Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Európa pofozógépe II. rész

2009.11.06. 10:37 sixx

Lehettem úgy hétéves, amikor Niklai Gábor barátom a játszótéren elvette tőlem a kék színű műanyag dömperemet, és az istennek nem volt hajlandó visszaadni, még akkor sem, amikor a nagyanyám erélyesen rászólt. Ezért én nagyon megutáltam Gábort, a délután folyamán szétrúgtam a gondosan felépített homokvárát, egy bástyát hagytam csak meg mementóként belőle, de abba meg száraz kutyaszart szórtam. Másnap reggel meg építettünk közösen egy újat, és együtt kergettük meg Fésűs Nellit, akiről akkor még nem gondoltuk volna, hogy a Barátok köztben is fog szerepelni. Vendégszerzőnk, sixx a mi véleményünket is mondja, csak szebben, mint ahogy mi mondanánk.

Szöllősi Györgynek ez a megbocsátósdi nem megy annyira könnyen, keresztényi erény ide vagy oda. Neki komoly baja van a DVSC vezetőségével, mivel Szima Gáborék a BL-csoportkör előtt megköszönték neki a selejtezők során nyújtott tevékenységét, és mást neveztek ki a csapat sajtófőnökévé, tehát elvették tőle a kurva dömpert. Az újságíró is viselkedhet úgy, mint egy taknyos gyerek, így Györgyünk az UEFA-nak panaszolta be a Lokit. A történet már itt kezd átmenni teljesen abszurdba, mert nem a homokozóban vagyunk ugye, Michel Platini meg senkinek nem a nagyanyja (remélem), de a dolognak nincs még vége.

A játékszertől megfosztott egykori MLSZ-sajtófőnök, aki a pletykák szerint egyszer a saját sajtótájékoztatóján is képes volt elaludni, nekilátott hát a homokvárnak, de nem lábbal, és nem is száraz kutyaszarral, hanem fogta magát, és a közepébe ürített egy embereset, blogban mondta ki a frankót: a Debrecen Európa pofozógépe. A tényekkel persze nehéz vitatkozni, a Loki kapott 14 gólt, rúgott ötöt, mínusz kilences gólaránnyal áll a csoport utolsó helyén, ez van. Mondjuk én sokkal idegesebb lennék, ha még gólt sem rúgtuk volna, mint a Haifa, de ez Gyurinál valahogy erénnyé lett menetközben.

Az, hogy a Loki pofozógép lenne, baromság, a pofozógép nem üt vissza, csak kapja ugye, ezért nem is érdemes vele foglalkozni, mert ezt egy olyan vérig sértett, bosszúálló, pitláker alak hangoztatja csak, aki arra büszke, hogy a Bernabeu stadionban kapott egy pogácsát, és ezt le is fotóztatta, bizony, nagy esemény, irigyeljük is érte.

Véleménye persze lehet mindenkinek, olyan az, mint a segglyuk, de Gyuri, bazdmeg, hogy lehetsz ennyire tetű? Belerúgsz csapatba, játékosba, vezetőbe, mindenkibe, aki szembejön veled, azért, mert nem voltak megelégedve a munkáddal? Kibasztak, mint macskát szarni, erre így reagálsz? Mit írtál volna akkor, ha te maradsz a Loki sajtófőnöke, Gyuri? És most szépen köpjél fel a levegőbe, és állj alá.

Ha szívesen kínálják, Madridban is jólesik az ízes falat a vendégeknek (Kép és aláírás a nso.hu Nagy Pénz, nagy foci blogjáról)

 

206 komment

Címkék: vélemény

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr221504364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

detari 2009.11.06. 14:33:07

Igen, ha így kap ki, az a baj, ha úgy kap ki, az a baj. Nem hallottad még, hogy a sportban mindenki győzni szeretne?
A pogi, az finom.

JClayton · http://bumm.sk/blog/szemtanu/ 2009.11.06. 14:37:06

@detari:

Továbbá elevenítsünk fel pár dolgot:

1, a DVSC nem kürtölte tele a sajtót SzGy kirúgásával. Volt egy szűkszavú hír az oldalon, ennyi. Az egészre abból lehetett rájönni, hogy hirtelen megjelentek az ominózus blogon a Debrecen-basher agyszülemények

2, pláne, hogy előtte, amíg SzGy alkalmazásban állt, gyakorlatilag pozitív PR-cikkeket lehetett olvasni ugyanitt

3, Nem elegáns dolog leszedetni a blogról egy korábbi írást, amit megtart a google cache (U20-as véleménykerengő). Az nst-n is elkövették ugyanezt, férfiasan vállalták, bocsánatot kértek

Valamint és elsősorban

4, Marhára nem ébreszt részvétet az olvasóban, ha valaki állandóan a VIP-ségére hivatkozik és pogácsával meg unikummal tömi a fejét meccsnézés helyett.

Végül pedig ami különösen fáj

5, Puskásnak még senki se ártott ennyit a személye és a Debrecen témájának összemosásával. Külön gratulálok.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.06. 14:38:50

@detari: Persze vannak bizonyos objektív tényezők, amelyek a nyerési esélyeket meghatározzák és ezek fényében igazságos számonkérni bármit is. Nyilván a Fiorentina játékosai ezeknek az esélyeknek a tudatában ismerték el díszsorfallal a Loki két meccsen nyújtott teljesítményét. Ők tudták ezt értékelni, te mint magyar foci drukker nem. Túl sokat révedsz a múltba, elmúltak már az ötvenes évek.

Alapvonalszippantó Hapci Benő · http://nst.blog.hu/ 2009.11.06. 14:39:21

@detari: apropó, ha már a "jobb dolgok" szóba kerültek - és mert érezni vélek egy nagyon erős affinitást - a gasztronómiai írások mostanában nagyon kapósak.

Mérgező Hulladék 2009.11.06. 14:40:25

@red7 (oda adjad befelé a labdát, bazzmeg!):
Bonus track: vajon ki lesz a FourFourTwo magyar változatának főszerkesztője?

Neee!

De megnéztem, és tényleg. Bár annyira nem számít, meg a WorldSoccer stílusa amúgy is közelebb állt hozzám :)

rizla 2009.11.06. 14:43:37

mondjuk az tényleg túlzás, hogy büszkék lehetünk arra, hogy magyarok vagyunk, csak mert a 4. csoportmeccsen végre nem hátrányból kezdtünk egy második félidőt. a legjobb hazai csapatunk is számolatlanul kapja a gólokat, ettől azért nem fog eltölteni a hazafiasság érzése.
a DEBRECENRE viszont büszkék lehetünk, a játékosok igyekeznek, már lőttek 5 gólt a legmagasabb színvonalú futballsorozatban 4 meccs alatt, ez nem is rossz. szerintem a realisták (köztük én is) nem vártak ennyit.

rizla 2009.11.06. 14:45:05

egyébként nem ártana egy normális kapus a lokiba :(

detari 2009.11.06. 14:45:25

Gasztronómia: ok.
A díszsrofal ostoba demagógia, a firenzei játékosok mindenkinek díszsorfalat állnak a meccsek után, ez a helyi szokás. ha a Loki 100-0-ra kapott volna ki, és minden játékosa piros lapot kapott volna durvaságért, akkor islett volna díszsorfal.
1. A DVSC az eszközeihez képest kommunikált, a hazugság tényén és aljasságán nem változtat.
2. Sajnos nem lehetett PR-cikkeket olvasni, hát éppen ezért orroltak meg rám, mert a szófiai meccs után írott cikkemben volt három jelző, ami nem tetszett Sz. Gábor klubelnöknek.
3. Az U20-as cikkeket egyáltalán nem szedettem le, éppen azért, mert nem lett volna elegáns.
4. a VIP, a pogácsa és az unicum csak poén pont azok miatt, akik az irigységtől őrjöngtek már a korábbi bejegyzések alkalmával is.
5. Puskás annyira nagy, hogy természetesen ilyesmivel nem udunk ártani neki. Szerencsére.

r_magpie 2009.11.06. 14:47:05

bár tudom jól, hogy összefügg a kettő, de elsősorban nem is az a kérdés, hogy kirúgták-e vagy sem, hanem az, hogy miért ír ilyeneket? abban a cikkben nincs semmi hozzáértés, csak kivagyiság, érthetetlen kárörvendés és rosszindulat.

ráadásul nem is ír jól. de azt aláírom, hogy a milánói marriottban éjfélkor nehéz jó írást összehozni.

Thargoff 2009.11.06. 14:47:09

@detari: Továbbra is kérdés: Ezen dolgok mennyire kapcsolódnak a DVSC focicsapatának pályán mutatott játékához, eredményeihez?

detari 2009.11.06. 14:49:47

Kit érdekel, hogy mennyire kapcsolódnak, már bocs.

Alapvonalszippantó Hapci Benő · http://nst.blog.hu/ 2009.11.06. 14:50:31

"3. Az U20-as cikkeket egyáltalán nem szedettem le, éppen azért, mert nem lett volna elegáns."

akkor nyilván valami technikai probléma van a linkkel ezen az oldalon:

www.nemzetisport.hu/nso_hirek/blog-nem-a-huszeveseke-a-vilag-i-szollosi-gyorgy-irasa-2001502

kelta 2009.11.06. 14:51:18

@r_magpie: @Thargoff: na ezek azok a kérdések, amikre nem fog válaszolni.

detari 2009.11.06. 14:51:57

Nem tudom, mi a probléma, én technikailag nem is tudom, hogy kell leszedni vagy felrakni egy bejegyzést.

kelta 2009.11.06. 14:52:41

@Thargoff: én mondtam. :DDDDDDDDDDDD

Thargoff 2009.11.06. 14:53:05

@kelta: Látom.
Elég szép propagandahadjáratba fogott, nem csak saját blogján, de még ide is jön nyomulni. Ez alapvetően elég furcsa dolog.

Majom Miklós Fan Club 2009.11.06. 14:54:39

igen olyan irigy vagyok! pogácsát enni miközben unicumot szürcsöl az ember... ez csak a legelőkelőbbeknek adatik meg!

mocsing · http://nst.blog.hu 2009.11.06. 14:55:31

@detari: értjük, de ezzel nem mondtál ellent a "nem szedettem le" állításodnak.

egyébként detari-szöllősi védelmében (illetve a cikk leszedését illetően) annyit, h nekem a régen olvasott cikkeket ugye kidobja a mozilla, ha elkezdem beírni a linket és azoknál is ezt a hibaoldalt adja ki. nem hiszem, h leszedette volna, de ettől még a többivel kapcsolatban a véleményem marad.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.06. 14:58:37

@detari: Szerencsére csak hsz-eim lényegére (vagy azt is demagógia volna?) nem válaszolsz. A díszsorfalas szokásról nem tudtam, de arról igen, hogy minden sportoló nyerni szeretne. Persze a tudásával tisztában lévő tud örülni egy hatodik helynek, ha azt jó teljesítménnyel, mérhető sportágban mondjuk egyéni csúccsal éri el.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2009.11.06. 14:59:05

@mocsing: Az NSO-nál fellépő technikai malőr részemről is megerősítve, az általunk korábban hivatkozott írás sem elérhető. Nyilván nem egyedi önmoderációról, hanem szisztematikus hibáról van szó. Ergo, ezt szerintem nem érdemes a kritiai oldalon felhozni. (A korrektség kedvéért.)

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2009.11.06. 14:59:53

@sixx: Nyugi, én pl. szarok a Debrecenre.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2009.11.06. 15:00:36

@RAMBO: ó, az előző mondatom félreérthető volt: nemcsak a focicsapatra a városra is.

davidmoyes 2009.11.06. 15:01:00

@detari: "Kit érdekel, hogy mennyire kapcsolódnak, már bocs. " Nincs több kérdésem...

rizla 2009.11.06. 15:02:37

@sixx: csak nem mindegy, hogy egy adott ország 15 évente ad egy BL-résztvevőt, vagy évente négyet bazmeg. engem is felkúrt a cikked ezzel az erőltetetten bicskanyitogató stílusával, nyilván ez volt a célod, de ebből már lassan ki kéne nőni azért.

Alapvonalszippantó Hapci Benő · http://nst.blog.hu/ 2009.11.06. 15:06:11

@végh hanta: @mocsing:

oké, bár én itt sem látom:

mindenamifoci.blogzona.hu/

a 'Nem a húszéveseké a világ 2.' alatt, ahol lennie kellene, egy majd' egy hónappal korábbi bejegyzés szerepel.

de a technika ördöge bárkit megtréfálhat, ez tény.

wagabound 2009.11.06. 15:06:42

Csak annyit szeretnék mondani, hogy Platini nem Michael, hanem Michel. Ha már a szakszerűségről beszélünk, ugyebár...

Továbbá minden tiszteletem a Lokinak, de ameddig a fociban a győzelem számít, addig nekem bizony egy minden meccsét elvesztő csapat csak pofozógép, semmi más. Még akkor is, ha az ellenfélnek időnként ehhez egy kicsit meg kellett erőltetnie magát...

Stefan Derrick 2009.11.06. 15:08:09

@Majom Miklós Fan Club: Ők lettek igazából, nézd meg az EL-csoportjuk állását...:)

Viszlat 2009.11.06. 15:08:31

Na ettől sem lett jobb a napom, bár semmi meglepő nincs az egész sztoriban.

De azon teljesen el vagyok képedve, hogy egy ilyen szintű írás - még ha blogban is - kikerülhet "újságíró" kezéből. Vagy ha már az illetőtől ilyen szánalmas minőségre futja csak, egyszerűen hihetetlen, hogy az NSO-nál nincs egy árva korrektor, aki átnézné ezeket kikerülés előtt.

"November 24-én a Liverpool jön Budapestre (nem Debrecenbe ugyebár, mert ott nincs megfelelő futballpálya), amelyiknek muszáj nyernie, ha a BL-továbbjutást komolyan veszi, azután pedig a jelenlegi csoportelső Lyon otthonába látogat a DVSC."

A tartalomtól most eltekintve, ez valami elképesztő fogalmazási "képességet" sejtet...

mocsing · http://nst.blog.hu 2009.11.06. 15:13:54

@Alapvonalszippantó Hapci Benő: a bejegyzés eltűnt, ez tény, én azt kétlem, h szándékosan lett töröl(tet)ve, csak a korrektség miatt említettem. de mondom még egyszer, ez a lényegen mit sem változtat.

Titi120 2009.11.06. 15:13:58

" ... természetesen már csak azért is megírom, hogy a Loki tíz perc alatt hármat kap. "

Bravó ! Remélem a Fio góloknál még a levegőbe is csaptál örömödben !

Szimáékkal való személyes konfliktusodat (függetlenül sérelmeid megalapozottságától vagy meg nem alapozottságától) illett volna különválasztanod a csapattól, és annak teljesítményétől.
Ez persze erkölcs és intelligencia kérdése. Ezeket sajnos még a Bernabeuban sem szolgálják fel tálcán ...

davidmoyes 2009.11.06. 15:14:59

@Viszlat: Nos, igen. Mindig meglepődöm, amikor emberek ezért pénzt kapnak..
..és azt mondják magukról, ha kérdezik: "újságíró"

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2009.11.06. 15:21:23

Az lehet, hogy a Sz.Gy. kontra klubvezetés témakörben elmondottak egy része hazugság vagy ferdítés, az viszont holtbiztos, hogy az "Európa pofozógépe" kifejezés, úgy ahogy van, faxság. Szívből gratulálok.

hmikey 2009.11.06. 15:28:42

Az a gáz, hogy kis hazánkban már bárkiből lehet újságíró jóformán. Sokkal kevesebb a kontroll, nyilván ennek technológiai okai is vannak - régen egy szerkesztő is simán húzott a szövegen, valagba rúgta a tisztelt cikkírót, ha kellett, majd a korrektor is javíthatott rajta és még a szedésnél is lehetett pl. helyesírásbeli módosítás (persze nem csak javítás :D).

Most meg fogja magát az ember, megírja vördben vagy guglidoksiban, áttolja emilben a szerkesztőnek, aki jó esetben (!) belenéz, max. átküldi egy operátornak, aki ráereszt egy helyesírásellenőrzést, aztán már megy is ki a weboldalra vagy az újságba.

Nade. Ha blogol valaki, aki mellette újságír, az azért jó nekünk, mert kicsivel még kevesebb kontroll van felette, így jobban kiütközik a szerző valódi énje. Úgyhogy szerintem jobban tette volna, miszter Grapely (haha, ez még írói álnévnek sem rossz), ha megmarad blog nélkül, mert kilóg a lóláb. Egyszerűen gyűlölöm, hogy ma az a mentalitás, hogy csípőből fikázni kell mindent és mindenkit, a legkisebb résbe is a legnagyobb bökőt vágják tövig a tisztelt sajtósok. Főleg a nem nyomtatottban.

sporttárs 2009.11.06. 15:38:29

Ha a Debrecen Európa pofozógépe, akkor micsoda a Levszki? Akit a Debrecen oda-vissza vert, mellesleg Európa-ligában játszik?

Nyilvánvaló hülyeség szó szerint értelmezni ezt a kifejezést, de a jóindulatról éppen ezért sokat mesél. Ami - figyelembe véve, hogy 14 év után van magyar BL-csapat - legalábbis sajátos személyiségre utal.

Én nem vagyok elégedett a Debrecennel, hogyan is lehetnék, de rosszindulattal fogalmazni róla képtelen lennék.

BENIARRIVO · http://forzaitalia.blog.hu 2009.11.06. 15:43:23

@detari: "Kit érdekel, hogy mennyire kapcsolódnak, már bocs."

Hát már csak ennek alapján is, már elnézést, kedves "döme", de te nem vagy egy jó arc! Pont azt kívánná meg a korrektség, hogy bármit is művelt veled a galád vezetőség, a csapatot objektíve, a teljesítménye és a lehetőségei/képességei alapján próbáld megítélni. Azért, mert újságíró vagy! Azért, mert végre megint van egy magyar klubcsapat, amelyik mutatott valamit! Amit te művelsz, az egyszerűen káros és gyomorforgató, véleményem szerint!

Goalissimo · http://goalissimo.blog.hu/ 2009.11.06. 15:46:23

Szöllő tényleg egy szánalmas köpönyegforgató, aki egyszer valamit az égig emel és ugyanazt két hét múlva a sárba tiporja. Megtestesíti a tipikus magyar szemléletet!

Olvassátok:

Magyar edzők hasonmásai:
goalissimo.blog.hu/

delpierofan 2009.11.06. 15:57:34

Számomra a negyedik sornál vállt egyértelművé, hogy ez egy tetű, amikor is azt írta, hogy Puskás halála után 3 évvel is többet tesz az országért mint BÁRMELYIK aktív sportolónk. Aha, vizilabdások, cseh laci, kovács-janics és minden más sportág képviselői nullák?
A cikk többi része is hihetetlen arrogáns, asszem ebben az esetben tökéletesen megállja a helyét a fasztarisznya kifejezés...
Annak meg külön örülök ezek után h kikúrták az állásából :)

Ferguson 2009.11.06. 15:57:50

Az ilyen emberekre, mint ez, szoktam azt mondani: BOHÓC!

England win The Ashes! 2009.11.06. 15:58:08

@red7 (oda adjad befelé a labdát, bazzmeg!): NEEEEEEEEEEM! Olyan klassz a FourFourTwo (az angol, legalábbis)! Miért kell ezt a remek, jól bejáratott márkanevet bepiszkítani?

lexx 2009.11.06. 16:04:20

nem akarom megvedeni ezt az embert, de valahogy ugy vagyok vele ,mint az idojarassal,meg a brit felsobbrendusegi erzessel. Ugysem tudom megvaltoztatni, tehat mi a francert foglalkozzak vele.Nektek is ezt javaslom.
a FourFourtwo pedig tenyleg remek ujsag remelem, csak az eredeti cikkek forditasai szerepelnek majd benne, abban talan meg o sem tud mindent elrontani.

WallyB 2009.11.06. 17:05:12

Ezzel a mondattal TELJESEN egyet tudok érteni:
"most szépen köpjél fel a levegőbe, és állj alá."
P@csrakéta.

AIR 2009.11.06. 17:50:24

Szöllősy bazeg, egy minimális szakmaiság, annyi sincs a cikkeidben. minden cikked egy nagy adathalmaz, számokkal és eredményekkel való dobálózás különböző negatív jelzők kíséretében. múltkor írtad, hogy nem is láttad a válogatott meccset, amiről írtál, gondolom nem egyszeri eset volt. irány új pályát keresni, barátom.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.06. 17:54:13

@Dr Jozef Vengloš: Azért nem szép egy még meg sem jelent újságot fikázni. Legalább az első számot várd ki.

donnelly · http://nst.blog.hu 2009.11.06. 17:59:12

Mindenki a maga szerencséjének a pogácsa.

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2009.11.06. 17:59:43

@popp:
Így van, arról nem szólva, hogy nívós, focival foglalkozó (meg úgy általában, sport) magazin évek óta nincs a piacon, ennek is meg kell adni az esélyt, legfeljebb bedől.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.06. 18:06:21

@donnelly: Na ez nekem is eszembe jutott, de nem mertem előhozakodni vele.

Ha viszont így belejöttünk: Két pogácsa beszélget.
- Felvételiztem az egyetemre - dicsekszik az egyik.
- És felvettek? - kérdezi a másik
- Hülye vagy, egy pogácsát!?

árcsimenning · http://mindenkihazudik.wordpress.com/ 2009.11.06. 18:06:32

"A meccs legszebb magyar pillanatát Rudolf Gergely produkálta, aki pompás mozdulattal egyenlített, rajta kívül Bodnár Lászlótól lehetett rendszeresen futballt látni. Erejével, magabiztosságával kiemelkedett a magyar csapatból, még akkor is, ha az egyik helyi sportlap szerint ő volt a legrosszabb a pályán..."

Ebben a másfél mondatban (tudtán kívül) közli, hogy mennyire másképp látják a focit azok, akik értenek is hozzá. Az embert (a szerzőt) nem ismerem, így erről nem tudok nyilatkozni, viszont a nagyképű igénytelen újságírás annál undorítóbb.

donnelly · http://nst.blog.hu 2009.11.06. 18:07:51

@popp: Bocs, nem tudtam nem benyögni:)

árcsimenning · http://mindenkihazudik.wordpress.com/ 2009.11.06. 18:15:47

"Lass: ez a fantasztikusan ügyes színes bőrű fiú játszik most Puskás egykori mezében"

És még lasszista is.

(Még mielőtt, nem vagyok hiperérzékeny, és inkább vagyok royalista konzervatív-liberális, mint toleranciafighter, de miért kell kiemelni valakinek a bőrszínét? Büdös rasszista fasszopóság ez szerintem, csak nem mindenkinek tűnik föl. Pisontra sem írta senki, hogy "a kreol bőrű játékos".)

donnelly · http://nst.blog.hu 2009.11.06. 18:18:25

@bedinger: Egyetértek, ilyet nem szabad leírni.

2009.11.06. 18:29:17

Idióta szerencsétlen antimagyar, antiújságíró.

Szöllősi egy fos. és bocs, de ki jött belőlem. Többször ptóbálkoztam nála normálisan, hogy magyarázza már el mit miért ír. Egyszer sem történt válasz.

nordsee 2009.11.06. 18:47:33

- Honnan lehet megtudni, egy színesbőrűről, hogy focista?
- ???
- Négy árnyéka van.

zsakfos 2009.11.06. 19:36:41

OFF:
Ki volt az a nagyeszű aki jövő hét péntek 4!!!!re rakta a magyar-olasz U21es meccset?
A csapat nagyrészt megegyezik az egyiptomi hősökkel, digóknál jön Balotelli, Santon, Palosci. Nem tartottam volna elképzelhetetlennek, hogy megtelik a Szusza stadion, ha nem délután van, és nem Győrben ( mondjuk én ezt az utat is beválaltam volna), ráadásul ingyenes a belépés.
Biztos nagyszerű élmény lett volna a srácoknak, megérdemelték volna...
ON

England win The Ashes! 2009.11.06. 19:47:29

@popp: Oké, kivárom, de szerintem madarat tolláról, újságot főszerkesztőjéről.

England win The Ashes! 2009.11.06. 20:42:57

@popp: Fentebb az egyik kommentező, név szerint red7 ezt állítja. Ha bebizonyosodik, nagyon el fogok szomorodni. Félek, hasonló érzés lesz úrrá rajtam, mint az újjászületett (?) Képes Sport kapcsán volt. De jogos, várjuk meg a startot.

detari 2009.11.06. 20:52:36

Jó újság lesz az!

Titi120 2009.11.06. 21:25:06

@detari:
Nyugi, ma már nem "eszünk meg" minden szart. Egyre többen megtanulnak angolul, akik meg nem, azoknak is van már mérce. Például itt. ;)

árcsimenning · http://mindenkihazudik.wordpress.com/ 2009.11.06. 21:30:56

@detari: Csak nehogy onnan is kibasszanak pl. niggerezésért...

rizla 2009.11.06. 21:42:19

@detari: ha nem írsz bele, csak szerkeszted, talán még ez sem lehetetlen.

Strigo 2009.11.06. 21:58:13

A 442 50%-ban angol fociról szól, tehát kénytelenek lesznek változtatni a tartalmon.

rowi 2009.11.06. 22:15:35

én az egészhez annyit tudok hozzászólni, hogy a hokisok is elkezdték valahol 98ban. és hosszú évek munkájával, egy tehetséges generációval, egy nagyon jó szövetségi hozzáállással, folyamatosan az erősebbek ellen játszva (és igen olykor nagyot bukva, de a sikerekre tovább emlékszünk) 10 év alatt felkerültünk az A csoportba. és igen kiestünk, igen aki szembejött a tótokon kívül az tkp simán megvert, de ott voltunk. és jééé közben lett néhány fedett jégpálya (jó, tudom, hogy ezek közül néhány a bezárás határán van,de akkor is)

a fociban jelenleg ebből ott tartunk, hogy tehetségeink mintha már nemcsak az U-s generációkban vannak, hanem már följebb is van néhány. most jön az a rész, hogy erősebbekkel játszunk sokat és rendszeresen. és én ettől a 5-14től sokkal de sokkal boldogabb vagyok, mintha a Haifa 0-6ja állna a Loki neve mellett

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2009.11.06. 22:27:29

@rowi: Maximálisan egyet értek!

A Loki az első olyan focis élményem, ami a jégkorong csapat okozta érzéssel tölt el! Már annyi hülyeséget olvastam ezzel az egésszel kapcsolatban és annyi jellegzetesen magyar hozzászólást, hogy azt hiszem ha lesz egy kis időm írok róla egy postot már...

Innen, 3 hónap tengerentúl után még kétségbeejtőbb az otthoni mentalitás:((

psychocska 2009.11.07. 02:02:03

Ne csodálkozzon Gyurika, ha a púl meccsen megjelenik és véletlenül felkérdezik páran.

detari 2009.11.07. 10:04:40

Értetlenül állok a sok gyűlölettel szemben, főleg, hogy az írásomban semmi nem volt, ami ne lenne igaz.

kroos 2009.11.07. 10:09:32

@detari: tegnap küldtem egy mailt.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.07. 10:20:43

@detari: Csak méltánytalanul, kizárólag a negatívumokat kiemelve rosszindulattal, hogy ne mondjam gyűlölettel telítve tálaltad őket. Ha meg torzítod az igazságot, akkor az már nem is igazság. Úgy csinálsz mintha minden évben megfordulnának magyar csapatok a Bl-ben és időnként még tovább is juthatnának. Mégis te mit vártál a Lokitól?

Szerintem nem állsz te értetlenül. Egy-két másik írásodat is olvasva, úgy látom, hogy pontosan kiszámítva direkt provokálsz. Hogy ne mondjam ezt a hatást vadászod. Én ugyan nem tudom mi volt közted és a Loki vezetői között az affér tárgya és a tények ismerete nélkül nem is szeretnék állástfoglalni sem. Az a hozzáállásod viszont, ahogy múlt nagyjaihoz méred a maiakat nem visz előre. Szerintem a mai realitásból érdemes kiindulni és ahhoz képest értékelni. A válogatott tizenhat ponja egy erős vébé-selejtezőcsoportban előrelépés, a Loki Bl-be jutása meg még az új kiírásban is bravúr, ahogy az is, hogy partiban voltak a Fioval az Öcsiben és a 'Poollal az Anfield Roadon.

detari 2009.11.07. 10:28:35

Nem értek egyet. Állandóan kikapni a futballban nem lehet bravúr.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.07. 10:38:06

@detari: Oké. Ettől függetlenül lehetnél méltányosabb a Lokival, ha nem is Szima cimboráddal, de a fiúkkal.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.07. 10:39:49

@detari: Ja marad a kérdés: mit vártál a Lokitól?

wendriner úr 2009.11.07. 11:37:32

az europai ertelemben vett futball szintjen szar a Loki? - igen

Haifa meg Loki nem valo a BL-be? - nem

Szollosi kb annyira tehetseges ujsagiro, mint a tobbi? - igen

Sixx ugyanolyan sertodekeny, mint Szollosi? - kb igen.

Man utd - Liverpoollal kellene foglalkozni? - igen!

árcsimenning · http://mindenkihazudik.wordpress.com/ 2009.11.07. 11:37:40

@detari: "Állandóan kikapni a futballban nem lehet bravúr."

Szerintem most tetteted a hülyét, vagy afféle újságírói "duplagondolt" alkalmazol. Vagy provokálsz. Vagy egy féreg vagy - blogod alapján ez a legvalószínűbb, gyakorlatilag miattad nem olvasom a szaros népsportot már mióta. A bravúr nem a vereségekre vonatkozott, hanem a bejutásra.

BruceWayne 2009.11.07. 11:41:04

én annyit fűznék ehhez a posthoz hogy hogyan lehet szeretni azt a szar unikumot?

wendriner úr 2009.11.07. 11:48:14

@bedinger: nincs is ezzel baj, ha mar a blog cime is elitista. raadasul eltoltam, Chelsea - Man Utd akart lenni.

Mr.AT 2009.11.07. 14:09:53

@Nerazzurri: LOL. :-) Qrvára egyetértek. Hazafias szittya életérzés ide vagy oda, egy feles Bacardit sem cserélnék egy üveg Unicumra. :-)

Mr.AT 2009.11.07. 14:12:40

@detari: Back to level1. Lehet az a véleményed, amit leírtál. Még akár igaz is lehet ez a vélemény, ez különböző szemléletmódok és életérzések mentén különbözően megítélhető.

De teljesen egyértelműen visszás és minden eleganciát nélkülöző dolog az, hogy ezt pont te veted pont ilyen stílusban papírra. A szádból (tolladból?) akkor is hiteltelennek hat majd, ha amúgy színigaz lenne. Ne sz*rjon már oda az ember, ahonnan hosszú időn át evett.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.07. 14:12:53

@Mr.AT: Az Unicumot, általában a keserű likőröket én se szeretem, többre becsülök egy jó páleszt.

detari 2009.11.07. 14:37:50

Hogy honnan ettem én? Főleg hosszú időn át?
Egyetlen meccsen dolgoztam a Lokinak, azt is nagyon megbántam, és azt sem fizették ki, csak jóval később, amikor elindítottam a jogi eljárást.

sixx · http://comment.blog.hu 2009.11.07. 14:47:56

@detari: ahhoz képest, hogy az egyik kommentedben még mindig tartoznak, nem rossz. elég szavahihetetlen fazon vagy te, pubi.

detari 2009.11.07. 14:58:28

Szavahihetetlen, az nem vagyok. Pubi sem.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.07. 15:03:06

@detari: Tehát mit is vártál a Lokitól?

Shikaka 2009.11.07. 15:12:01

@Dr Jozef Vengloš: Mondjuk azért az eredeti, angol FourFourTwo-ban is vannak érdekességek...

A 'death of serie a' cikkben, az olasz stadionok rossz állapotát egy olyan képpel mutatták be, ami a Liberty Oradea - Sampdoria barimeccsen készült, Romániában, mellette frappáns 'a képeslapokon nem igy néz ki Olaszország' megjegyzés...

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.07. 15:14:09

@Shikaka: Az durva, mert a Marassi az egyik legszebb Stadion Olaszországban.

England win The Ashes! 2009.11.07. 15:22:30

@Shikaka: Az angol és skót ligák beharangozója viszont frappáns folt, az elemzések mellett megszólaltattak minden csapat esetében egy-egy törzsszurkolót. Mindenki ugyanazokat a kérdéseket kapta (pl. ki a csapat kulcsa, kit küldene el szívesen, mi a véleménye az edzőről, hányadik helyre várja a csapatot stb.) A legjobb az volt, mikor arra kérdeztek rá, hogy mely csapatot kell mindenképp legyőzniük. A két sheffieldi gárdánál ezt érdekesen oldották meg: "Feljutás vagy két győzelem a Szablyák/Baglyok ellen? Lényeg: olyan interjúk lettek, hogy ihaj! A nagyinterjúk meg külön kategória, fel kell kötni a gatyát, ha csak megközelíteni is akarják a "szintet".

Woland 2009.11.07. 15:36:29

tenyleg minden meccsen megcsinalja ezt a diszsorfalas alldogalast a Fiorentina? erdekes hagyomany, ha igaz. eddig nem akadtam a nyomara a neten, mindenesetre szerintem eleg hulye szokas ha valoban ellenfeltol/mutatott jatektol fuggetlenul ezt csinaljak.

rizla 2009.11.07. 15:44:17

@bedinger: miért tettetné? miért kell rögtön rosszindulatot feltételezni? nem lehetséges, hogy egyszerűen csak butább és tehetségtelenebb, mint amit ez a szakma profi szinten megkíván? dehogynem.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.07. 16:12:01

@Woland: Nekem sem tűnt eddig föl, pedig sűrűn nézek olasz bajnokikat, de ha a Döme mondja.

montipájton 2009.11.07. 16:20:35

Mennyire méltatlan ez az egész sztori az itteni színvonalhoz, elhiszem, hogy nemes szándék volt pellengérre állítani egy megélhetési újságírót, de azzal, hogy őt magát is sikerült iderángatni vele, lesüllyedtünk a tipikus magyarfoci szintre.

Szöllősi talán elhiszi magáról hogy ő egy karakán, mindenkivel szembeszálló megmondóember, pedig szerintem csak egy "felfelé nyalok, lefelé rúgok" tollnok, ráadásul elég szarul ír. Megsértődni lehet, ha valakinek megköszönik a munkáját, de utána visszamenőleg odaszarni az ajtó elé, jajajaj, de európai stílus, többet árul el valakiről, mint hogy melyik szállodában milyen pogácsát eszik Ejrópában.

A Debrecent meg nehogy már épp ő minősítse, bocsánat. Kár vele foglalkozni.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2009.11.09. 09:27:20

csak annyi, hogy az unicumot (gömbkólát) a megfelelő fórumokon illessük meg bármilyen jelzőkkel, hasonlatokkal, értékelésekkel. én szeretem. bocs.

tessék csak foglalkozni továbbra is a népsport ünnepelt publicistájával, bár annak sem ez a legmegfelelőbb fóruma...jól gondolom?

nyilván nem tud írni, ezért provokál, arra meg ugranak azok, akik a sportot olvassák, komolyan nem értem, hogy egy országos sportnapilapnak szóllösikmegsinkovitsok írnak cikkeket. ne a lokiról beszéljünk, hanem a pocsék, magyar, írott sajtóról...

és mielőtt még vki lerohanna, a pálesz is jó, de a fél bacardis mondat az sok volt, Mr. AT!

Majom Miklós Fan Club 2009.11.09. 15:41:53

a loki az nb1 pofozógépe! három meccs, 1-6-os gólarány, nulla pont. a számok magukért beszélnek.

detari 2009.11.11. 18:13:14

Van benne valami...
süti beállítások módosítása