Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Három dolog a BL-nyolcaddöntők elé

2009.02.24. 11:25 _benito

Összecsap a futballtörténelem két legnagyobb ádámcsutkája Interbe’, a Lyon sokkal kevésbé esélytelen (a.k.a. esélyesebb), mint azt sokan gondolják, a Roma most biztosan nem EGY-HÉTre megy Londonba, és élő ember nincs, aki meg tudja tippelni, mi lesz az Atléti és a Porto meccsén. De még ezeknél is fontosabb, hogy nagyon köszönjük a tegnapi születésnapi jókívánságokat, úgy láttuk, tetszett nektek a zsúr. Hajtás után néhány meglátás a mai Bajnokok Ligája-fordulóhoz, meg persze három dolog is, és ide lehet majd ontani a meccsek alatt az okosságokat.

Az Inter és a Manchester párharca az egyik legtöbbet ígérő összecsapás a nyolcaddöntőben. A két fojtogató esik egymásnak, azaz két olyan csapat, amelyik megszokta, hogy a bajnokikon bőven elég addig szorongatni az ellenfél gigáját, míg az meg nem adja magát. Egyikük sem gázol el senkit, megelégszenek a szűk győzelmekkel, és nagy meglepetés lenne, ha ez pont most fordulna meg. Fergusonnak nagyon fontos a BL, ezt tavaly minden idők egyik legszarabb Barcája ellen azzal bizonyította, hogy bebetonozta saját kapuját idegenben. Mourinhónak ha lehet, még fontosabb. A bajnokság már szinte megvan, viszont ehhez elég volt Mancini is, neki Európában kell villantania, ezért is jött nagyon rosszkor, hogy a MU ellen kell csatába vezetnie az övéit.

A Manchester jobb csapat, de annyival nem, hogy simán lefutottnak tekinthessük a párharcot, mert az a sebesség, amivel ők játszanak, egyszerűen semmit nem fog érni egy olasz csapat ellen. Illetve de, ki lehet hozni gyorsan a labdát, de felállt védelem (sőt, általában olasz csapatok) ellen Ronaldo minden erénye nullázódik. Ha Ferguson a tavalyi, Barca elleni taktikájával szívatja meg a nézőket, akkor még egy szűk Inter-győzelem sem elképzelhetetlen, ha viszont támadni is akar, akkor nem lesz sok esélye a milánóiaknak.

Az Arsenalnak most nincs szerencséje, ez a Wenger-generáció most nem akkora találat, mint a korábbiak voltak. Jó csapat most is, de messze nem olyan félelmetes, mint az, amelyikben Bergkamp és Henry vitték a zászlót. A Roma már teljesen magához tért, de csak azért nem esélytelen a párharcban, mert az angolok nincsenek jó passzban, az olaszoknak ugyanis komoly szerkezeti gondjaik vannak. A két szélsőhátvéd mellett a közepe sem megbízható, a sérültek felépülésétől tehát sok függ, és még annál is több a támadók helyzetkihasználásán. Ez akár lehet nagyon jó meccs is, mi patakoztatjuk, ha lesz rá mód, az biztos.

Nem gondolunk semmit a Barcelona (duplán) hazai veresége mögé, egyszerűen csak arról van szó, hogy nem lehet mindig nyerni, néha – akár a legváratlanabb pillanatokban – eltörik valami, és akkor gyufa van. Az már inkább baljós, hogy a Betist sem, miközben a Lyonról csak azért nem esik több szó, mert a francia bajnokság a lőtéri kutyát sem érdekli (pedig javaslom az összefoglalókat mindenkinek, ezek a színes bőrű sportolók csodaszép gólokat lődöznek). Mert a Lyonban nagyon simán benne van, hogy megfingatja a Barcelonát. Nem ki, csak meg. A franciák azon bukhatnak, hogy egyáltalán nincsenek hozzászokva a labda nyomozásához, márpedig aki a Barca ellen többet akarja birtokolni a labdát, annak csalnia kell. A továbbjutásra esélyesebbnek tartjuk a katalánokat, de Lyonban szerintünk nem fognak nyerni.

Az Atléti és a Porto meccse minket nem hoz lázba. A portugálokat egyszerűen nem szeretjük, a spanyolokkal nincsen semmi bajunk, ott van a helyük a második vonalban, és néha el is kaphatnak egy-egy jobb csapatot, csak hogy színesebb legyen az élmezőny, de az ilyen párharcok csak arra jók, hogy a nyolc között is legyen mindenkinek egy álmaaaa. Ha van portugál csapat, akit a negyeddöntőben szeretnék látni, az nem a Porto. Bocs.

412 komment

Címkék: beharangozó bl szakértelem három dolog

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr27962681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Avanti Ultras 2009.02.24. 11:32:30

Első hozzászólásom!

mickeyknox 2009.02.24. 11:33:28

1. az inter-mu meccsre legalább 1 piroslapot vízionálok
2. a lyon semmit sem ér európában, ez megint be fog bizonyosodni
3. a roma gázolni fog :D

Avanti Ultras 2009.02.24. 11:34:21

De, hogy on is legyek, remélem az Inter-Mu szórakoztató meccs lesz. Bízok benn, hogy az MU nem 0-0-ért utazik Milanóba és az Inter is a jobbik arcát mutatja.

Mint jelenleg kívülálló (Milan fan) csak ebben bízhatok.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.02.24. 11:43:00

Na az utolsó előtti mondatban eléggé egyetértünk ;-). A Románál Loria esetleges szerepeltetése okozza a legnagyobb gondot. Spalletti azt nyilatkozta, hogy őt veti be Juan távollétében. Vucsinics, Cicinho és Aquilani pályára léphet, ahogy a reptéri humorzsák Francesco Totti is.

Engem leginkább az angol-olasz kétszer három felvonásos érdekel, de az Atletiért is szorítok és remélem a két BEK/BL serleg halmozó csatáját a Real nyeri.

Ferguson 2009.02.24. 11:43:07

Hehh :) Üdv mindenkinek! Bár a védelem gyenge lesz, tehát a MU-nak elvileg előre kéne menekülnie a támadásba, nem hiszem, h nekirontanak az internek. Az inter sem fog nekirontani a MU-nak, mert az a fő célja, h ne kapjon gólt és lehetőleg rúgjon egyet. A machesternek ugyanez lehet a célja, de a felforgatott védelemmel inkább az, h rúgjon legalább egyet és ne kapjon kettőnél többet. Nagyon kíváncsi leszek erre a meccsre. ManUtd fanok! Hallottatok vmit az összeállításról? Óriási a káosz a sportoldalakon ez ügyben. Én már olvastam evra - fletcher - rio - fabio és evra - evans - rio - o'shea védelmi négyest is (bár o'shea pályára lépése valószínűbb, mint evansé), de pletykáltak már arról is, h esetleg carrick visszahúzódik a védelembe vagy pályára léphet fabio és eckersley akár egyszerre is :O K idegesítő ez a védőprobléma, dehát nincs mit tenni sajnos. Ma este nagy hangsúly lesz a támadójátékon. Ronaldoék most megmutathatják. Go ManUtd!

popp · http://koncertblog.com/ 2009.02.24. 11:52:49

@Ferguson: Ezt csak álmodod, a tavalyiakkból kiindulva kötni fog a malter. Én is sokkal több lapra számítok, mint gólra, utóbbiból jó ha egy összejön és remélem a United hálójába akad.

Walmer 2009.02.24. 11:56:58

Ne legyen igazam, de én Rooney pirosat vizionálok az Inter meccsre. Cefet rossz előérzetem van.

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2009.02.24. 11:58:19

Az még hagyján, hogy nem akkora találat ez a Wenger generáció, viszont éppen a húzósabb nevek sérültek is. Nem jó, nem jó. De meg kell hogy legyen, különben FA kupát kell nyerni hogy ne kelljen mindenkit eladni nyáron..............

Ferguson 2009.02.24. 12:01:41

@popp: azért azt ne felejtsd el, h a barca EU talán legtechnikásabb labdatartó csapata, szal igencsak vicces lett volna, ha tavaly tavasszal a nou camp-ban agyontámadtuk volna őket. Az OT-n is alig sikerült megverni őket, pedig hazai pályán mindenki ellen dominálni szoktunk. És ne gyere azzal, h szar volt a barca, mert egy csapat akármilyen szar, labdát tartani és passzolgatni tud, ha akar. Én nem mondom, h ma este nem lesz defenzív a united, de tele lesz zöldfűlűvel a védelemben, ami nem jó. Amúgy az intert nem ismerem vmi jól, idén csak a milan elleni meccsüket néztem meg kíváncsiságból és bár nyertek, de nem mutattak semmi extrát, az a milan meg gyengus volt. De hát majd az interesek megmondják, h milyen a csapatuk formája és esélyei. A csapat most nagy szarban van vidics hiánya és a sérülések miatt, ezért talán érthető, ha arra megy rá, h az old traffordon döntse el a párharcot lehetőleg a legjobb 11-el. Nem hiszem, h brillírozni fognak a san siro-ban (a united idegenbeli európai kupamérlege egyébként sem rózsás), de gólt tudnak lőni, ha akarnak.

pannongizda 2009.02.24. 12:02:24

végre dolgoztok, múlt héten már majdnem feladtam a várakozást...

de a mostani posztmennyiséggel megbocsátva ,)

Roeder 2009.02.24. 12:02:53

ma hosszú idő után megint az arsenalnak fogok drukkolni (Bergkamp visszavonulása óta nem tettem ilyet)

az inter-mu meg nem érdekel.unalmas fos 0-0 lesz,vagy valami talált góllal 1-0 vagy 0-1.
de azért remélem ronikát jól megrugdossa majd muntari,vagy materazzi

Itáliainagysándor 2009.02.24. 12:08:50

@Roeder: Materazzi? Max a lelátóról babonázhat, Vieirával egyetemben nem lett jelölve.
Szerintem most nem fog az mu virgonckodni, a Blackburn is majdnem megviccelte őket, hát még az Inter.

Walmer 2009.02.24. 12:10:08

@Roeder: Ha CR-t "megrugdossa" valamelyik vadbarom argentin, Rooney pedig hint egy mesterhármast, áldozni fogok páduai Szent Antalnak.

Roeder 2009.02.24. 12:15:41

@Walmer:
felőlem okés a dolog.én nem a manchestert utálom,csak rinya ronit :D
inkább egy angol csapat jusson tovább,mint egy olasz

Azazello007 2009.02.24. 12:22:13

Egy gól, egy kapufa, Inter-piros, legalább 20 vágás a két edzőre a közvetítés során. Nagyon gyenge meccset vizionálok, de akkor is kihagyhatatlan.

Roeder 2009.02.24. 12:23:43

@popp:
na mert te aztán nem utálsz zsigerből senkit :D

Mourinho már nem a király 2009.02.24. 12:26:16

@Roeder: Én sem számitok valami nagy meccsre az Inter-MU-n. Az Arsenal-Róma tuti jobb lesz.
De azért mégis az előbbit nézem majd.

Walmer 2009.02.24. 12:27:29

@Roeder: csak, hogy világos legyen, ha fordítva lenne, azt nem fogadnám el. Ronikát legalább annyira utálom, mint Ronyáldinnyót, vagy a spanyolokat:-)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.02.24. 12:28:48

@Roeder: "inkább egy angol csapat jusson tovább,mint egy olasz"

Én majdnem pont ugyanezt gondolom, csak fordítva. :-)

Inkább egy olasz csapat jusson tovább, mint egy angol. (Már így is túl nagy az arcuk.)

A Lyon-Barca meccsen a vereség kivételével minden eredmény elfogadható, de egy jó formában levő Barcelona Lyonban is nyerni tudna. Vagyis most kiderül, milyen formában is vannak IGAZÁBÓL Messiék. (Tehát például az is, mennyire mérvadó az Espanyol elleni kisiklás.)

Az Arsenal-Roma szerintem 0-0 lesz; az Atlético-Portora pedig csak az mer bármit is tippelni, akinek halvány fogalma sincs az Atléticóról...

Azazello007 2009.02.24. 12:33:21

Egy Benzema-Delgado kettős -- ha jó napot fognak ki -- könnyen meglepheti a Barcát; ennek ellenére szerintem EZ még nem AZ a párharc, ahol majd Guardiolának izzadnia kell.

(Egyébként ti nem éreztek valami olyasmit, hogy "áááááá kezdőőőőőődiiik"? :-) )

papercut 2009.02.24. 12:40:12

Marha izgi meccs lesz az Arsenal-Roma!! Egyik csapat sincs igazán formában, nálunk a védelem lett hirtelen stabil, náluk a támadósor kapta(valamennyire) össze megát, nekünk nyerni kéne, nekik nem sok gólt kapni. Abszolót háromesélyes meccs, de azért remélem egy Van Persie villanás tesz róla, hogy az előny a hőn szeretett ágyúsaimnál legyen!

Titi120 2009.02.24. 12:46:54

1. Még mindig nagy a dilemma, hogy az Arsenal - Roma -t, vagy az Inter - MU -t streameljem -e.Vagy inkább mindkettőt egyszerre ?

2.Hehe. :D

www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1152442/Italy-favouring-Spaniard-charge-charge-Uniteds-San-Siro-trip.html?ITO=1490

3. A Juve - Chelsea tűnik a háromesélyes rangadók közül a legháromesélyesebbnek.

Asidotus 2009.02.24. 12:51:27

Inter - MU 1:1
Arsenal - Roma 1:3
Lyon - Barca 1:2
Atletico - Porto ? (de inkább a Porto számára kedvezőbb eredményt várok, győzelmet, vagy több gólos döntetlent)

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2009.02.24. 12:57:17

nagyon remélem, hogy a BL-nek nem tettek be a jogi hercehurcák és lehet majd patakoztatni
lyon-barcát egy kis kötelező félelemmel várom, de azért gólt csak szereznek a franciák ellen és akkor már nagy baj nem lehet
inter-mu kötelező bár szerintem is szar lesz
arsenal-roma is kötelező

benito, ha nem a portót szeretnéd portugál továbbjutónak, akkor most rejtve beszóltál kroosnak? :)

Ferguson 2009.02.24. 12:57:39

@Titi120: ha medina cantalejo elcsalja a meccset, akkor szétverek vmit/vkit :)

popp · http://koncertblog.com/ 2009.02.24. 12:59:33

@Ferguson: És ha a United javára csalja szét ;-)?

popp · http://koncertblog.com/ 2009.02.24. 13:01:02

@Nűnű: Arsenal - Roma 1:3 - na ez olyan álomszerű volna, amennyire kevéssé valószínű most, én egy 2-2-vel bőven kiegyeznék.

Ferguson 2009.02.24. 13:03:38

@popp: akkor meghúzom magam és csendben örülök :D Amúgy erre nagyon kicsi az esély, mármint h a united javára csalja el... Glory Red Devils

Roeder 2009.02.24. 13:06:14

@Azazello007:
nekem már évek óta nincs a bl-el kapcsolatban "ááá kezdődik" érzésem.

vb vagy eb előtt még igen

_benito · www.nst.blog.hu 2009.02.24. 13:06:44

@redcard: csak azért provokálom, hogy visszatérjen, mert hiányzik. :)

kezdem belátni, hogy az internek és a bayernnek is szurkolnak teljesen normális emberek, így a korábbi tézisemet felül kell vizsgálnom.

a liverpoolnál már más a helyzet. :D

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2009.02.24. 13:06:53

spanyol bíró lesz egy ilyen meccsen? 100%, hogy nem ússzuk meg orbitális baki nélkül

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2009.02.24. 13:09:38

@_benito: talán a holnapi posztnál megnyilvánul. egyébként nekem is megváltozott a bayernről és szurkolóiról alkotott véleményem, amióta a német posztok kommentjeit olvasom, mondjuk ezzel párhuzamosan a német válogatottal szembeni ellenszenvem is csökkent (ha jól emlékszem egyszer még drukkoltam is nekik), biztos öregszem :)

BENIARRIVO · http://forzaitalia.blog.hu 2009.02.24. 13:10:19

én a poszt minden mondatával egyetértek.

szolgálati közleményként pedig a teljes Viasat és UPC cégcsoportot melegen üdvözlöm, amiért képtelenség a meccset megnézni. hagyományosan, TV-n, magyarul, stb. patakolni is lehet persze, de akkor is!

kroos 2009.02.24. 13:12:28

@_benito: Nekem a legjobb barátaim (nem haverok),
a következö elosztásban vannk.
Mu,reál,inter,meg egy valenciás.
Pool-os ügyben nem nyilatkoznék.

pavel88 2009.02.24. 13:16:29

DigiTV-n is lehet nézni...:D

kroos 2009.02.24. 13:16:41

(vagy egy juvésis,aki csak del pieros mezben hajlandó egzisztálni,de ö 11 körül mindig kidöl.Meg kövér is.)

avenger13 2009.02.24. 13:19:59

az inter-mu egy semmit tevős 0-0 lesz, hacsak josé nem akar húzni valamit. ferguson a blben csak biztonságra játszik, pláne erős csapat ellen pláne idegenben. az intert nem kell sajnálni hogy a mu-t kapták, abban a csoportban nem kellett volna másodiknak lenni esetleg.

az arsenal-roma érdekes lehet, de nem hiszek ott sem a sok gólban

az atleti-porto hát...

a barca meg lenyomja a lyont. igyekezni fognak persze a franciák, és jók is, meg meglephetik a barcát, csak nem hiszem, hogy a visszavágón meg tudnák tartani az előnyt, ha szereznek.

BENIARRIVO · http://forzaitalia.blog.hu 2009.02.24. 13:30:08

@ pavel88: a digiTV-n igen, ami a főváros kerületeinek kb felében nem elérhető és én ebben a felében lakom! :)

Lencse. 2009.02.24. 13:34:01

@Azazello007: Én nagyon, a sorsolás óta ezt a hetet várom, nem is tudok mit kezdeni magammal 20:45ig. :)))

Itt miért a Sporting-Bayernt írják a mai napra?? www.tv6.co.hu/

Azazello007 2009.02.24. 14:01:27

@Roeder: jó, egy EB vagy VB más, a BL nyomába sem ér nálam sem, de azért sok volt ez a szünet:-)

giacinto 2009.02.24. 14:02:30

kiesik a címvédő megint a 16 között?

de niro 2009.02.24. 14:03:08

Egyszerűen nem tudok szorítani az Internek bármennyire is olasz foci-fan vagyok, de persze azon belül Juvés.

Annyira rossz hangulatú, izzadtságszagú, erőltetett, mosolytalan, áporodott az a kék-fekete csapat, amit még soha, egy gárdával szemben sem éreztem, tulajdonképpen megmagyarázhatatlan.

Rezeda 2009.02.24. 14:10:04

Az Inter ManU 2-1 lesz es az angolok nagyon jo helyzetben varhatjak a masodik meccset. A Manu nem kicsit hanem sokkal jobb csapat.
A Barca siman veri a Lyon-t mindket meccsen, igazabol az egyetlen nehezseg az lesz, hogy a jatekosok komolyan vegyek a meccset, es ne ugy jatszanak mint egy spanyol kozepcsapat ellen.
A Porto-AtlM es az Arsenal-Roma igazi inyenc-csemege lesz, ilyen meccsekre varunk mind!

Henke 2009.02.24. 14:15:33

@kroos: madarat tolláról... :D:D:D

atleti porto: az atleti ugye az atleti -> nem lehet tudni mi lesz a vége:D

lyon barca: a barca ninsc jó formában, ezért kérdéses

inter mu: két gigász

arsenal roma: hát nem a legtökösebb arsenal gárda a formába lendülő Roma ellen... ki tudjá mi lehet itt? :D

nagyon kiváncsi vagyok este a livescore mit fog mutatni

robill760 2009.02.24. 14:16:02

mit tegyen a szerencsétlen drukker, ha se neki, se egyetlen épkézláb ismerősének sincs TV6-ja? kérem, nyugtasson meg valaki egy linkkel, ahol nézhetem az inte-mu-t

raklap 2009.02.24. 14:17:42

akinek van tv6-ja nincs kedve kibaszni az esti adást stream-re? és persze jó netje van tiszta szopás ez a tv6

Henke 2009.02.24. 14:28:30

@robill760: esetleg vmi pubba lenézhet a kedves haverjaival :P

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.02.24. 14:28:34

@raklap: magyar ember nem tol streamet, csak húz és picsog ha nem talál. az egyetlen magyar eredetű stream amivel találkozom néha, az a sokatmondó nevű 'Anyád' csatorna. ez a jelenség is megérne egy posztot.

butatót 2009.02.24. 14:30:15

@robill760:
"mit tegyen a szerencsétlen drukker, ha se neki, se egyetlen épkézláb ismerősének sincs TV6-ja? kérem, nyugtasson meg valaki egy linkkel, ahol nézhetem az inte-mu-t"

Javaslom a szlovák közszolgálati harmadik csatornát (STV3) vagy a cseh közszolgálati kettest (CT2). :)
Ja, a Barcát a cseh négyes (CT4) adja.
Ezúton is gratula az MTV-nek :((((

Azazello007 2009.02.24. 14:35:55

A TV6 minden idők egyik legcinikusabb, legocsmányabb húzása volt a Viasat részéről, viszont annyiban jó, hogy a maga módján megvalósította az időutazást: akadozó, botrányos minőségű közvetítések (csak régen rádió volt), tehetősebb szomszédhoz/ismerőshöz való átjárkálás meccset nézni -- akár a hatvanas években:-)

raklap 2009.02.24. 14:38:07

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki: hát ez kár hogy így van... pedig mostani nettel egy ember akinek van tv6-ja 3 haverját simán ki tudná szolgálni és akkor nézhetné az ember normálisan még ha szar mindőségbe is de legalább magyar hanggal... mert nyilván kint lesznek a meccsek neten dehát nagyon rossz minőségbe plusz a hang... plusz nyilván nagyon sokan fogják nézni és még az se biztos hogy találsz olyat ami nem szaggat

és akkor ha elterjedne mehetnének a kábelszolgáltatók a faszba.. mert én most abban a helyzetben vagyok mint tizenegynéhány éve mikor szerda magyar1 1 bl meccs két hétbe.. szánalmas az egész..

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.02.24. 14:38:21

@Azazello007: és ami gyönyörű, hogy mindenki a kábelszolgáltatókat anyázza, akik ugyan nagy gecik, de itt abszolút nem ők a hunyók

Azazello007 2009.02.24. 14:42:41

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki: persze. A UPC sokáig tárgyalt (tán most is tárgyal) a csatornáról, de olyan árat mondtak be, hogy a mai napig megvalósíthatatlan a dolog.

Azazello007 2009.02.24. 14:44:03

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki: ráadásul ökölbe szorul a kezem, amikor a Viasat-os fejesek "férfi és női csatornákról" beszélnek, mikor mindenki számára nyilvánvaló, hogy a TV6 egyetlen okból jött létre, és az a BL.

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2009.02.24. 14:46:58

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki: És ki a faszom a hunyó, akkor? Azért olyan nincs, hogy csak a eurosport2 meg a viasat6 a hibás mindkét esetben.

A UPC korlátozza a netet az elméleti kihasználtság 3,7%-nál. Nem tudok róluk faszaságot feltételezni.

Jo_Jo 2009.02.24. 14:47:35

Valaki nem tudna ajánlani egy jó helyet BP-en ahol adják az MU-Intert??

raklap 2009.02.24. 14:48:00

@Azazello007:

akkor meg viszont nyilvánvaló hogy a kereskedelmi televíziózás a közhiedelemmel ellentétben nem a nézettségre épül... tehát egy csatornának nem abból van pénze hogy minél többen nézik.. ugyanis ez nem mai történet ez a tv6 os téma ez már megy egy éve ..

és gondolom a jogokat meg kellett hogy vegye de ő raj lesz és csak páran nézik az országba az ő csatornáját.. azt meg kötve hiszem hoyg ő ki birja gazdálkodni hogy neki ne a nézettség legyen a legfontosabb.. mindezt elviekben csak, mert a gyakorlat azt mutatja hoyg képes kigazdálkodni

nordsee 2009.02.24. 14:49:07

Remélem jövőre nem kapják meg a jogot, nem hinném, hogy a BL-nek az az érdeke, hogy egy országban 2%-os nézettsége legyen a sorozatnak. Fizessen is bármennyit a Viasat.
Ezt csak úgy lehet elérni, ha a UPC azért sem veszi fel a kínálatba. Ja és a társaság saját érdekeltsége a Sport1-2.

Jo_Jo 2009.02.24. 14:55:30

Az esti meccsekkel kapcsolatban:

Inter-MU: nem várok túl fényes játékot, félő, h nem rúg gólt az MU, de kapni szinte biztos fog. Fergienek nem nagyon szokott menni a "Special One" ellen, plusz most még a védelem összeállítása is nagy kihívás.
Eredmény: 1-0

Atletico-Porto: nem nagyon követem egyik csapatot sem, de Atletico szimpatikusabb
Eredmény: 2-1

Arsenal-Roma: Jelenleg jobb csapat a Roma, de azért idegenben nem fognak nyerni, annál masszívabb csapat az Arsenal. Egy döntetlen jók lesznek otthon.
Eredmény: 1-1

Lyon-Barca: A Barca top esélyes, de ők se itt akarják majd feltétlen eldönteni a továbbjutást, így vagy döntetlent várok, vagy messi duplával idegen győzelmet.
Eredmény: 2-2

*Fata* 2009.02.24. 14:56:19

@giacinto: ha rajtatok múlik, nem... :)))

@de niro: én is így vagyok vele... de így, hogy nincs a Milan, egyértelműen a Romanak szurkolok.
szóval (ezt még soha nem írtam le:))
forza Roma!

Azazello007 2009.02.24. 14:57:07

Alapból nonszensz, hogy 2009-ben egy elképesztően csekély hozzáférhetőségű csatorna egyáltalán közvetíthet egy olyan sporteseményt, mint a BL. Nincs erre valamilyen nemzetközi szabály?

butatót 2009.02.24. 15:00:53

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki:
Már csak arra kell rávenni a szláv szomszédokat, hogy mondjuk Hajdúbét alkalmazzák riporternek :)

angel_21 2009.02.24. 15:01:22

1.myp2p.eu/competition.php?competitionid=&part=sports&discipline=football

Itt elvileg megtalálhatók a meccsek, h mennyire fog működni, azt nem tudom.

ősszel még gond nélkül néztem itt a BL-meccseket is.

butatót 2009.02.24. 15:04:09

@Azazello007:
Az UEFA-nak kellene az asztalra csapni, valaki már írta, hogy nekik egyáltalán nem érdekük, hogy alig pár ember lássa a BL-t.

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.02.24. 15:05:27

@pancho_sanza: a BL esetében a Viasat a hunyó, egyértelműen csak azért tették a TV6-ra a BL-t, hogy a kábelszolgáltatók tökét szorongassák. másodsorban pedig az UEFA, amiért nem szab meg lefedettségi feltételt a közvetítési jog értékesítésénél.

a eurosport2 kicsit más tészta, de ők sem gyermeki naivitásból nem a már mindenhol fogható csatornájukra tették a PL meccseket.

donnelly · http://nst.blog.hu 2009.02.24. 15:05:40

HOGYAN LEHETSÉGES, HOGY BIZONYOS EMBEREK A LIVERPOOLNAK SZURKOLNAK?

Megvizsgáltam a kérdést, és ezt a választ találtam:

www.youtube.com/watch?v=gdOUS5tQ3Qw

heinrich · http://nst.blog.hu 2009.02.24. 15:16:21

@donnelly: ne spammeljük itt minden marhasággal a fórumot :)

undertow 2009.02.24. 15:21:28

@donnelly:
ez a kérdés bennem is többször felvetődött már, úgyhogy én is megvizsgáltam a témát. viszont a tiédtől némileg eltérő választ találtam:

kepfeltoltes.hu/070124/10733247511169588065_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.02.24. 15:26:09

visszakanyarodva magukhoz a meccseknek; én az "Ibra hülyét csinál VdS-ból" opcióra szavaztam. egyáltalán nem véletlen, hogy sorra "sérülnek le" a MU középső védői:

i44.tinypic.com/24uw65s.jpg

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2009.02.24. 15:26:33

A németeknél volt egy-két év, amikor egy gyakorlatilag nulla százalékos nézettségű csatorna (super RTL) közvetítette a Bajnokok Ligáját. Az a próbálkozás nagyon hamar kudarcba fulladt, pedig még én is beállítottam a DSF és az Eurosport közé, hogy nézhessem például a madridi kapucserét a Dortmund elleni elődöntő előtt.

A Viasat meg hülye, mert egyrészt az emberek megtanulnak streamelni és így, ha még országos szinten látható is lesz a csatornájuk, esetleg akkor semaz ő rugalmatlan adásukat nézik majd, hanem kapcsolgatnak a streamre a nézők.

Persze csak azok, akiknek van internete. Az már komolyabb agyi kapacitást jelent, hogy a BWIN és a Sportingbet pont ezeknek az embereknek reklámozna.

undertow 2009.02.24. 15:27:14

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki:
gondolom olcsó volt, glen johnson állitolag nagyker áron szállitja ;)

sörbarát 2009.02.24. 15:37:31

Inter - tehénhang: uncsi meccs lesz sztem, max hang nélkül fogom streamelni egy másik meccsel párhuzamosan.
Lyon - Barca: szebb meccs lesz sztem mint az fentebb említett, egyértelmű esélyes ellenére azért nem írnám le teljesen a Lyont. Várjuk ki a végét :).
Arsenal - Roma: da Silva kidöglése óta Arsenal nem Arsenal és úgye csak 1 meccset tudott játszani (bár abban a meccsben megint a régi arcát mutatta az angol csapat). Itt minden csak Román múlik.
Atleti - Porto: fene se tudja :D

popp · http://koncertblog.com/ 2009.02.24. 15:44:05

imici, csak egy kérdés az Arsenallal kapcsolatban. Gallasnak megbocsátottak? Látom őt az előzetes kezdőben.

krysal 2009.02.24. 15:50:52

@popp: Már a hétvégén is kezdő volt.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.02.24. 15:51:35

Ja és ide belinkelem az AS Roma himnuszát, csak a miheztartás végett: www.youtube.com/watch?v=7Nl4l_JkkYA&feature=related

popp · http://koncertblog.com/ 2009.02.24. 15:56:56

@krysal: Na de mostanában kapott kegyelmet a balhé óta, vagy már korábban?

neeskens 2009.02.24. 16:04:21

Elég nagy sansz, hogy szar meccs lesz az Inter - MU.
Murinnyó alapból nem támad, Ferguson meg idegenben szokott védekezni.

Persze ne legyen igazam.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.02.24. 16:09:34

@popp: megbocsátottak? (lehet h félreértem a kérdést) "Csak" elvették a cséká karszalagot vették el Tőle. Semmi több. Azóta folyamatosan játszik. Gondolom Wengerel leültek, megbeszélték mi a helyzet, kinek mi a célja, s Gallas a maradás mellett döntött. Profi játékos, döntött. Maradt.

@sorbarat: "Itt minden csak Román múlik." Azért remélem nem így fog történni. Mi is ott leszünk a pályán! Ágyúval farkasokra! :)

popp · http://koncertblog.com/ 2009.02.24. 16:13:48

@imici77: ok, kösz! Mert az átigazolási időszakban elég sok mindenkivel összehozták ezért csodálkoztam.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.02.24. 16:20:01

@popp: hír volt itt bőven, de ezek csak pletyka szinten voltak jelen... majd a nyáron! :)

Calogero 2009.02.24. 16:27:12

Akinek gondja van a meccsnézéssel az látogassa meg a www.rojadirecta.com -ot. Tele van linkekkel a meccsekhez. Én is így nézek Arsenal - Rómát

*Fata* 2009.02.24. 16:37:28

addig is egy hatttalmas videó a BLre hangolva a 3 olasz csapatról
/aki tud olaszul:)))))

www.youtube.com/watch?v=bNES4UsAnI4

ApukadHUN 2009.02.24. 16:43:34

@Calogero: az ilyeneket nem kell, mert megjelenik sok ember ott és elkezd szaggatni a stream:)

Calogero 2009.02.24. 16:54:05

@ApukadHUN: :-D, azért e linken elindulók többmilliós tábora majd csak eloszlik azon a pár tucat csatornán amit ott találnak :-) Nekem hagyjatok helyet egy sopcastos linken, a többit egye-fene vihetitek, hiénák

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.02.24. 16:58:41

p2p streameken, így a sopcaston is, minél többen vannak, annál jobb.

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2009.02.24. 17:01:23

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki: szedek egy 350 k-s sreamet és ADSL-lel visszatöltök 24k-t. Szerintem nem segítek a többieken.

horas 2009.02.24. 17:01:58

Várható kezdőcsapat:
Van Der Sar Fletcher,Ferdinand,O'Shea,Evra
Ronaldo,Carrick,Giggs,Park
Rooney,Berbatov Most láttam nem rég az MUTV.
A védelem elég szedett-vedettnek tűnik,meg Scholes nélkül kicsit talán a középpálya is szelősebb,de szarrá kontrázná ez a csapat az Inter-t....Hát nem tom mi lesz ott ma este.

badblood 2009.02.24. 17:03:26

Fentebb láttam a myp2p honlap nevét, én onnan szoktam szrímelni, legutóbb a watford-chelsea meccset néztem imígyen a neten, kifogástalan minőségben-kis szépséghiba volt, hogy valami földönkívüli nyelven beszélt a kommentátor. De ugyanezt mondhatom a Brazil-Olasz barátságos meccsről, sőt annak a derbinek a kommentátora tán dél-amerikai lehetett, mert igen bőszen, serényen, hatalmas tüdővel ordította, hogy, góóó............................................................l!!!!!!!

BENIARRIVO · http://forzaitalia.blog.hu 2009.02.24. 17:05:48

a Viasat azért (is) rakta át a BL-t a TV6-ra, mert amíg futott a BL a Viasat3-on, addig is pl. a CSI nagyobb nézettséget hozott sokszor. ez for sure! így hát a gyakorlatilag országos Viasat3-on is fos volt a nézettség, akkor meg nem mindegy.

a UPC mellesleg szintén hunyó, mert bár lehet hogy a Viasat kemény összeget mondott, a UPC-nek nem érdeke a TV6, mint konkurens sportprogramot nyújtó csatorna felpakolása a csomagjaikba. az sem véletlen, hogy a eurosport2 is csak a UPC digitalon van fent.

Lencse. 2009.02.24. 17:06:23

@horas: Fletcher,Ferdinand,O'Shea,Evra - ez most a védelem, vagy középpálya? :D

badblood 2009.02.24. 17:09:52

Nem akarok reklámot csinálni, de ha már stream-elés: a "D" betűs internetszolgáltató vastagon köröket ver az "U" betűs internetszolgáltatóra. Tapasztalat...

badblood 2009.02.24. 17:12:09

Mi az a CSI? Az nem az a jappán légzéstechnika? :))

Itáliainagysándor 2009.02.24. 17:40:43

@badblood:
Én az "U"-betűset favorizálom, mert papíron a garantált sávszél a legjobb szolgáltatás esetén 10240/1536 kbit/s.
Ugyan ez a "D"-betűsnél 2/2Mbit a garantált, persze, ha jó helyen laksz akkor megkapod az effektív sávszélt, de ez mindkét szolgáltatóra igaz.

Jövőre meg úgy is lejár a TV6 szerződése, úgyh csak addig kell kibírni.

Malcolm 2009.02.24. 17:47:05

Itt is találtok majd linkeket, meccs közben fognak linkelni a többiek( a Pl alatt legalábbis szoktak):

www.myp2pforum.eu/weekdays/

Remélem ma jó meccseket latunk.
Szerintem:
Inter - Mu 1-0
Lyon - Barca 1-2
Arsenal - Roma 1-1
Atletico - Porto 2-2

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.02.24. 18:01:21

@pancho_sanza: nem vagyok a téma szakértője, de egyrészt a gyakorlatban nincs ekkora difi az upload és a download között, másrészt a trükk ugye ott van, hogy ha felcsatlakozol te is meg kroos meg popp meg még egy páran, akkor már nekem sem kínából kell szednem a cuccot, hanem tőletek kapom, ami még a kisebb uploadotok mellett is gyorsabb lehet.

de tény, ha így nyomod, akkor nem elsősorban rád építek este. :D

Lencse. 2009.02.24. 18:14:09

Inter-MU:
Nagy összecsapás lesz, bár konkrét klubhovatartozásom nincs, az elmúlt években a Mancheser számomra a legszimpatikusabb csapat, az idei BL-kiírásban különösen szorítok Fergiéknek a címvédésért.
Ezzel szemben valahogy úgy alakult, hogy az Inter talán örökké a legellenszenvesebb klub lesz, már a ocsmány kék-fekete mezüket is utálom, ráadásul tele van nyomva argentin bunkókkal, a jelenlegi bandából két ember emelkedik ki világítótoronyként a szimpátiaindex szempontjából: Ibrahimovic és Mourinho, azt hiszem, ezzel mindent elmondtam. :)
Tipp: 1:1 Adriano ill. (strike)Vidic(/strike) Carrick

Lyon-Barcelona:
Ehhez sokat nem tudok hozzáböffenteni, a katalánoknak kötelező továbbjutásnak tűnik, remélem, hogy meg is lesz, mert nagyon vágyom rá, hogy összejöjjön a MU-Barca párharc. Persze ha kiesnek, akkor meg hülyére röhögöm magam, szóval azt sem bánom. A franciáknak figyelni kell Messire.
Tipp: 1:2

Arsenal-Roma:
Sajnálom, hogy nem láthatom, az Arsenal ugyebár rég a szívem csücske, ezt pedig ne mondjátok el senkinek, de a Roma számomra az egyik legszimpatikusabb színfoltja az utóbbi évek BL mezőnyének, jó kis csapat, még Tottit is képes voltam megszokni.
Tipp: 3:1 Eboué 2x, Nasri ill. Vucinic

Porto-Atletico:
Kutyát nem érdekli.
Tipp: 0:0

Count Adyn 2009.02.24. 18:23:27

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki: Jaja, egy 90 perces stream videó átlagosan max 200 MB, a folyamatos megtekintéséhez kell durvan 40K/s ideális esetben ugye:) Úgyhogy gyakorlatilag segít pancho úgy is szvsz:)

mehr luft 2009.02.24. 18:30:31

@Lencse.: "Eboué 2x" :DDDDDDDDDDDDDD

Lencse. 2009.02.24. 18:34:39

@mehr luft: Ha bejön, elvárom Pötétől, hogy automatikusan a kommentelőknek adja az idei tippversenyt, na nem mintha nem ezen dolgozna nagy erőkkel.

rizla 2009.02.24. 18:36:05

inter - mu országos 0-0.
a barca megint nem lesz az igazi (még).

Viszlat 2009.02.24. 18:37:54

Elképzelhető, hogy ez az utolsó kommentem itt, mivel nálam nincs TV6, sztrímelni egy ilyen meccset meg nem akarok, így megyek haverhoz, akinél lesz 13 Interes meg én. ManU drukkerek, lélekben támogassatok. :D

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.02.24. 18:39:47

@Lencse.:

Nananana!

Szerintem az Atlético-Porto lesz a nap meccse. 4-0-tól 0-4-ig mindenféle eredmény reálisnak tűnik; én most talán egy 4-3-ra tippelnék.
;-)

donnelly · http://nst.blog.hu 2009.02.24. 18:43:06

@Csöncsön: Véleményem szerint ez az ibér futball túlmisztifikálása. Én egy ocsmány 1-1-re tippelek:)))

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.02.24. 18:44:02

én csak annyit mernék jósolni, hogy valami nagyon érdekes dolog fog történni ma este :D

BENIARRIVO · http://forzaitalia.blog.hu 2009.02.24. 18:45:20

Inter-MU: 1-0
Lyon-Barca: 1-3
Arsenal-Roma: 1-2
Atletico-Porto: 2-1

Lencse. 2009.02.24. 18:47:13

@Csöncsön: Hiszek neked, azért tippeltem így, mert nem hiszem, hogy 0:0 nélkül megúsznánk a fordulót, de a többi meccsre optimistán jósoltam, ez meg tényleg nem érdekel.

Az Atletico Madridról 3 dolog jut eszembe:
1. José Luis Torrente
2. Ők nevelték ki az egyik kedvenc focistámat a Liverpoolnak
3. 97-ben kiverte őket a Dortmund.

Ezek talán érdekessé is tennék valamennyire, csak nem ma, amikor a United a San Siroba megy, Londonban pedig Spalletti csap össze Wengerrel.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.02.24. 18:54:02

@Lencse.:

A nap 0-0-ja - mint írtam is - az Emiratesben lesz.

Az Inter-MU országos (kontinentális? vagy hogy mondják ezt...) 1-1*;

a Lyon-Barca meg reményeim szerint 1-2.


*(Valahogy nem is tudok elképzelni más eredményt, legfeljebb álmaimban.)


Az Atléticóból én az Ajax elleni meccsekre emlékszem, 1-1 volt Amszterdamban, 1-1 a Manzanares partján, és hosszabbítás után 2-3. Talán '96-ban. Az első igazán húsbavágó érv volt az ibér foci melletti elköteleződés irányába.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.02.24. 18:55:56

@Csöncsön: "Az első igazán húsbavágó érv volt az ibér foci melletti elköteleződés irányába."

Mármint hogy a Barcelonán kívüli ibér focit értve ezen. Mert hát a Barcelona már a Cruyff-féle csapatával sebet nyilazott a szívembe, természetesen.

Basti · http://borgatya.hu/ 2009.02.24. 18:56:12

..nem a Portot, mi?!... hanem Sportingot

hehe...mindekinek lehet álma :D

dino vercotti · http://bianconeri.blog.nepsport.hu/ 2009.02.24. 18:58:37

@Lencse.: A Dortmund nem verte ki az Atleticót, az Ajax verte ki őket.

sörbarát 2009.02.24. 19:02:09

@imici77: én is, mert izgalmas meccsek híve vagyok, csak amit Arsenal a PLben művel, abból erre lehet következtetni.
Mondjuk Roma se kutya, amit olasz ligában néha képes összehozni, de ők most legalább vlmennyire felszálló ágba vannak (ha nem vesszük Atlanta elleni nyöszörgésüket).

De hát gyözzön a jobbik :)

_benito · www.nst.blog.hu 2009.02.24. 19:04:25

@Viszlat: "így megyek haverhoz, akinél lesz 13 Interes meg én."

vigyél sok zsepit.

sörbarát 2009.02.24. 19:06:53

@Basti: holnap valóra is fog válni...
Köln elleni otthoni meccs eredménye?

Bayernnek (mostani teljesítmény alapján) Sporting ellen örülnie kell, ha nem annyira kap ki, mint Zenit ellen...

_benito · www.nst.blog.hu 2009.02.24. 19:13:04

@dino vercotti: nem ez volt az a meccs, amikor a 10000. percben lőtt egyet az ajax, de már előtte is továbbjutó lett volna, szegény jenő meg csak mondta, hogy büntetők, büntetők?

BruceWayne 2009.02.24. 19:15:11

1.lassan
2.indulok
3.a sörözőbe

Lencse. 2009.02.24. 19:25:29

@dino vercotti: Valóban, csoportmeccs volt.

Pályaelhagyó autóversenyző 2009.02.24. 19:33:26

Hát, a sokak számára überszimpatikus Zlatannak itt az ideje elkezdeni rágyúrni arra az aranylabdára, ami jelenleg még egy kicsit Messi van... lesz itt ma minden tőle, elasctico, rabona, gólt meg majd kezel kettőt Adri :) hát vagy a próféta szólt belőlem, vagy a furmint, de most már megyek sörözni...

mindenkinek jó szurkolást!

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.02.24. 19:41:35

1. beizzítottam a
2. szobaantennát, éljenek a
3. horvátok

Ferguson 2009.02.24. 20:11:00

Man Utd: Van der Sar, O'Shea, Ferdinand, Evans, Evra, Fletcher, Carrick, Giggs, Park, Berbatov, Ronaldo

Inter: Julio Cesar, Maicon, Rivas, Chivu, Santon, Zanetti, Cambiasso, Muntari, Stankovic, Ibrahimovic, Adriano (forrás: mindkét esetben BBC Sport)

Húúú mi lesz itt!!! :D A manutd defenzív, mint arra számítani lehetett. Rooney padoztatása kicsit meglepetés, de jó tudni, h tevez és rooney féléket lehet bedobni, ha baj van. Kíváncsi vagyok, h o'shea és evans bírják-e végig, de nem lepődtem meg, h mindkettő kezd, csak ködösítettek :) Az interben csak rivas meglepetés. Go ManU!!

undertow 2009.02.24. 20:12:58

@badblood:
az u betűs szolgáltató ellenben nem csak a város másik felében szolgáltat internetet ;)
egyébként utálom őket mint a szart, izomból korlátozzák a torrentet, le is lépek tőlük amint lehet. csak nem a d betűshöz, mert ők kerülik buda szivét...

Lencse. 2009.02.24. 20:13:57

@Ferguson: Nocsak, Rooneynak nem volt kedve jobbvédőt játszani? :)

Ferguson 2009.02.24. 20:14:43

A ManUtd tulajdonképpen kis túlzással 4-3-2-1-et fog játszani...

Titi120 2009.02.24. 20:16:29

@Ferguson:
Rivas, muhaha. :D

De ránézésre az MU se tűnik ebben a felállásban olyan bivalybaszott erősnek.

Titi120 2009.02.24. 20:18:22

Megjósolom, hogy itt 48 órán belöl 500 felett lesz a kommentek száma. :)

dino vercotti · http://bianconeri.blog.nepsport.hu/ 2009.02.24. 20:19:25

@_benito: nem tudom, hogy mit mondott Knézy, aznap a Juve-Rosenborggal voltam elfoglalva.

Ferguson 2009.02.24. 20:19:31

Lyon: Lloris, Mensah, Cris, Boumsong, Grosso, Keita, Makoun, Toulalan, Juninho, Ederson, Benzema.
Barcelona: Valdes, Dani Alves, Pique, Marquez, Puyol, Xavi, Toure Yaya, Busquets, Messi, Eto'o, Henry.

Ferguson 2009.02.24. 20:21:00

Arsenal: Almunia, Sagna, Toure, Gallas, Clichy, Eboue, Denilson, Diaby, Nasri, Van Persie, Bendtner.
Roma: Doni, Motta, Mexes, Loria, Riise, Perrotta, De Rossi, Brighi, Taddei, Julio Baptista, Totti.

Az atletico meccs érdekel vkit? :D

Na jól van :)

Atletico Madrid: Franco, Seitaridis, Pablo, Ujfalusi, Antonio Lopez, Maxi, Paulo Assuncao, Raul Garcia, Simao, Forlan, Aguero.
FC Porto: Helton, Fucile, Rolando, Bruno Alves, Cissokho, Lucho Gonzalez, Fernando, Raul Meireles, Lopez, Hulk, Rodriguez.

dino vercotti · http://bianconeri.blog.nepsport.hu/ 2009.02.24. 20:23:02

De az tény, hogy az Atletico végig futott az eredmény után a hosszabbításban, úgyhogy nem tudom, hogy Knézy azt hogyan hozta össze, de hát voltak furcsaságai.

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.02.24. 20:28:09

Coventry: Westwood, Wright, Ward, Turner, Fox, Henderson, Gunnarsson, Doyle, Eastwood, Best, Morrison. Subs: Marshall, Hall, Beuzelin, Osbourne, Simpson, Thornton, Cain.

Blackburn: Brown, Simpson, Samba, Khizanishvili, Olsson, Villanueva, Mokoena, Kerimoglu, Treacy, McCarthy, Roberts. Subs: Robinson, Warnock, Nelsen, Roque Santa Cruz, Pedersen, Givet, Doran.

Ferguson 2009.02.24. 20:28:14

Szerintem az atleti otthon kipofozza a portugálokat...

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2009.02.24. 20:35:52

megpróbálom a lehetetlent és egyszerre 3 meccset követni
az inter-mu már meg is van

Vaader 2009.02.24. 20:42:08

Fele királyságomat egy jó minőségű, angol nyelvű inter-mu linkért!

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2009.02.24. 20:42:29

Asszem ez elég jó hír

Myp2p wins court case!!!

We finally got our judgment in the legal proceedings. Finally we can give you more information. The main important message is that we won the case.

On Thursday the 5th of February we had a court case in the Court of Roermond (Netherlands) against C More Entertainment AB regarding the seven competitions earlier mentioned. C More is, as some of you might know, a Swedish company which, among others, exploits the Canal+ brand in the Scandinavian countries.

And we won the case against C More! The Dutch court ruled that C More mistakenly initiated injunction proceedings because the case was to complicated, both factually as well as legally. C More was ordered to repay us all our legal costs. We know it has been a long wait so we would like to thank you for all the support in the past weeks. It was worth it.

Make sure you start enjoying all the action again. Go to our forum to show your support or to congratulate us.

The Myp2p Team

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2009.02.24. 20:43:34

@Vaader: rojadirectán a második link, tvuplayeren sports2 channel

Count Adyn 2009.02.24. 20:44:46

Azér ciki hogy az olasz csapat áll csak ki 2 csatárral:D

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2009.02.24. 20:52:03

úristen milyen gólt lőtt a lyon

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2009.02.24. 20:53:36

nem mondom, jól eltalálta, de hozzátenném, hogy valdes kezd visszatérni 2 évvel ezelőtti formájához, amikor minden egyes kapura tartó lövésnél elkezdett remegni a térdem

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2009.02.24. 20:54:15

Atlético is vezet. Következő szabadrúgás következik

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2009.02.24. 21:00:06

most azért káromkodtam egyet. na jó. valójában hármat. ez bemegy, meg is nyugodtam volna

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2009.02.24. 21:02:15

Egyébként a Lyon semmit nem csinál csak Dani Alves helyén próbál 1:1-ezni

chevyfan 2009.02.24. 21:04:51

az első sárgát a nyolcaddöntőben mexes kapta:-)

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2009.02.24. 21:05:59

@pancho_sanza: ezenkívül elég jól zavarják a labdajáratást is, anélkül meg a barca semmihez nem tud kezdeni

chevyfan 2009.02.24. 21:08:04

most kiderül, hogy a lyon csak a madrid ellen jó, vagy más csapatnál is fel tudja szívni magát

danesdzsu2 2009.02.24. 21:12:24

Ez a Giggs is már csak orrba rúgdossa a szegénykapusokat...

chevyfan 2009.02.24. 21:14:10

a soccerneten "nézem" a meccseket... a lyonnál szokott lenni a labda? 26-74 a labdabirtoklás

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2009.02.24. 21:15:23

nem nagyon látszik, hogy az inter otthon vagy egyáltalán a pályán van, a defenzív manchester is sokkal jobb

Titi120 2009.02.24. 21:15:47

Félve írom le, mert lehet egyszerre esik torkomnak a madridista és juvés részleg, de könnyen lehet, hogy pillanatnyilag J. Ceasar a világlegjobbkapusa.

danesdzsu2 2009.02.24. 21:15:51

chevyfan: elrugdossák. borzalmasan szaruljön be nekem, míga románok kb. 20 évvel ezelőtti tv minőségben nyomják a Manchester meccsét...

krysal 2009.02.24. 21:16:33

@Titi120: Igazad van, tényleg óckodj ezektől a kijelentésektől:)

danesdzsu2 2009.02.24. 21:17:18

titi120
Mert nem tudta elhúzni a fejét?:)

danesdzsu2 2009.02.24. 21:19:12

Ha ezt nem éri el Valdes ujjheggyel, nagy balhé lett volna...

chevyfan 2009.02.24. 21:25:28

@_benito: miatta volt a tizenegyes?

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.24. 21:25:36

Tényleg fél a MU, az Intertől, mert ha közelükbe ér egy Inter játékos rögtön összeesnek.

danesdzsu2 2009.02.24. 21:29:17

Mourinho már kisírta magának a sárgát, szerintem nem akar ott lenni a visszavágón...:)

_benito · www.nst.blog.hu 2009.02.24. 21:29:23

@krysal: egen, de ilyen ostobán odamenni valakihez, aki csak arra vár, hogy eldobhassa magát...

egyébként dani alves jobbhátvéd? mert akárhányszor odakapcsolok, éppen bead messi helyéről :)

az inter kritikán aluli, ha csak hármat lő a mu, csalódott leszek. kár, hogy ferguson is pont akkor segg, mint gondoltuk.

danesdzsu2 2009.02.24. 21:30:03

Ja, elnéztem, Toldo...

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.24. 21:32:41

@_benito: Mindig így játszunk nem tűnt fel? :)) Csak olaszhonban nincs olyan ellenfél aki így tud támadni. Az összes helyzetük szép műesésekből volt, amire vevő cantalejo.

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2009.02.24. 21:32:55

Az Atlético második gólja naggyá teszi Victor Valdset

danesdzsu2 2009.02.24. 21:33:16

Csak kis részben figyeltem a Lyon meccset, tényleg akkora mázlija van a Barcának, mint ahogy láttam?

Titi120 2009.02.24. 21:33:18

Zsozénak ki kéne valamit találnia, mert ennek így erős kiesés szaga van, hiába a null - null.

sörbarát 2009.02.24. 21:33:25

2:1 atletinek gyönyörű góllal :D

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2009.02.24. 21:33:37

lyon-barca: bosszantó első félidő, életveszélyes lyon kontrákkal és amatőr góllal
inter-mu: még egy csatárral/kis szerencsével simán 2-0 lenne már az angoloknak

Mourinho már nem a király 2009.02.24. 21:34:02

@_benito: Az Inter-MU meccs kritikán aluli úgy ahogy van. Pontosan amire számítani lehetett.
Azért a MU jobb, az Inter nemtudom mit akar. Sétálgatnak a pályán, érdekes.

duran6 2009.02.24. 21:35:51

Inter szar mint a rettenet... Hulladék lassú, elképzelés nélkül! A united normál körülmények között már vagy 3-0ra vezethetne....úgy hogy nincs védelem se Rooney se Scholes, még így is megemelem a kalapom a united előtt!

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.24. 21:36:13

Ja csak azért uralják a középpályát a MU-sok, mert 1 csatárral játszanak, nekünk is azt kéne.

Ferguson 2009.02.24. 21:36:32

Azt kell mondjam, h szégyen a csapatra nézve, h nem lőttek már egy gólt. 2-3 tiszta ziccerünk volt (giggs, ronaldo fejes 2*). Ha a félidőben mourinho felrázza az intert és esetleg benyelünk egy gólt, akkor csak saját magunkat okolhatjuk. Rooney-t nem kezdetni hiba volt, szerintem berba-nál most jobb lenne, mert jobban tud lőni és mozgékonyabb. Nem tudom mi lesz a meccs vége, de egyelőre a MU majdnemh dominál, amit jó látni. Gólt kell lőni, különben xart sem érünk a jó játékunkkal :@@ go MU!!!

heinrich · http://nst.blog.hu 2009.02.24. 21:37:09

Az Inter harmatgyenge, Juninho pont olyan gólt lőtt, mint Hagi az argentinoknak (94 VB), amúgy bazi szimpatikus volt, ahogy a Porto komplett védelme vigasztalta az irtózatos potyát szedő kapust.

giacinto 2009.02.24. 21:39:53

Ez van, ha nincs ellenfél Itáliában. :(

Lencse. 2009.02.24. 21:42:01

@Titi120: Szerintem a manchesteresektől is számíthatsz attakra. :)

dzolutan 2009.02.24. 21:42:10

Elég nevetséges, hogy cének még nem sikerült lepasszolni egy szabit sem.
@Titi120: Igazad van, pillanatnyilag, Buffonnak még önbizalmat/tekintélyt kell szerezni ismét.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.24. 21:42:12

@giacinto: Az első félidőben mindig ilyenek vagyunk. Adriano, muntari v stanko helyére jöhetne valaki.

doktor.dikhed 2009.02.24. 21:42:44

Fletcher mégis mit keres a pályán? :) Ennyi eladott labda után, már csak befér helyette Rooney, vagy Tevez :irónia:

Eboué 2009.02.24. 21:45:38

Arsenal egyenlőre korábbi önmagát idézi, ilyen jól nem láttam őket játszani Cesc kiesése óta. Szerintem jó a meccs, bár érzésem szerint a Roma valamit nagyon benézett a meccsre való felkészülésnél, pedig ha megnézték volna, hogy a csak Sunderland ellen hogy nyomtuk, már előrébb lennének.

*Fata* 2009.02.24. 21:47:38

mondjuk kapura lövés nélkül nehéz:))

Titi120 2009.02.24. 21:49:46

Alapvető probléma, hogy a két csatár és a középpályássor között nincs kapcsolat, illetve túl nagy a távolság az Internél.
Szaladgál az előre rúgott labdákra Adriano és Ibra, mint két kolbász, de nem nagyon kaptak támogatást hátulról az első félidőben.

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2009.02.24. 21:52:06

@Titi120: ez igen érzékletes hasonlat volt :)

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2009.02.24. 21:52:17

Forlán már lövöldözik mindenhonnan:)

Zvdegor 2009.02.24. 21:52:33

Adriano... Ez az ember egy paródia :) Előbb szépen eltöri a labdát, aztán meg eljátssza a hattyú halálát.

drani 2009.02.24. 21:52:55

láttátok a két hülyét, aki egymással volt elfoglalva a szünetben, és lekésték a sípszót?

mann 2009.02.24. 21:54:10

Úgy tűnik most már az Inter is a pályán van.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.24. 21:55:44

@Zvdegor: Látta, hogy a Mu-nál bejön, kipróbálta ő is. :)

ulver 2009.02.24. 21:57:29

Húúú, nagyon jön az Arsenal...

Roeder 2009.02.24. 22:00:18

fatökű dán gyereknek megköszönheti a roma,hogy nem találta el a kaput az ötösről

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.24. 22:02:45

Úgy látom, a legnagyobb fegyverünkhöz fogunk nyúlni.

drani 2009.02.24. 22:03:09

frankón senki nem látta Turét meg Gallast, ahogy félmeztelenül futnak ki az öltözőből, miközben már megy a meccs? szerintem az év jelenete

mann 2009.02.24. 22:04:22

@Great Cornholio: Adriano megint kezel egy gólt? :D

danesdzsu2 2009.02.24. 22:05:01

@drani:

de, pont láttam, az egyik még futtában húzta a mezt. Vajh mit csinálhattak?:)

krysal 2009.02.24. 22:06:16

@danesdzsu2: Most volt a könnyes egymásraborulás:P

danesdzsu2 2009.02.24. 22:09:08

@krysal: a bíró lelketlen sípszava zavarta meg az őszinte, kendőzetlen, férfias vallomást?

drani 2009.02.24. 22:09:11

hát ha nem együtt voltak, akkor is mindketten kakáltak

krysal 2009.02.24. 22:13:03

@danesdzsu2: Simán, a mezt is azért nem vették fel addig, hogy nehogy tiszta nedves legyen a könnyektől:))

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2009.02.24. 22:13:14

nem tettem volna nagy összeget rá, hogy pont henry fog egyenlíteni. igazából már vártam, hogy jöjjön a csodálatos tehetségű eidur a helyére

krysal 2009.02.24. 22:16:24

@redcard: Titiben lehet bízni, kár, hogy nem az ágyúsoknál bizonyítja ezt.

krysal 2009.02.24. 22:18:29

Ki hitte volna, hogy több, mint 70perc játék után csak az Inter-ManUtd meccsen nincs gól:P

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2009.02.24. 22:19:23

@krysal: én tényleg nagyon szeretem henryt, egyszerűen ma kb 3x ért labdába, akkor is balra levitte és belelőtte a védőbe. azon is meglepődtem, hogy még a pályán van

mehr luft 2009.02.24. 22:19:46

ibra, cruz, balotelli egyszerre?

krysal 2009.02.24. 22:20:32

@redcard: Hát, azért ez a 3/1 a továbbjutáást jelenti az egyáltalán nem meggyőző Barcának... Ha ennyi elég...

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2009.02.24. 22:21:49

@krysal: nekem egyelőre elég, bár még nincs vége a meccsnek. viszont a játék meglehetősen aggasztó

drani 2009.02.24. 22:23:30

most meg vucinic a pöcsét mutogatja. szép kis meccs

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2009.02.24. 22:27:16

ferguson behozta a jobbhátvédet, milyen bátor

krysal 2009.02.24. 22:27:43

@redcard: Hát, attól függ, honnan nézzük... Ha valaki szíve hófehér, akkor más az asszony fekvése:)

Valamiért azért többet vártam a Barcától, ha másért nem, hát azért, mert a Lyon épp nem az a tipikusan "ráülünk a meccsre védekezve" csapat. De ki tudja? Lehet, hogy jobban megült az utóbbi két meccs, mint gondoltam.

Titi120 2009.02.24. 22:28:01

Oh, ha Cambiasso nem borotválja le a mellkasáról a szőrt, akkor ez befelé pattant volna róla ...

daneeka 2009.02.24. 22:30:01

Csalás! Elnéztek egy szögletet. Paraszt Ibra már rögtön megy leharapni a spori fejét

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2009.02.24. 22:32:10

@krysal: ahogy néztem azért a lyon gyakorlatilag kontrázott végig, a 35-65 labdabirtoklás legalábbis nem a bevállalós támadójáték jele, más kérdés, hogy jól levadászták a barca-támadásokat már az kezdetükkor és lőhettek volna még gólt

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2009.02.24. 22:37:27

kíváncsi leszek, ahogy ez az inter idegenben gólt lő

krysal 2009.02.24. 22:37:33

@redcard: Ez teljesen igaz (bár teszem hozzá gyorsan, egyszerre két gépen csöpögtetem a meccseket, és váltogatom, szóval így is lemaradtam sokmindenről:S) , de idézek valamit, amit szerintem jól megfogalmazott _benito:"A franciák azon bukhatnak, hogy egyáltalán nincsenek hozzászokva a labda nyomozásához, márpedig aki a Barca ellen többet akarja birtokolni a labdát, annak csalnia kell."

questra 2009.02.24. 22:37:37

Az Inter- MU végül 0-0 lett...
Nagy meglepetés...

rexford 2009.02.24. 22:39:06

Az Intert megalázta a MU, Cesar volt a meccs legjobbja. Ibra nemigen táncolt.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.24. 22:39:19

@daneeka: Meg egy pirosat rooneynak, meg egy szép kezezést Evrának.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.24. 22:39:56

Ja és a kedves olasz drukkerek, most láthatták milyen egy szándékos kezezés, amit nem fújnak le! :))

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.24. 22:40:33

@rexford: Ja főleg, hogy a 2. félidőben 1 db kapura tartó lövés volt, a 94. percben Ronaldo szabija. :)

értelmetlen_nevű 2009.02.24. 22:40:57

Mourinho a tizenegyesekre játszik. Egyértelmű.

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2009.02.24. 22:41:03

@krysal: nem azon bukták, hanem egy szögleten, ami nagy fejlődés a rijkaard-érához képest, mármint hogy elég sok szögletgólt lőttek idén

ulver 2009.02.24. 22:41:15

1-0.
Tragédia nincs, ezt még lehet hozni Rómában, de jó lett volna egy gól.

Vajon most az Inter vagy a Roma áll jobban :)

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2009.02.24. 22:43:05

és holnap megnézem igazi tévén a real-liverpoolt (bár nagyon érdekel a chelsea-juve is, de túl nagy különbség van átmérőben és a kanapé is kényelmesebb a széknél)

mann 2009.02.24. 22:43:21

Az Inter virtuóz, fantáziadús és élvezetes támadófocit mutatott be. Kár, hogy azt meccset én nem láttam :)

Ferguson 2009.02.24. 22:43:43

Nem volt rossz meccs a 0-0 ellenére, az inter a második félidőben felnőtt a feladathoz, de a manchesternek még így is voltak helyzetei. Asszem a MU lehet a csalódott, h nem tudott gólt lőni, a visszavágón így a tűzzel játszik majd az idegenben lőtt gól szabály miatt. Ugyanakkor teljes csapattal hazai pályán, ahol mi fogjuk irányítnai a játékot, meg kell verni ezt az intert gólokat rúgva. Ha nem tudunk nekik gólokat rúgni, akkor magunkra vessünk. Berba óriási csalódás volt ma, nem művészekre van szükség egy ilyen meccsen, hanem olyanokra, akik küzdenek ezerrel és bikázzák a kapura a labdát. Rooney-t kellett volna játszatni helyette. Angliában kötelező megverni az intert.

horas 2009.02.24. 22:44:11

Elkell ismerni ez az MU jobb csapat mint az Inter.Az Internek kell a középpályára egy olyan ember aki az legalább egy-két "egy az egyezést" megtud csinálni ne Ibrának kelljen mindent csinálnia.Támadó játékban erősődni kell nincs mese!De ettől függetlenül tovább lehet jutni...

giacinto 2009.02.24. 22:44:16

@rexford: megalázta. LOL

mennyi lett?

6-0? 7-1? 13-2?

Romanista 2009.02.24. 22:44:24

hát ez nem volt egy jó élmény. mákkal kikapni,hmm. olyan volt mint a juve elleni bajnokink.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.24. 22:44:53

@mann: kb. úgy játszott mint a MU. Csak nektek van egy jolly joker, Ronaldo tigrisbukfencei, amitől a bíró úgy elámul, hogy elffelejti kivenni a szájából a sípot kilégzéskor. :)

giacinto 2009.02.24. 22:46:08

@Ferguson: Ronaldo is szépen el lett tüntetve, szabadrúgásoknál lehetett látni. Mindezt úgy hogy egy 18 éves zöldfülű játszott ellene...

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.02.24. 22:46:15

óriási gratulációm a csapatnak!!!

sajna, óriási esélyt szalasztottunk el, akár eldönthettük volna az összecsapást. kiderült, h eboue nem ilyen szintű "focista", Bendtner pedig nem első osztályú csatár...

legalább előnnyel megyünk Rómába, ennek is örülök, nem vagyunk túl erősek, a meccs elején kiegyeztem volna ezzel az eredménnyel, így akár vidám is lehetnék. kicsit örülök. jó lesz a visszavágó.

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2009.02.24. 22:47:13

Ez a Lizarazu jó szőrös.
A Barca elégedettnek tűnt a döntetlennel. Egyébként látszik, hogy egyik csapat sincs hozzászokva a komolyabb ellenfelekhez, így érthető, hogy egy kis időt szeretnének nyerni.
Az Atlético elég nehéz helyzetben van, mert nem tudnak eredményre/továbbjutásra játszani.

mann 2009.02.24. 22:47:16

@Great Cornholio: Hát tényleg. Gondolom az első félidő összes Inter helyzetét jól feljegyezted. Egy buszjegy sem lett velük tele 36-os betűmérettel ;)
Rooney piros? :D
Cordoba pároslábbal követelte azt magának sípszó után ;)

Egyébként mák, hogy Wazza csak 10 percet játszott, így a pályán halhatta a hármas sípszót :)

A meccsről mindent elmond,hogy Cesar volt az Inter legjobbja.

duran6 2009.02.24. 22:50:25

A zinter egy nagy rakás s.z.a.r. volt. Egy toldozott foltozott Unitedet nem bírtak nemhogy elverni, FELNŐNI sem hozzá! Az inter szurkolók ha a lelkükbe néznek tudják nagyon jól : a csapatuk nem ér föl a Uniteddel... Murinnyó meg szégyellheti magát, alaposan leégette ma a csapata... A Unitedról csak annyit, hogy Berbát máglyára!!!!! A Traffordon a United KIVÉGZI az Intert, erre fogadni mernék, 3-okból: Vidic,Scholes,Rooney.... A zinternek vége lesz mint a botnak! -ManUnitedForever!-

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.24. 22:51:13

@mann: Ja csak cordoba a labdát találta el rooney meg sípcsontot. De ki volt a legjobb a MU-ból? :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.24. 22:52:18

@duran6: Remélem játszik Ronney, mert ha egy pártatlan bíró vezeti majd a meccset, akkor biza nem sokáig lesz fent a pályán.

horas 2009.02.24. 22:52:21

Egséz egyszerűen,meg kell oldani kevesebb védekező középpályással a védekezést,így nem lehet...NAGYON KELL egy Ríbery,Cassano tipusú és szintű játékos az Interbe!

montipájton 2009.02.24. 22:52:45

Azért én még nem venném be a mérget a MU továbbjutására. Mourinho fix azt nyilatkozza, majd, hogy megfelelő eredmény született, hisz megmaradt az esély a továbbjutásra. )))

A Barca innen behúzza, tulképpen 0-1-ről is behúzta volna, csak nehezebben. A Porto eldönthette volna már ma, csak a mediterrán labilitás miatt nem fogadnék a továbbjutásukra (ez a med.lab. mindkét csapatra vonatkozik persze...)) )

A római visszavágó érdekesnek ígérkezik, de hangyányival még mindig a Romát tartom esélyesebbnek.

Holnap pedig jöhet a várva várt Villareal-Pana.))

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2009.02.24. 22:52:53

na, kezdődik az értelmes vita...ja nem, összekevertem

Eboué 2009.02.24. 22:53:00

Abszolút egyetértek Imici, bár sztem Bendtner önmagához képest nem kente rosszul a mezőnyben, sokat segített védekezésben és a sikeres passzainak aránya is felümúlta az 50%-ot. Tény, hoy egy normális csatár legalább kettőt vágott volna ma.
Nem volt ez rossz, végre élveztem a meccsünket, Diaby nagyon jól csapatta.

rexford 2009.02.24. 22:53:11

Akkor futottak át rajtuk, amikor akartak, hátul cicáztak Ibráékkal, kapufa, Cesar-bravúrok, szóval aláztak. Az eredmény 0-0 lett, az tény.

Ferguson 2009.02.24. 22:53:40

giacinto, ronaldo jól játszott ma, a második félidő elején tűnt el kicsit. Ha megfigyeled, egyszerűen nem volt neki partnere, túl gyorsan játszott. Giggs már nem az ő kategóriája, berba is lassú kicsit. Rooney-t kellett volna játszatni berba helyett. Még mindig dühös vagyok kicsit, h nem sikerült gólt lőni. Az internek nem is volt tiszta helyzete. A cambiasso lepattanó labda esetleges volt, adriano lövését is ibra csinálta meg, majd utána eltörte a labdát. A mi oldalunkon giggs ziccer, roni két tiszta fejes, roni pár veszélyes szabi, a kapus az utolsó pillanatban mentett rooney előtt. Az inter asszem elégedett lehet ezzel az eredménnyel. Nekik nagyon jó ez a 0-0.

giacinto 2009.02.24. 22:54:48

@mann: Julio Cesar nem csak az Inter legjobbja. de ezt már páran kifejtették előttem

VVega · https://debugme.eu/ 2009.02.24. 22:54:56

Tökéletes eredmény. Rómában lövünk még egy gólt, aztán hármat meg sohase nem kapunk :D

Itáliainagysándor 2009.02.24. 22:55:41

Fúúú milyen értelmes párbeszédek.
A statisztika nem csalt és az eredményhez hű volt szerintem jogos a 0:0.

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2009.02.24. 22:56:15

@montipájton: inter tizenegyesekkel simán továbbmehet, vagy ha véletlenül talál egy gólt, vagy ha valamelyik csatára tud nagyot villanni. ha egyik sem, akkor mu.
barca szerintem is behúzza
porto is
roma-arsenal meg abszolút lutri

Ipa 2009.02.24. 22:57:03

mázlink van a 0:0-val, a MU az első félidőben lefocizott minket. A második félidőben már sokkal jobbak voltunk, de túl statikusak. Az egyik csatárcsere helyett Figot hoztam volna be.
A Romat sajnálom, csak a 11-est láttam, de az nem volt tizi.

Itáliainagysándor 2009.02.24. 22:57:55

@giacinto: A földkerekség valaha volt legjobb kapusa, még pár száz évig nem is lesz hozzáfogható kapusmester.
Na hagyjuk már ezt az én füvem zöldebb dumát, gyerekcsíny.

de niro 2009.02.24. 22:58:23

Nem vagyok egy MU-fan, de ma lefocizták ezt a vacak Intert.

Egész egyszerűen kiderült - amit egyébként eddig is tudtunk, de most ismét meggyőződhettünk róla- , hogy az Inter Olaszországban is csak azért nyeri a bajnoki címeket, mert a komoly ellenfeleiket tönkretették, addig közük nem volt a nagyokhoz, ahogy ma sem. Önhittségből és agresszivitásból élnek otthon is - ami tulajdonképpen az előző mondatban vázolt frusztrációból ered-, amit ott tolerálnak nekik, de nemzetközi környezetben pillanat alatt nevetségessé válnak a hisztijeikkel, ahogy azt a cserepados Toldo sárga lapja is jól jelzi. Vannak helyzetek, amikor valódi ellenfelekkel kéne focizni, na, akkor rögtön elfogy a tudomány.

giacinto 2009.02.24. 22:58:40

@rexford: kapufa?

Evra-kezezéséről mi a véleményetek? főleg a juve és milan drukkerektől kérdezném.

montipájton 2009.02.24. 23:00:35

Az Old Traffordon is lehet 0-0, aztán egy jó izgi tizipárbaj. De jó lenne.
A Manchester idén a PL-ben sem sűrűn lövöldözi hármasával a gólokat, és valami azt súgja, egy gól nem okvetlenül lesz elég nekik a visszavágón, mert az Internek az idegenben lőtt duplán számíthat. Ezért lesz elégedett Mourinho a mai eredménnyel, meglássátok.))

Strigo 2009.02.24. 23:00:46

@Great Cornholio: Te mégis milyen meccset néztél??? Az oké, hogy elfogult vagy, de minden kommented a bíróval foglalkozik, aki ráadásul teljesen normálisan vezette a meccset.

Rooney piros, miről beszélsz? Műesések? Carrick dobta egyszer magát, és Adriano próbált eljátszani egy tizenegyest. Ronaldóba meg mindig az rúgott bele, aki a legközelebb állt. Inkább gondolkozz el azon, hogy miért nem volt a csapatodnak egy értelmes kapuralövése sem az egész meccsen, és örülj, hogy a kapusotok ilyen remekül védett.

dillinger 2009.02.24. 23:01:22

Húú azért néha kicsit nehéz együttélni Sir Alex csökönyösségével. A kezdőfelállást még úgy-ahogy le tudtam nyelni, de azt, hogy szünetben, amikor látta hogy mennyire hurka az inter, nem hozta be Rooneyt, azt nem nagyon. Így nem 1 csatárunk volt hanem körülbelül 0,4. Berbatov egyáltalán nem alkalmas arra, hogy ennyire egyedül legyen ék.

Evra nagyon nagyot játszott ma is, és azért meglesz ez, csak lehetne azért stlílusosabban is csinálni ezt, ami ráadásul eredményesebb is lenne valószínüleg.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.02.24. 23:01:37

@Eboué: "végre élveztem a meccsünket"
Ez az amit végre én is!!! ennek ugyanúgy örülök, mint a győzelemnek... végre, talán elindul valami... Bendtner mezőnyben jó volt, elismerem...de az a ziccer... és Eboue... mindent megbocsátottam volna, ha azt belövi :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.24. 23:02:26

@de niro: hűha, ez igazán mulatságos volt. A MU játékosok azért estek el mert magasra volt nyrva a fű és megbotlottak és/vagy erős szél fújt.

Romanista 2009.02.24. 23:04:00

@Ipa: sajnos szerintem megadható tizenegyes volt. Loria biztos rendews ember de Diamutenének kellett volna kezdenie. Motta jó volt, De Rossi is,de ő kiírta magát a visszavágóról. ugyanúgy nem volt kapcsolat a támadók és a védők közt mint a juve ellen,és ezért én kezdettem volna Pizarrot,egy kisebb bevállalással. az 1-0ban csak az a jó hogy nem kettő null,legalábbis a ma este alapján.

Bendtner és Loria tuti be kell kerüljön valami ilyen vicc válogatottba.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.24. 23:04:15

@Strigo: Hát igen, végülis a 16 vonalán a kezezés a partjelzőtő 10 méterre szembe. Lehetett volna helyzet. A MU helyzeteinek 80%-a szabiból volt.

Itáliainagysándor 2009.02.24. 23:04:21

@Strigo: Te ritkán olvasol olasz posztot, megszokhattad volna.

De most komolyan, nagyon rossz meccs volt, hű a 0:0-hoz felesleges a vita, mind2 csapat tud jobban focizni, csak ma nem akartak.

Zvdegor 2009.02.24. 23:04:34

Az Internek vagy +1 támadó/szervező középpályással és Ibrával kell játszania, vagy beszerezni egy olyan fickót Ibra mellé, aki nem azzal tűnik fel, hogy minden támadás benne akad el. S nem úgy, hogy 'nem jön össze', hanem elesik, elbassza, eltöri.

Nem szeretem a Manchestert, de nem érdemel BL-menetelést egy olyan csapat, ahol egy Adriano-szerű fickó stabil kezdő. Komolyan, én inkább Cruz/Balotelli duóból erőltetnék valakit, sokkal rosszabb biztos nem lehet...

Strigo 2009.02.24. 23:04:40

Ja, amit be akartam írni, csak közben felhúztam magam a hozzászólásokon:

A United ezzel a meccsel megdöntötte az Ajax és a Bayern BL-rekordját, mivel 20 mérkőzés óta nem kaptak ki. Utoljára majd' két éve a San Siroban sikerült.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.24. 23:04:46

@Great Cornholio: A helyesírásért elnézést, nem lektorálom magam.

mann 2009.02.24. 23:05:01

@Great Cornholio: Nem volt kimagaslóan jó teljesítmény a MU-ban. Összességében mindenki hozta a tőle elvárhatót.
A Rio-Evans kettős nagyot küzdött a két "kolbásszal", talán őket tudnám kiemelni.
C lehetett volna a meccs legjobbja, ha legalább egy szabit bever.

de niro 2009.02.24. 23:05:58

@Great Cornholio: Örülök, hogy jól szórakoztál, nyilván jobban, mint a csapatod szenvedésén:)

A MU játékosok azért estek el, mert felrúgták őket, nem úgy, mint Adrianot, aki 2009 legnevetségesebb tizenegyesét próbálta eljátszani.

Strigo 2009.02.24. 23:06:07

@Great Cornholio: A kezezés előnyszabály miatt lett elengedve. Tudod, azt olyankor szokták, mikor a támadó csapatnál marad a labda.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.24. 23:07:05

@Itáliainagysándor: Teljesen jogos volt a döntetlen, és nem is rossz a 0-0. Az első féidőben rögzített helyzetekből veszélyeztetett a MU, a 2.-ban kontrából. A visszavágón már elég ha mi kontrázunk.

de niro 2009.02.24. 23:08:31

@Strigo: Pontosan. De ezt hiába magyarázod olyanoknak, akik ahhoz szoktak, hogyha kezezést látnak, az automatikusan gólt jelent a csapatuknak.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.24. 23:09:12

@Strigo: Ezek szerint, pl. ha a gólba tartó lövésbe belekezeznek, de az a támadóhoz pattan vissza, akkor az előnyszabály. :)
@de niro: Nem kellett nekik segítség hidd el, CR hasmánban rekordot döntene magasugrásban. :)

Itáliainagysándor 2009.02.24. 23:09:24

@Great Cornholio: Van egy olyan érzésem, hogy találtok egy gólt a visszavágón.

calciomax 2009.02.24. 23:10:05

de Niro te nagyon hulye vagy. Latszik fogalmad sincs az olasz bajnoksagrol mi? A tonkretett Milanban jatszik most a Kaka, Ronaldinho, Beckham, Pato ismersz ilyeneket?

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.02.24. 23:14:20

No hát, bejött, amit írtam: valóban az Atlético-Porto lett a nap meccse! (Már az eredmény alapján.) :-)

És visszacsatlakozva egy korábbi kommentemhez: a Barca elfogadható eredményt ért el, viszont (miután nem nyert) ezek szerint tényleg rossz formában van. Nem baj, nem is most kell hozni a csúcsformát.

Az Inter-MU meccset végignéztem. Ugye, semlegesként. :-) Az első félidőben sokkal jobb volt a MU, a másodikban viszont az Inter is megmutogatta oroszlánkörmeit. Mourinho szeret ilyen hazai döntetlenek után jutni tovább, vagyis nem volnék nyugodt a MU-szurkeszek helyében.

Az Arsenal-Roma 0-0 is majdnem bejött. Ha csupán az akciógólokat számoljuk, akkor legalábbis tökéletesen.

krysal 2009.02.24. 23:14:21

@calciomax: De ez a Milan nem volt képes borsot törni az (láthattuk, milyen) Inter orra alá, sőt, még a lépést sem képesek tartani velük. Ez mondjuk csak jelent valamit.

Itáliainagysándor 2009.02.24. 23:14:31

@de niro: Tényleg kéz volt, de ez a vita mit változtat az eredményen?
Nem volt rossz az inter csak más a taktikai felállás amihez te hozzászoktál, ha néznél olasz bajnokit ismernéd a taktika szó fogalmát és nem csak az ide-oda rohangálást.

mann 2009.02.24. 23:14:53

A MU csak rögzített helyzetből volt veszélyes, míg a játékosai dobálták magukat.... wow
Az persze smafu, hogy az Inter a 48. percben veszélyeztetett először és a 49-ben rúgta az első szögletét ;)

Jobban és szebb focit bemutatva játszott a MU, de mivel 0-0 lett, egy karcsú nullát ér az egész.
Gólt kellett volna rúgni, mert így teljesen jogosan mentett pontot otthon az Inter ;)

Strigo 2009.02.24. 23:15:33

@Itáliainagysándor: Szoktam olasz posztokat olvasni, mert _benito jókat ír, de a kommenteket nem szoktam végigszenvedni. Úgy vagyok vele kb. mint Gino a majálissal. Jók a pogramok, csak sok itten a köcsög.

_benito · www.nst.blog.hu 2009.02.24. 23:16:04

pajtások, egy ilyen ocsmány szar meccsen hogy lehet összeveszni??

kezdjük inkább háromra szidni a tintást meg a hólyagot, abba beszállok én is.

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.02.24. 23:16:41

1. ha Benítez a foci Antikrisztusa, akkor Ferguson és Mourinho a foci Hókuszpókja és Planktonja?

2. vajon képesek lesznek az olasz csapatok a 6 meccsen legalább egy gólt okozni?

3. érdemes lejátszani a kieséses szakaszban az első meccseket, vagy mindenki jobban járna, ha zöld asztalnál egyeznének ki egy kompromisszumos eredményben a felek?

_benito · www.nst.blog.hu 2009.02.24. 23:18:36

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki: "vajon képesek lesznek az olasz csapatok a 6 meccsen legalább egy gólt okozni?"

nyugi, holnap jön a kasza. :D

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.24. 23:19:21

@mann: A jobb, meg szebb játékkal, max angliában lehet eredményesnek lenni. :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.24. 23:20:29

@_benito: Nem vita, eszmecsere. :) Bizony jön a kasza, amit Anelka tart majd. :PP

de niro 2009.02.24. 23:20:53

@calciomax: Nem erről van szó, tudjuk mindketten mi történt az olasz bajnokságban, illetve annak két legjobbjával, ezen nincs mit szépíteni,ahogy azon sem, hogy előtte hol járt az Inter.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.02.24. 23:21:50

@mann: "Jobban és szebb focit bemutatva játszott a MU"

Hát igen, aki angol bajnokikat néz, annak nincsenek magasan az igényei a "szép játékot" illetően. ;-)

Itáliainagysándor 2009.02.24. 23:23:08

@_benito: Mi leszünk a mundérbecsület megmentője:D

de niro 2009.02.24. 23:23:24

@Itáliainagysándor: Én speciel olasz bajnokikat nézek a legtöbbet, főleg természetesen Juve-meccseket, de sokszor látom a Milant és az Intert is, de egyébként ez nem tudom, hogy jön ahhoz, hogy az a kezezés előnyszabály miatt mehetett tovább, és hogy az Inter egymás után kétszer - egyszer közvetlenül, egyszer közvetve - nyert kezezős góllal.

de niro 2009.02.24. 23:24:01

@calciomax: Ja, és anyád a hülye, ezt majd' kifelejtettem:)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.24. 23:24:50

@de niro: Mi történt a másik legjobbjával? Kiöregedtek az öregek? :P

mann 2009.02.24. 23:26:27

@Csöncsön: Sejtettem, hogy itt találsz fogást ;)
Minden viszonyítás kérdése. Az Inter mai játékához képest a MU szinte barcelonai magasságokba emelte a joga bonítót.... így megfelel? ;)

Egyébként szoktam spanyol meccseket is nézni, Victor Valdest pl. kifejezetten szórakoztató alaknak tartom ;)

Itáliainagysándor 2009.02.24. 23:26:40

@de niro: Azt a témát már többed magammal lezártnak tekintettük, szerintem itt senki nem vevő már erre a témára, felesleges, és ne ide való:)

de niro 2009.02.24. 23:29:13

@Great Cornholio: A Milan problémája érdekel kevésbé, a Juventus viszont bombaerős volt, ráadásul szerintem kb. a Roby Baggio-féle Juve óta folyamatosan (én nagyjából innen emlékszem a storyra életkoromnál fogva), sok-sok scudetto, BL-győzelem, több döntő, fantasztikus meccsek, a legnagyobb focisták Roby-tól Zidane-ig és Del Piero-ig, na ezt tették tönkre, és hosszú lesz az ébredés.

Persze most is jók és szerethetők a fiúk, de mégsem ugyanaz egyelőre.

de niro 2009.02.24. 23:30:05

@Itáliainagysándor: Ja, nekem nem fontos, nem én forszíroztam a kezezős szitukat.

calcio_di_rigore 2009.02.24. 23:31:41

Nemzetközi szinten eddig is csak a Juvétól és a Milantól várhatott valamit a calciohívő ember. A génjeikben van.

Nézem ezt az Intert, és közben arra gondolok, hogy nem akarják igazán. Hiányzik valami megmagyarázhatatlan plusz. A Roma meg kevés ehhez, tavaly is az volt, csak a Juve, Milan duó kiesésével megnőttek velük szemben az elvárások.

Holnap valami szépet kérek gyerekek.

értelmetlen_nevű 2009.02.24. 23:31:54

Mintha az Inter lenne a felelős a Juve kizárásáért. Hihetetlen ami néha itt megy.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.24. 23:34:03

@calcio_di_rigore: Hát, Muntari ma gyenge volt, mert tavaly Cambiasso játszott Muntari helyén és nála azért nem sír a labda, ha kell vele valamit csinálni. Őszintén nem értem miért nem lehet Muntari az előszűrő, neki úgyis megy a rombolás, és miért nem Cambiasso támadóbb.

Törteli Tivadar 2009.02.24. 23:34:53

elzarándokoltam szeged legdrágább kocsmájába, ahova a pickesek is járnak, ezért a kurva szar meccsért, mivel csak ott van ez a rohadt tv6, de holnap is elfogok, attól tartok egy még szarabb mecsért:D persze forza juve

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.02.24. 23:35:57

@mann:

Örülnétek, ha annyi gólt elértetek volna ma, mint a Barcelona, mi? Akár egy VdS-potya árán is. :-)

Amúgy hadd vigasztaljak meg: elnézve a két csapatot, hát... az Inter is csak egy hajszálnyival rokonszenvesebb csapat, mint a MU. Az első félidőben szinte szégyen volt, amit produkáltak, nulla kapuralövéssel, és a 16-osig alig jutottak el. A második félidő aztán hozott némi fordulatot...

Lencse. 2009.02.24. 23:36:39

Na. A meccs felülmúlta a várakozásaimat, én a tavalyi Barca elleni sakkpartira számítottam. A második félidőben erős volt az Inter, de azért feltűnő volt, hogy a MU helyzetei valódi kidolgozott támadásokból jöttek, az Internek ehhez a védelem bélrendszerén átpréselt Cambiasso mellére pattanó labdákra volt szükség. Bár José csapatától ez annyira nem volt meglepő. :)
Itt bizony gólt kellett volna szerezni, csak a hülyegyereknek rémlik 4 nagy ziccere, nagyon fog még hiányozni ez az idegenben szerzett gól. Cesar TÖKÉLETESEN játszott, de komolyan, ha itt csak egy nagyon jól védő kapus van, akkor biztos, hogy betalál a Manchester. Az ellentől megdicsérem még Zanettit, pokoli mennyiséget dolgozott.
A MUnál O'Shea-Rio-Evans majdnem perfekt, Evra még támadásban is látványosan nagyot játszott. Carrick zseni volt, Park viszont a második félidőben elég indiszponált volt, szerintem kicsit későn nyúlt bele a meccsbe Fergie. Cé jól hozta magát, és a vártnál kevesebb buziskodással játszott. Megjegyzem, az Inter játékosai sem nagyon verték ki nálam most a biztosítékot (legalábbis a pályán lévők)

Az Arsenalnak nagyon örülök, annak főleg, ha szerintetek jól is játszottak. Azt pedig már megmutatták Arsénék, hogy Olaszországot bármikor be tudják venni. :p

halareaal 2009.02.24. 23:37:01

@golazzo:

sztem nehéz elképzelni, h holnap szarabb mecset lássunk. más kérdés persze, ha a Chelsea-Juvét nézed;)

mann 2009.02.24. 23:37:30

@golazzo: Jöttél volna Diófába, ott is fos volt a meccs, de legalább 36 Ft a kisfröccs ;)

halareaal 2009.02.24. 23:37:45

ja most látom csak a forza juvét. hát akkor hajrá:)

Törteli Tivadar 2009.02.24. 23:40:01

@halareaal: természetesen azt:D
@mann: köszi a tippet, holnap ott leszek. mondjuk ez a 36 forintos kisfröccsöt nem hiszem el, annál még a várban is drágább

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.24. 23:40:31

Érdekes komment egy külföldi Inter rajongótól.

The referee was an absolute joke. every time a man u player went down free kick... evras handball... not a yellow card no?] man-u dominated first half but inter dominated 2nd half.

Basszus ezek szerint klónoznak minket, mert ugyanazt látjuk és gondoljuk. :)

montipájton 2009.02.24. 23:43:25

Nem okvetlenül a spanyol bajnokságra nézve vonnék le konzekvenciát (pedig nehéz megállnom...)) ) a mai Atletico-Portóból (láttam), de tény, hogy az odahaza nagyjából élcsapat-szerűnek nevezhető A.M. ellen a Porto csak a tiszta ziccerek alapján ügetve guríthatott volna egy ötöst. Hatalmas különbség volt támadójátékban a két csapat között. A Madrid védelme meg helyre kis mestermunkát alkotott mindkét bekapott gólnál + még vagy háromszor, amikor megkönyörültek rajtuk Lopezék.
Heltonnak egy bazi nagy hátbaveregetéssel jön minden madridi, hogy ez a párharc még párharc-formát mutat.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.24. 23:44:03

@golazzo: Nem gondolkodás kérdése, nem szoktam a meccsen agyalni. Az van és kész.

mann 2009.02.24. 23:44:13

@Csöncsön: Nem rossz ez a 0-0, egy ilyen eredmény után tavaly egy másik félig-kék csapatot már sikerült búcsúztatni ;)

VDS és a potya szó egy mondatban 2009-ben? :)
Mi lesz a következő? Piqué és a gyorsaság? ;)

montipájton 2009.02.24. 23:45:06

@Great Cornholio: Nem bántásból mondom, de elég árulkodó, hogy egy ilyen meccs után ennyit bírózol.

A csapatod teljesítményéről árulkodik, meg a meccsről is. Bár én másikat néztem.

de niro 2009.02.24. 23:45:30

@Great Cornholio: Háát.. ha ti a bíróban találjátok meg a viszonlyagos kudarc okát ezután a meccs után.. nem lehet, hogy például kapura kellett volna lőni?

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.02.24. 23:45:37

@montipájton:

Te látsz spanyol bajnokikat?

Az Atlético újabban a kiesőjelöltek ellen is hármat kap hazai pályán. Néha meg aztán ötöt rúg. Lehet, hogy Portóban is így lesz...

sörbarát 2009.02.24. 23:47:01

Hány kapuralövés lesz sztetek holnap a cselszki juve meccsen?:)

sörbarát 2009.02.24. 23:47:54

Jah és másik fogós kérdés, h szerintetek sárgalapból vagy kapura lövésből lesz több? :)

Lencse. 2009.02.24. 23:48:43

@Csöncsön: Hát a MU középpályája jópár 10m-rel hátrébb volt szorítva, mint az ideális lenne, és az egy Berbával nem tudtak olyan elsőkerekes támadójátékot produkálni, mint az angol középcsapatok ellen, de szerintem Giggs egy-egy passzában, vagy Carrick hosszú labdáiban több finesz volt, mint az olaszok támadójátékában.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.24. 23:48:50

@de niro: @montipájton: Tévedés, leírtam, hogy szvsz teljesen jogos, a döntetlen, és nem a bíró miatt nem nyertünk. OLVASSATOK vissza. Az, hogy egy nyilvánvaló kezezést, sem ismer el egy MU drukker nem az én hibám.

Törteli Tivadar 2009.02.24. 23:48:56

@sorbarat: ne humorizáljunk. 2 kapuralövés, két gól a juvénak, kész

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.02.24. 23:49:56

@mann:

Tudom, hogy nálatok nem szégyen a pocsék, unalmas, semmitmondó, centerező, arcoskodó célfoci, de kulturáltabb helyeken az ilyesmi minimum megdorgálást vonna maga után.

No offense. ;-)

mann 2009.02.24. 23:52:14

@golazzo: csak vicceltem;)... annál a helynél már az is jobb, ha otthon nézed, hacsak nem vonz a zenegépből félóránként felcsendülő Aranyeső :)

@Great Cornholio: ezen nem lehet csodálkozni. Az Interesek sajátos szemüvegen át nézik a meccseket, nekik talán még Cambiasso is egy hajasbaba :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.24. 23:53:33

@mann: Ez így van. Ibra legalább állva reklamál, CR meg nem hajlandó felállni míg nem kap szabadot. :)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.02.24. 23:55:09

@Lencse.:

Az Inter is unalmas volt, szó se róla. Egyetlen fegyverük az volt, hogy fölívelik Ibra vagy Adriano fejére a labdát, akik aztán lekészítik valakinek. Mondjuk Sztankovicsnak, na. Szerencsére az egyik csapat mindenképpen kiesik. Ez a jó ebben a párharcban. ;-)

Törteli Tivadar 2009.02.24. 23:57:51

@mann: nézném én otthon, de szegény az eklézsia és nem telik tv6-ra

Lencse. 2009.02.24. 23:58:33

Azért amikor Figo elkezdett arcoskodni a pálya mellett, szívesen hókonnyomtam volna egy másfél lityós Szentkirályival.

értelmetlen_nevű 2009.02.24. 23:59:24

@Csöncsön: szerintem ne erőltesd ezt a spanyol majmolást, túlzásba viszed. Néha megnézek egy két meccset, de semmivel sem játszanak szebb vagy minőségibb focit, mint a többi nagy bajnokságban. Én megértem hogy neked az tetszik, csak idegesítő hogy az összes kib@szott hozzászólásod abból áll hogy valamilyen kontextusban valaki kedvenc bajnokságátról nyilatkozol lenézőleg, arra hivatkozva, hogy spanyolhonban mennyivel faszább minden.

Igazából semmi bajom veled, de nem értem hogy miért nem lehet a spanyol focival kapcsolatos megjegyzéseidet a megfelelő topicba írni.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.02.25. 00:00:54

imicinek most gratulálnom kell, ennyivel mindenképpen jobb volt ma az Arsenal, megérdemelten nyert. A mi csapatunkból csak Motta nyújtott kiemelkedőt, volt egy egészen pazar gólt érdemló piszkája. Voltak ezenkívül is szép momentumaink, de a második félidő elején fölrémlett egy nagyobb zakó is, szerencsére Bendtner és tanítványai kihagyták, a kihagyhatatlant is. Nekünk is volt sanszunk az egyenlítésre, de az Arsenalnak voltak nagyobb helyzetei voltak. A tizenegyes fújható volt, bár talán Mexesnek nem kellett volna odacsúszni. Ami legjobban idegesített, hogy több labdát adtunk el, mint az Adidas és a Nike együttvéve.

Az ágyúsok lépéselőnybe kerültek, de van remény továbbjutásra, ahhoz viszont mainál sokkal jobb játék kell.

Azért továbbra is Forza Roma!

Ja és Juninho Pernambucano szabadrúgás gólja nem volt semmi.

mann 2009.02.25. 00:01:55

@Csöncsön: :DD
ez pont négy trófeát hozott tavaly ;)

Az arcoskodás újbóli felemlítését meg ismét nem tudom mire vélni... ahogy érzed....

@Great Cornholio: Evra kezezett. Jogos.
Azonban ez mennyiben változtatta meg a játék, a meccs képét? Több helyzetet dolgozott ki az Inter? Látványos támadásokkal próbálták összetörni a MU toldozott-foltozott védelmét?
Igazad volt, nem a bíró miatt nem nyert az Inter. Azért nem nyert mert nem volt veszélyes a kapura, leszámítva Cambiasso mellyét... :)

mann 2009.02.25. 00:04:45

@Great Cornholio: "Ez így van. Ibra legalább állva reklamál, CR meg nem hajlandó felállni míg nem kap szabadot. :)" - és ez mennyire így van :D

Lencse. 2009.02.25. 00:05:38

Viszont ma egyelőre nem láttuk jelét annak, hogy az angol foci leszakadóban lenne. Az Arsenalból mostanában konkrétan majmot csinálnak a PL-ben, ehhez képest sikerült nullára verni a Romát. Az igazi persze az lenne, ha holnap Rafáék az előjelek ellenére megb.nák a Madridot.

@popp: "több labdát adtunk el, mint az Adidas és a Nike együttvéve." :))
Különben nagyon korrekt vagy, szerintem kurvára nem volt az tizenegyes az összefoglaló alapján.

krysal 2009.02.25. 00:14:23

@Lencse.: "Az igazi persze az lenne, ha holnap Rafáék az előjelek ellenére megb.nák a Madridot." Nana! Épp ellenkezőleg!

Mégvalami, az ugye nem valami náci karlengetés volt van Persie-nél... Ugye nem? (tudom, fordított kéz, de akkor is...)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.02.25. 00:15:28

@értelmetlen_nevű:

Ennek egyetlen oka van. Hogy vele kapcsolatban hangzik el a legtöbb hülyeség (inkább: értetlenség), amire reagálnom kell. Most pl. montipájton részéről, aki csodálkozását fejezte ki, hogy az Atlético (főleg hátul) gyenge volt. Na még szép. Ezt én már a meccs előtt is megmondtam (tessék visszaolvasni a tippemet...).

@mann:

És pont ezért drukkolok, hogy ez ne ismétlődjék meg. Ennek érdekében pedig még a Mourinho nevű ördöggel is hajlandó volnék taktikai szövetségre lépni. Ha egy csapat tényleg jó, azt el kell ismerni. De ha valójában nem (annyira) jó, ám mindig nyer -- na, az idegesítő...

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.02.25. 00:17:18

@Lencse.:

A Sahtar-Tottenhamből következtetted, hogy leszakadóban van? ;-)

Lencse. 2009.02.25. 00:21:01

@krysal: Nem láttam a jelenetet, de egy náci arsenalos, na az erős lenne. :DDDD

Lencse. 2009.02.25. 00:24:47

@Csöncsön: Nem következtettem én, csak féltem/félek ettől. (Angol foci alatt most a big4-t, foci alatt a BL-t értem, kénytelen vagyok ilyen beszűkült gondolatterekről beszélni. :) ) Ugyanis tavaly senki még csak igazán közel sem jutott ahhoz, hogy angol csapatot kiejtsen, tavalyelőtt is csak a Milan, az már nagyon durva lenne, ha megint ennyire uralkodnának.

mann 2009.02.25. 00:25:20

@Csöncsön: "Ha egy csapat tényleg jó, azt el kell ismerni. De ha valójában nem (annyira) jó, ám mindig nyer -- na, az idegesítő... " - ezek után végképp nem értem korábban hogyan tudtad dícsérni a Poolt :)
A Tolmáccsal szövetkeznél? Mondjuk elhiszem, hiszen egy angol szavait lesve nálatok (is)tanulgatta a mesterséget ;)

krysal 2009.02.25. 00:28:48

@Lencse.: Ez igaz, de sajna tényleg nagyon gyanús. Najó, majd azt mantrázom magamnak, hogy csak lekicsinylőn söpörgette a véállát, vagy valami.

Itt megtalálod a videót:
www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bvideo-tekintse-meg-a-keddi-bajnokok-ligaja-jateknap-osszes-goljatb-223443.html?

rizla 2009.02.25. 00:38:29

ez a 0-0 borítékolható volt, csak tudnám miért néztem meg a meccset, ha ennyire biztos voltam benne.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.02.25. 00:40:22

@Lencse.: Azért lehet, mert nem itthon néztem és kicsit lehiggadtam útközben hazafelé ;-).

Fújható volt, főleg spori szenszögéből és Mexesnek nem kellett volna odacsúsznia. Az bennem is fölmerült, hogy nekünk nem biztos megadnak egy hasonlót az Emiratesben. Egyébként meg ha a Roma szempontjából nézem, akkor talán lehetne vitatkozni a tizin, de az sem rajtunk múlott, hogy az ágyúsok kihagytak 2-3 ordító ziccert a második félidőben. Szóval megérdemelt az ágyús siker. Ezzel együtt eltudom képzelni a fordítást egy mainál jobb játékkal és főleg kevesebb eladott labdával. Persze utóbbiakat Juan hiányának is belehet tudni, ő legtöbbször megjátsza az izzadva megszerzett zsugát. Szóval nem érdemeltük meg döntetlent sem.

Mottából viszont nagyon jó jobbhátvéd válhat, ma ő volt csapatunk legjobbja. Nagyon jó igazolásnak tűnik.

Viszlat 2009.02.25. 00:42:18

Messze jobb meccs volt ez mint a Barcelona elleni. Igaz, hogy a felállás defenzív volt, de a játék egyáltalán nem a beállós, passzolgatós képet mutatta. Az első félidőben kicsit nagyobb összpontosítással pakolhattunk volna hármat az Internek, de egy remek kapusuk van. Az agyonsztárolt Ibra sehun nem volt, mint ahogy nálunk Berbatov is teljesen feleslegesen volt 90 percet a pályán.

A végén szerintem kedves jelenet volt, ahogy César és Ronaldo megbeszélték az utolsó szabadrúgást. César is röhögött nagyon, tudta ő, hogy rohadt nagy mákja volt, mutatta is, hogy össze-vissza szitált a labda. :))

Az Old Traffordon - ahol már nem kell beáldozni a felállást a védelem miatt - az Internek nagyon be kell újítani valamit, hogy egyáltalán esélyről beszélhessünk (90 perc alatt 2, azaz kettő darab kapuralövés az több mint szégyen).

Go United!

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.02.25. 00:46:54

@Lencse.:

Szerintem ettől kár félned. Még ha vissza is esnének valamelyest, mint pl. az olaszok; ahol van futballkultúra, ott még a rosszabb években is kijöhetnek jó eredmények.

Amelyik ország futballját én tényleg féltem, hogy nem tud fölnőni a legnagyobbak közé, az a német. Emlékszem, én még úgy nőttem föl, hogy Európa két legerősebb bajnoksága az olasz és a német. Rendre döntőkbe jutottak a nemzetközi kupákban, és messze nem csak a Bayern. A Bremen, a Stuttgart, a Leverkusen, a Schalke is, szóval egy csomó jó csapatuk volt, élmény volt nézni őket. Aztán, párhuzamosan az angol liga előretörésével a németek egyre inkább esélytelenekké váltak nemzetközi téren. Néha egy-egy évben még a Bayern úgy-ahogy tartja magát, de a többi csapatnak esélye sincs. Szerintem ezzel egy hatalmas színfoltot veszített el az európai foci.

Az angol hegemónia pedig valóban azért is visszás, mert nincs még egy bajnokság, ahol ekkora szakadék volna élcsapatok (big4) és középmezőny között. Most megjelent ugyan az Aston Villa, de én még mindig lufinak érzem őket, az európai élmezőny második feléhez tartozó CSZKA Moszkva hideg lábbal focizta le őket Birminghamben. Vagyis ha a foci egészét nézzük, nem angol fölényről van szó, hanem négy élklub fölényéről. Beszűkült az európai labdarúgás. Hol vannak a jó francia, svéd, holland, belga (!), osztrák (!), szerb (!), portugál csapatok? Sehol. Nyolc-tíz klub lejátssza egymás között, ráadásul egyre céltudatosabban, ami ugyebár a látvány rovására megy.

Azért lettem újabban ilyen megveszekedett spanyolfan, mert náluk látom azt, hogy nem minden a célfoci, nem minden az 1-0-ás győzelem. Lehet, hogy kapnak hátul hármat, de legalább támadnak, gólokat lőnek, lesz, ami lesz. Ilyen a német bajnokság is, csak sajnos sokkal alacsonyabb színvonalon (ezt újabban látom csak, hogy rendre megnézem a spanyol meccseket; a Bundesliga technikailag sokkal színtelenebb, unalmasabb).

Szóval messze vagyunk még attól, ha egyáltalán ez megtörténik, hogy tágabb legyen az európai focipaletta. Egyre nagyobb az anyagi tét, az üzleti kockázat, le kell biztosítani a győzelmeket. Ma már Európa ötödik legerősebb bajnoksága (a francia) is átszállóház, az egy Lyon kivételével. Bosman-szabály persze. De legalább hadd szurkoljak ellene, és hadd legyek kicsit kárörvendő, amikor szétszedi egymást két olyan csapat, mely a megváltozott viszonyok legfőbb haszonélvezője lett.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.02.25. 00:46:55

@rizla: Én azon sem csodálkoznék, ha tizenegyesekkel dőlne el az MU-Inter.

rizla 2009.02.25. 00:58:02

szerintem meg 1-0ra nyer az MU. az inter hihetetlenül fos, nemzetközi porondra lépve átvedlenek puhány kiscsajokká. szerencsétlennek tűntek nagyon, adriano mit összepancserkodott, jézus. szerintem egy öngóllal megy tovább a manchester.

calcio_di_rigore 2009.02.25. 00:58:27

@Viszlat: Vigyázz ezzel, az Internek abszolút nem rossz ez a 0-0. Egy gól simán bennük van, és ők nem fognak 7-et kapni.

rizla 2009.02.25. 00:59:10

@Csöncsön: "Az angol hegemónia pedig valóban azért is visszás, mert nincs még egy bajnokság, ahol ekkora szakadék volna élcsapatok (big4) és középmezőny között."

pff, nézz már rá a spanyol tabellára. első és második között szakadék. második és a többiek között pedig feneketlen szakadék. ismét elfogult vagy.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.02.25. 00:59:23

@Csöncsön: Nagyon jó meglátásaid vannak. De a német foci visszesése a Kirch-csoport összeomlásának és vele a megcsappanó tévés lóvéknek köszönhető. Azért '97-ben még tarolt a Ruhr-vidék, a Dortmund bl és a Schalke UEFA győzelmével. Aztán az ezeredforduló tájékán még vitézkedet a Bayern, sőt a Luserkusen is. Mondjuk azért krokodil könnyeket ne várjatok tőlem a német csapatokért.

Ja és két portugál csapat is ott a legjobb tizenhat között, sőt Portonak igen jó esélye van továbbjutásra a mai 2-2 után.

A bajnokságokban viszont még mindig őszintébb a foci, mert ott egy-egy vereséget még lehet korrigálni. Az egyenes kieséses rendszer és az idegenben lőtt gól szabálya viszont óvatoságra inti még a nagycsapatokat is.

rizla 2009.02.25. 01:01:00

ja, és mindez úgy, hogy a második helyezett végigbalfaszkodta a szezon első felét.
nekem ez inkább bohócliga-szerűnek hat..

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.02.25. 01:10:28

@popp:

Arra jó lehet a Porto, hogy bejut a nyolc közé, de aztán szinte biztosan elvérzik. (Én örülnék legjobban, ha nem így lenne.) Aztán kész. Három bajnokság dominál, ráadásul egyre inkább. Pedig milyen jó volt egy Crvena Zvezda-Bayern BEK-elődöntő! (Gondolom, szerinted is. ;-)) Na, azt neveztem európai focinak. Ami most van, az egy közös spanyol-angol-olasz elitbajnokság, egyre gyomorforgatóbb csapatokkal...

@rizla:

Még mindig sokkal nagyobb esély van arra, hogy pl. az Almería legyőzze a Real Madridot, mint hogy a Stoke City a MU-t. Ha ezt nem ismered el, elvakult vagy.

rizla 2009.02.25. 01:12:05

@Csöncsön: "
Még mindig sokkal nagyobb esély van arra, hogy pl. az Almería legyőzze a Real Madridot, mint hogy a Stoke City a MU-t. Ha ezt nem ismered el, elvakult vagy.
"

ÉS?
és ha MINDEZEK ELLENÉRE a real madrid második lehet több mint 10 pontot verve az üldözőkre (20at?), akkor az szerinted mit jelent?

rizla 2009.02.25. 01:13:34

az a baj, hogy a saját ellentmondásaidat nem veszed észre, pedig csak azokra céloztam. szerinted szar az a bajnokság, ahol a négy élcsapat és a többiek között nagy a különbség, de az nem, ahol a KÉT nagycsapat és a többiek között még nagyobb?

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.02.25. 01:14:49

@rizla:

Úgy beszélsz, mintha már véget ért volna a bajnokság. Szerintem kerül még hullámvölgybe a Real Madrid és a Barcelona is. Tavaly is így volt. Sőt tavaly a Barcát be is érte a Villarreal.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.02.25. 01:17:14

@rizla:

Egyébként nem azt mondtam, hogy "szar" az angol bajnokság. Hanem azt, hogy az európai foci beszűkülését eredményező angol hegemónia mindössze négy csapat hegemóniája. Még az Aston Villa se jobb, mint az orosz harmadik.

(Az orosz bajnokság különben ígéretes színfolt lehet, hogy egy kicsit érdekesebbé tegye az európai focit.)

mann 2009.02.25. 01:45:09

@Csöncsön: Majdnem jók a példáid. Apró bökkenők vannak benne. A PL-ben a listavezetővel példálózól, a La Liga-ban pedig a másodikkal. A Stoke pl. oda-vissza x-elt a Poollal, aki ugye a második a PL-ben.;)
Ugyanúgy 21 pont mindkét bajnokságban az első és a hatodik közötti különbség és 40 az első és az utolsó közötti, miközben a PL-ben előrébb járnak két fordulóval.

"Úgy beszélsz, mintha már véget ért volna a bajnokság. Szerintem kerül még hullámvölgybe a Real Madrid és a Barcelona is. Tavaly is így volt." - és ez nem lehet igaz az angol bajnokság élcsapataira, vagy ez spanyol sajátosság? :)

popp · http://koncertblog.com/ 2009.02.25. 02:05:11

@Csöncsön: Emlékeztetnélek a 2004-es esztendőre. Porto és Görögország, nem is volt olyan régen.

rizla 2009.02.25. 02:11:24

@Csöncsön: "Egyébként nem azt mondtam, hogy "szar" az angol bajnokság. Hanem azt, hogy az európai foci beszűkülését eredményező angol hegemónia mindössze négy csapat hegemóniája. Még az Aston Villa se jobb, mint az orosz harmadik."

ez így már pontosabb. de mintha a spanyol foci nem két nagycsapatból állna..

"Szerintem kerül még hullámvölgybe a Real Madrid és a Barcelona is. Tavaly is így volt. Sőt tavaly a Barcát be is érte a Villarreal."

mind láttuk milyen barca volt az. a villarreal előretörése egyébként sem jelentett semmit, a bajnoki címhez közük nem volt nekik se.

rizla 2009.02.25. 02:12:26

@Csöncsön: "Még az Aston Villa se jobb, mint az orosz harmadik."

ez meg azért lol, mert tudjuk ki nyerte az uefa-kupát tavaly. a te logikád szerint tehát egyik uefa-kupában indult spanyol csapat sem jobb, mint a zenit.
te mondtad.

sAp 2009.02.25. 07:56:48

csak azért mert angliában big4nak hívják őket még más bajnokságban is megvannak azok a csapatok amelyek nemzetközi szinten ütőképesek.BLben barcelonán,realmadridon,valencián kívül mostanában ki is ért el akármit?(oké,most valencia bénázása miatt ATMA van;mondjuk az igaz,h ilyen szintű balfaszkodást angliában nehezen tudok elképzelni,de ez nehogy már előny legyen a primera divisionnak). az h van egy villarreal az kb olyan mint a leeds volt pár éve,ráadásul ők talán tovább is vitték.

uefában valóban jobbak a spanyol csapatok mostanában,de azért az angol csapatok nagyon lúzer módon esnek ki általában (11esekkel főleg).ettől még ezek a spanyol csapatok rohadtul le vannak maradva az élről.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.25. 08:08:04

@rizla: Az Inter támadásainak megakadályozásához kellett a MU 4-5-1-es felállása. 2 csatárral sem voltak veszélyesebbek mint eggyel. majd megnézzük Manchesterben, de szvsz, Sir Alex nem mer majd 2 csatárral + CR-el kezdeni.

butatót 2009.02.25. 08:30:28

@Great Cornholio:
Szerintem ugyanazt fogják játszani, mint tegnap, csak az OT-n még bátrabbak lesznek, az Inter meg még gyámoltalanabb. Alázás azért közel sem lesz, de a MU begyötör egyet és utána kontrából még egyet. 2:0 a tippem.

butatót 2009.02.25. 08:34:10

Egyébként meg jó látni, hogy annyira jellegtelen csapatoknak, mint az Inter (bocs) is vannak ilyen elkötelezett szurkolói. Komolyan mondom.

Lencse. 2009.02.25. 09:26:13

@Csöncsön: Ezekkel jórészt egyetértek (rizla kitételével, hogy a spanyol bajnokság sem különb ám), éppen ezért szoktam leírni, hogy ha az én szavazatomon múlna, visszahoznám a régi BL-t. (Minden országból 1 db bajnok+1 db címvédő, többiek mehetnek a kisebbik kupába)

Viszont legutóbb ma reggel ellenőriztem, és sajnos még mindig nem az én szavazatomon múlik, úgyhogy kénytelen vagyok a fennálló rendbe beilleszkedni, és ezt a BL-t meg angol bajnokságot nézni. És nagy örömmel tölt el, hogy ez a négy csapat, akiknek a játékát, játokasait ismerem, akiket hétről-hétre figyelemmel kísérek, ennyire egyeduralkodó lett az elmúlt években.

És engedd meg, hogy gratuláljak az "átszállóház" szó megteremtéséért. :D

Viszlat 2009.02.25. 09:28:53

@calcio_di_rigore: valószínűleg te több Inter meccset nézel mint én :), de ha otthon ilyen impotens volt a csapat, akkor miért éppen idegenben lenne bennük "simán" egy gól?

Mérgező Hulladék 2009.02.25. 09:30:03

Bár azon nem segítene, amiről beszéltek (a szokásos 10-12 csapat dominanciája), de rögtön eltörölném az idegenben lőtt gólok preferálását. A tegnapi 0-0 is ennek köszönhető: a hazai csapat semmiképp sem akar gólt kapni, a vendégnek meg ugye jó az iksz. Mondjuk több lenne úgy a hosszabbításos párharc, aminek a tévék nem örülnének; vagy jöhetnének rögtön a tizenegyesek a második 90 perc után.
És szívesen megkérdezném a Libertadores-kupa döntnökeit,hogy milyen érveket és ellenérveket ütköztettek, mielőtt átálltak pár éve az away goals rule-ra.

Lencse. 2009.02.25. 09:30:38

@krysal: Elég nehezen tudom elképzelni, ahogy van Persie odalépked Song, Eboué, Gallas, Diaby és Touré között a birodalmi sasokkal és vaskeresztekkel teleragasztott öltözőszekrényéhez. :)

Lencse. 2009.02.25. 09:38:31

@Viszlat: Én sem nagyon ismerem az Inter játékát, de Ibrától akkor is félek, ha beinjekciózva, megkötözve, felpeckelt szájjal fekszik a pálya közepén.

Ferguson 2009.02.25. 10:49:05

@Great Cornholio: "Meg ilyen szarnak is mint az MU." - na most ezzel duplán mellélőttél. 1. ez a "szar" mu tegnap jobb volt, mint az inter 2. a PL és a BL címvédője biztosan "szar" csapat lehet... Nem mondom, h szeresd a MU-t, de ennél kicsit több korrektség azért elvárható. Üdv neked

krysal 2009.02.25. 11:31:11

@Lencse.: Hát, amilyen néha a csapat hangulata, még ezt sem tartom lehetetlennek.:P De tényleg lehet én vagyok az ilyen kis pesszimista. De a "Wengerjugendből" legalább látszik, nem csak én kaptam el a pillanatot.

luqe 2009.02.25. 11:37:38

Én csak azt sajnálom, hogy a Lyon abban a gyengécske francia bajnokságban játszik, a 60. percet követően a nyelvüket húzták már a lábuk között.

A többi meccs eredménye is elég tipikus, ótvar egy BL-nap volt ez. Mondjuk sokkal többet nem is vártam. Annyira presztízsharc már mindegyik, hogy egyik csapat sem nyerni akar, inkább nem (nagyon) kikapni. Mert van visszavágó, meg majd döntetlenezünk, csak ne kapjunk gólt és majd idegenbeli szöglettel továbbmegyünk.

A mai meccsektől sem várok sokat, de nézzük:
Chelsea - Juventus 2-1
Villareal - Panathinaikos 1-0
Sporting - Bayern 0-0
Real Madrid - Liverpool (sajnos) 2-1

és ezek közül a spanyol-görög és a portugál-német találkozó valami iszonyú unalmas szarok lesznek :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.25. 12:06:05

@Ferguson: Bocsika, csak lesüllyedtem az egyik MU drukker szintjére. És ez a jobb voltam milyen eredményt hozott? Az első félidőben jobbak voltatok, a másodikban nem, néha előjöttetek pár kontrával ennyi. Az már kérdés, hogy mi sem tudtunk döntő helyzeteket kialakítani, köszönhetően a nem éppen imponáló középpályás játékunkkal.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.02.25. 12:32:02

@rizla:

Hát az a "minden idők leggyengébb Barcelonája" azért csak egy hajszálon múlt, hogy nem ejtette ki az Old Traffordon "minden idők legjobb MU-ját"...

De nem ez a lényeg. A Villarreal megelőzte a Barcát tavaly. Ezek után hogyan lehet az első kettő és a többi csapat közti SZAKADÉKRÓL beszélni? Vagy az első kettőn a Realt és a Villarrealt értetted?

@Lencse.:

Egyeduralkodóknak nem nevezném őket. Mint mondom, a BL egy angol-spanyol-olasz elitligává vált, amelyben majdnem minden eredmény döntetlen körüli.

Valaki itt föltette a kérdést, vajon a hat meccsen összesen elérnek-e legalább egy gólt az olaszok. Az én kérdésem hasonló: vajon a hat meccsen összesen elérnek-e akciógólt az angolok?...

Jo_Jo 2009.02.25. 13:06:03

@Great Cornholio: a klasszikus 4-4-2-t biztos nem fogod látni, mert a nagycsapatok ellen illetve a BL meccseken általában 4-3-3-al (vagy 4-5-1-el, akárhogy lehet hívni) áll fel az MU. Ha jól emlékszem tavaly nem 1 meccsen volt olyan, h Ronaldo volt legelől középen, és a két szélen Tevez/Rooney/Park/Giggs. Csak idén már ugye itt van Berbatov aki tipikus középcsatár, így Ronaldo mehet ki a szélre. Szóval az Old Traffordon is hasonlón felállásra számítok, egy biztosabb védelemmel, és Park vagy Giggs helyett Rooney kezdéssel.

Lencse. 2009.02.25. 13:12:32

@Csöncsön: Na ja, csak ezek a döntetlen körüli meccsek mostanában mindig úgy alakulnak, hogy az angolok jutnak tovább. Az utóbbi két szezonban összesen két csapat volt, amelyik képes volt angol klubot kiejteni: a PSV Eindhoven és a Milan. A legjobb négybe egymás után kétszer jutott be ugyanaz a 3 klub. Az olaszokat tavaly összesítve 8:0-al intézték el. Ezek azért elég imponáló adatok.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.02.25. 13:16:10

@Lencse.:

Szerintem nem imponáló, hanem undorító adatok. Nyolc meccsen összesen nyolc gólt lőni, az nem olyasvalami, ami előtt le tudnék borulni.

Akkor már ezerszer inkább az Atlético! :-)

Egyébként fölhívnám figyelmedet, hogy nem válaszoltál a kérdésemre.

Lencse. 2009.02.25. 13:22:36

Csak 6 meccs az a 8. :) És kíváncsi vagyok, akkor az olaszok teljesítményéhez mit szólsz. A spanyolok pedig a kieséses szakaszban 4 meccset játszottak topligás csapatok ellen, ezeken 2 gólt elérve, ez sem túl acélos.
Nem vettem észre, hogy nekem szól a kérdés, de természetesen lesz angol akciógól, remélem már ma este.

mann 2009.02.25. 13:22:51

@Csöncsön: Undorító? Akkor az olasz csapatok 0 rúgottja micsoda? Vagy a tavalyelőtti MU-Roma párharc?

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.02.25. 13:29:02

@Lencse.:

Az olaszoknak mindig is a védekezés és az ellenfél játékának kiherélése volt az erősségük. Az a különbség tehát, hogy nekik ez a stílusuk, tehát stílusosan teszik, amit tesznek.

A Barca-MU párharcot tavaly kb. ezer kommenten keresztül veséztük ki. Minden idők legrosszabb formában levő Barcája teljes egyensúlyban és mezőnyfölényben volt minden idők legjobb formában levő MU-ja ellen. A Real-Roma meg úgyszintén ki volt vesézve rendesen. Ott se az volt a Real baja, hogy túlbiztosította magát, hogy úgy mondjam.

Viszlat 2009.02.25. 13:30:34

@Lencse.: szerencsére O'shea nem nagyon volt betojva tőle. :)) Két hét múlva meg megismerkedhet Vidic kollégával...

Mérgező Hulladék 2009.02.25. 14:37:15

@Csöncsön: most olvasd már vissza - függetlenül az előzményektől, mert biztos vagyok benne, hogy csak elkalandoztál valahonnan, és ez lett az "eredménye" -, mire jutottál!
(összefoglalom: ha az olasz csapatok nem tudnak gólt szerezni 6 meccs alatt, az stílusos. Ha az angolok nyolcat ugyanezeken a meccseken, az undorító)

undertow 2009.02.25. 15:17:21

@Csöncsön:
nem egészen értem milyet következtetést akarsz levonni abból, ha a moszkva kiejti az aston villa reserverst.
leszólod azokat akik nem ismerik a spanyol bajnokságot és úgy véleményezik, de te ugyanezt csinálod az angollal. cseppet kettős mérce, nem gondolod?

butatót 2009.02.25. 15:50:35

@Great Cornholio:
Egy szóval sem mondtam, hogy az Inter szar volna, csak (szerintem) jellegtelen. Nem az a csapat, amelyik nagy indulatokat tudna kiváltani. Olyan, mintha egy sajtkóstolón az ezer fajtából a trappistához ragaszkodnál. OK, meg lehet enni, jól lehet lakni vele, csak jellegtelen. Persze mondhatod, hogy a camembert, a brie meg a rokfort büdös, de biztos lesznek sokan, akik pont azért szeretik. Markánsak, lehet őket ízlelgetni, vitatkozni róluk, szeretni, utálni, fintorogni, öklendezni.
Persze ettől még a trappistából fogy a legtöbb a tecsóban.
Peace.

Lencse. 2009.02.25. 16:59:02

@Csöncsön: 2:0 és 1:0 a San Siroban, 2:0 Rómában. Ezek nem szégyellnivaló eredmények, de ahogy érzed. :o)
És tévedsz: azon az elődöntőn a MU nem volt jó formában. Figyelemmel kísértem az egész szezonjukat, ezt pontosan láttam rajtuk.A Madridnak meg nem az volt a baja, hogy túlbiztosította magát, hanem hogy egy rakás kula volt a játékuk, de ezzel mit is akarsz mondani?

@Viszlat: Valószínűleg Fergie ezért bízik meg inkább ezekben az urakban, és nem engem állít a védelem tengelyébe. Szerencsére.

calcio_di_rigore 2009.02.25. 18:10:36

@Viszlat: azért mert vannak olyan jók, hogy bárki ellen legyen esélyük (ráadásul egy döntetlen is elég nekik, max. 11-esek lesznek). 1 gólt még a gyengébb csapatok is találhatnak, nemhogy az Inter.

halareaal 2009.02.25. 19:53:29

sztem a spanyol bajnokságnak nem az Atletico várható kiesése a kritikája. az Atletico valóban csak "élcsapat-szerűség", a valódi élcsapatok ellen mindössze egy Villarreal elleni döntetlent tud felmutatni. igaz az legalább 4-4 lett.
ha egyéni képességek alapján nem is, de a csapatok valódi játékerejét, és mentalitását nézve egyértelműen a Porto az esélyese a párharcnak sztem.
egyébként az Internek kéne egy olyan középpályás, aki nemcsak megszerezni tudja a labdákat. Cambiasso hátul szerepeltetése valahol érthető sztem, azon a poszton világklasszis, irányítónak messze nem lenne kiemelkedő. Zanetti nemtom hány éves, de sztem még Giggsnél is jobban tartja magát.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.02.25. 19:59:40

@halareaal: Zanetti már vagy tizenöt éve ott van az elitben és én még nem láttam rosszul játszani, pedig láttam már egy pár meccsen.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.02.25. 20:00:57

Dalgish!? Neki meg mikor volt utoljára csapata?

avenger13 2009.02.25. 20:51:15

tud valaki egy jó sporting-bayern linket? tudom eretnek vagyok :)

avenger13 2009.02.25. 21:32:22

na vezetünk. szép volt ribery.

Titi120 2009.02.25. 21:35:07

@avenger13:
Te hol találtál stream-et ?

avenger13 2009.02.25. 22:00:47

2 nekünk. bár szerintem klose lesen volt. mondjuk a kamera nem volt vonalban. na majd kiderül.

Titti anaimgr.tv/cleag/cleag4.html itt van valami

avenger13 2009.02.25. 22:05:49

3-0. popp bocs, de élvezem. (csak nehogy münchenben ráfaragjunk, vagy akár még itt)

popp · http://koncertblog.com/ 2009.02.25. 22:07:31

@avenger13: Asszem továbbjutottatok. De gratulálni nem fogok ;-).

avenger13 2009.02.25. 22:07:58

bejött lell. végünk.

avenger13 2009.02.25. 22:17:57

@popp: ezt nem várom tőled. de köszönöm az elsimerét. mióta lell bejött a sporting folyamatosan az ő oldalán próbálkozik, és támad. Véletlen???
eddig luciot ölte meg, másra nem volt jó. de mit is vártam tőle, talán altintop előtte megmenti a helyzetet.

avenger13 2009.02.25. 22:36:59

röhejes a bayern. a sportingot, ami jól játszott, és az első félidőben jobb is volt, így megverjük a kölntől kikapunk. LOL

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.02.25. 23:03:43

@Lencse.:

Nem mondtam, hogy szégyellnivaló eredmények, ellenkezőleg: kitűnő, elismerésre méltó eredmények.

Ettől még lehet hányingerem tőlük.

Lencse. 2009.02.26. 08:56:40

A spanyol válogatott tavaly a csoportmeccsek után 3 meccsen 4 gólt lőtt. Ez koppra ugyanaz az arány, mint az angol-olasz mérleg az előző BL-szezonban.
süti beállítások módosítása