Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - Serie A, 25. giornata

2009.02.21. 12:41 _benito

A 25. fordulót a múlt heti esemény ellenére még korai lenne a 2009/10-es szezon alapozásának tekinteni. A forduló rangadóját most nem a nagyon hozzák, hanem a Nápolyba utazó Genoa, és szerintünk a nagyok között is lesz, aki megég. Kicsit úgy tűnhet, hogy hovatartozásunk vezette ujjunkat a tippek elkészítésénél, de ez nem így van, amit persze csak akkor tudunk hatékonyan védeni, ha bejönnek a tippek – egyébként csak simán hülyék vagyunk. Lesz egyébként a testvérharctól kezdve argentinözönig minden, és vége szakad két nagy sorozatnak is. A hétfői NST-szülinapra készülveigen, idén is ünnepi kiadással jelentkezik az újjászületés előtt álló nst – kívánunk kellemes hétvégét, a fordulóban pedig rengeteg csámcsognivalót a jövő hétre.

Napoli-Genoa 1-2
Kezdjük egy érdekes, ámde teljesen haszontalan ténnyel: Diego Milito mind a 15 gólját a második félidőben lőtte. A 15. pont 1 millió dollárral rövidítette meg a klub kasszáját (a Zaragoza kapta), de ezt nem bánják, ha legutóbbi pont egy döntetlenre volt is csak elég. Elsősorban az argentinnak köszönheti a Genoa, hogy ennyire fut a szekér a csapatnak, hiszen a balszerencsés pontvesztés ellenére még simán versenyben vannak a BL-ért. A Napoli nemrég még a dobogóért is versenyben volt (rajta állt konkrétan), de valami eltört, és nem két hete. A rossz forma talán már nem is kifejezés, az eltiltások és sérülések is mind rosszkor jöttek, a Napoli tehát a hagyományoknak megfelelően prezentálja a szokásos Újévi Összeomlást.
Legutóbb nyerni tudott a (töküres) San Paolóban a Genoa, most sem lenne világrengető meglepetés, ha a vendégek ugyanúgy gurítanának egy hármast, ahogy azt a Roma tette. De mostanában döntetlent ért itt el a Bologna és az Udinese is, ezeknél pedig sokkal jobb csapat a Genoa. Ők sem kifejezetten győzni járnak idegenbe azért, a Roma ellen ők sem álltak meg három alatt, a Milan elleni pontszerzés viszont teljesen jogos volt, de a formák mellett az is a genovaiak mellett szól, hogy ők a húsosfazékért küzdenek, a Napoli pedig már az UEFA-helyekről is lecsúszott – és a kupából is kiestek.
Egy életjel kiadásához viszont kiváló ellenfél a Genoa, és ha Zalazseta harcra készen állna, biztosan nem mondanánk vendéggyőzelmet. Hamsik és Lavezzi viszont ott lesz, a vendégektől pedig pont Biava és Jurics fog hiányozni, ami szintén lehet döntő. Nem tagadjuk, a tippben szerepet játszik, hogy nagyon szívesen látnánk jövőre a Genoát a BL-ben, még úgy is, ha az Inter Balotellivel, Santonnal és Jimenezzel ráveszi őket Milito elengedésére (win-win).
A pályán lévő rengeteg argentin támadó miatt is jó lesz a meccs, és ne felejtsük el Rubinhót, akinek elévülhetetlen érdemei vannak a Fiorentina pontszerzésében. Ha múlt heti önmagát hozzá, a Napoli akár ki is tömheti vendégét, de erre azért nem látunk nagy esélyt. A nagy tét a lelátón nem okoz majd gondot, a két csapat szurkolói kiváló kapcsolatot ápolnak, aki megmondja az okát, kap egy pityorkát.

Bologna-Inter 0-1
Di Vaio pilinckázása az ellen tizenhatosán belül most arra fog koncentrálódni, hogy kapkodja a lábát a hullámokban támadó Cordoba-Samuel kettős elől. Szívesen leírjuk az Inter győztes gólját is: Maicon tör előre a jobbszélen, levágtat az alapvonalig, a visszagurításból Ibrahimovic még csinál egy cselt, a két védő a szögletzászlóig csúszik, aztán a svéd berúgja.

Palermo-Juventus 0-3
Egyrészt sosem üres a vendégszektor, ha a Juve vizitál a Barberában, másrészt az ég adta világon nem jelent semmit, hogy a Palermo nyerni tudott Torinóban (azon a meccsen a REAC is elkapta volna a Juventust). Másrészt már a jövő hétre pihenő kezdők helyén pályára lépők szinte mindegyikének van mit bizonyítania. Kicsit félve: motivált, kifejezetten jó Juvéra számítunk.

Roma-Siena 1-1
A Roma jól áll labdaszerzőkből, de a Perrotta-De Rossi-Aquilani-Brighi futószalagból csak utóbbi áll rendelkezésre, ezért Cicinho lép egy sorral feljebb, ami vagy nagy hülyeség, vagy hazugság, és igazából jobbszélsőt fog játszani. A Siena részéről ez ennek ellenére bravúr, de a Roma védelmének segítségére bátran lehet alapozni.

Milan-Cagliari 1-1
A Cagliari simán tud úgy játszani, ahogy az Inter játszott (takarékon), így hazai pályán sem jósolhatunk győzelmet a Milannak. Furcsamód ugyanazért, amiért az Inter ellen sem: a szardíniaiak masszív játéka ellen nagyot kellene javulnia sok embernek. Ez bennük is van, nem véletlenül klasszisok, és ha összejön legalább kettőnek, meg is nyerik a meccset. Csak eddig ez nem volt jellemző.

Sampdoria-Atalanta 2-1
Az Atalanta az Inter-gázolás után is botladozni kezdett, most a Roma elkapása után sem gondoljuk, hogy megcélozzák a dobogót, a Sampdoriában pedig jó formán van a két csatár. Pazzinit nem szeretjük már annyira, de már nem rossz százalékkal veri be Cassano labdáit, ezért hazai.

Fiorentina-Chievo 2-0
Az mennyire negédes lenne, ha a veronai védelem jobbszélén tevékenykedő Nicolas lőne egy gólt a bátyónak, Sebastiennek? Szép sorozatot épít a Chievo, de a Viola mostanában nem is játszik rosszul, és a szerencsére sem lehet panaszuk. Hullámhegyen jár a lila szerelvény? – néz rám kérdőn az aranykeretből Sinkovics Gábor.

Lecce-Lazio 2-2
Nem hittük volna, hogy ezt le fogjuk írni, de Meghni hiányzik a Lazióból. Öncélú, meg felelőtlen, nagyon nem Serie A-szerű, amit csinál, de talán pont egy ilyen kellene most, mert valami nagyon elromlott Rómában. A Leccénél meg sosem volt jó, de zsinórban három vereség már nagyot sebezne rajtuk, így is csak két ponttal mennek a már kieső Toro előtt.

Torino-Udinese 0-0
Ezek a döntetlenek semmire sem jók, még akkor sem, ha van köztük néhány bravúros is, a Torinónál mindennel baj van. Az Udinese négy meccse veretlen, kettőt meg is nyertek közülük, és a sorminta is vendéggyőzelmet mutatna, de azt túlzásnak érezzük.

Catania-Reggina 1-0
Hol van már a szezon eleje, amikor a szicíliaiak az 5-6. hely környékén álltak? Most már hátrafelé tekintgetnek inkább, de a tökutolsó Reggina elleni győzelemmel könnyen tíz ponton kívülre kerülhetnének a kiesőkkel szemben, az pedig lélektani határ.

136 komment

Címkék: olasz beharangozó üveggömb serie a

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr94956413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

giacinto 2009.02.21. 20:54:35

1, Természetesen 2007-ben jutott fel az emlitett 2 csapat.

2, Újabb 2 fővel bővült a bajnoki gólszerzőink száma, így már 16-nál jár az egyemberes csapat.

3, holvan mostanában kroos? ja tudom, kikapott a BAYERN.

4, ha így folytatjuk a bajnokságban kb 90 pontunk lesz, José szerint 81 elég lesz.

Count Adyn 2009.02.21. 21:03:00

Sissoko mekkora gól! Betolta a biciklit:D

dzolutan 2009.02.21. 21:27:41

Tiago már majdnem jó, Nedved jó, viszont szinte az összes támadás minden terhe az ő vállát nyomja, Momo meg isten!

giacinto 2009.02.21. 22:29:29

kösz benito az indexes Maicon cikket. van egy olyan érzésem bármikor elcserélnéd Zebinára :)

Count Adyn 2009.02.21. 22:31:08

Adriano most gólpasszt adott kézzel a változatosság kedvéért. Mert ő megteheti:)

_benito · www.nst.blog.hu 2009.02.21. 22:36:40

@giacinto: hozzácsapnám marchionnit is

Count Adyn 2009.02.21. 22:43:01

@_benito: dehogy csak úgy csattanjon:D

giacinto 2009.02.21. 22:49:45

@Count Adyn: linkeld a videót amin egyértelműen látszik a kezezés ténye. nehéz lesz, de megvárom. köszi

Itáliainagysándor 2009.02.21. 22:51:04

@popp: A Romáról volt szó, hogy jön ide a Juve ember? Valamit nagyon benéztél. Nyertetek, de nem volt az olyan sima ügy az Arsenal ellen ez a teljesítmény nagy zakót fog eredményezni.
Kicsit érdekes ez a "hosszabb a padunk mint tavaly", hol is álltok a tabellán?:D

Trez végre betalált ez megnyugtató, na meg az is, hogy Nocerinot eladtuk.

*Fata* 2009.02.21. 23:01:26

belealudtam:)) mennyi lett?

*Fata* 2009.02.21. 23:12:21

@Count Adyn: kösz a videót!
a világért nem akarok kötekedni, de ez megint mi(lyen véletlen) volt?

Itáliainagysándor 2009.02.21. 23:15:03

@Count Adyn: Ne bántsátok szegény alkoholista Interest, amióta befogadta José azóta ráfeküdt a kézilabdára is...

calcio_di_rigore 2009.02.21. 23:17:39

@giacinto: szar nektek, hogy már van nyilvánosság, így mindenki a szemének hisz.:)

*Fata* 2009.02.21. 23:17:56

kezd ez már egy pöppet komolytalan lenni...
ehh elmegyek inni inkább

halareaal 2009.02.21. 23:24:34

"Nyertetek, de nem volt az olyan sima ügy az Arsenal ellen ez a teljesítmény nagy zakót fog eredményezni."

én az Arsenal fogok ott szurkolni, de az ő formájukat elnézve a Roma nem nagyon tud nagy verésbe beleszaladni, mind1 h játszanak.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.02.21. 23:27:16

Azért mekkora gólt vert már az agyon dehonesztált Taddei: www.youtube.com/watch?v=Gs-YfBejRsM . És végül csak megszületett az "irreális" eredmény.

@Itáliainagysándor: Persze hogy nem volt könnyű ezzel felforgatott csapattal és persze hogy több kell Londonban, de itt a lényeg a győzelem volt, pláne úgy hogy egy "független szakértő" szerint a ráció a Siena győzelmét súgta. Remélem Juan és Cicinho sérülése nem súlyos és csak elővigyázatosságból kellett cserélni.

Itáliainagysándor 2009.02.21. 23:30:38

@popp: Szürreális, pedig nagyon szurkoltam a "felforgatott" csapatod mellett.
Hosszú a padotok nem? Akkor mi ez a "felforgatott" duma?

popp · http://koncertblog.com/ 2009.02.21. 23:40:35

@Itáliainagysándor: A középpályán volt gondunk,mert De Rossi és Perrotta eltiltott, Aquilani meg véletlenül ép sérült. Aztán a szünetben le kellett hozni Juant és be a debütáló Diamutenét aztán meg a Serie A újonc Filipét Cicinho helyett. (Tudom mindkét posztra jöhetett volna Panucci, dehát őt már aligha látjuk Roma mezben). Egyébként meg semmi duma, nyertünk a megérzésed ellenére is.

Itáliainagysándor 2009.02.21. 23:49:42

@popp: De Rossi és Perrotta eltiltása a saját hibájuk, Aquilani 2-év alatt többet volt sérült mint ép (porcelán a srác)...
Jobban örülök az év eleji megérzésemnek, az egy kicsit hosszan tartóbb volt (szerencsére még nyögitek a hatását) ;-)

popp · http://koncertblog.com/ 2009.02.21. 23:51:54

@Itáliainagysándor: Annál nagyobb dolog volt fölállni. Hányszor is írtátok le, hogy vége a Roma szezonjának? ;-)

_alerob 2009.02.22. 08:52:00

Aranylabdát Marchionninak, hátha a csúcson abbahagyja

_alerob 2009.02.22. 09:15:17

kíváncsi leszek, Del Piero mellett amauri vagy Trezeguet kezd e. A Chelsea kemény dió lesz, már nagyon várom!

OFF

Panchoval meg mi lett? A Real épp parádézik, a Barcát meg megfingatták...

ON

Count Adyn 2009.02.22. 10:46:01

Ja és kérem szépen Buffon visszatért, ez már az igazi, a legjobb volt tegnap:) Hétközbe szoritok mindhárom olasz csapat győzelméért!:)

giacinto 2009.02.22. 10:55:58

@calcio_di_rigore: rohadtul nem látszik hogy hozzáért volna kézzel, max a vállát súrolta, ha egyáltalán.

_benito · www.nst.blog.hu 2009.02.22. 11:16:06

@Count Adyn: mommótól csak a chelsea ellen vártuk ezt a gólt, bsssza meg. :)

Itáliainagysándor 2009.02.22. 11:28:41

@giacinto: Szerintem te az égre is azt mondod, hogy rózsaszín...

Nem szeretem az nso-t, de ezen a főcímen jót nevettem:
www.nemzetisport.hu/olaszfoci/adriano-ismet-kezbe-vette-az-inter-sorsat-ezuttal-a-bologna-ellen-222871.html

És milyen igaz;)

giacinto 2009.02.22. 11:35:15

most őszintén, hol látszik hogy hozzáér/beleüt?

az hogy oldalt kint van a keze, nem jelenti azt hogy hozzáér.

na jó, nem vitázom többet inkább nézzetek a tabellára.

foglalkozzatoki nkább a jube szép játékával?
tényleg, miért nem játszik dzsovinkó?

*Fata* 2009.02.22. 12:00:35

@giacinto: ne szítsd a népet, még a végén elkezdik és akkor megint lehet ugrani át sok kommentet...
Az internél eredmény van, játék kevésbé.
Itt kiütközik ki Mourinho zsenialitása. Forradalmi újításként kézilabda edzéseket is tart.
Én nézem a tabellát, csak az a baj, hogy a MU elveri ezt a csapatot, egész Európa azon röhög majd, hogy erre képes az aki az olasz bajnokságot vezeti.

*Fata* 2009.02.22. 12:03:10

@popp: én egyszer sem írtam. amíg mögöttünk vannak, szurkolok nekik!:)
/Viccen kívül, tényleg. A Roma a 2. legszimpatikusabb olasz csapat/

_alerob 2009.02.22. 12:13:41

@giacinto: Üljél már meg a picsádra most már. Lehet ez nem volt kéz, de nézd végig a 3 év alatt mennyi gyanús eset volt az Inter javára.(no komment) És ha ránézek a tabellára, maximum annyit veszek ki, hogy a Juventus mennyire töketlen, mert simán vezethetné a tabellát, ha nem szórakozott volna el 4-5 meccset. Az Murinho szerintem nemsokkal jobb Mancininél, inkább Maicon meg Ibra tolja meg jobban a csapatot, no meg Cesar. Nembaj, még sok van a szezonól is, és tegnap a Barca bebizonyította, semmilyen jó forma vagy szerencse sem tart örökké.

Mindegy, inkább azon vagyok kibukva, hogy nincs TV6om. áááááááááááá

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.22. 12:41:24

@giacinto: Hagyjad már hadd sírjanak. Csak így tudnak nyugodtan aludni, hogy a csapatuk még ennéla töketlen Internél és mfényévekkel szarabb.

Itáliainagysándor 2009.02.22. 12:50:04

@giacinto: Nagyon kulturált kisgyerek vagy te.

@*Fata*: AZ Mu-ban lehet, hogy nincsenek jobb játékosok, de csapatként nagyon együtt tudnak működni, ugyan ez az Interről szinte soha nem volt elmondható, legalábbis az elmúlt 20-évben biztosan.

*Fata* 2009.02.22. 12:58:57

apropó @popp: tényleg nem adja semmi a Roma-Arsenalt?!

popp · http://koncertblog.com/ 2009.02.22. 13:03:11

@*Fata*: TV6 híján én mindenképp patakoztatásra kényszerülök kedden.

WallyB 2009.02.22. 13:51:50

Tegnap csak az Inter-t láttam, azt is holosan. Érdekes, hogy Csozé milyen nyilatkozatot tett: egészen felmagasztalta Szinisát. Egyébként tipikus volt, hogy megint szenvedett a csapat, a BL-ben sem várok mást, és továbbra is azt mondom: nagyon meglepne, ha továbbmennének a fiúk a 8 közé... persze panaszkodni semmiképp nem fogok, ha valahogy mégis sikerülne...
@*Fata*: úgy fest, hogy nem TV6-on Inter-MU és Lyon-Barca kedden, Chelsea-Juve, Sporting-Bayern szerdán. A királyin meg a Madrid-Liverpool lesz.

BruceWayne 2009.02.22. 14:43:13

mi vót már megin :-F

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.22. 14:46:22

@calcio_di_rigore: Ahogyan Puhl "négyszervoltamaviláglegjobbja" Sándor mondaná, keresi-e-é a kéz a labdát v nem? Szerintem nem, de ha nektek jó ezen vitázni ill. ez kell, hogy bizonyítsátok, hogy a Juve csalás miatt van lemaradva 9 ponttal, különben 20 ponttal vezetne, akkor igaen direkt csinálta, mert csak így tudunk nyerni.

calcio_di_rigore 2009.02.22. 14:53:37

@Great Cornholio: Már megint hogy jön ide a Juve?
Ez váll volt?

Itáliainagysándor 2009.02.22. 14:54:12

@Great Cornholio: Te miről beszélsz? Szerintem senkit nem érdekel, hogy nyertetek-e vagy sem, hanem a nyilvánvaló dolgot amire egyértelmű a bizonyíték, azt is képes vagy megcáfolni, pusztán ennyi, de ezzel nem lett ledegradálva a csapatod, hanem te, vagy ti inkább magatokat, hogy a tényt is cáfolod, ráadásul semmivel.;)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.22. 15:03:31

@Itáliainagysándor: @calcio_di_rigore: Vétlen kezezés nem büntetendő, akkor sem ha gól lesz belőle. Szerintetek beleütött, mint Maradona? Nem, akkor meg csak arra tudok gondolni, hogy egy jó alkalom arra, hogy csalózzatok, így igazolva, hogy mi csak azért vezetünk. Mivel ti ketten csalóztok, akik nylítan Juve drukkerek vagytok, mégis mire kellene gondolnim?

_benito · www.nst.blog.hu 2009.02.22. 15:07:35

nem hiszem el, hogy ez a téma. fejezzük már be, lehetetlen, hogy ne unjátok még.

Itáliainagysándor 2009.02.22. 15:11:13

@Great Cornholio: Semmire nem kell gondolnod, az meghaladná a képességeid.

Csak ha látod, hogy kéz akkor mond ki, hogy KÉZ, és ennyi. Nem kell vetíteni.

@_benito: Jogos, de minden héten van valami új fejlemény:)

giacinto 2009.02.22. 15:12:08

@calcio_di_rigore: fantasztikus ez a kép :)))))) LOL

_benito · www.nst.blog.hu 2009.02.22. 15:28:42

ez a cagliari milyen jó kis csapat, mi? szegény seedorfot már fütyülik, ez nagyon nem fair.

egyébként egy milanost kérdeznék, hogy mi a helyzet gilardionóval, mert a közönség egyik fele fütyüli, a másik fele meg azt a felét fügyüli, amelyik fütyüli. érteed, amelyiket fütyüli.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.22. 15:45:16

@Itáliainagysándor: Nem kívánok vitatkozni veled, és igen hozzáért a kezéhez kimondom, de sajnos nem bírod felfogni az utolsó 2 kommentem értelmét, miszerint vétlen, azaz nem szándékos kezezés volt, téged minősít, arra is megpróbáltam, rávilágítani, hogy a vétlen kezezésnek milyen következményei vannak, de hát tudod, falra hányt borsó.
Részemről el sem kezdtem. szóval élj boldogan, hogy már megint az Internek csalnak.

Már várom a jó kis tizit, a Milannak.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.22. 15:46:15

@_benito: Azokat akik kifütyülték a kifütyülőket, kifütyültük. :)

Titi120 2009.02.22. 15:47:19

Ez milyen felállás már ?
Gyakorlatilag csak Inzaghi és Seedorf az, akiknek az elsődleges feladata a támadás.

4-4-1-1, vagymi.
Abbiati - Zambrotta, Bonera, Maldini, Favalli - Beckham, Flamini, Pirlo, Jankulovski - Seedorf - Inzaghi.
Mindez hazai pályán egy Cagliari ellen ...

Count Adyn 2009.02.22. 15:50:59

Én mernék fogadni egy Cagliari győzelemre eddigiek alapján.

Mr.AT 2009.02.22. 16:00:42

Szép délutánt az uraknak. Röviden és tömören: igen korrekt teljesítménnyel hoztuk el tegnap a 3 pontot Palermo-ból. Sissoko megrúgta élete eddigi gólját, meg is érdemelte - mert nem emiatt volt elsősorban zseniális, hanem mert megint szerzett 14 labdát. Amauri gólpasszát és megindulását a passz előtt meg csak klasszisnak lehet minősíteni. Kellett ez a megnyugtató meccs London előtt, nagyon.

Hogy az Inter gólja kezezés, les, csalás, vagy földrengés után született, szerintem tök indifferens, így is, úgyis 9 pontra vannak, ha meg is csapjuk őket a Derby-n Torinóban (ez sem 100% persze), akkor is marad 6 pont, amit nettóban kellene hozni rajtuk. Sok.

Nekünk sztem most inkább magunkra és hátrafelé kell figyelnünk: bár ahogy a Milan ma (is) játszik, ez utóbbi lehet, hogy nem releváns felvetés... :-)

popp · http://koncertblog.com/ 2009.02.22. 16:03:42

@Count Adyn: Azért Inzaghiban ma is ott a gól, jelenpillanatban nem merném megtippelni a győztest. A Cagliari viszont bizonyít ma is, a kis Conti játéka tetszik különösen ;-).

Itáliainagysándor 2009.02.22. 16:15:43

@Great Cornholio: Te nem érted még mindig:D

Tudod csak ki kellett mondani, hogy hozzáért erre 10 komment is kevés volt számodra, nem érdekel, hogy szabályos vagy szabálytalan volt-e, hozzáért és ennyi, csak már megint unatkozol és túlragozol mindent.
Várod a szokásos 11-est? Én meg a köv. meccsen a szokásos kezezést;)

calcio_di_rigore 2009.02.22. 16:27:30

@_benito: én befejezem, abban a pillanatban ahogy válaszolnak erre a kérdésre: váll volt?
De mivel ennyi tartásuk sincs (inkább belekötnek a képbe, lol), kompromisszumként befejezem most.:)

Mit érzel a Chelsea előtt?

_benito · www.nst.blog.hu 2009.02.22. 16:34:32

@calcio_di_rigore: nem örülök hiddinknek, és persze be vagyok fosva

te?

Count Adyn 2009.02.22. 16:43:32

Ancelotti 10-0 felállása:D remélem jön a sün.

Count Adyn 2009.02.22. 16:55:42

Elég szerencsés győzelem volt ez a Milannak, a góljuk az vicces volt(?!), Cagilari kapufa, 2x lest fujtak mikor közel se volt az, kihagytak egy raklap ziccert a vendégek:)

gabenito 2009.02.22. 16:58:50

jézusom Mutu!!! már megint

Titi120 2009.02.22. 17:02:57

Mutu megmentette a szelvényemet, picit izgulós volt. :)

calcio_di_rigore 2009.02.22. 17:04:53

@_benito: Hiddinknek én sem örülök, bár most olvastam, hogy az öreg 8-ból 6-szor megsz..atta az eddigi találkozásaik során, úgyhogy reméljük most sem lesz gond.:)

Szerintem benne van egy 1-0-ás zakó Londonban, ami nem lenne jó... mindenképpen gólt kellene szerezni, és legalább egy iksszel távozni.

Én is be vagyok fosva persze, a szezonunk múlik rajta.

Hispan07 2009.02.22. 17:30:14

Ne cifrázzuk: a Milan egy fogalmatlan kalap szar volt ma, óriás mázli hogy megnyertük. A legjellemzőbb az Inzaghi lecserélésekor kitörő füttykoncert volt - sérültek ide vagy oda, az ilyen játék otthon egy Caglari ellen kurvára nem kóser.

Nem is tudom: most miért drukkoljak? - Legyen meg a 2. hely és lehessen félrebeszélni Festeréknek, hogy na milyen jósrácok vagyunk, majd jövőre? - Ne legyen meg, égjen le teljesen a csapat, hogy Röfipofi végre (talán..) repüljön és legyen rendes újraépítés? Nem tudom, de kezdek az utóbbira hajlani.

Az viszont biztos, az Adriano kezezésén-nem kezezésén vitatkozni pro és kontra: unalmas és értelmetlen.

@Great Cornholio: már megbocsáss, de téged minősít, hogy minden egyes alkalommal, okkal-ok nélkül ezt a szánalmas "majd jön a kötelező Milan 11-es" dolgot nyomatod.

brassmonkey24 2009.02.22. 18:08:34

mi ez az ujjászületés?panchoval mi van?rosszul lett a real madrid sziporkázó játékátol?

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.22. 19:05:22

@Itáliainagysándor: Össz 3 kommentem volt, ebben a bejegyzésben, hol tiltakoztam? Elismertem a kezezést. (a vétlent)

@Hispan07: Gondolom most nem fakad ki egy Milanos sem, hogy ziccerben visszafújják jogtalanul a Cagliasri támadást, hogy a kontrából gólt rúgjanak. Hol marad most a bíró elcsalja a szezont fetrengés, ami a derbi után volt?

Itáliainagysándor 2009.02.22. 19:29:21

@Great Cornholio: Javaslok neked egy Xanax kúrát, nagyon kivagy, elhagyott a palid vagy mi történt?

@Hispan07: Ameddig Carlo az edző addig kevés a változás esélye, a fiatalokat véletlenül sincs kedve beépíteni a csapatba, mintha direkt akarná szétcseszni a Milant. Ráadásul semmi motivációt nem véltem felfedezni a játékosokon, plusz ez az 5-5-0 hadrend is hagy némi kívánnivalót.

BruceWayne 2009.02.22. 20:15:48

kezezős(?) Inter gól,
meg nem adott Palermo 11-es a juve ellen,
szabálytalan Milan gól,

asszem kiegyenlített volt a hétvége :-D

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.22. 20:15:51

@Itáliainagysándor: Ilyen az ember mikor fogyatékosoknak akar elmagyarázni valamit. Csak azért írok ilyen stílusban, hogy észrevedd magad. De most már jó lenne, ha hanyagolnál, manj és köpködj egy Adriano posztert hátha megnyugszol.

*Fata* 2009.02.22. 20:15:54

Egy idegenben is nagyon erős, UEFA-kupás helyre hajtó, interrel és juvéval tudjuk mit játszó csapatot vertünk meg egy tartalékos csapattal, ráadásul helyenként a játékunk is látványos, szép volt.
A Cagliarinak tulajdonképpen 2-3 helyzetet engedtünk csak (noha azokból majdnem gól lett), mi pedig rengeteget dolgoztunk ki.
Külön öröm számomra, hogy Pirlo végre igazán jól játszott, és rengeteget futott. Nem tudom, mit mondott neki Carlo, de mondja ezt minden meccs előtt. Ez a hajtása nem csak azt eredményezte, hogy lendületesebben tudta kiugratni a többieket, hanem másodikvonalas labdaszerzésnél is nagyon jól jött, ami pedig nagy gyengénk máskor (engem roppantul bosszant, hogy minden lecsorgó beívelés, rossz felpasszolás után esély sincs a labda visszaszerzésére).
A másik "pozitívum": Seedorf ma igen szarul játszott, talán mert kihajtotta magát a Bréma ellen, talán mert sérült volt.
De így is gólt lőtt, és ezzel szimbolizálja a csapatot: a sok nehezítő körülmény dacára is megvan a 3 pont (végre).
A bíró szerintem nem avatkozott érdemben bele, az ilyen ál-leseket Pipponál minimum kétszer minden meccsén befújják.
A lökés pedig nevetséges, ez nem kosárlabda, ennyit el lehet engedni.
Szóval, (pláne az Inter elmúlt időszakbeli produkciójához képest) ez nem nagy hiba.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.22. 20:17:03

@Nerazzurri: Demokrácia van, a többség szavazata dönt, hogy mi volt szabálytalan a hétvégén. Megszavazták az egyetlen szabályost szabálytalannak. :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.22. 20:21:11

@*Fata*: Szóval, (pláne az Inter elmúlt időszakbeli produkciójához képest) ez nem nagy hiba.

A gól előtti lesbefújás, mikor aqua 2 méterről hátrébbról indul az, okés, bezzeg az Inter...mi?

_alerob 2009.02.22. 21:00:41

klubhűség szimbóluma: ANELKA XDDDDDDDDDDDD
HÁTDE LIPCSEI HUNVAN?

Mr.AT 2009.02.22. 21:15:11

@Nerazzurri: Jaja, ez c_d_r-hez hasonlóan engem is érdekelne: milyen tizenegyesről beszélsz már megint a Palermo-nál?

Ezzel próbálod elterelni a figyelmet a megint kérdéses Inter-gólról?

BruceWayne 2009.02.22. 21:16:59

@calcio_di_rigore: bár már nem az első Metaxa-gyömbérnél jártam, és a tv is magasan volt a "kocsmában", de mintha egy baloldali támadás után a félmagasan betett labdát kézzel blokkolta volna az egyik védő és szó nem volt rárúgásról vagy leszorított kézről.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.22. 21:18:16

@Itáliainagysándor: Ki kezdte a kezezést? Ti. Ki szólt be, hogy az Inter így meg úgy, miközben az ő csapata dettó? Akkor? ja elnézést, Inter basztatni lehet, de visszaszólás már kötekedés? Tipikus fogyatékos hozzáállás.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.22. 21:20:25

@Itáliainagysándor: A kötekedésről jut eszembe, érdekes, hogy mióta AT, nem basztatja az Intert semmilyen veszekedés nincs köztünk, de most meg mi köztünk van. Biztos az én hibám. :)

BruceWayne 2009.02.22. 21:20:34

@Mr.AT: nem haluztam tutira :-D volt ilyen, meg is erősítette a másik Interes srác is hogy kéz volt :-)

_benito · www.nst.blog.hu 2009.02.22. 21:23:23

no, azért ezt a meccset reálisan 2 góllal megnyerte a cagliari, úgyhogy ne ájuljunk el a milantól, szerintem. ettől mondjuk megnyerték, és az a fontos.

felszólítom (utoljára) a kommuna tagjait, hogy viselkedjenek jól. a következő személyeskedésért ban jár, pedig holnap szülinapunk van, és lesz egy csomó érdekesség, amihez lehetne szakérteni :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.22. 21:25:40

@_benito: Akkor mondd meg miről van szó, érdemes-e nem bannoltatni magam? :P

BruceWayne 2009.02.22. 21:30:03

az érdekességek mukaidőben jönnek?

_alerob 2009.02.22. 21:36:53

Miccoli szándékosan rárúgta azt hiszem Legrotagliarera a lasztit. De nem ugrik be pontosan ki volt. Még az is lehet, hogy Sissoko vagy Marchionni :)

Itáliainagysándor 2009.02.22. 21:57:28

@Great Cornholio: Nem én kezdtem, amúgyis egy szimpla kérdés volt, mire te úgy reagáltál ahogy felesleges volt. Vita lezárva, véleményed nincs csak szájtépés és a folytonos személyeskedés, ha adsz egy elérhetőséget ott folytathatjuk, ez egy kicsit túlzás, hogy ilyen modort megengedsz magadnak, ejnye bejnye anyukád biztos szomorúan veszi tudomásul a viselkedésed.

Na off, érdemtelen a további szó.

calcio_di_rigore 2009.02.22. 22:04:51

@Nerazzurri: asszem tudom mire gondolsz, legalábbis más kéz nem volt. Arra az esetre mondta Bergomi, a Sky köztudottan nem Juve-szimpatizáns szakértője, hogy: szó sem lehet tizenegyesről. Azért ez nála már nagy szó.

És tényleg aranyos volt a kis törpe próbálkozása, hogy majd 2 centiről megcélozza a védő kezét, aztán tizit kap érte. Sőt, még reklamált is.:))))

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.22. 22:05:54

@Itáliainagysándor: elfogadom a véleményed, ha irányodba ennél korábbi, sértő megjegyzést tettem rád.
Itáliainagysándor 2009.02.22. 15:11:13

Ha nem tudsz mutatni, akkor van egy gyanúm, hogy a személyeskedő részt TE kezdted (ennyit tudsz ha nincs mondandód). A vitát giacintoval folytattad nem velem.

Itáliainagysándor 2009.02.22. 22:13:04

@Great Cornholio: A fogyatékos jelzőn akadtam ki, előszeretettel alkalmaztad,nem kaptál volna semmit, ha nemprovokálod... De most minek kell tovább ide szemetelni?

Írj privet az e-maileddel, mert nálam ez a funkció nem működik, a belépésem is nehézkes néha.

calciomax 2009.02.22. 22:22:49

Az Interesek szamara Juventus nem erdrmes a vitara sem.-jelenleg. Szamomra erdektelen...amugy forza Juve hatha jobbak lesznek...

BruceWayne 2009.02.22. 22:36:00

@calcio_di_rigore: ez a szituáció (a már említett) adott körülmények közt másnak tűnt :-)

_benito · www.nst.blog.hu 2009.02.22. 23:00:01

@Nerazzurri: neee, ez most csak olyan csakazértisellentmondok, meg ilyenek, nem?

Count Adyn 2009.02.22. 23:25:40

www.youtube.com/watch?v=L1KtgyJ1xPk

Ez szándékos kezezés volt akkor, vagy a kupába mások a szabályok?:D Bár tökmind1 mit irok szerintem ugyis megmagyarázza valaki hogy aznemugyvanmertészakiszélfujtésakkornemér.)

Úgy kezdtük hogy szerintem kéz volt Adrinál, más szerint nem, szó nem volt arról hogy szabálytalan volt e, erre jött GC és közölte hogy hiábacsalózunkugyisőknyerikascudettot:D Senki nem csalózott (GC-n kivül:D) , csak kicsit érdekesnek találjuk hogy kedvenc bambiképű brazil bulifelelősünk mostanába a labdarúgást, mint olyat más dimenzióban űzi, vagy védőt üt gyomron ököllel, vagy gólt vagy gólpasszt kézzel, azért ez igy zsinórban elég durva, és a magasságos egek bocsássák meg lelkemnek hogy szót merek emelni eme tevékenysége ellen, de szarjon sünt farfekvéssel. Azt nem kérném hogy tiltsák hiszen amikor nemveszi kézbe a meccsek sorsát, akkor inkább a 200% os ziccereknél a labda stadionbol kikúrását mutatja be effektive. Hamár ugyis ennyit rizsáztam értelmetlenül, bemásolom ide is mi a 2 fő dolog amit mérlegelni kell egy kezezés szabálytalanságának megitélésekor a játékvezetőnek:
• A kéz mozog a labda felé (nem a labda a kéz felé).
• Az ellenfél és a labda közötti távolság (váratlan labda).

Mr.AT 2009.02.22. 23:51:21

@Count Adyn: Ez (amit leírtál) szerintem úgy ahogy van, teljesen korrekt. :-)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.02.23. 08:00:05

@Count Adyn: Hol csalóztam, mikor a saját csapatomat védem? Szállj már le rólam.
Count Adyn 2009.02.21. 22:31:08 Ez meg csak egy kis ártatlanság. Amúgy meg felejts ki a kommentjeidből, meg felejtsd el az Intert és szép kedves fórumunk lesz.
Ahoj

giacinto 2009.02.23. 09:21:02

Zárszó: befolyásolt-e bármit is a labda mozgásában hogy súrolta a kezét? sztem tökéletesen oda ment a fejes Cambiassohoz, akár belért, akár nem.

nalazo 2009.02.23. 09:34:16

Zárszó: befolyásol-e bármit is, hogy ki mit gondol utólag egy megadott gólról?

Count Adyn 2009.02.23. 09:52:54

@nalazo: Zárszó: Egyesek vérnyomását xD
süti beállítások módosítása