Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - Serie A, 20 giornata

2009.01.24. 03:47 _benito

Hivatalosan is letudtuk 2008-at. A zergebaszó hideg ellenére átlépünk a 2009-es tavaszi szezonba, amit úgy fogunk emlegeteni, mint azt az évet, amikor… negyedszer nyer zsinórban az Inter? A masszív semmi zseniális ragozásával is odaér a Juventus? A Milanban tobzódó zsenialitás felülkerekedik az itt ugyancsak nagy mennyiségben jelen levő töketlenségen? Egyelőre minden a szánk íze szerint alakul, nem dőlt el a félidőre semmi, tehát már most jobb a szezon, mint a tavalyi volt, ha pedig a befutót is lehetne überelni, akkor azt kérnénk szépen, igen. Az első fordulóban nagyon jó játéka volt a Juventusnak Firenzében, az igazán balszerencsés pontvesztés után lehet visszavágni, hatványozottan igaz ugyanez az augusztusban a Bologna ellen pofára eső Milanra, és nincs okunk feltételezni, hogy ne lenne megint jó meccs a déli derbi. Tovább oson a Genoa (jelenleg kettővel a Milan, öttel a Juve mögött állnak), ideális ellenfelet fogad az Inter, és egyből az első tavaszi fordulóban megütközik a kiesés két legfőbb esélyese. Kitavaszodott, örvendjünk!

Juventus-Fiorentina 2-1
A szezon egyik legjobb játékát egyből az első fordulóban eldurrantotta a Juve, Firenzében ez egy Mellberg elbambulást követő Gilardino-gól miatt csak egy pontot ért. Azóta a Juventus kikecmergett egy gödörből, és szó nélkül pofán ver mindenkit, aki szembe jön, a firenzeiek viszont az első játéknap óta hullámoznak teljesen kiszámíthatatlanul. Sem a BL-ben, sem a Serie A-ban nem tudnak sem egyenletesen jók, sem egyenletesen szarok lenni, mindig pont akkor váltanak lépést, amikor az ember már kezdene hinni az egyikben.
A torinói betonvédelem két fontos szereplője is eltiltott, elsősorban Sissoko hiánya lehet feltűnő, vele ugyanis 12 hasznosan megtett kilométer is eltűnik, de Molinaro is hiányozni fog (mik vannak…). A Juve óriási szerencséje, hogy a nagy sérüléshullám a két legfontosabb játékost, Del Pierót és Amaurit eddig elkerülte, ez pedig garancia arra, hogy legalább egy gólt fog lőni Ranieri aktuális csapata. Az már szinte szót sem érdemel, hogy a héten szó volt a 18 éves Nocchi bevetéséről a kapuban.
Ha ez is elég lesz a győzelemhez, az egyrészt azt jelenti, hogy Gilardino még keresgéli tavaszi formáját, és hogy Mutu jobban hiányzik, mint gondoltuk. Valahol a Kuzmanovic-Melo-Montolivo hármasban lesz a baj egyébként a Fiorentinával, mert a védelmük és a kapusuk teljesen rendben van (a bekapott 17 védhető álláspont), és a csatárokkal sincs gond. A Juventus pedig hajlamos elfeküdni keresztben a középpályán, ezért ha bármi meglepőt akarunk látni, akkor Prandelliben kell bíznunk, hogy kitalál valamit.
A torinóiak ott vannak az Inter nyakán, az említettől kaptak ki utoljára – jó régen -, és a Fiorentina elleni meccs mindig külön jelentőséggel bír, úgyhogy ez innen hazainak látszik. Pedig kellene a Violának is nagyon, jelenleg nincsenek BL-helyen, és mögöttük egy győzelmen belül van a Lazio és a Roma is, egy rosszul elkapott tavaszi rajt lenullázhat mindent.

Napoli-Roma 2-2
Hamsik jobban fog hiányozni (két meccset kapott) innen, mint Cicinho onnan, de a hazaiaknak ez most nagyon kell. Előzött a Genoa, a Chievo elleni vereséget illik valami emlékezetessel feledtetni, a két csapat pedig egyébként is hajlamos emlékezetes meccseket játszani. Legutóbb a Roma simázott a San Paolóban, most visszatérhetnek a sérültek a jó formában lévő csapatba. Lehet, hogy Spalletti eldönti a Baptista-vitát?

Inter-Sampdoria 1-0
…raised questions about Inter’s ability to dominate the championship and Mourinho’s understanding of Italian football.” Ilyen kegyetlen a média, bizony. Elég 4-5 rosszul sikerült meccs, és az első helyen álló csapat máris válságban van. Hogy komoly-e a baj, azt valószínűleg nem a genovaiak ellen fogjuk tudni lemérni, a Sampot múlt héten saját szurkolói füttykoncertje kísérte az öltözőbe.

Bologna-Milan 1-1
Amikor arra céloztunk múlt héten, mennyire nem ér semmit a döntetlen a hárompontos rendszerben, arra gondoltunk, hogy a Bologna kilenc meccse (az isteni balláb öltözőbe toppanása óta) veretlen, mivel azonban csak kettőt nyert meg közülük, négy pontra van a kiesőktől. A Milant nem tudjuk hova tenni, talán ez a meccs majd segít.

Lazio-Cagliari 1-0
A Juve ellen nem mutatott sokat a Lazio, a vendégek viszont óriási formában vannak, és nem csinálják össze magukat senki ellen. Ennek ellenére a rómaiak ezt most nem csak azért fogják behúzni, mert ott akarnak maradni a tűz közelében, hanem azért is, mert két pontra feljött a seggükbe a városi játszópajtás.

Reggina-Chievo 2-1
Beppe Pillon a hétvégi ellenfél padján élte pályafutása legszebb napjait, amikre a mostaniak nyomokban sem hasonlítanak. Régen szajkózzuk, a kieső csapatokat az különbözteti meg az éppen bennmaradóktól, hogy emezeknek jobbak a csatárai. A Chievo legjobb támadója Pellissier 3 fával, a Reggináé Corradi (bizonyám!) 8-cal, bennük több bizalmunk van valahogy.

Genoa-Catania 3-1
Azt mondtuk, oson a Genoa, pedig már többről van szó ennél: ott trappolnak a dobogó környékén, és eszük ágában sincs lassítani. Visszatér Milito, aki Jankoviccsal és Scullival olyan pofás külsőt kölcsönöz a tavaly szedett-vedettnek tűnő csapatnak, hogy nem is ember, aki nem szurkol nekik legalább egy kicsit (régen látott miatow sporttársat kivéve).

Palermo-Udinese 2-0

Marino állása a tét, mi nem bízunk benne, hogy az utolsó pillanatban megmenti teljesen fogalmatlannak tűnő csapata. Ha a Palermónak az volt eddig a baja, hogy Miccolinak nem volt társa, akkor most meg kell lovagolnia az uruguayi Cavani jó formáját, ebben pedig benne foglaltatik az Udinese legyűrése is.

Siena-Atalanta 1-1
A hőstett után jönnek a dolgos hétköznapok, nem is lesz belőle diadalmenet. A középmezőny már masszív részén álló vendégek egy pontra jók lehetnek az ugyanennek a fertálynak a hátsó részében veszteglő Robur ellen.

Lecce-Torino 1-0
Egyikért sem lenne olyan marha nagy kár, az a nagy helyzet. És egyikük megy is. Szerintünk.

408 komment

Címkék: olasz üveggömb serie a

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr51898888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IronRock 2009.01.24. 07:52:02

benito, Chiellini és Camoranesi játszik majd? Mert ha igen, talán meglehet a győzelem, ha viszont ők se lesznek ott, már az X-nek is örülnék ezzel a középpályával...

_benito · www.nst.blog.hu 2009.01.24. 10:07:24

@IronRock: zanetti nagy tesztje következik. én úgy tudom, egyikük sem, de ez mind tegnapi info.

és ennél sokkal nagyobb baj, hogy nem is látom a meccset. :(

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.24. 10:08:12

Ebben a szezonban a negyedik helyért folyó csata lesz érdekes, mivel úgy tűnik a Scudettora nem lesz esélye a Romának.

A déli derby szerintem is döntetlen szagú, bár úgyfest a vártnál hamarabb térhet vissza Totti a Sao Paoloban.

A Juve-Fiorentina meccset szintén iksz-re (X) venném, annál is inkább, mert szerintem Jovetics sporttárs megfelelően pótolhatja Mutut, a Juve eltiltitottja és sérültjei viszont hiányozhatnak.

sempreLippi 2009.01.24. 10:08:56

senza Chiellini, senza Camo.
viszont így (molinaro hiányában) végre valahára minden bizonnyal játszik de ceglie.
iaquinta visszatért a padra és buffon áll a kapuban.

nekem mindenesetre rossz előérzetem van, x lesz és nyerni fog az inter.
ne legyen igazam.

giacinto 2009.01.24. 10:21:41

valljuk be azért hogy szoros befutót leginkább a juve-szurkolók szeretnének, mert az azt jelenti hogy végig ott tudnak maradni, amin igazán meglepődnék, továbbra is tartom hogy erőn felül teljesítenek még mindig.

giacinto 2009.01.24. 10:31:14

Remélem Adriano szerzi azt az egyet, ha ennyi lesz. az utóbbi meccseken kezd futballistára hasonlítani. a primaverából meg újabb gyémánt került elő, név szerint Davide Santon. jobb hátvédként a bal oldalon debütálni egy Roma ellen, jól játszva.

_benito · www.nst.blog.hu 2009.01.24. 10:36:26

@giacinto: egyelőre ez vitán felül így van, de ha lesz egyszer csak jobbszéle (+neadjisten bal is) a csapatnak, akkor reálissá válik az elvárás - főleg mert az inter sincs nagy formában.

@popp: jovetics tényleg jó, de még nem lőtt gólt (az utolsót nekünk vágta a puskásban).

*Fata* 2009.01.24. 10:40:22

Ajjaj, de ha Ibra nem játszhat, hogy lesz meg az az utolsó percben rúgott, lesgyanús gól?

giacinto 2009.01.24. 10:48:32

valóban, ibra rengeteg utolsó perces lesgólt lőtt már idén? sorold.

Ronaldinho megint nem szerepel az előzetes kezdőben. ennyi, fél év kellett neki hogy kijátssza magát :))

giacinto 2009.01.24. 10:49:36

Hamsik nélkül simán nyerhet a Roma Nápolyban.

WallyB 2009.01.24. 11:02:52

Megint kezdődik... "utolsó perces lesgól", oké, megesett. Mással is. Lesz is még. Másnak is. Ennyit tudsz hozzászólni? Karcsú.

Szerintem az Inter megint szenvedve fog nyerni (már, ha nyer), ne legyen igazam. A Juve hozza a meccset, mert most - talán - lendületben vannak, egyébként meg mindenképpen kell egy csapat, amelyik erőn felül teljesít (tavaly a Roma, most a zebrák - és igen, tudom, negyedik éve az Inter - muhaha), hogy éles maradjon a bajnokság.

Milanhoz nem tudok mit hozzáfűzni, viszont én nem tennék nagy pénzt arra, hogy a Cagliari kikap a Laziotól. Szimpatikus csapat, csakúgy, mint a Genoa.

Calogero 2009.01.24. 11:05:30

Molinaro hiánya szerintem nagyobb előny a Juvénak, mint hátrány.. Hamsik nélkül talán nyer a Roma, a Chievo is jó lehet akár egy döntetlenre, miután hétközben pont csatárposzton erősítettek (Makinwa), de azért a Reggina tényleg jobbnak tűnik

kroos 2009.01.24. 11:14:43

@dino vercotti: kössz nagyon jó a video..

drani 2009.01.24. 11:52:28

és ennek már 15 éve

*Fata* 2009.01.24. 12:23:26

@giacinto: mondandóm lényege az lett volna, hogy az ő hiányával jelentősen romlottak az inter esélyei... Nem jött át, semmi baj. Feladom. Ez már tényleg egy Juve fórum. Kár.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.24. 12:27:27

Jó a video Dino. Főleg az akkor a Fio padján ülő Ranieri és a Del Piero korabeli frizurája figyelemre méltó.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.24. 12:31:50

@_benito: Mondjuk a kézi miatt jól le is maradunk a Juve-Fioról.

füligjimmy77 2009.01.24. 13:24:46

@dino vercotti: Kösz a videót. Ravanellinek már akkor több ősz hajszála volt, mint Ranierinek, Viallinak már akkor se volt egy se :) . Na, ez ragadta meg igazán a figyelmemet.

Count Adyn 2009.01.24. 13:33:58

Én meg barátnőzés miatt maradok le:D bár ha megkérdi mit nézzünk ma este lehet felvetem hogy mit szólna egy másfél órás olasz drámához:D

tibor2 · http://e-karpatalja.blog.hu 2009.01.24. 13:35:41

"Bologna-Milan 1-1" Na a Milan nem a kedvenc csapatom, de csak legyőzi azt az alpári Bolognát!

Mr.AT 2009.01.24. 14:01:16

@Calogero: Molinaro hiánya az egyik legnagyobb hiánya a Juvénak, érdemi helyettes nélkül. Fél éve még mki röhögött Sissokon meg Molinaron, aztán szép csendben a legfontosabb játékosok közé nőtték ki magukat, megbízható és stabil teljesítménnyel, és a mindkettőre jellemző elnyűhetetlenül sok futással. Hogy szurkálódjunk is kicsit, bármelyikük többet fut, mint a teljes mostani Milan középpálya... :-)

Amúgy pont múltkor tettem fel az elméleti kérdést: ki az a szélső védő, aki 1. Juve-szintű, beérett játékos, nemzetközi tapasztalattal, 2. megfizethető, 3. a Juve el tudná hozni, 4. és ugye lényegesen jobb, mint Molinaro?
Na ugye, hogy nem olyan egyszerű...

Mr.AT 2009.01.24. 14:15:29

@_benito: A cikk teljesen korrekt. Ami a Fiorentinát és a középpályáját illeti, én Montolivot továbbra is a lilák egyik legfontosabb láncszemének tartom, a nagy sztárok árnyékában szerintem ő az egyik legveszélyesebb pont. Remélem ellenünk nem tud majd villanni.

@dino vercotti: Grazie, dino, ezt tényleg nem lehet megunni.

2009.01.24. 14:17:40

Én nem eröltetném ezt az "erőn felűli teljesítést", mindenki küzd aki nem sérült az miért erőn felűli?, és a felépülő játékosokkal kiegészülve egész nagy sanszot adok a juvénak hogy befogja az intert.
Cinkes ez a meccs, de sztem egy jól irányzott szabadrúgással, vagy egy Amauri fejessel eldöntik a derbit.

_KingJack_ 2009.01.24. 14:38:56

Hello!
Szerintetek a mennyi esélyem van nyerni a tippmixen?
Barca-Numancia (0-1) - hazai
Bologna-Milan - vendég
Mallorca-Valencia - vendég

ötszörös pénz lenne ha mind3 bejön:)

giacinto 2009.01.24. 14:47:34

@Mr.AT: Clichy.

@*Fata*: akkor miért nem azt irtad elsőre is? helyette irtál egy baromságot, ami "nemjöttát".

@tibor2: már hazai pályán sem sikerült...

giacinto 2009.01.24. 14:54:39

hopp, Buffon benyögte, hogy ő bizony elmenne a Cityhez nagy lóvéért.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.01.24. 15:06:30

@_benito: Hogy Kuzmanovics-Felipe Melo-Montolivo hármasban van a galiba az lehet, de szerintem Melo egészen jó játékos. Szóval, ahhoz a poszthoz nagyon jó. Szerintem a válogatottba is eljuthat. Uff! Megmondtam:)))
Montolivo sajna egyszer nagyon, máskor meg nagyon.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.24. 15:43:48

@_KingJack_: Tulajdonképpen semmi. :)

Reméljük ma este Buffon visszatérése alkalmából potyázik 1-2 nagyot. :)

IronRock 2009.01.24. 15:48:47

@VÉ: Pont ez a bajom a Juve-val hogy vagy Alex bever egy szabadot, vagy Amauri befejel egy pontosan érkező beadást. Nagyon mást eddig ritkán mutattak (jó a Milan elleni szép volt), és csak ezzel nem lehet bajnokságot nyerni. Vagy ha mégis, akkor az a Serie A nagy kritikája...

ericcartmen 2009.01.24. 16:05:44

"két pontra feljött a seggükbe a városi játszópajtás."
Csak egy pontra vagyunk a laziotól

Mr.AT 2009.01.24. 16:17:59

@giacinto: Clichy?
Szerintem egy cseppet sem tapasztaltabb és megbízhatóbb, mint Molinaro, sőt. Feltörekvő fiatal, pont úgy, mint az olasz, s Molinaro legalább alkatilag is védő-játékos, jó hasznát vesszük az ellenfél szögleteinél, 16os körüli szabadjainál.

A mai Arsenalban meg kb. az egyetlen épkézláb védő, akivel hosszú távon lehetne számolni, szóval amúgyis kétlem, hogy elengednék.

slobodan 2009.01.24. 16:57:02

@giacinto: Te vagy nagyon sokat ittál, vagy vetítesz folyamatosan.

Ibráhim-ovics, nem játszhat eltiltás miatt, most vajon ki szerez lesgólt a fekete kékeknek?

giacinto 2009.01.24. 17:03:01

köszönjük emese. iszom szavaidat.

_benito · www.nst.blog.hu 2009.01.24. 17:21:13

slobodan, nyugalom. ez előzőt kiszedtem, nem szeretnék többet.

IronRock 2009.01.24. 17:50:21

"The bianconeri will be without Sissoko and Moliaro (both suspended after having exceeded the yellow cards limit) as well as the usual injured players namely Chiellini, Camoranesi, Tiago,Trezeguet, Salihamidzic, Zebina and Manninger."
Hát így rohadt nehéz lesz....Tiago nem hiányozna, a többiek viszont igen. Ranieri meg lesz annyira töketlen hogy Giovinco-t most se fogja kezdetni, max. csereként....

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.24. 18:22:01

@slobodan: Aki mindig is szokott. Olasz és van és 2 tagból áll a vezetékneve.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.24. 18:24:24

@giacinto: Amúgy az Inter 1. lesgólját Maicon szerezte, és volt lesen, míg a Roma ellen Samuel volt lesen, tehát ő volt szabálytalan. Sajnos azt veszem észre, hogy a Juve drukkerek nehezen emésztik meg hogy náluk Ibra fos volt, míg nálunk jó.

füligjimmy77 2009.01.24. 18:40:29

@Great Cornholio: Hászerintem Ibra jó vót a Juvéba is, csak másképp. Ott Treze volt az első számú gólfelelős, de ha jól emlékszem, eIbra adott egy rakat gólpasszt, nem mellékesen az akkori Juvénak egy pöttyet mintha meggyőzőbb lett volnaa játéka. De ez rég vót, tán igaz se vót....

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.24. 18:49:32

@füligjimmy77: Amennyire meg tudom ítélni, gördülékenyebb volt a Juve játéka Ibra előtt és után. Ami a tavalyi Del Piero és treze gólmennyiségében is megmutatkozik.

_alerob 2009.01.24. 18:52:41

"Pont ez a bajom a Juve-val hogy vagy Alex bever egy szabadot, vagy Amauri befejel egy pontosan érkező beadást. Nagyon mást eddig ritkán mutattak (jó a Milan elleni szép volt), és csak ezzel nem lehet bajnokságot nyerni. Vagy ha mégis, akkor az a Serie A nagy kritikája... "

Érdekes eddig rendre szenvedtek a Juve ellen. Ha belő
Alex egy szabit és Amauri meg fejel az pont 2 - 0. Én majd a Bl 8ik köre után nézném meg ki fogja kritizálni az olasz csapatokat.

slobodan 2009.01.24. 19:04:51

@giacinto: Nem baj Erzsó, örülök, hogy iszod!!!!
@_benito: Szerintem giacinto folyamatos hazugságai sem idevalóak.

Mr.AT 2009.01.24. 19:17:16

@füligjimmy77: Ibra pont Capello idején játszott nálunk, sztem semmivel sem volt gördülékenyebb akkor a játék (pedig összehasonlíthatatlanul erősebb volt az akkori keret), mint most.

Ez nem elsősorban Ibrán múlt, hanem Capellon.

Mr.AT 2009.01.24. 19:22:24

Az estére készülődve nézem amúgy ezt a Reggina-Chievot, hát mi ne mondjak, nem csoda, hogy ezek ketten 14-14 ponttal a sereghajtók...szerintem egyik sem Serie A szintű jelenleg.

A Makinwa-nak meg volt annyi esze, hogy otthagyta a Laziot ezért a Chievoért? (Múlt héten ellenünk még a Lazio kispadján ült, most meg látom, hogy bejön csereként.) Hiányzik neki egy klassz Serie B-s gólkirályi cím, vagy mi ebben a kihívás? :-)

IronRock 2009.01.24. 19:36:47

@_alerob: meg a Juve is szenvedett sok csapat ellen. Amit múlt héten előadtak a Lazio, vagy korábban a Siena ellen pl, de korábban is voltak szenvedős meccseik. Most a rakás sérültet nem hozom fel, pedig közülük (Tiago-t kivéve) a többiek biztos játszanának legalább csereként (Chiellini és Camoranesi kezdőként, meg talán Treze is). Szóval ez a keret többre lenne hivatott, kérdés az hogy ezt Ranieri ki tudja-e hozni belőlük...

MirwaisJanan · http://mindenaminem.blog.hu/ 2009.01.24. 19:39:56

@IronRock:
A juventusnál ez szinte már tradíció. igazából senki nem tud olyan évadot mondani az elmúlt 12-13 évben (ennyi ideje figyelem őket), amikor a juve lenyűgőzen, már-már dreamteambéli időket visszahozva játszott. lippi még tudott egy kis stílust adni a csapatnak, de ranieri sosem lesz akkora isten mint Marcello. ez van, ezt kell szeretni. márpedig amíg hozzák az eredményeket, én örülök. és ha ezeket az eredményeket nagyban del piero szállítja, akkor már tényleg kuss van:)

MirwaisJanan · http://mindenaminem.blog.hu/ 2009.01.24. 19:47:17

@Mr.AT:
Molinaro olyan mint Puyol a Barcelonában. Nem egy nagy durranás a srác, de elképesztő szíve van, ami ráadásul fekete-fehér (a spanyol esetében ugye gránátvörös kék színezetű). Kicsit úgy van vele az ember mint egy kurva ronda barátnővel. nem szép, nem szép, de legalább senki nem happolja el előlünk.
Egyébként most nincs olyan szélsővédő, aki jönne is, és nemzetközi tapasztalattal is rendelkezne. talán maldini.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.24. 20:00:25

@Wilbur23: Érdekes hasonlat, ez a szép meg csúnya nőkről. :)
Én úgy ismertem, hogy fiam, mit választol. Tortát, amit megosztol másokkal is, vagy egy nagy darab szart, amit egyedül eszel meg. :)

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.01.24. 20:07:31

@Mr.AT: Makinwa megpróbál lendületbe jönni. A Lazióban mostanában nincs hiány csatárokban.
Lesz még ő kezdő a Serie A-ban. Méghozzá Veronában, tavasszal is, ősszel is!:)))))
Egyébként régebb is szerették volna a Chievóhoz vinni.

_benito · www.nst.blog.hu 2009.01.24. 20:10:59

véleményre nem szól a filter, csak a céltalan személyeskedést irtjuk. szerencsére nincs sok dolgunk.

Mr.AT 2009.01.24. 20:18:57

@Wilbur23: Maldini. :-) Igen, őt alighanem könnyen el lehetne hozni, amúgysem kötődik a jelenlegi csapatához. :-)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.24. 20:25:42

@Mr.AT: Akkor már javier Zanetti, ő alapból jobb szélső. :)

De lehetne Roque Junior, minden megvan benne a felsoroltak közül és minden oldalra optimális. :P

Mr.AT 2009.01.24. 20:35:12

Buffon úgy néz ki ebben a tökfekete szerkóban, mint Darth Vader maszk nélkül. :-)

Mr.AT 2009.01.24. 20:54:56

MEEEKKOORA gólpasszt adott már Alex...! :-) Marchisio meg meglőtte az első gólját a nagycsapatban. :-)

giacinto 2009.01.24. 20:55:56

a regginára asszem keresztet vethetünk.

mit akarnak így hogy a "kötelezők legkötelezőbbjét" is elbukják.

slobodan 2009.01.24. 20:56:55

@giacinto: Most már értem miért beszélsz badarságokat Erzsó!!!

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.24. 21:07:09

Bizony bizony, egy szép góltól fosztottuk meg a Fio-t jogtalanul, pedig megjósoltam a Buffon bakit, ami be is jött, de a partjelző korrigált.

Ja az elején milyen állta volt mikor a mezénél fogva rántották le Santana-t és kifele szabad volt. :)

legalább tudom, hogy Fülöp milyen drukker.

slobodan 2009.01.24. 21:13:23

@Great Cornholio: nem annyira elvakult mint te. minden csapatnak vannak olyan meccsei ahova fújnak, szóval maradjál magadnak.

Mr.AT 2009.01.24. 21:14:50

Jovetics ezzel a fejjel mindenképp dobogóesélyes lenne egy Soltész Rezső hasonmás-versenyen. :-)

Mr.AT 2009.01.24. 21:18:30

Alex micsoda zsugákat szór egész meccsen... :-) Marchionni ezt mondjuk berúghatta volna, pláne, hogy ismételhetett...

Papp Sanyi 2009.01.24. 21:20:31

@Great Cornholio: De a kommentátor biztosan állította, hogy az nem les... Megmutatták még vagy 2x akkor meg lapult, mint szar a fűben. Írom ezt AS Roma drukkertként, felbaszta az agyamat, hogy arra nem képes, hogy belássa, ha hülyeséget beszél!

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.24. 21:20:53

@slobodan: Miért talán les volt? Nem elvakultság kérdése. Ja ha már tegnap regeltél, inkább ne szólj be.

slobodan 2009.01.24. 21:23:56

@Great Cornholio: Ja, hogy te regelés időpontja alapján veszel számításba valakit? Szánalmas vagy kisgyerek, szánalmas!!!! Les volt, de minden meccsen lehetne ilyen kérdéses szituáción veszekedni, csak te arra sem vagy méltó. Amúgy régóta olvasom a blogot. De amit az előbb írtál no comment szánalom kategória!!!!

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.24. 21:26:18

_benito: kérnék egy kis eltiltást erre a nagyon okosra.

slobodan 2009.01.24. 21:27:16

@Great Cornholio: Ja, hogy ez így megy?????
Majd meglátjuk;)

keshudioo 2009.01.24. 21:28:03

@Great Cornholio: vagy csak elnézte, most már mondta ő is, hogy beragadt egy védő...

különben az Internek két (ha nem egy) meccsenként van min. 1 lesgólja :)

egyébként sziasztok

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.24. 21:28:36

@slobodan: Nagyon nem tudsz érdekelni, úgyse húzom fel magam rajtad. Azért mert ez egy Juve blog, nem vagy több itt senkinél.

slobodan 2009.01.24. 21:29:32

@Great Cornholio: Ugye a szánalmast nem tartod annak, akkor cáfold meg, hogy miért nem.
Szerintem felesleges itt hepciáskodnod ráadásul úgy, h ki akarsz egy blogot közösíteni.

Na megyek bulizni, recskázz tovább a blogra, ha már nőd nincs és szombaton más dolgod sincs.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.24. 21:30:01

@keshudioo: Teljesen igazad van, az Inter leseinek számával, hacsak az utolsó 4 meccset nézed, kupa és bajnokságot egyaránt, Pontosan annyi az átlag. :)
De még így is látványosan jobb, mint a Juvéé. :)

_alerob 2009.01.24. 21:31:33

@Great Cornholio: neked a "Juventus" és a "csalás" szó eggyesítése az életcélod? erre van erekciód? De most szünetbe mondta, hogy JOGOS volt a gól. Mindegy.... nem zavar csak kicsit :D

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.24. 21:32:03

@slobodan: LOL, kinőttem a bulizós korból, ugyanis rég voltam tinédzser. Buliznom sem kell menni, hogy nőzzek. Saját magad égeted be, nagyon LOL. :DD

slobodan 2009.01.24. 21:32:14

@Great Cornholio: Tudod, ha mondasz valamit akkor vállald fel a következményeit. Te nem ilyen vagy, melyik csapatnak is szurkolsz?????? Amúgy én nem Juve szurkoló vagyok csak megpróbálom opcioniálisan látni a dolgokat veled ellentétben és a zöld asztalon szerzett bajoki címeddel.

Na off, pápá

_alerob 2009.01.24. 21:33:13

ja azt kihagytam, hogy az inter játsza a legszebb a legjobb focit a világon.... xdddddddddddddddd

slobodan 2009.01.24. 21:33:29

@Great Cornholio: a 90 éves nagymutter is kicsap a hámból:D:D:D Valóban szégyen vagy, szégyen, érvek nélkül!!!!!!

dzolutan 2009.01.24. 21:33:42

címszavakban: gól volt, 11es nem, Grygera vaddisznó, Ceglie bal@sz!

giacinto 2009.01.24. 21:34:02

összegezné vki ennek az agyoniskolázottnak az eddigi értelmes mondanivalóját, valószínűleg egy betűnek köze nem volt a focihoz, de amúgy tök jó hogy itt van. kezdek gyanakodni hogy ki lehet :))

a meccsről inkább nem mondok semmit...

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.24. 21:34:54

@_alerob: Álljunk meg egy pillanatra!
1. Épp nem nézem szünetet.
2. Nem volt les, ugye? Akkor?
3. Kesudió írta, hogy az Inter "csak" lesgólokat lő nem?
Én arra reagáltam.
Tehát ki szólt be először a másiknak?
Szerintem nem én kezdtem, és tény mi tény, a Juventusnak segítettek nem? Azért, mert a Juve szurkeszeknek nem tetszik, ha én, v valaki más szembesíti őket, azzal, hogy megint bírói segítséget kaptak, attól még megkaták. (megint)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.24. 21:36:46

@giacinto: Nem mertem leírni a gondolataimat vele kapcsolatban, mert még szeretnék sokáig itt maradni szeretetreméltó, szurkolótársaimmal. :)

Itáliainagysándor 2009.01.24. 21:36:47

@Great Cornholio:
Álljunk meg egy pillanatra:D

Te ezért mennyi cerkát nyalogattál el, hogy ilyen benfentes vagy?:D:D:D:D

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.24. 21:38:19

@Itáliainagysándor: Szembesítettek már azzal, hogy nem én vagyok Grétsy László, szóval tippelj, hogy ki vagyok. :PPP

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.24. 21:40:05

@Itáliainagysándor: Amúgy IP-re kéne szűrni, az izgisebb lenne. Rögtön kiderülne, kinek az álnickje volt. Lehet, hogy regelek egyet és Juve szurkolónak adom majd ki magam. :P

Itáliainagysándor 2009.01.24. 21:41:27

@Great Cornholio: Tudod, nem érdekel, hogy ki vagy, teljesen más volt a kérdés, olvasd el figyelmesen, ha eddig nem sikerült megértened.

Amúgy te tényleg erre izgulsz, hogy várod a Juvéval szembeni kétes ítéleteket és felemlegesd? De most komolyan, nem bántásból, de így jön le és nem csak nekem.

Itáliainagysándor 2009.01.24. 21:42:51

Ez egy kolis ip. Haver bepróbálna téged élőben, vállalod?:D:D:D:D
Itt röhögünk az elvont kis jellemeden, beteg vagy, kezelhetetlen, valami jó pszichiáter kéne neked:D:D:D:D

Mr.AT 2009.01.24. 21:48:49

Gilardino gólja szabályos volt, az alapján a vonal alapján legalábbis, amit a Rai húzott be a közvetítés során.

Az mondjuk vicces, hogy pont az az Inter-szurkoló tüntet leghangosabban, akinek a csapata az elmúlt három meccséből 2őt ennél 2x látványosabb lesgóllal nyert meg... én mondjuk holnap, ha az Inter szokásához híven megint lesgóllal nyer, nem fogok reklamálni, mert a mai érvénytelenített gól alapján nem lenne elegáns.

De csak a tények rögzítése végett: a szezonban nekünk ez az első "bíró-gólunk", ami ebben a percben 2 pontot ér, míg az Inter eddig 8nál tart.

Mr.AT 2009.01.24. 21:56:54

Na, ez itt akkor egy sárga Felipe Melo-nak a szabálytalanság miatt, egy másik meg amiatt, ahogy ezekután még ő kezdte el C.Zanetti állát szorongatni. Az akkor ugye kettő, bárhogy is számolom.

Marchionni most már beadhatna amúgy egy értelmes labdát, mert a szélről jövő labdái eddig gyakorlatilag használhatatlanok. Qrva idegölő lehet Amaurinak folyton bemozogni ezekre, aztán konstatálni, hogy "megint nem...".

Mr.AT 2009.01.24. 22:01:09

Buffon megint fogott egy ziccert. Elképesztő ez az ember.

Hitchiker 2009.01.24. 22:21:57

uhh... ezért a meccsért mit fog kapni benitotól a Juve...
Nedvedet pedig már csak emberségből is lehoztam volna a 60. perc után. eszem ágában sincs bántani az öreget, sőt... de Ranieri egy barom

off
szép volt fiúk
on

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.24. 22:25:58

@Mr.AT: Gondolom így hirtelen az Atalanta elleni orbitális les, amivel sikerült feltörni a hazai csapatot nem emlékszel.

Melyik az a 8 pont léci léci.

IronRock 2009.01.24. 22:29:41

@Hitchiker: +1.
Nedved már nem bír ennyit, inkább Alex maradhatott volna és neki kellett volna lejönnie Giovinco helyett. Alex legalább tudott pontosan passzolni még a második félidőben is... De Ceglie meg egy életveszély még hátul. Hogy Ranieri egy barom, azt (nem csak ebből kifolyólag) már igazolta.

off
Csak nekem tűnt fel, hogy Cristiano Zanetti kiköpött Christian Slater? Lehet a dublőrének jobban beválna. ;-)
on

Mr.AT 2009.01.24. 22:35:50

@Hitchiker: :-)

A meccs rövid összefoglalója az én nézőszögemből:
1. Behúztuk, végül, ez a 3 pont nagyon kellett. Végig az volt az érzésem, hogy még egy gól lesz, azzal vagy 2:0, vagy 1:1 - egyszerűen annyi ziccer és helyzet volt mindkét oldalon, hogy kész csoda, hogy nem így lett.
2. Gilardino gólja szabályos volt, Jovetics hasraesése viszont nem volt tizi. Ezt nem lehet elvenni a Fiorentinától - akik amúgy az 1 pontra így valszeg rászolgáltak volna. Vicces: az idénynyitón nem érdemelték meg a döntetlent, mert lejátszottuk őket - most meg ők érdemeltek volna pontot. Összességében a 180 perc alatt a 4 pont rendben van.
3. Buffon valami elképesztő. Az ember nem látja pár meccsig, és hajlamos megfeledkezni róla, de egyszerűen olyan kisugárzása van és annyira tökéletesen zár mindent, amit lehet, hogy az szinte hihetetlen. Itt a nagy különbség a Manninger-szintű jó kapusok és közte: Manninger néha bemutat bravúrt, Gigi meg NÉHA NEM. (Elképesztően demoralizáló lehet ellene játszani, szvsz. Futsz, dolgozol, megszenvedsz a helyzeteidért, de ő mindent zár.)
4. Zanetti ma nagyon nagyot alakított, nem elsősorban a passzai, hanem a futásteljesítménye miatt - szinte megközelítette Sissokot. Nem csoda, hogy a végén lehozta Ranieri, lépni is alig bírt már, hiába, öregember nem gyorsvonat.
5. Marchionni-n ma viszont tényleg sokminden elment: az utolsó negyedórában 6 forintos labdát szórt el - akár ha az ötösön álló Alexnek jobbról, akár ha pár perccel később a kapu elé érkező Amaurinak balról pontosabban passzol, akkor az utolsó negyedóra már nem izgalmas. Engem egyre inkább Di Liviora emlékeztet - ő is dolgozik becsülettel a szélen, kifutja a belét is, de ahogy a jó öreg Tüdő, ő sem tud 10 méternél messzebb biztosan passzolni.
6. Ami a lényeg: ha csak 24 órára is, de vezetjük a táblázatot! :-) Mostantól aggódjon az Inter a genovaiak és Cassano miatt. :-)

kavics30 2009.01.24. 22:36:27

a kézilabda miatt csak az utolsó 20-25 percet láttam, de a Juve nem nagyon erőltette meg magát. gondolom az eredmény miatt kontrákra akart játszani, de a lehetőségeiből még igazi helyzetet sem tudott kialakítani.
meglehetősen régen nézett ki így a táblázat teteje...nekem tetszik :)

Count Adyn 2009.01.24. 22:37:59

Na gyertek srácok lehet rugdosni, végre a Juve javára is tévedtek:D

calcio_di_rigore 2009.01.24. 22:39:34

Ezzel a GC-vel ne foglalkozzatok már annyit. Egy bohóc.

Ne játszunk interistát. Gilardino gólja szabályos volt, és ma amúgy sem érdemelt győzelmet a Juve. End of story.

Szerencsére már vagyunk annyira jók, hogy az ilyen meccseket is behúzzuk.:)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.24. 22:41:44

@calcio_di_rigore: Szar,dolog, ha nem mindenki Juvés ugye? :) De miért fáj ez nektek?

Hispan07 2009.01.24. 22:43:51

az x talán reálisabb lett volna, de a Juve egy Buffonnal mindenképpen jobb volt - az meg külön mázli, hogy pont Buffon egyetlen, gólt érő hibáját nézte be a játékvezetés.

és jó látni, hogy minden nap felböfög valakit a csatorna, a mai nap felfedezettje egyértelműen slobodan, aki máris majdnem olyan szimpatikus, mint hajdanvolt druszája, milosevic.

Count Adyn 2009.01.24. 22:48:20

Gc meg nembirja ki hogy ne kössön bele mindegyikbe aki beír valami hülyeséget:D

Mr.AT 2009.01.24. 22:52:14

@Great Cornholio: És messze nem az egyetlen...

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.24. 22:54:33

@Mr.AT: Ne személyeskedjünk. A legnagyobb hibám, hogy 47 Juve szurkesz közt az egyik "legaktívabb" Juve ellenes vagyok, és nem félek. Mint ismeretes a mondás a ludak ill disznóról.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.24. 22:57:23

A Juvanak volt most ill, az Atalanta ellen egy kiriívó bírói hibája, az Internek, meg a Siena ellen, ill Ibra "gyanús" kezezése, ami döntött, én másról nem nagyon tudok. ( nem nézek elég Juve meccset) :)

Szóval nem értem miez az Inter csalózás, AMIRE reagálok.

Count Adyn 2009.01.24. 22:57:50

Höhö vezetjük a Serie A -t:D

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.24. 23:09:52

Pedig még meg sem említettem mennyire tetszett Fülöp története a 82'-es végjátékról. :DD

Hogy és sosem hallok ilyet Interrel kapcsolatban. :)
Biztos mert kevés bajnoki címük van, azt is zöldasztal mellett szerezték. :)

giacinto 2009.01.24. 23:28:49

@Count Adyn: azt hogy? nem az egymás elleni számít? abban még mindig 1 ide.

giacinto 2009.01.24. 23:29:36

szóval szerintem MÉG MINDIG az Inter az első.

giacinto 2009.01.24. 23:33:32

nyugi GC, majd kroos összeszámolja neked a 8 pontot (muhaha) de lehet hogy talál többet is, valószínűleg úgy 43 körül lesz a végeredmény nála.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.24. 23:36:53

@giacinto: :DDD
Ne keverd bele kroost, ő most ártatlan. :)

halareaal 2009.01.24. 23:38:30

egymás elleni max a végén számít, amíg megy a bajnokság addig gólkülönbség alapján számolnak.

kavics30 2009.01.25. 00:27:06

a kézilabda vagy a juve? :)

kavics30 2009.01.25. 00:39:16

@_benito: ja, csak lehetett volna egy kicsit még "rendbenebb" volt két perc, hogy elhittem...de szerintem jobb volt, mint a juve meccs lehetett, legalábbis azok alapján, amit én láttam belőle.

kroos 2009.01.25. 09:41:13

ezt nem tudom ki irta

,,Clichy?
Szerintem egy cseppet sem tapasztaltabb és megbízhatóbb, mint Molinaro,"
Cliyhy lett tavaly a Pl legjobb balhátvéde.

_benito · www.nst.blog.hu 2009.01.25. 10:32:07

@calcio_di_rigore: amennyire ez lehetséges. meccsben voltunk az utolsó 10 percig.

felvettem a juvét, és nem is bánom, mert újra meg fogom nézni, és felállítok néhány statisztikát, csak hogy saját magamat bosszantsam.

amúgy jovetics esete büntető volt, ha 2-1-re vezetett volna a fior, talán kegyeskedett volna focizni valamit a csapat, így viszont a második félidő egy rémálom volt.

(csak nagyon halkan: del piero egy jó megmozdulására három rossz jut, adott két zseniális gólpasszt - az még zseniálisabb volt, amit kihagyott a reménytelen srác - de ennyi, én is lecseréltem volna.)

BruceWayne 2009.01.25. 10:50:20

nagyon keveset láttam ebből a meccsből is meg a lazio elleniből is de ezalatt ettől a dzsovinkó gyerektől csak elfelé pattant a labda, persze lehet 90 perc alatt többet nyújt de akkor is, amikor láttam mindig szerelték egyből vagy valami ilyesmi. buffon meg védett egy jó nagyot Gila közeli perdítésénél, az nagy bravúr volt (bár jó helyen állt, védte volna még egy pár kapus :-)

Romanista 2009.01.25. 10:58:39

1. az minimum vicces hogy itt a juve és inter szurkolók képesek úgy csalózi egymás csapatát hogy a sajtjukat totál felmentik.
2. C.Zanetti ugyanazt a posztot játsza mint Perrotta. Utóbbi balasztnak van titulálva,de azért én megnézném a válogatottságaikat etc.
3. Fülöp Laci -ellentétben Világival pölö- szórakoztatóan közvetít. csak nem vele szórakozik az ember.

nagyon nagy lehetőség előtt a Roma ma délután,főleg így hogy a fior bukott,lehet szintet lépni. a Lazio x lesz, a Napoli meg a kedvenc csapatom lenne ha már nem lenne rég kedvenc csapatom.

Romanista 2009.01.25. 11:07:11

??
www.youtube.com/watch?v=a2vEaurO3Ic
nagyon nagy.főleg félmásnapos vasárnap-tanulnomkéne-délelőttön. mondom jó dolog ez anapoli

BruceWayne 2009.01.25. 11:11:20

félmásnaposan nem lehet tanulni

_benito · www.nst.blog.hu 2009.01.25. 11:13:56

@Romanista: én nem tartom olyan sokra zanettit, mint itt többen, de perrottára akkor sem cserélném el, ha adnák mellé rosella sensit.

ja, és buffon... oké, hogy óriási bravúr volt gila lövése után a védés, de ha a bíró megadja a fiorentina szabályos gólját, az bizony 100% buffoné... az nagyon csúnyán jött ki róla.

nedved pedig sajnos már hasz-na-ve-he-tet-len! giovinco az ő cseréje kellene, hogy legyen, nem alexé, de ceglie pedig szintén, mert balhátvédnek nem jó annyira.

fülöp laci jelentősen juve-szurkoló :)

dzolutan 2009.01.25. 11:20:43

@_benito: amikor akart játszani a csapat, bármikor szétzilálta a fiot, még a második félidőben is. A két betonistenhátvédünk hiányában nyilvánvaló, hogy nem engedte Ranieri, hogy sokat rohangáljunk az ellenfél térfelére, így is gyakran átszaladtak középpályát-védelmet egyaránt. Nedved tényleg a pályán fog meghalni, nem biztos, hogy Alex érdemelte a cserét, aki még bírt futni és pontosan passzolni. De Cegliében nem tudom ki melyen fantáziát lát, de pontosan 2 darab jó mozdulat sikerült neki annak ellenére, hogy rendszeresen játékban volt. Megvan a 3 pont, ahogy AT mondta, most mi nem érdemeltük meg, ősszel ők az 1et.

_benito · www.nst.blog.hu 2009.01.25. 11:24:19

@dzolutan: "amikor akart játszani a csapat, bármikor szétzilálta a fiot"

ez nekem nem volt meg. sőt, inkább úgy tűnt, a fio zilálja szét a juvét. abban egyetértünk: ezt nem érdemelte meg a juve.

dzolutan 2009.01.25. 11:30:42

Giovincóval is tartottuk a labdát a térfelükön ziccere is volt, csak az a baj, hogy egy fio védő lábmérete akkora mint a legoemberke maga. Gólnál is látszott, hogy van játéka a csapatnak(:D), és látszott, hogy tudnák is játszani, de biztos vagyok benne, hogy az edzőbá nem engedte nekik az előrerohangálást. A felívelgetések még meglettek volna, de mint mondtam decsejlije, meg a felezővonalon túlra Grygera sem volt túl pontos. Ranireinek egy precíziós német szélsőjátékos kéne, aki képzett, és van annyira fegyelmezett, hogy Clau minden parancsát hibátlanul teljesíti.

Romanista 2009.01.25. 11:43:15

@_benito: nyilván ez fordítva is igaz csere ügyileg,bár Zanetti is volt a Romában és Perrotta is a Juvéban.

a Fio simán jobb volt csak ők szerintem az a csapat amelyik ennyivel még épp nem ér el semmit.

_benito · www.nst.blog.hu 2009.01.25. 11:48:27

@dzolutan: "az edzőbá nem engedte nekik az előrerohangálást"

teljesen igaza is volt, sokkal ésszerűbb volt a saját térfelünkön tartani a labdát, és néha odaadni a liláknak. mi kell még, hogy meglássuk ranieriben a gyáva kontárt?? ezt a meccset reálisan legalább két góllal elveszítette a juventus, és az edző megítélésének szempontjából muszáj lenne annyi teret engednie magának minden szurkolónak, hogy leszarja az eredményt.

ranieri fiorentina elleni taktikája (?) csúfosan megbukott. nem először, és garantáltan nem utoljára. mert amíg nyer, addig igaza van, pont ugyanez a csapat játszik majd jövő héten, és utána is, csak kicsit többet lesz nálunk a labda, mert mommo tízzel többet szerez, mint zanetti (bár azon sem lepődnék meg, ha marchisio helyén játszatná sissokót)

tök jó volt látni szerencsétlen amaurit labdát szerezni a saját térfelén. komolyan, őt sajnálom a legjobban. egy jó csapatban 20 gól fölött járna már, a juventus meg még belőle is képtelen előnyt kovácsolni.

dzolutan 2009.01.25. 12:03:09

Vitatkoznék: Ranieri taktikája idén még nem nagyon bukott meg(mautatja a tabella, a gólkülönbség, BL, kupa). A ciki az, hogy ez a taktika, de ezt is elnézem neki, amíg nem áll rendelkezésére hétről hétre ugyanaz a (z egészséges) keret. Ha stabil csapattal adná ugyanezt elő, akkor már szintén itt köpködném, (azért akkor, mert nem látom még be, hogy a sok sérült lehet az edző sara.)

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.01.25. 12:04:46

Márpedig Giovinco Del Piero utódja lesz. Nedved helyére nem jöhet be, mert azt a munkát - nem azt a jelenlegi tudást! - nem tudja hozni.
Amennyire a tegnap igencsak bepöccent Del Piero nélkülözhető a védőmunkát tekintve, Giovinco ugyanannyira az. Nedved most is olyat tud küzdeni - igen, a labdával is már :))) -, ami még nagyon fontos.
Egyébként Del Pierónal volt egy másik hasonlóan zseniális passza:
it.youtube.com/watch?v=hL-A38ZR0EQ&feature=related (2,11-nél)

BUFFON egy csoda!!!!!!!!!!!!!!!

dzolutan 2009.01.25. 12:10:01

de Pavel már nagyon vén, nem bír 90percen keresztül európai szinten focizni. erre is jó megoldás a precíziós német, akkor le is írom a fantáziám: Lahm, Schweini, Franck :D(mondom ezt úgy, hogy a kedvelem a bőrgatyót). Jó, lahm annyira nem, mert akkor inkább a csupaszív Molinaro.

Romanista 2009.01.25. 12:21:11

@mbemba: jaja akartam is írni hogy én 2:11 egy toszkán ex-Dj-t látok,nem egy torinói futballistát.

sempreLippi 2009.01.25. 12:21:38

nincs nagyon választása ranierinek. sőt, nagyon nincs.
ha Giovinco játszana Nedved helyén, teljesen súlytalanok lennénk, azt nem bírná el a csapat. nem mintha én annyira birnám az öreget, de.nedved rengeteget védekezik.

a háromcsatáros játékot nem hinném hogy bárki komolyan gondolja.

_benito · www.nst.blog.hu 2009.01.25. 12:24:09

@sempreLippi: az lehet, hogy súlytalanok lennénk, ugyanakkor az is lehet, hogy meg tudnánk tartani a labdát az ellenfél térfelén. akkor ugyanis nem nekünk kell védekeznünk.

kinél birtokolta utoljára többet a labdát a juventus? a regginánál?

horas 2009.01.25. 12:24:11

Nem értem Mourinho-t mér nem tud lehetőséget adni a Balotelli nek.Mostsincs a kerteben.Cruz,Crespo nagy valószínűséggel elmennek nyáron mért nem lehet szépen beépítgetni a csapatba.Meg szerintem talán már jobb is náluk.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.25. 12:26:23

@_benito: Benito megoldható lenne, hogy a szerb nevű barátunk csak újraregelés után tudjon ide belépni?

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.25. 12:27:17

@horas: A képesség egy dolog, csak még flegma, ahhoz, hogy valaki flegma lehessen a pályán legalább úgy kell tolnia, mint Ibra. :)

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.01.25. 12:31:19

@Romanista: Toszkán? :))
A véletlen beizélt :)) videő Jovanotti Budapesten forgatott klippje.

sempreLippi 2009.01.25. 12:31:38

marchisio, zanetti, sissoko, és jobbról eléjük camoranesi.- az lenne az igazi

Romanista 2009.01.25. 12:38:00

@mbemba: hát Rómában született,Tottival egynapon,de nem egy évben,de Arezzo,az meg már Toszkán. vagy most hülye vagyok?

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.01.25. 12:41:15

@Romanista: Arezzo toszkán, de az miért érdekes?
Hogy nem fontos, az biztos!:)))

Romanista 2009.01.25. 12:43:48

@mbemba: ja csak jovanotti miatt. mármint hogy ő ott nőtt fel.nem vágom eztmost mér irom ide be.

Hispan07 2009.01.25. 12:44:41

@_benito: tetszik a díszbohócos irományod, sajnos teljesen igazad van. ma azért remélem megcsapjuk a bolognát.

sporttárs 2009.01.25. 13:06:57

Benito, én nagyon élvezem (abszolút kívülállóként), ahogy, mint Ady Endre a magyarságot, hétről hétre szerelmes-haraggal ostorozod az erre rászolgáló Juvét. :)) Kérdéserm: milyen bajnokság az, amelyet ez a csapat, ezzel a teljesítménnyel vezet?
:)

gabenito 2009.01.25. 13:39:39

min 1 pontot érdemeltünk volna. de inkább 3at. nade ilyen a foci

RolloJuve 2009.01.25. 13:52:02

1. Gyengusz volt a meccs.
2. Nedved helyett Arshavin? Eladó, kár, hogy nem fogjuk megvenni.
3. Fogunk még szebben játszani, ha nem lesz 15 sérültünk.
+1. Fülöp Bari drukker (fel is jutnak)

rexford 2009.01.25. 13:55:22

@Great Cornholio: Mi történt, az elevenedre tapintottak? Vagy csak a régi szép óvodás évek jutottak eszedbe?

giacinto 2009.01.25. 14:18:40

végülis egyenlőségjelet lehet tenni aközé, hogy ősszel Mellberg hibája miatt bukott 2 pontot a juve, most meg a bíró hibájából nyertek 3-at.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.25. 14:32:43

Na ez a Juve vs Inter ki-a-csaló-én-vagy-te vita egy kicsit bagoly monnya verébnek ;-), meg kuvvára unalmas is. Az meg tuti, hogy a tegnapi meccs alapján legalább egy pontot érdemelt volna a magyar válogatott (áthúzva), ööö a Fio. Szvsz a gól és a tizenegyes is jogos lett volna.

De hogy érdemi dolgokról is essék: Forza Lupi!

dzolutan 2009.01.25. 14:46:34

@sporttárs: olyan bajnokság, amelyben a többi csapat olyan hulladék, hogy ne tudjon ilyen teljesítményt(20 -13-4- 3, 33–14, +19 43, legtöbb rúgott, legkevesebb kapott gól)produkálni

giacinto 2009.01.25. 14:52:29

eddig világ legjobbjai, most meg díszbohócok? naugye.

Mr.AT 2009.01.25. 15:03:55

Abszolút megértve minden itt ma megszületett véleményt a tegnap esti meccs kapcsán, azt azért szögezzük le, hogy Ranieri csapatának a fele megint hiányzott - most ráadásul az alaptengely két talán legfontosabb láncszeme is, Sissoko és Chiellini személyében, akik saját posztjukon a Serie A abszolút elitjébe tartoznak. (Camo kreativitásáról és a mindig, csereként és kezdőként is villanni tudó Trezről meg nem is beszélünk.) Ha jobban megnézzük, a tegnapi kezdőcsapatból egy teljes kerettel felálló Juvéban gyakorlatilag Buffon meg a két csatár lenne kezdő. Nincs az az edző, aki mindezt feltűnés nélkül kompenzálni tudná.

Ezzel együtt a meccset valahogy mégiscsak behúztuk, megint rúgtunk és megint nem kaptunk gólt, s bármilyen gyatrán, bármilyen gyatra csapattal, de megint győztünk - ez a legfontosabb, és egyben ez Ranieri érdeme is. Ahogy mondani szokták, jó csapatnak van szerencséje.

A vég nélkül reklamáló interes kollégáknak pedig igazat kell adni - valóban érvényes góltól fosztották meg a lilákat. Abba is kár belemenni, hogy "mi lett volna ha?" (mert ugye ha X a meccs, nyilván nem ugyanígy tördeli a játékot a csapat, hanem megy előre, lehet, hogy rúg még két gólt, és nincs miről beszélni), mert tényszerűségében soha nem tudjuk már meg.
Annak érdekében, hogy a fórum ne satnyuljon a "ti vagytok a csalók! - nem, ti vagytok a csalók!" üdvözítő színvonalába, javaslom, hogy békés egyetértésben nagyvonalúan mondjuk ki: Ibra kezezése meg Maicon lesgólja együtt -4 pont, a Juve első gólpassza az Atalanta ellen és a tegnapi meg nem adott Gila gól együtt megint -4 pont, s akkor ott vagyunk, ahol a part szakad.

Innentől meg győzzön a jobbik - a magam részéről egyrészt kíváncsi vagyok, mit mutat ma este az Inter Ibra nélkül, másrészt meg várom már, hogy végre egy teljes Juvét láthassak már végre a pályán, mert erre eddig nem volt lehetőség.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.25. 15:15:35

@Mr.AT: Telesen igazad van, csak ibra gólja 1 pontot hozott, nem kettőt. :)
@rexford: Hozzád meg senki nem szólt.

Count Adyn 2009.01.25. 15:15:38

Nagyon beindultak a srácok, potyognak a gólok keményen mindenhol:O

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.25. 15:19:38

Meghjött a szokásos Milan 11-es. Bár a MÁV lenne ilyen pontos.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.25. 15:21:25

Várom Popp kommentjét, a kedvencei góljáról. :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.25. 15:25:20

@Count Adyn: Nem akartam véleményezni, mert a végén én leszek a köcsög, hogy felhozom.:)

Szerintem innentől kezdve senkinek semmi joga hogy a másik csapatát csalózza.

Count Adyn 2009.01.25. 15:28:36

@Great Cornholio: Marad a bírók hülyézése:D

Romanes eunt domus 2009.01.25. 15:32:40

@Great Cornholio: Kár, hogy a Bologna hasonló esetért kapta a büntetőjét. Lényegében 1-0 ide :))

WallyB 2009.01.25. 15:33:51

Ejnye már, mondtam én, hogy nem fog a Cagliari kikapni a Laziotól... 1-3a 32.percben.
Mi volt már a Roma meccsen? Nem tudom nézni...

WallyB 2009.01.25. 15:38:48

Most már látom... vezetnek 2-0-ra. Nápolyban... miért van az embernek olyan érzése, hogy minden csapat az Inter ellen akarja megmutatni... pedig nyilván minden csapat, minden meccsen meg akarja mutatni, de azt hittem, hogy a Napoli komolyabb ellenállást fejt ki. Mondjuk a meg nem adott gólt nem láttam...

BruceWayne 2009.01.25. 15:42:04

és főképp mi a faszt csinál a Lazio? rájuk tettem b*ssza meg!

WallyB 2009.01.25. 15:43:40

@Nerazzurri: jelen pillanatban úgy tűnik: nem a legjobb befektetés volt...

WallyB 2009.01.25. 15:45:44

A Cagliariból ma jön ki az sok gól, ami az Inter ellen bennmaradt? 1-4. Nera, inkább sört vettél volna abból a pénzből.

BruceWayne 2009.01.25. 15:47:01

@WallyB: hát nem bassza meg, pedig már jött a bologna-milan mind2csapatgóltszerez, na de hát ez van, a másikon meg a napoli-roma-t tettem X-be... ma se gazdagszom már meg

WallyB 2009.01.25. 15:47:19

A livescores.com szerint Kaká kettőt lőtt... vége a Bologna nagy szériájának... puff neki, ég az Atalanta.

Titi120 2009.01.25. 15:52:24

Gólfosás van: még vége sincs a félidőknek, amikor ezt írom, és már 2.42 a gólátlag !
Átlagosan 18 percenként zörögnek a hálók.

A Roma meccsen nekem még nagyon kéne 1 gól, mindegy kitől.

BruceWayne 2009.01.25. 15:53:53

inkább 2, és a napolitól

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.25. 15:54:14

@Great Cornholio: Mexes gólja les volt, ezen nem kell vitát nyitnunk. De azért nem búslakodom. Egyébként 2-0-ig a Napoli sokkal jobb volt, mint mi. Jellemző, hogy nem is támadásból szereztük amásodik gólunkat, hanem Mannini balfaszságágól lett szöglet és érkezett Juan.

Azóta azért Baptistának illett volna berúgnia azt a ziccert, de nem leszek telhetetlen. Megjegyzem a meccs még nem futott le, mert nagyon jó ez a Nápoly.

WallyB 2009.01.25. 16:11:32

@popp: hombre! vezettek 3-0-ra... bár 4-4 még ez is lehet...

_benito · www.nst.blog.hu 2009.01.25. 16:14:01

@sporttárs: még azt asszem átírom, amit tegnap írtam róla, mert kicsit igazságtalannak találom. :)

WallyB 2009.01.25. 16:20:41

Püff neki, a Lazionak, úgy tűnik, üres kapura kellene 11-est rúgnia... már a második marad ki.

Titi120 2009.01.25. 16:33:17

Beckham is betalált, Kaka kettőnél jár.
Ez az a pont, amikor Sevcsenko is meg fogja kapni a havi 15 percét. :)

Hispan07 2009.01.25. 16:34:23

közben Becks is meglőtte az első milanos gólját - csak hogy megmutassa nekünk, hogy kell bohóckodni :)

@Great Cornholio: láttad a milan 11-est, vagy csak úgy kötözködsz, für alle fälle?

Hispan07 2009.01.25. 16:35:43

a Lazio-t nézi vki? két 11-es, 1 piros, 4 gombóc - tényleg ennyire fogalmatlanok??

Hispan07 2009.01.25. 16:37:00

@Titi120: megvolt a 3 csere, az ukrán ma mér tuti nem játszik

Titi120 2009.01.25. 16:40:56

@Hispan07:
Ejh, csori ukránnak már 10 percek se jutnak .. :S

Crom77 2009.01.25. 16:42:24

benito-nak mindenben igaza van - sajnos. Nem tudom meddig lehet ezt tartani, de az szerintem nem megoldás semmire hogy a Juve játéka arra épül hogy megpróbálja kinyírni az ellenfélét, és talán Alex belő egy szabadot vagy Amauri befejel egy beadást. Ranieri meg egy töketlen kontár, Giovinco-t már korábban is be kellett volna hoznia hogy végre meg tudjuk elöl tartani a labdát. Sissoko és Camoranesi nagyon hiányzott (meg hátul Chiellini is), De Ceglie-t meg nem szabad balhátvédként játszatni mert a saját kapujára veszélyes. Nedved lehozatala indokoltabb lett volna mint Alex-é. C. Zanetti engem nem győzött meg (nem volt rossz, de Sissoko egy klasszissal jobb), legfeljebb arról hogy Christian Slater elveszett ikertestvére.

Hispan07 2009.01.25. 16:42:34

@Titi120: szvsz megérdemli a rohadt áruló - a kispadon ilyenkor nyugodtan tanulhat nyelveket ;)

Titi120 2009.01.25. 16:55:33

3.9 -es gólátlag így délutánra szerintem eléggé korrekt.

Mr.AT 2009.01.25. 16:56:09

@Crom77: Azért ne essünk túlzásokba. A hiányzókról nem Ranieri tehet, ha rajta múlt volna, nyilván játszatta volna Camot, Sissokot, Chiellinit és a többieket.

Abból a 16 felnőtt játékosból, aki tegnap rendelkezésre állt, te kit játszattál volna, vagy miben választottál volna más megoldást?
Nedved és Marchionni rengeteget védekezett tegnap, az ő munkájukat Giovinco sem alkatilag, sem pozicionálisan nem tudta volna elvégezni.
(Érthető volt az Alex-Gio csere: behozta a villámléptű PöttömPannát, hátha meglóg egy előrevágott kontrával, mert futni, azt nagyon tud.)

Ezt kellene látni: amit tegnap láttunk, az nem választás volt, hanem a kényszer szülte. De Ceglie-t, ahogy tegnap is bemutattam, alapból ő sem játszatja már hátul, mert kreatívnak kreatív, de még nem labdabiztos, nem is csoda, hogy mostanában elől, Nedveddel váltogatja - de könyörgöm, rajta kívül összesen 3 felnőtt védője volt, az a 3 aki a pályán is volt.

Ne töketlen kontározzunk már le egy olyan embert, aki jelenleg a szarból kénytelen és tud várat építeni.

calcio_di_rigore 2009.01.25. 16:58:10

@Crom77: Alex-et azért hozta le, mert a középpályánkon átrohantak, a két csatár meg állt elől mint egy f@sz. Giovinco Nedved helyére jött, Nedved pedig tolódott a kp. közepére. Stabilabb is lett a játék.
CZ sajnos még nem nyerte vissza a formáját a kb. fél éves kihagyás után.
Amúgy próbáljatok már meg legalább minimálisan örülni egy győzelemnek... nekem lassan már fizikai fájdalmat okoz a sok károgás, miközben ránézek a tabellára és azzal kezdődik, hogy Juventus.

Romanista 2009.01.25. 17:05:41

hát az az első gól les volt, de a második félidőben érdemeltük ki teljesen. Aquilani visszatért,Pizarro nagyon is rendben van mostanában,Juan Mexes pedig ha minden meccsen így védekezne nem ott lennénk ahol.
a forduló egyébként eddig nagyon Roma centrikusan alakul,és végre a jó értelemben.


Ja és még:
@Great Cornholio: szerintem te nagyon nem vetted észre a hétközin hogy popp és én is szándékosan kerültük az inter csalózását és bírói hibáról beszéltünk. innnentől kezdve én nem értem mit ugrálsz. szerintem lesgól ide vagy oda (hányadik lesgólja is volt a Romának egyébként?) az azért jelent valamit hogy csak egy csapat tudja már két szezon óta megverni a Napolit otthon.
ha gondolod még hasonlítgathatjuk a kupa 2-1et és a bajnoki 0-3 bírói tévedések közti árnyalatbeli különbségeket,de szerintem az hogy te előugrasz egy olyannal hogy ne csalózz,holott senki nem tette Római részről már rányomja a bélyegét.

kroos 2009.01.25. 17:13:35

aki látta a meccset az tudja hogy kb ugy érdemelte meg a gyözelmet a roma mint multhéten a Toro ellen.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.25. 17:16:15

@Romanista: Ki ugrált? Hagyjuk már ezt az ördögűzést, nem én vagyok a sátán. Azt sem írtam le hogy les volt sem csalást. Nektek valami súlyos fóbiátok van.

Romanista 2009.01.25. 17:31:54

@Great Cornholio: jaj én nem üldözni akartalak, csak az ugrálás az nálam kimeríti hogy nincs délután Inter meccs és akkor a Milan tizenegyes látatlanban kamu, a Roma kb első lesgóljára meg rálehet repülni hogy ne csalózzunk. lesgól elismerve,csalózás nem. nem haragszom én vagy bármi ilyesmi,fóbiám sincs (bár lehet hogy azzal hogy ezt hiszem éppen azt írom alá hogy van).

Romanista 2009.01.25. 17:33:32

és még mosse mondom hogy te csalóztál vagy én, de azért ne mondd hogy nincs jogom csalózni ha egyszer nem is tettem.-

nincs harag ugye?

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.25. 17:39:44

@Romanista: Semmi gond, nem csinálok lelki problémát blogos megnyilvánulásokból. :)

Hát a Milanos dolog, 9 tizi egy fél szezon alatt. Előre félek ,mi fog történni, ha az Inter tizik kap, mégha jogosan is. ( Márha létezik ilyen egyáltalán) :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.25. 17:41:39

Hát basszákmeg nem akartam elhinni, hogy a Sevilla -Racing spanyol fosadékot kell nézni egy olasz bajnoki helyett, de megtörtént.

Hispan07 2009.01.25. 17:43:13

@Great Cornholio: de láttad a mai milan tizenegyest, GC? mert ha igen, még akár igazad is lehet, és rohadt umbulda az egész. ha nem, akkor csak kelted a hangulatot a semmire - ami persze szíved joga, csak akkor ne csodálkozz, ha a slobodanok megtalálnak maguknak.

Romanista 2009.01.25. 17:49:59

@Great Cornholio: Reméltem is :D
a Milan nem izgat... és itt jegyezném meg hogy az Inter szurkolók nemértem mért nem tanulták még meg kezelni azt a szitut,hogy oké,mi nyerjük a bajnokságot sorozatban, azon az ultimatív áron hogy mindenki minket gyűlöl és minden bírói tévedésre rászáll (jogosan,vagy nem, más topik). mert ez szerintem kéz a kézben megy,ha tetszik ha nem.


@kroos:
miért is? lehet hogy csak nagyon örvendés miatt láttam szelektíven azt hogy jók voltunk,és védekezésben is nagyon ott volt. (ezért nem is értettem a Zalayeta-Denis cserét, Maggiot pedig még mindig keresik)

dzolutan 2009.01.25. 18:03:31

vasárnap délután van, és már itt gerjedtek. gyanítom, ez hobbi már, vagy csak népszokás?

slobodan 2009.01.25. 18:16:47

@Hispan07: Nem véletlenül lett "betalálva":D
Szerintem GC-nek csinálnia kéne egy blogot, ahol minden serie-a csapatot szidni tud az Interen kívül (mert ugye őket a kéz kezet mos alapon csak magasztalni lehet).
Nála ez a gerjedés dolog alapvető tulajdonság, kicsit elvont szegény, ezért ne bántsuk, rendes srác ő.:)

Szegény Lazio, ők ennek a fordulónak a legnagyobb vesztesei, pedig kaptak lehetőséget ma bőven.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.25. 18:27:44

@kroos: Hát az eleje valóban szerencsésen alakult. Ha megadja Zalayeta szabálytalan gólját, vagy ha Mexesét lesgólját sem, egész mádképp alakulhatott volna.

De némi ocsúdás után még 0-1-nél is jött a Napoli, mint a veszedelem. Mannini második gólunkat megelőző baromságán viszont jót röhögtem, a saját térfél közepéről kibikázta szögletre nehogy bedobás legyen :-D. Ekkor már vagy tíz perce alig volt nálunk a labda, de Juan befejelte.

Onnantól pedig nagyon okosan játszottunk és Baptista már az első félidő végén eldönthette volna, de némi nápolyi segítséggel eldöntötte Vucsi a második elején.

Ezután még jött a Napoli, de a hatvanötödik-hetvenedik táján teljesen föladták, és elkezdtek rugdosódni. Így az utolsó húsz percben még vághattunk volna kettőt-hármat.

Különben Doni is kellett a győzelemhez két hatalmas bravúrjával, Mexes és Juan egészen pazarul játszott, ahogy Pizarro és a helyére beálló Aquilani is jól kente, Vucsi gólt lőtt, de többiekre sem panaszkodhatok.

A tabellán is kezd végre helyreállni a rend, már hatodikak vagyunk úgy, hogy végre megelőztük a Laziot de a Fiot is. Sőt nálam Nápolyt is, mert ugyan jobb a gólarányuk így őket jegyzik ötödikként, de az egymás elleni az felénk billenti mérleget. Már csak három pontra a negyedik hely!

A szerdai Palermo elleni meccsünk sem lesz könnyű az Olimpicoba, de a Capitanoval vagy nélküle be kell húzni.

_benito · www.nst.blog.hu 2009.01.25. 18:44:27

@calcio_di_rigore: én minimálisan örülök, már a világgá is kürtöltem, hogy vezetjük a serie a-t.

mondjuk ennek a holnapi posztban nem lesz sok nyoma :)

Romanista 2009.01.25. 18:52:39

@_benito: höhö,csak nehogy most álljon bele a Samp az ütésbe először. miatov is lehet egy látnoki zsenialitás miatt került elő újból. (talán ismét levelet kap a dominájától?)....:D

calcio_di_rigore 2009.01.25. 18:53:13

@_benito: nem baj, lassan már kabalává válik, hogy ostorozod őket.:)

Viszont Marchisiónak kérek egy dicséretet, még jó hogy nem adtunk súlyos milliókat Aquilaniért.

calcio_di_rigore 2009.01.25. 19:00:09

@popp: Részletkérdés, a lényeg a végeredmény.

calcio_di_rigore 2009.01.25. 19:17:44

@_benito: "kinél birtokolta utoljára többet a labdát a juventus? a regginánál?"


pl. az Inter ellen idegenben 54-46 volt ide. Ki is kaptunk.:)
A Lecce ellen 65-35 ide. Az is elég nehezen lett meg.
A Milan ellen viszont 43-57 volt oda. Az év játéka.:)

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.25. 19:21:36

@calcio_di_rigore: Ez jogos nem feltétlenül az játszik jobban akinél többet van a labda, sőt két azonos képességű csapat meccsén általában annál van többet a labda, amelyik rohan az eredmény után. Labdabirtoklás ma például 55-45 volt a Napoli javára, de sokkal több római kapuralövés és szöglet volt a meccsen.

horas 2009.01.25. 19:22:06

popp.Az túlzás,hogy jött a Napoli mint a veszedelem,semmiféle átütő erő nem volt bennük,nagyon gyenge támadójátékot mutattak,vagy ennyire hiányzik Hamsik vagy nagyon gyenge napot fogtak mert igazából esélyük nem volt egy percig se.5-6 ot rúghatott volna a Róma.

Calogero 2009.01.25. 19:22:45

3-0 Nápolyban, kiváncsi vagyok Marino mit nyilatkozott a meccs után, miután kiröhögte Sensit, hogy mit sír a bírói hibák miatt, bárki tévedhet :-)

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.25. 19:28:21

@horas: Megfordítom Doni, Juan, Mexes és a védekező középpályánk volt nagyon jó. Valóban lehetett volna öt-hat, de az elején szerencsénk volt.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.25. 19:31:43

@Calogero: Na ja-ja, ha következetes Marino, akkor most kussol. Egyébként a mai ítéletekben, szerintem benne volt a hétközbeni Rosella Sensi kirohanás is. Bár Zalayeta gólját jogosan érvénytelenítette, de Mexes kétségtelenül lesen volt az első gólnál, mindegy ezen nem fogok bánkódni. Őszintén szólva nem is emlékszem, hogy mikor adtak meg néztek el lest a javunkra.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.25. 19:34:17

@slobodan: Azzal, hogy engem fikázol, nem fogsz tudni benyalni senkinek már bocsi.

Calogero 2009.01.25. 19:36:21

Nekem úgy tűnt, hogy Zalayeta sem kezezett, de tényleg nem jellemző, hogy a bírók a Rómának fújnak. Én arra sem nem emlékszem, hogy mikor lőttünk utoljára 11-est...

Calogero 2009.01.25. 19:37:57

Benito- megint nem sikerült túl sok meccset eltalálnod :-) szerintem direkt Téged szivatnak a csapatok mostmár, tök felesleges tippelned

Romanista 2009.01.25. 19:41:40

@Calogero: talán még a Bologna ellen novemberben.
Zalayetánál kéz volt de nem amikor levette hanem mikor utánna az alkarjához ért.


egyébként meg kell jegyezzem a korrektség miatt,hogy nagyon jó közvetítés volt ma Faragó részéről. elfogulatlan,felkészült és még a hangja is okés volt. amit meg nem tudott (volt valami Menezzel, azt) azt elismerte. kár hogy a vicces NFL-haverját nem hozta... :D

Calogero 2009.01.25. 19:48:50

Hú tényleg, Udinében :-) Faragó tényleg jó, meg általában a Sport1 is, de a Sportlubbon Olasz Kupát nézni, az több, mint kemény :-) de legalább valaki közvetíti..

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.25. 19:51:49

@Romanista: Ja föltűnt Faragónak is Menez flegma arca, de aztán elismerte, hogy nem nagyon ismeri, lehet, hogy mindig ilyen.

De most, hogy lassan mindenki rendelkezésre áll lesznek feszkók akörül ki lesz kezdő és ki nem. Vucsi már ma sem nagyon akart lejönni. Bár a Szent Alex-féle tegnapi hisztihez képest semmi nem volt ez.

Romanista 2009.01.25. 19:52:27

@Calogero: Sportklub és olasz kupa csak azért nyert az esetemben a sztrím helyett mert a tévén jobb a kép. egyébként ugyanolyan képminőség mellett, lehet hogy a kínai, ismeretlen és nagyon tehetséges kommentátorra szavaznék.

Romanista 2009.01.25. 19:56:05

@popp: szerintem nem lejönni nem akart hanem még nem volt beírva valami, mert felmutatták,bemonta a hangos,elindult,bejöttek ápolni, megállt, megint felmutatták és lejött.

Menez (és a flegma arcáról) pedig annyit amit a skót kollegám mondott "he's very French" :D

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.25. 19:57:54

@Romanista: A skót kolléga Roma drukker már?

Calogero 2009.01.25. 19:58:06

Nem is értem miért :-) egyébként kb ez az egyetlen közvetítésük, ahol normális a minőség, a spanyolnál például olyan mintha valami közepes minőségű streamet nyomnának full képernyőn.. Nem EU-s

calcio_di_rigore 2009.01.25. 19:58:15

@popp: hallom Panuccinak már a padra leülni is büdös.

Romanista 2009.01.25. 20:02:16

@popp: asszem mondhatjuk.bár főleg angolok és németek ellen jön kirajta nagyon.
én meg Celtic lettem közbe.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.25. 20:10:25

@Romanista: és egy Roma-Celticen kinek drukkolnál ;-)?

Egyébként én is egy római srác miatt lettem Roma drukker, akivel összehaverkodtunk Írországban jó évtizeddel ezelőtt, bár már előtte is szimpatizáltam a farkasokkal.

@calcio_di_rigore: Panunak mindig is voltak balhéi, tavaly például AA-val veszett össze egy edzésen, de összeveszett ő már Lippivel az Internél ivagy Dechamps-szal a Monaconál. Tartok tőle, hogy ez az utsó szezonja nálunk, pedig be kéne látnia, hogy nem fiatal már, de akár kezdőként, akár csereként fontos tagja a csapatnak.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.25. 20:10:35

@Romanista: Az arabok is elég jó kommentárorok, és ott a nyelv se túl durva. :)

Mr.AT 2009.01.25. 20:11:59

@_benito: Csak okosan ám, mert aztán jól elküldünk a *csába. :-)

Ha a "nincs játéka", "vagdalkozó", "elképzelés nélküli" & tsaik. kifejezések egy bekezdésben fognak szerepelni a Juvéról szóló blokkban, verbálisan kifilézünk, mint egy pontyot. :-)

slobodan 2009.01.25. 20:13:28

@Great Cornholio: Tudod, veled ellentétben én szeretem érvekkel alátámasztani a mondanivalóm. Most is csak sértegetni van energiád, valamit a fociról is írhatnál néha, bár ha a más csapatok elleni rágalom számodra annak számít.

Mr.AT 2009.01.25. 20:14:05

Ja, ami a fél órával csúsztatott Inter meccset illeti, javaslom, nézzük már felvételről, aki meg esetleg streamel, az legyen oly kedves és ne kommentálja a meccset live, hogy nekünk, tv-függőknek is maradjon vmi izgalom.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.25. 20:15:38

@Mr.AT: Jogos fölvetés, nehogy bepofázza valaki előre az eredményt, mint Tutti ;-)!

BruceWayne 2009.01.25. 20:16:29

tv előtt fekve/ülve kell nézni a gépet meg addig hanyagolni :-)

calcio_di_rigore 2009.01.25. 20:19:41

Ja és gratulálok a Napolinak, hétről-hétre bizonyítanak.
Meglesz az a megjósolt második hely.:))))))) (má' nemtudom melyikőtök volt az).

Mr.AT 2009.01.25. 20:21:57

Azt amúgy vágjátok, hogy a szerdai olasz bajnoki közvetítésről szóló szavazás, amit a tegnap esti meccsen is egyfolytában harangoztak (szavazd meg, hogy mit akarsz szerdán nézni), egy olyan műsorsávról szól, ami nem live?

19:00tól van a német kupameccs (Dortmund-Werder), amit live adnak, úgyhogy aznap is csak 21:00tól jut hely az olasz focinak - megint fél órás csúsztatás lesz, mint ma este is.

Jó hogy nem arról szavaztatnak, hogy jövő tavasszal éjjel kettőkor melyik e heti meccset ismételjék...

Mr.AT 2009.01.25. 20:23:51

@Nerazzurri: Ez jogos, na de mki alig várja már, hogy ugorjon az Inter lesgóljaira, kamu tizenegyeseire, könyököléseire, szabálytalanságaira, elmaradt kiállításaira, stb. :-) Ezeket pedig rögtön meg kell osztani az egész világhálóval. :-)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.25. 20:27:32

@slobodan: Egyetlen kommentedet idézd be az utóbbi 2 napból, amiben bármit érvekkel támasztol alá, és nem engem sértegetsz.

Nehéz munka lesz.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.25. 20:28:20

@Nerazzurri: Viszont mivel csúsztatva adja a meccset a hülye sport2, így kénytelen az ember sztrímelni.

dino vercotti · http://bianconeri.blog.nepsport.hu/ 2009.01.25. 20:29:06

Napoli meg a bírói tévedések....hm, azért erről vannak sztorik.

Számomra a Napoli jelenléte a Serie A-ban olasz futball elmaradhatatlan része, a szurkolóik fantasztikusak, az egész, bűzben úszó városnak van valami varázsa, bár nem élnék ott. Szóval, a Napoli rendben van.

Viszont, abban, hogy ilyen lineáris útja volt az elmúlt három évben a Napolinak, a játékvezetői testület is szerepet játszott. Amilyen ajándékokkal vitték végig a Serie B-t, az nem volt semmi. De a helyükön vannak, mondom még egyszer, csak a tényszerűség kedvéért jegyezzük meg a bírókat is.

dino vercotti · http://bianconeri.blog.nepsport.hu/ 2009.01.25. 20:33:22

@Mr.AT: a Sport TV már 2000-ben apró trükkökkel indult. Mivel a jószerencsémnek köszönhetően nem voltam soha rájuk utalva, ezért nem felháborodva, csak enyhe félmosollyal vettem tudomásul, hogy eleinte az élő felirattal ellátott meccseik bizony jókora csúszással kerültek képernyőre. Akkoriban a net hiányában ez még sokaknak nem tűnt fel, mert fogalmuk nem volt róla, hogy délután négytől nem kezdenek Olaszországban elsőosztályú bajnokit...

füligjimmy77 2009.01.25. 20:34:42

A fórumot őszintén megmondva, ritkán olvasom, de jelenleg másból se álltok ki, mint a bírózásból. Ez mindig így van, vagy most ilyen a hangulat. A bíró hülye, ha nem az, akkor korrupt, ezt mindenki tudja. Főleg a taljánoknál. Mit kell ezen ennyit gyökölni?! Ha robotok vezetnék a meccseket, akkor is ugyanez lenne a sorrend.

slobodan 2009.01.25. 20:36:01

@Great Cornholio: Én nem rágalmaztam senkit, veled ellentétben. Na off szóra sem érdemes.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.25. 20:41:04

@slobodan: Egy büdös szót nem szóltál még foci témához, csak engem találtál meg. Mellesleg a kifogástalan helyesírás, szép megfogalmazás, stílus, személyem kipécézése. Azért, legalább totál hülyének ne nézz.

dino vercotti · http://bianconeri.blog.nepsport.hu/ 2009.01.25. 20:41:16

Ha már ennyire belejöttem: olyan viszont már volt, hogy olaszok voltak a Sport TV-re utalva. A tavalyi Empoli-Juve kupameccset nem közvetítették Olaszországban, Magyarországon viszont adta a Sport2. Kinti juvés imserősöknek csináltam streamet, aztán fél Olaszország rácsatlakozott, persze be is halt... A klub kisorsolt néhány Juve-drukkert, aki elmehetett megtekinteni a klub székházába a meccset, arról már nincs hírem, hogy ott az albán, a román vagy a magyar sportcsatornán nézték-e meg a klubvezetés Torinóban maradt részével a találkozót.

heinrich · http://nst.blog.hu 2009.01.25. 20:42:43

@Mr.AT: "arctalan" és "semmilyen" van benne egyelőre. :)

Mr.AT 2009.01.25. 20:43:50

@heinrich: Adjatok a pofájára. :-)

slobodan 2009.01.25. 20:54:17

Na a samptól elvettek egy 11-est, ha már a témánál vagyunk:)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.25. 20:57:01

@slobodan: Slobodan ezt a kommented olvasd vissza majd vesd össze a legutolsóval.

slobodan 2009.01.25. 21:00:17

Adriano=elvono, Mancini=szini tanoda, Muntari=Peter Aertz hasonmás lenne. GC az off-ot tudod mit jelent?

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.25. 21:05:28

Eddig 2 pirosat nem kapott a Samp könyöklésért.

Mr.AT 2009.01.25. 21:26:26

@Great Cornholio: G*ci jó fej vagy, különösen miután kértük, hogy aki streamel, ne szövegeljen a fórumba a többieknek.

giacinto 2009.01.25. 21:31:02

hát eddig a samp nagyon sokat hozzátett a meccshez, leginkább 3-4 könyököst.

giacinto 2009.01.25. 21:36:14

én kérek elnézést az összes juvéstól akivel eddig bármiféle vitám volt, de tényleg.

az utóbbi 2 napban átértékeltem bizonyos dolgokat, nem akarok célozgatni, de ez már mindennek a legalja.

egyébként hogy van az hogy Inter-meccset néztek? :) ugrani készültök? :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.25. 21:37:31

@Mr.AT: Elnézést nem láttam, hogy kértétek. Pedig mindent végigolvasok. Hol is volt? Amúgy ha nézed a meccset ne olvasd a fórumot. :PP

Mr.AT 2009.01.25. 21:38:51

@giacinto: Figyeljük a legnagyobb riválist. :-) Know your enemy to defeat them, tudod, Sun Tzu.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.25. 21:39:01

@giacinto: Kizárt, hogy azért. Na mindeki megkönnyebbülhet, már nézem élőben a tv-ben. Jóccakát. :)

giacinto 2009.01.25. 21:39:31

remélem a holnapi újságokban benn lesz szóról-szóra hogy mit mondott José ennek a majomnak, ugyanúgy mint az állítólagos öltözői mondatok (muhaha)

Mr.AT 2009.01.25. 21:39:41

@Great Cornholio: 20:14es hozzászólásom. De tökmindegy, most már a Sport2 is live.

jazzbubu 2009.01.25. 21:40:29

Inter-Samp ÉLŐ!:-)
A sport 2 megoldotta a problémát,kivágtak vagy fél órát az első félidőből így utólérték a valós időt.

Mr.AT 2009.01.25. 21:49:04

Ha már C.Zanettin poénkodtunk tegnap, nem tudom nem megjegyezni, hogy Mancini-ről egy kalap és egy fehér zokni lakkcipővel hiányzik már csak ahhoz, hogy jó eséllyel induljon egy Michael Jackson hasonmás versenyen... :-)

Dr Zoidberg 2009.01.25. 21:59:28

Pfff, nevetséges meccset játszottunk...rossz olaj kerülhetett a gépezetbe...

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.25. 22:09:08

@Oyle: Jó csapat Cagliari, minket is megizzasztottak.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.25. 22:29:46

Na ma sem volt meggyőző az Inter és ha a végén az a lövés beakad...

Mr.AT 2009.01.25. 22:30:05

Akkor szeretném kérni, hogy az Intert is pont ugyanúgy húzzuk majd le a holnapi elemzésben, ahogy a Juvét húztuk le a Siena elleni meccs után.

A Samp gyakorlatilag feltett kezekkel jött ide, és az égegyadta világon semmit nem csinált, ehhez képest majdnem elaludtam a meccsen, és nem úgy tűnt, hogy bármi játéka lenne az Internek azon kívül, hogy a Maicon 5 percenként egyszer felrohangászott az ellenfél térfelére.

BruceWayne 2009.01.25. 22:43:45

kórház a város szélén volt, a meccset mintha a frontvonalon játszották volna... Adriano mit lealibizett a 2. fi-ben a vonal mellett balszélen te jóó ééég

BruceWayne 2009.01.25. 22:49:42

+ Mancini a Serie A baumgartner zsoltja, csak sajnos a kinézeten kívül már mozgásban is egyre nagyobb a hasonlóság. mondjuk eleve érdekesen álltunk fel, nem sok mindent tudott magával kezdeni, 2. félidben már Quaresmat hiányoltam. Dacourt sérült még mindig ?

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.25. 23:01:18

@Nerazzurri: Pedig nálunk évekig pazarul kente Mancini, de szenvedjen csak a júdás rohadék.

calcio_di_rigore 2009.01.25. 23:15:44

Sammarco könyöke, Isten könyöke.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.01.25. 23:16:42

@Nerazzurri: Dacourt Bolognába ment - olvastam valahol ma.
Egy pár jó szót megérdemel Adriano is. Küzdött sokat, de lőnie nem kellett volna. Tényleg jó volt.

calcio_di_rigore 2009.01.25. 23:17:01

Adriano tényleg ököllel ütötte le a Samp védőt? (nem láttam pont)

Panucci közben kijelentette hogy elmegy. Milanba jó lesz.:)

BruceWayne 2009.01.25. 23:21:43

@calcio_di_rigore: azt nem mondanám, ment a kapu előtt a lökdösődés aztán egy taszajtás az gyomorra ment, de nem volt olyan vészes mint ahogy rákérdeztél :-F
viszont Muntarit is jól elintézték, kötéssel tiszta Rambo volt, szerintem a szemére húzták azt a szart ki se látott :-)

drdugo 2009.01.25. 23:26:25

José is minden héten hozzátesz valamit ... :D
kicsit túltenghet benne a feszültség mostanában.
valahogy az az érzésem, hogy a játékosok közül elég sokan nem vevők vele a közös munkára.
az, hogy adott héten valaki mindig ki van baszva a keretből (hol adriano, hol balotelli, hol cruz, stb..), vagy csak szimplán meg van szégyenítve (cordoba, materazzi, stb...) már szinte alapdolog. ilyeneket a chelseanél nem nagyon láttunk tole... meg olyat sem h el kell zavarni a kispadtól. bár most lehet pont igaza volt.

BruceWayne 2009.01.25. 23:33:04

egyébként José csak szerintem hasonlít egyre jobban Jockey Ewingra? :-D

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.25. 23:35:03

@calcio_di_rigore: ezért amit ma csinált szerintem mehet is Panucci, a Milan védelmében még a fiatalok közé tartozna, Hálás köszönet neki a nyolc évért, de ha annyira szeretné a klubot ilyet nem csinálna, még akkor sem ha menedzsere kavarja a szart a háttérben.

Ha mindenki egészséges, akkor nem fér be, ez van. Nem tud már ő Maggioval versenyt futni, középen Juan és Mexes jobb. Nagyon fontos emberünk lenne a kispadon is, mert ő az, aki a védelem minden posztján bevethető.

@mbemba: Mihajlovics odagyűjti Bolognába a Mancini-féle Inter öregjeit. Cesar után most Dacourt, jövőre talán Crespo és Toldo.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.01.25. 23:45:47

@Nerazzurri:

Nem, nem csak szerinted! :-))

Vicces, de bennem is megfordult már ez a gondolat! Komolyan!

kroos 2009.01.26. 07:56:52

,,nem tud már ő Maggioval versenyt futni" nem is kell mert az riise dolga volt...neki mannini-vel kellett volna menni.Szerintem nincs olyan feladat amit Casetti meg tud oldani Panucci meg nem.De tényleg menni kell ez kétségtelen.
Zalayeta golját én se adtam volna meg de nem láttam a kezezést akáthányszor viszanéztem,igazábol a gond az volt hogy nagyon rendellenes helyzetben volt a keze...amugy k*rva nagy gol volt.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.26. 09:06:47

@Mr.AT: Bocs. A te hozzászólásaidban már csak a kulcsszavakat nézem. A nevem, az Inter szót és a degradáló kifejezéseket. :))
@popp: Szar is lett volna ha JC-nek beakad egy majd középre menő, igaz erős lövés.

giacinto 2009.01.26. 09:43:42

"Adriano mit lealibizett a 2. fi-ben a vonal mellett balszélen"


te mit néztél? az kőkemény munka volt, próbált labdát tartani, meg szögleteket kihozni. ő volt az gyik legjobbunk, kondícióban viszont még van mit fejlődnie. persze nem hízásra gondolok itt elsősorban.

Gabez 2009.01.26. 09:45:38

Nocsak, nyert Ibra nélkül az Inter...hát ez hogy lehet, pedig megmondták a szakik, hogy úgy nem tud...:P

Persze nem brillíroztak most sem, de legalább megvan a 3 pont. Adriano épp időben kezdi kicsit összeszedni magát. A végén, az utolsó 10 percben, amikor többször is 3 embert tartott a szögletzászlónál a hátán, biztos leadott vagy 2 kilót. Ez a jó edzés! ;)

Ugyanis szerdán megint egy kemény meccs jön...

Napolit nagyon sajnálom, nem ezt érdemelték. :(

sh4d0w 2009.01.26. 09:54:29

De jó, örömmel írom le, hogy az Inter Adriano góljával győzött, akinek akkor már semmi keresnivalója nem lett volna a pályán, ütésért ugyanis úgy ki kellett volna zavarni, mint a huzat.

Szerintem a kék-feketéknél azt gondolják, hogy most érdemes jóban lenni a bírókkal, úgysem gondolja senki, hogy meg merik csinálni...

Fülöp Lászlót meg tiltsák le! Amennyi hülyeséget összehordott a milánói meccs alatt.... pffff....

giacinto 2009.01.26. 10:08:13

értem, ez a meccs is el lett csalva. a sampdoria játékosai bezzeg tök korrektül játszottak, csak az első félidőben volt 3-4 könyökös, amire gyakorlatilag semmit nem kaptak.

mi a véleményetek Zambrotta 11-eséről akkor?

sh4d0w 2009.01.26. 10:13:02

giacinto: nem a Sampról beszéltem, hanem az Interről. De ha már megemlítetted, a Samp játékosai ugyanúgy megérdemeltek volna lényegesen több lapot, de ez nem változtat azon, hogy olyan játékos szerezte a gólt, akinek akkor már zuhanyoznia kellett volna. Értem én, nehéz elismerni, hogy így volt...

Zambrotta büntijét meg még nem láttam, ámbátor az idény során már többször is elismertem, ha kamutizenegyest fújtak nekünk, nekem ez nem esik nehezemre, meg nem azzal jövök elő, hogy de a másik csapat...

Romanista 2009.01.26. 10:17:28

ez a tegnapi Inter-Samp csak az olasz foci ellenzőinek volt jó municíó. soha nem gépeltem még le azt hogy muníció.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.26. 10:18:45

@sh4d0w: Abszolút igazad van, Adrianoval kapcsolatban. Csak azt tegyük, hozzá, ha a spori ilyen szellemben vezett volna a meccset, Adrianonak nem lett volna kit megütnie, mert azok már régen az öltözőből nézték volna a meccset. :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.26. 10:19:46

@Romanista: Most akkor döntsd el, hogy muníció, v municíó. Még a végén valaki lehülyéz, hogy nem tudsz pontosan írni. :)

sh4d0w 2009.01.26. 10:20:36

@giacinto: én nem a Sampról beszéltem, hanem az Interről. Ha mér kitértél rá, igen, ott is kellett volna még fegyelmezés, de most arról van szó, hogy olyan játékos szerzett gólt, akinek akkor már zuhanyoznia kellett volna. Adriano nem egyszerűen könyökölt, hanem gyomronvágta ököllel a rá ügyelő hátvédet, ez mindenhol piros, csak a San Siróban nem, ha az Inter játszik otthon.

Zambrotta 11-esét még nem láttam, ámbátor soha nem okozott gondolt elismerni, ha kamubüntetőt ítéltek nekünk, ellenben az Inter-szurkolókkal...

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.26. 10:21:06

@sh4d0w: Nxuugodj meg, bármelyik csapat szurolója el tudja viselnie, ha a csapatának arcátlanul fújnak. Nem olyan nehéz az.

sh4d0w 2009.01.26. 10:21:20

a búsba, bocsánat a duplázásért...

sh4d0w 2009.01.26. 10:29:54

@Great Cornholio: számomra nehéz, bár én továbbra is a Fair Play híve vagyok, ami manapság nem nagyon divat.

Nekem igenis elvárásom a kedvenc csapatomtól, hogy látványosan, jó játékkal porolja el az elé kerülő ellenfeleket, ne pedig játékvezetői segítséggel, csak mert ők alkotják az aktuális Milant.. Aztán ha az ellenfél mégis jobbnak bizonyul, semmi probléma (lásd pl. Liverpool elleni BL-döntő Isztambulban).

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.26. 10:46:15

@kroos: Azért írtam Lavezzi mellett Maggiot, mert balhátvédet is játszott az utóbbi időben például a Chelsea ellen, de örülök, hogy figyelsz.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.26. 10:53:52

@sh4d0w: Akkor nem értem most mi a gond. Adrianoval van bajod? Előtte a favágó Samp játékosok, összeverték az Inter játékosokat, akkor meg nem is alakult volna ki az Adriano szitu. Ennyire azért nem kellene visszamenni az időben, mert akkor mindenki a kezdősípszóra vezetné vissza, a Mi lenne ha....szitut.

kroos 2009.01.26. 11:01:12

@popp: bocsánat..öszintén szolva a te kommentjeidre nem nagyon...

Hispan07 2009.01.26. 11:03:40

@sh4d0w: én nem Isztambult hoznám fel, mint megérdemelte mert jobb volt az ellenfél szitut.. a Liverpool max 8 percig volt jobb, meg a 11-eseknél.

@giacinto: tegnap a Milan meccsen mindkét 11-es jogos volt. láttad egyáltalán vagy csak gondoltad bepróbálkozol, hátha bejön? ja és mellékesen rúgtunk még mellé 3-at. úgyhogy ha idén vmelyik, akkor a tegnapi Milan meccs teljesen egyértelmű, hogy nem a bíróról szólt.

ja és úgy egyébként: kurva unalmas ez a folyamatos bírózás, bocsánat a nyers fogalmazásért.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.26. 11:08:24

@kroos: Pedig sokat okulhatnál belőlük ;-).

nalazo 2009.01.26. 11:13:45

A tegnap esti produkció még mindig messze volt az elvárhatónál. Ebben az esetben nem volt igaz, az "egy csapat úgy játszik, ahogy hagyják", mert ez a Sampdoria többet is engedett , de az Intertől csak ennyire futotta. A Catania ellen ennyi nem lesz elég. Vagy jobban kell játszanunk, vagy el kell raboltatni a bíró egy hozzátartozóját ...

sh4d0w 2009.01.26. 11:17:29

@Great Cornholio: Adrianóval addig nincs bajom, amíg futballistaként viselkedik a pályán, nem pedig boxolóként.

Romanista 2009.01.26. 11:19:25

@Great Cornholio: direkt írtam úgy ahogy mert nem tudtam eldönteni. egyébként a helyesírás etikett és nem törvény úgyhogy aki ez alapján mér intelligenciát,azzal nem kell törődni. és én tudom hogy te tudod ezt ;D

valaki meg ironizált a Napolin, nos lehet nem ezt kéne tenni hanem megverni otthon őket.

@Hispan07: bírózással egyetértek,de csak így nyersben,de hát hiába,mert sokszor kicsúszik,meg hát könnyebb is. nade én innentől igyekszem figyelni rá.

@popp: Roma-Celtic-en meg egyértelmű kivel lennék,bár minden más meccsen a bhoys mellett szorítanék. egyébként a Sud-ban van egy csoport (Irish Clan Roma) akik Celtic és Roma szurkolók,római írekből és skótokból.

kroos 2009.01.26. 11:23:42

@popp: sztereotipiákból elöitéletekböl és általánositásokbol nem lehet okulni.

Mr.AT 2009.01.26. 13:23:01

@Romanista: Kis OFF. A "helyesírás etikett és nem törvény, úgyhogy aki ez alapján mér intelligenciát, azzal nem kell törődni" részhez két apró kis kiegészítés:

1. Ha mondjuk egy fogadáson odamész az angol királynőhöz, és látványosan szemből belefújod a taknyos orrod a nagyestélyijének a vállrészébe, azzal sem sértesz törvényt, csak etikettet, mégis kétlem, hogy sokan azt gondolnák: "aztaa', ez aztán az intelligens srác". :-)

2. Az intelligenciába nem csak az tartozik bele, amit törvény szabályoz - a helyesírás pedig nagyrészt igényesség és műveltség kérdése, semmi más.
És persze van fajsúlybéli különbség aközött, hogy valaki elüt két egymás melletti karaktert a gépen, és hogy LY-al írja a papagájt - az elsőt egyszer egyszer el lehet nézni, ezt sztem senki nem is teszi szóvá.
ON

Azazello007 2009.01.26. 13:45:41

mitt akartok én ismerek ojan inteligencs srácokat akik j-vel írják a papagályt mégis naggyon okosok.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.01.26. 13:49:50

@nalazo: el kell raboltatni a bíró hozzátartozóját

giacinto 2009.01.26. 14:07:32

egy szóval sem írtam hogy nem volt sima a milan-győzelme, meg is lepődtem rajta. 4 rúgott gólos győzelmeket nem kell megmagyarázni, kivéve ha az Interről van szó, mert ott az is csalás, ugye.

láttam zambrotta 11-esét, szerintem egyszerűen nekiszaladt az előtte álló védőknek.

giacinto 2009.01.26. 14:10:16

A Reggina meg meglépte a jó öreg Zamparini-trükköt: edző kirúgva, régi edző visszahívva.

Marinot bezzeg nem basszák ki, 11 meccs alatt szerzett 3 pont után. Amióta kiszoptak az Intertől, csúnya nagy padlót fogtak, pedig akkor még elsők voltak.

Calogero 2009.01.26. 14:46:50

Ha valaki szereti a statisztikákat, na meg az olasz focit; daje.blog.hu/2009/01/26/lerantjuk_a_leplet_megmutatjuk_melyik_a_legerosebb_bajnoksag sorry az offért

Romanista 2009.01.26. 14:49:58

@Mr.AT: Hamár off, és pontokba szedjük

1. ez egy blog,nem az angolkirálynő fogadása,van etikett, iratlan,vagy csak én nem láttam tök mindegy szerintem ebbe nincs sok szó a helyesírásról
2. a helyesírás nem műveltség,hanem igényesség kérdése. ha nem érdekel mert gyorsan beírom hogy papagály,attól még nem leszek bunkó. illetve ezzel 1 ien felületen mérni h k mennyire művelt sztem vmi eképesztö boloncság.
ha érted,érted,ha irritál szóljbe a helyesírási hibáért,de ne mond meg erre alapozva hogy hülye vagyok-é vagyse.

na részemről ennyit erről

Itáliainagysándor 2009.01.26. 15:09:13

@Romanista: Nem akarok közbeszólni csak egy kicsit szúrja a szemem az, hogy ha valaki magyarul ír egy fórumra és a helyesírást nem tartja műveltségi kérdésnek, hanem igényességnek az számomra abszurd és a kulturálatlanság netovábbja.

Félreértés ne essék nem szoktam más helyesírásába belekötni, csak egyszerűen irritál, hogy valaki egy kihalófélben lévő nyelvet ily módon semmibe vesz.

Na, ennek megértése a műveltségi kérdés.

kukonyalori 2009.01.26. 15:10:43

Off.:

Srácok, ezt nem hiszem el. Az utóbbi időben, itt már nem esik szó arról, hogy ki, milyen szép gólt lőtt, vagy milyen zseniálisat húzott egy edző. Csak arról, hogy les volt, tizenegyes volt ki kellett volna állítani. Mindez olyan alázó a másikat lenéző stílusban, óvodás színvonalon, hogy rosszul vagyok tőle.

Én azért kezdtem olvasni ezt a fórumot, mert szellemes sziporkázó stílusban remek meglátásokat olvashattam a fociról. Még egymásnak való beszólásokban is a humor dominált nem pedig a lenézés, és az intolerancia.

Picit empatikusabbnak kéne lennünk egymással. Több humor érzék. Szellemes provokációkra, meg szellemesen kéne riposztozni, nem pedig a tiédet is színvonalon.

On

micz 2009.01.26. 16:27:35

Off

Oké. szerintem pl. a humorérzék egy szó. ;-)

On

Romanista 2009.01.26. 16:35:27

@micz: nekem sokat többet jelent a humorérzék mint egy szó. :D

micz 2009.01.26. 16:42:43

Nekem is persze! Viszont igaza van kicsit kukorinak, nem kéne itt anyáznunk, persze az interesek tehetnek erről is! XD

WallyB 2009.01.26. 17:41:19

Nah, jól elment a téma, dobok egy képbe illőt. Adriano-t három meccsre eltiltották... kérdésem csak egy marad: és a Samdoria könyökösök?

www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=1078850

WallyB 2009.01.26. 17:42:38

Persze ez most úgy hangzik, mintha helyes lenne, hogy ő ütött... és akkor az első gólunk is kamu... innentől kezdve fel is tehetjük a szokásos lemezt.

Gabez 2009.01.26. 19:00:47

Na most volt Zambo esése, szépen megette a spori, nemhiába gyakorolta edzésen ;)

Adrianonak meg 5 meccset kellett volna adni, a hülyéje...olyan, mint a Milanos haverja, isznak és könyökölnek. Menjenek a Citybe!

Gabez 2009.01.26. 19:01:36

Mármint a tvben volt...

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.26. 19:02:11

@Gabez: Antialkoholista az úr? Mer' ha nem, akkor hagyjuk már ezeket az alkoholt vádakat ;-).

Gabez 2009.01.26. 19:10:06

@popp: épp vörösbort kortyolgatok...;)

Adrianot majd eladják Aquilaniért és minden oké lesz délen is :)

Romanista 2009.01.26. 19:24:17

@Gabez: :D biztos hogy kiléptél a EA Manager 2002-ből?

Klárensz 2009.01.26. 19:57:49

@Gabez: Adrianonak ki az a Milanos haverja,aki iszik és könyököl? Ha csak annyit írtál volna, hogy iszik ,akkor Ronaldinhora gondoltam volna, de így sokkal kacifántosabb az ügy, hogy még könyököl is.

Gabez 2009.01.26. 20:00:57

@Klárensz: nem akarlak én kiábrándítani...majd vki más elmeséli :)

Kicsit frusztráltak a srácok, ez van, megesik. Dinho padozott a hétvégén?

Klárensz 2009.01.26. 20:05:18

@Gabez: Arra gondoltál, hogy a padon könyököl Dinho? :)))

kukonyalori 2009.01.26. 20:13:17

@micz: Jogos. A humorérzék egybe írandó. Mégis a jelentése csak fontosabb, mint a vonatkozó "etikett" :-)

giacinto 2009.01.26. 20:37:01

dinho is 3 meccset kapott a kupában. adrianoé meg minden volt csak ütés nem, szépen eltolta magától a védőt amikor próbált előre törni a szögletnél. nevetséges hogy a sampdoriások semmit nem kaptak, muntari vérző fejjel ment le. szeptemberben meg őt 3 meccsre meg eltiltották, mert meglegyintette Tedescot, remélem szerdán számol vele :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.26. 20:51:07

@Romanista: Interesek Championship Managerrel játszanak. :) Ahol a Parmaval 3 BL-t nyertem zsinórban, Mindössze 2 vereséggel (azt is a hevertől szenvedtem el, akit simán kivertem, ő Milannal volt :D )
@giacinto: Az Internél már a gondolat sárga lap lesz, a csúnya nézés pedig piros. :)

popp · http://koncertblog.com/ 2009.01.26. 21:06:15

@Great Cornholio: Látod-látod, a lelked mélyén te sem az Internek drukkolsz ;-).

calcio_di_rigore 2009.01.26. 21:20:55

@giacinto: ütés volt az, nem kicsit.
Hülyének azért ne nézz már mindenkit.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.26. 21:21:23

@popp: Elvből nem játszok topcsapattal, hát hol lenne az izgalom. :) a 2000/2001-es cm-el a Lazio-val vertem el a világot. :))

Romanista 2009.01.26. 21:35:35

@Great Cornholio: ami ugye akkor nem volt regnáló olasz bajnok. jade. hoppá,bocsi :D

@calcio_di_rigore:
nem néz hülyének senkit. én is láttam már Adrianot élőben ő az ajtót is balfelütéssel nyitja.

bár az egyébként "kéccségtelentény" hogy a Sampból minimum Sammarconak járna a két három meccses pihi.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.26. 22:21:48

@Romanista: Megint más a játék, és más a valóság. :)
A CM-ben Bonera, Ferrari, top 10 all time védő. :)))

drani 2009.01.26. 22:34:32

Skacok,
Nesta edzésbe állt jupihé! Reméljük nem sérül le megint.

Romanista 2009.01.26. 22:40:54

@Great Cornholio: ohohóó hát az nem sokat jelent ám. az aktuális bajnok a köv szezonra kifutó játékban mindenkit gyak! alap szabály!

de abban feltétel nélkül adok igazat hogy a lazio sose volt nagy.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.26. 22:47:50

@Romanista: Az egy dolog, az a játék is statokból áll. Tehát más csapatok, Inter Juve, Milan játékosainak úgyis jobb a statja egyénenként. Így a játék nem csapatjátékot néz, hanem emberstatot. De iszonyat nagy volt még a Bundesliga Manager, olyan 94-95 környékén. Mennyit nyomtam a Brémával, Klaus Allofs meg a barátai. :DD

LevyASR 2009.01.26. 22:58:35

Scusa!
nem lesz új post?

Mr.AT 2009.01.26. 23:01:01

@LevyASR: Nem. :-) Beni közkívánatra kiszedte a Juvét gyalázó szókapcsolatokat a cikkből, de így nem maradt semmi. :-)

Dr Zoidberg 2009.01.26. 23:07:11

Hehejj, a Bundesliga Managerrel én is sokat nyomtam akkoriban. Nekem egy "magyarított" változat volt meg: Az összes szöveg magyarvolt, és minden csapatnak az eredeti német volt a címere, de a csapatok át voltak írva az akkori NB1, 2, 3 csapataira, nevestül, játékosállományostul, mindenestül. Kurvavicces volt. :)
Jaés természetesen kivétel nélkül mindig a Siófoki Bányásszal voltam.

danesdzsu2 2009.01.27. 00:15:52

A Bundesliga Manager nagy volt, én a Drezdával voltam mindig.
Great Cornholio: az FM jobb, persze ezt interesek nem tudhatják:P
Kivéve, ha 01/02-vel játszol, de az lehet tévedés is.:D

kroos 2009.01.27. 07:48:14

tényleg ezt mondta José?

- Az első scudettótokat (2006) a fehér asztalnál kaptátok meg a calciopoli után, egy évvel később meg azért nyertetek, mert nem volt ellenfeletek. A harmadikat meg csak az utolsó meccs utolsó percében húztátok be, szóval egy sz.r csapat vagytok...

kroos 2009.01.27. 07:50:18

A Cm 2001/2002 a lazio volt a legerösebb csapat,Crespo évenként kb 50 gólt lött.
neste mihajlovic stam hátul..simeone,sztanko..lopez...
ennél erösebb talán csak a roma volt ahol ha samuelt egyedül hagyod hátul akkor se kapsz gólt.

Gabez 2009.01.27. 08:24:10

@Mr.AT: közkívánatra? mit nevezel köznek? maradhatott volna simán ;)

Hispan07 2009.01.27. 08:57:19

a CM 01/02-re konkrétan már nem, de arra emlékszem, hogy egyszer vmikor az időtájt 9 órányi újra játszásomba került, hogy a Milannal úgy verjem meg a Romát (Batistutával, Samuellel, Tottival, Montellával, Cafúval meg a többi sátáni ivadékkal) idegenben, hogy közben a Juventus ne nyerjen otthon a Parma ellen - és így bajnok legyek. Végül egy kapus leránt - piros+11es kombóval induló meccsen sikerült, de már örülni se tudtam, csak görcsösen markoltam az egeret és guvadt szemekkel meredtem a monitorra :)

azóta is nagy manager fan vagyok (FM és Hattrick rulez), de soha többé nem játszottam újra meccseket :)

kroos 2009.01.27. 09:05:37

Ez nem igy megy.Vagy sose játszol ujra vagy igen.Olyan nincs hogy csak egyszer...Abban a roma gusztustalanul erös volt.Még Delveccio is 20 gol felett lött.Aki ködurva volt még abban az RVN.
Meg Alex. Farnerud.

Romanista 2009.01.27. 09:28:01

a legjobbak a manager játékokban az amikor egy teljesen no name valakit elrejtenek és ha az elején olcsóért megveszed simán 99es lesz egy éven belül. most nem jut eszembe ilyen névről de voltak egy páran

@kroos: azt mondják ő nem mondta viszont pereli az újságokat akik leírták.

Hispan07 2009.01.27. 10:14:05

@kroos: addig rendszeresen újrajátszottam a fontos meccseket, azóta megtértem és nem teszem - nyugodtan hidd el, van ilyen :)

van is már vagy 5 bukott BL döntő és legalább ugyanannyi éppen hogy csak nem bajnoki cím a zsebemben. meg egy kínos kiesés az Albinoleffével, amikor sikerül 2 darab meccset nyernem a Serie A-ban :)

kroos 2009.01.27. 10:26:59

@Hispan07: én se szeretek top csapattal játszani,max egy leverkusen,vagy everton.sokmindent átéltem már de a legutobbi tottenhammal elért bajnoki cimemet azt hiszem nem fogom tudni felülmulni:)
Szöv.kap-ként meg képtelen vagyok VB-t nyerni....az a következö quest.

giacinto 2009.01.27. 10:28:41

Ha már OFF:

Maxim Tsigalko volt a legjobb benne, full szar statokkal, igaz 20-as befejezése volt, de lőtt 40-50 gólokat Interben, rendszeresen el lehetett vinni alacsony ligákba is.

Most is játszom vele, idei szezonra frissített adatbázissal, Hellas Veronával kezdtem C1-ben, 0 pénzzel. kapásból leigazoltam egy öregfiúk válogatottat szabadlistáról (Fiore, Tacchinardi, Davids, Giannicheda, Denilson, Luizao, Adani, Westerveld) és persze azonnal feljutottam B-be, ahol bepróbáltam még pár kölcsönfiatalt (Filkor, Slavkovski, Dellafiore, Cardacio) és 13 pont előnnyel ezt is nyertem, most jutottam fel A ligába, jött Lavezzi, Cruz, Biava, Campagnolo, Balotelli, Recoba ingyen.

Vediamo, Vediamo.

giacinto 2009.01.27. 10:30:07

mindez természetesen a CM 01-02-ben, frissitett keretekkel, adatbázissal.

krysal 2009.01.27. 10:30:51

@Romanista: ezt ismerem, így csinált a PSV-vel gólkirályt az akkor 17 éves Huntelaarból cimborám..:)
Nem baj, a bajnok a Feyenoord lett, velem:)

Hispan07 2009.01.27. 10:47:28

@kroos: én alapból a Milannal osztom, ott az FM 08 óta rendesen követelnek, kb mindent nyerni kell, különben arrivederci. mondjuk ma is könnybelábad a szemem a 2010/11-es csapattól: Felipe - Andreotti, Marzoratti, Breno, Chiellini - Kaká, Miguel Veloso, Fabregas, Rosina - Bojan, Pato :)

kihívás kategóriában meg ott a Fradi és a BL-be jutás (legutóbb az Olympiakosz lőtt ki a 3. körben 3-2 es összesítéssel, pedig Stark Peti nagyot játszott . na majd jövőre:)), a Newcastle és a 4-be jutás (az FM 2007-ben sikerült, utána nyertem velük BL-t, máig se értem hogy, bajnokságban 8. lettem :)), az Albinoleffe és az A-ba jutás - és mint fentebb utaltam rá, az ott megragadás :)

@giacinto: ez tényleg jó volt a CM-ben: lehetett kiöregedő arcokat vinni a kiscsapatokba. ma már az új FM-ben ilyen nincs: a Fradival MINDENKIT megkörnyékeztem, akár havi 40e Eurót is kínáltam, de lófasz se jött, inkább visszavonultak :(

@Romanista: ilyen titkos szupersztárok körében meg Emanuele Calaio, Fausto Rossini és Giacomo Cipriani ugrik be. vmi iszonyat volt, mivé váltak jó kézben egy-két év alatt

giacinto 2009.01.27. 10:50:15

jó hát nyilván a Verona még harmadligásként is vonzóbb célpont egy öreg játékosnak (heti 26 ezer euróig tudtam fizut adni) mint egy hulladék magyar bajnokság, emiatt is lehetett könnyebb dolgom

Hispan07 2009.01.27. 10:57:20

pedig a Fradival robogunk a zsinór harmadik bajnoki címért és küzdünk a BL-ért :) de amúgy jah, jogos. viszont a 09-ben még nem próbáltam alacsonyabb osztályú külföldi csapatot, nem tom ott mi a helyzet most

kroos 2009.01.27. 11:08:56

Rossini COMMANDINIVEL AZ ATALANTÁBAN mi kemények voltak...+doni,dabo,és az öreg Carrera.

kroos 2009.01.27. 11:17:41

és itt Robben volt a legerösebb.
Azt hiszem még a Groningen játékosa volt,de már elöszerzödésben a psv-vel.berakni playmakerbe+free role+long shots meg ilyenek......

Romanista 2009.01.27. 11:27:46

@kroos: a jó öreg Commandini...

a no name kategóriában meg volt valami egyiptomi csóka a CM nemtom hányban, na ő potom pénzért ment bárhova 87ről indult asszem. simán felment 95re akár egy év alatt is és soha nem sérült meg.

ejjj urak,délután elő kell keresnem ezeket a játékokat,mert annyit dumáltunk itt össze...

giacinto 2009.01.27. 11:29:24

plusz volt vami eszeveszetten jó középsővédője is az Atalantának, nem jut eszembe a neve, segits már kroos. vmi fabio volt talán a keresztneve, majdnem Samuel szinten tolta. szélsőhátvédnek meg Zauri, simán alapembere volt a válogatottnak.

meg volt egy Tieme Klompe nevű holland gyerek, na ő is kb Samuel-i szinten mozgott a játékban, őt ismeritek?

Mr.AT 2009.01.27. 11:46:05

Őszintén irigyellek bennetek a problémáitokért! :-)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.27. 11:47:35

Mi a haverral együtt játszottunk többnyire ott nem csaltunk, mert élveztük, ha a másik szív. :)

Amúgy én (mi) a 2003/04-el nyomtuk főleg az jobb. A beépített csalások, De la Cuesta kolumbiai védő alapból a legbrutálabb már 1x évesen is. Toledo World class right winger, 20 gyorsi cselezés. Todorov a bolgár gólgyáros. Cerci a 16 éves sztár. Ezeket megveszed bármelyik csapatba elmennek 6 milkából megvan. :) Anelka a csodacsatár aki a meccs után 102 %- fittséggel jön le. :)

ja és az idény felénél ingyen igazolható Deco és Bastürk. A Parmaval ezek után a 2. évben, egy Frey , Junior, de la Cuesta, Ferrari Bonera, Robben Deco, Bastürk, Toloedo Adriano, Gilardino kezdővel. :)))

kroos 2009.01.27. 11:47:39

Tieme Klompe--DDDDDDDDDDD
MINDIG megvettem.
atalantában azt hiszem..carrera,bellini,zenoni,pinardi,espinal,saudati,dabo..én is felrakom basszus..

kroos 2009.01.27. 11:48:53

@Great Cornholio: de la Cuesta az utéhez is eljött..bierofka,kapo?

Romanista 2009.01.27. 11:51:52

@Great Cornholio: TOODOROV az mekkora egy bug! az életben nem jutott volna eszembe! kösz!

avenger13 2009.01.27. 11:53:20

zarate és pandev a bayernben?

szép is lenne, de ulit ismerve, max az egyik jön, az is csak akkor ha nem kérnek érte több mint 20 millát. :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.27. 11:55:12

@kroos: Saudati jó gyerek, de nálam Kapo nem vált be. Toledo, az aki eléri van der meyde szintjét a játékban mint AMR. Csak olcsóbb. Na meg Pazzini.
Tőlem de la Cuestát 50 milkáért akarták megvenni. A Képükbe röhögtem .:PP

kroos 2009.01.27. 12:17:15

a 98-as cm-ben meg bakayoko volt az isten...

sh4d0w 2009.01.27. 13:54:11

Megírhatnátok, CM01-02-höz hol van aktuális adatbázis-frissítés...

Comandini + Seva verhetetlen csatárduó volt, idényenként 40-45 gól között vállaltak ők ketten. Volt két egymást követő idényem, amikor a bajnokságban és a BL-ben is az Atalanta volt a kihívó - mert persze a Milan uralta mindkét trónt! Az első BL-cím a hollandusok által belakott Barca ellen jónehéz volt, vagy 8. visszajátszásra sikerült őket megfékezni...

kroos 2009.01.27. 13:56:56

www.champman0102.co.uk/forum/forumdisplay.php?f=10
a következö a februári lesz.
Ez a legjobb,a legreálisabb.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.27. 14:49:45

@kroos: Engem a CM 03/04 érdekelne, patchek adatbázisok v mik hogy frissüljön. :)
Arról tudsz valamit? thx

kroos 2009.01.27. 15:16:10

@Great Cornholio: Játszottam vele de maradtam a 01-nél.Sajnálom abban nem tudok segiteni.De biztos van updtate.Szét kell nézni...

sAp 2009.01.27. 16:01:09

a bugok közül a nagyszerű freddy guarin volt a kedvencem,aki a 05-06os fmekben kb a világ legjobbja volt 1 év után (habár most már a portoban van,szóval lehet lesz belőle vmi).a legújabban meg axel witsel,aki alapból 19 évesen olyan kb mint messi (oké hogy a belga bajnokság legjobbja de azért...).
meg RvN volt kemény még asszem a 2006ban,egyszer 49 góllal lett bajnoki gólkirály,kb 35 évesen.
jó látni hogy sok az időmilliomos nst-olvasó:)

kroos 2009.01.27. 16:03:25

RVN a 2001-esben volt a legnagyobb.Sose sérült meg,és a gólátlaga mindig közel 1/meccs volt.

ASRM 2009.01.27. 16:04:00

_benito, ne csigázz minket tovább! (ez milyen hülye szó)

Mr.AT 2009.01.27. 16:14:49

@ASRM: Szerintem megtalálta a levágott lófejet az ágyában, amit küldtem neki, s amin egy Juve címer volt és a "Csak okosan!" felirat. :-)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.27. 17:58:28

@ASRM: Már kész van fel is tette az új cikket, csak kihúzta belőle az összes olyat, ami negatívan érinti a csapatokat. :)

giacinto 2009.01.27. 20:54:19

@kroos: én is ezt az oldalt ismerem, onnan szedtem a frissítést.

giacinto 2009.01.27. 21:00:07

megvan vazze. Fabio Rustico. iszonyat jó védő volt, annak idején a világverő Interemben alapember volt.

Taribo West az elején ingyen, Okoronkwo, Hofland, NDiaye, JoeCole, Brozek... nosztalgia.

meg persze edzőnek azonnal Giorgos Pomaski. :))

kroos 2009.01.27. 21:24:35

Rustico..hát persze..a két szélen meg zenoni,zauri,...
Pomaski. meg még mindig jó.
alan smith-nek mennyi 20-asa volt...

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.01.27. 22:17:54

Gazzetta szerint Del Piero és Zanetti nem játszanak holnap. Jobb térd és jobb boka a bűnösök. Meg Trezeg kispados lesz, talán.
news

Mr.AT 2009.01.27. 22:44:32

@mbemba: Már meg sem lepődöm, még két alapember. Qrva yo, tényleg. Ha Alex is kiesik, nem tudom, mi lesz, már az is csoda, hogy ott vagyunk, ahol, ezzel a toldozott-foltozott ificsapattal, amelyik állítom még két egymás utáni meccsen nem tudott ugyanabban a felállásban játszani. Kész.

calcio_di_rigore 2009.01.27. 23:31:56

@Mr.AT: Ne sírjunk. Azért van Amauri, Giovinco, Iaquinta és Trezeguet, hogy megoldják. És mostmár elvileg mind a 4 bevethető. Alex meg pihen egy kicsit.

Ipa 2009.01.28. 00:04:22

Adriano eltíltása jogerős. És még minket segítenek a bírók? Nem akarok felesleges vitákat, de ez nem korrekt döntés.
Forza Inter!!!

Count Adyn 2009.01.28. 00:10:22

@Ipa: De az. Megnézték videjón, ütött és aljasan, ami jár az jár. Örülj hogy spori nem látta mert piros és oda a gólszerző:D

Mr.AT 2009.01.28. 00:25:08

@calcio_di_rigore: Meglátjuk. Trez fél éve labdát sem látott, Iaquinta meg Giovinco meg kb. ketten együtt nem játszottak 90 percet bajnokin...

Mondjuk ideje volt, nyilván, miért pont ez a kulcsemberünk ne dőlne ki.
Nem ezen az egy dolgon akadtam ki, félre ne érts, hanem a folyamaton. Miért muszáj, hogy legalább 10 játékosunk az egész szezonban sérült legyen? F*sz kivan, de tényleg.

Hispan07 2009.01.28. 10:03:39

nem bántás, de jellemző mikor nincs új poszt:
- amikor a Juve úgy nyer, h szabályos gólt nem kap meg az ellenfél
- amikor az Inter egyetlen gólszerzőjét utólag ütésért tiltják el
- amikor a Roma idegenben tol 3-at a Napolinak
- amikor a Milan Beckham góllal és szép játékkal nyer végre
és a többiek... :)

_benito · www.nst.blog.hu 2009.01.28. 10:35:43

@Hispan07: tudom, hogy csak viccelsz, és nem gondolod komolyan.

kézi vb van, egyszerűen szétszakadok, de még ma kint lesz a beharangozóval együtt. még a meccsek előtt, úgy értem. :(

bocs,tényleg.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.01.28. 10:52:41

@Mr.AT: Így alighanem hosszabbat játszik Giovinco és megmutatja mi mindent tud.
Szerintem sokat tud és előbb-utóbb meg is mutatja.

Hispan07 2009.01.28. 11:48:21

@_benito: amikor ráérsz, tényleg nem cseszegtetésnek szántam, teljesen egyértelmű, hogy a meló az első

sempreLippi 2009.01.28. 13:11:39

nincs ma del piero, se zanetti

sempreLippi 2009.01.28. 13:12:25

upsz lemaradtam bocsi :)

Calogero 2009.01.28. 13:25:59

Nem Benito elől szeretnék bárkit is elhoppolni (ő úgyis sokkal jobb :-), de ha valakit érdekel a cikk daje.blog.hu/2009/01/28/serie_a_21_fordulo_beharangozo ,akkor várom szeretettel, üdv

Mr.AT 2009.01.28. 14:02:25

@Calogero: Ez szerintem nem egy elegáns dolog.

@mbemba: A próféta szóljon belőled. Magunk közt szólva nagy tétben mernék fogadni, hogy nem Giovincot játszatja majd - sztem Iaquinta kezd Amauri mellett, és Trez (ha játszhat és bejön egyáltalán, akkor) csereként jut majd szóhoz.

Calogero 2009.01.28. 15:26:59

@Mr.AT: lehet igazad van, bár szerintem ez nem verseny, én csak azt szeretném, ha minél több szó lenne e témáról, ehhez próbáltam valamit hozzá dobni én is. De, ha ez gáz volt, akkor ezúton is bocsánat, többé nem teszem. Peace

giacinto 2009.01.28. 15:47:33

@kroos: Mondjuk Smith a rohadt sok 20-asával sem vo,t egy nagy szám, legalábbis nem volt egy stabil megbizható játékos. legalábbis nálam sosem lett azzá.

Este Forza Inter, de ki fogunk kapni, van egy olyan sanda sejtésem. Ne legyen igazam, és lőjjünk egy 5-öst!

Védelem közepe necces lesz...

Ricsman - HóStrucc 2009.01.28. 16:05:30

@Ipa: miért mondja ezt mindig a sértett, büntetett (jogosan) csapat drukkere hogy:
nem fair, bántanak minket, nem segítenek, így-úgy-mézes-mázos, ... féltett, védtelen pici prünytőkéim.. hát bánt a csúnya bíróbácsi :D

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.01.28. 16:29:39

@giacinto: Éppen ezért nem a védelmet, védekezést kellene erőltetni, hanem felállni úgy amiben legalább 2 azaz kettő darab támadó középpályás van. :)
süti beállítások módosítása