Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - Premier League, 30. forduló

2009.03.21. 09:45 pote

Túl vagyunk Gallas lesgólján és a kupasorsoláson is. A United, miután kiörülte magát a nyoni sorsoláson, a Fulhamen akarja levezetni minden frusztrációját, amit múlt héten összeszedett. Üldözői egytől egyig nehéz feladatot kaptak. A Pool a Villát fogadja, a Chelsea a White Heart Lane-re látogat. Igazából nem potenciális trónkövetelő, de az Arsenalnak sem lesz könnyű dolga, nekik a Newcastle otthonából kellene elhozni az értékes három pontot. Eheti kiesési rangadónk a Stoke-Boró lesz, erről is olvashattok a tovább után.


Blackburn - West Ham 3-1
Ősszel nagyarányú győzelmet (4-1) arattak a londoniak a Rovers ellen, de az eredmény csalóka, mert az utolsó két gól már a ráadásban esett. Mi most is hazai győzelmet várunk. Zoláék, a hétfői focipantomin után, megérdemelnek egy verést, Warnockéknak meg csak három pontokkal van esélyük a nyugalomra. Érdekes adalék, hogy a West Ham a Blackburntől kapta a legtöbb gólt a PL-ben.
 
Fulham - Manchester United 0-5
A Fulham már a huszadik percben nagyon fog haragudni a Liverpoolra. Ősszel, ami angolhonban február 18-ára esett, sem fejtettek ki semmiféle ellenállást Geráék az Old Traffordon, és a FA kupa Craven Cottege-i negyeddöntője sem a pokoli küzdelemről és a fordulatos találkozók mintapéldájaként vonul be a focitörténelembe. A hazaiak az előző fordulóban nyertek először idegenben, ezen eufóriával el is lesznek még pár napig, miközben Schwarzer tizenhat percenként a háta mögé nyúl. ez nem az a nyúl
 
Newcastle - Arsenal  1-1
Itt az ideje egy pofonnak. A nyögvenyelős kupa továbbjutások és a visszaszerzett negyedik hely után ráfér a lazítás Wenger fiaira, hiszen dolgos napok jönnek a válogatott szünet után. Tippünket tovább erősíti, hogy a Szarkák tavaly sem kaptak ki otthon az Ágyúsoktól, és a Villa formáját elnézve, szombaton Owenéknek fontosabb lesz a pontszerzés, mint a vendégeknek. ezt nem kell túl komolyan venni, de még akartunk valamit írni, hogy két érvünk is legyen. Bendtner jubilálhat, a dán ötvenedszer húzhatja fel a piros-fehér mezt Premier League mérkőzésen, és minden bizonnyal ötvenedszer fogja zavarni a labda az ellenfél tizenhatosánál. Zsenialitása abban rejlik, és ezt biztos Wenger is látja, hogy úgy tud tevékeny részese lenni a csapat összjátékának, hogy igazából nem is akar (ld.: hétközi kupameccs, első gól).
 
Portsmouth - Everton 0-1
Augusztusban a Pompey bucira verte az Evertont Liverpoolban. Azóta már újra vannak csatárok Moyes keretében, Crouchék meg elfogyasztottak két menedzsert. Forma alapján országos kettes, de a Goodisonban sem várt senki sem még pontszerzést sem a mostani házigazdáktól.

Stoke - Middlesbrough 0-2
BL helyekért küzdhetne a Boró, ha a mi tippjeink alapján állítanák össze a tabellát, de Downingék inkább minket szivatnak, ahelyett, hogy a bennmaradásért harcolnának.Támadójátékukat mi sem jellemzi jobban, minthogy házi gólkirályuk Tuncay, kereken öt találattal. Afonso Alves pedig a PL és a holland bajnokság közti különbségek címmel kezdte el írni szakdolgozatát.

Tottenham -Chelsea 3-2
Tavaly az év meccsét játszották ugyanezen a pályán, most is valami hasonlót várunk. A tét mindkét oldalon nagy. Lampardék még bíznak a bajnoki címben, a Spursnek pedig elérhető közelségbe került a hetedik hely, a Villa vasárnapi legyőzésével. A vendégeknél Deco biztosan nem játszik, de Anelka és Drogba bevethető lesz. A hazaiaknál Ledley King teljes felépülése miatt izgulnak a kelleténél kicsit jobban a fanatikusok.
Már olyan régen volt, nehezen is találjuk hozzá a billentyűket, de Robbie Keane duplát várunk.

West Brom - Bolton 0-0
Ősszel sem volt gól, most sem várunk sokkal többet. Látatlanban, ezzel a meccsel ajándékoznánk meg Csöncsön nevű kedves kommentelőnket, ha netalántán szülinapja lenne.

Wigan - Hull 0-1
A hétközi kupakudarc után megérdemelné a három pontot a Hull. Hallgatunk is a szívünkre, mint oly sokszor, és Halmosiék győzelme mellett tesszük le a voksunkat.

Man City- Sunderland 0-1
A City fáradt és csak az UEFA kupára tud/akar figyelni. Manchester világoskék színű fele már monacói derbiről álmodik. A biliben lévő kezet egy Fülöpéktől elszenvedett hazai vereség fogja jelenteni.

Liverpool - Aston Villa 3-0
Van egy olyan érzésünk, hogy a válogatott meccsek miatti szünet a Poolnak fog jönni a legrosszabbkor. Lendületben vannak, egyre jobban játszanak, a sérültek is lassan felépülnek és az eredmények is jönnek. O'Neillék pont fordítva éreznek, őket lehet, hogy csak a szünet tudja megmenteni.
Az elmúlt hetek tendenciáit figyelembe véve, még egy nagyarányú hazai győzelem is benne van a pakliban. Azért csak 3-0, mert Keane már nincs itt.

Vendégtippelőnk Rooney82 lesz. Akik eltalálják, melyik csapatnak szurkol, ki a kedvenc játékosa és melyik évben született, azok között kimoderált kommenteket sorsolunk ki. A tippjei alul olvashatóak, és sok sikert (értsd: kevés pontot) kívánunk neki.

Portsmouth - Everton 1-2
Blackburn - West Ham 1-0
Fulham - Man Utd 0-3
Stoke - Middlesbrough 1-1
Tottenham -Chelsea 1-1
West Brom - Bolton 0-0
Newcastle - Arsenal 1-3
Wigan - Hull 2-2
Man City- Sunderland 2-0
Liverpool - Aston Villa 2-1

516 komment

Címkék: angol üveggömb premier league pl beharang

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr301015476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ycool 2009.03.21. 09:47:43

Portsmouth - Everton 1-1
Blackburn - West Ham 2-1
Fulham - Man Utd 1-2
Stoke - Middlesbrough 1-1
Tottenham -Chelsea 1-2
West Brom - Bolton 0-1
Newcastle - Arsenal 1-2
Wigan - Hull 2-2
Man City- Sunderland 2-0
Liverpool - Aston Villa 2-1

Ferguson 2009.03.21. 10:17:06

Sziasztok! Megeszem a kalapom, ha mind a négy nagy nyer a hétvégén, szerintem lesz(nek) meglepetés(ek) - bár mindegyik pihenhetett egy hetet, szal elvileg rá tudtak készülni a meccseikre... A united viszont nagyon remélem, h összeszedi magát, mert most kötelező begyűjteni a három pontot a szünet előtt. A tottenham szerintem a büdös életben nem lő 3 gólt a hiddink féle újjászületett chelsea-nek, ennek ellenére nyerhetnek mondjuk 1-0-ra v 2-1-re, bánom is én, csak legalább egy döntetlent szerezzenek a kékek ellen. Ugyanezt mondanám a pool meccsről, de ott kisebb sanszt látok a villa meglepetésre. A newcastle-arsenal kemény meccs lesz, remélem az északiak ugyanolyan elánnal fognak játszani az ágyúsok ellen, mint ellenünk, akkor megcsíphetnek legalább egy pontot. A manchesterrel kapcsolatban meg azt mondom, h szerintem nem lesz 0-5, 0-3 sem, hol az a 0-1? :)))) ManUtd 4ever

badblood 2009.03.21. 10:27:29

Tottenham-Chelsea 3:2???

Mi a f@sz...?? xD

(való igaz a tavalyi szezonban- többek között- ezen a meccsen ment el a bajnokság, de úgy tudom Grant már lelépett:)) )

poolfanati 2009.03.21. 10:28:18

@Ferguson: most bezzeg kellenének azok az 1-0-ák, mi?:D

petrov144 2009.03.21. 11:19:54

Benitez hosszabbított, ilyenekből nem sok jó szokott kisülni... a villa meg már megmutatta hogy a pl fontosabb nekik mint a juefa kap

Strigo 2009.03.21. 11:57:14

Eddig ebben a szezonban 3-0 és 4-0 lett a Fulham ellen, most tényleg egy 5-0-nak kéne jönnie. Mondjuk ehhez korán gólt kéne szerezni, pl. a 200. United-meccsén játszó Rooneynak.

Ferguson 2009.03.21. 12:00:25

Most olvasom a ManUtd fixture-t: április 5 vasárnap 17.00 ManUtd - Aston Villa PL, április 7 kedd 20.45 manutd - porto BL - EZT UGYE NEM GONDOLJA KOMOLYAN A LIGA????!!!!!!! A JÓ K ANYJÁT A PREMIER LEAGUE-NEK, HA EZT MEGINT MEG MERIK TENNI A MANCHESTERREL, CSAKÚGY MINT A LIVERPOOL MECCS ELŐTT (teszem hozzá, az akkori alig több mint két nap ehhez képest tényleg pihenőnek számított...) :@@@@@@@ Vazze, a megelőző héten válogatott meccsek lesznek hétközben, mi a véreres faxért nem lehetett pl. szombatra (akár 12.45-re, mint a pool elleni meccset) betenni a meccset????!!!!!!! ÉRTHETETLEN ÉS VÉRLÁZÍTÓ!!!!!!! És még csodálkoznak, h a Főnök bojkottálja a sky sports-nak a meccs utáni interjúkat, mert elégedetlen a csapat TV-s scheduljával. (milyen érdekes, a szintén kedden pályára lépő arsenal szombaton tolja majd hmmmmm.....) Lassan kezdem érteni Ferguson-t, amikor arról beszél, h a liga a manchester ellen van és remélem továbbra is bojkottálni fogja a meccs utáni hivatalos sajtótájékoztatókat. Bocs a kirohanásért, de ez most nagyon felqúrta az agyam...

lacikacs 2009.03.21. 12:04:55

@Ferguson: tegnap tökön szúrtad magad? :D

Ferguson 2009.03.21. 12:05:27

@lacikacs: most ennek mi köze van ehhez? pffff...

Strigo 2009.03.21. 12:07:12

@Ferguson: Valahol olvastam, hogy ha kedden játszunk a Porto ellen, akkor szombatra tolják a Villa elleni meccset. Linket nem tudok.

Ferguson 2009.03.21. 12:14:32

@Strigo a divatdrukker: én is olvastam vmi ilyesemit a hét közben és nagyon remélem, h igazad van, de eddig ennek semmi jelét nem láttam. A BBC-n, a sky sports-on és a manutd.com-on is április 5 és április 7 van beírva...

Lencse. 2009.03.21. 12:18:52

Arra hajlok, hogy a MU még nem tudja ilyen látványosan kiadni a frusztrációt, közepes meccsen két, vagy háromgólos győzelem születik. Edwin a harmincadik perctől passziánszozik majd a a kapuban.
A Porto vére viszont nagyon ki fog ontatni, csak hogy a pökhendiségnek is adjak picit. :)

Azt viszont nem bánom ha Keanék tényleg elkapják a Chelsea tökét, magamban szeretném most leegyszerűsíteni kicsit ezt a bajnokságot a két vörös versenyfutására.

Lencse. 2009.03.21. 12:29:26

Pasziánsz basszus. Angol windowsom van, abból nem tudtam kilesni.

crouchy 2009.03.21. 12:34:02

@Ferguson: szegény FA, ne bántsd. Hallották h valami Ferguson elégedetlenkedett a szombat délelőtti meccsekkel kapcsolatban, hát rögtön átrakták vasárnap délutánra. csak a kedvedért. Amúgy tényleg, a tökönszúrással mi van?

crouchy 2009.03.21. 12:34:55

(szombat délelőtt nálam déltől- háromig van)

Ferguson 2009.03.21. 12:36:15

@Strigo a divatdrukker: nah, meg is van. A mai Sun ezt írja:

"But his Red Devils now face two vital games in just 48 hours as they bid to capture an historic trophy Quintuple.

They entertain Aston Villa in a televised clash on Sunday April 5 and Porto on April 7.

A Premier League spokesman confirmed: "The Villa game will go ahead as planned." - szal valszű tényleg igaz a hír. A PREMIER LEAGUE SCHEDULE ÖSSZEÁLLÍTÓI ÉS A SKY SPORTS BEKAPHATJÁK!!! Ez úgy, ah van igazságtalan... ManUtd 4ever

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.03.21. 12:39:56

@Ferguson:

lol, nem gondolod, hogy a sorsolást idény elején készítik el? természetesen nem úgy számolnak olyankor, hogy pl. mind a négy angol BL-iknduló bejut majd a döntőbe.

TEGNAP volt a BL-sorsolás, ember, majd most fogják szépen elkezdeni tologatni a bajnokik időpontját. De hát ugye a Manchester csudálatos keretének az sem okozhatna gondot, ha így maradna, nem? :)))

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.03.21. 12:42:20

@Ferguson: halló, a Sun-ra hivatkozva gerjeszted magad, csak figyelmeztetlek, hogy ilyenből még nem nagyon láttam senkit jól kijönni. :)

Ferguson 2009.03.21. 12:42:24

Jah, és ehhez már tényleg csak zárójelben, halkan teszem hozzá, h a BL-ben szerdán pályára lépő chelsea és liverpool is szombaton fog játszani előtte... NO COMMENT! Remélem a manchester ezt a szégyent nem fogja annyiban hagyni...

undertow 2009.03.21. 12:44:15

@Ferguson:
semmi baj, szórakoztató volt.
a pl a mu ellen van. ahhahahahahahhhahahaaahahaaa

crouchy 2009.03.21. 12:46:52

@pote én elhiszem h az én anyázással megspékelt hülyeségeimet senkinek nincs kedve olvasni, de nekem meg a Fergusonét nincs kedvem..

Ferguson 2009.03.21. 12:47:41

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki: a MAI Sun-ban megerősítették az FA spokesman-re hivatkozva (azért a Sun nem csak hazugságokat ír...). Én csak azt remélem, h neked lesz igazad és tényleg átpakolják szombatra a villa meccset :)

Ferguson 2009.03.21. 12:48:58

@undertow: "a pl a mu ellen van. ahhahahahahahhhahahaaahahaaa" - nem én találtam ki, hanem a Mester mondja már egy jó ideje :D

crouchy 2009.03.21. 12:49:18

amúgy ahogy én a Liverpoolt ismerem, mivel teljesen logikus lenne hogy legyőzzék a Villát, nyilván döntetlen lesz. De ne legyen igazam, és folytatódjon a "nagy tavaszi menetelés"

undertow 2009.03.21. 12:54:03

@Ferguson:
a különbség annyi, hogy ő veled ellentétben nem gondolja komolyan...

capor_ 2009.03.21. 13:05:42

@Ferguson:

Megkapták a lehető leggagyibb ellenfelet a BL-ben, szóval nem értem a felháborodást...
A villa ellen egy egygólos győzelemre simán jók az ifik is...

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.03.21. 13:47:39

@Ferguson:

"United have not exercised their option to bring the domestic game forward to 12.45pm on Saturday "

www.telegraph.co.uk/sport/football/leagues/premierleague/manutd/5026878/Manchester-Uniteds-schedule-could-lead-to-weaker-side-to-face-Aston-Villa.html

várom a nagybetűs, felháborodott tirádát Ferguson és a klubvezetés ellen. :D

poolfanati 2009.03.21. 13:49:57

ferguson: ha nem bírja az ekkora terhelést a keret, akkor essetek ki az egyik sorozatból...(pl.: PL)
nem is olyan hülye a mi rafánk, ugye?:D

nemrég még tényleg az volt hogy ekkora kerettel nem akadály ez...

poolfanati 2009.03.21. 13:51:03

meg a játékosok akkor fognak visszajönni a válogatott szünetről ahol szerintem nem fogják nagyon megerőltetni magukat.

2009.03.21. 13:54:29

Én sem értem a kirohanás tárgyát, a Porto gyakorlatilag gyengébb csapat mint a Villa.

papercut 2009.03.21. 13:56:12

Legalább fél órára szabotálom az NST olvasását, mert az őszi 3:0 után azt írtátok, hogy tavasszal is ennyit fogtok tippelni erre tessék! Mi lesz, ha az meber már a földijeiben sem bízhat De nem baj az eredmény attól még ez lesz, Eduardo, és Arshavin!

Viszlat 2009.03.21. 13:58:52

@poolfanati: sehol senki nem írta, hogy a keret elviseli a kétnaponkénti tétmeccseket, nem kell a csúsztatás. Arról volt szó, hogy a sűrű menetrendet kibírják, de normális esetben a sűrű nem 2 napot jelent egyik csapatnak sem.

lacikacs 2009.03.21. 14:00:41

@Ferguson: kalapevés előtt nem ártana a tegnapi igéretet betartani :D

poolfanati 2009.03.21. 14:05:49

@Viszlat: örülj hogy nem kell a kedvenc csapatod következő meccsére sokat várni:D

mann 2009.03.21. 14:12:14

Azért az tényleg durva, hogy kétszer fordul elő egy csapattal ilyen egy idény alatt. Két nap az nem sok, főleg, hogy mindkét alkalommal BL meccshez kötődik a történet.
Na de most már mindegy is. Az esélyesség terhe melett remélem ezt is elviseli a csapat :).

poolfanati 2009.03.21. 14:24:35

nem kell sok játékos mert rafa akkor csak elcseszi. vegyük meg david villát, akármennyit is kérnek érte!
félelmetes amit torressel együtt tud!

drosiii 2009.03.21. 14:32:23

@poolfanati: Hát ha tényleg annyiból vásárolhat mint amennyit a cikk ír, akkor max 1-2 jobb játékos érné meg nekik. Ha megint vesz vagy 10 újabb játékost olcsón (ilyen Degen, Dossena szintűeket) akkor a keret nem nagyon fog erősödni. Csatárt kell mindenképp vegyen, de nem hiszem, hogy David Villa kijönne az említett 30-40 millió fontból.

capor_ 2009.03.21. 14:38:20

@poolfanati:
Inkább Aguero jöhetne..
De tényleg értelmes szélsők kellenének, pl Bentley vagy Downing..

Ferguson 2009.03.21. 14:40:22

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki: ez esetben nincs mit tenni, ha ez igaz, akkor visszaszívom minden szitkomat és elnézést kérek a kirohanásomért :( Érthetetlenül állok azelőtt, h a united miért nem kérte a meccs előrehozatalát. Remélem Fergie tudja mit csinál, persze, ő mindig tudja... :D Ez még nem változtat azon a tényen, amit már mondtam korábban is, h nincs az a szoros schedule, ami nem engedne meg min. 3 napot két meccs között. Amúgy ezen a héten az angol sajtó élesen kritizálta Ferguson-t a viselkedéséért, h sosem jelenik meg a meccsek utáni hivatalos sky sports sajtótájékoztatókon. A BBC-vel már évek óta nem beszél, mert egyszer a fiáról, jason-ról, leadtak vmi dokumentumfilmet, amiben a kétes ügyeivel foglalkoztak. A times-ban és a guardian-ban is megjelentek ezen a héten olyan cikkek, h ha Ferguson nem tesz eleget a sajtótájékoztatós kötelezettségeinek, akkor kevesebb pénzt kapjon a MU a tévés pénzekből, mint amennyit megérdemel. Lehet Fergie ezért nem akart most kavarni, h előrehozza a meccset, mert már így is sok vaj van a fején :)

Ferguson 2009.03.21. 14:41:13

@undertow: márpedig hidd el, Ferguson teljesen komolyan gondolja. Nem úgy ismerjük, h akármit is komolytalanul gondol, amit mond...

Ferguson 2009.03.21. 14:43:50

@lacikacs: szálljál már le erről a témáról, lapozzunk légyszi. Köszi :)

Ferguson 2009.03.21. 14:45:58

@Jo_Jo: ez k nagy kép és cikk LoooL :D Kösz érte

petyaaftc17 2009.03.21. 14:45:59

Aki nyerniakar rakjon a blackburnre kb 6 jatekosuk serult(bennfentes info)

undertow 2009.03.21. 14:46:29

@Ferguson:
ok, elhiszem, hogy nem tudsz a sorok között olvasni :p
pedig a napnál is világosabb, hogy minden ilyen kirohanása egy célt szolgál: nyomást gyakorolni az FA-re, a bírókra, hogy ott legyenek a szavai a fülükben, amikor legközelebb akármilyen döntést kell hozniuk a muról.

drosiii 2009.03.21. 14:48:53

@undertow: Ez mókás volt. Még több ilyet kérlek. Nem vagy kicsit üldözésmániás?

undertow 2009.03.21. 14:59:46

@drosiii:
nem. pusztán használom az agyam. szerinted rednose azért csinálja állandóan a műsort, mert egy hisztis dilettáns vén fasz, vagy van valami célja a kirohanásainak? szerintem egyértelműen az utóbbi. hosszú-hosszú évek óta csinála, nagyon is jól. nem is csoda, hogy josé bírja, sokat tanulhatott a tintás skóttól.

drosiii 2009.03.21. 15:02:52

@undertow: Nyilván azért csinálja mert célja van vele. És, ha a schedule-t szidja, az nem azért van, mert azt akarja elérni, hogy nekik fújjanak a futballpályán. Ő ennél sokkal őszintébb, mint azt magad is észrevehetted. Ha nem tetszik neki a schedule, akkor azt támadja, ha nem tetszik neki a játékvezetés, akkor meg azt.

Ferguson 2009.03.21. 15:02:57

@undertow: én sose mondtam, h Ferguson nem gyakorol pszichikai nyomást, de ez megengedett bizonyos mértékig. Amikor túllőtt a célon, akkor mindig meg is büntették. Ő a legtöbbet büntetett menedzser a bírós kirohanásai miatt... Azt meg, h a liga a manchester ellen van úgymond, nem nehéz belátni. A londoni fejesek nem különösebben kamázzák a manchestert, főleg nem a szabadszájú és (néha joggal) visszafeleselő skótot :)

undertow 2009.03.21. 15:07:04

@drosiii:
tehát ha bármi nem tetszik neki, akkor támad. a döntéshozók meg biztos listát tartanak arról, hogy melyik szól nekik és melyik nem :)

drosiii 2009.03.21. 15:08:46

@undertow: Mi azzal a baj, ha nem tetszik neki valami és annak hangot is ad?

undertow 2009.03.21. 15:11:08

@Ferguson:
én nem mondtam, hogy engem zavar a pszichikai hadviselése. pusztán mókás, hogy sokan ennyi év után se látják, hogy mire megy ki a játék.

az meg továbbra is nevetséges, hogy az fa a mu ellen lenne. teljesen vakok vagytok az összes döntésükre, ami épp nem kellemetlen a mu számára. majdnem annyira megmosolyogtató ilyet hallani egy mu drukkertől, mint amikor azon sírnak, hogy milyen sok pénzt költ a chelsea :)

drosiii 2009.03.21. 15:14:49

@undertow: De akkor nem értem a fennakadást. Nyilván nyilatkozataival nyomást akar gyakorolni azokra a dolgokra, amik nincsenek az inyjére. Ez szerintem teljesen normális.

undertow 2009.03.21. 15:23:28

@drosiii:
igen, ez normális. nem normális azt hinni, hogy fergie egy pillanatra is komolyan gondolja az összeesküvés-elméleteket. mert nem. csak kihasznál minden lehetőséget a csapata helyzetbe hozására.

drosiii 2009.03.21. 15:47:16

@undertow: de pont te írtál ilyen elméletet: pedig a napnál is világosabb, hogy minden ilyen kirohanása egy célt szolgál: nyomást gyakorolni az FA-re, a bírókra, hogy ott legyenek a szavai a fülükben, amikor legközelebb akármilyen döntést kell hozniuk a muról.
:D

Strigo 2009.03.21. 15:49:45

működő (nem kínai) linket tud valaki a Fulham-Unitedre?

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.03.21. 15:53:23

csisziri-csúszik a Spur-Chelsea kezdése "előre nem látott körülmények miatt". szó van valami "gyanús csomagról" a WHL közelében. izgi.

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.03.21. 15:54:29

akkor még pont el tudok ugrani passiógyümölcs-konzervért.

undertow 2009.03.21. 15:55:26

@drosiii:
ez fájt. de tényleg. 2 hsz-szel elöbb majdnem szóról szóra ezt írtad te is...

sepsta75 2009.03.21. 15:59:49

Hajrá FULHAM!!!
Remélem megint kapnak egy négyest Céék :D:D

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.03.21. 16:16:52

a sp?rs nem kezdte el a meccset, mert a tűzszerészeket várják... Ágyúval kellene menni és...:)

GO GUNNERS!!!!

Lencse. 2009.03.21. 16:20:35

Hohó! Feladat áll a Manchester előtt!

Jo_Jo 2009.03.21. 16:21:17

Scholes "beállt" kapusnak, tőle ilyen hibát nem várna az ember...

drosiii 2009.03.21. 16:21:51

@undertow: Jó, egy dolgot félreértettem. Na és? De amúgy meg zöldágra vergődtünk.

Ferguson 2009.03.21. 16:22:13

Scholes mi a faxt művelt te Jézus Isten!!!! Ilyet nem lehet csinálni egy ilyen rutinos játékosnak, inkább legyen gól, minth tizi + kiállítás :(((( Húúúú de nehéz lesz innen...

Ferguson 2009.03.21. 16:24:55

Teljesen szét van esve a manchester :(((( Ezért készültek egy hetet erre a k meccsre???!!! :@@@@ SZEDJÉTEK MÁR ÖSSZE MAGATOK!!!!

mann 2009.03.21. 16:25:39

SAF biztos tudja, hogy miért Scholes kezdett és miért nem Rooney, ahogy előzetesen megadta. Palika nagy f@szságot csinált.
Úgy tűnik, hogy benne maradt a csapatban az ütés a Pool meccs után.
Ha bajnokok akarunk lenni, innen is nyerni kell.
És fel kellene keményedni, mert a spori megfújja a hazai pályát a test-test elleni küzdelmeknél.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2009.03.21. 16:26:09

ni, Ferguson, (az igazi), már nem is piros, hanem fehér a kispadon. a rágó azért nagyon szenved a szájában.
MU most mutasd meg...

Jo_Jo 2009.03.21. 16:27:42

van der sar ma se fogja megdönteni a pasziánsz rekordját

Viszlat 2009.03.21. 16:28:31

Mondjuk középpályánk mintha nem is lenne. Hát... kemény lesz ez így.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2009.03.21. 16:29:39

VDS már most többet védett, mint az egész múlt héten...

Ferguson 2009.03.21. 16:30:13

Cé Ronaldo-nak vajon mennyi időbe telik rájönni, h emberhátrányban hátra KELL jönni védekezni és kétszer annyit kell futni...?!

Ferguson 2009.03.21. 16:34:15

Agyon fog minket így verni a fulham! Berba helyett rooney-t be kell hozni, mert ő tud futni és védekezni is adott esetben...

Lencse. 2009.03.21. 16:34:15

Ellenben Schwarzer egész jól halad a szakdolgozatával a menyétek szaporodásáról.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2009.03.21. 16:36:24

egy félidőt fog játszani az MU, a 2.-at... ha addig kibirják. a Fulham meg nem bírja így végig a meccset.

lonicera 2009.03.21. 16:36:33

mu vegyen vissza az arcból és kezdjen végre játszani

Ferguson 2009.03.21. 16:38:36

Ha ezt a meccset innen megnyerjük, megkockáztatom az lesz minden idők legbravúrosabb MU győzelme, ütné a 99-es bl döntőt is. Mondjuk nem sok esélyt látok rá... :(

Ferguson 2009.03.21. 16:40:28

Amilyen elbaxott egy nap ez, gondolom még vki meg is fog sérülni...

drosiii 2009.03.21. 16:41:34

@lonicera: ja, lassan ideje lenne.. Ha meg hullámvölgy, akkor a legeslegjobbkor jön, és így idény végére fognak kilábalni belőle a fiúk. Csak remélem még időben.

mann 2009.03.21. 16:43:17

@Ferguson: Ugyan már. Nehezebb kissé a feladat, de meg kell oldani. Ne temessük a bajnokot ;)
"Játszóbb" csapatot kellene felküldeni a második félidőre. O'Shea helyett talán Rafael, aki támadásban is jó. Előre pedig Park helyett Wazza. Szerintem.

questra 2009.03.21. 16:45:23

működő linket valaki, ami nem sopcast?
Plííz

Lencse. 2009.03.21. 16:46:44

Ronaldo bele fog kopaszodni abba, amit most kap majd az öregtől. :)

Ferguson 2009.03.21. 16:47:49

ÚrIsten, ez a fletcher olyan gyenge, h az nem igaz...

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2009.03.21. 16:49:29

eurosport streameli a csatornáit live, de fizetős...

Ferguson 2009.03.21. 16:50:03

Azt nem értem, h ha nem tudunk mit csinálni, akkor lőjjük kapura a labdát 25-ről, felesleges ívelgetni a lepkefing erejű berbatov felé ívelgetni a labdát...

Azazello007 2009.03.21. 16:50:35

Valami nagyon nem oké a Manchesterrel.

Viszlat 2009.03.21. 16:50:43

Ennél csak jobb lehet a második félidő, ez vígasztal. :)

Lencse. 2009.03.21. 16:51:57

Félidő. Na, én is pont jókor dicsértem C alázatos játékát. :DD Mindenesetre az egész csapat minősíthetetlen felfogásban játszik, én Fergie helyében hazamennék a félidőben, egyék meg egyedül, amit összehoztak. A Fulham pedig nagyon harap. Mindenesetre nem bánom, ha összejön ez a vereség, kezdene nagyon izgalmas lenni a bajnokság.

sepsta75 2009.03.21. 16:52:56

Végre valaki keményen megszopatja a nagyarcú mencseszterieket,öcsém,öröm néznia Fulham játékát XD
EddiD egy nagy nulla a ManU.

Lacóka 2009.03.21. 16:53:29

@Ferguson: a 38. percig gondolkodtam h ki van még a pályán, akkor egyszer Fletcher labdához ért. Carrick mért padozik? (Rooney ugyanez)

Lencse. 2009.03.21. 16:53:39

@Ferguson: Miért, Edwinen kívül ki az, aki nem egy lábos szar eddig?

psychocska 2009.03.21. 16:55:52

flecser-anderson
berbatov-rúni

majd 60körül giggs-tevez

psychocska 2009.03.21. 16:56:52

illetve inkább carrick mint anderson

Lencse. 2009.03.21. 16:59:29

@psychocska: Hát ha itt Anderson jelenti majd a fordulatot, akkor ööö.. tökönszúrom magam. :D

Berbapapa 2009.03.21. 17:00:23

Giggs rengeteg labdát ad oda az ellenfélnek, de nem tudom, hogy ki lenne a jó a helyére.
A kommentátor az agyamra megy a sipákolásával. A bírótól meg annyi támogatást sem kap a csapat, hogy megállítsa a játékot, ha egy fekvő sérült játékos felett elpattog a labda.

drosiii 2009.03.21. 17:01:38

@psychocska: Én megpróbálkoznék Wellbeck-kel vagy Gibsonnal is. Ők legalább bizonyítani akarnak.

Viszlat 2009.03.21. 17:04:24

No srácok, bring it on!

luis garcia 2009.03.21. 17:04:38

eddig szerencsére úgy tűnik, nem voltak hiábavalóak Rafa szavai az 1-4 után, go Fulham:)

Azazello007 2009.03.21. 17:06:16

@Berbapapa: a bíró felelőssége a Manchester veresége esetén a nullával lenne egyenlő. Nem kéne semmiféle "támogatásra" szorulniuk egy Fulham ellen. Eddig botrányos ez a mai teljesítmény.

Berbapapa 2009.03.21. 17:14:07

@Azazello007: a támogatást értsd idézőjelben, mert ez, sztem elvárható lett volna abban a helyzetben. Normál esetben persze észre sem venném, csak ég a csapat és ilyenkor jobban felhúzza magát az ember a kis apróságokon is.

drosiii 2009.03.21. 17:17:15

@Berbapapa: Azért egész meccsen kapja rendesen Ronaldo a csomagokat... :(

Ferguson 2009.03.21. 17:18:08

Ez a bíró - ronaldo csata félelmetes. Oké, h ad neki egy sárgát egy csúnya becsúszásért, de a fulham játékosok széttapossák/szétrúgják rájátszva arra, h a bíró nem is foglalkozik vele. Csak tényleg meg ne sérüljön vki...

váév építők (törölt) 2009.03.21. 17:19:04

remélem ronaldú jövőre is a mu-ban játszik, heti 180 ezerért...

Salvatore Bonanno 2009.03.21. 17:19:58

A kommentátorgyerek egész végig a Fulham f@...t szopja za Eurosporton. Idegesít.

JClayton · http://bumm.sk/blog/szemtanu/ 2009.03.21. 17:20:39

Liverpool-győzelemmel, Chelsea-döntetlennel, MU-vereséggel ez egy álomforduló lenne. izgalmas lenne újra a PL végjátéka.

Ferguson 2009.03.21. 17:21:11

Na vazze, most már legalább támadunk :)

drosiii 2009.03.21. 17:21:12

@váév építők: Mi is reméljük hogy játszik majd és nem lesz lesérülve...

Salvatore Bonanno 2009.03.21. 17:23:41

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Salvatore Bonanno 2009.03.21. 17:24:48

Fergusonnak már biztos nincs hangja...

Ferguson 2009.03.21. 17:24:50

Vazzze, mi maradt ki te JóIste!!!!!!! K életbe :@@

Ferguson 2009.03.21. 17:25:52

Hihetetlen, h nyom a MU :O

Viszlat 2009.03.21. 17:28:06

25 perc alatt csak beakad egy ezekből... :)

Salvatore Bonanno 2009.03.21. 17:28:07

Basszus, szétvet az ideg...

Ferguson 2009.03.21. 17:28:35

Ebből a meccsből ki kéne hozni min. egy döntetlent. Sokkal jobb a csapat a második félidőben...

mann 2009.03.21. 17:29:29

Scholes milyen fess öltönyben :). Kár, hogy most roppant kényelmetlen lehet neki ez a viselet.

drosiii 2009.03.21. 17:34:04

@Salvatore Bonanno: Akkor az ő eladott labdáira lehet majd építeni :)

Ferguson 2009.03.21. 17:34:22

V d Sar középpályást játszik :) Mekkora figura baz :D

drosiii 2009.03.21. 17:40:08

@Ferguson: Lehet jól jön még ez a pofon is, és akkor a hátralévő meccseken olyan játékot láthatunk mint itt a 2. félidőben.

Ferguson 2009.03.21. 17:40:14

Spurs - chelsea 1-0 wohhóóóóóó :)

Viszlat 2009.03.21. 17:40:27

Úgy tűnik a Tottenham tesz nekünk egy szívességet.

mann 2009.03.21. 17:40:29

Amióta bejött Tevez nem volt helyzetünk.

Salvatore Bonanno 2009.03.21. 17:42:27

@drosiii: Egy pofon nem volt elég? Nekem nem hiányzik ez a 2. is.

drosiii 2009.03.21. 17:43:49

@Salvatore Bonanno: Nem hiányzik, de észhez térítőbb szerintem :) (ennél több már tényleg nem fog hiányozni) Bár én még most is reménykedek hogy nyerhető a meccs Mu szempontból.

Jo_Jo 2009.03.21. 17:43:54

@drosiii: azért most már nem kéne azzal takarózni, hogy jól jön ez a vereség. Már ezen a meccsen jobban kellett volna játszani, tudom egy egyéni hiba miatt alakult így a meccs, de akkor is.
Jól fog jönni ez a válogatott szünet

Salvatore Bonanno 2009.03.21. 17:45:59

Bazz, Gera nem is rúghatott volna rosszabkor gólt................

Lencse. 2009.03.21. 17:46:14

OLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ :DDDDDDDDD

mann 2009.03.21. 17:46:22

Berosálok.
Gólt kaptunk és örülök :)
Gerzson te jó ég

Salvatore Bonanno 2009.03.21. 17:46:52

Ferdinand mi a f@szt csinált ott?????????

Jo_Jo 2009.03.21. 17:47:25

Egyik szemem sír, a másik meg üveg...

váév építők (törölt) 2009.03.21. 17:47:38

nem is tudom, mikor örültem Szipus gólnak utoljára...

popp · http://koncertblog.com/ 2009.03.21. 17:48:35

Milyen gól volt, mondjátok már!

wan2bee 2009.03.21. 17:48:43

na mivan, kipukkant a mencseszter lufi?

Salvatore Bonanno 2009.03.21. 17:48:57

De, kibaszottul szomorú vagyok. És ideges.

Ferguson 2009.03.21. 17:49:14

Mit csinált rooney? Nem láttam. Gera szép volt!

Viszlat 2009.03.21. 17:49:22

popp, felpörgette majd beollózta az ötös sarkáról.

wan2bee 2009.03.21. 17:49:27

gerzson golja otos sarkan hattal a kapunak megkapja, felporgeti, es felfordulatbol beollozza a kilepo kapus es a vedo kozott

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2009.03.21. 17:49:34

felpörgette beollózta féloldalasan :D

Gera az isten! :D

Viszlat 2009.03.21. 17:49:58

@Ferguson: a bíró visszafújta a szabadot, ő meg visszadobta a labdát, amit a bíró úgy ítélt meg, hogy elhajította. Második sárga ->piros.

Ferguson 2009.03.21. 17:50:08

És tényleg mindez emiatt a f**z scholes miatt... :) Ez az idegesítő...

popp · http://koncertblog.com/ 2009.03.21. 17:50:26

@wan2bee: Komoly és épp a Unitednek, fasza!

Jo_Jo 2009.03.21. 17:50:40

Am nem tudja valaki, h mikor kapott ki utoljára a manchester kétszer egymás után??

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2009.03.21. 17:50:59

Rooney meg eldobta a labdát kb 40 méterre, sípszó után, második sárga

váév építők (törölt) 2009.03.21. 17:51:08

@Ferguson: nemrég még istenítetted, ő volt a kihagyhatatlan atyaisten...

wan2bee 2009.03.21. 17:51:09

rooney izombol visszadobta a labdat egy lefujt szabadrugasnal. Elvileg a szabadot elvegzo jatekoshoz dobta, joval a szabadrugas helyen tul, idegesen. es ezt fujta le a biro.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.03.21. 17:51:19

@Viszlat: Nem labdaeldobás volt, hanem földhöz vágás, amiért 50 évvel ezelőtt azonnali piros járt. most csak sárga. :)

Woland 2009.03.21. 17:51:43

1645: GOAL Fulham 2-0 Manchester United
Game over. Andrew Johnson crosses from the right, Zoltan Gera flicks the ball up and then acrobatically volleys in - it's a very special finish and it's a goal they will remember at Craven Cottage for a very long time.

de jo olvasni : )

popp · http://koncertblog.com/ 2009.03.21. 17:51:43

Élednek a portói remények ;-)!

wan2bee 2009.03.21. 17:51:44

kikap a MU, a chlsea, gyonyoru hetvege!

Inferior 2009.03.21. 17:52:32

gera meglőtte a forduló gólját cak maradjon a lábában a a selejtezőkre is

Viszlat 2009.03.21. 17:52:42

@Great Cornholio: persze, kb 40 méterre ért földet a labda először. Értem én, hogy ugrál az adreniled a kárörvendéstől, de legalább intelligensen csináld.

@Ferguson: véleményes, földhözvágás semmiképpen nem volt, tény, hogy elég energikusan dobta vissza, de ezt be lehet tudni a hajtásnak is. A bíró pirosat akart neki adni, a körülmények lehetővé tették, ennyi.

wan2bee 2009.03.21. 17:53:00

nem vagyok benne biztos, hogy rooney nem azert dobta hatra a labdat, mert a legutolso ember akarta elvegezni a szabadrugast, de azert egy kicsit higgadtabban is lehetett volna...

Salvatore Bonanno 2009.03.21. 17:53:42

@Everred: Így van, szemérmetlenül a faszát szopta a Fulhamnek.

Berbapapa 2009.03.21. 17:53:57

Az agyam eldurran.A tisztesség elvesztéséről beszél ez a pali, és bemondja Scholes nevét.

wan2bee 2009.03.21. 17:54:07

everred nem vagy te egy kicsit kabbeaf@szom?

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.03.21. 17:54:38

@Viszlat: Most őszintén, mit várnak az emberek egy vaddisznótól, az marad mindig is. Ja és elég érdekes mozdulattol "löbbölta" a labdát. Mondjuk izomból , dühtől eltorzult arccal, ami csak max a MU szurkolók szerint normális.

Jo_Jo 2009.03.21. 17:55:00

Nah a következő meccsen minden csapatrészből lesz egy eltiltott piros miatt, frankó!
Ha a Villa ellen így is behúzzuk, akkor nem aggódok, ha nem akkor nagyon is

értelmetlen_nevű 2009.03.21. 17:55:22

@Ferguson: Köszönhettek annyit Paul bácsinak hogy ne faszozzátok le egy vesztett meccs után.

(Ezt a Manchestert rühellem, de a Scholes-t, Giggs-t így sem tudom nem szeretni.)

mann 2009.03.21. 17:55:32

Ismét fejet kell hajtani a jobb ellenfél előtt.
Megilletődött, besz@ri volt a MU a meccs elején. Scholes piros lapja után még nyerhettünk volna, megvoltak a helyzetek, de Tevez becserélése megölte a veszélyes támadásainkat. Gera nagyon szépen csinálta a végén.

Viszlat 2009.03.21. 17:55:43

@Great Cornholio: Menjél máshova flémelni. Indítasz földhözvágással, mostmár löbbölés, mi lesz a következő. Szánalmas.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.03.21. 17:55:48

MU nem nyer = mocskos csaló bírók, Inter nyer dettó.:))

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.03.21. 17:56:44

@Viszlat: a "löbbölés" szót ironikusan a ti "csak visszadobta" a labdát kifejezésre írtam, de nem vártam, hogy megértsd.

Romanista 2009.03.21. 17:57:46

@Great Cornholio: na így már értem mér volt mindenki rázizzenve a BL meccsükre.

Ferguson 2009.03.21. 17:57:52

@váév építők: én??? azt írtam, h giggs sokkal jobb nála idén. Ne firkáljál már össze-vissza hülyeségeket ember...

Jo_Jo 2009.03.21. 17:58:13

@nekedX: bocs, nincs Eurosportom :) Elhiszem, h idegesít

Viszlat 2009.03.21. 17:58:14

@Great Cornholio: Elsőre meg földhözvágta. Ennyit rólad. :)

Hispan07 2009.03.21. 17:58:19

Tessék mondani,a MU most akkor válságban van?

irongo 2009.03.21. 17:58:56

Viszlat, ne bántsd már szegény GC-t. Az albán bajnokságot már unhatja, ezért jön ide .. Kaptak egy duplanullát a BL-ben, ahogy az 100%-ig várható volt, aztán most minden botlásunknál itt veri majd ..

Viszlat 2009.03.21. 18:00:31

@irongo: Nem bántom, a kritikával semmi gondom, azokkal az egybites keménycsávókkal van gondom, akik semmi másért nem jönnek, csak fogást keresni, "ha nem jön be ez, majd mondok mást" felkiáltással.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.03.21. 18:00:31

@Viszlat: Na most még egyszer olvasd át és értelmezd, meg fogod érteni, remélem. :)

@Romanista: Örültem volna ha csal a Bíró, mind2 esetben nekünk lett volna jó. :DDD

Ferguson 2009.03.21. 18:00:51

Ellendrukkerek, nyugodtan örülhettek, én is ezt tenném a helyetekbe, de azt a következtetést levonni, h hullámvölgyben van a united, badarság. Egy butaság miatt a 15. percben véget ért a meccs (piros plusz tizi), onnan érdemben nem volt tulajdonképpen miről beszélni annak ellenére, h a manchester simán kiegyenlíthetett volna.

Lencse. 2009.03.21. 18:01:04

Áá bazze, üvöltve jártam az Angus Young-táncot a szoba közepén, nem tudom, mikor volt rám utoljára focimeccs ilyen hatással. Köszönöm Zoli!! Tavasszal hasonló produkciót, és egy hasonló ábrázatú Ronaldot kérek majd.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2009.03.21. 18:01:10

@Hispan07: igen, úgy néz ki. de ez a gödör kicsike... 2-3 meccsnyi, egyenlőre. szerintem. :)

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.03.21. 18:01:38

erre nem is tudok mit írni...

talán csak ennyit:

NYE-NYE-NYE-NYE-NYE-NYE-NYE!!! :DDD

olil*one 2009.03.21. 18:01:51

köszönöm Mark Schwarzer!
Köszönöm Gera Zoli!

most hajra Spurs!

holnap pedig be kell huzni a 3 pontot!!

váév építők (törölt) 2009.03.21. 18:01:56

nem lennék rágó az öreg alkesz szájában...

nasteey 2009.03.21. 18:02:03

@Hispan07: Persze. Mint a Barcánál. :) Két meccsen nem jött ki a lépés, nagy ügy. Bár én nem érzem azt az erőt a MU-ban, mint tavaly és előtte, de nem hinném, hogy ne nyernék meg a bajnokságot.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.03.21. 18:02:31

Az volt szerencséje az Unitednek, hogy Zoltánunk csak a végére jött be :-).

Everred 2009.03.21. 18:02:52

@Ferguson: azért az, hogy hullámvölgyben vagyunk, az elég egyértelmű.

jajjistenem, a spurs és a villa szívességet kell, hogy tegyen, máskülönben elszálltak az esélyeink

Viszlat 2009.03.21. 18:03:16

@Ferguson: nemnem, nagyobb badarság tagadni a pillanatnyi helyzetet. A kiállítás és a 10 ember egy Fulham - MU esetében nem mentség a 68-32-es labdabirtoklásra és, hogy nem volt kapura tartó lövésünk az 52. percig. Ez bizony hullámvölgy, minden évben van ilyen, általában 2 meccs, remélem most sem fog tovább tartani.

Lencse. 2009.03.21. 18:03:37

Komoly magasságokban szálldosnak most a focicsukák a vendégöltözőben, azt hiszem.

váév építők (törölt) 2009.03.21. 18:03:49

a mu így is simán nyeri a bajnokságot, apool is fog még pontokat hullajtani....

rizla 2009.03.21. 18:03:54

magyar góllal kikapni nem szégyen. főleg nem egy gera ollóval: DDDDDDDD bár csak 1 másodpercet láttam a mozdulatból, de valami olyasmi volt. azt hiszem ettől kicsit helyreáll az önbizalma szotyinak.

az MU meg no comment, nem hittem volna, hogy a múltkori pofon után képesek lesznek odafordítani a másik orcájukat is.

Ferguson 2009.03.21. 18:04:14

@Everred: miért szálltak volna el az esélyeink? Amíg elsők vagyunk gond egy szál se :)

Hispan07 2009.03.21. 18:05:02

No csak azért kérdem, mert a szezonban csak egy MU meccset láttam egészben, az Inter ellen, nincs is még két hete, és ott mindenre gondoltam, csak arra nem, hogy két koki következik, a a Púltól és a Fulhamtől... összefoglalná valaki 2 mondatban, mi is történt ezidő alatt?

papercut 2009.03.21. 18:05:15

@NST "A félelmek nem igazolódtak be, mert a United nem fektetett sok energiát a mérkőzésbe, és a már jólmegszokott 3-0-lal mehettek haza (a NU - Arsenalra már most 0-3-at tippelünk) "A 0-3-mas tippemet akarom!!!

mann 2009.03.21. 18:05:48

Ja. Lehet döfködni a MU földön fekvő, döglött hulláját, jönnek is a keselyűk. Lakmározzatok hát!:) Érthető, sokat kellett erre várni.:)
A bíró megfújta a hazai pályát, ennyi és nem több. Pantsil köcsög volt, de kb. annyira rugdosta C-t amennyire általában szokták. Nála kicsit véleményes talán a dolog, de nem ezen múlt.
Azon sokkal inkább, hogy úgy kezdtünk mintha még mindig a Pool elleni meccsen lettünk volna.
Problémának éreztem Wazza padoztatását. Scholes-Giggs egyszerre, Fletch meg jobbszélre? Miért?
Remélem Berba nem sérült meg, nagyon húzta a lábát.
Scholest pedig nem f@szozzuk! Akármit csinál!

Everred 2009.03.21. 18:05:58

@Lencse.: hát pedig az öreg csak magának köszönheti ezt, a Scholes-Giggs belső középpálya egyszerűen ÖNGYILKOSSÁG, már ránézésre is.

Amúgy meg a srácok hozzáállásával a második félidőben semmi gond nem volt, sajnos kimaradtak a nagy helyzetek is.

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.03.21. 18:06:02

@rizla:

az hagyján baszki, én csak a szaltó végére kapcsoltam oda :(

de itt megnézheted:

www.101greatgoals.com/videodisplay/2247511/

Lencse. 2009.03.21. 18:06:09

Remélem, Zlatan Ibrahimovic és Samuel Eo'o kiemelt figyelemmel követte az utolsó perceket, van még mit tanulniuk. :o)

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2009.03.21. 18:06:13

Hát azért most nem szívesen lennék MU játékos...ha anno Beksi stoplist kapott az arcába, ez a meccs után miket dobálhat az öreg???

Ferguson 2009.03.21. 18:07:12

@Viszlat: az első félidőben valóban xarok voltunk. A másodikban viszont óriási mákja volt a fulhamnek, amikor park és rooney egy másodpercen belül nem tudták beverni 3 méterről. A második félidő nagy részében jól játszottunk. Én azért nem beszélnék hullámvölgyről, mert ez a meccs nem adott teljes képet szerintem.

Ronal-d'oh! 2009.03.21. 18:07:34

@Jo_Jo: bocs, tényleg felhúztam magam, bocsbocsbocs.

Az milyen már, hogy a Boro kiesik?

Hispan07: kijött a majdnem két teljes szezonnyi fáradtság, mást nem tudok. Hülyébbnél hülyébb hibák, halom kiállítás, idióta szabálytalanságok... Semmi nem jön össze. Legalább egy kis szünet most.

d3vnull 2009.03.21. 18:09:04

"Scholest pedig nem f@szozzuk! Akármit csinál! "
Aztán miért ne?

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.03.21. 18:09:29

Ferguson nyilatkozata a meccs végén: felháborító, hogy egy hetes szünetekkel zökkentik ki a csapatot, panaszt tesznek a FA-nél.

:DDD

Ferguson 2009.03.21. 18:09:36

Elnézést, h lef**szoztam scholesy-t, én voltam az. Bocs érte :( Természetesen egy LEGENDA. Ugyanakkor neki is gyakran eldurran az agya, most meg egy ilyen döntő hiba? Érthetetlen... :(

Viszlat 2009.03.21. 18:09:45

Valaki írta, hogy ha big4 mind a négy tagja nyer akkor lenyeli a kalapját vagy mi. Mi van akkor ha mind a négyen kikapnak? :D

Lencse. 2009.03.21. 18:10:33

@Everred: Hát ez talán igaz, de az első félidőbeli hozzáállást semmiképp nem menti.

mann 2009.03.21. 18:10:45

A második félidőben hajtott a csapat, volt egy jó időszak mikor nyomtunk. Abból lehet meríteni, de a többi dupla nulla volt.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.03.21. 18:11:06

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki: Fúúú, ezt köszi, óriási gól volt és utána a szató is ott volt. Bravó Gerzson!

poolfanati 2009.03.21. 18:11:30

@Fekete Pákó: ezt azonnal úgy moderálnám...

mann 2009.03.21. 18:12:48

@d3vnull: Ez Fergusonnak szólt és a MU szurkereknek. A többiek azt csinálnak amit akarnak ;)

Ferguson 2009.03.21. 18:13:10

Amúgy nem történt semmi. Egy bajnokság olyan, mint egy boxmeccs: adunk is, kapunk is. Most mi éppen kapunk. De eddig szinte csak adtunk november óta. A lényeg, h a végén adjuk a legtöbbet és akkor meglesz a bajnoki cím.

poolfanati 2009.03.21. 18:13:37

@mann: "A második félidőben hajtott a csapat, volt egy jó időszak mikor nyomtunk. Abból lehet meríteni, de a többi dupla nulla volt."
ez donnelly futballfilológia cikkébe kívánkozik:D

Ronal-d'oh! 2009.03.21. 18:13:42

Mondjuk Fergusonnak annyiban igaza van, hogy ha az olasz foci nincs válságban, akkor a United sincs. Mindkét meccs kiállításon úszott el...

Lencse. 2009.03.21. 18:16:34

Behűtöttem egy üveg abszintot, este természetesen Scholes (áthúzva) Zoli egészségere fogyasztok.

Everred 2009.03.21. 18:17:05

@nekedX: a Liverpool ellen szerintem nemhogy 11, de 12 emberrel sem egyenlítettünk volna.

Ma a kiállítás előtt is jobb volt a Fulham, Fergie már fentebb tárgyalt elképesztő kezdőcsapatának köszönhetően. Persze Scholes hülyesége ettől még döntő jelentőségű volt, jóval fontosabb, mint Vidicé múlt héten.

Ferguson 2009.03.21. 18:18:17

Páran feltettek pár kérdést, ezekre válaszolnék. Gera 6 hónap után lőtt újra gólt Angliában, ha jól emléxem, a MU pedig 2005 áprilisa óta nem kapott ki kétszer egymás után...

Ronal-d'oh! 2009.03.21. 18:18:26

@Everred: Hát a fura kezdőkre mondhatnám, hogy Chelsea elleni 3-0, de fölösleges, mert gondolom mindenki emlékszik rá. Kifogyott a benzin, most csak az a kérdés, hogy találunk-e egy kutat időben?

Titi120 2009.03.21. 18:21:03

Nem tudom van -e olyan játékos Gerán kívül a Fulhamben, aki ilyen gólt bír akasztani ...

Ráadásul ezt az élményt pont az MU ellen nyújtotta nekünk.
Öröm volt nézni utána Fergusson arcát ! :)

Ferguson 2009.03.21. 18:21:58

De röhögnék, ha holnap elintézné a pool-t a villa és akkor a MU lenne a forduló nyertese minden idők egyik legxarabb produkciójával is :)))

Ferguson 2009.03.21. 18:23:10

A white hart lane-n megállt az idő v mi a tök van? Fújják már le azt a rohadt meccset és nyerjen a spurs...

Everred 2009.03.21. 18:23:14

@nekedX: akkor azért Fletcher-Giggs középpálya volt, és játszott Rooney, Ronaldo pedig szélső volt.

Nekem az sem tetszett a meccs előtt, ez igaz, de akkor Fergie-nek teljesen igaza volt a kockáztatásban. Ez a mai viszont szerintem kudarcra volt ítélve, ha Giggs játszik kezdettől második csatárt és Fletcher-Scholes van középen, akkor lett volna benne némi fantázia.

Romanista 2009.03.21. 18:23:19

@Lencse.: csak okosan. úgyértem folytásnak valami gyengébb sört.

drosiii 2009.03.21. 18:24:53

@Ferguson: Chelseatől továbbra is jobban kell tartani, köszönjük meg nekik ezt a bukdácsolást. Poolnak még legalább két BL meccse van és az előtte lévő bajnokikat tuti beáldozza Benítez :)

Ferguson 2009.03.21. 18:26:20

Full time: spurs - chelsea 1-0 :) wáhháááááá az első teljesítve. Holnap jöhet a villa...

Lencse. 2009.03.21. 18:28:00

És a Spurs is megütötte a kékeket, fasza. Lesz itt még izgalom, ha 666 is úgy gondolja.

Romanista: Természetesen Wayne Rooney-i óvatossággal járok majd el. :)

badblood 2009.03.21. 18:28:32

:@!!!

:@!!!

:@!!!

Spurs-Cheslsea 1:0

:@!!!

Nna, ha holnap meg nyer a pool... :@!!!

Everred 2009.03.21. 18:31:26

köszönjük a Spursnek.

Azér mégse engedjük már, hogy a Liverpool legyen a bajnok. Az mennyire komolytalan lenne már.

mann 2009.03.21. 18:34:49

Én abszintot nem tudok óvatosan fogyasztani :)
De most körtepálinka lesz soron. Egy ilyen meccs után kell valami zsibbasztó.
Grat Spurs, "megfelelő csapat a kényes feladatra" :)

Eric07 2009.03.21. 18:38:02

Dossena átemel, Zoli ollózgat.. nem tetszik nekem ez a Joga Bonito.. Hová lett a világ rendje??? :)

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.03.21. 18:38:12

ááá, én meg kocsival akartam koncertre menni, de azt hiszem át kell terveznem az estét :)

montipájton 2009.03.21. 18:41:18

Brutálisan nagy gratula Gerának!

Naggggyon jókor jött ez a csodagól: kit érdekel a Fulham - a válogatott miatt!!

Woland 2009.03.21. 18:41:56

jol jatszottunk, a Chelsea sem volt rossz - a vegen nagyon kellett izgulni - de megerdemelten nyertunk.

Lennon ujabb egy golpasszt adott, Modric meg mertani pontossaggal illesztette a bal also sarokba a labdat. Gomes nagyon magabiztosan vedett megint - bar Woody es King mogott senki sem lenne tul ideges : ) Assou-Ekotto teljesen belenott a PL-be, semmivel sem logna ki a legjobb csapatokbol sem. (ezt sem hittem volna par honapja!) Palacios kopirozta Essient aminel nagyobb elismeres nem letezik. bent szetfutotta magat, jol is kombinalt, lukra-futott, nehez lesz Pavljunak visszakerulni a kezdobe. de Jenast, Keano-t meg Corlukat sem lehet rossz szoval illetni. nagyon jo csapatmunka volt. foleg hogy a Chelsea sem jatszott rosszul (Lampardnak voltak jobb napjai is azert...)

egymas utan verni a Villat idegenben meg a Chelsea-t otthon - ezt almodni sem mertem volna.

csak azt sajnalom hogy a mocsok Fulham nyert - bar Gera goljanak majdnem annyira orulok mint Luka-enak : )

kosz a Chelsea-nek az ujabb jo meccset es sok sikert az uldozeshez - meg nincs veszve minden!

Lencse. 2009.03.21. 18:47:53

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki: Azért ez elég gyanús, hogy a medve bőrére lesz. :)))

@Eric07: Eközben Giggs beadásai a közvetítőállásban kötnek ki.

macca17 2009.03.21. 18:52:32

mégiscsak izgi lehet a pl végjátéka :)
hej de jó is ez

Everred 2009.03.21. 18:59:46

azér Martins tizenegyese Vucinicéval vetekedett

sörbarát 2009.03.21. 19:07:41

wow szép volt Gera! Cé már most látta, hogy milyen lesz majd a magyar-portugál meccs :DDDD

Woland 2009.03.21. 19:16:21

A Newcastle eddig kiraly. Valszeg visszaut majd a rengeteg elbaszott lehetoseg.

Woland 2009.03.21. 19:18:16

kurva jo meccs eddig a Castle-Arse - lehetne siman 3-3 a felido.

papercut 2009.03.21. 19:21:42

vaki tud küldeni egy működő linket az newcastle arsenalhoz?

Lencse. 2009.03.21. 19:30:58

Ezért nagyszerű dolog különben a foci. Mikor felkeltem, még nem is nagyon jutott eszembe, hogy ma MU-meccs. Mikor leültem elé, úgy terveztem, hogy szundítok közben egy jólesőt. Erre fel 17:45 óta be vagyok zsongva, mint a hülyegyerek. A hitetlenek sosem fogják ezt megérteni. :)

nordsee 2009.03.21. 19:45:02

Na azér' ilyenkor szokott a Pool leixelni otthon, ha nem kikapni. Ne legyen igazam...

papercut 2009.03.21. 19:47:05

Áhh ez is működött kb fél percig? Valakink ninc
s egy másik?

Woland 2009.03.21. 19:49:54

hihetetlen mi megy a St. James Parkban : ) ket gol egy perc alatt

Woland 2009.03.21. 19:55:12

gyonyoru gol Diaby-tol 1-2... jol hasznalta ki az emberelonyt az Arse...

Woland 2009.03.21. 19:57:43

Nasri 1-3 osszeomlott a Castle... ez a Steven Taylor serules kicsinalta oket.

United82 2009.03.21. 20:06:12

Azt hiszem az első félidőt méltán nevezhetjük a United elmúlt 15évének legótvarabb teljesítményének, kezdve Fergie kezdőcsapatától át (Scholes+Giggsy együtt belső kpályán...atyaég...), a mutatott lélektelen játékig, mindenki nagy nulla..kivéve VDS-t aki megakadályozta hogy 0-4 legyen a félidő. A második félidőben voltak periódusok mikor érett az egyenlítés , az utolsó 15percben viszont a Fulham uralta megint a meccset és Zolika első értelmes Fulhames megmozdulása eldöntötte a meccset.
Azon túl h teljesen megérdemelten kaptunk ki, nem tudok elmenni szó nélkül a bíró mellett. Nem Scholes kiállítását kérdőjelezem meg, megérdemelte a pirosat.
DE az a Plansil vagy kicsoda 4x úgy döngölte bele Ronaldot a földbe hogy mindegyik sárga lapot ért volna, de még csak le se fújta, nem csodálom h elborult Ronaldo agya és utána nagyon csúnyán pirosat érően csúszott be az egyik Fulhamesnek. Aki pedig megmagyarázza nekem Rooney kiállítását azt meghívom egy sörre, visszadobta a labdát Giggsynek a szabadrúgáshoz, ha Giggsy lekapja a levegőben akkor senki nem szól egy szót se, de hát nem kosaras...
mindenesetre így hogy a Villa meccs vasárnap , a Porto meg kedden lesz legalább nem kell sokat gondolkodni ,Vidic,Scholes,Rooney a porto ellen játszani fog tutira:)
LEgalább a Chelsea is kikapott, holnap meglátjuk mi lesz. Egy biztos az első félidőben megvolt a bajnokságban legmélyebb mélypont ami csak létezhet, ennél már csak jobb jöhet:)
A következő 2 meccsen eldől a United sorsa.

Most már fujják le a Castle-Arsét..kéne egy telitalálat:)

Ronal-d'oh! 2009.03.21. 20:10:17

Otthon a Villa ellen sok minden el fog dőlni... Ha ott se nyerünk, akkor tényleg krízis van, ha győzünk, már megvan a bajnoki cím.

United82 2009.03.21. 20:25:57

No király, legalább van egy telitalálatom:)

faragatlan · http://www.faragatlan.hu 2009.03.21. 20:39:19

Ennél jobban nem is alakulhatott volna. Most már "csak" nekünk kell behúzni a Villa elleni meccset.

luis garcia 2009.03.21. 20:50:13

miért is lenne komolytalan, ha a Liverpool megnyerné a bajnokságot? tán csak nem mert oda vissza verték a nagy manure brigádot?
hihetetlen hogy nem bírjátok elviselni a vereséget. én a helyetekben az elmúlt két meccs után meg sem mernék szólalni. erre ti mint a hisztérikus kislány , mutogattok felváltva hol a bíróra, hol saját játékosaitokra...

sporttárs 2009.03.21. 20:58:09

Gera kritkán aluli időszaka remélhetőleg ezzel lezárult, a válogatottban is, bár az öszefüggést még nem látom tisztán. :)

A Manchester meg gödörben van, nem baj az, már úgyis mindenki mindent neki adott jó előre, legalább látjuk, hogy nem ilyen egyszerű az élet. :)

Woland 2009.03.21. 21:07:58

@luis garcia:

bocs, de megis kit szidjanak a sajat jatekosaik helyett? : ) szerintem megerdemlik! kis tulzassal Scholes bacsi verte meg oket ma. ilyen komikusan hulye dolgot ritkan lehet latni focipalyan pedig viszonylag keves a Nobel-dij per kopf a sportagban. (no meg a skot piasnak is jar a kritika.)

a Liverpool Premier Ligas bajnoki cime engem is meglepne - de pusztan azert olyan meg nem volt. (na meg a keret erossege miatt, annak ellenere hogy ma bebizonyosodott hogy a venek tanacsat kezdetni bebaszhat konnyen, szoval a ManU tartalekai sem vegtelenek.) a mutatott forma alapjan most siman benne van a pakliban. a Chelsea-t szivesebben latnam a rakas tetejen, de a Poolnak vasarnapig legalabbis jobb eselye van.

azt meg el sem hiszem hogy a Tottenham milyen kozel kerult a hetedik helyhez... harom pont! holnap atvedlek macskafeleve Hull es Sunderland-sikert remelve.

crouchy 2009.03.21. 21:16:32

na látom elszálldostak itt az agyak, az nst-stáb meg kollektívan elvonult, és senki nem maradt moderálni. am én épp ma fedeztem fel, hogy az Eurosport lúzercsapatába ott virít a középpályán Zoli, erre bmeg tessék:):) Holnap nyerni kell fiúk, és akkor.. Akkor Benitez nem tudom mit fog mondan,i h mi a fontosabb.

luis garcia 2009.03.21. 21:36:02

"Ferguson claimed yesterday that Liverpool were “well ahead of us in spending in the last five years”, but the statistics appear to support Benítez. United’s gross spending since June 2004, when the Spaniard arrived at Anfield, totals £221.95 million compared with £212.6 million by Liverpool. Ferguson’s net spending over that period is £147.90 million compared with Benítez’s £111.39 million. " (times online)

mikor kezd már feltűnni az öreg alkesznek hogy hülyeségeket beszél? amitől felállt a szőr a hátamon, az az álmok színházában történt zakó utáni kimagyarázás egyik mondata: mi voltunk a jobbak :) remélem hogy a PL mu-nak hátralévő csapatai is elhiszik már, hogy verhető a mu, és ha emellett a Liverpool is be tudja húzni a maga meccseit, akkor nagyon nagy boldogság lesz a Mersey partján :)

heinrich · http://nst.blog.hu 2009.03.21. 21:48:45

Szolgálati közlemény!

Pöte távollétében kimoderáltam ezt-azt. Ha Fekete Pákó szívesebben kommentelne máshol, nem marasztaljuk, de everred és nekedX is nyomhat húsz fekvőt. Inter cirkusz, MU hiszti... jelzem a Bundásból még tán soha nem kellett moderálni, de hogy a fair-play listát vezetjük, az biztos.

Viszlat 2009.03.21. 21:50:41

@heinrich: ahogy a divatdrukkerek feltűnnek ilyenkor, úgy a divat a jólmenő csapatot fikázni emberek is, hígult kicsit a társaság, de remélhetőleg nem maradandóan. Mindenesetre köszönjük a takarítást.

crouchy 2009.03.21. 21:54:32

@heinrich: "jelzem a Bundásból még tán soha nem kellett moderálni, de hogy a fair-play listát vezetjük, az biztos." A semmiről nehéz is vitatkozni:)

Inferior 2009.03.21. 22:00:47

@Viszlat: hagyjuk már ezt az iskolás divatdrukkerezést, ha kérhetem. köszi

Viszlat 2009.03.21. 22:18:48

@Inferior: hagyjuk már ezt az óvodás királyi többesben kérve megmondom a tutit, ha kérhetem.

SamS 2009.03.21. 22:23:40

Benítez rossz helyre költi a pénzét,egyébként nem tudom, mikor döbben rá, hogy a nyilatkozataival saját csapatát hátráltatja - a múlt heti meccsek ellenére. Inkább foglalkozna azzal, hogy vajon Ferguson miért tudott megszerezni egy Ronaldot alig több pénzből, mint amit a pincér kiperkált Babelért.

A bajnoki versenyfutást illetően: nagyon jól jön most nekünk ez a szünet két vereség után. Ha holnap nem nyer a Pool, lélektanilag és pontszámban is nagyon sokat jelentene a csapatnak. Leginkább most lélektanilag vagyunk rossz helyzetben, mert a következő meccseink könnyebbek és még mindig vezetünk. Bár a Villa elleni derbi keménynek ígérkezik, Vidic, Scholes és Rooney nélkül...Bár szerintem Rooney hiánya okozhat csak nagy gondot, mert Tevez sajnos minőségi romlást jelent hozzá képest.

luis garcia 2009.03.21. 22:28:12

@SamS: nem Benítez intézte a csapat igazolásait, hanem Parry. Szerinted miért van hogy Rafa a szerződésében sokkal nagyobb befolyást akart az átigazolási ügyekben? most meg is kapta nagyjából, hogy Parry kiesett a versenyből.

Martin Astin 2009.03.21. 22:29:19

@Viszlat: Látom, az nem zavar, hogy Te is királyi többesben osztottad a lapot feljebb...

Ferguson 2009.03.21. 22:31:52

@crouchy: "Akkor Benitez nem tudom mit fog mondan,i h mi a fontosabb." - na épp ez az :) Mert ha deklarálja, h mindkettő fontos, akkor lehet leültök két pad között a földre :P Egyszerre a kettő nem fog menni a pool-nak (eddig se ment), az egy másik csapat privilégiuma: úgy hívják, h Manchester United :DDD

Viszlat 2009.03.21. 22:34:22

@Martin Astin: szövegértelmezés:

"királyi többesben kérve megmondom a tutit"

Így egyben. Készséggel elfogadom ha szerinted a takarítás megköszönése ugyanez a kategória, de fenntartom magamnak a jogot, hogy hangos röhögéssel tegyem ezt.

Ferguson 2009.03.21. 22:36:49

@luis garcia: remélem azok a PL csapatok pedig, akik a pool-al fognak játszani meg elhiszik, h verhető a pool :DDDD Ami meg Ferguson nyilatkozatát illeti a pool meccs után, bizony van olyan, h nem az a csapat nyer, amelyik jobban játszik. A pool semmivel sem játszott jobban, mint a MU azon a meccsen, "csak" kihasználta a manchesteriek hibáit, ő meg nem hibázott, így a manchesternek nem volt mit kihasználni. Ilyen egyszerű játék a foci sajnos. Ettől függetlenül még Ferguson érezhette úgy, h jobbak voltak a pool-nál - mondjuk én inkább úgy fogalmaznék, h a pool nem volt jobb nálunk. Amúgy azért nyilatkozta azt, h jobbak voltak a pool-nál, h ne az a látszata legyen a meccsnek, h a pool lefocizta a MU-t, mert ez nem igaz az 1-4 ellenére sem...

Ferguson 2009.03.21. 22:41:42

@luis garcia: jah, és h mire is gondolok? Egy közelmúltbeli példát véve az inter nem játszott rosszabbul a manchesternél a bl visszavágón (sőt, szerintem több helyzetük is volt, két kapufájuk stb.), mégis kikapott 2-0-ra...

Woland 2009.03.21. 22:48:55

@Ferguson:

ha Old Red Nose csupan azt mondta volna hogy nem volt nagy kulonbseg a ket csapat kozott a zako ellenere akkor szerintem senki nem rohogne rajta. De azt mondani hogy jobb volt a ManU, hat az sajna meltanytalan. mondja azt hogy egyeni teljesitmenyeken ment el a meccs, vagy hogy a golkulonbseg nem realis. Teged is idegesitene ha valaki azt mondana hogy az Inter JOBB volt a ManU-nal ahelyett amit te is elismersz.

nem?

luis garcia 2009.03.21. 22:52:59

@Ferguson: ""csak" kihasználta a manchesteriek hibáit, ő meg nem hibázott, így a manchesternek nem volt mit kihasználni."

vedd már észre hogy ez azt jelenti hogy jobb volt a Liverpool...egy 1-4-et meg simán lehet lefocizásnak hívni, mint ahogy az is volt.

SamS 2009.03.21. 23:01:47

Jah. 5 kapuralövés, ebből 2 óriási egyéni hiba, egy büntető, egy szabadrúgás. Megérdemelte a Pool a győzelmet, de lefocizás az 2008 tavaszán volt az Old Traffordon, amikor az idegbeteg VKP-teket kiszórták...

sepsta75 2009.03.21. 23:03:09

Pantsil a hét játékoa nálam!

Ferguson 2009.03.21. 23:10:38

@Woland: szerintem az inter tényleg jobban játszott a manchesternél, főleg az első félidőben. Ezt magam is elmondtam annak a meccsnek kapcsán. Fergi is azt nyilatkozta utána, h a játékkal nem elégedett és szerencsések voltunk, h előnnyel mentünk a szünetre. Amúgy a "mélyrepülés" azon a meccsen kezdődött, a középpálya ott krepált be nagyon, az a középpálya, amelyik utána a pool ellen és ma is csődött mondott. Az inter ellen még segített a védelem, a pool ellen már az sem, a fulham ellen pedig scholes butaságát nehezen lehetett volna kompenzálni.

Ferguson 2009.03.21. 23:18:52

@luis garcia: pont ezt mondom én is, mint SamS. A manchester a meccs 90%-ában "ott volt" úgymond, a szabigól után tényleg szétestek és a negyedik már alázás és lefocizás volt (volt ugye az a gerrard helyzet is, amikor 8 méterről kilőtte a labdát a stadionból). Hasonlítsd össze a mu-pool 1-4-et, ahol a MU-nak vidic kiállításáig reális esélye volt az egyenlítésre, meg vedd mondjuk mittomén a tavalyi mu-arsenal 4-0-ás FA kupameccset, ahol az ágyúsoknak esélyük nem volt szinte a meccs elejétől kezdve. Sőőőőt, nem is kell mu-arsenal kupameccs példát hozni, nézd csak meg a pool-real 4-0-át, tökéletes példa ugyanerre. A real egy percig nem volt a meccsben. Szal csak azt akarom mondani, h nagy különbségű vereség és nagy különbségű vereség között is van különbség...(amúgy meg megnéztem volna, h cé tizije után 2-3 perccel vidic hiba és torres egyenlítés nélkül mire lett volna képes a pool). Üdv neked

Woland 2009.03.21. 23:35:42

@Ferguson:

tenyleg az az oszinte velemenyed hogy jobb volt az Inter? csak mert en is neztem a meccset ES en raadasul a vendegeknek szurkoltam, de a ket kapufa ellenere is azt kell hogy mondjam hogy szerintem a ManU jobb volt.

ilyen "mi lett volna ha Vidic nem szar" tipusu dolgokat meg akar a Pool-Real kapcsan is lehetne mondani (ha nincs kamutizi, ha a biro lefujja amikor Pepe elcsuszik) sot meg a Magyar-Jugo 1-7 kapcsan is el lehet vele jatszadozni! : )

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.03.21. 23:36:13

"Itt az ideje egy pofonnak."

vki nagyon megrázta a pofonfát az olaszoknál. ismét.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.03.21. 23:39:14

@Woland: "Valszeg visszaut majd a rengeteg elbaszott lehetoseg."

én is féltem, de nem ütött vissza:)

Jó érzés, h nekünk szurkolsz:)

Üdv, ymy

Woland 2009.03.21. 23:57:55

@imici77:

mivel megutottuk a Chelsea-t igy nem bankodtam nagyon az Arse-siker miatt sem : )

azert irtam hogy valszeg visszaut a rengeteg elbaszott NEWCASTLE lehetoseg mert az Arse jobb csapat. igy is van fenntartasod ellene? : ) megerdemelt Arse-gyozelem volt a 90 perc alapjan - ha csak az elso felidot nezzuk a Castle is nagyon megerdemelt volna egy pontot.

de hat ez van, Steven Taylor megserult es amig apoltak a helyen kiugrott Diaby, aztan egybol Taylor csereje utan is szivtak egyet (meg nem allt ossze az uj vedelem). Martins es van Persie is lovehett volna egy-egy mesterharmast-negyest... de a masodik Arse-gol utan a Castle feladta (i.e. beallt Owen...)

mindegy, no, a negyedik hely most megint ugy tunik a szatyorban van. a jelenlegi forma alapjan nem sok jobb csapat van a PL-ben mint a gunarok:

www.premierleague.com/page/FormGuide : )

nagyon jovialis hangulatban vagyok: sok sikert a szezon vegeig.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.03.22. 00:04:47

@Woland: "mivel megutottuk a Chelsea-t "

grat!!!

Így még mindig 20 ponton belül vagytok!:)

Üdv, ymy - 12%-os belga sör:)

ui: köszönöm, Nektek is!

ui^2: 4 mu elleni meccs május végéig????? :)))))

Ferguson 2009.03.22. 00:20:43

@Woland: "tenyleg az az oszinte velemenyed hogy jobb volt az Inter?" - tényleg, hidd el, nem hazudok neked. Az inter sokkal jobban játszott, mint az első meccsen, a manutd pedig sokkal rosszabbul. Az első félidőben vidic gólja után semmit nem csináltunk. A második félidő elején ronaldo gólja a legjobbkor jött, mielőtt az inter felvette volna megint a ritmust. A második félidőben már az inter sem volt olyan jó, max. az adriano kapufát lehetne mondani. A pool - real-on a pepe féle elesés szerintem semmi nem volt, ugyanolyan szitu volt a torres-vidic eset, azt se fújták le... Na megyek aludni, kicsit megviselt ez a mai nap, akárcsak a pool elleni vereség napja :((( ManUtd 4ever

halareaal 2009.03.22. 12:07:11

"pool - real-on a pepe féle elesés szerintem semmi nem volt, ugyanolyan szitu volt a torres-vidic eset"

tök más szitu volt. akár történt vmi Vidiccel szemben, akár nem, az ütközésnél Torres a labdát rúgta el, arra is koncentrált végig. a másik meccsen a labda nem volt Torres birtokában, de még csak megszerezhető közelségben sem, ezért ahelyett h odaugrott volna, kinyúlt az egyik kezével és lerántotta Pepét, aki mivel érthetetlen módon ollózni készült, ettől a kis visszahúzástól el is vesztette az egyensúlyát. ettől még szabálytalan volt, pont úgy mint ha vkit fejelés előtt épp csak 1 kicsit meglöknek a levegőben.

crouchy 2009.03.22. 12:35:16

@halareaal: "pont úgy mint ha vkit fejelés előtt épp csak 1 kicsit meglöknek a levegőben." és ez az, amit az esetek többségében nem fújnak le, mert a mai fociban minden szögletnél van 2-3 ilyen.

halareaal 2009.03.22. 14:17:30

@crouchy:
a szögleteknél egyrészt azért nem fújják le, mert oda-vissza történik, másrészt azért, mert a bírónak annyi párharcra kéne figyelnie, hogy esélye sincs kiszúrni, hogy most épp ki szabálytalan jobban. én inkább az olyan esetekre gondoltam, amikor mondjuk felívelés után felugrik 2 játékos a labdáért, majd a hátrébb levő kézzel meglöki a másikat, akinek - bár nem volt nagy szabálytalanság - így esélye sincs arra, h elfejelje v akár csak megzavarja a másikat. ezeket mezőnyben is lefújják, mert nem keménység, hanem szándékos szabálytalanság, nem a labdára irányuló mozdulat. gólhelyzetekben meg az ilyen kétes szitukat még inkább befújják, be is kell.

de itt egyébként sem az történt, hogy a 2 játékos keményen ütközött v vmi, hanem Torres 1xüen kinyúlt, és jól látható módon megfogta Pepe karját/vállát/mezét, majd rántott rajta egyet, ami bőven elég volt ahhoz h elessen.

füligjimmy77 2009.03.22. 15:42:24

@halareaal: Aha, egy 30 millás hátvédnek meg merik fogni a mezét? Azt a szép fehéret? Nemár, ha összegyűrődik, akkor ki fogja kivasalni?? Ne írjál már légyszíves Pepe védelmében semmit, rég kirúghatta volna a labdát a stadionből is, de még várt a hülyéje két ütemet, Torres oda is ért, és mivel már másfél éve Angliában játszik, meg is akarja szerezni a labdát egy BL nyolcaddöntőben, ha az 1 méterre van tőle. Arra nem számított senki, hogy a középhátvéd nem csapja bordán, ahogy azt kell, hanem nemes egyszerűséggel seggreül.

füligjimmy77 2009.03.22. 15:47:11

@halareaal: Meg merte fogni egy 30 millás hátvéd mezét? Azt a szép fehéret? És ha összegyűrődik, ki fogja kivasalni? Ne írjál már légyszíves Pepe védelmében semmit. Rég kirúghatta volna a labdát a stadionból is, erre a hülyéje még vár két ütemet, Torres oda ia ért. És mivel már másfél éve Angliában játszik, meg is próbálta szerzni a labdát, ha az 1 méterre van tőle. Csodálkozott is, hogy a hátvéd nem csapta bordán, ahogy azt kell, hanem nemes egyszerűséggel seggreüllt.

füligjimmy77 2009.03.22. 15:50:55

No, kétszer küldtem el, de mindegy. Amúgy Csöncsönnek van ajánlották a Hull-Wigant, de azért belenézhetnél. Színvonal nem nagyon van, de akkora ütközéseket engednek tovább, hogy ahhoz képest a Torres-Pepe piskóta.

poolfanati 2009.03.22. 15:54:01

A liverpooli klubhoz közeli források szerint Tom Hicks és George Gillett elhatározták, hogy tovább vezérlik a csapatot. Ennek megfeleõen összeállítottak egy néhány pontból álló tervet. Remélik, hogy Benitez két éven belül bajnokcsapatot farag.

A terv a következõ:
1. Szerzõdés-hosszabbítás Steven Gerrarddal, Fernando Torressel, Jamie Carragherrel, Dirk Kuyttel, és Daniel Aggerrel 4 év alatt több mint 120 millió fontért.

2. Nyaranként minimum 20 millió font Benitez számára átigazolásokra.

3. Egy vezetõség szervezése. Ez az amerikai üzletemberek távollétében irányítaná a klubot.

4. A veterán Sami Hyypia leszerzõdtetése az edzõi stábba hátvéd-edzõként.

5. Új megállapodás kötése Mauricio Pellegrinoval.

nem látom azt a pontot ahol csökkentik vagy teljesen megszüntetik az adósságot...
de végre legalább tesznek valamit...

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.03.22. 16:21:42

Benayounon kívül mindenki fitt, talán a legerősebb csapattal kezdünk:

Reina, Arbeloa, Skrtel, Carragher, Aurelio, Alonso, Mascherano, Gerrard, Riera, Kuyt, Torres.

Subs: Cavalieri, Hyypia, Agger, Ngog, El Zhar, Dossena, Lucas

mondjuk Babellel nem tudom mi van.

mann 2009.03.22. 17:01:42

Úgy tűnik O'Neill mester a sebeslábú csatárokban látja a Pool ellenszerét :)

capor_ 2009.03.22. 17:01:48

Ha riera a kezdőben van akkor már nem beszéletünk a legerősebb felállásról :(

Woland 2009.03.22. 17:05:46

gyepes a 23.percben kiallitas+tizi komboval fejezte be a Cardiff-Sheffield United meccset. 10 perccel kesobb meg egy hazait lekuldtek. ugyhogy 9 emberrel jatszanak egy egesz orat kettos emberhatranyban a walesiek...

pedig nagyon sziveen lattam volna oket az automatikus feljutast jelento elso ket hely valamelyiken, de ezt a meccset nemigen huzzak be...

ja, amugy Fulopnek nagyon jar a gratula (akkor is ha iszonyu szarul guritotta a buntetot Robinho : ) - Halmosi meg az utolso 10 percre jott be a Hull City-be - 3 perc mulva bekaptak a vesztes golt. (amivel a kurva libalegelos Wigan a hetedik helyre jott fel...)

tamass 2009.03.22. 17:17:06

Nem rossz kezdes a Pool reszerol :-)

nordsee 2009.03.22. 17:39:36

@capor_: "Ha riera a kezdőben van akkor már nem beszéletünk a legerősebb felállásról :("
Naaa! :)

tamass 2009.03.22. 17:41:07

Ez volt az igazi gyors ellentamadas.... kirugas, labdaerintes gol

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.03.22. 17:46:34

ehehehehh, formaidőzítés, baszkikáim, formaidőzítés!

nem januárban kell böllenkedni! :D

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.03.22. 17:52:57

@habitang:

ó, jeee! meg Sami B. Hyypia, Carra és Skrtel elé-mellé szabad szerepkörbe, csak hogy meglegyen a clean sheet.

hihetetlen, annyira jók vagyunk, hogy Torres teljes indiszponáltsága meg sem kottyan a csapatnak.

macca17 2009.03.22. 17:53:46

parádé eddig, parádé :))))

Lencse. 2009.03.22. 17:54:29

Öröm nézni a Liverpoolt, gyönyörűen magabiztosan játszanak. Az a vicc, hogy a Villa is jó, erős ellenfélként mentek ki, dehát.

pocak 2009.03.22. 17:58:23

Na, aszongya a BBC Live text, hgoy:
Marton Fulop has kept the score respectable today

capor_ 2009.03.22. 18:02:03

@halareaal:

"de itt egyébként sem az történt, hogy a 2 játékos keményen ütközött v vmi, hanem Torres 1xüen kinyúlt, és jól látható módon megfogta Pepe karját/vállát/mezét, majd rántott rajta egyet, ami bőven elég volt ahhoz h elessen."

Jesszusom..... Én például egyáltalán nem láttam a "lerántás" pillanatát. Pepe egyszerűen eltöketlenkedte.

crouchy 2009.03.22. 18:04:46

@halareaal: sztem ezt már kitárgyaltuk. Abszolút igazad van abban, hogy egy ilyet be lehet fújni, de sztem te is érted hogy mi miről beszélünk. Ha nem akar, nem esik el.

capor_ 2009.03.22. 18:14:48

Kicsit alázás az ötödik helyezett ellen gólkülönbséget javítani, de ez van :D

crouchy 2009.03.22. 18:18:08

@capor_: miért és az első ellen?:)

tamass 2009.03.22. 18:18:08

4 ala nem megyunk mostanaban :-))

Mennyivel masabb mint amikor hagytuk az Evertont 3 perccel a vege elott egyenliteni

crouchy 2009.03.22. 18:18:49

@tamass: NINCS OLYAN HOGY MÁSABB!!

macca17 2009.03.22. 18:18:54

gólarányt javítunk, juhééé

macca17 2009.03.22. 18:21:17

találós kérdés: mondhatta-e benítez a meccs előtt, h "srácok, élvezzétek a focit"?

Everred 2009.03.22. 18:21:19

gratulálok a liverpoolnak a bajnoki aranyhoz.

Nekünk most arra kell figyelni, hogy a harmadik hely meglegyen, mégse kéne BL-selejtezőt játszani.

macca17 2009.03.22. 18:24:31

@Everred: ez a sajt kiéneklése akar lenni az csőrból :)) azt megjegyezném, h mindennek ellenére még mindig nálatok van a sajt...

crouchy 2009.03.22. 18:24:53

és most jön el a pillanat amikor még 50szer jobban megutálom a válogatott focit!!

pocak 2009.03.22. 18:25:19

Közben Hajdú B. félrefordított. 17 éve a barátnője a csaj, de nem akkor ígérte meg, hogy elveszi, feltehetőleg csak idén.

"I told my partner of 17 years I would marry her if Liverpool win the title. I'm starting to worry."
Anonymous, via text on 81111

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.03.22. 18:25:29

@Everred: ne hülyéskedj, jó a Chelsea, de nagyon kemény a BL-águk, ami kihat a bajnokságra is. az Arsenal meg azért messze van. nem hogy a 3., de a 2. helyet is simán hozzátok.

crouchy 2009.03.22. 18:25:59

@Everred: ugye te is csak viccből írtad?

crouchy 2009.03.22. 18:27:08

hát ez megint nem volt piros lap... már megint rá lehet majd fogni a bíróra:(

Ferguson 2009.03.22. 18:27:18

@Everred: te miről beszélsz hétről-hétre és miért frusztrálod magad vmint a manutd szurkolótársaidat ezekkel a pesszimista beszólásokkal? Mi az, h gratulálsz a bajnoki aranyhoz és h nekünk csak legyen meg a harmadik hely????!!! Jegyezd meg, h ameddig a ManUtd az élen áll a bajnokságban, addig az aranyérem ELSŐSZÁMÚ esélyese és ha ne ad Isten leszorul az élről, még akkor is esélyes. Nem kell a vészmadárkodás. Most végső soron te mit akarsz? H a pool legyen a bajnok? Mert akkor azt mondjad...

Everred 2009.03.22. 18:28:13

@crouchy: megcsináltam a BBC predictort, az alapján 86-77 lesz a vége a Liverpoolnak. Fogjuk rá, hogy túl pesszimista vagyok: legyen 83-80 oda.

És amúgy azt nem gondolom komolyan, hogy a harmadik hely veszélyben lenne, az persze csak túlzás volt.

capor_ 2009.03.22. 18:28:20

ez nem volt piros, rossz döntés a bírótól :(

macca17 2009.03.22. 18:29:06

5, de a kiállítás túlzás volt, sztem is

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.03.22. 18:29:36

@crouchy: az a helyzet, hogy piros volt. Friedel tényleg mindent el akart követni, hogy NE üsse el Torrest, de sajna pont azt a megoldást választotta, amivel ez mégis sikerült.

Everred 2009.03.22. 18:29:42

@Ferguson: isten őrizz, hogy én azt akarjam... csak úgy szétestünk, hogy én nagyon elégedett leszek, ha legalább jó meccseket játszunk a szezon hátralévő részében. Küzdjünk olyan elszántsággal, mint tegnap a második félidőben, és akkor csak szomorú leszek, amiért elbasztunk ekkora előnyt, de legalább emelt fővel veszíthetünk.

Everred 2009.03.22. 18:30:31

de legalább Friedel nem lesz ellenünk, nincs még egy kapus a Premier League-ben, aki annyira idegesítő lenne, mint ő.

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.03.22. 18:30:50

de tény, már várom kroost, hogy megkérdezze, tud-e a Liverpool kiállítás nélkül nyerni. :D

crouchy 2009.03.22. 18:31:25

am lehet h látta a bíró h Friedel szomorú, és ezért úgy döntött, hogy jót tenne neki egy standing ovation, és mivel kicsi az esélye hogy lecseréljék, ezért kiállította. Én amúgy nagyon komálom az amcsit, az egy kis baja az az, hogy sosem ordibál a védőivel.

Lacóka 2009.03.22. 18:32:11

A MU szezononként két hetet játszik ilyen szarul.
A Pool szezononként két hetet játszik ilyen jól.
A kettő most egybeesik.

Bár ennél jobbkor nem jöhetne a két hét szünet.

crouchy 2009.03.22. 18:35:33

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki: hát én egyrészt nemhiszem, simán lehetne úgy ítélni hogy torres szaladt bele másrészt 4-0nál el lehet tekitneni az ilyen felett, akkro is ha jogos (ismétlem sztem nem az)
@Everred: hát most épp mi vagyunk jó formában, dehát könyörgöm 1(+3) ponttal vezettek! Ráadásul a Liverpool kiszámíthatatlanabb mint egy nő:)

halihalo 2009.03.22. 18:36:18

@Everred: Nem kellett volna kiállítani... szimpatikus volt a nézőktől, hogy megtapsolták.

pocak 2009.03.22. 18:36:41

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki:
végül is ha Dossenával sikerült, ez sem lehetetlen, bár szkeptikus vagyok.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.03.22. 18:36:46

Elnézve a sorsolást, továbbra sem dőlt el a 4. hely sorsa. Azonban azt kell mondjam, h a Villának erős lenne a BL...

grat a pudlinak!

capor_ 2009.03.22. 18:37:46

torrest le kéne hozni, nagyon nem megy neki...

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.03.22. 18:39:01

érkezik a ball playing centre backünk, de vajon milyen pozícióba?

crouchy 2009.03.22. 18:40:51

mekkora ötlet ez a hajdú b-é!!! Rengeteg szép pillanatot okozhatna szerintem (aki nem nézte: kérdezzük meg a másik csapatot, hogy akarja-e az ellenfél kiállítását.)

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.03.22. 18:48:52

ja, most értettem meg, hogy mit mondtok, szóval szerintetek büntető volt, de nem piros? sajna ilyankor nincs mérlegelési lehetősége a bírónak: egyértelmű gólhelyzetet megakadályozó szabálytalanság automatikus piros lap.

capor_ 2009.03.22. 18:52:02

viccesek az angol kommentátorok, ahányszor mutatják Benitezt jegyzetelni akkor mindig elmondják, hogy valójában Fergusonnak ír levelet :)

SamS 2009.03.22. 18:55:11

Milyen bajnoki arany? Everred, magadnál vagy?

Ferguson 2009.03.22. 18:57:50

@Everred: kicsit szétestünk valóban. ÉÉÉÉSSSS? Minden csapat szétesik egy szezonban, nincs tökéletes idény. Inkább azt vedd számításba, h a szezon első felében a pool állva hagyott minket, utána a klub vb miatt 3 meccs hátrányból kapaszkodtunk vissza úgy, h 7 pont előnyt építettünk. A liverpool úgy adott el ellenünk egy csomó előnyt, h akkoriban nem is játszott BL meccseket. Egy csapat azért épít előnyt, h ha gáz van, akkor is maradjon belőle. Most ez a helyzet. Ha már szét kellett esni, akkor jobb, h most tettük és nem két héttel korábban, mert akkor elszálltunk volna a kupában a fulham és a Bl-ben az inter ellen. Maradt egy pont plusz egy meccs a bajnokságban és valóban, most már el kell kezdeni nyerni, mert egy manchester szintű csapat nem engedheti meg magának, h háromszor ne nyerjen egymás után. V ha igen, akkor fejeknek kell hullnia utána. A villa-t nekünk is meg kell ütni. A Manchester magasan a legrutinosabb csapat a PL-ben, ez nem akármilyen előny, ezt ne felejtsd el. Grat a pool-nak a győzelemhez, két hét múlva pedig mi jövünk és RESZKESS VILLA!!!!

Everred 2009.03.22. 18:59:00

@SamS: ja, miért?

1. Liverpool 86
2. Chelsea 81
3. Manchester United 78
4. Arsenal 72

Nekem ez jött ki végső sorrendnek.

crouchy 2009.03.22. 19:01:14

@Everred: akkor minden év előtt számold ki, éremosztás és vége. kevesebb lenne a sérülés.

Everred 2009.03.22. 19:01:24

@Ferguson: ja, Scholes is milyen rutinos megoldást választott tegnap :-(

szerintem Fergie nagy hibákat követett el az utóbbi hetekben és ez most visszaüt.

Everred 2009.03.22. 19:03:29

@crouchy: ahelyett, hogy örülnél, még jössz itt beszólogatni nekem :-)

Pár hete még szinte biztos voltam benne, hogy nyerünk, mondván, ez a csapat nem tud látványosan összeomlani, ahhoz túl jó. Most látványosan összeomlott, elvesztette a lélektani előnyt, az edzőnk rossz döntéseket hoz, sérülések és eltiltások kezdik nehezíteni a feladatot. Kisebb csoda lenne innen talpra állni.

wilco 2009.03.22. 19:06:09

@Everred: látványosan összeestünk? buktunk két meccset, igaz, valóban látványosan, majd meglátjuk meddig tart a hullámvölgy, ne ird le a csapatot.

crouchy 2009.03.22. 19:07:03

@Everred: nem akarok senkinek se beszólogatni. Csupán annyi a helyzet, hogy azt az egyet megtanultam fociból hogy nincs olyan h "eldőlt". Főleg ha egy csapat vezet! "Kisebb csoda lenne innen talpra állni." csoda? miért? két meccses gödörből, ráadásul egy összeomlott Villa ellen? azért nem csoda kategória.

Persze én örülnék legjobban ha igazad lenne és bajnokok lennnénk. De az hogy eldőlt nem igaz. Akkor se igaz ha a Pool év végén bajnok lesz.

SamS 2009.03.22. 19:08:25

Nekem meg ez:
1. Man Utd 86
2. Chelsea 80
3. Pool 79
4. Arsenal 72

Ferguson 2009.03.22. 19:09:27

@Everred: Scholes óriási butaságot csinált valóban, ÉRTHETETLEN és MEGENGEDHETETLEN hiba volt, mondtam is, ha én lennék az edző, ezért keményen megbüntetném, akármekkora legenda (mert visszaesőnek számít kezezés ügyben lásd EU szuperkupa döntő) - tulajdonképpen a szakadék szélére lökte a csapatot, murphy pedig be is lökött minket a szakadékba, miután beverte a tizit. A Mester szerintem is kicsit eltaktikázta magát, tulajdonképpen az a baj, h Ferguson sosem alkalmazta ezt a fajta erős rotációt, a korábbi években mindig volt egy alapcsapata. Az utóbbi 1-2 évben kezdett rotálni. A rotációnak és a nem rotációnak is megvannak az előnyei, BL-t és PL-t együtt viszont aligha lehet nyerni rotáció nélkül. Most Ferguson-nak lesz 10 napja, h kicsit megvizsgálja, mi is a probléma, mert vannak problémák valóban, ezt kár lenne tagadni 1. evra teljesítménye eléggé visszaesett, ezt már angol portálokon is megemlítették, 2. három eltiltott van, 3. a középpálya nem működik jól az utóbbi időben 4. nem jönnek a gólok elöl. Viszont, ha Ferguson nem tudja, h mi a probléma és mi rá a megoldás, akkor senki más a világon, szal ilyen szempontból nyugodt vagyok. Várjuk meg a villa és a porto elleni meccset. Ha ott nem nyerünk és a porto ellen sem érünk el jó eredményt, na akkor lehet majd kongatni a vészharangokat.

clfo 2009.03.22. 19:09:48

nekem tök mind1, az se baj, ha nem a MU nyeri, csak NE a liverpool :p

SamS 2009.03.22. 19:10:11

Kisebb csoda lenne felállni, 1 pontos előnyből és 1-gyel kevesebb jáccott meccsel? A csoda kategória az lenne, ha az Arsenal lenne a bajnok.

crouchy 2009.03.22. 19:11:58

@clfo: légyszi legalább hazudd azt hogy szurkolsz valakinek! a kedvemért.

Kisvárosi Fojtogató 2009.03.22. 19:14:21

@SamS: Az Arsenal biztos nem lesz bajnok, ez még a csodánál is nagyobb valami lenne. A csoda az lenne, ha a Pool lenne, azért az 1pont + 1 meccs elég nagy különbség, amikor már csak ennyi meccs van vissza. Ráadásul a MU hazai pályán játszik minden "nagyobb" ellen, simán behúzzák az aranyat.

drosiii 2009.03.22. 19:16:23

@Everred: Ne beszálj már ennyi butaságot!

Poolnak 8 meccse van hátra, és csak úgy van esélye ha mindet nyeri. Akkor lesz igazán esélyes a bajnoki címre, ha kiesik hamar a BL-ből. Ha nem esik ki, akkor meg Beníteznek ugyanúgy pihentetnie kell kulcsjátékosait és úgy pedig nehezebb a bajnoki meccseket behúznia.
MU ilyen szempontból pedig még mindig eggyel többet veszíthet és a BL-ben is viszonylag könnyebb ágra került.
Nem szabad elveszteni a hitet, főleg a játékosoknak nem.
Everred öntsd le magad egy vödör hideg vízzel. ;))

Everred 2009.03.22. 19:16:32

@Ferguson: meg az a baj, hogy ész nélkül rotál. Én is tudom, hogy kell pihentetni, de nincs az a pihentetés, ami nálam a Scholes-Giggs belső középpályát indokolná. Ez egy olyan mérvű baromság volt, hogy az lélegzetelállító.

És az a bajom, hogy most csatár nélkül vélhetően szarok leszünk a Villa ellen, ezek után Fergie megint úgy véli majd, hogy a megoldás Scholes játszatása a Porto ellen - így akár két trófeát el lehet baszni három nap alatt, ami már leverkuseni teljesítmény.

SamS 2009.03.22. 19:19:14

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki: ez irónia volt? :) mert taktikailag ilyen szervezettek soha nem voltunk, mint a novermber-február eleje időszakban. egyszerűen Fergie rossz játékosokat küldött pályára az utóbbi 2 meccsen. Nagy derbiken kellenek a veteránok (Scholes, Giggs), a kicsik ellen nem kell fölöslegesen facsarni őket, jöhetnek a fiatal, lendületes játékosok (Anderson).

SamS 2009.03.22. 19:21:06

Scholesnak helye van a Porto ellen, mert még mindig a legjobb belső középpályásunk. Ettől a butaságtól ez nem változott meg.

United82 2009.03.22. 19:22:54

Everred szerencse hogy nem vagy United játékosok közelében mert évtizedekig nem nyernénk semmit ezzel a hozzáállással.
elég csak megvizsgálni ezt az évet...hogy kezdődött? a Chelsea szárnyalt és mindenki tapsikolt Scolarinak ,Deconak, Anelkának..aztán a Pool kapta el a ritmust és november végén már Benitez volt a császár meg a "bajnok", aztán február közepére a United és Fergie lett az isten meg a bajnokcsapat, most meg 3 jó meccsel a háta mögött Gerrard és Benitez a király, annak ellenére hogy azért még mindig a United vezet,...
lKi tudja mi lesz 3 hét múlva...annyira kiszámíthatatlan az idei PL mint még soha...mert a United szarul kezdett, aztán közepes teljesítménnyeel mindenkit vert, most meg becsúszott 2 zakó, a Chelsea jól kezdett aztán "elromlott" és most kicsit feltámadóban van (a spurs vereség ellenére), a Pool meg jól kezdett, aztán télen padlózott, most megint elkapták a fonalat..de hogy mi lesz 3-4hét múlva azt te se meg én se tudhatom..
Egy tuti a Poolnak ehhez a 1,5hetéhez csak kalapemelés jár, aztán meglátjuk mi lesz, még mindig van 9 (nekünk 10) forduló + BL , messze van még a vége.
De ha valaki tudja hogy mit kell ilyenkor csinálni az Fergie, szóval bízd csak rá és legyél már kicsikét optimistább...

Martin Astin 2009.03.22. 19:23:41

@Viszlat: már csak azt az antagonisztikussá érett ellentmondást kéne feloldani, hogy fenntartod az erre vonatkozó jogodat...majd, ha sikerül, megengedem, hogy hangosan röhögj, addig azonban nem, ez van.

Ferguson 2009.03.22. 19:24:26

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki: Queiroz egy Isten :D

@Everred: Az ész nélküli rotálásról valamennyire egyetértek veled, az igazán fontos meccsekre kell h legyen egy legerősebb csapat. Scholes - Giggs együtt szerepeltetése hiba volt? Lehet, h az volt, de inkább azt mondanám, h nem tudtuk meg, mert scholes negyed óra után elszállt a piros lapjával együtt. Ha nem állítják ki, együtt lehet lehozzák gólokkal, gólpasszokkal a meccset 3-0-ra. Ami tény, scholes gyenge volt már az inter ellen is. Azt se felejtsd el, h láttam egy kimutatást, nem tudom pontosan idézni, de vmi ilyesmi volt, h a MU idén már 51 meccset játszott, a chelsea 45-öt, a pool 41-et v vmi ilyesmi arány. A manchesteren óriási terhelés van, a legnagyobb a világon minden csapat közül idén. A villa nélkül meg miért lennénk csatárok nélkül? Ott lesz tevez és berbatov, emellett jó támadóközéppályásaink vannak. Bár nem szeretem nani-t, lehet be kéne tenni a villa ellen, h mit tud felmutatni a srác...

Everred 2009.03.22. 19:24:28

@SamS: az idei teljesítménye alapján a LEGGYENGÉBB belső középpályásunk. Azt az egy Fulham elleni hazai meccset leszámítva nagyon gyenge.

A szombatért haragszom is rá, de egyébként nem: próbálkozik, hajt, küzd, csak nem bírja erővel, sebességgel. A baj az, hogy ha a Porto olyan hozzáállással lép pályára, mint tette az Emiratesben, akkor akár még Scholesszal is nyerünk és Fergie majd igazolva látja, hogy Paul (aki egy isten egyébként) kell a csapatba, amikor pedig nem.

Mit nem adnék egy egészséges Hargreavesért Carrick mellé...

Kisvárosi Fojtogató 2009.03.22. 19:24:40

Nézzük a pszichológia felől, kin van nagyobb tereh? A MU 9 meccsből egyet nyugodtan bukhat, még mindig megy eggyel. A Poolnak minden meccsén nyernie kell a 8-ból. Ha csak egyszer is pontot veszít, akkor azt pszihésen nem fogják tudni feldolgozni, ezen a téren óriási előnyre tesz szert a MU. Ezt nézve egyértelműen a MU az esélyes.

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.03.22. 19:26:14

@SamS:

nem irónia volt. Fergusonnak számtalan olyan tulajdonsága van, amik nagy edzővé teszik, a taktikai képességeit viszont nem sorolnám ezek közé. nézd csak meg a nagycsapatok elleni eredményeiteket idén.

United82 2009.03.22. 19:30:54

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki:

a 2 válogatott meccset kihagyja, a fél fejemet ráteszem hogy a Villa ellen kezdeni fog:):)

Jo_Jo 2009.03.22. 19:31:56

Minden elismerésem a Liverpool mostani formájáért, tényleg bajnokhoz méltóan játszanak, de azért nem temetném még a Manchestert, sőt! Ősszel hasonlóan jól játszott a Pool, és mégis jöttek rossz meccsek, becsúsztak a döntetlenek, és abban biztos vagyok, hogy nem nyerik meg a maradék összes meccsüket. Az MU összekapja magát, ebben is biztos vagyok, van elég rutin, tudják hogyan kell bajnokságot nyerni.
Sokan mondják, hogy válságban a csapat, nah már most ha az első hely a bajnokságban, a hazai kupában elődöntő, és a BL-ben is nagy valószínűséggel elődöntő válságot jelent, akkor büszkén vagyok Manchester szurkoló, azt hiszem több szurkoló is fél kezét adná, hogy hasonló pozícióban lássa csapatát. Tény hogy most kisebb hullámvölgyben van a csapat, de temetni semmiképpen sem szabad. Nem nagyon van a mezőnyben még egy olyan csapat aki ennyi meccsnyerő emberrel rendelkezne, a véletlenek szerencsétlen egybeesése, hogy most az eddig megbízható kulcsemberek egymás után hibáztak.
Szóval United drukkerek, fel a fejjel, ki bízzon a csapatban ha nem a saját szurkolói?!

fromdtod 2009.03.22. 19:32:06

Én ezt sosem értem. Hogy lehet ennyire előre eldöntöttnek mondani egy bajnokságot. Ha most visszamennék postokba, akkor novemberben biztos, hogy lettek volna olyan posztok, amelyek már kijelentették volna, hogy a pool a bajnok. Ugye van 9 meccse a mu-nak. Nyolc a Poolnak. Kettővel több meccset kell elbuknia. Nevetségesen egyszerű. Szerintem nyugodtan kikaphat egy mu a wba-tól is (lehet, hogy már megvolt a két meccs, nem tudom).
Még statisztikázhatnék is. Ha az eddigi teljesítményével működik a MU, akkor 20 pontot szerez a 27-ből.
Szóval még nagyon korai bajnokot hírdetni. Hinni persze bármiben lehet.
(de nagy Messi gól volt)

Everred 2009.03.22. 19:34:55

@Rooney82: úgy legyen :-)

Amúgy igazad van, nem lennék alkalmas edzőnek, mert a pszichológiai felkészítéssel csúfos kudarcot vallanék :-)

Ferguson 2009.03.22. 19:39:56

A pool-nak és a manchesternek amúgy nagyjából egyforma nehéz/könnyű a sorsolása a hátralévő időben, szal ha a manchester hozza az elmaradt meccsét és meglesz a hőn áhított 4 pont, akkor az már elég jó kiindulóhelyzet lesz egy bajnoki hajrához...

Ferguson 2009.03.22. 19:42:10

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki: olyan sérülést szenvedett, mint ferdinand a fulham elleni kupameccsen, bedagadt a bokája, ezért speciális bokavédő bakancsot kapott. A válogatott meccseket kihagyja valszű, de ferdinand is játszott 4 nap múlva az inter ellen, szal berba 99%, h felépül a villa meccsre.

Ferguson 2009.03.22. 19:44:30

@Everred: Fergie pedig a legjobb pszichológus, ezt mindenki tudja. Szerintem stratégaként közel sem akkora edző, mint mourinho v capello, de "tanárként" a legjobb...

poolfanati 2009.03.22. 19:45:37

jelentem, a futball antikrisztusa állás felszabadult.
nemsokára állásinterjú.:)

poolfanati 2009.03.22. 19:46:51

@erizo: ez visszafele is működik. a manchesteren úgy van nyomás ha botlanak tudják hogy ott fut mögöttük egy pitbull aki rögtön harap.

poolfanati 2009.03.22. 19:50:13

@Jo_Jo: "Nem nagyon van a mezőnyben még egy olyan csapat aki ennyi meccsnyerő emberrel rendelkezne"

többel nem de a legjobb ilyennel mi rendelkezünk.

Everred 2009.03.22. 19:51:46

@Ferguson: az még kevés lesz.

A Fulham most az év meccsét játszotta, nyilván két hét múlva nulla focival fogják megadni magukat a Liverpoolnak. A Villa meg hat nyeretlen bajnoki után elérte a mélypontot, most már csoda lenne, ha nem szereznének legalább egy pontot egy gödörben lévő ellenfél ellen, pláne, hogy mint tudjuk, idegenben jobbak. Szóval jó eséllyel a következő forduló után már vezetni fog a Liverpool...

Ferguson 2009.03.22. 19:52:30

@Jo_Jo: Pont ez a lényeg, amit leírtál, gratula hozzá. Néha olvasok angol fórumokat és ott is azt írták, h ha egy kicsit reálisan, érzelemmentesen gondolkozunk, akkor mit látunk? A manchester idén már begyűjtött két kupát (ligakupa, klub vb, sőt plusz 1 az angol szuperkupa - mégha nem is a legfényesebb kupák, akkor is kupák), elődöntős az FA kupában, bajnokesélyes és BL negyeddöntős. A világon minden csapat elégedett lenne, ha ilyen szezont tudna a háta mögött. Persze, a manchesternél mindig a citius, altius, fortius elv érvényesül, de akkor is, ez a csapat két éve mást se csinál, csak trófeákat és egyéni címeket (cé ronaldo) halmoz, ráadásul a trófeahalmozás folytatódhat 3 színtéren. Akarhatunk ennél többet 2 hónappal a szezon vége előtt? Aligha... Ha csak az angol ellenfeleket nézzük, a pool elszállt a kupában, az arsenal a bajnokságban (99%), a chelsea még triplázhat, de manchester náluk jobban áll jelenleg. Ennyi a szezon konklúziója eddig, nem több, nem kevesebb.

United82 2009.03.22. 19:52:57

@poolfanati:
Maradjunk annyiban h per pill a legjobb formában lévővel.
Ki tudja mi lesz 2-3hét múlva:)

Everred 2009.03.22. 19:54:52

@Ferguson: egyébként persze, elismerésre méltó az eddigi szereplés, ezt nem is szabad vitatni. Már az is szép, hogy eddig bírtuk.

poolfanati 2009.03.22. 19:56:58

@Rooney82: ki tudja? lehet hogy villa feltámadás lesz... lehet hogy 30 méteres gera bombagól...
amúgy úgy értettem hogy gerrard egy rakás meccset nyert már meg a poolnak, nem csak ebben a szezonban.

bag 2009.03.22. 20:03:18

a kitűnő Hajdú B-t idézem:

"Jelenleg a Liv'pool a világ legjobb (formában lévő) csapata..."

200%-ig egyetértek!
hajrá Pool!

Ferguson 2009.03.22. 20:08:06

@bag: akkor nézz bele a barca meccsbe! :P Amúgy ez a felvetés át is vezet a kérdésemre. Ti, mint angol foci fanok zömmel, mit gondoltok a barca-ról? Tényleg ennyire jók a katalánok, mint ez a félidei 4-0 sejteti v várjunk a vélemény-nyílvánítással addig, amíg találkoznak egy tényleg erős ellenféllel? Mert ugye a barca-real-on a madrid nem volt tényező, a bl-ben nem játszottak még sztárcsapattal, a bajnokságban pedig a többi csapat mögöttük van egy dimenzióval. Kösz a választ előre is.

Everred 2009.03.22. 20:15:57

@Ferguson: szerintem teljesen komolytalan a Barca-meccs. Az egészben semmi nincs, ami igazából egy futballmérkőzésre hasonlítana.

Csendes, udvarias taps a nézőtérről, néhány ellenfélnek álcázott bólya, mindenféle figurákat próbálnak ki a hazaiak, akkor rúgnak gólt, amikor kedvük tartja, sehol egy igazi ütközés, vagy szép szerelés... szürreális az egész.

BENIARRIVO · http://forzaitalia.blog.hu 2009.03.22. 20:19:14

@Everred: a szürreális szóról nem ez jut eszembe. szerintem egyszerűen élvezetes!!!

Dzsúd Horse 2009.03.22. 20:23:25

Jobb is hogy nincsenek idióta lecsúszott becsúszások, az ütközések meg homároknak valók. Legalább nem áll folyamatosan a játék, és szép, rövid passzos, eredményes játékot láthatunk. Akinek nem tetszik töltsön be egy Old Firmet, ami 0-0 lett, de hülyére szerelték és ütközték egymást...(szép szerelést várni, pff)

bag 2009.03.22. 20:25:12

@Ferguson: köszi a bizalmat!

nézd szerintem anélkül, hgy megbántanám spanyol barátaimat jelenleg a PL és a La Liga mezőnye nem egy súlycsoport.
Ezzel együtt a Barca teljesítménye meggyőző, szerintem túlléphetnek a Bayernen, de nem lesz könnyű.
utána össszekerülhetnek a Poollal. ott a pillanatnyi forma dönthet na és hogy lesz-e még esélyünk a PL címre.

poolfanati 2009.03.22. 20:25:14

@Ferguson: két szó: atletico madrid.
ha nem láttad azt a meccset, nem tudod miről maradtál le! én még decemberben mondtam hogy a barcát csak a top 3 angol csapat tudná megállítani.

Everred 2009.03.22. 20:26:06

@BENIARRIVO: ja, élvezetes meg szép, csak nehéz komolyan venni :-) Mondom: nem igazán futballmeccs, inkább bemutatóest.

Meg hát könyörgöm, Lolo helyett beállt Duda. És akkor ne röhögjek nagyon?

BENIARRIVO · http://forzaitalia.blog.hu 2009.03.22. 20:33:28

a pool-villa is milyen komoly lett a második félidőre, ugye. van ez így. a szenvedő fél ugyanúgy az 5. helyezett a bajnokságban, az ellenfél pedig ugyanúgy világklasszis mint délután. duda meg semmivel sem viccesebb mint pl. young.

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.03.22. 20:45:44

még annyit, hogy kurvára remélem, hogy Gerrard ma otthon ünnepel a Best of Phil Collins-t hallgatva

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.03.22. 20:47:47

@Everred: "Meg hát könyörgöm, Lolo helyett beállt Duda. És akkor ne röhögjek nagyon? "

igen, be kell valljam, az olasz meg a spanyol bajnokságot már az idétlen nevek miatt sem tudom komolyan venni

davidmoyes 2009.03.22. 21:03:06

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki: Mi baj a Best of Phil Collins-al? :)
Egyébként a szabadrúgása borzasztóan okos volt..

Strigo 2009.03.22. 21:54:38

Gratula a Poolnak az elmúlt két heti teljesítményért, de a bajnokság esélyese még mindig a United.

Viszlat 2009.03.22. 22:18:07

Sajnos nem láttam a Pool meccset, de meg kellett dörzsöljem a szemem amikor megnyitottam a PL honlapot, nem akartam hinni a szememnek. Eszméletlen formában van a csapat és azt hiszem még sokáig/sokszor emlegetve lesz ez a két hét.

Nagy gratula minden szurkesznek is!

BruceWayne 2009.03.22. 22:21:12

sok lesz ez a kétfrontos harc Rafának :-D

BruceWayne 2009.03.22. 22:35:25

a meccset nem láttam, de ekkora kibaszást, 3-0nál, jó buzi bíró lehetett:

"A tizenegyest Fernando Torres harcolta ki, amikor Xabi Alonso indításával kilépett, majd átzuhant a rá kilépő Brad Friedelen, miután a labdát már eltolta az amerikai kapus mellett. Martin Atkinson játékvezető őszinte sajnálkozások közepette volt kénytelen kiállítani Friedelt, akinek ezzel megszakadt az öt éve tartó sorozata.

A 37 éves portás ugyanis 2004 tavasza óta nem hagyott ki mérkőzést, mind a 182 bajnokiján kezdőként lépett pályára, ezzel az övé a leghosszabb sorozat a liga történetében.

Ez azonban véget ért, amikor Atkinson felmutatta a pirosat a veterán kapusnak,"

pocak 2009.03.22. 22:35:27

Az mér van, hogy az Index azzal jön, hogy Fülöp potyát kapott, a BBC szerint meg "impressive" volt?

Ahogy nézem, kétségkívül elég suta mozdulattal jött ki, de potyának én aztán ezt biztos nem nevezném, és állítólag tényleg védett nagyokat a 11-esen kívül is.

_benito · www.nst.blog.hu 2009.03.22. 22:38:42

@pocak: a kérdés teljesen jogos. :(

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.03.22. 23:12:37

@davidmoyes: kérdésed jogos, a Best of Phil Collins MENŐ

@Nerazzurri: tényleg nem tehetett mást a bíró, ki kellett állítani

@pocak: a vicc az, hogy nem is a suta mozdulaton múlott, de tény, egy rutinosabb kapus igyekezett volna úgy nem védeni a fejest, hogy közben tetszetősebb legyen a mozdulatsora.

Tika_ 2009.03.22. 23:22:07

donelly, pote: a köv. angol posztban remélem érintitek a _manchesteri gödör_ és a Pool 4-nél kevesebb gólt már nem is tud rúgni kérdésköröket - utóbbit a Fudball Antikrisztusa téma boncolgatásával nyakon öntve :))))))

@Everred: én nagyon jól szórakoztam a Barca-meccsen ;)

Sladin 2009.03.22. 23:38:58

Nagy ritkán felhőkig emelő érzés Liverpool drukkernek lenni, ebben az évben már nem először kényeztetett ezzel a csapat, remélem a továbbiakban is tekintettel lesznek rám... :DDD

Esetleg talán még bajnoki címmel is, megörvendeztetnek... De talán az már túl sok lenne a jóból, az is nagy öröm volt, hogy végre egy Manchester - Liverpool meccs után én mosolyogtam, haverom meg szomorkodott, idén már másodszor... :DD

Woland 2009.03.23. 00:01:39

Lineker az Isten, Match of The Day-ben faarccal bemondta hogy ha meg ket-harom honapig tartana a bajnoksag a Spurs megnyerne : ) YI-DDO! YI-DDO! YI-DDO! YI-DDO!

(hulye Mark Lawrenson meg azt hitte teljesen komolyan beszel... "Let's not get carried away here." marha : )

Ferguson 2009.03.23. 00:42:57

Küldeném ezt a videót minden kedves liverpool drukkernek: ( www.youtube.com/watch?v=dhb-SiVvVHE&feature=related ) - muhahah :DD (ha már szerepelt az nst-n, akkor sorry, én csak ma fedeztem fel...). ManUtd 4ever

Ronal-d'oh! 2009.03.23. 08:37:22

@Viszlat: Ugyan, nem is tudom melyik nagyágyú mondta, talán Lampard, hogy nyáron nem arról beszélnek, hogy télen vagy tavasszal ki mekkora gólokat lőtt, meccseket játszott, hanem hogy ki mit nyert. És akárhogy nézzük is, ez a MU még 1 meccs előnyben van, és akár 4 pont előnye is lehet.

Viszlat 2009.03.23. 08:41:07

@nekedX: félre ne érts, nem osztozom Everred borús elképzelésén. Nem is a nyárra gondoltam, hanem majd a következő szezonban meg majd azután és azután, biztos vagyok benne, hogy emlegetve lesz, vagy ezért, vagy azért. :)

Egyébként természetesen én is a United győzelmében bízom és remélem megőrzik a lépéselőnyt.

Lencse. 2009.03.23. 10:52:25

Természetesn nem csak trófeákról beszélünk. Erre a Traffordi mészárlásra, vagy éppen Zoli ollójára még sokáig emlékezni fogunk, ahogy az is sűrűn eszembe jut, amikor pl. Henry két fejesel fordított a United ellen, vagy mondjuk mikor többek között Ferdinand bombájával intézték el 3:0-ra a Poolt.

Azazello007 2009.03.23. 10:54:09

Fülöp nem védett rosszul a hétvégén, de éppen a megbízhatóság az a tényező, ami közte és Babos közt dönt.

ZenZo 2009.03.23. 11:26:12

Na felocsúdtam a hétvégi kábulatból, amit a Spurs-Chelsea 1-0 ejtett rajtam.

Meg kellett néznem még egyszer a meccset, hogy csillapodjon dühöm, s másodjára végülis annyira nem volt siralmas, mint elsőre, de durva és buta hibákat vétettünk. A Sp*rs rúghatott volna simán egy hármast, de nekünk sem volt szerencsénk elöl, pedig a helyzetek megvoltak. Sajnos több, meghatározó játékosunk is egyszerűen gyatra teljesítményt hozott le szombaton, ezzel pedig egyszerűen nem lehet mit kezdeni.

Cech volt az egyik használható teljesítményű játékosunk, a védelem katasztrófa, a két szélső védőnk mellett a két belső védőnk is durván benne van a gólban, AC-t Lennon csak akkor nem csapta be, mikor nem akarta. A gólnál is innen jött a beadás. Essient jól megfogták, Lampard pedig most lőtte el a szonban azt a mérkőzést, mikor semmi nem jött össze, még a rögzített helyzetek sem. Anelka szokásos nulla, a másik értékelhető teljesítmény a Drogba-é. Hihetetlen, mennyire kedvvel játszik, harcol, küzd, nem színészkedik, (illetve minimálisat), tegnap is faragták rendesen.

Azért jellemző, hogy a Sp*rs is csak úgy tudott gólt lőni, hogy kábé hat játékosunk egyszerre hibázott. Kellett, hogy Bosingwa ne engedje ki a labdát, Ballack eladja, Lennon simán játszon középre AC mellett, s középen két üres ember is álljon üresen, Terry ne lépjen bele a lövésbe és ráadásnak még takarjon is Cechnek...
Jellemző az is, hogy Gomes, ellenünk vegye elő a legjobb formáját.
Jellemző az is, hogy a bíró egy kib*szott f*szkalap módjára össze-vissza fütyörésszen, mint a feketerigó, mint ahogy az is, hogy a Chelsea idén már nem rúg büntetőt, akármi is lesz. (nem erre fogom a vereséget, a Spurs jó volt, gólt lőtt, mi meg nem - a tény attól tény)

Ez persze nem menti fel a csapatot az alól, hogy sokszor lélektelenül, elképzelés nélkül játszott, de a legnagyobb hiba még mindig az, ami tegnap ismét nagyon jól jött ki, hogy 'arry egy dolgot nagyon jól megfigyelt a Chelseanél, s remekül alkalmazta ellenünk: ha a középpályát megfogja, azaz a labdás embert egyből min. 1, de inkább két ember támadja, vége a támadójátékunknak, mert nincs ember a pályán, aki 1 az 1-ben felvállalná, vagy képes lenne megcsinálni a cselt. Nagyon jó húzás volt Assou-Ekotto szerepeltetése is, aki remekül levette mind Bellettit, mind Quaresmát később. Sajnos Hiddink pedig túlságosan is megbízott a csapatban a félidőben, nem tudom, mi lehetett a szünetben az öltözőben, de én már akkor cseréltem volna. A padról az 1-1-ek miatt be kellett volna hozni Quaresmát és Kalout Anelka és Ballack helyett, Bellettit pedig hátravonni Essiennel szűrőnek. Mind1. Ez van, nagy lehetőséget szalasztottunk el, mert a PL-ben már nem a magunk urai vagyunk, kell mások botlása is, ez most megvolt, csak mi nem éltünk vele. Még mindig tartom, hogy a bajnokság nincs lefutva.

A vicces az az egészben, hogy a Pool, akik előtt eddig legalább gólkülönbséggel jobbak voltunk pontegyenlőség esetén, most két meccs alatt behozták rajtunk (és a MU-n) a 10 gólos hátrányt... kíváncsian várom, mit hoz a ManU most a széthullóban lévő Villa ellen majd, meg hogy mi mit hozunk ki a 'castle ellen magunkból. Nehéz lesz behúzni a PL-t, de itt a végén látszik, bárkiben bármikor benne van egy csúnya betli. A ManU-tól két fordulóval ezelőtt azt várták legtöbben, hogy tíz ponttal nyeri a PL-t, erre két durva pofonba szaladtak bele. A Boro meccs környékén a Poolt is eltemették sokan, hogy majd az Arsenallal küzd a harmadik-negyedik helyért, most meg 3 ponttal állnak előttünk. Nekünk és a MU-nak jókor jön a szünet, a Pool meg mikor elkapná végre a fonalat, reméljük most veszít lendületéből. Egyelőre előre nézzünk, ne oldalra. Be kell zúzni a Newcastle-t, aztán meglátjuk.

United82 2009.03.23. 11:50:24

@ZenZo:
utolsó bekezdéseddel teljesen egyetértek, annyira kiszámíthatatlan mi lesz 2-3hét múlva, hogy majdhogynem igaza van Wengernek h 10pont az nem sok és még ők is lehetnek bajnokok- na jó ezt én se gondoltam komolyan:):)
Amúgy meg ha az FA tényleg képes lesz vasárnap lejátszatni a Villa elleni meccsünket úgy hogy a Porto kedden van , akkor tényleg b*ák meg a jó qva édes anutájukat egytől egyig...
Olaszban v spanyolban elő nem fordulhatna hogy egy Inter,Milan,Juve,Real,Barca meccs ne szombaton legyen ha akármelyik csapat kedden játszik BL meccset....

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.03.23. 11:58:09

@Rooney82:

a MU-nak lehetősége volna előrehozni a meccset szombatra - de úgy tűnik, ezzel nem akar élni.

lécci, lécci, lécci foglald össze, mit gondolsz Fergie anyukájával kapcsolatban! :)

United82 2009.03.23. 12:11:20

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki:
ha nekem adsz egy hivatalos linket arról ahol le van írva ,hogy a MU nem akarja szombatra előrehozni a meccset akkor írok neked Fergie anyukájáról:)

United82 2009.03.23. 12:16:09

@Rooney82:
pontosítok..
Szóval ahol le van írva hogy a MU-nak van lehetősége előrehozni a meccset, az FA is beleegyezne ,de a United nem akarja...

váév építők (törölt) 2009.03.23. 12:25:02

@Rooney82: mit kell emiatt izgulnod?? két hét szünet lesz előtte ember!!!! a mu sehol nem tiltakozik a meccsidőpontok miatt, játszanak ezer meccset egy évben, pont ez a hét nem fog számítani hidd el, amúgy a pool meg hétfőn játszik a fulhammel....

ken adams 2009.03.23. 12:25:41

@pocak: az index elbulvárosodott... így lehet "eladni" egy cikket... nem volt az év kifutása, de potyagólnak hívni több mint vicces.

váév építők (törölt) 2009.03.23. 12:28:27

@ken adams: már én is elszoktam az index sportrovatától, szenzációhajhászásra mennek, hangzatos címek, hogy sokan klikkeljenek, mögötte meg frappanskodás, semmi más...tiszta ns

United82 2009.03.23. 12:29:53

@váév építők:
Persze hétfőn..nézz már utána, szombaton lesz f7kor.
Igen két hét szünet, ami alatt nagyjából mindenki 2 meccset fog játszani a válogatottal, szóval marha nagy szünet a játékosoknak.
Nemcsak arra a hétre felháborító hanem bármelyikre ha így alakulna, hogy az angol futballt képviselő csapat majdhogynem 48óra alatt játszon bajnokit és BL meccset egymás után és a saját szövetsége nem engedi h szombaton játszanak, mert azt mondják hogy a TV szent és ők azt mondják h vasárnap 5kor játszanak...
Ilyen spanyolországban és olaszországban elő nem fordulhatna...

Everred 2009.03.23. 13:07:26

@Lencse.: "ahogy az is sűrűn eszembe jut, amikor pl. Henry két fejesel fordított a United ellen, vagy mondjuk mikor többek között Ferdinand bombájával intézték el 3:0-ra a Poolt."

Hmmm, jól illusztráltad azt, aminek ellent akartál mondani :-) ilyenek ugyanis sosem történtek.

Henry egy győztes gólt szerzett ellenünk fejjel, de akkor az egyenlítő gólt Van Persie jegyezte, lábbal. Ferdinand bombagólja nem a tavalyi 3-0-s, hanem az azt megelőző 2-0-s győzelem során született.

VIVA LA KUKACOSKODÁS!

Everred 2009.03.23. 13:11:06

@Rooney82: ez nyilvánvaló geciség a liga részéről, és egyúttal azt is megmutatja, hogy valójában a Sky parancsol.

Mindegy, ezzel együtt kell élni, az FA és a Premier League évek óta ott tesz alánk, ahol csak tud.

Azazello007 2009.03.23. 13:24:06

@Everred: ha jól emlékszem, valaki ehhez a poszthoz -- vagy a BL-sorsolásoshoz -- belinkelt egy cikket amiben azt írták, hogy a Manchester nem élt a lehetőséggel. Persze lehet, hogy tévedek, visszakeresni meg nincs kedvem.

Everred 2009.03.23. 13:36:45

@Azazello007: hát ha így van, akkor nagy marhák vagyunk...

A manutd.com-on a fixture-ök között péntekig az volt, hogy amennyiben a United 7-én játszik a BL-ben, akkor az Aston Villa elleni meccs visszakerül 4-ére.

ZenZo 2009.03.23. 13:44:12

@Everred: "Mindegy, ezzel együtt kell élni, az FA és a Premier League évek óta ott tesz alánk, ahol csak tud"

Hagyjuk már a sirámot. Ezzel kapcsolatban szerintem a top4 bármely tagja legalább ugyanannyi okot tud felsorolni, mint a többi, hogy épp miért pont őket súlytja az FA... meccsáthelyezéssel, át nem helyezéssel, büntetőkkel, lapokkal, kiállításokkal, ezdőbüntetéssel, miegymás.

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.03.23. 14:56:34

@Everred: "A manutd.com-on a fixture-ök között péntekig az volt, hogy amennyiben a United 7-én játszik a BL-ben, akkor az Aston Villa elleni meccs visszakerül 4-ére."

többek között pontosan ez mutatja, hogy a klub döntött így - miután kiderült, hogy otthon (és a Porto ellen...) játszátok a meccset kedden.
a másik, ami erre utal, hogy nem láttuk Fergusont lila fejjel ordítozva nyilatkozni az újabb MU-t ért méltánytalanságról. :)

egyébként van is benne logika, hogy nem hozzátok előre: előtte szerdán Tevez Dél-Amerikában, Park pedig Ázsiában játszik meccset (a többiek is játszanak, de ez a kettő a legdurvább, ráadásul kulcsembereitek is lehetnek), tehát még mindig így jártok jobban.

nyilván ha idegenben és mondjuk a Barca ellen játszanátok kedden, akkor inkább előre lenne hozva a Villa elleni meccs.

poolfanati 2009.03.23. 15:24:25

@Ferguson: idén vagy jövőre ballagsz az oviból? :-)

Ferguson 2009.03.23. 15:30:47

@poolfanati: Ezt max. attól kérdezhetnéd, aki legyártotta és feltette a youtube-ra. Én csak továbbítottam, mert jót nevettem rajta. Akinek van humora, az az "óvodás" dolgokon is tud jókat nevetni. Én ilyen vagyok, te úgy látszik nem :( Üdv

poolfanati 2009.03.23. 15:32:47

@Ferguson: nem volt tényleg olyan rossz.:) (tudtam én hogy nem akarsz senkit se vérig sérteni)
de ott volt az én kommentem mögött is a szmájli.:)

Ferguson 2009.03.23. 15:34:23

@Rooney82 és @Everred: én "vertem ki a balhét" úgymond szombat délelőtt, amikor felfedeztem, h 5-én és 7-én is meccset játszunk, mert én sem értettem, h miért nem szombaton játszunk. Erre linkeltek egy telegraph cikket, amiben leírták, h a united nem kérte a meccs előrehozatalát, pedig lett volna rá lehetősége. Ezt azóta más forrásokból is hallottam, bár én sem értettem a klub döntését. Nyílván a Mester úgy van vele, h minél többet tudjon a gárda együtt készülni, majd egy svunggal letudjuk a villa-t és a porto-t is. Remélem mindkettőt magabiztos győzelemmel...

poolfanati 2009.03.23. 16:33:30

@Ferguson: a porto ellen simán ki lehet állni tartalékosan is, mert ott van a visszavágó is.

váév építők (törölt) 2009.03.23. 16:34:51

@Rooney82: inkább te nézz utána, apool hétfőn játszik...

váév építők (törölt) 2009.03.23. 16:37:45

"Mindegy, ezzel együtt kell élni, az FA és a Premier League évek óta ott tesz alánk, ahol csak tud.
"

mingyá elsírjuk magunkat, olyan szerencsétlenek vagytok:((((((

United82 2009.03.23. 16:40:44

@poolfanati:
ezt ugye te se gondolod komolyan:)

@váév építők:
www.premierleague.com/page/FixturesResults/0,,12306,00.html

én itt azt látom h Fulham-Pool Saturday 4th April 17:30 ami legjobb tudomásom szerint szombat...

Ugye nem gondolod komolyan h egy BL meccs előtt 2nappal hétfőn játszana bajnokit a Pool? Ezt csak velünk húzzák meg...

United82 2009.03.23. 16:41:57

@poolfanati:
ezt ugye te se gondolod komolyan:)

@váév építők:
www.premierleague.com/page/FixturesResults/0,,12306,00.html

én itt azt látom h Fulham-Pool Saturday 4th April 17:30 ami legjobb tudomásom szerint szombat...

Ugye nem gondolod komolyan h egy BL meccs előtt 2nappal hétfőn játszana bajnokit a Pool? Ezt csak velünk húzzák meg...

United82 2009.03.23. 16:47:22

@váév építők:
oh miért nem ezzel kezdted hogy az eurosporton nézed a meccsek időpontját, akkor nem kezdek el vitázni ezen:)
Ezt csak azért mondom mert ott nemrég még az volt kiírva hogy 18án bajnokit játszunk a wigannel és 19én kupameccset az evertonnal:) Szóval ne az eurosportot nézd hanem a PL hivatalos honlapját, megbízhatóbb:)

poolfanati 2009.03.23. 17:00:21

@Rooney82: mondjuk én nagyot néztem akkor is amikor a pompey elleni meccs előtt az írták hogy 6 védővel játszunk. aztán mégis...

crouchy 2009.03.23. 17:16:03

hát én megnéztem megint ezt a Friedeles dolgot, és azt kell mondjam h szerintem 11es sem volt. Friedel már nem mozgott mikor az ütközés megtörtént. Ergo Torres rohant bele.

crouchy 2009.03.23. 17:36:06

most ezt miért kellett moderálni? kiváncsi vagyok.

poolfanati 2009.03.23. 17:43:47

@crouchy: torres se tehet róla. elpöckölte a labdát de már nem tudott megállni. amúgy már egy rakás ilyen miatt volt tizenegyes mért most lenne máshogy?

heinrich · http://nst.blog.hu 2009.03.23. 17:50:35

@crouchy: vagy azért, mert kicsinyes bosszút szerettem volna állni a Bundesliga megjegyzésed miatt, vagy azért, mert az egyébként roppant közérdekű és tanulságos felvetésednek köze nincs a topikhoz - válassz kedvedre :)

kroos 2009.03.23. 17:56:08

szanaszét spannolom a posztot ha privátba nem külditek el a kimoderált megjegyzést.

Lencse. 2009.03.23. 22:06:02

@Everred: lol. :D Hiszek neked, hogy jobban emlékszel.

Na mindegy, pár év múlva lehet, hogy nem számszerű eredményre emlékszem majd, de azért sokáig ott lesz előttem, Vidic fejvakarása az első gólnál, vagy ahogy Edwin besubzérózva lesi Dossena emelését. :D

Lencse. 2009.03.23. 22:10:19

@Rooney82: Ha az Arsenal lesz a bajnok, akkor te, ZenZo és bedobás a vendégem egy sörre még idén. :)

papercut 2009.03.23. 22:53:46

Rooney megúszta 1 meccses eltiltással. Kicsit keveslem, ha már Van Persie 3 meccset kapott a Hull után, főleg hogy Rooney lebokszolta a szögletzászlót.

Lencse. 2009.03.23. 22:58:30

@papercut: Én meg pont azt gondoltam, hogy ha Lampard meg Bosingwa megúszta eltiltás nélkül, Rooneyval és Friedellel is lehettek volna méltányosak.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.03.23. 23:43:23

nagyon következetlenül történnek az eltiltások, úgyhogy ezen nem kell csodálkozni... párhuzamokat hozni meg értelmetlen, mert randomban mennek a meccsszámok.

viszont ez a poszt teljesen elolaszosodott, a színvonalra értem. kár érte :(

Woland 2009.03.24. 03:08:52

@Pesszimista Pista:

azert a vedekezesben is van boven szepseg:

www.youtube.com/watch?v=tRSzSNfTPvk

: ) persze nem agalok en sem a szep rovid passzos jatek ellen - elvileg Angliaban az en csapatom (Tottenham) honositotta meg ezt a jatekstilust az aranykorban. de egy tisztan es hosiesen vedekezo csapat nagyon sok szepseget tud vinni egy 0-0-as meccsbe is.

udv!
Woland

kroos 2009.03.24. 07:59:10

@Woland:
igaz hogy keane fogta ballackot?

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2009.03.24. 09:12:07

@Woland: Ez nagyon zsÍr videó, teljesen megbabonázva néztem még halkítani is elfelejtettem az agyzsibbaztó bitáradatot zene címén :-D

Egyébként ha az arsenal bajnok lenne idén, akkor lencse egy-egy sörét további 19-19 darabbal egészítem ki, hogy meglegyen a tálca :-D meg még 20 darabot Wolandnak is, had édesedjen az a pirula :-DDD

ZenZo 2009.03.24. 09:16:03

@Lencse.: hát lencse kösz, tudod mit? Ha az Arsenal lesz a bajnok, visszahívlak arra a sörre .)

Egyébként az eltiltások tényleg következetlenek, de Lamparddal mi a bajod? Mert Bosingwa oké, azt szerintem senki nem vitatja, max azt, hogy ilyen szempontból nagyon hülye volt az FA hozzáállása (miszerint amit a bíró nem lát, az nem történik meg, így ők nem büntetnek). De a szabály az szabály, labda eldobása, idő előtti elrúgása az sárga. Akinek van sárgája, az ne dobálja a játészert... Decot is ilyen baromság miatt állították ki a BL-ben... ennyit miért nem lehet felfogni? Mert van a durva szabálytalanság, és Bosingwat már csak ezért is meg kellett volna büntetni, mert ez nem olyan eset, hogy hát becsúsztam, de már sajnos nem a labdát értem el, hanem véletlenül lábat találtam, még ha durván/csúnyán is, hanem maga a szándék: őt ott egyetlen egy dolog nem érdekelte az adott szituációban: a labda. De Lampard, aki elrúgja a labdát, nem is hátulról csúszik, stb. azon miért vagy meglepődve???

ZenZo 2009.03.24. 09:20:42

@kroos: jam, részben, mivel Mikel betegeskedése miatt Ballack az utóbbi két meccsen szűrőt játszott, (amire egyébként teljességgel alkalmatlan) Érdekes felállás volt ez most. Hiddink nem merte megfogni a két meccsén két gólt szerző Essient, sem az utóbbi időben a Spursnek egyedül gólt lőni képes Bellettit a szűrő poszton, így maradt Ballack, mivel legalább az ütközéseket fel meri vállalni. Más kérdés, hogy iszonyat lassú és körülményes erre a posztra.

shinigami 2009.03.24. 10:02:51

@morphine:
a gunarok nemlesznek bajnokok
masreszt az a pirula nem lehet edesebb.. kb annyira rossz lenne mintha kiesnenk:/

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2009.03.24. 10:47:06

@shinigami: tudom én, szerinted dobálóznék négy-öt rekesz malátaitallal, ha nem tudnám....... :-(((

nils_h 2009.03.24. 11:27:31

pöte, most is meg kell várnunk az 500-at, vagy kapunk megint kedvezményt? :)

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.03.24. 11:28:51

igen-igen, 500-as szabály van :)

rajta vagyok az ügyön, majd kitérek a késés okaira is, indokolt lesz:)

Viszlat 2009.03.24. 12:01:51

@Woland: király videó, köszi szépen!

mann 2009.03.24. 12:07:12

@pote: de ugye tudod, hogy az nem ér, hogy megint kikapott a MU, oszt úgy beqrtam, hogy három napig assé tuttam hun vagyok :)

Nekem is bejött a video, áhítattal néztem minden pillanatát. thx

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.03.24. 12:25:27

@Woland: ááá, tök jó, hogy - így a BL-meccs előtt - emlékeztettél, hogy a világ legjobb balhátvédje Essient is le szokta venni a pályáról. :)

Ha már videózunk: egyszer-kétszer felmerült már a Houllier- és a Benítez-féle Liverpool összevetése (ahol ugye a kibiceknek furcsamód az előbbi volt a "szerethető").
Találtam egy videót, ami tökéletesen szemlélteti a két csapat közötti _legfontosabb_ különbséget:

www.youtube.com/watch?v=srui70ZzPC8

Lencse. 2009.03.24. 12:38:44

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki: Ez nagggyon komoly.

@imici77: Ugyan már, szerintem még ugyan békés volt itt a hangulat. Ha belegondolsz, ez elég durva forduló volt: a listavezető 2:0-ra szopott, kilenc emberrel befejezve a meccset, a Liverpool öttel nyert, ebből 4 volt pontrúgás, 2 tizenegyes, és volt ott is kiállítás. Közben a harmadik bajnokesélyes is kikapott a londoni rangadón. Hasonló helyzetben szerintem benito kis mérlegelés után letiltaná a hozzászólásokat. :)

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.03.24. 13:33:44

@Lencse.:

ez az Anfielden ellenfél által rúgott egyik legkomolyabb gól. mindenesetre a kevés egyike, amit a Kop egyöntetű ovációval fogadott.

luis garcia 2009.03.24. 13:40:18

legyen már új PL poszt, vazze :)

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.03.24. 13:48:57

@luis garcia:
sokat nem mozdítottál a dolgon :)

mann 2009.03.24. 13:52:00

494
Na most 500-ig nem is lesz?
Pedig szeretnék már mihamarabb túl lenni a MU sárba gyalázásán :)

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.03.24. 13:55:14

@mann:
most írom,
még csak Scholesnál tartok :)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.03.24. 14:17:13

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki:

Ígértem, hogy nem pofázok bele az angol topikokba. Csak annyit, hogy óriási köszönet a videóért! :-)

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.03.24. 14:17:44

@luis garcia:
nem kell türelmetlenkedni.
a) dolgozom még
b) nemrég kezdtem el

a)+b) simán belefér még egy cigi, egy kávé, de még egy mozi is.
akár még a Sátántangó is.

de igyekszem

mann 2009.03.24. 14:22:10

500
Csakhogy rajtunk ne múljon :)

nordsee 2009.03.24. 14:36:21

@bedobásnál: hihetetlen ez a videó, mi több az utolsó két hét koordinátarendszerében nincs értelmezési tarománya :)

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.03.24. 14:44:17

@luis garcia:
videót sem tudok nézni :(
bedobásnál videóját se láttam még, pedig nagyon akarom.

luis garcia 2009.03.24. 14:45:29

@pote: nem baj, itt van egy, a Sátántangóval merőben ellentétes film, szintén kizárólag műkedvelőknek :)

www.youtube.com/watch?v=Fhl-1wy9rIY&feature=related

kroos 2009.03.24. 14:48:35

@pote: nem biztos hogy neked tetszene...

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.03.24. 14:50:07

@nordsee:

De van. Psszt. ;-)

(Szuggerálom magam a kussolásra.)

nils_h 2009.03.24. 15:06:12

@pote: sorstárs. én sem látok semmit :) mondjuk ez szerencsére megkímél a skót posztok bejátszásaitól is...

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.03.24. 15:28:26

@luis garcia:

nem tudom említettem-e már, hogy a Sátántangó az egyik kedvenc filmem. :)

annál jobban talán csak ezt szeretem Tarr Bélától; másfél hete filmezte Manchesterben:

www.youtube.com/watch?v=Bg5vcflKq5k

nordsee 2009.03.24. 15:52:09

Mondjuk semleges nézőnek (Csöncsön?) bedobásnál videója is megteszi álmatlanság ellen, nem kell ide a Sátántangó

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.03.24. 16:11:04

@pote: mindig sejtettem, hogy a kemény munka meghozza gyümölcsét

spigo 2009.03.24. 16:14:37

Friedel piros lapjat toroltek, jatszhat a MU ellen...erdekes...

(skysports)

crouchy 2009.03.24. 17:34:38

@spigo: Hú ennek nagyon örülök. Szerintem teljesen normális h törölték, uúgy mint annó Lampardét.

Ferguson 2009.03.24. 18:40:58

@spigo: Nem baj. Akkor vele a kapuban lesz kitömve a villa...
süti beállítások módosítása