Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Pretenders vs. Contenders - Serie A, #30

2010.03.25. 22:48 _benito

Nem követjük különösebben elszántan az országúti kerékpárosok versenyeit, most mégis a kokszosokhoz nyúlunk vissza egy kiváló hasonlatért: Armstrong és Ullrich küzdöttek a végső győzelemért, valami hegyes-völgyes szakasz előtt azt mondták, itt van esélye a tokosnak. Mentek is szépen egymás mellett, de miközben Ullrichon látszott, hogy bármelyik pillanatban hármas ikreket szülhet, az amerikai egyszer csak kiállt a nyeregből, vigyorgott egyet visszafelé, és elkacsázott a vérbe. Valami ilyesmit vezetett elő az Inter a 30. játéknapon, méghozzá olyan meggyőzően, hogy közben magunkban azt is megkérdőjeleztük, vajon igazából a Milanra, vagy a Romára kell jobban figyelniük Mourinhóéknak? Hátul közben a végső összecsapásra rendezkednek a résztvevők.

Nem érdemelt vereséget a Milan, bár a hangolás után nem sokkal Crespo szétlőtte a kapufát, de annyira rákészült a nemünneplésre, hogy elmérte néhány centivel a lövést. Sok más nem történt, borzasztó alacsony színvonalú meccs volt, a 77. percben arra riadtam fel, hogy a vonal mellett gyömöszölik egymást a játékosok, de ezen kívül sok élet nem volt egyik félben sem. A Parma győztes gólja például a nagy semmiből jött, de ez nem jelenti azt, hogy a Milan bármit is érdemelt volna a teljesítményéért.

A pretenders-contenders kérdéskörben inkább a Roma tartozik az utóbbi kategóriába. Október 28. óta nem kaptak ki, ez pedig olyan fokú kiegyensúlyozottságot feltételez, amilyennel senki más nem büszkélkedhet a Serie A-ban. Bennük sokkal inkább ott van a lehetőség, hogy az Inter rázós szezonvégét kihasználják, erre viszont igen gyorsan választ kapunk: mindjárt a következő fordulóban. Ahogy a Milan csapatában nem érezzük, úgy a Roma edzőjében sem, sajnos.

Az Internél meg nem is akarnak rotálni. Mi a francnak? Majd pihennek júliusban, addig meló van. A Romával amúgy is meg lehet dumálni, hogy majd a kupadöntőben lefekszenek (hacsak már az elődöntő visszavágóján nem), de igazából ez sem számít, mert annyira elpusztíthatatlannak látszanak, hogy nem hiszi el az ember, hogy bajuk lehet. És akkor még Eto’o is elkezdett visszatalálni az ANK előtti formájához. Kemény.

A Juventus 4. helyéhez csak annyit, hogy a mögöttünk hagyott egy hónapban kikapott a Sampdoriától, a Palermótól és most a Napolitól, azaz attól a három csapattól, amely a leginkább valószínű, hogy megakadályozza a BL-szereplését. A látottak alapján mindhárman jobbak a torinóiaknál, egyszerűen menthetetlen a Juventus. De van-e még lejjebb? Elkoptattunk már minden jelzőt, de azért még egyszer ideírjuk: aki egyébként tudná, az nem bírja, aki meg bírná, az nem tudja, és az ebből a katyvaszból felbukkanó szörnyeteg ocsmány feje pedig fordulóról fordulóra rondábbnak tűnik.

A Genoa a 96. percben egyenlített a Palermo ellen, így versenyben maradt a 4. helyért, amire azért is maradt meg az esélye, mert a Sampdoria kikapott Bariban. A Lazio elmozdulóban van, de a Siena legyőzését lenullázta az Atalanta győzelme a Cagliari ellen, mert így tapadnak a bergamóiak is. A Fiorentina a világ összes helyzetét kihagyta, így az 58. mp-ben vezetést szerző Catania legyőzte a Violát, az árgyélusát neki. Az Udinese és a Chievo közül az előbbinek igen komoly kiesési gondjai lehetnek hamarosan, utóbbi pedig eladta a Milannak a bicskás gyilkosát a védelme közepéről.

72 komment

Címkék: olasz összefoglaló serie a

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr951869176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.03.25. 23:12:18

,,annyira rákészült a nemünneplésre, hogy elmérte néhány centivel a lövést"

:))

Így is szeretünk Crespo!

Egyébként tényleg ritka nagy léc volt!

pacino 2010.03.25. 23:16:51

grat a Napolinak, megint nagyot játszottak.
meg nekem is, amiért megtettem sima hazaira:)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.03.25. 23:29:37

A hétvégi rangadónak és a bajnokságnak is az Inter az egyértelmű esélyese. Mi mostanában a San Siroban szoktuk szorongatni a töküket, otthon viszont - már a bajnokikon - egy nagy lángos szokott beficceni.

Nekünk egyre biztosabbnak tűnik a dobogó és azzal már elérjük célunkat, minden afölötti siker bónusz. Veszíteni valója csak az Internek lesz szombaton, ez a mi esélyünk.

Más! Ej-ej _benito, hogy nem tudsz leszakadni a jó Ranieriről. Lehet persze mondani, hogy pályafutása alatt még nem nyert komolyabb trófeát, de az az igazság, hogy nem volt még a keze alatt bajnoki alapanyag.

Viszont masszív mindenkire veszélyes csapatot csinált még a kilencvenesekben a Fioból, aztán lerakta az alapjait a Cúperrel két Bl-döntőt játszó Valenciának és a Chelseanél is hozta, ami a csapatban volt. A Juve pedig egy jobb kerettel bizonyítja hétről-hétre milyen jó munkát végzett Torinóban is az öreg Claudio.

Azért mostani Román még látszik Spalletti ujja nyoma, de azért Ranieri összerántotta a csapatot és visszatalált a helyes útra.

Orvenyhivo 2010.03.25. 23:46:25

Yepes a Milánban? Hííííjnye... Hivatalból, mint Chievo drukker, csak kedvelem, meg hát igaza van mbembának, mindenkinek kell a védelem közepére egy andoki hegyirabló... de nem talált a Milán nálánál fiatalabbat?

Hispan07 2010.03.25. 23:47:25

Ejj Milan, nem látom a fényt az alagút végén, de nagyon nem.. Yepes, pff.. tényleg csak az a pozitívum, hogy a Juve még lejjebb van.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.03.25. 23:50:20

@Hispan07: Szerintem nincs rossz szezonotok, ahhoz képest, amit várni lehetett. El voltatok kényeztetve, mára nem ti uraljátok a piacot. Bíznotok kell Leonardo szemében, hátha ki kap nyáron egy újabb Patot vagy Thiagot.

Hispan07 2010.03.26. 00:09:55

@popp: jah. Meg pl abban kell bíznunk, hogy ezt a Patonkat nem viszi el mondjuk a Chealse, ha épp nem lesz sérült egyfolytában. Meg esetleg az se ártana, ha vennénk nem 34 éves védőket is...

rowi 2010.03.26. 00:34:56

ugyan olasz poszthoz ritkán szólok de az az Ulle vs Armstrong menet az klasszikus. 2001 L'Alpe d'Huez

www.youtube.com/watch?v=7THIhZEP4QM

Althedokan 2010.03.26. 01:09:28

@Hispan07: hm, én sem látok kiutat ebből... Megint egy 34 éves védő, bakkerom... nem hiszem el! Jó lenne végre magunkba nézni... Most is, mi az hogy egy retkes Parmát nem bírunk lenyomni... ez gázos... Lassan már csak egyet tudok mondani... Hajrá Roma!

Bandiablo 2010.03.26. 08:23:08

Borzalmas volt látni a tegnapi meccset. Faragó Ricsi elég látványosan szurkolt a Napolinak, de egy dologban igaza volt. A Juventus mélyrepülése nem kizárólag az edző/edzők felelőssége, hanem a játékosok is igen vastagon benne vannak ebben a gyatra szereplésben. Tulajdonképpen benito utóbbi bejegyzéseivel is egyet lehet érteni, ám nem tudom meddig fog a köztudatban élni a "rohadt csaló" Juventus-kép. Szerintem nem kellene annak örülni, hogy Európa egyik legpatinásabb csapata most a poklát éli. Szurkolóként egyet szeretnék, hogy NE legyen 4. a csapat, egyrészt nem érdemlik meg, másrészt ha csak 5. vagy 6. lesz, akkor a vezetők talán kicserélik a keretet, mert itt arra van szükség. Chiellini, Sissoko, Marchisio, Giovinco, Candreva, Del Piero, Cáceres maradhatnak, ők azok akik szívvel-lélekkel küzdenek.

vsztk9111 2010.03.26. 08:40:10

@rowi: Tényleg nagy klasszikus momentum!

giacinto 2010.03.26. 09:40:16

@popp: "pályafutása alatt még nem nyert komolyabb trófeát, de az az igazság, hogy nem volt még a keze alatt bajnoki alapanyag. "

Chelsea 2003-04, szezon előtt a kivánsága szerint összevásrolt sztárokkal 150-160 millióból..... gyenge MU-val, gyenge Liverpool-lal. egyedül az Arsenalt kellett volna lenyomni.

giacinto 2010.03.26. 09:41:42

Yepes kurvajó védő, simán kezdő lesz a milanban jövőre meglássátok szemeitekkel.

csak 2 db jobb védő van nála a keretben, de az egyik ebből alapból sérült.

Gabez 2010.03.26. 09:46:44

@Bandiablo: nekem is feltűnt, hogy Ricsi bácsi nem teljesen független, viszont nem a Napolinak szurkolt, hanem a Juve ellen. Ugyanez viszont a bíróról nem mondható el, ADP-t és Camo-t is ki kellett volna nyomnia, nem mintha számított volna, de azért nagy hibák voltak.

szeme közé, laposan! 2010.03.26. 09:58:31

Régen a Juventusra lehetett fogadni, ma szinte már kötelező - ellene...

Szent.J. 2010.03.26. 10:36:59

1. Ha valaki megmondja nekem mi a fészkes fene van a Juventussal akkor azt megköszönöm?! Mivel ez a keret nem rossz, sőt.. egy Samp/Napoli/Palermo kerettel felveszi a versenyt. Szóval mi a fene a gond? Alapozás? Vezetőség?

2. A Roma ha nyer szombaton kora este nagyon jó kis hajrá lesz, de Ranieri töketlenségeiből kiindulva döntetlen lesz a végeredmény. És onnnan már csak az Inter veszíthet bajnokságot. A Milan sorsolása annyira gatya hogy örülhetnek a harmadik helynek!

Strigo 2010.03.26. 10:50:26

@szeme közé, laposan!: Juve-Atalanta vendéggyőzelem esetén 7,5-szeres szorzó, elgondolkodtató.

két duda( . ) ( . )egy csárdában 2010.03.26. 10:56:40

@giacinto: egyedül...mármint a a közelmúlt messze legjobb Arsenal-ját, a veretlen csapatot? Gondolom Mou biztos megoldotta volna (not!), de azért ez nem akkora kudarc szvsz.
Viszont azzal én sem értek egyet, hogy ő rakta volna le Cúper Valenciájának alapjait, sőt...

montipájton 2010.03.26. 11:28:27

@popp: Igazad van, én is vigyorgok néha, ha eszembe jut, tavaly mennyire egy platformról és egységes stílusban okolta az egész Juve-szurker bagázs kizárólag Ranierit minden bajukért, ilyen szempontból ez a szezon A válasz nekik.

Ami nem is annyira Ranieri kvalitásairól szól, mint a Juve nélküle is elég akkut problémáiról, ezek szerint.

Én mindig bírtam az öreg tanárbácsit, szurkolok neki.

Phuturo 2010.03.26. 11:49:12

@Bandiablo: na de mivel csábítasz oda jó és ambiciózus játékosokat ahol MAXIMUM egy EL indulásban lehet reménykedni?

popp · http://koncertblog.com/ 2010.03.26. 11:53:05

@két duda( . ) ( . )egy csárdában: Na pontosan ezt akartam én is. Henry élete csúcsformájában játszott abban az évben.

Phil Laak 2010.03.26. 11:55:52

@Phuturo: Már a Serie A-ba is nehéz sajnos.

@montipájton: Teljesen igazad van. Mindenki fanyalog, mégis jó eredményeket ér el az utóbbi években.

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2010.03.26. 11:56:43

Romanistaként attól tartok, hogy az Inter nagyon simán lerendez minden kérdést a hétvégén az Olimpicoban. Láttuk már őket nem egyszer brutális erődemonstrációt tartani Rómában, de ne legyen igazam.

Phil Laak 2010.03.26. 11:57:22

@Strigo a divatdrukker: Szerintem x lesz, mondjuk 4-4, olyan még úgy sem volt.

rexford 2010.03.26. 11:57:38

@montipájton: A szarnál is van szarabb.

Szent.J. 2010.03.26. 12:04:00

@Imiface: Imi ismered az én "hovatartozásom", de valahogy most hiszek a fiúkban, és talán fontosabb most Jose' nak a szerdai BL meccs, és az ott elérhető eredmény... nem tudom, verhető lesz most ez az Inter, az volt Palermoban, vagy épp Cataniaban is...

nah meglátjuk szombaton.

Stoney Hill Billy 2010.03.26. 12:33:36

A Roma képes lesz megnyerni, kérdés, hogy az Inter bukja-e.

mickeyknox 2010.03.26. 12:33:43

@montipájton: a romának mindig lehet(ett) szurkolni, most hogy ott van ranieri, pláne.

mindketten szimpatikusak, meg egy kicsit lúzerek is. az isten is egymásnak teremtette őket.

Shikaka 2010.03.26. 12:40:22

@Szent.J.:
1. szerintem viszonylagos egyetértés van, hogy a Juvénál el lett b.szva a fizikai felkészülés a szezonra. (formaidőzítés, sérülések, rossz kondi)

Csörszike 2010.03.26. 13:47:36

én személy szerint spallettit jobban szerettem claudionál, de ne ennek ellenére szimpatikus az öreg. vannak ilyen örök második típusú edzők-focisták, pl. cúper is ilyen, vagy ballack...érdekes, h a ranieri féle chelsea és a mai roma is nagyon szerethető csapatok szvsz, holott az edző télleg elég konzervatív...mondjuk a két kedvenc csapatom, szóval lehet, h csak nekem szerethetőek...:)
a hétvégén énis tartok egy nagy buktától, mert az ez az inter bombaerős, és hihetetlen magabiztos - ez már szvsz murinnyó hatása. ugyanakkor egy kiscsapat sündisznóállását fölvéve lehet ellenük esélye a farkasoknak. csak szerintem a roma olyat nemtud jáccani...:(
mindenesetre valszeg nagy meccs lesz, kvázi bajnoki döntő, és persze forza lupi! gialla come er sole, rosa come core mio!

Phuturo 2010.03.26. 13:53:41

@Csörszike: "ugyanakkor egy kiscsapat sündisznóállását fölvéve lehet ellenük esélye a farkasoknak. csak szerintem a roma olyat nemtud jáccani."

hát sztem ranieri főként ezt tanítja nekik:)

Weah_ 2010.03.26. 14:12:11

nem tudom miért aggódnak a Roma drukkerek, jövő7en bl, azért az internek arra a meccsre is figyelnie kell. és nekik most sokkal fontosabb a bl, mint bármikor.

vargamma 2010.03.26. 14:17:24

Popp-nak valszeg igaza:
egy ilyen kiöregedett/hiányposztos/zöldfülűedzős Milannak jó ez a szezon. nem hiszem, h Galliani-ék úgy gondolkodtak a szezon előtt, h visszavonult Maldini, van egy új rutintalan edzőnk a régi bajnok helyett, eladtuk a legjobb játékosunkat, van pár vitán felül klasszis, de kiszámíthatatlan formájú zsenink (Nesta, Dinho), szóval mindenképp nyerjünk Bl-t, bajnokságot!
Yepes igazolásától meg nem kell beszarni. cserének vették. Kaladze, Favalli Janku valszeg távozik nyáron, azt azér. Akkor kell félni ha mást nem vesznek hátra...

popp · http://koncertblog.com/ 2010.03.26. 14:55:48

@Csörszike: Roma, Roma Bella! Én is Spalletti-fan vagyok ez az avataromból is kiderül, de szeretem az öreget is.

_romanista 2010.03.26. 15:12:47

@popp: egész héten a Roma, Roma, Roma-t énekelem magamban, nagyon régen vártam így meccset. de igazad van, a Roma a SS-ban erősebb, mint otthon. féelk, hogy X lesz.

Bandiablo 2010.03.26. 15:53:31

@Phuturo: Azért ne feledjük, a Juventus az európai labdarúgás egyik márkaneve, függetlenül a mostani helyzettől. Szóval ne hasonlítsuk egy kis pitiáner Karakószörcsög Fc-hez, akiről azt se tudja senki se hogy a világon van,

Althedokan 2010.03.26. 15:57:11

Ha a Róma és Milan is nyer hétvégén, akkor eléggé szoros lehet a vége a dolognak... Egy botlás az Intertől, és egyikük odaérhet (max Roma sajnos...) Egyébként miért a Roma van előrébb? Egymás elleni számít? Vagy mi?

Bandiablo 2010.03.26. 15:57:35

@Gabez: Olaszországban nagyon vacak bírók vannak, erre csak ezt tudom mondani. Ezért volt őrületes nagy baromság kirobbantani ezt a "Calciopoli" nevű valamit, mert mostanában olyan eseteknél, amikor a Juve javára téved egy-egy spori (tegnap Rizzoli), mindenki rögtön bundát sejt az eset mögött.

Althedokan 2010.03.26. 15:58:44

közben rájöttem...:)

Gabez 2010.03.26. 16:47:29

@Bandiablo: nem bundára gondoltam, inkább arra, hogy nem merik a bírók felvállalni, hogy belenyúljanak a meccsbe, vagy hogy sztárokat kitessékeljenek. Pláne, ha olyan csapatról van szó, amelyiknek az aranyért kellene küzdenie, nem a 4-6. helyek valamelyikéért. Valszeg ez nem csak Olaszországra jellemző, hanem máshol is így van.

rexford 2010.03.26. 18:21:26

@Gabez: Hát igen, a Juve tud nyomasztó lenni, lásd egyik-másik drukkertársadat.

giacinto 2010.03.26. 19:34:18

@Althedokan: "Ha a Róma és Milan is nyer hétvégén"

én tudok egy jobb verziót :) és sztem sanszosabb is.

daneeka 2010.03.26. 19:55:08

@montipájton: Ranieri masszív csapatot rakott össze a Juventusból, de nem nyerőt. Nehezen kapott ki a csapat, de túl sok nyerhető meccset x-eltek. A bl-kiesés pedig teljesen demoralizálta a társaságot, így el kellett küldeni. Persze elég naiv dolog volt elhinni, hogy Ferrara majd jó csapatot épít...

calciomax 2010.03.26. 20:03:51

A Milan utolsó 5 meccsét nézve a 3. helyért is meg kell küzdenie.

Sampdoria v AC Milan
Palermo v AC Milan
AC Milan v Fiorentina
Genoa v AC Milan
AC Milan v Juventus

A jelenlegi formájukban.... azért ez nem semmi...

_benito · www.nst.blog.hu 2010.03.26. 20:04:30

@daneeka: minden egyes szavad igaz. még a vége is, bár azt fáj beismernem, hogy én is bezabáltam cirót, főleg az elején.

vajon mi lett volna, ha kizúzzuk a chelsea-t? nem is volt messze annyira.

giacinto 2010.03.26. 20:07:08

@_benito: de miért estek össze egy erősebb csapattól történő kiesés miatt? BL-t akartak nyerni?

daneeka 2010.03.26. 20:28:19

@_benito: Cirót szerintem mindenki. Guardiola példája ott lebegett a szemek előtt...

A Chelsea-meccsek szerintem pont nem az öregen mentek el, de ez már a sors iróniája. :) Másik, hogy emlékeim szerint mindkét meccsen az öreg Pavel futotta a legtöbbet. Na ő hiányzik most igazán...

babo410 2010.03.26. 21:05:26

Ancelotti Chelsea-jét a Juve is simán verte volna, csak az volt a gond, hogy pont jött Hiddink. Ha maradt volna még legalább az első körre Scolari, miénk a továbbjutás. Meg elég furcsa volt Chiellini kiállítása, de mindegy. És Ferrara meg jó edző lehetett volna, de sajna ő is elfelejtette azt az alaptételt (nem a végy egy jó kapust, mert az van kettő is), hanem a legjobb védekezés a támadás, és nem támadó felfogású csapatot rakott össze. Meg sztem túl fiatal és rutintalan volt, nem tudta kezelni Melo, és Diego elég látványos kifakadásait. Nem kellett volna ennyire barátian bánni a játékosokkal. Néha lehetett volna üvölteni velük, hogy magukhoz térjenek! És Én inkább egy vkp és 3 támadó kp-t játszattam volna. Védekezőnek Sissoko folyton sérült volt, de játszhatott volna Poulsen, vagy Melo. És elől megnéztem volna Gio Diego Camoranesi/Marchisio hármast. Csak nincs elég támadó felfogású emberünk. Venni kellett volna! Diego egyedül nem elég, és láthattuk Samp ellen, meg Atalanta ellen mire volt képes egy támadó felfogású kezdő! Ezt kellett volna erőltetni, mert sajna a Bordeaux és a Bayern ellen is elfelejtettünk kimenni a pályára képletesen. Nem játszottunk, inkább hagytuk, had játszanak az ellenfelek. Ha támadtunk volna, talán nyerünk. Végén meg már a bizalom fogyott el irányáb a játékosok részéről, és azt csináltak amit akartak. Sajnos egy Lúzer edző jött a Juve élére! Én innentől már csak annak szurkolok, hogy ne a zinter legyen bajnok, és Juve legyen a 4.

Iustizmord 2010.03.26. 21:11:17

@popp: én pl szívesen láttam volna lucianot a milan kispadján.

Oblio 2010.03.26. 21:20:01

Hm. Új elem a palettán.
Eto'o váratlanul megtalálta (a pincében) már-már elveszettnek hitt góllövő cipójét!
Ez átír sok forgatókönyvet.
Az Inter (papíron) messze legjobb csatára eddig mintha nem is lett volna. Gyakorlatilag, amit elért a csapat, azt Eto'o nélkül érte el. De ha végre-végre-valahára magára talál, és hozza azt, amit várunk tőle, és ami a specialitása, ha ne védjegye - az igazán fontos, meghatározó mérkőzések eldöntése - rögvest megváltozik a leányzó fekvése.

calciomax 2010.03.26. 21:46:31

@babo410: "Ancelotti Chelsea-jét a Juve is simán verte volna" erre most had ne mondjak semmit. vagy mégis először a Sienát OK? aztán lehet gondolkodni nagyobb csapatokban is mint pl. a Samp meg ilyenek.....

ericcartmen 2010.03.26. 22:03:04

@calciomax: olvasd tovább a mondatot, szerintem Scolarit akart irni

ericcartmen 2010.03.26. 22:05:16

@daneeka: Nem csak Ferrarat kezelték sokan Guardiolaként, de két győztes meccs után a csapatot is Barcaként

Oblio 2010.03.26. 23:22:59

@babo410: "Én innentől már csak annak szurkolok, hogy ne a zinter legyen bajnok"

Mert?
Legyen inkább a Milan? Aki 0-6-ra hozta a direkt meccseket? És hetet kapott a MU-tól? Ők inkább megérdemlik?
A bajnok kiléte a bajnokság összes csapatát minősíti. Illendő lenne, hogy a bajnok tiszteletet parancsoló, de legalább egy komolyan vehető csapat legyen, még ha nem is szimpatikus számodra.
Az olasz futball csak úgy kerülheti el/odázhatja el a szánalmas jelzőt, ha az Inter behúzza a bajnokságot és bekerül a BL-ben a 4 közé.
Mindenkinek így a legjobb. Aztán jövőre lehet új arcokkal új életet kezdeni.

calciomax 2010.03.27. 00:37:59

@ericcartmen: lehet de a "simán verte volna" akkor is tulzás.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.03.27. 00:44:19

Kolarovnak a Siena elleni meccs után visszadobták a szurkolók a mezét, mert állítólag közölte a vezetősséggel, sőt teljesen biztosra mondta, hogy a nyáron távozik. 80% hogy marad a Serie A-ban, és ezen belül 90% hogy az Inter lesz a végállomás. Az kicsit átrendezheti a sorokat, ha a Juve tényleg eladja a Manchester Citynek Buffont, és abból a pénzből lesz tőke Kolarovra is, de szinte hót ziher hogy Milánóban köszönti a 2010-2011-es szezont. Nyilván nem tuti a hír, de több mint pletyka.

calciomax 2010.03.27. 00:51:06

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Az Inter AKARJA Kolarovot valszeg meg is szerzik. Egy Juve (ma már) nem tényező.

calcio_di_rigore 2010.03.27. 01:18:45

@calciomax: Annál egy kicsit többet kell letennetek az asztalra. Most puszira kaptatok néhány évet, aztán ennek vége lesz ám hamar... mentek vissza a helyetekre.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.03.27. 01:47:53

@calciomax: Akarja persze, de ha olyan tényező lenne a Juve mint volt 5 éve, akkor ez nem sokat számítana. Kolarovnak is azért vonzóbb célpont Milánó, mert jelenleg csak ott van nemzetközileg is valamennyire sikeres csapat, és ez is elég viszonylagos, remélem csak mostanáig. Persze ha már elmegy Kolarov, inkább menjen az Interbe mint máshova Olaszországban. Azért sajnálom, nem is kicsit, egy évet igazán lehúzhatott volna még.

calciomax 2010.03.27. 02:07:48

@calcio_di_rigore: nem hinném hogy jelenleg az Internek bármit is le kéne tennie az asztalra ahhoz hogy vonzóbb legyen egy játékos számára mint a jelenkori Juventus. Nem gondolom hogy szimplán puszira kaptuk volna -nagyon sok munka is volt ebben különösen az elmúlt 2 évben- de az tény hogy nem annyira mi erősödtünk mint inkább ti gyengültetek. Az pedig, hogy kinek hol a helye ebben a mai foci(világ)ban azt nehéz eldönteni. A régi klisék nem müködnek az mindenesetre látszik. Ha nem kapjátok össze magatokat de nagyon hamar nektek kell megbarátkoznotok az új helyetekkel ami 10-20 évig is eltarthat. Ez ma a realitás. Ha nem jön egy milliárdos sejk akkor bizony csak szépen lassan step by step lehet visszajönni.

calciomax 2010.03.27. 02:14:01

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: "ha olyan tényező lenne a Juve mint volt 5 éve" -de közel sem olyan. Továbbá megjegyzem, hogy az Internek 5 éve sem volt gond megszerezni a legnagyobb sztárokat. (az más kérdés hogy szart se értünk velük)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.03.27. 02:34:40

@calciomax: Ez tény, nyilván én is örülök, hogy ha muszáj, akkor már legalább az Interbe megy. Annyi jó legalább van benne, hogy 1 millió euróba se került, és könnyen lehet, hogy a hússzorosáért fog távozni.

_benito · www.nst.blog.hu 2010.03.27. 04:07:15

@calciomax: ha ez kötekedés, akkor, ejnye, ha meg komolyan írtad, akkor röhej.

calciomax 2010.03.27. 10:29:18

@_benito: az idő eldönti hogy mennyire röhej. (csendben és szerényen jegyezném meg hogy szerintem az idei szezonotok....na az a röhej)

BruceWayne 2010.03.27. 10:36:44

"mentek vissza a helyetekre."
kösz a jóslatot, ti meg már most is a helyeteken vagytok azért tudod olyan jól biztos, bár onnan más a kilátás :)

horas 2010.03.27. 10:54:00

@_benito: Abból a szempontból igaza van,hogy a Juve valószinüleg jövőre sem fogja tudni a nimbuszához méltó szintet megütni,az Inter megszerintem 60-as évek sztár csapata óta legkomolyabb harcidíszben van.Azért amióta az Abramovic-éra szerintem nem lett a Chelsea kettős veeséggel kiütve,a Stamford Bridge-n való idegenbeli ollézásra konkrétan nem is emlékszem,most lehet kicsit arc csak szerintem az Inter perpillanat ott van az élbojban.Aztán majd jól kiesne a CSZKA ellen aztán meint én leszek a hülye...:)

(Az átigazolások szempontjából szerintem ez óriási fegyvertény volt a Chelsea kiejtése,Fabregas szempontjaból is gondolomom biztos feltünt neki,hogy ők mit szenvedek velük....mondjuk ez meg már az álmodozás kategóriája félig meddig...)

horas 2010.03.27. 11:06:33

De szerintem ez csak jó az olasz focinak,hogyha az Inter esetleg tényezővé tudna válni Európában,és nem csak mennének a klasszisok hanem jönnének is.

calciomax 2010.03.27. 11:49:54

@horas: a Juvénál konkrétan a legfelső vezetést, az edzőt, és a csapatot kellene lecserélni a név az OK. Ha a juventinok úgy gondolják hogy ez máról holnapra fog megtörténni akkor még sokat fognak koppanni.

rexford 2010.03.27. 14:38:12

@horas: @calciomax: Igazatok van, de abban biztos vagyok, hogy 18/4x évet nem kell rá várni.

RiverRat 2010.03.27. 16:24:40

Yepes-hez: ki ne ülne le havi 75 ezer euróért, 34 évesen a Milan kispadjára legelészni? Ekkora üzletet nem szalaszt el az ember. Évek óta ezt a politikát folytatja a Milan. Úgy látszik, ez még mindig jövedelmező üzlet.

giacinto 2010.03.27. 17:13:37

@calcio_di_rigore: arrogancia forever.

mit kell letenni az asztalra egy Kolarov megszerzésért a pár millión kivül? válaszolj kérlek.
süti beállítások módosítása