Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Jóslatok Doboznyitás Napjára - Premier League 19. forduló

2007.12.26. 14:05 habitang

Boxing Day. Ezen a napon - vagy 27-én - régen a szegényeket ajándékozták meg a gazdagabbak, vagy éppen a nekik dolgozó szolgálókat és munkásokat, és hagyományosan rókavadászatot tartottak. Azóta pördült egy párat a nagy gyurmagombóc a Nap körül, a rókavadászat már tiltott, foci viszont van, sőt az egykor lefitymált cirkuszi mutatványosok teszik el  nagy zsét, a csóró meg az utolsó pennyjeit is hajlamos az arénában hagyni, csak azért, hogy lássa a fiúkat izzadni. Akár ilyenkor is, Karácsony második napján. 

Nézzzük a mai műsort:

Chelsea-Aston Villa
Nincsenek ezek a csapatok nagy formában, a Villát pedig mintha a szerencséje is elhagyta volna. A Chelseaből akár Petr Cech is hiányozhat a Terry-Drogba duó mellett, ami - főleg, hogy Cudicini is sérült-, komoly csapás lehet a Londoniakra. 
Mi van a dobozban?: 2-1, a kőolaj-gazdagok tosznak megajándékozni a szegényeket

Tottenham-Fulham
Az Arsenal ellen majdnem idegenben aratott Ramos és csapata, bár az észak-londoni derbyt aligha lehetett a kötelezően behúzandó meccsek közé sorolni. Most viszont itt az idő és a Fulham, tessék ezt nem eltolni.
Mi van a dobozban?: 3-1, szerény, de örömteli Karácsony a White Hart Lane-en

West Ham - Reading
Erzsike jósnő asztala, nem a miénk.. Az igaz, hogy nem Erzsike ül itt, nekünk kell valamit mondani. A West Ham egész légiónyi sérültjével is veheti ezt az akadályt ha igazán jó napot fog ki, viszont erre semmi garancia nincsen.
Mi van a dobozban?: Atyavilág, Erzsike üzenete : 1-1! Mondjuk ebbe még a Reading-szurker Uri Geller is bele kíván szólni, sípcsont-görbítéssel vagy a labda elmozdításával egy kritikus pillanatban..

Birmingham-Middlesbrough
Nem írhatunk mást, csak döntetlent, mert minden azon múlik, ki hogyan ébredt ma reggel. McLeish Birminghamje kijózanító vereséget szenvedett a Boltontól a múlt héten, a Boro-t pedig a formán kívüli, foghíjas West Ham verte el.. Most mondjuk, hogy bármi lehet? Mondjuk. DE mondunk mást is, például azt, hogy:
Mi van a dobozban? 1-1, mert nem hiszünk abban, hogy gól nélküli lesz

Derby County-Liverpool:
A Liverpool vagy simán nyer, vagy sehogy, de a Derby nem az az ellenfél, aki meg tudja gátolni, hogy legkésőbb a 30. percre elkapják a fonalat.
Mi van a dobozban?:0-3, és egy webcím: http://www.fantasyrafa.com/

Everton-Bolton:
A Doboznyitás Napjának legszórakoztatóbb mérkőzését jósoljuk egy jó Evertonnal, és egy még nem kiegyensúlyozott, de egyértelműen feljövőben lévő Boltonnal.
Mi van a dobozban?: 3-2, verhető védelmek, gólképes csatárok. Egy portugál játékos, akinek a nevével nem mocskoljuk Karácsony napján az NST-t, egészen elkerülhető gólt rúgott az Evertonnak a hétvégén. A Boltonnak is van Anelkája, egyre ő is jó lesz..

Wigan-Newcastle:
Muhaha, még hogy Allardyce Day! Ezt jósoltuk a vonalkódosok Derby elleni meccsére, de ők otthon, a St James' Parkban voltak képesek döntetlent játszani Jewell csapatával, ezzel övék a bravúr: a Derby hét pontjából négyet Big Sam csapata ellen szerzett. Értelemszerűen a Szarkák a két meccsen egyet. Elnézést érte: a Newcastle keretével egy plüsspávián is szerzett volna ennyit.
Mi van a dobozban? Erzsike üzenete: homályos minden! Szerintünk 2-1, egyszerűen nem bízunk a Newcastleben, és végre meg kell kapniuk, ami jár a Fulham meccs óta..

Sunderland-Manchester United:
Egy portugál futballista két gólt rúgott az Evertonnak a múlt héten, semmi kétségünk, hogy most is leglább egyben benne lesz a nyilván napi pedikűrön áteső bal lábikója.
Mi van a dobozban? 0-2, csak azért, hogy Roy Keane ne érezze nagyon rosszul magát..

Portsmouth-Arsenal:
Lesz-e az Arsenal az első csapata Big Fourból, aki otthon legyőzi a Pompey-t? Redknapp csapata kimondottan fáradni látszik, ahhoz pedig nem elég jók, hogy legjobb formájuktól távol ne kapjanak eggyel többet az Ágyúsoktól, mint amennyit rúgnak..
Mi van a dobozban?: 1-3, de a gólkülönbség túlzás a meccs képe alapján

Manchester City-Blackburn:
Tudjuk, hogy bajnokikon a City még százszázalékos otthon - de egyre kevésbé magabiztosak -, és azt is, hogy a Blackburn éppen négy meccset bukott zsinórban.. Épp ez utóbbi teszi nehézzé a tippelést.
Mi van a dobozban?: 2-2. Jujj.

Minden Kedves Olvasónknak Békés, Boldog Karácsonyt!

30 komment

Címkék: angol beharangozó premier league boxing day 19.foruló

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr65275414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

krysal 2007.12.26. 15:14:17

Jééé, végre egy meccs, ahol nem akarod megveretni az Arsenalt, pedig még az is benne van a pakliban:) Jah, és CéRonáldónál kihagytad a gyantáztatást... :P

bmiky31 2007.12.26. 16:09:48

4-4 lett a Chelsea-Villa, ez Joséval nem fordult volna elő :)))

Corazón de León 2007.12.26. 16:59:40

west ham - reading meccs bejött. gratula

pocak 2007.12.26. 18:40:08

Jézus, a Liverpool mit összeszenvedett, ölég rosszul esett nézni, nem jött be a "simán vagy sehogy", pedig tényleg van benne valami, és úgy is nézett ki, hogy sehogy lesz belőle. A Torres-gól mesés volt, de aztán meg azt hitték a szerencsétlenek, hgoy nem kell már focizni ezután. Kellett volna.

OnlyManUtd 2007.12.26. 18:42:16

ezektől a C. Ronira tett megjegyzésektől a falra mászok

krysal 2007.12.26. 19:01:27

Thooomas, elnézést, én pl nem sértésnek szántam, mert imádom a játékát (amikor nem fekszik le oktalanul...), de a gyantáztatást vs szemöldökszedést halálosan komolyan kinézem belőle. Ez pedig nem összeegyeztethető a focitudásával, csak egy védjegy, mint R10-nek a vigyora, mire csodálom, hogy nem kaptak még rá a fogkrémgyártók reklámozói:)

Szóval eazzy öreg:)

OnlyManUtd 2007.12.26. 19:04:06

*Thomas felakasztotta magát*

United82 2007.12.26. 19:36:39

sima kis meccs volt. és ami elképesztő.Ronaldo mindhárom szabadrúgása kapura ment, nem mellé, nem fölé, nem a sorfalba,mindhárom kapura és a harmadik egy nagy gól is lett..megtanult szabadot lőni?:) a meccs legjobbja azonban nálam Rooney volt, szerintem jobban játszik ha nem elől ék, hanem kicsit az ék mögött játszik, de idén ha Tevezzel együtt vannak akkor Tevez mozog hátrébb, de ma Rooney bizonyított,csodás gól, csodás gólpassz.

crouchy 2007.12.26. 21:37:19

nah visszajön agger meg torrest, azt télnyleg minden ok lesz. az meg h mennyire nyerünk teljesen tökmind1. a pool sztem akkor jó ha így nyer:) Go reds! am boxing dayes összefoglaló mikor lesz eurosport2n?

crouchy 2007.12.26. 21:37:51

mmint nem torres jön vissza hanem crouch..

habitang · www.nst.blog.hu 2007.12.26. 23:07:28

Rooney82

Úgy van, ha kellett, hátrament, akart, próbálkozott, gól, gólpassz.. Rooney a legjobb angol játékos, bár én szeretném, ha nem így lenne!:))
Valaki említette nemrég a kommentek között, hogy Rooneyban nincs alázat.. Na, ez az egy meccs is elég kellett volna legyen, hogy meggyőződjön az ellenkezőjéről.

BruceWayne 2007.12.26. 23:40:00

rooney egy tuskó volt (bár nagyon tehetséges), akinek 1-2 éve még valami gascoine karrier nézett ki (alkohol, szerencsejáték, autós-nős balhék), de úgy tűnik hamar felnőtt, és valóban képes érett és alázatos játékra. és bár nem a legnagyobb gólvágó és nem is lesz az, de ahogy rooney82 írta, kicsit az ék mögött játszva tényleg nagyon hatékony. nem bírom a csávót annyira de úgy néz ki el kell ismerni a tudását. bár a válogatottba még elég zéró, meglátjuk capello alatt tud e majd produkálni

papercut 2007.12.26. 23:56:42

Mi a trabukkos kékkupakos lóbrokiért nem játszott Van Persie a Portsmouth ellen? Végre visszajön sérülésből, lehet tehermentesíteni Adebayort, erre nem játszik! Ki érti ezt? Húú de várom az afrika kupát.hogy Ebou elhúzzon a rákba!

BruceWayne 2007.12.27. 00:22:05

papercut: lehet azért mer fehér XDDD
túllépték volna a limitet

Eboué 2007.12.27. 01:01:10

mi a para papercut?

rizla 2007.12.27. 03:11:20

rooney simán gólvágó lenne, de vegyétek figyelembe, hogy rendszeresen lesérül ilyen 1 hónapokra. most is lőtt valami 6 meccsen 6 gólt, aztán sérülés. rohadt nehéz így tartani a formáját szerintem. az meg egy focit értő embernek nem újdonság, hogy alázatos.
tuskónak nem mondanám, nekem sosem tűnt annak. persze nem egy IQ-huszár, de csak a feje alapján elkönyvelni parasztnak az elég súlyos balfogás.

Dean 2007.12.27. 09:50:36

Ha a Chelsea meccsét egy normális (vagy legalább semleges) bíró vezette volna, a Chelsea kb. 4-1-re kikapott volna.
Angol bírók :\

OnlyManUtd 2007.12.27. 10:28:07

*elvágta a kötelet, még épphogy él*

ja az egy óriási meccs volt. a bíró meg monnyon le! Chelsea-meccseket vezetni meg ősi román szokás.

Asidotus 2007.12.27. 10:32:34

Rooney-nak tipikusan olyan feje van, mint az amerikai tini-filmekben a középiskola rosszfiújának, akinek az ábrázatát a végén beveri a főhös. Ez tény, de:
De nem ismerjük, nem söröztünk vele, így ne tessék lebunkózni! Két ilyen mester, mint Ferguson és Capello biztos a köv. öt év legfontosabb angol labdarúgóját faragja belőle. Hajrá, öreg Fiú!

BruceWayne 2007.12.27. 10:48:35

láttátok a Chelsea meccset, jó lehetett, ezt a szaros Eurosport 2-őt nem tudom mikor akarja felvenni az úpécé. amúgy a hét további 150 órájában mit sugároz a csatorna?
Chelsea meccsről meg mindenhol azt írták hogy a bíró szimplán szar volt és ide-oda tévedett (jogtalan villa kiállítás, jogtalan villa 11-es és Chelsea kiállítás)

pocak 2007.12.27. 11:26:37

Ha a Cselszkij nem kapja meg a kamutizenegyest piroslappal súlyosbítva, sima Villa-győzelem a vége. Úgyhogy nem is fáj a lelkemnek az ellentévedés, mert Joe Cole valóban fejjel mentett a gólvonalon. (onnan viszont mintha a kezére pattant volna, nem? Rosseb tudja.)

(Eurosport2 nekem sincs, isteni streameket viszont lehet találni pl itt: www.myp2p.eu/)

geem5 2007.12.27. 15:04:45

hmmmmm"a rooney nem a legnagyobb gólvágó" kifejezés egy kicsit erős...
a chelsea meg simán bukja a tegnapi villa elleni meccset, ha nincs a kamutizi a világ egyik legnagyobb mondvacsinált sztárjától, ballacktól. egyszerűen lehetetlen mit látnak ebben a f*sziban. lassú, körülményes, színészkedik, kötekedik, mutogat, teljesen az unszimpat kategória, ráadásul még játékosnak is sz*r. nem sok sót fog már megenni a pl-ben, remélem

BruceWayne 2007.12.27. 15:07:47

tavaly streameltem sokat de nem az igazi, csak ha nagyon muszály

Ballack azért a Leverkusenben igen jó volt

amúgy meg 1-2-es félidőről se hinném hogy kikapott volna a Chelsea

jasszgeri 2007.12.27. 15:31:03

én ezért nem ellenzem a boxing dayt. elvégre a szurkolókért van a profi labdarúgás. megettem dinamóra, ezen ment el a meccsem, de karácsony másnapján egy ilyen 4:4-et bárki szívesen kért volna nézőként ajándékba.
mindamellett bosszantó, h mióta nem mourinho az edző, nem tippelhetek *(0-1)-nél döntetlenre. az mindig bejött. :D

crouchy 2007.12.28. 12:39:04

basszameg hyypia is lesérült. ezt nem hiszem el. carra meg 4 sárgás. áh.
süti beállítások módosítása