Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - La Liga, 35. forduló

2007.05.19. 21:01 Bede Márton

Betis - Nástic 1-1
A Nástic már kiesett, a Betis még elvileg - de tényleg csak elvileg - akár bajba is kerülhet. Ez a döntetlen sem lesz elég a teljes megnyugváshoz, és vár végül azért megmenekülnek, idén szörnyű lehet a Betisnek drukkolni Sevillában.

Mallorca - Valencia 1-1
Ha Valenciában komolyan gondolják, amit az összes játékosuk lenyilatkozott a héten, nevezetesen hogy simán megnyerhetik a bajnokságot, nekik aztán tényleg muszáj lesz megnyerni a hátralévő négy meccsüket. Csak sajnos már az első sem fog összejönni a venezuelai Arango vezetésével a szezon végére egészen feljavuló Mallorca ellen.

Zaragoza - Athletic 3-0
Könnyed teadálután Zaragozában, amelyen a hazaiak végleg bebiztosítják a jövő szezon UEFA-kupa szereplését, Bilbaóban pedig néhány relatíve nyugodt hét után ismét ráébrednek, hogy milyen rémisztő a kilátás a pokol kapujából.

Espanyol - Getafe 1-0
Tulajdonképpen örülünk, hogy erre a fordulóra csak egyetlen teljesen felesleges meccs jutott. A könnyes szemű drukkerek megtapsolják a könnyes szemű Espanyol-játékosokat, akik egy gólt adnak ajándékba, miközben a Getafénál mindenki a Copa del Rey döntőjére gondol.

Real Sociedad - Celta 2-0
A Realnak múlt héten a Nástic ellen sikerült megnyernie a kiesési rangadót, és most vasárnap arról is gondoskodni fognak, hogy Sztojcskov nehézkesen induló edzői karrierje végképp eltűnjön a süllyesztőben. És ez a meccs után már nem is a san sebastianiak lesznek a harmadik kiesőhely legfőbb várományosai, hanem szerencsétlen Athletic.

Levante - Osasuna 1-0
Egy hónapja még úgy tűnt, az Osasuna akár UEFA-kupát is nyerhet, a Levante meg simán kieshet. Félig fordult a kocka, hiszen a Levante azért nem lesz UEFA-győztes, az Osasuna viszont akár még ki is eshet. Ez a vereség pont elég is lesz ahhoz, hogy Pamplonában az utolsó fordulókat végigparázhassák.

Villarreal - Racing 2-0
Senki nem gondolta volna néhány hónapja, amikor a Riquelmét vesztett Villarreal árnyéka sem volt tavalyi önmagának, hogy a sárgák még vihetik valamire, erre tessék. A Racing elleni győzelemmel már ott lesznek az UEFA-t érő helyezések küszöbén.

Deportivo - Sevilla 0-0
Hiába a fogadkozás sevillai részről, hogy a szerdai UEFA-diadal után teljes erővel a bajnokságra koncentrálnak, nem fognak tudni felpörögni erre a meccsre. De így sem kell lemondaniuk még az idei triplázásról.

Recreativo - Real Madrid 1-1
A sérült Emerson hiánya bizony sok lesz a Madridnak, akik másfél év után először vágnak neki úgy bajnoki fordulónak, hogy ők vezetik a tabellát. A Recre ősszel annyira megverte a Madridot a Bernabeuban, hogy az majdnem Capello állásába került, és most sem fogják hagyni magukat.

Atlético - Barcelona 2-2
Az utóbbi húsz évben a spanyol bajnokság legjobb meccsei rendre ez a két csapat összecsapásai voltak. Az utóbbi években az Atleti volt az egyetlen, amelyik rendszeresen le tudta győzni az akkor még világverő Barcelonát, most viszont csak egy döntetlenre futja majd egy remek mérkőzésen.

5 komment

Címkék: spanyol üveggömb la liga

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr4983929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nofain 2007.05.20. 20:58:05

Recreativo Huelva 2 - 3 Real Madrid.Gólok:Uche.Vásquez/Nistelrooij,Robinho,R.Carlos

güell (törölt) 2007.05.20. 22:19:46

(a 90. percben persze, mazlistak)

eleg jo kis golfesztival volt ma; varom a holnapi osszefoglalot.

csiva66 2007.05.20. 22:25:54

jó kis hajrá lesz, bárki meg tud verni bárkit legalább 4 góllal :D

csiva66 2007.05.20. 22:38:30

akarom mondani 5 góllal :D

csiva66 2007.05.20. 22:48:18

6 :D, mongyuk lehetett volna 10 is....
süti beállítások módosítása