Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hajrá Bobo!

2007.04.19. 17:18 _benito

Az InterRoma meccs előtt az volt a kérdés, hogy a milánóiakat beparáztatja–e a 13 pontra zsugorodó előny lehetősége, illetve hogy ugyanez a leosztás mennyire motiválja a szezonjából már így is mindent kihozó Romát. Ennyi maradt izgalomnak idén, hacsak a bennmaradók csatája nem hoz lázba, kedves olvasó. Csak két perc hiányzott ahhoz, hogy a mindenki által várt legvalószínűbb végkimenetel megszülessen, amikor a meccs utáni ünneplés részleteit megvitató milánói védők között Totti eldöntötte a meccset. Ahhoz viszont rohadt nagy Roma-fanatikusnak kell lenni, hogy ennek bárki jelentőséget tulajdonítson a bajnokság végkimenetelét tekintve.


A Milannál bizonyárra megörültek a hírnek, hogy anyagilag rendben van a klub és lendületből laposra verték a leszegett fejjel rohamozó Ascolit. Eközben az Atalanta bejelentette, hogy a hét végén visszatér a csapatba Vieri és egyből utána bemutatták, hogy miért van rá szükségük: az Empoli tök simán kopaszra verte őket. Bobót egyébként azért szeretjük, mert az egyetlen sztárjátékos, aki vállaltan utál focizni.


Csak a vak nem látja, hogy a Sampdoria nem bírja el Koman Vladimir folyamatos mellőzését, most is csak egy félidőt kapott. A bemutatkozó meccsén gólpasszt adó magyar középpályás pihentetéséért két nullára bukott mérkőzéssel vezekelek, ezúttal az Udinese ellen, ahol Iaquinta nem hajlandó nyugton maradni.

A Siena-Torino mérkőzés végeredménye után egy lépéssel közelebb vannak a legszörnyűbb rémálmuk valóra válásához a torinóiak. Az még valahogy le lenne szarva, hogy kiesnek, de hogy közben a Juve visszajusson, az már nagyot sebez. Márpedig a Parma már csak három pontra van tőlük, nem is akárkit vertek meg, a Fiorentina ezzel a vereséggel végleg leszakadt a negyedik helyért folytatott versenyben. Toni le is lép, ha egy kis esze van.

Vivát, Reggina! Zúgjon a taps a holtbiztos kiesőnek tartott, -11-ről startoló kiscsapatnak, mely már 16., és a hátralévő fordulókban játszik még közvetlen riválisaival is. Roma bugyikék felében egy biccentéssel intézik el az apróbb megtorpanást, a fővárosból ponttal távozó Chievonál pedig véres habot prüszkölve menekülnek a seggüket pörkölő Parma elől, jelen állás szerint egyelőre jobb gólkülönbséggel bennmaradók a veronaiak.

Csak szólok, hogy Lucarelli megint beköszönt, csókoltat mindenkit.

3 komment

Címkék: olasz roma inter serie a totti lucarelli

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr8960863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

killercsiga 2007.04.20. 11:32:40

Az Internek csak egy kamu tizenegyesre futotta.
Ha nem is gyógyír, de szépségtapasz Manchester után a Romának...

csiva66 2007.04.20. 12:31:48

Ilyen "összefoglaló" mostmár mindig lesz? Mer nekem tetszik

kgabesz · http://pussymagnet.blog.hu 2007.04.21. 09:57:49

Totti gólja nagy mázli volt, szerencsétlen Figo lapuló felsőtestén pattant meg...
persze a lényegen, a bajnoki cím sorsán semmit nem változtat
kicsit elhúzza az Inter az orgazmust, lehet a szurkolóknak így jobb ;)
süti beállítások módosítása