Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Akitől Ronaldinho tanult

2007.03.02. 15:09 Bede Márton

A múlt vasárnapi Athletic elleni meccsen Ronaldinho gólt nem rúgott, viszont bemutatta az alábbi zseniális mozdulatsort, amelynek sajnos nem lett gól a vége.


Blogunk elképesztő kutatómunkával feltárta, hogy Ronaldinho kitől tanulta ezt az alapvonal-menti zsenialitást, sőt, hogy a Nike-reklámban már bemutatott elképesztő cselét is honnét szedte. Az alábbi összeállítás Romario valaha rúgott tíz legszebb gólját szedte össze, és a listán második helyet megszerző akcióban az Álmos Törpe tökéletesen bemutatja Ronmaldinho cselét, majd nem a felső kapufát, hanem a kaput találja el.

Természetesen érdemes a teljes videót végignézni, különösen a legszebbnek ítélt gólt, amely a futball történetének talán legjobb testcselét prezentálja.

1 komment

Címkék: videó spanyol ronaldinho romario

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr6441907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tb 2007.03.12. 20:33:06

szerintem ez a legjobb testcsel:
youtube.com/watch?v=WLi4_Nz0by8

30. másodperc körül, 11es pontnál, Careca a svédek ellen 90-ben
süti beállítások módosítása