Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Vezéráldozatok a nagy semmiért

2009.03.09. 21:57 _benito

A Milan egy szót nem szólhatott volna, ha az utolsó 20 percet háromfás hátrányból kezdi, a Sampdoria meg az Inter szétcincálása után parádés mesterhármast rúgat a Bolognával, miközben a múlt héten hazai pályán szertefingatott Palermo feltörli a firenzei gyepet a hazaiakkal, a szicíliai riválist darabokra szaggató Catania meg bucira vereti magát a Sienával. Ilyen forduló volt ez. Az Inter és a Juve meccsei is hoztak nem egy figyelemre méltó dolgot, és mindketten keservesen megfizettek a bajnoki győzelemért, ahogy a Roma is, így valóra válhat Olaszország rémálma, és mindhárom csapat kivérezhet a BL-ben. Vicces, de a Napoli már közelebb van a kiesőkhöz, mint a dobogóhoz, cserébe a San Paolóban alázó Lazio ismét feltűnt a középmezőny élén – avagy az élmezőny végén. Érdekes kis forduló ez a 27., ki meri tagadni!?

Az kimondva elég rosszul hangzik, hogy két potenciális középhátvédjét is elveszítette Mourinho a Manchester elleni sorsdöntő meccs előtt (ne feledjük, a bajnoksághoz nem kell Special One, ahhoz elég egy Ibrahimovic is), de ha hozzátesszük, hogy Burdisso, és még inkább Materazzi kiesését Ferguson sajnálja a legjobban, már más a helyzet. A Genoa elleni győzelem a 7 pontos előny megtartása mellett arra is elég lesz, hogy Mourinho telezokoghatja a sajtót, hogy középhátvéd nélkül kellett volna továbbjutni a világ legjobb csapatával szemben – és persze tovább koncentrálhat arra, hogy verbális és averbális eszközökkel abuzálja tovább a Serie A edzőit. Nézőpont kérdése, hogy jó, vagy rossz hír, de fogynak azok az ellenfelek, amelyek potenciálisan (azaz nagyon jó napot kifogva, miközben a milánóiak Rivasszal és Materazzival kezdenek) veszélyesek lehetnek az Interre. Egyik nézőpont sem a legjobb Mourinhóéknak, mert az, hogy Európában évek óta nem tudnak semmit elérni, többek között annak is köszönhető, hogy a hazai mezőny jó csapatait (tehát nem a topcsapatokat) úgy lépik le, hogy nem sok sanszot adnak nekik. Pedig tudna az Inter úgy is játszani, ahogy a Roma ellen a második félidőben, csak ahhoz kell olyan ellenfél, aki előtte alájuk rúg egy embereset. Ilyenből pedig, ahogy mondtuk, egyre kevesebb marad. Vagy nagyon szomorú, vagy nagyon boldog forduló lesz a 28. Olaszországban. (Genoa-Inter 0-2)

Ha Torinóban lakik az ember, akkor valószínűleg nagyon utálja a város másik csapatát, innen Csepelről viszont egyáltalán nem kötelező a nagylábujjból is felszívni a turhát, mielőtt az ember kimondja a Toro nevét. Ne lenne ilyen rohadtul semmilyen csapat ez a Torino, még kedvelni is lehetne, így viszont – azt hittük – az 51. percben lecserélték az egyetlen okot, amiért az ember hajlandó megnézni a Granatát. Aztán azt kellett látnunk (egyúttal csatlakoznánk a Hét Thread-jéhez), hogy az Év Védését mutatja be Sereni, ami előtt egyszerűen nem tud az ember nem leborulni. Iaquinta, csórikám, már ment volna ünnepelni – mert abban a csapat egyik legjobbja – amikor hitetlenkedve észlelte, hogy Sereni leért a fejesére. A Juventus egyébként olyan összeállításban játszott, amiben benne volt, hogy a kevesebb lehetőséget kapók lendületével szétszedi a Torót, de – bár fölényben játszottak – erről azért szó sem volt. Hiába javulgat apránként, de azért észrevehetően a Bianconeri, még mindig képtelen úgy beszorítani egy ellenfelek (bárkit), hogy sok gólhelyzettel zavarba hozza, de újabban valaki mindig előlép megmentővé. Mommo lábtörése ellenben a szezon legnagyobbat sebző sérülése, ez gyakorlatilag le is nullázta az idei összes torinói reményt, mert valamilyen szinten mindenkinek van helyettese – a mali futószalagot kivéve. Ennek ellenére nem néz ronda tavasz elé a Juventus, pedig sem bajnok, sem BL-győztes nem lesz. (Torino-Juventus 0-1)

A Milan maga alá gyűrte az Atalantát, a végére ráadásul olyan különbséggel, hogy ha valaki csak ennyit tud a meccsről, az csettint: Pippóval szárnyalni kezdett a csapat. A rossz hír, hogy erről szó sincs, a meccs hőse talán nem is a Tizenhatos Királya, hanem inkább Abbiati, aki néhány rutinvédést egy-két komoly bravúrral is megfejelve tartotta csapata korán megszerzett előnyét, mert a Doni és Floccari nélkül érkező vendégek nem egyszer csináltak bohócot a Milan védelméből. Nem túlzás, ha a két fenti úriember közül csak az egyik ott van a pályán, nem valószínű, hogy megússza kapott gól nélkül Ancelotti csapata, pedig tényleg nem játszottak rosszul a középpályától felfelé. Egyébként pont került a Beckham-sztori végére is, egyelőre úgy néz ki, mindenki jól járt a mostani végkifejlettel, de könnyen kiderülhet, hogy csak az amerikaiak örülhetnek a végén. Ők ugyanis a nyáron visszakapják az isteni jobb láb fölé szerelt felsőtestet (azt, amelyre mezt lehet húzni), de közben a Milan nem lesz döntően jobb még egy jó Becksitől sem, az angolnak meg pont azelőtt kell visszamennie, amikor a legfontosabb selejtezőkre készülnek válogatott csapattársai. A szép győzelem után egy kis ünneprontás: a Milant egész idényben érdemes lesz nézni, mert ők is lövöldözik a gólokat rendesen, de egy közepesen erős csatárokkal rendelkező csapat rosszabb napján is gurít nekik kettőt. Ez összeadva sok gól meccsenként. Éljen. (Milan-Atalanta 3-0)

Akinek van még mondanivalója Baptistáról, az ne tartsa vissza, mert Totti sérülése, Menez formaingadozása és Vucsinics hátfájdalma miatt akkor is kezdeni fog, ha cigánygyerekek potyognak az égből. Az Udinese elleni döntetlen több dolog miatt is nagyon fáj a rómaiaknak: egyrészt két ponttal többet kellett volna szerezniük, hogy jobb pozícióba kerüljenek a BL-helyért (igen, már csak egy kiadó) folyó harcban. Másrészt Cicinho és Pizzaro sérülése igen komolyat sebez a csapat Arsenal elleni esélyein, pedig mi azt gondoltuk, ők lesznek az olasz továbbjutók. Látva a fentieket, és Eduardo gólját, már nem gondoljuk. Harmadrészt De Rossi okosan kiugatott magának egy pirosat, ami azért baj, mert a héten már volt egyszer jelenése a szövetség fegyelmi bizottsága előtt az Inter elleni berzenkedés miatt, és nagyon nem jönne jól mondjuk egy 3-4 meccses eltiltás, mert abba beleesik a Juve és a Lazio elleni meccs is. (Roma-Udinese 1-1)

A két bugyikék társaság összecsapásán az volt a kérdés, hogy a szakadék felé lobogó zablával vágtató Napoli fékez-e be, vagy a Lazio feltámadása bizonyul tartósabbnak. A vendégek mindkét gólját Rocchi szerezte, ami azért érdekes, mert két hete nagy egyetértésben megegyeztünk abban, hogy a csapat legerősebb támadóalakzata a Zarate-Pandev-Foggia hármas. Ez lehet, hogy így is van, csak mindig be kell jönnie csereként a bőrfejűnek, hogy gól is legyen a nagy offenzívákból. (Napoli-Lazio 0-2)
Prandelli azt mondja, szétesett a csapata, neki pedig elhihetjük. A Fiorentina végletes teljesítmények egész sorát produkálta eddig 2009-ben, volt iszonyatos kandisznóval sorozatban behúzott meccsszériájuk, meg hasonló pechhel elbukott meccsük is, de az már tényleg a szétesés jele, hogy a múlt héten hazai pályán megsemmisített Palermo simán legyalulja őket Firenzében. Ha most kéne tippelnünk, nem várjuk a negyedik helyre a lilákat, és ezzel talán még a szurkolóik sem vitatkoznak. (Fiorentina-Palermo 0-2)
A derbi lendülete pont semeddig nem tartott a Cataniánál, hiszen teljesen hiába vágtak négyet a Barberában, a hétvégén csak eggyel kaptak kevesebbet hazai pályán az idegenbe általában szívni járó Sienától. A Roburnak ez volt a második győzelme idegenben, amihez csak a szokásos jelzőt tudjuk hozzátenni: totógyilkos. (Catania-Siena 0-3)

A bolond fordulóhoz méltó eredményt hozott a Sampdoria látogatása Bolognában. Az egy hét leforgása alatt a Milant és az Intert is szétcsapó Doriát az idén nagyon szigorú Di Vaio koncolta fel (már 19-nél tart, nem győzzük kérni a bocsánatot), a három ponttal a hazaiak egy tüdőrepesztő levegőt vehetnek: bár még mindig egy győzelmen belül vannak a kiesőktől, azért gusztusosabb két hellyel megelőzni a legjobb alászállót. Egyébkén pont a Bologna felett húzódik az a vonal, ami alatt az idény három kiesőjét találjuk. (Bologna-Sampdoria 3-0)
Az első félidőben a Cagliari agyonverhette volna a Chievót, és bánhatják is a szardíniaiak, hogy csak egy gólt lőttek, mert a másodikban nemcsak feltámadtak a veronaiak, de simán meg is fordíthatták volna a meccset. Nagy küzdelmet látunk kibontakozni a Chievo-Lecce-Torino hármas között, aminek azért is kell örülnünk, mert a táblázat eleje már talán kevesebb izgalmat tartogat. (Chievo-Cagliari 1-1)
Nem nagy meglepetés, hogy nem született gól Leccében, a Reggina hiába lett jóval masszívabb a Menekülő Ember keze alatt, ha nem tudnak nyerni, az egy pontokkal nem jutnak sokra. Márpedig az a csapat, amely gólszerzési reményeit egyes egyedül Corradiba fekteti, nem számíthat sok jóra. Amit a beharangban mondtuk, áll most is: ők kéz a kézben távoznak. (Lecce-Reggina 0-0)

91 komment

Címkék: olasz összefoglaló serie a

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr32992392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mocsing · http://nst.blog.hu 2009.03.09. 22:05:10

az inkább az év legszebb védése volt :))

(maxi riszpekt érte amúgy, kurvanagyot fogott az öreg)

rexford 2009.03.09. 22:16:56

Az akarat és a győzni tudás megvan, most már csak két klasszis játékos kell, esetleg egy új edző, és újra nagy campeonok leszünk. Mármint a Juve.

*Fata* 2009.03.09. 22:26:37

A Milant mindig érdemes nézni.

szeme közé, laposan! 2009.03.09. 22:39:19

"Vagy nagyon szomorú, vagy nagyon boldog forduló lesz a 28. Olaszországban." Hát ja, bazmeg... Menj és jelentkezz Delphoi-ba egy főjós pozícióra, tuti meglesz.:)

giacinto 2009.03.09. 23:44:49

Tehát a Chievo, Torino, Bologna trióból egy szintén repül. Nézőszámok alapján menjenek a csacsik.

giacinto 2009.03.09. 23:46:52

Köztes eset nem lehet? mármint szomorúság témában.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.03.09. 23:48:28

"Akinek van még mondanivalója Baptistáról, az ne tartsa vissza,"

amit a pudli ellen csinált egy 6-3-ra megnyert meccsen, azt nem fogom elfelejteni:)

rizla 2009.03.10. 06:15:09

és amit a többi 30 meccsen csinált?

kroos 2009.03.10. 06:56:39

Kurva jó!!!
Multhéten a Catania legázolja Palermot,most meg otthon cumi a Sienatól.A pal. meg aki ettöl a hulla gyenge cataniatól szopott idegenben kinyirja a fiorentinát.

kroos 2009.03.10. 07:08:15

Bologna-Sampdoria 3-0 DDDDD
Ez tiszta olyan volt mint multhéten a Catania Palermo.
2 helyzetböl 3-at lött a bologna,mig a samp mindent kihagyott....
Azt jól láttam hogy a Napoli elöször játszott 4 védövel?
Szantakrócse elfoglalta végre igazi helyét.Gargano kiesésével végre Pazienza stabil kezdö lehet,Lavezzi meg jövöre megy Udinébe kvajarella helyére.

Romanista 2009.03.10. 07:40:47

"Akinek van még mondanivalója Baptistáról, az ne tartsa vissza,"

Baptistát fel kellene pofozni mert tud ő ha akar, de általában nem.

ulver 2009.03.10. 09:44:02

@Romanista: Remélem Baptista is olvassa a blogot, és most felszívja magát az angolok ellen, különben kénytelen leszek azt mondani, hogy ő a második legszarabb igazolásunk ebben a szezonban (gondolom az első hely nem forog veszélyben).

ericcartmen 2009.03.10. 10:32:29

@ulver: Viszont az idény egyetlen pozitivuma egyelőre Motta

Romanista 2009.03.10. 10:35:55

@ericcartmen: Ő viszont kell hogy maradjon. mindenképp. csak hagy így folytatja akkor az Udine csúnya csekket fog küldeni sajna.
@ulver: én csak azt nem értem ha tud többek közt ilyen: www.youtube.com/watch?v=twT_h8KY_yY&feature=related
vagy mint a lazio elleni teljesítményt hozni akkor miért nem teszi.

ericcartmen 2009.03.10. 10:40:37

@Romanista: Én úgy tudom olyan feltételekkel vettük kölcsön, hogy szezon végén 7 millióért megvehetjük, annyit meg simán megér.
De ha rosszul tudom javitsatok ki

Romanista 2009.03.10. 10:45:49

@ericcartmen: most hogy így mondod... télleg valami ilyen volt. csak nehogy találjanak valami apróbetűst.

Weah_ 2009.03.10. 11:05:57

óriási dolog, h Pippo (valljuk be, ezeket azért rúgatták vele) 35 évesen mesterhármast rúg! ugyanakkor jól mutatja, kire számíthat a csapat leginkább, ami már nem annyira pozitív...

Viszlat 2009.03.10. 11:16:12

Kicsit off: murinnyó csak ne rinyáljon, elég sok a bizonytalanság a Manchesternél is, ha a szombati sérüléseket nem sikerült helyrehozni, akkor Fletcher, Evans, Ferdinand, Evra négyes fog felállni...

vargamma 2009.03.10. 11:25:33

Akinek van még mondanivalója Pippo Mióról, az ne tartsa vissza!!!

kroos 2009.03.10. 11:45:00

Én sose kedveltem de mikor a szuperkupa döntön örjöngve örült a góljának azóta gyülölöm.

*Fata* 2009.03.10. 12:09:18

@giacinto: @kroos: lol

Ma és holnap pedig nem leégetni az olasz focit... FORZA ITALIA

Tika_ 2009.03.10. 12:14:52

@Viszlat: tehát az az Evra, aki a világ legjobb balhátvédje, és az a Ferdinand, aki a világ 3 legjobb középső védője között van? :) Ők lesznek a kezdők? A másik két úriemberről keveset tudok, de annyira nem lehetnek kutyaütők, hogy ez ne számítson még mindig erős védelemnek, még a topcsapatok között is.

kroos 2009.03.10. 12:46:28

@*Fata*: biztos tudod mire gondolok...

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.03.10. 12:47:54

@Viszlat: Mindjárt sírva fakadok olyan gyenge. :) Akkor már a mi Cordoba Rivas kettősünknek is repesve örülök. :P

Viszlat 2009.03.10. 12:57:39

@Tika_: @Great Cornholio:

mindössze arra céloztam, hogy a manchesteri védelem is foghíjas lehet. Egyébként meg hülyeséget írtam, mert pont Ferdinand sérült le szombaton, szóval: Fletcher, Evans, Vidic, Evra.

De hát egyébként is, Zlatan akkora arccal készül a meccsre, hogy az bármilyen védelem ellen elég kell, hogy legyen. ;-))

neeskens 2009.03.10. 13:09:42

Tök szánalmas ez a Sevcsenko. Vagy szedje össze magát és fogja fel, hogy nem számítanak az eligazolása előtti érdemei, vagy menjen el a Milanból. Annyira arrogánsan viselkedett abban a tíz percben, hogy totál kiakadtam.Ha így folytatja visszatér a dagi Ronaldo és mehet a tarcsiba.

neeskens 2009.03.10. 13:13:33

Amúgy meg én sem az Intert, sem az MU-t nem szeretem, de ebből simán lehet Inter továbbjutás. Ha az első 15-20 percben megfogják Ronaldóéket szerintem utána tök nyílt lesz minden.

*Fata* 2009.03.10. 13:21:19

@kroos: igen, szerintem tudom mire gondolsz...
amúgy minden góljának így örül (gólöröm), de nyugodtan gyűlöld csak, nem akarlak megzavarni ebben...
viszont aki Őt nem ismeri el, annak a feje mélyen a homokban...

_benito · www.nst.blog.hu 2009.03.10. 13:25:14

@neeskens: ez sajnos nekem is feltűnt, pedig az egyik kedvenc csatárom volt a serie a-ban.

Hispan07 2009.03.10. 13:39:45

A Milan azért nyert a hétvégén, mert ha egy elefántot rózsaszín uszkárnak öltöztetnek, akkor is elefánt marad - vagyis nagycsapatként hátul megúszta, elől berúgta. a 3-0 túlzó, de ennyi örömünk hagy legyen végre.

Inzaghi a maga szakterületén (gólszerzés) egy zseni, emellett példás sportember. nyilvánvaló, hogy a riválisoknak, főleg a bayernes kroosnak nem tetszik ahogy gesztikulál, mert mindig azután nézhetik, hogy a csapatuk hálójában pörög a labda. ha a szívemre teszem a kezem, én is elviselném, ha csak fele ennyit reklamálna/dumálna. DE! ez az ember 35 éves. megnyert mindent, megvan mindene. és mai napig úgy örül minden pici, csúnya gólocskának, mint aki életében először talált be. a foci pedig erről az érzésről szól, ezért mindent megbocsátok. és bár csak több játékosban látnám ezt a játékszeretetet, becsvágyat.

Sevcsenkó pedig azt kapja a sorstól, amit megérdemel. Egy zseni, egy ikon volt, a személyes messiásom (és még rengeteg milan drukkernek is) - aki mégis elment a pénzért, otthagyva A csapatát, ahova tartozott, ahol minden neki volt alárendelve évekig. Nem csoda, hogy ezek után nem találja már meg magát, és hogy ettől egyre idegesebbé válik. Már visszahozni sem kellett volna a tékozló fiút, hagyni kellett volna megrohadni a Cselszkiben, ahova annyira vágyott - játszhatna helyette Paloschi és Thiago Silva.

kroos 2009.03.10. 13:40:46

@*Fata*: Ja..de Jankulovski élete gólját lötte és ö nem örült...de pippo mégis a nyakába ugrott és lebirkozta.

kroos 2009.03.10. 13:42:30

az a meccs másról szólt...de pipponak semmi se szent...a képeségeit meg sosem vitattam.

_benito · www.nst.blog.hu 2009.03.10. 13:45:46

@kroos: "képeségeit"

több is van neki?

*Fata* 2009.03.10. 13:47:20

@kroos: tragikus. de én is örültem a csapatom győzelmének. akkor most mi van?

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.03.10. 13:49:06

@vargamma:
Azért az elég komoly kérdés, hogy Pippo legyen alapember, vagy valaki más játszon a helyén (Kaká), mert a Milan idén felhasználhatná szabad idejét arra, hogy csapatot építsen, fiatalítson, borriellózzon például (ha felépül). Vagy próbálkozzon ezzel-azzal. Mert a következő idényben ilyenkor Pippo pont egy évvel lesz idősebb.

@neeskens: Az olasz yahoo onnan közelített, hogy Sevcsenko többet érdemel, nem csak tíz percet. Írtak erről hosszan, pedig csak ennyit akartak mondani.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.03.10. 13:54:11

@_benito: "képeségeit"
több is van neki?

Ennyi rosszindulatot, de ennyit! :))
Amíg nem láttad hátravonva pirlót játszani, addig nem tudhatod milyen képességei vannak. Rendben?:)))

kroos 2009.03.10. 13:56:17

Gerd Müller is kb ennyit tudott..egy aranylabdára jó volt.

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.03.10. 14:03:14

Pippo a SeriaA Nyicsenkója

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.03.10. 14:05:06

@pote: Még szerencse, hogy nem Gracsovja :))

kroos 2009.03.10. 14:08:58

@mbemba: Gracsov kedvenc játékosom volt.

Hajrá Loki!!!

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.03.10. 14:14:26

@kroos: Nekem a bévéescés énje tetszett. Jelenség volt, olyan szép :)) és jó.
Egyébként, tényleg csak tiszteletet érdemel. Akárcsak Illés Béla, mégis olyen szívesen megnézném őket egy csapatképen.
Meg szeretném, ha azon a képen ott lenne még: Kecskés, Wukovics, Deszatnik, Híres, Plókai, Urbán, Mracskó, Szedlacsek és a kapuban még nem tom ki lenne.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.03.10. 14:15:53

@pote: "Pippo a SeriaA Nyicsenkója"... Ileája

szferi 2009.03.10. 14:20:05

@Hispan07: az összes milan szurkoló hálás lehet és kinyalhatja sevcsenkó seggét, amiért otthagyta A CSAPATÁT a milan miatt, pláne, hogy annyi trófeát megnyert nektek.

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.03.10. 14:20:45

@popp:
remélem ott leszel a gépen 8-kor ;)

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.03.10. 14:23:04

@popp: Itt nincs kihívó: Koszta és punktum!

kroos 2009.03.10. 14:29:50

off

hamár ittjárunk ez az egyik kedvenc meccsem


KISPEST-VÁC 1-2 (1-1)
Bozsik-stadion, vezette: Hartmann.

KISPEST: Brockhauser - Csábi, Bánfi, Plókai - Stefanov, Pisont (Csehi a 80.), Illés, Halmai, Vincze - Sallói (Orosz a 70.), Hamar. Edző: Martti Kuusela.

VÁC: Koszta - Puglits, Nagy T., Hahn - Nyikos (Nyilas a 61.), Kriska, Víg, Aranyos (Molnár a 89.), Szalai - Füle, Répási. Edző: Csank János.

G.: Pisont (42.), Aranyos (44.), Füle (87.).

Sárga lap: Hahn (20.), Nyikos (40.), Hamar (57.).

popp · http://koncertblog.com/ 2009.03.10. 14:30:21

@pote: Sajnos nem, de helyettem is ordíts!

mocsing · http://nst.blog.hu 2009.03.10. 14:32:05

@kroos: és hol van Duró, sérült volt?

popp · http://koncertblog.com/ 2009.03.10. 14:32:56

@kroos: fúj, mennyire tudtam utálni ezt a Vácot.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.03.10. 14:33:47

@mocsing: Duró Jocó a meccs időpontjában még a Vasasnál nyomta.

Hispan07 2009.03.10. 14:35:53

@szferi: a Te szemszögedből nézve, a Te szavaiddal élve: akkor már inkább a jó öreg Andrij nyalhatja ki a Milan vezetők seggét, hogy elhozták a tajgáról, ahol a büdös életben semmit nem nyert volna, és aranylabdás milliomost csináltak belőle. és most kezdjük el megtárgyalni, hogy miért volt teljesen más a Kijev-Milánó és a Milánó-London váltás, vagy a kötelező kötözködésen túl azért te is sejted?

azt pedig nem tudom, ki hogy áll a focihoz, de szerintem amíg a néző veszi a jegyet a meccsre, addig a focista nyalja az ő seggét, nem pedig fordítva.

mocsing · http://nst.blog.hu 2009.03.10. 14:38:22

@popp: attól még lehetett sérült:) (benéztem)

Itáliainagysándor 2009.03.10. 14:40:52

@Hispan07: "azt pedig nem tudom, ki hogy áll a focihoz, de szerintem amíg a néző veszi a jegyet a meccsre, addig a focista nyalja az ő seggét, nem pedig fordítva."

Ezt viccnek szántad?

kroos 2009.03.10. 14:41:52

@mocsing: Pilu nyomta balszélen.

kroos 2009.03.10. 14:45:56

@popp: óriási dilemma volt hogy Vig avgy Simon legyen az irányitó...olyan mint kb a netzer-overath vagy a mazzola-rivera.

kroos 2009.03.10. 14:54:05

utolsó off és befejeztem.
kedvenc fedezetsorom ebböl az idöböl.
Nagy T., Kecskés, Sirinbekov ,Zvara, Galaschek

popp · http://koncertblog.com/ 2009.03.10. 14:54:57

Annak a Vígnek emlékszem egész jó meccseire, Simon Anti meg a magyar Icke Haessler volt.

Na de Puglits, Hahn, Szalai, Répási, Füle - legyint. És Keller Józsi Roncsfilmben is hallható durva szabálytalansága (Knézy: "hőha, ez nagyon csúnya dolog volt") után Romanek mégcsak nem is játszott.

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.03.10. 14:59:14

@kroos:
amikor Galaschek negyedóráig nem hagyta el a kezdőkört,
na, akkor még néztem magyar bajnokit is

kroos 2009.03.10. 15:01:46

@pote: Galaschek-nek volt egy olyan meccse hogy 1200 métert futott összesen.
(az öltözö 800 méterre volt és az is benne van.)

mocsing · http://nst.blog.hu 2009.03.10. 15:03:22

régóta vadászom egy akkori sportlap scannelt verzióját.

leginkább azért, hogy tudatlan ismerőseimnek bebizonyítsam, nem urbanlegendről van szó. ez egy misszió.

kroos 2009.03.10. 15:06:03

én is.
pl találtam egy ilyet

,,Lehota 1986-ban Magyarország legdrágább labdarúgója volt (10 millió Ft)"

*Fata* 2009.03.10. 15:11:04

Pippora nincsenek jelzők. Vagy minimum ez:

www.youtube.com/watch?v=B1d9ebxXaXM

heinrich · http://nst.blog.hu 2009.03.10. 15:21:14

@mocsing: @kroos: Ez a Sport+ kezdeményezése volt, hogy majd ők mérik, mennyit fut egy átlag magyar játékos. Galaschek volt az első (és az utolsó) a sorozatban, én is kb ezekre a számokra emlékszem, de aztán nulla folytatása lett az ügynek, gondolom jó magyar módra felülről leállították az egészet.

sh4d0w 2009.03.10. 15:25:24

@*Fata*: még csak 33 mp-et néztem meg, de már most látszik, mekkora hatalmas figura Pippo...

kroos 2009.03.10. 15:26:47

@heinrich: Ujpesten ez ment összel az biztos,valami cég csinálta.Abból kiedrült hogy Sándor gyuri annyit fut mint gattuso(14km/meccs),és Bori anniyt sprintel min Cr(87/meccs).
Azota arról is csned van.Akinek van erröl valami az jelezze pliz.(barnetta@freemail.hu)

szferi 2009.03.10. 15:32:02

@Hispan07: Andrijnak annyi kérője volt, magasról leszarhatta volna a milant. Hogy mit nyert volna, ha nem a milant választja? 7 év alatt nyilván valamelyik másik topcsapattal is nyert volna bajnoki címet, lehet BL-t is. A milannak viszont hiányzott volna az a 130 gól, bár te tudod.

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2009.03.10. 15:33:35

@kroos: Azért volt az Aranyos, a Szilveszter, a Váci Zoli, a Hámori és a Pál, hogy fussanak Galaschek helyett. Egyébként az ciki, hogy Végh is többet mozgott nála.
Bár ha jól tudom Zombori Zalán méltó utódja lett Petinek sok szempontból

kroos 2009.03.10. 15:40:52

@pancho_sanza: én nem akartam kritizálni Petit,söt.Imádtam a játékát.Föleg mikor visszahuzodott söpröben.Nagyon inteligensen játszott.És ezt halál komolyan irom.

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2009.03.10. 15:43:36

@kroos:nem véletlen, hogy a helye megkérdőjelezhetetlen volt

Titi120 2009.03.10. 15:49:28

@pancho_sanza:
Azért Váczi Zoli se volt az a nagy futóbolond típus ...
Hogy is lehetett volna a meccsek előtt elfogyasztott cigik és kisfröccsök után ?! :)

kroos 2009.03.10. 15:50:52

Somogyira emlékszik valaki az Etoból?
Válogatott is volt.

drani 2009.03.10. 15:51:20

@*Fata*:
komoly a videó :) Kellene egy olyan összeállítás, ahol a sírásra görbült szájú reklamálásai vagy a lesrefutásai vannak összegyűjtve :)

sh4d0w 2009.03.10. 15:53:04

@szferi: full irreleváns a kérdésedre a válasz, mivel ő a Milant választotta. A Kievvel semmit nem nyert volna Európában.

Többiek: Ti most komolyan magyar focibohózattal jöttök egy Serie A-s bejegyzés topicjában?

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.03.10. 15:53:45

@kroos:
aki magas volt, és irányítót játszott?!
piszkos elegánsan játszott, aszittem több lesz benne

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.03.10. 15:54:43

@sh4d0w:
nekem az Inter második góljáról ugrott be az NBI :)

popp · http://koncertblog.com/ 2009.03.10. 15:59:39

@kroos: Somogyi tényleg jó volt, ráadásul Bicskei '98-99-es válogatottjában is elég jól tolta.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.03.10. 16:00:20

@kroos: Egy csomó játékos egyszerre volt intelligens és egyszerre futott.
Magyarországon is volt egy csomó tehetséges (intelligens) játékos, de igénytelenek voltak, ezért nem lett belőlük semmi.
Nem tudom elfelejteni: Lipcsei lesérült Portóban, hazajött és - ha jól emlékszem maga mondta, de lehet, hogy az orvosa - a combjának átmérője 2-3 centivel kisebb lett, vagyis nem dolgozott, tehát igénytelen volt.

Általánosítva, a kornóligia lehet pontosan nem stimmel, de:ilyen a közegben lehetett bajnok a Vác.
Ami viszont inkább mások szégyene, mint az övék. :((

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.03.10. 16:01:49

@kroos: Lőtt néhány szép szabarúgás gólt is, mármint Somogyi.

nagyon halott 2009.03.10. 16:03:03

@heinrich: elképzelem, hogy a bocsák egy stopperral a kezében állt a pálya szélén, és mérte az időket. vagy a kilométereket, de azt nem tudom, hogyan.

szferi 2009.03.10. 16:27:53

@sh4d0w: nem én vetettem fel, hogy seva soha semmit nem nyert volna, ha nem pont a milanba megy. (biztos, hogy a kijevvel, nem nyert volna bl-t, viszont azt sem kell elfelejteni, hogy ő lőtte be a milant a döntőbe, és ő döntötte el a tizenegyespárbajt...)

(Más: Inzaghi a játék szégyene, a rúgott gólok mennyiségétől függetlenül.)

*Fata* 2009.03.10. 18:08:53

Pár vélemény Inzaghiról:

"Meg kell mondjam, ő mindig meglep engem. Hihetetlen, hogy valaki 35 évesen ilyen teljesítményre képes. Ő a legnagyobb példa mindenki előtt. Annak ellenére, hogy kevés mérkőzésen játszik, képes fontos lenni csapata számára. "
(Lippi)

„Inzaghi folyton gólt rúg. Edzéseken is.
(Fabio Cannavaro)

„Senki sem érzi olyan jól a kaput, mint Inzaghi.”
(Ronaldo)

„A pályán hallos, sose láttam még hozzá foghatót.”
(Diego Armando Mradona)

*Fata* 2009.03.10. 18:22:08

ehh így jár aki csak bekopizza...

"A pályán halálos, sose láttam még hozzá foghatót."
(Diego Armando Maradona)

kroos 2009.03.10. 18:38:02

@popp: @pote: @mbemba: pontosan igy van.
Imádtam nézni a játékát...

popp · http://koncertblog.com/ 2009.03.11. 14:28:57

@imici77: Válasz ment. Bocs, hogy csak most!

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.03.11. 15:09:08

@popp: írtam, h nem érem el azt a levelezésem, felhívsz? :)

sh4d0w 2009.03.11. 15:49:27

@szferi: jól nézd meg Inzaghi játékát, mert mostanában nem lesz még egy ilyen játékos a Föld nevű bolygón. Való igaz, néha ügyetlenebb, mint egy ifista, de nem gyakran volt és nem gyakran lesz olyan játékos a Sárgolyón, akiről akkor is a gólvonal felé pattan a labda, ha a szögletzászlónál találják telibe a bogyóval.

A létező leglehetetlenebb helyzetekből is a kapu felé küldi a labdát, tökéletesen mindegy, milyen kicsavart mozdulatot kell tennie ehhez.
süti beállítások módosítása