatkoztatni.

Amit írsz amúgy, erősen szubjektív, hisz aból indulsz ki, benned mit mozgat meg egy csapat. Gondolom, másban meg mást. Úgyhogy elég nehéz olyan kategóriát egyéretleműen felálítani, hogy "arctalan".

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.10.04. 21:34:16

@rizla: mert a végén kell a tabellát vezetni, nem most.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.10.04. 21:36:11

@rizla: igen, kialakulhat...

éveken keresztül - nah, ettől kapok idegbajt... Te azt mondod, hogy 4 év, én azt, h 13 évet nézzünk... ez a különbség...

rizla 2009.10.04. 21:37:32

@sporttárs: "Amit írsz amúgy, erősen szubjektív"

bravo!

"Gondolom, másban meg mást. Úgyhogy elég nehéz olyan kategóriát egyéretleműen felálítani, hogy "arctalan"."

azért nekem megengeded, hogy eldönthessem magamnak, hogy mit tartok arctalannak és mit nem?

rizla 2009.10.04. 21:39:21

@imici77: nézd, van egy tendencia az arsenalnál, ami nem valami pozitív. ilyen hosszú ideig még nem maradt wenger trófea nélkül, ugyebár?

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.10.04. 21:41:52

@imici77: Idén még CC-FA +néhány bajnoki. Jövőre már 18 lesz, szóval jöhet a sorozatterhelés. Stabil csereemberként, időnként kezdőként. 20 éves korára szerintem már kihagyhatatlan lesz.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.10.04. 21:42:20

@rizla: igaz, nem volt ennyire kupátlan időszak... de ha ez az ára, h hosszú távon sikeres, eredményes csapat legyünk, akkor legyen ez az ára... gondolom annak is meg voltak a következményei, hogy stadiont váltottunk... az sem egy év alatt jön vissza...

a jövő dönt, optimista vagyok...

közben eldől a spanyol bajnokság? :)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.10.04. 21:43:11

@peter135: persze csak akkor ha nem kótyavetyéljük el. Bár ezt nem hiszem. Wenger nagyon vigyáz rá, tudja hogy ilyen tehetséget nem talál Afrikában meg Franciaországban.

rizla 2009.10.04. 21:45:26

wilshere lesz fabregas pótlása 2 éven belül

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.10.04. 21:49:20

@imici77: Hát idén is volt már rá példa egy rövid ideig. :)

Egyébként óriási családi kedvenc nálunk a srác :)
Télen tervezem is egy mez vételét a nevével.

undertow 2009.10.04. 22:21:52

@_fá_:
én néztem félre, és neked estek ki fontos dolgok? érdekes.
abra pénze valahogy sokkal kevesebb embert zavart, amíg futottak még kategória voltunk ranierivel.

undertow 2009.10.04. 22:24:52

@rizla: nem elég szabadszájú a manager? húzzuk be a 3 pontot és ne izzadjunk le meccsekkel tele volt a josé korszak is.
egyébként nem hiszem, hogy hiddinkkel nézhetetlen focit produkáltunk volna most tavasszal.

Alapvonalszippantó Hapci Benő · http://nst.blog.hu/ 2009.10.04. 23:32:59

Poolos pajtások, nem értem az apátiát: egyáltalán nem játszott rosszul a csapat, csak ez a Chelsea gecierős, Gerrardot, Torrest, de még Kuytöt is szinte teljesen levették. Sokkal többre viszont nekik sem futotta, nem hogy a döntetlen, de a Liverpool-győzelem is benne volt a meccsben.

Masch jó volt nagyon, de kár a hibájáért az első gól előtt, még mindig nincs teljesen ott fejben szerintem. Carrát nem hibáztatom az első gólért, a másodikat vissza kéne néznem, de nincs kedvem.
A védekezésünk most volt a legjobb a szezonban, ettől függetlenül persze Carragher bérelt helyén el kell gondolkozni, de nem feltétlenül a mai meccs alapján.

papercut 2009.10.04. 23:58:49

Mit nekünk Adebayor... Vermaelen a Ade és Touré egyben.. nemcsak védekezik, de több gólt is lőtt eddig, mint togói. Sőt pont annyit mint Adebayor és Touré együttvéve!(5 gól egy középső védőtől nem rossz teljesítmény 11 meccs alatt)

Alapvonalszippantó Hapci Benő · http://nst.blog.hu/ 2009.10.05. 00:04:27

egyébként a Chelsea gólja után percre pontosan bemondtam Rafa mindhárom cseréjét, kár hogy nem írtam be, kicsit helyrehozhattam volna a renomémat az utóbbi hetek tippügyi... ööö... kisiklásai után. :)

popp · http://koncertblog.com/ 2009.10.05. 00:12:14

Kiváncsi lennék Ancelotti miatt nyáron még szájukat húzó Chelsea fanok véleményére most.

undertow 2009.10.05. 08:32:39

@popp: majd májusban érdemes ezt kérdezni, mert elkerülhetetlen, hogy josé trófeáival legyen összehasonlítva. egyelőre hatékony, de a jó forma és játék még várat magára, eddig épp csak megmutatta párszor a csapat, hogy mire képes. de majd a visszatérő joey cole varázsol.
igaz lehet, hogy nem mérvadó a véleményem, mert én nyáron se húztam a számat :)

nordsee 2009.10.05. 09:04:50

@Alapvonalszippantó Hapci Benő: Mascha nagysága és pont az első gólban látszott. Ha egyszer elengedi a védelem kezét, seggre ülnek, mint egy hülye bölcsödés. Az hiba-e, ha az ellenfél térfelén elront egy passzt? Lófaszt, nem utolsó védőként tette ezt, távol a 16-ostól. Itt a probléma az volt, hogy kedvenc Lucasod megint medúzát játszott, csak akkor látta meg az ember, ha közelről mutatták. (Az első negyedórában azért nagyon jó volt.) Gondolta Mascherano, hogy nem elég neki a védelem pátyolgatása, nyakába veszi a játékszervezést is.
A védelemben meg rendet kell tenni, Carra már meccsek óta szar, de szerintem valami ellentét feszül közte és Szkrütel(!, ez a fasz riporter folyamatosan így hívta) között. Ott kellene rendet tenni.
Fabió, meg lehet, hogy nincs formában, de szerintem őt kellett volna kezdetni.

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2009.10.05. 09:54:09

@nordsee: Pont mint tavaly Gallas és Touré....? Gallas szárnyakat kapott, mióta olyannal van párban, akivel ki is jön, Vermaelen gyors beilleszkedésének is ez a kulcsa, szóval szerintem akár igazad is lehet kerreger és skretel ügyében.....

@rizla: anélkül, hogy bele akarnék folyni egy nagyjából úgyis végetért vitába, megjegyezném: ez az érvelés tavaly, Flamini távozásával alakult ki, és akkor több meccsen látványosan igaz is volt. Nem tudom, idén hányszor láttad az Arsenalt játszani, de ebben a sezonban ez egyáltalán nem olyan feltűnő hiányposzt, sőt, egyes meccseken Song kifejezetten jól eljátsza a vkp feladatot (a Celtic ellen például valahol 15nél hagytam abba a megszerzett és jól megjátszott labdák számolását), és amikor kikaptunk (2x Manchester), akkor sem elsősorban a VKP posztját betöltő játékoson múlt a vereség. Elfogadom, hiszen igaz, hogy éppen azon a poszton nincs nálunk világklasszis (meg még a kapusén), de ahogy én elnézem a játékunkat, ez nem feltélenül lesz akkora kerékkötő idén, mint volt tavaly. Szóval én nem írnám le a csapatot a bajnokesélyesek listájáról továbbra sem - bár persze legtöbben fel sem írták őket oda :-)

A Chelski esetében Eissen kulcsjátékos, és egyértelmű világklasszis. A Manu és a L'pool esetében viszont Fletcher és Mascherano ezek a játékosok, és azért ők nem egyértelmű világklasszisok. Ha azt is megnézem, mennyivel mélyebb a merítés támadó játékosból nálunk mint a manu és a pudli esetében, azt mondom, nem feltétlenül vagyunk velük szemben hátrányban.

De persze @imici77: mondja jól - majd májusban kerül pont e vita végére. :-)

United82 2009.10.05. 10:31:08

Nagyon kakik voltunk szombaton, tetézve Foster bakival. Kell VDS mert akkor az ilyen meccsek is meglesznek. Remélem a Bolton ellen már Ő véd. Nem értem Fergiet. Giggsy van a legjobb formában, most 2 hetes szünet jön, miért nem lehetett cserepadra tenni és az utolsó 15percre bedobni, jobb szögleteket rúgott volna mint Nani. Mindenesetre szembetűnő hogy a "kicsik" ellen nem pörgünk fel rendesen, hiába nyerjük meg a rangadókat, ez visszaüthet. Szoros lesz az élmezőny, Az arsenal a kicsiket nagyom simán mossa le és hát pl játékban jók voltak az OT-on is. A Chelsea nagyon masszív, a City szintén. A Pool? Nem az igazi.Év elején is mondtam hogy tavaly volt a nagy esélyül, idén nem fognak nyerni. Mi csak akkor lehetünk ott a legvégén, ha jobban felpörgünk a kicsik ellen is, és ha VDS végre visszatér és nem lesznek kapushibák+kis nyugalmat ad a védelemnek is.
Jó kis bajnokság ez. Alig várom a folytatást!

Everred 2009.10.05. 11:35:54

@Slice: egy meccsből messzemenő következtetéseket levonni azért mindig veszélyes... mert csípőből rávágom, hogy az Arsenalt meg a Fulham lefocizta a pályáról, és csak a kapusteljesítménynek köszönhetően lett meg a három pont. Akkor a Fulham középpályája jobb, mint az Arsenalé?

kroos 2009.10.05. 13:04:44

én ballackon röhögök minden Chelsea meccs után DDD

papercut 2009.10.05. 13:05:38

@morphine: Teljesen egyetértek veled, szerintem is a mi játékunknak a támadók/támadó középpályások jó teljesítménye a kulcsa, nem a stabil védekezés, mivel sokat tartjuk a labdát, ezért kevesebb megszerzett labdából is eredményesek tudunk lenni. A Chelsea viszont épes lehet fizikálisan ledominálni minket, ezért lenne fontos még legalább 1 jó Vkp, hohy ne Songon múljon minden. Amit nem tudok, hogy Nasri hova fog visszajönni mert a baloldalon ottvan Arshavin és Rosicky, a jobbon Walcott, nem látom hogy idén hol fogja játszatni a mester...pedig ha csak annyit hozna mint tavaly(aminél lényegesn többet is tud, akkor sokkal előrébb leszünk. De ami a legjobbna tetszett: Rosicky játéka. Nagyon pörgött, bár látszott, hogy még nem 100%-os, de van benne akarás, hozzá is tesz a játékhoz, pedig nagyon féltem , hogy lesz-e még belőle focista valaha. Go Gunners!

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2009.10.05. 14:10:30

@papercut: A Nasri kérdésedre maga a kérdés a válasz: végre lehet olyan szezonunk, hogy nem azt kell mondanunk "ha x nem sérült volna meg" mert van egy posztra három király spíler is, ha valamelyik sérülne, vagy formán kívül kerülne, tudjuk pótolni.

Nasrit egyébként nagyon bírom, és biztos vagyok benne, hogy meglesz a helye. És így Rosicky-t nem kell rásérülésg nyúzni, és Arsa sem kell, hogy kiégjen a már decemberben lejátszott 45. meccsén......

nils_h 2009.10.05. 14:15:42

@papercut: Rosicky nekem is nagyon tetszett. Régen igen bírtam, és a mostani meccsen is feltűnően nagy akarással, lelkesedéssel játszott. Külön öröm volt látni, hogy pl sokat nevet a pályán, pedig őt a jutolomjáték részre már le is hozta Wenger.

nils_h 2009.10.05. 14:18:09

@morphine: Valóban jól áll a középpálya, ami az elmúlt években csetlett-botlott, azonban azt sem hiszem, hogy a hátvédsor kibírja a szezont sérülés nélkül, és őszíntén megmondom nem örülnék egy Silvestre-Senderos párosításnak a kapus előtt.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.10.05. 14:18:20

@papercut: Szerintem Nasrinak Cesc mellett a helye. Denilson nem megoldás ott sem. A Názáreti pedig elég hajtós játékos, tavaly is sokat besegített a védekezésben, de nem is kötné le teljesen a figyelmét mert a lényegi dolgokra ott van Song.

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2009.10.05. 14:31:28

@peter135: @nils_h: @papercut: @morphine: @imici77: jahjaj, emberek, ennyi boldog és elégedett gúnárt egy rakáson, el vagyunk kényeztetve :-DDDDD

Defmute (törölt) 2009.10.05. 15:21:54

Idétlen SAF. :) Komolyan, néha akkora baromságokkal csinál hülyét magából,h hihetetlen. Nem nyert a MU, szokás szerint előkapta a bírót, de nem is akárhogy: Alan Wiley nincs megfelelő fizikai állapotban... :D Kész. A Szövetség persze vizsgálatot indított... :)

Slice 2009.10.05. 15:32:05

@Everred: Persze ebben igazad van, de én nem csak a MU elleni meccs következtetéseit vontam le, hanem a szezon eddigi meccseiét. Song egész szezonban jól játszott és keveset hibázott. A kapott gólok fele így is potya de ez legkevésbé rajta múlott, és sokkal inkább Almunián vagy a védelem néhány tagján.

d3vnull 2009.10.05. 16:18:14

De én nem is üvöltözök, hogy bajnokok leszünk :)

Defmute (törölt) 2009.10.05. 16:37:26

:) Jól teszed. Még márciusban is elhamarkodott dolog ilyet tenni a PL esetében...

man city 2009.10.05. 17:05:36

óó Ferguson-nak épp Alan Wiley-val van baja

érdekes, mert ő volt a 4. játékvezető a városi derbin, akivel Owen gólja után megbeszélték a legújabb Móricka viccet látványosan

akkor még jó volt poénkodni,bezzeg 2 hét alatt változik a világ:D

este Villa-City, nyerjen a jobbik
(nem a Vona)

crouchy 2009.10.05. 17:44:17

@Alapvonalszippantó Hapci Benő: sajnos én is "tudtam" a cseréket bár én azt hittem előbb jön Aurelio aztán Babel. A padunk az rövid az tény. Márha nem meri Rafa játszatni Spearinget, Plessist és a többi fiatalt.

Ferguson 2009.10.05. 18:18:34

@vadkutya: miért, szerinted megfelelő fizikai állapotban van? Szerintem SAF jobban meg tudja ezt állapítani, mint te. Miért hülyeség egyből az, amit ő mond, még ha hülyeségnek is hangzik? Amúgy az angol kommentátorok is megállapítják, h wiley nincs a legjobb bőrben. A s'land második gólja előtt kétszer is benne akadt el a MU támadása, amire persze nem fogható a gól, de akkor is idegesítő, ha egy bíró nem tud eltakarodni az útból...

d3vnull 2009.10.05. 19:06:56

Hát mondjuk azért, mert a mu akárhányszor kikap ugyanez történik. 50 előfordulás felett már nehéz komolyan venni...

Kövi 2009.10.05. 19:32:07

@Ferguson: @d3vnull: Lehet bosszankodni a bíró miatt, de engem jobban zavar egy fogalmatlan Nani játszatása főleg, ha Giggs nem is volt sérült (nem néztem utána, homályosítsatok fel, ha mégis), vagy Foster bizonytalansága, esetleg az, hogy (gólja dacára) még mindig nem látom Berbatovot ereje és tudása teljében. Tényleg fantasztikus dolgokat csinál, de mikor két éve leigazoltuk, sokkal többet vártam tőle (bár lehet, hogy bennem van a hiba).

bag 2009.10.05. 19:38:00

Sajns eddig nemsok szkmai magyarázat született a Pool gyalázats múltheti tekjesítményéről, pedig érdekelne a véleményetek!

Ferguson 2009.10.05. 19:51:17

@bag: én nem sok okosat tudok mondani, csak azt, amiket ma is olvastam a BBC fórumán a chelsea-pool meccs kapcsán a pool szurkerektől: benitez, t***rodj! :)

Viszlat 2009.10.05. 20:05:23

@imici77: nem látok email címet a profilodban, így ide írom, hogy ha érdekel az Arsenal-Blackburn HD (720p) felbontásban, akkor tudok segíteni. Sky Sports adás, angol kommentátorokkal.

Woland 2009.10.05. 20:22:36

Carrick mentette meg a United-et tegnap. Nem tudom emlitette-e valaki hogy tulajdonkeppen az o erdeme a kikapart harom pont? csak mert akkora divat szidni a sracot. amikor 1-2-nel tisztazott Jones elol az otoson mar nagyon keves volt hatra es az 1-3 azert a Unitednek is sok lett volna aznap.

itt a BBC 10+ perces osszefoglaloja annak aki nem latta a meccset: footylounge.com/films/indexed-via-dailymotion/manchester-united-sunderland-video_88be09c9e.html

azert amit Ferguson lemuvelt a negyedik jatekvezetovel mas edzot harom meccsre felzavarnak a kakasulore. ha minden edzo ilyen hisztis durcas picsa lenne... vagy lehet hogy ez a siker kulcsa?

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.10.05. 20:57:19

Villa-City, most kezdődik ES2-n

1-2:)

Kövi 2009.10.05. 21:36:57

@bag: Én láttam a Chelsea-Poolt, és tény, hogy kicsit botladoztak, de szerintem vállalható vereség kategória. Bár valszeg a Pool-szurkeszek máshogyan vélekednek.

Woland 2009.10.05. 21:44:10

Dunne golt fejel Barry mellol a Citeh ellen a Villa szineiben... csupa drama : )

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.10.05. 21:50:15

ilyen szarul még nem is játszottunk félidőt idén szinte

Petrov kéne balra, Bellamy jobbra, SWP meg le

és Ireland is jöhetne De Jong helyére, a Villa úgyis szélen megy előre,ha megy...

különben kikapunk

Pig_Bodine 2009.10.05. 21:53:24

Dunne a City kapujába fejel -- hiába, a szokás nagy úr.

Darren Gabriel 2009.10.05. 21:58:15

@Woland: valószínűleg a szezon egyik legfontosabb momentuma

Darren Gabriel 2009.10.05. 22:01:54

@crazy_horse: szerintem Cristiano Ronaldo kéne balra, Messi pedig jobbra, nem? :)

Woland 2009.10.05. 22:21:37

50 centi hijan Dunne fejelt megegyet Barry mellol...

Woland 2009.10.05. 22:23:48

a City eleg nevetsegesen 'vedekezi le' a szogleteket : )

Alapvonalszippantó Hapci Benő · http://nst.blog.hu/ 2009.10.05. 22:28:21

@Woland: igazából, ha 3-0-ra és Dunne-duplájával nyer a Villa, azt úgy fogom értékelni, hogy valahol igazam volt. :)

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.10.05. 22:30:51

na ezért kellett Ireland

Bellers meg Bellers

Woland 2009.10.05. 22:31:20

szep gollal egyenlitett a Citeh, Ireland - Adebayor - Bellamy.

Tevez le Santa be.

Carew le Heskey be...

most mar csak maradjon iksz!

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.10.05. 22:31:27

de,hogy SWP miért van még a pályán,mikor mindent elront,nem tudom ...

Alapvonalszippantó Hapci Benő · http://nst.blog.hu/ 2009.10.05. 22:31:49

Irelandnek ezek a passzai egészen zseniálisak, de utána sem volt csúnya.

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.10.05. 22:35:02

@Alapvonalszippantó Hapci Benő:
ezt mondtam heinrichnek is,
de nem akarja elfogadni
(igaz a bundásban ilyeneket nem szokott látni)

heinrich · http://nst.blog.hu 2009.10.05. 22:39:06

@Alapvonalszippantó Hapci Benő: az "egészen zseniális" jelzőt azért különb megoldásokra tartogatnám.

@pote: épp mondtam a meccs elején, hogy ennyi eladott labda még a Bundásban sem szokott lenni.

Amúgy meg bejött Heskey, végetek :)

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.10.05. 22:44:09

ez vicc,hogy 4-et nem tudunk passzolni elől

4-et !!!!

SWP annyira,de annyira agyatlan ma

amúgy a két védelem ég és föld(ők mindent ki tudnak fejelni),így az 1-1 még kedvező is,eddig

Alapvonalszippantó Hapci Benő · http://nst.blog.hu/ 2009.10.05. 22:49:06

@pote: pedig még apám is emlegette múltkor a magyar U20-as válogatottal kapcsolatban Ireland passzait, holott ő szökőévente lát City-meccset. viszont van szeme a focihoz. ;)

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.10.05. 22:53:14

@Alapvonalszippantó Hapci Benő:
ez már a nagymamádról is kiderült itt nemrég :)

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.10.05. 22:53:19

na 5 perc még, ebből megint az lesz ,hogy a 103.-ban kapunk egy gólt

Alapvonalszippantó Hapci Benő · http://nst.blog.hu/ 2009.10.05. 22:56:10

@pote: igen, úgy látszik ez benne van a családban.

Defmute (törölt) 2009.10.05. 22:56:45

@Ferguson: Nem, nem tudom jobban megállapítani, valószínűleg a MU erőnléti edzője vagy SAF biztos jobban ért mindehhez. Ahogy a futballhoz is, mégsem ezzel foglalkozik egy vesztes, vagy döntetlen mérkőzés után. De biztos többet tud a bírókról ill. bíráskodásról is, ahhoz túl sok pénzébe került eddig... :)

Egész egyszerűen csak nevetségesnek tartom, amit rendszeresen leművel egy meg nem nyert meccs után. Wiley nem bírta szusszal, hát Istenem, lehet,h ha azt nyilatkozza,h a MU játékosok sem, akkor máris nem tűnik olyan idétlen, legyintésre méltó, sokadik ilyen megnyilvánulásnak. SAF min. 10 éve nem tud kibékülni azzal a ténnyel,h bírók is vannak a pályán egy futballmérkőzésen. Igen, azokon is, amelyiken a MU nagy ritkán nem nyer. Szívás, én is tudom, de ott vannak mind a 4en, ez a szabály... :)

Woland 2009.10.05. 22:57:31

hehe "once a blue, always a blue" a City szurkoloktol miutan bejelentettek a stadionban hogy o lett a meccs embere : )

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.10.05. 23:02:53

Santa Cruz ma annyit se ért,mint Torghelle,ő legalább 2-szer meg tudja tartani a labdát 6 esetből

SWP egy kalap szar volt, idén több rossz meccse van,mint jó, nincsen jó megoldása 90 percen át

pontatlanság a köbön

ha a Villa mert volna támadni rendesen, könnyen övék

mondjuk tavaly itt kikaptunk 4-2-re, fejlődés...

Given-nek kellett védenie ? 1-szer öklözött asszem, amúgy csak lábbal ért játékba ,mondjuk Friedel sem izzadt le

7 meccsből 16 pont, végül is nem rossz

Alapvonalszippantó Hapci Benő · http://nst.blog.hu/ 2009.10.05. 23:04:26

@Ferguson: fitt vagy nem fitt, szerintem jelenleg Wiley a legjobb angol bíró. sokatmondó, hogy ezek szerint a döntéseibe Fergie sem tudott belekötni.

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.10.05. 23:04:43

@crazy_horse:
ellenben Heskey növelte a Villa GDP-jét :)

Woland 2009.10.05. 23:06:58

no, ez a leheto legjobb eredmeny volt nekunk. dobogon meg legalabb 12 napig! : )

nagyon jo meccs volt amugy szerintem, Bellamy meg egymas utan cafol ra mindarra amit gondoltam rola (najo, az idegbetegsegen kivul) - jo kis csatar a srac!

Teveznek meg nagyon rossz meccse volt (meg a vegen meg kell kovetnem a Utd szurkolokat amiert nem bantak hogy elment... : ), SWP-nek sem jott ossze sokminden. Ireland es Bellamy viszont kihagyhatatlanok kellene hogy legyenek szerintem. Robinho es Tevez ide vagy oda.

Dunne meg elete egyik legjobb meccset hozta a kekek ellen - bar az latszott most is hogy egy az egyben keves olyan csatar van aki nem veri at. a levegot viszont uralta vegig, mindket kapu elott.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.10.05. 23:08:15

@d3vnull: linkeljem be Neked, hogy vki nem tudta belőni a tizit, hanem elcsúszott, mint egy kacsa... ?

nils_h 2009.10.05. 23:08:16

@Alapvonalszippantó Hapci Benő: azt a gól én is Irelandnak adnám. Ő látta meg :)

Defmute (törölt) 2009.10.05. 23:10:35

@Alapvonalszippantó Hapci Benő: Hát ez az, ezért tréfás az,h akkor utolsó lehetőségként előveszi SAF a fittséget. Komédia.

Darren Gabriel 2009.10.05. 23:12:14

vazz, egy megnyert meccset adtunk ki a kezünkből

nils_h 2009.10.05. 23:13:47

@Ashley Agbonlahor: azért az túlzás. Innen nézve erősen x volt ez a meccs.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.10.05. 23:13:57

@Viszlat: küldtem levelet... :) köszi a segítséget előre is!

Üdv, ymy

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2009.10.06. 00:01:12

@Viszlat: Én ííííssss!! Lehet még...? Küldtem üzit az indanet lapodról..... köszi!

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.10.06. 00:03:56

@undertow: a tarcsink épp most kapott szét titeket... lazán... csak h naprakész legyél! :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.10.06. 00:05:43

@morphine: majd mi egymás között megosztjuk már, ok? :)

undertow 2009.10.06. 00:07:08

@imici77: megköszönhetitek turnbullnak.
(láttam amíg bírtam idegekkel, hogy 5 percenként ledob a justin.tv. használhatatlan amióta fizetős.)

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2009.10.06. 00:09:35

@Alapvonalszippantó Hapci Benő: majdnem olyan gól volt, mintha ágyúsék hozták volna össze, szép volt na. Bellamy nagyon él mostanság, mivel én igazán nem haragszom rá semmiért, ennek tudok örülni :-D

undertow 2009.10.06. 00:17:11

@imici77: majd november végén visszatérünk a kérdésre

Pig_Bodine 2009.10.06. 09:45:13

@vadkutya:
Szerintem Fergie (akárcsak Mourinho) direkt kavarja a málnaszőrt. Látod, most is mindenki az ő nyilatkozatáról kommentelget, az angol források számolgatják Wiley lefutott métereit (yardjait), miközben szinte senki nem beszél a United-játékosok rettenetes teljesítményéről.
Siege mentality FTW

Everred 2009.10.06. 10:20:06

@Woland: fura, én épp azt néztem, hogy Teveznek önmagához képest egész jó meccse volt, én rosszabbhoz szoktam az előző szezonban :-)

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.10.06. 10:24:12

@Ferguson:
a mi kapusunknak is elküldtem, és volt egy coming out-ja, h hasonlót ő is csinál kispályán
(behúzza egy picit a kaput a pályára, szünetbe meg hátrább egy picit)

Imicitől nagyobb csibészséget várunk :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.10.06. 10:54:58

@pote: nekem ahhoz palánkos pályán kell játszanom... :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.10.06. 11:12:28

@pote: amúgy el lehet játszani azt is, hogy szünetben egy picit oldalra teszed a kaput, mert akkor nem középen lesz... persze én ilyet egyszer sem tettem :)

Defmute (törölt) 2009.10.06. 11:43:11

@Pig_Bodine: Borzasztó mértékben tudnak untatni az ilyen nyilatkozatok, jöjjön az SAF-tól, Wengertől, Rafától, vagy akár Mourinho-tól...

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.10.06. 13:34:01

@undertow: Esélyetek sem volt. A legnagyobb helyzeteteknél Chelsea játékos nem is ért labdába :)

Wattot meg kezdem megszeretni, a 2009-es év nagyon jól alakult a számára.

Randall meg monnyon le.

undertow 2009.10.06. 13:43:45

@peter135: a nagyrészt lecserélődött reserve keret, új edzővel, új taktikával még gyengén muzsikál? teúristen, mi lesz velünk :)
a reserve bajnokság egyébként is annyira gyenge és színvonaltalan, hogy talán még a spanyol bajnokság is jobb nála ;)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.10.06. 13:48:43

@undertow: Ezt nem tudtam, Chelsea tarcsiban annyira nem vagyok otthon. Viszont tény, hogy tavaly tényleg eléggé megszenvedtünk ellenük, nem is sikerült nyeri. Mondjuk az a csapat borzasztó volt. Összesen 14 lőtt gól...
Ebben a szezonban talán már most lőttünk ennyit.

Az utóbbival meg egyetértek, talán ha nem havonta 2 meccs lenne.

ZenZo 2009.10.06. 14:47:02

@peter135: 10 tartalékjátékos került kölcsönbe vagy eladásra az idény előtt. Többek közt olyanok, mint Sinclair, Mancienne vagy Cork (korosztályos angol válogatottak), de rendszeres tarcsi balbekk holland van Aanholt, vagy Stoch, Sahar, Nouble... a tavalyi edző, Clement pedig az első csapat körül kapott munkát, az új edző Steve Holland.

ZenZo 2009.10.06. 14:50:50

@imici77: :) ez már valahol az "de az én apukám erősebb" verzió... mikor már nem lehet mit előhúzni, akkor jöhet, hogy a tarcsi megverte a ti tarcsitokat? Azért ennél komolyabb embernek ismertelek meg itt, de ez, meg 'Terry elcsúszása' sem ez a kategória... kis komolyságot ;)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.10.06. 15:32:29

@ZenZo: írtam vmit, beszélgettem Ágyúsokkal, és jött egy link nekem címezve... semmi más, csak egy link... - s ezt vedd szójátéknak :)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.10.06. 15:38:30

@ZenZo: Hát ehhez képest mi csak fejlődtünk. Eltakarodott a semmirekellő Bischoff, így már csak Randall húzza negatív írányba a csapatot. A duplázó ificsapatból is már egyre több az alapember. Banfield is átvette Wenger új taktikáját a tavalyi 0 csatáros förtelem után. Az egyedüli veszteség JET és Lansbury kölcsönadása, de ők sokkal jobban járnak így. Rendszeresen játszogatnak is a Blackpoolban illetve a Watfordban.
+Visszatért Barazite aki Coquelin mellett tegnap is az egyik legjobb volt.

ZenZo 2009.10.06. 16:35:17

@peter135: Aha.

Mellesleg a reserve-ek összehasonlítása szerintem ilyentén felesleges. Nálatok _tényleg_ utánpótlásként működik ez a részleg, míg nálunk hosszú évekig gyakorlatilag nem is létezett, míg másoknál komoly utánpótlásbázis van, a nagycsapat meg nem is feltétlenül PL résztvevő. Ezt nagyon jól példázza, hogy nálunk Terry-n kívül senki sincs az utóbbi tíz évben, aki a nagycsapatban ragadt volna, a legtöbben a debütig sem jutnak el. Vannak olyan nevek, mint Carlton Cole, Lassana Diarra vagy a nyáron nagy vihart kavart Glen Johnson, akik most már komoly csapatok meghatározó játékosai, de ők nem Chelsea nevelések, számukra mi csak 1 állomás voltunk.

Most érhet be egy olyan nemzedék, akik közül 1-2 ember megragadhat akár a nagycsapatban is, Mancienne, Cork, Hutchinson, Woods, Sinclair, Stoch, Borini, akik közül többen 9 éves koruk óta Chelsea nevelések.

papercut 2009.10.06. 18:39:32

@Viszlat: Engem is nagyon érdekelne a meccs HD-ban, ha lehet kérni...

Woland 2009.10.06. 18:43:10

@imici77: @undertow: @peter135: @ZenZo:

a tarcsi bajnoksag sajnos tenyleg katasztrofa. a Tottenham iden nem is nevezett - az tarcsi edzoje inkabb ugy dontott, hogy kulonbozo ifi-tornakra viszi a fiatal jatekosokat szerte a vilagon, mert igy tobb meccset jatszhatnak es valamifele tet is talan erezheto. persze ez a nem fiatal es nem alapbol kerettag jatekosoknak nem eppen idealis. dehat kolcsonjatekoskent is tobbet tanulnak mint a tarcsiban. na meg szerintem Huttont, dos Santost vagy Bale-t sem nagyon vigasztalna ha a tartalekbajnoksagban nyomnak.

tavaly amugy, ha jol emlekszem idegenben verte a Spurs tarcsi 4-0-ra a Chelsea tarcsit, de mar akkor sem izgatott igazan.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.10.06. 19:06:01

@Woland: Nekünk, szurkolóknak igazából csak arra jó az egész hogy párszor megnézzük azokat a srácokat akiknek lehet jövőjük az elsőcsapatban.
Az U18-as ligákról ugyebár főleg csak összefoglalókat találni.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.10.06. 19:08:00

@Viszlat: Engem is érdekelne. Maxxeden még nincs, vagy csak én voltam figyelmetlen.

szabopeter93@hotmail.com-ra egy linket esetleg.

ZenZo 2009.10.06. 20:52:42

Hm, nem tudtam, hova írjam, meglepődtem: rss feed: Az NST elnöke szerint 300 segítene a magyar sport helyzetén

és a valóság:
www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/a-gyogyulashoz-300-milliard-forint-kellene-2002403/

tiszta átverés :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.10.06. 21:47:24

@papercut: írtam mailt Neked, ha válaszolsz, kapsz infót :)

Viszlat 2009.10.06. 22:20:37

@papercut: @peter135: látom Imici már terjeszti az igét. :) Ha esetleg kérdés lenne, nyugodtan bombázzatok a viszlatovics kukac gmail.com-on. Elvileg 20 csatlakozást enged az ftp server a megadott felhasználónak, de csak 30Mbit az upload sávszélem, szal nem két perces mutatvány. :)

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2009.10.07. 13:43:52

@Viszlat: Én viszont már készen is vagyok, hálás köszi, észbontó a kép- és hangminőség :-) mondjuk videóval dolgozó emberként ez önmagában nem lepett meg, viszont meccseket újabban csak streamen látó szurkerként annál jobban fejbevág....

Nagyon köszi!!! :-)

Viszlat 2009.10.07. 15:02:04

@morphine: nagyon szívesen, máskor is. :)

onenightinmoscow 2009.10.07. 17:30:35

jól látom, hogy Jabba visszatér Angliába? :D

horas 2009.10.07. 19:12:38

Annyira nem vagyok otthon a Premier Ligában mi baj van a Liverpool-al?Ennyire hiányzik Alonso posztjáról egy épkézláb játékos vagy Benítez szürkült bele ennyire,hogy mindig erősebb keretek ellen kell küzdeni?
Ancelotti folytatja a nyári formáját,eddig Pirlo-t és Seedorf-ot hozta volna,most Vieira-val akarja pótolni Essien-t és Mikel-t!!!

undertow 2009.10.07. 20:08:04

@horas: te mindent elhiszel amit az újságok írnak?

horas 2009.10.07. 20:14:01

@undertow: Ancelotti-t ismerve semmi hihetetlen nincs ezekben.Nem azt írtam,hogy elhiszem csak jó téma alap lenne sztem ezen keresztül,sok mindennel kapcsolatban lehetne nézőpontot cserélni.Veled nem nagyon sikerült.

undertow 2009.10.07. 21:02:48

@horas: onnan, hogy vieira a lelátón ült vasárnap, a sportbulvár segítségével eljutottál oda, hogy charlie vele akarja pótolni essient és mikelt. na várj, akkor gordon ramsey az új séfünk a cobhami edzőközpontban?

ZenZo 2009.10.08. 13:23:41

@onenightinmoscow: ha Gruntra gondolsz, ja, vissza a gyökerekhez, irány a pompey.

horas 2009.10.08. 13:24:33

@undertow: Rájöttem te egy ecet vagy...

ZenZo 2009.10.08. 13:37:36

@horas: a Liverpool eredményeinek magyarázatát meghagyom a scousereknek, nem hiszem, hogy a magyarázatom jó lenne nekik :)

Viera ügy: nyilván az egyik legnagyobb balfaszság lenne elhozni, de ez az egész csak azért reppent fel, mert megnézte a helyszínen a meccset a Stamfordon, egy kameraman meg kiszúrta.

Vieira... nem sok nagyobb baklövést tudok elképzelni nála, bár lehet, hogy esetében is inkább a személyes ellenszenv dominál. Ettől függetlenül jópár indokot tudnék felsorolni a leigazolása ellen, és ezek közül csak a szolidabbak: öreg, lassú, körülményes, telített a posztja (s jóval jobbak vannak nála itt) és még meg sem említettem, hogy őságyús...

(mellesleg inkább hallani arról, hogy Wenger akarja vissza, mint hogy hozzánk jön)

Tény, hogy az ANK kitol velünk ezen a poszton, hiszen nem lesz Mikel és Essien sem, de azért 1 hónapot (4-6 meccs) kihúzunk szerintem, hiszen szűrő poszton játszhat Ballack, Belletti, vettünk egy Maticot, dec 31-én visszatér kölcsönből Cork, szóval nem hiszem, hogy bármilyen értelme is lenne a dolognak. Egyébként is, ahogyan a dolgok állnak, s a Fifan múlik, úgysem igazolhatunk, ha télen véletlen mégis, majd visszamenőleg semmissé teszik a dolgot, miközben a ManUról kiderült, hogy ők ártatlanok...

horas 2009.10.08. 13:59:35

@ZenZo: (NA nézd meg te tudsz normálisan reagálni a dolgokra,@undertow nevű kollégának meg már egyből csordogált az epe a szája-széléről ahogy elolvasta a kommetemet.De hát én vok a hülye,hogy egyáltalán foglalkozok vele.)
Amúgy mindent leírtál,sztem is megtudja oldani a Chelsea házon belül,igazolás nélkül.Vieira egy gyengébb és lényegesen lassabb Serie-a ban is kevés már nemhogy a Premier Lígben,de én Ancelotti-ból kinézem,hogy elgondolkodna rajta,símán.

ZenZo 2009.10.08. 14:53:03

@horas: (undertow jó arc, rosszul indítottatok, mindössze annyit akart írni ő, hogy ez arra is felesleges, hogy foglalkozzon vele)

Ancelottit én nagyon elleneztem elsőre, de aztán viszonylag gyorsan megbékéltem vele, utánaolvasás után szimpatikus volt a hozzáállása, önéletrajzi könyvében is jópár oldalt szentelt Abraval való kapcsolatára, stb.

Neki is vannak "szokásos edzői hülyeségei", ilyenek azok a kijelentések, mikor azt mondja, hogy ő nem új taktikát akar, hanem a meglévőt csiszolni, nos, addig-addig csiszolta azt a 4-3-3-at, hogy gyémánt lett belőle :) (idén csak diamondban játszottunk meccset).

Pirlo és Seedorf leigazolását sem tartottam kifejezetten jó ötletnek, lévén a keretünk idősnek mondható így is, de erre csak annyit, hogy anno Belletti ellen is igen hangosan kikeltem, most rendkívül bánnám, ha nem lenne itt. Pirlo is baromi jó játékos végül is, annak ellenére, hogy idős s két éve semmit sem mutatott. Lehet, hogy a Chelseaben elérte volna a virágzás... Vieria is ágyús korában nagyon jó volt, Angliában lehet, hogy újra futna 1-2 jó szezont, de azért mégiscsak ágyús... AC is kezdi már belopni magát a szívembe, de azért még mindig kell egy kis idő, hogy valódi "kékként" tudjam kezelni...

horas 2009.10.08. 18:08:28

@ZenZo: Ancelotti remek edző,de nem az a menedszer típus mint Wenger vagy Ferguson,vagy talán Mourinho.Mert ragaszkodott az öreg arcokhoz a Milan-nál,nem igazán akart igazolni senkit mikor már a vak is látta hogy egy korszak véget ért.Nem szabad engedni igazolni,ő eldolgozik azokkal akik a rendelkezésére állnak,ha ő a vezetőedző akkor a stáb feladata,hogy rendre jól frissitsék a keretet.Ferguson-nál Mourinho-nál ez elképzelhetetlen,náluk mindig az jön akit ők akarnak,sokkal inkább menedzser típusúak ők inkább gondolkodnak hosszútávon is.Részben ezért is tart ott a Milan ahol tart,és ezért naprakész az Manchester United amióta Ferguson van és ezért érződik egyfajta folyamatos építkezés az Inter-nél vagy főleg az Arsenal-nál.Persze fontos tényező,hogy az adott klubnak mennyi pénze van mert hány edző építkezne de nincs miből.

ZenZo 2009.10.08. 20:27:59

@horas: nem tudom, Olaszhonban hogyan történik az igazolások rendezése, de amennyire én sejtem, a Milan esetében is igen erős ráhatása van Berlusconinak arra, ki jöjjön-menjen, amire nagyon jó példa, hogy Leo sem hozhatott bárkit (lényegében senkit). Ez Angliában is eleve más, a Chelsea esetében meg pláne. Ne hidd, hogy JM akarta volna Sevcsenkot például, s bár bizonyítva sosem lesz, de igen nagy valószínűséggel azért került lapátra, mert nem játszatta az ukránt. Abranak ugyanúgy beleszólása van abba, ki jöhet, mint az edzőnek és a vezetőségnek (sőt, még az olyan, klubhoz nem annyira kötődő tanácsadóknak is, mint Hiddink! - ami persze nem feltétlenül rossz).

Ráadásul az utóbbi években mi sem szórjuk a pénzt ész nélkül. És Pirlotól függetlenül szívesen elnéznék már újra egy-két olaszt a Chelseaben, reméltem, hogy CA érkezésével erre mód is lesz.

ZenZo 2009.10.08. 20:30:54

Mellesleg nem reklamálás vagy hasonló, csupán érdeklődés:

az első meccs szombat 12.45 Aston Villa-Chelsea.

megkapjuk az új posztot már holnap, vagy szombat 11 után?

undertow 2009.10.08. 20:56:50

@horas: epe? ember, fülig ért a vigyor. igazi csodabogár volt a kezemben.

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.10.08. 21:04:38

@ZenZo: most nem lesz forduló hétvégén, majd csak a válogatott szünet után

ha erre gondoltál...

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.10.08. 21:05:43

@ZenZo: van még bő egy heted :) válogatott meccsek lesznek 7végén...

gezabá (törölt) 2009.10.08. 21:38:19

@horas: azóta se igazolt a Milán, Ancelotti meg ép Londonban készül angol bajnokcsapatot építeni. kár őt híbáztatni, ő csak a felmondási pénzére várt. szerintem.

ZenZo 2009.10.08. 22:01:55

@crazy_horse: @imici77:
..sszameg, ezt benéztem :))))

ZenZo 2009.10.08. 22:04:16

Mea Culpa, kedves PL párti NST, elhamarkodott kijelentésem miatt fejet hajtok, kérelmezem 25 botütés általi megzabolázásom rendbontásért. Ezen kívül legfeljebb fröccselvonással sújthatnók, mert sajnos sünt nem tudok...

ZenZo 2009.10.08. 22:11:10

Ja, és a könyörtelen harkályok és egyebek* sem jöhetnek szóba...

*(gyengébb idegzetűek inkább forduljanak el)

Pulykázás: heréidet a lány orra választja ketté, pulykaarcot imitálva
Filterezés: fel-le mozgatod heréid a lány nyitott szájában, teafilter használatát imitálva
Habcsók: önmagáért beszél.
Holland kemence: befingasz a paplan alá, majd egy határozott mozdulattal alá dugod a hölgy fejét
Mérges sárkány: a lány szájába élvezel, majd míg a cuccot a szájában tartja, erősen tarkónvágod, hogy az orrán jöjjön ki
Tejostor: a teleélvezett kotonnal addig csapkodod a csaj halántékát, amíg szét nem szakad
Rodeózás: Sima pózban dugod a csajt és mielőtt elmennél elkezded kiabálni az ex barátnő stb... nevét. A cél, hogy addig rajta maradj amig el nem mész.
Félszemű kutyakalóz: Rakod a csajt hátulrol és mielőtt elmennél kihúzod a farkad és a csaj hátára köpsz. Ő azt hiszi h elmentél, és kéjesen hátrafordul. Ekkor szembelövöd.
Pókemberezés: Tenyérre helyezett spermának a kar vagy kézfej íves meglendítésével való elhajítása.

ZenZo 2009.10.08. 22:18:48

Mindezek után egy érdekes dolog: (ezt olvastátok?)
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/szimulalasert-tiz-perc-kiallitas-jarhat-2002587/

- szimulálásért 10 perc kiállítás
- 10-10 játékos csapatonként
- fizetési sapka

Részemről a 10-10 játékos hülyeség, a fizetési sapka lerágott csont, így ezekkel nem is foglalkoznék. Node ez a 10 perc kiállítás?

Nem is lenne hülye gondolat, ha ezzel bármit is meg lehetne oldani. Ezzel kb ugyanott tartanánk, hiszen a 10 percek kábé ugyanoly hatékonysággal működnének, mint a kiállítások: olyan 60%-uk lenne jogos, a többi nem. Szóval véleményem szerint ezzel a szimulálás nem lenne kevesebb, viszont a hőbörgés jóval több, ráadásnak ismét egy olyan dolog, ami húzza a rendes játékidőt, s a hosszabbítás hossza így is elég vitás téma....

horas 2009.10.09. 12:04:21

@ZenZo: Igen ebben van igazság a Seva-s ügy eléggé levágós volt,Pirlo-t nem akard ő mára múlté totálisan kivan égve vagy 5-6 éven keresztül évi 50 meccs körül játszott,volt tavaly egy nagyobb sérülése azt gondoltam jót is tesz neki egy kicsit felfrissült újúlva tér vissza hát nem.Inkább akard D'agostino-t pl.ő az olasz Lampard.
@gezabá: NEm hibáztatom csak azt mondom én úgy látom ő annyira nem lát rá vagy nem foglalkozik úgy a játékos piaccal mint az említett kollégái.Igaz a döntő szó Berlusconié most se vettek senkit pedig Kaká és Gourcuff (atyaég ki engedné el őket!!!)eladásából több mint 80 milliós bevételük volt.Mondjuk azt is roszul csinálják,hogy a komplett pad akik semmi hasznára nincsenek csapatnak keresnek együtt min 20 millát egy évben.Jelen állásban a Milan-on az segítene ha szélnek eresztenék a keret 85%-át!

horas 2009.10.09. 12:16:54

@ZenZo: Amúgy Shevchenko-ra kitérnék egy kicsit,hihetetlen karrier az ővé,szal senkiházi ukrán takonyként mesterhármas a Nou camp-ban (ha jól rémlik).Első szezonjában gólkirály olaszországban.MAjd aranylabda és ünnepelt sztárként példátalan mélyrepülés Chelsea-nél.Mendieta-val és Rivaldo-val lenne miről beszélgetniük.

ZenZo 2009.10.09. 14:07:29

@horas: hm, no igen. Sevcsenkot én rendkívül tisztelem, aranylabdát azért nem adnak bármire. De neki nem kellett volna eljönni a Milanból akkor. Ezt mondtam akkor is, és most is. Most főleg...

undertow 2009.10.09. 19:03:28

@ZenZo: vagy legalább hozhatta volna a lábait is, mert az igazi sevcsenkót nem futotta volna röhögve még titus bramble is.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.10.09. 20:18:08

Az angol U21 kezdőjében 3 Arsenal játékos.
Gibbs, WILSHERE,Walcott.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.10.09. 21:40:29

Walcott beadásából szerzett gólt Gibbs :)
Wilshere pedig a másodikban volt benne.

értelmetlen_nevű 2009.10.09. 21:43:04

@peter135: te tényleg az angol meccset nézed?

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.10.09. 22:12:05

@értelmetlen_nevű: TV-ben megy az U20-as Vb és sztrímen az angol meccs.

nils_h 2009.10.09. 22:14:09

@peter135: jól látom, hogy Gibbs már két gólnál jár? :)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.10.09. 22:16:25

@nils_h: A szemed nem csal, de én mondom hogy az első szebb volt! :)

Wilsheret nagyon kivonják a játékból, pedig akárhányszor megkapta eddig a labdát, mindíg lendületesen meg tudott indulni és tudott húzni valami meglepőt. Caroll meg engem a nemzet Sanyijára emlékeztet.

nils_h 2009.10.10. 18:00:15

@nils_h: @peter135: Svájc a 7. percben Senderos duplájával oktatja Lusemburgot...

nils_h 2009.10.10. 18:34:05

Ukrán-Angolon Green elkaszált egy ukrán csatárt, piroslap tizi. Seva meg mellédurrant. Elég szopó...

Woland 2009.10.12. 22:24:20

@ZenZo:

ez fasza : ) ezzel nott a szememben a srac. amugy nem is teljesen suket, legalabb a konturt tudja kovetni - Enrique Iglesiast siman lenyomja. : )

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.10.13. 15:19:10

Végülis ez angol foci, Eriksson a Notts County edzőjének akarja Mancinit.

kewell 2009.10.17. 13:54:14

Már megint mi van az angol poszttal?! A régi szép időkben az készült el a legkorábban. Most meg kb. 8 francia - 8 spanyol - 8 olasz - 8 skót - 1/2 angol poszt a sorrend. Még a végén a tippelőknek a meccsek után kell kitalálniuk az eredményt:P Ja és lassan egy üzbég poszt is legyakja az angolt. Biztos a többi bajnokágról szóló cikkek is marha jók csak hát maguk a bajnokságok (számomra) ócskák.
süti beállítások módosítása