Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Penge Boriszon nem fog az ágyú

2008.04.09. 02:56 heinrich

Kétszer állt továbbjutásra az Arsenal, mégis maga alá gyűrte a heroikus liverpooli úthenger, így aztán bekövetkezett amitől leginkább tartottunk. Ezalatt nem a pudlik továbbjutását értjük, hanem az újabb rémálommal kecsegtető angol elődöntőt, Liverpool – Chelsea csapó három, csak rimánkodni lehet a felturbózott forgatókönyvért. Ugyanakkor valamit valamiért, ha ez a hozadéka, hogy egy drámai, triplacsavarral felszerelt, sokáig emlékezetes valódi BL derbit lásson az ember, akkor áldásunk reá.

Kézenfekvő lenne tömör indulatszavakat puffogtatva nekiesni a Liverpoolnak, hogy mit keresnek ezek már megint a legjobb négyben, de a vaskos csattanókat tartogató utolsó tíz percet, no meg a két meccset látva, az Arsenal élő embert nem győzött meg, hogy jobban megérdemelnék a továbbjutást. Persze, zseniálisan tudnak egyérintőzni a középpályán a semleges, joga bonitóra áhítozó szurkolók tömegeit maguk mellé állítva, de ebből nem lesz sem döntő fölény, sem továbbjutás. Szintén fel lehet emlegetni a odavágón meg nem adott tizenegyest, de ha ez a legtöbb, amit Wengerék fel tudnak hozni, akkor illik inkább áhitatos csendbe burkolózva önvizsgálatot tartani.

Az ugye az első perctől adott volt, hogy az Arsenalnak kell jönnie, ehhez képest Wenger a minimális kockázatot sem vállalva hét darab inkább védekezésre alkalmas játékost nevezett, aminek a tetejébe jött még a Flamini – Gilberto kényszercsere. Igen, utólag könnyen okos az ember, de az abszolút formán (és csapaton) kívül játszó Gilberto beállítása csak rossz vért szülhetett, ennyit a sérüléséből épülgető Song, de Eboué vagy Diaby is bír, Walcottot meg be lehetett volna hozni Gerrardra, annyival is kevesebb teher jut Fabregasra – aki így perszehogy megmihálylott a meccs (és a szezon) végére.

Az ágyúsok gyenge kartácstűzzel hozakodtak elő, nyoma sem volt a célratörő játéknak, vagy átütő erőnek. Szemre tetszetősen tologatták ugyan a labdát és az ezzel járó felelősséget, de senki nem tudott kiemelkedni a csapatból, mint ahogy vezérük sem volt – míg a Poolnál gyakorlatilag minden csapatrészre jutott egy. Ez leginkább abból látszik, hogy az Arsenal mindösszesen háromszor állt továbbjutásra, de negyed óránál tovább egyszer sem tudta megtartani az előnyét, Gerrardék pedig kraftból, dacból, szívből (ahogy tetszik) lenyomták őket, egyszerűen letuszkolták a torkukon az akaratukat (nekik volt olyan), mint ahogy Benitez is ugyanezt tette Wengerrel, aki semmiféle meglepetéssel nem tudott szolgálni.

Skrtel és Carragher megint észrevehetetlenül nullázták a balszárnyat, a középpálya megint lefektette a szögesdrót akadályokat – az mondjuk megdöbbentő, hogy Masceranónak mennyire nincs fogalma, vajon mit lehetne kezdeni egy megszerzett labdával, Hyypia a tolószékből emelkedve is odatette magát, Torres pedig lassan végleg felnő. Ám mindez nem jöhetett volna létre, ha nincs Philippe Senderos, aki minden bizonnyal évek óta túszként tartja fogva Wenger lányát. Érthetetlen, hogy egy meghatározó posztra nem képesek egy minimum középszerű védőt venni, Juhász Rolival a tengelyben garantáltan nem kapnak kettőt. Merthogy természetesen az első két gól (értsd: a meccs) Senderos lelkén szárad. A svájcinál másfél méternél kezdődik a szoros emberfogás, Hyypia, akit kétnaponta elővesz a csúz, simán megalázta a szögletnél, még csak fel sem ugrott vele a nyomorult. A másodiknál meg Torres a csatároktól várható legkiszámíthatóbb dolgot csinálta. Levette, áttette a lövő lábára és irgalmatlanul bevarrta. Kezdjük azzal, hogy Skrtel már az átvételkor megelőzte volna, ha mégsem, akkor a nyakán csüngve visszapasszra kényszeríti, de minimum belevetődik a lövés útjába, nem úgy, mint a bamba alpesi tehénként kérődző Sendiboy, aki ennek ellenére képtelen kijátszani magát a kezdőből. Ez most akkor hogy is van, monsieur Wenger?

De még ezt a mélyütést is kihordta lábon az Arsenal, mert a Csank-féle dombitibi taktika alapján érkező Walcott visszavarázsolt egy darabot Titi Henryból, és áramként futott keresztül a komplett Liverpoolon, majd hozta kihagyhatatlan helyzetbe az egyébként semmit sem mutató Adebayort. Ekkor mindenki azt hitte, itt a drámai fordulatok vége, jöhet a függöny, állótaps a fiataloknak.

Csakhogy időközben Babel beállt, mint a klinikai halál, és gyakorlatilag a középkezdés után tizenegyest harcolt ki a pánikrohammal küzdő Touré mellől (jogos volt, nincs vita róla), amit Gerrard be is rajzolt a helyére. Volt továbbjutás, nincs továbbjutás, egy percet sem bírt ki a csapat, sőt, a Zrínyi-szerű kitámadást újabb góllal büntette a Pool – Kuyt előrevágott labdájára ezertonnás lendülettel indult meg Babel, akit a kivérzett Fabregas már sem szerelni, sem legyűrni nem tudott.


Évről évre cudar sorsolással gáncsoskodik a Jóisten, de a Liverpool négy szezon alatt harmadszor int be a jónépnek, és egy bulldog makacsságával csörtet az elődöntőbe. Lehet fanyalogni, ujjal mutogatni, hogy sosem lesztek bajnokok, de akkor is kijár a respect a képességeit maximálisan kihasználó Poolnak, ezt nem lehet nem méltányolni. A Liverpool ellen nem elég vezetni, nem elég továbbjutásra állni, hanem Kutuzov tábornokkal a kispadon fel kell koncolni, ízekre szedni, leönteni sósavval, majd a tárnák mélyére ásni. Igaz, játékukat - az újszülött varacskosdisznóhoz hasonlóan - csak az anyai szem láthatja szépnek, de ez most nem volt kérdés. (Liverpool – Arsenal 4-2)

Ha van csapat, aki ennek örülhet, akkor az a Chelsea, hiszen a kétszeri kiesés keserű haragja fűtheti őket, minekutána simán léptek át a Fenerbahcén egy pompás Ballack fejessel, meg egy Lampard idegnyugtatóval a végén. A sors kétes ízlésre valló fintora lenne, ha pont ez a korábbi önmagához képest levitézlett garnitúra jutna el a BL döntőbe, és uram bocsá’ meg is nyerné a padon karácsonyfadíszként lógó Avram Granttel, miközben Mourinho a milánói dómban kilincsel az ellenkezőjéért. (Chelsea – Fenerbahce 2-0)

417 komment

Címkék: chelsea liverpool h összefoglaló bl arsenal

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr11417865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shogun 2008.04.09. 04:32:22

Nem vagyok Arsenal-fan, de sztem nem volt 11es, maximum szabadrúgás a 16os sarkáról. néha tényleg jó lenne bevezetni azt a videobírót...87.percben egy ilyet befújni, amikor az 1. meccsen sokkal gyanúsabb volt a szituáció... Hát nem tom, sztem még épp hogy a 2 meccs alapján inkább az Arsenalnak kellett volna továbbjutnia. Milan drukker vagyok, de sztem a 2005ös Juve elleni 1/4döntő óta, finoman szólva, nem áll hadilábon a szerencsével a pool. (pl Chelsea elleni gól, ami bennt se volt, Milan elleni kiváló Gerrard színészi teljesítmény, Inter elleni két piros pár hete) reménykedek, hogy nem nyerik meg idén!!
Forza Milan!!

sixx · http://comment.blog.hu 2008.04.09. 06:48:59

sógun, sógun, agyadra ment neked a szaké baszod, milyen színészi teljesítmény Isztanbulban? Kiskedvenceid nem bírtak megtartani egy 45 perc alatt összeszedett előnyt, ezért kell bűnbakot keresni? A Chelsea elleni gól ami nem volt bent (vitatott) az eleve úgy nézett volna ki a a szabélykönyv szerint, hogy Czech piros lap, 11-es, szerinted ezek után 1-0 lett volna a vége? Az Inter elleni két piros lap emlegetsével meg csak kinevetteted magad, minden rendes Milan-fan sírva röhögött Materazzi tuskóságán, döntsd már el a város melyik felének szorítasz. A Milan meg jobb, ha vásárol néhány játékost, az UEFA-menetelés (már ha) kemény lesz tavasszal.

Woland 2008.04.09. 07:21:29

huha sixx, : )
hogyisszokás ezt mondani... elgurult a pöttyös? kiborult a bili? beleköptek a ventilátorodba?

persze, egyetértek hogy idegesítő ha a kemény munkával elért Liverpool-sikereket lehúzni szándékozva valaki bedobja a szerencse-kártyát, de azért szerintem túlreagáltad egy picit : ) komolyan aggódom japán tesvérünk lelki békéjéért!

(Meg azt azért meg kell hagyni hogy a tizi-szitukkal szarul járt a Seggenal.)

Buddha veled!

madbalee 2008.04.09. 07:42:47

Igazán forudlatos meccs volt, és én az Arsenalnak adtam volna a továbbjutást. A 11-es megadható volt sztem.

Kiváncsi leszek a Chelsea-Liverre-re. Valami azt súgja, hogy a sok millió euró csapatbapumpálás most a kékeknek végre hoz valamit.

remléjük, hogy nem horror-zombie előadás lesz az elődöntő.

Fenert sajnálom:( szimpatikus csapat.

kroos 2008.04.09. 07:52:56

és az a 11-es amit kuyt csinált az elsö meccsen?

szferi 2008.04.09. 07:58:11

Lassan kiderül, hogy teljesen felesleges volt murinnyó seggét évekig körbenyalogatni, egy középszerű edző ugyanazt hozza mint ő. Special one? muhaha.

seahawks 2008.04.09. 07:59:56

szerintem nem is lehet jobb egy angol-angol bl elődöntőnél, nem értem a kényeskedőket, én úgy vagyok vele, hogy mindegy csak magyar és olasz focit ne lássak...győzzön a jobbik, de azért hajrá pool!!
tegnap este ismét bebizonyosodott,hogy anfield-hez képest minden stadion csak ravatalozó..
kedves szerkesztők, ti meg csak szidjátok tovább a a liverpoolt, itt vannak a négy között, amit idén is csak 4-en mondthatnak el magukró l;)
ja: és steve gerrard még nem is mutatott semmit idén a bl-ben..mi lesz majd ha ő is beindul...

kroos 2008.04.09. 08:00:17

A multkori pool-os irás után nem kellet volna ez....

kroos 2008.04.09. 08:06:50

hol lehet látni a Gólokat?

Hyni 2008.04.09. 08:27:55

mivel a két posztot nem ugyanaz írta, kár összehasonlítgatni. Gondolom nem véletlen hogy ezt nem benito jegyezte :)
sajnálom az arsenalt,de a pool megdolgozott ezért az eredményért
Wenger lehet hogy mindent know, én viszont nem hogy mé Eboue kezd a középpálya szélén, Walcott meg kap 25 perceket meccsenként. Meg mi ez má hogy Hleb van Adebayor mögött. Van Persie már büdös, vagy mi? Már az ágyusok kezdőcsapata láttán a Liverpool érdemelt továbbjutást, pedig tényleg az Arsenalnak szurkoltam...

avenger13 2008.04.09. 08:29:05

szerintem megint elfújják a liverpoolt a döntőig. már az inter elleni két kiállítást sem értettem, lehet egyik jogos volt, de mind2 semmiképpen sem. az arseanl ellen pedig ha nem az anfielden van a meccs, soha senki nem fújja azt be, szerintem nem is volt tizenegyes.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.04.09. 08:30:02

Valaki magyarázza már el nekem, hogy miért dúlnak ilyen indulatok a 'pool kapcsán? Miért gyűlölik ezt a csapatot ennyire? Én személy szerint évek óta nekik szurkolok a bajnokságban - meg a nemzetközi porondon is -, az más kérdés, hogy gyakran impotensek, de a tegnapi meccsen - leszámítva a 2-1 utáni 10 percet - lefocizták az Arsenalt. Igaza van a cikkírónak, hogy brutálisan lenyomták a wenger-legények torkán az akaratukat. Mondjatok nekem valakit az ágyusoktól, aki akkorát focizott tegnap, mint Kuyt. Az a pali elpusztíthatatlan. Nekem tegnap Gerrard játéka nem tetsztett, meg Masceranónak minimum egy kokit kiosztanék, hogy a 2. Arsenal gól előtt nem dolgozta bele a gyepbe Walcottot.
Az első meccs tizijét meg idecitálni már unalmas... Ha akkora szuper alakulat az Arsenal, akkor egy "fos gyenge" 'pool ellen ne egy büntetővel akarjon továbbmenni. Az első meccshez nem sok köze volt a Mersey-partiaknak, de azt focizták, amit akkor, és ott kellett. Erre az ágyúsok tegnap képtelenek voltak...
Az elődöntőre én kettő darab rém unalmas 0-0-t, és tizenegyespárbajt jósolok, ismerve a 'pool-Cselszkij meccseket :-)))

Walmer 2008.04.09. 08:32:40

Sixx, szívemből szóltál, heinrich, remek post.
Kérdéseim a következők:
1.) Ugye akkor most leállunk végre Wenger faszának szopásával?
2.) Az a Walcott, aki a világ bármelyik csapatában tuti kezdő, akit, ha becserél az edzője, mindig lendületet visz a játékba, aki olyan 60 méteres szólót csinál, amilyet Ovairan óta nem láttam, miért nem fér be ebbe az Arsenalba kezdőként? Ja, hogy Wenger Afrika válogatottat épít, akkor nem szóltam.
3.) Steven Gerrard miért tud ilyen higgadtan 11-est lőni a Poolban és miért nem a válogatottban?
4.) Honnan a pék faszából ez az iszonyatos mentális erő, ami ebben a csapatban van?

És igaza van heinrichnek, ki a szart érdekel ez a "mi játszuk a legszebb focit" marhaság. Egyérintős játék a Pool kapujától 50 méterre. Röhej.

A Liver egészen fantasztikusan játszott és már alig várom a Chelsea-Poolt. Olyan klasszikus ez, mint Shakespearetől a Lear király, vagy a Metallicától a One.

Egy embert sajnálok az Arsenalból, de cefetül. Ez pedig Walcott. El kellene abból a csapatból húzni a gecibe, mielőtt nem késő Theo. vagy menjen Wenger. 3 éve semmit nem nyer a csapata...

sh4d0w 2008.04.09. 08:33:11

A múlt heti írás után tán illendőség lett volna egy "Szeretünk, Rafa" c. írás... :)

A múlt heti 11-es szitun nyavalygóknak meg annyit, hogy ha Bendtner nem hárítja Adebayor lövését, akkor nincs miért sírni. Az a tizi, amit megadnak, az a les, amit befújnak, az a szabálytalanság, amit befújnak. A helyzeteket meg ki kell használni - punktum. Valaki meg elmondhatná már, milyen "szerencsefaktor" leledzik a 'Pool sorsolásában, mert nem egészen értem a dolgot. Évről-évre angol csapatokon keresztül bejutni a döntőbe - hát ez minden, csak nem szerencse...

Remélem, MU - 'Pool döntő lesz.

the real 2008.04.09. 08:42:07

Majdnem minden szavával egyetértek a postnak. Az Arsenal nem érdemelt továbbjutást (még ha a büntető szerintem nem is volt annyira egyértelmű - önmagában sem, hát még a Kuyt-féle elmaradttal összehasonlítva): 7 védekező játékos, Senderos, amatőr hibák hátul, "hagyományos" helyzetkihasználás elől. És persze lehet megint várni a következő szezonra, hátha addigra beérik a fiatalítás gyümölcse. Már-már megszokott.

A másik oldalon persze ott van, hogy a 'Pool jut tovább, akikkel nincs is különösebb bajom, először még tetszett is, hogy habár otthon szökőévente kerülnek egyáltalán dobogóra, a BL-ben meg döntőznek. Másodjára már nem volt ilyen érdekes, most meg abszolút nem tetszik, hogy rendszerint nüanszokon múlik a továbbjutások (amit simán lehet akár a bírókra is fogni), de mindig összejön.

A Chelsea meg az idei BL-szezonban még nem találkozott valamirevaló ellenféllel, szerintem edző nélkül is eljutottak volna idáig ilyen sorsolással. Mourinhonak azért volt nehezebb dolga is.

mickeyknox 2008.04.09. 08:44:08

Walmer:
"A Liver egészen fantasztikusan játszott és már alig várom a Chelsea-Poolt. Olyan klasszikus ez, mint Shakespearetől a Lear király, vagy a Metallicától a One. "

én kérek elnézést...

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2008.04.09. 08:45:18

kíváncsi vagyok mi lesz itt ha megismétlődnek a meccsre a a hétvégi arsenal-liverpool-os posztnál beírt kommentek :)
röviden: ha nem fújják be a szerintem jogtalan tizit (heinrich, van vita), és az arsenal megy tovább, erősen kétlem, hogy arról szólt volna a cikk, hogy a rendkívüli mentális erővel megáldott liverpool ellen az arsenal érdemtelenül jutott tovább. azt gondolom, hogy mindkét csapat továbbjutása benne volt a pakliban, de döntő fölényt vizionálni enyhe túlzás. az viszont tény, hogy fabregas elfogyott és senderos a legnagyobb tévedés palaczky beválogatása óta.

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2008.04.09. 08:45:55

Szép post. Jómagam is megemlékeztem a mérkőzésről, Senderos produkciójáról és Torres éréséről hasonló a véleményünk: a svájci csákót heinrich kolléga igen tisztességesen kiosztotta, jegyzem meg, joggal. Ebből Pool-MU döntő lesz, annak kell lennie. A Chelsea meg leszenvedi a 2x90-et és hazasétál. :)

azbennvolt.blog.hu/2008/04/09/jegkockak_es_fordulatok

Hyni 2008.04.09. 08:49:07

redcard; mi a baj Palaczkyval? Rúgott egy gólt,és kiharcolt egy 11-est. :)

Walmer 2008.04.09. 08:49:24

mickey, kérhetsz is:-))))))

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2008.04.09. 08:51:25

Gunner drukkerként fájt, hogy nem tudták lenyomni a poolt a három meccsen egyszer sem, de a tény tény marad: ha erre nem képesek, akkor bizony nincs kit hibáztatni. Remélem Arsene meg sem próbálja a bírókra kenni, az most nagyon rosszul jönne ki......

Senderos szerintem játszik jól is néha, ahogy Mascheranonál sem minden meccsen gurul el a gyógyszer, de hogy miért nem kezd Theo az nekem sem teljesen világos.....

És akkor a hétvégén MU, mert különben bajnokság nincs, jó lenne már nyerni végre egy meccset....

....

mickeyknox 2008.04.09. 08:55:27

hamár chelsea-liverpool és metallica, akkor inkább damage inc. :-)

Walmer 2008.04.09. 08:55:50

Ja, igen. Morphine-nél is ott a pont. 3 Pool-Arsenal volt. Ebből 2 a Emiratesben. Az arsenal egyiket sem tudta megnyerni. Miről is beszélünk?

Walmer 2008.04.09. 08:56:30

mickey, az sem rossz:-))

Leito 2008.04.09. 09:07:02

mondtam este a csajomnak, h ez a senderos gyerek egy tehén. egy rugóra jár az agyunk heinrich:)
utálom a 'poolt, de emelem kalapom előttük. Walcott helyében pedig stoplissal rúgtam volna hátba a zuhany alatt Touré-t. ekkora egy faszt. nem ezen ment el az arsenal továbbjutása, de...
Harmadik 'pool-chelsea elődöntő jön... Többször írtam már, h abra papa smúzolni akar a spanokkal moszkvában, úgyhogy londoni továbbjutást várok!
go blues!

osgood 2008.04.09. 09:08:12

Népek, ma fél hatkor azzal ébredtem, hogy érdekes lesz megnézni itt a kommenteket. Baromi kíváncsi vagyok, mit lehet a Pool fejéhez vagdosni a tegnapi meccs után ... :-)

OFF. Metallica-klasszikust megnevezni a Master-ig bezárólag kéretik. Minden egyéb a világra való senderosi értetlenséggel (hová jön az a finn gyerek körülnézni?) történő rácsodálkozás bizonyítéka. /OFF

dontotti 2008.04.09. 09:20:36

Ugyanmár... méghogy szerencse.... Szerintem az Arsenal a looser banda. Torres gólja sztem káprázatos volt. A kapus a kezét sem tudta emelni.
Jogos a szeretünk Rafa post kérés. Taktikailag lenyomta az agyonsztárolt Wengert. Rafa egyértelműen a BL-re hajt minden évben, abban van a pénz. Ezért alkalmazta a rotációs rendszerét a bajnokságban. Ezért bír futni Gerrard, és ezért dőlt ki Fabregas.

avenger13 2008.04.09. 09:21:31

nem állítottam, hogy az arsenal zseni csapat, de az anfielden is ugyanolyan x lett volan jogos. legalább londonban nem fújnak a liverpoolnak...

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2008.04.09. 09:22:43

Most olvasom wenger nyilatkozatát a bbc-n, persze hogy a büntetőkről beszél.... de azért nem csak:

"We conceded a goal from a corner and gave Fernando Torres too much room when he scored," he added.

Kiváncsi vagyok Senderos mit kap ezért, ha név nélkül is, de mindkét (meccs)döntő hibáját kiemeli...........

Walmer 2008.04.09. 09:27:15

OFF
osgood, a Justice még simán vállalható. Az elhülyülés a feketétől kezdődik. Nem véletlen, hogy az már nincs meg nekem.OFF vége

Gabez 2008.04.09. 09:27:35

"Torres pedig lassan végleg felnő" - Torres vagy 3-4 éve felnőtt és nem lassan csinálta. A Pool helyében megvenném mellé Berbatovot, mert a bolgár technika és összjáték, ötlet szempontjából egy zseni, mindig meglepődök, hogy milyen jó, amikor látom játszani, nagyon jó előkészítő lenne a spanyol mellé, aki viszont egyszerűen és nagyszerűen focizik.

Na és ez a Walcott gyerek...hihetetlen volt látni, hogy senkinek esélye sem volt megállítani, a védők összevissza feküdtek utána. "Hyypia a tolószékből emelkedve is odatette magát" - oda bizony és fellökte a saját védőtársát nagy igyekezetében, hehe ;)

Theo fiúnak még a végén se fogyott el az ereje és szépen passzolt befelé. Más kérdés, hogy ő csak kontrából igazán jó, mert olyan gyors, mint egy gazella.

Szuper jó meccs volt!

jazs 2008.04.09. 09:30:28

A bíró megint elcsalta a meccset a Liverpoolnak.
Szánalmas, komolyan mondom!
Az nem volt tizenegyes, ahogy anno a Chelsea-nek rúgott gól sem volt az...
Dögöljön meg az összes Liverpool játékos, de főleg Benitez!
Hogy minden évben ezt sz*rt kelljen nézni...
Csaló majmok!

osgood 2008.04.09. 09:30:54

OFF
Walmer: Nincs köztünk vita :-) A "simán vállalható" és a "klasszikus" között viszont van különbség :-)
/OFF

_benito · www.nst.blog.hu 2008.04.09. 09:33:22

teljesen megérdemelt a pool továbbjutása, wenger az első meccsen is hibázott egy nagyot, ezt most még meg tudta fejelni legalább két hasonlóval. szóval chelsea-pool, bassza meg, de hátha törlesztenek valamit...

bár tök mindegy volt, de csak nekem tűnt fel, hogy babel góljánál almunia a játékoskijárót fogta a rövid helyett? :)

OFF
azért jó, hogy ilyen sokan vagyunk, mert így benito el tud menni egy pool-szurkolókkal tömött kocsmába meccset nézni, és láthatja, amint habitang térden állva rázza az öklét a tv előtt torres gólja után. szóval csak annyit, hogy (bár teljesen egyetértek heinrich gondolataival), nem fair rajta számon kérni, hogy kérjünk bocsánatot beniteztől. én meg csak annyit vagyok hajlandó, hogy most kurva jó volt a pool és köszönet a jó meccsért.
ON

ja, és köszönet a metallicás párhuzamért, erre csak annyit, hogy a pool-chelsea számomra inkább a whiplash: klasszikus ugyan, de kurva nagy darálás, semmi ötlet, semmi szépség. néha jó meghallgatni, de legtöbbször átléptetem.

kroos 2008.04.09. 09:36:57

kár hogy senki sem értékeli Wenger munkásságát.De ha valaiki kiad Babel+benayunokért 30 millát,és antifocit játszik akkor az a király.milyen világban élünk......

kisdead99 2008.04.09. 09:38:23

Nem baj, hogy továbbjutott a Pool, akkor sem lesztek soha bajnokok! :P

kroos 2008.04.09. 09:38:44

Igy tényleg nincs értelme kinevelni a sztárokat(nem pedig megvenni öket.Wenger szerint pénzböl könnyü csapatot csinálni,de kinevelni az sokkal nehezebb.Ezt senki sem értékeli és most kurva vagány belerugni Arsenbe.

bigmike 2008.04.09. 09:38:54

barnetta!

az ágyúsok sem ingyen jöttek össze focizni.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.04.09. 09:40:43

Persze, hogy nem volt büntető. Fabregas visszarántotta kicsit a 16os előtt a faragott arcút , az meg be csetlett botlott a büntetőterületen belülre és összeroskadt mint a legszarabb kártyavár. Vicc volt az egész.

A Pool nem érdemelt szart sem. Egy meg nem adott büntető itt egy megadott ott és el is dőlt a továbbjutás.

Nah jó ehhez tényleg kellett a traktor senderos és hypia életének legjobban eltalált fejese. Egész addig az Arsenal lefocizta a poolt nagyon csunyán.

Jah és ez a Gilberto, atyaég...ugy futott végig mint akinek minkét térde porctól kattog. Borzalom volt, lassú , körülményes, buta. Év végén úgy basszák ki lába nem éri a földet.

Nagyon várom a Manchester- Pool döntőt ahol szeretett fiaim megmutatják ennek a robotcsapatnak mi is a foci:)

Walmer 2008.04.09. 09:41:04

osgood, valóban, de a "simán vállalhatót" a Ride the Lightningra ís írnám. Ez valami fordított eufemizmus:-) befejeztem az OFFolást mára

capor_ 2008.04.09. 09:41:57

Szánalmas ez a "bírók elfújják őket a döntőig", csak "szerencséjük van" stb hozzáállás.. Szerintetek valami elementális összeesküvés áll a liverpool menetelései mögött? Vagy a többi meccsen bírói hiba nem is történik? Ja hogy csak a liverpool meccseit nézitek?....
Toure elbaszta, tizenegyes volt. Ezen tényleg nem lehet mit vitázni.
A fanyalgók meg ne azon rágódjanak, hogy nem adtak meg egy "tizenegyest", hanem azon miért hagyta ki Adebayor a 100%-os ziccert, vagy Bendtner miért kanalazta ki Fabregas lövését a kapuból..
Walcott pedig jöhetne a liverpoolba, úgyis ez a kedvenc csapata :D (Ha spanyol lenne akkor már biztos leigazolta volna benitez...)

sixx · http://comment.blog.hu 2008.04.09. 09:42:41

ó barnetta, a magyar sajtóban olyan szinten van szopva whinger fasza, hogy az valami hihetetlen, kár, hogy három éve nem tud nyerni semmit a csapatával. talán az idén, mert inkább az arse, mind a manure vagy a dinamo.

bigmike 2008.04.09. 09:42:43

eric, az arsenal meccsek előtt is valami majd megmutatjukról volt szó.

kroos 2008.04.09. 09:47:02

,,ha csak az eredmény számitana senki sem nézné meg a 90 percet"

kroos 2008.04.09. 09:48:51

Ok meggyöztetek.Wenger ha nyerni akar akkor leigazolja ronaldinhot(25 mill) vissza henry(15millio),Gago(30 millio),Agueró 45 millio.Éljen a pénz!!!

sixx · http://comment.blog.hu 2008.04.09. 09:49:14

kisdead99: majd számolj mér egy kicsit, hogy ki, mit, hányszor nyert meg, nézz szét az emirates vitrinjében, aztán sírj, sírj hosszan és keservesen.

kroos 2008.04.09. 09:49:45

és kéretik a köv. fordulóra Benito..

Badbitie 2008.04.09. 09:50:03

Ejj, ejj. 4 percig néztem a fener vergődését. Az már az első pillanatban világos volt, hogy a 0-0ba helyezhetik minden bizodalmuk. 4. percben borult a taktika, aztán elképzelésük se volt mi legyen. Cselszkisek már a labdaátvételt követő 3 másodpercben elvették az előreívelt labdákat, szerintem kapurarúgásuk se volt a törököknek. Nagy kár. Jó meccs lett volna egy fener-liverpool. :) Na majd jövőre. :)

Most még arra vagyok kiváncsi, hogy a német akarat, vagy a spanyol teszetoszaság lesz a domináns este.

sh4d0w 2008.04.09. 09:53:29

_benito: nem heinrich-nek szólt a "Szeretünk, Rafa!" megjegyzés, sőt, még komolyan sem gondoltam, mert elképzelni sem tudom, hogy itt ilyen írás megszülessen :)

Hozzáteszem: nem vagyok 'Pool-rajongó, inkább milánói piros-fekete.

szferi 2008.04.09. 09:54:04

VÉGRE EGY KORREKT ÍRÁS A LIVERPOOLRÓL! KÖSZÖNET HEINRICH!!!

_benito · www.nst.blog.hu 2008.04.09. 09:55:54

na, még jó, hogy nem a másik fele... :)

ha így nyomja tovább a pool, jönni fog a szeretünk rafa poszt, ezt megígérhetem, mert jó volt nézni tegnap a poolt.

(hétvégén csúnyaviláglesz!)

Walmer 2008.04.09. 09:57:19

barnetta, szakadj már le erről a pénz témáról. Jössz itt Benayunnal, meg Babellel. Jobbak ők, mint az isteni fabregas, Hleb, vagy bármelyik "kurvaszépenfocizokazellenfélkapujától50méterre" agyonsztárolt Arsenal tehetségnél? Benayun egy nulla és babelt sem nevezném sztárnak. Egy sztárt vett benitez, Torrest, akinél azért van a piacon nem egy nagyobb sztár is. Igazi sztár a Liverpoolban lett. Szarok a szép focira. Az én csapatom ne szépen játszon, hanem eredményesen. Nem találkoztam még olyannal, aki szurkolt volna egy csapatnak és nem értett volna ezzel eggyet.

osgood 2008.04.09. 10:06:27

Népek, komolyan mondom, ide fogok szokni :-)
Olyat nem lehetne, hogy mondjuk
a. megérdemelten nyert a Liverpool, szimplán azért, mert jobb volt;
b. ettől még persze ők nem jelentik a non plus ultrát ebben a játékban, ha szórakoztatásról van szó;
c. és ettől még az ellenfél (edzője, szélsője, gyúrója) lehet zseniális?

OFF
Ha már a zenei párhuzam és Metallica ... megvettem én a feketét is lendületből, kíváncsiságból, meghallgattam a későieket is az önigazolás miatt, de kedvencet korábbról választottam. Attól a többi még nem xar, csak nem tetszik annyira. Whiplash darálás, de az eleje miatt nem lépem át :-)
/OFF

kroos 2008.04.09. 10:06:51

Walmer ha ennyire eredménycentrikus vagy akkor miért a Poolnak szurkolsz?Vagy neked ha be jön a csapat a 4. helyre az már siker????

kroos 2008.04.09. 10:07:22

ugye 5. helyre is volt már példa....

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.04.09. 10:08:26

Leszarom én miről volt szó az arsenal meccs előtt...nem vagyok arsenal fan. Egyszerűen nem tetszik, hogy túl van dimenzionálva ez az erőfocit játszó pool.
És gyerekek, vegyük már észre, hogy a pool azért van ott mindig a 4között mert rotációs rendszerben focizik és a kölkei(értsd sztárjai) nem féradnak el a nagy menetelés végére. Pont ez a rendszer az oka annak is viszont, hogy az életben nem fog PL-t nyerni!

Félreértések elkerülése végett: Szimpatikus csapat a pool mert mennek és csinálják meg minden. Azonban sokkal szimpatikusabb az Arsenal ki sokkal vékonyabb tárcával sokkal szebben csinálja.

Viszont :az Öreg Cantona óta... Hajrá MU!!!!

Walmer 2008.04.09. 10:10:21

barnetta, nem a Poolnak szurkolok, de ha valaki egy csapatnak szurkol, az nem azért teszi mert éppen az a brigád a legjobb. Illetve vannak olyanok is, de azokat divatdrukkereknek hívják és általában még nem töltötték be a 13-at

fatan 2008.04.09. 10:10:51

Kezdésnek rögtön leszögezném, hogy nem szimpatizálok a Liverpoollal és Adebayor egyenlítő találatánál nagy ujjongásba kezdtem.

Ettől függetlenül a teljesítményt el kell ismerni. És amit a Pool művel a BL-ben az előtt le a kalappal. Én megértem az Arsenal drukkerek (és a szép foci szerelmeseinek) elkeseredettségét, de kívülálló, Real szurkolóként is azt kell mondjam, ha tegnap a Poolnak 6 rúgott gól kellett volna a továbbjutáshoz, akkor 6ot rúgtak volna. Jómagam is hevesen bólogattam mikor az NST a foci antikrisztusává választotta Benitezt, mégis el kell ismerni, hogy valamit (jelesül a CÉLfocit) nagyon tudja.

A mai modern futball már ott tart, hogy egy szimpla bajnoki címvédés is nagy dolognak számít, de egy duplázás (bajnokság+BL) egyenesen földöntúli bravúr kategória. Kíváncsi leszek, mikor jönnek erre rá Madridban, ahol minden év elején triplázás!! a cél, amihez képest egy szedett-vedett bajnoki cím egyenesen kudarc. Arról nem is beszélve, hogy megnézve az angol top4 mérkőzéseinek iramát (a tegnapi meccsre ez különösen igaz), fájó látni, hogy egy Heinze-Cannavaro páros egy Guti-Gago-Sneijder középpályával és egy Raúl-Ruud csatársorral kb. 58 percet bírna tüdővel és utána úgy esne össze, mint nagyanyám pudingja két nap után.

Az évek óta tartó szépjáték kontra eredményesség vitát a Liverpool végérvényesen az utóbbi javára látszik eldönteni. Teszi mindezt úgy, hogy ráadásul helyenként! nem is nélkülözi a szép játékot. Mert 4 gólt lőni kizárólag ocsmány játékkal nem lehet.

Wenger mesterről nagy tisztelettel pedig mindig az impotencia és a fallosz relációja jut eszembe. Mert hiába a mézes mázas szavak, a gyertyafény, a romantika, a szép körítés, a jó ital. Ha eljön az idő, mikor a falhoz kell támasztani a menyecskét, akkor biza beüt a fél6. Sajnálatos, de evvan.

A Liverpool-Chelsea elődöntőnek én sem örülök. Szívesebben láttam volna egy Arsenal-Barcelonát, szegény Titi bánatos képével, ahogy Fabregas a magasba emeli a kétfülű serleget. De ha már így alakult, akkor jöjjön a MU-Liverpool döntő és vigye haza az aranylasztit ez a nagyképű kis nyikhaj és nyerjen végre a zsogabonító.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.04.09. 10:11:03

Walmer: ha nem érdekel, hogy szépen játszik e a csapatod akkor ne nézz meccset csak olvasd el a végét a sportban! Ilyen erővel szurkolhatnál Baktalórántházának is! Ekkora baromságot!

Walmer 2008.04.09. 10:12:40

eric, az Arsenal azért csinálta EDDIG vékonyabb tárcával, mert felépítettek egy bazi nagy Emiratest.
Ja és rotáció? bazmeg szólni kellene a Csank Janinak, vagy Supkának, hogy rotáljanak ők is, aztán hátha BL négyben lesz valamelyik ilyen Pool-szerű szar futballal.

kroos 2008.04.09. 10:13:55

56.odjára nézem turé nem ért hozzá mitöl volt ez olyan kurva mód biztos 11-es??????????

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.04.09. 10:14:01

Azért ne feledjük, hogy az a Wenger csapat pár éve veretlenül nyerte a PL-t és BL döntői menetelt.
És itt jön be az, hogy akkor volt miből...

montipájton 2008.04.09. 10:15:41

Azt én sem értem, hogyan lehet egy Arsenal szintű csapatnak egy Senderos szintű játékos stabilan a középső védője. A finn senior fejese előtt amit csinált, hát, Urbán Flórinál gyalog ment volna haza Londonba.

A Liverpool most valóban nagycsapatként játszott és viselkedett, ez nem azt jelenti, hogy uralta a 90 percet: a nagycsapatok éppen azt tudják, hogy csak a sikerhez szükséges periódust kell uralni egy meccsen.

Nagyon jó hajcihő volt, az ember szinte el tudta hinni a végére, hogy a Chelsea-Pool is hasonlíthat majd futballmeccsre.)))

Walmer 2008.04.09. 10:15:42

eric, mondd, te hülye vagy? Aki SZURKOL egy csapatnak, az azért teszi, hogy nyerjen, bazmeg. A szép játék, csak hab a tortán.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.04.09. 10:15:48

Walmer nem a miérten volt a hangsúly!
És most , hogy jött ide szegény Jani?

Más: mi alapján és mikor választottad a Poolt kedvencednek? Rizsa nélkül!

divatdrukker 2008.04.09. 10:16:05

előrebocsátom: utálom a Liverpoolt, szóval nyilván messze állok az objektivitástól
érdekes az a hozzáállás, hogy az Arsenal ne nyavalyogjon az első meccsen elmaradt 11es miatt, ne azzal akarjon továbbjutni - mintha a Liverpool nem egy teljesen hasonló esettel vívta volna ki a továbbjutást. ha azt nem fújja be a bíró, akkor a 'Pool ne sírjon, hanem rúgjon gólt máshogy? egyébként tényleg érdekes, hogy milyen szerencséje van a BL-ben a játékvezetői tévedésekkel a Liverpoolban: anno a Juve ellen visszavont szabályos DP gól, a Chelsea ellen gól nélkül nyertek, a Milan ellen a döntőben jogtalan (pontosabban nevetséges) 11est kaptak, idén Materazzi két olyan lapot kapott, ami miatt a Liverpooliak még ma is sírnának, ha velük történik, és azon példálóznának, hogy a "férfias játék otthonában" ezek sárgát jelentenének a támadónak színészkedésért. most meg ugye az első meccsen egy teljesen egyértelmű büntető maradt el az Arsenalnak.
ettől persze tényleg durva, amit Európában nyújtanak, a Premiership győzelemre teljesen esélytelen csapatuk a BL-ben rendszeresen az egyik legjobb, legerősebb csapat - de azért remélem, a Chelsea végre nem balfaszkodja el az elődöntőt

delp 2008.04.09. 10:17:03

Értem én, hogy az alázás után most az jön, hogy nyaljuk a győztes seggét. Az arsenal védekezését (senderos) iletőleg pedig jogos belerúgni wengerbe, ám a tizenegyes kabaré volt.

Lehet persze fikázni az arsenalt, de annyi talán befeért volna az objektivitásba, hogy az első meccsen, illetve az anfieldi első félórában pályán se volt a pool (gyenge kartácstűz?). A két meccs alapján pedig még úgy is az arsenalnak kellett volna továbbmenni, hogy a védelmük tényleg röhejes, a helyzetkihasználásuk pedig botrány.

Egyszerűen játékban annyival jobak voltak a poolnál, hogy még a futball alapvető törvényeit is megcáfolhatták volna (melyek a helyzetkihagyásról és a rossz védekezésről szólnak) ám a kritikus fújásokat, szokiba, persze hogy a pool kapta.

Egyébként a tizu magában se volt jogos, ha pedig azt nézzük, hogy milyen szellemben vezette a bíró a meccset, a büntető előtt és után, akkor egyenesen cinikus itélet volt.

A cikk és a sporttárs tovább erősítik feltételezésem, hogy a pool leginkább az idióták és a bírók szeretik.

Walmer 2008.04.09. 10:18:10

fatan.
1.) nagyanyád pudingja 2 nap után összeesik? Akkor valamit nem jól csinál:-)))))
2.)"Az évek óta tartó szépjáték kontra eredményesség vitát a Liverpool végérvényesen az utóbbi javára látszik eldönteni."
Szerintem ez soha az életben nem volt vita tárgya.

RealMathius 2008.04.09. 10:18:56

Utánam a vízözön...szerintem qvára nem volt 11-es!
Nem lassították túl sokszor, de sztem szart se csinált turé! A PL-ben sima tovább!!
Nem vagyok Arsenal fan, (ha már angol foci, akkor inkább MU) de az elődöntőben jobban örültem volna az Arsenalnak, mint egy nézhetetlen Poolnak.

capor_ 2008.04.09. 10:23:02

Barnetta: Szerintem ezután a szezon után fog költeni az arsenal... Mondjuk eddig is vásárolt (Rosicky, Hleb, Walcott..). Arról meg már volt szó sok helyen mennyire rossznak tartják a spanyol klubbok, hogy a fiataljaikat potom pénzért meg tudják szerezni az angol klubok.. Ugyanis ők a 15-16 éves játékosoknak is megadják a heti 10-15e fontot is egy szó nélkül...
Az afrikai játékosokra építés pedig szerintem nagyon megbukott.

kroos 2008.04.09. 10:23:21

Walmer ne égesd már magad ezzel az ,,eredményesség"-szöveggel.Majd gyere vissza ha benne lesztek a 3-ban aPL-ben..

tb 2008.04.09. 10:24:13

"Theo fiúnak még a végén se fogyott el az ereje és szépen passzolt befelé"
persze, hogy nem fogyott el, csak 20 percet játszott

sixx · http://comment.blog.hu 2008.04.09. 10:24:41

sejtettem, hogy előkerül az összes megkeseredett arse-fan, de hogy ennyi idióta legyen köztük...

Walmer 2008.04.09. 10:25:59

eric, nem a Pool a kedvencem, nem fogod fel? Már túl sok benne a külföldi. kedvencem VOLT. Amúgy 1985-ben, mikor elindult a Pool ellen a keresztes hadjárat és mindenki hányt tőlük, akkor köteleztem magam el mellettük, akkor úgy gondoltam örökre. Olyan csapatot büntettek meg, amelyiknek nem nagyon volt ellenfel Eu-ban és mint csapat, semmi köze nem volt a szurkolói rendbontásokhoz.

Amúgy már elég régóta WHU szurker vagyok. Mostanában leginkább Ashton miatt:-) De igazából Aczél Endre szövegét tettem magamévá, aki egyszer azt mondta, hogy Angliában nem lehet EGY csapatnak szurkolni. Az egész angol focit lehet csak imádni:-)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2008.04.09. 10:30:01

mindenki okos, a liverpool meg a 4 között! elképesztően szép ez a világ!

Walmer 2008.04.09. 10:32:56

barnetta, ki a fasz beszél a PL-ről????
Ez egy post a tegnapi BL meccsről.
Világos, vagy rajzoljak egy folyamatábrát?

_benito · www.nst.blog.hu 2008.04.09. 10:35:39

kicsit durvul a beszélgetés, tisztelt közönség, így sajnos kénytelen vagyok beélesíteteni a moderáló eszközt.
tartózkodjunk a személyeskedéstől, ha kérhetjük, örüljünk vagy szomorkodjunk kulturáltan.

RP 2008.04.09. 10:36:39

A lényeg az ,hogy a 4 kozott a pool!:-)
Valamint hogy a tegnapi meccsre senki nem mondhatja hogy nézhetetlen volt...igaz??

kroos 2008.04.09. 10:36:51

Ha eredményességröl beszélünk egy csapattal kapcsolatban akkor nem lehet figyelmen kivül hagyni a bajnokságban elért helyezéseit.

kroos 2008.04.09. 10:37:26

"Nehéz lenne azt állítani, hogy a jobb csapat győzött, nem is lenne fair az Arsenallal szemben, mert időnként lejátszottak minket a pályáról" ezt Rafa nyilatkozta

troy 2008.04.09. 10:38:14

walmer

mélységesen egyetértek Aczél Endivel és veled is: az angol vidék, az angol humor, az angol kultúra és az angol foci: csak imádni lehet.

ma estére ki mit tippel?

troy 2008.04.09. 10:39:22

barnett:

rafa udvarias, mint egy angol gentleman :)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2008.04.09. 10:40:23

egy jó schalke - chelsea döntő....muhahaha

sixx · http://comment.blog.hu 2008.04.09. 10:41:45

barnetta, a Pool az angol bajnokságok történetében eddig még semmit nem mutatott fel, igaz? nem nyert semmit, öt BEK/BL is csak véletlen volt, hiszen NEM EREDEMÉNYES KLUB. na ne röhögtess.

capor_ 2008.04.09. 10:42:32

Man utd - Roma 5-1
Barca- Schalke 1-1

:D

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2008.04.09. 10:43:06

OFF
ismeritek ezt a dalt, hogy : "irigyelnek a cigányok, mert én zsigulival járok, csórni megyek, lopni megyek..."
OFF

cooper (törölt) 2008.04.09. 10:43:46

Utálom a pool-t! Egy manchesteri angol is ott volt a kocsmába, az úgy ugrott föl a végén, hogy szétveri az egészet. Verje meg mán valaki ezeket

troy 2008.04.09. 10:44:39

capor_

ezt szeretnéd?

lehet, hogy csak 4:2 lesz a man-rom, az nem baj?

tökmag, angol válogatottas mackó, és REMÉLEM, illetve ajánlom a Viasatnak, ma este ne szarakodjon az adás!!!!!!!!!!!!!!

dontotti 2008.04.09. 10:46:30

Uraim! ezt írtam korábban is. Nem véletlen találta ki Rafa a rotálást. BL-t akarnak nyerni nem PL-t.

troy 2008.04.09. 10:47:41


és ez tetszik a klubvezetésnek? tetszik a szurkolóknak?

akkor mi a kérdés?

Walmer 2008.04.09. 10:47:51

barnetta, te menthetetlen vagy...
bastille, folytasd kérlek:-))))

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.09. 10:50:23

"A Liver egészen fantasztikusan játszott és már alig várom a Chelsea-Poolt. Olyan klasszikus ez, mint Shakespearetől a Lear király, vagy a Metallicától a One. " - inkább egy gagyi klasszikus, mondjuk a Rémálom az Elm utcában.

"Az a Walcott, aki a világ bármelyik csapatában tuti kezdő" - azért ez egy aprócska túlzás. Abban mondjuk biztos vagyok, hogy Eriksson kivinné az EB-re, de mint tudjuk se szvengöran, se EB! Valahogy meg kibírjuk ezt az angol székhelyű Bl-t, ha cserébe nem csetlenek-botlanak ott a britek az év legnagyobb eseményén ;).

szferi 2008.04.09. 10:56:03

popp, az AS Roma impotens semmittevéséhez képest ez parádés játék volt a pool részéről. Savanyú a szőlő, ismét csak.

capor_ 2008.04.09. 10:56:31

troy:

Nekem tök mindegy mi lesz a meccsen, csak szerintem ha megint akkora arccal áll ki a Roma mint tavaly tette, akkor ennyit kapnak. :)

bee-lah 2008.04.09. 10:58:16

Abba belegondolt valaki, hogy a BL egy kalap zsé, a bajnokság meg csak egy serleg? :)
meg lehet érteni a Pool-t, hogy nem a serleget választotta...

mediumnasty 2008.04.09. 10:58:33

"az Arsenal élő embert nem győzött meg, hogy jobban megérdemelnék a továbbjutást"

A liverpooli antifoci és a két elcsalt büntető viszont abszolút meggyőző volt. Gratulálok.

troy 2008.04.09. 11:00:30


capor:
nem is tudom miért, de valahogy utálom az arcoskodó olaszokat. kapjanak!
nálatok nem ...aszakodott a viasat?
nálam duplán izgalmas volt a meccs, 15 másodpertcenként elment az adás!!

troy 2008.04.09. 11:02:56

mediumnasty

biztos hajdúbé is meg mindenki hülye, nemvót lerántás!

rúgni kell 8 gólt, és nem kell vitatkozni az ilyenekn! iylen eccerű

szbszig 2008.04.09. 11:03:04

Tán nem pont ugyanaz lesz megint, mint tavaly?

Pool - Chelsea: Unalmas, szar meccsek, Liverpool továbbmegy mondjuk idegenben lőtt góllal vagy tizenegyesekkel.

Barça - ManU: A szar formában lévő Barça meglepi a jó formában lévő és a bajnokságot vezető Manchestert.

Még a csapatok is stimmelnek, csak a Milant cserélték le.

tb 2008.04.09. 11:04:04

troy: csak szólok, hogy kapcsolj át majd az m1-re a viasatról, mielőtt lenyeled a tökmag héját ijedtedben

delp 2008.04.09. 11:05:51

rafa bl-t akar nyerni, az rendben van, de hogy a bírók miért vannak ugyanígy?

matrix kiállítás: kabaré
burdisso kiállítás: erős véleményes
hleb lerántása tizu volt: egyértelmű
babel tizenegyes: erős véleményes

nem volt idén meccs, amin ne kaptak volna döntő segítséget,

a bl győzelem évében is hasonló volt a helyzet:
a juve ellen del piero egyenlítő gólját vették el egyértelműen hibásan az anfielden (lett volna 2:2),
a cselszkit olyan góllal verték, amit csak a bíró látott bent (1:0), a milan ellen meg gerrard műesését honorálták tizuval 3:3).

szép kövér bírói tévedések, és mindig egy irányba... nem azt mondom, őrült jónak kell lenni, hogy akár ilyen segítséggel is bl-t nyerjen valaki, de annyira kiváncsi volnék, hogy mire mennének/mentek volna ezek nélkül.

broáf 2008.04.09. 11:07:44

Le lehetne szállni a Poolról. Ez a "bunkerfocit" játszó csapat ebben az idényben csak a BL-ben 31 gólt lőtt. HARMINCEGYET!!! Ha ez nem meggyőző, akkor nézzetek balettelőadást, az biztos szebb, csak a pályán kevésbé eredményes.

troy 2008.04.09. 11:08:03



tb!


jaja:)
tééleg, ma ott adják.
tegnap meg ott akartam nézni :)

szbszig 2008.04.09. 11:08:18

troy: Nem, kivételesen nem voltak technikai problémák.

Amúgy az M1 vajon miért állt vissza szélesvászonról hagyományos közvetítési módra múlt héten? Tekinthetjük ezt totális bukásnak a részükről? :p

r_magpie 2008.04.09. 11:08:22

semleges vagyok, de inkább a Pool felé hajlott a szívem ebben a párharcban
de: az nem volt tizenegyes, Touré szegénykém nagy üggyel-bajjal próbálta megkerülni hátulról Babelt, hogy még hozzá se érjen, és egyetlen rántó-húzó-buktató mozdulata sem volt, ami érte volna a hollandot...

de (nekem) tökmindegy, végre egy rohadtjó bl-meccs!

Almunia tényleg furán helyezkedett a 4. gólnál, először azt gondoltam, így akarja átvágni Babelt, hogy aztán majd villámgyorsan levetődjön balra, de végül nem...:)

troy 2008.04.09. 11:11:10

szbszig

akkor valszeg nálunk Amelié ült a tetőn....

d3vnull 2008.04.09. 11:11:30

szferi : inkább úgy fogalmaznék, hogy ez a csapat grant ellenére képes idáig jutni. De ezt egyéni tudások, esetenként zsenialitásuk dönti el, nem az edző. Mourinhoval lényegesen nagyobb kihívásokat is teljesített a csapat

osgood : Senderos viszont svájci, nem finn.

OFF Metallica : justice bent van még, de ha egyet kell választani akkor a Master természetesen.

tb 2008.04.09. 11:11:59

bee-lah: "Abba belegondolt valaki, hogy a BL egy kalap zsé, a bajnokság meg csak egy serleg? :)"

na, azért ez nem teljesen igaz, főleg nem a PL-re
sokmillió fontos bevételei vannak a ligának, aminek a csapatokra eső részét a bajnokságban elért helyezés arányában osztjak szét

nem vagyok benne biztos, hogy anyagilag jobban jár e egy csapat egy PL 4. hely + BL győzelem, mint egy PL győzelem + BL elődöntő mondjuk

Walmer 2008.04.09. 11:12:35

delp, ha a Chelsea nem gól, akkor büntető, plusz piros lap. Gattuso szabálytalankodott Gerarddal, csak a Milan fanoknak, meg a nótórius Pool fikázóknak nem volt egyértlmű. babel 11-es olyan volt, mint Hlebé. del Piero meg nem adott gólja lásd Gerard 11-ese, materazzi kiállítása jpgos volt, Burdissoé nemkülönben. Amúgy nagyjából stimmel.

Írom mindezt úgy, hogy akkor is, most is a Chelseanek szurkoltam és szurkolok inkább.

wynarsky1 2008.04.09. 11:12:38

sziasztok, hát nem tudom, sem Arsenal sem Liverpool fan nem vagyok.
Benitezt azért bírom, mert amikor Liverpoolba érkezett megnyerte a BL-t úgy hogy egy fityinget nem költött szinte, a nagyarcú 500millát költő Murinnyónak meg nem sikerült.
Wengert azért bírom, mert gyakorlatilag az Arsenal elad minden sztárt, aztán pár év múlva újra sztárokkal tele a csapat, ügyesen szedi össze őket.
Lehet, hogy az Arsenal nem érdmelt továbbjutást. Meg minden. Meg kell rúgni nyolc góét, nem nyavicskolni. De egy tizenegyes plusz, és egy mínusz az ezen a szinten sokat dob. Abban volt igaza tegnap Hajdunak, hogy az egy jogos tizi volt, arról meg nagyon nem ez a bíró tehet, hogy a múltkori nem lett megadva. Igen jogos volt, mert abban a helyzetben hagyni kellett volna, hogy Babel elessen a saját lábában. Mert el akart ő esni, hiába mondta a szpíker, hogy nem.
Úgyhogy itt nem volt igazság, de igaz ami igaz, az utolsó 4 kiírásból harmadszor az elődöntőben lenni, az nem véletlen, meg nem mázli...

troy 2008.04.09. 11:13:08


megkérdezték már Rafaezt, miért a Bl-re hajt?

Walmer 2008.04.09. 11:14:36

dv3null,
"OFF Metallica : justice bent van még, de ha egyet kell választani akkor a Master természetesen. "
nekem is az volt meg legelébb:-) ON

capor_ 2008.04.09. 11:15:26

Del Piero góljára nem emlékszem,de
1, ha a chelsea ellen nem fújja be a gólt akkor kiállítás és 11es..
2, Azt ne mondd már, hogy véleményes tizenegyest csak a liverpool ellen fújtak eddig be... akkor ennyi erővel, hogy egy távoli példát hozzak, az Olaszok elcsalták a VBt hiszen egy kamu tizenegyessel mentek tovább az ausztrálok ellen...

Másrészt tényleg abba lehetne már hagyni a 3-3as meccs emlegetését, csak magukat égetik vele a Milan drukkerek... Azon a meccsen egyértelműen jobb volt a milan,sokkal-sokkal erősebb kerete volt mint a liverpoolnak stb..

troy 2008.04.09. 11:15:40

kollégák,
meccs közben szokott valaki fórumozni?

emre 2008.04.09. 11:16:40

Uraim!

Látom a blogon a helyzet mit sem változik. Még mindig ragaszkodtok a postokban a fikázós stílushoz (ez nem baj), és egyértelműen húztok az egyik csapat felé (ez már baj).

Engem abszolut nem érdekelt, hogy melyik csapat fog továbbjutni, de azért a két meccs alapján egyértelműen el lehet dönteni, hogy az Arsenal sokkal jobban megérdemelte volna a továbbjutást. A Liverpool pályáján olyan iskolajátékot mutatott be az első félidőben, amit rég láttunk a BL-párharcok ezen szakaszában, gyakorlatilag nagyon nagy szerencséje a Liverpoolnak, hogy már ott nem dőlt el minden. Mekkora csönd volt már fél órán át a félelmetes stadionban... Jobb lett volna a Liverpool? Mikor?? Melyik meccsen?? Melyik percben?? Az első meccsen ugye a megpattanó gólon kivül csak a szerencsét tudták felmutatni. Tegnap az első félidőben keresték a labdát, a másodikban megtalálták, de azért fölényben akkor sem játszottak.

És már csak azért is az Arsenal érdemelte volna meg, mert a két meccsen történt két tizenegyes-szituáció automatikusan azon csapat felé döntené a mérleget, akivel (mondjuk ki) kibasztak a bírók. Ha nincs a tegnapi (a múltkori esethez képest nevetséges) vitatható tizenegyes, akkor kiesik a Liverpool. Simán és jogosan.

Most meg izgulhatunk, vajon a Liverpool v a Chelsea lövi jobban a 11-eseket a két 0-0 után.

Üdv:emre

broáf 2008.04.09. 11:17:42

Ha egy csapat egy hét alatt három meccsen egyszer sem nyer a Pool ellen (kétszer hazai pályán), akkor már miért érdemelne továbbjutást???

szferi 2008.04.09. 11:18:30

emre, te nem húzol véletlenül az egyik csapathoz, azabaj?

d3vnull 2008.04.09. 11:18:45

Uraim, fáj ez a bizalmatlanság azért a CHELSEA-pool korántsem biztos, hogy 0-0 lesz, akár még 1-1 is lehet 2 meccs és hosszabbítás után :)

hmikey 2008.04.09. 11:19:30

Előrebocsátom: semlegesként néztem a tegnap esti hajcihőt.

Sokszor az az érzésem, nem kéne veszettül kapálózni kezdeni, amikor a védő hozzáér a támadóhoz, mert annál feltűnőbb. Olyan ez, mint amikor éjjel megállítja a zsákot cipelő kissebbségit a rendőr, hogy "hé, figyejjé, mit cipelsz?" - mire az: "Én, miféle disznót?".

A nagy hevületben persze nehéz objektíven megítélni egy ilyen fordulatos meccset, de szerintem az Arsenal kicsivel sem volt gyengébb, mint a Liverpool, és csak akkor pukkantak ki, amikor megkapták a 11est. Adebayor arcáról mindent le lehetett olvasni. Ha az nincs, ki tudja, mi történik, a 'poolnak nagy mákja volt, hogy nem volt gondolkodási idő Walcott rohama után.

d3vnull 2008.04.09. 11:19:32

jaja, emre vagy török vagy newcastle szurker vagy, ami persze nem baj, csak nem támogatott errefelé :):):)

Csak vicceltem.

troy 2008.04.09. 11:20:38

emre
szia emre!
lehet, hogy nem egy meccset néztünk, de mi volt az Arsenal játékában iskolajáték? 50 méterre a kaputól ügyesen passzolgatni? (mert a pool rengeteget hibázott ebben tegnap, mascerano is, gerrard is...)

minden angol csapatnak drukkolok, de a Liverpool sztem megérdemelten jutott tovább
(edző is hibázott, nem csak a játékosok)

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2008.04.09. 11:24:03

tb, a pontos számokat keresgéltem én is a neten, hogy mekkora lóvé jár a PL megnyeréséért és mennyi a negyedik helyért, de egyetértek, hogy van különbség bőven. ráadásul rafa a bl-t akarja megnyerni így vagy úgy, de marhára nemcsak rajta múlik, 1-2 nüansz kellett volna, hogy se PL, se BL (utóbbi persze még most sem biztos) és akkor most ő lenne a világ legrosszabb edzője. nem mondok újdonságot, de rengeteg múlik a szerencsén.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2008.04.09. 11:25:13

kedves emre,

ettől szép a futball, amint az imént felsoroltál. ezekkel a 'megnemadotttizikkel' kapcsolatban meg annyi, hogy ha gondolod elmagyarázom hasonlóképpen, hogy a fradi miért nincs ott a legjobb négyben a bl-ben! annyira egyértelmű, hogy a bírók meg a tizenegyesek, meg a szubjektív bírói döntések, amik hasonló igába hajtják az arsenalt és a magyar focit!
[majd ma figyeld a schalke-t, ő is csatlakozik az igába]

BruceWayne 2008.04.09. 11:25:53

azért jól kimagyaráztátok a 7 db kétes ítéletet, kihozva 7-0-ra a javatokra, bravó... ebből a Chelsea elleni volt jogos (mert előtte 11-es volt), DP-re nem emlékszem de ott ,még én is a poolnak szurkoltam, na de a másik 5? nevetséges magyarázkodás...
legyetek szívesek akkor megmondani hány másodpercnél történt a szabálytalanság:
videos.sapo.pt/HZCOvOGRA9JdQuE7DcyT

egy dolog hogy Weger sara is benne van a kiesésben, de mitől volt olyan kurva jó a pool? 4-szer találták el a kaput, abból gondolom 2 a 11es+babel gólja, az Arsenal hosszú percre átvette az irányítást, mondjuk jogos hogy egyérintőzni a kaputól 50 méterre nem nagy szám, de akkor ők álltak továbbjutásra......

nem vagyok a Bl reformok híve de ha az az ára a pool távoltarásának hogy a topligákból csak 3 csapat indulhasson, akkor inkább vezessék bele

off: f@szér rokker itt mindenki?????

emre 2008.04.09. 11:27:56

Most lehet játszani a szavakkal, a lényeg továbbra is az, hogy nem a jobb, hanem a szerencsésebb csapat jutott tovább. Ezt azért kár lenne vitatni. A játékvezetést is ide sorolnám.

Mondom megint, engem tényleg nem érdekelt, ki jut tovább, csak nehogymár a befőtt-nagymama tengely jöjjön elő.

osgood 2008.04.09. 11:29:07

D3vnull:
"Senderos viszont svájci, nem finn." Pontosan. Nem állítottam róla semmi mást. Viszont egy finn gyerek jött és gólt fejelt róla. Olvasás, szövegértés :-)
És a Master, természetesen.

jazs 2008.04.09. 11:30:32

Aki azt írja, hogy3x egymás után ez a teljesítmény nem mázli a Liverpooltól, annak igazat adok!
2x elcsalták vazzeg!
1x meg mázlijuk volt, ennyi.

mickeyknox 2008.04.09. 11:30:48

itt sokan beszélnek a manu-barca elődöntőről, de legnagyobb sajnálatomra ezek képesek elkúrni, és schalke-manu lesz...
off: nerazzurri: azér, mert amíg a föld kerek, mindig lesznek rokkereeeeeeek! :-)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2008.04.09. 11:31:03

én tegnap abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy mindkét csapatnak örültem volna, bármelyik is jut tovább, plusz a fener, ami ugye, bukó!

ma viszont nem örülök senkinek, persze minden rendes embernek 90percre a szive csücske kell, h legyek a schalke!

troy 2008.04.09. 11:31:29

"Valószínűleg ez volt a legrosszabb meccsem, amit valaha Liverpool-mezben játszottam, de annyi önbizalmam mindig van, hogy elvállaljam a tizenegyest" - mondta Steven Gerrard, akinek ez volt sorozatban a negyedik hazai BL-meccse, amelyen gólt szerzett.

:)))))))))

szferi 2008.04.09. 11:32:56

nerazzuri, mért érezzük úgy, hogy te is elfogult vagy ebben a pool/bírói ítéletek témában? :)

Más: ha öt csapat juthatna be angliából, a pool ötödik lenne, ha meg, három, akkor harmadik. Egyszerű.

osgood 2008.04.09. 11:33:24

Egyébként Gerrardnak igaza lehetett. Nagy labdatemető volt az első félidőben :-)

troy 2008.04.09. 11:34:46



magyarázza már meg nekem valaki, hogy mi a szerencse a fociban? ennyi erővel MINDEN a szerencsén múlik, kezdve a sorsolástól a sérüléseken át mindenig. És ki van zárva, hogy szerencséje csak a Poolnak van. ne legyetek már butuskák

troy 2008.04.09. 11:35:53

osgood
gerrard katasztrofálisan játszott, eladott passzok, O helyzet, csak egy jót lehetett elmondani: nem lett ideges, és ez jól is jött a 11-nél!

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2008.04.09. 11:36:08

bastille, ha nem drukkolnék a barcának, a schalke(!!!) akkor sem lenne a szívem csücske...ha német csapat, akkor legfeljebb a körülmények megfelelő együttállása esetén esetleg a werder. rendetlen-e vagyok? :)

troy 2008.04.09. 11:37:12


bastille

látom, a kis buta kobakjukat meg kéne baracozni

BruceWayne 2008.04.09. 11:39:34

szferi nehogy ezt is a pool-Interre fogd, semmi köze ennek ahhoz, mint ahogy az se véletlen hogy ennnyi osztás megy a pool meccsek posztjaiban...

mickeyknox 2008.04.09. 11:40:49

a liverpool régebben szimpatikusabb csapat volt, és én csak és kizárólag gerrard kedvéért még szurkoltam is nekik néha, de amióta ilyen kuyt-féle emberek rohangálnak benne, sőt stabil kezdők, nem bírom nézni őket (főleg, hogy mostanában gerrard nem sokat mutat), sajnos... így megmenekülök attól, hogy a chelsea-liverpool meccseket megnézzem:-)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2008.04.09. 11:41:12

persze a schalke-szívcsücsök dolog is csak amolyan oldó anyag volt itt, hogy ne hőzöngjön a jó nép, mert troy-nak baracolni támad kedve!
persze a legnyilvánvalóbb dolog, hogy a schalke-nak az szurkol, aki....:D én esetleg a cottbusnak tudnék:D

amúgy meg úgyis barca-pool döntő lesz, hogy tibi cimborám egy hétig részeg lehessen

rexford 2008.04.09. 11:42:05

Jól összeverődtek itt a siratóasszonyok, bazeg!

troy 2008.04.09. 11:42:09

mickeyknox
na, pont Kuyttel mi a gond konkrétan?
tényleg érdekel

troy 2008.04.09. 11:45:53


gyerekééék
egyetek baracot, élvezzétek a játékot, hagggyátok a megnemadott kinemhagyott véleményes stbstb dógokat!

Én tegnap olyan jóéreztem magam, tejjesen kikapcsolt a meccs, nem jó ez így?

utálni meg csak a hülye utálja a másik csapatot, ezt mindenkinek, aki így kezdi: rühellem a liverpoolt

BruceWayne 2008.04.09. 11:45:58

gondolom hogy egy mozgáskorlátozott hobbit

troy 2008.04.09. 11:46:49

nerazzurri
de benne van a mocsolyaszögi csapatban, ez a lényeg :)

mickeyknox 2008.04.09. 11:47:12

troy:
az, hogy robotember. szerintem triatlonistának kellett volna mennie, vagy országúti bringásnak, mert akinek 4 tüdeje van, az ott sokra viheti. igaz, sok meccsét nem láttam, mert nincs eurosport 2-m, csak a bl meccseket, de egy csatártól (?) többet várnék el, mint 90 percnyi rohanást és pályafelszántást (pl. sok gólt, szép cseleket, nagy lövéseket, stb.).

troy 2008.04.09. 11:49:42


akkor eltér a véleményünk, az én szememnek kimondottan tetszik a játéka. hasznos csapattag.
c. ronaldóval meg az sokaknak a baja, hogy cifrázza. a fene se érti, de kösz, hogy megosztottad a véleményedet!

rexford 2008.04.09. 11:51:34

Az igaz, hogy nem egy Garrincha, de a 101/71 (Feyenoord) és 90/24 (Pool) mutatók azért nem rosszak.

haraputca 2008.04.09. 11:53:50

Az tetszett a legjobban, hogy Gerard a nyolcvanhatodik percben akkora lyukat rúgott a tizenhatoson, hogy elszállt a lába, de felment érte a Kop-ba, viszacsatolta, ezalatt ugyan kaptak egy gólt Walcott indulásából, de mire Sztivi visszaért a pályára, már rúghatta a tizit, és jól lett visszacsavarozva az a láb. Nem semmi, hogy ennyire nem megy a foci valakinek, de a sorsdöntő szituban halálnyugis marad.

A Liverpool erejét az mutatja, hogy a két meccsen ahányszor hátrányba került (ott vagy összesítésben), rögtön válaszolt. Tegnap jobbak voltak, Londonban nem (azért más a szitu, ha ott Wengerének megvan a megérdemelt egygólos siker), de ők a rutinosabbak.

Chelsea ellen is akkor lehet jó a meccs, ha hátrányba kerülnek.

BruceWayne 2008.04.09. 11:54:10

hollandiában még tudott focizni is, bár ott sokan tudtak :-)

troy 2008.04.09. 11:55:49

nerazzurri
itt is tud, csak itt más szerepet kap
stevie, torres....

BruceWayne 2008.04.09. 11:56:03

haraputca: jól lőtte a 11-est, sok embernek még nem esett le hogy a kapus általában a felsősarokba nem szokott odaérni, ezért lövik sokan olyan szarul...
egyébéknt a az "luft" csak a 2. legviccesebb momentum volt, én fél percig sírva röhögtem mikor megláttam Riiést... :-)

rexford 2008.04.09. 11:56:17

Sokat melózik, ezért viszonylag sokat is hibázik. Én elnézem neki.

BruceWayne 2008.04.09. 11:56:36

troy akkor ennyi erővel dombi is játszhatna a helyén

troy 2008.04.09. 11:57:03

harapucta

igen, ezt imádom stevie-ben, hogy akármi van, ugyanazzal a fejjel focizik.
mindent elcseszett, de odaállt és bebombázta a 11-est.
nem semmiiiiiiiii

troy 2008.04.09. 11:58:16


neza

hát ezen vitatkozhatunk, csak nem érdemes. én bírom, másnak nem testzik, ez van.

rexford 2008.04.09. 11:59:30

Nera, ja. Sőt, Kriston Attis is.

mickeyknox 2008.04.09. 12:00:04

troy:
ja, eltér a véleményünk, de ez nem baj.

én egyébként torres leigazolásánál abban reménykedtem, hogy jobb lesz a támadójáték, és ez nagyjából így is lett, mert azért ő nem egy kategória crouch-csal meg kuyt-tel, de hiányzik mögüle egy jó gerrard, meg egy babelnél jobb szélső, és akkor még több gólt tudna termelni torres (meg persze a liverpool). most egy olyan csapatnak tűnnek, akik mennek előre mint az úthenger, nagy szívük van (nem baj), rohadtul felszívják magukat a kieséses meccsekre, de stabilan nem tudnak jól játszani, mert nem lehet minden meccsen 120%-on pörögni, 80-90% meg nem elég ennek a csapatnak a premier league-ben. ezért lehet őket nagyon szeretni, meg nagyon nem... :-)

troy 2008.04.09. 12:00:34

rexfox
naná, hogy elnézem neki :)
csak jobban örülök, amikor a játék is megy.

troy 2008.04.09. 12:04:00

mickeyknox
igen, sok mindenben igazad van.
lesz jobb a támadójáték, júli óta van itt Torres.
sztem összeszokottság kérdése, babel nem egy béna, a pálcika sem....

igen, sokan szeretik a csodát, amikor hátrányból fordítanak és nyernek. ez sok ember számára csodás érzés.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.04.09. 12:10:30

Nerazzurri: 'egyébként az a "luft" csak a 2. legviccesebb momentum volt, én fél percig sírva röhögtem mikor megláttam Riiést... :-) '
:-))))) ez igaz, ott a pont, szmörének sem volt éppen egy férfiszépség, de ezzel a hidrogén-fejjel kifejezetten virtuális környezetszennyezés. Meg az a tébolyult fej hozzá, kb úgy nézett ki, mint anno egy Fradi-Újpest (vagy talán Alba Volán???) bajnoki hokidöntő alkalmával Farkas Caja, amikor széjjelvert mindenkit, aki az útjába került... Ez kinek van meg?

Asidotus 2008.04.09. 12:11:05

Annyi helyzetből, amenyit az ARsenal kiharcoltz, nem ennyi gólt kellett volna rúgni, és akkor nem lenne most sírás-rívás.
Én nem értem, kik a sztárok az Arsenalban? Hányan lesznek ott az Eb nyolcas mezőnyében vagy az Afrika-kupa elődöntőiben? Mert ezekben nem áll olyan jól az Arsenal, szerintem még nem igazán sztárok.
Ha Walcott legalább a 2. félidőt végigjátssza, más lett volna az eredmény.
OFF: Igenis, itt mindenki rocker, én is. Metallicától nekem is a Master az alap.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.04.09. 12:11:47

Amúgy nekem lenne egy javaslatom Torres éktársára (már ha Rafa-mester nem egy csatárral akar "rohamozni").
Németh Krisztián.
:-)))))))))))))))

troy 2008.04.09. 12:13:48

seduxen!

kiszórtam az összes kaját a röhögéstől!!!!!!!!!
köszi
amúgy nem hidrogénezett a feje, csak rövid a vörös haja, a feje fehér!!!!!!!

troy 2008.04.09. 12:15:58

mentem dolgozni, a vicces fórumozók jöjjenek este is!
pápá

d3vnull 2008.04.09. 12:18:05

Riise feje még mindig nem játszik egy ligában Kuyt fejével, pedig ő semmit sem csinált vele :)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.04.09. 12:18:32

Bazze, akkor én színvak vagyok, vagy elmentek a színek a tv-n...
Ezek szerint nem az Arsenal nyert tegnap? :-))))

troy 2008.04.09. 12:19:35

:)

seduxen, gyere este is, kacagva menek dolgozni

capor_ 2008.04.09. 12:20:11

Nerazzuri:

Bárhogy nézem, Toure a nyolcvanöt kilójával ráugrott Babel hátára..Ez lehet a ketrecharcban/pankrációban oké, de a fociban fault.. Bár nem tűnt szándékosnak, de nem csak szándékosan lehet szabálytalankodni..

Másrészt a Liverpool-Inter meccsen Viera egy akkorát kezezett a 16oson belül mintha röplabdázna, mégsem fújták be.. Szerintem ilyen fasz "bírói hibák" gyűjteményt bármelyik csapathoz lehetne csinálni.

hmikey 2008.04.09. 12:20:47

Nűnű: Szerinted a sztárokon múlik? Nézd meg a Barca-t :) Csak az van benne, mégsem megy nekik. :(

d3vnull 2008.04.09. 12:24:38

Amatőr. Én most is dolgozom :)

RP 2008.04.09. 12:24:43

Kamu 11-esek szerencse ti mirol beszeltek??ilynekkel a vesztesek magyarazkodnak...a wengeren is sirva rohogok mikor mindig a birokat hibaztatja..es magyarazkodasbol van eleg.
egyebkent ha megneziztek az elmult 15 evet az arsenal mindig nagyon docogott a nemzetkozi kupakban,mikor megnyerte a pl-t ha jol emlekszem meg az alapcsoportbol se nagyon jutott tovabba a bl.ben,elbukott uefa kupa donto a GALATASARAY ELLEN??? egyszeruen ez egy ilyen csapat .oszeroppanak a nagy teher alatt.es ez valoszinuleg a wenger hibaja.
Egyebkent tenyleg nagyon szép focit jatszanak orom nezni oket ez igaz,speciel nekem a liverpool-t is orom nezni.A wenger abban tenyleg zsenialis hogy no name senkikbol zsenialis csapatot epit de!!de!! hianyzik ebbol a csapatbol meg mindig a rutin!!kene egy idosebb klasszis hatved a senderos helyere ,a kozeppalya zsenialis-egyebkent ha rosicky jatszik egeszen biztos hogy mashogy alakultak volna a dolgok,na de nem jatszott...ja es kene meg egy klasszis csatar mer ez a adebayor,meg a bendtner + van persie ezek azer rohejesek ilyenekkel se bl-t se pl- t nem lehet nyerni...amint az ti is lathatjatok.

drdugo 2008.04.09. 12:24:45

előrebocsájtom, nem szeretem az angol focit, mindkét csapat ellenszenves, a Pool a focija miatt, az Arsenal meg a filozófiája miatt (nincsenek angolok a keretben, mondjuk a Pooléban se sok), de a két csapat közül sztem az Arsenal játszotta a _focit_.
Amit a Pool csinál az semmi más csak rohanás, rombolás, rúgd és fuss, semmitmondó steril gépfoci, melybe néha-néha sikerül becsempészniük 1-1 igazi futballra emlékeztető jelenetet (mint pl az első meccsen vt. Gerrard szólója a gól előtt).
Az egyetemes futball érdeke lenne azt hiszem, hogy idén egy igazi klasszikus, játékos futballt játszó csapat (FC Barcelona) nyerje a BL-t.
Ne legyen már iránymutató ez a robotfutball. Nem tenne jót a focinak. Nem terminátorokat akarok látni a focipályákon, hanem _futballistákat_

kroos 2008.04.09. 12:26:50

CAPOR :Nem volt kontaktus a 2 játékos között.

RP 2008.04.09. 12:28:01

fc barcelona sztarok lognak a csillaron is amit jatszanak az minden csak nem szep,sok barcelona meccset neztel a szezonban drdugo???

hmikey 2008.04.09. 12:31:23

drdugo: Én nagy Barca fan vagyok, de amit mostanában művelnek, az lószar.

capor_ 2008.04.09. 12:31:31

"Az egyetemes futball érdeke lenne azt hiszem, hogy idén egy igazi klasszikus, játékos futballt játszó csapat (FC Barcelona) nyerje a BL-t."

HAHAHAHAHAAHA. Ilyen jó viccet.....A ManUtd/Arsenal szerinted nem játszik játékos futballt?? Vagy szerinted az a játékos futball ha nem védekznek/futnak a játékosok?

Idén a favoritom , liverpool mellett természetesen:D, az inter volt. Hihetetlen erősek, csak valami azért hiányzott....

Shogun 2008.04.09. 12:33:29

sixx, azért egy keresztkérdés, gondolom te is örvendeztél tavaly, amikor "lesen-született- SuperPippo" válláról bepattant az első gól, tippem szerint nem tartottad szerencsésnek?!
"minden rendes Milan-fan röhögött Materazzin", nekem a kit nem szeretek a "foci klubbok közül" listámon előrébb áll a pool, mint a kuzinok :)
Chelsea ellen meg számítógépes animációval , okostojást játszok, de a CNN-en láttam :)
bizonyított, hogy félig sem volt bennt a labda, a piros lapot majd megnézem, de ez a fele már sosem fog kiderülni
Remélhetőleg fognak is vásárolni 2-3-4játékost, Uefa kupa még úgysincs a vitrinben, azért a 4. hely sem lehetetlen még, ja és ne kárörvendj ilyeneken, mert blbe slisszanni ti is csak a 4. helyen fogtok(ha )... bármikor, még idén is becsúszhat, h nem csúsztok be

rexford 2008.04.09. 12:34:24

"Az egyetemes futball érdeke" - már ez a mondatkezdés is gyönyörű, Doktor Dugó!

drdugo 2008.04.09. 12:36:30

Igen, sok Barca meccset nézek -nem vagyok Barca fan-, és tudom hogy szarul játszanak, de ennek ellenére nekik kivánom az idei BL-t, mert ők tényleg szépen fociznak - ha akarnak. Bár sajnos mostanában sokszor nem akarnak.
A Barcelona legnagyobb ellensége önmaga.

BruceWayne 2008.04.09. 12:37:17

barnetta: ez olyan magyar szakkommentátoros volt :-)
de igaz.

Rosicky amúgy miért nem játszott?

RP: amit az arsenalról írtál van benne valami, látszik Wenger fején ez a fajta "lúzerség", vagy hogy mondjam, bár azért a PL-ben oktattak párszor... kurvajó szakember de valahogy valami hiányzik

BruceWayne 2008.04.09. 12:38:10

állítólag a MU is szépfocit játszó csapat, Romában mégis 6 védekező középpályásal álltak ki :-)

BruceWayne 2008.04.09. 12:39:19

ja és még annak aki preferálja a liverpooli célfutballt: remélem sok ragers meccsben lesz részetek az európai kupákban.

Ronal-d'oh! 2008.04.09. 12:48:57

Megint lesz Chelsea-Pool, avagy kurva anyád, Bendtner.

capor_ 2008.04.09. 12:49:37

barnetta: Ez is egy vélemény. A magyar gazdaság is fejlődik..valakik szerint....

nerazzurri: Én voltam kint Rangers meccsen Glasgowban, és fantasztikus hangulat volt, a mutatott játék ellenére :D

banhegyig 2008.04.09. 12:52:20

capor_: Én pedig az Anfielden és ott is fantasztikus volt a hangulat.

Egyébként biztos igazatok van, hogy a Pool egy nagy rakás sz*r, csak a bírók és az UEFA segíti őket... Összeesküvés!!!

bigmike 2008.04.09. 12:53:23

Poolt és Benitezt szidók, mondjatok már egy régóta üzemelő edzőt, akinek a csapata szépen, de minden eredmény nélkül játszik.

bigmike 2008.04.09. 12:54:18

Nincs eredmény, mennek a levesbe

poisson rogue (törölt) · http://atjeffs.blog.hu 2008.04.09. 12:55:42

Az a vicces, hogy a tizenegyes visszajátszásánál mindenki Tourét nézte, miközben a másik védő visszahúzta Babel jobb kezét (és Touré már előtte kibillentette Babelt az egyensúlyából) - erről ennyit.

Egyébként ez tipikusan az a meccs, ami után nem lehet nekiesni a csapatoknak, és nem tudom, hogy miért jönnek itt egyesek "az egyetemes foci érdeké"-vel, amikor tegnap tényleg FOCI volt a tévében...

rexford 2008.04.09. 12:56:59

Nera, már azt hittem, hogy direkt írtál ragers-t.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.09. 12:57:57

Azt állítani, hogy Liverpool nem akar bajnokságot nyerni csak bl-t, elég vak vélemény. Év elején másról sem nyilatkozott Rafa, hogy megvettük Torrest és a többieket, hogy végre a PL-ben is sikeresek legyünk.

Inkább arról van szó, hogy februárra, mire kezdődik az egyenes kieséses szakasz a Bl-ben, rendszerint már semmi esélyük a bajnoki címre a pudliknak, így a bl meccsekre állnak ki a legerősebb összeálításban és a legmotiváltabban.

szferi, neked vesszőparipád, hogy nekem savanyú a szöllö! Csak mikor előkerülnek a diadalittas anglománok, mindig meg kell jegyeznem az EB-résztvételt, vagy nem részvételt kellene mondani inkább, csak hogy a másik serpenyőbe is kerüljön.

A Liverpool meg csak szeretne úgy focizni, mint a Roma jobb napjain és továbbra is úgy látom, hogy te csak a Bl-ben nézel Roma meccset.

poisson rogue (törölt) · http://atjeffs.blog.hu 2008.04.09. 13:01:16

Ja, ez várható volt, Wenger csak a tizikkel foglalkozik, de hát az egyik csapat 5 gólt lőtt, a másik meg 3-at, ez döntötte el a meccset. (És ha Wenger akkora zseni lenne, kihasználhatta volna azt, hogy Rafa elég szarul állította fel a Liverpoolt, mert Gerrard már bizonyította, hogy a baloldalon nem megy neki ugyanúgy, mint középen, vagy jobboldalt, akadozott is a játék elég sokáig.)

poisson rogue (törölt) · http://atjeffs.blog.hu 2008.04.09. 13:03:47

Amúgy ezek nem angolok, hanem SCOUSERek, azért nem megy annyira otthon, csak Európában.

Az elődöntőben LIVERPOOL (EU) - CHELSEA (ENG)

A Liverpool az első csapat, amely Európát képviseli a BL-ben:P

Shogun 2008.04.09. 13:03:52

szerintem, hogyha valaki szabálytalánkodott az a visszahúzó kéz, ami/aki a 16oson kívül volt, magyarul max free kick. Toure meg szinte semmit nem csinált csak botladozott, Babel meg összerogyott... Tény, ha nem fújják be, idegenben rúgott góllal az Arsenal megy tovább, de még mindig szimpatikusabb lett volna, azért remélem nem nyer a pool BL-t.
Nem vagyok oda az "angol-fociért" 28játékosból most komoly 4 volt angol, de asszem nyerje a MU idén, megérdemelten(bár ott is Cronie a főspíler :)

BruceWayne 2008.04.09. 13:06:22

ha a liverpool jelenti európát akkor inkább maradnék az unión kívül :-)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.04.09. 13:11:38

Jaaj, ne keverjük ide bajusz-királyt, meg a magyar válogatottba meghívandó játékosok beválogatási módszerét, ami szerintem jobban hasonlít egy jobb marketinges ténykedésére, mint szövetségi kapitányéra...
Ezen az alapon nem N.K az egyetlen, akinek stabil helye lehetne a nemzeti 11-ben. Ő legalább JÁTSZIK, folyamatosan hétről-hétre.
Ááá, de mindegy is...
Remélem idővel megérik arra, hogy a nagycsapatban is bemutatkozhat, mondjuk Torres mellett...

nasteey 2008.04.09. 13:13:54

Köszönöm Istenem, hogy ismét egy baromi izgalmas Liverpool - Chelsean kell majd szórakozni! :'(

ferenckovacs · www.ferenckovacs.com 2008.04.09. 13:18:03

Szerintem lassan pszihológiai tanulmányt lehetne írni a Poolról... nulla a bajnokságban a BL-ben meg széteszi a mák a tüdejüket. Nem hiszem, hogy több mérkőzésen keresztül az olyan mint MÁK létezik. (Lehet a sok barna bőrű egyik otthoni sámánja álmondja meg mindig ezeket... azért ennyire jók, a bajnokság meg túl sok meccs. Amiúgy is, azt nem fogni messze földön, szülő hazában) :)

Nekem tetszett a meccs, de az már nem hogy a Pool nyert. Ismét hánykolódva álmodtam este. Tény, hogy lelkesedés van meg minden... de a PL-ben miért nincs? Nem fizetnek annyit?

Forza Nerazzurri!

hulk 2008.04.09. 13:40:53

Hyypia a "tolószékben" ülve, rendesen meg is ette az első Arsenal gólt. Viszont
A tizenegyes az adott szituációban fújható volt. Tokodyn és Gyepesen szocializálódva, úgy gondoltam nem érhet meglepetés, főleg nem egy BL negyeddöntőn, de Toure kartárs tett róla, hogy ne így legyen. Ennyire rövid kispaddal, minta ami az ágyúsoknál van, nem lehet komoly eredményeket elérni.

Walmer 2008.04.09. 13:41:36

popp, szakadj már le a szar Romádról, lealázták a digóidat Rómában, alázzák őket manchesterben is.

Mehettek a levesbe.
Ez a post pedig nem az eb-ről szól. Nyáron lesz elég szó arról is, ott foglalkozhatsz azzal, hogy az angolok nincsenek kinnt, már ha érdekel majd valakit ez.

hulk 2008.04.09. 13:44:45

Nerazzuri: A nyugalom és a magabiztosság hiányzik Wengerből, na a meg szerencse. Folyamatos sérülések miatt, nincs kit rotálnia.

BruceWayne 2008.04.09. 13:50:34

szerintem a tűz is hiányzik belőle....de jobb edző Beníteznél.
a Grant-Benítez "párharc" érdekes lesz. ami Josénak 2-ből egyszer se sikerült sajnos az most vele reméljük menni fog....

BruceWayne 2008.04.09. 13:52:38

basszus de kár hogy ilyen nehéz az Everton sorsolása...

rexford 2008.04.09. 13:59:26

Annyira sajnálom magunkat, nem elég, hogy szar a magyar foci, most majd egy Pool-Chelsea BL-elődöntőt kell(!) néznünk majd.

Amúgy én is bánatos vagyok egy kicsit, hogy nem láthatom az elsöprő támadófocit játszó, galaktikus Real Madridot, az Európában évek óta sikert sikerre halmozó, magabiztos Intert, a fiatalos lendülettel száguldó Milant, vagy a a világon legszebben játszó Romát.

Shogun 2008.04.09. 13:59:52

ebben a szituációban pont, h nem volt befújható és ismét döntő jelentőségű lett. Ráadásul tippem szerint - bár nem nézek túl sok angolfocit - de ezt a helyzetet a ködös albionban "na keljél gyorsan fel a földről, öcsém" pillantással/kézmozdulattal honorálják a sporik.
ui: na lépek :)

drdugo 2008.04.09. 14:01:43

'basszus de kár hogy ilyen nehéz az Everton sorsolása...'

én inkább azt sajnálom, hogy ősszel a Marseille ellúzerkodta az utolsó csoportmeccseit és tálcán kínálta a poolnak a második helyet.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.09. 14:07:39

Seduxen, meg van a Farkas Cajás sztori, de szerintem az a Dunaffer ellen volt. Ráadásul játékos-edzőként mutatott példát azzal az ámokfutással tanítványainak.

BruceWayne 2008.04.09. 14:11:51

rexford még jó hogy itt van nekünk ez a fantasztikus liverpool... de azért a Chelsea is tud focizni, rajtuk nem fog múlni.

szferi 2008.04.09. 14:12:36

tudodd popp, nem az a mérvadó, hogy mit mutat a roma a reggina meg cagliari, vagy a kupában a harmadosztályú csapatok ellen. Hidd el, a pool is szarrá tudja verni a derbyt, ráadásul szép játékkal. Igazad van, bajnokok ligája meccseken kívül csak kb. háromszor láttam játszani a romát, és nem győztek meg. lehet hogy ha az összes meccsüket végignézném, találnék köztük két-három brilliáns meccset, mint ahogy te is... Szurkolj nekik nyugodtan, nem ezzel van a baj, csak be kéne ismerni, hogy mennyit érnek.

rexford 2008.04.09. 14:16:17

Evvan, Nera. De remélem, hogy ma nyomják valahol a Rákóczi honvédot, szeretnék végre én is egy jót szórakozni.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.09. 14:30:34

Walmer, lényegesen szerényebben ;)! És míg élek nem szakadok le a Romáról, mert a farkasok a kedvanc csaptom. És bár szarul állunk, még nem estünk ki a Bl-ből. (A WHU a fasorba sincs, ha jól tudom, de gondolom hasonló eredményeknél te is ünnepelnéd őket). Az anglománok nagy pofája meg mindig kicsalja belőlem az EB nem részvétel emlegetését. Részvétem :D!

r_magpie 2008.04.09. 14:31:13

amúgy meg, végigolvasva a kommenteket, tényleg középcsapatnak a legjobb szurkolni
:P

Titi120 2008.04.09. 14:36:12

Az egy külön kis tanulmány lehetne, hogy akkor most - figyelve az idei Chelsea-t - mennyi szerepe is van az edzőknek az ekkora kluboknál, amelyeknél ilyen kőkemény profi labdarúgók dolgoznak.

Mert azért edző nélkül bejutni a BL-elődöntőbe nem babapiskóta...

kroos 2008.04.09. 14:37:17

Miért nem játszott Overmars a 96-os BL döntöben?

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.09. 14:40:10

Szferi, én nagyon örülök , hogy az Arsenal-Liverpool posztban is a drága Romáról beszélünk, mely nekem többet ér bármelyik csapatnál a világon (csak a Kispestnek tudnék szurkolni ellenük.). De nézzük a tényeket, a Roma második éve minimum második a bajnokságban és minimum nyolcban van a Bl-ben. Szarul állunk, de büszkén és még nem estünk ki és a bajnokságban is van még esélyünk! Tavaly megnyertük az olasz és a szuperkupát, idén is négyben vagyunk az előbbiben, ez azért elég jó. De akkor is a Lupinak szurkolnék, ha kiesés ellen harcolnának.

Walmer 2008.04.09. 14:40:46

popp, szurkolj a Romának, de ennek a postnak az égvilágon semmi köze a Romához. Az eb nemrészvétel pedig meg sem kottyan. éltem én már át angolmentes vébét is elég könnyen. Nuku idegeskedés, nuku csalódottság. Életem egyik legszebb időszaka volt:-)))

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.09. 14:42:37

Azért Henk Ten Cate elég jó edző, a Barcánál is akkor kezdődtek a gondok, mikor ő lelépett.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.09. 14:47:58

Egyébként nem én kezdtem Romázni, hanem Szferi kötött belém a 'Pool-t hasonlítgatva Romához, gondoltam válaszolok neki. Aztán te ugrottál nekem dúvad módjára. A postnak annyi köze azért van a Romához, hogy két Bl-negyeddöntőről van szó (még ha két másikról is), az EB-hez meg annyi, hogy az európai fociról megy a duma és az ordas közhely szerint minden, mindennel összefügg.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.04.09. 14:54:53

popp: azaz, arra gondoltam. Fradi szurkolóként is szégyelltem magam...

fejci 2008.04.09. 15:02:08

popp: meg az MTK-nál is... :-))))

Titi120 2008.04.09. 15:09:49

HTC biztos jó edző, csak az már egy kicsit gyanus, amikor maga a játékos (Terry) cseszi le az edzői stábot, hogy nem elég jó minőségű az edzés ...

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.09. 15:18:28

fejci, az MTK-nál nehéz dolga volt, mikor ide jött még belógó seprűvel játszottak a kékfehérek, Ten Cate átakart állni egyből a két belső védős megoldásra, de az első komolyabb meccs előtt sírva hívta vissza a már visszavonult Lőrinczet belógónak.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.09. 15:20:44

Az nem lehet, hogy Terry kicsit sokat képzel magáról?

Titi120 2008.04.09. 15:24:30

Nem tudom, de ha jól emlékszek konkrétan az volt a kifakadásának az oka, hogy nincsenek elégé meghajtva ... Várom azt a pillanatot, amikor egy magyar játékos szájából hallom majd ugyanezt, és nem fogom rá majd azt mondani, hogy beképzelt.

MUfanatic 2008.04.09. 15:47:36

Futni lehet edző nélkül is...
Ezt Terrynek is elmondanám :P

kroos 2008.04.09. 15:50:05

A Roma és a Pool közötti külömbséget 1 szóval le lehet irni.Tudatosság.A roma meccsei fel vannak épitve az elsö perctöl,ki van találva minden.Mig a Pool egyszerüen csak impotens futbalt játszik,kivárásra.Most emiatt isteniti mindenki a BL döntöben meg pl ezért szitttta mindenki Rafa-t.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.04.09. 15:51:22

Ismét bebizonyosodott, mekkora edző Benítez.

szferi 2008.04.09. 15:59:32

popp, ne beszélj már butaságokat, 12.57kor került elő a roma, mit ad Isten, épp a te kommentedben...
viszlát!

simon 2008.04.09. 16:17:22

Na ezt megint megkaptuk!
Mivel érdemeltük ki h a jóisten ezt a liverpoolt megint idáig juttatta a 4 közé.Szánalmas szar focijukkal....
Aki ezt bírja nézni hát annak akkor gratula és JÓ Szorakozást hozzá....

BruceWayne 2008.04.09. 16:25:36

közük volt a Pl címhez az elmúlt 4 évben?

rizla 2008.04.09. 16:28:55

úgy érted, az elmúlt 14 évben?

BruceWayne 2008.04.09. 16:31:24

ha a klubról kérdezném akár úgyis feltehettem volna (bár nincs meg fejben hogy mikor nyertek utoljára, ezek szerint 95 előtt?), de most RafaIstenről vólt szó.

rexford 2008.04.09. 16:32:34

Nem ők az elsők a történelemben. Ha mégis, javíts ki, Nera.

troy 2008.04.09. 16:37:10

simon

sziasztok, hazaértem, és rögtön ezt kell olvasnom: "szánalmas, szar focijukkal"

a tiszteletről hallottál már? tisztelhetnéd, hogy én nekik drukkolok, és nekem teccenek

Walmer 2008.04.09. 16:43:13

barnetta, épp most hívom a Guinnesst, mert rekordot állítottál fel az egy kommentben lévő legnagyobb marhaság kategóriájában. Gratulálok hozzá.

troy 2008.04.09. 16:44:30

ja és annyira "szar", hogy ezt kell néznem, bezzeg a magyar csapatok meccseit nem adják világszerte!

sok mindent odaadnék, ha egyszer meccset nézhetnék az Anfielden, mint capor fórumozó társam.

capor_ 2008.04.09. 16:44:53

Igen, nem a legjobbak a bajnokságban.. De ennek elég prózai oka van: Mind a manchaster,arsenal, chelsea erősebb csapat jelenleg a liverpoolnál.. Ennyi. Senki sem állította ennek az ellenkezőjét.

rizla 2008.04.09. 16:45:41

capor: az arsenal messze nem költött annyit játékosokra, mint a liverpool, mégsem adják fel a bajnokságot, meg a kupákat, kizárólag a BL kedvéért.

rizla 2008.04.09. 16:46:48

nerazurri: mióta van premier league (92/93), azóta a liverpool nem nyert bajnokságot. hogy előtte mikor nyertek utoljára, nem tudom pontosan, asszem 89ben.

rexford 2008.04.09. 16:47:53

Nekik fog legmélyebbre lógni az orruk a szezon végén, az is biztos.

rexford 2008.04.09. 16:50:22

Rizla, te kevered a Poolt Nera kedvenceivel.

badblood 2008.04.09. 16:51:19

No, nekiállunk kitoldani a padlást, hogy még két pool-chelsea meccs beférjen...
Remélem jövőre nem kell megint kitoldani, akkor már inkább majd az uefa kupát nézem...

rizla 2008.04.09. 16:52:05

rexford: miért keverem? ezt most tényleg nem értem.

rexford 2008.04.09. 16:55:41

Mert ők nyertek utoljára 89-ben bajnokságot, a Pool 90-ben. 1-2 csinos kupa azért becsúszott azóta. A PL azért hiányzik, szó mi szó.

rizla 2008.04.09. 17:08:51

azt írtam "asszem", és csak egy évet tévedtem. mindenesetre mea culpa.
az inter viszont 2007ben nyert utoljára bajnokságot.

Walmer 2008.04.09. 17:12:06

ja, a serie A-t. A Liver meg ütötte őket oda-vissza. Ilyen alapon a Debrecen is legalább olyan jó, mint a Pool, vagy jobb, hiszen tavaly nyerték a magyar bajnokságot

hulk 2008.04.09. 17:16:50

popp: Vagy csak kellet valami hír aznapra.

pum 2008.04.09. 17:23:00

"az Arsenal élő embert nem győzött meg, hogy jobban megérdemelnék a továbbjutást"

na ne má!

első meccs, nem volt egyértelmű...

és a második? idegenben visszahozni...

ja és nem pofáztam a kamu tiziről...
fantasztikus meccs volt, szösszeneten múlt...

rizla 2008.04.09. 17:26:35

walmer te egy annyira félelmetesen ostoba ember vagy, hogy az fáj.

"ja, a serie A-t. A Liver meg ütötte őket oda-vissza. Ilyen alapon a Debrecen is legalább olyan jó, mint a Pool, vagy jobb, hiszen tavaly nyerték a magyar bajnokságot"

arról volt szó, hogy ki nyert otthon bajnokságot. ÉRTED? és az TÉNY, hogy az inter nyert.

halareaal 2008.04.09. 17:35:45

a Liverpool hihetetlen (jó?) csapat. már megint továbbjutott úgy, hogy az ellenfél simán jobb volt. heinrich nem értem az írásod, az Arsenal mindkét meccsen sokkal többet támadott, és ahhoz képest, h sztedezen a meccsen Wenger 7 védekező játékossal állt ki, az elején sokkal jobbak voltak a Poolnál. Babel esése meg mesteri volt, elsőre sztem mindeki tökéletesen biztos volt a tiziben, csak a lassítás után látszott, hogy Touré talán hozzá sem ért. mindemellett be lehetett fújni, az Arsenal nem emiatt bukott el, hanem a hihetetlen balszerencse miatt. a Pool rúgott 5 gólt a párharcon, ebből az utsót leszámítva mindegyik a semmiből jött...

troy 2008.04.09. 17:39:40

halareaal

az Arsenal hihetetlen balszerencsés, a Pool hihetetlen szerencsés
ez komoly?

troy 2008.04.09. 17:42:00



hogy az istenbe nem nyerrnek ezek meg mindent, ha ennyira szerencsések? meg az összes bíró nekik fúj....

rizla 2008.04.09. 17:46:35

troy: úgy, hogy a BL-en kívül minden mást leszarnak. de ha nem tennék, akkor meg semmit sem nyernének.

troy 2008.04.09. 17:55:43


ahááááááá!
és ezért kell őket utálni?
olyan buta vagyok :(

troy 2008.04.09. 18:01:24


meg abban is szerencséjük van ezeknek a mocskoknak, hogy PONT a BL-.meccseken van szerencséjük, meg PONT AZOK a bírók fúnka nekik. kezdem érteni

halareaal 2008.04.09. 18:04:00

troy: komoly. legalábbis erre a 2 meccsre kivetítve biztos igaz. a Pool egy normálisan felépített akciógólt nem lőtt, vagy előrebaszták a labdát, vagy tizit kaptak, vagy lefejelték a tuskó Senderost (akinek amugy semmi keresnivalója nincs a csapatban) mindenesetre a Chelsea azért profibb csapat mint az Arsenal, és ha a Poolt már otthonában is így le tudják focizni időnként, akkor csak továbbjutnak. főleg h eddig is csak az döntött közöttük, hogy a 2. meccs volt az Anfielden.
ha a másik ágról a Barca jutna be a döntőbe, nekik szurkolnék.

troy 2008.04.09. 18:10:26


azért ez így ennyire nem igaz. láttam én ennél sokkal kevesebb hibával, és szépen játszani a livert.
ezen a szinten nincs mit szidni a focistákat, mindeni 200%-ot nyújt.
az pedig a foci szépsége, hogy egy "profibb" csapat ellen ÍGY tud nyerni a Pool.

heinrich · http://nst.blog.hu 2008.04.09. 18:10:57

@halareal

Finoman szólva sem vagyok Liverpool drukker, sőt, külön szimpatikus az Arsenal. Ettől függetlenül képtelenek voltak éles helyzeteket kialakítani, két meccsen ha 3 átlövésük volt már sokat mondok, csak tízpercekre tudták beszorítani a Pool-t, sehogy sem találták rajtuk a fogást - ami mindenképp a Liverpool érdeme, ők meg azonnal léptek, ha kellett, az Arsenal meg csak nézett, hogy most akkor mi van.

Amit az ágyusok mutattak, az nem volt más, mint a Barca szarabbik arca, amit oly sokszor láthatunk mostanság.

halareaal 2008.04.09. 18:12:41

"hogy az istenbe nem nyerrnek ezek meg mindent, ha ennyira szerencsések? meg az összes bíró nekik fúj...."
a szerencse önmagában nem sokra (max 1-1 párharcra) elég, ez vitathatatlan. mindem tiszteletem a Poolnak, de egy jó formában lévő csapat azonos körülmények mellett előbb v utóbb irtózatosan el fogja páholni őket, mert se támadásban, se védekezésben nem mutatnak semmi extrát az utóbbi 2 szezonben. ha másnem, majd a dötőben a MU.

troy 2008.04.09. 18:13:26


ők meg azonnal léptek, ha kellett
- idézném heinrich kollégát, ez volt a meccs kulcsa. nem kell 90 percig k. jól foczizni, elég akkor, amikor kell :)

rizla 2008.04.09. 18:15:15

"ahááááááá!
és ezért kell őket utálni?"

nem kell őket utálni, de én utálom őket. egyébként szó nincs arról, hogy csak mák, a liverpool-jelenség ennél bonyolultabb. személy szerint csak unom őket, mert feladják a bajnokságot, a BL-ben meg jön a "katarzis", mindenki tapsol, közben meg borzalmas a focijukat nézni. a döntőben meg megint megcsodálhatjuk, ahogy fát vágnak. na nemár..

halareaal 2008.04.09. 18:18:39

heinrich:

csak zavart egy picit, hogy gyenge kartácstűzről, meg hasonlókról írtál, amikor az Arse az Anfielden is jobb volt.
"két meccsen ha 3 átlövésük volt már sokat mondok" nem, keveset mondasz. Adebayro pl ha nem hagy ki szinte mindent, vagy csak 1-2x nem fújják be neki az egyvonalt, vagy ha a bíró nem csak a Poolnak ad tizit, akkor minden más. a Liverpool annyira nem támadott, hogy ott még ilyenekről sem beszélhetünk. azontúl, h vhol mégis tisztelem a Poolt az eredményei miatt, sztem nagyon súlyos kritika az Arsenalra nézve h 5 gólt kapott ettől a csapattól.

troy 2008.04.09. 18:21:20

rizla

nekem mindegy, mit csinálnak a PL-ben. Valszeg ez egyszerű szimpátia kérdése.

a favágás nagyon szép munka. Vágom a fát a fejszével.... :)

heinrich · http://nst.blog.hu 2008.04.09. 18:24:28

Értelmezés kérdése a 'jobb volt'. Többet volt náluk a labda, többet passzoltak ez igaz, de miben is voltak jobbak?

A sok "ha"-ba meg felesleges belemenni, mert ha Reina nem kapja a rövidbe ezt a potyát, és ha Wlacottot felütik még a saját térfelén (mint ahogy az 10/9 történik), akkor megint nics miről beszélni.

A Pool azt hozta, amit tud, és amit várni lehetett tőlük, az Arsenal, meg messze volt saját magától. És igen, a pudliktól ötöt enni két meccsen, az ordít a kritika után.

rizla 2008.04.09. 18:27:59

heinrich: számomra itt arról van szó, hogy a liverpoolnak mindig tökéletesen kijön a lépés a BL-ben, és ez nem véletlen, vagy zsenialitás. nyilvánvaló volt, hogy sokkal jobban fogják bírni energiával, mint a sérülésekkel teletűzdelt, bajnokságban is a végsőkig harcban álló arsenal. az első 20 percben, amikor ez még nem jött ki, világosan kiderült, hogy mennyivel jobbak is az ágyúsok. aztán jött a szokásos liverpool-mák/formaidőzítés: flamini lesérült, ami érthető, hiszen végigrobotolta a teljes évet, ellenben a liverpool játékosaival, akik a PL-ben elég sokat lazsáltak, így még maradt energiájuk ezzel a béna focival is 4et lőni. esküszöm, ha a liverpool nem ezt a szart játszaná, engem nem zavarna, hogy megint döntősök. de egyszerűen nem érzem etikusnak, amit művelnek. elköltenek sokmilliót a keretre, és kizárólag a BL-t hajlandóak komolyan venni.
az előzetes tippem 2-0 volt a vörösöknek, a kétgólos különbséget el is találtam.

rizla 2008.04.09. 18:29:47

ja, még nem döntősök. de most már legalább verjék ki a chelseat, könyörgöm.

troy 2008.04.09. 18:31:29

rizla, még mindig nem értem, miért baj, hogy csak erre koncentrálnak,
az ő bajuk, mert csak ebben lesznek eredményeik. ők tudják, mit miért csinálnak.
ÁLLATI meccs volt tegnap, ezt elismered?
fordulatos, izgulós, minden!
nekem ez is tetszik annyira, mint egy cselszi-barca pl. vagy bármi más.

rizla 2008.04.09. 18:32:44

azért baj, mert nem tartom etikusnak: ez a BAJNOKOK ligája, ne kerüljön folyton olyan csapat a döntőbe, amelyik egyáltalán nem is akar bajnok lenni. nekem ez nem szimpatikus.

egyébként a meccs tényleg kurva jó volt, ebből a szempontból grat a liverpoolnak is.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.09. 18:33:53

Szferi, te 10:57.kor írtad a következőket: "popp, az AS Roma impotens semmittevéséhez képest ez parádés játék volt a pool részéről. Savanyú a szőlő, ismét csak." - erre bátorkodtam reagálni két órával később. Javaslom, ne csak az utsó száz kommentben keressél vissza.

troy 2008.04.09. 18:34:20


etika: hát igen, ez sok helyről hiányzik a világban, pláne a pfofi futballt nézve

De! amíg nem hoznak egy olyan szabályt, hogy csak a nemzeti bajn. eslő három csapata indulhat, addig hagy forgolódjon a liver!

troy 2008.04.09. 18:35:28


ja, és a Fener pl. odavaló? inkább, mint a pool?

rizla 2008.04.09. 18:38:14

troy: ez nem menti fel nálam őket. egyszerűen nem szimpatikus. főleg ilyen szurkolói bázissal, meg ennyi pénzzel karöltve. az anfield sem ezt a bánásmódot érdemli.
de tudod mit? nem is a liverpoolt utálom, hanem a jelenlegi liverpoolt, vagy még inkább benitezt.
közben meg vérzik a szívem pl fabregasért, mert egy hatalmas zseni, 40 meccsen játszott idén, és a legvége ,az utolsó gól, ahogy cesc rohant babel után, tökéletesen jellemezte az egész évet: az arsenal emberfelettit nyújtott, mégis kifulladt, mégsem nyerhet semmit, a liverpool pedig hozta a szokásos semmit, már decemberben elköszöntek mindenhonnan, szinte csak azért, hogy ez a paprikajancsi babel (aki egyébként több, mint tízmillióba került szerintem) a végén lesprintelhesse az év játékosát, és elődöntőbe lőhesse benitez antikrisztus sátáni hordáit.

rizla 2008.04.09. 18:40:18

de ha a végeredmény nem lenne lehangoló, én sem lennék ennyire letörve: megint bámulhatjuk a szart, megint liverpool-chelsea. és ha igazán pechesek vagyunk, a liverpool megint döntős lesz, ahol megint bénán fognak focizni.
ez a (bajnokságukban) legnagyobbak csatája kellene hogy legyen, mégsem az.

rizla 2008.04.09. 18:41:14

a fener sem odavaló, de a fener tényleg kiscsapat európai mércével nézve. tőlük egy szép sportteljesítmény ez. egyébként nem hinném, hogy ők is feladták volna a bajnokságot a BL-ért.

troy 2008.04.09. 18:42:31


nem hinnéd, vagy ...? nem vitatkozni akarok, csak sztem itt egyszerű unszimpátiáról van szó.

és ahhoz se az etikának, se a szép játéknak semmi köze

rizla 2008.04.09. 18:44:22

nem értem ezt a reakciót. igen, antipatikus a liverpool, és megindokoltam miért. nem azért nem szeretem, mert románok, vagy mert ez a heppem, hanem megvan rá az alapom. ezt fejtettem ki neked.
egy szóval sem írtam, hogy mindenkinek gyűlölnie kell.

troy 2008.04.09. 18:47:08


benitez antikrisztus sátáni hordáit.

úristen! mint a katolikus egyház 1312-ben!

take it easy :)

rizla 2008.04.09. 18:47:46

jaj. nem kell komolyan venned, csak egy jól bejáratott nst-passzust idéztem. take it easy

troy 2008.04.09. 18:49:17



ez így tiszta. antipatikusak.

az okok nekem hajánál fogva előrángatottnak tűnnek, bocs

ismétlem: amíg a szabályok nem tiltják, addig te ezt nem ítélheted pl. etikátlannak

troy 2008.04.09. 18:51:24


:)

toom, csak a betűkön nem látszik, hogy mit mond az embör komolyan.

rizla 2008.04.09. 18:51:41

miért ne ítélhetném? a szabályok azt sem tiltják, hogy nem lehet véleményem.
semmiféle hajánál fogva előráncigálás nincs, csak simán meguntam a liverpoolt a BL-ben, de legjobban a szurkolóikat, akik elalélnak, miközben belőlük is hülyét csinál benitez. persze az okosabbik fele azért számonkérni a bajnoki teljesítményt..

troy 2008.04.09. 18:51:56

na de rizla, ma este kinek drukk?

csak kíváncsi vagyok

rizla 2008.04.09. 18:52:17

*azt sem tiltják, hogy véleményem legyen

troy 2008.04.09. 18:52:54


a szabályokat a csapatoknak kell betartani,
neked lehet véleményed

két külön kategória

rizla 2008.04.09. 18:53:17

barca-schalke: barcának
MU-roma: közömbös. ha a roma nyer, fasza, hatalmas csoda, ha az MU, az sem zavar, legalább lesz egy jól focizó együttes is a döntőben.

rizla 2008.04.09. 18:54:26

ha lehet véleményem, akkor miért írod azt, hogy "nem ítélheted el". azt ítélek el, amit csak akarok bazmeg. ha a tv-ben kell néznem az unalmas szarjukat, amit focinak neveznek, akkor pedig pláne. hiszen néző vagyok, nekem készül.

rizla 2008.04.09. 18:55:11

egyébként félreértés ne essék, nem a joga bonitot hiányolom! csak a gigászok csatáját, amiről ennek a sorozatnak szólnia kéne. a liverpool/benitez ez ellen az elv ellen van a hülyeségeivel.

troy 2008.04.09. 18:55:52


én sajnos ánblokk szeretem az angol focit, szal MU

mondjuk egy olyan szabályt én is hoznék, hogy angol klubcsapat angol embörökből álljon. spanyol meg sapnyolból. etc.

ez a vásárolghatás sok mindent tönkre tesz

Lond · http://lond.blog.hu 2008.04.09. 18:57:21

"Skrtel és Carragher megint észrevehetetlenül nullázták a balszárnyat"
Szerintem ez tévedés, Skrtel kifejezetten észrevehetően volt a mezőny legjobbja, az Arsenal legtöbb támadása rajta akadt el. Egyszer írtátok valami szar meccsre beharangozóként, hogy "az ilyen meccseken szokott Hyypia gólt lőni", hát ez nem egy "ilyen" meccs volt, de az öreg Sami hozta magát, mint már számtalanszor :) Torres gólja zseniális. Csak egy dolgot nem értettem. Ha egy csapat továbbjutásra áll 10 perccel a vége előtt (2-1), akkor miért támad úgy, hogy 4-1 ellen lehet a 16oson befejezni ellene a kontrát??? Mindegy, Babel, és Stevie megmentette a Poolt, irány a döntő :)

ui: Miután a ManUtd 3-0ra verte a Poolt a bajnokságban, azt mondta a HajduBé: Majd Moszkvában visszavágnak. Hát úgy legyen :)

rizla 2008.04.09. 18:57:27

semmit sem tesz tönkre. a tegnapi meccs után nem lehet ember, aki ebben keresi a hibát. fabregas sírt, pedig katalán. mégis úgy harcolt a klubjáért, mintha ott született volna.
teljesen felesleges ebbe belekötni.

troy 2008.04.09. 18:58:36

ha lehet véleményem, akkor miért írod azt, hogy "nem ítélheted el"

félreérthető voltam. nincs értelme elítélni, ha a szabályok engedik.

Asidotus 2008.04.09. 18:59:21

"benitez antikrisztus sátáni hordáit."
Ez jó, ez tetszik. De:
egyesek talán túlreagálják a Liverpool elleni ellenszenvüket. Jó, nem kell őket szeretni, el lehet ítélni a Bl és Pl-ben mutatott hozzáállásukat, de azrét nem felétlenül kellene undorító "hangnemben" írni. Nem a magyar parlamentben vagyunk, hanem egy nagy közös hobbinkról szóló fórumon. Ha valaki így írna a kedvenc Juventusomról, bennem is fölmenne a pumpa, és kedvem lenne orrba verni az illetőt.
(Rizla fent idézett mondata annyira elvetemült, hogy már nem lehet komolyan venni.)
Kéretik mellőzni a sértő, trágár kifejezéseket!

rizla 2008.04.09. 19:00:02

de nem elítélem értsd már meg, a jóízlésem ítéli el, nincs kedvem ezeket a faszokat bámulni, mert BÉNÁK. miért nem vagyok érthető?

troy 2008.04.09. 19:01:41


nem a tegnapi meccsről beszéltem, hanem ánblokk, és magánvélemény. de ebben sem értünk egyet :)

az angol humort szereted?
hátha vmiben egyetértünk?
:)

halareaal 2008.04.09. 19:02:16

? a Poolt lehet utálni, sőt kell is, amíg ezt csinálják. majd ha a bajnokságban mgelelőzik a Chelseat, szórakoztató hétvégéket tudnak ők is teremteni, nem csak a MU és az Arsenal, a BL ből meg megint kiesnek a Benfica ellen, sokkal szimpatikusabbak lesznek. meg amikor több olyan játékosuk lesz, mint mondjuk Xabi Alonso, és nem ilyen Kuyt, Babel féle falábú gépek játszanak majd.
engem is bánt ez a hozzáállás, de az mégjobban, h 1xüen sztem nem odavalók. vagyis nem jobbak, mint az Arsenal, Inter, főleg nem annyival amilyen simán végül átléptek mind2ejükön. ha nem fókuszálnának ennyire a Bl-re, nem tudnának ilyeneneket elérni, mert nem ennyire jók. persze, a helyükben talán én is ezt csinálnám, de ttól még kívülről nem bírom.
az meg külön idegesítő, h a játékuk a BLben se jobb, mint máskor csak eredményesebb, és főleg az, amikor még ezek után a bírók nyernek meg nekik 1-1 párharcot.

troy 2008.04.09. 19:03:23


ááá, értem! és van egy k. jó gyógymód, ami eccerű is. ne bámuld, és ne vitatkozz erről egy ilyen fórumon.
:)

heinrich · http://nst.blog.hu 2008.04.09. 19:06:08

Tulajdonképpen minden zsigeri ösztönöm ellenére kell megvédenem a Liverpool, de inkább Benitezt.

Szétnéz az öltözőben, látja ezeket a sótlan szerelőgépeket, és neki ebből kell csapatot építeni.

A bajnoksághot nagyságrendekkel több pénzt kellene nyomni a csapatba, sőt, az egész arculatot meg kellene változtatni, mert aki bajnok lett az elmúlt éevkben, az mindig támadott, mint a gép (Arsenal, MU, de még a Chelsea is szépen nyomta az elején Duffal meg Robbennel a széleken).

Az amerikai tulajokat csak a profitmaximalizálás érdekli (nem úgy, mint a többi megalomán futballőrült pénzeszsákot) és ez így nekik pont megfelel. A csapat sosem lesz kevésbé népszerűbb a bajnoki produkció miatt, a nagy zsugát meg a BL hozza.

Sok középszerű, de jól összerakott robot hozza a BL indulást, két meccsen meg bárki ellen jók azzal a két zsenivel, akijük van (Gerrard, Torres), a többiek pedig bálnaszívvel küzdenek, így jönnek ki a Hyypia meg Alonso gólok. Beniteznek is meg van kötve a keze

rizla 2008.04.09. 19:07:38

heinrich: ja, gerrard, torres, babel, xabi alonso, mind sótlan szerelőgépek. hagyjuk már.
mellesleg ki hozta ide a játékosokat? Ő. megkapta rá a kurva sok pénzt, és ezeket vette. 4 éve a csapat edzője. ez nem mentség amit felhozol.

heinrich · http://nst.blog.hu 2008.04.09. 19:08:26

Ettől függetlenül, vagy inkább pont ezért, mindenkinek szíve joga utálni a focijukat, én sem szeretem egyáltalán, de mint sportemberek, akik kihozzák a hozzávalókból a maximumot, értékelem őket.

heinrich · http://nst.blog.hu 2008.04.09. 19:13:55

Ezeket vette, mert ez kellett a kitűzött célokhoz. Egyébként nem fair a 4 konstruktív játékossal érvelni, mikor nincs is több a keretben, ennyi pedig egy szezonra kevés.

Hülye lenne odaállni egy-az-egyben bunyózni a jobb csapatokkal, mert rongyá vernék őket. Odasomnak egyet, aztán elszaladnak a sáncok mögé - történelmileg bevált taktika.

rizla 2008.04.09. 19:20:27

egyébként talán nem lenne ennyire gusztustalan, amit benitez művel, ha nem ígérte volna a liverpoolnak, hogy bajnokságot fog velük nyerni. ehhez képest csak a BL érdekli.
azért te is érzed, hogy ez gáz.

Titi120 2008.04.09. 19:21:18

Ja, ma én is hallottam más helyről is, hogy "de azé' a Liverpool jobban megérdemelte a továbbjutást, mint az Arsenal" érvelést.

Hát, csak a tegnapi meccs alapján nézve azt mondom oké, de a két meccs alapján nem merném kijelenteni, sőt ...
Szvsz a Poolnak az Emirates-ben kevesebb köze volt a játékhoz, mint tegnap az Ágyúsoknak az Anfielden.

rizla 2008.04.09. 19:21:59

"Ezeket vette, mert ez kellett a kitűzött célokhoz"

érdekes. az előbb azzal érvelsz, hogy ezekkel csak ilyen célokat lehet kitűzni.
most meg azt mondod, azért vette ezeket, mert ez kell a célokhoz.

akkor most mi volt előbb? a célkitűzés, vagy a körülmények? tyúk, vagy tojás? ne keveredj magaddal ellentmondásba.
egy BL-ben ilyen szépen szerepelő csapatnál, akik azért a PL-ben is rendszeresen első 4ben szerepelnek, meg igenis LEGYEN célnak kitűzve a bajnoki cím. és pláne ne wiganek ellen veszítsék el..

troy 2008.04.09. 19:23:56


rizla, lazíts

ez már nem antipátia, hanem gyűlölet
magaddal szemben is iylen maximalista vagy?

bocsi....

Lond · http://lond.blog.hu 2008.04.09. 19:25:00

halareal: nagyjából azért a te Madridodra is igaz minden amit leírtál (szar játék, mégis eredményesség), mégsem utálod őket. Szerintem a Liverpool egy nézhetetlen szar, főleg a bajnokságban. De attól még ők az ÉN Liverpoolom, és ezért nem fogom utálni őket, még ha szerinted kell is. Real szerinted hányadik lenne az angol bajnokságban? Szerintem csatában a 4. helyért a Poollal meg az Evertonnal.

rizla 2008.04.09. 19:25:36

troy: nem, ez egy vita. amitől láthatólag te rettegsz. nem nekem kellene lazítani.

troy 2008.04.09. 19:29:45


szerintem te butus vagy
:)

a vita az én szememben tényekről szól, nem érzelmektől elferdített tényekről. És mintha te csak a pool hibáit vennéd számításba, az erényeit nem.


te érted már, én miről beszélek?

troy 2008.04.09. 19:32:40

ja, és fasz vagy te.

most látom, hogy ezt bírtad írni pl. Steven Gerrardra.
Ez nálad a vita, ugye?

bag 2008.04.09. 19:35:17

Sziasztok,

Pool drukker vagyok és nagyon büszke rá!
Már a 77-es Bek döntő óta.
Érdekes módon valahogy mi mindig a közelébe vagyunk a többiek meg hát...

szóval mi 31 gólt rúgtunk az idén a BL-ben
a focit gólra játszák
Az arsene-nal a két otthoni meccsén nem tudott ellenünk nyerni
Tegbap mi nyertünk 4-2-re

Miről beszél ez a sok véresszájú észostó Lúzer rizlával az élen he???

rizla : most mondjad a frankót öcsém!!!

troy 2008.04.09. 19:36:26


végre egy pool drukker a poolos postban!
:)

bag 2008.04.09. 19:40:57

igen, az vagyok és már kezdem unni az örök vesztes lúzerek siránkozását és a fröcsögést az ún. szép fociról

troy 2008.04.09. 19:41:30



üdítő volt valóban olvasni soraidat a vénasszonyok kórusa után :)

rizla 2008.04.09. 19:41:37

troy: "a vita az én szememben tényekről szól, nem érzelmektől elferdített tényekről."

szerinted tényekről szól. szerintem (és a magyar értelmező kéziszótár szerint) viszont vélemények, és érvek ütköztetéséről.

mit bírtam beírni gerrardra? idézz.

rizla 2008.04.09. 19:42:35

bag, már megmondtam a frankót, a kedvedért itt van mégegyszer:
"ilyen szurkolói bázissal, meg ennyi pénzzel karöltve. az anfield sem ezt a bánásmódot érdemli.
de tudod mit? nem is a liverpoolt utálom, hanem a jelenlegi liverpoolt, vagy még inkább benitezt.
közben meg vérzik a szívem pl fabregasért, mert egy hatalmas zseni, 40 meccsen játszott idén, és a legvége ,az utolsó gól, ahogy cesc rohant babel után, tökéletesen jellemezte az egész évet: az arsenal emberfelettit nyújtott, mégis kifulladt, mégsem nyerhet semmit, a liverpool pedig hozta a szokásos semmit, már decemberben elköszöntek mindenhonnan, szinte csak azért, hogy ez a paprikajancsi babel (aki egyébként több, mint tízmillióba került szerintem) a végén lesprintelhesse az év játékosát, és elődöntőbe lőhesse benitez antikrisztus sátáni hordáit."

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2008.04.09. 19:44:26

A célkitűzést azért nem érzem teljesen jogosnak, mert nem gondolom, hogy a Manchesternél, Bayern Münchennél, vagy a Barcelonánál valamelyik aktuális edző ne bajnoki címet és BL-t ígérne. Ehhez lépest mindenki nem nyerhet, mert ugyanezt megteszik Liverpoolban, Abramovics irodájában és Madridban is.

troy 2008.04.09. 19:44:49

ja, a vélemény és az érv kategóriába beletartozik a faszozás, bénázás, szánalmasozás, gyűlölködés?

módosítom: intelligens emberek vitáját szeretem

akkor vitatkozzon veled a tóth ottó!
íme az idézet kérésedre:
"de nem elítélem értsd már meg, a jóízlésem ítéli el, nincs kedvem ezeket a faszokat bámulni, mert BÉNÁK. miért nem vagyok érthető?"

rizla 2008.04.09. 19:45:50

jó, szépen kiemeltél két (valójában egy) darab csúnya szót. csak erre vártál.
igazából eddig nem mutattál semmit, csak keresed a beszélgetés fonalát, de nem találod.
nem állunk egy szinten.

bag 2008.04.09. 19:46:03

rizla: aki ilyeneket ír orvosi eset

mindig tedd hozzá szerintem... és csak mosolygunk rajtad és a többi "szakértőn"

rizla 2008.04.09. 19:47:18

pancho: azért abban egyetértünk, hogy az anfield road közönsége többet érdemelne ennél a bajnoki teljesítménynél, nemde? az egy dolog, hogy mindenki nem nyerhet, de ennyire látványosan elszúrni a bajnokságot már a szezon felénél egy ekkora csapatnak, az kínos.

rizla 2008.04.09. 19:48:15

bag: magyar ember vagy, és itt vered a melledet arra, hogy mekkora liverpool-szurkoló vagy. és ezek mind az érveid. holott a büdös franc sem kért meg rá, hogy szurkolj másnak.
és én vagyok orvosi eset. gondolkozz el szépen te kis senki.

troy 2008.04.09. 19:48:32

bag
már kérdeztem rizlát, hogy magával szemben is ilyen maximalista? :)
finoman kifejezve, hogy forduljon orvoshoz

troy 2008.04.09. 19:50:43


bag, sztem hagyd ezt a jóembert, én hagyom

rizla 2008.04.09. 19:51:15

ezaz, fogd meg szépen bag kezét, hátha együtt sikerül legalább egy értelmes, magyar, összetett mondatot összerakni. én szurkolok nektek srácok.

rizla 2008.04.09. 19:51:54

azért kevésbé nyalj látványosan csontig. amikor belefogtak a kommentembe, még csak egyszer csókoltad meg bag seggét.

bag 2008.04.09. 19:52:16

ezek a hatalmas zsenik mért nem tudnak nyerni ???

mert nem azok.

a wigan, derby stb ellen könnyű villogni, de attól még nem zseni, csak egy szánalmas, túledzett és akaratgyenge társaság
ennyi
függöny

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2008.04.09. 19:52:56

okos enged, szamár szenved?!?!

troy 2008.04.09. 19:53:09



úgy sajnállak, tényleg, hogy ennyire sivár vagy

rizla 2008.04.09. 19:53:44

bag: a te érveid kb azon a szinten állnak, hogy "nem én vagyok a hülye, hanem te!", "ha én hülye vagyok, akkor te mi vagy???". nagy király lennél a nagycsopiban.

bag 2008.04.09. 19:54:41

én is
szánalmas...

troy 2008.04.09. 19:56:26



bag, mit tippelsz a MU-Romára?

szeretemafocit 2008.04.09. 19:57:20

Az itt folyó polémiáról csak az jutott eszembe, hogy a pool drukkerek ne csak abban az esetben legyenek logikailag ilyen következetesek, ha csapatuk nyer, azt illetően, hogy kb. mindig az a csapat a jobb, amelyik továbbjut, illetve nyer, a mutatott játék minőségétől illetve pl. a szerencsefaktortól is eltekintve, hanem ha veszít, akkor is. Mert nekem az szemet szúrt, hogy pl. az elmúlt év MU elleni meccsei után egy-két véleményem szerint józan gondolkodású pool drukkert leszámítva a többiek mind ilyen szintű érvekkel huzakodtak elő, mint most az Arsenalosok. Tehát a mázli, a hülye bíró, stb., ismerjük az egyszeri drukker-érvkészletet. Az más kérdés, hogy véleményem szerint egy meccsről szóló vitában nem lehet kizárni az ilyen szempontokat, nekem csak az nem tetszik, hogy míg egyik esetben(nevezetesen ha a Liverpool nyer) sokan az ilyen szempontokat ignorálják, míg ha veszítenek, ők az elsők, akik elég gusztustalan módon belekezdenek a nagybetűs RINYÁBA.

heinrich · http://nst.blog.hu 2008.04.09. 19:58:20

Háromszáz kommentig normális volt a hangnem, mostantól kezd gyerekessé válni a dolog. Reszketve várom, az 'idehívom bátyámot és olyan pofont kapsz tőle, hogy...' kezdetű klasszikust.

Easy, srácok, ilyenkor már illik az esti meccsre hangolódni

bag 2008.04.09. 19:58:49

sima MU győzelem 3-0, CR újra mennybe megy
ismerjük el ma ők a legjobbak

rizla 2008.04.09. 20:00:39

heinrich: te meg ne játszd már el az óvónénit, inkább tedd a dolgokat, mint moderátor. olvasd vissza szépen ki az, aki értelmes véleményt közölt, és ki az aki ezen besértődve elkezdett pattogni (lolka és bolka).

rizla 2008.04.09. 20:01:18

*dolgodat. mindig útban van ez a K

troy 2008.04.09. 20:01:26



igen, ezt elég sokan elismerik, még az ellendruckerek is
ne legyen sima, jó meccset szeretnék:)

Titi120 2008.04.09. 20:01:39

Tudom, hogy ma már üzlet és sok-sok pénz a foci, s ezáltal az eredménycentrikusság egyre nagyobb hangsúlyt kap, de nekem, mint szurkolónak továbbra is játék, sőt, inkább "A játék".

És amit Benítez játszat ezzel a csapattal az A játék elleni bűntett, annak megcsúfolása az én szememben.
Az ilyen inkább menjen sakkozni, ott tényleg csak a cél, a győzelem számít, de a futball számomra nem puszta stratégiai játék, ahol csak a siker kell, bármi áron, ennél ez többet jelent.

Nekem legalábbis ...

troy 2008.04.09. 20:02:53



heinrich, grat a tolószékes beszóláshoz :)

bag 2008.04.09. 20:04:09

de jönnek még a mi utcánkba ők is
Moszkvában még nekünk is sikerülhet
hátha ott nem állítják ki Masch-t...

troy 2008.04.09. 20:04:26

de a futball számomra nem puszta stratégiai játék, ahol csak a siker kell, bármi áron, ennél ez többet jelent.

titi, akkor végképp nem értem, miért nem tetszik a pool :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.09. 20:05:06

Végre nem az Interről megy a vite. Egyelőre. :))

troy 2008.04.09. 20:06:14



:)

jöhetnének a mi utcánkba is már :)

mennyibe kóstálhat egy ilyen BL-döntő jegyestül, utazásostul, ha mondjuk pl. Londonban lenne?

bag 2008.04.09. 20:07:21

Sziasztok,
jó éjt!

Próbálja mindenki megemészteni, hogy a Pool ismét a 4 között van, mégha nem tetszik akkor is .

megyek nézni CR-t

troy 2008.04.09. 20:07:47



Az olasz foci nekem olyan izé
Az angolról szívesebben vitázok :)

Titi120 2008.04.09. 20:08:53

troy
Központozási hiba nálam előforduló dolog, de remélem a mondanivalóm látszik.

troy 2008.04.09. 20:09:54

jó szórakázást mindenkinek!

troy 2008.04.09. 20:14:24


nem a központozás miatt írtam, amit írtam.

anyukám jelenti: jön vöröske! (Rooney) aki a múltkor úgy nézett ki a szakállal, mint egy törp, de remélem, a játéka óriási lesz :)

United82 2008.04.09. 20:20:28

----------VDS
BROWN,RIO,PIQUE,SILVESTRE
OWEN H,CARRICK,ANDERSON
PARK----TEVEZ---GIGGSY

padon:Rooney,Ronaldo,Scholes..

hát nem is tudom mit mondjak:)majd a meccs végén:D

troy 2008.04.09. 20:21:35



Nem Pique van rio helyett? rosszul olvastam vahol?

AndrásPéter7 2008.04.09. 20:34:27

Ahogy mondtam múlt héten:az agyondícsért Arsenal most fricskát kapott az NST-től és a hihetettlenül kifújolt lesajnált,megutált liverpool pedig agyon lett dícsérve....
elgondolkoztató......

rizla 2008.04.09. 20:38:41

andráspéter7: mióta köztudott volt a sorsolás, azóta azt mondtam, hogy a liverpool továbbjut. igazam lett. és mégsem szeretem. akkor ezzel mit kezdesz?

heinrich · http://nst.blog.hu 2008.04.09. 20:41:09

A két posztot más-más írta (_benito&jomagam), ennyiben különbözik a véleményünk.

Amúgy a Liverpool csak elismerve van, véletlenül sem agyondicsérve, az Arsenalon meg mit lehetne most hozsannázni, mikor három meccsen képtelenek nyerni Benitez ellen.

Romanista 2008.04.09. 20:52:09

5 perc és a nagy fantasztikus álmok színházába csak a Roma drukkerekek lehet hallani. nekem ennyi elég. menjetek tovább és nyerjetek satöbbi

Count Adyn 2008.04.09. 21:32:18

"0-0, de lehetne ez fordítva is" ez fájt:DDD

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.09. 21:37:35

Fú jó kis ,meccs. :) Azért taddei utolsó percbeni visszarángatásáért ejnye bejnyét kapott, míg materazzi pirosat. :))
A 11es meg előben az volt, 1 isméltlés az, hátulról lassítva(bíró szemszögből) nem. De akkor is 2-1 az igen. :))

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2008.04.09. 21:37:52

ez a Manchester tarcsi elég gyengén használja ki a helyzeteit.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.09. 21:38:42

Az első 25 percben hátunkkal vertük a hálót Doni mentett meg minket aztán följöttünk a kihagyott tizi uán már mi voltunk a jobbak. A tizi nem volt jogos, de azért fájt, ahogy De Rossi fölé rúgta.

Forza Roma, Forza Lupi!

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.09. 21:47:41

Hát hátulról nézve nem volt, de oldalról nézve akárhányszor is látom, nem tudom eldönteni, hogy mancini lábával együtt rúgta-e el a labdát.

drosiii 2008.04.09. 21:51:10

Köszönöm, hogy a roma drukkerek is elismerik, hogy nem volt 11-es. Eleg latvanyos meccs eddigel a helyzetkihasznalasok ellenere is.
MU szurkolotabor magahoz kepest egyre jobb.. lassan utolerik az anfield-ieket. kellett a multkori SAF beszolas hozza.
eleg felelmetes, hogy a multkori kezdohoz kepest 5 helyen lett valtoztatva, es igy is elkalapolhatnank a romat.
tovabbi jo szurkolast, es sok sikert a romanak a scudetto-ert.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.09. 21:54:48

A bírót elnézve, amit az Interrel csinált, gondolom, Liverpool drukker, és a Romat akarja továbbnyomni, mert őt könnyebb ellennek véli liverpool számára. :))

Romanista 2008.04.09. 22:12:37

Adyn: "általános becsúszások" ez most volt a fordított null-null azért tényleg ütött.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.09. 22:45:08

Nem tehetünk mást csak gratulálhatunk a Unitednek! Hihetetlen jó csapat ellen estünk ki és érzésem szerint bárki más ellen továbbjuthatunk volna, de ezen már kár keseregni. 1-0 után hihetlen védekezést mutatott a United, ezt látva még Capello is csettinhetett. Mi becsületesen helyt álltunk, de a párharc már az Olimpicoban elveszett! (kicsit fájt , hogy mé tiziből sem tudtunk gólt löni, az se zavart volna, hogy nem volt jogos.). Sebaj, jövünk jövőre is. Most meg arccal az olaszfornt felé, vasárnap kükemény meccs vár minket Udinében, szerdán meg Olasz Kupa elődöntő a Catania ellen!

drossiii, a szurkolást tekintve le kell, hogy keserítselek a Romanisták az Old Traffordon is legyőzték a United szurkereket. Amikor a 80. percben rázendítettek a Roma, Roma, Romára én is dalra fakadtam.

Romanista 2008.04.09. 22:45:16

Remélem hallottátok a Grazie Romát!!! én is ennyit mondanék:

uk.youtube.com/watch?v=amU0_ciP6ag&feature=related
uk.youtube.com/watch?v=mXVFbVtkopg


a Manchester pedig nyerjen BL-t, megérdemlik, főleg a bennmoaradottakat tekintve.

drosiii 2008.04.09. 22:55:09

popp, barmelyik stadionban kepesek felulkerekedni a vendeg szurkolok. csupan azt mondtam, hogy a MU szurkoloi onmagukhoz kepest teljesitettek tul.

drdugo 2008.04.09. 22:55:56

Éreztem, hogy De Rossi fölé fogja bombázni. Annyira látszott rajta, hogy nincs megfelelő idegállapotban...
Mancininek kellett volna lőnie.

MUfanatic 2008.04.09. 22:58:54

Félek a Barcától, akár miylen szarok!
Grat a Romanak, remélem behúzzák a scudettot!

a5 2008.04.09. 23:02:30

aki követte a bl-t az utóbbi években pontosan tudja hogy jónéhány sima párharcot buktunk el azért mert nem tudtunk taktikusan játszani. most ez is megvan, és lehet hogy elfogult vagyok de még igy is mi játszuk messze a legszebb focit a bentmaradt négyesben (a barcát is beleértve, legalábbis az idei barcát). szóval senki nem szólhat egy szót sem hogy bejutottunk... a Romásoknak gratula, tisztesen helytálltak, pechjük is volt, kicsit úgy éreztem hogy tartanak tőlünk, de több rosszat nem tudok róluk mondani. a kommentátor roma-mániája viszont egész egyszerűen felháboritó volt... méltatlan a meccshez.

drosiii 2008.04.09. 23:03:00

gyerekek, Index melyik meccset nézte?
"A hazaiak ziccerek sorát hagyták ki, de a kontrákból, mivel a középpályák teljesen eltűntek, a Roma is veszélyes volt. Sőt, simán gólt rúghattak volna, ha a Mancini megrúgásáért helyesen megítélt büntetőt De Rossi nem lövi egy méterrel a léc fölé. "

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.09. 23:04:03

Romanista ez az Inno Roma, vagy Roma, Roma, Roma! A Grazie Roma más, az a győzelmek után szokott fölcsendülni az Olimpicoban. Ha győzünk a hétvégén belinekelem :)!

Romanista 2008.04.09. 23:06:34

hoppá,ez egy kis csúszás volt (rohadt búcsúztató sörök), de várom a linket hétvégén... :)

BruceWayne 2008.04.09. 23:07:25

kiváncsi vagyok totti mit szólt a 11-es után.... kár érte, jót tett volna a meccsnek ha bemegy, amúgy brown becsúszva a labdát tolta el, utána a másik lábával kétszer is belerúgott Mancinibe, mondjuk ő is homorított, de már mindegy. a továbbjutás az első meccsen dőlt el rooney góljával...

Barca milyen volt?

drosiii 2008.04.09. 23:07:49

origo sem rossz:
"A 29. percben felgyorsultak az események a MU kapuja előtt, Van der Sar kiöklözte Vucinic kísérletét, aztán Mancini tolta meg a labdát Brown mellett, aki becsúszva próbált szerelni, de sem a labdát, sem a brazil lábát nem találta el, persze Mancini dobta magát, Övrebő pedig büntetőt ítélt. "

halareaal 2008.04.09. 23:11:30

"halareal: nagyjából azért a te Madridodra is igaz minden amit leírtál (szar játék, mégis eredményesség), mégsem utálod őket. Szerintem a Liverpool egy nézhetetlen szar, főleg a bajnokságban. De attól még ők az ÉN Liverpoolom, és ezért nem fogom utálni őket, még ha szerinted kell is. Real szerinted hányadik lenne az angol bajnokságban? Szerintem csatában a 4. helyért a Poollal meg az Evertonnal."
a Real finoman szólva sem koncentrált annyira a BL-re mint a Pool. az alapvető különbség pedig az, hogy amikor a Real szarul játszik, akkor ki is esik a BLből (néha még akkoris, amikor nem), és nem mákolja tovább magát, vagy nem juttatják tovább a bírók. amúgy nyilván az a csapat, amelyik a sérülések elkerüléséig olyan erős volt, kifejezetten jó és eredményes játékot mutatott, valamint a szar meccseit is sokszor hozta, ugyanúgy versenyben lenne bármely más csapatokkal is. de az ilyen Pool meg Everton félékkel a bajnoki rendszerben nem is említhetők egy lapon. amugy eleve fatális baromság amit írtál, mert ha egy spanyol csapatot bedobunk az PLbe, nyilván nem nyeri meg azt, mint ahogy az angol topcsapatok sem tudnák megnyerni a la ligát.
"igaz minden amit leírtál (szar játék..." vagy csak februárban láttál Real meccset, vagy egyáltalán nem. különben nem írnál faszságokat.

rizla 2008.04.09. 23:14:27

hát a jelenlegi real szerintem sem lenne sehol a PL-ben. a barca meg egyenesen az UEFA-kupáért küzdene.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.09. 23:14:43

Srácok, a Barca-MU párharcot ki kezdi otthon? Egyébként a Bl-ben most már a Barcának drukkolok.

rizla 2008.04.09. 23:15:43

popp: a barca kezdi otthon. úgyhogy szurkolhatsz is, de inkább imádkozz.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.09. 23:17:19

A jelenlegi formák mellett , akkor ez is az Unitednek kedvez!

drosiii 2008.04.09. 23:18:33

popp, akkor most a szep foci ellen szurkolsz? :P

halareaal 2008.04.09. 23:20:38

amúgy sztem ezen a szinten elég gáz, amit De Rossi produkált a büntetőnél. a kommentátoron ott haltam meg hyelben, amikor kijelentette, a MU a legolaszabb csapat. amúgy ezt már a múltkor is hallottam, de nem értem. a leggyilkosabb támadófocit játszó csapat jelenleg a világon. vagy ennyire megváltozott az olaszos közhely?

halareaal 2008.04.09. 23:24:35

a MU meg olyan magasan van, míg a Barcát talán nem is gondolják komoly esélyesnek, ez az a helyzet, amiből a Barca játékosaival meg lehetne verni a MU-t. sztem viszont Ronaldinho és Messi hiányát nem bírja el a csapat, és simán kiesik.

BruceWayne 2008.04.09. 23:25:55

halareaal: gondolom arra értette hogy ezen a 2 meccsen baromira bebiztosított csapattal álltak fel 4-5 védekező kp-val, mondjuk ettől még nem voltak pont olaszosak...

Barca-Mu komoly lesz, csak remélni tudom hogy felszívja magát az összes Barca játékos és kurvára odateszi magát... a Nou Camp a legnagyobb pálya, ezt még 6 védekező kp-al se fogja tudni levédekezni a Mu... Henry meg a Mu-arsenal meccsek emlékétől megilletődve ver egy duplát a két meccsen.... Hajrá Barca!

rizla 2008.04.09. 23:26:08

halareal:
1. ronaldinho hogy játszik-e vagy sem, az idén nem oszt, nem szoroz. összesen 2 jó meccse volt kb.
2. messi játszani fog, felépül addigra. illetve már felépült, csak még nem meccsképes.

drosiii 2008.04.09. 23:28:37

jo hir, h amennyire verheto a MU vedelem, ketszer annyira a Barca-e :)

BruceWayne 2008.04.09. 23:32:12

2008-03-09: A fiatal támadó a Celtic elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen szenvedett izomszakadást a bal lábában, és várhatóan négy-hat hétig nem léphet pályára.
Semi-finals: 22 - 23 April 200829 - 30 April 2008

elvileg ki is jön... elférne a kezdőben, ügyes gyerek ez a Bojan de a kipattanó labdák jobbról való bepofozásán kívül (per meccs) nem sok vizet zavar... 2. félidőkben nagyon el van tűnve, meccseket eldönteni még fiatal

rizla 2008.04.09. 23:34:08

ezúttal a 2. félidőre kelt csak igazán életre krkic, miután az elsőt végigbénázta. jóformán az egyetlen használható játékos volt elől. nem csoda, hogy amikor rijkaard tényleg elég érthetetlenül lecserélte, a nou camp egy emberként kezdte elküldeni rijkaardot a halál faszára.

BruceWayne 2008.04.09. 23:35:45

de ha van Messi akkor padozik gondolom Eto'o Henry Iniesta Touré Xavi alap. gondok inkább a védelemmel lehetnek

rizla 2008.04.09. 23:40:20

mi? ki padozik akkor? nem értem a mondatot.
egyébként nem csak a védelemmel vannak gondok, hanem kb mindennel. papíron a keretbe nem lehet belekötni sehol.

BruceWayne 2008.04.09. 23:48:21

ja egy vessző befért volna :-)
úgy értem ha van Messi akkor bojan csere.

amúgy Thuram egy MU ellen nem megoldás, a jobbszél is fing (zamrottával az élen), a középpályából most többet nem nagyon lehet kihozni....

drdugo 2008.04.09. 23:53:01

www.gazzetta.it/Fotogallery/Tagliate/2008/04_Aprile/09/Man/16.JPG

nem szabad így rúgni a tizit Daniele...

a fotón is látszik: erőből, dühből bikázta. nem kellett volna... :(

rizla 2008.04.09. 23:54:05

thuram nem megoldás egy MU ellen (bár még mindig jó az öreg), egy marquez-milito védőpáros viszont simán képes olyan jó (vagy olyan rossz) lenni, mint egy puyol-milito. a jobbszél sem feltétlenül fing, zambrottának azért vannak jó meccsei is, ha összekapja magát.
bojan valószínűleg csere lesz, bár ki tudja, henryt nyugodtan ki lehetne rakni krkic javára. akkor viszont eto'o-nak kéne szopnia a szélen, amit nézni is rossz.
a középpályán a legfőbb gáz, hogy touré sérülten játszik (és ma sem pihent, baszki, de miért nem?), deco gyakorlatilag befejezte barcelonában, edmilson meg egy használhatatlan ember.

rizla 2008.04.09. 23:55:06

...aminek következtében xavi meg iniesta holtfáradt, ráadásul fásultak. tragédia ez a szezon a barcának.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.09. 23:56:06

Egyébként, _benito szinte megjövendölte ezt a tizenegyest legutóbbi postjában

rexford 2008.04.09. 23:59:57

Na, milyenek voltak a mai meccsek, skacok? Mindenki megérdemelte a továbbjutást?
Remélem, az ínyencek jól szórakoztak.

BruceWayne 2008.04.10. 00:02:06

bazzeg Beckham fut neki így a szabadrúgásnak 30-ról :-)

+ milyen világ már az ahol egy Puzsol-ban se lehet bízni.... Henry jó lesz érzem, bár azt nem tudom melyik poszton. a highbury 70 méter hosszú gyepén megkapta a balszélen, lerohanta a védőket aztán kifordított lábfejjel a hosszúba belsőzött... így lőtt vagy 100 gólt angliában :-) de a barcában nagyon lelassult, Frank meg valószínüleg most se tudja így április tájékán hogy mit akar vele játszatni (azokról a magánéleti fasságokról amik Henryvel kapcsolatban megjelentek nem tudom mennyi igaz)... szóval ez lesz az ő (2) meccse remélem

BruceWayne 2008.04.10. 00:02:59

rexford: a pool nem "játszott" (tripla idézőjel) szóval nyugodtan telt az este

rexford 2008.04.10. 00:04:41

Szóval szarok. Jól van akkor, megnyugodhatok, hogy nem maradtam le semmiről.

rexford 2008.04.10. 00:06:42

Látom, Kriszti nem is játszott. Van ennek a Fergusonnak stílusérzéke.

BruceWayne 2008.04.10. 00:10:12

ha jól tudom ez lesz az első Barca-MU párharc az egyenes kieséses rendszerben a csoportkör bevetése óta. érett már. a 98-as dupla 3-3 nem semmi volt... én mindig azokat a párharcokat párom amik még kieséses szakaszban nem voltak (Arsenal-Milan, Barca-MU, Milan-Chelsea, Inter-Real, Chelsea-Real....). a real-bayernekkel mindig tele volt a tököm, most sokan így vannak a Chelsea-poollal

BruceWayne 2008.04.10. 00:11:27

azért nekem nem lett volna pofám Riót 45 percnél tovább rohasztani a gyepen... szegény mikor meglátta hogy a 3. cserénél se ő megy le, volt egy feje...

BruceWayne 2008.04.10. 00:15:59

ráadásul hétvégén MU-arsenal (remélhetőleg döntetlennel). amúgy jó nagy tírpák volt aki kitalálta hogy 4 bl meccs legyen áprilisban....

ferenck · http://agens.blog.hu/ 2008.04.10. 01:48:32

ugy h maradt 3 angol csapat+ a barca,es legyen akarmilyen rossz formaban is a barca,innentol kezdve az egyetemes futball erdeke,h a barca nyerje meg a bl-t. minden mas a futball szemenkopese,megcsufolasa lenne. neh mar a lelketlen,pokhendi pl-es sztarok es futballjuk legyen a kovetendo pelda. egyetlen kivetel az arsenal a pl-ben (mert ott szerencsere nincs egyetlen botlabu angol sem),de ok sajnos elbuktak. ezt nem barca-szurkolokent,hanem a futballt szereto es annak jovojet felto emberkent mondom.

szferi 2008.04.10. 07:31:55

kösz ferenck, ilyen szórakoztató hülyeséget régen írt le itt valaki :)

szferi 2008.04.10. 07:37:07

hogy a pool lelketlen lenne, vagy a mu nem játszik szép focit? ugyan már. Sőt, a kifejezetten lelketlenül játszó barca tűnik egy nagy rakás szarnak, edzőstül. kinek lenne jó, ha egy ilyen alulmotivált, focizni nem hajlandó, kényesdkedő társaság nyerné a BL-t?

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2008.04.10. 07:38:24

Kriszti majd lenyilatkozza, hogy amikor elkezdett melegíteni a Roma játékosai odamentek hozzá könyörögni, hogy ne állj be:)

szferi 2008.04.10. 08:10:57

Lehet hogy jóban van velük, Rómába is átruccan néha kurvázni :)

emre 2008.04.10. 11:44:47

jééé, a cikkíró látta a meccset... a helyieknek sok tanulnivalója van még a "mamától"...

index.hu/sport/foci/arsw0409/

ferenck · http://agens.blog.hu/ 2008.04.10. 12:26:10

szferi,gondolom te is azok koze az angolfutball-rajongok koze tartozol,akik a valogatottjukat is minden torna elott nagy eselyesnek kialtjak ki. mar amelyikre kijutnak egyaltalan. na igy fogtok iden is csalodni. mint tavaly,amikor ment a nagy melldongetes,aztan a milan kimeletlenul lealazta a pl nagyjait.

drosiii 2008.04.10. 15:40:01

ferenck erre inkabb nem is reagalok, mert par post utan beirod majd, h vicceltel :)

szferi 2008.04.10. 20:30:49

azt fejtsd ki még egyszer hogy miért tünt neked lelketlennek a pool, és miért lelkes a barca. valami okosságot, plíííz!
süti beállítások módosítása