Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - Bundesliga, 25. forduló

2008.03.21. 20:33 heinrich

Az utolsó harmadban jár a Bundesliga, és a házi szokásoknak megfelelően csak a körbeverések biztosak. Ez a forduló nem dönt majd semmiről, bár megveretjük a Leverkusent és a Schalkét is, semmi perdöntő mellékhatással nem számolunk. A forduló nyitómeccsén már-már oxigénszegény magaslatokba került a Cottbus, de ebben a közegben a Sasok otthonosabban mozognak, e végett előbb egyenlítési kényszerüket csillapították, majd meg is fordították a meccset. A Bayern a legfrisebb üdvöske, a Leverkusen elleni derbin tudatosíthatja szépszámú rajongó- és utálótáborában, hogy nemodabuda, mialatt a HSV vérbosszút forral, Hajnal a gazdag nagypapihoz látogat, a király pedig visszatér Brémába.

Arminia Bielefeld – Werder Bremen 0-3
Diegó visszatér, Klasnic felépült, Frings a kezdőben lehet, Pasanen még az új évtizedet is Brémában tölti, szinte fel sem tudjuk dolgozni a koncentrált boldogság-töltetet. Azaz mégis, elég a táblára nézni, gyűrjünk hát be egy tábla csokit, biztos ami biztos, aztán üljünk diadalt idegenben a feltámadt csapatszellem (idézet Schaaftól) egészségére. A Biele november elején nyert utoljára, pedig azóta lapáton van edző, sport-igazgató, volt mikulás, karácsony és új év is, ezek után a nyúlban sem lehet nagy bizodalom. Ugyanaz a nóta, NB2 nyugaticsoport.

Bayern München – Leverkusen 2-1
Szinte kizárt, hogy a BM megint 1-1-et hozzon az elitista konkurencia ellen (Werder, HSV), különösen ha tudjuk, hogy az utolsó hét találkozásukon kivérzett a ’kusen, és 28 meccsükön csak két győzelemre és öt döntetlenre futotta. Ugyanakkor sosem értettük, miért kell 20 éves statisztikákra adni. Mi két és fél okot tudunk felhozni a BM mellett: fél: visszatér van Bommel, akit ugyan rútul lehet utálni, de a csapattársak kedvelik, legalábbis elfogadják vezérnek, ő pedig nem lesz rest minden eszközzel győzelemre törni. A bajorok a szezonbeli fontos meccseikre mindig felszívták magukat, ők is a klasszikus ha kicsi a tét, a kedvem sötét mottóval játszanak. És végezetül: a Leverkusen egy-az-egyben nem tudja megverni a Bayernt, következésképpen meg sem fogják próbálni, következésképpen egy olyan játékot kell majd játszaniuk, amit nem szoktak és nem is tudnak, gyors csatáruk meg egy sincs, következésképpen még ki sem mentek, máris kikaptak.

Wolfsburg – Hamburger SV 1-2
Nem könnyű. A HSV jobb csapat és kell nekik a dobogó, a Wolfsburgnak jobb a tavaszi szezonja, de tulajdonképpen tökmindegy, ebből már nem lesz UEFA, csak fájdalmas közelség és fejek falbaverése az eltékozolt pontok miatt. A HSV kilence meccse veretlen, de persze minden sikeres fordulóval a kaszás is törvényszerűen közelít. Ősszel éppen a farkasok rontották a HSV 120 éves szülinapját és 1.500. Bundesliga meccsét (2-2), majd a DFB kupából is kinyomták őket. Édes bosszú kell ide.

1. FC Nürnberg – VfL Bochum 1-0
Egyetlen mázlija lehet a Klubnak, hogy Sestakék különösebb izgalmak nélkül játszogathatják a hátralévő meccseket, viszont hatalmas kék lángokkal tüzel a hazai porta, itt bizony óriási a gáz. Nem egyedi eset, hogy egy szárnyaló kiscsapat megroggyan a következő évadra, de mentális okokon kívül egyszerűen tanácstalanok vagyunk - ezek szerint mondjuk akár mi is helyet foglalhatnánk a padon, ennél okosabbat onnan sem hallani, se egyiktől (Meyer), se másiktól (von Heesen). Kollernek továbbra is drukkolunk, de innen üzernjük: ne higgye, hogy a hannoveri köpködése elkerülte a figyelmünk.

Duisburg – Hannover 0-1
Egyik csapat gyengébb, mint a másik, viszont nagy különbség, hogy a zebrák ezt egész idényre állandósították, míg Husztiéknak van félretett 27 pontjuk őszről, amit hét meccsen hat ponttal sikerült megtoldani tavasszal. A múlt héten kiváló esély adta magát a feltámadásra, de a tékozló fiúknak az sem kellett. Brdaric, Yankov, Lala, Fahrenhorst, Vinicius és Rosenthal sérülése némileg magyarázat lehet, most sem utaznak a csapattal, de ettől még a Liga kutyaütőjét le kell nyomni.
 
Borussia Dortmund – Karlsruher SC 1-1
A bádeni papát is szeretjük, mert jófej, meg minden, de a Ruhr-vidéki papa meg gazdag, ezért őt jobban szeretjük, még ha a játszópajtik bénábbak is – Hajnak kisunoka a Westfalenbe látogat mielőtt teljesen becuccolna, és az a kétes örömhír várja, hogy lehet majd Európában is villogni, bár ebből nem sok jó néz ki. A KSC-nél mindenki egyben van, sehol egy hadirokkant, a hazaiaknál hiányzik majd Degen és Kuba, és Weidenfeller sem lesz a kezdőben – ha értjük a különbséget. Hajnalék az egyik legjobb csapat idegenben (igazából a hatodik), Dolliék meg inkább otthon tudnak acsarkodni, mi ikszre adjuk.

VfB Stuttgart - Hansa Rostock 2-0
Gomez 93 percenként vág egyet az ellennek és mivel a múlt héten éppen nem tette, megfelelő mennyiségű hosszabbítás esetén mindkettőt ő vállalja majd, ha mégsem, akkor Cacaunak szavazunk bizalmat, de a két gólos difiből nem engedünk. Az ordenáré tavaszkezdés után végre azt hozzák a svábok, amit tőlük remélni lehetne, azaz a Werderrel karöltve lehetnének színfolt. A Rostock egylőre jól áll, de a sorsolásuk azért fejvakarásra adhat okot. Ad is.

Hertha BSC – Schalke 1-0
Bár a Hertha hat meccse veretlen, a két csapat játékát nézve vak vezet világtalant. Látszólag Rakitic is meg akarja kímélni magát ettől a rettenettől, hiszen senkitől sem zavartatva sérítette le magát egy hónapra, ami BL meccsekkel spékelve külön neccesnek ígérkezik, főleg mert meglátásunk szerint a kékeknek inkább hátrafelé kell majd pislogni, sem mint előre tekinteni. Krstajic, Kobiashvili, Gustavo Varela, Zlatan Bajramovic, Ze Roberto és Markus Heppke sérült még a szőke diszkókirály mellett., ráadásul kivételesen szar mérlegük van az Olimpiai stadionban. A barátságos meccsek fényében mi is megnéztük, vajon nagytudású szakemberek milyennek látják a S04 keretét: Westermann és Kurányi kapott meghívót a felnőttek közé, Rafinha a brazil keretben jelentkezik másodszor, Neuer és Höwedes nélkül Eilts szerint nem születhet győzelem Luxemburg ellen (U21), Levan Kenya pedig Grúziát erősíti majd. Nem erősíti viszont Pajáékat Pantelic, helyette Lima, Okoronkwo esetleg Piszczek kezdhet majd, de Lüszien top-secret Favre nem árulta el. Alig fogjuk kibírni vasárnapig.

33 komment

Címkék: bundesliga h hamburg üveggömb bayern münchen werder bremen schalke 25.forduló

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr42391486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elekek 2008.03.22. 08:57:17

Hello! Premier league jóslatokat raktok-e fel?

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.03.22. 09:33:32

joslat sem kell, csak 1 poszt, ahova irhatjuk az okossagainkat, velemenyunket, meg ilyenek...kezd vicces lenni az angol poszt hianya...:(

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.03.22. 10:17:13

Aston Villa - Sunderland 2-0, nincs kerdes. ennyi van a ket csapat kozott...A Sunderland nem lep meg a Boltontol, a Villanak meg kell a 3 potty a jovo evi nemzetkozi kupaszerepleshez.

Blackburn - Wigan 2-1, Santa Cruz - Heskey 2-1, jon a Wigan, jon a Wigan...nagy formaban levo csapatok csatajat Cruz nyeri, bar az x is benne van a gombben, mikor is kapott ki utoljara a Wigan?

Bolton - Manchester City 1-1, a Boltonnak ugy kell(ene) a 3 pont, mint egy falat zsiros kenyer. a Cityvel meg nem tudok mit kezdeni, osszevissza jatszanak...ha kikapnak, akkor kijelenthetjuk, hogy kipukkadt az ev elejen felfujt nagy sved lufi.

Chelsea - Arsenal 1-2, egyszer meg kell szakadnia a nagy sorozatnak...mikor is kapott ki utoljara a Blues utoljara otthon? A hetkozi tottenhami "kirandulas" meg ott van a labakban, hacsak nem az Arsenal-specialista Anelka (es Drogba es Essien:)) nem villan 2x, meglepetest szimatolok a levegoben es a szivemben:)

Everton - West Ham 3-0. Muszaj nyerni a liverpooli csapatnak, es aztan imat morzsolni, hogy kikapjon a liverpooli csapat.

Manchester United - Liverpool 2-1. Torres ha csak 1et vag, akkor valahogy a MU behuzza a 3 pontot, ahogy mostanaban megteszik, akarhol is lepnek palyara...Ezt a csatat ismet CRonaldo donti el? Akar behuzhat egy strigulat az aranycipolabda fele a portugal...


Middlesbrough - Derby County 1-0. Mult heten vedekezett a 'Boro, most kiderul, hogy tudnak-e tamadasba lendulni. Ha nem nyernek, akkor meg megcsaphatja Oket a kieses szelloje. A Derby meg mar kiesett, es idegenben bele tudnak szaladgalni a kesbe...

Newcastle - Fulham ?-?, gozom sincs:) akarmi is lehet. Lehet erveket, formakat felsorolni, hozni a statisztikakat bongeszni, ember legyen a talpan aki ezt eltalalja...lehet, hogy egy sotlan 0-0 lesz, de egy 4-1-es hazai gyozelemen sem lepodnek meg jobban, mint egy 1-3-on...

Reading - Birmingham 2-1. A Reading nem egy rossz csapat. a Birmingham nem egy rossz csapat. A Reading nem egy jo csapat. A Birmingham nem egy rossz csapat. A felidoben meg x lesz (lehet menni fogadni), aztan a masodik 45 percben gyozni fognak a hazaiak egy 90. percben lott gollal, ahogy mostanasag ekkor betalalnak.

Tottenham - Portsmouth 3-1 - tol 7-1-ig tetszoleges:) Egy kapott gol mindig benne van a vedelemben es Robinson kapusban, de Berbatovek akarmikor akarhol annyit lonek, amennyit nem szegyelnek...Nehez kimondanom, de a Tottenham jatekat egyszeruen nem lehet nem nezni mostansag...

elekek 2008.03.22. 10:33:11

Szerintem is a Tottenham 2-3 gollal fog nyerni minimum. A Chelsea meccsre az x gyanus. :)

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.03.22. 10:34:48

Blackburn jo formaban van???

egyes meg nem erositett hirek szerint POSZT erkezik...

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.03.22. 10:46:14

Pote, igazad van...akkor javitom...az elso golig jo formaban vannak...:)

Bezuhov. 2008.03.22. 11:27:29

nem elég, hogy a a premiersíp sorra elszipolyozza a legjobb Bundes-spielereket , még a bundesposztoba is beférkőzik

a teremnek búráját! ;))

Bezuhov. 2008.03.22. 11:46:44

na ha nem vesszitek sértésnek akkor a Bundesliga beharangozóban írnék valamit a a Bundesliga meccseiről:

Kíváncsi vagyok hogy a bréma kilábal-e a trutyiból most hogy a nagy harcosok visszatértek. Nagyon búskomor lennék , ha nem így lenne. ;))

A Bayern és a Bayer között jelenleg nincs sok különbség, csupán egy db "n", így szoros meccset várok. De félretéve a faviccet; én nem látom ennyire simának bajor diadalt. A levekusen olyan csapat, hogy bármikor képes megszopatni a dél csillagait; főleg ha azok - a "kedvencem", van Bommel vezetésével - ismét ilyen brusztolósra veszik a figurát.
De majd meglátjuk! - ahogy a vak mondta egyszer.

Még abban reménykedek hogy a farkasok ma hamburgert uzsonnáznak....bár azért nem fogadnék rá nagy összegben

mocsing · http://nst.blog.hu 2008.03.22. 13:02:01

Heinrich, javaslat: írjál néha belföldi keringőkről, amivel mindenki jól járna.

pl Gomez keringjen München perspetivikusabb felébe, Klose keringjen haza Brémába, ahol elég jó volt "der beste Stürmer"nek és mellőzött brémaiként Sanogo keringjen a svábokhoz, mintegy szánalmas kísérletként Gomez pótlására.

vagy Hajnal ugye már biztosan átkering a Westfalenbe (azéris), Petric dülöngéljen hozzánk, cserébe nem kell hazajönnie Görlitznek a kölcsönévek végeztével, hanem a Borussia máris beljebb van egy jobb bekkel, az ő szintjükön nem is akármilyennel.

de ha vki nem akkora Bayernbuzi mint én, akár úgy is megalkothatja ezeket, hogy nem feltétlenül a BM jár a legjobban.

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.03.22. 13:05:59

Bezuhov,
nagy duzzogva, de aztan gyorsan ujra PL!:)
na en megyek meccsre ;)
p.

Bezuhov. 2008.03.22. 13:22:01

"de ha vki nem akkora Bayernbuzi mint én, akár úgy is megalkothatja ezeket, hogy nem feltétlenül a BM jár a legjobban."

Olyan nincs. Az átigazolás terén mindig a Bayern konkurensei szívják a legnagyobbat.
Ez alaptézis Deutschlandban :-)

/na jó! elméleti síkon, esetleg... ;)) /

pizarro · http://fcbayernmunchen.hu/ 2008.03.22. 14:01:42

Jaja, hasonló eredményeket lehet várni, én viszont valami miatt a Rostock győzelmét tippelném.
És amilyen impotens hazai pályán a "csapat", megint leikszelünk egy rangadón. :-(
Bízom viszont a wolfsburgban és a bielelfeldben.

mook 2008.03.22. 14:20:56

imici77, én azt mondom, éljen a kincstári optimizmus:
MU-'Pool: 2
Hétfőn reggel már csak a jobb gólaránya miatt lesz első a MU.

Bezuhov. 2008.03.22. 17:57:01

Hát, hát! Én többet vártam a Leverkusentől :/ Na sebaj, így is jó ki meccs volt...s a legfőbb, hogy jó eredménnyel!
Főleg hogy Wolfsburgban kártyapartiba torkollott a mérkőzés!! ;))

Senki sem menti már meg a Bundesligát a Bayern bajnoki címétől!

popp · http://koncertblog.com/ 2008.03.22. 19:17:52

Heinrich, gratula! Meglett a Mario Gomesnek jósolt két dugó, igaz egyiket a saját kapujába vágta srác :). Sajnos ez nem számít bele a gólkirályi küzdelembe, mondjuk ennek ellenére jó napja volt a Stuttgartnak. Természetesen még a Bundesligában is egy olasz srác mutatja meg a németeknek, hogy kell gólt rúgni ;). Bár Toni ellenére sem fogom szeretni a Bayernt, sőt továbbra is ...

2008.03.22. 19:42:22

...imádni fogom! feltételezem arra próbáltál utalni popp hogy a szeretet szó nem fejezi ki kellőképp azt az átszellemült, minden mást háttérbe szorító vonzalmat, amivel az dicső bajor gárda irányában viseltetsz.;)

Egyébként meg: SIEEEG!!! Wir singen und tanzen auf jedem fußballplatz ein schuss ein toooor die Bayeern!!! Danke grande Luca!

Bezuhov. 2008.03.22. 20:06:48

"Természetesen még a Bundesligában is egy olasz srác mutatja meg a németeknek, hogy kell gólt rúgni "

Áhh popp. nem bontottad ki az igazság minden részletét! :)
mint mindig, így most is a németek(klose-lahm) brusztolták ki a 100%-os helyzetet, az olasznak csak be kellet rugni illetve fejelni 2 méterről, üres kapuba.
8-)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.03.22. 20:08:07

Jól nevelt ember lévén ehelyütt nem fejtegetem, hogy is vagyok én a német focival és különösen a Bayern Münchennel ;). Persze leszögezem, hogy a német foci szurkolóival semmi bajom, legfeljebb értetlenkedem foci preferenciájuk miatt.

pizarro · http://fcbayernmunchen.hu/ 2008.03.22. 20:11:13

Na, nem jött be a Rostock-meccs. Mindegy, a lényeg, hogy Münchenben győzelem!

Bezuhov. 2008.03.22. 20:28:53

"Persze leszögezem, hogy a német foci szurkolóival semmi bajom, legfeljebb értetlenkedem foci preferenciájuk miatt."

jön még cudar idő a spanyol, angol, olasz focira! mi pedig ott leszünk - büszkén feszítve a bajor mezben - és kárörvendve nevetünk! ;))

én tudok várni :DD

popp · http://koncertblog.com/ 2008.03.22. 21:20:20

Bezuhov, biztos jól áll rajtad a bajor bőrgatyó ;)?

Bezuhov. 2008.03.22. 22:52:57

"Bezuhov, biztos jól áll rajtad a bajor bőrgatyó ;)?"

Ahhoz, hogy én egy ilyet magamrahúzak három feltételnek kellene teljesülnie egyszerre:
#1 - tajtrészegen ünnepeljem a BL győzelmünket
#2 - a közelbe ne legyen fényképezőgép és kamera
#3 - (a legfontosabb) egy bajor menyecske az oldalamon

Ezek hiányába sajnos meg kell fosztanom a világot eme vizuális élménytől. :)

pizarro · http://fcbayernmunchen.hu/ 2008.03.23. 11:32:28

A német futball ebben az évezredben 4 felnőtt VB-n két aranyat, 1 ezüstöt és egy bronzot termelt. Hú, de sz#rok. :-)))

popp · http://koncertblog.com/ 2008.03.23. 11:56:53

OFF: piza, dicséretes ugyan a női világbajnoki cím, de azt azért inkább ne vegyük ide. A 2002 -es vébén, nem érdemelt döntőt a német gárda. Nézzük csak az útjukat a tizenhattól: Paraguay, USA, Korea - ráadásul egyik meccsen sem volt meggyőző a Nationalelf, leginkább Kahnnak köszönhetik az ezüstöt. Jellemző, hogy a döntő után valami ilyesmit írt a Sun: "a futball szégyene lett volna, ha ezek a tuskók nyernek", még akkor is ha ezt éppen egy angol lap írta. Mindeközben kicsalták az útból az olaszokat és spanyolokat.

A 2006-os Klinsmann-féle csapat már más tészta, velük még szimpatizálni is tudtam volna, ha kicsit is rugalmas lennék a futball preferencia kérdéskörben. Így viszont orgazmikus örömet okozott Grosso csodálatos gólja az elődöntő 119. percében ;).

mocsing · http://nst.blog.hu 2008.03.23. 12:33:14

angol bulvárlap kritikája, mint figyelemreméltó kritika:))) egyébként meg azon az elődöntőn pont nem érdemelt továbbjutást az olasz gárda.

amúgy mindenkit megértek,aki nem szereti a németeket, ha nem az olaszokat preferálja:) nálam az a csúcs. a másik...

popp · http://koncertblog.com/ 2008.03.23. 12:47:49

Dehogynem érdemelt továbbjutást az olasz csapat. A rendes játékidőben akadtak helyzetek itt is ott is, de hosszabbításban sokkal jobbak voltak, a négy csatárral rohamozó olaszok. Ugye egy Zambrotta és egy Gilardino kapufával kezdődött a ráadás.

Én viszont azt értem meg , hogy a német fanok kivannak az olaszokon, mert a Squadra Azurra az egyetlen csapat a világon, amelyik rendszeresen elkalapálja őket ;).

Azt mondtam jellemző az a Sun kritika. Azt meg hogy figyelemreméltó-e, mindenki döntse el maga.

Végül majd elfelejtettem, hogy Pizarro arról elfeledkezik, hogy ha nagyvonalúan a 2000-es évet is ebbe az évezredbe pakoljuk, akkor volt két EB is. És ha már nagyvonalúság, akkor inkább nem emlékeztetnék az ottani német eredményekre ;).

A magam részéről bejeztem az offolást. Továbbra is szurkoljatok egészséggel!

jurgen 2008.03.23. 14:49:54

Nyugi, popp Eb-k tekinteteben is fog javulni a statisztika, mar csak 3 honapot kell ra varni... :)

Lojzi_ 2008.03.24. 20:29:16

A 2002-es VB-ről. Nagyjából el tudom fogadni, hogy valaki, aki a látványos, pörgős támadófoci híve, az lenéz egy csapatot, akinek egyetlen értékelhető csapatrésze (Klose és Balack góljai ellenére) a védelem és a kapus.
No, de pont egy olasz szurkoló? Röhög a belem. Az olaszok utoljára 1990-ben játszottak érmet érő játékot.
A többi érmük ajándék volt a sorstól és sajnálom is tőlük nagyon.
A németekről meg annyit, hogy ők nem tehetnek sem arról, hogy milyen csoportba sorsolták őket, sem arról, hogy a többi ágról ki került oda eléjük. Szerinted sértődötten meg kellett volna veretniük magukat Dél-Koreával, mert korábban gyanús körülmények között kiejtették az olaszokat és a spanyolokat, hála annak a FIFA téveszmének, mely szerint a harmadik világban is léteznek futballbírók?

Egyébiránt most sincsen rossz csapatuk. Én azt szeretném, ha a BM venne még két három válogatott játékost, mert akkor óriási előnyük lenne azokkal a válogatottakkal szemben, ahol szanaszét játszanak a játékosok. Az afrika kupán is cseszhették az Elefántcsontpartiak a sztárjaikat egy egyetlen csapatra épülő Egyiptommal szemben.

pizarro · http://fcbayernmunchen.hu/ 2008.03.24. 20:57:19

Én annyira nem szeretném, ha több német válogatott lenne a Bayernben. Nem lenne az igazi. Ráadásul pl. Schlaudraff egyértelműen válogatott esélyes játékos. Így meg nem igen fog egyhamar megint válogatott lenni.
A másik Borowski. Jövőre előtte lesz 3 játékos (Ze, van Bommel és Ottl - aki mindenképpen jobb nála az idei szezonban). Bár ki tudja, Borowski elvileg Klinsinél lett válogatott, akár még kezdő is lehet. De az idei teljesítményével max. az amatőrben.

Mertesacker nálam más helyzet lenne. Nagyon-nagyon szimpatikus játékos. Amolyan Frings-féle.

pizarro · http://fcbayernmunchen.hu/ 2008.03.24. 20:59:30

Ami a felnőtt EB-ket illeti az évezredből: 3-ból kettőt nyert Németország, egyen kiesett a csoportból...
De miattam belemehetünk a '90-es évekbe is.
Ott 4 EB-győzelem, 1 döntő és bukta. :-)

Lojzi_ 2008.03.24. 23:04:51

Mertesacherre gondoltam és Gomezre.
Schlaundraff és Van Buyten helyett mondjuk.
És mondjuk Adler. Rensing-gel megbírkózhatnának, győzzön a jobb!

Lehetne egy ilyen bajor kontingens a német válogatottban:
Adler/Rensing
Lahm, Jansen, Mertesacher, és elvinném Lell-t is, mert mégiscsak remekül ismeri a többieket.
Schweini, Borowski, Ottl (Azért, amiért Lell, ha más nem, akkor a padra) és Kroos, ha majd beleszokik a nagyok világába.
Klose, Gomez és örök cseréjük Podolski.
Ez alsó hangon 7-8 egymást jól ismerő játékos, akik nem évi 5 hanem évi 50 meccset játszanak és nem két-három hétig edzenek együtt, hanem reggel, éjjel és este.

Szerintem egyébként nem járt rosszul pl. Schlaundraff sem.
Gürizhetne az Achennel a másodosztályban, mialatt Riberyvel, Kloséval, Tonival játszik össze piros mellényben, sárga mellényben meg Lució, Lahm és Demichelis védekeznek.
Hát hol lehet fejlődni, ha nem a Bayern edzésein?
Ha a bajoroknál beverekedi magát akár a rendszeres cserék közé, akkor már többet kihozott a pályafutásából, mintha ő lenne a Wolfsburg, vagy max az Eintracht csatársztárja, ami az Achen bukása után várt volna rá.
Arról nem is beszélve, hogy néhány trófea jól jön a vitrinbe, meg a bértárgyaláson is mielőtt játéklehetőség reményébe elfogadja a Schalke, vagy a Leverkusen ajánlatát...

popp · http://koncertblog.com/ 2008.03.25. 10:15:34

pizarro, a női foci egy másik sportág, a csajok eredményitől nem lesznek jobbak a srácok. Megmondom őszintén engem nem is nagyon érdekel a női foci, ellentétben a női kézivel, vagy vizivel. Még egy meccset sem néztem végig női fociból, csak a csavard be, mint Beckham című filmet és egyedül az amerikai Mia Hamm nevét ismerem. Szóval szerintem a női világversenyeket demagógia ebbe a vitába keverni, már ne is haragudj. De le is hasadok a témáról.
süti beállítások módosítása