Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - Serie A, 14. giornata

2008.11.29. 15:30 _benito

Lássuk, kinek milyen téttel bír a 14. forduló: az Inter egyrészt érthető okokból megőrizné helyét a tabellán (mert ott jó), másrészt megmutatná a Napolinak, hogy ki az úr a háznál, a vendégek viszont kapaszkodnak. A Juventus csodálatos 1-0-ra készül a Reggina ellen, a calabriaiak szeretnének zsinórban hármat legalább veretlenül. A Milan a héten erőt már mutatott, most játékot kellene Palermóban, a hazaiak még nem törődtek bele idei középmezőnyös szereplésükbe. A Roma kidugta a fejét a gödörből, már határozottan látszik is, a Fiorentina ellen legalább derékig kikecmereghetnek, a lilák mellett viszont hárman is elsüvíthetnek egy vereség esetén (ketten meg is teszik), közben meg már a BL is lefőtt. A Lazio szándékai komolyságát bizonyíthatja a Bergamóban szilaj csődörré változó Atalanta ellen, a Sampdoria pedig végleg lerázatja magáról a kénköves idénykezdet helyezésekben is megmutatkozó terhét.

Inter-Napoli 3-2
Ha Mourinho NST-olvasó, most nagyon szívja magát, hogy megmutassa a kommentek között némileg elmérgesedett (ejnye!) vita szereplőinek, tudja, mit csinál, és nem csak rohadt nagy mázlija van. Ehhez kiváló partner a Napoli, ugyanis őket muszáj komolyan venni: aki nem teszi, azt akár idegenben is hajlamosak lelavezzizni.
Ha viszont azt nézzük, hogy a két csapat szokásai kiegészítik egymást, akkor ez biztos, hogy hazai lesz: az Inter imád a hajrában gólokat lőni, a Napolinak pedig perverz örömet okoz, hogy az utolsó percekben beszedjen egyet-egyet. Az Intert ráadásul teljesen felesleges támadni, hiszen ha a két sorozat tabellájára nézünk, mindkettő élén ott találjuk őket, innentől kezdve pedig Mourinho azt mutogat ki a nézőknek, amit csak akar. Őt nem udvari bohócnak hozták ide, hanem azért, hogy nyerjen az Inter, az Inter pedig egyelőre nyer, úgyhogy mindenkinek coki. A portugál egyébként is mázlis alkat, így könnyen elképzelhető, hogy Ibrahimovic sérülés nélkül játssza végig a szezont, ami sok mindenre biztosíték a milánóiak számára.
A Napoli ellen nem is árt a biztosíték, mert a déliek negyedik helye egyértelműen mutatja, hogy szó sincs újabb kifutott szezonról, a resztli élmezőnyben partizánkodó tagjai már kezdenek leszakadni, de Rejáék tapadnak, és az Intertől is csak hat pontnyira negyedikek. Igaz az is, hogy a Napoli idegenben még csak kétszer tudott nyerni három vereségével szemben, az Inter pedig egyetlen döntetlent engedélyezett a Meazzába látogatóknak, a többi halomra mészárolta mind egy szálig.
Sztankovics kezd, Quaresma és Mancini padoznak, ami sokat elmond a két nyári szerzemény milánói megítéléséről, a vendégeknél pedig Zalazseta kiszorította Denist, ami azért nem meglepő, mert az utóbbi időben még jobban jártak a nápolyiak, ha csak besült a Tank, nem rossz irányba kezdett el lövöldözni.
Benne van az is, hogy az egyik csapat úgy dönt, szórakozni a cirkuszban kell, és úgy elcseszi a meccset, hogy csak na, de mi inkább abban bízunk, hogy a kiváló támadókkal és ingatag védelmekkel rendelkező két élcsapat élvezetes mérkőzést produkál.


Roma-Fiorentina 2-1
„Tegnap nyertünk egy meccset. Ha ma is nyerünk, az már kettő. Ha holnap is nyerünk, az már győzelmi sorozat – mondta coach Lou Brown, és muszáj vele egyetértenünk. A Violát ellenben egyre nehezebb komolyan venni, pedig a Lyon ellen sem voltak rosszak, csak elég jók sem. Podolski úgy kellene a Romának, mint egy falat kenyér.

Juventus-Reggina 1-0

Gólszerző: Molinaro (66. – seggem a szádra pattanhat), vagy valami ilyesmi. Ugyanakkor a következő mérkőzéseken kiderül, hogy él Marchisio az ölébe hullott lehetőséggel, valamint az is, mint ért a Reggina az alatt, hogy kettőt nyert zsinórban. Tavaly négyet ettek Torinóban.

Palermo-Milan 1-3
Látva, hogy az Inter milyen légies könnyedséggel hozta el a Barberából a pontokat, a Milannak is muszáj lesz villantania valamit Szicílián. Ha meg a villantás nem is sikerül, Ronaldinhóban lehet bízni, aki a Portsmouth ellen nemcsak csodaszép, de csodaokos szabadrúgást hegesztett James kapujának bal felső sarkába.

Atalanta- Lazio 2-2

A hazaiaknál csak jelentéktelen hiányzók, a vendégeknél Pandev nem játszhat, de nem csak ezért döntetlen. Hanem azért is, mert az Atalanta csak a Milantól kapott ki otthon, de megcsapta a Napolit és a Sampdoriát is. A Lazio idegenben nem nyert még komoly meccset, és egyébként is két sikertelen meccsből jön.

Udinese-Chievo 5-0
Legutóbbi három meccsükön ugyanúgy teljesítettek: mindhármat elbukták, igaz, a Chievo az előtte lévő hármat is. A második legtöbbet lövő csatársor a harmadik legtöbbet beszedő védelem ellen, és bár az Udinese is kap rendesen, a veronai csatársor messze a legimpotensebb a mezőnyben, hat rúgott góljukat a Nemzet Sándorja egymaga vállalta volna

Cagliari-Sampdoria 2-2
Ez sem lesz rossz, hiszen a hazaiak kiváló hadjárat közepén tartanak éppen, a vendégekre pedig ez hatványozottan igaz: a Doria négyet nyert az elmúlt ötből, és egy győzelemmel feljöhetne az élmezőny legvégére (oda, bizony).

Genoa-Bologna 3-1

Hiába seper jól Mihajlovics, azért a nagyszerű Genoa otthonában kinéz a lángos a Bolognának. A hazaiak a góllövőlista élén tanyázó Milito mellett a harmadik legtöbbet szerző csapat büszke címének is a tulajdonosai, a vendégek pedig csak a reménytelennek látszó Chievót előzik meg, és maguk sem festenek sokkal jobban.

Catania-Lecce 2-0

Mindketten útban kijelölt helyük felé, a szicíliaiak a középmezőnyben vernek tanyát hamarosan, a Lecce pedig a kiesők között, vagy csak kicsivel előttük. A játéknap után a Catania fogja egy fordulóval elhalasztani a prognózist, ellenben a Lecce a többi meccstől függően akár már valóra is válthatja azt.

Siena-Torino 1-1
A hazaiak nagyobb biztonságban vannak, mint vendégük, de nekik is inkább hátrafelé ildomos pislogniuk, mint előre. A Toróról már nem is beszélve, ők egy elcseszett sorozattal újra a legszomorúbbak között találhatják magukat, de a Milan elleni férfias helytállás után meg lennénk lepve, ha kikapnának a Roburtól.

182 komment

Címkék: olasz üveggömb serie a

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr4794709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_alerob 2008.11.30. 11:35:54

A bíróküldés nem volt annyira benne, inkább az eltiltások, akik közül a legnagyobb nevek is röhelyesek. Engem személy szerint nem érdekel ki ment el meg ki nem, habár sokan nemtudják felfogni, hogy a klub adta el őket, mert anyagilag stabilizálódni kellett. egyedül Zambrottát sajnáltam, habár az utána mutatott formája után már őt sem. Egyébként pozitívum, hogy rengeteg fiatal lehetőségez jutott, például kit érdekel Cannavaro, hisz itt van Chiellini már.

giacinto 2008.11.30. 11:50:20

teljesen egyértelmű volt hogy nem tarthatják egyben a keretet, hiszen akkora fizetésekkel baromság lett volna B-be menni. És jól is döntött az akkori vezetőség hogy ilyen 34-35 éveseket engedett el, hiszen lehetett építkezni a helyükre, amiben persze követtek el hibákat (ilyen mellberg meg salihamidzic-félék leigazolásával) Ibra eladása már a botrány kitörése előtt nyilvánvaló volt. Vieira meg nem éppen nevezhető klubhű játékosnak 1 év után 5 milliós fizuval. szóval a patkány a süllyedő hajót szöveg kicist erős sztem.

ericcartmen 2008.11.30. 12:11:03

Azért Canna 2 évet húzott le a juvéban, szóval klubhűséget kár emlegetni, fiatal se volt már, semmi meglepő nem volt abban, hogy eligazolt.
Thuram ugyan többet húzott le torinóban, de azért ő is simán 30 fölött, nem akart a hátralevő pár évéből egyet a b-ben, egyet pedig bl nélkül bohóckodni
Megértem, hogy egy szurkolónak rosszul esik, hogy elmennek a kedvencek, de azért próbáljuk reálisan nézni a dolgokat.

Mr.AT 2008.11.30. 12:11:40

_alerob 2008.11.30. 11:35:54

Persze, ebből az egy szempontból fel lehet fogni egyfajta generációváltásnak is, ami amúgyis szükséges lett volna, ahogy minden klubnál az egy idő után. Nyilván most már minden Juve drukker örül Chiellinek, Marchisionak, stb.

Pusztán Thuram kapcsán jegyeztem meg, hogy ahogy Cannavarot, úgy őt sem tudom igazán sajnálni.

kroos 2008.11.30. 14:17:19

Nem biztos hogy csak rajtuk mulott.pl camoranesi is el akart menni meg trezgö is.Talán buffon is. ...

WallyB 2008.11.30. 15:36:04

Inter-Napoli a 32.percben tükörsima... 2-0. Mi a baj az Inter védelmével?

WallyB 2008.11.30. 15:38:46

Uhhh... Lavezzi... ez fájt...

Mr.AT 2008.11.30. 15:42:22

Nem tudom nem megjegyezni, hogy milyen gólok vannak az Inter-Napolin... Tegnap Alex Del Piero sarkazós gólpassz-passza sem volt utolsó, de Muntari gólja itt, és Zalayeta gólpassza amott... Még hogy nem látványos az olasz foci...

S még mielőtt az Inter drukkerek keblükre ölelnének, jegyezném meg, hogy Muntari ettől még egy kétballábas favágó gyilkos, s ez a "vak tyúk is talál szemet" esete nála. :-)

Count Adyn 2008.11.30. 15:44:38

WallyB: Lavezzi és Zalayeta 6 ember közt, kellett neked kérdezni:D

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.11.30. 15:57:20

LOL volt mikor a napoli játékos elvégezte Ibra helyett a szabadot és előnyszabály volt. Meg Paolo a pályán maradt előnyszabállyal mikor leapplikáta Cruz lábát hátulról. :)

WallyB 2008.11.30. 16:23:48

Count Adyn... hát jah, kellett nekem kérdezni. Kezd meleg lenni a pite a második félidőben. Erre már a Napoli is kijött... De Capitano miért kapott sárgát?

Gabez 2008.11.30. 17:00:45

Nah megvolt az ősz meccse, fél óra játékkal...jó ez a Lavezzi, de sokat színészkedett, tanult valamit az olasz kolegáktól. Jövőre valszeg fekete-kékben nyomja ugyanezt. ;)

Azért amikor a vége előtt két perccel Adriano ziccerben kiugrott volna, de a védője látványosan elesett és a spori befújta...anyám, hihetetlen, de ha elesik vki, máris fújnak ezek a bírók.

Javier megérdemelte volna a gólt, milyen egyszerűen és nagyszerűen átment az "ingatag" Napoli védelmen...de nem volt szerencséje, vagyis Iezzo nagyot védett. Kár érte, de majd legközelebb.

Hispan07 2008.11.30. 17:03:44

bréking: rossz előérzetem van, sztem a Milan malackodni fog este... :/

a továbbiak zárójelben:
(a Napoli jó kis csapat... de amíg a nagyokat csak megszorítani tudja, addig fölösleges ezt a mondatot folytatni)

(az Inter gusztustalanul célratörő módon csak azt a meccset nyeri meg, amit muszáj. ejnye, nem lesz ez így jaó)

(eközben már egyértelmű: a Roma megindította az "Előre Sunnyogás" hadműveletet)

(végül pedig: az Udinese kidurrant mint a statisztikák alapján minden 1000-ik koton gumi)

jasszgeri 2008.11.30. 17:08:50

okádok az olasz focitól. 2011ben ki fog robbanni a 2006-2009 bundabotrány, figyeljétek meg! ;)

calciomax 2008.11.30. 17:19:35

udinese,palermo,juve,napoli- behúzva.
Most jöhet a Milan:
Juve, Udinese,Roma, Fio.

Bocs előtte mégegy Catania

Hispan07 2008.11.30. 17:19:57

és ez kit érdekel, jasszgeri?

Gabez 2008.11.30. 17:19:58

jasszgeri: akkor minek nézed? szeretsz okádni? mazochista...

popp · http://koncertblog.com/ 2008.11.30. 17:37:16

jasszgeri, köszönjük az építő jellegű hozzászólást ;-)!

Nagyon jó meccset játszott a Roma és a Fio, a Juve drukkereknek mondom, hogy az "Alex-féle sarkazóst" Totti és Baptista is megcsinálta a meccsen - De Rossival együtt a mezőny legjobbjai voltak - a győztes gólt természetesen megint a Capitano rúgta, üzenve Lojzi_nak, hogy fontos meccseket is el tud ő dönteni. Baptista fölső kapufás bombája meg csak azért nem ment lejjebb, hogy a vakok is élvezzék! Mondjuk a 95. percben is be kellett még mutatnia egy bravúrt Doninak, na de mi is többet lőhettünk volna, ha Frey nem véd olyan parádésan és volt még két kapufánk is. A Fioból egyébként a kapus mellett Montolivo és a második félidőben beálló Jovetics játéka is tetszett. Mindenesetre ritka jó 1-0 volt ez, egy nagyon jó csapatot vertünk meg megérdemelten.

Gabez 2008.11.30. 17:46:19

A Roma tényleg kapaszkodik, a Milant remélem megruházzák...;) Persze nagy mellényből lesz a nagy zakó, szóval majd meglátjuk.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.11.30. 18:02:38

Most hogy minden nyert akinek a szurkolói itt kommentelnek sokat, lehetne, hogy legalább e héten ne alázkodjunk meg kötekedjünk. :)

max ha nyer a Milan este. :PP

Hispan07 2008.11.30. 18:04:23

ha kikap este a Milan, egy hétig mindent és mindenkit gyalázni fogok, végül pedig felgyújtom a blogot :P

calcio_di_rigore 2008.11.30. 18:11:07

-Ibrahimovic, Vieira, Cannavaro, Émerson mind távoztak. Ön miben különbözött tőlük?

-Buffon: Talán másként neveltek, mást tanítottak - elsősorban a szüleim, hiszen a viselkedési mintákat leginkább tőlük szereztem."


Ilyen egyszerű.

Gabez 2008.11.30. 18:17:35

CDR: majdnem visszaírtam vmit, de inkább GC-re hallgatok, ő mégiscsak jobb úton jár ;)

calcio_di_rigore 2008.11.30. 18:18:30

Pedig visszaírhatsz, úgyis ignorálom a mellébeszélést.

giacinto 2008.11.30. 18:21:45

sztem ez nem nevelés kérdése volt. a klubnál eltöltött idő annál inkább esett latba, illetve a vezetőség engedélye. a 4 felsorolt játékos összvissz 7 szezont nyomott a juvéba, a maradó játékosok meg kb egyenként annyit.

calcio_di_rigore 2008.11.30. 18:23:44

Egyébként a Napoli pontosan az aminek mondtam: UEFA-kupa szint. Lavezzi megindulásain kívül másban nem nagyon bízhatnak. Hamsik ügyesen rúg 2 méterről üres kapuba gólokat, azon kívül nulla. Zalayeta sosem volt egy ügyes játékos, néha hasznos, semmi több.
Viszont Lavezzi nagyon jó, csak társa nincs.

Gabez 2008.11.30. 18:26:05

cdr: hehe, rohadtul savanyú a szőlő, mi ;)

" Hispan07 2008.11.30. 18:04:23
ha kikap este a Milan, egy hétig mindent és mindenkit gyalázni fogok, végül pedig felgyújtom a blogot :P "

Gyufa bekészítve? :)

_benito · www.nst.blog.hu 2008.11.30. 18:28:07

érdekesen ítélsz meg egyes játékosokat, calcio.

calcio_di_rigore 2008.11.30. 18:39:34

Az a baj, hogy már hetekkel ezelőtt elárultam Nektek, hogy ez a Napoli ennyire képes. Pedig akkor még a commentelők 3/4-e előttük térdelt, jóhogynem a scudettót is odaadtátok már nekik.:) Azóta persze megint engem igazolnak a történések, ami nem meglepő, de ahelyett hogy megköszönnétek hogy szóltam, savanyú szőlőről hadováltok.

Benito, lehet hogy egy kicsit sarkosan fogalmaztam, de ez Tőled messze nem idegen, az is biztos.:)

szétbaszta a izét az óriásrobot 2008.11.30. 18:49:26

Ez minden idők leg-gyomorforgatóbb NST-kommentje, Calcio, fogadd őszinte gratulációmat.

poolfanati 2008.11.30. 18:55:55

a napoli a meccs utolsó 20 percében akkor nyomás alá helyezte az intert hogy az a nyomás még egy PL csapatot is megizzasztott volna:D

calcio_di_rigore 2008.11.30. 19:02:16

szétbaszta! Köszi!
Látjátok, van még aki értékeli a teljesítményt, és nem kezd el egyből kötekedni!

Hispan07 2008.11.30. 19:04:04

calcio, te egy igazi próféta vagy. sajnálom, hogy köztünk nem lehetsz képességeidhez mérten sikeres :(

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.11.30. 19:04:44

Poolfanati: Ja annyira izgalmasan nyomott a Napoli, hogy a végén a Roma-Fiora kapcsoltam izgalmak keresése végett. :)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.11.30. 19:05:14

calcio, még nagyon sok van hátra és az Intertől kikapni idegenben, ráadásul egy szoros meccsen, még bőven belefér. Ehhez képest te végítéletet mondasz huszonnégy fordulóval a vége előtt, csak mert az utolsó két fordulóban nem volt szerencséje a Nápolynak.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.11.30. 19:05:58

GC, ott meg is találhattad, nagyon jó meccs volt.

calcio_di_rigore 2008.11.30. 19:16:56

Hispan, ha próféta lennék, már szarrá kerestem volna magam fogadásokkal, pedig nem.:) De amit a múltkor jósoltam Neked, ne felejtsd el!:)

popp, kevered a szezont a fazonnal. Nem én kiáltok ki bajnoknak egy csapatot 5 forduló után. A Napoli egy jó csapat, csak sokan elszálltak tőlük, ahogy pl. az Udinesetől is. Pedig csak a Roma szezon eleji balfaszkodása miatt harcolhatnak majd a negyedik helyért, tudás alapján nyilvánvaló hogy nincsenek ott. És ez egy egész szezon során azért nem maradhat rejtve. Ennek ellenére a Napolinak lesznek még tiszteletre méltó eredményeik, okozhatnak még meglepetést, és még akár Hamsik is bebizonyíthatja, hogy komoly ellenfelek ellen is képes focizni.

Hispan07 2008.11.30. 19:19:39

Jósoltál. És rossz lesz látni ledőlni bálványodat :'(

popp · http://koncertblog.com/ 2008.11.30. 19:23:19

calcio_di_rigore, te viszont szándékosan csúsztatsz, mert azt senki nem mondta öt forduló után, hogy bajnok lesz a Napoli. Én például csak annyit , hogy ott lehetnek a négyben és ezt tartom most is, bár remélem azért végül beelőzzük őket.

calcio_di_rigore 2008.11.30. 19:28:08

"egy csapatot" nem egyenlő "Napoli".

"ott lehetnek a négyben"

Én is ezt írtam. Majd megköszönik a Rómának a végén.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.11.30. 19:30:57

Mondjuk szerintem a Roma karácsonyra lőtávolon belül lesz a Napolival szemben, úgyhogy ez a csata tavasszal fog eldőlni!

calcio_di_rigore 2008.11.30. 19:45:48

Azért most elég könnyű lesz a sorsolása a Napolinak, a következő pár fordulóban simán behúzhatják a pontokat. A Romának addig is tartania kellene őket, aztán majd lehet előzni is.
(Mondjuk nekem olyan mindegy, hogy Roma vagy Napoli, talán csak a sikeresebb BL-szereplés miatt van jelentősége. Látjuk mi történik ha egy Chievo {a kizárások után, már a selejtezőben kizúgtak} vagy Fio szintű csapat ér oda).

popp · http://koncertblog.com/ 2008.11.30. 20:07:44

c_d_r, a Romának sincsenek túl nehéz meccsei karácsonyig, ezért mondom, hogy lőtávon belül lehetünk.

Ami meg fiot illeti nekem kifejezetten bejön a focijuk, ma is jól játszottak, de mi még jobban. A Bl-ben sem voltak rosszak, sőt. Szerintem a Bayern és a Lyon jóval nagyobb BL-rutinja miatt húzták a rövidebbet. Az Inter csopoptjából továbbjuthattak volna. Azért az UEFÁ-ban megint messzire juthanak.

heizer 2008.11.30. 20:45:29

Roma-nak szerintem is rózsaszín a közeljövője (bár a Bordeux meccs azért egy picit parásnak tűnik). És sokadszorra is le a kalappal Totti előtt!
Tavasszal már több fórumon firtatták a kérdést hogy a Roma-nak jó néhány meccsen jobban ment nélküle mint vele (az nem zavart senkit hogy így is simán lett házi gólkirály) - aztán a visszatérése drámaian egybeesik a Roma feltámadásával! És olyan produkciót nyújt mint amikor gólkirály lett!

Ha csak az uccsó pár meccset nézem akkor a Bologna ellen gól (milyen szép) Lazio ellen gólpassz, Lecce ellen gólpassz (gyönyörű) - gól, Kolozsvár ellen gól (plusz Taddei zseniális indítása a 3. gól előtt), és most megint egy dugó. Jó, na

Taddei-t is divat volt egy időben szidni, de két meccs-két gólpasszal nyomul ami nem rossz.

És ami külön tetszik hogy - amellett hogy ad is a gép - a nehéz meccseket is begyűrik, bedarálják az ellent, mint most a Fiorentínát. Eddig azért ez nem volt rájuk jellemző annyira (mármint amikor formában voltak akkor se nagyon).

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.11.30. 21:03:18

calcio
Hagyjad már a Chievót!
Ha valaki csal, az bűnhődjön! Egyszer az életben!
Hogy kiestek rögtön az elején, az legyen az ők gondjuk!

Hispan07 2008.11.30. 21:20:44

Kihagyott 11es. kettérúgott Kacsa. fassza. :@

Gabez 2008.11.30. 21:27:58

Patot sajnálom, nagyon fiatal, mégis kapott rendesen, ráadásul nagyon nem megy neki...kell még 2-3 év, mire beérik, én nem játszatnám, inkább Sevát.

A fasiszta csávó nagyokat védett Miccoli lövéseinél. Amikor Ronnie kihagyta a büntetőt, mutatták egy pillanatra, milyen arcot vágott...

popp · http://koncertblog.com/ 2008.11.30. 21:28:19

Aztán egy zúgú léc szabiból. Közben viszont Miccoli-show - jó meccs!

popp · http://koncertblog.com/ 2008.11.30. 21:33:09

"A fasiszta csávó" - ezt honnan veszed Gabez?

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.11.30. 21:33:10

Jól látom, megvolt a Milan 6. tizenegyese? Legalább ez tényleg az volt? :PP

Hispan07 2008.11.30. 21:43:58

GC, Patot úgy lerúgták hogy belesérült. esetleg kivételesen kihagyhatnád a kedvenc nótád.

Gabez, Abbiati nem fasiszta, azt nyilatkozta, hogy jobb oldali érzelmű és nem szégyenli kimondani, pár dologban egyet ért a fasisztákkal.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.11.30. 21:46:17

Mondjuk szerintem a tizenhatoson kívül volt, de a fault kétségtelen!

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.11.30. 21:50:38

Popp. :)

Hispan, Nem láttam ezért kérdeztem. CSak nem tudom nem észrevenni kroos kedvenc vesszőparipáját, hogy az Internek mindig tizit adnak. :) Erre a Milan idén csúcsot dönt. :))))

Hispan07 2008.11.30. 21:55:40

Ehh... a kurv@ megérzéseim :/

Count Adyn 2008.11.30. 21:55:55

Nagyon úgy néz ki a Juve marad a második helyen^^

popp · http://koncertblog.com/ 2008.11.30. 22:00:15

Megint meglépőben az Inter! Úgy látszik jól fizet Mourinhonak a betonozás!

Mr.AT 2008.11.30. 22:08:47

Nem tudok nem elégedetten hátradőlni, miután anno a Juvét a Palermo elleni 1:2 után gyalázó milanisták ilyen szép estét kaptak ajándékba a csapatuktól... :-)

Mr.AT 2008.11.30. 22:13:33

HÁT PERSZE, hogy újabb puszi-tizenegyes a Milánnak, hogy 3:0 után mentsük a menthetőt... :-)

Hispan07 2008.11.30. 22:16:04

Nem hiszem el, hogy ebből a keretből nem lehet egy normális csapatot összerakni. Hogy miért kell Kaká nélkül is egy-csatározni. Hogy mi a tökért jáccik Emerson... hihetetlen, kib@aszottul hihetetlen.

A Pokolba veled Carlo :@

De azért nyugi Mr. AT, jön még kutyára dér.

Gabez 2008.11.30. 22:17:14

popp: ahogy Hispan mondja, egyszer ő maga nyilatkozta - persze finoman adta be a sajtónak, de elég ránézni, sztem annál azért több van ebben.

Sztem az első nem volt 11-es (kívül volt), de a 2. igen.

Hispan07 2008.11.30. 22:19:44

Visszanézve az első valszeg nem volt belül, de ronda szabálytalanság volt, az biztos. A második egyértelműen jogos. Kenhetjük a hajunkra ://

Mr.AT 2008.11.30. 22:22:12

Nem fogok újdonságot mondani, de ez a Palermo egy qrva jó kis csapat. (Megjegyzem, akkor is ezt mondtam, mikor tőlünk vitték el a három pontot.) Az ex-juvésok (Miccoli, Nocerino, Balzaretti) mind igen jó kis játékosok, szerintem hozzánk is bőven beférnének, és az egész csapat energikus, dinamikus játékot játszik.

Klárensz 2008.11.30. 22:31:36

Sajna sopcastom befosott, úgyhogy nem láttam a meccset, csak a goal.com live commentary akapján értesültem az eredményről, ez alapján nekem úgy tűnik, ez volt az a meccs amelyiken semmi nem jött össze a Milannak, viszont minden összejött a Palermonak.

Mr.AT 2008.11.30. 22:22:12

"Az ex-juvésok (Miccoli, Nocerino, Balzaretti) mind igen jó kis játékosok, szerintem hozzánk is bőven beférnének"

Erről különösen Miccolit lenne érdemes megkérdezni.

Törteli Tivadar 2008.11.30. 22:32:31

Ez a Miccoli gyerek kéne a válogatottba, nem ilyen gyüttmönt brazilok, mint Amauri.

calciomax 2008.11.30. 22:35:50

Nekem ez a Galiani arckifejezés mindent megér....

popp · http://koncertblog.com/ 2008.11.30. 22:35:54

"És sokadszorra is le a kalappal Totti előtt... a visszatérése drámaian egybeesik a Roma feltámadásával! És olyan produkciót nyújt mint amikor gólkirály lett!" (batigol) - egyetértek kiegészítve azzal, hogy Baptista és Juan is visszatért és ez így együtt nagyon sokat hozott a csapatnak.

calciomax 2008.11.30. 22:36:28

Nekem ez a Galiani arckifejezés mindent megér....

drdugo 2008.11.30. 22:53:00

gazzetta:

"Grande Palermo, piccolo Milan
L'Inter saluta e se ne va"

nagyjábol ennyi a történet...
olyan a milan mint a real margit, egymás villanására váró lusta sztárok gyülekezete. fizikálisan kb sehol sincs a csapat, ez már a pompej ellen is látszódott. az interesek vagy a juvésok sokkal jobban tudnak egymásért küzdeni, mig a mi játékunk koszonoviszonyban sincs a csapatjátékkal.
a 16 meccses veretlenségi sorozat sem ér így szart se, ha a fele döntetlen volt és már 6 ponttal megy az inter.

giacinto 2008.12.01. 08:29:13

és a milannak még csak most kezdődik majd a buli.
Mondjuk a Juvével igazán leikszelhetnének :).
4. helyet jósoltam anno a Napolinak, amit most is tartok és a Romát kell figyelniük. A Fiorentina vmiért nem túl jó idén, a Lazio meg kipukkant mint egy lufi.

kroos 2008.12.01. 08:54:19

maldinit csunyán lefejelték,zambro se volt a toppon.A palermonak a miccoli cavani kettössel meg erösebb a csatársora mint a milannak(boriello,inzági,pato,sheva).
nem történt itt csoda,egyszerüen a jobb csapat nyert.

Weah_ 2008.12.01. 08:56:01

úgy imádom, amikor a nem a Milannak szurkoló drukkerek elkezdik temetni a csapatot, csak mert van egy-két gyengébb meccse a csapatnak...

kroos 2008.12.01. 09:01:22

középsö védöt kell igazolni de gyorsan.szerintem nesta már sosem fog játszani...

nalazo 2008.12.01. 09:07:39

Szép nap volt a tegnapi. Az Inter és a Pittsburgh nyert, a Milan kikapott.
Muntari egy pengés zseni, csak ő maga sem tudja.

kroos 2008.12.01. 09:11:37

Ezuton szeretném megköszönni az udinesenek,az ajaxnak,és a tottenhamnak hogy kinyirták a betathome-os számlámat.P

giacinto 2008.12.01. 09:25:43

nekem az udine 2 hete csinálta meg ugyanezt amikor hajandóak voltak kiszopni a regginától.

Itáliainagysándor 2008.12.01. 09:34:30

Nestának most akkor meg kellett műteni a hátát?
2-hete azt mondták az orvosok, ha műtétre lesz szüksége akkor többet nem léphet pályára.

Gabez 2008.12.01. 09:48:29

Muntari tényleg jó, ha lehiggad és nem száll bele minden meccsen valakibe ütemtelenül, kihagyhatatlan lesz. Energiája Essienhez mérhető, a labdával is ügyes (banyek mekkorát sarkazott, az volt ám a nem egyszerű mozdulat!), nem sérülékeny - tényleg csak fejben kellene neki beérni.

Weah_: azért ez a tegnapi nagyon gyenge nap volt a Milannak, nagyon kijöttek a gyengeségei, melyek hosszabb távon nem tarthatóak. Persze temetni nem kell őket.

Hispan07 2008.12.01. 10:17:44

A Milan két fő gondja:

- elől nem bírja észrevenni Ancelotti, hogy NEM MŰKÖDIK ez az egy csatáros felállás. az ukrán távozása után, kényszerből lett bevezetve, az akkor szuperklasszis formát mutató Kakára alapozva. egy darabig még megyegetett a dolog, de igazán soha nem volt meggyőző (talán csak a MU ellen). jelenleg az egy szem csatár akárki lehet, meghal elől mint a nyomorult Gila - mert nincs igazi tank előre: Borriellonak egy meccse volt és sérülékeny, Patonak még túl súlyos ez a szerep, az ukrán mára egy senki, Pippo pedig nem tud két meccset játszani egymás után. a középpálya kreatív részlege nem bír egységesen működni, maradnak az egyéni villanások, amik most épp nem jönnek úgy össze. Dinnye az egyetlen pozitívum, Kaká mai napig nem heverte még ki a nyári sérülését. mindezek mellé Ancellotti Flaminit nem játszatja folyamatosan, nem tud belejönni, Pirlo sérült volt, még nem tudott belejönni, Ambrosini és mostanában már Gattuso is sérülékeny a cserénk pedig a Puma... és a középpálya munkás része sem működik. meg kell nézni: idén alig volt olyan meccs, ahol 2 gólnál többet szerzett volna a Milan.

- és akkor a védelem. bocs Paolo, egy isten vagy, DE: hogy a túróba lehet a Milanban még mindig a 41 éves Maldini a középhátvéd? Kaldzével? Favallival?! a nyomorult Boneraval, aki nem játszhat kétszer egymás után ugyanott, ugyanazzal? Nestának - szar kimondani - vége van, lassan egy éve bevethetetlen. És ezt pontosan tudták Gallianiék is, erre mit csinálnak? idehozzák Senderost, te Úr Isten, Senderost! az utánpótlás válogatott játékosunkat meg persze ki se próbálják, ugyan minek.

úh ezek tükrében nem kell semmin meglepődni, már tegnap délután éreztem, hogy baj lesz.

és persze felbukkantak a dögkeselyűk is a Milan gyengélkedésének örülni - és persze igazuk is van: ha tehetném, én indulnék is Milánóba valakit jól pofánvágni. de azt azért ne felejtsék el: ma mi, de holnap TI jöttök. és a fentiek ellenére sem annyira döglött oroszlán még ez a Milan, hogy ne csaphatna meg bármikor egy meccsen egy Intert, vagy akár egy Juventust.

és végezetül: most elmegyek benzinért, aztán ahogy megígértem, felgyújtom a blogot. a mindenkit gyalázást pedig az Pro Vercellivel kezdem: buzi Pro Vercelli!

Ipa 2008.12.01. 11:07:44

Remek lenne, ha a páros fordulókban a Milan, a páratlanokban meg a Juve veszítene pontokat, az Inter meg csendben nyeri a kemény meccseit. Szerintem elmondhatjuk, hogy a Lazio meccstől FÜGGETLENÜL az Inter az őszi bajnok. Utána csak a Chievo, Siena és Cagliari van hátra. Emlékszem pár hete milyen bájosan féltettetek minket ezektől a fordulóktól :)
(Remélem mindenki érzi, hogy nem bántani, csak fricskázni akarom a szurkolótársakat. Kérlek benneteket ne engedjünk teret a mostanába induló durva beszólásoknak. Üdv)

giacinto 2008.12.01. 11:48:28

15. forduló:
Lazio-Inter
Lecce-Juve
Milan-Catania

16. forduló
Inter-Chievo
Juve-Milan

17. forduló:
Siena-Inter
Milan-Udinese
Atalanta-Juventus

18. forduló:
Inter-Cagliari
Roma-Milan
Juventus-Siena

19. forduló:
Atalanta-Inter
Milan-Fiorentina
Lazio-Juventus

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.12.01. 11:48:37

Hispan ugye milyen rossz érzés, ha valaki a kedvenc csapatod fricskázza. :) A különbség a Milan és az Inter fricskázása között, hogy az utóbbit, mindenki mély egyetértésben teszi. :)

Mr.AT 2008.12.01. 11:50:43

Hispan07 2008.12.01. 10:17:44

Korrekt. Leszámítva, hogy mindjárt jól megkapod a magadét az arcodba az elvakult Pro Vercelli fanatikusok tömegeitől. :-)

Ahogy nekünk is, a Milannak is egy valódi világklasszis belső védő kellene, azzal a különbséggel, hogy nekünk legalább ott van Chiellini, aki idén végleg beérett, nálatok viszont Nesta alighanem végleg kiszállt ezzel a sérüléssel. Félreértés ne essék, őt én is sajnálom, az olasz válogatottból is hiányozni fog.

S hogy egy sor erejéig visszakanyarodjunk a tegnapi Thuram-mal kapcsolatos témához: a Juvétól való távozásával a többiekhez hasonlóan Emerson is leírta magát az európai élfociból. Juve-drukkerként nekem volt rossz nézni, mennyire kilógott lefelé tegnap a Milanból, pedig maga a közeg sem volt túl csillogó tegnap.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.12.01. 12:02:36

"Nesta alighanem végleg kiszállt ezzel a sérüléssel. Félreértés ne essék, őt én is sajnálom, az olasz válogatottból is hiányozni fog." - az olasz válogatottban 2006 nyara óta nem is játszott! Azon viszont röhögnék, ha a Milan elhozná Gallast, aki először Chelseanél veszett össze mindenkivel, most meg az Arsenalnál.

Count Adyn 2008.12.01. 12:25:43

Ez a Milan eléggé pénzfeldobás alapon játssza a meccseit, képes megverni bárkit és kikapni bárkitől. Az egyetlen biztos pont hogy lesz tizenegyes:D

giacinto 2008.12.01. 12:55:16

A tegnapi nap poénja: Carrozzieri és a válogatott :))

kroos 2008.12.01. 13:44:01

Nem poén ha azt nézed simán beférne a Milan-ba.Onnan már a válogatott egy lépés.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.12.01. 13:47:27

Count Adyn 2008.12.01. 12:25:43

Ja. Lehet, hogy már a középkezdés helyett. :)

Hispan07 2008.12.01. 13:51:58

a mocskolódás folytatódik: menjen az anyjába a Juve Stabia!

sh4d0w 2008.12.01. 14:47:20

Hispan07:

továbbra is fenntartom, hogy edzőkérdés van nálunk. Ancelotti már nem képes motiválni a csapatot; olyan taktikát játszat, ami nem működik; már kábé egy éve, hogy a klubvilágbajnokságot megnyertük, de azóta a csapat teljesítménye egy katasztrófa. Kell legalább egy klasszis középső védő, meg legalább két olyan csatár, akik képesek gólokat szerezni. A téli átigazolási időszakban erősíteni kell a kispadon is, a keretben is.

Mr.AT 2008.12.01. 15:01:02

Hispan07 2008.12.01. 13:51:58

Fenti hozzászólást némileg kiegészítve: "menjen az anyjába a Juve (átigazolásokért felelős szakmai) stábja!" :-)

JClayton · http://bumm.sk/blog/szemtanu/ 2008.12.01. 15:36:53

"Kell legalább egy klasszis középső védő, meg legalább két olyan csatár, akik képesek gólokat szerezni. A téli átigazolási időszakban erősíteni kell a kispadon is, a keretben is."

Milanos logikával gondolkozva a két megoldás:

- visszajön Ronaldo
- jön a Realtól Cannavaro

:D

Mr.AT 2008.12.01. 16:14:53

Cinikus vagy, JClayton, az a baj. A Milannal most fiatalítás van, alighanem Massaro és Baresi tér majd vissza.

Hispan07 2008.12.01. 17:47:48

Mocskolódás, part III.: Mocskos Lecco!

Mr.AT 2008.12.01. 18:04:26

A West Ham-nél Zola kinézte magának Giovinco-t. Ranieri végre észbe kaphatna és elkezdhetné gyakrabban bepakolni a csapatba, mert ha elengedjük kölcsönbe a télen, ilyen sérüléshullámok mellett nem tudom, ki fog játszani tavasszal...

popp · http://koncertblog.com/ 2008.12.01. 18:28:14

Hispán, meg is kívántam egy jó lecsót.

*Fata* 2008.12.01. 19:35:31

Hispan07:

még 1 dolog...idézet Károly meccs utáni nyilatkozatából:
"Rosszul játszottunk, megérdemeltük a vereséget. Egyáltalán nem azt csináltuk a pályán, amit előtte megbeszéltünk, túlságosan lassan játszottunk. Ilyen lassúság mellett nem lehet jól játszani."
süti beállítások módosítása