Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - Serie A, 20 giornata

2009.01.24. 03:47 _benito

Hivatalosan is letudtuk 2008-at. A zergebaszó hideg ellenére átlépünk a 2009-es tavaszi szezonba, amit úgy fogunk emlegeteni, mint azt az évet, amikor… negyedszer nyer zsinórban az Inter? A masszív semmi zseniális ragozásával is odaér a Juventus? A Milanban tobzódó zsenialitás felülkerekedik az itt ugyancsak nagy mennyiségben jelen levő töketlenségen? Egyelőre minden a szánk íze szerint alakul, nem dőlt el a félidőre semmi, tehát már most jobb a szezon, mint a tavalyi volt, ha pedig a befutót is lehetne überelni, akkor azt kérnénk szépen, igen. Az első fordulóban nagyon jó játéka volt a Juventusnak Firenzében, az igazán balszerencsés pontvesztés után lehet visszavágni, hatványozottan igaz ugyanez az augusztusban a Bologna ellen pofára eső Milanra, és nincs okunk feltételezni, hogy ne lenne megint jó meccs a déli derbi. Tovább oson a Genoa (jelenleg kettővel a Milan, öttel a Juve mögött állnak), ideális ellenfelet fogad az Inter, és egyből az első tavaszi fordulóban megütközik a kiesés két legfőbb esélyese. Kitavaszodott, örvendjünk!

Juventus-Fiorentina 2-1
A szezon egyik legjobb játékát egyből az első fordulóban eldurrantotta a Juve, Firenzében ez egy Mellberg elbambulást követő Gilardino-gól miatt csak egy pontot ért. Azóta a Juventus kikecmergett egy gödörből, és szó nélkül pofán ver mindenkit, aki szembe jön, a firenzeiek viszont az első játéknap óta hullámoznak teljesen kiszámíthatatlanul. Sem a BL-ben, sem a Serie A-ban nem tudnak sem egyenletesen jók, sem egyenletesen szarok lenni, mindig pont akkor váltanak lépést, amikor az ember már kezdene hinni az egyikben.
A torinói betonvédelem két fontos szereplője is eltiltott, elsősorban Sissoko hiánya lehet feltűnő, vele ugyanis 12 hasznosan megtett kilométer is eltűnik, de Molinaro is hiányozni fog (mik vannak…). A Juve óriási szerencséje, hogy a nagy sérüléshullám a két legfontosabb játékost, Del Pierót és Amaurit eddig elkerülte, ez pedig garancia arra, hogy legalább egy gólt fog lőni Ranieri aktuális csapata. Az már szinte szót sem érdemel, hogy a héten szó volt a 18 éves Nocchi bevetéséről a kapuban.
Ha ez is elég lesz a győzelemhez, az egyrészt azt jelenti, hogy Gilardino még keresgéli tavaszi formáját, és hogy Mutu jobban hiányzik, mint gondoltuk. Valahol a Kuzmanovic-Melo-Montolivo hármasban lesz a baj egyébként a Fiorentinával, mert a védelmük és a kapusuk teljesen rendben van (a bekapott 17 védhető álláspont), és a csatárokkal sincs gond. A Juventus pedig hajlamos elfeküdni keresztben a középpályán, ezért ha bármi meglepőt akarunk látni, akkor Prandelliben kell bíznunk, hogy kitalál valamit.
A torinóiak ott vannak az Inter nyakán, az említettől kaptak ki utoljára – jó régen -, és a Fiorentina elleni meccs mindig külön jelentőséggel bír, úgyhogy ez innen hazainak látszik. Pedig kellene a Violának is nagyon, jelenleg nincsenek BL-helyen, és mögöttük egy győzelmen belül van a Lazio és a Roma is, egy rosszul elkapott tavaszi rajt lenullázhat mindent.

Napoli-Roma 2-2
Hamsik jobban fog hiányozni (két meccset kapott) innen, mint Cicinho onnan, de a hazaiaknak ez most nagyon kell. Előzött a Genoa, a Chievo elleni vereséget illik valami emlékezetessel feledtetni, a két csapat pedig egyébként is hajlamos emlékezetes meccseket játszani. Legutóbb a Roma simázott a San Paolóban, most visszatérhetnek a sérültek a jó formában lévő csapatba. Lehet, hogy Spalletti eldönti a Baptista-vitát?

Inter-Sampdoria 1-0
…raised questions about Inter’s ability to dominate the championship and Mourinho’s understanding of Italian football.” Ilyen kegyetlen a média, bizony. Elég 4-5 rosszul sikerült meccs, és az első helyen álló csapat máris válságban van. Hogy komoly-e a baj, azt valószínűleg nem a genovaiak ellen fogjuk tudni lemérni, a Sampot múlt héten saját szurkolói füttykoncertje kísérte az öltözőbe.

Bologna-Milan 1-1
Amikor arra céloztunk múlt héten, mennyire nem ér semmit a döntetlen a hárompontos rendszerben, arra gondoltunk, hogy a Bologna kilenc meccse (az isteni balláb öltözőbe toppanása óta) veretlen, mivel azonban csak kettőt nyert meg közülük, négy pontra van a kiesőktől. A Milant nem tudjuk hova tenni, talán ez a meccs majd segít.

Lazio-Cagliari 1-0
A Juve ellen nem mutatott sokat a Lazio, a vendégek viszont óriási formában vannak, és nem csinálják össze magukat senki ellen. Ennek ellenére a rómaiak ezt most nem csak azért fogják behúzni, mert ott akarnak maradni a tűz közelében, hanem azért is, mert két pontra feljött a seggükbe a városi játszópajtás.

Reggina-Chievo 2-1
Beppe Pillon a hétvégi ellenfél padján élte pályafutása legszebb napjait, amikre a mostaniak nyomokban sem hasonlítanak. Régen szajkózzuk, a kieső csapatokat az különbözteti meg az éppen bennmaradóktól, hogy emezeknek jobbak a csatárai. A Chievo legjobb támadója Pellissier 3 fával, a Reggináé Corradi (bizonyám!) 8-cal, bennük több bizalmunk van valahogy.

Genoa-Catania 3-1
Azt mondtuk, oson a Genoa, pedig már többről van szó ennél: ott trappolnak a dobogó környékén, és eszük ágában sincs lassítani. Visszatér Milito, aki Jankoviccsal és Scullival olyan pofás külsőt kölcsönöz a tavaly szedett-vedettnek tűnő csapatnak, hogy nem is ember, aki nem szurkol nekik legalább egy kicsit (régen látott miatow sporttársat kivéve).

Palermo-Udinese 2-0

Marino állása a tét, mi nem bízunk benne, hogy az utolsó pillanatban megmenti teljesen fogalmatlannak tűnő csapata. Ha a Palermónak az volt eddig a baja, hogy Miccolinak nem volt társa, akkor most meg kell lovagolnia az uruguayi Cavani jó formáját, ebben pedig benne foglaltatik az Udinese legyűrése is.

Siena-Atalanta 1-1
A hőstett után jönnek a dolgos hétköznapok, nem is lesz belőle diadalmenet. A középmezőny már masszív részén álló vendégek egy pontra jók lehetnek az ugyanennek a fertálynak a hátsó részében veszteglő Robur ellen.

Lecce-Torino 1-0
Egyikért sem lenne olyan marha nagy kár, az a nagy helyzet. És egyikük megy is. Szerintünk.

408 komment

Címkék: olasz üveggömb serie a

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr37898888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Azazello007 2009.01.26. 13:45:41

mitt akartok én ismerek ojan inteligencs srácokat akik j-vel írják a papagályt mégis naggyon okosok.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.01.26. 13:49:50

@nalazo: el kell raboltatni a bíró hozzátartozóját

giacinto 2009.01.26. 14:07:32

egy szóval sem írtam hogy nem volt sima a milan-győzelme, meg is lepődtem rajta. 4 rúgott gólos győzelmeket nem kell megmagyarázni, kivéve ha az Interről van szó, mert ott az is csalás, ugye.

láttam zambrotta 11-esét, szerintem egyszerűen nekiszaladt az előtte álló védőknek.

giacinto 2009.01.26. 14:10:16

A Reggina meg meglépte a jó öreg Zamparini-trükköt: edző kirúgva, régi edző visszahívva.

Marinot bezzeg nem basszák ki, 11 meccs alatt szerzett 3 pont után. Amióta kiszoptak az Intertől, csúnya nagy padlót fogtak, pedig akkor még elsők voltak.

Calogero 2009.01.26. 14:46:50

Ha valaki szereti a statisztikákat, na meg az olasz focit; daje.blog.hu/2009/01/26/lerantjuk_a_leplet_megmutatjuk_melyik_a_legerosebb_bajnoksag sorry az offért

Romanista 2009.01.26. 14:49:58

@Mr.AT: Hamár off, és pontokba szedjük

1. ez egy blog,nem az angolkirálynő fogadása,van etikett, iratlan,vagy csak én nem láttam tök mindegy szerintem ebbe nincs sok szó a helyesírásról
2. a helyesírás nem műveltség,hanem igényesség kérdése. ha nem érdekel mert gyorsan beírom hogy papagály,attól még nem leszek bunkó. illetve ezzel 1 ien felületen mérni h k mennyire művelt sztem vmi eképesztö boloncság.
ha érted,érted,ha irritál szóljbe a helyesírási hibáért,de ne mond meg erre alapozva hogy hülye vagyok-é vagyse.

na részemről ennyit erről

Itáliainagysándor 2009.01.26. 15:09:13

@Romanista: Nem akarok közbeszólni csak egy kicsit szúrja a szemem az, hogy ha valaki magyarul ír egy fórumra és a helyesírást nem tartja műveltségi kérdésnek, hanem igényességnek az számomra abszurd és a kulturálatlanság netovábbja.

Félreértés ne essék nem szoktam más helyesírásába belekötni, csak egyszerűen irritál, hogy valaki egy kihalófélben lévő nyelvet ily módon semmibe vesz.

Na, ennek megértése a műveltségi kérdés.

kukonyalori 2009.01.26. 15:10:43

Off.:

Srácok, ezt nem hiszem el. Az utóbbi időben, itt már nem esik szó arról, hogy ki, milyen szép gólt lőtt, vagy milyen zseniálisat húzott egy edző. Csak arról, hogy les volt, tizenegyes volt ki kellett volna állítani. Mindez olyan alázó a másikat lenéző stílusban, óvodás színvonalon, hogy rosszul vagyok tőle.

Én azért kezdtem olvasni ezt a fórumot, mert szellemes sziporkázó stílusban remek meglátásokat olvashattam a fociról. Még egymásnak való beszólásokban is a humor dominált nem pedig a lenézés, és az intolerancia.

Picit empatikusabbnak kéne lennünk egymással. Több humor érzék. Szellemes provokációkra, meg szellemesen kéne riposztozni, nem pedig a tiédet is színvonalon.

On

micz 2009.01.26. 16:27:35

Off

Oké. szerintem pl. a humorérzék egy szó. ;-)

On

Romanista 2009.01.26. 16:35:27

@micz: nekem sokat többet jelent a humorérzék mint egy szó. :D

micz 2009.01.26. 16:42:43

Nekem is persze! Viszont igaza van kicsit kukorinak, nem kéne itt anyáznunk, persze az interesek tehetnek erről is! XD

WallyB 2009.01.26. 17:41:19

Nah, jól elment a téma, dobok egy képbe illőt. Adriano-t három meccsre eltiltották... kérdésem csak egy marad: és a Samdoria könyökösök?

www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=1078850

WallyB 2009.01.26. 17:42:38

Persze ez most úgy hangzik, mintha helyes lenne, hogy ő ütött... és akkor az első gólunk is kamu... innentől kezdve fel is tehetjük a szokásos lemezt.

Gabez 2009.01.26. 19:00:47

Na most volt Zambo esése, szépen megette a spori, nemhiába gyakorolta edzésen ;)

Adrianonak meg 5 meccset kellett volna adni, a hülyéje...olyan, mint a Milanos haverja, isznak és könyökölnek. Menjenek a Citybe!

Gabez 2009.01.26. 19:01:36

Mármint a tvben volt...

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.26. 19:02:11

@Gabez: Antialkoholista az úr? Mer' ha nem, akkor hagyjuk már ezeket az alkoholt vádakat ;-).

Gabez 2009.01.26. 19:10:06

@popp: épp vörösbort kortyolgatok...;)

Adrianot majd eladják Aquilaniért és minden oké lesz délen is :)

Romanista 2009.01.26. 19:24:17

@Gabez: :D biztos hogy kiléptél a EA Manager 2002-ből?

Klárensz 2009.01.26. 19:57:49

@Gabez: Adrianonak ki az a Milanos haverja,aki iszik és könyököl? Ha csak annyit írtál volna, hogy iszik ,akkor Ronaldinhora gondoltam volna, de így sokkal kacifántosabb az ügy, hogy még könyököl is.

Gabez 2009.01.26. 20:00:57

@Klárensz: nem akarlak én kiábrándítani...majd vki más elmeséli :)

Kicsit frusztráltak a srácok, ez van, megesik. Dinho padozott a hétvégén?

Klárensz 2009.01.26. 20:05:18

@Gabez: Arra gondoltál, hogy a padon könyököl Dinho? :)))

kukonyalori 2009.01.26. 20:13:17

@micz: Jogos. A humorérzék egybe írandó. Mégis a jelentése csak fontosabb, mint a vonatkozó "etikett" :-)

giacinto 2009.01.26. 20:37:01

dinho is 3 meccset kapott a kupában. adrianoé meg minden volt csak ütés nem, szépen eltolta magától a védőt amikor próbált előre törni a szögletnél. nevetséges hogy a sampdoriások semmit nem kaptak, muntari vérző fejjel ment le. szeptemberben meg őt 3 meccsre meg eltiltották, mert meglegyintette Tedescot, remélem szerdán számol vele :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.26. 20:51:07

@Romanista: Interesek Championship Managerrel játszanak. :) Ahol a Parmaval 3 BL-t nyertem zsinórban, Mindössze 2 vereséggel (azt is a hevertől szenvedtem el, akit simán kivertem, ő Milannal volt :D )
@giacinto: Az Internél már a gondolat sárga lap lesz, a csúnya nézés pedig piros. :)

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.26. 21:06:15

@Great Cornholio: Látod-látod, a lelked mélyén te sem az Internek drukkolsz ;-).

calcio_di_rigore 2009.01.26. 21:20:55

@giacinto: ütés volt az, nem kicsit.
Hülyének azért ne nézz már mindenkit.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.26. 21:21:23

@popp: Elvből nem játszok topcsapattal, hát hol lenne az izgalom. :) a 2000/2001-es cm-el a Lazio-val vertem el a világot. :))

Romanista 2009.01.26. 21:35:35

@Great Cornholio: ami ugye akkor nem volt regnáló olasz bajnok. jade. hoppá,bocsi :D

@calcio_di_rigore:
nem néz hülyének senkit. én is láttam már Adrianot élőben ő az ajtót is balfelütéssel nyitja.

bár az egyébként "kéccségtelentény" hogy a Sampból minimum Sammarconak járna a két három meccses pihi.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.26. 22:21:48

@Romanista: Megint más a játék, és más a valóság. :)
A CM-ben Bonera, Ferrari, top 10 all time védő. :)))

drani 2009.01.26. 22:34:32

Skacok,
Nesta edzésbe állt jupihé! Reméljük nem sérül le megint.

Romanista 2009.01.26. 22:40:54

@Great Cornholio: ohohóó hát az nem sokat jelent ám. az aktuális bajnok a köv szezonra kifutó játékban mindenkit gyak! alap szabály!

de abban feltétel nélkül adok igazat hogy a lazio sose volt nagy.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.26. 22:47:50

@Romanista: Az egy dolog, az a játék is statokból áll. Tehát más csapatok, Inter Juve, Milan játékosainak úgyis jobb a statja egyénenként. Így a játék nem csapatjátékot néz, hanem emberstatot. De iszonyat nagy volt még a Bundesliga Manager, olyan 94-95 környékén. Mennyit nyomtam a Brémával, Klaus Allofs meg a barátai. :DD

LevyASR 2009.01.26. 22:58:35

Scusa!
nem lesz új post?

Mr.AT 2009.01.26. 23:01:01

@LevyASR: Nem. :-) Beni közkívánatra kiszedte a Juvét gyalázó szókapcsolatokat a cikkből, de így nem maradt semmi. :-)

Dr Zoidberg 2009.01.26. 23:07:11

Hehejj, a Bundesliga Managerrel én is sokat nyomtam akkoriban. Nekem egy "magyarított" változat volt meg: Az összes szöveg magyarvolt, és minden csapatnak az eredeti német volt a címere, de a csapatok át voltak írva az akkori NB1, 2, 3 csapataira, nevestül, játékosállományostul, mindenestül. Kurvavicces volt. :)
Jaés természetesen kivétel nélkül mindig a Siófoki Bányásszal voltam.

danesdzsu2 2009.01.27. 00:15:52

A Bundesliga Manager nagy volt, én a Drezdával voltam mindig.
Great Cornholio: az FM jobb, persze ezt interesek nem tudhatják:P
Kivéve, ha 01/02-vel játszol, de az lehet tévedés is.:D

kroos 2009.01.27. 07:48:14

tényleg ezt mondta José?

- Az első scudettótokat (2006) a fehér asztalnál kaptátok meg a calciopoli után, egy évvel később meg azért nyertetek, mert nem volt ellenfeletek. A harmadikat meg csak az utolsó meccs utolsó percében húztátok be, szóval egy sz.r csapat vagytok...

kroos 2009.01.27. 07:50:18

A Cm 2001/2002 a lazio volt a legerösebb csapat,Crespo évenként kb 50 gólt lött.
neste mihajlovic stam hátul..simeone,sztanko..lopez...
ennél erösebb talán csak a roma volt ahol ha samuelt egyedül hagyod hátul akkor se kapsz gólt.

Gabez 2009.01.27. 08:24:10

@Mr.AT: közkívánatra? mit nevezel köznek? maradhatott volna simán ;)

Hispan07 2009.01.27. 08:57:19

a CM 01/02-re konkrétan már nem, de arra emlékszem, hogy egyszer vmikor az időtájt 9 órányi újra játszásomba került, hogy a Milannal úgy verjem meg a Romát (Batistutával, Samuellel, Tottival, Montellával, Cafúval meg a többi sátáni ivadékkal) idegenben, hogy közben a Juventus ne nyerjen otthon a Parma ellen - és így bajnok legyek. Végül egy kapus leránt - piros+11es kombóval induló meccsen sikerült, de már örülni se tudtam, csak görcsösen markoltam az egeret és guvadt szemekkel meredtem a monitorra :)

azóta is nagy manager fan vagyok (FM és Hattrick rulez), de soha többé nem játszottam újra meccseket :)

kroos 2009.01.27. 09:05:37

Ez nem igy megy.Vagy sose játszol ujra vagy igen.Olyan nincs hogy csak egyszer...Abban a roma gusztustalanul erös volt.Még Delveccio is 20 gol felett lött.Aki ködurva volt még abban az RVN.
Meg Alex. Farnerud.

Romanista 2009.01.27. 09:28:01

a legjobbak a manager játékokban az amikor egy teljesen no name valakit elrejtenek és ha az elején olcsóért megveszed simán 99es lesz egy éven belül. most nem jut eszembe ilyen névről de voltak egy páran

@kroos: azt mondják ő nem mondta viszont pereli az újságokat akik leírták.

Hispan07 2009.01.27. 10:14:05

@kroos: addig rendszeresen újrajátszottam a fontos meccseket, azóta megtértem és nem teszem - nyugodtan hidd el, van ilyen :)

van is már vagy 5 bukott BL döntő és legalább ugyanannyi éppen hogy csak nem bajnoki cím a zsebemben. meg egy kínos kiesés az Albinoleffével, amikor sikerül 2 darab meccset nyernem a Serie A-ban :)

kroos 2009.01.27. 10:26:59

@Hispan07: én se szeretek top csapattal játszani,max egy leverkusen,vagy everton.sokmindent átéltem már de a legutobbi tottenhammal elért bajnoki cimemet azt hiszem nem fogom tudni felülmulni:)
Szöv.kap-ként meg képtelen vagyok VB-t nyerni....az a következö quest.

giacinto 2009.01.27. 10:28:41

Ha már OFF:

Maxim Tsigalko volt a legjobb benne, full szar statokkal, igaz 20-as befejezése volt, de lőtt 40-50 gólokat Interben, rendszeresen el lehetett vinni alacsony ligákba is.

Most is játszom vele, idei szezonra frissített adatbázissal, Hellas Veronával kezdtem C1-ben, 0 pénzzel. kapásból leigazoltam egy öregfiúk válogatottat szabadlistáról (Fiore, Tacchinardi, Davids, Giannicheda, Denilson, Luizao, Adani, Westerveld) és persze azonnal feljutottam B-be, ahol bepróbáltam még pár kölcsönfiatalt (Filkor, Slavkovski, Dellafiore, Cardacio) és 13 pont előnnyel ezt is nyertem, most jutottam fel A ligába, jött Lavezzi, Cruz, Biava, Campagnolo, Balotelli, Recoba ingyen.

Vediamo, Vediamo.

giacinto 2009.01.27. 10:30:07

mindez természetesen a CM 01-02-ben, frissitett keretekkel, adatbázissal.

krysal 2009.01.27. 10:30:51

@Romanista: ezt ismerem, így csinált a PSV-vel gólkirályt az akkor 17 éves Huntelaarból cimborám..:)
Nem baj, a bajnok a Feyenoord lett, velem:)

Hispan07 2009.01.27. 10:47:28

@kroos: én alapból a Milannal osztom, ott az FM 08 óta rendesen követelnek, kb mindent nyerni kell, különben arrivederci. mondjuk ma is könnybelábad a szemem a 2010/11-es csapattól: Felipe - Andreotti, Marzoratti, Breno, Chiellini - Kaká, Miguel Veloso, Fabregas, Rosina - Bojan, Pato :)

kihívás kategóriában meg ott a Fradi és a BL-be jutás (legutóbb az Olympiakosz lőtt ki a 3. körben 3-2 es összesítéssel, pedig Stark Peti nagyot játszott . na majd jövőre:)), a Newcastle és a 4-be jutás (az FM 2007-ben sikerült, utána nyertem velük BL-t, máig se értem hogy, bajnokságban 8. lettem :)), az Albinoleffe és az A-ba jutás - és mint fentebb utaltam rá, az ott megragadás :)

@giacinto: ez tényleg jó volt a CM-ben: lehetett kiöregedő arcokat vinni a kiscsapatokba. ma már az új FM-ben ilyen nincs: a Fradival MINDENKIT megkörnyékeztem, akár havi 40e Eurót is kínáltam, de lófasz se jött, inkább visszavonultak :(

@Romanista: ilyen titkos szupersztárok körében meg Emanuele Calaio, Fausto Rossini és Giacomo Cipriani ugrik be. vmi iszonyat volt, mivé váltak jó kézben egy-két év alatt

giacinto 2009.01.27. 10:50:15

jó hát nyilván a Verona még harmadligásként is vonzóbb célpont egy öreg játékosnak (heti 26 ezer euróig tudtam fizut adni) mint egy hulladék magyar bajnokság, emiatt is lehetett könnyebb dolgom

Hispan07 2009.01.27. 10:57:20

pedig a Fradival robogunk a zsinór harmadik bajnoki címért és küzdünk a BL-ért :) de amúgy jah, jogos. viszont a 09-ben még nem próbáltam alacsonyabb osztályú külföldi csapatot, nem tom ott mi a helyzet most

kroos 2009.01.27. 11:08:56

Rossini COMMANDINIVEL AZ ATALANTÁBAN mi kemények voltak...+doni,dabo,és az öreg Carrera.

kroos 2009.01.27. 11:17:41

és itt Robben volt a legerösebb.
Azt hiszem még a Groningen játékosa volt,de már elöszerzödésben a psv-vel.berakni playmakerbe+free role+long shots meg ilyenek......

Romanista 2009.01.27. 11:27:46

@kroos: a jó öreg Commandini...

a no name kategóriában meg volt valami egyiptomi csóka a CM nemtom hányban, na ő potom pénzért ment bárhova 87ről indult asszem. simán felment 95re akár egy év alatt is és soha nem sérült meg.

ejjj urak,délután elő kell keresnem ezeket a játékokat,mert annyit dumáltunk itt össze...

giacinto 2009.01.27. 11:29:24

plusz volt vami eszeveszetten jó középsővédője is az Atalantának, nem jut eszembe a neve, segits már kroos. vmi fabio volt talán a keresztneve, majdnem Samuel szinten tolta. szélsőhátvédnek meg Zauri, simán alapembere volt a válogatottnak.

meg volt egy Tieme Klompe nevű holland gyerek, na ő is kb Samuel-i szinten mozgott a játékban, őt ismeritek?

Mr.AT 2009.01.27. 11:46:05

Őszintén irigyellek bennetek a problémáitokért! :-)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.27. 11:47:35

Mi a haverral együtt játszottunk többnyire ott nem csaltunk, mert élveztük, ha a másik szív. :)

Amúgy én (mi) a 2003/04-el nyomtuk főleg az jobb. A beépített csalások, De la Cuesta kolumbiai védő alapból a legbrutálabb már 1x évesen is. Toledo World class right winger, 20 gyorsi cselezés. Todorov a bolgár gólgyáros. Cerci a 16 éves sztár. Ezeket megveszed bármelyik csapatba elmennek 6 milkából megvan. :) Anelka a csodacsatár aki a meccs után 102 %- fittséggel jön le. :)

ja és az idény felénél ingyen igazolható Deco és Bastürk. A Parmaval ezek után a 2. évben, egy Frey , Junior, de la Cuesta, Ferrari Bonera, Robben Deco, Bastürk, Toloedo Adriano, Gilardino kezdővel. :)))

kroos 2009.01.27. 11:47:39

Tieme Klompe--DDDDDDDDDDD
MINDIG megvettem.
atalantában azt hiszem..carrera,bellini,zenoni,pinardi,espinal,saudati,dabo..én is felrakom basszus..

kroos 2009.01.27. 11:48:53

@Great Cornholio: de la Cuesta az utéhez is eljött..bierofka,kapo?

Romanista 2009.01.27. 11:51:52

@Great Cornholio: TOODOROV az mekkora egy bug! az életben nem jutott volna eszembe! kösz!

avenger13 2009.01.27. 11:53:20

zarate és pandev a bayernben?

szép is lenne, de ulit ismerve, max az egyik jön, az is csak akkor ha nem kérnek érte több mint 20 millát. :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.27. 11:55:12

@kroos: Saudati jó gyerek, de nálam Kapo nem vált be. Toledo, az aki eléri van der meyde szintjét a játékban mint AMR. Csak olcsóbb. Na meg Pazzini.
Tőlem de la Cuestát 50 milkáért akarták megvenni. A Képükbe röhögtem .:PP

kroos 2009.01.27. 12:17:15

a 98-as cm-ben meg bakayoko volt az isten...

sh4d0w 2009.01.27. 13:54:11

Megírhatnátok, CM01-02-höz hol van aktuális adatbázis-frissítés...

Comandini + Seva verhetetlen csatárduó volt, idényenként 40-45 gól között vállaltak ők ketten. Volt két egymást követő idényem, amikor a bajnokságban és a BL-ben is az Atalanta volt a kihívó - mert persze a Milan uralta mindkét trónt! Az első BL-cím a hollandusok által belakott Barca ellen jónehéz volt, vagy 8. visszajátszásra sikerült őket megfékezni...

kroos 2009.01.27. 13:56:56

www.champman0102.co.uk/forum/forumdisplay.php?f=10
a következö a februári lesz.
Ez a legjobb,a legreálisabb.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.27. 14:49:45

@kroos: Engem a CM 03/04 érdekelne, patchek adatbázisok v mik hogy frissüljön. :)
Arról tudsz valamit? thx

kroos 2009.01.27. 15:16:10

@Great Cornholio: Játszottam vele de maradtam a 01-nél.Sajnálom abban nem tudok segiteni.De biztos van updtate.Szét kell nézni...

sAp 2009.01.27. 16:01:09

a bugok közül a nagyszerű freddy guarin volt a kedvencem,aki a 05-06os fmekben kb a világ legjobbja volt 1 év után (habár most már a portoban van,szóval lehet lesz belőle vmi).a legújabban meg axel witsel,aki alapból 19 évesen olyan kb mint messi (oké hogy a belga bajnokság legjobbja de azért...).
meg RvN volt kemény még asszem a 2006ban,egyszer 49 góllal lett bajnoki gólkirály,kb 35 évesen.
jó látni hogy sok az időmilliomos nst-olvasó:)

kroos 2009.01.27. 16:03:25

RVN a 2001-esben volt a legnagyobb.Sose sérült meg,és a gólátlaga mindig közel 1/meccs volt.

ASRM 2009.01.27. 16:04:00

_benito, ne csigázz minket tovább! (ez milyen hülye szó)

Mr.AT 2009.01.27. 16:14:49

@ASRM: Szerintem megtalálta a levágott lófejet az ágyában, amit küldtem neki, s amin egy Juve címer volt és a "Csak okosan!" felirat. :-)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.27. 17:58:28

@ASRM: Már kész van fel is tette az új cikket, csak kihúzta belőle az összes olyat, ami negatívan érinti a csapatokat. :)

giacinto 2009.01.27. 20:54:19

@kroos: én is ezt az oldalt ismerem, onnan szedtem a frissítést.

giacinto 2009.01.27. 21:00:07

megvan vazze. Fabio Rustico. iszonyat jó védő volt, annak idején a világverő Interemben alapember volt.

Taribo West az elején ingyen, Okoronkwo, Hofland, NDiaye, JoeCole, Brozek... nosztalgia.

meg persze edzőnek azonnal Giorgos Pomaski. :))

kroos 2009.01.27. 21:24:35

Rustico..hát persze..a két szélen meg zenoni,zauri,...
Pomaski. meg még mindig jó.
alan smith-nek mennyi 20-asa volt...

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.01.27. 22:17:54

Gazzetta szerint Del Piero és Zanetti nem játszanak holnap. Jobb térd és jobb boka a bűnösök. Meg Trezeg kispados lesz, talán.
news

Mr.AT 2009.01.27. 22:44:32

@mbemba: Már meg sem lepődöm, még két alapember. Qrva yo, tényleg. Ha Alex is kiesik, nem tudom, mi lesz, már az is csoda, hogy ott vagyunk, ahol, ezzel a toldozott-foltozott ificsapattal, amelyik állítom még két egymás utáni meccsen nem tudott ugyanabban a felállásban játszani. Kész.

calcio_di_rigore 2009.01.27. 23:31:56

@Mr.AT: Ne sírjunk. Azért van Amauri, Giovinco, Iaquinta és Trezeguet, hogy megoldják. És mostmár elvileg mind a 4 bevethető. Alex meg pihen egy kicsit.

Ipa 2009.01.28. 00:04:22

Adriano eltíltása jogerős. És még minket segítenek a bírók? Nem akarok felesleges vitákat, de ez nem korrekt döntés.
Forza Inter!!!

Count Adyn 2009.01.28. 00:10:22

@Ipa: De az. Megnézték videjón, ütött és aljasan, ami jár az jár. Örülj hogy spori nem látta mert piros és oda a gólszerző:D

Mr.AT 2009.01.28. 00:25:08

@calcio_di_rigore: Meglátjuk. Trez fél éve labdát sem látott, Iaquinta meg Giovinco meg kb. ketten együtt nem játszottak 90 percet bajnokin...

Mondjuk ideje volt, nyilván, miért pont ez a kulcsemberünk ne dőlne ki.
Nem ezen az egy dolgon akadtam ki, félre ne érts, hanem a folyamaton. Miért muszáj, hogy legalább 10 játékosunk az egész szezonban sérült legyen? F*sz kivan, de tényleg.

Hispan07 2009.01.28. 10:03:39

nem bántás, de jellemző mikor nincs új poszt:
- amikor a Juve úgy nyer, h szabályos gólt nem kap meg az ellenfél
- amikor az Inter egyetlen gólszerzőjét utólag ütésért tiltják el
- amikor a Roma idegenben tol 3-at a Napolinak
- amikor a Milan Beckham góllal és szép játékkal nyer végre
és a többiek... :)

_benito · www.nst.blog.hu 2009.01.28. 10:35:43

@Hispan07: tudom, hogy csak viccelsz, és nem gondolod komolyan.

kézi vb van, egyszerűen szétszakadok, de még ma kint lesz a beharangozóval együtt. még a meccsek előtt, úgy értem. :(

bocs,tényleg.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.01.28. 10:52:41

@Mr.AT: Így alighanem hosszabbat játszik Giovinco és megmutatja mi mindent tud.
Szerintem sokat tud és előbb-utóbb meg is mutatja.

Hispan07 2009.01.28. 11:48:21

@_benito: amikor ráérsz, tényleg nem cseszegtetésnek szántam, teljesen egyértelmű, hogy a meló az első

sempreLippi 2009.01.28. 13:11:39

nincs ma del piero, se zanetti

sempreLippi 2009.01.28. 13:12:25

upsz lemaradtam bocsi :)

Calogero 2009.01.28. 13:25:59

Nem Benito elől szeretnék bárkit is elhoppolni (ő úgyis sokkal jobb :-), de ha valakit érdekel a cikk daje.blog.hu/2009/01/28/serie_a_21_fordulo_beharangozo ,akkor várom szeretettel, üdv

Mr.AT 2009.01.28. 14:02:25

@Calogero: Ez szerintem nem egy elegáns dolog.

@mbemba: A próféta szóljon belőled. Magunk közt szólva nagy tétben mernék fogadni, hogy nem Giovincot játszatja majd - sztem Iaquinta kezd Amauri mellett, és Trez (ha játszhat és bejön egyáltalán, akkor) csereként jut majd szóhoz.

Calogero 2009.01.28. 15:26:59

@Mr.AT: lehet igazad van, bár szerintem ez nem verseny, én csak azt szeretném, ha minél több szó lenne e témáról, ehhez próbáltam valamit hozzá dobni én is. De, ha ez gáz volt, akkor ezúton is bocsánat, többé nem teszem. Peace

giacinto 2009.01.28. 15:47:33

@kroos: Mondjuk Smith a rohadt sok 20-asával sem vo,t egy nagy szám, legalábbis nem volt egy stabil megbizható játékos. legalábbis nálam sosem lett azzá.

Este Forza Inter, de ki fogunk kapni, van egy olyan sanda sejtésem. Ne legyen igazam, és lőjjünk egy 5-öst!

Védelem közepe necces lesz...

Ricsman - HóStrucc 2009.01.28. 16:05:30

@Ipa: miért mondja ezt mindig a sértett, büntetett (jogosan) csapat drukkere hogy:
nem fair, bántanak minket, nem segítenek, így-úgy-mézes-mázos, ... féltett, védtelen pici prünytőkéim.. hát bánt a csúnya bíróbácsi :D

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.28. 16:29:39

@giacinto: Éppen ezért nem a védelmet, védekezést kellene erőltetni, hanem felállni úgy amiben legalább 2 azaz kettő darab támadó középpályás van. :)
süti beállítások módosítása