Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - Serie A, 6. forduló

2008.10.04. 11:50 _benito

Megmérettetett a héten az olasz futball, és bizony a nemzetközi porondon több esetben is meglehetősen könnyűnek találtatott. A BL-ben a Juventus, az Inter és a Fiorentina szerencsétlenkedett egy sort (a Roma buksijára nyomnunk kell egy barackot, és – egyelőre ceruzával – be kell írnunk nekik egy karikás kisötöst), az UEFA-kupában pedig nehéz sorsolása miatt kihullott a Napoli, és csak kevés híján nem járt ugyanígy az Udinese. Ezek után persze nem csoda, hogy a tökük tele van, hogy megint játszani kell, márpedig ugye azt muszáj lesz. A Juventus idén már többször bebizonyította, hogy ahogy nehéz ellenfél nincs számára, úgy könnyű sincs, így az idegenben általában gyalázatos Palermót is illik komolyan vennie. A többieknek sima, bár szerintünk a Fiorentina nem nyer Veronában. A Milan-szurkolók számára van egy rossz hírünk: győzelmet fogunk tippelni a Cagliari ellen.

Juventus-Palermo 2-1
Mit nem adna most Ranieri egy tavalyihoz hasonló szőnyegbombázásért a Palermo ellen! Az eddig látottak alapján azonban erre vajmi kevés esély van, ennek oka pedig roppant egyszerű: a Juventus egyszerűen képtelen bármi váratlant csinálni. Camoranesi iszonyatos formában van, Nedvednek soha nem ez volt az erőssége, marad tehát Giovinco (akit viszont Ranierinek volt szerencséje kirakni a jobbszélre a BATE ellen Camoranesi távozása után, ahonnan semmit nem tudott hozzátenni a játékhoz.) A hírek szerint most kezdeni fog a nagyon viccesen apró játékos, ráadásul ott, ahol véleményünk szerint játszania kell: Nedved helyén. Ez a húzás természetesen megerősített középpályáját igényel, annál is inkább, mert Chiellini is pihen, így a védelem elég slamposan fog kinézni (Grygera-Mellberg-Knezevic-De Ceglie), középen pedig Sissoko kap pihenőt a Gazzetta szerint.
Ez azért mindenképpen esélyt kínál a Palermónak, mely az első fordulós edzőváltás óta úgy nekidurálta magát, hogy pillanatnyilag azonos pontszámmal áll a Juventusszal. Igaz, idegenbe nem győzni járnak idén sem, a mérkőzés helyszíne pedig az Olimpico lesz, így Miccolit sem érintheti meg a hely szelleme. A minimozsár négy góljával már második a góllövőlistán, és aki figyelte az összefoglalókat, láthatta, hogy egyiket sem kell szégyellnie. A Palermónál is van néhány hiányzó, de a védelem komplett, egyedül Bresciano fog hiányozni komolyabban – ha egyáltalán, mert azt is el tudjuk képzelni, hogy Semiolival Simplicióval együtt pályára lép ő is. Ha a Gazzettának igaza lesz, akkor a Rosanero két csatárral és három támadó középpályással áll fel, ami példátlan az olasz futball egyetemes történetében.
Sokat beszélgettünk, vitatkoztunk az utóbbi időben Ranieri szerepéről, és őszintén szólva benito kivont karddal és leeresztett rostéllyal állt őrt az aranyos bácsika fölött, de egy kicsit mostanra megingott. Pont tegnap hangzott el (egy Inter-szurkoló szájából), hogy Ranieri jó edző, egy tizenkettedik helyre várt csapatot bármikor behoz hatodiknak, de arra nem alkalmas, hogy egy harmadik helyezettel bajnokságot nyerjen.

Cagliari-Milan 1-3
Azért 1, mert megsérült Kaladze is, így a Milan vezetősége komolyan elgondolkodott Costacurta és Baresi reaktiválásán, és azért három, mert a kátyút maga mögött hagyva lobogó gyeplővel száguld a Rossoneri. A szardíniaiak igen meggyőzően alakítják eddig az egyik kieső szerepét.

Inter-Bologna 5-0
A derbi- és a BL-fiaskó után az olasz sajtó kéjes örömmel helyezte Mourinho ádámcsutkájára a böllérkést, és alig várja, hogy a portugál seggébe nyomhasson egy falbontó zarbuzánt ráadásként. Erre viszont még várni kell, mert a Nerazzuri lelépi a három újonc leggyengébbikét, és ezzel levegőhöz jut, ami kell is, mert a következő körben Rómába látogatnak.

Siena-Roma 1-1
Tippünknek semmi köze nincs a tavalyi mészárláshoz, amit a Robur a Roma kárára bemutatott, egyszerűen úgy gondoljuk, hogy a Roma lendülete egyelőre még nem elsöprő. Jövő héten válogatott meccsek, és szinte nincs is a farkasoknál olyan játékos, aki ne lenne válogatott, úgyhogy az edzéseken Taddei fog gurigázni Loriával.

Chievo-Fiorentina 1-1
Hullámzik a lilák játéka, a győzelmek közül is néhány már csak annak volt köszönhető, hogy Gilardino bolondmód szórja a gólokat, idegenben pedig eddig egyedül a Lyon elleni teljesítményük volt megfelelő. A Chievo nagy tettre készül, közepes lesz belőle.

Lazio-Lecce 3-1

A Lazio szeretne minél tovább álmodozni, ehhez pedig a Lecce tökéletes ellenfél. A tízgólos római csatársor teljes fegyverzetben készül a vendégek felaprítására, mert tudják ők is, hogy ilyenkor kell parádézni, hiszen látták, az első komolyabb csapat mit művelt velük.

Udinese-Torino 3-2

Fütyörészünk a sötétben, hiszen összességében fingunk nincs, mi lesz ebből. Ha viszont mindkét oldalon remek csatárok vannak, akkor sok gól lesz, ha pedig a hazaiak akár a táblázat élére is állhatnak egy győzelemmel, akkor ezt meg is fogják próbálni. Kéztördelve várjuk Sanchez-t.

Atalanta-Sampdoria 0-0

Csalókák. A bergamóaik mindössze három pontnyira vannak az első helytől, a genovaiak pedig egyre a kiesőktől, mégis, ha különbség van közöttük, az a Samp javára szól. Ennek ellenére győzni nem fognak, viszont talán kikapni sem, mert az már kimeríti a botrányos idénykezdet fogalmát, amihez egyébiránt így is közel állnak.

Genoa-Napoli 2-2
A hazaiak bemutatták, hogy otthonukban bárkit szívesen elpáholnak, a Napoli azonban nem véletlenül második és veretlen. Idegenben általában beérik egy döntetlennel, most ráadásul kénytelenek is lesznek, mert Milito hazatért, és hálás a kedves fogadtatásért. A Napoli kiesése az UEFA-kupából azért fáj külön, mert titkon esélyesnek véltük őket.

Reggina-Catania 2-1
Itt csak az Elefántok helyezése becsapós, a Reggina sajnos pont annyira gyenge, mint amilyennek látszik, viszont a Catania sehol nincs ahhoz képest, ahol áll. Ennek köszönhetően a hazaiak megszerzik első győzelmüket, a Catania pedig begyűjti második vereségét.

90 komment

Címkék: olasz beharangozó üveggömb serie a

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr51695669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

giacinto 2008.10.04. 11:58:20

Semioli Palermoban?
sztem szardínián beindul az Aqua-power.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.10.04. 12:06:36

Pedig a Roma törleszt és nyer 3-1-re Sienában is. Legalább az egyik gólt Rodrigo Taddei szerzi!

krysal 2008.10.04. 12:07:38

Azért érdekes ez a Juve. Egyre jobban hajaznak a Madridban látottakra a szememben - ez akár még jóval is kecsegtethet.

Viszont az Inter kezd csak igazán vicces lenni. A bombaedző még azt se hozza ki belőlük, amit tavaly az agyonsajnált Mancho:P Bár még az elején vagyunk...

madbalee 2008.10.04. 12:34:54

Samp szerintem nyerni fog, mert el kell mozdulniuk már felfelé.
Reggina nem fog nyerni semmiképp.

Ha Cagliari nem a Milan ellen játszana azt mondanám én is hogy Forza Aqua-Larri!

_benito · www.nst.blog.hu 2008.10.04. 12:42:11

'csába, ezek mostanában valamiért nagyon mennek.
köszi.

giacinto 2008.10.04. 14:03:05

Azért tud Ranieri egy megerősített bajnokcsapatból akár tzediket is csinálni :)

BruceWayne 2008.10.04. 14:52:33

benito: az ajánlót mér a juvéval kell kezdeni? szerintem időrendben logikusabb lenne ha nincs a fordulóba nagy meccs

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.10.04. 14:58:10

honlapok azt írják, hogy Giovinco bejátszotta magát a Juvébe, méghozzá a BL-es meccsével, ahol kétszet adta oda Iaquintának. Szóval nem volt rossz, sőt nagyon jó volt.:((
Ha minden igaz Buffon visszatér. :))
A Juve ott lesz a végén is! Mert jók!

Titi120 2008.10.04. 15:17:07

Nerazzuri !
Ha válaszolhatok kéretlenül, akkor szerintem azért, mert nem tudom feltünt -e, de már egy ideje a beharangozókban mindig kiválasztásra kerül egy főmeccsnek kikiáltott rangadó (ami nem mindig rangadó ...), s azzal pár karakterrel bővebben foglakozik a szerző, és ezért az is az első.
Most ez a Juve - Palermo.

Gotama 2008.10.04. 16:48:18

Nagy genyó vagy benito...:D
Forza Milan!

_alerob 2008.10.04. 18:03:04

Jelenleg Giovinco a legjobb szélső és Marchionni. Nekik kell játszani a bal és a jobb oldalt. Ha Camoranesi formába lendülne az jó lenne. Egyébként slampos védelem? Knezevic a Bate ellen egész jó volt pedig... Grygera alapba jó, Mellberg szintén, nekem meg De Caglie az aki még homályos, de egy-két fokkal így is jobb mint Molinaro.

_benito · www.nst.blog.hu 2008.10.04. 19:21:20

ezt már korábban is mondta itt valaki, hogy knezevic jó volt a bate ellen. hát, nem tudom, lehet, hogy nem ugyanazt a meccset néztük, és biztos bennem van a hiba, mert én szűköltem.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.10.04. 19:59:28

Knezevicről a zolasz jahúú azt írja, h: a védelemben, talán ő volt a legkevésbé hibáztatható.
Hogy nem játszott nagyon jól az való, mert 5,5-öst kapott. A leggyengébb Chiellini volt szerintük 4,5, a leg pedig Iaquinta 7,5, Gio 7. Hát így!
Gryg 5, Del Piero 6, Sissoko 6

madbalee 2008.10.04. 20:32:06

66-34 volt a Lazio labdatartási fölénye, mégsem tudták a 3 pontot otthon tartani. Nem is tudom mikor volt ennyire fölényben valamelyik csapat.
+
Kispippó betalált.

mann 2008.10.04. 21:04:26

Zlatan az év gólját vállalta

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.10.04. 21:33:56

Nem nagyon kedvelem Fülöpöt (bajom sincs vele), de az tényleg vicces volt, mikor a gólnál Zlatan délceg mosolyára eszébe jutott a sziget-reklám: ,,Na, ki a király?" :))

rexford 2008.10.04. 22:26:20

Bazmeg, mekkora gólt rúgott a geci!

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.10.04. 23:01:57

Ahogy mondod...................... a g.. :))))

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.10.04. 23:20:49

És mekkorákat hagyott ki. Amúgy meg megint nem láttam Inter támadójátékot. De legalább nyertek a liga egyik leggyengébb csapata ellen.

biedrins 2008.10.05. 02:11:51

Várható volt, hogy a Lazio előbb-utóbb kipukkad. Nem a tabella élére valók. Zlatan meg...Én is utálom, pláne mióta otthagyta a Juvét, de ekkora gólt akasztani!!! Szegény Antonioli még most is a labdát keresi.

giacinto 2008.10.05. 10:29:44

madbalee!
"Nem is tudom mikor volt ennyire fölényben valamelyik csapat."

megfejtés: Inter-Lecce 2 hete. meccs végén kb 80-0 volt. undoritó csapat ez a lecce, annyi biztos.

calciomax 2008.10.05. 10:36:02

Ez az Adriano egy akkor szar hogy még. Össze gyüjtök egy Sao Paolo-i repjegyre neki. Az 5m-nél távolabbi passzai használhatatlanok, 10 ziccer is kevés egy gólhoz? Alapvető labdakezelési problémái vannak.

giacinto 2008.10.05. 10:56:11

adriano egyre jobb, aki nem látja az vak.

de mindjárt jön barnetta/kroos és benyögi hogy ezt is elcsalta a bíró.

madbalee 2008.10.05. 11:06:47

giacinto:
80-0 :) még 20%-ot sem adsz nekik 80 ellenében.
Amúgy megnéztem :73-27 volt. Elég durva az is.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.10.05. 11:42:09

giacinto. El is csalta, az a meccs, ahol az Inter 11-eshez jut az csalás, meg ugye 1 góllal nyertek, tehát ez a meccs x kellett volna, hogy legyen.
Gia. akkor én is vak vagyok, mert, nem látom, hogy Adriano jobb lene, hacsak nem abban nyílvánul meg, hogy most már nem 10 hanem csak 5 méterre pattan a labda átvtelkor, nem úgy kezd neki a sprintnek, mint egy tehetvagon, hanem inkább mint egy nyergesvontatós kamion. A passzairól meg ne is tegyünk említést. Cruzzal v bárkivel itt nem 2-1 lett volna.

WallyB 2008.10.05. 13:17:10

Ős-Inter-drukkerként hozzászólnék én is, mert az ember lehet kritikus saját csapatával, sőt kell is. Egy: az Inter tegnap megérdemelten nyert, sokkal többet tett a győzelemért. Ha a 11-es vitatható is volt, két jogosat nem fújt be a spori, szóval mondhatnánk, hogy a bírók tanultak a tavalyi szezon kritikáiból, és az Internek 3 11-es gyanús helyzetből csak egyet fújnak be... ez persze így ahogy van hülyeség. Kettő: Csozé talán azért erőlteti Adrianot, mert tudja, egy csatárnak játszania kell, éreznie kell a bizalmat... megint hülyeség, lásd Julio Cruz. Nem kell folyamatos játéklehetőséget kapnia ahhoz, hogy meccseket döntsön el. Három: Zlatan akkor lesz majd világklasszis, ha a játékhoz, a befejezésekhez alázattal tud hozzáállni nagyképűség helyett (azaz SOHA). Inter-drukkerként is pont lesz@rom, hogy az év gólját lőtte az este, amikor lőhetett volna 3 másikat 100-szor egyszerűbb szituációkból. Négy: Csozé azt mondja, nem aggódik, mert a Romát leszámítva eddig max. 1 gólt tudtak lőni az ellenfelek. Kár, hogy a Leccét és a Panathinaikost leszámítva MINDEN eddigi ellenfél rúgott egyet, ami két ikszre (Samp, Werder) és egy elbukott derbire volt "elég" 8 meccsből. Öt: eddig nem látom értelmét a Mancini, Muntari, Ricardo "Mindent-jobb-külivel-oldok-meg" Kvarezsma hármasra "kidobott" 46 millió eurónak...
Persze, lehet, hogy időre van még szükség, és a csapat hengerelni fog novembertől (úgy legyen), de most még ebből kevés látszik.

calcio_di_rigore 2008.10.05. 13:32:31

"undoritó csapat ez a lecce, annyi biztos."

Miért is? Mert megpróbálnak pontot/pontokat szerezni? Miért nem inkább a Te szórakoztatásodra játszanak, nemigaz?

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2008.10.05. 13:45:44

Kvárezsma szvsz idén is bebizonyítja hogy nem európai élcsapatban a helye. Elfocizgatott meg jobbkülsőzött ő a Portoban, szerették is ezért. Viszont a más egy Guimaraes meg egy Sampdoria ellen focizni.

heinrich · http://nst.blog.hu 2008.10.05. 15:41:23

Ilyen gyenge, fertelmes összetételű, lelketlen, semmitmondó, stílustalan, elképzelés nélküli, akaratgyenge, lepkesúlyú, esetleges Juventust még életemben nem láttam. (mai meccstől és hiányzóktól tök függetlenül)

Nem tudom, miben lehetne bízni a folytatásban. Mondjuk elkezdhetnénk futni, az tán nem nagy kérés.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2008.10.05. 15:43:23

A Genoa eddig nagy vásárt csinált Militoval.

calciomax 2008.10.05. 15:50:40

Az hogy Csozé meg akarta szerezni Lampardot(világklasszis nincs is vita) megértem, de nem sikerült- van ilyen. De hogy "helyette(!!!)" ezt a 70-es IQ-jú játékinteligencia=0 Muntarit mi a faszér azt mondja meg valaki. Ne már hogy ne lett vona bárki legalább ilyen a keretből?! Bárki!(még Solari is). A három csatáros játékról épp Csozé mondta, hogy a feltétele -többek között- a jó helyzet kihasználás. Én is leszarom a szezon gólját(azt különben sem a Bologna ellen kell szerezni hanem mondjuk a Juve ellen) viszont szét vet az ideg a 6 kihagyott ziccer miatt. amúgy Forza INTER!

calciomax 2008.10.05. 15:52:12

Amúgy csatlakozom WallyB-hez. Már előtte is nagyjából ugyanazt irtam.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.10.05. 15:56:00

"Kispippó betalált." - négy év után :-D! De komolyan!

drdugo 2008.10.05. 16:34:12

ma nagyon harcos kedvükben vannak a srácok. eddig már 6 piros kártya villant a délutáni meccseken. : D

popp · http://koncertblog.com/ 2008.10.05. 16:38:35

Megint megveretnek minket a bírók, két jogtaln piros, akkor ugye ott volt Genoa meccs is. Bekaphatják!

Gotama 2008.10.05. 16:38:59

Mexes, Panucci... 9emberrel a róma

drdugo 2008.10.05. 16:42:34

már nyolc. hát nem imádnivalo a serie-a? :))

WallyB 2008.10.05. 16:47:32

Karcsú a Juve eddig, nem is kicsit... de mi van Sienában?

Romanista 2008.10.05. 16:48:56

jövőhéten majd játszik a a portás meg aloria belső védőt. remek lesz.

WallyB 2008.10.05. 16:49:05

Off! Az lehet, hogy oda tehetem a jurosport 2-met, ahová nem süt a nap... Man City-Liverpool van, és nem adják?

WallyB 2008.10.05. 16:52:06

Hmm... Simpliciotól csak azt nem kérdezték meg ennél a passznál, hogy "nem erős?"... sakk-matt, sztem Claudio csomagolhat.

calciomax 2008.10.05. 17:02:05

Kikapott a Roma, Napoli, Juve és a Lazio sem nyert. Az Inter sem gálázott éppen. Vajon a közép és kiscsapatok erősödtek meg vagy ez csak véletlen?

WallyB 2008.10.05. 17:04:21

Bakker, a Genoa 9 emberrel verte a Napolit... Diego Milito jó vétel volt, egyetértek az előttem szólóval. Roma, Juve... nem értem mi van... viszont Gilardino megint pöttyintett egyet. Az lehet, hogy a tabella úgy fest: 1. Lazio 2. Udinese 3. Inter 4. Palermo 5. Atalanta 6. Napoli 7.Catania 8.Fiorentina 9. Milan (egy meccsel kevesebbet játszottak) 10. Genoa?

_alerob 2008.10.05. 17:08:09

Egyébként a kis és középcsapatok iszonyatosan megerősödtek, és ennek a nagy csapatok isszák meg a levét. Nagyon megerősödött mindenki, és a nagy csapatoknál amúgy is egy "kis" formahanyatlás befigyel..(Juve, Roma, Inter se parádézik, és sztem a Milan még csak msot éledezik). A Juvéra nem szivesen mondok ilyet, de ma kifejezettem örülök, hogy vége a meccsnek... Itt volt egy óriási lehetőség, h beérjük a csapatokat, erre.. áááááááá. Ranieri remélem csomagol, habár ha mindeki úgy játszott voln ahogy tud. Hova lett a tavalyimotiváció? küzdőszellem?!?!

popp · http://koncertblog.com/ 2008.10.05. 17:09:17

Mint mondtam egyik kiállítás sem volt jogos. Mexes kapott egy jogos sárgát, két percre rá meg Maccarone szabálytalankodott vele, a balfasz spori meg fordítva ítélt, erre Mexi kicsit felkapta a vizet és földhöz baszta a lasztit, ez a köcsög meg mutatta az újabb sárgát. Panucci meg utolsó emberként futott versenyt a labdáért és harcolt test-test ellen, végül mind a ketten elestek a lendülettől. A Genoa ellen meg nem adták meg egy gólunkat. Ha hajlamos lennék hinni az összeesküvés elméletekben, akkor azt mondanám, hogy ez mintha tendenciózus volna. Ráadásul így az Inter elleni meccsre szinte nem lesz középsővédőnk csak Loria, mert Juan szinte meccs napján ér vissza a brazil válogatottból, ahol mindig megszokott sérülni.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a gólt még kiállítások előtt lőtték és nagyon kilátástalanul játszottunk 11-en a vezetésük után. Bár az első félidő alapján meg nekünk kellett volna gólokkal vezetnünk.

Gabez 2008.10.05. 17:24:43

Ez a Giovinco úgy néz ki, mintha most engedték volna ki a lágerből...persze ha hozzáérnek, azonnal esik is, amit a bíró kajált rendesen.
Ilyen szar Juventust én se láttam évek óta...sztem legalább 10 embert kell cserélni, Buffon maradhat.

A Roma-ról nem nyilatkoznék látatlanban, bár popp tuti nem elfogult véleménye alapján a Siénának volt szerencséje. :)

Az (a gólok terletén még mindig nem meggyőző) Inter első számú vetélytársa immár a nyugdíjasklub, ami azért sírjak_vagy_nevessek szitu :). Remélem a Cagliari hármat lő kapura és mindhárom beakad :P

madbalee 2008.10.05. 17:54:14

Parma a B-ben közben 17. :((

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.10.05. 18:10:50

Szegény Roma, meg Juve, hogy csalnak ellenük a bírók. bezzeg a múlt héten mindenki itt lebzselt, az Inter halotti torán.

_alerob 2008.10.05. 18:12:12

Azért mert van egy hullámvölgy nemkell fikázni senkit. Ha minden jól alakul ez a Giovinco akár jövőre szétszopatja Gabez interének azt a híres védelmét. Egyébként meg az inter se remekelt tegnap, de ez megbocsátható, Ibra kárpótolt mindenkit.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.10.05. 18:13:50

Gabez 2008.10.05. 17:24:43
Remélem a Cagliari hármat lő kapura és mindhárom beakad :P

Kihagytad, hogy ki kell állítani valakit a Milanból, hogy teljes legyen a mai forduló. .P

bög 2008.10.05. 18:20:43

giovinco barátunkra mondja a művelt angol, hogy fucking midget.

calcio_di_rigore 2008.10.05. 18:50:31

Ajjaj... az utolsó Lippi évben voltunk ilyen szarok... csak magunkban kereshetjük a hibát, a Palermo megérdemelten nyert. Nyomni kell tovább, hosszú a szezon ahhoz hogy már az elején eldobjuk magunktól.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.10.05. 18:59:09

GC, két hét múlva Roma-Inter, akkor remélem megint "lebzselünk" egy jót!

drani 2008.10.05. 19:01:33

én meg nagy merészen pénzt tettem arra, hogy nem kap ki otthon a juve.... fasza.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.10.05. 19:25:30

Popp, egyáltalán meglesz a 11 játékos a kezdőben? :PP

drdugo 2008.10.05. 19:43:48

nem hiszem hogy Ranieri hibája lenne az pl. hogy van egy olyan idióta játékosa, mint sisokko, aki az egyenlítés után 2 perccel képes egy teljesen ártalmatlan szituációban kiállíttatni magát.
11 a 11 ellen sztem behúzta volna a meccset a juve.
és azt sem lehet mondani, hogy ez egyszeri eset lenne, mert láttunk már nem is egy ilyet mommotól, és még fogunk is.

mondjuk túlzottan nem bánom a juve vereségét, se a napoliét, se a lazio pontvesztését. este rég nem látott magasságokba emelkedhet a milan : ))))

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.10.05. 19:45:52

drani 2008.10.05. 19:01:33

látom meglepetésre játszottál. :P

_alerob 2008.10.05. 20:20:09

Alig várom már amikor egy másik csapatot is elkap a hullámvölgy....és akkor jön fel ide a sok ember,hogy csaló bíró, izémiéz ez meg az, ilyen nem létezik...mákos ez meg az... Nemtudom mi lett volna a meglepetés abban ha a Juve nyer. Még mindig nagyon jók és erősek vagyunk, csak most hullámvölgy van. Legközelebb jön a Napoli, ideális ellenfél a hullámvölgyből való kikecmergésből.

giacinto 2008.10.05. 20:25:23

Amelia mi a rákot akart a szabadrúgásnál???
üresen hagyta a kapu bal felét, beáll a sorfal mögé, sőt, még jobbra is mozdul aztán... Vicc. Sztem itt a fórumon 10-ből legalább 9-en belőttük volna. Se helyezni, se erőből nem kellett lőni, gyakorlatilag mindegy volt hogy rúgod el. világbajnok kapus. Majkát vissza a kapuba. És a világ legjobb kapusa mit csinált az első gólnál? :)

_alerob 2008.10.05. 20:52:55

Te egy kész röhej vagy. Már bocs. Ennyire elfogult emberrel még nem találkoztam. Igen, Buffon hibás volt, nah ez van. Ő a legjobb, számtalanszor bebizonyította. Azért te biztos nem tugnád be. Ennyi ember előtt, belegondolva mennyi ember lát a Tvben is, előbb telessz*rnád a kis macis gatyódat :) Mellesleg
Del Piero akkor is berugta, gondolom ha Ibra vagy Cruz rugta volna, és ez történt volna, biztos nem szidnád ennyire Ameliát:)

giacinto 2008.10.05. 20:57:48

buffonos megjegyzés csak zrika benito felé.
amelia-ügyben akkoris igazam van.
Giovinco talán előbb kezdhetné a Palermo-szintű védelmek szétszopatását, aztán majd jöhet az Inter.

giacinto 2008.10.05. 21:20:49

calcio!

valószínűleg minden csapat azzal a céllal lép pályára hogy pontokat szerezzen, de egyik sem teszi azt ilyen pofátlanul mint a lecce. majd kiváncsi leszek ugyanezt mondod-e majd, amikor a juvéd mondjuk 90-10-re birtokolja ellenüka labdát, lesz egy halom helyzet, de 0-1 lesz.

_alerob 2008.10.05. 21:32:10

A Juvénak most nem megy. ennyi. Ma szarok voltunk, ezt mindeki láthatta. De nem kell ebből fesztivál csinálni, mert lesz még így se.... ;)

giacinto 2008.10.05. 21:44:18

köv. forduló 2 hét múlva: Roma-Inter és Napoli-Juve.
közben Lippi keretet hirdetett 4 újonccal: Santacroce, Maggio, Rossi és Pepe (?).

giacinto 2008.10.05. 22:38:29

Tökéletes forduló. 3, 4 illetve 6 ponttalmegyün ka riválisok előtt. Finom.

drdugo 2008.10.05. 22:39:24

a 20-ik perc környékén éreztem hogy x lesz. ezt a cagliarit ma senki se verte volna meg. nagyon rossz időpontban játszottunk ellenük.
nem is lett volna szép dolog, ha mi buktatjuk meg a cagliari szimpatikus edzőjét : )))

drdugo 2008.10.05. 22:42:42

ja és _benito: most már tényleg hagyd inkább üresen a tippnek szánt sort a milan meccseknél, mindig balszerencsét hozol. : )

popp · http://koncertblog.com/ 2008.10.05. 22:44:25

Mindenki szépen potyogtatja a pontokat. Nekünk meg jobbkor nem is jöhetne a válogatott szünet, remélem senki nem sérül meg azalatt.

Két hét múlva meg, hogy ne húzzon el túlságosan meg kell csapni az Intert. Az a baj, hogy az eddigi meccsek alapján nem látom a játékot, amellyel meglehet. Drága Capitano, gyógyulj már meg végre!

Romanista 2008.10.05. 22:46:52

nyugi popp én a helyszinen fogom sugározni a csakrát, reméljük az segít

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.10.05. 22:48:44

Azért a partjelző mindent megtett, hogy ne legyen sikere a cagliarinak. Még zambrotta indítását a Cag játékos felé azt is lesnek intette, ha bemegy les.

calcio_di_rigore 2008.10.05. 23:33:44

giacinto,

nézd meg hogy áll a Lecce. 8 ponttal. Zeman idejében baromi látványos meccseik voltak meg minden, csakhát valahogy az ellenfél többet rúgott mint ők. Ez egy képességekben behatárolt csapat, akik bent szeretnének maradni az A-ban. Ehhez viszont pontok kellenek.

calcio_di_rigore 2008.10.05. 23:35:08

GC, ne foglalkozz már állandóan a bírókkal. Én is mondhattam volna, hogy ami tegnap az Internek tizi volt, az ma a Juvénak nem, de nem ezen múlott, úgyhogy nem mondtam volna, ha nem provokálod ki.:)

calcio_di_rigore 2008.10.05. 23:36:23

Minden nagycsapat hurka. Nagyon gyorsan össze kell kapniuk magukat, mert különben hatalmas égés lesz nemzetközi porondon, aztán lehet megint angol elődöntőt meg döntőt nézni.

andree 2008.10.06. 00:15:09

Jól betámadtuk otthon a Palermo-t 3VKP-vel. Grat! Jó gyerek ez a Giovinco, de nem arra kéne alapozni, hogy majd 4 játékos között ő fogja megnyerni a meccset. Most csak Marchisio és Amauri volt értékelhető. Javulni kéne valahogy. Sissoko-t nagyon nem bántanám. Minden a posztján játszó játékost kiküldenek időnként. Inkább az a baj, hogy Ranieri annyi cserét igazolt, hogy azok lassan kiszorítják a padról, legalább is nekem mostanában nem tűnik fel, hogy jelen lenne a meccseken.

calcio_di_rigore 2008.10.06. 00:34:28

Marchisio nem az a tipikus vkp elvileg... Amúgy Sissoko kiállítása után a Poulsen-Camoranesi csere elég bátor volt, meg is kaptuk belőle a gólt. Kisebb nyomás alatt Ranieri nem lépett volna ilyet és marad az iksz talán.

Paul Newman Jr. 2008.10.06. 02:21:48

Marchisio valóban nem volt rossz, de amíg a komplett keretünkben kb. 3 játékos képes gólt rúgni... Nincs egy tisztességes felállás, vannak posztok, ahova 5 ember is van, máshol meg nulllla.

Kisebb nyomás a Bologna kispadján van, tessék akkor átfáradni oda. Bár ez kivételesen sztem nem volt rossz csere, nem emiatt kaptunk ki.

Sissoko az egész szezonban a legjobb emberünk, mindenhol ott van, meg kell tanítani 10m-re passzolni, aztán rendben lesz. Poulsen mellette sehol sincs.

drani 2008.10.06. 08:28:44

Sissokot eleve nem kellett volna betenni a kezdőbe, már eleve elrontotta Ranieri. Nekem már attól majdnem sírnom kell, ha ránézek a kétségbeesett fejére.

Amúgy az egész fordulóból Alex gólja, Maldini játéka, és Grygera letört fogú mosolya tetszett. Többre számítottam.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.10.06. 08:46:45

drani. ezek szerint nem láttad Zlatan gólját. :)

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.10.06. 09:10:21

Lesz válogatott is, vérfrissített:
Kapusok: Buffon (Juventus), Amelia, De Sanctis (Galatasaray)
Védők: Bonera, Cannavaro, Chiellini, Dossena (Liverpool), Gamberini (Fiorentina), Santacroce (Napoli), Zambrotta.
Középpályások: Aquilani, Camoranesi, De Rossi, Gattuso, Maggio (Napoli), Montolivo, Nocerino (Palermo), Perrotta.
Attaccanti: Di Natale, Gilardino, Pepe (Udinese), Giuseppe Rossi (Villarreal), Toni.

kroos 2008.10.06. 10:01:50

,,Marchisio nem az a tipikus vkp elvileg"..szerintem meg pontosan az.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.10.06. 10:10:07

"Lesz válogatott is, vérfrissített" -úgy látom Lippi kezdett a bizalmi embereivel, akik már bizonyítottak. Most viszont két győzelem biztonságából, most szép lassan elkezdi fiatalítani az öregedő brigádot, 2010-re megint jó csapata lesz akárki meglássa.

Azt viszont nem értem, hogy mit akar Perrottától még mindig. Tegnap is nagyon szar volt és kábé két éve nem láttam egy jó meccsét sem.

calcio_di_rigore 2008.10.06. 13:33:25

Marchisio max. CM, de nem DCM. Nagyon nem.

kroos 2008.10.06. 13:52:38

ahogy eredetileg pirlo sem.mégis a védelem elött játszik.habár ez hülye példa.

Gabez 2008.10.06. 14:31:03

drani 2008.10.06. 08:57:27
ki az a zlatan?

Az a köcsög, aki vigyorogni mert a forduló gólja után. Senki soha nem tett és tesz ilyent, csak ő...hehe.

Én nem láttam az Inter meccsét sajna, de állítólag Rivas, Vieira és Adriano nagyon jók voltak. Vélemények?

popp · http://koncertblog.com/ 2008.10.06. 14:36:32

"ahogy eredetileg pirlo sem.mégis a védelem elött játszik.habár ez hülye példa." - Pirlo a védelem előtt játszik, de korántsem védekező középpályás.

kroos 2008.10.06. 14:44:05

popp...
-Marchisio max. CM, de nem DCM.
-ahogy eredetileg pirlo sem.
....

_benito · www.nst.blog.hu 2008.10.07. 08:45:19

nekem pirlo régi vesszőparipám, hogy nem azon a poszton játszik, ahol kellene neki.

marchisiót hozzá hasonlítani egyelőre megtisztelő számára, csak felesleges, mert ég és föld. egyébként egyikük sem védekező középpályás, de marchisio talán még kevésbé az, mint pirlo

kroos 2008.10.07. 09:11:57

Én hoztam fel pirlot példaként,hogy más az hogy valaki dcm, meg más az ha valaki nem az de ott játszik.
süti beállítások módosítása