Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Közepesen megalapozott hírek a nagyvilágból

2007.03.28. 12:55 Bede Márton

Elnézést a csendért, felpörgünk megint. Néhány érdekes hír az utóbbi napokból:

- A legfontosabb, bár ezt nyilván minden futballbarát tudja: Romariónak nem sikerült az ezredik gólját is berúgnia a hétvégén a Flamengo ellen. A 999-et viszont igen, úgyhogy még mi is várunk a cikkel, amelyik elmondja, miért ő a legnagyobb focista Maradona óta.
- A Milan keddi edzésén azok a játékosok, akiknek nem kellett lelépni a válogatottjukba, harminc méteres rövis sprinteken versenyeztek egymással és az órával. A győztes 4,01 másodperces idővel Ronaldo lett. Pedig mi még nem láttuk rajta, hogy bármit is fogyott volna, amióta Olaszországba szerződött. Úgy tűnik tényleg azért nem futott a Madridban. mert nem akart.
- Daniel Alves viszont elment a brazil válogatottba, és jól meg is sérült. A Ghána elleni meccs 77. percében hátulról felrúgták, le kellett cserélni, a brazil orvosok szerint pedig akár komoly is lehet a baj. Sevillában nyilván roppantul örülnek, ha Alves kidől, az olyan, mintha a Barcelonánál Ronaldinho esne ki. Sőt, nem is Ronaldinho: Iniesta.
- Minden bizonnyal vége Juan Carlos Valerón karrierjének. A spanyol válogatott egykori és a Deportivo jelenlegi tényleg klasszis középcsatárja középpályása 2006 legeleje óta folyamatosan sérült, csak néhány percet játszott, bal térde újra és újra szétesik. Valerón, akit egyébként ugyanúgy El Flacónak becéznek, mint annak idején Cruyffot, most már maga is beismeri, komoly esélye van annak, hogy soha többé nem lép pályára. Szegényen még az sem segít, hogy a legbuzgóbb keresztény az egész spanyol mezőnyben. Emlékezzünk rá az alábbi videóval:

- A Barcelona, ahogy a Sport szíves volt fogalmazni, egy új Davidsot keres a jövő szezonra, aki ugat, rombol, és ha kell, harap is. A négy esélyes Albelda, Momo Sissoko, Luccin az Atletiből, aki mellesleg a NST magy kedvence is, valamint Yaya Touré a Monacóból. Egy középhátvéden is gondolkodnak - ami ugye annyit jelent, hogy Thuram tényleg elmegy valahova levezetni - a legesélyesebb az NST egy másik nagy kedvence, Gaby Milito a Zaragozából.
- A Manchester United képes lenne 12 millió eurót fizetni Gudjohnsenért. Érti valaki az angol klubcsapatok perverz vonzódását az északi csatárokhoz? Ennyi pénzért akár egy jó játékost is lehetne venni. Na nem mintha a Juventusnak több esze lenne, ők készülve a Serie A-ra Kanoutéra pályáznak, aki egy Sevillában valóban nagy király tud lenni, de hogy nem Olaszországba való az is egészen biztos.

6 komment

Címkék: hírek barcelona juventus ronaldo romario manchester united gudjohnsen sevilla valerón daniel alves kanouté gaby milito luccin

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr4651924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csiva66 2007.03.28. 13:09:14

valerón középcsatár? :S nem középpályás?

Baldrick 2007.03.28. 14:09:12

nem akarok nagyon kötekedni, de középcsatár? (kapus jobban hangzik :)
Irrureta Super-Depor -ja megérne egy cikket szerintem

Bede Márton 2007.03.28. 14:39:54

Elnezest, hat persze, hogy kozeppalyas, figyelmetlenseg.

Viszont cserebe visszavagok: a SuperDepor az nem az Irureta-fele csapat volt eredetileg, hanem meg az Arsenio Iglesias fele.

güell (törölt) 2007.03.28. 18:25:13

na, pont azt a bizonyos deport akartam en is kerdezni.

es megjegyezni, hogy a nosztalgia hanytat, mint egy asztal pia. foleg ilyen zenevel.

es hogy mar ne csak valeronrol legyen szo, luccin es milito idealis lenne a barcanak szerintem. es mas nyari igazolas nem is kell.

Lond · http://lond.blog.hu 2007.03.28. 22:37:36

Gudjohnsen menjen, nem valo a Barcába, de azért kéne valaki Eto'o mögé, akiben bizik a Rijkaard, mert Saviola elképesztően jó játékos, de bizalom nélkül nehéz. Védekező középpályás: nekem ezen a poszton A játékos Esteban Cambiasso. Középhátvédnek valami fiatalt kéne venni azt hiszem.

rexford 2007.03.29. 18:40:14

úgy hallottam, hogy gyepes gabit megkeresték egy konkrét ajánlattal.
süti beállítások módosítása