Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Five more years

2007.03.12. 23:41 Gitár János

2005 ködbe vesző emlékű nyarán igen hosszú nyavalygást követően majdnem 25 millió GBP-t fizetett érte a Chelsea a Lyonnak. Az első szezonja olyan nagyjából sikerült. A másodikban kiderült, hogy minden egyes penny röhögve megérte: a faszi szerel, passzol, fut, lő és gyakorlatilag soha nem fárad el (ráadásul a Bastia volt az első európai csapata, bónuszpont). Vasárnap, a Tottenham elleni őrületes FA-kupameccsen szerzett egy igen hülye öngólt (akkor sem lett volna esélye nem a saját kapujába rúgni a labdát, ha olyan hosszú, mint Peter Crouch), félig megsérült, mégis egy igen erős mezőny egyik legjobbja volt. Idén játszott már mindent, csak akasztott embert nem, de ha Jose "Én Mindig Káromkodom" Mourinho legközelebb azt játszatna vele, nyilván nem szólna egy rossz szót se.

Michael Essien ma 2012-ig meghosszabbította szerződését. Annak az évnek a végén lesz 30 (tehát akkor fog lassan szemet vetni rá a Milan). Nem valami merész tippünk szerint az európai klubfutball következő évtizedének egyik meghatározó játékosát kötötte magához a népszerű Stamford Oilers.

5 komment

Címkék: chelsea angol essien

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr2745912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

güell (törölt) 2007.03.13. 00:07:42

ezt a sracot meg az is ertekeli aki amugy ruhelli a chelskit es az osszes nagypofaju barmot onnan robbentol shevchenkoig. en legalabbis..

tyler durden 2007.03.13. 10:39:33

azt magyarázza meg valaki, hogy Murinyo, hogy nem tudott Robbenből csapatembert faragni ennyi idő alatt? gyors, technikás, de körülbelül annyira csapatember, mint C.Ronaldo.

artur 2007.03.13. 11:03:10

egyetértek az első hozzászólóval

Dzsoniboy 2007.03.13. 11:13:58

Essien leigazolása anno nagy botrány volt a körülmények és az összeg miatt is. Fergie is nagyon szerette volna Keane helyett, de nem jött össze. A Chelsea a nagy nevek (pl. Seva, Ballack) mellett az elmúlt években azért a jövőbe is fektetett: pl. Terry, Kalou, Diarra, Robben, Cech, Mikel és Essien kb. mind 25 év alattiak és nagy jövő előtt állnak...

Gitár János 2007.03.13. 11:21:14

tyler: lehet, h érzékcsalódás, de ahogy C. Ronaldón, úgy Robbenen is látom a változás jeleit - bár nem ugyanolyan határozottan. Az elmúlt 2-3 meccsen mindenesetre többször is beadott!!! Mi ez, ha nem a fejlődőképesség bizonyítéka?
süti beállítások módosítása