Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétközi jóslatok - Premier League 23. forduló

2009.01.27. 15:07 pote

Első blikkre nyugis forduló elé nézünk. Azonban a kupaforduló közelsége, a sok sérült és az ingadozó formák miatt a big5-nak sem lesz könnyű dolga a hétközi fordulóban. Rangadónak talán csak Everton-Arsenal-t lehet nevezni, de pikánsnak ígérkezik Barton visszatérése Manchesterbe, a tucatnyi sérültjét nélkülöző MU látogatása a sereghajtóhoz és a Pool wigani szántóföldön való vizitálása is. Tovább után a 23. forduló beharangozója Dalacin C, Rubophen és Elixirium thymi compositium árnyékában.

Portsmouth - Aston Villa 0-2
Egyik csapat sem tudta legyőzni másodosztályú ellenfelét az FA kupában. Igaz, a Villának még van javításra lehetősége. A vendégeknél Heskey bemutatkozhat új csapatában, de Carew még két hónapig harcképtelen és Ashley Young is eltiltott, vagyis a Pompey-nak itt az alkalom a javításra. Mi mégis a birminghamiekre rakunk, mert ha a Swensea-nek sikerült, akkor a kicsit tartalékos Villának is sikerülni fog.
Barry büntetéből és Agbonlahor ziccerből (javítva csapnivaló hétvégi teljesítményén) lesz eredményes egy felejthető mérkőzésen.

Sunderland - Fulham 0-0
A kupában nem tudtak legyűrni otthon a Roverst, most is egy gólnélküli döntetlen a valószínű. Fülöp újabb klínsítjét az idegenben legendásan töketlen Fulham segítheti. Bullardot eladták, most már csak Gerzson miatt szorítunk nekik.

Tottenham - Stoke 4-0
Az FA kupában már biztosan nem fognak találkozni, nem is érdemelnék meg. Ha a foci igazságos játék lenne, akkor ez a meccs jövőre rangadó lenne a Championshipben. De sajnos nem így lesz, mert a Sarkantyúsosoknak megint ki fog jönni a lépés.
Cudicini már kezdhet a sérült Gomes helyén. Chimbonda papírjai még nem érkeztek meg. A Spurs különben kezd hasonlítani egy karácsony utáni pláza boltra, ahol ész nélkül visszavásárolják az eladott árukat.

West Brom - Man Utd 1-1
Hétfőn edzőmeccset játszottak az Old Traffordon. A sérültek csapata verte 3-2-re az egészségesek tizenegyét. A mérkőzés a középpályán dőlt el, ahol Owen Hargreaves mankóit szinte lehetetlen volt átjátszani.
Sérültek a hazaiaknál is vannak, például donnelly kedvence, Greening sem játszhat.
A MU a Spurs ellen bizonyította, hogy tartalékosan is simán tud hozni fontos meccseket, most mi mégis döntetlenre tippelünk. A tökutolsó néha tud pontot szerezni a listavezető ellen. Persze lehet, hogy nagyot tévedünk, de abban majdnem biztosak vagyunk, hogy fognak gólt kapni.

Blackburn - Bolton 1-0
A Bolton attól a Sunderlandtől esett ki a kupában egy körrel ezelőtt, akikkel szemben a Rovers újrajátszást harcolt ki szombaton. BigSam csapata feljövőben van, és egy tipikus nyernikellmeccsen bizonyíthatják, hogy van helyük jövőre is a PL-ben.

Chelsea - Middlesbrough 2-2
Itt is meglepetést sejtünk, mert a Boró nem olyan pocsék csapat, mint amilyennek mutatják magukat. Látszatra úgy tűnik, hogy a londoniak a Stoke elleni fordítással új pályára helyezték a szezonjukat, de minket ezzel nem lehet megtéveszteni. A fő problémák a támadásokban vannak. Anelka visszavett a gólgyártásból, Drogbánál még Benayoun is jobb formában van, Kalou meg csak pár elvetemült Kék szimpatizánsnál számít megoldásnak csatár poszton. Lampard pedig nem kapja meg azt a támogatást második hullámban való érkezéseknél, mint az elmúlt években.
Jó meccs lesz, igazságos döntetlennel.

Everton - Arsenal 0-1
A hazaiak most is az elmúlt napok taktikáját alkalmazzák: sündisznónak öltöznek, háromszor kontrázni fognak, ebből lesz egy kapuralövésük is. Üveggömbünk szerint, most nem találnak be. A vendégek meg a kézilabda vébéről próbálnak meg variációkat ellesni, a tizesfalas védekezés ellen. Ha nem Adebayor lesz a beállós, akkor talán szereznek is gólt az Ágyúsok.

Man City - Newcastle 3-0
Az elmúlt pár idény lúzerpárosa (NU, Spurs), a City gazdagodásával, trióvá bővült, és közülük kettő szerdán találkozik. Mi sem bizonyítja jobban, hogy mennyire komolyan veszik a bajnokságot, még az FA kupából is kapásból kiestek mindketten, hogy pihenni tudjanak a bajnokira. A NU profizmusát jelzi, hogy ehhez azé' újrajátszást vettek igénybe
A City-nél, Kaka lenemigazolása mellett, Robinho kivonulása a beszédtéma a napokban. A brazil komoly büntetésre számíthat, de Hughes azt már nem meri megkockáztatni, hogy nem játszatja. Mellette a két új szerzemény (de Jong, Bellamy) is pályára léphet.
A Geordie-knál Barton játékra kész korábbi csapata ellen. Többféle variációt is el tudunk képzelni esetében:
a) eltöri Robinho lábát
b) verekedni fog Bellamy-val
c) beszól egy hazai szurkolónak
d) beszól egy vendég szurkolónak

West Ham - Hull 3-2
2-0-lal mentek tovább a kupában, vagyis jó lehet a hangulat mindkét öltözőben. Halmosiék leigazolták Bullardot, így továbbra sem fogunk kevésbé szurkolni nekik. El is kélt az erősítés a középpályájukra, mert Geovanni nem nagyon villogott az elmúlt tíz fordulóban.
Az új igazolás ellenére a hazaiakat tartjuk esélyesebbnek a hétközi találkozón. Potyogni fognak a gólok, Halmosi gólpasszt ad, de szomorú lesz.

Wigan - Liverpool 0-2
Lehetséges, hogy ide kellett volna húznunk a meglepetést, de tiltja a vallásunk.
A Pool az Everton ellen gyakorolhatta a hétvégén, hogyan kell játszani egy betömörült ellenfél ellen. A vendégek fanatikusai abban bízhatnak, hogy Beniteznek most sikerül valamit kitalálnia, mert az idei teljesítmény kezd kiábrándító lenni. Hol van már a Newcastle elleni örömfoci.

Hétközi vendégtippelőnk ken adams lesz, aki hátulról is felismerte Roy Keane-t. Jó játékot kívánunk neki, és tisztességes vereséget.

Portsmouth - Aston Villa 1-1
Sunderland - Fulham 1-0
Tottenham - Stoke 2-0
West Brom - Man Utd 0-2
Blackburn - Bolton 2-1
Chelsea - Middlesbrough 2-0
Everton - Arsenal 1-1
Man City - Newcastle 2-1
West Ham - Hull 2-0
Wigan - Liverpool 0-1

161 komment · 1 trackback

Címkék: üveggömb premier league pl tippverseny

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr65906259

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: cheap rs gold 2017.09.06. 22:51:38

Hírek 2016. április 25. - RetEmu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

United82 2009.01.28. 07:40:25

kis érdekesség a 11meccses góltalanságról, ki mennyit játszott ezen a 11 cleen sheetes meccsen a védelemben:

11meccs - VDS,Vidic(+ szerzett 3gólt)
10meccs- OShea
6 meccs- Evans
5meccs -Rafael,Evra,Ferdinand,Gary Neville
és tegnap 20percre beállt Eckersley és Wes Brown is:)

Ha most választanom kéne év játékosát, mondjuk a Unitedben akkor szavazatom Nemanja VIdicre menne minden gondolkodás nélkül, amelett h elvétve kapunk gólt még szerzett 6-ot (4 PL 1 Európai Szuperkupa ,Klub Vb).

kroos 2009.01.28. 07:45:02

én csak összefoglalot láttam de a wba védelme nevetséges....

neeson 2009.01.28. 07:52:17

Nevetséges bizony, nem véletlen tökutolsók, Carson még mindig rossz kapus.

Az évben ez volt az első henger a bajnokságban, szóval panaszra nincs ok.
Nem érdekel, hogy Ronaldo elmegy-e labdáért, biztos nagyon szimpi, de nem elképzelhetetlen, hogy emiatt a nagy alázat miatt visszaesik a nagy pofája, pedig nemcsak pályán kívül, hanem a pályán is abból él ;) Szóval inkább amondó vagyok, hogy ne menjen el senki labdájáért:D

neeson 2009.01.28. 07:53:26

Imádom nézni ahogy Berbatov meccsről meccsre jobban játszik és jobban érzi a csapattársakat. Carrick haverjával nagy párost alkotnak!

United82 2009.01.28. 08:02:45

Pedig soha nem játszottak együtt a Spursben:) De kezdik megtalálni a közös nevezőt az tuti:)

Ami még szót érdemel az Ryan Giggs, legalábbis nem tudok elmenni szó nélkül amelett, hogy 34évesen belső kpályásként milyen teljesítményt nyújt és a chelsea ellen megmutatta hogy nemcsak a kiscsapatok ellen képes ilyen teljesítményre. Tegnap is 2 gólpasszt adott és ebben az évben eddig ő adta a Unitedben a legtöbb gólpasszt (10), óriási. Szerencsére jövőre is láthatjuk őt!

kroos 2009.01.28. 08:12:37

@neeson: Igen.Nem vonom kétségbe a Mu teljesitményét valószinüleg bárkit megvertek volna most,és lehet közel ennyivel.De pl az elsö golnál ugy mozogtak a wba védöi mint mi a 6-0 nál 86-ban.
A pontrugásokrol nem is beszélve.

neeson 2009.01.28. 08:13:04

Az a szép, hogy a tavaszi semmittevése után mindenki végleg leírta, mint oly sokszor már, de 50 évesen is képes visszavágni. Hihetetlen.

neeson 2009.01.28. 08:21:54

@kroos: Nem szeretem azt mondani, hogy bárkit megvert volna a csapat aznap, de annyi tény, hogy ez volt a harmadik meccs az évben ( Celtic 3-0, Chelsea 3-0), amelyikbe nem nagyon lehetett belekötni. Annyi biztosnak látszik, hogy elkezdtek formába lendülni, és lesznek még itt bőszen kurvaanyázások, ha Fergusonnak tényleg sikerül úgy március-áprilisra csúcsformába lendíteni a keretet ( amelyhez hasonló erősségű még nem dolgozott a keze alatt! ).

Mik a vélemények a pirosról? Azt olvasom mindenhol, hogy túlzás volt, de nem tudok dönteni. Mikor rácsúszott az volt az első reakcióm, hogy "ez mire volt jó bmeg?!", és nem is lepődtem meg a piroson.

United82 2009.01.28. 08:29:06

Első véleményem az volt hogy azt a qva ,azonnal piros.
Másodszorra nézve, inkább sárga (narancssárga:))
De a harmadik ismétlés meggyőzött, Park már a földön csúszott a labdáért mikor Robinson 3-4méterre tőle páros lábbal elkezdett belecsúszni, ergo esélye nem volt a labdára és a földön csúszó Parkba ment bele , mégha a labdát is akarta de így nem lehet rárontani valakire, miközben látja hogy az ellen a földön csúszik, akár a fejét is levihette volna a lábával, akkor meg Park még mindig ott fekszik.
Így szerintem jogos volt a piros.

mann 2009.01.28. 10:17:37

Jól játszott a csapat, de ez a WBA elég gyenge volt és tartalékos is.
Giggs, Berbatov, Carrick remek volt és Tevez is egyre jobb.
A piros nekem elsőre piros volt, mert én is úgy láttam, hogy a már földön fekvő Parba csúszott bele Robinson.

Adamfark 2009.01.28. 10:50:29

A tegnapi meccsen elképesztő kombinációs figurákat nyomtak Ronaldoék.
Mondjuk ehhez kellet a WBA is, akik a kiállítás ellenére levágott fejű csirkeként rohangáltak a pályán. Alapvetően dicsérhető a lelkesedés, csak hát ez így nagyon kiesés gyanús. Ilyenkor normális edző szól a srácoknak, hogy ne legyen nagy verés, ehelyett a lelátón gubbasztott az a szerencsétlen, és végignézte, ahogy a United felkoncolja a csapatát.

davidmoyes 2009.01.28. 12:25:58

"Dalacin C, Rubophen és Elixirium thymi compositium"
Jól hangzik. Különösen a köptető. Jobbulást...
Érzem, hogy nyerünk! Számon is lehet rajtam kérni majd.. (Már hallom ahogy Wenger a meccs után a bunkerfocinkat kritizálja)

sh4d0w 2009.01.28. 13:11:26

WBA-MU meccsről van valami összefoglaló az internyeten?

ZenZo 2009.01.28. 15:31:19

Olvastam ma én is, hogy a PL jogászai hajtóvadászatot indítottak a netes kalóztévék ellen.

Szóval este hajtóvadászat, hogy előbb találjam meg a linket, mint azok, akik lekapkodják őket a gyűjtőoldalakról. A tv-ket gondolom nem állíthatják le, csak a népszerű linkoldalakat blokkolhatják. Vicc az egész. Sok helyen normál tv-n nem is foghatók a meccsek, így valójában nemhogy kárt nem okoznak ezzel, hanem a meccsek még nézettebbé válnak, így értékesebbé a reklámfelületek... és akkor én még ne is szóljak semmit, mert fog(hat)om otthon a Eurosport2-t.

mann 2009.01.28. 15:43:04

Németh 2 perc után arccsonttörést szenvedett a Blackpoolban.
Fasza.....

Strigo 2009.01.28. 15:58:43

@ZenZo: Nekem előfizetésem van a SkySportsra, ha Setanta ad United-meccset, akkor lemegyek egy pubba, de még így is sokszor kell streamelnem. Ha lenne olyan adó (a MUTV nem ilyen), ahol élőben lehetne nézni minden meccsünket, azt is beköttetném, de mivel nincs ilyen, kénytelen vagyok neten vadászgatni a streameket. Szombat három órási meccseket amúgy sem lehet itt Angliában tévében közvetíteni, miért fáj az nekik, ha én foteldrukkerként azokra is kíváncsi vagyok?

crouchy 2009.01.28. 17:35:00

Németh Krisztián- ....
Robinho- megmondtam Gerrardnál hogy felkapja a média a balhézó focista-témát.

Woland 2009.01.28. 17:51:34

a soccerpulse-ról tud valaki valamit? nagyon megsiratnám ha végleg leállitották volna.

pont most nem tudom a MoTD összefoglalót letölteni mikor egy hónap után végre jó játékkal győztünk a PL-ben... : )

amúgy a második Spurs-gólt ajánlom mindenkinek - ennél szebb egyérintőt nehéz kihozni : ) Pavljucsenkó gólpasszára pedig Berbatov is büszke lenne!

Woland 2009.01.28. 18:00:34

@crouchy:

szerinted mit kell felkapni azon hogy Robinhót letartóztatják nemi erőszak vádjával?

vagy a rendőrség is felkapta a témát? hogy jobban fogyjon a Zsarumagazin? : )

valahogy azt érzem a hozzászólásodból hogy mentegetni akarod a focistákat. javits ki ha tévedek : ) szerintem nem érdemelnek mentegetést - büntetést érdemelnek, és nem pénzbelit mert az minden esetben csak nevetséges lehet.

ha bűnös akkor börtönbe vele! ha Robinho megerőszakolt egy csajt akkor kurvára megérdemli. Gerrarddal elnézőbb lennék csak mert ő mégsem egy nő orrát könyökölte szét - de minimum közmunkát adnék neki is.

sajna mindkettő seggfej meg fogja úszni "pénzbüntetéssel."

drosiii 2009.01.28. 18:07:05

Kíváncsi vagyok hogy a pool mit kezd majd azzal, hogy rajtuk van a 'nyomás'. Szerencsére ehhez egy masszív csapat lesz az ellenfél. Ha pontokat veszítenek, akkor inkább hátrafelé kéne nézegetni mert többen is kitették már az indexet ;))

crouchy 2009.01.28. 18:07:42

woland: a faszt akarom mentegetni. szerintem ilyen dolgok vannak mindig, csak nem mindig fér be a hírek közé. Ha az a téma h a gyerekek verik a tanárokat, és ez bejön a közönségnek akkor azt nyomatják. Egy fél éve vagy mikor volt egy ilyen hullám, aztán elcsendesült. Most már nem verik? És simán lehet h Robinho semmit nem csinált, csak egy hülye ribanc jó pénzért feljelentette, és akkor van szenzáció, lehet szörnyűlködni. Ezaz!

Woland 2009.01.28. 18:25:53

@crouchy:

örülök hogy nem mentegeted őket. : )

de szerinted hány olyan eset van hogy letartóztatnak egy PL (vagy akár Championship) játékost és az nem kerül be a hirek közé?

komolyan úgy gondolod van olyan hogy ez nem fér be?

azt meg nyilván nem tudhatjuk hogy csinált-e valamit is Robinho. én csak azt mondom hogy ha bűnös akkor börtönbe vele. csak sajna aki ennyire kőgazdag az mindent meg tud úszni. és még jól is jön ki belőle akkor is ha bűnös. megvesz egy pár bulvárlapot és beállitja a csajt egy kurvának és kész. a sztárügyvédek meg elintézik a többit. (nálunk is volt hasonló nem is olyan rég, ugye?)

no de reménykedjünk hogy tényleg nem történt semmi csúnyaság.

drosiii 2009.01.28. 18:47:20

kérnék szépen majd egy wigan-pool streamet (sopcastot leginkább), megnézném hogyan játszik egy olyan csapat amely bajnoki babérokra hajt(ana)

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.01.28. 18:49:23

@Woland:

hát, tőlem elég távol áll a macho logika, de ez a híres-és-gazdag-sportoló-megerőszakol-épp-arra-járó-ártatlan-lányt szcenárió soha nem tűnt túl életszerűnek.

Németh sérülésére meg már nem is tudok mit mondani.

bag 2009.01.28. 19:16:32

vannak rossz előérzeteim a mai meccs előtt...
tény, idén még nyertünk bajnokit és a Mu úgy előzött meg minket, mint gyorsvonat a vicinálist.
Nagyon nem megy sem a góllövés, sem az összjáték , sem a védelem.
Beállunk bekkelni az Anfielden?... Jézusom ne hagyj el!!!
Lehet, hogy nem is a vesekövet operálták ki, hanem vmi egészen mást? :(

bag 2009.01.28. 19:17:39

helyesen:
idén még NEM...! bocs

bag 2009.01.28. 19:53:50

1 jó hír azért van:

a félidőben vezet a Dortmund a Bréma ellen kupameccsen...

márha ez érdekel vkit :)

mann 2009.01.28. 20:17:10

A 60 kilós Robinho ahogy erőszakoskodni próbál....hát vicces :D

olil*one 2009.01.28. 20:44:35

tud vki stream linkeket (a Wigan-Pool-hoz)?

undertow 2009.01.28. 22:32:05

"Kalou meg csak pár elvetemült Kék szimpatizánsnál számít megoldásnak csatár poszton."

upsz :)
a vasárnapi meccsre is kérnénk valami hasonló epés megjegyzést, ha lehet ;)

vidimu 2009.01.28. 22:32:58

Jaj, be szépen alakul ez a Wigan-meccs! Még egyet benyomhatnának a hazaiak! :)

Ja, köszönöm a Justin tv-s linket, ha már tegnap a MU csillagos ötösét el kellett szalasztanom, mert nem találtam streamet...:(

macca17 2009.01.28. 22:33:06

kommentár nélkül a eurosport kommentátora: LIVERPOOL SUB: Benitez finally brings on Keane but OH NO WHAT IS HE DOING!!?? He takes Gerrard off. Gerrard!! The only man who scores late goals for you all the time! I give up.
én is

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.01.28. 22:34:38

@undertow:
`csába, asszittem mindenkit megelőzve tudom oltani magamat :)

vidimu 2009.01.28. 22:38:45

@macca17: mondjuk ebben teljesen igaza van a kommentátornak.
Talán Beniteznek tényleg valami mást is kivettek a kövein kívül...

macca17 2009.01.28. 22:41:23

@vidimu: ezért írtam, h én is. mármint feladom. menjen benítez a francba

crouchy 2009.01.28. 22:41:29

idióta, baromarcú, szánalmas, nem tanul a saját rohadt hibáiból, húzzon el a manchester Cityhez. megnyernénk és talán már régebben is megynertük volna a bajnokságot nélküle. seggfej

neeson 2009.01.28. 22:42:55

Igazából mi nem látjuk át a dolgokat, ő egy igazi master tactician...
Ha nem verik meg a Chelseat hétvégén, akkor hiphopp a 3 pont előnyükből mondjuk 7 pont hátrány lesz egy hónapon belül! In your face, rafa!

vidimu 2009.01.28. 22:45:23

@macca17: Azért ha nem haragudnak a Liverpoolért szorító kartársak, én ezen az eredményen egyáltalán nem szomorkodom, sőt epekedve várom azt az egyre közelebbinek tűnő jövőt, mikor a Liverpool és a Man. Utd. Anglia csúcstartóiként egyaránt 18 bajnoki címmel büszkélkedhetnek...:)

macca17 2009.01.28. 22:46:04

@crouchy: ennyire messzire nem mennék, de ennyi elég volt. tényleg menjen el. mert ok, nem mindig ő dönt az igazolásoknál, de minden szar igazolást nem lehet a vezetőkre fogni (meg az eladásokat sem). a taktikát és a cseréket pedig végképp nem foghatja senkire. pennant pl azt nyilatkozta, h senki (alig vki) érti, a játékosoktól, h mit akar benítez. és ok, rosszul esett neki, h az edző mellőzte, el is jött, meg szurkolóként nem is kell értenem, h mit miért csinál - de ez így már sok.

20LEGEND 2009.01.28. 22:46:31

...és a Wigan kapufát rúgott szabadból a 90. percben. :)

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.01.28. 22:46:41

nemtom ki ég jobban.
a Pool,
vagy én a tippversenyben?
:)

crouchy 2009.01.28. 22:49:04

@macca17: miért nem mennél? Egyértelműen látszik hogy visszafogja a csapatot. Csak árt minden egyes húzásával. Csank Jánossal többre mennénk.

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.01.28. 22:49:29

egyébként nagyon nagy kavarások mennek a klub környékén, simán benne van, hogy Benítez lépni fog. ráadásul az addig militánsan Rafa-párti helybeli szurkolók szinte egyik pillanatról a másikra, ha nem is ellene fordultak, de legalább kritikusak lettek vele szemben az első Everton meccs után.

macca17 2009.01.28. 22:50:59

@vidimu: nem persze, nincs vele baj. csak egy rendkívül előnyös pozíciót barmolt el januárban. és egy ilyen szituban ne jöjjön a pozitívumokkal, meg azzal, h nehéz a betömörülő ellenféllel szemben játszani, meg h győzni kellett volna. szar duma. és nem dumálni kell, hanem tenni érte

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.01.28. 22:52:24

Hála az égnek nem vagyok Liverpool-szurkoló (csak a MU-gyűlöletem miatt szurkolok nekik).

Az utóbbi hetek eredményeit (illetve az eredmények alakulását) látva vennem kellene egy új monitort, és drága mulatság lenne.

macca17 2009.01.28. 22:54:56

@crouchy: arra írtam, h nélküle talán már régen megnyertük volna a bajnokságot. ez nem hiszem hogy így van. de nálam most szakadt el a cérna. menjen inkább olaszországba, ott biztos imádják majd a "taktikai zsenialitásáért". mondjuk nem hiszem, h ancelottit szeretnék, most h ixeltek a genoával...

crouchy 2009.01.28. 22:54:57

@macca17: pontosan. Az a legidegesítőbb mikor meccs után úgy tesz, mintha mi sem történt volna. újabb rosz tulajdonságok: felelőségtelen, gerinctelen

vidimu 2009.01.28. 22:55:28

@macca17: De azért abba a rendkívül előnyös pozícióba oda is kellett kerülni valahogy,nem? Míg a bajnokság első felében az ilyen meccseket - bajnokesélyeshez méltóan - folyamatosan hozta a Pool 1-0-ra, ez mostanság nem jön össze. De ilyen periódusba szerintem még bármelyik csapat kerülhet ebben az idei bajnokságban. Szóval lehet itt még csavar bőven, bár én már nagyon bizakodó vagyok.

crouchy 2009.01.28. 22:55:58

macca nem azt írtam hogy már rég, hanem hogy már régebben. nagy különbség..

ken adams 2009.01.28. 22:56:49

köszönöm a játéklehetőséget :)

egyébként a tegnap spurs-győzelem nagyon kellett már, végre nem csak a big4 ellen megy a játék, hanem egy kötelező győzelem is összejött. úgy néz ki a defoe-pavjucsenko páros működőképes, bentnek jó padozást kívánok.

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.01.28. 22:57:44

végülis,
ken adams csak 4 (!!!) telitalálatot ért el ma a 6 meccsből.
vazzz
óriási GRATULA

macca17 2009.01.28. 22:59:40

@vidimu: persze. nem is ez a baj, hanem a "hozzáállása". ahogy cserél, amilyen taktikát válasz, és aztán hogyan kezeli mindezt. csak az everton ellene fa-meccsen éreztem, h nyerni akar. amúgy csak bekkelés van. hazai pályán is. na ez nemcsak butaság, de szégyenletes is. és ősszel kénytelen volt felpörgetni a csapatot, mert soxor vesztésre álltunk. és akkor nincs mit tenni, menni kell előre.

crouchy 2009.01.28. 22:59:56

pote: nem lőnnél fel gyorsan egy itt lehet szidni Benitez posztot?:) (Legyünk tekintettel a többi csapat szrukolójára is!)

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.01.28. 23:01:29

nyugodtan tomboljatok, a MU szurkerek úgysem tudnak pötyögni a röhögéstől :)

crouchy 2009.01.28. 23:02:14

amúgy a hozzáálását az az interjú szemlélteti legjobban, amelyben kifejtette (miközben ha jól emlékszem a pool vezette a tabellát), hogy ha a Mu meg a Chelsea nem lesz rossz formában, akkor a Poolnak nincs esélye megnyerni a bajnokságot, akárcsak a Valenciának. Na menjen a büdös francba..

macca17 2009.01.28. 23:03:41

hail to ken adams :)
@crouchy: úgy értettem, igen. de változatlanul nem hiszem, h így lett volna

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.01.28. 23:05:22

akkor nagyjából konszenzus van abban, hogy kezdhetünk szurkolni a Real (illetve J. Ramos) ellen? :)

crouchy 2009.01.28. 23:05:26

amúgy pote lenne egy nagy és komoly kérésem: kövi fordulóra egy legalább 7 gólos vereség jóslása a Poolnak és egy legalább hasonló gólarányú tipp a Mu javára.

kavics30 2009.01.28. 23:07:03

@pote: ilyenkor inkább zsepit ajánlanak a nemesebb lelkülettel megáldottak és nem a kést forgatják a szívekben :)
ilyen ütemben a poolnak a BL helyezés elérése is nagyon komoly gondot fog okozni, nemhogy a bajnokság megnyerése...

macca17 2009.01.28. 23:07:43

@pote: én már gyorsan apátiába süllyedtem...

crouchy 2009.01.28. 23:07:46

Van egy ötletem: minden Poolos adja el az összes ingóságát, azt vegyük meg együtt Benitezt, majd részletekben adjuk el az interneten.

davidmoyes 2009.01.28. 23:08:08

hogyaza......... Van Persie!!
Őt hol lehet szidni?

crouchy 2009.01.28. 23:08:47

@kavics30: ilyen ütemben egyértelmű hogy kiesünk.

crouchy 2009.01.28. 23:09:35

@davidmoyes: szidd inkább howardot aki guggolgatott védés helyett.

kavics30 2009.01.28. 23:13:34

@crouchy: ha ez elmúlt fordulók mondjuk a bajnokság elején lettek volna, akkor tényleg lehetne erre gondolni.
egyébként már tavaly év végén a "fura" pontvesztéseknél lehetett érezni, hogy vmi nem kerek. benitez lehet, hogy egy bráner, de már akkor sem sikerült akárcsak 1-0-ra hozni a kicsik ellen a meccseket, amikor ment a csapatnak. sajnos.

vidimu 2009.01.28. 23:17:29

Azért egy MU-Liverpool BL-döntő marha jó lenne, ha összejönne!...
Talán csak Rómában nem lennének annyira boldogok tőle.

drosiii 2009.01.28. 23:17:38

az első öt csapat 8 ponton belül. Valakinek nagyon fog fájni az az UEFA kupa... Kár, hogy nem nyert ma az Everton, mert akkor ők is beszálltak volna a versenybe :( De ha ma nem tudtak nyerni, akkor büntetésként kapjanak ki a következő meccsükön!

mann 2009.01.28. 23:33:41

Nagyon elmeccselte magát Rafa. Persze nem nagyon bánt a dolog ;)
Mióta elővezette a cetlikampányt elindultak lefelé a lejtőn.

Ma is bemutatták a Csöncsön által korábban megdícsért szép, spanyolos focit és tegnapról is komoly centerezésekre emlékezhetünk.:)

wilco 2009.01.28. 23:34:49

szemmel látható a pool játékosokon az önbizalomhiány. mikor láttuk a Mourinho féle chelsean, vagy a Ferguson féle uniteden hogy ne úgy mentek volna ki a pályára hogy hát itt bizony mi vagyunk a legnagyobb istenek. Benitez azt nem képes megérteni, hogy neki ahelyett hogy terhet rakna a játékosokra, épphogy levenni kéne azt a vállukról. emellett ha a játékosok a pálya szélére néznek, akkor nem egy győztes hadvezért, hanem egy tipikus vesztest látnak, aki csak szeretne nagyon a nagyfiúkhoz tartozni, de bárhogy is próbálkozik csak nevetségesebbé teszi magát.

davidmoyes 2009.01.29. 00:05:23

@crouchy: HÁÁÁÁÁÁT ez nem az ő hete volt, az biztos...

drosiii 2009.01.29. 00:11:37

na, ha a következő fordulóban X-el a Pool és a Chelsea, illetve nyer az Aston Villa, akkor lesz igazán komoly kis versenyfutás.. Örülnék annak, ha a végén az Aston Villa második lenne, és nagyon remélem hogy nem kapkodják szét ezt a csapatot a sztárklubok.

MU meg mindenképp nyerjen!

Ha jól számolom, akkor a Pool minden fordulóban hátrébb lép egy helyezést :))

macca17 2009.01.29. 00:48:04

bocs, de ez nem hagyhatom ki. eurosport, meccsösszefoglaló (uk.eurosport.yahoo.com/28012009/58/premier-league-wigan-liverpool-pay-penalty.html)
Liverpool had led through Yossi Benayoun's strike four minutes before half-time, but a series of bizarre tactical decisions by Rafael Benitez allowed Wigan back into the match.
és tovább
Then came Rafa's madness. Liverpool threw away their last Premier League lead in a 1-1 draw with Everton after taking off both Torres and Keane.

This time he withdrew Torres, rubbing salt into Keane's already gaping wounds by introducing Riera in his place.

Then, when Benayoun limped off, Kuyt was introduced, and forced to play wide with Babel inexplicably preferred as the lone, central striker.

Only after Mido levelled from the spot did Keane enter the fray, but at the expense of Gerrard it was too little too late and ultimately pointless as neither Lucas nor Mascherano provide the kind of attacking drive from midfield.
eközben rafa olyanokat nyilatkozik, h őrült második félidő volt. nooormális???

paulkemp · http://halfpecssquad.blog.hu/ 2009.01.29. 03:10:26

mint igaz hitü vörös ördög mit is mondhatnék... golory glory glory...

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.01.29. 09:29:11

felvettem a meccset, de a szurkolói honlapon írottak alapján nincs kedvem megnézni. állítólag szarok voltunk. sajna, ezt rég tudom, hogy így nem lehet csapatot építeni, eredményeket elérni.

azt sem bánom, ha jövőre uefa kupa és wengert akkor elzavarják a p?csába, remélem.

a roma ki fog minket verni, megy majd a magyarázkodás... :(

kroos 2009.01.29. 09:33:05

@imici77: ne már....wenger a világ egyik legjobb edzöje aki szerint milliokból bárki nyerhet Bl-t,de csapatépissel csak kevesen.Hisz valamiben,amihez ragaszkodik..és ha lehmannt nem állitják ki 2006-ban akkor most mindenki másképp itélné meg.

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.01.29. 09:36:43

@kroos:
Lehmannt a kiállítás ellenére mindenki ugyanúgy ítéli meg
;)

kroos 2009.01.29. 09:40:04

@pote: szerencs hogy tul vagyok a 2. kávémon..)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.01.29. 09:46:45

@kroos: a keretünk jelenleg középcsapati szintjére süllyesztett minket. Song pl a wigan-be nem férne be... denilson? eboue? hátul meg silvestre és gallas... majd jön vissza megmentőnek senderos... viccccccc...
Wenger: majd az áprilisban visszatérők lesznek az új igazolások...elmehet a 'csába, komolyan. vagy a pudli, vagy mi: jövőre uefa kupa lesz.

ui: 1-0nál henry ziccer...nah, ott ment el:(

davidmoyes 2009.01.29. 10:40:03

@imici77: Nálunk már évek óta szarból folyik a várépítés.
Pontosabban ennyi pénzünk van, ezek a lehetőségeink.
Sőt, évek óta felülteljesít a gárda. Hiába na, olajsejk nélkül nem megy.. :)

Lencse. 2009.01.29. 11:01:13

Lemaradtam, mit csinált megint a jó Rafa?

wilco 2009.01.29. 11:10:06

Lencse, csak a szokásos, lehozta Torrest, iksznél meg Gerrardot is. no és a végén megfejelte egy ilyen nyilatkozattal.

"The second half was a crazy game and when it is a crazy game you cannot control things.

When he was pressed as to what was the crazy element of the second half, the Spaniard refused to comment.

No I am disappointed with a number of things but no, the Wigan approach I will not talk about them," he added.

It has happened in the last three games. They have something in common I don't like. I know why but I cannot say anything."

mi lenne ha egyszer mondana is valamit?...

ZenZo 2009.01.29. 11:53:09

Ehh, hülye patakoztatáshiány, hát nem volt elég eső mostanában?! :)

Na mind1, szóval nem láttam 1 meccset sem, a sajátunkból elcsíptem kb. 12 percet, az meg nem sok. Kalou duplázott, helyes. Ezzel 2-0, végre újra behúzzuk ezeket a meccseket, már 4 meccses nyerő szériában vagyunk :) Míg a Pool ezzel az x-el már hárommeccses nyeretlenségi sorozatban, így már második pozició a miénk. Külön öröm, hogy az Arsenal is bukott, úgy hallom igazságos döntetlen született ott is, bár a végén pár percre wigan és everton szurkoló is voltam.

Jó szoros a bajnokság, ken adamsnek grat, én bízom benne, hogy a ManU jó formája sem tart örökké (sőt, lassan elkezdhetnének pár pontot eldobni).

Hétvégén Pool-Chelsea, huh. Attól félek, hogy a senkinek sem jó x lesz a vége.

wilco 2009.01.29. 12:33:43

@ZenZo:
dehogynem, Manchesterben elég nagy öröm lesz az iksz után ;)

pepe11 2009.01.29. 13:33:19

@wilco: Ha a MU megverné az Evertont nem lenne olyan eredmény vasárnap aminek ne örülnék.

pepe11 2009.01.29. 13:36:52

@wilco: Elég fájdalmas lehet a vesekő, ha ilyen erős fájdalomcsillapítókat kap, hogy ennyi értelmetlen hülyeséget hord össze.

wilco 2009.01.29. 14:00:40

@pepe11: való igaz, ráadásul jó mérce is lesz az everton meccs. most láttuk a poolt ellenük kétszer, az arsenalt egyszer, nagyon kiváncsi vagyok mi mire leszünk képesek ellenük.

United82 2009.01.29. 14:04:16

@ZenZo:
"én bízom benne, hogy a ManU jó formája sem tart örökké (sőt, lassan elkezdhetnének pár pontot eldobni)."

Ha az eredményekből indulunk lehet hogy úgy tűnik jó formában van a United, de az igazság az hogy most kezdünk csak formába lendülni, az elmúlt 3hétben már volt 3jó félidőnk (chelsea elleni második,Spurs és Derby elleni első) és most ez a WBA meccs, azonkívül szenvedés volt a felső fokon:) Szóval szerintem csak most jön a java:)

ZenZo 2009.01.29. 14:41:33

@Rooney82:
No igen, a ManU-Chelsea előtt én is azt mondtam, hogy ezt a MU-t idegenben egy x-re minimum kell hozni. Aztán mi lett belőle... Más kérdés, hogy ennek nagyrészt oka a dilettáns Chelsea játékosok (és edző) balfaszkodása is, de 3-0 az 3-0, ilyen már régen volt... WestBrom kiütés. Ha kettővel ütitek majd az elmarad meccsen a Fulhamet, már a gólkülönbségünk is ua. Szóval szerintem a kezdeti beragadás után a Manchester igenis jó formában van. Idénre SAF lekopírozta JM 1-0-jait, meg is lett a cleansheet rekord, miegymás. Első helyen álltok -1 mérkőzéssel. Miez, ha nem jó forma?

Az, hogy a mutatott játék egyelőre elmarad a kívánalmaktól, betudható a sok sérültnek. Azért most nektek is bőven kijutott, mint nekünk az idény elején.

Stabil a hátsó sor, és elöl is van kraft. Míg a Chelseanél a szokásosan beton védelem mostanság meccsenként átlag 1 gólra van kalibrálva, elöl meg van két érdekesség. Az egyik egy formáját még mindig kereső Drogba, aki játékban jóval többet mutat, mint csigazabáló társa, aki nem tudja felfogni, mi az egycsatáros játék lényege, pedig eddig azért sírt, mert nem ott játszhat, ahol most kéne, hogy játszon. Előre tolt ékként többet kóvályog a szűrő poszton, mint bárki. Támadáskor jól megfigyelhető, gyakran 6 (azaz hat!) játékos áll a pályán előtte. Eddig fosta a gólokat, de most már azt sem.

Lényeg a lényeg, én még nem dobtam el végleg a bajnoki álmokat, de ehhez sok köze van a tegnapi győzelemnek és a többi eredmény alakulásának is. Ha teszem azt mi játszunk döntetlent, és most nem a második helyen állunk, akkor én is itt szitkozódnék azon, hogy erről a negyedik helyről már sosem állunk fel. A gárda masszív, de most megint valami eszetlen spórolásba kezdtünk, s eladtunk két kiváló játékost a padról (Bridge, Carlo), ami pedig eddig sem volt hosszú. Elég egy durvább sérülés AC vagy Cech részéről, s a szezon kuka. Nincs nekem sok bajom Hilarioval vagy Ferreiraval, csak az eladott kettő azért egyel magasabb színvonalat képvisel ebben a focinak nevezett játékban. Nincs JC és nincs Essien, Maloda olyan amilyen, Anelka-Drogba egyelőre semmi, néha azt sem értem, hogy tartunk ott, ahol... :)

Jo_Jo 2009.01.29. 16:02:43

@Rooney82: csak csatlakozni tudok, tényleg most jöhet a java :) Azt hittem Rooney sérüléses visszaveti majd a csapatot, de hogy nélküle is ilyen jó formába lendül a csapat az már valami! "Szegény" Fergienek jó kis dilemma lesz amikor visszatér majd Rooney, mert Tevez is egyre jobb, Berbaról nem is beszélve, de ezek édes gondok :)

wilco 2009.01.29. 16:32:22

@ZenZo: én azt gondolom hogy a chelsea-pool-arsenal kritikája hogy a united vezeti a bajnokságot. nem akarok nagyképű lenni, de nagyjából 60%ot nyújtottunk idén, talán Rooney82 is erre célzott. nem tagadom, jó adag szerencsénk is volt, bár az utóbbi időben se a chelsea, se az arsenal nem panaszkodhat a késői gólokat illetően, a poolnak meg ősszel volt ilyen sorozata. az utóbbi meccseken kezd igazán kijönni hogy mit akart Fergie idén, remélem ez sokáig ki fog tartani.

crouchy 2009.01.29. 17:03:04

nah mostmár egy nappal később lehiggadva: olcsó bérgyilkosok telefonszámának nagyon tudnék örülni.

Woland 2009.01.29. 17:06:10

Gosztonyi András éppen Angliában turnézik! : )

Egy általában nagyon megbizható norvég fórumról:

"HUNGARIAN - It's the kid who was with Newcastle last week but opted to leave them. Shrewd judge. Name of Andras Gosztonyi."

Woland 2009.01.29. 17:07:05

ja, hogy tisztában legyünk: most a Tottenham-nél került szóba a neve. : )

adja isten!

wilco 2009.01.29. 19:25:38

@Woland: hát a spurs (és a többi nagy) utóbbi évek ifikinevelési mutatóját nézve én inkább abban bizom hogy valami kis csapathoz fog menni.

Woland 2009.01.29. 19:41:46

@wilco:

nem tudom pontosan hogy érted ezt. rengeteg fiatal van nálunk most is. a kezdőben szinte minden meccsen van egy-két 20 év alatti (ha éppen nincs akkor csereként jönnek), 21 évesekkel meg Temzét lehet rekeszteni. Gosztonyi is 19 lesz már nem? Jól meglenne Bale-lel, Gunterrel, Taarabtal etc.

persze nem fog begyalogolni a kezdőbe az tuti - de egyetlen PL-csapatnál sem lenne ez másként.
süti beállítások módosítása