Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

13.30 perc - PL-híreket mondunk és kérdezünk

2007.12.28. 13:30 habitang

Arsenal:
Fabregas ügynöke szerint Calderón, a Madrid elnöke minden valós alap nélkül nyilatkozta, hogy Cesc szívesen játszana a Madrid mezében. Állítólag a fiatal spanyol teszi el az egyik legkevesebb pénzt - mintegy 40.000 fontot hetente - az Arsenal játékosai közül, ezt a Real megtriplázná..
Kérdés: Milyen ügynök az, akinek nem sikerült heti negyven rugónál többet kiharcolni Fabregasnak? Rossz, hazudós, vagy mindkettő?

Robin Van Persie újabb hetekre dőlt ki, William Gallas pedig úgy tűnik, az Everton elleni holnapi meccset kénytelen kihagyni. 
Kérdés: Mire lesz jó holnap az Arsenal egy mostanában rozsdásnak tűnő Adebayorral, kissé tompa Fabregassal és Hlebbel az egyik legjobb formában lévő csapat, az Everton ellen?

"Tovább" után jön a többi..

Chelsea:
Frank Lampard több hétre kidőlt a sorból combsérülés miatt. Most, hogy Terry, Drogba sérült, Cole-t, Carvalhót eltiltják, Essien, Mikel, Kalou mennek az Afrika Kupára, vajon mit lép Grant? Biankó csekket kér Abramovicstól?
Kérdés: Mekkorára nyílik a buksza januárban?

Avram Grant szerint Carvalho kiállítása nem volt jogos a hétvégén. A játékos szerint igen.
Kérdés: A kedves Olvasó kinek hinne?

Liverpool:
Sami Hyypia bokasérülése miatt biztosan nem lesz ott a Manchester City elleni holnapi meccsen, így - mivel Agger még nem játszhat és Arbeloa is influenzás -, van miért aggódnia Rafa Beníteznek.. Nem beszélve arról, hogy Carraghernek négy sárgája van. 
Kérdés: A kedves jenkik vajon kezdik-e kapiskálni, miért akart Benítez minél gyorsabban intézkedni az új belső védő ügyében?

RÖVID REKLÁM UTÁN VISSZAJÖVÜNK  MÁR OTT IS VAGYUNK!

Newcastle United:
Joey Bartont letartóztatták Liverpool központjában, tegnap hajnali 5.30-kor, balhé miatt. Barton a Newcastle  játékosa, előző este a Liverpooltól körülbelül 30 km-re levő Wiganben 1-0-ra kapott ki a csapata... A baj csak az, hogy Newcastle viszont több, mint 100 kilométerre van, és Wiganből elindulva éppen a másik irányban. Az igaz, hogy Barton a Liverpoolhoz közeli Huyton szülötte, de mi már hallottunk családlátogatásról, amely nem a dutyiban ért véget. Friss hír, hogy Bartont vád alá helyezték.
Kérdés: Mekkora, és milyen pofon tudná helyre tenni ezt a csávót?

Sam Allardce megérti a Toon Army-t, amiért jól kibúzták a Wigan elleni vereség után, és a távozását követelik.
Kérdés: Tudja-e mennyire nincs egyedül?

Derby County:
Paul Jewell készül visszahívni Nyatangát és Mackent Ferenczi István Barnsleyjából. Persze, ők is tudják, hogy ez nem elég.. Jewell a West Ham és a Portsmouth menekülésének példáját hozta fel példának, tán azért, hogy magát is bátorítsa - bár soha nem tűnt úgy, hogy nem érti a dolgát. A West Ham-mel ellentétben viszont nem tudnak majd Tevez-szintű játékost vásárolni, mert az FA két argentinnal kapcsolatos ügyeskedésen kicsit berágott.. Márpedig ilyen játékosra, vagy több erős közepesre van szükségük ahhoz, hogy megússzák.
Kérdés: Milyen mély a buksza, milyen jó  szem?

Gordon Taylor, a Hivatásos Játékosok Szövetségének (PFA)főnöke felhívta  bírók, vezetők és játékosok figyelmét az elszaporodó kétlábas becsúszásokra és veszélyeire, valamit a szabályok betartására ezzel kapcsolatban..
Kérdés: Nincs ez összefüggésben a bírókkal? Csak azért, mert szerintünk az egylábas durvaságokat is rosszul ítélik meg..

Fulham:
A Fulhamnek még mindig nincs edzője Lawrie Sanchez elbocsájtása után. Martin Jol, a Spurs, John Collins, a Hibernian, és Glenn Hoddle, a Chelsea és az angol válogatott volt edzőjének neve röppent fel mint utód.
Kérdés: John Collinst kivéve ezek a fiúk vajon beérnék szerényebb csapattal pár Harrods-ba szóló ajándékutalványért cserébe?

Angol válogatott:
David James reméli, Capellónál visszakerülhet a válogatottba, és emlékeztet mindenkit arra, hogy Capello olasz (köszönjük) és ugye a taljánok '82-ben úgy nyertek VB-t, hogy a 40 éves Zoff állt a kapuban. Amellett, hogy  James szerintünk is a legjobb formában lévő angol kapus jó ideje, mi őt emlékeztetnénk rá, hogy Zoff nem 40 évesen került vissza a válogatottba, hanem folyamatosan ott védett. Ráadásul a klubcsapatában előtte játszó hátvédek voltak a válogatott hátsó vonalában is..
Kérdés: Ki oldhatja meg az angol válogatott kapusgondjait? A 38. évét taposó angol James, vagy a harmincadikban járó spanyol Almunia? (haha!)

MOST REKLÁM, ESTE PEDIG A PL-ÖSSZEFOGLALÓVAL TÉRÜNK VISSZA

 

33 komment

Címkék: hírek premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr89277248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crouchy 2007.12.28. 14:05:54

kéne még egy belső védő, mascherano hejére yaya touré, kuyt helyére meg vmi kevésbé harcias de technikásabb csatár és az már úgy elmenne. bár még így sincs minden posztra két azonos szintű játékos (hajaj!), de így ha nem sérült a fél csapat akkor már nagyobb esélyünk lenne a plre.

habitang · www.nst.blog.hu 2007.12.28. 14:54:25

Berbapapa

Ezért írtam azt, hogy "milyen" pofon!:) Az élet sokféleképpen tud verni, ugye.. Barton egy külön történet, és bár ugyan pontosan nem vagyok tisztában a magánéletével, de azt tudom, hogy eleve nem a legjobb családba született..
en.wikipedia.org/wiki/Murder_of_Anthony_Walker

d3vnull 2007.12.28. 15:02:30

Bartonon? Semmi. Kötél. Az segít az ilyeneken csak.

Angol válogatott : nincs itt kapusgond. Paul Robinson az egyetlen kapus most aki kapus létére szórakoztató és látványos játékot produkál :):):) Csak kár, hogy angol drukker vagyok és a mi kárunkra produkálja :)

the real 2007.12.28. 15:11:48

Fabregas 40K fontot keres hetente, és ezzel ő az egyik legkevesebbet kereső játékos klubjánál? Gondolom, ez csak kiegészítésekkel igaz (pl. a kulcsjátékosok vagy esetleg a stabil kezdők közül), de ez akkor is durva.
Salary cap rules!

habitang · www.nst.blog.hu 2007.12.28. 15:15:47

The Real

Ezt olvastam, igen, de ellenőrizni nem tudom. Elvesztettem a jelszót meg kártyát a számlájához!;)

habitang · www.nst.blog.hu 2007.12.28. 15:20:35

d3vnull

Én a helyedben a Chelsea-ért viszont kicsit aggódnék!:)

d3vnull 2007.12.28. 15:40:59

Aggódom is. De nem én akartam az első lenni aki Grant kapcsán leírja, hogy jól jön a zsidó a háznál az átigazolási szezonban :)

Piros lap : ez olyan meg is adható volt, meg nem is szerintem. Bár jó lenne megint visszanézni, mert annyira már nem emlékszem rá.

Egyébként a védők hiánya nagyon fog érződni, de Belletti és Alex szerintem nagyon állatok. Ha Belletti-t behúzza középre Grant akkor Ferreira és Bridge meg megoldja a széleken. Amúgy máig nem értem miért Ben Haim játszik általában Alex helyett...

rexter 2007.12.28. 15:42:53

haha 40.000 font hetente. az meg a siralmasan alacsony font arakkal is szamolva boven 13 millio forint felett van, hetente. szegeny, ez kurvasazr lehet ám!

habitang · www.nst.blog.hu 2007.12.28. 15:48:15

rexter

Nem, nem az.. de te sem örülnél, ha az iparban, amiben dolgozol minimum kétszer annyit kapna mindenki, aki akár csak a 75 százalékát teljesíti annak, amit te..:) Márpedig ha a 40.000 igaz, kb az a helyzet, hogy Cescnél sokkal rosszabb játékosok is a másfélszeresét, dupláját keresik.

Amúgy nem sajnáljuk, szó sincs róla, csak az ügynökét gondoljuk bénának..:)

wan2bee 2007.12.28. 16:02:18

Leven hogy Cesc eleve azert nem jatszik szivesen a spanyol valogatottban sem, mert baszk, es szarik a kiralyra, ezert elegge valoszinutlennek tartom, hogy a realban akarjon focizni. Ez tipikus realos baromsag. Ott van nekik JAR-JAR, az nem eleg?

Ugyhogy az ugynoke csak nagyon bena. Bar ezt sem mondanam. Mert szerintem 3 eve nem irtak ala uj szerzodest Cesccel, es azert 17-18 evesen kialkudni egy 40.000 fontos fizetest, ugy, hogy akkor meg koze nem volt a kezdocsapathoz, eleg jo dolog. Szoval csak azert bena, ha bena, mert nem iratnak uj szerzodest. De valami azt sugja,hogy az sem igy mukodik..

Woland 2007.12.28. 16:04:53

d3vnull

Paul Robinsonnal a kapuban az angol válogatott a legkevesebb gólt kapta a selejtezőkön az összes csapat közül.

A horvátok elleni Neville-öngólt nem lehet a számlájára irni. Nem rajta múlt a továbbjutás. Carson több bakit művelt azon az egy meccsen mint Robinson a korábbi tucaton. Meg a macedón és izraeli 0-0-ák sem irhatóak Robbo számlájára.

Az már megint más kérdés hogy a Tottenhamben hihetetlen hibákat vétett a szezon első felében. : ) De ha a válogatottat nézzük akkor nem volt vele semmi baj.

Üdv! Búékokat!

Hartog 2007.12.28. 16:14:50

wan2bee: Cesc mióta baszk?

habitang: hány 20 éves futballista keres még ennyi? Oké, nem töprengtem sokáig, de nem sok név ugrott be... De mondjuk az is igaz, hogy Wenger korral meg útlevéllel nem szokott törődni

wan2bee 2007.12.28. 16:24:09

Hartog: egesz pontosan szuletese ota.. "born 4 May 1987 in Arenys de Mar, Catalonia, Spain"

Es tavaly irt ala egy 8 eves szerzodest. Ugyhogy most mar tuti, hogy bena a menedzser. De kotve hiszem, hogy "csak" negyvenet tesz zsebre. vannak ott egyeb juttatasok is

drani 2007.12.28. 16:32:00

Catalonia az nem Katalónia? és akkor bizony inkább katalánnak tűnik, nem baszknak

wan2bee 2007.12.28. 16:36:02

jajj..

most egyet belem lehet rugni, de nem tobbet. Katalanra gondoltam, nem baszkra. Bocsanat. Nemtudom miert irtam baszkot. A lenyeg, hogy szarik a kiralyra, es elobb fog visszamenni Barcelonaba, mint Madridba..

jasszgeri 2007.12.28. 17:05:57

liverpool. max akkor nyer pl-t, ha fergusson visszavonul, wenger új kihívások iránt érdeklődik és rafa lelép. utóbbi a krízis helyzetek specialistája, nem az egy szezonon keresztül átívelő menetelésé. sőt egyre jobban érzem úgy, h nem igazán látja át az angol labdarúgást.

cesc. sztem teljesen rendben van az a 40 kiló hetente. belemagyarázhatnám - háttérinfó nélkül - wenger pedagógiai nívóját. ha vki tiniként 100at keres, fennáll a veszélye, h nem jut előrrébb. ezzel a fizetéssel biztosítva van, h legalább anyagi kérdésekben van hová fejlődnie. és ez itt a kulcsszó.

barton. én bírom. az illovszky rudi bácsi mondogatta mindig, h jó gyerekekkel nem lehet bajnokságot nyerni. summa summarum minden csapatba kéne egy barton. :)

kapuskérdés. nagy várakozással tekintek a svájc elleni első meccsre. tekintve, annak idején vmilyen oknál fogva az angol válogatott mellett tettem szimpátia esküt. időgép kell ide és már van is egy shilton. almunia honosítása sem gáz. fegyelem kell, jó kapus és elméletben jönnének az eredmények. még mindig sajnálom, h a 2002-es és 2006-os vb-játékosanyag kárbaveszett. amúgy csak nekem volt szimpatikus hoddle 98-as garnitúrája? ki tudja mi lett volna, ha nem tárja elénk sajátos elképzelését a reinkarnációról.

Hartog 2007.12.28. 20:10:20

Na, még egy focis reklám, és ez jó célt szolgál. Ráadásul mai témánkhoz is köze van :)))
www.youtube.com/watch?v=2HGLDFET7ZA

mook 2007.12.28. 20:35:15

A bírók bénáznak az egész idényben, az biztos, de pont az elmúlt hetekben burjánzó páros lábú becsúszásokat hiba nélkül, következetesen büntetik.

Almunia for England!
(Úgyis mindig sírnak, hogy kevés az angol az Arsenalban.)

pocak 2007.12.28. 21:09:45

RAFA: SAMI DOUBTFUL, AGGER COULD RETURN

mondja a Liverpool honlapja, szóval Hyppia kétséges, de Agger akár vissza is térhet. Azért igazán kéne még középső védő, a Derby ellen is Riise segített be, miután Hyppia leballagott. Ráadásul Carra sem az igazi idén.

crouchy 2007.12.28. 21:13:02

az agger csak gyógyuljon meg rendesen.. alonsoval is ez volt.

pocak 2007.12.28. 21:41:06

Állítólag meggyógyult, csak fáj neki, úgyhogy csináltak valami spéci csukát, ami ott támaszt, ahol köll.

Jön az az estére ígért PL-összefoglaló?

crouchy 2007.12.28. 21:51:53

nézd pocak ha valaki teljesen meggyógyult annak nem fáj...

pocak 2007.12.28. 22:07:51

Hát én nemtom, ők mondták. Az biztos, hogy nem lenne jó, ha visszajönne, hogy aztán rásérüljön.

crouchy 2007.12.28. 22:10:32

nah erről beszélünk.

habitang · www.nst.blog.hu 2007.12.28. 22:30:46

Hát, én azt hiszem, hogy a Poolnál van valami gond az orvosokkal, de ezt már egyszer írtam.. Hihetetlen szórással állapítják meg a visszatéréseket, aztán meg pofára esik a Liverpool, mint az Arsenal ellen, mikor Torres és Alonso visszatért, de mindkettő rásérült. Ez két cserelehetőség, plusz két sérült játékos. Ilyen normális esetben nincs..

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2007.12.29. 00:05:13

"mostanában rozsdásnak tűnő Adebayorral"
Nem olyan rozsdas az, egyszeruen ez a taktika. feliveljuk Neki, aztan lesz vmi. Ez a 4-5-1, akkor, ha az okos, kreativ jatekosok nincsenek jo formaban. Ekkor kicsit meghal az Agyusok jateka, lasd legutobbi meccs, amikor egy ertelmes passz nem szuletett. Ha a kreativ jatekosok "jatszak" a focit, akkor nincs gond elol sem, lasd szezon eleje. Sztem:) Most nem megy Cesc-nek, Hlebnek sem annyira, ezert tunik rozsdasnak...akarcsak a tamadojatekunk...

Cesc Madrid vs Barca? ARSENAL:))) Azert egyik spanyol (:)) csapatnak sem orulnek, ha most elvinne, mikozben nyaron mar 80euro misi korul koltottek...(nem mintha a barcat vmilyen szinten bmikor is szeretni fogom). Egyebkent ha el akar menni, menjen. CSAPATOT VALASZTOTTUNK, NEM JATEKOST!:)

"Robin Van Persie újabb hetekre dőlt ki" "a Poolnál van valami gond az orvosokkal"
Nalunk van orvosi gond, sztem. Tavaly es iden is serules serules hatan. Sztem nevetseges. Ugy elzavarnam az orvosi gardat, hogy csak na...Vicces, hogy csatar nelkul jatszunk inmar 2.eve...Enri is mennyit volt serult tavaly, Rvp is, es meg sorolhatnam...mintha iden nem is neveztuk volna a hollandot...

az en kerdesem: meddig lehet tartani a mu altal diktalt tempot?

es a masik: vajon mukodne-e a 4-4-2 az Arsenalnal? jo, nincs 1 epkezlab csatarunk sem. Ade es Bendtner nem fog egyszerre egyutt kezdeni, ugyanaz a jatekstilus (magas, eros, nem tudnak passzolni). Dudu meg most Arsenal szintu jatekos-e? El kek donteni, ha nem, akkor eladni es venni masikat. Rvp hiaba az uj Enri, ha nem jatszik...

Udv, ymy

wan2bee 2007.12.29. 04:34:11

bendtner, rvp es adebayor az egy kategoria. es szerintem ebbol ade log ki. bendtnernek nincs semmi rutinja, rvp meg serult. Dudu meg szokja a dolgokat, es kupaban villog. sztem hasznos lehetne 4-4-2-ben, csak ahhoz jatszania kell. Ahogy Bendtnernek is,hogy kezdjo legyen. Ade sosem volt nagy jatekos nalam, Iden meg mit ossze vilog.. Es meg a labdat is meg tudja tartani. Na erre volna szukseg a tobbieknel is. Egy kis tapasztalatra. Rvp-nek meg betonba kene onteni a labat. akkor nem lenne baja. Viszont az, hogy tavaly goloromnel serult meg, az ev vicce volt :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2007.12.29. 12:41:41

wan2bee
Adet en sem csipem annyira, de 10 golt vhogy nem kell megmagyarazni. Oruletes mennyire nem tud passzolni, es 5x annyi ziccer kell 1 golhoz, mint Enrinek...De hat Wenger szereti...Dudu-t meg a Milan ellen tartogatja? Ma is marad az 1 csataros jatek, de legalabb Gallas visszater...
A betonlab a legjobb lenne:)
Rvp serulese tavaly valoban vicces volt, de fontos meccs volt, fontos gol (Mu ellen az egyenlito; aztan jott Enri fejese - nekem ez a gol marad meg Tole). 6 het labujjtoresert. 2 het raadasnak, h ne kockaztassunk. Aztan meg jegeltuk, h ne seruljon meg a hatralevo bajnokikon, mert a 4ben mar ott voltunk...Iden detto...Az uccso 1 naptari ev alatt ha 10 fontos meccset jatszott, akkor sokat mondok.

"De mondjuk az is igaz, hogy Wenger korral meg útlevéllel nem szokott törődni"
A korral szokott:) 30 ev folott csak 1 eves szerzodes. Ezt Pires unta meg peldaul...Bar Dennis elvolt igy is...Egy Everton elleni uccso meccs hazai palyan, 4 golpassz 1 gol, aztan johetett a kozonseg: "One more year"...hejjjj, egy Dennis de kellene most, baszki:) Vagy egy Berbatov:) De maradjunk a realitasnal: telen nem igazolunk, vagy ha igen, akkor afrikai lesz es 17 eves, 60 kilos; igy legalabb elveszitjuk az Afrika kupa idejere, de beszel franciaul, es az utkozeseknel ugy lepattan, ahogy Song szokott a kupameccseken (tudod, az a srac, aki szabadidejeben kurtoskalacsot vagy trombitat arul fizimiskaja alapjan):)

Udv, ymy

wan2bee 2007.12.29. 19:42:40

egyebkent ki az a Song, meg a Sagna? Halvany fingom nincs roluk azota sem, miota idejottek. Song tavaly egbekialtoan bena volt. Iden egesz jo a kupaban, mst ne mondjak az elozo forduloban o adta emberhatranyban a golpassz Dudunak a 115.percben. Sagna meg csak siman zsenialis. Na midnegy. Amugy bejonni latszik az elmeletem Duduval kapcs. Everton ellen forditott. Es nem kell neki annyi meccs, amennyire en gondoltam. Iceman meg valoban a legzsenialisabb jatekosok egyike volt. "Majd szezon vegen meglatjuk maradok-e" :D

d3vnull 2007.12.29. 20:10:55

Woland :
Lehet, de én mégis úgy látom, hogy Robinson bámulatos védések mellé bír olyanokat lepkézni, hogy csak nézek.
Egyébként azt a Neville öngólt tényleg nem lehet senki számlájára írni, de hogy a gyepmestert szöges bakanccsal rúgnám ki az biztos.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2007.12.30. 01:14:10

wan2bee
Wenger olvassa az nst-t, mereszelt egyet, 4-4-2-t alkalmazott, ahogy javasoltuk es lass csodat:)
Dudu erzi a kapust, 4 loves, 4 gol...majdnem Berbatov szinten:)

Udv, ymy
süti beállítások módosítása