Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - Serie A, 31. forduló

2008.03.28. 10:40 _benito

Ez egy nagyon durva kis forduló lesz! Az üldöző szerepét terrierszerű határozottsággal alakító Roma a pontjait visszakapó, s ettől csak még tovább tüzelt Cagliarihoz utazik, ráadásul De Rossi és Perrotta nélkül lesz kénytelen szembenézni a kőkemény szardíniaiakkal. A Menekülő Embernek, az Internek vagy nagyon könnyű dolga lesz, vagy nagyon nehéz, ez elsősorban a Lazión múlik, hogy mennyire méltóztatnak komolyan venni a Nerazzuri elleni meccset. Tudjuk, hogy kifejezetten jó viszonyt ápolnak, ráadásul a rómaiak igen goromba sorozat közepén vannak (Udinese, Roma, Fiorentina és most ugye Inter), mégsem gondoljuk, hogy lefeküdnének, hacsak…. De erről bővebben majd alább.
A Viola Udinében próbálja megtartani a Milannal szemben meglévő előnyét, a Rossoneri pedig az Atalantát fogadja és veri meg kínkeservesen, miközben a Juve az életéért küzdő Parmával meccsel. A kirúgott, majd visszahívott Colantuono első meccsén szomszédolni megy a Palermóval Nápolyba, a kiesőjelöltek közül pedig az Empoli és a Livorno pumpálhatja magát a szokásosnál nagyobb erőfeszítésre, ők ugyanis otthon játszanak és győzniük kell, a Reggina viszont ha kikap Genovában (márpedig…), akkor talán egy kiesőnk már meg is lesz. Hajtás után tippelgetünk, és erre buzdítunk benneteket is, Gabez trónja puccsra vár!

Lazio – Inter 0-2
Péntek reggeli összeesküvés-elméletünk jelentkezik. Az Internek rohadtul kell most a győzelem, hiszen az eltiltásokkal sújtott Roma igen rázós szardíniai túrára indul, így akár a Nerazzuri ismét le is szakíthatná magáról a farkasokat, de jelenlegi állapotában egyáltalán nem biztos, hogy esélyesként érkezne az Olimpicóba. Pedig győzni most muszáj lenne! A helyzet megoldása annyira triviális, hogy szinte kiveri az ember szemét, és bár végsőkig hiszünk az érintett csapatok sportszerűségében és eszünkbe sem jut megvádolni őket semmivel, azért megemlítjük, hogy a kupa elődöntőjében a két csapat egymás ellen játszik majd. Az Intert csak annyira érdekli a Copa Italia, hogy egyel több plecsnit ragaszthat jövőre a mezére, ha megnyeri (tavaly a döntőben a Roma igen ronda elbánásban részesítette őket és Tottiék idén is ott vannak a négy között) miközben a Lazio számára egyedül a kupa adhatja meg az európai belépőt, hiszen bajos lenne akkora hajrát indítaniuk, hogy a 10 ponttal előttük tanyázó Udinesét befogják. Tegyük mellé, hogy a két csapat kifejezetten jó viszony ápol egymással, nem is írjuk le már többször, miként fütyülték ki saját  szurkolóik a Laziót, miután az utolsó fordulóban le merészelték győzni az Intert, a Juvénak lökve ezzel a Nerazzuri biztosnak vélt bajnoki címét.
Na, de csináljunk inkább úgy, mintha ez csak egy holdkóros, paranoiás elme szüleménye volna és készüljünk úgy, ahogy illik: dőljön el a pályán, ki mit nyer! Nos, ez esetben nem vagyunk nyugodtak az Inter diadalmenetét illetően, Cambiasso játéka kérdéses, pedig a Materazzi-Rivas kettős elé (még inkább, ha Burdisso kezd Matrix mellett) igencsak kell egy jó szűrő, sőt, ha lehet, inkább kettő, hiszen a Lazio várhatóan visszatér a háromcsatáros formációhoz, a Pandev - Rocchi, Bianchi hármas pedig egy a fentinél sokkal jobb védelmet is képes zavarba hozni. Ráadásul kellemetlen hírek érkeztek Svédországból is, ahol az Ibrahimovicsot vizsgáló orvosok kijelentették, hogy műteni ugyan nem kell a csatárt, de pihenésre lenne szüksége. Ennek ellenére a hírek szerint kezdetni fogják, méghozzá ezúttal Crespo párjaként, hiszen Cruz egyrészt eltiltott, másrészt sehol nincs őszi önmagához képest. A Laziónak is van eltiltottja, Mutarelli múlt héten két perc alatt pirult ki, így Gaby Mudingay ölheti halomra helyette az Inter támadóit, bár a Gazzetta a Dabo-Ledesma-Behrami fedezetsort véli a legvalószínűbbnek. Jimenezre kell az ember és véleményünk szerint Mudingay gondosabban lenne képes élve boncolni a fiatal irányítót, de ez legyen Rossi gondja.
A Lazio az elmúlt fordulókban rangadók egész során esett át, és bár múlt héten kikapott a Fiorentinától, előtte a derbin a Romát verte, és elhozott egy-egy pontot a Milan és az Udinese otthonából is, úgyhogy igazából azt kell mondanunk, elég jó formában vannak – legalábbis elöl. Már biztosan bennmaradnak, viszont a nemzetközi kupahelyek is elérhetetlen távolságban vannak, és mivel a derbit már letudták, számukra igazából már csak két fontos meccset tartogat a szezon: az Inter elleni Copa Italia elődöntőket. A döntő nem számít, csak akkor, ha valamilyen csoda folytán a Catania lenne az ellenfél.
Az Inter ezzel szemben a legutóbbi hét meccsén összesen kilenc pontot bírt összekaparni, ennek is köszönhető, hogy az időközben szintén bukó Roma négy pontra feljött mögéjük. A korábban is említett belső feszültségek mellett komoly formaingadozás tépázza a Nerazzuri önbizalmát, ráadásul lazításnak helye nincs, jövő héten kék-fekete rangadó Bergamóban, utána jön a Fiorentina, majd a kiesőjelöltek közé még befér egy Milan elleni idegenbeli derbi is. Huhh…

Cagliari – Roma 1-2
Szoros lesz, mint az S-es koton! Az eltiltottak hiányában Spalletti egyszerű taktikát választ a várhatóan berzerker-üzemmódba kapcsoló Cagliari ellen: nem adja oda nekik a labdát. Perrotta általában a védekezésből is kiveszi a részét, a helyén szerepet kapó Giuly viszont utoljára 12 évesen szerelt le valakit, úgyhogy muszáj lesz nagyon odatennie magát a némi adósságot felhalmozó Tottinak is.

Udinese – Fiorentina 1-0
A Viola már az UEFA-kupában esedékes feladataira gondol, az Udinese pedig reménykedik, hogy jövőre majd nekik is hasonló gondjaik lesznek ilyentájt. Azt viszont nem szeretnék, ha nekik kellene nélkülözniük két legjobbjukat, a Fiorentina ugyanis az eltiltott Liverani-Mutu páros nélkül veszi fel a harcot a Friuliban.

Juventus – Parma 2-0
A hazaiaknál minden oké, már csak végig kell evickélni a szezonon úgy, hogy az öt, illetve kilenc pont távolságra lévő Fiorentina-Milan párosból maximum az egyik előzze meg őket – vagy még inkább egyik se! A Parma viszont rohadt nagy szarban van, a hátralévő meccseit javarészt nagycsapatok és hozzá hasonlóan nehéz helyzetben lévő gárdák ellen játssza. Lucarelli ráadásul eltiltott, szóval az első egyből kuka…

Milan – Atalanta 1-1
Nincs Kaká és állítólag Pirlo sem lesz, ez pedig sok mindent jelent a Milannak, de jót igen keveset. Seedorf veszi kézbe a pálcát, és varázsol, ha minden igaz, elöl pedig a tini-szakasz igyekszik szelet vetni a vendégek kapuja előtt (a két csatár együtt is kevesebb tavaszt látott, mint Maldini egyedül), de az Atalanta szokásától eltérően nem nyert otthon és így most idegenben sem kaphat ki.

Napoli – Palermo 1-2
Hinnünk kell a Colantuono-varázsban. Bátor tipp, de talán annyira mégsem, ha felidézzük, hogy néhány fordulóval ezelőtt például az Empoli (jelenleg tökutolsó) távozott győztesen Nápolyból. A Napoli egyébként is igen rapszodikus, a rózsaszíneknek pedig ez most sokkal jobban kell – a látszat miatt, legalább!

Catania – Torino 2-1
A kiesési zóna tetején tanyázó két csapat a forduló után ugyanannyi ponttal áll majd, ami egyébként valószínűleg mindkettőjüknek elég lesz a bennmaradáshoz. A Catania ráadásul szintén érintett a kupában is, és egy esetleges Roma elleni bravúr nemzetközi szereplést érhet az Elefántoknak. Ennek jegyében illik leverni a harmatos Torinót.

Empoli – Sampdoria 1-1
Szabadesés az egyik, remek tavaszi feltámadás a másik oldalon. A hazaiak kifejezetten kiesőnek tűnnek (nem csak tökutolsó helyük miatt), de még ők is megütköznek közvetlen vetélytársaikkal. A Samp tavasszal néha már idegenben is előhozza szebbik arcát, ráadásul jövő héten visszatérhet Cassano is. Most még viszont nem játszik, úgyhogy ez ikszes.

Livorno – Siena 1-1
A hazaiaknak az ilyen meccseket kellene behúzniuk, mert később sem a Roma, sem a Milan, sem a Samp ellen nem ők lesznek az esélyesek. A Siena keményen megharcolt idén azért, hogy relatíve biztonságos távolságból szemlélhesse a hátsó fertály tusakodását, de végzetes hiba lenne hátradőlniük. Nem fognak, Big Mac egyenlít!

Genoa – Reggina 2-1
A vendégek ugyan csak egyet veszítettek el legutóbbi öt meccsükből, de a következő négy meccsükön (Fio, Samp, Milan) nem lenne szabad kikapniuk, hogy életben tartsák meglehetősen szerény reményeiket. Most például megrakja őket a gólkirályi címre hajtó Borriello által erősen tolt Genoa, hiába nincs már nekik miért hajtani.

Na, akkor most hallgatunk benneteket

141 komment

Címkék: olasz üveggömb serie a

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr23400313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZenZo 2008.03.28. 14:59:04

Hát igazából persze majd JM önéletrajzi könyvéből tudhatjuk meg max, hogy mi is volt távozásának oka, de Seva (mert gondolom rá gondoltál) csak 1 csepp volt a pohárban. Abra-t igazából az zavarta többek közt szerintem, hogy nem ő, hanem José képe forrt össze a Chelseavel. A klub, amit megvett, nem róla szólt, hanem egy edzőről, akit kinevezett. Grant volt az utolsó csepp a pohárban. Én sajnáltam anno, mert minden negatív tulajdonsága ellenére én kedveltem a portugált, és a játékstílusát is. Nem kifejezetten látványos, de legalább eredményes.

BruceWayne 2008.03.28. 15:01:54

első 2 szezonban látványos is volt

paráznabillegető 2008.03.28. 15:05:41

lazio-inter: 1-1
cagliari-roma: 1-3
udinese-fiorentina: 0-1
juventus-parma: 2-1
milan-atalanta: 1-1
napoli-palermo: 1-0
catania-torino: 2-0
empoli-sampdoria: 0-2
livorno-siena: 0-2
genoa-reggina: 0-0

sh4d0w 2008.03.28. 15:15:33

Én csak egy meccsre tippelek:

Milan - Atalanta 4-2

Calogero 2008.03.28. 15:16:22

lazio-inter 1-3
cagliari-roma 1-3
udinese-fiorentina 2-1
juventus-parma 1-1
milan-atalanta 2-0
napoli-palermo 2-1
catania-torino 2-1
empoli-sampdoria 0-0
livorno-siena 3-0
genoa-reggina 2-1

hzf · http://tummtumm.blogspot.com/ 2008.03.28. 15:17:22

lazio-inter: 0-2
cagliari-roma: 0-1
udinese-fiorentina: 1-0
juventus-parma: 2-2
milan-atalanta: 1-0
napoli-palermo: 0-0
catania-torino: 1-1
empoli-sampdoria: 1-1
livorno-siena: 1-3
genoa-reggina: 0-1

bzola 2008.03.28. 15:21:12

benito, szerintem akkor a roma lett a bajnok, nem a juventus, és ezért nem tetszett a lazio szurkolóknak az inter-verés

the real 2008.03.28. 15:31:40

bzola, rosszul emlékszel.
Amúgy annyira nyilvánvalónak tűnik ez az Inter-győzelem, hogy már kezdek benne kételkezdni :)

hzf · http://tummtumm.blogspot.com/ 2008.03.28. 15:31:56

bzola!
2001-02es szezonban:
az egy 4-2es meccs volt rómában és ha az inter nyert volna akkor ők a bajnokok így a vége ez lett:
1. juve 71
2. roma 70
3. inter 69

popp · http://koncertblog.com/ 2008.03.28. 15:36:45

OFF. a női kézi olimpiai selejtezőn 9-cel megcsaptuk alengyeleket, úgy, hogy 45. percig szoros volt, azátn aláztunk! Szép volt csajok!

AndrásPéter7 2008.03.28. 15:46:40

"a Rossoneri pedig az Atalantát fogadja és veri meg kínkeservesen"

hát ehez képest a tippetek 1-1.....

drdugo 2008.03.28. 15:49:47

Tuti hogy megverjük otthon az Atalantát. Nyugodtan tehet mindenki hazai győzelmet. :D
Nem létezik hogy ezt most ne húzza be a Milan.
Kaká már Torinoban is hiányzott, de jól megvoltunk nélküle. Seedorf szerencsére jó napot fogott ki.
Pirlo hiánya sem biztos, hogy most akkora hátrány, tekintve hogy hetek óta teljesen formán kívül tévelyeg az ember. :/
Gila is jó volt Torinóban. Ha a Pato, Seedorf, Gila hármas átmenti a torinói formáját, akkor simán nyerünk.

Lazio-Inter: 1-1
Cagliari-Roma:0-2
Udinese-Fiorentina: 2-2
Juventus-Parma: 2-0
Milan-Atalanta: 3-1
Napoli-Palermo: 1-1
Catania-Torino: 1-1
Empoli-Sampdoria: 2-2
Livorno-Siena: 2-1
Genoa-Reggina: 1-0

zoliie777 2008.03.28. 15:51:17

Az Atalanta idegenbe kurva gyenge még gólt is alig rúg. Úgyhogy a 4-2es Sh4d0w jóslat nekem erős egy kicsit de majd meglátjuk. Én 2,5-nél kevesebb gólra fogadtam.

zoliie777 2008.03.28. 15:54:02

off:
Mindjárt ismétlik Durica öngólját a sport2-n

madan 2008.03.28. 16:00:30

Szerintem a csapattársai valóban utálják, ezt nem lehet egy sör mellett elfelejteni

Ramon Serrano 2008.03.28. 16:07:16

Durica ugy megihletett, hogy majdnem egy teljesen hasonlo ongolt rugtam tegnap este, igaz akciobol. Szerencsere a kapusunk egy parades mozdulattal vedett.

Remelem ezert nem leszek orokre kimoderalva :).

Count Adyn 2008.03.28. 16:20:27

Az Atalanta sormintája hogy áll?:D Verés jön nekik nem?:D

VGL 2008.03.28. 16:26:35

Lazio-Inter 1-2, csak, hogy szorosnak tűnjön
Cagliari-Roma 1-2, mert szoros is lesz
Udinese-Fiorentina 1-1
Juventus-Parma 2-1
Milan-Atalanta 1-0
Napoli-Palermo 1-1
Catania-Torino 0-0
Empoli-Sampdoria 1-1
Livorno-Siena 1-1
Genoa-Reggina 1-0

Atyus 2008.03.28. 17:09:38

Lazio-Inter 1-0
Cagliari-Roma 0-2,
Udinese-Fiorentina 0-1
Juventus-Parma 2-0
Milan-Atalanta 0-2
Napoli-Palermo 1-0
Catania-Torino 2-0
Empoli-Sampdoria 1-3
Livorno-Siena 2-0
Genoa-Reggina 1-0

drani 2008.03.28. 17:55:13

Én is remélem, hogy nyer a milan, de annyi tuti meccset bukott már el ebben a szezonban...
A legfájóbb a Parma elleni volt

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.03.28. 18:31:47

Lazio-Inter 1-2 (pedig, tényleg nem akarom, hogy így legyen. De így lesz! :(
Cagliari-Roma 1-1,
Udinese-Fiorentina 0-0
Juventus-Parma 2-1
Milan-Atalanta 3-1
Napoli-Palermo 1-1
Catania-Torino 1-2
Empoli-Sampdoria 1-2
Livorno-Siena 2-0
Genoa-Reggina 2-0

Oarbeaskoa 2008.03.28. 18:45:22

Lazio-Inter 2-0 Cagliari-Roma 0-0, Udinese-Fiorentina 3-0 Juventus-Parma 0-0 Milan-Atalanta 0-1 Napoli-Palermo 1-1 Catania-Torino 2-0 Empoli-Sampdoria 3-1 Livorno-Siena 0-2 Genoa-Reggina 1-1

RickyKaká 2008.03.28. 19:26:54

lazio-inter: 2-3
cagliari-roma: 0-2
udinese-fiorentina: 1-1
juventus-parma: 2-0
milan-atalanta: 2-1
napoli-palermo: 1-0
catania-torino: 1-1
empoli-sampdoria: 1-2
livorno-siena: 1-1
genoa-reggina: 2-0

Zagato 2008.03.28. 20:15:23

lazio-inter 1-1
cagliari- roma 1-2
udinese- FIORENTINA 0-0
juventus- parma 3-0
milan- atalanta 1-0
napoli- palermo 2-1
catania- torino 1-1
empoli- sampdoria 0-1
livorno- siena 2-0
genoa- reggina 2-0

Titi120 2008.03.28. 21:33:54

Érkezik a tuti, én az üveggömb helyett az állatok beleiből való jóslásban hiszek, greenpeacesek remélem alszotok. :)
Lazio - Inter 1-3
Cagliari - Roma 0-1
Udinese - Fiorentina 1-0
Juventus - Parma 4-2
Milan - Atalanta 2-0
Napoli - Palermo 1-1
Catania - Torino 1-0
Empoli - Sampdoria 1-1
Livorno - Siena 2-0
Genoa - Reggina 1-0

Romanes eunt domus 2008.03.28. 22:19:57

Lazio-Inter 1-1
Cagliari - Roma 0-2
Udinese-Fiorentina 2-2
Juve-Parma 1-0
Milan-Atalanta 1-0
Napoli-Palermo 2-1
Catania - Torino 0-2
Livorno - Siena 0-0
Genoa - Reggina 3-0

Ja, és én plusz öt pontról indulok az alábbi linkért :))
DelPipa-nak és mickeyknox-nak szűnni nem akaró szeretettel:
www.youtube.com/watch?v=YEFrax5k5Qs

Romanes eunt domus 2008.03.28. 22:20:41

Empoli - Sampdoria 1-2, ez kimaradt, sorry

kukonyalori 2008.03.28. 22:46:57

Lazio-Inter 1-2
Cagliari-Roma 0-2
Udinese-Fiorentina 1-1
Juventus-Parma 2-0
Milan-Atalanta 2-1
Napoli-Palermo 2-1
Catania-Torino 1-1
Empoli-Sampdoria 1-3
Livorno-Siena 1-0
Genoa-Reggina 2-1

Ez lesz. Az Inter nem most fog hibázni, a már túl ragazott Merda Inter barátság miatt. Meg jó deal-nek tünik mindenkettőnek a kupáért, bajnokságot.
A Milan, meg a Fio fogja megfingatni őket.

Forza Roma, Forza Lupi!!!!

stonedraider · http://1sor.blog.hu/ 2008.03.28. 22:53:48

"a Rossoneri pedig az Atalantát fogadja és veri meg kínkeservesen,"
"Milan - Atalanta 1 - 1"
lol:)

azt meg kétlem, h a lazionak nem számítana egy roma elleni coppa italia döntő.


lazio - inter 2-2
cagliari - roma 0-3
udinese - fiorentina 0-0
juventus - parma 1-2
milan - atalanta 1-0
napoli - palermo 2-2
catania - torino 0-0
empoli - sampdoria 1-3
livorno - siena 1-2
genoa - reggina 4-0

BruceWayne 2008.03.28. 23:00:43

_benito: aki pár éve rendszeresen járt Diósgyőr meccsre az tudja mekkora csapás egy ilyen meccsnapra bevezetett alkoholtilalom :-)

_benito · www.nst.blog.hu 2008.03.28. 23:08:40

sixx észre ne vegyen, mert azonnal kibannol egy életre, nera :)

drosiii 2008.03.28. 23:30:53

élőben láttam a tokodys meccset hogy a rosseb vigye el

BruceWayne 2008.03.28. 23:47:16

ja, tudom hogy hurkás, velük jó kapcsolatot ápolunk :-)

spaletta 2008.03.29. 06:30:54

Lazio-Inter 0-1
Cagliari - Roma 0-2
Udine - Fiorentina 1-1
Juve - Parma 2-0
Milan - Atalanta 2-1
Napoli - Palermo 1-1
Catania - Torino 1-1
Genoa - Reggiama 3-1
Livorno - Siena 2-1

spaletta 2008.03.29. 08:50:17

Lazio-Inter 0-1
Cagliari - Roma 0-2
Udine - Fiorentina 1-1
Juve - Parma 2-0
Milan - Atalanta 2-1
Napoli - Palermo 1-1
Catania - Torino 1-1
Genoa - Reggiama 3-1
Livorno - Siena 2-1
empoli - sampdoria 1-2

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.03.29. 09:06:29

Lazio - Inter 0-1
Cagliari - Roma 1-1
Udinese - Fiorentina 1-1
Juventus - Parma 2-0
Milan - Atalanta 1-1
Napoli - Palermo 1-0
Catania - Torino 1-0
Empoli - Sampdoria 1-1
Livorno - Siena 1-1
Genoa - Reggina 1-0

csak a jatek kedveert:)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.03.29. 10:28:54

Balinhosa, Fekete Pákó és Tokody fejfájdító produkciója mellett, az is kiderül a felvételből, hogy Kisteleki feleségének a muterja sem volt mindig állami hivatalnok anyósa!

madbalee 2008.03.29. 11:28:06

Lazio - Inter 1-1
Cagliari - Roma 2-3
Udinese - Fiorentina 1-0
Juventus - Parma 2-2
Milan - Atalanta 1-0
Napoli - Palermo 1-0
Catania - Torino 0-1
Empoli - Sampdoria 1-2
Livorno - Siena 1-0
Genoa - Reggina 3-0

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.03.29. 13:30:09

Mickeynox, az öngólos videó hatalmas, volt sírtam a röhögéstől. A 2:00 tól 2:04 mp ig tartó a kedvencem, hihetetlen, hogy üresbe fut a védő és hatalmas gólt rúg. De a 3:30-tól levő oxizós gól is lenyűgöző. :DD

CsakaCalcio 2008.03.29. 14:22:10

lazio-inter: 2-1
cagliari-roma: 1-2
udinese-fiorentina: 2-0
juventus-parma: 0-0
milan-atalanta: 1-1
napoli-palermo: 1-0
catania-torino: 1-0
empoli-sampdoria: 1-1
livorno-siena: 0-2
genoa-reggina: 1-1

CsakaCalcio 2008.03.29. 14:23:13

azért jó kis forduló lesz, főleg a ma este lehet fincsi, karaj lenne, ha tovább csökkenne a különbség a Roma és az Inter között, akkor azt mondanám hogy a Roma behúzza a végére

DelPipa 2008.03.29. 15:11:45

balinhosa hálám öröké üldözni fog :)

sh4d0w 2008.03.29. 16:05:43

Ezek az öngólok hatalmasak :) Komolyan mondom, aki azt mondja, hogy képzetlenek a hátvédek... miközben jól láthatóan veszélyesebbek a csatároknál...

De azt azért fájlalom, amikor a jó öreg Rio elgurított Edwin mellett....

drdugo 2008.03.29. 17:23:34

Most már biztos: Mourinho Milánóban van és az Interrel tárgyal.

www.gazzetta.it/Calcio/Primo_Piano/2008/03_Marzo/29/mou.shtml

Úgyhogy valószínűleg Drogba is Interes lesz a nyáron, meg sztem Ricardo Carvalho is.

giacinto 2008.03.29. 18:30:10

Ferrari öngól :)) nem hiába, az Interes emlékek előtörtek a srácból. na még egyet vállal a mi kis Robert fiúnk aztán Hawaiii

WELCOME JOSÉ!!!!!!

popp · http://koncertblog.com/ 2008.03.29. 19:58:43

Nincs igazság a földön, a Roma a szezon egyik legjobb játékával ikszelt a Cagliari ellen. Ferrari egy ritka béna öngóljával már a második percben vezettek, az első negyedóra után meg nem engedtük ki őket a kapujuk elől, helyzetünk is volt szépszámmal de Storari ahelyett, hogy anyára ejakulált volna (fel vagyok indulva ;) , szinte mindent kifogott, 70-30 volt a labdabirtoklás nekünk. Na ilyenkor hiányzik egy gólszaró csatár. És most szégyenszemre szoríthatok a mocskos merdának!

Romanista 2008.03.29. 19:58:58

hát ez igy nem pöpec

Romanista 2008.03.29. 20:00:05

(és akkor sem soha sem fogok a Lazionak szurkolni. nem.)

mickeyknox 2008.03.29. 20:02:52

balinhosa: köszönöm :-) valahol olvastam, hogy szerencsétlen tokody télleg azt hitte, hogy a másik kapunál van... ekkora lúzert! :)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.03.29. 20:03:04

Én nem nézem a meccset, az tutti!

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.03.29. 20:15:27

Hát mondjuk az első 15 perc után lehetett volna 3-0 a cagliarinak de a végén igazságos 3-3 lehetett volna. :)

Romanista 2008.03.29. 20:17:22

cornholio: az igazságos a 3-5 lett volna hamár. ennyi gólhelyzetünk az elmúlt két hétben nem volt.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.03.29. 20:40:53

Nem néztem az elején, de úgy látom rivas burdisso védősor van. :) Meg Fülöp "akkor is egyvonal, kapjál ki inter" László kommentjével.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.03.29. 20:42:43

Már feküdne a lazio? Fülöp azért nincs elragadtatva, ilyenkor milyen tárgyilagos tud lenni.

drdugo 2008.03.29. 20:52:15

Hát ez tényleg bundameccs. Kb végignézte a Lazio védelem a gólt. Már csak az hiányzott, hogy meg is tapsolják. :D

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.03.29. 20:58:11

A Cagliari játékosait pedig moratti megvesztegette egy "Ferrarival". :DD

Greg36 2008.03.29. 20:59:51

Dehogy a Cagliari játékosait. A labdát magát. Azt ígérte neki, ha nem gurul be olyan sokszor a kapuba, vele játszák az EB döntőt.

Greg36 2008.03.29. 21:04:23

Mondjuk nem mindig tűnik úgy, hogy az Inter védelme a helyzet magaslatán lenne. És középpályától előre nagyon aktív a Lazio.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.03.29. 21:49:26

Fülöp laci meg a bíró megint nem vették észre hogy rocchi fél méterrel beljebb dőlt. Istenem ezek a vakfoltok. A bírók már megelégelték a sok kiállítást, mást találtak ki.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.03.29. 22:35:05

Én a magam részéről jobban örülök, ha az ilyen határeseteket inkább elengedik, mint visszafújják, már a foci szempontjából. Egyébként , ha holnap megveri a Juve a Parmát, akkor még ők is odaérhetnek a végén. Sokkal frissebbek, minta Roma meg az Inter. Most már, hogy az Inter is botlott, kicsit könnyebben fogom föl a délutánt, ami ma kimaradt bemegy kedden!

Greg36 2008.03.29. 22:39:11

Ezzel a védelemmel csinálni kell valamit sűrgősen. Mert lassuak és körülményesek és dekoncentráltak. Ha elől csak egyet tudunk belőni, akármennyi helyzetből, és hátul stabilan kapunk egyet, akkor csak a Róma botlásokkal van esély a bajnoki címre Milano kékebbik felén... :(

popp · http://koncertblog.com/ 2008.03.29. 22:45:31

Totti mai teljesítményét meg nem említette senki. Bebizonyította a kétkedőknek, hogy ő igenis Grande Capitano és félrokkantan is képes klasszis teljesítményre. Ha ezt a ma látott játékot és küzdőszellemet mutatják a srácok, akkor bajnokok lehetnek farkasaink.

Romanista 2008.03.29. 22:45:45

nem volt les és egyébként is jobb volt a lazio. huh sose gondoltam volna a 'jobb volt a lazio'-t egyszer is leírom.

Romanista 2008.03.29. 22:48:21

Egyébként Totti tényleg marha nagyot játszott. Én csak szegény Taddeit nem értem. mert küzd meg minden de hát akkor is. szerintem ha Esposito játszana a helyén szezon eleje óta akkor jobb lenne. bár igy is jobban állunk mint ahogy reméltem a szezon előtt.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.03.29. 22:55:18

De les volt (Rocchi deréktól előre belógott, márpedig az nem végtag és akkor les). Az interrel az a baj hogy a nyomorék ibrahimovic, nem is akart játszani, az ilyeneket meg minek betenni, jobb lene a csapat, ha a cserék játszanának. Nem is futott egyik se. Jó az az 1 pont.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.03.29. 23:11:13

Taddei nagyon hasznos játékos sok labdát elveszít ugyan, de róla nem lehet lefordulni, mert egyből visszatámad és sokszor jófele kolbászol és fejbe találja egy-két labda! A nagy szíve miatt neki mindig elnézem a rossz megoldásokat.

drosiii 2008.03.30. 08:51:13

"ami ma kimaradt bemegy kedden! "
popp: Ilyet még csak viccből se írj le...

popp · http://koncertblog.com/ 2008.03.30. 10:14:35

Jogos, elvétettem egy vesszőt!

Gabez 2008.03.30. 10:17:55

Azt hiszem, a frusztráltság újabb, már-már sztratoszférai magasságokba csapott :)

Roma fanok, igyatok egyet és nyugodjatok meg - lesz ez még rosszabb is!

Más: C. Ronaldo megint mit művelt - kezdem azt hinni, hogy idén senki és semmi nem veheti el tőle az aranylabdát, akár nyer vmit, akár nem. Kaká hozzá képest idén 3 osztállyal gyengébb minőséget produkál...

Romanista 2008.03.30. 10:35:01

"Azt hiszem, a frusztráltság újabb, már-már sztratoszférai magasságokba csapott :)

Roma fanok, igyatok egyet és nyugodjatok meg - lesz ez még rosszabb is!"

most mondhatnám hogy volt ez 11 is de nem mondom mert én pölö tök nyugodt vagyok, és pont azért mert ugyse rajtam múlik hogy rosszabb lesz vagy jobb.

Interista · http://calcio.blog.hu/ 2008.03.30. 11:04:38

Az első félidőben nekünk volt 23- baromi nagy helyzetünk a másodikban mega Lazio-nak, úgyhogy senki nem mondja már, hogy a Lazio jobb volt. Sztem nem volt les Rocchi gólja...

Egyébként felőlem nyerhetünk 1 ponttal is legalább izgulhatnak a pártatlanok. :)

CsakaCalcio 2008.03.30. 13:21:28

Hát immár a második alkalom a közelmúltban, hogy a Roma nem tudott élni a kínálkozó komoly lehetőséggel, a Lazio ellen is illett volna jobb eredményt összehozniuk, meg a Cagliarit is le kellett volna verni. Így viszont hogy szarrá pörgették magukat az MU előtt, hát nem is tudom... Van egy olyan érzésem, hogy a BL-t félig-meddig beáldozzák az esetleges scudettoért, meg mondjuk igazuk is lenne, könnyebb ilyen helyzetből bajnoknak lenni, mint BL-t nyerni a sakálerős MU és Barca duó testén keresztül

madbalee 2008.03.30. 14:27:56

Elmarad a Juve-Parma:

"Meghalt egy szurkoló, egyelőre hivatalos információk nincsenek, egy 28 éves Parma-drukkerről beszélnek, a helyszín egy Autogrill, már megint." by Dino Vercotti

popp · http://koncertblog.com/ 2008.03.30. 14:38:32

Rendőr nem járt a környéken? - de nem viccelődöm ezen. A többi meccsről, mit lehet tudni?

Greg36 2008.03.30. 15:50:48

Állítólag volt valami szóváltás egy autópálya parkolójában, a Juve és a Parma szurkolók között, Torino mellett, de a srácot egy autóbusz ütötte el, amikor átfutott az úton.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.03.30. 16:34:36

Állítólag egy Juve szurkolókat szállító kisbusz sofőrja gázolt el egy Parma szurkert, akik abban szúrásban szörnyet hal.

drdugo 2008.03.30. 16:41:56

na azt hiszem ebben a szezonban ma néztem utoljára Milan meccset.
mindig van lejjebb....
kb a fél csapatot azonnal ki kellene rúgni, Carloval az élen.
Berlusconinak egyenként fel kellene pofoznia mindenkit, plusz fizetésmegvonás, amíg ezt a szánalmas teljesítményt folytatják.

Count Adyn 2008.03.30. 16:46:08

S. Inzaghi beállt az Atlantába, 10 sec en belül lefújták lesen:)

Romanista 2008.03.30. 16:49:14

a vér meg a víz esete

Greg36 2008.03.30. 16:49:37

Gattuso egyre szimpibb. Még akkor is, ha Milanos. Remélem EB-n ott lesz.

Greg36 2008.03.30. 16:52:15

Jah, és remélem az Inter elleni meccsen meg nem :)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.03.30. 16:53:46

dugo doki, én Berlusconit pofoztatnám föl a bakterommal, viszont a vászontarisznyáját elfogadnám.

drdugo 2008.03.30. 16:56:28

jó, hogy nem lőttük be a 11-est. még a végén büszke lett volna a csapat arra, hogy szereztünk egy pontot és faragtunk a Fiorentinán...
pont ennyit érdemeltek. lósz*rt. ez nem munka, amit csinálnak. páran nincsenek tisztában azzal, hogy melyik csapatot képviselik.
kb. mintha a magyar válogatottat látnám.
utoljára '97-98 környékén volt ilyen mocsok rossz a csapat. nem gondoltam volna, hogy még egyszer leszünk olyan mélyen.

Romanista 2008.03.30. 17:04:20

az a helyzet hogy szerintem nem csak venni kéne játékosokat hanem kiszórni is. éppen azért amit a doktor úr mond: vannak akik nem tudják hogyan kellene kaparni a MilanÉRT.és ez az amire képtelenek lesznek. én egyébként egy kicsit sajnálom hogy nincs egy erős Milan idén, de szerintem jövőre sem lesz.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.03.30. 18:28:39

www.youtube.com/watch?v=vaRHPlI4StQ

Fiatalok, egy kis bepillantás a Chievo-világba! :))))

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.03.30. 19:25:46

Valaki kitörölte a tippelős hsz-met de
mbemba 2008.03.28. 18:31:47
neki a juve parman kívül 3 telitalálata van, grt neki.
Jelentkezzen akinek több van. :)

dino vercotti · http://bianconeri.blog.nepsport.hu/ 2008.03.30. 22:08:17

Akit érdekelnek a csonka forduló góljai:

www.dinovercotti.com/seriea.html

A Genoa-Reggina és az Empoli-Samp meccsek lejátszásához a vlc playert ajánlom, jól kezeli a vob fájlokat. Innen letölthető: mediahosting.gtk.hu/vlc_player_download/index_hun.htm

drdugo 2008.03.30. 22:42:12

Na menjen a f***omba Galliani és Ancelotti is.
Megint arról beszélnek, hogy a bíró miatt kaptunk ki, és nem volt szerencsénk... Kaptunk egy 11-est a végén, Nestát a saját hülyesége miatt állította ki. A többi hiba meg benne van. Rohadtul nem a bírón múlott.
Elegem van, hogy minden vereség után ezt kell hallgatni a vezetőktől, hogy: "nincs szerencsénk, minden összejátszik a csapat ellen, a bírók is rosszak. aggodalomra semmi ok, nincs válság", stb...


www.acmilan.com/NewsDetail.aspx?idNews=64516

kroos 2008.03.31. 09:52:43

Ilyenkor miért nem örjöngenek az Inter drukkerek hogy Rocci gólja szabályos volt????????Ezu volt kb a 20 . pont amit csalással szerzett az inter.

Greg36 2008.03.31. 10:05:41

Mert Rocci gólját már két napja kitárgyaltuk fentebb. A Roma szurkolók szerint szabályos volt, az Inter szurkeszek között meg megoszlanak a vélemények (szerintem el lehetett engedni, nem ezen múlott a két pont).
De Rocci gólját megadták, azzal egyenlített a Lazio. Nem értem a problémádat? Mi abban az Inter felé történő csalás, ha az ellenfél egy véleményes szituban egyenlít? Vagy már az is csalás, ha gólt kap az Inter?
Amúgy meg örjöngök én magamban rendesen, de nem Rocci gólja hanem a mutatott teljesítményünk alapján. :S

nalazo 2008.03.31. 10:25:20

Barnettának ajánlatos lenne előbb végiggondolni, hogy mit is akar mondani. Rocci, aki valójában Rocchi, a Lazioban játszik.
A barátunk kompletten zavarodott.

Greg36 2008.03.31. 10:46:01

Jah igen, Rocchi. Mea culpa.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.03.31. 11:29:42

barnetta nagyon LOL vagy. A Lazio rúg egy véleményes gólt erre az Inter csal. :))))))
Plusz 20 pont amit az inter csalással szerzett de 22 meg amit csalással elvesztett.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.03.31. 11:32:07

greg36. nem ezen a "elengedhető gólon" múlt, igaz az összes többi nagy helyzet kimaradt, de biztos nem ezen múlt, a Juve gólja is elengedhető volt fülöp laci szerint. meg az atalanta ellen is lesz egy elengedhető gól. :)
Amúgy egy büdös szót nem szólnék, ha a 2 kapufáját belőtte volna a lazio és nyer, de így?

Greg36 2008.03.31. 11:58:08

Annyiban egyetértek, hogy az összes többi helyzet kimaradt, de egyrészt még akkor is jobban szeretem a 'támadó szellemű' játékvezetést, ha történetesen a nerrazurro kárára megy, másrészt várható volt a gól, és nem azért, mert a játékvezetők direkt ellenünk fújnának, hanem azért, mert az elmúlt 7 fordulóban (a szombatival már 8) csak a Reggina nem lőtt legalább egy gólt az Inter védelemnek... És ugye előszeretettel hangoztatják, hogy a Lazionak idén egyebe sincs, csak csatára, akit értékelni lehet. Vagy elől kellett volna támadóbban fellépni, vagy nagyon ocsmány de hatásos védekezésre beállni. Egyik sem jött össze szombaton. Ettől még lehetünk bajnokok, ha csak egy ponttal is, de akkor fel kéne egy kicsit pörögni. Valóban voltak az elején látványos és gyors Inter támadások, de ez a meccs döntetlen szagú volt összességében.

Amala, pazza Inter, amala!
süti beállítások módosítása