Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Rio Ferdinand és az Osasuna vécéje

2007.04.11. 16:26 Bede Márton

Érdekességek, apróságok, a futball világából! Hírcsokor a focipályáról! Így játszanak ők!

- A Youtube-ot már korábban is dícsértük, mint a focibuzi internetező legjobb barátját, most viszont a Manchester tegnapi diadalmenete kapcsán remek játékot fedeztünk fel. Érdemes a videómegosztó honlapon eredményekre keresni, például a 7-0-ra, és azonnal megkapjuk egy rakás ilyen eredményű meccs összefoglalóját. Vagy a 9-0-ra. Vagy a 10-0-ra. Sőt, még a 12-0-ra is találtunk ismert csapat által játszott meccset. És ne feledkezzünk meg a 31-0-ról sem. Persze lesznek nem focival kapcsolatos találatok is, ezeket ugorjuk át bátran.
- Itt egy remek összeállítás minden idők tíz legszánalmasabb góljával, amit sajnos még Rio Ferdinand hétvégi produkciója előtt készítettek. A mi kedvencünk a 7. számú versenyző, de tényleg nagyon erős a felhozatal.
- Nyilván mindenkit érdekel, hogy néznek ki a menő nyugati focicsapatok színesre festett, sötétített üvegű autóbuszai belülről. A Bayer Leverkusenen a múlt héten átgázoló Osasuna most volt olyan kedves, hogy feltegyen honlapjára egy érdekes fotósorozatot a hivatalos járgányról. Még a Mlosevics, Webó és a többiek vécéje is itt van! El nem tudjuk képzelni, hogy ezek után milyen lehet az igazán nagyok saját busza. A Chelsea-én legalább aranyozott kormánykerék lehet.

3 komment

Címkék: vegyes izé

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr7857343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pityesz 2007.04.12. 07:30:22

A 8-as az isten a balf@sz gólok között... Aszittem behugyantok rajta! :)

szbszig 2007.04.14. 01:32:48

Majdnem mindegyiket ismertem, viszont a 8-ason én is beszartam a röhögéstől.:D
süti beállítások módosítása