Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Serie A, 21-22. giornata - Csak Ibrahimovic mentheti meg a szezont

2009.01.31. 16:31 _benito

A legutóbbi fordulóban rácsodálkoztunk, hogy talán a Milan a bajnokság legnagyobb esélyese, de az Inter azonnal a segítségünkre sietett. Amit nem tud sem a világválogatottként fungáló Milan, sem a Wagner-sorozatnál is unalmasabb Juventus, azt az Inter edzője nélkül, gyakorlatilag emberhátrányban játszva is röhögve megcsinálja (amúgy juhéjj és éljen, egyre közelebb vagyunk a megérdemelt sörünkhöz: ehhez már csak egy pirosat kell begyűjtenie Muntarinak). A röhögve talán túlzás, a Cataniának több lehetősége is akadt, hogy egyenlítsen, de az Inter – nevezhetjük malacnak is, a lényegen nem változtat – nagyon ritkán lövi lábon magát ilyen helyzetekben, és ez még akkor is igaz, ha Paolucci gólja valószínűleg szabályos körülmények között esett. Pedig ahhoz, hogy szoros legyen a befutó (és ne kelljen az Internek külső segítséget igénybe vennie ahhoz, hogy érdekes maradjon a Serie A), nagyon kellene, hogy a két töketlen üldöző folyamatosan Mourinhóék nyakába csorgassa a nyálát, mert akkor inkább hajlamosak lesznek hibázni, mint így, hogy elég nagy biztonságban érezhetik magukat. Az aduász az, ha megsérül Ibrahimovic (amit persze nem kívánunk neki, megelégszünk azzal is, ha eltiltják 14 meccsre), mert egyébként max. a fogadóirodákban bízhatnak a tavalyi befutót habzó szájjal figyelő szurkeszek. (Catania-Inter 0-2)

Mit mondhatnánk el a Juventusról, amit eddig még nem vetettünk a szemükre?! Lassan ott tartunk, hogy Nedved frizuráját kell jobban szemügyre vennünk (az megvan, hogy marchisiónak olyan szeme van, mint egy vámpírnak?), esetleg Buffon travifesztiválról elemelt batman-jelmezét. Ha egyik sem, akkor megfordítjuk a kazettát, és máris jön a B oldalról egy klasszikus: a Juventus mostani udinei veresége és a Fiorentina legyőzése között játékban az ég adta világon semmi különbség nem volt. A különbség az ellenfélnél keresendő, Gila gyenge volt, Di Natale zseniális – amivel természetesen azt akarjuk mondani, hogy igencsak esetleges, ki pofozza le a Juventust, és kit vernek meg a torinóiak egy Del Piero-szabadrúgással. Mivel perverz örömöt okoz, hogy a kommentek között fecnikre anyáznak, előhúzok még egy sarkos megállapítást a cilinderből: Buffon (Buon Compleanno) két klasszissal szarabbul véd, mióta visszatért, mint Manninger bármikor a szezon során. Csak neki eddig fut a röfi, mert Gila szabályos gólját (könnyű lövés jött ki a páncélmellényről) nem adták meg, és az Udinese ellen sem lett gól a hibájából. A védéseket megcsinálja, a reflexei nem kopnak, de a hosszú kihagyás miatt kicsit bizonytalan a labdával, úgyhogy most bedurcázok, és addig nem leszek hajlandó a világ legjobb kapusának nevezni, míg nem hoz egy meccset egyedül. Szerencsére erre minden esélye megvan – gyakorlatilag minden egyes Juventus-meccsen. (Udinese-Juventus 2-1)

Vajon hova lőtte volna Ronaldinho azt a szabadrúgást, amit Becksi úgy bevarrt a rövidbe, ahogy kell? És Pirlo? És vajon mi történt volna a 87. percben Palladino (pfff…) beadásával, ha Favalli helyett Nesta áll a Milan védelmének közepén? Valószínűleg sem Ronaldinho, sem Pirlo nem lőtte volna be (kicsivel a gól után nem tévedett sokat ő sem), és még valószínűbben Nesta nem tartotta volna játékban megmosolyogtató helyezkedésével a komplett genovai támadóalakzatot, élén a gólszerző Militóval. A Milannak nem fog menni a barcelónázás, azaz a védekezésnek az a pofonegyszerű módja, hogy nem adják oda a labdát az ellenfélnek, mert ehhez egyszerűen nem elég jók elöl, amit valószínűleg Ancelotti is pontosan tud, elég csak rápillantanunk a cseréire. 20 perccel a vége előtt Becks helyett Flamini, Seedorf helyett pedig Senderos, majd az egyetlen csatár helyett Ronaldinho. Az eredmény: bekapott gól, döntetlen, bosszankodás. Mert nem téma, nagyon masszív, jó kis csapat a Genoa, de ha a Milan nem cirkuszi látványosságnak szánja az idei szezont, akkor be kellene darálni az olyan ellenfelekt, mint a Grifoni. A mostani Milan ugyanis pont ott van, ahol a helye: harmadik. (Milan-Genoa 1-1)

A Roma már meg tudja nyerni az ilyen ikszes meccseket is, ez mindenképpen biztató, és valóban hasítanak is a farkasok olyannyira, hogy már inkább az lenne a meglepetés, ha nem csatlakoznának hamarosan a heavy metalból Enyára váltó Milan-Juve kettőshöz. Szerencsétlen Cassettit több szempontból is nagyon sajnáljuk, egyrészt azért, mert mindenkit sajnálunk, aki ilyen szerencsétlenül sérül meg, másrészt meg azért, mert ha komoly a baj, akkor a Roma nem fogja elengedni Panuccit, akinek egyszerűen szeretjük nézni a játékát (viszont nem járunk a Roma edzéseire). A Palermo játéka mindenképpen kellemes csalódás, Miccoli nélkül is simán partiban voltak, ha a Nocerino-féle semmirekellőket kitakarítják az öltözőből, nem is kell emberhátrányban játszaniuk, és talán az eredmények is serényebben jönnek majd. A Roma egyébként már simán látótávolságon belül van, szinte sajnáljuk, hogy jövő héten a Genoa az Olimpicóban veri meg őket. (Roma-Palermo 2-1)

A Lazio semmi perc alatt ott találhatja magát, ahol tavaly volt kénytelen eltölteni szezonja jelentős részét, mostanában ugyanis az összes szembejövő feltörli a rómaiakkal az éppen aktuális pályát. Ez szerdán a Marassiban esett meg velük, ráadásul a Samp kihagyott egy büntetőt is (Muslera kivédte, őrület!), úgyhogy lehetett volna csúnyább is. Lett is a végén, amikor a vonal mellett kibontakozott csörtébe az összes pályán lévő játékos mellett beszállt a padról friss erőként érkező Cassano is, de legnagyobb sajnálatunkra a sérült elméjű játékos nem kezdett mészárlásba félmeztelenre vetkőzve. Sebaj, majd legközelebb. (Sampdoria-Lazio 3-1)
Ó, jajj, az ilyet annyira utáljuk. Van egy szépreményű fiatal játékos, aki megkapja a lehetőséget, de ahelyett, hogy óriásit domborítva a mennybe menne, kirúgja csapata alól a sámlit. Sepe még az első félidőben állt be a Napoli kapujába, a végén pedig az ő közreműködésével lőhetett (szép támadás után) győztes gólt a Fiorentina. Ha ez bármennyire vigasztalja a 18 éves srácot, a Serie A egyik legjobb kapusa egy még az övénél is komolyabb lepkét szedett be, Frey leventéje leginkább Manninger Lazio elleni bakijára hasonlít – kettővel megszorozva. (Fiorentina-Napoli 2-1)

Az Atalantának hivatalosan is a kurvaannyát. Elvitte a süti kis kötésünket, pedig ültek a koccosabb tippek is, úgyhogy mostantól bosszúból hosszú hetekig megveretjük őket mindenkivel. A Bologna sikerének értékéből semmit nem von le, hogy Coppola hibáiból egy gólt sem tudtak begyötörni, pedig a bergamói kapus mindent megtett, hogy gólkirályt csináljon Di Vaióból. (Atalanta-Bologna 0-1)
Acquafresca eldöntötte, aztán lebicegett, de a Cagliari így is büszke lehet arra, amit idén művel. Az első fordulók után reménytelenül az utolsó helyen senyvedő szardíniaiak torinói vendégjátékától már most a frász kerülgeti az egyszeri gobbót, a Cagliari ugyanis egyszerűen jó kis csapat. (Cagliari-Siena 1-0)
A Chievo a kutya szájából hozott vissza egy pontot a Lecce elleni két kiállítást hozó meccsen, melyen a vendégek játékosa, Vives a szezon egyik gólját ragasztotta a veronai kapuba. Nem meglepő, hogy a Chievo egyenlítő gólját eredményező támadás Makinwától indult, nagyon kellett egy hozzá hasonló csatár, ha már az áruló Tiribocchi a mezőny legocsmányabb mezére (a Cagliari két évvel ezelőttije verhetetlen azért) cserélte a szép sárgát. (Chievo-Lecce 1-1).
Nem szeretnénk sok szót vesztegetni a Torino és a Reggina gólnélküli döntetlenjére, sokkal jobban szeretnénk, ha ezt jövőre sem kellene megtennünk. Orlandi ponttal mutatkozott be a vendégeknél, ha még valaki nem ismerte volna korábbról. (Torino-Reggina 0-0)

Sajnos megint összecsúsztunk, mentségünkre, a hétközi forduló még szorosabbá teszi az életünket. A forduló rangadóját Rómában játsszák, ahol a Lazio és a Milan próbál megkapaszkodni ott, ahol most van, a Juventusnak sokkal nehezebb meccse következik, mint azt a szezon előtt gondoltuk volna, az Inter pedig akkor is leveri a Torinót, ha már most elkezdenek ügyeskedni a szoros befutó ügyében. Üveggömb helyett hasraütéssel próbálkozunk.

Lazio-Milan 2-1
Igazából szívesebben mondanánk, hogy 4-4, de az utóbbi hetekben látottak alapján ez nincs benne. A Milan kifogyott a középhátvédekből, a Favalli-Bonera kettőssel kezdő csapat nehéz meccs elé nézne még a Reggina ellen is, a Laziónak pedig nagyon kellene már egy kis sikerélmény az elmúlt három forduló 1 pontja és 3-8-as gólkülönbsége után.

Juventus-Cagliari 1-1
Múlt héten megelőlegeztük az udinei győzelmet, most már óvatosabbak vagyunk, mert ha egy teljesen fogalmatlan csapat 12 nyeretlen meccs után simán legyalulja a torinóiakat, akkor az Inter otthonából megérdemelt ponttal távozó, a Laziót szétbombázó Cagliarit nem verethetjük meg még az Olimpicóban sem.

Inter-Torino 3-0

Emlékeink szerint a Toro tavaly is hasonló helyzetben utazott Milánóba, és akkor egészen szépen helytállt, most viszont az Internek esze ágában nincs a nehezen visszaszerzett jelentős előnyét kockára tenni. Nekimennek a Torónak, őket pedig egy apró lehelet is felborítja, úgyhogy ez fix egyes.

Reggina-Roma 0-2
Bár Totti a változatosság kedvéért sérült, a Roma nem engedheti meg, hogy a szépen ívelő forma pont a reménytelenül tökutolsó Reggina pályáján törjön meg. Csak az a kérdés, mennyi időt vesz igénybe az első római gól begyötrése, ha gyorsan összejön, még egy megsemmisítő csapás is benne van. (Diamuotene? mostkomolyan?)

Napoli-Udinese 2-0
Csatlakozunk a szimpátiatüntetéshez Mannini miatt, de nem csak ezért veretjük meg az Udinesét Nápolyban, hanem azért is, mert visszatér Hamsik (akinek távozásával kifulladt néhány hétre a csapat játéka), no meg azért, mert az Udinese Juventus elleni győzelméből az ég adta világon semmilyen következtetésre nem juthatunk.

Bologna-Fiorentina 1-2
Nem hiszünk a Bolognának. A Fiorentinának inkább hinnénk, ha végre mondanának valamit, amit nem cáfolnak meg egy fordulóval később, és ennek talán pont most jön el az ideje, mert három gyufából érkezve megcsapták a Napolit, ennek pedig muszáj egy kis lendületet adnia. Egy kis lendület pont elég is a Bologna ellen.

Genoa-Palermo 3-2
Most megmérettetik a Palermo elszántsága, ami egészen szép dolgokat sajtolt ki a rendszerint erre alkalmatlan rózsaszínekből. Az ellenfél ugyanis az óriási formában focizó Genoa, mely olyan meggyőzően alakítja az Udinese és a Napoli tavalyi szerepét, hogy lassan maga is elhiszi, ott maradhat végig, ahol most áll.

Chievo-Sampdoria 1-2
Ez a Chievo sormintájába pont bele is illik, a Sampban pedig azt tippeltük, Pazzini magára fog találni, amit eddig nem tett meg. Mivel a Chievo hazai pályán a második legtöbb gólt kapta az egész mezőnyben, itt a remek alkalom, hogy az Őrült megmutassa, mit tud Cassanóval a háta mögött.

Atalanta-Catania 0-0

Doni eltiltott, és egyébként sincs formában az Atalanta (elsütjük: ellőtték a puskaporukat), de ugyanez áll a szicíliaiakra is, egy meccsnek pedig mindig gól nélkül kell végződnie a Serie A-ban. Igen, mégsem veretjük meg az Atalantát.

Siena-Lecce 1-1
Odaadnánk a Sienának, de akkora gólt lőtt a Lecce a hét közben, amilyet mindig szívesen nézünk. Támadhatatlan érveléssel nem szolgálhatunk, csak annyit jegyeznénk meg, hogy aki úgy dönt, megnézi a meccset, az a hazaiak balszárnyára figyeljen, állítólag a Charltontól érkezett Brandao miatt érdemes.

275 komment

Címkék: olasz összefoglaló üveggömb serie a

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr29914520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

avenger13 2009.01.31. 16:59:59

sztem a juve nyerni fog. alex majd megoldja. buffon nem tud egyedül hozni meccset, ha csak nem ő rúgja a 11est.

Itáliainagysándor 2009.01.31. 17:07:03

Jogos, Buffon még nem 100%-os.

IronRock 2009.01.31. 17:13:53

Én nem tennék a Juve-ra, bármennyire is szeretném ha nyernének. Ha Camoranesi és Chiellini visszatér akkor talán, Sissoko nagyon kellett már a középpályára. A Cagliari jól nyomja, a Juve-nál pedig sajnos kijött az amit benito már korábban megjósolt. A fogalmatlan előrejátékot ideig-óráig képes a csapatban egy-két zseni ellensúlyozni, ám ha nekik se jön ki a lépés, zakó lesz a vége. Mert a csapat többi része egyszerűen nem elég jó hogy hiba nélkül lehozza a meccset.
Mondjuk Buffon-t én nem bántanám, most tért csak vissza és már bemutatott pár bravúrt eddig is. Idő kell neki is amíg visszarázódik. Manningert meg sajnálom, mert simán kezdő lehetne a Juve-ban (rá is szolgált eddig) ha nem pont Buffon lenne az elsőszámú kapus.
Lazio-Milan 2:1-et erősnek érzem. A Lazio-t az utóbbi időben mindenki megverte, a Milan se lesz kivétel. Talán döntetlenre tudják hozni a meccset, de hogy nem verik meg a Milan-t, azt itt és most le merném fogadni (persze lehet hogy tévedek).
Bár benito megveretné az Atalanta-t, én azt hiszem otthon lesznek annyira jók hogy megverjék a Catania-t, még Doni nélkül is.
A többivel egyetértek.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.01.31. 17:23:50

Diamoutene lesz a helyettes. Leccetől kölcsönben. Szóval, elengedték Panucci kezét, úgy tűnik.

giacinto 2009.01.31. 17:27:33

baszki, ilyen ötösöm legyen este. tudtam hogy 3-0 és 1-1 lesz a 2 kulcstipp. én is annyit irtam volna.

"Emlékeink szerint a Toro tavaly is hasonló helyzetben utazott Milánóba, és akkor egészen szépen helytállt,"

hát ha egy 4-0 szép helytállásnak számít... :))

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.31. 17:45:18

_benito, Majd csak csipázz oda, ahogy Diamoutene megnyeri nekünk a Bl-t az Olimpicoban :-).

Komolyra fordítva kettőnél többször nem láttan a srácot és akkor sem tett rám mély benyomást, úgyhogy a megítélését későbbre halasztanám.

Panuccit meg nagyon bírom én is ,de olyat nem tehet ő sem, hogy durcából nem ül le a padra.

sempreLippi 2009.01.31. 18:13:04

látni akarom Trezegolt

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.31. 18:30:25

Egyébként nem játszhat sem Totti, sem Baptista, sem Riise a vasárnapi meccsen, Reggio di Calabriában.

madbalee 2009.01.31. 18:58:16

"Mourinhóék" helyesen Mourinhoék lenne szerintem. ha pedig kiejtés szerint írod, akkor pedig Múrínyúék. :)

Vagy nem???

madbalee 2009.01.31. 19:02:56

Mekkora Quagliarella gól!!!!

Gnyoka 2009.01.31. 19:05:26

Tisztára belémrakjátok az ideget, ezzel a Cassetti lesérült, Panu elmegy, jön a hogyishívjákaztsetudomkicsoda. Azért még van egy Cicinho-nk is! És akkor ugye nem is kell annyira pánikolnom jobbhátvédügyben...

BruceWayne 2009.01.31. 19:07:47

na ezek se szaroztak 45 perc alatt. nagyon jó odds volt amúgy a minimum 2 udinei gólra, sajna nem mertem behúzni csak a minimum 1-et :-(

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.31. 19:13:53

_benito csak meghúzhattad volna 4-4-et. Quagliarella gólja meg pazar volt.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.01.31. 19:14:29

Nápoly-Udine félidő 2-2, mint a csíki hokidöntő a második harmad végén:))

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.31. 19:17:09

@mbemba: off Melyik csíkiaknak drukkolsz?

IronRock 2009.01.31. 19:27:18

A répába, én meg elkapcsoltam Napoli 2:0-s vezetése után mert úgy véltem hogy Udinese jelenlegi formájában lefőtt a meccs...:-S Mind1, majd megnézem az összefoglalóban.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.31. 19:32:58

@mbemba: off Pedig a Sport Club az igazi csíki csapat!

@IronRock: Azért a hullámvölgy ide vagy oda, jó focisták játszanak Udinében. Di Natale nagyon is alulértékelt játékos a nemzetközi fociban. Quagliarellát meg már évek óta követelem a Romába.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.01.31. 19:33:05

A Nápoly amúgy ma is igazolt. Jesus Datolo a Bocától gyün és kreatív, mint Lavezzi, állítólag. Meg vidám fickó, mondják.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.31. 19:35:14

Ulláccik Maradona miatt még mindig nagy respektje van a Nápolynak az argentín cselgépek körében.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.01.31. 19:41:23

@popp: Igazi, mert régebbi? Az nem mindig jó errefelé. Bocs Benito, én befejeztem, de popp mindig provokál:))))

Quagliarella zseniális, Di Natale is.

Itt van Q legnagyobb gólja. És linek rúgta a lator?
it.youtube.com/watch?v=_K7wDk5TbCM
Ott vótam.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.31. 19:46:00

A Dacia az Udenese mezszponzora, lol!

madbalee 2009.01.31. 19:54:43

@popp: Most tűnt fel nekem is.KIA mikor hagyta ott őket?

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.01.31. 19:59:29

@popp: Én már kitöröltem emlékezetemből, de sajnos néha vannak rémálmaim, sakkor mindig visszatér.

_benito · www.nst.blog.hu 2009.01.31. 20:21:15

@mbemba: milyen szép volt ez a fekete samp-mez. :)

BruceWayne 2009.01.31. 20:24:11

az nem Quagliarella volt aki a védő hátáról "ollózott" egy gólt félfordulatból tavaly vagy tavalyelőtt?

giacinto 2009.01.31. 20:50:26

de, asszem a reggina ellen, a védő átkarolta hátulról szögletnél, ő meg ez ta "kis segitséget" kihasználva felugrott és beollózta a győztes gólt :))

_benito · www.nst.blog.hu 2009.01.31. 20:52:50

atyaég, mekkora labdát adott sanyi ballal.

Mr.AT 2009.01.31. 20:58:41

Megint milyen csúnyán játszunk. :-) Főként ahogy Amauri meg Sissoko egyérintőznek a levegőben. :-)

BruceWayne 2009.01.31. 21:02:00

A Cagliari meg gólt lő :D

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.31. 21:02:09

Biondini, gól! Pedig eddig egész jól kente a Juve ;-).

*Fata* 2009.01.31. 21:02:14

hoppá
pont jókor kapcsoltam oda :D

Mr.AT 2009.01.31. 21:02:14

Na fasza, jókor mondom. :-) Tököm ezekbe a tizenikszedik percben kapott kapufás gólokba...

BruceWayne 2009.01.31. 21:03:47

hát szélre kell fejelni, az hogy most kapufa belső éléről megy be vagy simán az tökmindegy (bár a hengernek nincs éle ha jól tudom :-)

Mr.AT 2009.01.31. 21:04:23

B*zmeg annyira gyenge a Marchionni ma (is), hogy elsírom magam, az elmúlt 3 percben 5 támadást qrt el. Ha már szélső, legalább gyakorolná a beadásokat... az meg, hogy vele lövetik a szabadokat, vmi új perverzió, de nagyon remélem, hogy pár percen belül leszokunk róla.

Mr.AT 2009.01.31. 21:06:06

NANÁ, hogy MEGINT vagy egy friss sérültünk... no comment.

BruceWayne 2009.01.31. 21:24:00

jóvan, csak 10 centivel volt kint a labda a gól előtt....
:-S

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.31. 21:24:04

@drani: Még szerencse, hogy nem volt kint a labda 10 centivel.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.31. 21:24:37

@Nerazzurri: Látom egyezik a szemmértékünk. :)

Atyus 2009.01.31. 21:24:54

Igeeen. Juve javára tévedtek! Mocskos bundás csapat!

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.31. 21:25:41

Szerintem is kint volt, de a kis Conti is nagy fasz volt.

drani 2009.01.31. 21:26:12

én streamelem, nem látom nagyon, de igazából leszarom, hogy kint volt-e. fogadtam.

Mr.AT 2009.01.31. 21:26:48

MIIIIIT csinál Amauri...!!! :-) Aztaqrvaaa... Mekkora gólpassz volt... :-)

BruceWayne 2009.01.31. 21:27:00

@Great Cornholio: lehet Moratti intézte hogy befolyásolja az oddsokat

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.31. 21:29:07

@Nerazzurri: nem nem, a maffia beszélt Mátrixszal, aki beszélt Aquafrescaékkal. :)

drani 2009.01.31. 21:29:41

sissoko ugye nem francia? mert nekem a riporter állandóan frenchmanezi

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.31. 21:29:43

@Great Cornholio: Mert így csak Inter tulajdonú játékosok érintettek. :)

Mr.AT 2009.01.31. 21:32:57

@drani: Mali válogatott játékos, bár Franciaországban született.

calciomax 2009.01.31. 21:33:21

Honnét lehet steamelni?

BruceWayne 2009.01.31. 21:34:59

@calciomax:
myp2p
justintv
livefooty
rojadirecta
bet365
sportingbet

valamelyiken csak jön

egyébként gőzölni akarsz? (steam)

calcio_di_rigore 2009.01.31. 21:44:00

A Juvét hagyjuk, szar formában vagyunk, ami után február végétől megint jönnek a sorozatgyőzelmek, a lényeg hogy valahogy kiszenvedjük ilyenkor is a 3 pontot.

De: ezt a Hamsik gyereket látta már valaki jól játszani? Biztos lehet benne valami, mert folyamatosan mantrázzátok, de Nedved még így is aktívabb, mint az az alibihuszár.

drani 2009.01.31. 21:53:36

én a my2p2-n nem találtam linket, a bet365ön nézem

füligjimmy77 2009.01.31. 21:55:08

Mi a túró van taljánéknál? Minden csapat győzni akar, nem döntetlenre játszanak, gólokat is lőnek?! Elfogyott a tészta, ettek egy kis vörös húst? Még a reklamálás is mintha kevesebb lenne, komolyan mondom, férfiakra emlékeztetnek, nem buzeránsokra. K**va jó meccsek vannak ezen a hétvégén. Na, ott a negyedik gól is....

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.31. 21:56:32

Ezt a Jedát figyelem egész szezonban, nagyon jó játékos.

drani 2009.01.31. 21:57:24

ez chiellini gólja volt

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.31. 21:57:27

@popp: Még csak Padavan, de később jó Dzsedáj válik belőle. :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.31. 21:58:41

@drani: A vonalvédekezés hibája volt, chiellini ugyan mit tehetett volna? Esetleg ha agárvért iszik a második félidő előtt, v ha az apja egy Lamborghini lett volna, talán akkor. :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.31. 22:00:23

Csak nekem tűnik úgy hogy Fülöp erősen a Juve-nak szurkol?

drani 2009.01.31. 22:00:51

nem érdekel, oldja meg! :)

drani 2009.01.31. 22:01:49

a szemtelenség netovábbja a bírói kar részéről, hogy Alex már nem is érhet kézzel a labdába

Mr.AT 2009.01.31. 22:02:05

Ha a Marchionni helyén ma egy kétlábú emberi lény játszana, aki legalább édesanyám labdarúgással kapcsolatos tehetségével meg lenne áldva, akkor kb. 4:2 lenne ide. Botrányos, amit ma csinál.

Ja, amikor a 16oson belül Alex passza után elesett, akkor teljesen egyértelműen ráléptek a jobb lábára. Nyilvánvaló 11es volt, de hagyjuk is. (Meg sem lep, hogy a semmihez sem értő, vakegér Fülöp, aki amúgy Marchionnit és Amaurit sem képes megkülönböztetni egymástól, nem látta ezt sem.)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.31. 22:02:05

Esküszöm a meccs előtt 3-2-es Cagliari győzelmet tippeltem, de nem ilyen gólsorrendben. Ha bejönne úgyse hinne nekem senki. :)

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.01.31. 22:03:00

@füligjimmy77: Mi a túró van taljánéknál? Minden csapat győzni akar, nem döntetlenre játszanak, gólokat is lőnek?! Elfogyott a tészta, ettek egy kis vörös húst? Még a reklamálás is mintha kevesebb lenne, komolyan mondom, férfiakra emlékeztetnek, nem buzeránsokra. K**va jó meccsek vannak ezen a hétvégén.............is

Tényleg jobb!! :)))

_benito · www.nst.blog.hu 2009.01.31. 22:03:06

egyébként ma még nem is játszik rosszul a juve.

mi a francnak szélső, tényleg. a pálya középső sávját egyértelműen uraljuk, az a fontos.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.31. 22:03:09

@Mr.AT: Viszont látta a Cagliari játékosnál a kezezést, amire Chirellini lökte rá, sőt mintha az ő kezére ért volna. Az tuti, hogy sajátos a látása.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.31. 22:06:48

@füligjimmy77: Így megy ez fordulóról-fordulóra. Szép gólok, szellemes megoldások, de taktikus foci.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.31. 22:09:25

@Mr.AT: "Ha a Marchionni helyén ma egy kétlábú emberi lény játszana, aki legalább édesanyám labdarúgással kapcsolatos tehetségével meg lenne áldva, akkor kb. 4:2 lenne ide. Botrányos, amit ma csinál." - hogy mersz ilyet írni egy Juve játékosról ;-)?

Mr.AT 2009.01.31. 22:10:29

Hála a jó ééégnek... VÉGRE!

Iaquinta for Marchionni, 69.min.

füligjimmy77 2009.01.31. 22:12:24

@popp: Ja, háromszor eljutnak a kapuig, abból lőnek egyet, van pár flikk-flakk, amúgy jó a döntetlen idegenben. Mellette a puttáná, váffánkúló, és az a mutogatás.... A hónaljam is kiizzad tőle.

Mr.AT 2009.01.31. 22:18:11

@Great Cornholio: Sokra megyünk vele.

Szívből rühellem ezt az embert, nem is értem, mit keres már hosszú évek óta itt.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.31. 22:20:12

Úgy látom amit ellenünk kihagytak, azt most mind berúgják.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.31. 22:21:04

@füligjimmy77: Vesd össze a nagy bajnokságok gólátlagát az utóbbi pár évből, nagyot fogsz nézni, annyit elárulok.

Hopp vezet a Cagliari, még a végén ők lesznek a legkomolyabb ellenfeleink a negyedik helyért. Azért egyenlítsen a Juve!

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.31. 22:23:08

@Mr.AT: huh, megértem az indulaidat, de miért Fülöpön töltöd le?

Mr.AT 2009.01.31. 22:23:23

G*cijó b*zmeg, ugyanaz van, mint múlt héten. Mi szopunk, ők meg kontráznak. Halleluja.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.31. 22:25:44

@Great Cornholio: Egyelőre szerény maradok ;-), de ha még két-három meccset hoznánk zsinórban, akkor... De holnap, akárhogyan, de meg kell verni a Regginát.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.31. 22:26:34

@popp: Drukkolok nektek, míg nem az első hely a cél. :P

füligjimmy77 2009.01.31. 22:27:11

@popp: Persze, hogy lövik a gólokat, remek játékosok játszanak olaszban, csak néha mintha megtiltanák nekik a futást. Vagy félnek, hogy a zselét kiizzadják. Aztán van 10 jó perc, rúgnak egyet, megint félóra semmittevés. Ha a hátrányban lévőnek kell a 3 pont, akkor van iram, ha nem, akkor nincs.

_benito · www.nst.blog.hu 2009.01.31. 22:27:26

zseniális, amit a cagliari csinál.

Hispan07 2009.01.31. 22:27:34

@Mr.AT: elhiszem, hogy frusztráló, de azért egy kicsit moderálhatnád magad.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.31. 22:28:13

@Great Cornholio: Egyébként nem sokkal többel vagytok előttünk, mint tavaly ilyenkor ;-).

calciomax 2009.01.31. 22:28:46

A Juve erőben azért nincs a toppon

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.31. 22:30:26

@popp: Csak többen vannak köztünk, akik titeket is le akarnak vadászni.
@_benito: jah. :P

Mr.AT 2009.01.31. 22:30:31

@Hispan07: Nagy igény van rád most.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.31. 22:32:43

@_benito: Ja-ja és Aquafresca meg Jeda mellett még a padon is ücsörög egy ügyes csatár, sőt van, hogy egyszerre pályán vannak Matrival együtt mind a hárman.

Utoljára mi tudtuk megverni őket, de mi is csak egy óriási meccsen, egy kilencvenkettedik percben lőtt győztes góllal. Tudjátok, mikor Vucsinics nekivetkőzött örömében.

Hispan07 2009.01.31. 22:34:01

@Mr.AT: A fenti dumáidra kevésbé, foktor úr.

calciomax 2009.01.31. 22:35:02

Ha a Nedved kazezik az miert nem sárga?

Hispan07 2009.01.31. 22:35:41

Amúgy ez a Matri ügyes gyerek, Milan nevelés, soha még csak gondolati szinten se merült fel, hogy maradhatna.

giacinto 2009.01.31. 22:35:43

szivesen olvasnék egy posztot Allegriről és a Cagliariról, amit idén művelnek az vmi atomdurva.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.31. 22:35:44

@füligjimmy77: Nem megtiltják a futást, hanem úgy állnak föl a csapatok, hogy kevés terület jut a rohangálásra. Szervezett védelmek és középpályák játszanak Itáliában.

IronRock 2009.01.31. 22:35:46

Ehh...Ranieri, te szerencsétlen idióta!!! Kellett Iaquinta kurvára mi, amikor nincs aki felpasszolja a 3 csatárnak a középpályáról a labdát! A hülyéknek szerencséjük sincs, -2 ember megint, a Juve is kezd lassan mozgó tábori kórházra hasonlítani...Giovinco-t nem ám behozni, amikor támadni kellene és megtartani a labdát, á dehogy...
Namost ha az ellenfelek megérzik hogy hát ettől a Juve-tól nem is kell félni mert egy szar formában levő pofozógépnek nézett Udinese és egy jó formában levő, de mégis csak középcsapat Cagliari meg tudja verni őket, akkor nem lesz itt meg a BL-hely se...

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.31. 22:36:30

Egy csodálatos hét lenne, ha holnap a Lazio is parádézna. :D

Mr.AT 2009.01.31. 22:37:35

@IronRock: Giovinco is sérült, a padon sem volt. Megint két számjegyű sérültünk volt.

Mr.AT 2009.01.31. 22:38:52

@Hispan07: Nem emlékszem már, ki írta múltkor neked, hogy nem tudod, mikor kibe nem kell belekötni, de igaza volt.

Hispan07 2009.01.31. 22:39:46

@Great Cornholio: Vagy egy kis Torino revival ;)

BruceWayne 2009.01.31. 22:39:48

na az Inter-Cagliari 1-1 után igen nagyhangú volt a juve tábor, ehhez képest a 2-3 hátttt,öööööö.....

*Fata* 2009.01.31. 22:40:12

jóóóóóó:))
most akkor ki nincs pont ott, ahol a helye?

giacinto 2009.01.31. 22:40:56

sztem sanszos a holnapi Lazio-parádé egy Favalli-Senderos párossal szemben mindenképp.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.31. 22:41:09

Azért úgy nehéz lesz a Juvénak, ha nem talál egy olyan közzéppályást aki elosztja a zsugákat. Mert Sissoko rengeteget rohan, meg sok labdát szerez, de hogy még emellett irányítson is, az sok neki - hiába nem egy De Rossi ;-).

Hispan07 2009.01.31. 22:41:13

@Mr.AT: Nem emlékszem már, mikor és kit oktattál legutóbb az intelligenciáról és kultúráról, de majd megkeresem és odarakom a fenti szövegeid mellé.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.31. 22:41:52

@Hispan07: Na jó őszinte leszk, a Juve eredményén kívül, holnapra x-et kívántam a Lazio-Milanra. :)
A héten az összes Juve és Milan tippem bejött, eddig. :P

IronRock 2009.01.31. 22:42:37

@Mr.AT: Sorry, ezt nem tudtam...van még egyáltalán 11 egészséges játékos a Juve-nál?

IronRock 2009.01.31. 22:44:09

@giacinto: legalább annyira sanszos egy Pato-Kaká parádé is, mert a Lazio védelme se túl acélos...

Mr.AT 2009.01.31. 22:44:42

@IronRock: Van. Élen Marchionni-val.

@Hispan07: Tegyél egy szívességet, légy nagyvonalú: ne szólj ma többet hozzám. Meg ha nem létfontosságú, akkor a közeljövőben sem.

Hispan07 2009.01.31. 22:44:46

@Great Cornholio: Egyszer minden nagy sorozat megszakad ;)

De hiába vagyok tökéletesen optimista ezután a meccs után, a holnapi Milan védelem és Ronaldinho visszatérése a kezdőbe... hát, mondjuk úgy: hagy bennem némi kételyt...

nalazo 2009.01.31. 22:46:34

Ez tökéletes volt!!!

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.31. 22:47:53

@nalazo: Én jobban örültem volna egy döntetlennek.

calcio_di_rigore 2009.01.31. 22:49:24

Kurva jó kis csapat ez a Cagliari, ráadásul szimpatikus is. Hihetelen, hogy az -amúgy szerény- képességeikből mit ki tudnak hozni. Csak gratulálni tudok nekik.

A bajnokságról már leírtam a véleményem csütörtökön.:) Jó lesz arra, hogy a BL meccsekre formába lendüljenek a sérülésből visszatérők.

giacinto 2009.01.31. 22:49:26

Valljuk be jól alakult az eredmény igy nem kell bírózni, meg vonalazni 1 héten át :))

BruceWayne 2009.01.31. 22:55:42

na most meg már k. jó csapat a Cagliari :-)

calcio_di_rigore 2009.01.31. 22:56:22

@giacinto: Pedig ha GC lennék, már reklamálnám a 2-1-nél meg nem adott tizit, de hát ugye... nem vagyok az.:)

*Fata* 2009.01.31. 22:57:10

előzés lesz juppí

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.01.31. 22:57:47

Köszönjük Cagliari! (egyáltalán nem a Juve ellen mondtam)
Van remény arra, hogy kis pénzből is egy normális csapatot hozzanak össze. És a Matrit leszámítva még szerények is. Biondini, Úúúúúristen, nem is hallottam róla. Jeda, Acquafresca, Pisano mind higgadtan, békésen, magabiztisan. Hihetetlen!

Meg láttunk az idén is ennél gyengébb Juvét!

calcio_di_rigore 2009.01.31. 22:57:53

@Nerazzurri: mivel most láttam őket, mikor írtam volna? Amikor nem látom?

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.31. 22:58:18

@calcio_di_rigore: Nem mondanám. hogy annyira szerányek volnának a képességeik.

BruceWayne 2009.01.31. 23:05:06

@calcio_di_rigore: hát az Inter ellen! :-) na mindegy ott olyan nagy volt a szitokáradat lehet pont te nem is voltál benne, csak most már mindenki a Cagliarit élteti míg 2 hete meg az Inter szapulás ment na mindegy,
egyébként ha GC lennél akkor remélem reklamálnád az 2.juve gólt is amikor kint volt a labda

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.31. 23:09:58

Én meg ha Count Adyn lennék, azt kommentelnél most, mint ő az Atalanta meccs után: Papírforma...

calcio_di_rigore 2009.01.31. 23:10:20

@Nerazzurri: Nekem nem kell egy Cagliari, hogy szidjam az Intert. Azt a meccset nem is láttam, a Cagliarit most láttam idén másodszor.

Nem, akkor tagadnám, hogy kint volt a labda.

sh4d0w 2009.01.31. 23:11:47

Juve végképp kifulladt?

Ha már hét közben nem, legalább most ki kellene használni a botlásukat. Holnap tippem:

Lazio - Milan 3-4

_alerob 2009.01.31. 23:13:01

kint volt a labda? Te melyik meccset nézted?

két vereség, elég gáz. Néhol elég szépen játszottunk, viszont ez a 3 gól óriási hibák miatt jött létre. Machionni elővehetné a Parmai formáját végre. Egyébként nem kell elszálni, sajnos ez van. Azért azt, hogy az Inter a bajnok, kijelenteni előre nem szabad...

sh4d0w 2009.01.31. 23:15:37

@_alerob: nagyjából annyira volt kint a labda, mint a meccs végén, amikor kb. ugyanott rúgta ki egy Juve-védő; ha a gól előtt nem volt kint, akkor később sem, ha meg később kint volt, akkor a gólnál miért nem? De az is furi, hogy Del Piero kezezésért sárgát kap, Nedved meg nem... Tehát valahol hiányzott a következetesség a jv. részéről.

BruceWayne 2009.01.31. 23:19:14

nem tom ki milyen streamet nézett de a sport tv-n pont a vonalban lévő kameraállásból 2szer is lassítva mutatták hogy a gól előtt jóval kint volt a labda a vonalon kívül, de igazából tökmindegy, csak a rend kedvéért, mivel egyértelműen látszott, még Fülöp is észrevette ez jelent valamit :-)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.31. 23:23:18

@Nerazzurri: Ja, a levegőben volt kint, mikor vádlival tette vissza a vonalra. Persze ilyenkor ne hozzuk fel, szerencsére nem befolyásolt semmit, viszont legalább felhúzta a Cagliarit.

calciomax 2009.01.31. 23:28:37

Ha az Inter holnap nyer 9 pont a Juve hátránya. Ha hozzávesszük hogy mennek Romába és a Milanhoz és nem tudnak bravurokat elérni akkor a scudatto-hoz kb. 5-6 Inter vereséggel kel kalkulálniuk ami azért most vadul hangzik....

*Fata* 2009.01.31. 23:33:11

alakul a milánói versenyfutás

calcio_di_rigore 2009.01.31. 23:35:40

@calciomax: nem kell már a scudettoról beszélni. 2.-4.-ig legyen meg valami.
A BL-ben kell a belüket is kihajtani. Benne van, hogy már a Chelsea ellen búcsúzunk, akkor meg lehet gondolni a következő szezonra.

calcio_di_rigore 2009.01.31. 23:37:15

@*Fata*: jah, ha az Inter feljebb akarja egy kicsit tornászni az oddsokat.:)) Eddig se a Juvén múlt, hogy a Milan versenyt fusson.

calciomax 2009.01.31. 23:39:41

Rendben de nem az Udine és a Cagliari ellen kellett volna leseggelni...
Catania-ban sem lesz egy leányálom elhiheted...

calciomax 2009.01.31. 23:41:48

Valahogy a Chelsea elleni meccstől nem félek nem tudom miért.

*Fata* 2009.02.01. 00:04:03

@calcio_di_rigore: menni fog ez anélkül is meglásd;)

*Fata* 2009.02.01. 00:19:41

igaz, a Juven tényleg nem múlik, zsinórban a második meccset adják le nekünk, amit köszönünk szépen :)
rossz szavam nem lehet rájuk...

kihasználta:derivált töröttvonal szögpontjaira von 2009.02.01. 01:22:33

@calciomax: Az emberi félelmet általában bizonytalanság szüli. Tehát...vagy biztosra veszed, hogy ezt a kockafocit játszó 'Sea-t legyalázzátok vagy tudatosult benned, hogy szemernyi esélyetek sincs.:-)

WallyB 2009.02.01. 09:57:08

Nekem nem tűnt rettentő gyengének a Juve, inkább a Cagliari tetszett, és nem azért, mert nyertek. A Juvének, én úgy láttam, megvoltak a lehetőségei, de Alex sem tudja mindig gólra váltani a szabadot 18-ról. Az Inter még megúszta a zakót a szárdoktól (mákkal), a Lazio és a Juve nem. Persze ez nem változtat azon a tényen, hogy a kék-feketéim ma 9 pontra növelhetik az előnyüket a zebrák előtt.

BruceWayne 2009.02.01. 10:21:05

Dunga behívta Amaurit, kiváncsi vagyok végül választ e magának "hazát"

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.01. 10:33:25

@WallyB: Én úgy emlékszem, hogy az első góljukig, ami Samuel elesésének köszönhető, nem igazán jöttek át a félpályán. Mi meg 5 méterekről hagytuk ki a helyzeteket, Muntari Ibra.

_benito · www.nst.blog.hu 2009.02.01. 10:43:41

calcio írta, hogy szar formában van a juventus, és ebben teljesen egyetértünk. csak abban nem, hogy mikor kezdődött a szar forma.

önmagához képest a juventus tegnap még jól is játszott (az első félidőben), azért kapott ki, mert a cagliari torinóban is lefocizta a pályáról. ugyanígy lefocizta volna egy hónapja, két hónapja, három hónapja és így tovább...

egy ilyen erősségű csapatot a mostani juventus tízből kétszer tud megverni hazai pályán.

marchionni után visszasírom palladinót, nedved fut, lohol, harcol, de az ő szerepéhez nem ez kell, így mivel nincs szélsőjátékunk, a hátvédeknek kellene felérniük, de nem érnek fel, ha meg igen, akkor minek.

WallyB 2009.02.01. 10:49:30

@Nerazzurri: Én valahol azt láttam: a Juve nem engedi el... itt van ni:
www.goal.com/en/news/593/juventus/2009/02/01/1087870/juventus-block-amauris-brazil-debut

@Great Cornholio: eeeegen, de utána mondjuk 3 ziccer 0-1-nél... a vörös hajú srác, Aquafresca üres kapu, meg volt még egy. Az meg két helyen számít, hogy hogyan szerezték az első góljukat: itt se, meg ott se.
Jah, egyébként a Juve második gólja előtt szerintem is kinn volt a labda, de legalábbis véleményes szitu volt.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.01. 11:02:28

@_benito: Én örülök Nedved játékának, igaz nem tudom mi az, de ahogy látom nem profitál belőle a Juve, igaz most jókor volt jó helyen.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.01. 11:03:37

@WallyB: Akartam mondani, hogy nekünk is volt ziccer, de ha mi szerzünk vezetést, nem hiszem, hogy ők tudtak volna fordítani. Mert az első 70. percben nem igazán tudtak kontrázni, a gól után meg 2 védős szisztémával nyomtuk. A Juve meg normál védelemmel.

dzolutan 2009.02.01. 11:03:52

Szar kimondani, de egy jó Buffon sem kapott volna 3at, de hát vissza kell szoktatni. Van 3 hetünk összekapni magunkat a Bl-re, ha ott sem adja, akkor vesszen Ranieri és az erőnléti henteseink.

WallyB 2009.02.01. 11:07:50

@Great Cornholio: Ez is igaz, csak sok a "ha". 0-1-nél kinyíltunk mint a p... ööö... virág tavasszal :) és mi is kaphattunk volna. Persze, ha 1-0 ide, akkor más a leányzó fekvése. Kár ezen morfondírozni, én akkor örültem az x-nek, most meg különösen felértékelődik, hogy a Cagliari ekkora formát mutat.

WallyB 2009.02.01. 11:10:08

@dzolutan: Szerintem Gigi nem tehető felelőssé egyik gólért sem. Talán, ha a másodiknál kicsivel hamarébb indul ki és óriási bravúrral+szerencsével talán foghatta volna a harmadikat, de inkább a védelem sara a 3 bekapott...

crouchy 2009.02.01. 11:19:27

na úgy gondoltam hogy a spanyol meg a német után, megnézek egy olasz meccs-darabot is, és hát mit modjak ez a Cagliari nagyon durván tolja. Én nem tudom hogy az ilyen nyugodt labdakihozatalt azért nem csinálják más csapatok mert elidegeskedik, vagy mert tényleg nem lehet, csak egy ilyen indiszponált csapat ellen. Vagy a Cagliari ezt rendszeresen műveli?

WallyB 2009.02.01. 11:20:14

@WallyB: Visszavonom... Buffon mind a három helyzetben teljesen kiszolgáltatott helyzetben volt. Visszanéztem a gólokat.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.02.01. 11:26:06

@crouchy: Cagliarinak ez a játéka mindenki ellen, az Inter és a Roma ellen is összejött néhányszor ez a pár húzásos villámgyors támadás.

crouchy 2009.02.01. 11:34:53

akkor én jövőre szeretnék egy Cagliarit a Bl-be, vagy legalább Európa-kupába:) Elképesztően jól csinálják.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.02.01. 11:37:20

Az UEFA összejöhet nekik szerintem, de az is tuti, hogy se Jeda, se Aquafresca, se Matri nem lesz a Cagliari focistája jövő ilyenkorra.

crouchy 2009.02.01. 11:40:23

majd Robbie Keane tesz egy újabb próbálkozást Olaszországban:-)

dzolutan 2009.02.01. 12:14:42

Nem azt mondom, hogy Buffon a hibás, hanem hogy azért ő lett az elmúlt 20 év legjobb kapusa, mert a sérülése előtt akkor is tudott kimagaslót nyújtani, ha senki más a csapatban. Viszont a védelmünk tényleg botrány volt Molinaro kivételével, Nedved pedig csak a gólja után kapta el a ritmust. Viszont így is csak a felívelésekkel szenvedtünk, amihez Jaki semmit nem tudott tenni, pedig az államat kerestem, amikor bejött, hogy Ranieri ilyet mer húzni.

zoliie777 2009.02.01. 13:56:00

Nen tudja vki h Zlatan játszik-e a Toro ellen?

madbalee 2009.02.01. 14:01:06

Tororól jut eszembe: Marco Ferrante hol nyomja most? Veronáról tudtam azt hiszem az most C1-es?

Ferrante mindig is üde színfolt volt a bikáknál. A két ujjal mutatott szarvas gólörömei:)))

calcio_di_rigore 2009.02.01. 14:33:38

@_benito: Ne haragudj, de ez így nagy butaság. Fizikailag nincs topon a csapat, ez látszik. Én szinte biztos voltam benne, hogy jön egy újabb, az őszihez hasonló hullámvölgy, főleg amikor hónapokat kell ugyanazzal a csapattal végigjátszani, mert primaverások ülnek a padon. Csak azt nem tudtam, hogy mikor. Ha a szezonra kitűzött céljainkat nézzük, akkor a legjobbkor jött. Ez még eltart pár hétig talán, aztán ugyanúgy ki fogunk jönni belőle mint ősszel. Viszont nagy tanulság ez a jövőre nézve.

Abban is hatalmasat tévedsz, hogy ez a Juve bármikor kikaphat. 2-3 hónapja ezt a Cagliarit úgy küldtük volna haza, mint a Genoát. Nem véletlen, hogy az 5 vereségből 2-2 egymás után jött. Szerinted egész évben gyenge a Juve, ami számomra védhetetlen és értelmezhetetlen álláspont.

madbalee 2009.02.01. 15:03:22

@calciomax: Bika szarvára gondoltam:) Ha szarvasra gondoltam volna, akkor szarvasos gólöröm lett volna ;)

calciomax 2009.02.01. 15:18:12

OKOK csak vicc volt. értettem

calciomax 2009.02.01. 15:28:12

Zanetti, Maxwell, Cambiasso, Stankovic agressziv támadó középpáya hm...

Dr Keynes 2009.02.01. 15:31:45

Tudjátok valahonnan streamelni a Roma meccset?

_benito · www.nst.blog.hu 2009.02.01. 15:44:38

@calcio_di_rigore: ezt soha nem fogjuk megtudni, viszont azt nem tudom, te melyik meccseken voltál annyira elégedett a juventus játékával, hogy ilyen magabiztos vagy. a catania elleni kupameccs, a milan és a roma leverése (a roma ellen nem játszottunk jól, de elég volt), és a fiorentina elleni első meccs, ennyi.

a bl-ben egyetlen egyszer sem játszott még közepesen sem a juventus, ragozták a kurva nagy semmit - azt viszont kiválóan. csak ez nem elég, csak erre. és ez nagyon kevés.

és nem, nem az eredmény miatt. a fiorentinát megvertük, de hogyan?

calciomax 2009.02.01. 15:47:53

Kib@szott kreativ az Inter középpályája.

Gnyoka 2009.02.01. 15:57:55

@Dr Keynes: atdhe.net/live-tv-2880.html , eléggé gyenge a minősége, de én csak ezt találtam

calcio_di_rigore 2009.02.01. 16:09:32

@_benito: A Fiorentina ellen már érezhető volt a visszaesés (a Siena ellen is).
Tegnap a szünetben (amikor vezettünk) írtam azt, hogy gyenge formában vagyunk. Egyszerűen látni lehetett, hogy a futóteljesítmény, a párharcokban való részvétel, egymás segítése, a területek lezárása, a támadások felépítése közelében sincs a hazai Real ellen kezdődő sorozatteljesítményhez.

De ha szerinted nincs különbség a mostani, meg a 2 hónappal ezelőtti teljesítmény között, akkor én a "vitát" részemről lezártnak tekintem.

WallyB 2009.02.01. 16:16:17

Hűűűű, de kutyaütők vagyunk... Benito, tippelhettél volna döntetlent, vagy Torino győzelmet. Olyankor szoktunk nyerni simán...

WallyB 2009.02.01. 16:19:15

Kakukk...0-1... Cordoba, JC mit csináltak?

*Fata* 2009.02.01. 16:28:33

hohó, csodás forduló eddig!!

WallyB 2009.02.01. 16:30:16

Burdisoooooooooooooooo... igazságot szolgáltatott. :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.01. 16:35:37

@WallyB: Cordoba söprögetőnek lenne jó, pozícióban nem az igazi. Fasza a bíró, megint hogy csal nekünk. :)
Burdisso egyhelyben állásért sárgát kapott. :)

WallyB 2009.02.01. 16:43:06

@Great Cornholio: Az most mindegy, 2-3 évvel ezelőtt az ilyen szitukban takarított, mint a cillitbang.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.01. 16:46:47

@WallyB: Azt várom, hogy Fülöp mikor jelenti be, hogy nagyon tetszik neki az eredmény, szeretne kimenni a fürdőszobába kimenni, kiverni. Volt olyan ember a kommentátor szavazáson, aki rá szavazott. Az első félidőben folyamatosan keverte Ibrat Cruzzal.

WallyB 2009.02.01. 16:49:15

@Great Cornholio: "Állhatna rosszabbul is az Inter szemszögéből?" Ez melyik meccset nézi? Cruzt Ibrával? Könnyen lehet, mind a kettő olyan magas... Zlatan haja hosszú, Cruzé rövid. Attól tetszhet neki az eredmény, nekem még nem tetszik. Hátha a lefújás után azért fog.

WallyB 2009.02.01. 17:02:11

Nah... ehhez nem kell Porto mezt felvenni, hogy 10 méterről ajtó-ablak helyzetben kaput fogjál... Vazze "Küli"

*Fata* 2009.02.01. 17:07:54

igeeeeeeeen
ez a MILAN fordulója :)))))

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.01. 17:08:20

@WallyB: De legalább jól rúgta be a szabadokat. De legalább volt 3 kapufa. Plusz jó, hogy nem 11ből született az egyenlítés, mert még most is jönne, hogy csalással szereztünk 1 pontot.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.01. 17:08:57

@*Fata*: Ezt a kommentedet elmentem, és a 3-0 verés után bemásolom, ok? :P

WallyB 2009.02.01. 17:12:02

Bakker, két kapufa (majdnem mellé) meg a végén ez a Kvarezsma ziccer... ez a srác tényleg CSAK Porto mezben tud futballozni. Lehet, hogy Josénak fel kellene vetetnie vele egyet a kék-fekete alá...
Ikszelt a Roma is?

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.01. 17:14:04

Mondjuk JC is érdekes volt. 1 db ember volt a 16 belül aki felé ment a labda, de a fejes pillanatában is jobbra mozgott. Nem vette komolyan , hogy bele fog fejelni. Nah mind1. De legalább +1 pont a Juve előtt. :)

volankombi 2009.02.01. 17:16:25

Végig nem hittem benne, de kibírta Torino - egyébként rém unalmas meccs volt ellendrukkerként. Most már csak az esti meccset kell megnyerni, legyen igaza *Fata*-nak

WallyB 2009.02.01. 17:22:17

Kár, hogy a Man City nem tett ajánlatot "Jobbküliért". Azt sem értem, hogy Mancinit miért nem adták oda Lyonnak. Iszonyat, hogy mekkora tévedés volt ennek a két embernek a leigazolása...

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.01. 17:25:38

@WallyB: Ja Juninhoért még mindig megérné elcserélné. :P

giacinto 2009.02.01. 17:25:55

@*Fata*: ezek szerint te már tudod az eredményt. megosztanád velünk? csak hogy jól kihasználjuk az odds-okat.

_alerob 2009.02.01. 17:57:27

már csak este kap a Milan egy 3ast és teljes a forduló. Nem értem miért lenne egyértelmű az esti milan siker?!?

IronRock 2009.02.01. 18:04:24

José-nak ezt ismét nehéz lesz megmagyaráznia... Ha hamarabb felébred az Inter a csipkejózsika álmából és nem csak az utolsó 10 percet nyomja meg, összejöhetett volna a győzelem. Ettől függetlenül lehet hogy így is ők lesznek a forduló nyertesei, ha ma a Milan nem tud győzni.

ulver 2009.02.01. 18:38:57

Az Inter magára vállalta, hogy segít egy kiesőjelöltnek feljebb jönni. Kár, hogy az Roma is így gondolta :-)

A Genoa a Serie A Aston Villája.

madbalee 2009.02.01. 18:49:04

Pazzini beköszönt máris új csapatánál ;)

WallyB 2009.02.01. 19:20:38

Nah, Csozé olyan nagyon nincs elkeseredve a döntetlen miatt, viszont Quaresmáról púderezik rendesen... elvileg nekem az jön le a nyilatkozatból, hogy "Jobbküli" fél a San Siroban játszani... Erre mondta Figo, hogy "ha félsz, vegyél kutyát".

mujure 2009.02.01. 19:23:20

istenem, de szar volt ez az inter-torino...

BruceWayne 2009.02.01. 19:25:28

mi volt ez a meccs ehhhh? most vagy Moratti verte fel az oddsokat, vagy szóltak az Internek hogy légyszi maradjon már nyílt a bajnokság vagy tényleg ennyire nem érdekelte a csapatot a meccs azt a pár percet leszámítva 0-1 után meg a meccs végén? nem tudom miért nem akart vagy tudott focizni a csapat, mintha X-re játszottunk volna vagy mi.... le voltam maradva 3 nemzeti sporttal hát mondhatom nyugodtan sikerült kiolvasni az első 50-60 perc alatt.....
a nap beszólását Fülöp szállította ("Quaresma kilőtte magát a csapatból", amúgy igaz, rém rossz volt végig, ráadásul Crespoval amiket elpuskáztak....

Hispan07 2009.02.01. 19:33:40

Annyira remek idáig ez a forduló, hogy komolyan kezdek félni egy esti milan malackodástól...

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.02.01. 19:36:49

Véééégre bemutatkozott Kerlon, alias Foquinha. Öt percet kapott és egy jó nagyot bikázott kapura!

Októberről volt egy meccse!

Count Adyn 2009.02.01. 20:26:25

Nekem nagyon fáj hogy látom, milyen szar az Inter, és hogy még így is ők a legjobbak:S:)

Hispan07 2009.02.01. 20:35:55

Becks kezd Dinnye helyett. sztem jóhír.

Gabez 2009.02.01. 20:46:20

Idézet a mbemba cikkből: "Vieri is kezdett, azonban a 20. percben csere miatt le kellett jönnie."

;-)

Az Inter jól láthatóan visszavett, mert megint nincs vetélytársa...jól látszik ez azon, hogy csak egy góllal lehet őket felpörgetni, addig elpasszolgatnak, hátha rúg vki egy gólt. Ha nyer a Milan, akkor jövő héten megint egy kicsit fociznak, talán. Ez van...hosszú az idény, minek szétszakadni, ha nem kell.

Sajna ennek a levét a BLben könnyen megihatják, mert ott két meccsen kell produkálni és egyáltalán nem lesznek felpörögve...a MU meg pont futja a legjobbat, grrr...sh.t happens.

Jajj megint Fülöp...miért pont egy Milan - Roma - Juve szurkolót kell hallgatni minden hétvégén?!?

_benito · www.nst.blog.hu 2009.02.01. 20:59:16

@Gabez: majd jövőre visszasírod lacit is :(

én kedvelem, de néha tényleg úgy csinál, mintha vak lenne.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.02.01. 21:00:03

@Gabez: Érdekes, én azt a részt, ahol ezt írtam (volna) nem látom sehol:))))))

@_benito: Köszönöm!

bög 2009.02.01. 21:03:34

csóró milan padján 3 világbajnok és két aranylabdás ül:)

dzolutan 2009.02.01. 21:08:21

És Bekkem játszik egyedül értékelhetőt eddig.

Gabez 2009.02.01. 21:18:35

@_benito: miért, mi lesz jövőre?

Quaresma vagy Ronnie a nagyobb bukta idén? Vagy Mattuso? (a. k. a. Flamini) ;-)

Szegény Kaká, nagyon szenved. Irány a Madrid nyáron...

dzolutan 2009.02.01. 21:26:34

jogos, de kezdenek akklimatizálódni :)

dzolutan 2009.02.01. 21:28:42

kemény, Patonak úgy kell beletúrni Davod seggébe, hogy kicsit megdícsérjék.

Gabez 2009.02.01. 21:34:17

Fülöp szerint korai volt a Milan öröme Pato lesgóljánál, csak az nem tűnt fel neki, hogy rajta kívül senki nem örült - ez mekkora egy balfék fickó, atyavilág :-)

Hispan07 2009.02.01. 21:36:21

hajszálon múlt, de jogos a 2. Pato gól elvétele

@Gabez: Dinnye nem való ide, de azért Küli jóval nagyobb bukta. Flamini pedig nem bukott meg - eddig még a lehetősége sem volt meg hozzá

giacinto 2009.02.01. 21:38:23

@_benito:

miért tudsz valamit?
csak nehogy azt mondd hogy a sportklubra költözik a bajnokság, mert abba páran beleőrülünk itt páran sztem.

Gabez 2009.02.01. 21:44:35

Az első gól is les volt, de egye fene. Jó a meccs viszont, jöhetne a Lazio gól.

Hispan07 2009.02.01. 21:56:20

Egyre jobb ez a hétvége :)

Hispan07 2009.02.01. 22:06:42

na baszki, mit kezelt de silvestri

Hispan07 2009.02.01. 22:07:20

a Lex Alberto szerint jöhetne neki egy húsos kis eltiltás

gabenito 2009.02.01. 22:26:35

szeretem a serie a-t de ami most van a pályán az megye2. és ami veszélyes/jó volt ma a milánban abban kb mind benne volt beckham. maxi respekt neki
u.i. ebben a gólban pont nemvolt becks

BruceWayne 2009.02.01. 22:27:38

Ibrahimovicot sem húzták még le ennyire az inter.it szavazói

inter.it/aas/partita/mc?idpartita=3753&C=pagelle&L=en

Quaresma meg hát.....

Hispan07 2009.02.01. 22:30:33

@gaben_: nem mondd már. helyenként kifejezetten szépeket is csinál a Milan - pl a 3. gól ne már hogy csúnya volt... és simán lehetne több is, mint 3

de a legjobb: a pályán Darmian!!! :) egy fiatal védő!! olllé

madbalee 2009.02.01. 22:36:44

@Great Cornholio: Lehet bemásolni az említett kommentet, megvan a 0-3-ás verés:)

gabenito 2009.02.01. 22:36:57

@Hispan07: helyenként a megye kettőben is van szép megoldás. a gond, hogy ez az átlagos iram, pontosság, elszántság (illetve ezeknek teljes hiánya) nem méltó egy elsőosztályú meccshez

*Fata* 2009.02.01. 22:39:01

Elég egyértelmű győzelem volt?
Elég egyértelmű ki a forduló győztese?
köszi

ja és @Great Cornholio: gratulálok, bejött a tipped! Elmentetted a kommentem? :))

BruceWayne 2009.02.01. 22:39:09

"egy fiatal védő!! olllé "

és akkor mi mit szóljunk Santonhoz? :-)

Hispan07 2009.02.01. 22:41:33

@gaben_: hát ez is egy vélemény, még ha nem is nagyon értem, honnan-miért. de akkor azt mondd meg: ha ez volt a megye 2, mi volt délután az Inter-Torino? focizgatás tornaórán Nyomifalván?

amúgy meg: sima 3-0 a Lazio ellen idegenben, 2. hely, és újra csak 6 pontnyira a mostanság kissé lassító Inter. szóval ez így most abszolúte: good enough :)

Hispan07 2009.02.01. 22:42:35

@Nerazzurri: de baszki, ez a Milan :) Ancelottival a padon!! :) kell még további magyarázat? :)))

BruceWayne 2009.02.01. 22:43:50

na akkor most a Milan a fő kihívó márciusig?
ha Bekmen kib*szná az szakadt asszonyát és maradna Milánóban akkor talán, de így nem olyan rózsás a helyzet,

mikor jár le az átigazolási határidő?

BruceWayne 2009.02.01. 22:45:14

szerintem a meccs után Moratti már szervezi is a talákozót Bekmennével :-)

gabenito 2009.02.01. 22:45:36

@Hispan07: nemláttam, szerencsére, de nem is kínzom magam ha nem kötelező.
megértem, hogy szurkolóként tökéletesen kielégített ez a meccs de semleges szemmel, a második félidő sétálgatást, és ritkán egy-két szép milan megoldást hozott, ez kevés volt (nekem)

Klárensz 2009.02.01. 22:46:40

Sokallottam a kihagyott helyzeteket, ennek ellenére a végeredménynek örülök.

Amúgy a védelemben az egyetlen pozitívum Abbiati. Na meg Darmian, az ő beállása olyan volt a szememben, mintha Ancelotti lőtt volna egy negyedik gólt.

értelmetlen_nevű 2009.02.01. 22:48:17

Hát a második félidő nagyon gyenge volt. Látszott a Lazion, hogy teljesen feladták Ambrosini gólja után. Simán lőhetett volna ötöt a Milan, de nem erőltették.
Délelőtt az Inter legalább próbálkozott.

A legfaszább az volt, ahogy Ambrosini megigazította a kapitányi karszalagot a gólja előtt, nehogy már szarul nézzen ki amikor fényképezik.

Szegény Schevchenkonak meg nagyon drukkolok, igazán érhetné már valami sikerélmény.

Hispan07 2009.02.01. 22:49:35

@gaben_: semleges szemmel nem láttam a meccset, de meg tudlak érteni.

értelmetlen_nevű 2009.02.01. 22:49:47

uhhh, szóval Sevcsenko....


Abbiati meg tényleg nagyon jó volt.

Hispan07 2009.02.01. 22:52:31

@értelmetlen_nevű: én rühellem az ukrán árulót, úh sztem pont azt kapja, ami jár neki - 4 percet, mint a fiatal kölök.

Klárensz 2009.02.01. 22:56:40

Ambrosininek meg névjegye ez a fajta fejes, mintha pár éve lőtt volna egy pontosan ugyanilyet éppen a Lazionak és az akkor győzelmet jelentett.

értelmetlen_nevű 2009.02.01. 22:59:07

@Hispan07: 173 gólt lőtt Milan mezben, ez nem kis szám. Miért áruló? Eligazolt, de azért ez előfordul a profi futballban. Speciel én örülnék ha szétgyalázná az olasz kapukat :)

BruceWayne 2009.02.01. 23:02:39

shevnél is az asszony hordta a bránert azért igazolt el (részben), szopóka nyalóka, lassan mehet Ronnieval a kiégett kabalák szigetére

Hispan07 2009.02.01. 23:08:57

@értelmetlen_nevű: áruló, mert egyeszámú futballisten volt számomra és még pár tízezer Milan szurkoló számára - erre eligazolt egy röhejes dumával a Cselszkihez, ahol már az első meccsén címert csókolgatott.

@Nerazzurri: a Kiégett Kabalák Szigete - tökéletes :) így van, oda valók :)

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.02.01. 23:12:58

mondjuk, ha van hely, ahová egy Beckhamné típusú szédült tyúk elmenne L.A.-ből, az Milánó, úgyhogy szerintem nem elképzelhetetlen az ügylet.

*Fata* 2009.02.02. 01:04:12

_benitonak :)

www.video.mediaset.it/mplayer.html?sito=sportmediaset&data=2009/02/02&id=2966&from=sportmediaset

látszik rajta, hogy magára talált, nagyon szimpatikus és maximális respect

WallyB 2009.02.02. 06:18:28

"Jobbküli" máris bűnhődik a tegnap kihagyott ajtó-ablak ziccerért, és az eddig mutatott(?) NB I-es formáért:
www.goal.com/en/news/1707/inter/2009/02/02/1089150/quaresma-left-off-inters-champions-league-squad

sh4d0w 2009.02.02. 08:55:09

Bocsánat mindenkitől, aki komolyan vette a tegnapi tippemet a Lazio - Milanra... de nem gondoltam volna, hogy ez a védelem 0-ra képes hozni egy meccset. :D

kroos 2009.02.02. 09:06:00

Persze mancini szar quaresma meg méginkább..de az is lehet hogy az inter rosszul igazolt.

giacinto 2009.02.02. 09:27:17

rosszul igazoltunk ez most már tény, de ettől még nagyobb részt a 2 játékos bűne hogy alapvető dolgokat sem képesek megcsinálni a pályán.

Mourinho azt mondta meccs után, hogy Quaresmát zavarja a Meazza hangulata, fél ott játszani a sok balfaszsága után, magyarul nulla önbizalma van.

Elég sokat segíthetett volna rajta, ha tegnap a 90. percben bebasssza azt a ziccert. tuti beindult volna a jó forma.

Mr.AT 2009.02.02. 10:38:54

Szép napot az uraknak. Tegnap egyéb elfoglaltságok miatt sajnos mind a délutáni, mind az esti meccsekről lemaradtam, úgyhogy csak most van alkalmam ismerkedni az eredményekkel.

Az Inter X nagyon meglep, pláne az összefoglaló meg az itteni kommentek alapján. Úgy voltam vele, hogy ha ezt behúzza az Inter (amire papíron adtam olyan 90%-ot), akkor ugye 9 pont a táv tőlünk, amit reálisan nem lehet behozni. A 7 még talán épphogy látóhatár, bár sokat kell játszatni Quaresmát és Mancinit ahhoz, hogy ebből érdemben faragni tudjunk. :-)

A Milanból meg valahogy meg kellene fúrni Beckhamet. :-) Nagyjából ahogy látom, amióta megjött, s amikor a pályán van, játszik a Milan. Ez első ránézésre furcsa, tekintve, hogy legalább 5-6 játékos biztos van a keretben, aki jobb játékos nála, de mentálisan szerintem rengeteget hozzátesz a csapathoz.

Kicsit rosszmájúan amúgy: az milyen, hogy máris nevezték az UEFA-kupa keretbe? :-) Én az LA Galaxy helyében olyan hisztit rendeznék, hogy öröm lenne nézni. A kisujjad nyújtod, s máris a karod kell... :-)

horas 2009.02.02. 11:21:15

Igen Quaresma-n totál érződik amit én korábban mondtam is itt Crespo-n is éreztem,a teljes görcsösség,frusztráltság...sajnálom,hogy így alakultak a dolgok azért mindig van egy egy megmozdulása amin látszik hogy,nagy spíler...

horas 2009.02.02. 11:27:07

Így,hogy nem lett nevezve a BL.re nagy valószínűséggel jövőre már nem játszik Inter mezben....

BruceWayne 2009.02.02. 12:24:11

azért a BL keretbe beneveztem volna

giacinto 2009.02.02. 12:24:31

semmit nem jelent a BL nevezési lista, ősszel nem volt rajta Adri, Samuel, mégis jó játékosok.

BruceWayne 2009.02.02. 12:27:46

de így meg tele van védekező játékosokkal a keret

giacinto 2009.02.02. 12:40:34

Ebből sztem az következik hogy 4-3-1-2-t játszunk majd abban pedig nincs helye.

ha mégis szélsőket akakr ott van mancini, figo és balotelli is.

horas 2009.02.02. 12:50:39

Sztem nagyon nagy ostobaság 3 támadót nevezni,ha tovább is jut a csapat amire perpillanat kevés esély van,május végéig bárki megsérülhet rossz formába kerülhet eltilthatják...Ibra,Cruz,Adri kevés ha nem is játszik legalább legyen ott Crespo akármi történhet,és lehet hogy Quaresma nagyon elvágta magát a Toro ellen azért több haszna lenne mint a Mancini-nek.

giacinto 2009.02.02. 14:36:21

Balotelli is ott van, ő a 4. csatár.

Meghát lehet hogy csak 2 meccsről van szó, nagy jelentősége nincs.

*Fata* 2009.02.02. 15:57:41

Egy kis olvasnivaló:

David Beckham World Class, Juventus & Ricardo Quaresma World Crass

"Milan are undoubtedly the form team in Italy at the moment"

www.goal.com/en/news/1717/editorial/2009/02/02/1089844/calcio-debate-david-beckham-world-class-juventus--ricardo-quares

WallyB 2009.02.02. 17:38:58

Quaresmát ma tán már Londonban látták, a White Hart Lane környékén. Elvileg megy kölcsönbe, cserébe adnák Jenast. Ha nem jön össze, akkor meg Sporting vagy Porto... de jól járt a Porto ezzel az üzlettel.

Gabez 2009.02.02. 17:56:59

"Amauri's Mum: Dunga's A Troublemaker"

Ő már csak tudja ;)

Jobbkülit a Chelsea is vinné...a Juve örülhet a BLben, de a bajnokságban nem fog bénázni többet, szerencsére.

calciomax 2009.02.02. 18:45:19

Jöbbküli már a Chelsea-é hivataosan is!-júniusig

calciomax 2009.02.02. 19:57:53

Igen, Deco megfelelne....

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.02. 20:13:27

@calciomax: Az legalább középső középpályás, Queresmánál haszontalanabb kizárt, hogy lehessen. Szélsőnk úgysincs. Meg nem is kell. :)

calciomax 2009.02.02. 20:17:10

Nálam Milito a favorit. Egy igazi tökös gyerek, és még argentin is!

giacinto 2009.02.02. 21:31:37

7-kor bezárt az itáliai mercato, nem jön már senki, pedig Milito valóban a legjobb opció lett volna.

horas 2009.02.02. 22:42:03

Azért akár mennyire is rosszul játszott,meg nem tartotta be a taktikai utasításokat azért én durvának érzem,hogy egyből e lkell baszni a háztól főleg úgy,hogy a szezon lényege most kezdődik...Mourinho azért kibaszott Quaresma-val amennyira csak tudott,megvárta míg mindenki leadja a listát és csak utána engedte el...hogy sehol ne tudjon játszani a BL-ben ami logikus is...nem drasztikus Mourinho egy cseppet se...ha jól oldotta volna meg azt a helyzetet akkor most ő lenne a kedvenc...:)

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.02.02. 22:47:55

"megvárta míg mindenki leadja a listát és csak utána engedte el...hogy sehol ne tudjon játszani a BL-ben"

Quaresma sehol nem játszhatott volna a BL-ben, hiszen ezt ebben a szezonban már megtette az Interben.
süti beállítások módosítása