Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - FA kupa, legjobb kilenc

2009.03.07. 10:30 pote

Három negyeddöntővel és az utolsó nyolcaddöntővel tovább robog az idei FA kupa. A PL listavezetőinek papíron könnyű dolguk lesz, nagy csatát és meglepetést várunk az Everton-Borón és még az is lehet, hogy már vasárnap megkapja ellenfelét a Hull City. Lapozás után négy kupameccs, egy hatos alliteráció és egy kis Gyalog Galopp.

Coventry - Chelsea 1-1
Chris Coleman Covenrty City-je (gyönyörű alliteráció, legalábbis írásban) másodszor próbál bejutni az FA kupa elődöntőjébe, az elsőnél (1987) a serleget is hazavitték. Hiddink csapatának ez már a tizennyolcadik alkalom lenne, eddig négy sikerrel.
Hiányzók mindkét oldalon lesznek. A hazai égszínkékeknél a balhátvéd Dan Fox sérült, a Chelsea-nél Anelka gólérzékenysége fog hiányozni. Azonban egy óriási visszatérésnek is tanúi lehetünk a szombati ebéd után, Michael Essien hat hónap után újra tétmeccsen jelentkezik játékra.
Mi döntetlent várunk.

Fulham - Man Utd 1-3
Gondoljuk, még mindenki emlékszik a londoniak masszív, lelkes játékára az Old Traffordon. Szerintünk, most egy kicsit jobban megerőltetik majd magukat, de elhinni nem fogják, hogy nyerhetnek is, hiszen nem tud olyan gyenge United kifutni a Craven Cottege-en, hogy Geráéknak reális esélyük legyen.
A történelem természetesen Fergusonék mellett szól, tizeneggyel többször emelhették fel a kupát, mint aktuális ellenfelük. Mindezt úgy, hogy tizenegyszer nyertek a döntőben. Ebben a versengésben a Fulham 1908-ban tudta először és utoljára legyőzni a MU-t. Igaz, most Giggséknek egy döntetlen is vereséggel érne fel, a sűrű meccsidőpontok miatt.

Everton - Middlesbrough 1-2
A liverpooliaknál a szokásos mese: sérült sérült hátán. Visszük a hullákat! Hozzátok a halottakat! Fellaini és Saha még együtt nyögdécselik, hogy hűűűdejólvagyok, de Hibbert, Arteta, Anichebe, Vaughan, Nuno Valente és Yakubu már a szekéren vannak, és Jo sem játszhat az FA kupában idén.
A Boró egészségesebb, de ők nem biztos, hogy kiheverték már a szerdai pofont. Mivel mi meglepetést sejtünk, így azt gondoljuk, hogy igen. Idén a Boró lesz a legkisebb csapat a Wembley-ben.

Az Arsenal és a Burnley még egy körrel le van maradva, vagyis vasárnap arról fog dönteni ez a párharc, hogy ki lesz Halmosiék ellenfele a negyeddöntőben.
Az Ágyúsok szerdán már az Olimpicóban játszanak, így komoly tartalékolás várható Wengertől. Bár, a sérültek miatt, olyan sok variálási lehetősége nem marad a franciának. Toure, Silvestre, Rosicky, Fabregas és Adebayor biztosan nem lép pályára. Jó hír azonban a londoni csapat híveinek, hogy Gallas és Eduardo mellett, Theo Walcott is újra játékra jelentkezik.
Reméljük, hogy utóbbi kettő formába hozatala még legalább egy hetet csúszik, mert nem szeretnénk azzal szembesülni a római Olimpiai Stadionban, hogy bohócot csinálnak a Farkasok védőiből.
Tippünk sima hazai győzelem.

92 komment

Címkék: fa fa kupa

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr62986661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stiel 2009.03.07. 10:45:35

Chelsea, Manchester, Arsenal is áll még - én nem sejtek meglepetést (értsd: döntetlent sem), ők ott lesznek az elődöntőben. Max az Everton hullik el.

Végső győzelemre az Arsenalt tippelném, most lesz majd 2 könnyű meccsük, utána meg ők meg tudják verni a nagyokat éppen. Nekik idén úgysem nagyon terem más (BL-t nem érzem reálisnak).

donnelly · http://nst.blog.hu 2009.03.07. 11:02:27

A "city" szó ugye a latin "civitas"-ból jön, aminek restituált kiejtése (vagyis az eredeti antik utánzó) "kivitász", így eggyel beljebb vagyunk:)
Chelsea-t valószínűleg először a Domesday Bookban említik, mint "Cealc-h3ð", na ezt már nem tudom óangolul kiejteni, de valószínű, hogy kával kezdődik...:D

20LEGEND 2009.03.07. 11:14:41

@Stiel: Szvsz a Chelsea és a United is "simán" kiütné az Arsenalt, a két csapat valamelyike lesz a győztes, remélem az utóbbi. :P

Ferguson 2009.03.07. 11:42:02

Pote, imádlak ezért a beharangozóért, titkon reménykedtem benne, h megcsinálod ma délelőtt és lám, véghez is vitted. Nagy köszönet érte :) Ami a meccseket illeti. Én csak tegnap realizáltam igazából, h chris coleman a coventry edzője. Emlékezhetünk rá, h a fulham-nél milyen kiváló munkát végzett egykoron még fiatalabb edzőként. A coventry egy remek csapat volt anno a PL-ben a 2000-es évek elején, nagy múltú klub. Én nagyon remélem, h meglepetést okoznak és kiütik a chelsea-t, de nem hiszem, h ez bekövetkezik, max. egy replay-re lesznek jók. A fulham - manchester meccs jó kis derbi lesz, ebben is benne van simán egy iksz és replay. A united nem a legerősebb csapatával fog játszani. Hodgson azt nyilatkozta, h nem léteznek edzői mágiák, a csapata csak akkor nyerhet, ha sokat dolgozva, hiba nélkül, 110%-on focizza végig a meccset. Ferguson kicsit beparáztatta a népet, h megint elmélázott kicsit a visszavonulás gondulatán és körülményein, remélem nem gyülekeznek a viharfelhők az Old Trafford felett. A United hihetetlenül erős, talán a legerősebb a Földön, de mindenképpen a legeredményesebb az utóbbi időt figyelembe véve, ugyanakkor még csak eztán jön a neheze. Egy hete megnyerték a ligakupát, ami örömre adott okot, ugyanakkor a most következő egy hét akár romba is dönthet szinte minden álmot. Ha ne adj Isten kiesünk a kupából és a BL-ből is, vmint kikapunk a pool-tól a következő hétvégén, akkor romba dőlhet minden, mert akkor még a bajnokság is nyílt maradna. Ha viszont vesszük mindhárom akadályt, akkor max. csak a bajnokságban kerülünk még jobb helyzetbe, a BL-ben a negyeddöntő és a kupában az elődöntő még távol van a végső győzeletől. Ferguson azt mondta hétközben, h nem érzi a nyomást, de azt hiszem, most kicsit ő is érezheti már. Legalábbis ezen egy hét erejéig. Mindent bele srácok, Go Red Devils!

Viszlat 2009.03.07. 12:47:10

A Coventry és a Burnley is képes meglepetést okozni, mint az elmúlt években kiderült. Legalább egyiküktől el is várom. :-)

Ferguson 2009.03.07. 14:27:20

A világért sem szeretném bántani cech-t és provokálni a chelsea szurkolókat, de nem értem, h miért farizeuskodik még mindig ebben a fejvédőben?! Ha meggyógyult (márpedig szerintem már meggyógyult), akkor vegye le. A felvételeken anno tisztán látszott, h homlok/halánték tájékon találta el hunt térde, ez a fejvédő viszont nem védi a homlokát, max. a feje tetejét, mert ott vannak rajta az ütésálló pamacsok. A fejvédő homloktáji része nem fogja megvédeni egy újabb ütközésnél, csak arra jó, h a sportszermárka kitegye rá a hirdetését... Ha meg ennyire fontos ez a fejvédő, akkor rakjunk minden játékos fejére, megelőzve egy újabb súlyos feszkót. A mezőnyjátékosok is simán kaphatnának egy olyat, ami a homlokrészt szabadon hagyja (mint a rögbiben), így lehetne fejelni... De én mégis azt mondanám, h cech vegye le azt a xart és árverezze el v mittomén, akkor még jó célt is szolgálhatna vele.

wilco 2009.03.07. 14:45:15

@Ferguson: nem azért hordja mert még nem gyógyult meg, hanem mert ebben jobban biztonságban érzi magát. mi ebben a baj?

Ferguson 2009.03.07. 14:56:55

Ezt mondom, nincs ebben semmi baj, de akkor hordja mindenki...

JClayton · http://bumm.sk/blog/szemtanu/ 2009.03.07. 15:19:11

jogosulatlan előnyt biztosít? nem.
reklámhordozó? nem, nem látok rajta reklámot.

...akkor szerintem nincs ezzel semmi gond. Cech gondolom különengedélyt kapott a viselésére, de megadnák azt bárkinek, aki jó indokkal kéri.

Stiel 2009.03.07. 15:20:30

Ő döntése, szerintem legegyszerűbb tiszteletben tartani. Másoknak meg más hóbortjai vannak. Ennyinek bele kell férnie.

donnelly · http://nst.blog.hu 2009.03.07. 15:24:56

@Ferguson: Cech szerint pár év múlva minden kapus fogja hordani (amit én kétlek).

Amúgy ha megnézel egy rögbi meccset, ott sem hordja mindenki, csak akinek már volt fejsérülése...

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.03.07. 15:26:18

@Ferguson:

most voltaképpen Cech-vel van bajod, hogy hordja, vagy a többiekkel, hogy nem? :D kötelezővé tennéd? :D

egyébként a tippek megint nem fognak sülni szerintem: oké, a Chelsea-meccsel kapcsolatban már könn yen vagyok okos, de a Fulham pl. a 2 hazai meccsből egyszer jó lesz legalább egy döntetlenre a MU ellen, és a körülményeket ismerve az az egy inkább a kupa lesz.

az Everton meg simán hozni fogja a meccset, sőt, szerintem övék lesz a kupa, ami Hillsborough 20. évfordulóján nagyon is rendben van, ha már a Liverpool kiesett.

Ferguson 2009.03.07. 15:40:56

@JClayton: pedig ott van rajta adi dassler reklámja, a homlokán, nézd csak meg jobban :)

Kösz mindenkinek a választ amúgy. Én csak azt mondtam, h ha cech ebben a fejvédőben megint ütközne hunt-al úgy, ah anno, ugyanúgy megsérülne, mert ez a cucc csak a fejtetejét védi, ott vannak csak rajta ütésálló pamacsok, a homlokát nem. Na mindegy, téma részemről túltárgyalva, csak szemet szúrt a dolog. Persze nem szeretem a chelsea-t, de nem hiszem, h ezért fogalmazódott meg bennem ez a gondolat... Más is visel maszkot, aztán ha meggyógyul, akkor leveszi és kész :) ManUtd 4ever

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.03.07. 15:55:01

@donnelly: a vicc az, hogy ezek a rögbi-fejvédők elsősorban a fület védik (arra lettek elsősorban kitalálva), és csak bizonyos posztokon van erre szükség. egyébként sok rögbijátékos azért nem hordja, mert nem akarja, hogy nyuszinak nézzék, az egy elég macsó sport azért.

Viszlat 2009.03.07. 16:11:19

Pote, a PL meccsről elfeledkeztél vagy én vagyok figyelmetlen? :)

Sunderland - Tottenham, már a második percben megszerezték a vezetést a hazaiak.

England win The Ashes! 2009.03.07. 16:38:55

Sajnos a Ricoh poklában elmaradt a csoda. De számunkra így is Coleman csapatában vannak az igazi hősök! Köszönjük, fiúk!!!

wilco 2009.03.07. 16:49:35

@Ferguson: már ne is haragudj, de hülyeséget beszélsz. az nhl-ben is játékos dönti el (bizonyos életkor fölött) hogy milyen védőt rak a sisakja elé. a lényeg az hogy a játékos miben érzi magát biztonságban. egyébkétn meg egy ilyen rögbis sapka nem csak a fület védi, hanem a koponyát is.
egyébként meg a te logikád alapján az emblémás csuklószoritókat is be kéne tiltani, azért miért nem szúrja a szemed?

Ferguson 2009.03.07. 17:03:34

@wilco: nem haragszom :) "egyébként meg a te logikád alapján az emblémás csuklószoritókat is be kéne tiltani, azért miért nem szúrja a szemed?" - azért nem szúrja a szemem, mert az nem arra hivatott, h védelmet nyújtson. Én csak azt mondtam, h cech fejvédője nem védi a fejét ott, ahol a rúgást kapta anno. De tényleg, részemről a téma lezárva. Kösz mindenkinek a választ. Üdv nektek. Este hajrá ManU!

wilco 2009.03.07. 17:07:25

@Ferguson: de védi egyébként. ;)

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.03.07. 18:02:11

jelentés az alsóbb régiókból:

Priskin ismét győztes gólt szerzett (Charlton - Watford 2-3)

a Hereford pedig 2:1-re kikapott a Crewe ellen, az egyik gólt büntetőből kapta Gulácsi, és a statisztikák alapján elképesztő nyomás alatt lehetett:

newsimg.bbc.co.uk/sport1/hi/football/teams/h/hereford_united/live_text/5286296.stm

Jo_Jo 2009.03.07. 18:10:43

Manchester United Team: Van der Sar, O'Shea, Ferdinand, Vidic, Evra, Fletcher, Carrick, Anderson, Park, Rooney, Tevez.

Ezt azért nem mondanám BL-re tartalékoló kezdőnek, persze Ronaldo hiányzik, de a többi játékos közül szinte mindegyik kezdett pl az Inter ellen. Ferguson nem akarja a véletlenre bízni úgy tűnik.

Viszlat 2009.03.07. 18:40:42

@Jo_Jo: A Fulham ellen ez több mint elég.

mann 2009.03.07. 18:47:47

@Viszlat: pedig "a Fulham pl. a 2 hazai meccsből egyszer jó lesz legalább egy döntetlenre a MU ellen" ;)

Rooney-nak hány helyzet kell egy gólhoz?

Jo_Jo 2009.03.07. 18:59:12

@Viszlat: Nagyon úgy tűnik
Azért sajnálom Tevezt, ma is küzd hajt, gólokat lő, és fogadnék, h az Inter ellen megint csak a padon lesz. Megértem ha a nyáron továbbáll.

mann 2009.03.07. 19:08:13

@Jo_Jo: Valóban úgy tűnik,hogy alig kap lehetőséget, de a számok mást mondanak.
Carlitos ebben a szezonban a 8. legtöbbet foglalkoztatott játékos. 26 alkalommal lépett pályára, többször mint Rooney, Giggs, Carrick, Scholes, Evans vagy éppen Park. Az igaz, hogy ebből 11-szer csere volt.

Ferguson 2009.03.07. 19:15:19

Áááá vazze, ez hihetetlen. Nagyon jól játszik a csapat, ah az angol mondja, "smooth" a csapatjáték, azaz a labda lábról lábra jár, szinte minden támadást be tudtunk fejezni. Némely manchester játékos a legszebb kispályás napjaimat idéző zsugákat nyom :P Rooney és Tevez nagyon eleven elöl, anderson és carrick (carrick milyen labdát adott o'shea-nek a félidő végén...) uralja a középpályát, evra, park és a többiek pedig rengeteget segítenek az előrejátékban és a védekezésben is. Rooney-nak gólt kellett volna lőnie 6 méterről egy az egyben, tevez második gólja zseniális volt és az első sem volt véletlen. Örömjáték egyelőre, de a védelem vmi miatt megint bizonytalan volt az elején... Go MU!

Viszlat 2009.03.07. 19:23:58

Basszus! Bassszus! Miért hittem én, hogy holnap lesz a meccs??? Basszus. Na mindegy, a második félidőt legalább elcsípem még.

Viszlat 2009.03.07. 19:27:41

Nah, pont jókor sikerült bekapcsolni. Rooney szépen csinálta. :)

Woland 2009.03.07. 19:29:11

Richardson 2. percben szerzett vezetest jelento talalata utan Keane a 89. percben vagott egy szep kapasgolt Bent keresztlabdajabol, Fulopnek nem volt eselye. Nem vedett rosszul ma sem. a Sunderland nagyon tud vedekezni.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.03.07. 19:56:29

wazzz, mekkora erődemonstráció folyik mankeszteri részről...

s ebbe a sz?r fulhambe gera nem fér be...

Viszlat 2009.03.07. 19:57:06

Gera... másodszor adta el a labdát és most gól is lett belőle...

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.03.07. 19:59:48

ilyenkor azért felmerül bennem a kérdés, hogy a fenébe nem tudtuk megverni őket... (és hogy picsáztuk el a mankesztert:))

Viszlat 2009.03.07. 20:01:08

Ezt nem hiszem el. A sportklub alulmúlta önmagát... 83. percben elkapcsolni... ezt is csak itt lehet megcsinálni a nézőkkel.

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.03.07. 20:01:47

a Chelsea-, Arsenal- és Villa-szurkolók segítségét kérném, hogy próbáljunk kedvező jeleket kiolvasni a Manchester mai teljesítményéből.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.03.07. 20:02:24

@Viszlat: ez qrwa jóóóóó :DDDDDDD hihetetlen :))))

Viszlat 2009.03.07. 20:03:17

@imici77: én még most is levegőért kapkodok. És bazzeg felkonfárlja, hogy itt úgyis eldőlt már minden... pofám leszakad.

Viszlat 2009.03.07. 20:04:00

@Viszlat: mondom felkonferálja. Árulja már el a valaki, hogyan lehetne a Sky HD csomagját itthon beszerezni...

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.03.07. 20:04:34

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki: nekem nincs bajom az eredményeikkel, ha így játszanak. az intert meg verjék el. nagyon.

Ferguson 2009.03.07. 20:13:28

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki: asszem nem kell ecsetelnem, h ha így játszik a manchester, akkor mi vár rátok (pool-os vagy, ha jól rémlik...) az Old Traffordon muhahah :P Annak ellenére ezt mondom, h a pool nyílván jobban fog védekezni, de a manchesteri összeállítás meg erősebb lesz, mint ma. A fulhamet tényleg félgőzzel fújták el a picsába...

Ferguson 2009.03.07. 20:17:18

@imici77: "(és hogy picsáztuk el a mankesztert:))" - úgy, h az arsenal akkor még jobb formában volt, a manchester meg rosszabban. Az idény végén ha jól emléxem az utolsó hazai bajnokit a gunners ellen játszuk, lehet akkora már belefér vmiféle "meccsleadás", nektek meg az a győzelem kell majd a negyedik helyhez. Egy darabig hálás lennél a MU-nak, ha tényleg így alakulna :D Ugyanakkor szerintem max. 1 pontot csíphettek majd el...

Ferguson 2009.03.07. 20:21:38

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki: N'Gog? Hahaha :D Vidic és Ferdinand keveset adnak majd neki :P

Strigo 2009.03.07. 20:22:43

4-0, azt hittem, hogy nehezebb lesz. Jól játszottunk, de ami kissé aggaszt, hogy Ferdinand és O'Shea is sérülés miatt fejezte be idő előtt a meccset. Mindenesetre ez egy üzenet Josénak, hogy mire számíthat szerdán.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.03.07. 20:25:09

@Ferguson: verjétek meg a villát, a többit elintézzük mi:) grat a mai teljesítményhez!

Ferguson 2009.03.07. 20:42:46

@imici77: "grat a mai teljesítményhez!" - kösz szépen, kedves gesztus! "verjétek meg a villát," - a villa ki lesz pofozva az OT-n, efelől kétséged ne legyen ;-) Hasonló jó játékot és eredményt kívánok az arsenal-nak holnapra, tán most nem lesz nehéz dolguk...

United82 2009.03.07. 21:58:16

keményebb meccsre számítottam és az első 20percben a Fulham egész jól nyomta, utána azonban nem volt kérdés. Sajnos Rio megsérült és nem tudni felépül-e az Inter meccsre, Oshea-val ugyanez a helyzet, bár ahogy hallom az Internél is sok a védőgond így egy egész jó kis meccsre lehet kilátás...pl 4-2 ide:) (álmodok mi?:) jó kis 1-0 azt annyi:):)

Ferguson 2009.03.07. 22:03:29

@Rooney82: valóban, sajnos rio és O'shea állapotát is az orvosi stáb fogja felmérni holnap :( Azért pozitívum, h azonnal lekapták őket a pályáról, így nem romlott a sérülésük. Rohadt idegesítő, h tényleg mindig az ilyen kulcsfontosságú meccsek előtt van galiba a védelemmel :@ Ugyanakkor én úgy hiszem, h rio és john is játszani fog az inter ellen, amolyan "félsérült", beinjekciózott állapotban, csakúgy, ah O'shea és evans játszott milánóban. Reméljük a legjobbakat és hajrá orvosi stáb! Azért van még 4 nap a meccsig, az ilyen szinten sok idő. Go MU

capor_ 2009.03.08. 10:01:55

@Ferguson:
Amikor megkapta (2 éve?), már akkor mondták, hogy élete végéig ebben fog védeni... Meg is értem őt.

SamS 2009.03.08. 10:17:29

Annyira magabiztosnak érzem most a csapatot, hogy nem lehet gond az Inter ellen. Egyébként rajtam kívül valakinek feltűnt, hogy Ronaldo hiánya milyen pozitív eredményekkel jár a kisebb meccseken? Már nem először van így, hogy CR pihen az FA/Ligakupában, és remekel a csapat. A nagyobb meccsekre viszont szerencsére felpörög, ott neki is van motiváció.

halihalo 2009.03.08. 15:26:37

@Ferguson: Ha nem azért, mert piszkálódni akarsz, akkor mi értelme volt? :) Semmi nem tiltja...

halihalo 2009.03.08. 15:27:32

@Viszlat: Egy sokkal jobb meccsre kapcsoltak át... Nem kedvelem őket, de most igazuk volt.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.03.08. 16:17:27

akkor most kívánjuk azt, ha Róma is fusson bele a késbe.

halihalo 2009.03.08. 16:31:02

Azért a mai alapján ha pár ember visszajön az Arsenalba, akkor még okozhatnak kellemetlen perceket pl. a BL-ben és az FA kupában...

SamS 2009.03.08. 16:32:49

Másodosztályú csapat ellen a United is tarolt, Gibsonnal, Welbeckkel a kezdőben.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.03.08. 16:57:44

@imici77: kívánja akinek három anyja van és mindegyik Borbála ;-).

Érdeklődnék újabb ágyús sérültek iránt.

Nálunk Pizarro kisesett a középpályáról, ahol már egyre szűkebben vagyunk meg, de egy kezdőnyi minőségi centrocampista azért még marad Brighi, Perrotta, Taddei - Julio Baptista. Cicinho már játszott és Juan is ott volt padon. Ők és a gólszerző Vucsinics minden valószínűség szerint ott lesznek szerdán. Hogy Tottival mi lesz az kábé a sípszó pillanatában fog kiderülni.

Forza Roma!

Bocs az offért.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.03.08. 17:06:52

@popp: Azért, mert egy Brigi nevű női focistátok van, és ma Nőnap van, még nem fogunk a Rómának szurkolni. :)

Nincs újabb sérült, vagyis Toure kérdőjeles, de sztem szerdán játszani fog.
Walcott sztem utazik.
Eduardo állítólag nem (Wenger nyilatkozta), bár én bízom benne, hogy mégis repülőre ül. A mai gólját figyelmedbe ajánlom.
Ade sem lesz, de ezt tudtuk.
Cesc meg 4 hét pihi még, ezt is tudtuk, ahogy Rosickyt is.

Elméletileg erősebb a keretünk, mint otthon volt, de tisztában vagyok, h ez más meccs lesz.

Most nem leszek gép előtt, csak éjjel, akkor válaszolok további kérdésekre :)

Üdv, ymy

popp · http://koncertblog.com/ 2009.03.08. 17:10:25

@imici77: Na most olvastam, hogy Perrotta is sérült, Aquilani viszont talán játszhat végre.

davidmoyes 2009.03.08. 19:23:56

A mindenségit, de nehéz volt ez..
Mindegy, megyünk a Wembleybe!
13 meccs zakó nélkül!!

Ferguson 2009.03.08. 19:52:16

Arsenal/hull - chelsea, ManUtd - everton! Nagyon jóóó! Örülök, h elkerültük a nagycsapatokat, velük elég lesz a döntőben megmérkőzni. Nem becsülöm le az evertont, de jó esély van a továbblépésre ellenük még semleges pályán is... Go MU!

poolfanati 2009.03.08. 19:59:55

off
benajun tényleg lesérült? remélem hogy nem és csak valami kacsa...
on

capor_ 2009.03.08. 19:59:57

@Ferguson:

Nekik viszont nincs semmi más már, nem lesz könnyű menet azért.. :)

Ferguson 2009.03.08. 20:07:04

@capor_: persze, mondom, nem becsülöm le az evertont! Emléxem még milyen fájdalmas vereség volt a ManU-nak az az ominózus 95-ös FA kupa döntő vereség. Akkor az evertonnak mindenki 0% esélyt adott, mégis nyert. Egész egyszerűen csak arról van szó, h örülök, h elkerültük a két másik nagyot.

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.03.08. 20:26:43

@poolfanati: a klub még nem nyilatkozott, de sérüléssel visonylag ritkán blöffölnek az újságok, szóval valószínű sajnos, hogy tényleg az.

Woland, ha majd erre jársz, esetleg magyarázatot adhatnál az alábbi jelenetre:

i42.tinypic.com/15pg1e9.jpg

davidmoyes 2009.03.08. 20:36:13

Lehetett volna több szerencsénk is...

capor_ 2009.03.08. 20:41:06

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki:

Szóval ezért nem tudott beilleszkedni a 'poolban :D:D

Woland 2009.03.08. 20:55:58

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki:

hahahahaha! hatalmas foto : )

Keano's got a massive dong!

Viszlat 2009.03.08. 21:02:30

@Ferguson: de nagyon sokminden történik még április 18-ig, hajjajjj... kapásból itt a szerda. Én sem becsülöm le az Evertont, ki tudja hol lennének, ha nincs ennyi sérült és van befogható csatár, de szerintem esélyük csak akkor lesz, ha neadjisten a BL-től elbúcsúzunk.

Ferguson 2009.03.08. 21:30:47

@Viszlat: igaz, az inter kiverésének nagyon örülnék, óriási erőt adna a csapatnak, akkorát h utána egy svunggal rövidre zárhatnánk a pool bajnoki álmait is. Földöntúli bravúr lenne, megint ott lennénk mindhárom fronton a végelszámolásnál (arról nem is beszélve, ha megnyernénk őket) annak ellenére, h Ferguson szerint ez a legjobb csapat, amivel valaha is dolgozott.

Ferguson 2009.03.08. 21:31:49

@Woland: "Keano's got a massive dong!" - szerinted ez "massive"? :D Mert szerintem nem...

Woland 2009.03.08. 22:23:04

@Ferguson:

ebbe a vitaba nem akarok belemenni : ) gondolom erre is van valami forum... hotmale.com? : )

Ferguson 2009.03.08. 22:24:52

@Woland: oks, de te hoztad fel :) Amúgy tényleg lapozzunk :D

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.03.08. 22:26:24

@popp: szokásos olasz hírek a sérültekről, ahogy tavaly a milantól. szokásos.

szerdán akkor én társulnék a sörözéses meccsnézéshez!

más: szétvertük a sp?rst (ifik fa kupa) az otthonukban, megvertük a cselszkijt ezen a héten (szintén idegenben 4et gurítva, u18), és továbbmentünk a fa kupában egy bajnoki győzelem után, majd a villa vesztett... frappáns befejezése a hétnek! :) Végre... jön a tavasz, jobb a kedvünk :)

Ha a Róma ellen továbbjutunk, bontok egy üveg pezsgőt! :)

GOGOGOGUNNERS!!!! :)

ui: Eduardo gólja... (bár tudjuk Wolandtól, h Ő csak egy ****** gúnár :))

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.03.08. 23:24:51

tudom, még messze van a Wembley.... de ha márc közepén nyerünk, akkor lenne egy hónap megszervezni egy kirándulást.

A szűk keresztmetszet a jegy. Tudna nekem vki segíteni hogyan lehetne a fa kupa elődöntőjére (ápr. 18/19) jegyet szerezni, venni?

Köszi a segítséget!

Üdv, ymy

Woland 2009.03.08. 23:34:17

@imici77:

igaz es igaz, Eduardovic gyonyoruseges golt szerzett, de ettol meg a gunar gunar marad : )

de o azert elegge kilog a sorbol, na, nem ertem hogy keveredett a baromfiudvar rossz vegebe...

amugy ha mar Eduardo goljat emlitetted - Eboue-nak is jar egy simi a busa buksijara. nem semmi akciot fejezett be Song sarkazasa utan.

"szetvertuk a Spurst az otthonukban" - ez azert mosolyt csalt a pofamra : ) orommel nyugtazom hogy ennyire faj hogy 2007 ota nem tudtok megverni minket : )

no, sok szerencset a Roma ellen - Mexes bacsi valszeg ujra kisegit titeket attol tartok.

Woland 2009.03.08. 23:39:37

@imici77:

meg lennek lepve ha szurkoloi tagkartya nelkul lehetne jegyet szerezni az FA-kupa elodontojere. sot, altalaban a tagkartya sem automatikusan eleg erre - kell egy bizonyos szamu 'loyalty'-pont (annak alapjan szamitjak hogy a csapatod hany meccsen voltal) ahhoz hogy jegyet igenyeljen az ember. legalabbis en igy tudom.

pedig ezt a Chelsea-Hull City-t en is szivesen megneznem! : )

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.03.08. 23:41:59

@Woland:
ezert is kell Romaba menni, ha latni akarod az Arsenalt kikapni :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.03.08. 23:57:18

@pote: májusban is jöhetsz... ünnepelni, akkor majd Ágyús leszel, nem farkasocska :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.03.08. 23:58:37

@Woland: "nnyire faj hogy 2007 ota nem tudtok megverni minket : )"

erre most nem válaszolok, oks? :)

ymy - úgyis tudod mire gondolok:)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.03.09. 00:22:22

@Woland: @pote: viccet félretéve, a Róma mikor nyert utoljára bajnokságot, tudjuk?

popp · http://koncertblog.com/ 2009.03.09. 00:39:17

2001! Azóta öt (a pályán négy) második hely.

undertow 2009.03.10. 07:38:38

@Ferguson: furcsa, cech is azt mondja, hogy minden kapusnak hordania kéne...

egyébként gondolom a nejének is volt pár szava a dologhoz :)

undertow 2009.03.10. 07:42:10

@Ferguson: und hogy jön ide a homloka? stephen cunt oldalról találta el, az inkább a halántéka.
JT-t rúgta homlokon diaby.

undertow 2009.03.10. 07:47:17

@Ferguson: akkor nem fújt olyan látványosan a munak a bíró, mint a '94-es döntőben?

undertow 2009.03.10. 08:02:31

egyébként meg örülök, hogy az arse jöhet. hiddinkkel szerintem jók az esélyeink, ha valaki, akkor ő tudja hogy kell ártalmatlanítani az arse új fegyverét :)
plusz édes bosszú lenne, ranieri alatt mind a négy évben ellenük estünk ki, az fájó sorozat volt. '73-ban, '52-ben és '50-ben szintúgy, utoljára '47-ben nyertünk ellenük az fa-kupában(két 1-1 után a harmadik meccsen). a korai években egyébként jól ment, '39-ben, '31-ben és '15-ben is vertük őket, csak a '30-as találkozót buktuk el.

ZenZo 2009.03.10. 09:59:43

@undertow:
@Ferguson: furcsa, cech is azt mondja, hogy minden kapusnak hordania kéne...

egyébként gondolom a nejének is volt pár szava a dologhoz :)

-------------

No meg persze azért lehet bármennyire fanatikus egy futballista, egy szilánkos koponyatörés után, mikor életveszélyben fekszel napokig, utána átértékeled a dolgot. Főleg mikor egy mérkőzésen két kapust is ledorongolnak.. (lehet azért, mert Chelsea szurkoló vagyok, de) én teljességgel megértem. Sőt, szerintem egyre inkább el fognak terjedni az ilyen védő felszerelések a futballban is. Na nem amerikai foci szinten, de szerintem egy protektoros-ütésre keményedő zselés (vagy valami ilyesmi) lábfej, boka, sípcsont és/vagy lábszárvédő nemsokára bevetésre fog kerülni.

mann 2009.03.21. 18:40:17

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki: bezon'-bezon'. Megmondtad előre. Fogadtál is rá? ;)
süti beállítások módosítása