Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - Serie A, 26. forduló

2008.02.29. 10:50 _benito

Na, ki kap jobban hányingert, ha a labdára kell néznie? A Roma, mely bő két héten belül megütközött a Juventusszal, a Real Madriddal, a Fiorentinával és az Interrel, majd a hétvégén fogadja a Parmát, szerdán pedig következik a Real elleni visszavágó? Esetleg a Milan, melynek ugyan kevésbé voltak veretesek az ellenfelei, de a sérülések, eltiltások és formahanyatlások miatt nem volt kevésbé megerőltető a menetelésük, ráadásul rajtuk a nyomás is lényegesen nagyobb, hiszen a nemzetközi szinten mindent megnyerő Rossoneritől már talán jogosan várnának el valamit szurkolóik a Serie A-ban is. Az Intert is bátran idevehetjük (bár a fenti párossal ellentétben ők a héten nem lépnek pályára a BL-ben), ők két nagyon fontos rangadót tudtak le múlt héten, ráadásul bár mindkét meccsben benne volt a vereség, végül Mancio gárdája veretlenül úszta meg a két legutóbbi fordulót. Más kérdés, hogy az egyébként is ezer sebből vérző Nerazzurit mennyire viselik meg a sorozatos tétmeccsek, még akkor is, ha az olasz csapatok közül nekik van a legerősebb keretük. A hétvége rangadói közül ezúttal a Juventus-Fiorentinát vesszük górcső alá, de igencsak kíváncsian várjuk a Milan-Lazio történelmi összecsapást, fontos kérdésekről dönt majd az Udinese-Atalanta, és a Napoli-Inter is tartogathat meglepetéseket.

Juventus – Fiorentina 1-0
Volt már korábban is szó róla, hogy a hagyományosan heves érzelmeket kiváltó derbik mellett a rendőrség által az egyik legnagyobb kockázati faktornak minden évben a Bianconeri-Viola rangadót tartják. Akik folyamatosan azzal vannak elfoglalva, hogy a Juventusnak mennyire nincsenek szurkolói Torinóban, azok mindenképpen huppanjanak le a tévé elé vasárnap délután, mert a két tábor biztosan készül néhány meglepetéssel.
A hazaiak nagy hiányzója a két mérkőzésre szóló eltiltást bezsebelő Nedved, rajta kívül Chiellini és Zanetti sem játszhat, így a lehető legjobb alkalom kínálkozik Stendardo számára, hogy megkedveltesse magát az Öreg Hölgy szurkolóival. A Furia Ceca helyettese várhatóan Palladino lesz, aki igazi all-round játékos, hiszen egyformán szarul képes játszani a jobb és a bal oldalon, valamint centerként és ékként is. Ha mégsem ő, akkor Nocerino, viszont akkor Ranieri ismét bepróbálja a 4-3-1-2 formációt, ez esetben pedig tartunk tőle, hogy Mommo mellett Tiago is helyet kap a középpályán. Iaquinta Treze visszatérésével a padra szorul, kíváncsian várjuk, milyen hatással lesz a francia csatárfenoménre, hogy immár nem ő vezeti a gólvadászok versenyét.
A sérült Mutu-Semioli páros óriási érvágás a liláknak, utóbbi helyére még csak-csak beugrik Santana, akire nem volt különösebben jó hatással a versenyhelyzet, de a román csatárt egyszerűen nem tudják pótolni. Pazzini párja várhatóan Osvaldo lesz elöl, Prandelli ugyanis a Vieri-Pazzo páros gondolatától is hidegrázást kap, pedig Bobo már a kispadra ülhet. A Livorno elleni győztes gól szerzője, Papa Waigo már inkább esélyes lenne a kezdőbe kerülésre, de ő inkább Santanát váltja majd, ha nagyon rosszra fordulna a helyzet.
A mérkőzés tétje nem kevesebb, mint hogy  a Juve hét pontra növelje kettőjük között a távolságot (a Milan is maximum hatra jöhetne fel), ami a Bianconeri formáját elnézve egyáltalán nem ígérkezik könnyűnek. A Reggina elleni szenvedést már terrier-szerű küzdelemmel fejelték meg a derbin, de a győzelem ott is elmaradt, míg a Viola tartományi derbijét behúzva tért vissza a BL-helyek legutolsójára. A Fiorentina legjobb játékosa az utóbbi időben Kuzmanovic, rá mindenképpen megkülönböztetett figyelmet kell szentelnie Ranierinek.
A két csapat 68-szor találkozott ebben a leosztásban, az örökmérleg pedig nyomasztó hazai fölényt mutat: 45 Juve győzelem mellett mindössze 5-ször tudott nyerni Torinóban a Fiorentina, utoljára csaknem húsz évvel ezelőtt.

Napoli – Inter 1-1
A Gazzetta tippje ismét 4-3-2-1 az Internél, pedig mi nem sok bíztatót láttunk a Nerazzuri ilyetén formációjában, ráadásul, ha hihetünk a tippeknek, ezúttal Suazo lesz a center. A Napoliba visszatér a műrepülő-bajnok Zalazseta, talán a Materazzi-Rivas kettős egyszer tényleg elrepteti.

Milan – Lazio 1-0
Kaká nélkül a Milan rendszerint két csatárral játszik, most is See-apóra hárul majd a trequartista feladat, visszatér viszont mögé Pirlo, ami már elég lehet a szűk győzelem kiharcolásához, de csak akkor, ha a Bonera-Kaladze kettős eredményesen küzd meg a Rocchi-Pandev párossal. Vannak kételyeink…

Roma – Parma 1-0
A Roma az eltiltott Mexés, valamint a sérült Panucci és Cassetti hiányában, de a visszatérő Cicinhóval vághat neki a Parma elleni meccsnek, és erejével jócskán spórolva is otthon tartja a három pontot. Hacsak a Parma nem érzi meg, hogy a hazaiak számára ez minket körülvevő 30 nap egyetlen olyan meccse, amin lehet lazítani.

Sampdoria – Torino 2-1
Ha azt vesszük, hogy az Inter is csak vért izzadva vitt el egy pontocskát a Marassiból, már áshatnánk is a Toro sírját, de tartsuk szem előtt, hogy a Granata legutóbbi három vendégszereplését veretlenül tudta le. A döntetlengyáros (15) most lógó orral távozik majd, a Doriában ugyanis pályára lép Cassano.

Reggina – Palermo 0-1
A Palermo a szezon előtt megmondta, hogy idén BL, vagy halál! Aztán a játékosok inkább a halálra szavaztak, így most az UEFA-kupa helyekért tolakodnak, ehhez pedig nem ártana végre idegenben is nyerni (ez ugyanis utoljára december közepén esett meg velük). A hazaiak nagyon nehéz sorozat közepén tartanak, így ez a vereség igazi tőrdöfés lesz!

Udinese – Atalanta 2-1
Az Udinese az előző öt fordulót nem rakja ki az ablakba, hiszen a harmatos Reggina lepofozása mellett négy vereséget gyűjtöttek, ezzel pedig négy csapatot is két ponton belülre engedtek. Köztük van az Atalanta is, mely idegenben általában kikap, így nem gondoljuk, hogy reális lenne a helycsere.

Livorno – Catania 2-1
A Livorno 6 meccsel ezelőtt tévesztett olyan csúnyán lépést, hogy mostanra ismét kiesőhelyen álljon, így az utoljára 10 meccsel ezelőtt nyerő Catania ellen élet-halál a három pont. Meg is lehet, ha végre kivágják a kezdőből a pofátlanul semmit nem csináló Tristánt (14 meccs, 0 gól).

Cagliari – Genoa 1-1
A Cagliari is megnyert egy szavazást, őket választották a legrosszabb igazolás végrehajtójának, Larrivey ugyanis 22 meccsén még nem szerzett gólt, viszont legalább szarul is játszik. A Genoa célja a bennmaradás mellett immár a városi rivális beelőzése is, ehhez pedig nem szabad kikapniuk a tökutolsó otthonában.

Empoli – Siena 2-1
Kiesési rangadó ez a javából (ráadásul derbi is!), bár pillanatnyilag egyikük sem áll kétségbeejtő helyen. A csata jelenleg kevésbé rossz jobb gólkülönbsége (-6 ill. -9) miatt a Roburnak áll, egy esetleges győzelemmel akár meg is léphetnek, de az Empoli igencsak csipkedi magát újabban és a Giovinco – Saudati, Vannuchi triónak köszönhetően hazahozza a derbit.

118 komment

Címkék: olasz üveggömb serie a

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr72359183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alexxxx 2008.02.29. 18:39:42

Zanetti eltiltását mérsékelték,játszhat.

Gnyoka 2008.02.29. 18:51:06

krysal most lebuktál! szóval te meg derossi olyan jóban vagytok, hogy olyan alapossággal tekinthetsz a szemébe, hogy effélléket veszel észre. őőőrület!

krysal 2008.02.29. 18:54:02

Hát, a kocsmai nagyképernyős TV nagytotálja árulkodó ám:) Én nem szidásként értettem, mert megzabál itt a végén a farkasfalka... De komolyan, majd nézd meg, hogy tud nézni. X)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.02.29. 18:55:33

A Rómából is csak Cassetti hiányzik, ő várhatóan csak a március 19.-ei derbire térhet vissza. Panucci viszont ott van a keretben.

kroos 2008.02.29. 19:03:01

Na Interes barátaim,mire számithatunk hétvégén,lesgólra?Kamu 11-es?Vagy Lavezzi-t kiállitjátok a 3 percben mert nincs rajta sapka?

bahrdew 2008.02.29. 19:07:38

zsenialis ez a finom, mersekelt szurkalodas, barnetta.

Gnyoka 2008.02.29. 19:18:16

hááát egy éhes farkasfalka ijesztő tud ám lenni...;-) de szerintem nem elmeháborodás az, inkább ifjonti hév. kölyök még, majd kinövi.

rexford 2008.02.29. 19:52:17

"A goal.com-on pedig olaszból fordítják angolra. szóval nem ő mondta ezt így angolul."

Romanista, ne má! Egy világ omlott össze bennem.

BruceWayne 2008.02.29. 20:51:39

én arra számítok hogy 2 csatárral játszunk, nyerni kéne.
meg arra hogy barnettáéknál kikapcsolják a zinternetet.

BruceWayne 2008.02.29. 20:52:28

de ha ikszelünk az se baj, mert szerintem a parma meglepetést fog okozni rómában.

nalazo 2008.02.29. 21:35:50

Barnetta hamarosan már sem meccs, sem esemény nem kell. Elég lesz csak elképzelnie kamutiziket, lesgólokat és egyéb gyanús eseteket, és már be is mesélheti magának. Csak az a baj, hogy velünk is megosztja. Napközben az óvónőnek mit kell hallgatnia?!

Egyébként a vendéglátók közül csak a Samp és az Empoli fog nyerni!

Romanes eunt domus 2008.02.29. 21:42:32

így van giacinto, Brocchira gondoltam. Azért ez elég kemény, minden jóérzésű Milan-drukker a világ végére üldözné ezt a szerencsétlent, de ha a római felfogást nézzük, csapatkapitány-jelölt...:)
fura az élet, na:)
Pirlo holnap nem játszik, a keretbe sincs jelölve. bővebb infókat az acmilan.hu-n találhattok, ha akartok :)
FORZA MILAN!

drdugo 2008.02.29. 22:07:01

Mi a baj Brocchival? :)
Szerintem arra tökéletes, ami miatt nálunk tartjuk már vagy 8 éve. Mindig lelkes, szivét kiteszi a Milanért, amikor lehetőséget nap. Nem egy labdazsöngőr, de Gattuso és Ambro helyettesének tökéletes.
Inkább egy Brocchi féle játékos legyen a cserepadon is, mint valami B kategoriás idegenlégiós.

Más: index.hu/sport/foci/zanett0228/

Zanetti írás az Indexen. Mondjuk abban nem értek egyet a cikkiróval, hogy Zanetti alul lenne értékelve, sztem nincs fociértő ember a földön, aki ne ismerné el.
Az egyetlen rendes ember az Interben. :)
Ja és nem tudom ki emlékszik rá, de többek között a Milan is megakarta szerezni '95-ben.

Tippekről annyit: sztem se a Roma, se a Milan nem fog nyerni 7végén.

drdugo 2008.02.29. 22:11:22

Már csak ezért se: 6 ifi és Digao van a Milan keretben.
Remélem Carlo most már beteszi végre kezdőbe Gurut, Seedorf meg marad ott, ahol az idei teljesítménye alapján helye van, a kispadon.

MILANELLO - Here are Milan's called up players for tomorrow: GOALKEEPERS: Fiori, Kalac, Offredi; DEFENDERS: Bonera, Darmian (n.36), Digao, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Oddo; MIDFIELDERS: Ambrosini, Caraglia (n.39), Emerson, Gattuso, Gianola (n.35), Gourcuff, Seedorf; STRIKERS: Aubameyang (n.94), Gilardino, Inzaghi, Pato, Paloschi.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.02.29. 22:31:14

nalazo, barnetta eléri célját nálatok, sosem hagyjátok szó nélkül a kommentjeit. Egyébként elég sokan osztják a véleményét Olaszországban is, elég csak Totti nyilatkozatait megemlíteni, de megkérdezhetnéd a Parma edzőjét Di Carlot is.

Romanista 2008.02.29. 23:14:44

az Intert minden szín alatt sajnálni kell, a Juvésokban egy világ omlott össze, a Milánosok beszélgetnek, mi Romások pedig evezgetünk és védjük a mundért. kb ezt tudom most elmondani.
ja és hogy a Petőfin Iggy Popp koncert van

Asidotus 2008.03.01. 01:16:49

drdugo!
Zanetti igenis alulértékelt! Például kapott-e Aranylabdát?
Nem.
Benne volt-e az első 3-ban?
Nem.
Egyáltalán, az 50-es jelölésben?
Igen ,1996-ban.
Ezt nevezik értékelésnek. Reális, mondhatom.
(Legalábbis félórás turkálás után ennél több jelölést nem találtam.)

Romanes eunt domus 2008.03.01. 07:53:50

azért azt beláthatjuk, ha Zanetti aranylabdát kapott volna, akkor Maldininek minimum 5-nél kéne járnia...

popp · http://koncertblog.com/ 2008.03.01. 08:25:27

Azért az aranylabda tán túlzás lett volna, de egy 50-es jelölésnél több járt volna. Egyébként Zanetti pechje, hogy az ő regnálása alatt Argentína nem nyert semmit felnőttszinten, majd 2010-ben.

Interista · http://calcio.blog.hu/ 2008.03.01. 09:11:59

...azért az Aranylabda komolyságával mind tisztában vagyunk :) De Capitano szerintem szarik mindenféle egyéni elismerésre; számára az a fontos, hogy minden meccsen meghaljon az INTER-ért.

kukonyalori 2008.03.01. 16:38:04

Roma nyerni fog. Az Inter meg kikaphatna végre.
Zanettinek meg maxi respect.

botimarci 2008.03.01. 19:04:01

Inter! Inter! Inter! Inter! Inter! Inter! Inter! Inter! Inter! Inter! Inter! Inter! Inter! Inter! Inter! Inter! FORZA INTER!!! Na végre, ezt kiadtam magamból.

Greg36 2008.03.01. 19:12:41

A Róma jelenlegi állás szerint nyerni fog.
És akkor a mostani Roma-Parma után talán ejthetnénk is a kinek mennyit segít a bíró témát, lehetőleg a bajnokság végéig.
Remélem, a következő BL fordulóba mind a három olasz csapat ott lesz, bár pont nekünk rá a legkisebb a sanszunk :(
Egy ponttal a Róma előtt, mindegy, csak legyünk ott az első helyen :)

Gabez 2008.03.01. 19:42:47

Legalábbis mostantól a róma drukkerek is csendben maradhatnak, már ami a bírót illetti...hja, így múlik el a világ dicsősége, ki gondolta volna, hogy ez lesz...

Totti meg Aquilani marják egymást, mint a farkasok. Ez a sügér (az előbbi) tényleg mindenkit le akar igázni maga körül...még 1-2 forduló és kiderül, hol folytatja az utóbbi.

Greg36 2008.03.01. 19:54:10

És most annyiban sajnálom a Rómát, hogy 4-0, és tényleg jobban játszottak, de most ők is kapni fognak a bírói segítség miatt, holott ez a meccs sem azon múlott, de a Parma az öngólba meg a meg nem adott gólba belerokkant :S
Totti megtalálta a góllövő cipőjét :S Jobban örültem volna, ha csak az EBre sikerül :)
Grat az AS Romanak, de így lesz szép megnyerni a bajnokságot ;)
Amala, pazza Inter amala :)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.03.01. 19:59:34

Habkönnyű 4-0-ás győzelmet arattunk a Parma fölött. Az isteni Francesco óriási gólt rúgott. Grazie Roma! Irány Madrid!

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy célt értek a Capitano játékvezetőkre osztott dörgedelmei, szépen megfújta a hazaipályát az Arbitro. De azért hol vagyunk még az Intertől, meg ezt a meccset a bíró nélkül is hoztuk volna.

anniehall 2008.03.01. 22:10:35

Azért a milant is megtámogatták egy tizivel - 0-1-nél. Kaladze "rutinosan" esett. Ez a meccs valami elképesztően szar.

drdugo 2008.03.01. 22:55:24

Jogos volt a 11-es. Más kérdés, hogy - Lazio szemszögből - abszolút felesleges volt.
Behrami volt a balfasz, Kaladze meg köszönte szépen és földrehuppant.
Jó szar meccs volt, de nem is vártam többet.

giacinto 2008.03.02. 09:48:38

a milan 11-ese nagyon komoly volt. ilyen 712 történik egy meccsen, igaz hogy ebből csak kb 23 történik a 16-oson belül.
kiváncsian várom ír-e levelet a parma és a lazio.

kroos 2008.03.02. 10:37:23

Már a Müncheni kupa rangadón is felbaszta az agyam Farakó R.De a tegnapi Róma meccs végképp.Miért megy kommentátornak az aki nem tudja megállni hogy ne szurkoljon az egyik csapatnak???

szétbaszta a izét az óriásrobot 2008.03.02. 10:57:06

Nem zörög a haraszt, ugye, Interisták? Most, hogy a Romát is ilyen rohadtul megtámogatták (pedig veszélyben volt a meccs, sőt, vereségre álltak éppen, nem tudom, mi lett volna, ha megadják a Parma gólját), már szinte nem is emlékszünk arra a tizenvalahány pontra, amit az Inter kapott ajándékba.

A Juve vernyákolása is baromság, de a sportszerűség jegyében akkor vagytok a legszebbek, ha szégyenlősen hallgattok.

kukonyalori 2008.03.02. 11:29:36

Ineteresek,
Na az azé' nem mindegy, hogy 2-0-nál "téved" a spori vagy mindig olyankor, amikor ég a csapat. Ezt ti sem gondoljátok komolyan, ugye? Remélem ma Nápolyban behúzzátok az első zakót, amit már szerdán megérdemeltetek volna.
Én is csatlakozom a jusson tovább mind három olasz mozgalomhoz.

Forza Roma, Forza Lupi

úrilány 2008.03.02. 11:44:23

neten követtem nagyrészt a Milan -Lazio meccset, és amikor láttam hogy vezet a Lazio, mondtam magamba, na kíváncsi vagyok mi lesz ebből... a tv-n pont akkor kapcsoltam a sport2-re amikor a 11-s volt, és önkéntelenül is nevetnem kellett ... na ez lett belőle... még vártam , hogy valami érdekes történik a 90+ ikszedik percben, de nem
hála ég, megint kikipálhattam egy meccset a totótipposzlopon :)

Count Adyn 2008.03.02. 14:42:35

Hu hát a Milan egyenlítő gólja érdekes volt:) Ezért ritkán adnak 11 est az az igazság, meg a szögletnél aza körcikk nem azért van hogy onnan kell berúgni a labdát,vagy ez nem minden csapatra vonatkozik? :DD Vagy én vagyok a hülye? Szabálytalan szöglet utáni kamutizi az már sok a jóból?:D Igazából tök mind1, szerencsétlen Milan on nem sokat segít ez se, csak jó lenne már ha normális bíráskodás menne mindenhol.

Meg még egy dolog, ugye hosszutávon kiegyenlítődnek a bíró tévedések állítólag. Az a helyzet hogy saját szemszögből van 3 féle olasaz bíró:
-akinek szimpatikus a Juve, ők most munkanélküliek,
-aki korrekt és semleges,
-és aki utálja a Juvét, vagy inkább ellenük téved félelmében hogy lebukik telefonszex közbe.

Ugye most a 3 ból csak 2 van jelen, így sajnos nemigazán egyenlítődnek ki a tévedések.
Nah mostantól megígérem minden bíráskodással kapcsolatos kínomat letudom majd egy "Mocskos bíró" kommenntel:D

kukonyalori 2008.03.02. 14:51:10

Gourkuff (vagy, hogy a faszba írják a nevét) az összes szögijét onnan rúgta. Azon az oldalon a határbíró a másik oldalon ténykedett. De azért ez nem olyan jelentős dolog, hogy szőrözni kéne vele. A 11-es más kérdés, abban én sem foglalnék állást. Az biztos, hogyha nem adja meg akkor nem sokáig reklmált volna Kaladze, és a csapat vezetés sem írt volna nyílt levelet a szövetségnek, wehe.

Greg36 2008.03.02. 14:58:22

Azt azért ne mondja már senki, hogy egy meccs folytatása szempontjából mindegy, hogy 2-0 állásnál és egy alig pár perce történt öngól után 2-1-re jön az állás, vagy marad a 2-0.
De ez a bajnokság a hülye bírókról fog szólni, és a bírói hülyeségekről. Úgyhogy talán hagyjuk a fenébe a bírók emlegetését a végéig, mert a dolog lassan vendettára fog hajazni...

nalazo 2008.03.02. 15:26:34

Ha nemcsak az Inter kap bírói segítséget, akkor mindjárt elfogadhatóbbak és magyarázhatóbbak a megkérdőjelezhető esetek. Ugyanazzal a mércével kellene mérni, kedves kollégák! Ha kritizálok egy másik csapatot, akkor a saját kétes eseteit illik ugyanazzal a szemüveggel nézni!

Nincs türelem a Juventusnál? Pedig egy jóideig még szükség lesz rá.

Zanetti a világítótorony!

Hispan07 2008.03.02. 15:47:17

a milan egy roppant sajnálatos idényt fut. roppant mód imádkozok, hogy a következő ne legyen még sajnálatosabb.

és nem szeretnék kötözködni milanos kollégáimmal, de fentebb elhangzik, hogy Brocchi 8 éve van a milannal. nos, valóban saját nevelés, de a milannal csak pár éve van újra, az intertől tért vissza, asszem mikor seedorfot vettük, de majd megnézem, pontosan mikor. amúgy pedig csak az uccsó két évben játszik valamennyit, miután egy évet lehúzott a fiorentinában, ahol jó (?) volt. amúgy sztem egy tragédia a fickó.

gúrküff pedig ismét megmutatta, hogy nem tud semmit megmutatni, amiért piros-feketében lenne a helye. rosina kéne inkább a torinóbol, egász jó gyerek

Count Adyn 2008.03.02. 15:48:12

Hu hát a Milan egyenlítő gólja érdekes volt:) Ezért ritkán adnak 11 est az az igazság, meg a szögletnél aza körcikk nem azért van hogy onnan kell berúgni a labdát,vagy ez nem minden csapatra vonatkozik? :DD Vagy én vagyok a hülye? Szabálytalan szöglet utáni kamutizi az már sok a jóból?:D Igazából tök mind1, szerencsétlen Milan on nem sokat segít ez se, csak jó lenne már ha normális bíráskodás menne mindenhol.

Meg még egy dolog, ugye hosszutávon kiegyenlítődnek a bíró tévedések állítólag. Az a helyzet hogy saját szemszögből van 3 féle olasaz bíró:
-akinek szimpatikus a Juve, ők most munkanélküliek,
-aki korrekt és semleges,
-és aki utálja a Juvét, vagy inkább ellenük téved félelmében hogy lebukik telefonszex közbe.

Ugye most a 3 ból csak 2 van jelen, így sajnos nemigazán egyenlítődnek ki a tévedések.
Nah mostantól megígérem minden bíráskodással kapcsolatos kínomat letudom majd egy "Mocskos bíró" kommenntel:D

popp · http://koncertblog.com/ 2008.03.02. 16:24:13

Nalazo senki sem mondta, hogy elfogadhatóak. És igen lehet méricskélni. Nem mindegy , hogy az első és a második rangadójába nyúlok bele két perccel a vége előtt, vagy egy lefutottnak tűnő meccsbe, hazai csapat biztos előnyénél, valszeg így is, úgy is meglett volna meccs. Másrészt, ami a legundorítóbb, hogy ez a mostani bíráskodás elég kompenzáció szagú volt. Mondván tévedtünk egy nagyot a rangadón, akkor most befújjuk nekik a hazaipályát ne ugassanak sokáig. Távol álljon tőlem azt állítani, hogy tudatos összeesküvésről van szó, csa sporik lelkéről. Végkövetkeztetésként magamat ismétlam, vidóbírót és a challange intézményét a focipályákra is!

popp · http://koncertblog.com/ 2008.03.02. 16:27:08

off: 4-3-ra nyert a Fradi - vagy ha már bíróknál tartunk mégsem off?

Romanista 2008.03.02. 17:00:35

az mondjuk marha érdekes hogy a Parma meg nem adott góljánál csak az (állítólagosan?!) kezező játékos nem reklamált. akkor se amikor sárgát kapott. op-op-op.

kukonyalori 2008.03.02. 17:02:44

Na juvés barátaim ez is csalás volt? Nem leveleket kéne érni, hanem gólt lőni a toronak, vagy behúzni a nyertnek tűnő meccset a Fio ellen. Kapaszkodni kell azért a 3. helyért is.
Ha az inter is szopna végre, tökéletes forduló lenne.

Forza Roma, Forza Lupi!!!

kukonyalori 2008.03.02. 17:06:40

Romanista,
Ezt én is kifigyeltem. De a többszöri lassítás után is szabályos gólnak láttam. Ennek ellenére azt mondom ez a döntés nem befolyásolta a 3 pont sorsát. Ellentétben a szerdai pirossal.

Romanista 2008.03.02. 17:11:54

ugyanakkor ha ártatlan elveszik a gólját és sárgát is kap akkor kicsit jobban összeomlik a srác. vagy akármelyik csapattárs. vagy az edző nem a Róműt dicsér a nyilatkozatában. vagy valami.

Metgergo 2008.03.02. 17:13:32

Azért álljunk meg itt egy szóra. Ha bírói tévedésekről beszélünk, akkor nem lehet szó kompenzációról, mert nem szándékosan történik a hiba. Ha kompenzálnak a Romának, akkor az csalás!!! Ha tévednek, az csak hiba.

Romanista 2008.03.02. 17:16:04

Mit is kompenzáltak a Rómának?

popp · http://koncertblog.com/ 2008.03.02. 17:18:14

Egyébként szerintem nem kezezésért fújt a bíró a Parma góljánál, ahogy Faragó sejtette, hanem kapus támadásért, mert a csaki nyújtott lábbal repült Doni felé.

Gabez 2008.03.02. 17:18:48

Most kinek ír levelet a Juve vezérkar? :) Na jó, ne bántsuk őket, elég töketlenek így is. A Fiorentina az első félidőben megalázhatta volna őket, de sztem megijedtek attól, hogy ennyivel jobbak vagy nem tudom mi a fenétől...

madbalee 2008.03.02. 17:43:21

Cagliari nyert:)

Napoli nyerni fog.

Gnyoka 2008.03.02. 17:50:14

ha a Napoli nyer, hát én járok egy tarantellát a tiszteletükre, istenuccse.

Romanista 2008.03.02. 17:54:00

Forza Napoli. Forza Tarantella!

kroos 2008.03.02. 18:35:45

Totti-nak meg Aquilani-nak mi baja volt?

popp · http://koncertblog.com/ 2008.03.02. 19:12:46

Kicsit összekaptak, előfordul ez egy futballmeccs hevében a legjobb spanok között is. Az Il Romanista szerint már tisztázták is az affért.

drani 2008.03.02. 19:22:35

a Juvénak egy klasszist kellett volna vennie nyáron a védelembe, és akkor most a második hely is meglenne.

kroos 2008.03.02. 19:36:02

Bocs srácok de ezt le kell irnom:::Mátyus János nem vette észre hogy a meccs nagy részét emberhátrányban játszották le......

BruceWayne 2008.03.02. 19:58:10

ezt honnan? wháá
komoly, nemá hogy ezt mondta...

popp · http://koncertblog.com/ 2008.03.02. 19:58:46

drani, ilyeneket lehet mondani, de ellenpróbára nincs lehetőség. Mondok én is egy jót, ha nálunk játszana Crespo már megnyertük volna a bajnokságot.

Romanista 2008.03.02. 20:37:00

Napoli open the score after just three minutes! Julio Cesar makes a mess of things as he tries to dribble Lavezzi, the ball comes to Zalayeta who lobs the ball in! A very costly mistake by the Inter keeper.


ohlalala

argentin#21 2008.03.02. 20:41:30

a livescore-on harom golt ert Zalazseta golja

BruceWayne 2008.03.02. 20:43:34

ja bazzeg, a 8. percben, megijedtem rendesen.

drdugo 2008.03.02. 21:01:01

sopcaston nézem a meccset, nagyon komolyan tolja a Napoli. Eddig lefocizzák az intert, Materazziból párszor már hülyét csináltak, főleg Lavezzi és Zalayeta van elemében. Volt egy 11-es gyanús eset. Természetesen megúszta az inter.

Count Adyn 2008.03.02. 21:02:04

Mocskos... ööö ... Juve védelem:P
Ez a Farina vagy ki legalább egy normális bíró, a partjelzők mondjuk lehettek volna sasszeműbbek kicsit, mert sokat elnéztek mind2 oldalt, de ez benne van még. Amint lement Alex meg Camo, onnantól vége volt a csapatnak, a Palladino, Sissoko, szarnapot kifogó Zanetti és Noccerino középpálya egy kibaszott rémálom, Zakkant Zebina magához képest jó volt amugy, Molinaronak 90 perc alatt sikerült beadni jól egy labdát, bár inkább mondjuk ugy hogy Camo beleszámolta hogy ugyse tud beadni az a gyerek, jó lesz nekem az:D Legro elment, Grygera meg állítólag a pályán volt. Alexnek vérzett a buksija, Trezre meg ráférne egy kiadós kurvázás hogy gólokat kezdjen végre rugdosni. 3.-4. hely azért meglesz, 2.-at már baszhatjuk.
Ámen

Romanista 2008.03.02. 21:02:11

küld át a címet én is azt keresek épp
köszi

popp · http://koncertblog.com/ 2008.03.02. 21:08:34

crouchy,igazad van, de akkor se szeretem a zöldeket.

argentín, már javítottak a livescore-on, biztos a szerkesztő jópofáskodott.

drani 2008.03.02. 21:13:09

popp, nincs lehetőség ellenpróbára, de akkor is az a véleményem, hogy ha lenne egy Cannavaro-szintű belső védője a juvénak, akkor most pár ponttal több lenne a csapatnak.(pl nem veszítik el a mai meccset, a reggina ellenit stb.) Mellesleg ranierivel nem fognak semmit sem nyerni.

Abban igazad van, hogy ha Crespo a romában játszana, lenne esélyük megnyerni a bajnokságot. Mert szerintem csatár nélkül nem lehet hosszútávon eredményesnek lenni, ugyanis minden sorozatban eljönnek azok a meccsek, amikor be kell ívelgetni a center fejére. A roma önként mond le egy nagyon hasznos fegyverről, ez impotenssé teszi őket. Így BL-t sem lehet nyerni.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.03.02. 21:17:21

drani ezt én is így látom.

Romanista 2008.03.02. 21:40:34

chivu helyett crespo: kezdődik a Mancini varázs

madbalee 2008.03.02. 22:12:31

Na bemákol 1-2 gólt a Zinter?

giacinto 2008.03.02. 22:27:56

megint az Internek csalt a bíró, ugye? mondjuk nem ez volt a vereség oka, de mindenki láthatja most már hogy az eddigi "meglátások" nem voltak életképesek.
vmi nem megy mostanában.

drdugo 2008.03.02. 22:28:34

Na vége. Teljesen megérdemelt Napoli győzelem.
Az mondjuk csoda, hogy 11 emberrel fejezte be az Inter. Ez a Balotelli gyerek ritka nagy baromállat. Már a Roma ellen is mit odarúgott De Rossinak, aztán még neki állt feljebb. Most a végén ugyanúgy hátulról elkaszált egy Napolist, aztán még a lepattanó labdát izomból rárúgta. És még csak lapot se kapott.
Nem tom az Inter hogy találja meg mindig ezeket a vadparasztokat:) Vieirával összeillenek.

BruceWayne 2008.03.02. 22:29:31

hát Vieira remélem nyáron repül...nem sok vizet zavart nálunk.

BruceWayne 2008.03.02. 22:30:02

tuti hogy a Milanba fog kikötni :-))))))

madbalee 2008.03.02. 22:30:29

Valaki itt azt ígérte, hogy jár 1 Tarantelát ha nyer a Napoli.

Jelentem:
Napoli nyert, és én nem tudom milyen az amikor valaki Tarantelát jár.

BruceWayne 2008.03.02. 22:30:50

giacinto: középpálya nem nagyon van

drdugo 2008.03.02. 22:32:12

'megint az Internek csalt a bíró, ugye? '

most erre mit mondjak? az Inter végigrugdalta, reklamálta a meccset, és ehhez képest több Napolis kapott sárgát. És volt egy meg nem adott Napoli 11-es is.
5 percet kellett hosszabbítani, mert a végén ugy letaglózták az egyik Napolist (nem láttam ki az, elég gyenge minőségű volt a kép), hogy percekig félig eszméletlenül feküdt a pályán. Először azt hittem, nagy a baj...

kukonyalori 2008.03.02. 22:32:40

Na végre, kiszopott az Inter. Ha szerdán Aquillani beveri, már csak 3 pont lenne a difi.
...Na mindegy. Nincs ez még lefutva...Az Inter durván lépést tévesztett az utóbbi időben.
Forza Roma, Forza Lupi!

BruceWayne 2008.03.02. 22:35:48

hehe, ha a romától kikapunk biztos komolyabban veszük ezt a meccset.....

sok már a sérült, mostanra fáradt el a csapat szeptembertől, ezt más európai csapat nem igazán mondhatja el magáról hogy eddig bírta, van ez így, reméljük átlendülünk a holtponton.

Metgergo 2008.03.02. 22:37:04

Ez a meccs nem volt semmi... Ilyen bírói döntéseket!
Ha 11-est ad, akkor piros J.Cesarnak, ha meg nem 11-es, akkor nincs lap se. De hogy 11-es, és sárga??? Ez mi ez??? Rakat szar volt az Inter, ez nem kérdés, de ez a bíró tényleg nem tudta hol van...

popp · http://koncertblog.com/ 2008.03.02. 22:39:45

Jó mesterek nevelik ezt a Balotelli gyereket, Mátrix és Ibra biztos büszke az ifjú padavanra :). Most sajnálom igazán a szerdát, de sebaj. Most már Madridra figyelünk, hátha tovább lehet ott jutni. A Scudettoval meg egyelőre nem szabad foglalkozni, még mindig az a sajt az Inter szájában figyel.

Ami a Tarantellát illeti lökd be a DVD játszóba a Keresztapát, ott az öreg Franky Pentangeli megmutatja, hogy kell járni.

Romanista 2008.03.02. 22:40:00

Grazie Napoli.

A Tarantella az ilyen: uk.youtube.com/watch?v=Bv1PwUQXmy0&feature=related

táncnak meg az a lényege hogy úgy mozogsz mintha megcsípett volna egy tarantulla.

!+:Hát ez egy AJÁNDÉK DÉLRŐL.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.03.02. 22:43:05

még mindig az a sajt az Inter szájában figyel - szépen vagyunk a magyar nyelvel, neki futok még egyszer: az a sajt még mindig az Inter szájában figyel.

kukonyalori 2008.03.02. 22:44:15

Ordenáré köcsögök. Roma ellen is bunkók voltak.

Gnyoka 2008.03.02. 22:47:54

madbalee eljártam a táncot. Romanista pedig tökéletesen leírta a lényegét. Az én táncom viszont inkább ez a kurjongatós fajta volt: www.youtube.com/watch?v=vyht1YOZo_s (mire a család közölte, hogy éjszaka van, és kussoljak, nem mindenki focibuzi.)

Romanista 2008.03.02. 22:51:17

jaj de jó ez most igy, sajt igy vagy úgy.

Gnyoka 2008.03.02. 22:53:46

még akkor is, ha a jövő héten mi jövünk? ;)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.03.02. 22:55:22

Nerazzuri, azért mén megkockáztatnám , hogy egyetlen európai csapatnak nincs olyan hosszú padja mint az Internek. A sérültek miatt meg nagyon tudlak sajnálni benneteket. Most mondjam azt , hogy mi a fél őszt Totti nélkül játszottuk végig?

madbalee 2008.03.02. 22:56:07

Gnyoka: Minden tiszteletem a tiéd. Éjjel fél 11kor felkiabálni az egész családot 1 komment miatt:)

Gnyoka 2008.03.02. 23:00:27

semmiség. amikor a roma nyer körbe szoktam szaladni a házat, hogy az egész család tuddja meg. (bár őket nem nagyon érdekli, de sebaj, így jártak)

CsakaCalcio 2008.03.02. 23:00:52

Jajj de jó, végre megtörtént az amire már sokan és sokat vártunk, vagyis hogy meccset veszített az Inter. Remélhetőleg a következő bukás hamarabb be fog következni, talán jövő héten a Reggina ellen?? (na mondjuk ott megfelelne egy iksz is mindenkinek, asszem)

madbalee 2008.03.02. 23:08:17

Azért én titkon remélem a Poolnak odavágnak!

giacinto 2008.03.02. 23:11:04

lehet virulni, 2 év (!!!) után kikapott idegenben a legjobb olasz csapat.

Romanista 2008.03.02. 23:19:55

hát ha valaminek lehet örülni akkor ennek igen.

CsakaCalcio 2008.03.02. 23:32:05

A Pool ellen szinte semmi esélyük, 1-0-ról még visszajöhetnének, de 2-ről már nem, ráadásul idén nagyon kevés meccsen volt játékuk, és ez mostanában kezd meglátszani az eredményeiken is végre. Bárcsak a Parma ellen maradt volna 2-2, most csak 4 pont lenne a különbség (vagy a Roma nyert volna Milánóban szerdán...)
Nagy vízválasztó meccsek jönnek: Internek lesz Reggina (o) Palermo (o) és Genoa (i) Romának jön Napoli (i) Lazio (o) Milan (o) mondani sem kell ki van nehezebb helyzetben, ha ezen a 3 meccsen úgy rágják át magukat, hogy marad a mostani difi, akkor már örülhet a Roma szerintem (és onnantól nekik nem lesz több rangadójuk, ez is fontos ám!)

halareaal 2008.03.02. 23:53:05

úgy látom az olasz bajnokság sem simább, mint a spanyol. ha az Inter hiányzói nem épülnek fel szerdára, ezzel a csapattal nem jutnak tovább, ha a Milanban nem játszik mindenki, ők sem, a Romának meg kellett volna vagy 3 gól a Bernabeura. mi lesz így?

Romanes eunt domus 2008.03.03. 06:59:04

na végre, hoztunk egy pontot az Interen...:D
süti beállítások módosítása