Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Serie A: köcsögválogatott 2006/07

2007.06.19. 23:38 _benito

Azt még az olasz futball legmegátalkodottabb rajongói is elismerik, hogy a Serie A komoly melegágya a burjánzó köcsögség legváltozatosabb formáinak. Íme hát az elmúlt szezon gonoszai, bénái és rossz arcai.

Zeljko Kalac (Milan)
Bár elsősorban nem a játéktudás alapján állítottuk össze a szezon legnagyobb suttyóinak csapatát, azért itt is akadnak néhányan, akik simán csak alkalmatlan balfaszok. Ilyen például hálóőrünk, a BL-győztes nagy szerencséjére epizódszerepre ítélt Kalac. Az nem véletlen, ha egy kapus végigpadozza Európát keresztbe-hosszába (Leicester, Wolves, Pompey, Roda JC, Peruggia, Milan) úgy, hogy csak akkor sikerül kezdenie, ha már a kapusedző is kidőlt. Emberünk igazai lúzer, hol nem kap munkavállalói vízumot Angliában, hol elfelejt fizetni neki a csapata, hol meg – és igazából ez számít – olyan potyákat szed be, hogy a saját szurkolói is teli szájjal röhögnek rajta. Szánalomnak azonban helye nincs, ő kezd és punktum!

Fernando Couto (Parma)
A portugál "aranygeneráció" tagjaként nagy égés a köcsögválogatottban szerepelni, Fernando! Hiába voltál 110-szeres válogatott, 38 évesen már lassú vagy és durva, így nem csoda, hogy öt fordulóval a vége előtt még kieső voltál a csapatoddal – no, az sem neked köszönhető, hogy bennmaradtatok, de ezt hagyjuk. Tipikusan az a játékos, akinek szép csendben vissza kellett vonulnia már olyan régen, hogy ne is emlékezzünk az ütemtelen keresztezéseire és útszéli durvaságaira, erre még mindig itt rontja a levegőt. Ha valaki úgy érzi, igazságtalanok vagyunk szegény jó Fernandóval, az szánja rá azt a 6 másodpercet erre a videóra, melyben hősünk még a Porto játékosaként a Benfica ellen igyekszik kivívni szimpátiánkat.


Marco Materazzi (Internazionale)
Az, hogy a csapat szempontjából roppant hasznos, amit csinál (lásd helyét a szuperválogatottban), természetesen nem menti fel Materazzit az elkövetett, köztörvényes kereteket feszegető szabálytalanságok felelőssége alól. Sőt, továbbmegyünk, nálunk ő a cséká (meg az Interben is, a következtetéseket mindenki vonja le maga). A főköcsög cím jár is neki, hiszen amellett, hogy sokat és durván szabálytalankodik, még azzal sem védekezhet, hogy fogalmatlan, azért késik le mindig. Nem, barátaink, Marco direkt csinálja! Ennél nagyobb 18-as karika akkor lehetne csak a játéka mellett, ha be lenne mikrofonozva a nyomorultja. Az alábbi videó a top 5 szabálytalanságának állít örök emléket, pedig találtunk egy másikat is, ami felé majdnem elcsábultunk, hiszen ott köcsögválogatottunk másik oszlopos tagját, Ibrahimovicsot teszi a földdel egyenlővé, de végül elsősorban az aranyérmes megmozdulás miatt emellett döntöttünk.


Walter Samuel (Inter)
Samuel a Serie A-ba, azon belül is az Interbe való és punktum. Az Il Muro (a Fal) becenevű játékos a liberális szellemben fújkáló olasz bíróknak köszönhetően négy római idénye alatt elhitette magáról, hogy jó hátvéd, ám elkövette azt a hibát, hogy eligazolt Spanyolországba. Ott viszont kiderült róla, hogy csak egy durva faparaszt, aki akkor is felrúgja a csatárt, ha le is szerelhetné. Ezt sokkal nehezebben nyelik le Madridban, egy idő után saját szurkolói fütyülték ki, nem volt nagy meglepetés, hogy visszamenekült Olaszországba, várták őt honfitársai az Internél. Mindenki nagy szerencséjére csak 18 bajnokit teljesített idén, de Cordoba nem tudott akkora suttyó lenni (pedig mindent megtett egyébként), hogy kiszorítsa a köcsögválogatott kezdőjéből.


Nicolas Burdisso (Inter)
Nesztek még egy kocsmai bunyós a pampákról. Tavaly volt egy derby d’Italia, ahol a félidőben Camoranesi pityergésre görbülő szájjal könyörgött, hogy cseréljék le, mert Nicolas nem elég, hogy folyamatosan csúnyákat mond, de amint teheti, komoly fájdalmat is okoz neki. Ilyen srác Burdisso, pedig ő sem rossz hátvéd, átjátszani például kifejezetten nehéz, nincsenek is sokan, akik meg merik próbálni. A videó természetesen az idei szezon legszebb megmozdulásának állít emléket, amikor a Valencia elleni BL-kiesést követően bonyolódott nézeteltérésbe néhány spanyol játékossal. A csetepaté következtében ugyan neki tört el az orra, de hogy nem volt ártatlan, azt az UEFA által kirótt hat meccses eltiltás is bizonyítja.


Fabio Simplicio (Palermo)
Ha egy irányító középpályást egy szezonban négyszer is kiállítanak, ott valami grimbusz lehet. Sebaj, ha mellette szórja a gólokat, akkor igazából nem annyira kétségbeejtő a helyzet, marad még a szezonból 34 meccs, amin lehet brillírozni. Ja, hogy gólt is csak ötöt lőtt? Na, mindegy, tulajdonképpen nem csatár, az a dolga, hogy kiszolgáljon, nem neki kell befejeznie a támadásokat. Huhh, hogy abból is csak négyet osztott ki? És ennél pont kettővel több sárgát kapott? Hát, akkor simán ő a köcsögválogatott irányítója! És tényleg.

Sulley Ali Muntari (Udinese) 
Ghána egyébként sem arról híres, hogy puhapöcsű primadonnákat nevel futballistáknak, ahol például Essien és Appiah becsúszó szerelést eszközöl, ott nem terem fű a szezon hátralevő részében. Ezeket a kiváló hagyományokat vallja magáénak Muntari is, aki az idei szezonban nyújtott alakításának elismeréseként 9 sárga és 3 piros lapot zsebelt be az Udinese jobb szárnyán. Nem mondhatjuk rá egyáltalán, hogy fogalmatlan lenne, vagy nem hasznos a játéka, de a magunk részéről elítéljük azt a szemléletet, hogy ha nem tudjuk leszerelni az ellenfelet a labdarúgás hatályos szabályainak betartásával, akkor lemészároljuk. Jövőre kicsit jobban szem előtt lesz a srác, hiszen a Pompey nem sajnált érte hétmillió fontot.

Gennaro Delvecchio (Sampdoria)
Ahogy Mezey György körbeírta, ő egy Érkező Típusú Játékos. Ha hozzátesszük, hogy ezt anno Dragóner Attiláról mondta, akkor egyből tudja mindenki, hogy nem a kapu elé érkezik veszélyesen a játékos, hanem a kialakulófélben lévő lökdösődések helyszínére – békíteni. Ez persze csak álca, hiszen napnál világosabb, hogy csak a kakaskodásban akar részt venni, ha már az egyszer kitört. Az idén tökéletesen arctalan Sampban is csak 17 meccsen kezdett, ezalatt mégis sikerült egyszer kiállíttatnia magát, amit meg is tudunk mutatni. Figyelem, a szenvedő fél nem más, mint csapatunk kapitánya!


Gaby Mudingayi (Lazio)
Nehéz feladat labdaszerző középpályásnak lenni, méghozzá azért, mert akitől meg kell szerezni a labdát, az rendszerint nem szívesen adja oda. A feszítő érdekellentét feloldására találták ki a szabályos szerelést, amiről az idei Serie A szezon legtöbb sárga lapját kapó Mudingayinak halvány fingja nincsen, ha pedig van, akkor annál szomorúbb. Előfordul, hogy rosszabb napokon bizony ütemet téveszt néhány becsúszás, hiszen ez benne van a játékban, de a 28 meccsen begyűjtött 14 sárga még egy belgától is megrázóan sok (tényleg van ilyen angol hasonlat: sportszerűtlen, mint egy belga). Ez a teljesítmény meggyőzte a Milan vezetőségét, hogy Gabynak helye van náluk, jövőre minden valószínűség szerint már piros-feketében kezd. Érdekes lesz a Milan ellen támadni, aki véletlenül áthámozza magát Gattusón, az szembesülhet ezzel a gyilkossal. 

Francesco Flachi (Sampdoria)
A Serie A-ban stabilan 10 gól felett termelő csatárok már nem két pálcán vannak a céllövöldében sem, Flachi pedig az elmúlt hét évében vastagon tartotta ezt az átlagot. Semmi kétség, idén is simán teljesítette volna a kvótát, 13  meccsén négy gólig jutott, amikor a szezon során kétszer is lesújtott a ménkű. Először szeptemberben vették elő a kiváló rúgótechnikájú játékost eredmények manipulálásának alapos gyanújával. Ekkor nem bizonyosodott be egyértelműen a bűnössége (csupán a kapcsolatot sikerült bizonyítani, a konkrét manipulációt már nem), így még csak 2 hónapra tiltották el. Aztán májusban már másfél évre, mert egy rutin ellenőrzés során a szervezetében kokainnyomokat találtak, ezért pedig az európai standard szerint ennyi jár. A franc essen az ilyen hülyékbe, komolyan, pedig egyébként roppant ígéretes matéria, lásd videó.


Zlatan Ibrahimovics (Inter)
Kétség nem férhet a helyéhez, élő ember nem vitathatja, hogy kivételes képességei ellenére ő a nagybetűs Köcsög. Ha elcselez egy labdát, nem azért csúszik rá a védőre, hogy visszaszerezze, hanem hogy megbüntesse az óvatlan bekket. Emellett megállás nélkül jár a szája, ha csak lehet, könyököl, ráadásul aljas módon mindig akkor követi el a legnagyobb patkányságokat, amikor nem néz oda a bíró. Tipikusan az a fajta arc, akinek csak akkor tudsz megbocsátani, ha a te csapatodban játszik. Akkor viszont imádod. Ez a videó a YouTube-iskola első osztályban már kötelező olvasmány, de azért itt a helye. Aki ilyeneket tud, azt kétszeresen is büntetni kellene minden köcsög megmozdulásáért.


Edző: Roberto Mancini (Inter)
Az, hogy a harmatos Serie A mezőnyön lassítás nélkül végigcsörtettek, szép eredmény, de lássuk be, a scudettót Urbán Flórival is hozták volna. Amikor viszont fajsúlyosabb ellenféllel kerültek szembe, mintaszerűen összeestek és így minden bizonnyal nem is teljesen elégedettek a szezonjukkal. Mancini munkáját több sérülés is hátráltatta ugyan, de ebből a keretből még így is sokkal többnek kellett volna kijönnie, amit kénytelenek vagyunk az ő nyakába varrni. És akkor a BL-égésbe bele sem megyünk. Ha már suttyó kell az Inter edzői stábjából, az Mihajlovics lenne, de rá még nem mert senki csapatot bízni.

52 komment

Címkék: olasz serie a köcsögválogatott

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr94102168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stonedraider · http://1sor.blog.hu/ 2007.06.20. 01:24:16

simpliciot és muntarit iderakni meglehetősen érdekes.
materazzi jó néhány éves videóit elővenni pedig nem kunszt, idén tök békés vót.

és bazzeg ez nem nem az a delvecchio, te ló.

szbszig 2007.06.20. 05:45:59

Ja, nekem se stimmelt valami, már amikor olvastam a cikket. Gennaro... Gennaro? Én nem ilyen keresztnevű Delvecchiót ismertem korábbról. :p

VO 2007.06.20. 06:51:38

Gennaro Delvecchiót és Marco Delvecchiót (ő lőtte az olaszok gólját a 2000-es EB döntőben) nem illene keverni. Ez igen komoly baki.

heizer 2007.06.20. 07:55:51

A kettő tényleg nem ugyanaz, ráadásul ha jól emlékszem valahol játszik egy Del Vecchio nevű fószer is.

mickeyknox 2007.06.20. 08:25:56

hát, érdekes egy névsor... stonedraiderrel egyetértek, idén materazzi maga volt a megtestesült hippi, semmi háború, szeressük egymást gyerekek. ráadásul sok gólt is lőtt, ezért csak a szuperválogatottban van a helye.
ja, meg a delvecchio.. :-)))
samuel és couto viszont jó helyre kerültek.
várom kik lesznek szeinted a spanyol szuperek és köcsögök :-)

ferenckovacs · www.ferenckovacs.com 2007.06.20. 08:31:16

Szerintem Mancini esetében két kijelentés egyáltalán nem állja meg a helyét: "a scudettót Urbán Flórival is hozták volna" ... azért annyira nem rugaszkodjunk már el!

Az Inter keretéből meg mindig többnek kellene kijönnie, de ez a csapat már csak ilyen!

" Amikor viszont fajsúlyosabb ellenféllel kerültek szembe, mintaszerűen összeestek"
Igen, azért vertük a BL győztes Milan-t oda vissza a bajnokságban! A BL-ben sajnos idén sem sikerült bizonyítani, jövőre hátha ott is rekordokat döntünk.

Forza INTER!

_benito · www.nst.blog.hu 2007.06.20. 08:53:02

az beszarás, hogy pont materazzi helye kérdőjeles, az idei nyugodtságát tudjuk be annak, hogy elég kevés éles meccset kellett játszania. jövőre újra bizonyít, nyugodtság.

khm... sűrű elnézések, egyébként...

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2007.06.20. 09:34:48

szbszig: Ez téged minősít, ha nem ismersz Gennaro keresztnevű Delvecchio-t.

RickyTerror 2007.06.20. 09:50:46

Azért szerintem túlzás az, hogy egy extended Intert neveztél a köcsögök közé!

Lehet, hogy az inter argentínosan (khmmm...) védekezik, de Materazzi kivételétől eltekintve nem lóg ki a nagy olasz átlagból.

Samuel pedig egy hagynemondjam-milyen Madridból bukott ki annakidején, a Romában kifejezetten nagyokat játszott.

Lond · http://lond.blog.hu 2007.06.20. 10:12:11

És még egy apró tévedés: az Inter csékája nem Materazzi, hanem Javier Zanetti. Névsor kb. stimmel.

tb 2007.06.20. 10:21:39

persze, hogy kérdőjeles Materazzi helye, ha a 2006/07-es szezonról állítasz ki köcsög válogatottat. Majd, ha jövőre újra bizonyít, akkor rakd be a 2007/08-as köcsögválogatottba

habitang · www.nst.blog.hu 2007.06.20. 10:36:31

Materazzinak bármely köcsögválogatottban ott a helye. Ha sérül két évig, akkor is.. Még a nigériaiban is.

Tudod, mint amikor széket húznak az asztalhoz valakinek aki meghalt, vagy távol van. Ilyen Materazzi köcsögéknek. Bárhová megy, jut neki hely, bármikor.

A köcsög-címeres mezét pedig már most vissza kell vonultatni, még köcsög-világválogatottból is.

dondani 2007.06.20. 10:48:49

mikor lesz már a romáriós cikk? azt írtátok, hogy kifejtitek miért is ő az elmúlt 15 év legnagyobbja. várom a cikket, ne hogy elfelejtkezzetek róla!!!

Ronal-d'oh! 2007.06.20. 10:56:45

ja, hol van Romario, azt isten ?:D

kreto alak 2007.06.20. 10:58:53

Ugye, dondani? word

Gilardinot követelem a Köcsögválogatottba, különben. Mit magyarázzam, a Milan szurkerek is tudják. Bár ő inkább potenciazavaros.

anselmo444 2007.06.20. 12:24:03

Örülök, hogy Gilardino nem csak nekem hiányzik, de hol van a félelmet nem ismerő, mindig tisztességes Pippo?

Schlosser Teki 2007.06.20. 12:27:28

Ki mondta, h összekeverte a post írója a két Delvecchiót? Szerintem ennek az írásnak a rá vonatkozó részében semmi sincs, ami arra utalna, h ő Marco Delvecchióval keverné Gennaro Delvecchiot. Bár nem tisztem védeni, csak zavart egy kicsit.

Filkor 2007.06.20. 12:51:25

Materazzit berakni az idei szezon k.csapatába több, mint véleményes, mióta megnyerte az olaszoknak a VB-t olyan, mint egy kisangyal. Idén 10 gól, 1 piros lap (mezlevétel)... Samuel 18 meccsen, 3 gól, 4 sárga, 0 piros - ezt sem értem túlzottan. Ha szezonválogatottról beszélünk, akkor ne sztereotípiákra és korábbi durvaságokra építsünk, ennyi erővel az angolba belekerülhetett volna Vinnie Jones vagy Roy Keane is.

A válogatás elég felületes, ha a remek szezont futó Burdissot berakjátok csak mert benyalt (a BL-ben!)egy orttörést (Navarro bekerül-e a spanyol köcsögcsapatba?). köcsögválogatott edzőnek nyilván elfogultan a fasiszta Del Nerit tenném, aki nem bajnokságot nyert millió rekorddal, hanem kiejtette a Chievot majd hirtelen el is menekült a süllyedő hajóról... (bocs a hosszú commentért)

d3vnull 2007.06.20. 13:10:35

Gyerekek, tulajdonképp nem hibáztathatjuk az nst-t, mert marha nagy a kínálat köcsögökből az olasz bajnokságban így nehéz lehet 11+edzőt kitűntetni :)

marley 2007.06.20. 13:22:55

Ha valakit kiállítanak, az minimum a következőn nem játszhat. Tehát négy kiállítás után nem marad 34 meccs bizonyítani Fabio Simplicionak. Vagy a kiállításos meccset is bele kell érteni?

heizer 2007.06.20. 13:28:21

Kedves Schlosser, most már ugyan nincs benne de a reggeli órákban még egyértelműen benne volt, ha jól emlékszem úgy, hogy bezzeg ha az olaszok az ő góljával megnyerték volna az EB-t - vagy valami hasonló.

_benito · www.nst.blog.hu 2007.06.20. 13:38:26

így van, másodszor is elnézést érte!

mickeyknox 2007.06.20. 14:10:24

jaja, én sem értem miért mancsíni a köcsögedző.. benito, te csak nem utálod az intert netán?!?!?!? ;-)

_benito · www.nst.blog.hu 2007.06.20. 14:20:20

dehogy! sőt, juve-szurkoló sem vagyok! ;)

Romanes eunt domus 2007.06.20. 15:52:23

kreto alak, anselmo: Gilardino miért? 12 gólt rúgott, a Milan házi gólkirálya, ez sztem nem rossz teljesítmény, főleg úgy, hogy a második félévre kapott a nyakába egy Ronaldót. Mondjuk szegénykém néha teljességgel használhatatlan, de én nem tenném be.
Ibra helyére simán betenném Ricardo "lőttem5gólt" Oliveirát. Na, ő pont passzolna ide, amellett, hogy szar, akkora pofával játszott az Udinese ellen, h én szégyelltem magam helyette...hála istennek, jön Suazo, úgyhogy ez a műbrazil eltakarodik a Milanból...

anselmo444 2007.06.20. 17:15:50

Belinhosa, Gilardinót régebben egy olyan focistának tartottam, aki nem igazán lehet se szeretni, se utálni. Eddig:
www.youtube.com/watch?v=aaemZ_wkMNA

anselmo444 2007.06.20. 17:16:25

Bocsánat, balinhosa, nem e-vel.

Gabez 2007.06.20. 18:27:10

Hát eléggé utálod az Intert, az látszik...

Azért egy Gattusot nem hagytam volna ki ebből a felsorolásból, vagy Tottit. Az utóbbi végtelenül butuska, sajnos, pedig a világ legjobbja lehetett volna.

magicbeni · www.lightkor.fw.hu 2007.06.20. 19:29:30

Gaby Mudingayi -Érdekes lesz a Milan ellen támadni, aki véletlenül áthámozza magát Gattusón, az szembesülhet ezzel a gyilkossal :D :D

jó lesz a milan télleg jövőre bár én rehabilitálnám a jó öreg fűnyírót - töftinget :)

habitang · www.nst.blog.hu 2007.06.20. 22:08:56

Gabez

Azért az Intert inkább szeretni nehéz.. Valahogy különös érzékük van a köcsögbeszerzéshez, ez tény.
Simeone, Mihajlovics, Materazzi, Ibrahimovic..

pavel88 2007.06.20. 22:24:27

Szerintem azért, ez az agresszivitás (jelen honlapon köcsögség) nem csak játékosfüggő. Függ nagyon nagyban az edzőtől, kluból és a szurkolóktól! Itthon is a legtöbb ilyen jellegű a dozsókában és a fagyiban van. De azért hajrá Fradi és Hala Madrid! Ja, és akkor is eto'o, cabron!

sh4d0w 2007.06.21. 08:35:04

Bíztam benne, hogy Ibrahimovic nem marad ki... Ha az a csapat vendégszerepel, ahol ő jáccik, vigyázni kell a hazai védőknek a felvágásával, mert még lyukakat üt a gyepbe az orrával... Egyébként meg ha a bírók kicsit jobban odafigyelnének rá, valószínűleg hamar észrevenné, hogy mit lehet és mit nem.

Azt nem értem egyébként, hogy Gattusonak mi keresnivalója lenne ebben a válogatottban, Gabez. Nem volt kirívó szabálytalansága, ellenben elképesztő teljesítményt nyújtott a szezon során. Materazzi "nevezésével" sem értek egyet, ha az elmúlt szezont nézzük; mint a szuperválogatottban is írták: csak a vízszintes csatár nem veszélyes. Ezt ő különösebb durvaság nélkül végrehajtotta, ergo nem értem, hogy kerül ide. Én pl. kifejezetten örülnék, ha ő a Milanban játszana...

Kapuscserének pedig javaslom Didát, mint az utóbbi idők legtöbb és legszánalmasabb potyagóljait kapó kapust - lásd még MUFC, első gól...

habitang · www.nst.blog.hu 2007.06.21. 08:41:16

sh4dow
Gattuso szabálytalanságai általában a túlpörgés következményei, a pasi egyszerűen nem köcsög, szerintem azért nem került be.

kgabesz · http://pussymagnet.blog.hu 2007.06.21. 09:24:03

kis adalék az Inter-hez, hogy állítólag gazdasági "köcsögségek" is zajlotttak a háttérben, eltitkoltak egy jó nagy rakás pénzügyi hiányt, hogy indulhassanak a bajnokságban
szal az év köcsögcsapatát nem kell összerakni, készen van! :)

Gabez 2007.06.21. 09:37:33

habitang: nehéz, ez tény...de a Milan-t is: Inzaghi az focicsaló, Gattuso a fanatikus sügér, Gilardino a töketlen, Dida a lepkegyáros, vagy a múltból a merev arcú Stam...sztem mindenhol megvannak az ilyen emberek. Egyedül Kaka szimpatikus, egyrészt nagyon jó, másrészt nem szokása a durvulás vagy a színjáték.

A Juve-ről ne is beszéljünk, ott milyen emberkék voltak Capello idején...

sh4d0w: igen, maga a lista is erősen szubjektív, nincs is sok értelme az ilyennek...ellenben jól össze tudunk veszni rajta :-)

drani 2007.06.21. 10:24:46

az interhez visszatérve, szerintem Morattinak köszönhető, hogy ennyi hasonló lelki beállítottságú játékost vettek. Neki ilyen a zsánere. Fura csapat lett, az biztos, nem épp hidegvérűek, mondjuk ez meg is látszik az éles meccseken (lásd Valencia)

habitang · www.nst.blog.hu 2007.06.21. 10:38:48

Gazbez

lepkegyáros, sügér, töketlen, focicsaló, merev arcú..

Elég szubjektív a megközelítés.. Ha ezzel szembeállítom Materazzi egyetlen durvaságát, már "nyert".
Én pedig nem vagyok Milan drukker.
Ha már az olasz bajnokságról van szó, inkább csak langyi érzelmeim vannak csak, és ha már meg kellene neveznem, kinek drukkolok, a Romát mondanám. Csak, hogy érezd, ez mennyire laza kötődés, másodikként pedig a Laziot a barátaim miatt, ami ugye normál esetben elképzelhetetlen.

Bármennyire fáj az Inter-faneknek, kevés az a fociszurkoló, aki szimpatizál velük, hogy finom legyek. Biztos nem ok nélkül van így.

Ronal-d'oh! 2007.06.21. 10:41:09

Az inter semmit nem nyert a Serie A Lighton kívül, ráadásul kupákban meg igen durván lebőgtek.

habitang · www.nst.blog.hu 2007.06.21. 10:47:48

kgabesz,

igen, a külföldi netlapok ezzel vannak tele. Elég vicces szituáció lesz, ha beigazolódik a vád. Ibrahimovic megint elmegy egy klubból, amit lezavarnak a másodosztályba..:)
De az Inter sztárjai szerintem gond nélkül lépnek majd le.

Mondjuk Filkor miatt nem örülök ennek.

Gabez 2007.06.21. 11:54:11

habitang: szubjektív, mint a te véleményed - és ez így van jól. :)

Gabez 2007.06.21. 11:57:31

habitang: szubjektív, mint a te véleményed - és ez így van jól. :)

habitang · www.nst.blog.hu 2007.06.21. 12:08:57

Hát azért nem teljesen..:)

Ha elfogadjuk, hogy a merevarcút ugyanabba a kategúriába tesszük, mint aki gyakorlatilag egy ellenfelét sem tiszteli, vagy akinek esetleg hobbija mások vádliját szándékosan a bokáig letaposni akkor azért nagyon veszélyes következtetésekre juthatunk hirtelen.

Gabez 2007.06.21. 13:46:49

Mindegy, a legnagyobb bunkók akkor is a valenciában vannak:

youtube.com/watch?v=0Qc6E0QBqes

Romanes eunt domus 2007.06.21. 18:46:23

Gabez,

ezzel a videóval pont azt támasztottad alá, hogy a legnagyobb bunkók az Interben vannak. Az elején Adriano mindjárt egy taslival kezd (igen, azt is láttam, hogy a valenciás Caneira mosott be neki először), az utolsó másfél perc pedig gyakorlatilag Materazzi életműve...

giacinto 2007.06.22. 21:55:18

a cikkíró lehetne ennek a köcsögválogatottnak a kapitánya. ennyi baromságot összeírni, és "picit sem" elfogult. nyilván zebramez volt rajta mikor irta. vicc az egész cikk. sztereotípiák alapján válogatta össze, ahelyett hogy megnézett volna kb. 5 meccset a Serie A-ból.

Dean 2007.06.23. 10:00:55

Abbahagyhatná a sok idióta "fociszakértő", hogy a cikkírókat fikázza. Ez egy szabad ország, szabad ezt a blogot nem olvasni.
Nekem is el szokott térni a véleményem, de egyrészt örülök, hogy létezik ez a fórum, ahol megbeszélhetek dolgokat, másrészt ki tudom fejteni a gondolataimat kultúráltan is.
Ja, harmadrészt pedig nem hiszem azt, hogy ha valakinek más a fociról a véleménye, akkor az egy köcsög.

interke 2007.06.23. 12:53:33

Hááát...
szeretem a cikkeiteket de ez ritka szánalmas volt... egy dolog h nem szeretitek az intert (nemtom akkor kit, féreg cheater juvét vagy berluszkóni milánt esetleg a római szó szerint SS l vagy inkább nazio-t, romat) de a fél csapatnak talán nem az interből kéne állnia. a csk az interben i.e.2564 óta j zanetti (nemtom honnan szeditek h materazzi, max ha sérült a zanetti).
Ami erről a cikkről eszembe jutott h azt fikáztok akit csak akartok de előtte nézzetek körül a focivilágban és úgy nem lesz ekkora égés egy cikk tele hülyeséggel...

habitang · www.nst.blog.hu 2007.06.23. 13:41:16

giacinto..

Gondolom, Facchettitől kölcsönözted a nevet, ergo te is elfogult vagy. Természetesen ez a lista szubjektív.

Dean
Egy szabad országban aki fikázik, az fikázásnak teszi ki magát. Aki pedig nem karja megát kitenni ennek, az ne blogban fikázzon, hanem a közeli krimóban, nem?:) Szerintem nyugodtan lehet fikázni bármelyik blogban, ha ezt lehetővé tették. Ha előmoderálnak akkor nem. Na, szerintem ez utóbbi a főköcsögség.


Interke
Ez a cikk játékosokról szól, nem csapatokról, bár a csk ügy télleg kellemetlen a postban... Az a csapat, amelyben egyszerre a pályán van egy Materazzi, Ibrahimovic és Samuel ne nagyon csodálkozzon az ilyen véleményeken, punktum!:)

johevi 2007.06.26. 16:49:07

Nem egyszer használjátok azt a jelzőt egy játékosra, hogy "fogalmatlan"... Azon kívül, hogy teljesen hülyén hangzik, mit értetek alatta????

sleepy 2007.06.27. 04:34:23

Azt hogy halvany fogalma sincs a jatekrol, eleg bevett szo a kocsmai focikritikus kozonseg koreben.

+ csak egy szorszalhasogato megjegyzes ahhoz, hogy a vizszintes csatar nem veszelyes. Szerintem amelyik epp csukafejest fejel az igenis az.

slowmotion 2007.07.02. 23:33:53

interke: az még nem jutott az eszedbe, h esetleg megint elvehetik a scudetto-t az első helyen végzett csapattól? majd ha még augusztusban is titeket tekintenek bajnoknak, akkor mondj a Juvéra olyat, h cheater etc etc...
süti beállítások módosítása