Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Brazil, nincs formában, hülyék a fogai, mehet a Milanba a dagadék

2007.02.24. 08:43 Bede Márton

Ami már Madridban is olyan jól működött, azt most nagyon úgy tűnik, hogy eljátszák Barcelonában is. A szerdai BL-forduló után a madridi sportsajtó (elsősorban a legelvakultabb realmadridista, az AS) leginkább azzal foglalkozott egy félmeztelen Ronaldinho-kép kapcsán, hogy vajon azért nincs- formában hónapok óta, mert dagadt.

Ez itt jobbra annyira nem tűnik dagadtnak, az viszont csak tovább bonyolította a dolgokat, hogy csütürtökön, míg a többiek a pályán focizgattak, Ronaldinhónak az edzőteremben kellett maradnia. Hogy miért, arra nem volt hivatalos magyarázat, mindenesetre azzal, hogy most a hasa miatt cseszegetik, Barcelonában csak ahhoz készítik elő a terepet, hogy Ronaldinhónak legyen miért lelépnie a nyáron.

Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a szezon végén a vérfrissítés érdekében jönni fog valami nagy sztár Barcelonába, jelenleg a legesélyesebbnek Cristiano Ronaldo tűnik. Ahhoz pedig, hogy őt érdemes legyen megvenni, helyet kell csinálni a csapatban, és ez nyilvánvalóan a Ronaldinho-Etoo-Messi szentháromság megbontását jelenti majd. Messi sérülékenysége ellenére mozdíthatatlannak tűnik, túl nagy a veszélye annak, hogy ő legyen a következő évtized meghatározó futballistája. Etooban a balhéi ellenére sokkal több a tűz, mint Ronaldinhóban, ráadásul egyértelmű, hogy bár a másik kettő sem lenne olcsó, messze a brazilért lehetne a legtöbb pénzt adni. Barcelonában egyébként is nagy hagyománya van annak, hogy a világ aktuálisan legjobb játékosát elzavarják a csapattól (Maradona, Romario, Ronaldo, Rivaldo), és ha tovább megy a rugózás a hájain (amit egyébként spanyolul zseniálisan a hurkás emberről michelines-nek neveznek), akkor Ronaldinhónak sem fog megszakadni a szíve, ha elmehet Ronaldo, a másik ellustult kövér brazil után Milánóba.

8 komment · 2 trackback

Címkék: média barcelona ronaldinho

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr7139722

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: kiev.trojanoff.net 2018.11.14. 23:33:14

silver unblocker - Descargar temas de windows 7 para blackberry curve

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

faszombaszom 2007.03.11. 23:53:47

Bede te egy fasz vagy,a barszalonna meg simán szar.

Mourinho-iskola > all
Drogba-Lampard-J.Cole >dinnye-detto-messzi
Chelsea > all

EZ a szentháromság,ronaldinnyo meg egy öncélúan focizó,médiabohóc,egoista kutya.
Személyiségéhez nem illik a csapatsport,de egyénileg meg túl szar. Ez van. Valakivel el kell adni a csipszet, és ugye Lampardnak nem elég cuki a sérója...
Az,hogy ez a csíra 16 gólt lőtt, /számos azért pontrúgás,ne feledjük/ pusztán a spanyol bajnokság gyengeségét jelzi,nem többet.
Tizedannyit sem tud,mint hajdanán Ronaldo,csak tízszer akkora mögötte a médiagépezet.
That's all folks...

stonedraider · http://1sor.blog.hu/ 2009.02.20. 01:39:57

@faszombaszom
eltelt 2 év, és vhogy qrvára nem lett igazad.

Walmer 2010.01.07. 09:47:21

@stonedraider: eltelt bizony és qrvára igaza volt

korxi 2011.09.10. 10:01:28

@Walmer: Már négy és fél is, és kurvára nem lett igaza.

Walmer 2011.09.12. 09:13:47

@korxi: ez a blog már nem is működik bazmeg;-)

madbalee 2011.10.26. 18:14:07

Miben lett igaza és miben nem?:))
Dinnye Milanban kötött ki, és nem lett vékonyabb.
Messi kapott pár aranylabdát.

Martin Astin 2011.11.25. 23:07:34

Nekem qrvára hiányzik ez a hely, nem csípem az új struktúrát.:(
süti beállítások módosítása