Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétközi Jóslatok - Premier League 24. forduló

2008.01.29. 17:04 habitang

A 24. forduló hétközi játéknapjainak előzményei nagyobb részben FA-kupa csatározások voltak. Ezek során láthattuk, amint a Manchester City szurkolói sportszerűen lufikkal nehezítették ellenfelüknél egy osztállyal feljebb szereplő csapatuk dolgát, amin természetesen mi is nevettünk, sőt, valamiért az iskolás évek évek kiegyenlítő focija jutott az eszünkbe róla. (Gólszerző csapat tagjai megisznak egy kupicát.) A City végül meg is járta, 2-1-re nyert a Sheffield United. A Tottenham pár napon belül megmérkőzött az Arsenallal és a Uniteddel is, és amíg előbbi ellen még sikerült villantaniuk egy emlékezeteset (5-1), a MU-val szemben már az oddsoknak megfelelően vitték haza a három dugót (1-3). Kell-e mondanunk, hogy C. Ronaldo tappancsai ezúttal is benne voltak a United győzelmében? Nem is olyan régen ezeken az oldalakon fenyegetőztünk Cé 1/1-es gól/meccs átlagával, ezt egy vacak mesterhármassal akár már a hétközi fordulóban elérheti. Az Arsenal a Spurs elleni csúfos 1-5 után nem szerezte meg Kevin Keegannek azt az örömet, hogy csapata, a Newcastle komoly mentális doppinghoz juthasson egy nagyágyú legyőzésével, a Liverpool pedig finesz helyett fitnesszel verte el hatodosztályú ellenfelét, a Havantot (5-2). A Chelsea természetesen megint nyert, kezdjük azt hinni, hogy nem csak gumicsizmában sikerülne nekik ez a kunszt, hanem a lányok által valamiért elég kedvelt masztiff-fejjel tuningolt papucsban is.(Wigan-Chelsea:1-2) Ez volt a keddi játéknap  előzményeinek nagyobb része, a kisebb maga a foruló első meccse, az Aston Villa-Blackburn, amely 1-1-re végződött a Villa Parkban. A Rovers egy tizit is elhibázott, így maradt a nyolcadik, a Villa pedig az az ötödik helyre került. A ligában jelenleg a leghosszabb (nyolcmeccses) veretlenségi sorozattal rendelkező Villa  egy ponttal előzi a két mérkőzéssel kevesebbet játszott Liverpoolt, amely holnap megint egy döntetlenszagú meccs elé néz a West Ham otthonában. Természetesen még a Pool kedvéért sem ugrunk az időben, a ma estével kezdünk.

Arsenal-Newcastle
Az Arsenalba Almunia és Sagna térhet vissza, a Szarkákhoz Emre és Viduka, de még az is megeshet, hogy a Liverpooli hacacáré és rács mögötti élménytúra után Joey Barton is csukát húz, sőt, akár pályán is lehet a kezdőrúgásnál. Mázlija van egyébként, hogy Keegan számításba veszi, mert senki más nem gondolja, hogy beszámítható. Akárhogy is lesz, egy gól különbség biztosan van a csapatok között, de mi most kettőt jósolunk.  (2-0)

Bolton-Fulham:
A két csapat összesen két győzelmet aratott utóbbi hat-hat találkozójukon, mindkettőt a Bolton. Anelka távozása óta a ők egyébként már többször is igazolták, hogy daccal, kitartással rövid távon még a minőséget is lehet pótólni. Kérdés, honnantól indul a hosszú táv... Újonnan érkezett játékosok izgulhatnak mindkét oldalon, remélve, hogy már ma pályára léphetnek, és hogy a mez is jó lesz rájuk. A Boltonnál Gary Cahill (nem az Evertonos Tim testvére), a Fulhamnél Leon Andreaen és Hangeland vár első bevetésére. Most, amikor a Fulham még mindig idegenbeli győzelem nélkül áll, a Bolton pedig nem látszik inogni jottányit sem, a "hazai"-ra teszünk. (1-0)

Middlesbrough-Wigan:
Na, ezt a meccset kell lehagyni a tippszelvényről, de gondolkodni sem szabad ám rajta. Mindkét csapat tett róla az utóbbi időben, hogy állak zuhanjanak egészen a magmáig, mi is elfelejtenénk szívesen egy-két csínyüket. Mondhatnánk, hogy döntetlen, mert akkor nem tévedhetünk túl nagyot, de mi most mégis a Midóval kiegészült Boróra teszünk.(2-1)

Sunderland-Birmingham
A Sunderland Chopra, Higginbotham és Leadbitter távollétében egy éppen erősödő Birminghammel találkozik majd, meggyőződésünk, hogy ők jönnek ki roszul a partiból. Akit megtéveszt a Sunderland Pompey elleni győzelme, az vessen magára. Ezt bizony jó eséllyel behúzhajta a Birmingham, mert két gólt majdnem biztosan össze fognak hegeszteni valahogy, a Keane-gárda duplájára góljára pedig fogadjon az, aki otthon pénzégető automata segítségével szabadul a papírhulladéktól. A két egykori Ferguson-tanítvány, Roy Keane és Alex MCLeish közül tehát utóbbira teszünk. (1-2)

Chelsea-Reading:
Vakmerő, ki a Chelsea ellen fogad. Avram Grant csapata egyébként egyre inkább emlékeztet Mourinhóéra, holott állítólag pont azért cseréltek edzőt, hogy ez ne így legyen. Hát persze, hogy nem azért.. Holnap természetesen nyernek a Kékek. (2-0)

West Ham - Liverpool
Jó a kérdés. A Liverpoolnak gyakorlatilag semmi oka nincs a derűlátásra, mert az, hogy 1999-ben sújtott le rájuk utoljára kalapács, mára csak betűket jelent a könyvekben és biteket a szervereken. A Pool játékosai támadás közben mintha kívül kerülnének saját komfortzónájukon, jelenleg semmi jelét nem látjuk annak, hogy ez akár csak kicsit is változhat. Talán a Havant (hehe) ellen már pályára lépett Jermaine Pennant hozhatna egy kis frissességet a Pool játékába, a gond csak az, hogy helyén a két meccsen négy gólt szerző, nagycsapatok ellen általában teljességgel ártalmatlan, kis- és pubcsapatok ellen villogó Josszi Benajun kezdése a valószínűbb. Tudjuk, hogy a Villa ellen Josszi betalált, de az a gól inkább Mulder ügynök világát súrolja. A Vörösök utoljára október huszadikán, az Everton ellen nyertek erős csapat ellen a ligában... Optimistán döntetlent jósolunk az ismét Ashtonnal felálló West Ham ellenében. 1-1, a Liverpool javára.

Derby County- Manchester City:
Szegény gömb, mit is mondhatna egy 17 meccs óta nyertelen csapat és a City randijára? Bizonyosan nem Derby győzelmet. A kérdés csak az, három pontot jósolhatunk-e az Eriksson csapatnak. Egy biztos, gömbünk jóslatának beteljesedése nem fog léggömbökön műlni. Egyebekben a Derby körülbelül annyi veszélyt testesít meg, mint a lufik, amiket - nyakunk rá - jövő héten az Old Traffodon viszontlátunk majd. De előbb még a City feltankol három pontot, mielőtt a következő két meccsen elvesztene hatot. Az Arsenal és a United vár ugyanis az Eriksson-csapatra, ők pedig már nem reménytelen ködlovagok, mint a Derby County. (1-2)

Manchester United - Portsmouth:
Ronaldót ebben a pillanatban valószínűleg csak úgy lehet megállítani, ahogy Kevin Bacon tette az Ahova lépek, szörny terem című filmben az óriási vérszomjas földigilisztákkal - betonfalnak kell vezetni, ami lehetetlen. Szóval, hacsak a portugál nem ragad bent egy hotelszobában, ez bizony három-null. Ha pedig véletlenül igen, akkor csak kettő. Nem ragad be. (3-0)

Everton-Tottenham:
A nap kérdése. Az egy meccsen belül is a briliánstól a tréig a  teljes skálát lejátszani képes Spurs komoly veszélyt jelent a legjobb Evertonra is, és holnap bizony nem azzal fog szembenézni. A gömböt konzultációra hívtuk, a hosszú tétlensége után megeráztuk, végül a zaklatástól opálossá vált testében felsejlett Malbranque és Keane képe. Ejha, kettőt lő a Spurs? Ez már győzelmet érhet az Everton ellen. De nem fog. Ezt a meccset szerintünk az nyeri, aki három gólt lő, és minimum négy gól fog esni. Voksunk a döntetlené. (2-2)

50 komment

Címkék: angol beharangozó premier league 24.forduló

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr27316644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ronal-d'oh! 2008.01.29. 17:18:14

'Szóval, hacsak a portugál nem ragad bent egy hotelszobában,'

Nyehehehehe :D

jasszgeri 2008.01.29. 18:15:10

cahill duplázni fog. de nyer a spurs, az everton jelenleg a végelgyengülés határán van.

marci_tomi · http://nufc.atw.hu 2008.01.29. 19:02:05

Emre sajnos nem lesz még. Na nem mintha a lényegen sokat változtatna.

Trek · http://rapidreszeg.blog.hu 2008.01.29. 19:02:08

"kiegyenlítő focija jutott az eszünkbe róla. (Gólszerző csapat tagjai megisznak egy kupicát.)"

Na komolyan irok egy cikket az oldalunkra, esélykiegyenlítő csocsó és sakk mellett lesz mostmár foci is:) Ezidáig ez ismeretlen volt ;)

Zsoltes 2008.01.29. 19:30:19

Cahill nem fog duplázni mert eltiltása van (5 sárga)
De van nekünk egy Manuel Fernandesünk,Andy Johnsonunk, Artetánk, egy gólzsák Lescottunk meg sok hiányzónk :S Egy hetet pihentek a srácok szoval végetek! :D:D
GO TOFFEES! ;)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.01.29. 23:19:07

A "sima harmas" ma este is meglett az Agyusok otthonaban...

egesz jok a tippek ismet, Habi, grat!

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.01.29. 23:41:44

Amugy Adebazsor meccsenkenti golatlaga is kezd egesz frappans lenni, foleg az uccso fordulokat tekintve...ha a milan ellen varr 1et itthon es 1et idegenben, akkor...:)

habitang · www.nst.blog.hu 2008.01.29. 23:46:57

Szia Imi

nem annyira jó most a fele, a Boltonban biztos voltam, a Sunderland pedig úgy rakott alám, ahogy csak bírt..:) Ugyan az Arsenal és a MU csak magára vethet, de a tény, hogy a Birminghamnek az utóbbi három bajnokin a Chelsea, a United és az Arsenal összesen három gólt rúgott, erre jönnek és bumm.

Adebayorral kapcsolatban pedig le akartam írni, hogy most hagyja abba ezt nagyon durva sorozatot, de kihúztam, mert meggondoltam magam..:)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.01.29. 23:58:16

Igaz, Habi, beneztem a Sunderland tipped...de azert igy sem rossz az arany sztem:) (gyoztes talalat golaranya, illetve h nem kapunk ismet golt a Newcastle-tol...)

A Boltonban en is biztos voltam, minden betszelvenyemen rajta voltak, es altalaban csak ez hianyzott...asszem kirakhatunk egy kepzeletbeli transzparenst: "Hianyzol, Anelka" :)

"Folytassa, Adebazsor" - ez is lehetne egy ujsagcim:)

Udv, ymy

wan2bee 2008.01.30. 02:31:22

trek, ha csak az eselykiegyenlito sakkot es csocsot ismertetek eddig, akkor ott nagyon eros bme felulreprezentaciot vizionalok..

mi golyataborban tettuk meg a legdurvabb eselykiegyenlito foconkat. hazipalesszel, vizifoci palyan. amibol folyton kiestunk, de mivel meccs elott/utan/szunetben/golnal/mindig amikor akartunk ittunk egy feles hazipaleszt a vegere azt se tudtuk ki hol van. A legdurvabb a tabor orvosa volt, akirol leteptek a gatyat es a farkara odaszoritott bukoval rohangalt es uvoltozott, hogy dekurvajo, mindenki reszeg.. mindekozben persze focizott..

Woland 2008.01.30. 05:20:56

Jó tippek - egyedül a Sunderland meccsel nem értettem egyet (komolyan, nem csak utólag mondom : ) de ennek az is lehet az oka hogy a Birmingham City-t rühellem a White Hart Lane-i 2-3 óta.

Azt kell mondjam hogy 2-2-nek nagyon tudnék örülni a Goodison Parkban. Különösen hogy Ledley Kinget nem neveztük... Woodgate viszont jó eséllyel kezdeni fog. Dawson eltiltása meg könnyen lehet hogy jól jön, Huddlestone-Woodgate vagy Kaboul-Woodgate középső védő pár nem nézne ki túl rosszul.

(Haha, a védőkről jut eszembe - olvasta valaki pár napja a Sky Sports News-on a "hirt" miszerint a Tottenham tárgyalt a Barca-val Puyol leigazolásáról??? : ))) Rég nevettem akkorát.)

No, mindegy, az elég sanszos hogy mindkét csapat gólt/gólokat lő - úgyhogy nagyon örülnék a 2-2-nek, egy 2-3, 3-4 stb. meg földöntúli gyönyörűség lenne!

Kösz a posztért Habitang.

the real 2008.01.30. 09:39:43

Nem vagyok otthon togói és nigériai nyelvjárásokban, de mitől "Adebazsor"?

johnas 2008.01.30. 09:47:04

Liverpool szokásához híven, miután elbukta a bajnoki címért folytatott versenyt egyszercsak megint ekezdi majd sorban nyerni a meccseket, már csak azért is, hogy még jobban fájjon ez a 10 döntetlen... Szerintem ezt a győzelmi szériát nemsokára elkezdi, sőt akár a kalapácsosok ellen akár már el is indulhat (na) a győzelmi sorozat.

Egyre inkább kezdek helyt adni azon kritikáknak, hogy a Liverpool teljesítménye erősen függ Gerrard játékától, azaz ha neki megy akkor a csapatnak is megy, ha meg rossz paszban van akkor a csapat is maximum egy döntetelenre futja... Benítenek meg nem ártana egy kis önkritikát vállania, egyrészt nem kell mindenképp feltölteni a keretet középszintű játékosokkal (Lucas, Benayoun, Aurelio, Arbeola, Kuyt, Voronin) azaz a kedves mester nem a legjobb módon igazol, másrészt a rotációs rendszer többször is bizonyított, legutóbb a Ranieri féle Cseszkinél, egyszerűen ebben a rendszerben nem lehet bajnokságot nyerni. Midettől függetlenül Rafa jó edző, és ha ebből a két problémából legalább az egyiket megoldaná, akkor a második-harmadik helyért harcolhatnánk a Manchasterrel (nem a szitivel) és nem a negyedikért az Evertonnal.

crouchy 2008.01.30. 12:24:57

Remélem benítez engedi Crouchot játszani a szülinapján, ő meg majd meghálálja ezt pár góllal. Go reds!!!!

mook 2008.01.30. 12:36:09

Az Old Traffordon meglepetést szagolok, minimum X, de az is lehet, hogy a Pompey nyer.

sh4d0w 2008.01.30. 13:30:40

A Chelskij Wigan elleni győzelménél kelett egy kis jóindulat is a jv-től; ha befújja Anelka lökését, sosem nyerik meg azt a meccset...

d3vnull 2008.01.30. 14:40:14

sh4d0w : bocsesz, de egy jogos tizit nem adtak meg nekünk a meccs elején, így talán ne jöjjünk most a szokásos "bírósegítettacselszínek" dumcsival.

habitang · www.nst.blog.hu 2008.01.30. 15:05:20

mook

Mi alapján? De tényleg!:)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.01.30. 17:26:54

the real

"Adebazsor" = Ez csak egyfajta magyar szleng elnevezes...:) Igy magyarositjuk Ade nevet:)

Udv, ymy

mook 2008.01.30. 18:24:48

habitang: hirtelen támadt, de tartós érzés volt, (kissé halványodott), azóta racionalizálom.

Idén párszor recsegett a MUtd, igaz, rendszerint ki is izzadták a győzelmet.
Jó a Pompey idegenben, Redknapp nagy tréfamester. OK, ez vékonyka, de úgy érzem, hogy nem fog nagyon menni a hazaiaknak. Bár ha csak kicsit megy az is elég lehet a győzelmükhöz.

d3vnull 2008.01.30. 18:48:52

mook, én nagyon örülnék ha igazad lenne, de egy fillért nem tennék azért erre :) Még Baros-al kiegészülve sem.

mook 2008.01.30. 21:27:20

Van egy olyan funkció it a fórumon, amit régóta hiányolok, ti. a saját korábbi hozzászólások szerkesztésének lehetősége...
:-DDD

crouchy 2008.01.30. 22:41:25

ez a benítez nem egyszerűen hülye, hanem agydorvadása van. bekéne zárni gyogyóba. mert különben nekem kell mennem. bár lehet h jobban járna mindenki velem:)

crouchy 2008.01.30. 22:45:50

hohohóó!!!! legaláb kikaptunk és nem megint döntetlen. ezaz. már megint milyen napom van........

drani 2008.01.30. 22:54:27

hát én jobban örültem volna egy döntetlennek, mert így a 90. percben kapott góllal bukott az egész kötésem, ami igen rosszul esik.

Titi120 2008.01.30. 23:32:35

C Ronaldo már megint kettőt vágott, hogy szakadt volna rá a hotelszoba mennyezete ! :)
Hihetetlen.

d3vnull 2008.01.30. 23:53:16

"Van egy olyan funkció it a fórumon, amit régóta hiányolok, ti. a saját korábbi hozzászólások szerkesztésének lehetősége..."
Persze, hogy Habi az összes hozzászólásba le tudja követni amikor utólag módosítja a tippeket... :):):)
Egy portugál játékos megint kettőt vágott volna? Értem már mit szeretnél csinálni... :)

Crouchy : veletek együttérzek, a pool-on meg röhögök. Kb. mint a Newcastle-n. Mindkét csapat jobbat érdemelne.

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.01.31. 01:15:48

aki esetleg nem latta:
www.youtube.com/watch?v=0nt7shIuPGQ
(bar a hatso kameraallasbol lenne az igazi, meg a feltoltes utan mar eleg gyenge a minoseg)
de tovabbra SEM szeretem ezt a zsenit!
(tobbek kozott azert nem, mert 12 perc alatt unalmassa tette a meccset)

a City meg nagy lehetoseget hagyott ki,
sajnos :(
p.

Woland 2008.01.31. 03:51:22

Hello,
a bbc.co.uk focioldalán van fenn egy interjú Cével - szerintem érdemes megnézni ha hozzám hasonlóan eddig még ti sem hallottátok beszélni a srácot. Azt kell hogy mondjam egész normális - és jóval kevésbbé utálatos mint amire számitottam. Persze a második gólját szerényen "fantasztikusnak" nevezi - de minden tekintetben az is volt. Úgyhogy én, miután megnéztem a klipet egy hangyányit (tényleg iciri-picirit) kevésbbé rühellem. : ) Ja, és teljesen ugyanolyan hangleejtéssel és akcentussal beszél mint Mourinho!!! (persze portugál mindkettő, de akkor is meglepett mennyire hasonlitanak)

No, de Céről ennyi bőven elég, el se hiszem hogy propagandát csinálok neki! : (
Remélem szombaton majd lefagy a mosoly arról a méretes arcáról. Bár ha abból indulok ki ahogy az Everton ellen muzsikáltunk... de olyan nincs hogy Berbatov megint ne lőjjön gólt!! Remélem a King-Woodgate kettős fog kezdeni a védelem tengelyében. Akkor talán egy gólon tartjuk a Manure-t és kettőt begyömöszölünk bizva Wes Brownban : )

Ja és csak érdekességként: a Tottenham 51 meccs után játszott újra gólnélküli döntetlent. (2006. októberében még a Watford ellen volt a legutóbbi 0-0.)

wan2bee 2008.01.31. 03:56:42

nah akkor mi is had villogjunk kicsit a vedekezo kozeppalyasunkkal. Mar csak a kommentar miatt is megeri :D

www.youtube.com/watch?v=XPkkJGdfTVI

mickeyknox 2008.01.31. 11:27:53

itt jobban látszik... lőttek már ilyet azért egy páran :-)
www.goalcentre.com/manchester-united-vs-portsmouth-highlights/

BruceWayne 2008.01.31. 13:07:49

na azért egy klasszik öt- és hatszögekből álló bőrlaszival nem tudna ilyet lőni :-)

de Maniche tegnapi lökete ennél is durvább volt, a labda az útja alatt kb 3 szor változtatott irányt

BruceWayne 2008.01.31. 13:10:11

www.youtube.com/watch?v=l7vrXQghFVY

01:10 után jön lassítva... jók ezek a mai labdák, főleg a kapusoknak

mook 2008.01.31. 15:17:35

Na, szerintem Ronaldo góljáról a legjobb minőség/kameraállások ezen a klipen vannak:
www.d1g.com/video/show/1739519

Azt meg tudja mondani valaki, hogy miért nem ugrott fel a sorfal? Miért teszik őt naggyá?

crouchynak. ezt a versikét láttam vhol:
he's big
he's red
his feet stick out in bed it's peter crouch it's peter crouch

and liverpool need

United82 2008.01.31. 15:39:22

2 hete a newcastle-i sorfal felugrott a szabadrúgásánál, végeredmény?
Ellőtte laposan a lábak alatt, tök8 hogy felugranak vagy nem, gólt lő belőle!
CRonaldo a legjobb, és nem naggyá teszik, idén lőtt 27gólt, sokat ballal,sokat jobbal, sokat fejjel,sokat szabadból.
Nem naggyá teszik, hanem ő teszi magát naggyá, mert olyat tud amit senki más.
Ő a legjobb!

mook 2008.01.31. 18:08:33

Látom, nem érted. Naggyá teszik, mert akkor a sorfalnak lent kellett volna maradni, most meg felugrani. Mi olyan bonyolult ebben?

Egyébként meg Riise sokkal nagyobbat tud rúgni.

Ui: Jó a nicked :-DD

crouchy 2008.01.31. 19:09:22

köszi mook:) amúgy már ismertem. meg van róla még egy dal: He is tall, he is lean, he's a freakly goal machine:) ezt még a villások alkották a tiszteletére.

habitang · www.nst.blog.hu 2008.01.31. 20:00:57

El sem hiszem, srácok, hogy nem a mellelt passzáról és beindulásáról beszéltek ennyit!:)

Az egyébként igaz, hogy Ronaldónál senki nem aknázza ki jobban az új labda kapusokkal szemben meglehetősen sportszerűtlen tulajdnoságait, és ez valószínűleg tényleg baromi sok gyakorlás eredménye, ahogy azt már Ferguson többször is elmondta.

mantegna 2008.02.01. 08:43:56

Habitang, mikorra várható értékelés? Tudom, szabadidőtökben nyomjátok az ipart, de hiányzik. Nem kerek a világ, ha csupán beharangozókat írsz. Főleg mert nem is látom a meccseket. Két liverpooli buci után kell egy kis lesajnáló szöveg. Káröröm vagy sem, bírom nézni az elbukott nagycsapatok savanyú pofáját. Kifejezetten akkor, ha nem drukkolok nekik...

habitang · www.nst.blog.hu 2008.02.01. 08:48:40

mantegna

A hétközi fordulóról ma lesz, beharangozó pedig holnap reggelre

valóban nem kerek a világ, igazada van

mook 2008.02.01. 10:11:58

Mantegna, milyen két liverpooli buci, vazze? Utoljára karácsonykor nyert a csapat!
1:1 a Wigan ellen otthon is buci. A H&W első félideje is buci.

d3vnull 2008.02.01. 10:57:39

"itt jobban látszik... lőttek már ilyet azért egy páran :-)"
Például Belletti 3 hete a Tottenham ellen, ráadásul nem középről, szabadrúgásból, hanem mezőnygólként szintén messziről. De ő ettől most nem király, meg zseni viszont egy portugál játékos megint egyszer jó helyre ment akkor zseni. Én ennek mondjuk még örülök is valahol.

the real 2008.02.01. 11:12:44

www.footballtransfers.info/transfers/alltrans_world.php
Tegnap zárult a nemzetközi átigazolási időszak, történt egy-két érdekesebb váltás. Pl. Defoe a Pompeyben, ugyanakkor Benjanit nem tudta elvinni a ManCity; Litmanen a Fulhamhez ment; Gilberto a Spursben folytatja, Wilhelmsson a Deporban, A. Alvest elvitte a Boro, Stieber Zoli pedig maradhat a Yeovilben.

mickeyknox 2008.02.01. 11:22:18

ja, litmanent én is olvastam. azt az ajaxot nagyon szerettem, azóta sem láttam sok szebb focit játszó csapatot. viszont nem gondolnám, hogy majd megmenti a fulhamet... volt már angliában (talán a liverpoolban), de nem alkotott maradnadót. most meg már öreg hozzá... mostanáig a malmöben nyomta..

mook 2008.02.01. 15:00:40

the real 2008.02.01. 11:12:44
"ugyanakkor Benjanit nem tudta elvinni a ManCity"
Hát,. ez egyre viccesebben alakul, néhány percen múlhatott. idióták. :-)
news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/p/portsmouth/7221987.stm

mickeyknox 2008.02.01. 11:22:18
"mostanáig a malmöben nyomta.. "
pontosabban a nyárig, akkor járt le a szerződése, de sérült volt. most sincs éppen meccs-formában fizikailag, de lehet, hogy úgy kell majd a végjátékban a Fulham-nak, mint tavaly Tevez a West Ham-nek.

A Newcastle viszont nemigen aktívkodott a piacon, magpie mit szólsz hozzá? Elég kicsi a keret.

r_magpie 2008.02.01. 16:51:33

mook, csak annyit tudok hozzászólni, hogy a legfontosabb a sima bentmaradás...

úgy tűnik, az idén is csak áprilisban fogok megnyugodni. viszont igaza van Hornbynak, inkább egy küzdelmes év az alsóházban, mint egy dögunalmas szezon középcsapatként:)
és már azt is megszoktam, hogy mindenki a csapatomon röhög.

Lacóka 2008.02.02. 14:57:44

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: digiTV-n a CNN helyén EuroSport2. Nálam. Ha másnál nem, akkor csak dicsekedtem.

d3vnull 2008.02.02. 15:03:01

Azt érném már meg, hogy upc direct-en is van... :) Rohadt szemétládák.

wan2bee 2008.02.02. 16:16:48

adebayor ma is kettovel koszont be...
süti beállítások módosítása