Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Bénákról, szerencsétlenekről és egy latorról - Serie A, 8. forduló

2008.10.28. 07:30 _benito

Az olasz élcsapatok közül egyedül a Gilardino disznólkodása által felfűtött lila szerelvény hasított büszkén a Serie A pályáin, a többiek közül ketten gyalázatos teljesítményt nyújtva győztek, mások elveszítették az első helyüket, megint mások pedig már azt sem tudják, kire legyenek dühösek. Ketten is nyolcadik nekifutásra szerezték meg első győzelmüket, és eredtek a mezőny nyomába, a Napoli tovább villogtatja a bicepszét, és persze új listavezetőnk is van: vezet az Udinese, és csókoltat mindenkit. Feje tetejére állt a világ a Serie A-ban – kiáltott fel bennünk a nemzetisport-olvasó.

És szeretnénk is mindjárt az Udinesével kezdeni, mert jogos és jár. Nem lesznek olasz bajnokok, de az utolsók között lesznek, akik feladják a reményt, és mindenük meg is van ahhoz, hogy végig ott legyenek. Ezt most egy mérkőzésbe sűrítve verték bele szegény Roma fejébe: Handanovic személyében remek kis kapusuk van, a védelmük a közepesnek mondható kapott gól mennyiséghez képest is masszív, a középpályájuk nem világverő, de Inler és D'Agostino jó játékosok, és persze ott van a világ egyik legméltatlanabb helyen játszó klassziscsatára, Di Natale. Rendben van ez a kis csapat, tessék nekik kicsit szurkolni, arról nem is beszélve, hogy hatszáz kilométerre BL-meccsekre járni nem lenne utolsó dolog. A Roma örülhet, hogy gólt szerzett Totti (a csapat jelenlegi helyzetéhez sokkal jobban illett volna, ha kihagyja a tizenegyest), de a szezonjuknak végérvényesen lőttek, most kell gyorsan kitalálni, mire lehet még felhasználni. Beépíthetnek néhány fiatalt, meg ilyenek, ebből az idényből már sok jó csak így tud kijönni, ami, lássuk be, kár. (Udinese-Roma 3-1)

A Milan egy rozmárizét érdemelt, nem győzelmet, mégis elhozta az összes pontot Bergamóból, ami már kifejezetten a régi Milanra emlékeztetett. A siker tökéletesen érdemtelen voltára magasról tesznek Milánóban, annál is inkább, mert úgy tűnik, még Seedorf hiányában is meg tudnak birkózni egy ilyen bonyolult feladattal, sőt, elbírják Ronaldinhót, aki ziccerben akkora luftot rúgott, hogy Gyepes Gabi is elismerően csettintett volna, ha látja. Ancelottiék már a negyedikek, egyetlen pontra vannak az első helytől, és semmivel nem tűnnek rosszabbnak, mint az Inter, valahogy mégis szürreális lenne, ha a Milan nyerné az idei scudettót. (Atalanta-Milan 0-1)

Újabb kínkeserves 1-0-al tette próbára szurkolói idegrendszerét a Juventus, és derbi ide, Real Madrid lepofozás oda, a fanyalgás elkerülhetetlen. Ranieri csapatának semmiféle játéka nincs, és a rengeteg sérült sem mentség erre, mert Treze amúgy sem kezdene, Poulsentől meg azért nehogy már jobb legyen a Juventus támadójátéka. Nincs mentség, a torinóiaknál is óriási változásoknak kellene történniük, hogy legalább működőképes legyen az a nagy semmi, amit lassan két hónapja ragoznak. Ez még a fél Serie A által hülyére vert Torino ellen is komoly nehézségekbe ütközött, Amauri villant egyet, és az iszonytató futball-horror eldőlt, ezzel pedig a Juventus felkecmergett a 10. helyre, pont oda, ahol jelenlegi játéka alapján a helye van. Félreértés ne essék, nem azt várjuk ettől a kerettől, hogy szemkápráztató játékkal állítsa maga mellé a semleges szurkolókat, de három normális passzt hadd kérjünk már számon jogosan. Legyen kezdetnek csak kettő. (Juventus-Torino 1-0)

Az Intert csak Julio Cesar mentette meg attól, hogy még nagyobbat égjenek az idegenbe konzekvensen szívni járó Genoa ellen. A vendégek az Inter-kapussal és a kapufával sem bírtak, pedig Mesto megkísérelte tőből kicsavarni (utóbbit), az Internél ezúttal nem adott a gép, pedig Balotelli lemészárlásáért kiállították Juricot, így az utolsó fél órában emberelőnybe került Mourinho csapata, mégsem sikerült begyötörniük az érdemtelen győzelmet jelentő gólocskát, így maradt a döntetlen. Mourinho állítólag komoly kirohanást rendezett, és kilátásba helyezte, hogy néhányan repülni fognak, ha nem kapják össze magukat sürgősen. Csak Quaresmára tudunk gondolni, igaz, Adriano is elég gyenge. (Inter-Genoa 0-0)

Ez nem volt szép Gilardinótól, mondjuk ki. Mindegy, megették, profi világ van, kérem tisztelettel, nincs miért rinyálni, nem rosszabb ez sem, mint amikor sárgákért, meg szabadrúgásokért dobálják magukat - ráadásul a hírek szerint két meccsre el is meszelték a latort. Ettől függetlenül a Fiorentinára is jó lesz figyelni, mert a Palermói sikerrel már négy meccset nyertek zsinórban, és bejelentkeztek ők is az élmezőnybe, tovább tömörítve azt. A meccs valóban jól sikerült, az 1-3 ellenére nem volt sima egyáltalán, Frey nem unatkozott egy percet sem, és a reklamálásba belesérülő Amelia helyén újra feltűnt a palermói kapuban örök kedvencünk, Jimmy Fontana (a harmadikat már ő zabálta). A Fiorentina egyébként keretéből kiindulva bármire képes lehet idén, mindjárt jövő héten demózhat is ebből valamit, mert az Inter látogat hozzájuk a hét közben. (Palermo-Fiorentina 1-3)

A Lazio kihagyott egy őszi bajnoki címhez elegendő mennyiségű helyzetet, hogy beállhasson a sorba, amiben már egymás sarkára tapos a Roma, a Juventus és a Fiorentina is, akik mindannyian lógó orral fejezték be a Napoli elleni meccsüket. A második félidőben már hozzá tett valamit a közönség szórakoztatásához a vendégcsapat is, Lavezzi pedig felindultságában rúgatott egy öngólt Sivigliával, ez pedig pont elégnek is bizonyult egy újabb nagyvad elejtéséhez. Edy Reja csapata harmadik, de a dobogón fennálló pontazonosság miatt akármikor befoglalhatja a trónt is. A Laziót már nagyjából ott kell keresgélnünk, ahol kerete alapján a helye van, de tartunk tőle, hogy fognak még ennél jóval feljebb is kapaszkodni, amint leszakadt az élmezőnyről az a néhány makacsul csimpaszkodó lepény – de nem a Napolira gondolunk, természetesen, ők idén nagyon szép dolgokra lehetnek képesek. (Lazio-Napoli 0-1)

Cassano – ha gólt nem is szerzett – jól játszott, és a Samp meg is szerezte első győzelmét, tette ezt egy néha meg-megvillanó, de igazából meglehetősen gyengus Bologna ellenében. A Doria ezzel látszatra csatlakozott a középmezőny aljához, de még nagyon közel vannak a kiesőhelyek is. Mit szóljon akkor a Bologna, mely már csak jobb gólkülönbségével nem birtokolja az egyiket. Ne szóljon semmit, csak ne kapjon kettőt minden túrán, mert annak csúnya vége lesz. (Sampdoria-Bologna 2-0)
Behúzta a bántóan üresen árválkodó rubrikába az első keresztet a Reggina is, a calabriaiak a Corradi duplájával verték a Leccét. A veterán csatár szerezhetett volna mesterhármast is, de a bíró visszavonta a Vigiano-Fabiani ütközet után megítélt büntetőt, de ezt valószínűleg így utólag már nem bánják különösebben egyik csapatnál sem. A Reggina még így is tökutolsó, a Lecce még így is a középmezőnyben táborozik. (Reggina-Lecce 2-0)

A Cagliari lecsapott a Chievóra, a 2-0 lehetett volna több is, a veronaiaknak csak a lefújás előtt jutott eszükbe, hogy meccs van, ez pedig már kevés volt a szépítéshez is a mérkőzést igen komolyan vevő szardíniaiak ellen. Az ilyen meccsekre mondja azt az angol, hogy relegation dogfight. (Cagliari-Chievo 2-0)
Kezeljük a helyén a Cataniát, mely még mindig nagyon magasan van, de már a Siena ellen is képes vért izzadva bekkelni. Söpörnek is lefele hamarosan, mert hiába arattak jól a resztli ellen, most is csak disznó mázlijuknak köszönhették, hogy nem tömte ki őket emberül a Robur. A két csapat valahol ott fog találkozni a szezon következő szakaszában, ahol most a Siena áll. (Siena-Catania 1-1)

118 komment

Címkék: olasz beszámoló összefoglaló serie a

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr13735485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

andree 2008.10.28. 10:48:21

A normális tavalyi Camo nagyon hiányzik. Ha Nedved mindig úgy játszana, mint a Real ellen, akkor sokkal előrébb lennénk, de ezt már nem várhatjuk tőle. Az a bak, hogy nincsenek elég jól támadó szélső védőink.Jól menne nekünk a Man Utd álltal pár ével ezelőtt játszott 4321, de sajnos nálunk nincsenek Evrák(se). 4231-re tökéletes lenne a keret, de akkor elfelejthetnénk Del Pierot, valamint tudnánk használni egy darab csatárt a négyből. Szerintem ez amit most játszunk már elavult, legalábbis ebben a formában nem működik. C. Zanetti meg fontos láncszem, szerintem a tavalyi Juve sokkal rosszabb lett volna nélküle.

rexford 2008.10.28. 10:50:57

Azt azért nem szeretném, ha a tavalyi Juve lenne az etalon.

_alerob 2008.10.28. 11:16:05

Ez egy más Juve! Higyjétek el, egy Zanetti- Sissoko kettősnél nem kellhet jobb.. Zanetti tavaly a legmeghatározóbb láncszeme volt a gépezetnek Allexxal egyetemben! Csak ha arra gondolok Del Pieronak két ugyanolyan gólpasszt is adott a Lazio ellen:) és ez csak egy a sok közül.. bármelyik más csapatban sima kezdő lenne, remélem a sérülés nem húzta le a formáját. Benito, abban igazad van, hogy támadóbban kéne fellépnünk, Del Piero is szerintem hátrébb játtszik msotanában. Zebinát nem gondoltam komolyan :) de még leeht ő is vmit tudna hozzátenni

Hispan07 2008.10.28. 11:32:34

"egy Zanetti-Sissoko kettősnél nem kellhet jobb.." igazán vad álmaimban azért én mégsem róluk fantáziálok piros-feketében ;)

_benito · www.nst.blog.hu 2008.10.28. 11:40:51

sissoko még mindig nagyon fiatal, és kétségkívül vannak erényei, amik miatt jogosan játszik, de hát könyörgöm, tök hiába szerez labdákat, ha a nagy részét el is adja öt másodpercen belül.

az meg röhej, hogy egy juventusnál egy zanettit várjanak messiásként - még akkor is, ha tényleg tud nagyon hasznosan játszani.

csak ha közben végigpillantunk a szezon előtt ellenfeleknek gondolt csapatok védekező középpályásain, az egyszeri gobbinak zokogni támad kedve: roma-aquilani, de rossi, inter-cambiasso, vieira, traktor, milan-flamini.

na, ez a baj. a juve egy amauri-alex kettőst, és egy buffont tud felmutatni, amivel versenyben lehet, a többi poszton óriási a lemaradás (tudom, chiellini, de idén eddig ő is rettenet)

_alerob 2008.10.28. 11:41:24

Sissoko az eggyik legjobbja posztján, Zanetti meg tavaly kulcsemebr volt, küzd, szereti a Juvét, nagyon hasznos, és lehet nem a nagy reklámarc tipus, és lehet nem az eggyik legkedveltebb és nem minden srác tekinti pédaképnek, de akkor is az eggyik legjobbja posztján ő is. Ha már piros fekete, már bocs, de a tavalyi pirlo, ambrosini sehol se votl hozzáképest, de még szerintem Gattuso se :)

_alerob 2008.10.28. 11:44:01

benito! mennyél meríts az optimizmus vizéből és tekints előre;)

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.10.28. 11:47:38

Camoranesi nagyon kell mindenhol, ahol csak játszik. Annyit fut, mint Kropkó és oda teszi, ahová kell.
Mouri, az új tengerészgyalogos frizurájú (Gazzetta), a második félidőben produkáltakra haragudott, hogy nem húzták szét a játékot.

Hispan07 2008.10.28. 11:50:33

örülne azért a Juve a sehol sem lévő Ambrosininek vagy Gattusonak - de még a tavalyi Pirlonak is ;)

sempreLippi 2008.10.28. 11:58:21

na elég juventini,
Zanetti nagyon jó játékos, tavaly és tavaly előtt is kb ő adta a legtöbb gólpasszt, nagyrészét állítás nélkül a leshatárról induló alexnek. camoranesi pedig (kétségtelenül hullámzó) világklasszis. a keretünk megvan, erre nem lehet fogni ezt a teljesítményt.

lássuk be, ez edzőkérdés, és kész.

ranieri nem kaliber, és nem csak mert nagyjából soha nem nyert semmit. egyedül a real és a BATE ellen sikerült egynél több gólt bepasszírozni, miközben a juventusnak van az egyik legerősebb támadósora.

már kezdtem elhinni, hogy lát valamit a pályán, amikor felrakta a három csatárt a catania ellen, nem nyertünk, de volt játék. azóta is csak a BATE ellen vállalta fel.

a nagyobbik baj az, hogy ez a töketlen vezetés nem fogja elküldeni csak ha már irtó nagy szarban leszünk.

öreg johnson 2008.10.28. 12:11:40

Egyértelmű, hogy ranieri a fő bűnös a juve mostani formája miatt.
szar alaptaktika (rengeteg sérült, mégis az olasz futball egyik legnagyobb reménysége padozik,és csak 20 percekre áll be), nagyon nem tud cserélni, és semmi váratlan, kockázatosat nem mer bevállani.
amúgy a cikkhez is hozzászólva, nem értem, miért lenne szürreális egy végső milan győzelem, csak ők képesek (keret erőssége alapján) megállítani az intert, bár ahhoz a védelmüknek nagyon fel kell javulnia.

kroos 2008.10.28. 12:11:41

biztos elmerengtetek azon ha nem zárják ki a zebrákat akkor most kik alkotnák a csapatot....
szerintem ibra+viera+canna.ma is ott lennének,persze buffon,alex és trezgö mellett.
És valami diego,lampard,vander vaart-szerü igazolásokat tudnék elképzelni...

öreg johnson 2008.10.28. 12:15:34

jah, és amauri nagy igazolás volt.

rexford 2008.10.28. 12:25:43

Érdemes megnézni C. Zanetti elmúlt 6 évbeli statisztikáit. soccernet.espn.go.com/players/stats?id=14158&cc=5739

A kérdés: miért játszott a meccsek kevesebb mint felén az aktuális csapatában?
(Rexkramer: tavalyelőtt a B-ben összesen 5-ször játszott és kapott 3 sárgát. Ennyit mutatott.)

Il Capitano 2008.10.28. 12:45:13

Én azt nem értem az idei Juvéval kapcsolatban, hogy tavaly ilyen meccseket játszottunk: 5-1 a nyitányon, aztán 3-2 a Cagliarival, 2-2 a Rpmával, megvertük az Intert idegenben, a Milant otthon (3-2), 2-3 a Fiorentinával és a Palermóval szemben, ergo szar volt a védelmünk, de szórtuk a gólokat, és nem fostuk össze magunkat, ha megvolt a vezetés.

Erre idén mindenki azzal jött, hogy a Juvéé a legerősebb támadósor, mert Ale, Trez, Amauri és Jaki, plusz Gio az olasz Messi, és erre a Realon és a Batén kívül SENKINEK nem tudtunk 1-nél több gólt rúgni!! És Ranieri is úgy áll az oldalvonal mellett, mint aki nem tudja, hogy mit csináljon, ami ijesztő...

Igen, Camón valóban sok múlik, bár az, hogy a Zenit elleni meccsig miatta nyomtuk jól, az vicces, mert én bírom Mauro játékát, de a Fio ellen valami ótvar szarul játszott... Meg úgy egyáltalán. Bár mondjuk a 4-0-ás BL-selejtezőt leszámítva a csapat is...

Chiellinivel kapcsolatban is egyet kell értsek, idén "cannavarózik" rendesen, ami 25 évesen elég nagy szégyen, bár ő azért 50-50-ben produkál szar meccseket eddig, míg Molinaro 100 %-ban. Tavaly még védtem (jó, szégyellem is magam miatta), de ez már kabaré... De Ceglienél meg nagy hátrány, hogy nem játszhat folyamatosan, így nem tudja elkapni a fonalat, ami látszik is a játékán. Na mindegy, majd csak lesz valahogy

sempreLippi 2008.10.28. 12:58:24

ok, igazad van;
de abban azért csak megegyezünk, hogy nem zanetti az oka annak, hogy ezt kell nézni hétről hétre.

rutintalan a vezetés, ezt érzik az ellenfelek is: nem véletlen hogy iszonyatos pénzeket költünk a piacon, rossz igazolásokra, tisztelet a kivételnek. ettől ftl. ezzel a kerettel, egy rendes edzővel a padon, versenyben kéne lennünk, minimum a scudettóért.

calcio_di_rigore 2008.10.28. 13:10:59

Zanetti a B-ben nem 5x játszott, itt valamit nagyon benéztek... A B-s évünkben került hozzánk, és egyből a csapat húzóembere lett. Emlékszem arról ment a polémia, hogy vajon tudja-e Zanetti ezt a teljesítményt hozni az A-ban is, vagy kell helyette igazolni valakit. Tudta. Del Piero után a második legtöbb gólpassz, miközben a középpályás védekezés és a stabilitás megadása is az ő feladata volt.
2 baja van: -sérülékeny
-olyan magasról tesz a közvéleményre, hogy én ilyet még nem is láttam. Szerintem amikor szökőévente egyszer interjút ad, akkor is pisztolyt szorítanak a fejéhez.
De mindegy, lehet szarozni, engem már nem érdekel.:) Majd válaszol ő, a pályán (bár aki eddig nem látta a hasznosságát, ezután sem fogja).

Benito! Felsoroltál pár arcot a rivális csapatoktól. Nos, nem rossz focisták, de Sissokót egyikre sem cserélném el. Emberfelettit játszik. És 23(!) éves.
Chiellininek a sérülése után volt egy kis visszaesése, de már szépen lassan újra szikla.

calcio_di_rigore 2008.10.28. 13:16:21

Egy kis Breaking News: Tegnap óta Diego ügynöke és édesapja Torinóban tartózkodik...

Hispan07 2008.10.28. 13:23:38

ez a Juve keret akármilyen edző mellett is gyengébb mint az Inter és a Milan kerete. a kezdőben vannak nagyonjó játékosok (lennének...), de pl. Kakához és Ibrahimovicshoz fogható zseni jelenleg nincs - mert Del Piero túl van már a zeniten, ez nyilvánvaló -, az egyes posztokon pedig legfeljebb ugyanolyan, de inkább jobb játékosok vannak a Milanban és az Interben. emellett a a cserepad pedig közel sem elég vaskos (pláne nem a milánóiakhoz képest), nem tudják pótolni a kezdőből kieső játékosokat.

úgyhogy nem akarom megbántani a juvésokat, de a jelenlegi produkciónál ugyan sokkal jobb lenne elvárható, de a scudetto ennél a csapatnál egyszerűen nem realitás. BL hely, dobogó - de nem bajnok cím.

Il Capitano 2008.10.28. 13:25:35

Calcio, hiába reménykedünk, ahogy Seccóékat ismerem, 2.2 millió éves fizetést kínálnak míg Diego 2.4-et akar majd, és nem fogjuk megadni, vagy valami ilyesmit látok ebben...

Amúgy Nasrit kellett volna megszerezni, vagy olyasvalakit, aki szélen is tud játszani, mert mondjuk egy Camo, Sisso, Diego, Nedved-négyessel a kp-védekezésünk érdekes képet mutatna. Ettől függetlenül persze örülnék a brazilnak. De túl szép ez ahhoz, hogy igaz legyen...

_alerob 2008.10.28. 13:31:42

"örülne azért a Juve a sehol sem lévő Ambrosininek vagy Gattusonak - de még a tavalyi Pirlonak is ;)"

nahjó, Gattuso még tartja a szintet. Örülnék ha Pirlo is formába lendülne, de Ambrosini? én nem tudtam mire vélni, hogy nyáron mit keresett az EB-n. És Zanetti és Legro, akik magukat túlszárnyalták, maradhattak otthon röhögni az olasz csapaton.
Mellesleg Sissoko-t eggyikőjükre sem cserélném le. Sőt senkire sem.

Diego? jó lenne, ha végre megszereznénk.

zoliie777 2008.10.28. 13:31:44

Diego Torinóban??
Biztos igaz ez? Ugyanis ma játszanak a Bayer ellen bajnokit. Esetleg sérült lenne?

rexford 2008.10.28. 13:34:45

Calcio, igazad van a B-s meccseket illetően. Nekem is gyanús volt, de lusta voltam máshol is megnézni, és ez jól is nézett ki az érvelésem alátámasztására. :)
Lényeg a lényeg, épüljön fel mielőbb és játsszon kurva jól. Azt se bánom, ha nem lesz igazam most az egyszer. :)

calcio_di_rigore 2008.10.28. 13:38:15

3,5 millás fizetést írnak, de persze kezeljük ezeket a híreket fenntartással. Mondjuk már a Studio Sport is megerősítette, sőt, szerintük a barcás Xavi ügynöke is Torinóban van.:)

Mindenesetre mostani hír, hogy a részvényesek kicsit kiakadtak, azt mondták annyi pénzt adtak átigazolásokra, amiből még a Capello érában megszokottól is jobb csapatot lehetett volna építeni, de helyette Knezeviceket meg Tiagót vettek... Úgyhogy most van talán Seccóék utolsó esélye hogy javítsanak. Ha most nem jön meg az eszük, akkor soha.

_benito · www.nst.blog.hu 2008.10.28. 13:39:23

"Camo, Sisso, Diego, Nedved-négyessel a kp-védekezésünk érdekes képet mutatna."

olyan képet mutatna, hogy nem lenne olyanunk.

calcio, szerintem te túl-, én pedig talán alulértékelem zanettit, és ha az igazság ezúttal is középúton van, akkor újra ott vagyunk, hogy nem az ő hiánya miatt ilyen tragikusan szar a juventus.

halareaal 2008.10.28. 13:46:26

Sissokonak azért nem kellett olyan sok, hogy sztárrá váljon Torinoban... nem véletlenül nem fért be a Poolba. én kedvelem a játékát, már a Valenciában is tetszett, de azért hozzá hasonló vkp gyakorlatilag az összes nagycsapatban van, ráadásul nem is 1. pár jó meccs után erős túlzás mondjuk De Rossihoz v Gattusohoz hasonlítani.

Diego nagyon nagy erősítés lenne a Juvénak, ő bárkit kiszorít a jelenlegi keretből. de sztem a széleket kéne kissé felturbózni, mert ott igen szarul áll a Juve.

neeson 2008.10.28. 13:51:52

Pont Diegora lenne szüksége a Juvenak, kérdés az, hogy van-e vagy nem sajnálják-e rá a pénzt? Mert drága lesz, az 100.

szabika 2008.10.28. 14:02:16

Én kicsit aggódom a Diego-ügylet miatt.... Lehet, hogy jobb lenne egy már kipróbált, Seria-A-ban edződött játékossal erősíteni a keretet, főleg a széleket. Mondjuk Maggio vagy D'Agostino elég jól beválna, és olcsóbb megoldás lenne.

calcio_di_rigore 2008.10.28. 14:12:14

Én nem Diego kvalitásai miatt aggódnék, hanem mert egyáltalán nem illik bele a csapatszerkezetbe. Az világos, hogy az évek óta játszott 4-4-2 nem maradhatna. Mi lenne? 4-2-3-1? Vagy 4-3-1-2? Alapvetően ez nem lenne baj, de teljesen újra kellene építeni a csapatszerkezetet. Vagy gondolni Camoranesi szerepére, Giovinco csapatba építésére, a 4 csatár szerepének elosztására, 3 kp-s játék esetén a szélsővédőket is ki kéne cserélni, stb.

Ezért nem támogattam nyáron sem a leigazolását, és ezért nem támogatom a most januári leigazolást sem. Max. jövő nyáron, de nagyon-nagyon meg kell fontolni.

neeson 2008.10.28. 14:23:02

Nagyon sok sikeres csapat 4-2-3-1et játszik. Rá lehetne erőszakolni ezt a Juvera is sztem. Csak el kell vetni 1-2 dogmát a klubnál, új alapokra helyezni a taktikát. Ranieri nélkül, persze:)

szabika 2008.10.28. 14:38:30

Persze rá lehet erőszakolni a Juvera is a 4-2-3-1-et, de akkor a 4 csatár közül ki játszik? Max Iaquinta-t be lehet tenni bal oldalra, de mégis csak luxus három világklasszis csatárt padoztatni. Ezért nem tartom valószínűnek, hogy év közben meglépnek egy ilyen változtatást. Kinek tudnák eladni Trezegol-t télen? Habár ő lehet, hogy nem is lépett pályára a BL-ben?

dino vercotti · http://bianconeri.blog.nepsport.hu/ 2008.10.28. 15:15:58

Csókoltatom, aki ezt a hülye statisztikát bírta összehozni Zanettiről...aki ugye nem csak, hogy nem öt meccset játszott, de több meccset el is döntött a góljával a B-ben. Ami még nem volna nagy szám, ellenben tény, nem úgy mint az öt meccs. Őrület.

Zebina folyamatos ekézését sem értem, belátom, hogy még mindig remek dolog a Roma játékosaként rúgott gyertyáján viccelődni, meg be is bőrözték vagy hatszor, meg elzebinázta, meg minden...de ennek már kb. 50 éve. Igenis, hiányzk a csapatból, ha másért nem, hogy tehermentesítse a védelmet. Arról nem is beszélve, hogy előrejátékban elég jó. Gondja, hogy sérülékeny, plusz ideggyenge.

bacity · http://kacat.blog.hu 2008.10.28. 15:19:07

eddig minden a kiscsapatoké. egy valamirevaló olasz klub a csetlő/botló bajnokságot európai virítással palástolja. ez vár a rómára is. messze még a vége. a derby lesz a vízválasztó, szerintem -

öreg johnson 2008.10.28. 15:20:28

Teljesen igaza van szabikának, nem kell diego iszonyat pénzekért, giovinco-t kellene többet játszatni és beépíteni a csapatba, és télen inkább egy középső illetve szélső védőt kellene igazolniuk (grygera szinte nem tesz hozzá semmit a támadásokhoz, molinaro meg hiába fut fel gyakran, ha minden meccsen benne van legalább egy gól)

bzola 2008.10.28. 15:40:03

alerob, nem igazán tudom hány milan meccset láttál tavaly, de talán ambrosini volt a legjobb, leghasznosabb, legkiegyensúlyozott játékosa a csapatnak, míg gattuso pályafutása leggyengébb szezonján van túl. zanetti ügyben benitoval értek egyet, ha tőle kell várni a megváltást akkor nagy baj van. persze kétségkívül hasznos játékos.

Gabez 2008.10.28. 16:15:38

Mourinho: "Empathy isn't just kiss kiss..."

Értitek...:)

Cruz és Adriano droppolva a teamből holnapra. Előbbi nem fut oda, ahova kell, mármint a meccsen, a másik meg mulatott megint, az idiótája. Valszeg Ronnieval járták az éjszakát, csak őt ezért Ancelotti nem hagyja ki...inkább rúgjon luftot :)

Adriano most már tényleg mehet...a Milanba. ;)

_benito · www.nst.blog.hu 2008.10.28. 16:28:31

"Gondja, hogy sérülékeny, plusz ideggyenge."

ezeknél sokkal nagyobb gondja, hogy szar játékos. a juventusnak néha vannak olyan igazolásai, hogy az ember csak a vállát vonogatja, egy volt ezek közül az isteni zebina.

grygera sem egy hűbazdmeg, na de azért zebinával bármikor állja az összehasonlítást. és hogy támadásban hasznos, azon meg iszonyúan kell röhögnöm.

dino vercotti · http://bianconeri.blog.nepsport.hu/ 2008.10.28. 16:35:11

Ment itt Chiellini-fikázás is korábban, ez Zebina számára is bíztató lehet.

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.10.28. 16:45:35

"ambrosini volt a legjobb, leghasznosabb, legkiegyensúlyozott játékosa a csapatnak"

igaz bizony,
meg is lett az eredménye.

_alerob 2008.10.28. 16:49:20

szerintem, meg vége lesz vége a krízisnek a Juvénál(már vége), és végre megmutatják, mit is tudnak. Most más csapat is élt/él át hasonlókat vagy rosszabbakat. Pl ha a Juve tavaly 5ik let volna mi lett volna? még az is jónak számított volna újonc létre, de mindeki polgárháborút robbantott volna ki. Emlékszek pár éve a Barca 14ik volt és nem is az idény elején, és a végére második lett....

_alerob 2008.10.28. 16:50:20

Pote! igazad van :D

Hispan07 2008.10.28. 17:03:27

Ambrosini egy végsőkig küzdő, nagyon hasznos játékos. nem zseni, nem szór cseleket, és nem is az ő dolga eldönteni a meccseket - de azért pl nem egyszer jöttek jókor a fejesei. simán van olyan jó játékos mint Zanetti, és pont ezért igaza van potenak, rég rossz volt tavaly, amikor ő volt a legjobb játékosunk. egy ambro nem csinál nyarat, ugyanúgy egy zanetti sem. nem ez a dolguk, ennyi.

bzola 2008.10.28. 17:04:16

pote, ennek nem is állítottam az ellenkezőjét, csak arra utaltam, hogy nem pont őt kellett volna megtalálnia alerobnak a középpályáról.

Hispan07 2008.10.28. 17:26:25

amúgy az isteni sissoko is az adriano-ronáldinnye duóval bulizott :)

Gotama 2008.10.28. 17:54:02

Carlo nyilatkozata üt:D

drdugo 2008.10.28. 18:32:53

de hogy keveredett hozzájuk Sisokko ? :D

sztem Carlo se sokáig fogja tűrni Dinho kicsapongásait.

azt meg nem értem, hogy Gilát miért kéne elmeszelni... Messit se tiltották el. Ez ilyen esetekben szemétség.
Ha a bíró és a partjelző is láma volt, akkor ne utólag verjék le a játékoson a port. Inkább a bírót és a partjelzőt kellene elmeszelni! Ez nevetséges.
Ismét bizonyította az olasz szövetség, hogy mekkora dilettáns banda.
Ráadásul Gila sose tartozott a sportszerűtlen játékosok közé.
És mi van ha válogatott meccsen szerzi a gólt, mondjuk valami fontos tétmeccsen? Akkor bezzeg mindenki a vállát veregette volna olaszországban.

bzola 2008.10.28. 19:17:46

hát igen, ha vmi a meccsen sárgalap, az a meccs után ne legyen 2 mérkőzéses eltiltás. még akkor sem ha nem volt éppen etikus dolog.

daneeka 2008.10.28. 19:19:05

"Del Piero túl van már a zeniten, ez nyilvánvaló"

www.youtube.com/watch?v=XpAdtsQZ0Ek

Bocs, muszáj volt!

WallyB 2008.10.28. 20:11:50

Csozé hazazavarta az edzésről - nyilván az éjszakázás miatt - késő Adrianot. Bocs, ha már volt...
www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=935915

BruceWayne 2008.10.28. 20:13:29

hihetetlen ez az ember, végre visszaküzdi magát erre meg nem bír odaérni időben az edzésekre.... addig szórakozik míg tényleg ki nem b*sszák aztán mehet a manchester city-be

BruceWayne 2008.10.28. 20:28:14

Diego egyébként lehet azért volt Olaszo-ban mert Ronnieval és Adrianoval bulizott aztán még nem ért haza :-DDD

egyébként Cruz hogy játszhatott szarul? el nem tudom képzelni, ha j labdát kap beveri, ha meg nem kap labdát akkor a posztjából eredően nem is nagyon fog helyzetbe kerülni, de ez meg nem az ő hibája...igazából a korábbi meccsek alapján Quaresma lenne az akinek tényleg járna a f*szkorbács, Adriano meg eleve nem egy olyan tipusú játékos mint ahol általában játszatja José idén, mondjuk ettől még játszhatott ő is szarul. na de most akkor kiváncsi leszek hogy ez most mennyire komoly leb*szás volt vagy megint csak valami "trükk" Josétól :-) holnap kiderül. egyébként megnéztem Gilardino gólját, nem volt ez akkora gáz, inkább az ünneplés miatt nyilt ki a bicska mindenkinél, na de ha meg nem ünnepel azzal jelzi hogy szabálytalan volt.... szóval érdekes volt ez a dolog, mint ahogy az is ha összehasonlítjuk ezt a fajta, sokévente egyszer elővehető "csalási" módot azzal mint hogy valaki az év mind a 38 játékhetén szanaszét dobálja magát ha hozzáérnek a 16-oson belül, vagy akár a mezőnyben is...

mickeyknox 2008.10.28. 20:28:57

zebina egy ROSSZ játékos. én nem emlékszem egy olyan meccsre sem, ahol jól játszott volna, és/vagy el ne gurult volna a gyógyszer.

giacinto 2008.10.28. 20:53:17

"Gila sose tartozott a sportszerűtlen játékosok közé"

Kérdés hogy a öndobálást/szimulálást/diving-ot sportszerűtlennek tekintjük-e, mert azért valljuk be hogy nagy tehetség e téren a kis Alberto.

Adrianonak tökéletes hely lenne a ManCity, sokat fizetnek, és ott is sok brazil van.

Sissokot tiszteletbeli brazillá fogadták, akkora hype van manapság körülötte.

giacinto 2008.10.28. 22:02:33

Vannak olyan helyek, ahol 100-szoros pénzt fizetnek a Napoli bajnoki címére, máshol már óvatosabbak, ott már csak 34-szeres a lóvé.

Megfontolandó.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.10.28. 22:06:26

@giacinto:

Én mindenestre drukkolni fogok nekik (nagy titokban).

mann 2008.10.28. 22:13:13

"...valaki az év mind a 38 játékhetén szanaszét dobálja magát ha hozzáérnek a 16-oson belül, vagy akár a mezőnyben is... "

Áááá, Gila nem olyan ;)
www.youtube.com/watch?v=8W00d3yJKl4

BruceWayne 2008.10.28. 22:27:01

mann ez nagy klasszikus, sírvaröhögős, az a durva hogy még gólt is simán rúghatott volna belőle :-)

de félre ne érts, az összehasonlítást azt a 2 jelenségre értettem, nem pedig konkrétan játékosokra...

Klárensz 2008.10.28. 22:29:29

Sajnos ez a vidi Gilardinoról etalonná vált, ám nem mindegy, hogy egyszer csinált ilyet vagy, hogy rendszeresen csinál ilyet.

Szerintem amúgy az ő játékára ez nem annyira jellemző, legalábbis vannak nála sokkal gyakrabban színészkedő játékosok.

mann 2008.10.28. 22:42:40

Értelek Nera, de oly nagy ziccer volt... :)

Azt meg kell valljam, hogy nem láttam Gilardino összes pályán töltött percét, de ezt a videot látva nem hiszem, hogy csupán egyszeri, rossz csillagállásnak köszönhető esettel találkozhattunk. Persze komoly baklövés csupán ezen eset alapján megítélni Gilat.

BruceWayne 2008.10.28. 23:05:59

utazó keret kihírdetve, Adriano és Cruz otthon maradt

calcio_di_rigore 2008.10.28. 23:56:26

hű nagyon odab@szott Mourinho, most aztán megtudták ki is ő valójában.:DDD

Mr.AT 2008.10.29. 00:47:27

Hát fiatalok, én még a Baggio, Ravanelli, Vialli féle Juvét szerettem meg anno, s most nem tudom, sírjak vagy nevessek, mikor azt látom, amúgy lelkes Juve-drukkerek C.Zanettikre meg Zebinákra várnak mint megváltó és felmentő sereg...

C.Zanetti akármikor a pályafutása során vihette volna mondjuk Deschamps cipőjét? Vagy Zebina öblíthette volna a zuhanyzót, mikor Pessotto játszott a posztján? Én igenis siralmasnak tartom, hogy ilyen emberek játszhatnak ma a csapatban, azt pedig egyenesen tragikomikusnak, hogy rájuk várunk a jobb forma reményében...

A Diego-val kapcsolatos morfondírozáshoz pedig annyit, hogy bár ő tagadhatatlanul klasszis játékos, egyrészt méreteit tekintve kutya ülve, két perc alatt megeszik az olasz ligában mint játékmestert, másrészt c_d_r-el kivételesen egyetértve magam sem látom a leendő helyét a csapatban - ez utóbbi a nagyobb baj. Ranieri amúgy sem egy taktikai zseni, de ha a jól bevált (?) modelljeit is borítani kell egy új játékos miatt, akkor lehet, hogy valóban érdemes vele megvárni a nyári szünetet.

halareaal 2008.10.29. 01:42:06

Diegot megeszik? az olasz bajnokság mióta brusztolósabb, keményebb a németnél?
"Én igenis siralmasnak tartom, hogy ilyen emberek játszhatnak ma a csapatban, azt pedig egyenesen tragikomikusnak, hogy rájuk várunk a jobb forma reményében..."
én ugyan nem bánom ezt különöseben, de abban egyetértek, hogy a Juve kerete nem elég. sztem Diego van elég jó focista a többiekhez viszonyítva ahhoz, hogy a jelenlegi játékrendszert beáldozzák érte, és adott esetben rá építsék az újat. főleg, mivel elég fiatal ellentétben Trezeguettel, Del Pieroval vagy Nedveddel... de eez csak 1 tipp, a legjobban annak örülnék a Guti helyére érkezne Madridba.

dino vercotti · http://bianconeri.blog.nepsport.hu/ 2008.10.29. 09:49:05

Én meg a Platini-féle Juvét szerettem meg, ha ez számít valamit a mostani helyzet megítélésénél. Egy szóval se mondtam, hogy Zebina összehasonlítható mondjuk Pessottóval. Már csak azért sem, mert nem azonos a posztjuk, ugye.

kroos 2008.10.29. 11:15:10

,,a Platini-féle Juvét " jaj de jó ilyeneket olvasni...
az a csapat a világ egyik valaha volt legjobbja volt.
Zoff - Gentile, Scirea, Brio, Cabrini – Bonini, Platini, Tardelli – Boniek, Rossi, Bettega.
Trapp-pal a kispadon.Szenzácios védelem,sziporkázó támadojáték,és olyan taktikai elemek amik korszakalkotoak voltak.Mint pl a fekete zona ami az emberfogás és a zona keveréke volt.
Ezért nem is értettem hogy lehet leragadni zanettinél,mikor ezt a mezt ilyen emberek viselték,vagy késöbb,deschamp-ok,jugovic-ok,conte-t,davids-ok és vieirak.Méltatlan egy kicsit a Juve hagyományaihoz.

_benito · www.nst.blog.hu 2008.10.29. 11:30:52

annyit hozzá kell tenni, hogy a calciopoli után a juventusnál kijelentették, hogy 2010-re akarják visszavezetni oda a csapatot, ahol előtte tartott.

a szisztematikus csapatépítés viszont teljességgel lehetetlen, míg secco a főnök.

ráadásul a juventusnak rohadt nehéz nyara lesz, bele kell nyúlni mélyen a zsebbe, mert ha csak az általam látott csapatokat nézzük, egy világklasszisa mindig volt a csapatnak - a nyáron pedig a jelenlegi háromból kettő befejezi.

habinak már többször mondtam: gerrardot tartanám megfelelő igazolásnak. :D

dino vercotti · http://bianconeri.blog.nepsport.hu/ 2008.10.29. 11:31:15

Nem vagyunk 25 évvel meg 14 évvel ezelőtt, alig két éve a calciopolis ítéleteknek, másfél éve még B ligában játszott a csapat. Ebből kell kiindulni, sajnos. Ha már a Platini-féle Juve: akit érdekel, elkezdtem egy sorozatot az első Trap-éra végéről, ne csak én olvassam már:

www.dinovercotti.com/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=11&Itemid=63

kroos 2008.10.29. 11:38:19

Ez k* jó!!!!!!!!De serena jól emlékszem hogy késöbb az interben futott be?söt ott golkirály is lett a jó lothar passzaiból.

kroos 2008.10.29. 11:44:49

www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=205745

a valaha volt legjobb futbalista akit láttam.Maldini szerint is pedig ö játszott pár korszakos egyéniség ellen.
De mint szöv. kp.?

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.10.29. 11:46:06

Kroos
ami az emberfogás és a zona keveréke volt.
Ezért nem is értettem hogy lehet leragadni zanettinél,mikor ezt a mezt ilyen emberek viselték,vagy késöbb,deschamp-ok,jugovic-ok,conte-t,davids-ok és vieirak.

Jugovic-ok???? Ez az a botlábú aki az Interben is volt. Vagy ott már csak levezetett, hozzá képest még CZanettit is imádtam.

dino vercotti · http://bianconeri.blog.nepsport.hu/ 2008.10.29. 11:57:22

Jugovics az Interbe már tényleg levezetni ment, de előtte komoly csapatokban is focizott, pl. a Sampban, a Juvéban, meg a Lazióban. A botlábával intézte el Milant a rossonerók történetének legnagyobb hazai veresége során. Hogy kiemeljem egy mérsékelten jó meccsét...

kroos 2008.10.29. 12:01:05

ez az a meccs:www.youtube.com/watch?v=T9_Bo2t7ek0

de a nantes elleni elödöntö se volt semmi,hej mekkora golt vágott!!!!
,,aki az Interben is volt. Vagy ott már csak levezetett"
zanettivel meg forditva van:DDDDDD AZ interböl jött levezetni.

Mr.AT 2008.10.29. 12:01:42

Csatlakoznék. A Jugovics-Paulo Sousa- Deschamps hármas az egyik legstabilabb, egyben legkreatívabb középpálya volt, akiket Juve mezben én valaha láttam meccsen.

kroos 2008.10.29. 12:08:05

bizony.és a legjobb ballába volt abban az idöben.
sorry great de most nagyon mellélöttél.:)

dino vercotti · http://bianconeri.blog.nepsport.hu/ 2008.10.29. 12:08:09

A Milan helyretételét a helyszínen láttam... Egyébként hülyén hangzik, de pechje volt aznap Baresiéknek, sok helyzetet kihagytak, ez az 1-6 igazából megmagyarázhatatlan.

dino vercotti · http://bianconeri.blog.nepsport.hu/ 2008.10.29. 12:18:42

Még a Zanetti-témához, aztán tőlem le is zárhatjuk:

az ő leigazolása 2006 januárjában vált biztossá, ingyen hozta el a Juve, Capello kérésére. Tehát ez még hozzá köthető. Capellót nem könnyű szeretni, de szerintem egész tűrhető szakkomentátor lenne a Sport TV-n. Zanetti és Capello együtt nyert scudettót 2001-ben a Rómával.

Gotama 2008.10.29. 12:36:38

Uhh, ezt fájdalmas volt visszanézni, de mi legalább rugtunk egyet ;)
www.youtube.com/watch?v=h6nSft4R2tw
A Juve kitől zakózott otthon a legnagyobbat? (Az lenne a szép, ha az Intertől, meglenne a körbeverés...)

kroos 2008.10.29. 12:40:55

ez volt comandini egyetlen jó meccs:DDD

dino vercotti · http://bianconeri.blog.nepsport.hu/ 2008.10.29. 12:42:25

Ha az egységes olasz bajnokságot nézzük, akkor a 97-es meccs a visszavágás volt, ugyanis a Juve a Milantól kapott ki a legnagyobb arányban otthon, 7-1-re.

_benito · www.nst.blog.hu 2008.10.29. 12:54:35

"Jugovic-ok???? Ez az a botlábú aki az Interben is volt."

egy újabb nagyszerű játékos, akinek a pályafutása kiteljesedett az interben :D

dino vercotti · http://bianconeri.blog.nepsport.hu/ 2008.10.29. 12:57:18

A Milan-Juve utáni szerdán volt az Ajax-Juve 1-2-es BL-elődöntő, aztán vasárnap Juventus-Udinese. Rádión hallgattam, természetesen fix egyes, nem is kérdés. A 2. percben kiállítják az Udinéből a belga Genaux-ot, szövegelésért, ami már egyfajta világrekord. Egy ilyen hét után gólparádéra számíthattunk - az jött is, csak az Udinese részéről. Három gólt lőttek emberhátrányban, 9 perc alatt, a Juve ellen, Torinóban...Aztán a biztonság kedvéért a Juve még kihagyott két tizenegyest is Vieri és Zidane révén. Fura meccs volt.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.10.29. 13:00:33

Kroos, nem lőttem mellé, csak az Interben egy fos volt. Hogy előtte milyen pályafutás volt az más kérdés, akkor nem kísértem figyelemmel. :)

benito. Ha valaki jó játékos, az bármelyik csapatban az lesz. Arról nem az Inter tehet, hogy idejönnek és nem válnak be. :P

kroos 2008.10.29. 13:11:39

Ja-ja.emblematikus nekem ebböl a szempontból R.Keane esete.

calcio_di_rigore 2008.10.29. 13:18:00

Akkor még1x Zanettiről, mert sokan félreértik a dolgot: nem megváltóként várjuk. Ez egy erős szó. Megváltás pl. a calciopoli volt az Internek, azért CZ ennyit nem fog hozni.:)
Vitatkozzatok Capellóval a hasznosságáról. Győzzétek meg őt, mert én továbbra is a saját szememnek hiszek.
És ha már ott vagytok, megkérdezhetitek Zebináról is.:)

Gotama 2008.10.29. 13:38:41

dino köszi, jó tudni :)
Ez két csillagos ötös beszólás:
"egy újabb nagyszerű játékos, akinek a pályafutása kiteljesedett az interben"
"Megváltás pl. a calciopoli volt az Internek"
Nagy formába vagytok fiúk:DD
Bazz folyamatosan röhögök...

_alerob 2008.10.29. 13:43:54

Kár volt felhoznom, hogy jó lenne, hogy Zanetti visszatérne már :D mindegy..
egyébként a Romából én már montam, hogy valami plussz hiányzik csak, mert egész jók lennének.
Amúgy ha már visszatekintett mindenki a régmúltba, lehetne egy ilyen poszt ami a régi évekről szól, vagy talán milyen csapatot lehetne össszeállítani az olasz bajnokság történelméből :)

"a nyáron pedig a jelenlegi háromból kettő befejezi. " Benito!ezt, hogy érted?

Gotama 2008.10.29. 13:59:10

Ne zaklasd benitot kérdésekkel, az új post-on dolgozik:D
Apaaa! Nemsoká kezdőődik...

giacinto 2008.10.29. 14:01:21

azt azért tegyük hozzá hogy kb az évtized baklövése volt Zanetti Juvéhoz távozása 2006 januárjában. szépen ment a B-be, ahelyett hogy a rekorddöntögető Interben maradt volna, valószínűleg nagyobb fizetésért, és éppen azon a nyáron állt át Mancini a 4-4-2-ről a 4-3-1-2-re. Simán befért volna a középpályára akkor, így érkezett helyette Dacourt, szintén ingyen.

_benito · www.nst.blog.hu 2008.10.29. 14:03:00

és mizujság van mostanában dacourttal? :D

kroos 2008.10.29. 14:04:47

golyót nyal meg zsákot morzsol...

giacinto 2008.10.29. 14:09:14

vagy sérült vagy nem fér már be, tudod az idő felette is eljárt.

giacinto 2008.10.29. 14:10:07

mikor lesz beharangozó? várom már az inter-vereséget tőled benito.

Titi120 2008.10.29. 14:19:47

Én már a gamebookersen beharangoztam a Roma esti győzelmére (1.77 -es szorzó).
Most nyerniük kell, különben a bagoly repülhet.

drdugo 2008.10.29. 14:25:09

most akkor csak Cruzt b*szta ki José? nem úgy volt, hogy Obinna, Balotelli, és talán Cigano is repül?
bár érdekes lett volna, ha egy ilyen fontos meccs előtt kiteszi a keretből majdnem az összes támadót.

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 25 Walter Samuel, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu.
Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 14 Patrick Vieira, 15 Olivier Dacourt, 33 Amantino Mancini, 77 Ricardo Quaresma.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 18 Hernan Crespo, 21 Victor Obinna, 45 Mario Balotelli.

Gabez 2008.10.29. 15:09:57

Fontos meccs? Még van 30, annyira nem fontos. Vagy mindegyik az...

1-0ra nyer az Inter, összekapják magukat. A Fio nem a Roma...most.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.10.29. 15:12:24

_benito, a jogos Udinese hype közben zárójelben megjegyezhetted volna, hogy az egész meccs képét befolyásoló első tizenegyes gólt (onnan kontrázhattak Di Nataléék kedvükre) megelőző fault a tizenhatoson kívül történt. Az utána következő támadásnál meg egy jogos tizit nem adott meg a spori De Rossinak. Sajnos amikor plafonig ér a trágya, akkor a játékvezető és Fortuna is odafosik egy méreteset, ahelyett, hogy Handanovics szarna sünt.

"ha közben végigpillantunk a szezon előtt ellenfeleknek gondolt csapatok védekező középpályásain, az egyszeri gobbinak zokogni támad kedve: roma-aquilani, de rossi..." - bár én Aquilanit föltolnám Perrotta helyére -hadd padozzon az öreg - és De Rossi mellé Pizarrot vagy Brighit állítanám.

kroos, Maradona a legújabb hír szerint egy bizonyos Carlos Billardoval tandemben vezeti majd az albicelestét, így azért nem akkora a rizikó. Mindenesetre én tiszta szívből szurkolok az isteni Diegonak.

Valaki írta, hogy C. Zanetti bajnok volt a 2001-es Romával. Nos, valóban ott volt a keretben, de azt túlzás lenne állítani, hogy meghatározó ember lett volna, ugyanis alig játszott. 1999-2001-ig mindössze 28 meccsen lépett pályára az első csapatban.

drani 2008.10.29. 15:44:37

nem tudom mennyire hivatalos a juve-honlapon levő keret, de nincs benne Zanetti, Legro, ADP és De Ceglie sem, van viszont Camoranesi. Úgy néz ki, Molinaroval kell lenyomni a meccset, ami 1 gólt jelent a bolognanak...

dino vercotti · http://bianconeri.blog.nepsport.hu/ 2008.10.29. 16:07:07

Popp, több volt az a meccsszám. Csak a bajnoki cím évében 27 meccs, 6.22-es átlag. Forrás: La Gazzetta dello Sport, 2001.06.18., 11. oldal.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.10.29. 17:23:26

Én a wikiről vettem az infót. A 2001-es bajnokságot meg követtem jó durván, de kevéssé maradt meg Zanetti játéka, Tommasié annál inkább, szánom-bánom. Ezek szerint, akkor nem is volt olyan kicsi az a szerep. Asszem Emerson érkezése miatt állt tovább az Interbe.
süti beállítások módosítása