Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Chelsea-Manchester United, 2008.04.26.

2008.04.26. 13:50 nou san trafford

Kellemes lógást kívánunk mindenkinek, üljetek ügyesen, hogy a mögöttetek ülő ne lássa a monitort, nyissatok egy txt fájlt, aminek nem fáj, ha vakon és random kalapálnak bele!

Itt a Chelsea-United, a bajnoki döntő-féleség, nem mellesleg Avram Grant első Chelsea-padon töltött meccsének visszavágója! Nézzük, elárasztja-e a Bridge-et a kék vér a meccs végén, avagy a vörös szívekből fakad vörös a 94. perc végén? Mi mit gondolunk? Egy döntetlennel a MU rákacsint a bajnoki címre!

1. perc Essien máris lő, kissé fölé, semmi izgalom, de jól nézett ki

2. perc Már Van der Sar is játékban! A Chelsea nagy lendülettel készül kiültetni a nagy skót morcot Ferguson arcára

8. perc. Látszólag az a csapat akar, amelyik éppen csak akarni tud jobban, és ez a Chelsea! Óóóó,a az éppen visszatérő Vidic a földön! O'Shea, Hargreaves melegít, és már fel is tűtek a fiúk a nagy tálcával, hogy levigyék Vidicet. Nem ijesztő, de nem is komolytalan sérülésnek tűnik, amit összeszedett egy Drogbával való kocc után.

12. perc Fergie-emoticonjainkat hívjuk segítségül hangulat ábrázolásához, ez itt éppen a szájhúzós Fergie-nk. A Chelsea nyom, igazából a Unitednek momentuma sem volt eddig. De jó hír a MU-faneknek: Ballack oldalról belőtt szabadrúgása ment pocsékba éppen..

 

 

16. perc Amíg a játék kissé kiegyensúlyozottabbá válik a pályán, az összeállítások: VD Sar, Ferdinand, Brown, Silvestre, Vidic(Hargreaves), Carrick, Fletcher, Giggs, Nani, Anderson, Rooney... Igen, jól látja mindenki, nincs Ronaldo, nincs Tevez, Fergie meg szemtelen.

20. perc Kapufa!! Joe Cole előbb elpocsékolta Drogba kiugratását, majd a jótékony United védőknek köszönhetően lőhetett, bumm.. Felső léc! Mázlista ördögfiókok...

 

25. perc Egyetértünk Hajdú B-vel... Ha ez így megcs tovább, még Van Der Sar nemsokára bárgyún néz hátulról egy középkedést.. Majdnem máris! A Joe Cole előtt rohanó lasztira vetődik a nyurga Pityke őrmester

27. perc Chelsea: Cech, Cole, Tery, Carvalho, Ferreira, J. Cole, Essien, Ballack, Mikel, Drogba, Kalou...

30. perc A United messze nem tudja úgy megfogni a Chelsea középpályát, mint eddig szinte bármki ellen, ráadásul Ferige-nk Ronaldo kispadra ültetésével érthetetlenül vette le a bokasúlyt a Lampard nélküli Chelsea-játékosok lábáról

31. perc Joe Cole durrantott mellé Csikar-szögből, nyakában egy ördöggel. A Chelsea 17-ről fog gólt lőni, azt sajdítjuk!

34. perc Drogba, ehh... Akkreditáltathatja a PL-fellépéseit a színművészetin. Hát persze, hogy ő lökött, nem Ferdinand.

35. perc Fergusonnak csalódnia kell majd, ha azt gondolja, hogy Andersonék ugyanúgy megfogják a Chelsea középső hadtestjét, mint a Poolét.

 

 

 

39. perc Jelentjük, az Ördög, ha tán nem is alszik, de bóbiskol. Lehet, hogy annál frissebbek lesznek a második félidőre a manchesteriek?

43. perc Szabadrúgás harmincötről a Unitednek, Giggs Nani felé küldi, ő pedig a nézők felé, a kapu fölött. Pocsék volt!

44. perc 5 perc alatt láttunk négy ki nem kényszerített hibát, a BL szellem kísért a pálya minden egyes pontján

45. perc Góóól! De gól az van! Ballack! Drogba búgócsigásította el a United védőket, és rendkívüli szemről tanúságot téve a kapu felé rohanó Ballack homlokának útjába ívelte a bőrt, aki pedig Pityke mögé küldte azt! Mi szóltunk, hogy a holland nemsokára bárgyún néz egy középkezdést!

 

48. perc Vége a félidőnek, Fergie gyorsan behúzott az öltözőbe, hogy beskálázzon!

 A Lampard nélküli Chelsea úgy vezet 1-0-ra, hogy inkább a kettő-semmi lenne reális, a United pedig eddig rangadón tőlük szokatlan tanácstalanságot mutat. Lehet, hogy inkább Ronaldótlanságnak kellene hívnunk, de hát tudjuk, hogy Szoborhaj nem a nagy rangadók embere. Ennél jobb alkalmat viszont keresve sem találhat arra, hogy meggyőzzön minket arról, hogy a legfontosabb meccs legfontosabb félidőjét neki találták ki! Mert persze nem sok kétségünk van azzal kapcsolatban, hogy Fergie beveti-e majd a labdazsonglőr Ken-babát: be. Fergusonnak - főleg, hogy még Tevez is a padon van, valószínűleg nem a támadójáték erősítése okoz majd fejfájást a szünetben, hanem a kissé zavart védelem és a szűrőegység gyorsszervize. Nézzük, hogy sikerül neki!

46. perc Hűha. Nincs Ronaldo! Ez a Ferguson vagy tud valamit, vagy csak ragaszkodik a barcelonai módszerhez. Ugye emlékszünk még rá, amikor végignézte, ahogy felforgatott csapata szenvedett a Bayern ellen, majd az utolsó két percben jöttek a cserejátékosai, és megfordították a meccset?

49. perc Ronaldo és Tevez melegít, a United éledezik.. Előre szólunk, hogy ha Ferige netán az eddig David Copperfieldet játszó Rooneyt cserélné le, nem fogjuk megérteni. De van ott egy öreg walesi, aki igazából még ma is nagy király, na őt kellene lekapni..

54. perc Határozottan feljött a United, de sehol az elképesztő sebesség, sehol egy háromszemélyes villámroham, amit annyit láttunk már kis argentin és a kicsit nagyobb portugál részvételével

56. perc GOÓÓL! Rooney, 1-1! Carvalho ugyanúgy ugratta ki Rooneyt, ahogy Gerrard Thierry Henryt kétszer is, és hát Wayne sem az a fiú, akiből ilyenkor bukik ki a nagylelkűség! Köszönte szépen, elszaladt, és Czech mellett laposan a sarokba hegesztett!

 

60. perc Azonnali riadó a chelsea-nel, de Ballack szabadrúgást ront.. Ha a United Ronaldo és Tevez nélkül nyerne, hát egy pillanatra nagyon mélyre hajolnánk a tintás skót előtt 

63. pec.. nincs rá szükség, a sántikáló Rooney helyett jön Ronaldo

64. perc Ha éreztük is korábban a BL-szagot, mostanra elpárolgott! Rendkívüli félórát jeleznek az antennáink! 

66. perc Anelka a pályán Ferreira helyett, ártány a pályán!

70. perc Amióta Ronaldo a pályára lépett, tényleg több az esemény! Most éppen a United kapuja előtt! Joe Cole szöglet után Carvalho próbálta törleszteni az adósságát, de az oldalhálót találja..

 73. perc Remek helyről Chelsea szabadrúgás! Van Der Sar kitornázta...

76. perc Hatalmas a rohanás, de egyre többen harcolnak a szájukkal is, Drogba Ballackkal, mindenki a bírókkal, ha egy mód van rá..

77. perc A fél Chelsea nagy nehezen lebirkózza Ronaldót, aki teljesen jogosan megítélt szabadrúgáshoz készül úgy huszonötről, a jobb oldalról.. Ilyet Kriston is tud, Van Der Sar felveszi a pattogó labdát.

80. perc Sevcsenko a pályán Kalou helyére. Ez a csere ma csak jó lehet

82. perc Drogba tört be a tizenhatosra, mégsem reklamált tizenegyest! Lehet, hogy azért, mert Browné mellett az ő keze is hozzáért? Nem tudjuk, hogy kié volt az első mancs a labdán! A helyzet mindenesetre kimradt...

85. perc Tizenegyest kap a Chelsea!

86. perc Szegény Carrick kezén megpattant egy beadás, ezért a tizi, nem igazán vitatható, de nem volt szándékos! Ballack, 2-1, bajnokság ON!!! 

 

 

90. perc Elnyomják a Dinamót hirtelen , de Carrick hiába próbálja eltáncolni a hattyú halálát, nincs tizi! Ronaldo lő, Ashley Cole megmenti a bajnokságot a gólvonalon!

92. perc Sevcsenko ugyanonnan ment egy fejest! Az NST már bent látta! Majdnem jött egy valószínűtlen hős: Mikael Silvestre, de a gólvonalon mentett egy másik: Andrij Sevcsenko. Ha véletlenül megnyeri a Chelsea a bajnokságot, megérte a 30 milla..

 

 

95. perc Támadás, rohanás, de ezt a Chelsea már elaltatja, Van Der Sar még véd egyet, de vége.

2-1, a Chelsea és a United is pont annyi pontot vágott zsebre, amennyiért megdolgozott. További kellemes napot, jó Fergie-dorgálást, kellemes képzeletbeli pacsikat a Kékeknek! Ja, és persze Czech-nek rúgott gólt Rooney, de tényleg Carvalho passzából!

 

95 komment

Címkék: chelsea united

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr21443096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pseudo 2008.04.26. 13:58:27

CRonaldo csak csere...?

VVega · https://debugme.eu/ 2008.04.26. 14:03:51

Hát bátor húzás az öreg Répától :)

ZenZo 2008.04.26. 14:05:12

főleg, hogy már most volt egy kényszercsere : Vidic-Hargreaves

ZenZo 2008.04.26. 14:09:19

ki döglődik még melóhelyen? (rajtam kívül)

VVega · https://debugme.eu/ 2008.04.26. 14:11:05

Ezt is megértük. Arsenalosként a MU sikeréért szurkolok. Legalább a második helyre maradjon remény :)

Malcolm 2008.04.26. 14:12:24

Sz@ar lehet,akik melóztok.De Én sem nézhetem,anyámnak kell segetenem:((((
ááááá ezek a kerti munkák...

Malcolm 2008.04.26. 14:13:15

hopp a nektek kimaradt a lehet után

yooccoo 2008.04.26. 14:13:35

ebben a melegben kinn dolgozni?
különben is, ha kinn vagy, hogy netezel? :)

Pseudo 2008.04.26. 14:14:05

én is melóból nyomom. Eurosport szerint(a 8. perchez):

One of Nemanja Vidic's teeth has gone through his lip, hence the blood.

ZenZo 2008.04.26. 14:16:44

Nálunk van vagy harminc fok, én meg itt b*szom bent az eget... és nem látom az év meccsét

Pseudo 2008.04.26. 14:17:39

Zenzo: majd megnézheted ugyanezt moszkvából;)

ZenZo 2008.04.26. 14:18:51

ehheh :) (felőlem legyen)

the real 2008.04.26. 14:22:08

A MU 10 emberrel kezdett? :)
Ha nem, akkor ki van még pályán?

Pseudo 2008.04.26. 14:24:13

the real: Fletcher.

Itt a Chelsea kezdője is:

Cech - Ferreira, Terry, Carvalho, Cole - Kalou, Mikel, Ballack, Essien, Cole - Drogba

semmi meglepő

the real 2008.04.26. 14:27:53

Köszi!
Remélem, hamarosan elengednek, és akkor a második félidőt már nézhetném is. Valami kocsmában persze, mert upc-s (l)user vagyok.

yooccoo 2008.04.26. 14:30:38

talán bekerül hamarosan a kínálatba

the real 2008.04.26. 14:35:56

A livescore-on gól volt.

Pseudo 2008.04.26. 14:36:58

VVega: akkor már nem mindegy, h második vagy harmadik? Ha harmadik lesz a csapatod, legalább többször láthatod őket játszani:)

Pseudo 2008.04.26. 14:39:03

Ballack (és utána be is sárgult)

the real 2008.04.26. 14:39:59

Egyetlen sorozat sem volt a tavalyi szezonban, ahol az Arsenal előrébb végzett v. tovább jutott volna, mint a Chelsea.
Úgy tűnik, ebben sem lesz.

Pseudo 2008.04.26. 14:43:52

Meglepődnék, ha CRonaldo nem jönne a szünet után.

ZenZo 2008.04.26. 14:45:44

Én is. Haverjaim nézik a meccset, úgy kommentelnek, hogy eddig nyilván a legjobb Chelsea első félidőt látták a szezonban (helyes)

d3vnull 2008.04.26. 14:45:56

Ballack mezlevételért sárgult be. Viszont Terryék a gól után egy Pat Lampard R.I.P. mezt mutogattak, ez nagyon szimpatikus (mondjuk Chelsea drukkerként nem csoda :))

Én fos minőségben, dánul tudom csak nézni :(

céronáldó csak csere, nagyon duzzog a kispadon. De szerintem saf nem sokat fog várni, hogy bevesse a gyémántfülbevaló trükköt.

the real 2008.04.26. 14:47:43

Na megyek gyorsan kocsmát keresni :)

ZenZo 2008.04.26. 14:49:32

Jam, igen csapategységes és tiszteletre méltó dolog volt. Egyébként a meccs előtt (tán) nem volt gyászszünet, ezen csodálkoztam

retroflexus 2008.04.26. 15:00:05

hogy pont ez a tányérképű majom rúgta a gólt....
Gyerünk MU!!!!

mickeyknox 2008.04.26. 15:02:20

az őszi idényben mi volt a meccs?

bög 2008.04.26. 15:02:30

mu ma is igen gyenge...

d3vnull 2008.04.26. 15:08:52

Carvalho... jézusom, serdülő 2-ben nem hibáznak ekkorát. Mindjárt elsírom magam.

Klárensz 2008.04.26. 15:12:24

Rooney Van Der Sarnak lőtt gólt?!
Ha nem akkor javítsátok ki, mert különben...

Pseudo 2008.04.26. 15:16:48

czech-nek lőtte. Ezért 1-1.

Pseudo 2008.04.26. 15:17:52

behozta O'Shea-t Andreson helyére. Nem éppen támadó felfogás.

Klárensz 2008.04.26. 15:19:40

"56. perc GOÓÓL! Rooney, 1-1! Carvalho ugyanúgy ugratta ki Rooneyt, ahogy Gerrard Thierry Henryt kétszer is, és hát Wayne sem az a fiú, akiből ilyenkor bukik ki a nagylelkűség! Köszönte szépen, elszaladt, és_Van Der Sar_mellett laposan a sarokba hegesztett!"

én erre írtam, és itt az áll, hogy Van Der Sarnak lőtte

Pseudo 2008.04.26. 15:25:36

hajjaj: OK:) De a kommentátor szerint a MU 10 emberrel kezdte a meccset. Már javította - biztos javítja majd ezt is:)

d3vnull 2008.04.26. 15:26:15

Azért Mourinho alatt tuti nem fordult volna elő, hogy Drogba és Ballack összeveszik a pályán. Gondoljatok bele milyen csapatmorál lehet mióta a sehonnai senki ül a padon nálunk.

Frigo 2008.04.26. 15:29:46

Mind a két kaput Van Der Sar védi! :) Nagyon jó kapus ám! :)

mickeyknox 2008.04.26. 15:32:47

van der saar a tekeportás!

mickeyknox 2008.04.26. 15:34:27

egyébként meg kriston attist ne szidjátok! :)

Lacóka 2008.04.26. 15:36:54

Ez milyen má ez????????

d3vnull 2008.04.26. 15:38:09

A filmcím jut eszembe : The good german.

Egy tizit nem fújtak be, de az akármi lehetett, én csak a kommentárból tájékozódhatom, mert nem látni ezen a kiváló netes adáson kinek a kezét érte először.

A második - már egyértelmű - tizit már befújták, Ballack belőtte.

d3vnull 2008.04.26. 15:50:28

NYERTÜNK!!!! Yes!!!

A végén Ferdinand és Hargreaves olyan hisztit rendezett mintha csak egy Chelsea-Arsenal lett volna és mondjuk Fabregas vagy Gallas odatette volna magát :)

Az MU-ról és saf-ról ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy egy hisztis kisgyerek. Ha elveszik a játékát sírva fakad és hisztizik. Mindenesetre két vészkapus kellett hozzá, hogy ne menjen be valamelyik löketük. Egyszer Ashley Cole védett a gólvonalról utána pedig Shevchenko.

Ronal-d'oh! 2008.04.26. 15:51:08

a jó ***** ééletbeeee...

Bendeguzi (törölt) 2008.04.26. 15:57:42

kiraly meccs lehetett es tok jo hogy csak egy kapus volt a palyan a van der sar. ha cselszkij helyzet ha mu helyzet mindig o ved :))
amugy pedig a kurva elet nehez lesz ezzel a vereseggel a zsebben hozni a kovetkezo 3 meccset. szerintem kurvara nincsenek toppon a fiuk. meg az hogy nekik 6 nap alatt kell 3 kibas....ott nehez meccset jaccaniuk sem tul jo.
na mindegy most vagy soha GLORY MANUNITED

stranger · http://bkfm.hu 2008.04.26. 16:01:13

hihetetlen, hogy ekkora idióta fergusson a menyunál. maga alatt vágja a fát. barca elleni meccsen is ha az eredeti játékát játszatja a csapattal simán begyűrik a barcát. Ehelyett beállnak ladbatartásra...meg védekezve. Ezen a meccsen is ronaldot lerakja a padra. ...

..miatta fog/nak elmenni a cím/ek

Strigo 2008.04.26. 16:01:19

Azért remélem a bajnokságot nem ez a fos tizenegyes fogja eldönteni. A Blackburnnek ilyet lehetett az előző meccsen. Carrick sem nyúlt a labda felé, irányt sem változtatott a labda, közvetlen gólhelyzet sem volt, nem is értem. Gratulálok az élesszemű partjelzőnek.
Ashley Cole meg erősen gyúr, hogy ő legyen a szezon köcsögválogatottjának csapatkapitánya, és hát Drogbának is lesz helye abban a csapatban.

Strigo 2008.04.26. 16:02:13

Azért remélem a bajnokságot nem ez a fos tizenegyes fogja eldönteni. A Blackburnnek ilyet lehetett az előző meccsen. Carrick sem nyúlt a labda felé, irányt sem változtatott a labda, közvetlen gólhelyzet sem volt, nem is értem. Gratulálok az élesszemű partjelzőnek.
Ashley Cole meg erősen gyúr, hogy ő legyen a szezon köcsögválogatottjának csapatkapitánya, és hát Drogbának is lesz helye abban a csapatban.

Flying Circus 2008.04.26. 16:02:49

basszki, ezek egykapuztak! és egy bajnoki döntőn! nem láttam a meccset, de milyen király lehetett!!! gyerekkoromban láttam-játszottam olyat utoljára:)

d3vnull 2008.04.26. 16:08:45

Nekünk sem könnyebb a helyzet. Az utolsó PL meccseink picit nehezebbek is mint nektek, még abszolút minden lehet. Ez a fasza, izgi lesz.

Mit nem adnék egy olyan WHU-MTD meccsért amilyen tavaj volt a PL végén :) Csak kár, hogy Tevez már a sötét oldalon áll :)

Kíváncsi leszek saf most mit fog nyilatkozni, a bíró csalt, rossz volt a gyep, nem tudom, mindig meg tud lepni :)

d3vnull 2008.04.26. 16:10:50

A Sunderland - Boro meccsen 10 perc után 1-1, az sem rossz :)

jasszgeri 2008.04.26. 16:12:01

én már komooyan kezdek haragudni fergie-re. a barcát még lenyeltem. de itt miért csak akkor kezdünk el vmit is mutatni az idáig eltelt szezonból, amikor 5 perc van hárta és vezetést szerez a dinamo?! remélem ez vmi tuti beetető módszer a barcelona, a wigan és a whu ellen. akkor letértdelek neki újfent.

Flying Circus 2008.04.26. 16:13:11

minden tiszteletem a tiétek, szeretem ezt a blogot, de msot egy ideig nagylevegőt véve írjátok csak le a kommentátok szót, aki ORÁLISAN végzi a munkáját, ugye, és NEM a kis ujjacskáival mint ti:)

chelsea előtt meg le a kalappal, DE a kérdés:
most akkor Mourinho "hozzáadott értéke" mennyi volt a chelsea-nél? sztem izreali sztáredzőt a barcába, a milanba és az interbe is!!! mit szóltok?

Lacóka 2008.04.26. 16:14:57

Ferguson ku... NAGYON eltaktikázza magát mostanság. Barca ellen van két csatár, kp-t játszanak, chelsea ellen fél óráig nincs csatár (ronaldo nem az. akkor sem.) Ha bejön neki, akkor oké, ő tudja. De nem könnyíti meg a helyzetet.

Ronal-d'oh! 2008.04.26. 16:34:36

Ha ettől a pofontól se ébred fel a United, akkor ott leszünk, mint az Arsenal egy hónapja.

kutyacica 2008.04.26. 16:35:22

Basszameg komolyan már, mi lesz ha ebből is összevarták Vidát, elüti egy kibaszott autó???!! (nem bírom kihagyni h megjegyezzem, ez a köcsög primadonna Drogba pontosan tudta h most jól pofán bassza mindjárt.)

Amióta megtört a rendes védelmünk, csak szenvedünk. Roma ellen még bejöttek a gólok, azon kívül semmi semmi semmi, a franciák ellen is éppen hoztuk a meccset.

Ezzel együtt grat a cselszkinek bár most kibaszottul ideges vagyok. Hát egy ilyen kibaszott szánalmas produkciót művelő csapatnak h lehet annyi kurva mákja h a végén ugyanott tartson mint a MU??!!! vááááááá.

DE felállunk a padlóról beverjük a Barcát a west ham ellen meg nincs az a kurva isten h zsinórba 4jére se nyerjünk már, főleg h a fél csapatuk sérült.

Owennek meg tessék itt a lehetőség, mégiscsak beleszólhat komolyan a PL-be. Sok sikert neki hozzá!

Glory Man Utd

ps.: ilyenkor legalább megkopnak a divatmajom szurkolók.

Ronal-d'oh! 2008.04.26. 16:37:40

kutyacica: hát ja, ennyi "előnye" van a dolognak. De most nincs más hátra, mint előre, ennél rosszabb eredmény nem jöhet.

emese23 2008.04.26. 16:52:33

En vhogy nem ertem h SAF miert nem cserelte le Nanit?annyira gyengen jatszott h hihetetlen.Labdaeldasok,ertetlen passzok,felesleges kapura lovesek...
Sebaj meg mienk az elso hely a tabellan!Glory MU!!!

gastro, missing in action 2008.04.26. 16:54:15

kutyacica
szenvedünk, védelmünk..pffff
ez a fejedelmi többes kicsit megmosolyogtató ! :-DDD

Ronal-d'oh! 2008.04.26. 16:54:25

emese: még mindig jobb volt, mint Giggs, aki kb labdával se találkozott. Benne legalább volt valami élet.

gastro, missing in action 2008.04.26. 16:56:40

Itt ennyien írnak Manchester-ből?! :-DDDDD

Ronal-d'oh! 2008.04.26. 16:58:49

Talán baj, gastrophil?

kutyacica 2008.04.26. 17:01:14

gastrophil: köszönjük az értékes hozzászólást.

én is sokszor a k. életbe kívánom a döntéseket, de cserébe legalább nem is értek hozzá :) én amúgy azt nem értettem, Ando miért jött le. De Fergie jobban tudja. Ahogy Hajdú B. megmondta: ninden kiderül amikor meglátjuk mire megyünk a Barca ellen. A PL-t pedig nincs mese, akkor foggal-körömmel de be kell húzni.

A keddi kezdőre minimálisan se bírok tippelni, bár én továbbra is a hargo-carrick-scholes kpjára esküszöm.

d3vnull 2008.04.26. 17:01:15

kutyacica : tehát az színtiszta mák, hogy itt tartunk. Mivel rendre megtudom itt, hogy az mu fingta a passzátszelet is természetesen elhiszem neked, hisz te biztos jobban tudod :)Vajh miért van, hogy általában a menjunájtid szurkerek nem szokták elismerni, ha a másik csapat jobb náluk egy meccsen. Az 1 gólotok is honnan van? Carvalho adta nektek.
De sírjál csak. Én maradok annyira tisztelettel, hogy ne írjam le a véleményem az mu-ról, ezzel ne basszam fel az agyatokat és generáljak felesleges és meddő vitát. Szép meccs volt, számomra eredményes is, örülök, a fikát folytassátok/folytasd magadban meg aki még rászorul.

gastro, missing in action 2008.04.26. 17:01:50

hát csak furcsa...:-S
Persze , aki a városból ír, az felmentést kap :-D

kutyacica 2008.04.26. 17:21:47

kutyacica: "Ezzel együtt grat a cselszkinek"

d3vnull: "Vajh miért van, hogy általában a menjunájtid szurkerek nem szokták elismerni, ha a másik csapat jobb náluk egy meccsen."

... ezzel együtt ha ez neked ilyen felsőbbrendűségi érzést okoz, akkor gondold így :) Most én meg beírhatnám, hogy a tiétek meg a bíró/carrick/szokásos_csúzlimák adta. Egyébként meg szerintem megalapozatlan amit írsz, a mondat így pontos:

"Általában a szurkerek nem szokták elismerni, ha a másik csapat jobb náluk egy meccsen."

Hát persze hogy elfogultan látja az ember. Én megmondom őszintén, nem cserélnék senkivel aki kiegyensúlyozott objektivitással követi a csapatok meccseit, mint valami ideális kommentátor. Én maradok tisztelettel kurvára elfogult és néha sírok néha meg nevetek - együtt a csapatommal.

Na de nem kell vitatkozni, nem nyerhetünk mindig - idén nekünk marad a BL döntő. Te meg örülhetsz majd ennek a második helyet bebiztosító 3 pontnak :)))

kutyacica 2008.04.26. 17:22:43

...kop-kop-kop. Amúgy persze akar a faszom flame-elni, eleve is gyerekes. Engem nem zavar ha te másnak szurkolsz. Azért persze Glory Man Utd

kutyacica 2008.04.26. 17:27:27

Na én ezzel a lendülettel el is mentem kari napokra, kidühöngés megvolt, feltámadás következik.

További szép napot mindenkinek - azt egyébként érdemes nézni mekkora fasza meccset játszik a jövő heti két aktuál ellenfél éppen! (WHU - Newcastle)

gabenito 2008.04.26. 21:31:52

imádom hogy ilyenkor újra előbújnak bizonyos elveszettnek hitt chelsea drukkerek. akik azt mondták, hogy avram szart sem ér azok most agyodícsérik, vagy úgy tesznek mintha nem szerncsétlen szarnak állították volna be pár hónapja. aztán ha véletlen a manu behúzza mindkét meccsét, és a pool kiszenvedi őket megint csak szidni fogják...
igazságtalan a világ.

tray86 2008.04.27. 00:38:55

Idestova 6 éve vagyok kőkemény Manu szurkesz (2002 manu-leverkusen bl elődöntő - igen, kiestek), de dv3vnullnak igaza van, a Chelsea a bírói döntésektől függetlenül megérdemelte a győzelmet... Én úgy éreztem Fergie-ék az X-re mentek.
A lélektani előny most a Chelsea-nél van és eléggé pesszimistán látom a jövőt Manu szurkolóként a BL meccs és ezután. Nem lepődnék meg, ha nem nyernének semmit...
Viszont Grant fikázását a kékek részéről nem értem, eddig hozza ugyanazt, mint Mourinho tavaly...
Nem tudom, hogy a Sir-nek hány meccset kell még elbuknia, hogy rájöjjön a United jelenlegi játékosainak nem jön be ez a 4-5-1-es taktika, pláne úgy, hogy nem befejező csatárral játszatja ezt a taktikát... A barcelona ellen kb. 4 játékos játszott az eredeti pozicióján kívül (CR7, Hargreaves, Tevez, Rooney). Nem a hajrában kellene változtatni szerintem. Azt se értem, hogy miért Hargreaveset kell eröltetni a jobb hátvéd posztján, amikor van végre egészséges gary neville, egy jól teljesítő Pique (játszhatna középen, Brown pedig maradna szélen), O'Shea-ről nem is beszélve...
Egyébként idény elején nekem úgy tünt, hogy csatár poszton a gyengék (Rooney, Tevez és egy mindig sérült Saha). Önálló, egyedüli csatárként se Rooney, se Tevez nem jó megoldás sztem. Nyáron venni kell ene egy van Nistelrooy szintű befejező csatárt (a többi posztra nem kell erősítés sztem)...
Na, mind1, it could be worse, you could be a scouse! :D csak ne a 'Pool nyerje a BL-t és akkor nincs baj!

capor_ 2008.04.27. 00:54:08

Én egy dolog miatt nem tudom szeretni a Chelseat. Ez pedig: Drogba... Ezen a meccsen is bebizonyította miért.

petyaaftc17 2008.04.27. 00:58:36

d3vnull

Lattad mit nyilatkozott ez az alkoholista gyoker a skysport newson?Hogy egy ilyen meccset nem kene tizivel eldonteni!Hat mit kepzel mar magarol(es csapatarol)ez az idiota?????????Jah hogy megin be volt makolva,akkor oke!Egyebkent a junajtid az eggyetlen csapat akik ellen nem fujtak buntetot a bajnoksagban!Vicces,nem?es meg ok sirnak allandoan!A nagy sir meg azt hitte,majd gorenyke meg tevez nelkul minket is siman lenyomnak,a barom!Remelem a taktikazasra rafaznak mindket fronton,hajra Barca!

kutyacica

Te melyik bajnoksagot nezed ember?Meghogy a chelsea makos?Most hirtelen 3 meccs jut eszembe(everton,villa,wigan)amin az utolso percben kaptunk golt,ebbol ha akar egy megvan akkor mar mi megyunk kettovel!
Szoval Comm`n Blues!!!!!

rizla 2008.04.27. 01:17:34

"Viszont Grant fikázását a kékek részéről nem értem, eddig hozza ugyanazt, mint Mourinho tavaly..."

minusz ligakupa.
minusz FA-kupa.
csak azért nem minusz bajnokság, mert az MU kerete hiába erősebb, mint tavaly, a csapat mintha gyengébb lenne, mint tavaly. legalábbis jól elszórták az 5 pont előnyt.
és csak azért nem minusz BL (amellett, hogy hátravan még egy meccs), mert az embertelen chelsea-mák befigyelt a 95. percben

d3vnull 2008.04.27. 01:53:59

kutyacica : nem okoz felsőbbrendűség érzést, csak feltűnt a menjunájtid drukkerek viselkedése.

Beírhatnád, hogy a Carrick kezezésért mák nekünk a büntető, kezet ért a labda : jogos. De ha nem írod be, akkor is tökmindegy. Nekem az.Jogos büntető, jogos gól.

Na, de tényleg nem kell vitatkozni. Nekünk is marad éppen csak picit rosszab szituból ugyanaz mint nektek. Malíciával írtad ugyan ezt, de semmi gond, igazából most tényleg az van, hogy bármi lehet. Mindkét fronton. Bármikor kész vagyok elismerni, hogy nem vagyunk olyan formában most mint a menjunájtid. Kiderült a meccsen milyen lehet a morál nálunk. Kinek köszönhető? José alatt szó se lehetett ilyesmiről. De ezzel együtt mákosnak, szarnak hívni a játékunkat sértő, megalapozatlan, amatőr és olcsó - odabaszokhogynagylegénylegyek - húzás.
De örülök, hogy normális hangnemben írtál, tényleg őszintén örülök (a mondandód vége azért leesett persze :)).

gaben_ : kire gondolsz? Gőzöm sincs, ugyanis Chelsea drukkerként egyedül én szólaltam fel eddig, és amióta ide postolok ugyanazt írom mindig. Grant-et továbbra is "sehonnai senki"-ként aposztrofálom és soha nem fogom elfelejteni, hogy José Mourinho-nak hogy kellet innen elmennie, hogyan ültették előtte fél évvel azelőtt a sehonnai senkit a nyakába, és hogyan kellett nekünk, Chelsea drukkereknek végignéznünk, hogy megölnek valamit a klubban, bennünk. Nem kívánom senkinek ezt, még a menjunájtid-nek, poolnak sem. Külsősök nyílván nem is érzik át annyira. Borzalmas volt, és a mai napig nem rendeződött. Egy egész szezont játszottunk így végig. EZT VEGYÜK ÉSZRE! Nem hiszem, hogy ebbe bárki is simán belenyugodna.

tray86: amit fent írtam a sehonnai senkiről az válasz a kérdésedre. Viszont saf-t nem szeretem, de azt tudom, hogy van benne annyi, hogy erőt öntsön a fiaiba, a lélektani előny még mindig nálatok van, mert jelenleg kb. egész európa a menjunájtid-et akarja elkerülni.

capor_ : Chelsea drukkerként is érzem mit akarsz mondani. Drogbával elszaladt a ló. Kezdi azt érezni, hogy ő az atyaúristen. És ez - hidd el - nekünk sem - nekünk a legkevésbe - tetszik.

rizlával - tök durva - de valamelyest egyet kell értsek. A sehonnai senki semmit nem csinált kb. Még José taktikájával játszunk a szezon vége felé is és kizárólag a játékosok egyéni zsenije miatt tartunk itt. SZERINTEM. SZIGORÚAN SZUBKJEKTÍV. De hogy a Sehonnai Senki igazolni, cserélni, építeni nem tud az kiderült a szezon alatt.

FONTOS : Chelsea drukkerként is úgy érzem, hogy a menjunájtid valamit megérdemelne idén, valami félelmetes amit csináltak. Persze örülnék, ha helyettük nekünk sikerülne, de azért az igazság megkívánja ezt.

d3vnull 2008.04.27. 02:34:41

[OFF]
www.youtube.com/watch?v=Lk1u9Bu3SgI
Mindent leszarni, Ibrahimovic - még Ajax-os - gólját megnézni, konstatálni, hogy bunkófaszdeiszonyatnagypléjer. Tök off, csak szerintem érdemes megnézni.
[/OFF]

d3vnull 2008.04.27. 02:35:48

Bocs a sok posztért, 4:20-tól van. Bár az egészet végignézni sem rossz, pl. Rooneyt Everton színekben látni... :)

20LEGEND 2008.04.27. 10:16:08

Ha már annyira tiszteled a Unitedet, akkor igazán vehetnél annyi erőt magadon, hogy normálisan leírod a csapat nevét. ;)

badblood 2008.04.27. 10:54:55

Van néhány helyesírási hiba az "összefoglalóban", ez számomra szokatlan...
Carvalho über bazi nagyot hibázott, ez igaz, de a sors(?) visszaadta a lehetőséget, amivel Ballack élni tudott-egyébként Carvalho szaladt oda először Ballackhoz az eredményes tizi után. Vajon miért? :))
Én amúgy nem nagyon hittem a Chelsea győzelmében, egy "keskeny" döntetlent (0:0, 1:1) sokkal inkább kinéztem ebből a meccsből. Úgy is írhatnám, hogy nem hittem, hogy a sehonnani senki tesitanár "beint" a Sir-nek :))
De így a legjobb :))

badblood 2008.04.27. 11:11:33

gaben_

Való igaz, Grant statisztikája van olyan jó, mint Mourinho-é volt a kékekkel. (egy adott időt vizsgálva)
De! A statisztikát nem lehet kirakni a vitrinbe, és ami a vitrinbe valókat illeti, Mourinho jobb (volt) mint Grant, ebben az esetben Grant Mourinho-hoz képest (meg még sok más edzőkhöz képest is) valóban egy sehonnani senki. (pl.: ki ismerete Grantet, avagy a referenciáját, mielőtt a kinevezték a Chelsea-nél???)
Szerintem nem véletlenül dolgozik Grant mellett egy nevesebb tréner is :))

d3vnull 2008.04.27. 11:21:56

20LEGEND : javítok, a tiszteletet nem a menjunájtidra értettem, hanem rátok :) De nagyon szívesen leírnám normálisan, de ez esetben cserében a "cselszkij"-ről kéne leszoknotok ami nyílvánvalóan nem fog menni :)

kutyacica 2008.04.27. 12:12:08

gaben_ ezt jól megérezted, tényleg előbukkantak a dinamo london (d3vnull ;) drukkerei hirtelen :) na de ez legyen a legkisebb gond.

tray csak annyit, hogy ha tényleg a Unitednak szurkolsz akkor nyugodtan mellőzhetnéd a Manu-zást, ez az ellen szokása (google it).

Én egyébként azokhoz csatlakozom akik nem értik mire föl a Grant utálat. Igazából legalább annyi sérülésel+afrika kupával hozta a bajnokságban ugyanazt, a ligakupában döntőt, a BL-ben meg jó eséllyel most még át is lépi azt, ami a "self-chosen one"-nak 3 nekifutásra sem sikerült. Ha bejutnak a döntőbe, akkor már bocsánat de rögvest le is hagyta murinyót. Amúgy meg konstans szép játékot az első bajnokságot érő szezonjuk óta (amikor elismerem, félelmetesen erősek voltak) nem látni a cselszkitől szerintem, ez szintén nem írható Grant nyakába.
De persze ezt meghagyom a szurkeszeiknek.

Ami a durva volt, hogy abramovics ott se volt a meccsen. Eszembe is jutott a végén, megérdemelte hogy kihagyta.

papercut 2008.04.27. 12:45:45

Csak egyetlen dolgot szeretnék megjegyezni, mindazik számára, akik rászálltak az Arsenalra Gallas és a csapat többi tagjának viselkedésére a Birminghami meccs után: Ferdinand mennyivel volt jobb? Nem lehet, hogy nem a sportemberi kvalitásaival vannak gondok, hanem csak szarul viselik, ha véleményes büntetővel vesztenek pontokat? Nagyon remélem, hogy nem roppn most össze az MU, bár mutatkoznak ennek jelei,de kapjátok össze magatok! Nehogymár a londoni kékeké legyen bármelyik cím, ilyen focival! máskülönben, azért az eléggé látszik, hogy a Manchester ebben a szezonban kb 1 Vidic-csel volt csak jobb az Arsenalnál, amint ő kiesett rögtön zavarba hozhatóbb lett a védelem, ami az egész csapat stabilitásának kárára ment, igazából nagy szerencse, hogy eddig elkerülték őt és Ferdinandot a komolyabb sérülések ebben a szezonban. A védelmek iszonyú sokat számítottak ebben a szezonban,és sajnos a Big Fourból az nekünk a legrosszabb.

d3vnull 2008.04.27. 13:59:57

kutyacica : feljebb már mondtam, hogy miért a Grant utálat. Ahogy idejött azt nem fogja egy Chelsea fan sem elfelejteni neki.

badblood 2008.04.27. 19:56:26

d3vnull

Ahogy Grant érkezett, az talán inkább Abramovics számlájára írható :))
Lehet igazuk van a többieknek, és Abramovicsot kéne (jobban) utálni, mint Grantet :))
Mindentől függetlenül nekem (is) unszimpi a tesitanár. Legalább is Mourinho-hoz, sőt, még Ranierihez képest is :))

d3vnull 2008.04.28. 00:01:50

Azt egy szóval sem mondtam, hogy Abrapapát haj de szeretem. Egyébként igen, az ő lelkén is szárad, de ehhez a tánchoz is két ember kellett. Abramovicsot azért nem emlegettem, mert nem sok kedvem van erről beszélgetni, márpedig bizti lett volna egy-két okoska :)

Sztorm 2008.04.28. 11:19:02

Nem tud valaki egy linket a meccs utáni balhéról? Azt olvastam, hogy Rio Ferdinand megrugdosott egy Chelsea stábtagot (egy nőt ráadásul), Hargreaves pedig komolyan befenyítette az egyik partjelzőt. Ja, Evra meg (állítólag egy rasszista megjegyzést követően) konkrétan nekifeszült a Chelsea stábnak.

ZenZo 2008.04.28. 13:58:05

Na, nem láttam a meccset, de majd holnap pótolom, mert nem lehetett rossz :) így azonban a meccsel kapcsolatban nem is kommentelnék, viszont vártam már, hogy megnyerjünk végre mákkal valamit... ;) ejj-ejj, ManU fanok, nem szép ez.

Grant témához: kívülről senki sem fogja megérteni, miért bosszant minket grunt jövetele. És írjátok itt, hogy nem értitek, mert eredményben ugyanott tart, mint JM. Na igen, de akkor milyen plussz hozadéka volt annak, hogy elküldtük a klub legeredményesebb edzőjét? Mert igazából ez az ember semmit nem tett hozzá a Chelsea játékához, az egyetlen szerencséje, hogy elvenni sem tudott belőle. Az meg, hogy idén esetleg túljutunk a BL-ben a negyeddöntőn, és átlépünk a scousereken, az nem Grant érdeme, hanem Riise-é. Semmivel nem mutattunk ugyanis többet ellenük, mint az elmúlt években. Ha véletlenül behúzzuk a PL-t vagy a BL-t idén, sok mindent megbocsátok neki, de kedvelni majd akkor, ha a nyáron képes lesz normálisan igazolni, rendet tud rakni csapaton belül, megtanul cserélni, meg olyanokat, hogy taktika, bele fog tudni nyúlni a mérkőzésbe, és egy kicsit saját szabást ad a csapatnak. José munkája az első meccstől fogva érződött a csapaton. Granté meg még most sem. "murinnyós" meccseket játszunk, amihez annyit sikerült hozzátenni, hogy az 1-0-ákat már nem tudjuk megtartani. Többen szokták írni, hogy JM-mel sosem rúgtunk volna a bajnokságban hatot senkinek (mondjuk ehhez kellett idén a Derby nevű pofozózsák, akit az első öt-hat csapat nem engedett el négy nélkül), csakhogy José alatt nem is kaptunk volna négyet a Bridge-en. És Joséval is voltak igen szar meccseink, ezek a sokat emlegetett egynullák, amiért sokan szidtak/szidnak és utálnak bennünket, de vele lehetett eredménytartó focit játszani. Nem úgy, mint most Granttel, mert vele volt ugye két 4-4, meg két 1-1, ami neki köszönhető erősen.

tray86 2008.04.28. 19:44:57

kutyacica, Én úgy tudtam, hogy csak MU-zni nem szabad (de utáltam, amikor sport tv-ben zombori múúúzott)...

badblood 2008.04.28. 20:45:54

ZenZo

Az 1:1-eket hagyjuk, olyat bármelyik csapat tud produkálni (1 gólt lehet "találni" is a semmiből), mondhatni relatív klasszikus eredmény.

De négy gólt szerezni, és nem nyerni, na az komolyan gázos, pláne hazai pályán. Ezek az elhullajtott három pontok kellenének (hiányozak) most...

De hát ez van.

Freeezer 2008.04.29. 19:15:58

jezus... aze vannak itt nagyon inteligens emberek... attol meg h vlki x-nek szurkol nem lehetne tisztelettel beszelni y-rol? olvasgatom itt,h Fergusont itt atkozzak egyparan. engem egy kicsit zavar... megis magyarzom,attol meg,h most jobb(?) volt a chelsea es egyesek szerint ez csak Ferguson miatt volt,attol meg ertelmes lenyek modjara is lehetne kozolni. elottem atkozta vlki (vlmi chelsea drukker) fergusont. megkerem az ilyen embereket legyenek tisztelettel fele. en se anyazok itt senki csara-bura.
a meccsel kapcsolatban pedig,h belehet bizonyitani,h melyik a jobb csapat!van ra 2 meccsuk. tessek,lassek :)
süti beállítások módosítása