Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

László Tábor - IV.

2008.08.16. 10:20 donnelly

Amíg Britanniában mindenki a grúz-orosz rangadóra az olimpiára figyelt, László 'Áj tink' Csaba igyekezett gyorsan megerősíteni csapatát. Persze csak azután, hogy szegény Wellt jól elverték 3-2-re, és megcsodálhattuk a mester első diadalittas nyilatkozatát (reméljük, ebből még sok lesz). Lapozás után jövünk a székely mágus hétközi tevékenységével, egy majdnem magyar és két tényleges, de nemmagyar igazolással.

László Csaba angolja egyre szarabb, viszont már észrevehetőek benne a skót akcentusra utaló jelek. A képen egyébként láthatjuk, hogy a menedzser visszavett a múltheti elgondolásához képest és mégis inkább az egyékes játékra szavaz - vagy pedig a kettő helyett csak egy trófeát garantál a szurkolók és a vezetőség számára? (Kommentekben kérjük a további ötleteket!)

Meggyőződésünk, hogy László Csabi Alonso azért zavarta el Bassót, mert nem tudott volna elszámolni egy ilyen nevű játékossal odahaza Székelyföldön. Helyére majdnem sikerült megszerezni egy hónapra kölcsönbe a legbuzisabb nevű csapatnak mélytorkozó Loki cserekapusát, Balogh Jánost, de mégsem jött létre az üzlet. Így jöhetett egy újabb Kaunas-játékos, a szlovák Marian Kello, de mi reméljük, hogy egyelőre még a kapusedző Banks (akinek az elődje Gordon volt...) marad a kezdőben, aki soccergirl szerint is sokkal jobb csávó, mint újdonsült kollégája. Jött még egy igazi kilences, a dán Mike Tullberg kölcsönbe Regginából, ahol 5 meccs 0 gól a mérlege (az Aarhus színeiben korábban 28 mérkőzésen 12 alkalommal talált be).
David 'Evridéjájlávjulesszendlessz' Obua munkavállalása körül egyelőre még megy a huzavona, pedig ha marad előző bandájánál, akkor talán a Szigeten is megcsodálhattuk volna csodálatos ballábát (Nagyszínpad, csütörtök 18 óra).

Szombaton három órakor protestáns rangadót rendeznek az Ibrox Parkban, vagyis a László Guys a Rangershöz látogat. Lehet, hogy ez az erőpróba egy kicsit még korai a formálódó Szívek számára, de bízunk abban, hogy néhány alattomos szabálytalansággal ügyes taktikai húzással meg tudják lepni vendéglátójukat.

6 komment

Címkék: d skót lászló spl

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr20614528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paul Newman Jr. 2008.08.16. 18:35:19

David 'Evridéjájlávjulesszendlessz' Obua - Ez miért?

donnelly · http://nst.blog.hu 2008.08.16. 18:45:46

Az egy Kaiser Chiefs nóta, DU meg a Kaizer Chiefs-től jön:)

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.08.16. 20:56:05

Csak nem sikerült a döglött lóról leszállni!

davidmoyes 2008.08.18. 12:12:36

"..a legbuzisabb nevű csapatnak mélytorkozó..."
Stilisztikai gyöngyszem, bár kissé parasztbarokk..

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.08.18. 16:17:17

"..a legbuzisabb nevű csapatnak mélytorkozó..."

Ja, ja, ha beírja az ember a gugliba a svájci csapat nevét, az első tíz találatból kábé hat valamilyen melegpornó oldal. :-)

Norby / hajrá chelsea! 2008.08.19. 23:26:03

Sztem nem éri + az év végét. Addigra már menesztik
süti beállítások módosítása