Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Két videó két vébéről

2007.04.17. 15:11 Bede Márton

Mindenkinek vannak kedvenc jelenetei minden világbajnokságról, és fogadjunk, hogy az argentinokat gyűlölők népes tábora egyszer sem szórakozott jobban a '90-es vébén, mint a Kamerun elleni meccs 89. percében (na jó, esetleg a döntő után igen). Meglepetésre az afrikaiak vezettek egy árva góllal, az ekkor még fürge Caniggia azonban szélsebes kontrát indított. Két kameruni védőn még valahogy átbotladozott, ám jött Benjamin Massing.



A latin-amerikai szpíkerek ordítási képességei legendásak, mi viszont úgy gondoljuk, az még nem teljesítmény, ha valaki másfél percig levegővétel nélkül tudja azt ordítani, hogy gooooooooooooooool, vagy eseleg golgolgolgolgolgolgol. A teljesítmény az az, amikor egy holland férfi Bergkamp 1998-as, Argentína elleni győztes gólját látva kielégül.

4 komment

Címkék: videó holland válogatott vébé bergkamp caniggia argentin kamerun

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr6759824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lond · http://lond.blog.hu 2007.04.17. 17:51:19

az elsőn hogy elemében volt a biro, felmutatta a piros lapot, majd biztos ami biztos alapon a sárgát is :)

r_magpie 2007.04.18. 08:37:00

Ha jól emlékszem, a francia Vautrot (?) az, akkor az egyik legismertebb spori volt, de ez után a piros-sárga után kicsit megcincálta a közvélemény. Az is rémlik, h kaotikus meccs lett a végére ez az argentín-kameruni, mindenféle tömegjelenetekkel, fetrengésekkel, meg sárga-piros-sárgákkal.
Ez a Caniggia-vadászat meg nagyon lol.

r_magpie 2007.04.18. 08:55:52

Ja, és megosztanám a kedvenc vébés jelenetem: a marokkói Ahmed Bahjához fűződik, aki a '94-es vébén csinált elképesztő dolgokat. Szaúd-Arábia ellen például olyat, aminek újranézésekor mindig lángba borul a szívem.
A linkelt videón 2:59-nél.
www.youtube.com/watch?v=nXyI3LHTBOM

tb 2007.04.18. 10:25:20

ha már Caniggia és 1990: szerintem az argentin gyűlölők nem kevésbé örülhettek akkor sem, amikor az elődöntőben Caniggia bekokainozva felugrott egy labdáért és lehúzta, ezzel megkapta a 2. sárgáját, aminek köszönhetően nem játszhatott a döntőben
sajnos erről nem találok youtube videot
süti beállítások módosítása