Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Bocsánatos és megbocsáthatatlan vereségek

2008.09.15. 10:38 _benito

Rápillant az ember a tabellára a második forduló után, és tudva, hogy ez annyit sem jelent, mint a pornószínésznők sikítozása, a szívéhez kap: nulla ponttal utolsó előtti a Milan, előttük 1-1 ponttal a Samp, a Fiorentina és a Roma, a táblázat tetején meg a Lazio és az Atalanta virgonckodik. Nyilván ebből sem messzemenő következtetéseket, sem az egész szezonra szóló igazságokat nem tudunk levonni, de azért az beszédes, hogy tavaly három, azelőtt kétszer is 1-1 vereséget szenvedett el a későbbi bajnok. Csúnyán beragadt a Roma, bocsánatos módon kapott ki a Fiorentina, és az Inter sem parádézott a Catania ellen, de mind közül a Milan járt a legrosszabbul, mely úgy érzi, olyan jól erősített, hogy ekkora előnyt simán adhat a mezőnynek. A nagyok közül eddig vitán felül a Juve a legmeggyőzőbb, és nagyon az elején vagyunk, de kifejezetten jónak tűnik a Lazio is. Az Atalanta reméljük, csak viccel.

A Milan az első fordulóban a Bolognától kapott ki otthon, viszont legalább játékban mutatott valamit, most viszont már ennél is sokkal nagyobb a baj, ugyanis a Genoa teljesen megérdemelten ruházta meg Ancelotti kétségbeesett fiait. A hazaiak pont úgy játszottak, ahogy a bizonyítani akaró Milannak kellett volna, és ennek meg is lett az eredménye, azt ugyanis szabad szemmel is lehet látni, hogy a Milan védelme nem áll magabiztos lábakon. Maldini hiába játszott a meccs jelentős részében jól középen, mindkét gólban vastagon benne volt, és a középpályán sem sikerült megszűrni a lelkes genovai támadásokat. Ancelotti a szünetben kinyilvánította véleményét két sztárigazolásáról, lekapta Sevcsenkót és Ronaldinhót, de hiába volt sokkal többet a Milannál a labda, nem nagyon tudtak vele mit kezdeni, a szánalomra méltó próbálkozások közepette pedig a végén még Milito hazatérése vált csodaszéppé, miután Maldini felrúgta, az argentin pedig belőtte a büntetőt.
Hogy jó ötlet-e most kirúgni Ancelottit azután, hogy ezt már a nyáron meg kellett volna tenni, az most már valószínűleg kevésbé érdekli a Milan vezetőségét, de meg lennénk lepve, ha pusztán morális okokból kifolyólag újra megúszná a menesztést a teljesen tehetetlennek tűnő mester. Most lehetne ugyanis azt mondani, hogy oké, ez elment, akkor koncentráljunk a BL-re, csak ugyebár ezzel elkéstek pár hónappal. (Genoa-Milan 2-0)

Az Inter se szépen, se jól nem játszott, ennek ellenére teljesen megérdemelten verte meg az ehhez váratlanul határozott segédkezet nyújtó Cataniát. A csapat szurkolói valószínűleg úgy látják, hogy öngólokba kényszerítették a szicíliaiakat, míg aki szívesebben röhög a hólyag portugálokon, annak az ad muníciót, hogy az Intertől eddig egy szabálytalan gólra futotta az eddig lejátszott két fordulóban – három csatár ide, labdabirtoklási csúcsdöntés oda. Ez a győztes gól most valószínűleg tényleg bent volt, Muntari meg nem azért hülye, mert könyökölt, hanem azért, mert van Serie A-tapasztalata, és pontosan tudhatta, hogy itt aztán a szele is elég egy ilyen sallernek ahhoz, hogy a delikvens olyan tüneteket produkáljon, mintha egy sas repült volna a képébe. Attól már el is tekintünk, hogy az emberhátrányos Inter-győzelmen kezdjünk élcelődni, az első két forduló alapján úgysem változott semmi tavalyhoz képest, úgyhogy lesz még időnk ilyesmire bőven. Megdöbbenve látjuk ugyanakkor, hogy szinte az összes orgánum Quaresmának adta az első gólt, reméljük, a csapat könyvelője kiröhögi, mikor a számlatömbjével kopogtat. (Inter-Catania 2-1)

A Juventus a forduló másik rangadóján a nagy mellénnyel érkező Udinesét fogadta. Marino lehet, hogy tényleg tudta, mit kell játszani a Juve ellen a győzelemhez, de vagy elfelejtette elmondani a csapatának, vagy rosszul mérte fel az erőviszonyokat, mert 70 percig a félpályát is csak elvétve lépték át az övéi. Handanovic és a malac egy ideig még egy brutálisan érdemtelen 0-0 ígéretével kecsegtették őket, de a százezredik helyzetét már nem hibázta el a Juve, és Amauri góljával meg is nyerte a meccset. Hozzá kell tenni, hogy az utolsó negyedórát már alibizéssel töltötték a Juve játékosai, kivétel Pavel Nedved, akinek a halmazában ez a kifejezés értelmezhetetlen. A Furia Checa megint hatalmasat játszott, iszonyat mennyiséget futott, és mellette mindig megjátszható volt. Kíváncsian várjuk, mire megy a Juventus egy igazán erős csapat ellen.(Juventus-Udinese 1-0)

A Románál nem akkora a baj, mint amekkorának látszik, és ezt nem arra alapozzuk, hogy az első 10 percben akár végleg el is dönthették volna a Palermo elleni meccset. Ha visszatér mindenki, a Farkasok is jók lesznek, és meg lennénk lepve, ha nem csatlakoznának a közvetlen élmezőnyhöz hamarosan. Ez persze nem menti fel Spallettiéket, mert az a Palermo verte meg őket igen randán, amely pontosan ott fog végezni, ahol tavaly: a középmezőny közepén. A Roma védelme kritikán aluli volt, különösen a nagy reményekkel érkezett Loria volt bizonytalan (ehhez is hozzá kell tennünk, hogy Mexés és Juan egyszerre hiányoztak), de a legnagyobb baj mégsem a vereség, hanem De Rossi sérülése, ami ugyan nem komoly, de a Kolozsvár elleni BL-meccset kihagyja. Aquilani nem csatár, de még csak nem is támadó, hiába jó játékos annyira, hogy öt helyzetéből kettőt belő, ezt valószínűleg Spalletti is tudja, és nem fogja ott erőltetni a gülüszemű futógépet, ahol most kénytelen játszani. Miccoli első gólját a műértők figyelmébe ajánljuk, ugyanakkor előre sajnáljuk a Regginát. (Palermo-Roma 3-1)

A Napoli sikerrel tudta le második rangadóját is, ezt ráadásul meg is nyerte a Fiorentina ellen. Az otthon mindig erős Partenopei hátrányba került (nehéz elhinni, hogy Mutu nem volt lesen a gól előtt), de aztán rákapcsoltak és igazából sokkal nagyobb fölénnyel is megnyerhették volna a meccset. Lavezzi egy méterről is tudott hibázni, Frey is fogott néhány szépet, mégsem sikerült még egy ikszet sem összehoznia a Violának. A végén még volt egy gyanús eset a tizenhatoson belül, amikor Gilardino szeretett volna büntetőt kapni – valahol jogosan -, de nem kapott, a lilák pedig bebizonyították, hogy hiába igazoltak remekül, és tűnnek valóban jó csapatnak, egy Napolihoz hasonló erősségű legénység még simán lezúzza őket idegenben. (Napoli-Fiorentina 2-1)

A Lazio az argentin Zarate harmadik Serie A góljával szerzett vezetést a Sampdoria ellen, a győzelmet Pandev biztosította be, így a Sasok megőrizték vezető helyüket az élen. Nem azt mondjuk, hogy sokáig maradnak ott, de például hogy jövő héten még a Milan elleni meccsük lesz a forduló rangadója, az egészen biztos. A Samp nem volt annyira szar, mint az eredményből következik, de idegenben még nagyon kevés a csapat. (Lazio-Sampdoria 2-0)
A Torinónak simán meg kellett volna vernie a Regginát, de a forduló harmadik öngóljával a hazaiak otthon tartották az egyik pontot. A Toro megint rengeteg helyzetet alakított ki, és az egykori calabriai hős, Amoruso góljával előnybe is került, de a második nem akart összejönni, így maradt az iksz. (Reggina-Torino 1-1)
Az újoncok meccsén a Lecce simán lepofozta a Chievót, sajnos mindkét csapatnak kiesési gondjai lesznek idén, úgy látszik. A Leccét kevésbé sajnálnánk, ha kizúgna, ezért drukkolunk, hogy legalább a veronaiak összekapják magukat. (Lecce-Chievo 2-0)

A Bolognáról kiderült, hogy pont az a kiscsapat, amelyikre számítottunk, az idegenben általában kutyaütő Atalanta olyan simán verte le őket, hogy az összefoglalóba alig került bolognai helyzet. A remekül startoló bergamóiakról azért nehéz lenne elhinnünk, hogy sokáig maradnak ott, ahol most tanyáznak, ugyanez már sokkal valószínűbb a Bolognával kapcsolatban. (Bologna-Atalanta 0-1)
A Siena nem annyira könnyen, mint gondolnánk, de megverte a Cagliarit, mely ugyanarra a taktikára rendezkedett be máris, amit tavaly láttunk tőlük: gyorsan elhitetik mindenkivel, hogy ők lesznek a legrosszabb kiesők, aztán az utolsó 8 fordulóban agyoncsapják a mezőnyt és megmenekülnek. Ehhez Larriveynek azért ennél jóval hatékonyabban kell majd tevékenykednie. (Siena-Cagliari 2-0)

Dino megint gyors volt, és hatékony. Sőt, verset is írt hozzá, amit a Troppauer Hümér Emlékdíjjal tudunk csak méltón jutalmazni. A műélvezet mellett az összes mérkőzés itt.

183 komment

Címkék: olasz összefoglaló serie a

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr53664067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xpedient 2008.09.15. 11:08:56

Ancelotti elhúzhatna már végre. Én már vagy 2 éve ezt mondom. Az akkori BL-ben is kb. 4 jó meccsük volt. A tavalyi év meg katasztrófa. Egy kis kilengés megbocsátható, de ez már tartós gyenge állapot.
Bár nem biztos hogy egy edzőcsere megold minden problémát.

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2008.09.15. 11:37:33

...Donadonit a malac helyére.. s minden OK! :D

Gabez 2008.09.15. 12:20:03

Hát én nem láttam a Milan meccset, de az öf. alapján ők is rúghattak volna vagy 3at...

Az is igaz, hogy két vereséggel simán el lehet bukni a bajnoki címet. Ha a köv két meccsből (Lazio, Reggina) egyet megint elbohóckodnak, sztem az megöli a morált (ha még van) és végük lesz, mint a botnak - persze, edzőcserével más lesz a helyzet...Rijkaardot ide! :)

Egyébként a mostani sorrend a táblázaton jó lenne év végén is :-)

szabika 2008.09.15. 12:28:45

Kizártnak tartom, hogy év közben menesztenék Ancelottit. Szerintem nyáron Spallettivel helyet cserélnek.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.15. 12:31:41

_benito, minden Romával kapcsolatos szavaddal egyetértek, fölérünk az élmezőnybe, kevés csapat viselné el Juan,Mexes, De Rossi és Totti egyszerre, de azért a pályán lévőket ez sem menti.

Pedig az első tíz percben azt hittem, hogy kapnak egy sima hármast a szicsiljánók és Zamperini elkezdhet keresni egy legújabb edzőt. Okakáék úgy fickándoztak az elején, trombitálni tudtam volna örömömben. Erre mi történik, föltámad a Palermo, De Rossi megsérül és Taddei sem tudja végig játszani a meccset. Miccoli meglövi szokásos góljait nekünk és a nevében is egyszerű Fabio Simplicio egyszerűen viláégklasszis teljesítményt nyújt, hogy szarna sünt szaros pista neve napján.

Ami minket illett csak Aquilani és Taddei játszott tudásához mérten.Okaka meg hiába brillírozik az első tíz percben, ha utána meg nyolcvanra eltűnik. Cicinho igyekezett, de a szokásosnál nagyobb hibaszázalékkal tolta, Riise egyelőre idegentestként mozog csapatunkban, Loria mellett ő volt az egyik legbizonytalanabb, Pizzarro is jóval tudása alatt teljesített (a Palermo vezető gólja egyértelműen az övé volt).

Egyelőre nincs nagyobb gond, de az azért aggasztó ami 1-3 után történt. Az gyalázat, hogy húsz perccel a vége előtt beletörődünk a vereségbe. Ekkor már talán csak Aquilaniban mocorgott némi ambíció.

De azért kedden megfújjuk végre az ébresztőt, a Capitanoval, Perottával, Mexes-szel és Juannal a fedélzeten megszerezzük első idei győzelmünket a Kolozsvár ellen, a hétvégén meg kiütjük a Regginát. Elkezdjük végre a menetelést, hogy továbbjussunk a Bl-csoportból, hogy mielőbb fölérjünk a Seria A élbolyába és hogy megelőzzük a tetves Laziot! Forza Roma, Forza Lupi!

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.09.15. 12:59:20

Meglátjátok Aquilani kevesebb mint gondoljátok. Sajnos!
Hajrá, hajrá Kolozsvér!

Frajt 2008.09.15. 13:00:12

Taddeit nem baj, hogy lecserélték, semmit sem csinált. Menezzel végre feltámadtak, de akkor már ez kevés volt...

"Megdöbbenve látjuk ugyanakkor, hogy szinte az összes orgánum Quaresmának adta az első gólt, reméljük, a csapat könyvelője kiröhögi, mikor a számlatömbjével kopogtat. "

Ezt hogy érted? Mért, kié az első gól?

drani 2008.09.15. 13:00:53

_benito,

Nedved Furia Ceca, nem Checa. Legalábbis olaszul.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.15. 13:22:35

mbemba, Aquilani nagyon is tehetséges, csak pályfutása alatt még szinte nem játszott végig 10 meccset egyhuzamban. Ráadásul eddig mindig akkor sérült le, amikor kezdett volna formába lendülni. Tavaly az első fordulókban ő volt például a csapat legjobbja, aztán sajnos hamar lesérült. Azt mondom tehát, ha végig tudja játszani az idei szezont, akkor október-novembertől nagyon nagy meccsei lesznek.

Én is Kolozsvárnak drukkolnék, ha nem a Romával játszanának!

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.15. 13:28:19

Vetriano, Taddeiről rengetegszer hallottam ezt a véleményt és tényleg nem valami látványos a játéka, de rengeteget hozzátesz. Ha meg figyeled amint labdát veszít már támad vissza, legtöbbször vissza is szerzi, róla nem indul kontra az tutti. És védekezésben is rengeteg labdát szerez, nem derogál neki piszkos munka!

A Menez gyerek meg baromi tehetséges, de kicsit zabolátlan még, szombaton is mindent egyedül akart megoldani. Nagy erőssége lesz ő a Romának, de sajnos nem két napig fog tartani mire Spalletti beépíti a csapatba.

Quentin Montargis-ból 2008.09.15. 14:08:43

Hányszor húzta meg Taddei a szélen, hány gólpassz lett a beadásiaból mondjuk tavaly?

hmikey 2008.09.15. 14:16:04

Azért az mekkora lenne, ha jönne Rijkaard a Milanhoz, megint találkozna Ronnie-vel :)))

kroos 2008.09.15. 14:25:53

Mit akart mondani Fülöp Laci azzal hogya MIlan az aranylabdásaival olyan lesz mint a rea....és itt bekussolt...

Papp Sanyi 2008.09.15. 14:32:55

Rijkaard nem megoldás a Milan problémájára. Azt hiszem ezt bebizonyította már a Barcaban. Hogy ki lenne a jó megoldás az nehéz kérdés. Sacchi? Donadonit sem gondolom jónak, de ez legyen az ő gondjuk. Ha visszatér Totti, beindul a gépezet efelől nincs kétségem. Forza Roma!

Alexxxx 2008.09.15. 14:40:11

több olasz meccset is volt szerencsém látni a hétvégén...és ezek kapcsán megbántam 50x hogy a Knézy emléktornán egyszer is Fülöp Lacira szavaztam. Iszonyat gyenge volt, statisztikában,játékosok felismerésésében,kommentálásban, mindenben..jobb lett volna lehalkítani a TV-t.
Egyébként nem volt rossz forduló, ha az Inter is kikapott volna, súrolta volna a tökéltest!
Forza Juve!

ericcartmen 2008.09.15. 14:42:08

"Ami minket illett csak Aquilani és Taddei játszott tudásához mérten."
Ehh, Taddei kurvaszar volt, a cseréje már jóval előbb érett.
Aqulaniról ugye nem mondtad komolyan? Rengeteg labdát adott el, ahhoz képest, hogy neki kellet volna mozgatni a csapatot, nem sok akció indult tőle. Persze az átlagnál igy is jobb volt, de a szombati csapatból nem volt nehéz kiemelkedni.
És nem is Totti, hanem Vucinic hiányzott nagyon.
Okakától pedig nem kell világmegváltó dolgokat várni, 19 éves, lesz ő még jobb is. De azért örülök, hogy maradt

ericcartmen 2008.09.15. 14:46:34

"Vetriano, Taddeiről rengetegszer hallottam ezt a véleményt és tényleg nem valami látványos a játéka, de rengeteget hozzátesz. Ha meg figyeled amint labdát veszít már támad vissza, legtöbbször vissza is szerzi, róla nem indul kontra az tutti. És védekezésben is rengeteg labdát szerez, nem derogál neki piszkos munka!"

Védekezésben lehet, hogy jó, de a támadásokhoz nem tesz hozzá túl sokat. Beadni nem tud, kapura lőni még annyira se, egy-az-egyben se veri meg túl gyakran az emberét, szóval nem olyan világklasszis ő. Az ő posztja a csapat egyik leggyengébb pontja. Inkább Cicinhot játszatnám a helyén, jobb-bekk (vagy hogy kell ezt leirni) pedig Panucci vagy Cassetti

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.15. 14:50:01

eric, azért mondtam ezt , mert Aquilani legalább próbálkozott és bízott magában.

Quentin, Taddeinek góljai és gólpasszai is voltak tavaly igaz, hogy szezon felében ő is sérült volt.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.15. 14:53:07

"Inkább Cicinhot játszatnám a helyén, jobb-bekk (vagy hogy kell ezt leirni) pedig Panucci vagy Cassetti" - cartman, az szerintem se lenne rossz. Riise helyett meg Tonettot kéne játszatni egyelőre. A norvég nagyon nem érezte hova kéne helyezkednie, folyton fázis késésben volt, és ő is magas hibaszázalékkal küldte.

ericcartmen 2008.09.15. 14:53:35

"Aquilani legalább próbálkozott és bízott magában."

Azt irtad tudásához mérten játszott. Szerintem egyáltalán nem.
Próbálkozni, lehet hogy próbálkozott (még inkább az első félidőben), de nagyon jött össze neki semmi.
Tőle ennél több kellene, ha akarunk valamit a bajnokságban, vagy a bl-ben.
És kicsit félek is, hogy idő előtt elszáll magától

Quentin Montargis-ból 2008.09.15. 14:54:04

Asszem ericcartmen mindent leírt, amivel most replikáznék. :)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.15. 15:08:22

Taddeit az a fajta játékos, aki akkor tűnik föl, ha nincs a pályán ;-). Azért az nem véletlen, hogy Spalletti az egyik legfontosabb játékosának tartja Rodrigot és az sem , hogy játékostársak is mindig dicsérik!

Eric nyugi, fog még sokkal jobban játszani az Alberto.

Quentin Montargis-ból 2008.09.15. 15:15:18

Gondolom, ezek alapján Pizarrot is hasznosnak tartod. :) Hogy tanult kollégámat idézzem: amint felépülnek a sérültek, kikerül a Roma kezdőjéből az a 2-3 ember, akik miatt nem tartanak előrébb.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.15. 15:53:49

Pizarro tavaly gólpasszkirály volt a Serie A-ban és igen jó játékosnak tartom őt is.

_alerob 2008.09.15. 16:07:48

Remélem a Lazio tartja ezt a szintet, örülök neki, h talán újra összejön nekik egy pár dolog. Az inter kerete eléggé jó, de valamiért bizonytalanságot érzek. A Juventus eddig elég bíztatóan nyomja, és a játékosok itt is nagyon jók. De Caglie-val a bal oldal is kezdi összeszedni magát. A védelem meg ahoz képest, hogy eggyesek szerint gyenge... Chiellini a világ eggyik legjobbja a posztján!(nem szeretném elkiabálni) A Milan és a Roma..hát akármilyen idénykezdet, meg még nem szabad levonni következtetést... ez akkor se valami fényes. A Milannál az igazolások röhelyesek voltak, A Románál meg Riise-t remélem nem gondolták komolyan. A Románál De Rossi se a régi. szerintem legalábbbis.

_alerob 2008.09.15. 16:09:58

Diarra? Essien? Vieira? SISSOKO!!!!!

drdugo 2008.09.15. 16:16:03

"Rijkaard nem megoldás a Milan problémájára. Azt hiszem ezt bebizonyította már a Barcaban. "

ez nem így van. mielőtt rijkaard odament, a barca az utóbbi 25 év legmélyebb válságában volt. hasonló ütemben váltogatták az edzőiket, mint a palermo, és kb. évente kicserélődött a fél csapat.
rijkaard érkezése után egyből bajnoki másodikak, majd bajnokok, és BL győztesek lettek. mindezt három év alatt! és akkoriban messze a barca játszotta a legszebb futballt európában és ez rijkaardnak is köszönhető volt.
arról már nem ő tehetett hogy az elmúlt két szezonban nem voltak hajlandóak focizni a kulcsjátékosai (elsősorban dinho, deco, és puyol), és etoo vmint messi permanensen váltogatták egymást a sérültlistán.
a Milan problémájára pontosan Rijkaard jelentené a megoldást. minden tekintetben ő az ideális jelölt.

touristique 2008.09.15. 16:19:33

Muntari könyökölt? Rádión hallgattátok a meccset porszívózás közben, vagy mi? Belenyúlt Tedesco arcába, ami mindenképpen sárgalap, elvileg azonnali piros, gyakorlatban viszont meglehetősen ritkán.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.15. 16:25:01

Alerob, talán elkerülte a figyelmedet, hogy szerdán mindkét olasz gólt De Rossi vágta, vagy a szombati huszonegy-néhány percből vontál le következtetést?

Papp Sanyi 2008.09.15. 16:29:40

drdugo
Rijkaard mögött meg ugye ott volt egy segédedző, akinek nagyon sokat köszönhet a csapat a pletykák szerint. Lsd amikor elment mi lett az addigi kétségtelen gyönyörű játékukból. Továbbá kénytelen lenne megint együtt dolgozni Dinhoval, ami lássuk be elég rossz ómen lenne. Plusz ezzel a védelemmel, amiből a Milan kénytelen válogatni, nem sokat lehet várni.
Szerintem elbaltázták az igazolásokat, talán már ott, hogy elengedték anno Sevát, de azzal biztosan, hogy visszahozták (mi a biztosíték, hogy belelendül, ha pedig nem akkor mit kezdenek vele?) Dinho mezéből biztos sok fogy, meg idő kell neki, de annyi pénzért egy-két védő jobb lett volna.

Gabez 2008.09.15. 16:37:58

Muntari kiállítása jogos, a szándékot kell nézni. Eléggé meggyötörték, ezen berágott és visszasimított egyet. Nem szabad ilyent egy profinak.

A képen törölt meg azért kapott sárgát sztem, mert színészkedett. Legalábbis ezért tuti járt neki.

Igazából a színészkedőket is el kellene tiltani videófelvétel alapján utólag, hiába csak sárgát ér, és akkor lassan kiszorulna ez a fociból. Igaz, miután ezt bevezetnék, a köv fordulóban minden csapat tele lenne ifistákkal :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.09.15. 16:50:43

Csak egy Juve szurkolótól várható, hogy csalózza a riválisokat kedves benito.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.09.15. 16:51:56

Az vitán felül áll persze, hogy a keze felé tartó labda elől elkapta a kezét, de hát a többszöri lassítás alapján, az bizony akár még les is lehetett volna.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.09.15. 16:53:29

popp 2008.09.15. 12:31:41
_benito, minden Romával kapcsolatos szavaddal egyetértek, fölérünk az élmezőnybe, kevés csapat viselné el Juan,Mexes, De Rossi és Totti egyszerre, de azért a pályán lévőket ez sem menti.

No persze, tavaly, az internek el kellett visleni, Ibra, vieira, cordoba, Samuel, hiányát.

ericcartmen 2008.09.15. 16:57:16

Na még reagálok erre is :)

"Pizarro tavaly gólpasszkirály volt a Serie A-ban és igen jó játékosnak tartom őt is."

Lassú. Vagyis a folytonos forgolódásával lassitja a játékot. A posztjához képest kevés labdát szerez, feljebb pedig az előző miatt nem lehet tolni, hogy esetleg onnan irányitson, mert tényleg tud nagy labdákat adni.
De ami a legjobban zavar, hogy nem tud kapásból lőni, mindig tol rajta egyet, addigra meg már odaér a védő.
Ettől még persze tud hasznosan játszani, ha tartani kell a labdát, de kontratámadásokhoz nem jó.

neeskens 2008.09.15. 16:57:34

A Milanba nagyon-nagyon szükség lenne legalább egy, de inkább két jó védőre.

Ronaldinho meg kövérnek és lassúnak tűnik nekem.

_benito · www.nst.blog.hu 2008.09.15. 16:58:22

gc, nem tudom, mire gondolsz, nem csalóztam senkit. még tavaly sem. utoljára a calciopoli kapcsán csalóztam az intert, de arra ti nem emlékezhettek :)

azon kívül a roma és az inter keretét nem lehet összehasonlítani.

ericcartmen 2008.09.15. 17:01:28

GC: Az internek azért jóval bővebb és erősebb kerete van, könnyeben áthidalja néhány kulcsjátékosa hiányát.

_alerob 2008.09.15. 17:04:38

"Alerob, talán elkerülte a figyelmedet, hogy szerdán mindkét olasz gólt De Rossi vágta, vagy a szombati huszonegy-néhány percből vontál le következtetést?" Tavaly év vége fele se volt már a legjobb, az EB-n se volt jó annyira, és a válogatott meccsen meg igen nagyon szép gólt lőtt, a második se volt rossz, (habár itt még megjegyezném Del Piero remek megmozdulását előtte) de azért szerintem itt se az a De Rossi volt, habár keveset láttam a meccsből. Mellesleg ez a formahanyatlás inkább Pirlo-ra igaz. Egyébként meg ha jobban belegondolok nem izgat ez annyira, nem is tudom minek hoztam fel.

"Csak egy Juve szurkolótól várható, hogy csalózza a riválisokat kedves benito." Kikérem magamnak. Ugyanmár ez akkora hülyeség amit irtál. Én pl nem csalózok senkit, habár tavaly igen sok fura eset volt az Inter javára, de biztos véletlen, nem is érdekel. Egyébként miből vontad le ezt az általánosítást?

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.09.15. 17:07:20

Csak az eldöntött kezezés. Ami kérdéses, abban az Inter rögtön csaló. :) Nem kéne rögtön tényként kezelni, azt amire nincs bizonyíték, mint ahogy azt sem láthattuk valójában, hogy gól volt-e a második Catania elleni. Amugy ha te vagy itt a főnök beni, akkor legalább te ne "csalózz" mástól még ok. :P

_alerob 2008.09.15. 17:07:34

"Ronaldinho meg kövérnek és lassúnak tűnik nekem." Eza kövés is mekkora divatszó lett már. Ronaldinho enyi balek mellett nem tud kibontakozni.

giacinto 2008.09.15. 17:07:39

mindenhol olvasom azt a nagy római 10 perces parádét, erre ma direkt megnéztem az ismétlésben. ez olyan nagy parádé meg meccseldöntés?? akkor gratulálok, volt 1 pista szabadrúgás, amiből aquilani hazaguritott...

Rijkaard biztos tök jól meg szervezné a milan védelmét :))

Burdisso izomból fejberúgása is megért volna egy sort, de legalább egy piroslapot.

ericcartmen 2008.09.15. 17:08:12

De Rossi a válogatottban nem pont azt játszotta, mint a Romában játsza. Az EB alatt szerintem meg volt neki tiltva, hogy támadjon.
Visszajött Lippi, és egyből a csapat legjobbja lett

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.15. 17:10:12

GC, sohasem vitattam , hogy az Internek hosszabb a padja, azért is mert összesen dupla annyit fizet a játékosainak, mint a Roma.

ericcartmen, tisztában vagyok Pizarro hiányosságaival, de ettől még jó focista ő. Egyébként általában De Rossi játszik Piza mellett, aki ki tudja segíteni a szarból Egyébként a hétvégi teljesítménye minősíthetetlen volt a chileinek.

Ha megfigyelted, ahol Piza még szóba jöhetne előrébb, ott olyanok játszanak, mint Taddei és Perrotta, akik jobban tudnak védekezni, mint Piza, talán azért , hogy minél följebb szerezzük vissza labdákat, vagy azért hogy csírájában zavarjuk meg az ellen támadásait.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.09.15. 17:11:17

Amugy az inter csodásan áthidalta a hiányt, Rivas burdisso (tavalyi játéka)-nak köszönhető, hogy szoros lett a vége. :)
Amugy az "erősebb" keret hátránya az, ha egy kisebb volumenű ember jön a csapatba a nagy helyére akkor felborul az egyensúly, tetszik nem tetszik, a pályán is van főnök. Míg a Roma inkább csapatként funkcionál ilyen tekintetben, és ha Totti nem sérült volna le, akkor bizony nem szoros a vége, mert ő megölte volna azt a csapatjátékot amivel a Roma majdnem befutott a végén. Szerintem.

halareaal 2008.09.15. 17:21:27

bár csak a 2. félidőt láttam, az alapján az Inter sztem kifejezetten meggyőző volt. fel sem tűnt h kevesebben vannak, a Cataniánál alig volt a labda, ráadásul még helyzetbe is könnyen kerültek. mindezt úgy h ők vezettek, tehát inkább a Cataniának kellett volna kezdeményezni, menni előre.
Mourinho pedig végülis sztem jól erősített, Mancini és Quaresma pont olyan játékosok akikre szüksége volt a csapatnak. ha még jó formában tér vissza Adriano, nemistom mi lesz itt.
én még bízom a Milanban, sztem feltámadnak:P

_alerob 2008.09.15. 17:26:25

"én még bízom a Milanban, sztem feltámadnak:P" Kb egy éve azt próbálnak :-)))

giacinto 2008.09.15. 17:39:42

a meccs végén 60-40 volt a labdabirtoklás, félidőnyi emberelőnnyel. ha nincs a kiállitás mennyi lett volna? egyébként szerintem ez a catania nem olyan rossz csapat.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.09.15. 17:41:49

halareal. Tudod, mi a hasonlóság a Milan és a temető közt? Mindkettőnek, ugyanaz van a kapujára írva. :))

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.15. 17:51:07

GC, szerintem meg egy százszázalékos Tottival nemcsak szoros lett volna vége, hanem meg is nyerjük a Serie A-t. De ez megintcsak olyan, hogy nem lehetséges az ellenpróba, így sosem derül ki melyikünknek lett volna igaza.

touristique 2008.09.15. 18:01:36

Hát nem egy túl jó csapat azért ez a Catania, de valahogy mégis meggyőzőbbnek tűntek mint a tegnap teljesen impotens Udinese. Úgy tűnt a Juvénak lesz a legnehezebb dolga, erre ha az első félidőben lőnek egy gólt, a második félidő mehetett volna félgőzzel simán.

ericcartmen 2008.09.15. 18:12:15

GC, a szuperkupán hol láttál te 100%-os Tottit?
De legalább vicces vagy...

horas 2008.09.15. 18:19:35

tény hogy Taddei nem egy tipikus,gyors technikás szélső de hasznos játékos nem hiába kezdő már jó pár éve folyamatban...

janek91 2008.09.15. 18:32:11

bocsi rossz helyre ment:) De az olaszosok is megnézhetik.... hehe

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.15. 18:51:10

horas, az tutti, hogy nem egy brazilos brazil, de az is, hogy nagyon szereti a Romát!

_benito · www.nst.blog.hu 2008.09.15. 19:01:57

ez a manchester united, ez valami focicsapat, ugye? ismerős, de nem tudom hova tenni.
belgák?

_alerob 2008.09.15. 19:25:58

"Hát nem egy túl jó csapat azért ez a Catania, de valahogy mégis meggyőzőbbnek tűntek mint a tegnap teljesen impotens Udinese. Úgy tűnt a Juvénak lesz a legnehezebb dolga, erre ha az első félidőben lőnek egy gólt, a második félidő mehetett volna félgőzzel simán." Megsúgom neked ez az Udinese sok borsot fog törni még a többi nagycsapat orra alá, de a Juve ellen tegnap esélyük sem volt.

Papp Sanyi 2008.09.15. 19:28:07

Azt ne felejtsük el, hogy Mourinho jövetelével megváltozott az Inter játékszisztémája, ezért is kellett két klasszikus szélső. Akik minőségben is ott vannak azért. Figo már rég nem e régi, ment volna Arábiába vagy hova.

Gnyoka 2008.09.15. 19:47:29

Popp én leborulok előtted, te vagy a szurkeszek netovábbja. Én imádom a rómát, de, hogy te az összes játékosunkról tudsz valami szépet mondani, és mindet megpróbálod megvédeni, hát ez tüneményes. Engem például némelyik róma játékos kifejezetten irritál. Taddei mondjuk pont nem, pedig szombaton olyan volt, mint egy hisztis p!csa.

Romanista 2008.09.15. 19:49:16

alerob te megnézel 3szor fél félidőt és azt mondod De Rossi nincs formában, Aquilani pedig nem jó? ha félreértettem szólj!

popp egyet kell értsek, és sajnos még a Kolozsvár ellen sem lesz (szerintem) minden tuti. megnyerjük,de.
én egyébként azt is látom hogy Spallal anyagi és piaci okok miatt lett kibaszva; sok játékos csak a felkészülés és az átigazolási piac végén jött így nehezebb őket beépíteni, pláne ha mást is játszanak mint előzőleg. Nem mentség de seggbe kell rúgnia a kopasznak mindenkit.

Ancelotti meg csak maradjon.... muhahaha

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2008.09.15. 20:17:47

én csak a juve-udineset láttam, a juve nagyon meggyőző volt. sissoko meg egy állat, hátul szerel, 6 csellel betör az ellenfél 16-osára majd ballal lő/jól passzol. a kevés liverpool meccsen, amit láttam is tetszett de most igazán szuper volt

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.15. 20:18:29

Gnyoka, azért amelyik a Serie A egyik élcspatában játszik az mind jó játékos. Persze nem mindegyik tökéletes focista, de mindegyiknek vannak erényei. Egyébként mindenkinek javaslom, hogy nézze meg Taddeit élőben. A képernyőn nem jön át mennyit gürizik az a csávó.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.15. 20:20:10

Ja egyébként Riise érkezésének nem örültem annyira ( nem vagyok oda anorvég játékosokért), egyelőre sajnos engem igazol, ettől függetlenül drukkolok neki is.

Romanista 2008.09.15. 20:26:59

popp látszik ha figyelsz. pontosabban én múltkor két-három meccsre rászálltam és csak őt figyeltem, észre vehető, de fanatikusnak kell lenni hozzá.

egyébként meg javaslod...kössz, eddig még nem javasolták azért nem csináltam... :D :D

streamet béel-hez tudtok majd linkelni? (javasolni :D )

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.09.15. 20:37:32

ericcartmen: Én Tottival úgy vagyok mint mások Cronaldoval. Nálam soha nem volt sztár, csak egy hisztis önző **csa. kb mint Virei anno, őt is rühelltem hiába interes. Totti, azért mert egyéni kvalitásai vannak, nem csapatjátékos hanem egy önző hisztis. És bocs a Roma drukekrektől. De szvsz 100%an is önző lenne amitől még lehet jó a Roma, de nem lesz csapat. Hangsúlyozom, nem vitaindítónak, ez róla a véleményem évek óta, és nem mióta idejárok.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.09.15. 20:39:22

Valaki írja össze a tavalyi és veredményeit Tottival és nélküle, kíváncsi lennék a statokra a csapat szempontjából. Mert miután megsérült tizen x meccsen volt 3 x-ük belkeértve az uccsó fordulót alol már mindegy volt.

Janek 2008.09.15. 21:10:46

_benito:nem hollandok:)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.15. 21:11:25

GC, ki az a Virei? Én Cronaldot visszataszító embernek tartom, de egy zseniális focistának, aki nélkül a United nem nyert volna semmit. Tottit is gyűlölheted, mit bánom, de kvalitásait kétségbe vonni?

Erre emlékszel-e haver? www.youtube.com/watch?v=1KyIz1Vp3pU

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.15. 21:15:20

Romanista, a roma.hu-n van egy topic, amelyik szinte csak az internetes meccsnézési lehetőségekkel foglalkozik ott biztos találsz tippet!

Romanista 2008.09.15. 21:22:00

köszi popp!

Tottiról meg csak annyit hogy lehet hogy nincs akkora tehetség mint C de nélküle kevesebb, sokkal kevesebb lenne/lett volna a Roma. Ugyanez fordítva nem igaz és ha szvszre vagy kiváncsi ilyet nem tudsz mutatni az Interben.
nem vita első felelet, véleményedet tisztelettel elfogadom!

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.15. 21:28:28

"Én Cronaldot visszataszító embernek tartom, de egy zseniális focistának, aki nélkül a United nem nyert volna semmit." - mármint tavaly és tavaly előtt.

_alerob 2008.09.15. 21:44:38

"alerob te megnézel 3szor fél félidőt és azt mondod De Rossi nincs formában, Aquilani pedig nem jó? ha félreértettem szólj!" félreértetted:) Aquillaniról egy szót sem irtam, ő az eggyik ekdvencem, Juvés létemre. De Rossit meg soakt láttam, legutóbbi válogatott meccsből látam egy félidőt,akkor nem volt meggyőző. Egyébként De Rossit is az eggyik legjobb Olasz középpályásnak tartom.

_alerob 2008.09.15. 21:45:14

Csak anyit mondtam, mostanában formán kivül van.

Romanista 2008.09.15. 22:07:54

bocs a félreértésér...
bár 'a félidő' ( :D ) alapján akkor ki van szerinted formában aki olasz és foglalkozását tekintve középpályás?

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.09.15. 22:11:05

Nem azt mondom, hogy totti rossz focista, sőt, csak nem csapatjátékos. sztem. Ha szar napja van magával rántja a csapatot.
Amugy meg Vieri re gondoltam.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.15. 22:25:45

GC, ha Totti nem csapatjátékos, akkor Ibra mennyire az?

ericcartmen 2008.09.15. 22:27:28

Azért Totti mindig is a kurva nagy passzairól volt híres, nem pedig a hatalmas szólóiról, szóval az, hogy önző, az szerintem nem igaz.
Mondjuk ha nincs kedve focizni, végigalibizi a meccset, nem fut, leszarja az egészet, szóval ilyen szempontból tényleg nem csapatjátékos. Sajnos az utóbbi időben egyre több ilyet láttunk tőle. Irtam is korábban, hogy szombaton nem feltétlenül Totti, inkább Vucinic hiányzott, hogy lendületet adjon a támadásoknak.

Count Adyn 2008.09.16. 07:12:30

Jól van, akkor nem csak én láttam úgy, hogy a Juve kurva jó eddig:) Csak Mellberg majdnem megint elintézte az 1-1 et:/

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.09.16. 08:14:43

popp, ibra születésileg befejező csatár lenne, Míg totti előkészítő volt, míg át nem sírta magát csatárnak, na akkor kezdődtek vele a bajok. Figyeld csak meg ibra mennyit passzol, amikor nem az akció vége van, mennyit fut vissza labdáért és passzol ki. Meg fogsz lepődni. De komolyan várom totti visszajövetelét hogy bizonyítsa az igazam. :)))

Romanista 2008.09.16. 08:51:32

GC, egyetértek. várom Totti visszatérését én is.
az átsírta magát részt mondjuk nem értem, két okból sem;
1. amikor odakerült a Romanak nem volt igazi csatára (most talán Vucinic,Baptista) így ez egy fél kényszer megoldás lett. meg aranycipő.
2. ő eredetileg bal szélsőt, majd támadó középpályást, majd a csatárok mögött játszott. tehát támadásban bevethető játékost, így adekvált volt hogy sírás rívás nélkül ő próbáljon meg csatárt játszani. (egyébként Mancival cserélgettek meccsről meccsre)

ha az fáj hogy ő nem a tizenhatos sarkán született mint Ibi hát akkor.... :D

Gabez 2008.09.16. 09:13:00

Ha Tottinak olyan mentalitása lenne, mint J. Zanettinek, és elkerülték volna a sérülések, pár éve ő nyerné az aranylabdákat. De az ilyen kombó rendkívül ritka, neki se adatott meg. Marad az alibi és néha egy-egy nagyon jó meccs.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.16. 09:15:16

GC, hihetetlen nagy baromságokat böfögsz föl zsigerből, azt vágod. És ahogy ismerlek az első gyengébben sikerült Totti meccs után már osztod is nekünk a frankót majd, na látjátok, megmondtam.

Ahogy Romanista vázolta, Totti nem könyörögte magát, hanem Spalletti rakta oda. Ráadásul mikor gólkirály lett, akkor is kiosztott jópár gólpasszt.

Az is vicces, hogy a születésileg befejező csatár (maximum egy tukkó születésileg) Ibra sohasem rúgott húsz gól fölött a Serie A-ban, az isteni Francesco viszont többször is!

ericcartmen 2008.09.16. 09:27:46

Totti is csak egyszer rúgott 20 fölött (amikor aranycipőt nyert), meg egyszer ért el 20 (talán a 03/04-es idényben). Amúgy kb minden idényben kb 15 körül végzett.
Azért ez szerintem nem rossz, tekintve, hogy mostanában mennyit sérült, meg hiába van ő legelől, a gólszerzés nem elsősorban az ő feladata.

Romanista 2008.09.16. 09:35:59

"Az is vicces, hogy a születésileg befejező csatár (maximum egy tukkó születésileg) Ibra sohasem rúgott húsz gól fölött a Serie A-ban"
LMAO


BL poszt lesz, ügyeletes szakember?

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.16. 09:52:58

Bizony, 2003-04-ben huszat vágott. Sajnos a wiki nem hozza az asziszt mutatóit pedig úgy lenne teljes a kép.

horas 2008.09.16. 09:54:49

BL forduló elött miért nincs ilyen beharangozó,meg megtippelni hogy ki mit játszik a mostani fordulóbanis lesz egy két pikáns találkozó..Lyon-Fiorentina,Zenit-Juve,Porto-Fener,Marseille-Liverpool,kiváncsi lennék a szerkezető kollegák meglátásaira meglehet szidni egymást megint!! :)

MirwaisJanan · http://mindenaminem.blog.hu/ 2008.09.16. 10:31:15

ez a juve tényleg nagyon erős, és akármennyire szerencsétlenkedik most még az inter, a portugál összeszedi a csapatát a BL-re, és szerintem most rohadtul arra fognak koncentrálni, értelme ugyan nincs sok, mert egy BL-re természetesen nem lehet koncentrálni, de legalább Don Moratti nyugodtabban alszik. Igy a zebráknak a Milannal és az Interrel nagy harcuk lesz, de az inter a bajnokság fele felé már nem fog olyan "erősen küzdeni", a milannal pedig még lesznek teljesitménybeli és morális gondok is. csak a sissoko-poulsen kettős maradjon a pályán, ne legyen sok sérülés. (hálistennek ott van még marchisio is). nedved pedig egy állat.

ericcartmen 2008.09.16. 10:34:09

Wilbur23, szépen leirtad a szezont, kár is lejátszani.
Mi lesz amúgy a vége?

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.09.16. 10:43:19

Popp: Mivel Totti a Romaban az egyetlen klisszis csatár cassano távozása óta, neki nincs konkurenciája a góllövésben, plusz Ibra, Adriano, cruz, crespo, treze, del piro mellett játszott, ott nem egy emberes a csapat. Plusz hanyadik éve Ibranak és Tottinak?
Kicsit már az összehasonlítási alap. Akkor nézzük hány gólt lő totti meg ibrahimovics a válogatotban, ahol klasszisok mellett kell játszani, na ugye, hogy ott már nem olyan ügyes a félisten.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.09.16. 10:46:53

Évek Klub Mérk. (gól)*
1993- AS Roma 395 (165)
Válogatottság2
1998-2006 Olaszország 58 (9)

Wikipédiából (bocs , nem vagyok járatos a roma honlapokban) Nézd csak meg mikor világklasszis csapattársak vs, sima csapat)

Juventus - Internazionale
69 (23) -70 (37) =139 (60)
Válogatottság
53 (20)

Mivel ibra fiatalabb, arányosíts.

ericcartmen 2008.09.16. 10:54:33

Értsd már meg, hogy Totti sosem játszott befejező csatárt, hiába ő van legelúl akkor sem az.
Ennek tükrében azért sántit picit ez az összehasonlitás

ericcartmen 2008.09.16. 10:57:09

Ja, és ha a klubcsapatokat nézzük, ott elég minimális a különbség (arányt nézve természetesen)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.16. 10:59:07

GC, a svéd válogatottat ne hasonlítsuk már az olaszhoz, ott Ibrának mindig bérelt helye lesz, sőt ráépül a taktika, ahogy tavalyi és tavaly előtti Interé is ráépült (helyesebben az volt a mottó, hogy majd csak csinál valamit Ibra). Az általad felsorolt több csatár jobbár a padon elégedetlenkedett, Adriano bele is betegedett emellőzöttségbe és le is lépett. talán Cruz lehetett elégedett a szezonban kapott játéklehetőséggel.

Aztán nyilván mindketten tudnánk még statisztikákat hozni, a magunk igazának alátámasztására, de kezd meddővé válni ez a vita. Meggyőzni úgysem fogjuk egymást, úgyhogy javaslom térjünk napirendre.

Egy megállapításomat viszont nem hallgathatom el, meglátásom szerint majdnem minden második Ibra megmozdulás szabálytalan és ezekből nagyon keveset fújnak le

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.09.16. 11:05:12

popp :) Persze sántít, hisz azt akartam érzékeltetni, hogy ibra olyan csapatokban játszik, ami szinte egy világválogatott, Juve, Inter. A Roma jó csapat, de az ereje, nem az 1 csapatban levő világklasszisokból adódik, ami lehet előny és hátrány is. Az egyéni érvényesülésnél hátrány, Míg Tottinál ilyen "probléma" nincs. Amugy nem is értem min vitatkozunk tulajdonképpen.

De ha már Ibra minden megmozdulása szabálytalan, nem lehet nem észrevenni, hogyha Tottit 2 méterre megközelíti egy játékos, erősebb szél fúj, vagy nagyobb fűszálak nőnek a füvön, ő olyan taljgyakolatokat mutat be, hogy az olimpián lenne a helye. Persze ezeket mind befújják, mert olyan szabálytalanságok ezek, mint amit Ibra elkövet. :)

Ja azért mert valakinek erősebb a testfelépítése, (Ibra Matrix) attól még nem szabálytalanabb. Sztem.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.16. 11:11:02

"Ja azért mert valakinek erősebb a testfelépítése, (Ibra Matrix) attól még nem szabálytalanabb. Sztem." - attól még nem, csak attól, ahogy kihasználják ezt a testfelépítést.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.09.16. 11:13:15

Akkor mondd ezt a kosarasoknak, sok szemét 210 es kosaras elnyomja a játszani kívánó 180 cm-eseket. :(((( Gonoszok. Meg az amerikai fociban is tele van 140 kilós 2 méteresekkel, de mi lesz a picikkel. Igazságtalan a sport, ahol nem csak az őstehetség számít, hanem az erő, gyorsaság és ügyesség is. :(((

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.09.16. 11:14:08

Amúgy bocsi, de imádok ironikus lenni, ha nem jött volna át, de most hülyeséget írtál, az előbb ugye tudod?

Itáliainagysándor 2008.09.16. 11:18:38

Azt azért a kedves cikkíró észrevehette volna (feltéve, ha egyáltalán látta a meccseket), hogy pont Nedved fáradt el a 60. percben;)
A másik észrevétel meg az, hogy a Romának nincs cserepadja, legalábbis még olasz 2. osztály szinten is gyenge. Felmerül bennem a kérdés, hogy ilyen igazolásokkal lehet-e a bajnokságra és a Bl-re egyaránt acél erős csapatot kiküldeni? Szerintem nem lesznek ott idén a 4.-helyen sem. Bár tudom ez a vélemény egy Roma szurkolót nem hat meg igazán:D

ericcartmen 2008.09.16. 11:29:18

A Romának eddig sem volt erősebb a kerete, tavaly mégis sikerült eléggé megszorongatni a sokkal hosszabb paddal rendelkező intert, és még a bl-ben is előrébb jutottak (jó, kevesebb sérülttel, de akkor is). Idén miden távozó helyére jött valaki.
Most hétvégén alapból 5 ember hiányzott (totti, vucinic, mexes, juan, perrotta), ebből perrotta nem biztos, de a többi tuti kezdő lett volna + De Rossi is lesérült az első félidő közepén.
Ha felépülnek a sérültek, meg beépülnek az újak egy palermo szintű csapat ellen meglesz a 3 pont.

Itáliainagysándor 2008.09.16. 11:31:59

Popp: Neked meg mi bajod van? Akkora őrültségeket írsz amiken csak nevetni tudok.
A te hatalmas tudású kedvenceid szerinted nem szokták kihasználni a fizikai paramétereiket?
Mindig van minden meccsen amikor Ibra lába felrepül az ellenfél fejéhez és majdnem le is rúgja azt utána meg mintha nem ics csinált volna semmit, Matrix meg a legundorítóbb módszereket használja, közben mint védő játékos egy kalap kakit nem ér;) Egy Hrutka Jani technikásabb játékos volt mint Matrix;)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.16. 11:35:27

GC, átjön, kiismertelek már valamennyire,nemcsak ironizálni, de kötözködni is imádsz. Az Internek drukkolni egyébként is irónia ;-). De a kosárt és az amerikai focit idekeverni a szezon, meg a fazon összekutyulása. Azt viszont javasolnám a FIFA-nak, hogy az új fairplay díj szobrocskát Mátrixról vagy Ibráról formázzák.

Itáliainagysándor 2008.09.16. 11:41:31

ericcartmen:

Sajnos nem értek veled egyet. Pizzaroról 2 gólt kapott a Roma, mondjuk őt kedvelem mert szimpatikus játékos, na mind1.
Vegyük a 2 "sztár" igazolását a Romának:
Riise: Azt hiszem mindenki emlékszik a Pool - Chelsea Bl- elődöntőre, Riise a csatárokat megszégyenítő módon helyezte fejjel a labdát a felső sarokba, így elúszott a 3-pont és vele a bl döntő a Poolnak... Gyorsan el is adták nehogy mégtöbb kárt okozzon, mondjuk túl sok kérője nem volt így a szeretett csapatához mehetett...
Baptista: Sajnos sok csapatban nem tudta megmutatni elszántságát mert ritkán kerülte el a cserepad környékét, azt hiszem ez mindent elmond, jó csatár technikás meg minden, de úgy a világranglistán talán 100.-lehet az én mércém szerint, nem egy karizmatikus egyéniség aki meccseket dönt el, és nagyon gólkirály sem volt.
Kérője neki sem akadt így kénytelen volt elfogadni a Roma által nyújtott 10x kevesebb fizetést is...
Szerintem nem lesz jó a Roma, de te védd nyugodtan annak ellenére, hogy az idei eredmények engem igazolnak, eddig...;)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.16. 11:43:11

"Romának nincs cserepadja, legalábbis még olasz 2. osztály szinten is gyenge." - szerintem ez az őrültség, sőt azt mondom, hogy csak az Interé, a Juvéé és a Milané jobb Olaszországban, a Bl-ben viszon tényleg sok csapatnak erősebb a padja. Én meg nem az összes nagytermetű játékosról beszéltem, hanem a GC által védelmezett Ibráról és Mátrixról.

Itáliainagysándor 2008.09.16. 11:45:13

A Napolit, a Palermot, a Fiorentinát is sorold nyugodtan a Roma elé;)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.16. 11:47:02

"Szerintem nem lesz jó a Roma, de te védd nyugodtan annak ellenére, hogy az idei eredmények engem igazolnak, eddig...;)" - ne röhögtess már, két forduló ment el! A tavalyi eredmények meg azt igazolják, hogy orbitális baromságokat beszélsz.

ericcartmen 2008.09.16. 12:00:26

"Szerintem nem lesz jó a Roma, de te védd nyugodtan annak ellenére, hogy az idei eredmények engem igazolnak, eddig...;) "
Ezek szerint a Milan kiesik, a Lazio pedig megnyeri a bajnokságot. Kicsit korai még ilyeneket tippelni....

Amúgy én arra reagáltam, hogy szerinted a Roma nem lesz bent az első 4ben, szerintem meg simán. Bajnokságot én sem várok a csapattól.

Az igazálosokról:
Riise: gratulálok, egy meccsből következtetést, Maldini, Rio Ferdinand és nem egy védő lőtt már öngólt. De azért ez a "Gyorsan el is adták nehogy mégtöbb kárt okozzon" mondat több, mint vicces :)
Baptista: én se tartom olyan nagy játékosnak, de ő jött, őt kell szeretni. A kezdő szerintem úgyis a tavalyi Vucininc Perrotta Taddei - Totti lesz, ő gyakorlatilag Mancini kurvaszar volt, szóval nem lesz itt nagy változás.
Menez: majd kiderül...

Ja, és Pizzarro hogy jön ide az igazolásokhoz?

ericcartmen 2008.09.16. 12:02:49

...következtetést levonni,...
...ő gyakorlatilag Mancini helyére jött, aki tavaly kurvaszar volt,...
El kéne olvasnom, mielőtt elküldöm a commentet

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.09.16. 12:02:49

Popp, ezt úgy kell hogy értsem, hogyha Inter játékos használja a testi erejét, akkor AZ szabálytalan? :))

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.09.16. 12:04:16

Csak én nem látom a kommentemet itt, hanem csak az oldalsávban? :)

Itáliainagysándor 2008.09.16. 12:04:20

Na mind1, majd kiderül.
De nem tudsz nyomós érvet felmutatni amivel egyáltalán megbírnád cáfolni;)
De ezt tőled nem is várhatom el így nem is várom el...
Szerinted akkor a Fiorentina és az általad fel nem sorolt csapatok nyilvánvalóan gyengébbek...
A Napolit nem kéne leírnod mert rengeteget dolgoztak a csapat megerősítésén, de te ezt biztos jobban látod, nem vitázom veled mert értelmetlen.
Tavalyi szezont ne hasonlítsd az ideihez az lezárult, ha nem vetted volna észre, minden év nem lehet ugyan olyan, szerintem... De szerinted ezek szerint nyilvánvalóan minden évben ugyan az a szisztéma... Na felejtsél el a hülyeségeiddel:D

Itáliainagysándor 2008.09.16. 12:08:28


"Ja, és Pizzarro hogy jön ide az igazolásokhoz? "

Olvasd el figyelmesen, magyar órát nem szeretnék az értelmi fogyatékosoknak tartani...

Ezt írtam:
"Sajnos nem értek veled egyet. Pizzaroról 2 gólt kapott a Roma, mondjuk őt kedvelem mert szimpatikus játékos, na mind1.
Vegyük a 2 "sztár" igazolását a Romának:"

Szerintem nyilvánvaló, hogy a monológomat Pizzaroval kezdtem és az átigazolásokról utána kezdtem el beszélni te nagyon okos...

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.09.16. 12:12:20

Ne tegyél sértegetéseket, és Római játékosneveket egy mondatba, akkor sem ha nincs közük egymáshoz, mert kapni fogsz Popptól is meg Romanistától is. :)

ericcartmen 2008.09.16. 12:13:24

Na, te sem hoztál fel túl sok észérvet.
Én a 4 közé várom a Romát és pont. Hosszú távon ki fog jönni, hogy jobb csapat, mint a Fio vagy a Napoli (akik el fognak csenni pár pontot a bajnokesélyesektől, ez tuti).
Szerintem.
De majd erre visszatérünk májusban, addig úgysincs értelme vitázni erről, csak elbeszélünk egymás mellett.

Itáliainagysándor 2008.09.16. 12:14:20

Ne fenyegess mert szerintem pont te leszel az aki rosszabbul jár kicsinyem;)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.16. 12:17:34

"De nem tudsz nyomós érvet felmutatni amivel egyáltalán megbírnád cáfolni;)" - ha visszaolvasod kommentjeimet, úgy fél évre visszmenőleg, akkor megtalálod a cáfolatot.

"Na felejtsél el a hülyeségeiddel:D" - Itáliai sanya, ha nekem szólt, már el is felejtettelek, szevasz!

_benito · www.nst.blog.hu 2008.09.16. 13:04:50

elég silány színvonalú szájkarate alakult ki, kedves pajtások. idényeleji a forma, majd lesz ez jobb is.

nagysándor, a magas ló nem nagy baj, ülnek még itt rajta páran, de a személyeskedést megtoroljuk.

_benito · www.nst.blog.hu 2008.09.16. 13:51:01

gc, te mindig rosszfiú vagy, de ez most nem neked szólt :)

nalazo 2008.09.16. 14:33:38

"Az Internek drukkolni egyébként is irónia"
Popp! Ezt meg kellene magyarázni!

touristique 2008.09.16. 15:05:32

"Megsúgom neked ez az Udinese sok borsot fog törni még a többi nagycsapat orra alá, de a Juve ellen tegnap esélyük sem volt. "

Alerob, ne sustorogj, mert ez mit sem változtat azon amit mondtam. Szuper csapat az Udinese, de úgy, hogy nincs 3 egymást követő passzuk, nem lehet meccset nyerni. Majd a következő fordulóban jók lesznek, de a Juiventus ellen befostak. Susssss.

kroos 2008.09.16. 15:05:43

Nem arról van szó hogy bent volt e az a labda vagy nem.Hanem arról hogy egy kétes szituban szemrebbenés nélkül az Internek itéltek természetesen döntetlen állásnál.

touristique 2008.09.16. 16:24:50

Igen, például Muntari is megúszta ejnyebejnyével kétes szituban döntetlen állásnál. :)

_benito · www.nst.blog.hu 2008.09.16. 16:30:22

a muntari és a kétes szituáció kifejezések egy mondatban történő szerepeltetése eleve nevetséges.

így gondolták odafent is, mert három meccset kapott, pedig épphogy meglegyintette az embert.

drdugo 2008.09.16. 16:32:46

ejha, Muntárit 3 meccsre meszelte a fegyelmi bizottság a hülyeségéért.
dehát ezt be kellett kalkulálnia Josénak, mielőtt leigazoltatta Sulley barátunkat. bár azt alapból nem értettem, hogy Murinnyó mit lát benne. azért Muntári max. B kategóriás a 'műfaj' nagyjaihoz (Makelele, Diarra, Essien, Sissokko, etc...) képest.
az Udinesében is fogalmatlan volt, voltak jó meccsei, de amellett folyton hibát-hibára halmozott. nem hittem el, hogy leigazolta az Inter, pláne h állítolag José akarta. : D
még fog neki néhányszor villanni a piros a szezonban, a sárgákról nem is beszélve. : D
szerintem Senderos mellett a nyár top elb@szott serie a igazolása.

drdugo 2008.09.16. 16:33:22

hehe, csak nem egyszerre olvastuk a gazzettát? : D

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.09.16. 19:17:41

Ja a csávó, aki angliában szándékosan szilánkosra törte, a másik lábát, hogy vissza kellett varrni, azért meg 6 meccs járt.

Romanista 2008.09.16. 19:59:47

Itáliainagysándor magyaróra után érzem már hogy nem értek semmit.

Gc:
"Ja a csávó, aki angliában szándékosan szilánkosra törte, a másik lábát, hogy vissza kellett varrni, azért meg 6 meccs járt"

ezzel mélységesen egyetértek, mármint a mögöttes tartalommal,gondolom. streamre magyar, vesszen a tv6!

giacinto 2008.09.16. 20:04:46

barnetta!
"Nem arról van szó hogy bent volt e az a labda vagy nem.Hanem arról hogy egy kétes szituban szemrebbenés nélkül az Internek itéltek természetesen döntetlen állásnál."

ezek szerint nem kellett volna megadni az Inter EGYÉRTELMŰ gólját, csak azért mert te ugy gondolod hogy kétes szitu. GRATULÁLOK! menj inkább bundesezni. ott nincs Inter.

giacinto 2008.09.16. 20:07:19

egyébként egy futball meccsen tényleg nem arról van szó hogy bent volt-e a labda vagy nem LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

ez mindent elmond rólad. sokkal inkább arról szól hogy te megmondod hogy kétes szitu, csalás. UGYE erről szól egy futball meccs?

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.16. 20:18:03

romanista, te találtál már működő streamet a Roma-Kolozsvár meccshez?

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.09.16. 20:22:32

Hát a digin nekem jön a mai. :P

www.rojadirecta.com/

ezen elvileg megtalálod a linket. Barnetta, még az Inter meccshez is. :P

BruceWayne 2008.09.16. 20:47:10

na pana-Inter, amúgyis ez tűnik a mai legjobb meccsnek :-)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.09.16. 20:51:52

Nera tudsz valami no p2p linket, mert nekem sopcaston nem hozza be.

touristique 2008.09.16. 21:35:42

Benito: Olvass a sorok közt. Ha az Inter elcsal egy meccset, mint azt egyesek sugallták, nem fognak kiállítani egy embert tőlük a 40. percben.

nalazo 2008.09.16. 21:43:25

Popp! A kérdésem is ironikus volt.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.16. 21:46:42

Nagy off: A faccom , hogy csak szünetbe jön be ez a telvaszott justin. A sopcastra meg nem tudok regelni, megjelenik az adatlap kitőltőm azt nem tok tovább lépni, nem tud ebben valaki segíteni.

Egyszer már fölregeltem csak fogalmamsincs melyik mail címemről úgyh újra próbálom

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.09.16. 22:00:08

popp

sopcastra szerintem szükségtelen regelni: simán anonymous login, és mehet

BruceWayne 2008.09.16. 22:05:01

lol, mit égeti magát a roma? viszik az 5-ös kötésem kapni fognak...

GC: nekem 1. perctől hibátlanul viszi a sopcast, a myp2p-n asszem a "polik tv"-nél a 4. link.

jó a meccs, zlatan sokat esernyőzgetett, a gól óta nyom a Pana, jól játszanak.

BruceWayne 2008.09.16. 22:05:59

José lassítja a játékot (mármint behozza Figot) :-)

BruceWayne 2008.09.16. 22:33:20

na behalt a stream, 3 perccel a csere után Adriano gól, amiről le is maradtam... roma vitte a kötést verjembele, ez azért égő :F

Romanista 2008.09.16. 22:39:04

ez szégyen.
Popp remélem nem sikerült megnézned, mert akkor nem érzed ugy mint én.
Nera, te meg a kötésed...

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.16. 22:39:43

Jesszum pepi, már a Koloszvár ellen is kitudunk szopni vezetésről! Mi van veletek drága Farkasaim? Reszketve várom a szombati Reggina elleni meccset. De azért még bízom benne, hogy előbb-utóbb csak összekapjuk magunkat, de így már egyszer meg kell ütnünk a Cselszkijt is.

BruceWayne 2008.09.16. 22:46:48

"Ajjaj, nagy a baj, Pistába benne van az ütés!"

drdugo 2008.09.16. 22:53:35

mély együttérzésem mindazoknak, akik megtették hazaira a Roma - Kolozsvárt. : D

ki látta végig a meccset? ennyire hitvány a csapat, vagy spalletti mondjon le?

Romanista 2008.09.16. 22:59:18

védelem nincs, vagy olyan mint nyolcadikba (akinek tört már el az óra az marad hátú), a középpálya leizzad és pont (nem úgy mint régen) a csatársor meg még épp nincs összeszokva de már nem is akarnak önzőzni.

mentségek lehetnek, de jobb ha mindenki tudja hogy orvosi igazolást sem fogadunk el hétvégétől.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.16. 23:08:19

drdugo, láttam húszpercet (komplikáltabb ez a webes meccsnézés mint gondoltam), güzülés, erőlködés, semmi könnyedség. Spalletti már bizonyított, tehát megérdemli a türelmet, de ahogy romanista mondja, hétvégétől a győzelembe menekülés az egyetlen elfogadható taktika. Remélem elindulunk, de ha Regginát sem verjük meg... Remélem a Milanod lenyomja a merda Laziot.

Egyébként tragédia nincs, mert tíz pont elég a továbbjutáshoz, annyit meg összeszedünk öt forduló alatt.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.16. 23:12:00

Egy tutti, ilyen szarul utoljára Rudi Völlerrel rajtoltunk.

Romanista 2008.09.16. 23:18:36

Popp, ha csak ez az egy tuti akkor én hadd legyek pesszimista, csak ma este:
egyszerű játék, komoly hozzáállás és irdatlan motiváció kell most. ez eddig nem volt,komolyan olyan érzésem van mintha felkészülési meccseket néznék.
Loria transzfer előtt - bár semmit nem akarok a nyakába varrni - valaki lófejet kapott az ágyba. IMHO

Piff 2008.09.16. 23:26:29

Láttam a meccset.

Nem mondanám, hogy sokkal jobban játszott a Kolozsvár, de a győzelmet mindenképpen megérdemelte.
A Roma vezető gólja tkp. egy védelmi hiba volt (na ja :) mindegyik gól az) + lőttek egy kapufát.
Viszont a kolozsváriak is összehoztak egyet és az első góljuk is szépre sikerült.

drdugo 2008.09.16. 23:34:36

rosszul is igazolt a roma, kimondottan gyengültek szerintem. baptistától elég merész dolog volt várni a megváltást. tottira is hiba lenne alapozni.
mancinivel kellett volna inkább kicsit foglalkozni, és nem elüldözni. és montella helyett valami épkézláb csatárt venni, mondjuk huntelaart.
persze szeretjük montellát, de neki inkább egy atalanta szintu csapatban kellene ontania a golokat, ahelyett hogy a rómában padozik feleslegesen.
még talán riise volt a legjobb igazolásuk : )
baptistáért sem szabadott volna 10 millio eur kp-t adni, kizárolag kölcsönbe vettem volna : )

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.09.16. 23:37:19

Kolozsvár, jött, látott és győzött! Persze sokkal jobban nem játszott, mint a Roma :)))))))

El kell

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.09.16. 23:38:52

verni a Chelseat. Fáradt csuklóm ráesedt az enterre (mármint a Romának......, meg a Kolozsvárnak).

A bordeaux meg természetes, hogy repül!

Romanista 2008.09.16. 23:39:02

Montella nagyon régi római csak kölcsönben volt két évig(?). Baptistaról még ne szedjük le a kersztvizet (latinszakos muhaha), Mancini pedig hányingerrel küszködve vette fel a mezt utolsó meccsein, jobb hogy elment, mindenkinek.

mondjuk azt kuuuuuurvára nem végom hogy most akkor mi is van....

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.09.16. 23:46:27

Romanista. Gazzetta írta, hogy a fizikai állapotuk siralmas.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.17. 00:19:38

mbemba, az fasza és most alapozunk vagy mi van?

Az Aeroplanonak (Montella beceneve), nagy része volt 2001-es bajnoki címben, viszont rá sem lehet már építeni. Romanista, azért ne temessük még a csapatot! Nyejünk valahogy szombaton, tökmindegy hogy, nem kell szépen játszani csak nyerni végre és akkor csak elindulunk. Szerintem nem rossz a keret, Spalletti meg jó edző.

kroos 2008.09.17. 08:09:36

mekkora gólt vert gerrard....

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.09.17. 08:26:00

Alapozással alig hiszem gond lehetne. Inkább arról lehet szó, hogy sérültek nem edzettek, vagy még a sérülés miatt nem csentopercsentók.
A Baptista fiú meg külön említve volt, hogy így ennyi utazgatással nem ok. Montellának sajnos egy olyan csapat kellene, ahol formába lehet lendüni. Itt viszont eredmény kellene, nem lendületvétel!

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.17. 09:03:45

Vincenzo már vagy négy éve nem az igazi, attól tartok nem is lesz már.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.09.17. 09:09:54

Lehet, de a Palermo ellen is volt két jó megmozdulása. Pedig csak perceket kapott!

ASRM 2008.09.17. 09:34:20

Láttam a meccset (Roma-Cluj), tagédia volt. Nagyképűségben és flegmaságban már nincs hiány. Ugyanazok a problémák, mint évek óta, a kisebb csapatok ellen. Rá kéne már jönni, hogy attól még nincs megnyerve a meccs, hogy felvettük a szép mezünket. Minden tiszteletem Spallettié, de ebben azért ő is benne van, hogy ennyire nem tudja motiválni a társaságot az elvileg gyengébb csapatok ellen.

Romanista 2008.09.17. 09:54:52

ASRM: az a baj hogy szerintem a Napoli (Derby del Sole!!!) a Palermo, és egy BL meccs (akármilyen amíg nem jutott tovább a csapat) nem illik bele a kisebb csapat kategóriába. és független attól hogy hol áll most a merda meg hogy Karate simán kikapnánk tőlük, nem csak a hozzáállás miatt, hanem mert egyszerüen mi még a felkészülésben vagyunk.
ettől függetlenül szerintem is vastagon benne van a kopasz, de meg is fogja oldani! (most hogy így aludtam egyet rá...)

Gnyoka 2008.09.17. 10:08:33

Aludtam egyet a tegnapi római córeszre, és ma eszembe jutott, hogy lehetne rosszabb is. Mondjuk, ha Milan szurkesz lennék. De ez cinizmus, pfujj!
Jaaaj, mikor kezdenek már el végre focizni?!

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.09.17. 10:13:19

ezt nevezik sz*r hétnek:
az egyik csapatom Intert meg Chelseat akar játszani, költ észnélkül
a másik meg kikap otthon a Kolozsvártól a BL-ben
még jó, h a kosárbajnokság nem kezdődött el :)

Azazello007 2008.09.17. 10:27:17

Ugye lesz BL-poszt az első forduló után?

Mert kíváncsi lennék, a szerzők mint gondolnak a Liverpool hátsó alakzatáról; tegnap a Marseille támadói többször is szétfutották a védőiket, a lestaktika meg siralmasra sikeredett. Ha nincs Reina meg a francia támadók balf*szságam akkor örülhettek volna az iksznek is.

Roma meg nagyon gyenge volt, de az Intert sem éreztem túl meggyőzőnek.

mickeyknox 2008.09.17. 10:33:23

örülök hogy adriano lőtt gólt. hátha újra formába lendül, kár lenne érte

Gabez 2008.09.17. 10:36:45

Ibra mekkora passzokat adott...az elsőnél 3 védőt nyomott el, az sima erőből ment, de a második...olyan Ronaldinhós volt, már amikor a fénykorát élte. Zuppa gemacht!

Részvét a Romanak.

Kíváncsi vagyok, a Zenit mennyit gurít ma ;)

Gabez 2008.09.17. 10:37:23

Gerrard gólja tényleg fantasztikus volt, le a kalappal, again.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.17. 10:44:33

Még szerencse, hogy az Atleti simán nyert, vagy ezt már mondtam. De úgy látszik az ő sikerüknek is csak akkor tudok igazán örülni, ha a farkasoknak jól megy.

Tegnap természetesen fölhívott egy jóindulatú erdélyi cimborám, hogy a kincsesváros odabaszta az örökvárost. Ő mesélte, nem véletlen ám , hogy két román van a Bl főtábláján. Azt mondta van vagy öt-hat csapat kőgazdag tulajokkal, akik nem sajnálják a pénzt. Jellemző, hogy a Kolozsvár igen szarul kezdett a bajnokságban. Nagyon sok a pénz a három bukaresti csapatnál (Steaua, Dinamo, Rapid), a Temesvár sem 5 lejesekkel gurigázik és Dan Petrescunak is összehoztak egy román Chelsea-t hasonló mezzel és címerrel. Röhögi nekem, hogy vicces emberkék ezek az ottani tulajok, különösen Becali. Szerinte Kusturica filmbe illő gazdag emberek ezek.

Romanista 2008.09.17. 10:50:58

Popp, én is komázom az Atletit, de az ő sikerük tegnap olyan volt mintha szaros tányérből ennék marhapörköltet és amikor végeztem akkor mondanák hogy van még minyon is.
Egyébként Spaletti azt mondta hogy örül, hogy a lefújás után az arcokon kétségbeesést látott.(..)

Adrianonak én is örültem ami ön magában oximoron, de tényleg.

ASRM 2008.09.17. 11:05:12

Romanista a Napolit még nem láttam idén, a Palermo viszont szerintem egyértelműen kisebb játékerőt képvisel, ez kb. 10 percig látszott is. A kolozsvári románok(?) is ügyesek, ez nem kérdés, de nem ez döntött, hanem az, hogy minden labdáért kétszer akkora elszántsággal tették oda magukat.

danesdzsu2 2008.09.17. 11:10:05

Hát ez a Roma-CFR meccs remek volt:)

_alerob 2008.09.17. 11:18:29

"Kíváncsi vagyok, a Zenit mennyit gurít ma ;) " höhö.. én meg arra, hogy ez az eszeveszetten túlsztárolt orosz vodkanyelő népség mit kezd egy Del Piero-val vagy Camoranesi-vel, és hogy Chiellini beaprítja azz a híres orosz támadójátékot. Tegnap reméltem, hogy a Roma legalább nyer, de a hétvége után valahogy éreztem, hogy most se lesz jobb.

giacinto 2008.09.17. 11:54:24

vajon lesz német csapat a továbbjutók között? :))

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.09.17. 12:16:04

Gabez 2008.09.17. 10:36:45
Ibra mekkora passzokat adott...az elsőnél 3 védőt nyomott el, az sima erőből ment,

Tehát szabálytalan volt. :))))

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.09.17. 12:17:22

Visszatérve a problémára, a sopcast fel van etlepítve, regem nincs de anonymussal kapcsolódva sem hoz be semmit csak egy üdvözlő képernyőt. Ezért szeretem a nop2p justin.tv-t azt legalább látni.

Gabez 2008.09.17. 13:37:22

A sopcast különböző csatornákon próbálkozik, ha egyik nem megy, próbáld a másikat.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.17. 13:59:33

Én tegnap csak húsz percet láttam a Roma -(épp elég volt ennyi is) és tizet az Atleti meccsből a justinon a többi időt végig bufferelte.
süti beállítások módosítása