Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - La Liga, 36. forduló

2007.05.26. 17:41 Bede Márton

Valencia - Villarreal 1-1
A valenciai derbi általában nem olyan szemét hangulatú, mint a madridi vagy a barcelonai, de most az lesz. Vajon játszik Ayala, aki jövőre már valószínűleg a sárgáknál lesz? A hazaiak még reménykednek a bajnokságban, a vendégek az UEFA-ban, viszont ez a döntetlen után kicsit alábbhagy majd mindkét fél lelkesedése.

Real Madrid - Deportivo 2-1
A jó hír a Real Madrid drukkereinek, hogy ezt a meccset megnyerik, a rossz pedig az, hogy ez sem megy majd könnyen. Talán nem az utolsó percre marad majd a döntés, de hogy vért kell majd izzadni a Bernabeuban mindig kemény Depor ellen, az tuti.

Barcelona - Getafe 2-0
Nehéz ennél szaftosabb meccset találni három fordulóval a vége előtt. A Barcelona ismét az a Getafe ellen, amely ellen Messi rúgta immár legendás gólját, amely aztán 4-0-ra megalázta a katalánokat, és amelynek edzője nagyon szeretne jövőre a Real Madrid kispadjára ülni. De azért most nem ők nyernek.

Athletic - Mallorca 3-2
Az Athleticnek úgy kell a győzelem, mint a falat kenyér, Mané pedig egész héten a védelem lelkére próbált beszélni, hogy ezen a héten a változatosság kedvéért próbáljanak meg nem kapni három gólt. A lelkifröccs a három ponthoz éppen elég lesz.

Celta - Betis 2-1
Sztojcskov edzőként sem tagadja meg régi önmagát, a héten előbb a sajtóban gyalázta a játékosait, majd közölte, hogy csak marhaságokat adtak a szájába. A feszültség egy teljesen felesleges győzelmet eredményez, a Celta kiesik és kész.

Racing - Levante 1-1
A múlt hét botlása ellenére a Levanténak már sikerült kicsit eltávolodnia a poklot jelentő utolsó három helytől, és ez a döntetlen után már csak még egyre lesz szükségük a biztos bennmaradáshoz.

Osasuna - Real Sociedad 2-2
Az idén nem könnyű dolog baszk focibuzinak lenni, és ezen a meccsen pláne nem. Ha a pamplonai baszkok lefekszenek a san sebastiáni baszkoknak, akkor jól kicsesznek a bilbaói baszkokkal. Ha meg nem fekszenek le, akkor pont fordítva. Maradnak is inkább a döntetlennél, ami azért inkább a Bilbao bennmaradási esélyeinek kedvez.

Recreativo - Espanyol 2-0
Jaj de jó, hogy erre a fordulóra is csak egyetlen teljesen érdektelen és irreleváns meccs jutott.

Nástic - Atlético 1-3
Történelme egyik legsúlyosabb veresége után az Atletinek muszáj lépnie valamit, különben oda lehet az UEFA-indulás is. És hiába fogadkoztak Tarragonában, hogy még így, már biztosan kiesve is küzdenek majd a mez becsületéért, Torreséknek ideális lesz a terep a sovány bosszúhoz és vigaszhoz.

Sevilla - Zaragoza 3-1
Ha lenne igazság a spanyol fociban, akkor a tragikusan szereplő sztárcsapatok helyett ezek ketten most a bajnoki címért játszanának egymással. Így viszont csak egy remek meccsnek örülhetünk, valamint hogy még marad a Sevilla egyre halványodó bajnoki esélyeiből is.

1 komment

Címkék: spanyol üveggömb la liga

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr2387546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aradebil 2007.05.26. 21:00:13

Valencia - Villarreal 2-3 muhahha
Viva Submarino Amarilla!
süti beállítások módosítása