Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Az év játékosa(i) és csapata(i)

2008.01.09. 12:42 nou san trafford

Igen erős Inter- és Real-sejt mozgolódik önök között, tisztelt olvasók. Nem mondhatjuk, hogy nem reális az eredmény, ami az év játékosainak szavazásának végére kifutott, de lenne azért néhány megjegyzésünk, melyben epésen duzzogunk egy sort többek között Palop, vagy Sztankovics gyenge szereplése fölött érzett rezignált felháborodásunkban. Persze, a győztesekkel többé-kevésbé mindannyian egyetértünk, ha az arányok néhol kicsit el is csúsztak, de hát tudjuk jól, az ilyen szavazások során az ember balklikkét inkább a szív, mint az agy vezérli. Ezért is döntöttünk úgy, hogy a szavazást értékelő postban leírjuk, szerintünk kikből állt az év csapata és kedves mindnyájukat is arra buzdítjuk, hogy a kommentek között tegyenek hasonlóképpen, aztán majd azt is összesítjük jól.

Elsöprő fölénnyel nyerte el az 1-es mezt Casillas, amihez nem is fűznénk komolyabb kommentárt, a Real kapusa ugyanis szerintünk is ott van a legjobb háromban. Hogy most ő nyert, valószínűleg a fent említett bombaerős Madrid-sejt áldásos tevékenységének, Buffon viszonylagos távollétének és az angol bajnokság láthatatlanságának köszönhető. No, azt viszont muszáj megjegyeznünk, hogy erről bizonyára sokan megfelejtkeztek, amiért jár a füge – kivéve persze annak a 185 embernek, aki Palopot találta a legjobbnak. Iker Casillas 581 szavazattal (41%) óriási fölénnyel utasította tehát maga mögé Van der Saart (273 – 19%), aki viszont nagy csatában gyűrte csak le azt a Freyt (231 – 16%), aki tavaly az NST álomcsapatában is helyet kapott.

A védők között ismét egy Real-játékos, Sergio Ramos (370 – 25%) győzött, és ahogy a kapusoknál, úgy itt sem tudunk igazából kötekedni. A fiatal védő a roppant erős mezőnyben is megszerezte olvasóink szavazatainak negyedét, ami részben nyilván annak köszönhető, hogy 2007-ben kivételes képességei mellett sokoldalúságával is felhívta magára a figyelmet. Nesta (167 – 11%) már inkább megoszthatja a népet, hiszen ahogy tavaly, úgy bizony idén is voltak emlékezetes hibái, de abban mi is biztosak vagyunk, hogy nélküle még kilátástalanabb helyzetben lenne most a Milan. Alvés (151 – 10%) az őszi szezonban már leginkább csak a korábban megszerzett hírnevéből él, mi legalábbis nem nagyon emlékszünk emlékezetes tettére idénről, míg Vidic (147 – 10%) előretörése előtt testületileg lengetjük kalapunkat (kivétel heinrich). Abidal és Maicon mindketten jobb játékosok annál, mint a szavazataik mutatják, de mivel csak egyet kellett választani, így megértjük, hogy most hátrébb szorultak, de a védők között találjuk a legnagyobb bizonyítékát a szívvel szavazásnak is. Mert bizony akadt 61 ember, aki Finnant találta az év legjobb hátvédjének – vagy habitang kolléga vállalt be 49-et a szavazatokból, nem tudhatjuk. Cordóba utolsó helye meg már csak azért is szégyen, mert idén Materazzi mellett és hiányában is az Inter nem közepesen erős védelmének a legjobbja. Sebaj, majd talán jövőre.

A középpályán nem történt meglepetés, az idén mindent megnyerő Kaká (408 – 27%) újabb fontos mérföldkőhöz érkezett fényes karrierje során, hiszen az NST olvasói is őt látták 2007-ben a legjobbnak. Mögötte az a Céronaldo (274 – 18%) végzett, akinek kevés elkötelezett rajongóját inkább a bibések között kell keresni, a porzósok ugyanis sokkal nehezebben felejtik el neki a fair play szellemével összeegyeztethetetlen megmozdulásait. Őt szorosan követi Fabregas (240 – 16%), aki számunkra újabb bizonyítéka annak, hogy Wenger egyszerűen képtelen mellényúlni. Arról nincsenek információink, mennyire küzd honvággyal, de az Iniesta-Fabregas-Xavi tengely gondolatától is jeges verejték üt ki pancho és az összes többi Madridista hátán, úgyhogy reménykedjünk erősen. Hogy egy védekező középpályás is igen előkelő helyen végezzen, ahhoz bizony extraklasszis teljesítményre van szüksége, olvasóink (vagy megint csak az Inter-sejt?) véleménye pedig ismét összecseng a miénkkel: Cambiasso helye megkérdőjelezhetetlen az év csapatában. Ugyanakkor csapattársa, Sztankovics érthetetlenül leszerepelt, ami azt jelenti, hogy bántóan kevés olasz focit néznek a kedves sporttársak. Bezzeg Gerrard ott van, bár Crouchy minden erőfeszítése ellenére is csak 91 szavazatot kapott. Diego? Nem szeretjük, vagy mi a baj? Copa América smafu? Maguk tudják, jóemberek, csak kérdezzük (teszünk egy kocka sört rá, hogy nyáron elmegy - heinrich már jelezte, hogy állja, de vele egyébként is van egy fogadásunk, miszerint Tévez 15 fölött termel idén. Ebbe valaki esetleg?).

És végül a támadók. Nem csatárok, támadók, mert mindjárt a győztes igazából nem is csatár. Messi (423 – 28%) dicshimnuszát már az összes létező fórumon megkomponálták előttünk, mi már csak annyit tehetünk hozzá, hogy egyetértünk, bizony, ő az idei év legjobb támadója. Ibrahimovics (270 – 18%) szakítva az évtizedes hagyományokkal az Interben lett világklasszis játékos, jó szereplése olvasóink körében egyáltalán nem meglepetés, az viszont némileg igen, hogy megelőzte Tottit (160 -10%), aki azért csak aranycipős lett, ráadásul évek óta zökkenőmentesen, hullámvölgyek nélkül teljesít a legmagasabb szinten. Van Nistelrooy és Rooney mindketten bajlódtak hosszabb-rövidebb ideig sérülésekkel, de egyiküknek sem kellett sok idő, hogy újra formába lendüljön, ráadásul rájuk is áll, amit Tottiról elmondtunk. Drogba mentorát siratja, Torres előtt majd leborulunk, ha huzamosabb ideig bizonyít a marcona angol hátvédek között, Toni inkább hasznos, mint jó, Kanouté egy Sevillánál markánsabb csapatban összeesne, mint a vizes bukta a réz tepsiben, Robinho pedig lepkefing, hiába táncol ügyesen a labda körül, de a kalaplengetés neki is jár, hiszen Copa América győzelemre vezette a brazil válogatottat – szinte egymaga. Kiprich József pedig kiválóan fejel.

Most pedig lássuk, hogy az NST szerzői szerint hogy áll fel az év csapata.

Pancho_sanza
Casillas – Ramos, Nesta, Vidic, Alvés – Kaká, Fabregas, Cambiasso, Céronaldo – Messi, Ibrahimovics

Habitang
Casillas – Alvés, Vidic, Materazzi, Evra – Fabregas, Cambiasso, Céronaldo – Kaká – Drogba, Van Nistelrooy

Heinrich
Buffon – Panucci, Demichelis, Touré, Evra – Messi, Fabregas, Diego, Ribéry – Ibrahimovics, Kaká

Ryan O’Brian
Buffon – Alves, Ramos, Vidic, Evra, - Fabregas, Kaká, C. Ronaldo - Rooney, Drogba, Messi

_benito
Palop – Maicon, Ramos, Cordóba, Abidal – De Rossi, Cambiasso – Messi, Kaká, Totti – Trezeguet

Lássuk a tiéteket!

115 komment

Címkék: videó szakértelem több mint foci válogatott

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr27290744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2008.01.09. 13:53:22

Casillas - - Ramos - Vidic - Puyol - Abidal - - Céroni - Kaka - Fabregas - Totti - - Messi - Ibrahimovics

BruceWayne 2008.01.09. 13:53:53

én is utálom mint a szart de hát csak bajnokok lettek vele, meghát posztjához képest nagyon sok gólt lőtt tavaly is meg most eddig is. sokat cselez, nagyképű, szimulál, patkány, stb, de hát valamennyire tud focizni.

Salvatore Bonanno 2008.01.09. 13:58:16

Beszállnék a sörös fogadásba. :-)
Tevez megrúgja a 15 gólját a szezonban.

seahawks 2008.01.09. 13:58:49

a második csapat: zoff-bergomi,cabrini-gentile,colovatti,scirea-conti,tardelli,rossi,oriali,graciani
a poollal nem akartam előjönni,mert az túl egyértelmi lett volna

r_magpie 2008.01.09. 14:03:02

Given - Alves, Touré, Ramos, Evra - Cambiasso, Kaká, Diego, Ronaldo - Messi, Totti

csere: Titus Bramble

Salvatore Bonanno 2008.01.09. 14:04:21

Az év csapata pedig:
Casillas-Ramos, Vidic, Puyol,Evra-Cambiasso-CRonaldo, Kaká, Messi-Drogba

Pad: V der Saar, Totti, Rooney, Cambiasso, Kolo Toure

michellewild 2008.01.09. 14:06:20

Buffon - Maicon, Nesta, Juhász, Abidal - Derossi, Vass-Totti, Kaká, Buzsáky - Dr. Ogba

papercut 2008.01.09. 14:15:04

Casillas-Evra,Gallas,Vidic,Maicon-Robinho,Fabregas,Cambiasso,Messi-Kaká-Ibrahimovics
Betenném C.ronaldót is de csak 11 hely van:(

johnny drama 2008.01.09. 14:22:50

Frey-Eboue, Toure, Vidic, Chivu-Fabregas, Cambiasso-C. Ronaldo, Kaka, Messi - Henry

johnny drama 2008.01.09. 14:24:53

magyar :
Balajcza-Szélesi, Vermes, Vanczák,Lőw-Vass Á, Fehér Cs. - Buzsáky, Hajnal, Huszti - Tisza

:)

Count Adyn 2008.01.09. 14:25:39

Buffon - Ramos,Nesta,Materazzi,Chiellini-Kaka,Pirlo,Totti,Fabregas,
-Messi, Trezeguet

Lond · http://lond.blog.hu 2008.01.09. 14:31:17

Palop - S. Ramos, Puyol, Vidic, Riise - Cambiasso - Messi, Kaká, Iniesta - Drogba, Ibrahimovic. Természetesen csak játék alapján, Ibrát utálom mint a szart :)

the real 2008.01.09. 14:51:19

van der Sar - D.Alves, Vidic, Toure, Abidal - C. Ronaldo, Cambiasso, Kaká, Robinho - Messi, van Nistelrooy
Bár ha edző lennék, sosem küldenék pályára egy ilyen csapatot, szóval defenzívebb jelleggel:
van der Sar - S.Ramos, Vidic, Toure, Evra - Gattuso, Cambiasso - C.Ronaldo, Kaká, Fabregas - van Nistelrooy

Metgergo 2008.01.09. 15:04:57

J. Cesar - Maicon, Matrix, Nesta, J. Zanetti - Cambiasso, Pirlo, Gattuso - Kaká, Messi - Ibrakadabra

d3vnull 2008.01.09. 15:10:36

Arra sehogy sem tudtam rávenni magam, hogy a gepárdba oltott patkányt beválogassam, úgyhogy (természetesen a menjunájtidesek obligát pélópolírja most se maradjon el : amúgy nagy játékos persze, töttörö) így festene az enyém (óvatos 4-4-2, Ibrát még el tudtam könyvelni a lelkiismeretemnél). Vigyázat, két ritka nagy fasz is van elrejtve a csapatban (segítek, egy csapatban játszanak Olaszországban :)).
Petr Cech vagy Casillas (nem tudok dönteni)
Sergio Ramos - John Terry - Alex (Chelsea) - Philip Lahm
Messi (lefosom, jó lesz ő jobbközépnek) - Lampard, Pirlo, Ribéry
Drogba, Van Nistelroy
Kispad : Oliver Kahn (igen), Berbatov, Puyol, Ibra, Materazzi (kell a balhé? Marco,be! :)

wan2bee 2008.01.09. 15:11:41

Casillas-D.Alves-Toure-Gallas-Abidal-Kaka-Fabregas-Cambiasso-Eduardo-Ibra

marcello3 2008.01.09. 15:12:42

Cech-Puyol,Ramos,Maldini(Bl legjobb védője), Nesta- Gattuso,Iniesta,Kaká(Bl legjobb támadója,gólkirálya+Aranylabda) ,Seedorf(Bl legjobb középpályása),Totti, Inzaghi (Pippomiiiioooo!!! Ki rúgott az évben rajta kívűl 2 gólt Bl döntőn?)
B csapat:Casillas-Alves,Vidic,Janku-C.Ronaldo,Essien,Cambiasso,Agüero,Messi-Benzema

Ramon Serrano 2008.01.09. 15:21:46

A csapatom igy fest:

Casillas - Maicon, S. Ramos, Materazzi, J. Zanetti - Stankovic, Cambiasso, Fabregas, Robinho - Ibrahimovic, Totti

Zanettit egy ilyen ideny utan kar lett volna kihagyni, hosszu palyafutasa soran meg biztos jatszott balhatvedet is legalabb egyszer :).

Ozsi20 2008.01.09. 15:24:35

Buffon-Grygera,Legrottaglie,Chiellini,Balzaretti-Camoranesi,Nocerino,C.Zanetti,Nedved-Del Piero,Trezeguet

Király(Fülöp)-Szélesi,Lipcsei,Juhász,Huszti- Buzsáky,Hajnal,Dárdai(Vass),Dzsudzsák(Halmosi)-Gera,Feczesin(Priskin)

Buffon-Zambrotta(Oddo),Nesta(Barzagli),Cannavaro(Materazzi),Grosso-Camoranesi(Perrotta),Gattuso(Ambrosini),Pirlo(De Rossi),Del Piero-Totti,Toni(Inzaghi)

Reina-S.Ramos,Puyol,Carragher,Abidal-Ribery,Gerrard,Van der Vaart,Ronaldinho-Kaká,F. Torres

Niterider · http://sportpalyafutas.blog.hu/ 2008.01.09. 15:29:58

sixx RULEZ!!!!
You'll Never Walk Alone...

Csörszike 2008.01.09. 15:39:50

C. Ronaldo nálam nem jáccana, pedig tudása és tavalyi teljesítménye nyivlvánvalóan megalapozza. de nélam buzik nem jáccanak:-) ez az én edzői balfaszságom:-) 4-2-3-1:
Palop-Alves,Terry,Ramos,J. Zanetti-Pirlo,Cambiasso-Messi,Kaka,Totti-Drogba.

DelPipa 2008.01.09. 15:41:34

Buffon-Alvés,Ramos,Vidic,Abidal-Cépont,Kaká,Messi-Totti,Trezeguet,Robinho

cserepad:

Casillas-Ferdinand,Pirlo,Gattuso,Van Nistelrooy, Ibrahimovic

crouchy 2008.01.09. 15:47:06

miér mit csináltam amivel arra ösztö9nöztem bárkit h Gerrardra szavazzon?:) amúgy akkor elmondom én is: Palop, finann, Dunne, Nesta, riise(vagy evra), Yaya Touré, Joe Cole, babel, Kaká Torres, Santa Cruz. (Cserepad: Itandje, Van Nistelrooy, Fabregas, Gattuso, Vidic, CROUCH:)) szeretem a támadó szellemű focit:) amúgy habitang azt h betetted a büdösbogarat, elég nehezen emésztgetem..

bahrdew 2008.01.09. 16:02:25

Doni - Cicinho, Mexes, Juan, Tonetto - De Rossi, Pizzaro - Taddei, Perrotta, Giuly - Totti

Romanista 2008.01.09. 16:12:59

bahdrew:
Akkor már Aquilani Taddei helyett és Pizzaro menne a szélre... ha már Mancinit ki akarod hagyni...
na de ezen nem veszünk össze.
C.Ronaldohoz meg csak annyit hogy olyan mint a motocross; veszélyes, látványos és lehet hogy egy pár embernek nagyon tetszik, de azért a többség nem fogja imádni.

_benito · www.nst.blog.hu 2008.01.09. 16:49:35

romanista mondja az igazat, bár én mostanában lehet, hogy kipróbálnám így az elejét:

de rossi, pizzaro - mancini, totti, guily - vucinic

fatan 2008.01.09. 17:06:23

Év Csapata - 2007 Casillas - Sergio Ramos, Terry, Puyol, Evra - Fabregas, Messi, Kaká, - Drogba, Totti, Ibrahimovics (valahol vicces, hogy a Real kapust meg védőt adjon az év csapatába...)

rexford 2008.01.09. 17:13:36

Buffon - Ramos, Cordoba, Vidics, Evra - Ronaldo, Pirlo, Cambiasso, Robinho - Totti - Van Nistelrooy.

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2008.01.09. 17:14:49

Sixx:
Ha elsőztél volna, akkor elnéznénk "Xavi Alonsot" Neked
De így?!?!

pörx 2008.01.09. 17:17:00

Casillas, Puyol, Gallas, Toure, Juninho, C Ronaldo, Iniesta, Fabregas, Diego, Messi, Van Nistelrooy

People 2008.01.09. 17:31:11

Casillas-Alves,Ramos,Mexes, Zambrotta-De Rossi, Fabregas-C. Ronaldo,Kaká, Messi-Totti

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.01.09. 17:33:50

Lantos Imre - Molnar Csaba, Rakonczai Zoltan (Laszlo Zalan) - Kaszics Viktor, Farkas Balazs (Pazsitka Robert) - Kovari Mark

nekem mi vagyunk az ev csapata, kispalyan:)

ui: Habitang hol van??? fa kupa, liga kupa, arsenal-tottenham meccs...EBRESZTO HABIIII:)))

Titi120 2008.01.09. 17:49:28

Casillas - Ramos, Kolo Toure, Vidic, Evra - Ribery, Fabregas, Kaka, Iniesta - Messi, Ibrahimovics, Totti

*tudom, ez 12, de Tottit nem volt szívem kihagyni. :)

2008.01.09. 18:03:42

Palop-D.Alves-Ramos-Marquez-Abidal-Y.Toure-Fabregas-Deco-Iniesta-Z.Ibra-Eto'o
:)

Liverpool_L3gj0bb!!! 2008.01.09. 18:21:31

Kahn, Finnan, Mertesacker, Carragher, Ramos, C. Ronaldo, Gerrard, Fabregas, Kaká, Messi, Alexandre Pato

Liverpool_L3gj0bb!!! 2008.01.09. 18:27:12

A "b" csap:):
Neuer, Taiwo, Agger, Vidic, Evra, Quaresma, Mikel, Xabi Alonso, Leto, Torres, Kuyt

muka 2008.01.09. 18:37:54

Cech - Alves, Puyol, Vidic, Abidal - Fabregas, Iniesta - C.Ronaldo, Kaka, Messi - Drogba

Z csapat (a legrosszabbak): Kahn - Zambrotta, Lucio, Metzelder, A. Cole - Joaquin, Ballack, Riquelme, Giuly - Ronaldinho, Ronaldo

ferenck · http://agens.blog.hu/ 2008.01.09. 18:40:35

casillas - sergio ramos,puyol,nesta,abidal - cambiasso,iniesta,kaka,seedorf - messi,van nistelrooij

ferenck · http://agens.blog.hu/ 2008.01.09. 18:44:47

nst: miert veszitek folyamatosan semmibe clarence seedorf zsenijet? Pancho eseteben ez azert is furcsa,mert real-drukkerkent emlekeznie kellene,h anno mien elkepeszto dolgokat muvelt ott is. a milan eseteben is ez van: ugyan kaka az aranylabdas,a legjobb focistajuk,de az AGY nem mas,mint seedorf. cruijff ota alig lattunk focistat,aki ekkora intelligenciaval teszi a dolgat.

Woland 2008.01.09. 18:52:07

Casillas -
Sergio Ramos, Kolo Toure, Belletti -
Essien, Malbranque, Keita, Messi -
Kaka -
Drogba, Berbatov

Cserek: Palop, Christopher Samba, Seedorf, Totti, Juninho Pernambucano

Sajat szubjektiv csapatom. : )
Jo szorakozast midenkinek az Arsenal-Tottenham-hez! Nagy meccs lesz!

Asidotus 2008.01.09. 18:59:08

Buffon - Maicon, Nesta, S. Ramos, Abidal - Cambiasso - C. Ronaldo, Messi, Ibrahimovic, Totti
Csere: Frey (egy Casillast nem sértünk meg kispaddal),
Puyol, Pirlo, Agüero, Ronaldinho, Eto'o
De persze, minden posztra lehetne írni pár másikat is.
Edő: Lippi.

jasszgeri 2008.01.09. 19:09:56

frey - s. ramos, vidic, agger, evra - c. ronaldo, kaka, cambiasso, giggs - rooney, totti

kispadra cahill-t mindenképp.

crouchy 2008.01.09. 19:18:32

imici77 te ezekközül melyik vagy?:) a kapus?

Romanes eunt domus 2008.01.09. 19:23:30

Palop - Maicon, S. Ramos, Nesta, Abidal - C. Ronaldo, Pirlo, Kaká, Messi - Ibrahimovic, Van Nistelrooy

pad: Casillas, Terry, Agger, Cambiasso, Seedorf, Totti, és SuperPippo Inzaghi, aki az idei év 3 nemzetközi kupadöntőjén összesen 5 gólt rúgott.

Ha nem lennék elfogult Milanos, lehet, hogy Pirlo helyet cserélne Cambiassoval, de az vagyok...:))
Messi meg csak így fért be a csapatba...

soccerlove 2008.01.09. 19:33:49

góllövőPalop-Maicon,Vidic,Ramos(mégharealosis)-PrimadonnaRonaldo,Fabregas,Iniesta,Seedorf-Kaká,Messi,Ibraparaszt

Bendeguzi (törölt) 2008.01.09. 19:40:58

Casillas- Ramos, Ferdinand, Vidic, Evra- Cronaldo, Anderson, Carrick, Messi- Rooney, Tevez
...és nem vagyok elfogult. Okés??!!

halareaal 2008.01.09. 19:41:54

Casillas-Maicon, Ramos, Materazzi, Abidal-C.Ronaldo, Pirlo, Kaká, Robinho-Ibrahimovic,v. Nistelrooy

Cronaldot lehet utálni,ettől függetlenül ő jácca ma a leglátványosabb, legközönség szórakoztatóbb futballt, ha egyénileg vizsgáljuk a játékosokat. ja és házigólkirály manchesterben, ugyh lassan a leghatákonyabbak közt is ott van. amugymeg angliéban is ugy vannak vele (vmi idézet alapján), h mancesteriek imádják, máshol utálják, de ha nincs pályán mindenkinek hiányzik. és ebben van vmi:)

halareaal 2008.01.09. 19:43:39

rá kéne döbbenni, h Casillassal max Buffont lehet 1 lapon említeni. Cech, Palop, stb sulytalan.:)

geem5 2008.01.09. 19:45:23

patrice evra szinte minden második embernél bent van, a szerkesztő elvtársak közül is 3 betette, szó még sincs róla, csak sunnyog ott a csapatokban. egyébként ott a helye! intelligens, sportszerű, technikás futógép balbunkóban, ritka manapság az ilyesmi

Asidotus 2008.01.09. 19:54:14

Mondjatok már jó balhátvédet! Nekemv csak Abidal jutott eszembe, meg most mondjátok, hogy Evra.
Amióta nincs foci menedzserem, nem vagyok képben.

muka 2008.01.09. 20:12:02

Halareaal,

Rá kéne döbbenni, hogy Messihez képest Robinho súlytalan... :))))

Woland 2008.01.09. 20:12:30

Nűnű:
Gareth Bale nagyon jo balhatved, es meg jobb lesz - csak leserult a szezon hatralevo reszere sajna.

Roseb 2008.01.09. 20:17:52

casillas- ramos, vidic, evra - ronaldo, fabregas, scholes - kaka - messidrogbarooney

támadgatunk...:) ha cesc nem szerzi meg a labdát, akkor azok ott hátul megoldják!

piroe 2008.01.09. 20:55:25

fülöp-csizmadia,juhász,vadócz,szélesi-huszti,dzsudzsák,gera,hajnal-feczesin,priskin

RIA!

WallyB 2008.01.09. 21:08:15

pote, ha nem tudod, hogy kik játszottak az ARANYCSAPATBAN, akkor legalább pontosan idézd be... (copy+paste)

Frey-J. Zanetti, Vidic, Samuel, Evra - De Rossi, Cambiasso, Pirlo - Messi - Zlatan, Ruud

Pad: J. Cesar, Maicon, Fabregas, Kaka, Drogba

WallyB 2008.01.09. 21:12:35

PUSKÁS és CZIBOR lemaradtak...

2008.01.09. 21:16:02

halareaal, mint túlértékelt játékosok?
van 6-8 kapus akik semmivel se rosszabbak a másiknál

kelta 2008.01.09. 21:25:44

casillas-ramos,agger,nesta,jankulovsky-messi,pirlo,kaká,seedorf-totti,ibra
stevie G idén nem fér be, céronáldó egy büdös paraszt

kelta 2008.01.09. 21:27:40

cruijff ota alig lattunk focistat,aki ekkora intelligenciaval teszi a dolgat.
Zidane, amúgy seedorf ténleg elképesztő

_benito · www.nst.blog.hu 2008.01.09. 21:38:12

ferenck, nem vesszük semmibe, amikor jól teljesít, mindig méltatjuk, hiszen nekem például az egyik kedvenc középpályásom, de egyszerűen nem fér most fel egy 12-es listára. sajnálom én is, de így van.

egyébként például az év végén beválogattuk a szupercsapatunkba is.

halareaal 2008.01.09. 22:00:23

casillas túlértékelt???
jah van 6-8 kapus aki semmivel se rosszabb egymásnál. mondju cech, palop, v der sar, stb. meg ott van casillas, aki jobb náluk.
robinho lehet kevesebb gólt lő és lassabb messinél, de látványosabbak a cselei:). messi elé ha odakerül 1 fordulékony hátvéd aki nem dől be a jobbra mozdulok balra viszem trükknek akkor gond van:).

mook 2008.01.09. 22:00:57

Luis García; Contra, Belenguer, Alexis, Paredes; Mario Cotelo, Celestini (Pachón, min. 75), Casquero, Vivar Dorado (Alberto, min. 83) ; Verpakovskis (Manu, min. 63) y Güiza

youtube.com/watch?v=PkEW64K5GBo

argentin#21 2008.01.09. 22:01:03

az inter csapata, ugy ahogy van Ibra-Cruz parossal ... Cambiasso meg az uj Redondo, no doubt.

keg 2008.01.09. 22:51:13

Van de Sar- S Ramos, Carragher, Riise- Seedorf, Gerrard- Kaká, Messi, Fabregas- Rooney

keg 2008.01.09. 22:55:46

hoppá az előbbi csak az emberhátrányos változat, ime teljes egészében:
Van de Sar- S Ramos, Carragher, Riise- Seedorf, Gerrard- Kaká, Messi, Fabregas- Rooney, Torres

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.01.09. 23:22:44

crouchy

Igen, a kapus:)
Csak Neked: www.megujulasfc.blogspot.com/
Az osszefoglalokat en irom, ha Habi nem kel fel a januari mely almabol, akkor irok a PL-rol is...:)

Udv, ymy

Hartog 2008.01.09. 23:53:58

Na kérem, ha ezt is elolvasátok még... de hátha.

Palop - Ramos, Agger, Vidics, Evra - Seedorf, Cambiasso, Sztankovics - Kaka, Totti - Ibrahimovic

Hm, azért megnézném őket ilyen összeállításban...

Romanista 2008.01.10. 00:04:31

ja és tényleg majd a konzekvenciák le lesznek vonva a commentekből?

_benito · www.nst.blog.hu 2008.01.10. 00:09:34

ha minden igaz, mindjárt holnap

wan2bee 2008.01.10. 01:08:34

nem tudom ki jegyezte meg, hogy pippo(ttiiiiooooo(?))
az atyauristen, mert bl donton lott ezen ket golt, es ezzel iden o volt az egyetlen.

Csodasan mutatja mennyire nem sikerult megerteni a szavazas lenyeget, mely az EV csapatarol szol, es nem majus 23 csapatarol vagy a BL donto csapatarol. Amugy meg valoban csodalatos teljesitmeny, hogy egy ember, jelesul pippo kepes formaidozetessel ket golt rugni a bl donton es kozben egesz evben beleszurkulni a mezonybe vagy a kispadba...

szferi 2008.01.10. 08:21:33

Nekem is szemet szúrt a pippo-komment, csak ugy gondoltam nem érdemes hozzászólni, de ha már megtetted egyetértek

Gotama 2008.01.10. 09:02:15

wan2bee!
Elöljáróban: 1.Milan drukker vagyok 2. Pippot valszeg nem raknám be én sem az éves álom11be (de a cserepad tuti :)
Azonban! Kissé nevetséges&beszűkült a perspektívád róla! (mondjuk sokan vannak így) Inzaghi MINDHÁROM nemzetközi kupadöntőn rugott gólt (5), és idén előzte be GMüllert... Mindezt 34évesen!

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.01.10. 09:06:02

Casillas
Ramos, Vidic, Puyol, Evra
Essien, Fabregas
Messi, Kaka, Cé Ronaldo
Nistelrooy

Nos szerintem ez nem a világ legjobb gárdája , de a 2007es év az övék volt...

Ha a legjobbakat vesszük:
Casillas
Ramos, Ferdinand, Puyol, Evra
Essien, Gerrard
CéRonaldo, Totti, Robben
Rooney

Ave

d3vnull 2008.01.10. 09:34:06

Gyerekek, ne kezdjük már elölről ezt a Pippo témát. Ugyanúgy nem kéne (valaki feljebb) a szokásos céronáldó témát mindenhol megvitatni. Senki ne várja, hogy mindenki szeresse is őket, így hát kimondottan idegesítő amikor ugyanazzal az érvvel mint amit itt már 40-szer elmondtak valaki megint védi az egyiket (véleményt ez úgysem változtat meg).

shinigami 2008.01.10. 09:44:17

casillas-ramos-nesta-ferdinand-abidal-cambiasso-figo-cronaldo-kaka-totti-messi
a formacio kisse nehezen behatarolhato dehat ezvan (kb 4-1-3-2)

_benito · www.nst.blog.hu 2008.01.10. 09:52:22

sőt, már csapatot se nagyon írjatok, így is leszakad a tököm a strigulázástól... ;)

Gotama 2008.01.10. 10:01:34

d3vnull!
Nem véleményt akartam megváltoztatni a már 40x elmondott érvekkel(tudom, h nem lehet), csupán arra szerettem volna rávilágítani, hogy egyáltalán nem ABSZURD v. nevetséges gondolat beválogatni (mint ahogy a 2 komment tette, amire reagáltam)
Písz

Hyni 2008.01.10. 10:13:27

benito! akkor kérdezd meg mi az a 3 dolog amit a hétvégén megtanultunk, hogy lefoglalhassuk magunkat. Addig ide írkálunk,Te meg strigulázhatsz tovább... :) :)

Romanista 2008.01.10. 10:36:48

jaj most veszem észre hogy én cseréket nem is írtam: Cassetti,Cassetti,Cassetti.
;D
várom a posztot,respekt a strigulázónak

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.01.10. 11:58:16

saját blogon offolni? Vastagbőr;)

d3vnull 2008.01.10. 12:16:43

Gotama : Kár, hogy nincs lehetőség bejelölni melyik kommentre reagálsz, minden egyértelműbb lenne. Na mindegy, písz!

_Benito : szakadjon is le. Erre van eszetek a PL összefoglaló meg nem készül!!! :)

bigchange 2008.01.10. 12:57:24

Én is hadd!!!
Casillas (Frey sajnos még nem véd igazi élcsapatban, pedig nálam ő a No. 1. Már az Interben is nagyon jó volt 20 évesen, de eladták a Parmának, hogy Lippi hozhassa Peruzzit. Hiba volt.)-Maicon, Sergio Ramos, Vidity, Evra-Fabregas, Cambiasso-Iniesta/Mancini/C. Ronaldo (nem szívesen rakom be Cét, ezért ide többet írtam, pedig megérdemelné, hogy egyedül legyen), Totti, Messi-Ibrahimovic

stranger · http://bkfm.hu 2008.01.10. 13:21:19

palop - ramos, terry, touré, clichy - céronáldó, fabregas, yaya touré, kaka - messi, drogba

paulkemp · http://halfpecssquad.blog.hu/ 2008.01.10. 13:54:42

vdsar - gnevill vidic ferdinand evra - giggs hargraves carric cronaldo - rooney tevez

csere sor: casillas, scholes, ramos, forlan, cambiasso

badblood 2008.01.10. 15:04:20

Casillas - S.Ramos, Vidic, Materazzi, Gallas - C.Ronaldo, Gattuso, Kaká, Shaun Wright-Phillips, -
Ibrahimovic, Drogba

Csere: Buffon, Lampard, Berbatov, Essien, Ferdinand

Romanes eunt domus 2008.01.10. 15:58:24

Nem mondtam Pippora, hogy atyaúristen lenne, csupán megemlítettem azt a statisztikai érdekességet, hogy 3 kupadöntőn rúgott 5 gólt egy év alatt, ami azért nem rossz egy 34 éves embertől (volt már ilyenre példa?)
Ha végigolvastad a kommentet, akkor tudhatnád, hogy az elfogultság tette oda, nem én :)) Különben is, kb egy szavazatot kapott 100 emberből, azt is tőlem
Ennyi

crouchy 2008.01.10. 18:03:42

imici még egy gólt se rúgtál? Szégyelld össze magad!:)

habitang · www.nst.blog.hu 2008.01.10. 23:41:46

imici

ez a megujulasfc helyes cucc!:)

üdv

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.01.10. 23:52:21

Habi

Koszonom:) koszonjuk:) most epp egyesuletet akarok alapitani - folyamatban, aztan az adonk 1%-abol mehetunk a horvat tengerpartra alapozo turara:) Kis csapat, komoly szandekok:)

crouchy
szombatonkent vedek egy kisebb palyan, ott mar dobtam golt...vezettunk, kijott a kapusuk, hogy emberelonyuk legyen, aztan atdobtam:)

Udv, ymy

habitang · www.nst.blog.hu 2008.01.11. 00:00:25

imici
nem nyomaszt ez a sok kék?:)

_benito · www.nst.blog.hu 2008.01.11. 00:24:35

a kék nyugtat, a vörös idegesíti a szemet ;)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.01.11. 00:45:41

szted en valasztottam???:)

en narancssargaban vedek:) piros-feheret akartam agyuval a kozepen, de a tobbiek - futballvakok - nem tamogattak az otletet:)

mook 2008.01.11. 01:20:57

Az év edzője bizonyosan nem McClaren vagy Big Sam.
Apropó, McClaren, Big Sam. Miért nem tud ennyire vicces lenni nálunk a fociközélet?
"But McClaren appears to be a very remote prospect [mármint új NUFC menedzserként] after Newcastle owner Mike Ashley quipped last month that the former Boro manager was "there with the ex-wife on the 'Do not get a Christmas card' list"."
news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/n/newcastle_united/7180147.stm

(Nemtom, amúgy miért erőlködök a kicsit offtopic cuccom apropó!-vá tételén, amikor itt a tanult kollégák mégjobban szétoffolják a topicot...)

mook 2008.01.11. 01:24:20

Ja, és _benito! Vannak új szavazatok! ;-)

Ja és ez meg mi?
"pont _benito került az orálisan előidézett coitus rossz felére"
nst.blog.hu/2008/01/10/a_ti_csapatotok

Mi a pöcs az a "orálisan előidézett coitus"? Felláció?
Igazán sajnálom, hogy nem sexblogot írtok...
:-DDDD
süti beállítások módosítása