Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - Premier League 13. forduló

2008.11.14. 23:15 pote

Ha bármilyen formát választhatnánk arra, hogy miként születünk újra, akkor biztos hogy nem a ligakupa mellett döntenénk. Valahogy nem komáljuk, ha tojnak a fejünkre. A két listavezető már ki is pottyant, az Old Traffordon meg nem volt teltház. A hétközi kupaforduló győztese - természetesen a Burnley mellett - a Poolt búcsúztató Spurs, és a Wigant csúnyán elintéző Wenger-féle tinicsapat volt, de mintkettőjükre nehezebb feladat vár a bajnokságban.
Vasárnap estére a mezőny letudja a szezon egyharmadát, vagyis a mágikus tizenharmadik következik. Lapozás után megtudhatjátok, hogy szerintünk kiknek hoz balszerencsét.

Mindenekelőtt egy kis helyzetjelentés, mert nem lehet elmenni szó nélkül a jelenlegi tabella mellett. Írd és mondd, az utolsó és a még BL helyet jelentő negyedik helyezett között össz-vissz tíz pont különbség van. Ugyanez a többi topligában 17-18 pont, de még a legendásan tömör Ligue1-ben is tizenhárom. Sajnos a bigfórnak csúfolt négyes ismét kezd elválni a törzstől, de a maradék tizenhat helyre, jelen esetben, tizenhat csapat pályázik. A hétvégén öt olyan találkozó is lesz, ahol akár helyet is cserélhetnek a tabellán a mérkőző felek. Maradjon ez így jó sokáig, mert akkor garantált lesz a horror májusban.

Bolton - Liverpool 0-2
Nos, ez nem olyan meccs, ahol akár helyet is cserélhetnének a felek. Megson gyorsan nyalt is egyet Benitez popsijának irányába - a Poolt bajnoki esélyesnek említvén -, hátha ugyanazt a csapatot küldi ki ellenük is, mint szerdán. Természetesen, nem fogja. A koreográfia ugyanaz lesz, mint múlt héten (Robbie Keane, blabla...), de most Arbeloa nem fogja elrontani a telitalálatunkat, mert el van tiltva. A másik oldalon, Nolan visszatérésével, érdemben csak a nagy fenekek száma fog változni, a játék minősége nem. Visszaolvasva, indokolatlanul sokszor van a hátsó fertály említve ebben a pár mondatban. Mentségünkre legyen mondva, minden alkalommal a segg szót cseréltük le.

Arsenal - Aston Villa 2-0
Két-két visszatérő mindkét oldalon a forduló rangadóján. A hazaiaknál Adebayor és Almunia, a vendégeknél Petrov és Luke Young pályára lépése jelenthet erősítést a korábbiakhoz képest. Ha a Villa nem olyan töketlen, mint amennyire a látottak alapján mégis, akkor pontokkal lehetne a mostani vendéglátója előtt. Az utóbbi időben mindig azzal a tudattal léphettek pályára, hogy dobogóra kerülhetnek győzelmük esetén. Egyszer sem tudták megugrani. Ha meg még arra is visszagondolunk, hogy milyen nyuszi játékkal  léptek pályára a Chelsea otthonában, akkor a tippünket nem kell nagyon magyarázni. Talán csak az szól a vendégek mellett, hogy Wengerék jónak mondható szériában vannak, és ilyenkor mindig jól meglepik a bennük bízókat. Most nem lesz meglepetés. Adebayor és Vela kihasznál kettőt a tucatnyi helyzetből. Fabregast idén először fogjuk látni ellenállhatatlanul játszani. Van Persie pedig jól megérdemelt büntetését tölti.

Blackburn - Sunderland 1-2
A Rovers várakozásaink felett szerepel eddig, míg a Sunderland az egyik kellemetlen meglepetés. Fülöpék a nem túl megnyugtató kieső zónából vágnak neki a nyugati kirándulásnak. Honfitársunk ismét lehetőséget kap (Gordon felépülése több mint kérdéses), jó lenne, ha harmincról most nem kapna gólt.

Fulham - Tottenham 1-3
Kezdjük a legfontosabbal. Gomes akár pályára is léphet. A rossz hír, hogy az ES2 nem ezt a meccset választotta (az Arsenal-AV is észszerű választás). Tippünkkel kapcsolatban bizonytalanabbak vagyunk, mint Pákó a könyvtárban, mert kezdjük kissé indokolatlannak tartani a Spurs szárnyalását. Nem tudjuk miért, mi mégis még egyszer rájuk teszünk. Gera fejesét most sem a kapufa, sem Woodgate nem fogja megállítani, de ez is csak a szépítésre lesz jó. Modric régen várt gólja is megérkezik, ami után Decohoz fogják hasonlítani.

Man Utd - Stoke 4-0
A vendégek ponttal távoztak az Anfieldről, megverték otthon az Arsenalt, vagyis jóval többet tettek, mint ami egy újonctól elvárható. Szombaton már nem lesz szemernyi esélyük sem. A hazaiaknál CR, Berbatov és Ferdinand pihenhetett, ami a különbségen meg is fog látszódni. Anderson-gólt megint mutat az üveggömbünk, de kezdünk aggódni, hogy szoftverhibás a készülék.

Newcastle - Wigan 2-1
A vendégekből bohócot csináltak a tinédzserek az Emiratesben. Szombat estére meg már kieső helyen fognak tanyázni. Owenéknek ez egy tipikus kötelező győzelem, ami nem szokott könnyű lenni. Igazából, ennek a Newcastle-nek semmi sem könnyű, de azért az utóbbi időben tapasztaltunk biztató jeleket. Kinnear az első félidő végére jön rá, hogy Ameobit tulajdonképpen zavarja a labda, és a helyére beküldött Owen eldönti a mérkőzést. Félreértések elkerülése végett, azt egy szóval sem jeleztük, hogy Ameobi nem szerez/talál/ér el gólt.

West Ham - Portsmouth 2-2
Az Everton kiénekelte a sajtot a londoniak szájából a múlt héten, most a Pompey is megpróbálja. De nem fog nekik teljesen sikerülni. Igazi hajtós, adok-kapok lesz, amin igazságos döntetlen fog születni, egy kis drámával a végén. Amennyiben a United kikap, akkor eldicsekedhetik, hogy hipergyorsan az ötödik helyről a kieső zónába zuhantak.

West Brom - Chelsea 1-5
Kicsit óvatosabbak vagyunk, mint egy hete. A Chelsea is az lesz a szerdai blama után. A vendéglátók ráadásul tipikus Championship stílust nyomnak, vagyis lehet félnivalója a londoni kékeknek. Ismét Lampard védi meg a mundér becsületét. Anelka meg hiába termeli a gólokat (szombaton is eredményes lesz), mi - Scolari helyében - akkor is elcserélnénk Tökölire. Emberileg és szakmailag is indokolt lépés lenne.

Everton - Middlesbrough 2-3
Óriási mákkal, de nem érdemtelenül nyert a Boro a Villa Parkban. Hihetetlen hajrával fordított a West Ham ellen az Everton. Így mindkét csapat a kupaindulást jelentő helyeket ostromolja. Valami azt súgja, hogy Tuncay lelkesedése ellensúlyozza a Yakubu-Saha duó gólérzékenységét. Ez is pepec meccs lesz, mindenki a fotelbe, vagy sztrímeljetek bőszen.

Hull - Man City 2-1
A másik vasárnapi meccs sem ígér babazsúrt. A vendégeknél eltiltottként nem léphet pályára Fernandes és Dunne sem. Utóbbi akár még a City esélyeit is növelhetné, de nélküle azért nagyon lyukas az a védelem. Geovanni egy szabadrúgással bizonyítja, hogy őrültség volt őt eladni a nyáron. Hughes csapata tökéletesen fogja szemléltetni, hogy idegenben abszolút alkalmatlan érett játékra.

Tippversenyünk nyertese egy hölgy volt, aki igazából helyzeti előnyben volt, mert Kolozsvárról követi figyelemmel blogunkat. A kérdés ugyanis a PL meccsek szünetében látható reklám román feliratára vonatkozott. Nehéz szavakkal, vagyis szalonképes szavakkal leírni azt, hogy mennyire unjuk már ezt a pár másodpercet. Amikor meghalljuk, hogy ofkorszjukengivap, a fejünket rögtön kezeink közé temetjük, majd amikor puffanást hallunk a tv irányából, akkor gyorsan odapillantunk, mert azért az a popsi nagyon ott van. És ez megy hetente húszszor, harmincszor.
Sajnálatos módon, nyertesünk visszautasította a tippelés lehetőségét, de azért innen is gratulálunk neki! és a Romától tessék kikapni! Nem volt más választásunk, beugró versenyzőt kellett péntek este találnunk. Vendégtippelőnk így jasszgeri lett. Köszönjük neki a gyors beugrást. Reméljük meg fogja bánni.

jasszgeri jóslatai:
Bolton - Liverpool 0-1
Arsenal - Aston Villa 2-2
Blackburn - Sunderland 0-0
Fulham - Tottenham 1-3
Man Utd - Stoke 2-0
Newcastle - Wigan 2-1
West Ham - Portsmouth 2-2
West Brom - Chelsea 1-3
Everton - Middlesbrough 2-1
Hull - Man City 1-3

A pontozás még mindig ugyanaz. Az nyer (Ti vagy mi) minden héten, aki több pontot ér el: a teljes telitalálat három pontot, a különbség eltalálása kettőt, míg a győztes eltalálása egy pontot fog érni. (pl.: a tipp 2-1, de 1-0 lett, akkor két pontot lehet szerezni; de ha 2-0 lett, akkor csak egy pontot. Döntetleneknél is egyértelmű: ha 1-1 a tipp és 0-0 lett, akkor az is kettő pontot ér).
 

81 komment

Címkék: üveggömb premier league tippjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr72769609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ylaya 2008.11.14. 23:55:31

en is erdelybol vagyok megsem tudtam megfejteni...francba....s hogy hogy tessek ki kapni a romatol? :-P tessek szepen megveni oket, oruljnek az erdelyi magyarok ( en is ott leszek a helyszinen es hajra kolozsvari vasutas sport klub.)

England win The Ashes! 2008.11.14. 23:58:35

Saját jóslatok:

Bolton-Pool 1:2
Gunners-Villa 2:1
Rovers-Sunderland 3:0
Fulham-FUJJ! 0:2
ManU-Stoke 2:1
NewU-Wigan 2:2
W Ham-Pompey 1:2
W Brom-CSKA 0:1
Everton-Boro 1:0
Hull-ManC 1:1

Aztán majd meglátjuk...

jasszgeri 2008.11.15. 00:09:03

nem sűrűn. =)
de jó meccs lesz az, sok góllal.

England win The Ashes! 2008.11.15. 00:14:21

Nekem már az is elhozná az édenkerti fílinget, ha csak egy siralmasan kiszenvedett 2:1-re nyerünk (mármint az Arsenal).

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.11.15. 00:15:20

jaja, most a 3 potty a lenyeg, ha kell fujja meg a biro :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.11.15. 00:18:37

Istenem de unalmas ez az Anelkázás. Nyáron szar volt meg nem rúg gólt, most rúg, és azért szar. Meg valamikor 6 éve unszimpi nyilatkozata volt, most tehát még unszimpi, valami újat jó lenne kitalálni.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.11.15. 00:24:25

Alig várom már a végét, amiko Anelka 42 góllal gólkirály lesz, Torres 2. 22 vel, és az év lúzerválogatott első helyén az NST stábja által megszavazva : nicolas Anelka. :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.11.15. 00:26:36

es a pudli nyeri a pl-t...kicsit azert ez igy sok lenne, nem?:)

BruceWayne 2008.11.15. 00:39:42

hát azért én sem cserélném el egy Tökölire...

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.11.15. 00:43:57

penzert nem lehet megvenni a cselszkij jatekosokat, mert "visszaadjak" a penzt :)

Woland 2008.11.15. 04:26:27

több helyen is olvastam hogy ez a Fulham-meccs lesz az eddigi legnagyobb kihivás. és szerintem igaz is (minden Arse/Pool/Citeh-zrika nélkül). Harry kapitánysága alatt most először már-már elvárt hogy elhozza a csapat a három pontot idegenből. pedig a Fulham jó csapat - és szinte csak otthon szereznek pontot! tavaly 3-3-at játszottunk velük a Cottage-ben (2-0 és 3-1 után...) és azóta ők csak erősödtek. egy Gera-gólra én is számitok, remélhetőleg Bent is betalál és Modric első gólja tényleg hab lenne a tortán - szóval az álomeredmény egy 2-1-es Spurs-győzelem.

Kukurikúúúúúúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Woland 2008.11.15. 04:37:37

Aki hallotta Redknappet itt egy jó kis interjú:

www.oleole.com/blogs/harryhotspur/posts/that-arry-video-interview-in-full

nagyon nagy arc! fogalmam nem volt róla mig hozzánk nem került! jó újra angol edzőt látni a padon, na! : )

És még valami - ha vannak itt épitészek-épitészhallgatók: itt egy amatőr tervrajz az új Tottenham-stadionhoz:

www.oleole.com/blogs/harryhotspur/posts/some-leaked-architects-pictures-of-a-football-stadium

szerintem nagyon szép - és ami még jobb: meredek lelátók! (meredekebbek mint az Allianz aréna! nagyon kell ez a hangulathoz!) Komolyan sajnálom hogy nem nyilt pályázat van a tervezésre, ez a dizájn nagyon ott van!

mann 2008.11.15. 09:53:20

Sonka esetében maradjunk a kis lépéseknél, először talán találja el a kaput.... :)
Kicsit túlzottnak tűnik első blikkre a négyes MU siker a Pool és az Arsenal elleni Stoke eredmények tükrében, de a csapat adós eddig egy igazán lehengerlő teljesítménnyel idén és a vendégek ebben jó partnerek lehetnek. SAF kitért arra, hogy külön kielemezték és gyakorolták a Delap bedobásai után adódó szituációkat, ami nem is baj, tekintve, hogy mostanában a levegőben eléggé gyengusz a MU védelme.

poolfanati 2008.11.15. 10:17:56

"Anderson-gólt megint mutat az üveggömbünk"
értsd: 10 forduló múlva megrúgja a gólját és akkor pote azt mondja: ÉN MEGMONDTAM:D
arbeloa tényleg el van tiltva, ez komoly? nem is hallottam. kijátszik majd a helyén? degen sérült asszem(ez jobb is). gondolom vagy carregher lesz jobb oldalt, vagy a fiatal darby kap majd lehetőséget(támogatom)

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2008.11.15. 10:41:18

most keltem fel és tisztán láttam az eredményjelzőt lefújáskor. 3-1re nyerünk, pedig hajtani fog a Villa nagyon.

drani 2008.11.15. 10:46:00

Néztem egy összeállítást Delapról, biztos hogy szabályosak a bedobásai? mintha felemelné a 'hátsó' lábát.

Azazello007 2008.11.15. 10:55:18

drani: ha összeveted a tökéletesen szabályos bedobások számát a ténylegesen, szabálytalanként lefújt bedobásokéval, rájössz, hogy azért a bírók sem hülyék ilyenekkel tördelni a játékot.

qwasd 2008.11.15. 11:33:39

Geovannit valóban hiba lett volna eladni, ezért el sem adták. Tudtommal egy évre szóló szerződést kötöttek vele, a Hull meg lecsapott rá.

Strigo 2008.11.15. 11:46:03

Öt vendéggyőzelem? Bátor tippek megint. Bár nekem mindegy, elég ha a Stoke elleni tipped bejön.

poolfanati 2008.11.15. 13:46:11

torres megint nem kezd...
keano kiszorította talán?:D

Azazello007 2008.11.15. 14:37:08

Keane mit hagyott ki az első félidőben...

Pedig ez a meccs tökéletes lenne számára, hogy rúgjon egy-két gólt és növelje kicsit az önbizalmát; szinte végig a Pool dominál. (mondjuk a meg nem adott gól véleményes...).

olil*one 2008.11.15. 14:40:58

Torres is training, it's just his confidence. We have to analyse whether to use him at the beginning - and this is a good opportunity for that - or to use him in the second half. - Rafa Benitez

Keane 2meterre az ures kaputol nem tudja eltalalni a labdat..
Kuyt golja viszont gyonyoru volt.

poolfanati 2008.11.15. 15:41:48

woland: a rendelt bolton verés szállítva:D
pote grat, egy pool meccset telibe kapni nem könnyű:D
lucas pedig a 93-ba majdnem 3á tehette volna a különbséget ha üres kapure 2mről be tudja fejelni:D
azazello: gerrard is kihagyott egy olyan helyzetet...
na szóval simán lehetett volna 5-0 is.
torres pedig gyönyörű gólpasszt adott.
na akkor mostmár csak a westbromnak kell drukkolni:D

macca17 2008.11.15. 16:06:29

poolfanati: még egy érv lucas ellen :)

macca17 2008.11.15. 16:14:52

viszont kuyt egyszerűen zseniális: minden feladatot megold.

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.11.15. 16:24:47

Nagyon magabiztos győzelem volt, Torres még nincs formában, de a Gerrard-Torres kapcsolat már kezd újra működni. Lucas fejese nem volt olyan könnyű feladat, túlhaladt már rajta a labda amire elérte.

Gerzson viszont kicsúszott a Fulham kezdőből... Szegény Gomes meg úgy néz ki, mint a századfordulós rasszista "blackface" karikatúrák.

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.11.15. 16:38:24

Jézusom, Gomes... Bár nem volt AKKORA lepke, mint amekkorának tűnt, azért csúnya volt.

macca17 2008.11.15. 16:39:23

ha jól látom, gomes megint lepkézett...

Azazello007 2008.11.15. 16:53:02

A Tottenham szinte sír egy normális kapusért. Pedig pont akkor kezdték átvenni az irányítást.

Lencse. 2008.11.15. 17:12:11

Valami jóérzésú Arsenal szurker szedje már le egyszer távcsöves puskával ezt a Bendnert!

drdugo 2008.11.15. 17:12:31

'Gerzson viszont kicsúszott a Fulham kezdőből... '

sajnos várhato volt. az előjelek már megvoltak, az utobbi 3-4 meccsen mindig Gerát hozta le legelőször Hodgson.
ráadásul a helyére berakott Davies már megint gólt lőtt... nehéz lesz visszaverekednie magát.
mondjuk szerintem alapból hülye volt, hogy a Fulhambe ment.

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.11.15. 17:28:21

drdugo

Azért nem olyan nagy katasztrófa ez, ilyen előfordul. Szerintem ma is be fogják cserélni és majd szép lassan visszajátsza magát. A Fulhambe meg van fantázia, nem volt buta döntés odamenni.

clfo 2008.11.15. 17:34:56

Na az Emiratesben fogják egy páran a fejüket... :D

drosiii 2008.11.15. 17:48:20

Welbeck mekkora gólt akasztott... Campbell visszajön majd és akkor Berbatov meg Tevez mehet el jópénzért =)

drdugo 2008.11.15. 17:57:12

Titus Bramble lesújtott a newcastle-ra.

Jo_Jo 2008.11.15. 17:58:41

Ezért kár volt nyerni múlt héten az Arsenalnak... szegényeknél mindig ez van
Manchester javított a gólkülönbségén, kb ennyire volt jó a meccs. Welbeck nagy gólt rúgott, Ronaldo mind2 góljában benne volt a kapus.
Ja és sikerült elkerülni a Delap-bedobás gólt :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.11.15. 17:58:46

gratulálok, GRATULÁLOK a Villának, lefociztak minket, megérdemelten nyertek, 2 gól volt a két csapat között ma. Sajnos.

akkor immár másodjára szálltunk ki a bajnokságból, s ahogy gondoltam, harc lesz a negyedik helyért.

picsába.

Üdv, ymy - bendtner mi a kurwabüdösrohadtoknál fogva húzhat magára Arsenal mezt? ui: gallas játszott, megkaptuk...

Woland 2008.11.15. 17:59:18

jobb volt a Fulham Gomes nélkül is - de azért segitett, nélküle lehet hogy az iksz meglett volna. bár Bullard szabiját nagy bravúrral védte.

jó ez a Fulham otthon. Redknapp meccs előtt is mondta hogy még bőven a kiesés ellen harcolunk, igy is marad még egy ideig.

Hangeland marha jó volt. Három méteres és nem is lassú annyira.

drani 2008.11.15. 18:10:41

A newcastle meccs nagyon meleg volt. Majdnem megtettem őket, de hál'istennek csak 1x-re tettem. Most tépném a hajam.

Csak a válogatottban láttam mostanság Gerát, és hát nem láttam rajta a nagy hajtást, így mondjuk a PL-ben nehéz lesz megélni.

Lencse. 2008.11.15. 18:23:33

Arsenal szurkolónak lenni nem, a világ legmegnyugtatóbb állapota.

United82 2008.11.15. 18:29:09

Jó ez a dolog hogy idén már 7 hely van a padon és onnan lehet válogatni.
Gibson,Welbeck és Manucho valószínüleg a padon se lett volna ha csak 5 csere lehet a padon és most bejöttek játszani fél órára, és hát ráadásul Welbeck belőtte az év egyik legnagyobb gólját:)
Ahogy látom Campbellnek is jól megy a Spursbe, és ha Welbeck is egyenletesen fejlődik akkor nem fogjuk 30ért megvenni Tevezt év végén....
Ronaldo lőtt 2 szabadgólt, az egyikben a kapus nyakig ,a másikban csak kicsit volt benne, de ezek a gólok voltak a 100. és 101.-ik góljai a Unitedben.

Everred 2008.11.15. 18:37:21

Danny Welbeckre nagyon vigyázzunk, belőle még lehet valami. Az Aalborg ellen bemutatkozhatna a BL-ben is ám.

d3vnull 2008.11.15. 19:07:11

Úristen Bosingwa micsoda gólt lőt!!!

Asidotus 2008.11.15. 19:10:25

Vazzeg, Anelka megnyeri a Chelsea-nek a bajnokságot

bög 2008.11.15. 19:18:50

anelka folyamatos kóstolgatása (nem emberileg) kezd egyre kínosabbá válni. Tököli, mi?

d3vnull 2008.11.15. 19:21:17

Anelkát kezdem megszeretni. Mostmár tudatos és szép gólokat is látni tőle, nemcsak fél méterről beleérést. Én már nem piszkálom, de azt be kell látni, hogy igencsak okunk volt Chelsea drukkereknek piszkálni őt.

drdugo 2008.11.15. 20:56:42

vigyázzatok anelkával. ugyanolyan mint c-ronaldo, a wba, boro, hull, wigan, derby, stb szintű csapatok ellen megváltja a világot, komoly téttel bíró meccseken meg sehol sincs.

crouchy 2008.11.15. 20:59:34

basszus ez a pool meccs sztem szimán a forduló legjobbja lehetett volna, ha bemegy az a két gardner gól meg nekünk a két kapufánk, és a két 1m-ről mellélövésünk közül pár. De fő hogy nyertünk.Más: most már nem tudok szótlanul elmenni amellet hogy ifj. Knézy Jenő mennyire brutálisan szar kommentátor! Össze vissza beszél, csak akkor ordít mikor nem kéne, mindent félrenéz (pl Fabio Aurelio rosszul esett - belekönyököltek, és 6. ismétélésre csodálkozva felfedezi hogy lehet hogy agger nekicsúszott a kapufának), a 75. percben kijelenti hogy a Liverpool nyert (ilyet egyáltalán focimeccsen, de főleg a Premier leagueben és főleg Liverpool meccsen mondani iszonyatos baromnság!) és a végén kifejti azon véleményét hogy a Pool győzelme egy pillanatig nem forgott veszélyben (Gardner elfelejtette?). A többi Eurosport2-s se kifejezetten jó, de ő kifejezetten szar. Közvetítsen csak Tourt, az megy neki.

crouchy 2008.11.15. 21:07:35

nah amúgy számolgassunk egy kicsit
Nst: 3+0+3+0+1+0+2+1= 10pont
jasszgeri: 1+0+0+0+1+0+2+1= 5 pont
ajaj. Ha 12 percel előbb küldöm be az e-mailem:
tippek:
Bolton-Pool 1-3
Arsenal-Aston Villa 2-0
Blackburn-Sunderland 1-1
Fulham-Tottenham 1-3
Man Utd- Stoke City 5-0
Newcastle- Wigan 1-0
West Ham-Pompey 0-0
West Brom-Chelsea 1-4

2+0+0+0+3+0+3+2= 10 pont

basszus.

Jah azt nem értem hogy a West Ham- Pompeyra hogy tudtatok mindketten gólt, sőt 4 gólt álmodni:)

giacinto 2008.11.15. 21:16:19

tököli? emberileg? ezt hogy?

seahawks 2008.11.15. 21:19:58

his armband proved he was a red, torres, torres
you will never walk alone, it said, torres, torres
we bought the lad from sunny spain,
he gets the ball and scores again,
fernando torres, liverpoll's number 9...

crouchy 2008.11.15. 21:20:02

jah és még valami: én elképzelni nem tudok jobb reklámot egy sportcsatornára. Ha szar a meccs, legalább látsz egy jó segget. És lehet hogy nekem van nem normális humorom (sőt ez amúgy biztos), de engem ez, hogy egyfolytában EGY darab idióta reklám megy, kifejezetten szórakoztat.

Glory 2008.11.15. 21:34:43

welbeck manchesteri szuleteseu 18 eves. arsene meg azt sem tudja mi az a london, meg hogy cockney(?) ;))

nem jut a lyon el messzire, ha nem figyel lionel m 2008.11.15. 22:04:54

Tudna valaki linket adni erről a reklámról? Nagyon kíváncsi vagyok már.

ZenZo 2008.11.15. 22:29:06

nem jut el: www.pepsi.hu/PepsiMax.aspx
sajnos itt nem az angol verzió van fönt, hanem a szinkronos, de a képi anyag azért ott van

ZenZo 2008.11.15. 22:37:40

Néztem egyébként az Arsenal meccset, jó kis meccs volt. A Villa megérdemelten nyert. Néztem a mi meccsünket is, focizott a Chelsea kb. egy negyed órát, rúgtak 10 perc alatt három gólt, a második félidő tök fölösleges volt. A kérdés max annyi volt, hogy Anelka lő-e mesterhármast, vagy nem, meg hogy a két szélsőnk képes-e eltalálni a kaput. A WBA nem volt igazán ellenfél.

Meg kell említeni azomban, hogy hazai sorozata után a Chelsea az idegenbeli karrierjét kezdte el építgetni, ugyanis ez volt a 10. egymás utánban megnyert idegenbeli mérkőzése, ami új PL rekord, utoljára ez a Spursnek ment, 48 éve... és Scolarival még mindig vannak fenntartásaim, de eszméletlen, milyen mentalitást hozott magával Londonba, 13 forduló után +28 a csapat gólkülönbsége... ez eszméletlen.

akit érdekel, kicsit bővebben a meccs: www.chelseafc.hu/index.php?subaction=showfull&id=1226777808&archive=&start_from=&ucat=3&

mann 2008.11.16. 08:38:08

"....c-ronaldo, a wba, boro, hull, wigan, derby, stb szintű csapatok ellen megváltja a világot, komoly téttel bíró meccseken meg sehol sincs...."

Ahan. Egy BL döntőn gólt verni nem elég komoly.... ;)

drosiii 2008.11.16. 10:31:44

jaj mann hagyjad már, szerintem csak viccből írja... Mert ennyire szerencsétlen nem lehet valaki, hogy ebben élje ki magát ;)

poolfanati 2008.11.16. 10:45:52

"vigyázzatok anelkával. ugyanolyan mint c-ronaldo, a wba, boro, hull, wigan, derby, stb szintű csapatok ellen megváltja a világot, komoly téttel bíró meccseken meg sehol sincs." (drdugo)
a wba, boro, hull, wigan, derby stb szintű csapatok ellen kell megnyerni a bajnokságot!
kérdezz meg egy arsenal drukkert! lehet hogy verték a mu-t de az csak 3 pont, jobban örülne a kiscsapatok ellen otthagyott pontoknak!
ja és hagyjuk abba anelka fikázását mert még gólkirály lesz mint tavaly ronaldo:D
fikázzátok már inkább torrest:D

poolfanati 2008.11.16. 11:53:28

fúj de unorító az a sárga idegenbeli meze a chelseanek.
arról nincs statisztika hogy ki hány kapufát/felső lécet rúgott/fejelt? szerintem kuyt biztos vezeti azt a listát, rengetetg kapufája van:D

bög 2008.11.16. 12:02:42

"nem jut a lyon el messzire, ha nem figyel lionel m 2008.11.15. 22:04:54
Tudna valaki linket adni erről a reklámról? Nagyon kíváncsi vagyok már. "

a pepsi marketing osztálya egy napja erre a kommentre recskázik:)

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.11.16. 14:33:59

OFF

Másnak nincs olyan problémája az legutóbbi Firefox 2.0 frissítés után, hogy nem tud kommentelni? Konkrétan meg sem jelenik a kommentdoboz.

Spiritmonger 2008.11.16. 15:22:50

Villa forever!

hamarosan eljön a nap, és 1982 után újabb bl győzelem!

Porchmonkey 2008.11.16. 16:09:17

Ki ez a fasza kommentátor az Everton-Boro meccsen? Aszongya: Déjvid Mojesz

Oh, yes.

ZenZo 2008.11.16. 17:19:31

egészen jól indult ez az Everton-Boro meccs, aztán a vendégek elbohóckodták. 1-1, mi egyenlítéssel (a hátas gól mindig menő). Egyébként bejöhetett volna a sokgólos meccs-tipp, ha a Boro két nevében félelmetes támadója nem ennyire impotens ma (is).
Remélem a Hull-Citeh jobb lesz. Már vezet a Hull :) (BenHaim milyen hülyén néz ki ezzel a Berbatov hajjal, és még csak jobb védő sem lett)

Még egy kicsit visszakanyarodva a CR témára: igen, tény, hogy a BL döntőben gólt szerzett, de egyébként nem nagyon virgonckodik a fontos mérkőzéseken. Drogbával pölö pont a fordítottja a probléma: kis csapatok ellen sokszor nincs kedve játszani, míg össze lehet számolni, hogy a Chelseaben hány kupadöntőn nem sikerült gólt szereznie...

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.11.16. 17:28:33

pl.: a májusi BL-döntőn!
bocsi, könnyű ziccer volt ;)

ZenZo 2008.11.16. 17:55:18

ez így van. De ha tovább számolod, nyilván ez az egy van...

jasszgeri 2008.11.16. 18:11:09

a legdurvább ebben a hétvégében, hogy a télen, 9 millió fontért moszkvából vett branislav ivanovic most volt először kezdő a dinamóban. =)
eddig nem értettem, h miért nem kap több lehetőséget. sztem jó védő.

LondonFC 2008.11.16. 19:55:08

ki a tököm aza Tököli?? XD

Porchmonkey
A kis Knézy meg Zserrardozott a pool meccsen, Mascherano meg hol MaSeranó volt, hol MaSZKeranó. Terry meg valakinél egyszerűen csak Teri...
Lehetne sorolni... :((

ZenZo 2008.11.16. 20:11:38

jasszgeri: tény és való. De máris leírok neked pár okot, ami nem biztos, hogy számodra, aki számára a Chelsea dinamo, kielégítő indok lesz.
- télen érkezett a Lokomotivtól, január 25-én mutatták be. Mivel azonban az igazi moszkvában igen hideg a tél, az ottani bajnokság december 1. előtt befejeződik, Branislav akkor már majd 2 hónapja nem edzett
- az árából kiindulva nyilvánvaló volt, hogy nem kifejezetten a Reserve-be érkezett, ellenben az is nyilvánvaló volt, hogy nem első számú belső védőnek. A belső védő sérülések az előző szezonban komoly problémát jelentettek, hiszen sem a Hamburgtól érkezett Khalid, sem pedig BenHaim nem váltotta be a hozzá fűzött ígéreteket, de akkor is ott volt Terry, Carvalho és Alex
- az is ismert, hogy a védőt nem Grant akarta elsősorban, így nem is nagyon használta. Grant alatt lötyögött a szék, így talán nem is mert az új fiúhoz nyúlni.
- egyébként tényleg remek játékos az alapján, amit eddig láttam és hallottam róla, de valószínűleg a ManUtd fricskázása is benne volt a dologban, hiszen Vidic és Ivanovic jó barátok, s a manchesteri csapat is meg akarta szerezni
- a fiatalítás része is egyébként, hiszen Carvalho sem fiatal már (s ráadásnak félő volt, hogy JM magával viszi, bárhol is lesz edző), és Terry is közelít a 30-hoz, Branislav még csak 24
- a belső védőpáros variálása elég ritka, és általában csak kényszerből variálnak vele az edzők, mire Ivanovic formába lendült, olyan mérkőzések jöttek, mint a ligakupa döntő, BL nyolcad és negyeddöntő - ismét csak maradtunk a jól bevált felállásnál. Az idény végén már kapott lehetőséget a reserve-ben, majd nyáron a felkészülési meccsek alatt is, szóval kezd lassan beépülni a csapatba. Abban azonban igazad lehet, hogy sok más csapatban tuti kezdő lenne. De mikor jött, nyilván tudta, kivel, kikkel kell megharcolni a csapatba kerülésért. Igaz nyáron már voltak olyan felhagok, hogy eligazol a meccshiány miatt a Milanba, de végül Scolari marasztalta, s maradt. Mondjuk ráadásnak megkapta a nyakába Mancienne-t is, aki szintén a nagycsapatra pályázik, s nem esélytelenül, mivel a németek ellen Capello már beválogatta az angol keretbe

undertow 2008.11.16. 21:06:24

hát zenzo, ha JT közelít a 30hoz, akkor ivanovics is közelíteni fog a 30hoz, mire JT 30 lesz ;)

kroos 2008.11.17. 07:55:17

srácok, Mikor lesz angol összefoglaló a eurosport 2-ön?

ZenZo 2008.11.17. 09:40:29

szeva under .)

teljességgel jogos, amit írsz, de mégis azt mondom, értsük, hogy mit akarok: így vagy úgy, de a szerb akkor is 4 évvel fiatalabb, mint Terry. Ironman két hét múlva 28 lesz, ha fejre áll, akkor is. Ivanovics meg idén februárban lett 24...

ja, és jasszgeri: nem mintha sokat dobna a dolgon, de el is felejtettem beleírni: Ivanovic már a Villa ellen is kezdő volt :)

LondonFC 2008.11.17. 13:20:12

Ööö, ha jól tévedek Ivanovic elég sűrűn játszott a felkészülési meccseken. Csakúgy mint di Santo...

undertow 2008.11.18. 19:12:06

szép estét kékvérű testvérem!

február már rég volt, egyszerűbb azt mondani, hogy ivanonics röpke 3 hónap múlva 25 lesz. az a 2 hét meg majdnem 3, pontosan 12 nappal fiatalabb nálam Captain Wonder, úgyhogy ezt könnyen számon tudom tartani ;)

amúgyis lényegtelen ez, hiszen JT 10 év múlva is játszani fog, amikor a szerb már nyugdíjas éveit tölti :)

undertow 2008.11.18. 19:13:29

juteszembe, kedves drukkertársak. a jó öreg indexes topicra is ránézhetnétek néha, mert borzasztóan magányos vagyok ott :)
süti beállítások módosítása