Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - La Liga, 32. forduló

2007.04.28. 19:45 Bede Márton

Atlético - Betis 2-2
Amikor a mindent berúgó csatár a mindent kivédő kapussal találkozik... Na, ez a meccs ennek a közismert filozófiai feladványnak az ellentettje lesz, a spanyol bajnokság történelmileg legtöbbet bénázó, idén pedig egyenesen tragikomikus csapataival. Direkt azért ikszelnek, hogy az Atleti lecsússzon az európai helyezésekről, a Betis pedig megint parázzon a kiesésen.

Valencia - Recreativo 1-0
Kicsit azért lehet sajnálni a Valenciát, végülis néhány hete még a Chelsea-vel küzdtek a BL-elődönőért, most meg a Recrével egy UEFA-kupát érő helyezésért. Quique Sánchez Floresnek nyilván nem könnyű feltüzelni a játékosait egy ilyen meccsre, Villa halálos csapása most mégis elég lesz egy nagy nehezen kikínlódott győzelemhez.

Getafe - Real Sociedad 1-2
Szöges ellentétben azzal, amit néhány hete az eglsz világ - és mi is - gondolt, a Real mégsem biztos, hogy kiesik. Kovacsevicsnek ez a két gólja után pedig szobrot emelnek San Sebastiánban.

Nástic - Villareal 2-1
Bármilyen hülyén is hangzik, és bármennyire is kellemetlen lesz ez most a Villareal számára, de az a helyzet, hogy 2007 áprilisának végén a Násticot cseppet sem könnyebb megverni, mint a Barcelonát. Tarragonában küzdeni tudnak, sőt, még focizni is egy kicsit, és ez most elég lesz a tovább reménykedéshez. A bennmaradáshoz viszont nem.

Celta - Mallorca 2-0
A Hriszto-hatás igazi próbája. Sztojcskov a múlt héten Zaragozában kiakpott, de most azért sikerül majd belehajszolni a győzelembe gyermekeit, akik így talán képesek lesznek elhinni, hogy nekik nem a másodosztályban van a helyük. És egyébként sincsenek ők ez a bajnokság három legrosszabb csapata közt.

Osasuna - Zaragoza 0-1
Az Osasuna nagyot hibázik azzal, hogy az UEFA mellett már nem figyel a bajnokságra, hiszen azért még nem teljesen biztos hogy nem esnek ki. Bár a Zaragoza ellen talán akkor se mennének semmire, ha nagyon koncentrálnának. A vendégek győzelmükkel még a bajnoki címről is tovább ábrándozhatnak.

Racing - Deportivo 3-1
Az utolsó hét forduló helyett akár nyaralni is elmehetne a Depor, és a motiváció hiánya vissza fog ütni a történelem legjobb Racingja ellen. A santanderiek elbukták a múlt heti, az európai álmaik szempontjából kulcsfontosságú, Recre elleni rangadót, így most nem hiábzhatnak. És nem is fognak, Munitis kétszer, Zsigics egyszer talál be.

Sevilla - Espanyol 1-1
Ha az Osasuna nem kavar be, ez az idei UEFA-kupa döntőjének főpróbája lehet. A bajnokságban igazán már csak az utóbbi hetekben egyre rapszodikusabb Sevillának van miért küzdenie, ennek ellenére az Espanyol masszív, egyre jobban pörgő motorblokkjat nem fogják tudni legyőzni.

Barcelona - Levante 4-1
Nem a Villarealtól megalázó körülmények közt kiszopó, és nem is a Mallorcát egy utolsó percben bepréselt öngóllal legyőző Barcelonát látjuk majd vasárnap, hanem a Getafét legázolót. A Levante tényleg annyira rossz csapat, hogy még ennek a fogalmát vesztett Barcelonának sem lesznek képesek gondot okozni.

Athletic - Real Madrid 1-2
Háromesélyes meccs, ám miután minden szempontot figyelembe vettünk - még azt is, hogy a Madridot Bilbaóban még annál is jobban utálják, mint Barcelonában -, arra jutottunk, hogy a hazai első gól és az Athletic fölénye ellenére a holland paci és Raúl egyszer-egyszer betalálnak.

2 komment

Címkék: üveggömb la liga

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr8064731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csiva66 2007.04.30. 12:58:44

nálam már a real a legnagyobb bajnokesélyes, következő fordulóban szerintem át is veszi a vezetést

szbszig 2007.05.01. 01:32:50

Csak nekem tűnt úgy, hogy a Barça egyetlen gólját les előzte meg a hétvégén? Ronaldinho ugyanis hátrább feküdt a védőjénél, és meg is próbált belepiszkálni Eto'o lövésébe, így egyértelműen akadályozta a gólvonalon álló védőt a mentésben...
süti beállítások módosítása