Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Apukám vett egy repülőt

2007.03.12. 03:27 Bede Márton

Amint megláttuk Mourinhót az Osasuna-Valencia meccsen a Reyno de Navarra (leánykori nevén El Sadar) stadion lelátóján, ahogy tollba mondta a Valencia labdaérintéseit valami fegyverhordozójának, azonnal egy gondolat fészkelte be magát a futball és a nemzetközi légiközlekedés iránt egyaránt érdeklődő agyunkba. Hogy a fenébe ért oda?

A Chelsea-Tottenham FA-kupa negyeddöntőnek magyar idő szerint négy előtt néhány perccel lett vége, a Valencia meccse pedig kilenckor kezdődött, öt óra alatt elérni Londonból Pamplonába pedig különösen azért nehéz, mert az utóbbinak nincs is nemzetközi reptere. Már épp felálltottuk az elméletet, mely szerint Mourinho a kispadról kirohant a stadion parkolójába, ahol beugrott egy rá járó motorral váró taxiba, a Heathrow-n végigverekedte magát a becsekkoláson és az értelmetlen terrorellenes biztonsági ellenőrzéseken, felszállt valami Bilbaóba vagy San Sebastiánba tartó gépre, majd leszállás után egy újabb rá váró autóba pattant, amely minden sebességkorlátozást figyelmen kívül hagyva kilenc előtt két perccel csikorgó fékekkel megállt a pamplonai stadion előtt, amikor a Marca sajnos megírta a helyes megfejtést.

Az a helyzet, hogy ez az elkényeztetett portugál ficsúr egy magánrepülő segítségével tudott ilyen gyorsan Spanyolországba érni. Ezért jó, ha egy orosz milliárdosnál van a kasszakulcs. A szegény edzők jóistene azonban végül igazságot osztott, még ha speciel Quique Sánchez Flores az egyik leghíresebb spanyol flamenco-énekesnő unokaöccseként szegény soha nem volt. Amikor a 91. percben Morientes megmutatta, hogy a Valencia akkor is képes valami használható eredményt kihozni egy meccsből, ha végig oda sem figyelnek, Mourinho már lelépett a lelátóról. Kérheti el Abramovicstól megint a kisrepülőt, ha érdekli, hogy pontosan hogy is csinálják.

9 komment

Címkék: chelsea bulvár valencia mourinho abramovics

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr9445560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steve 2007.03.12. 09:05:05

Savanya a szőlő?

güell (törölt) 2007.03.12. 10:58:00

nekem a chelsea-tot'ham volt a hetvege csucspontja, mivel nem lattam sem az el classicot, sem a milanoi hazimeccset. illetve lett volna, ha defoe belovi a vegen es nem kapufa. szoval jo meccs volt, megint lathattuk a cselszki vedelme ugy szar ahogy van ha terry halott, hiaba jatszik belso vedot carvalho es essien es diarra es boulahrouz. es hogy ok is verhetoek - bar ez most epp nem derult ki. de majd a visszavagon.
(illetve az angol-francia rogbi volt a nap meccse, de az itt nem relevans ugyebar)

güell (törölt) 2007.03.12. 11:00:12

eltunt a szep hosszu hozzaszolasom?

güell (törölt) 2007.03.12. 11:00:33

ah megvan, csak lassan. bocs

a 2007.03.12. 12:46:55

van reptér pamplonában. lehet hogy nem nemzetközi, de elég nagy.

di vatai · http://www.juventus.it 2007.03.12. 18:41:00

nem értem, ez miért akkora flash

Azazello 2007.03.13. 09:12:51

Nem szeretem a Chelsea-t, és Mourinho stílusát sem, de el kell ismerni, hogy minden idők egyik legkarakteresebb, és nem mellékesen legtehetségesebb edzője. Ennyi.

Aki szerint csak egy elkényeztetett ficsúr, az vagy nagyon nem ért a focihoz, vagy nagyon részrehajló. Én inkább az utóbbit tudom elképzelni...

Ő már azelőtt BL-t nyert, hogy egy orosz milliárdos csapatához szerződött volna. Meg UEFA-kupát is. Ezt soha ne felejtsük el.

nerazzurro · http://fk1899szeged.uw.hu 2007.03.13. 22:29:32

Egy patkány firkász lenyúlta a szöveged:

"London és Valencia

Vasárnap este ülök a tévé előtt és nézem a Valencia meccsét. Osasunában játszottak Morientesék. Nem is a derbi volt érdekes (1–1 lett a végeredmény), ha nem az, hogy Jose Mourinho a lelátón ült. Délután még Londonban, a csapatát, a Chelsea-t dirigálta a Tottenham elleni FA-kupa összecsapáson. Este már Spanyolországban kémkedett, a BL-ben soron következő ellenfelét térképezte fel. Az első gondolatom az volt, hogy rendesen kellett kapkodnia, sietnie, hogy elérje a repülőt. Akár Lutonból, Gatwickről, vagy a Heatrowról indult, hiszen egyik sincs közel a Stamford Bridge-hez, a kékek stadionjához. Néhány pillanat múlva eszembe jutott a tulaj, az orosz milliárdos, Roman Abramovics. Nos Mourinhonak nem kellett kapkodnia, taxiba ülnie, hiszen nagy valószínűséggel magánrepülővel ment Ossasunába. Mi ebből a tanulság: igencsak felgyorsult a világ, és jó, ha a csapat mögött egy gazdag ember áll.

S.R."

a patkány neve Süli Róbert és a Délmagyar nevű szennylapba írogat. az iwiw-en megtalálod. pá

yoe78 2007.03.19. 16:22:04

Hja kérem igyekszik az ember... :))
süti beállítások módosítása