Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Torrente csapata családias, jófej és különböző

2007.03.06. 18:07 Bede Márton

A Young & Rubicam globális reklámcég spanyol szárnyát bízta meg az Atlético de Madrid, mindannyiunk Atletije, hogy mérje fel, mit is jelent a spanyol népnek a piros-fehér csapat. Sajnos az As cikkéből nem derül ki, hogy a teljes lakosság véleményére voltak kívácsiak, vagy eleve csak a Paolo Futre- és Diego Simeone-rajongókéra, az eredmények mindenesetre az utóbbit látszanak megerősíteni.

A 3500, 18 és 74 év közötti válaszadó több, mint nyolcvan százaléka szerint az Atleti harcos, bátor, erős, vezető, különböző, autentikus, karakteres, barátságos, szórakoztató és társadalmilag igen megbecsült. Igen lenyűgöző eredmények ezek egy olyan klub számára, amely mielőtt Sevillában elkezdték egymás edzőjének fejét dobálni, Spanyolország-szerte drukkereinek agresszív és fasisztoid magatartásáról volt híres, valamint a legendás Jesús Gil y Gil elnökről és az ő kacifántos gazdasági bűncselekményeiről. Meg hogy Torrente nyomozó is nekik drukkol.

Miguel Ángel Gil, az említett Gil fia, aki jelenleg a klub egyik legbefolyásosabb embere elmondta, nagyon örül az eredményeknek, hiszen "bár eddig is tudtuk, hogy az Atlético erős márka, de ezek a számok még minket is kellemesen megleptek." Hurrá, de azért kíváncsiak vagyunk, milyen lesz a klub megítélése amikor majd a szezon végén szokásuknak megfelelően a körülmények szerencsétlen összjátékának köszönhetően még egy UEFA-helyezésről is lemaradnak.

Szólj hozzá!

Címkék: média spanyol atlético madrid

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr3043658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása