Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Serie A, 3. forduló - Örvendj Milánó és Szicília!

2008.09.22. 12:00 _benito

Az Inter és a Juve hasít az élen a Serie A harmadik játéknapját követően, miután Mourinhóék a jól startoló Torinót verték meg látszatra könnyedén, a Juventus pedig szardíniáról távozott az idén úgy látszik szokásosnak mondható 1-0-al a zsákban. Pompás feltámadást produkált a Milan, amihez a Lazio nyújtott készséges asszisztenciát, és a Roma is megszerezte első idei győzelmét, amelyet gólarányát tekintve akár parádésnak is nevezhetnénk, de láttuk a meccset, úgyhogy ettől eltekintenénk. A nagy dirrel-durral beharangozott Udinese-Napoli lett a forduló egyetlen 0-0-ja, a Samp sem bírt a Chievóval, és a Fiorentina is csak egy góllal tudta megverni a Bolognát, úgyhogy odaadtuk az üveggömböt a kutyának, hogy játsszon vele.

A Milan a jó ég tudja, minek költött ennyi pénzt a nyáron, ha az újakkal csak bukdácsolni tud, a tavalyi társasággal viszont úgy megcsinálja a listavezető Laziót, hogy ihaj. Igaz, Oddo talán nem lőtt volna akkora gólt jobbhátvédből, amekkorát Zambrotta (ő sem sűrűn), de vasárnap este talán még ez sem számított volna, olyan szépen tették a dolgukat Ancelotti fiai. Mielőtt azonban az egekbe emeljük a Milant, és szép szavakkal hőskölteményt éneklünk az edzőjükért síkra szálló remek sportemberekről, említsük meg, hogy a Lazio védelme egyrészt tragikusan szar, másrészt a Milané sem sokkal jobb. Kaladzéról már sokszor elmondtuk a véleményünket, ehhez jött most még Abbiati, akinek csak az a szerencséje, hogy elöl nagyon adott a gép, mert Zarate (idei negyedik) góljával nehezen tudott volna elszámolni egy 1-1 után. Most azonban az örömnek van itt az ideje, úgyhogy örüljünk: a Milan négyet vágott, Kaká még mindig a világ legjobb játékosa, Seedorfnak tök mindegy, melyik lábával kell a léc alá varrnia az elé csorgó labdát, Gattuso pedig a törött kezébe is növesztett egy tüdőt a meglévő három mellé. Ennyit a jó hírekről, mert van rossz is: hiába vannak ilyen kiváló (nak tűnő) támadók a Milan keretében, sajnos vagy a formájuk gyenge, vagy maguk a játékosok. Másrészt ez a lendület és hatékony támadójáték már rendben van, csak lesznek nemsokára olyan ellenfelei is a csapatnak, amelyek nem lesznek ilyen előzékenyek, a Lazio ugyanis nem úgy védekezett, mint egy olasz csapat. (Milan-Lazio 4-1)

Az Inter ha nem is olyan könnyen, mint amilyennek tűnhet, de igazából nem is nagyon nehezen hozta el az összes pontot Torinóból. Kiegyenlített kezdés után szerezte meg a vezetést a Nerazzuri, mi pedig értetlenül állunk a klub igazolási politikája előtt, hiszen tök felesleges csatárt igazolni, elég lenne négy szélső, a többit megoldják az ellenfelek védői. Ehhez újabb adalékként szolgált az előretörő Maicon elképesztően nagy gólja, amivel nagyjából lefutottnak is volt tekinthető a mérkőzés, ráadásul a gól után megsérült Rosina, innentől kezdve pedig csak az volt a kérdés, hogy gólarányt javít-e az Inter. A harmadik össze is jött, de ez annyira megnyugtatta őket, hogy a hajrában a Torino egyrészt szépíteni tudott, másrészt kicsalt Julio Cesarból és a kapufából is egy pompás hárítást, majd a lefújás előtt még egyet, de Abruscatónak nem volt szerencséje. Viccet félretéve, az Inter támadói kezdik félelmetesen jól megérteni egymást, Mancini pedig úgy játszik, ahogy Rómában azt teljesen hiába várták tőle, amitől minden lesz, csak szimpatikusabb nem. Amúgy se volt, úgyhogy ez nem nagy veszteség. (Torino-Inter 1-3)

A Juventus abból a szempontból már utolérte pár évvel ezelőtti önmagát, hogy makacsul kizárólag 1-0-ra hajlandó nyerni, viszont egyelőre legalább nyer, és ezzel tartja a lépést az Interrel. A Cagliari ellen azonban ez vezéráldozattal járt, Buffon ugyanis megsérült (szerencsére nem komolyan), itt pedig meg kell jegyeznünk, hogy a szisztematikusan felépített csapatnál nem véletlenül hisztizett Ranieri, hogy hozzanak a világ legjobbja mögé egy megbízható cserekapust, mert Manninger bizony fogott néhány szépet. A Juve ismét a Iaquinta-Amauri kettőssel kezdett, és a brazil/olasznak két gólt is kellett szereznie, mire egyet megadtak. Kell is a gólerős csatár, mert Molinaro (nincsenek már jelzők) megint majdnem rúgatott egyet az ellenféllel, ráadásul ez a vasárnap látott Juventus nem tűnt különösebben erősnek. Tartalékosnak annál inkább, az utolsó félórát a Marchionni, Tiago, Machisio, Nedved  középpályával tudta le a csapat, de egyelőre nincs miért durrogni, mert győztek, és itt most ennyi számított. (Cagliari-Juventus 0-1)

A Roma már mutatott biztató jeleket, de távolról sem játszottak úgy, ahogy nekik egy Reggina ellen kellett volna. A védelem hihetetlen bizonytalan, Riise és Loria eddig nem tűnik valami nagy vételnek, és Vucinic hiába nagyon jó (mert tényleg az), nagyon kevés elöl. Menezről nem alkotnánk elhamarkodott véleményt, szoknia kell még a környezetet, de – ahogy azt már többször elmondtuk – szerintünk egy Roma erősségű csapatnak luxus feladni a jobbszélt egy Taddei képességű játékossal. Innnentől kezdve ugyanis az történik, hogy Panuccinak kell felmennie gól lőni, meg Aquilaninak kell a helyénél egy sorral feljebb játszania, amit nagyszerű képességeinek hála egészen jól meg is tesz, de azért egy Románál nehogy már azon múljon a csapat támadójátéka, hogy az ábrándos tekintetű játékos szétcsapja-e futtából a hálót a rövid filóban (szétcsapta, nem is akárhogy!). Szóval van baja a Farkasoknak, de fenntartjuk – és nem, egyáltalán nem a Reggina elleni győzelem okán -, hogy idén ismét erős lesz a Roma, csak az a kérdés, hogy mire ez bekövetkezik, lesz-e még olyan sorozat, ahol versenyben lesznek. (Roma-Reggina 3-0)

Amikor ilyen gyalázatosan működik az üveggömb, szívesen emlékszünk vissza néhány jóslatunkra, ami valóra vált, és ilyen volt, hogy Gilardinónak nagyon menni fog a Fiorentinában. És nagyon megy neki, szórja a gólokat, úgyhogy lassan megállapíthatjuk, hogy érettebb lett a Milanban, mint volt a Parmában, most pedig sokkal magabiztosabb, mint Milánóban volt, úgyhogy ha Lippi minket kérdez… A Viola egyébként nem aratott olyan győzelmet, amilyet illett volna a Bologna ellenében, sőt, ha a befejezéseknél jobban koncentrálnak a vendégek, simán iksz is lehetett volna. De nem lett, ezzel pedig a Fiorentina meglehetősen nehéz sorsolása ellenére tulajdonképpen nem panaszkodhat a szezon rajtja miatt. (Fiorentina-Bologna 1-0)

A Sampdoria otthon mindig jó (hét közben agyonvágták a Kaunast az UEFA-ban), ezért óriási, ugyanakkor számunkra kellemes meglepetés, hogy nem bírtak a Chievóval a szarrá ázott Marassiban. Egy darabig az is kérdéses volt, lesz-e meccs egyáltalán, végül egymásnak estek a felek, és egy percen belül lebonyolítottak egy adok-kapokot, és maradt is az (Sampdoria-Chievo) 1-1
Az Udinese játszott veszélyesebben a Napoli elleni rangadón, de még úgy sem tudott gólt szerezni, hogy idei második meccsén is kiállították Santacrocét. A brazil/olasz jobbhátvéd pirosa után Inler megdöngette a kapufát, de ez korábban Blasinak is összejött, úgyhogy jogosnak mondható, de ettől még csalódást keltő 0-0 lett a meccs. Pedig nagyon vágytunk volna egy igazi bolond derbire. Nem baj, majd télen Nápolyban. (Udinese-Napoli 0-0)
Az Atalanta mindenféle klubrekordot beállítva a táblázat élére állhatott volna, ha nem kap ki Cataniában, de kapusuk, Coppola nem mutatkozott fogékonynak a történelmi tettek elérésére, és inkább csúnya potyát kapott a rövidbe. Így viszont a Catania ötödik, és még legalább hatot kell aludni, hogy ne így legyen. (Catania-Atalanta 1-0)

A másik szicíliai csapat, a Palermo még a szomszédnál is jobban áll, hiszen az edzőváltás óta mindkét meccsét megnyerte, a mostanit ráadásul nem is akármilyen gólokkal. A Genoa Milito révén csak a végén tudott válaszolni, így hiába nem hittünk a rózsaszín álmoknak, negyedik a Palermo. (Palermo-Genoa 2-1)
A Lecce és a Siena döntetlent játszott, ami elsősorban a hazaiak számára rossz előjel, mert jó sorsolásukból sem tudták a lehető legtöbbet kihozni, Bud Spencer pedig hamarosan megjelenik a színen (Inter, Lazio, Udinese következik) és visszacsapkodja őket a mezőny aljára. (Lecce-Siena 1-1)

154 komment

Címkék: olasz összefoglaló serie a

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr43675437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

halareaal 2008.09.22. 20:22:46

persze a rulettet valóban bárki meg tudja csinálni lassú futásból ne adjisten álló helyzetből, hogy repkednek az ellenfelek, de azért teljes sebesség mellett, lendületvesztés nélkül átrulettezni szemből 2 embert annyira nem egyszerű.

ezekben a cselekben amúgyis az a szép, h vki nagyközönség előtt, élesben csinálja meg hivatásos védők ellen, a grundon nem nagy cucc lenyomni őket.

halareaal 2008.09.22. 20:28:02

gyap!

Ronaldinho is megcsinálta teljesen ugyanezt a cselt, többször is, mint amit Anderson, igaz nem az, hanem a másik elastico a védjegye.

Romanista 2008.09.22. 20:44:03

viszont az nst bajnokság felvetésben nagyon is benne vagyok!

Romanista 2008.09.22. 20:58:35

na és még egy, van nekünk egy kollegás haveros fogadós játékunk. a lényeg hogy a Premier Leaguere kell tippelnünk és minden héten van egy vendég liga. most a J-LEAGUE lesz az.
na most a Premier Leagueban elég jó sose leszek, de ha valaki tudna segíteni egy fullos listával esetlegüveggömbbel a japánokról, na akkor... nem tom, csak hátha talán. köszi.

gyap! 2008.09.22. 21:09:27

halareal

ott a pont, némi keresgélés után találtam R10-el is ilyen videot :-)

calciomax 2008.09.22. 22:20:47

Mourinho meggyőzte Morattiékat hogy ez a Quaresma gyerek minden pénzt megér és márpedig nélkülözhetetlen...bár még csak hármat játszott de azt a pénzt akár nekem is adhatták volna......

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.09.22. 23:14:30

ha már Zidane neve előkerült, akkor belinkelek ide is egy kis focit:)

www.arsenal.com/top-ten-dennis-bergkamp-goals-free-video

az olaszoknál is játszott Dennis...:)

Üdv, ymy

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.23. 01:46:20

ymy, ezt köszi, Bergkamp mellett a Henry csak fegyverhordozó lehetett. Különösen az tetszik, hogy ez a Denis srác nem erőből dolgozott, hanem csillogó technikából.

Romanista, szerdán még patakoztat sem kell, minket közöl a Sport tévé.

Romanista 2008.09.23. 08:21:53

no fene. igaz közbe rájöttem hogy coki,mert kilenctől én is játszom, na de majd valahogy megoldom hogy nagy baj se legyen...
egyébként a Bergkamp összeállítás nagyon penge, fel is ugrottam a wiki oldalára ahol azt írják hogy többek közt azért jött el az intertől mert nem jött ki a csapattársaival. tudom 93, de lehet erről tudni valami szaftosat?

a hétközi forduló rangadója a Napoli-Palermo, főleg ha mindenki akar majd játszani közülük.

kroos 2008.09.23. 09:28:04

quentin,,Amikor Al Bundy 240 év késéssel vitte vissza a könyvtári könyvet, majd visszacsempészte a polcra a büntetés elkerülése végett, arra is azt mondták "elbándizta","

nem csak azt hivták bándizásnak.amikor Bud-ot elkapták a könyvtárban hogy......
szoval azt is annak hivták utánba..

mickeyknox 2008.09.23. 11:03:33

életmű-aranylabdát dennis bergkampnak!

Gnyoka 2008.09.23. 15:12:31

Ha jól láttam a rómaiaknál nem lesz totti, mexes, juan, cassetti, pizzaro, baptista. kezdek aggódni...:o( (na jó mondjuk pizzaro nekem nem hiányzik, ha van brighi)

drani 2008.09.23. 15:38:21

olvastátok a Giovinco-ügyet? Szerintem Ranieri altat azzal a szöveggel, hogy időt kell még hagyni neki meg fokozatosan kell beépíteni. Valami susmus lehet a háttérben. Mindenesetre kíváncsi vagyok, kap-e játéklehetőséget a Catania ellen. Nem semmi párost alkothatnának ADP-vel.

_alerob 2008.09.23. 17:44:21

"Manciniba csak bele kell kötni, ha jól játszik, ha nem. Jahogy ezt nem a juvéba teszi? igy már érthető. " És miért nem a Juvéba teszi? mert nem is kéne. Miért? Mert Nedved és Camoranesi sokkal jobb, és szerintem Giovinco és Marchionni is az lessz(ha már nem az).

"ha vki jól nyomja, az nem tetszik? akkor már értem, miért a Juve-t bírod és az 1-0-s meccseit :P"
Legyen 1-0 de sok helyzet, kapufa, meg nem adott gólok, minthogy 3-1 öngóllal és máker gólokkal.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.23. 18:31:35

"Mert Nedved és Camoranesi sokkal jobb, és szerintem Giovinco és Marchionni is az lessz(ha már nem az)." - azért túlzol egy kicsinyt.

rbaggio 2008.09.23. 19:40:24

Bergkamp tényleg fantasztikus. Feltűnő, hogy milyen sok gól volt a top10-ben kapus felett hosszú felsőbe átemelős. És tényleg lazán, könnyedén adta elő.
A Juvéban szerintem mindenki sorra fog kerülni. Több fronton állnak és nagyon a szezon elején vagyunk még csak.

Romanista 2008.09.23. 19:49:09

az még csak hagyján de ha jól emlékszem 120at lőtt az Asenalban és 160 valamennyit gólpaszt adott ki. (ja és mindezt ugye csak "otthon"...)

Mancini meg érezze jól magát, én már sejtem hogy az első hisztije után visszateszi magát a Romában látott szintre,azt hawai.

giacinto 2008.09.23. 20:15:55

szép dolog az irigység.

Marchionni, Giovinco jobb mint Mancini... nyilván sokkal jobb, bármilyen tényállást keresünk, számokat, mind-mind azt bizonyítják.

Zanetti holnap 600-szor szerepel az INTERBEN! GRANDE CAPITANO!

_alerob 2008.09.23. 21:41:01

"szép dolog az irigység."
Ugyanmár, pihentesd már magad :) Senki sem irigy Mancinire. Nézz utána Marchionni játékának, biztos van ő is olyan fürge és szerintem cselez ugyanolyan jól is, és elégl lő, ha több lehetésőget kapna, legjobb olasz szélső lenne. Giovincoról mindeki halott, nah jó, az ő esetében túloztam, habár leeht még jobb. De az eggyáltalán nem is kérdés, hogy Nedved és Camoranesi jobb. Mancini örülne, ha Nedved karrierét befutná...

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.23. 22:17:14

Szerintem Mancini mára már jobb Nedvednél, de abban igazad van, hogy irigyelheti a cseh karrierjét. Nem nagyon látta mág ezt a Marchionni gyereket, de azért Mancin egyike a Serie A legtechnikásabb szélsőinek, ha ugyan nem ő a leg. Meg ezt mondom annak ellenére is, hogy csúnyán ott hagyott minket.

(mert Ramosra nagyon ki tudott akadni ha az utolso 15 percre lehozta, nagyobb hisztit levagott mint Chimbonda.) - ezt írta a Tottenham-fan Woland Robbie Keaneről. Mint Roma drukker mondhatnám ezt Manciniról, Ramost Spallettire és Chimbondát mondjuk Cassanora behelyettesítve.

heinrich · http://nst.blog.hu 2008.09.23. 22:23:17

"Szerintem Mancini mára már jobb Nedvednél"

na, héé, hello! óvatosan az ilyen nagy szavakkal. pavelról elfelejtjük, hogy védekezik, támad, fut, ütközik, szerel, fejel, lő és még marad energiája csúnyának lenni.

mancini egy kbszt primadonna, a cipőjét nem kötheti be nedvednek. uff!

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.23. 22:43:48

heinrich, annyi biztos, hogy nekem sokkal többet adott Mancini, mikor még nagy kedvel muzsikált (mert jobb napjain a legszebb dallamokat játszotta együttesünkben) a gyönyörű bordósárga színekben.

Nedvednek még azt sem felejtem el, hogy hosszú évekig a Lazioban játszott. Utolsó mondatod első felében már-már egyetértek veled, de aki szereti az operettet (számomra érthetetlen módon elég sokan vannak) az elsősorban Oszvald Marikára fizet be.

Ami meg Nedved cipőfűzőjét illeti csak kösse be magának, miután vesztes állásnál beleszállt az első arra járó ellenfélbe.

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.09.23. 23:12:52

popp,

nehogy kiderüljön, hogy Mancini miatt lettél Roma-drukker,
mert kib....tt nagy feketepontot rajzolok be a sok pici pirosad mellé ;)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.24. 00:50:26

pote, minek nézel te engem. Többek között Il Principe nyert meg a farkasok számára.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.24. 00:51:31

Na, egy kérdőjelet lehagytam az első mondat végéről.

rexford 2008.09.24. 01:34:11

Marchionni nagy ígéret volt valamikor, de már 28 éves és majdnem mindig sérült, úgyhogy soha nem lesz már legjobb olasz szélső. Marad neki a harc Brazzóval a Camoranesi cseréje posztért.

kroos 2008.09.24. 07:49:47

Il Principe Gianniniben megvolt minden ami ma Tottiban meg Pirloban.Szenzácios irányito volt.Kár hogy az ilyenek kezdenek kihalni.,,habár lopatkolo kovácsból is van egy pár még....

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.09.24. 08:19:54

heinrich · nst.blog.hu 2008.09.23. 22:23:17
"Szerintem Mancini mára már jobb Nedvednél"
"na, héé, hello! óvatosan az ilyen nagy szavakkal. pavelról elfelejtjük, hogy védekezik, támad, fut, ütközik, szerel, fejel, lő és még marad energiája csúnyának lenni. "

Kijavítanálak, ha nem gond, Nedved fut, felrúg játékosokat beleszáll játéksokba, alattomosan becsúszik és reklamál. De régen jó volt.

szferi 2008.09.24. 08:24:50

Nedved vs Mancini... de ki az a mancini ? :)

kroos 2008.09.24. 08:31:37

Az inter edzöje volt,korábban a samp-ban félelmetes kettöst alkotott Viallival.2 Bek döntön is játszott.

szferi 2008.09.24. 08:56:02

kroos, most sírjak vagy röhögjek?

Gabez 2008.09.24. 09:30:59

Nedved és Mancini összehasonlítása nem igazán kóser, mert míg előbbi az izmaiból és a küzdőképességéből élt meg, addig utóbbi a technikára és a gyorsaságra alapoz. Teljesen eltérő játékosok.

benito alszik még? vki keltse fel :P

kroos 2008.09.24. 09:38:29

fénykorában lévö nedved azért mindenben jobb volt mint az a manchini.

kroos 2008.09.24. 09:39:05

megnézem majd öt 34 évesen.

giacinto 2008.09.24. 09:47:31

az irigységet romanista kommentjére irtam.

Gabez 2008.09.24. 09:53:49

"fénykorában lévö nedved azért mindenben jobb volt mint az a manchini."

Technikai képzettségben semmiképpen sem.

kroos 2008.09.24. 10:03:20

Lehet de ha valaki megérdemelten kap aranylabdát (szerintem ö igen) akkor nincs miröl beszélni azt hiszem.kár hogy tényleg kutyafeje van.

Gnyoka 2008.09.24. 11:22:38

hétközi forulóhoz nem dukál beharangozó, vagy a kutya nem hozta még vissza az üveggömböt?

Romanista 2008.09.24. 11:44:58

gia, én legyek irigy mancira aki helyett (?) van egy ilyen csóka ( www.youtube.com/watch?v=8b0ijzDjagI&feature=related ) aki 21? ne butáskodj.

_alerob 2008.09.24. 12:08:28

Mancini mint a Seria a legtechnikásabb szélsője? :D:D ilyenvan? hová süllyedik a világ... Nedvednél se jobb sose, de Camoranesihez képest technikailag meg végképp sehol sincs. Marchionni is vetekszik vele. Igaz nem egy nagyon ismert név, de aki látta már úgy igaziból, és ha nem elfogult, akkor bevallja minimum tud annyit mint Mancini. Mancini eléggé túl van sztárolva.

kroos 2008.09.24. 12:19:10

Mancini Cafu utodjának indult.annak szerintem jó is lenne,egy k*va jó jobbhátvéd.
Meneznek meg kicsit zizu-s a mozgása nem?

Romanista 2008.09.24. 12:19:27

azért egy kicsit Marchioni is túl van sztárolva általad ale, bár az igaz hogy még igazán nem láttam.

kroos 2008.09.24. 12:19:57

az a baj hogy még senki se látta.:DDD

calcio_di_rigore 2008.09.24. 12:42:47

Marchionnira akkor figyeltem fel, amikor még Parmás korában alázta az akkor még jó Milan védelmet. Ráadásul egy nagyon szimpatikus játékos volt már akkor is, és azóta is.
Tavaly az egyik legjobb volt a felkészülés alatt (ugye akit komolyabban érdekel a "csapata", az nem csak a BL meccseket "sztrímeli"), csak aztán jött a szokásos sérülés, és utána már nem is tudott igazán játékba lendülni, igaz, egy Palermo elleni alázós gól azért még belefért. Ez a baj vele, hogy állandóan sérült.

Romanista 2008.09.24. 13:07:43

a Parmában anno 30 meccseket játszott, (wikin csekkoltam) de a Juvéban is alkotott a B-ben ahogy olvastam. azon viszont sokkoltam hogy 28, aszittem 22.

giacinto 2008.09.24. 13:28:16

Mancini egy Roma-szintű csapatban volt évekig kezdő, most meg egy Interben. Marchionni meg nem fér be egy hasonló szintű csapatba, az hogy évekig a Parmában tök jó volt, ne hasonlitsuk már a fenti csapatokhoz. gyakorlatilag egyidősek. Marchionni lőtt kb 20 gólt a Serie A-ban, Mancini meg kb 50-et. az egyik 12 szeres BRAZIL válogatott a másik 4-szeres olasz. felesleges belemenni az összehasonlitásokba...

Romanista 2008.09.24. 13:43:10

én is ezt mondom, akkor lenne értelme hasonlítani ha legalább 5 év lenne köztük.

calcio_di_rigore 2008.09.24. 13:48:25

ja-ja. Roque Junior meg 48x-os BRAZIL válogatott.:)

Amúgy meg helyén van mindenki: inkább 1 Marchionni mint 100 Mancini, ha valamit, akkor ezt megtanultuk 2 éve. Az Interben jó neki, simán pacsizhat Chivuval, Zlatannal, Vieirával...

Gabez 2008.09.24. 14:32:59

"Meneznek meg kicsit zizu-s a mozgása nem?"

Lefejelt vkit?

"Marchionnira akkor figyeltem fel, amikor még Parmás korában alázta az akkor még jó Milan védelmet. "

Egyedül vagy ezzel...én most hallottam először a nevét, de most már nagyon fogok figyelni, micsoda őstehetség a srác ;)

Romanista 2008.09.24. 15:18:03

"Amúgy meg helyén van mindenki: inkább 1 Marchionni mint 100 Mancini, ha valamit, akkor ezt megtanultuk 2 éve. Az Interben jó neki, simán pacsizhat Chivuval, Zlatannal, Vieirával"

Ezzel megint csak mélységesen egyetértek.

kroos 2008.09.24. 15:47:44

az Atalantánál elég keméyn a Coppola - Garics, Talamonti, Pellegrino, Manfredin védelem.+elöttük Doni Cigarini flokkari.
megoldották Carozzieri potlását.D

kroos 2008.09.24. 15:56:07

Az olasz összefoglalokban minden 2. csapat-ot 3 védös rendszerben irnak fel,de igazábol csak a Genova,meg otthon a Napoli játsza azt.
+Chievo,Esposito , Pellissier, Langella,Luciano pad.

sg (törölt) · http://soccergirl-sgblog.blogspot.com 2008.09.24. 19:27:25

köszi Dino, nekem ezt most az otthontól távol nagyon jól jön!

Romanista 2008.09.24. 19:36:46

bár nem fogom nézni, de dino rulez

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.09.24. 19:44:29

Romanista 2008.09.24. 15:18:03

ezt a helyeslést ill. rigore véleméynét, úgy kell értelmezni, hogy mindenki szar, aki nem a te (ti) kedvenc csapataitokban játszik? Még akkor is ha azelőtt istenítettétek?

BruceWayne 2008.09.24. 20:39:38

a lényeg hogy Javier Zanetti 600. meccsét játssza ma az Interben!

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.09.24. 20:45:50

Azt hittem a farkas védett állat, de eddig úgy látom vadászidény van rájuk. :P

BruceWayne 2008.09.24. 20:53:47

lecce padon ül egy csávó laptoppal az ölében. na az vajon mit csinálhat? :-)

BruceWayne 2008.09.24. 21:02:03

na Ibrahimovic meglőtte élete legjobb szabadrúgását. kár hogy csak kapufa lett. többi pályán mi a helyzet?

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.09.24. 21:06:50

Te hol nézed, mert nekem akad meg megszakad a kép.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.09.24. 21:14:32

nekem a sopcast úgy nyit, hogy anonymus login v névvel lépjek be, belépek anonim, majd nem csinál semmit, hanem egy rakat live channel közül választhatok amelyek nem jönnek be.

BruceWayne 2008.09.24. 21:14:45

de most átváltottam bet365-re, ott a legjobb minőség minden oldal közül, csak picit lassabb.

drdugo 2008.09.24. 21:53:25

huha, Zaratéék agyonverik a Fiot... így felértékelődött a vasárnapi 4-1.
a Roma viszont úgy látszik Milanost játszik mostanában: D

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.09.24. 21:54:44

A reggina x-el a Milannal, így a Romanak felértékelődik a 3-0 :P

BruceWayne 2008.09.24. 22:09:46

CRUZ GOAL!

kellett már mert már 5 támadóval nyomtuk.

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.09.24. 22:18:10

ilyenkor jó, hogy még nincs Sport1-em :(((

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.24. 22:21:36

Ez Genoa-Roma meccs, ez egy mocskos csalás, nem mondhatok mást. Ez a szarházi Brighi megadott egy lesgólt a Genoanak (mondjuk azon még lehet vitatkozni), nem adott meg egy teljesen szabályos gólt nekünk, majd gyorsan kiállította De Rossit egy tizenkettő egy tucat szabálytalanságért., hogy ne legyen vita.

Az amúgy Roma drukker Szaniszló meg szidja tartalékos csapatunkat, mikor tíz emberrel megyünk az egyenlítésért. De csak lesz ez még jobb, sőt ennél csak jobb lehet.

Csak azért is Forza Roma!

giacinto 2008.09.24. 22:26:11

tökéletes forduló! :))

Végleg helyreállt a REND a tabellán!

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.09.24. 22:27:58

Hát azért de Rossi se a labdát nézte, de Acquilanié meg tuti piros lett volna, plusz a labdát is elrúgta. De mondjuk Panuccié nem volt les, sztem azt hitte, hogy a másik fehér lábáról pattant Panucci elé, azért várt, az elrúgásig. Szerintem. Ja és Moratti fizette a bírót. :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.09.24. 22:28:36

Giacinto, nem volt tökéletes, a Reggina megérdemelt volna 1 pontot. :)

ericcartmen 2008.09.24. 22:31:38

GC: Talán Menez lehetett ott a másik, nem tudom, de akkor sem volt les, mert Panucci mögötte volt, mikor hozzáért a labdához (bár szerintem hozzá sem ért)

calcio_di_rigore 2008.09.24. 22:32:26

kb. 12x lőhettük volna be a győztes gólt 1-1 után. Láttátok Giovincót? Isten... Kellett neki negyed óra az első gólpasszához.:))

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.09.24. 22:33:25

Passz, akkor csakis Moratti bérenc lehetett a partjelző, más nem lehet. :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.09.24. 22:34:15

Rigore, Náunk 3at rúgott a Catania, mégis kikaptak. Nálatok csak 1et :PP

Gabez 2008.09.24. 22:36:21

Jah, a Romától elvettek egy teljesen szabályos gólt, de a Genoa jobb volt ma egyértelműen, és a 7 vagy mennyi római sárgát meg a pirosat is meg kell majd magyarázni...

Azért Spalletti helyében a sérült Aquilanit nem állítottam volna be, elég merész húzás volt - mi van, ha még jobban rásérül, egy vesztes meccsen? Biztos rászólt a főnökasszony ;) Meg aztán hogy felnyomta a csávót...idegileg kivannak a fiúkák.

Ez a Lecce ilyen jó csapat?? És a Catania? ;)

BruceWayne 2008.09.24. 22:46:57

...Cruznak meg 7 perc a gólhoz :-)

Spalletti megéri a szezon végét?

ericcartmen 2008.09.24. 22:57:28

Akármi lesz, Spalletti szerintem marad. Egyrészt sokat tett már a csapatért ahhoz, hogy egy szarabb szezon után elküldjék (Capello is maradt a 02/03as szezon után, pedig akkor 8ik lett a Roma), másrészt ki jönne a helyére?
Bár addigra Ancelotti is szabad lehet, de én egyelőre nem szivesen húznám meg ezt a cserét...

BruceWayne 2008.09.24. 23:00:26

bár lehet csak valami kamu volt, de állítólag a szurkolókkal is összezördült, nem engedték be spalettit az edzésre vagy mi. de mondom ez lehet csak ilyen blikkes hír.

ericcartmen 2008.09.24. 23:10:51

Tényleg volt ilyen, talán a kolozsvár elleni meccs után, szurkolók körbezárták, és számonkérték tőle a gyenge szereplést, mikor ment edzésre.

Romanista 2008.09.25. 00:55:29

ugytünik jól döntöttem hogy focizni mentem és nem néztem...

igazi reakciót most nem tudok adni, de baj van. nagy. nem hiszek abban hogy a sérültekről van szó, nem temetem a csapatot de baj az van.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.09.25. 07:31:12

Sztem arról, lehet, szó, hogy most a Roma, be akarja bizonyítani, hogy -11 pontról is meg lehet nyerni a bajnokságot. :)

kroos 2008.09.25. 07:54:29

láttam már olyat hogy lefujták ibra viszatett labdáját támaszkodásért.Ami a roma meccsen történt az pedig gyalázat.Ez nem fordulhatna elö az Interrel vagy a Milannal.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.09.25. 07:56:10

Gasbarronit és Militót a Romába!
A második gól is egy olyan szöglet után volt, amelyik nem vol szöglet.

it.youtube.com/watch?v=id0qgbBgVaY
Ezt a nyugalmat!!!!! :))

nalazo 2008.09.25. 08:37:40

A második gól nem szabadrúgás után volt?

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.09.25. 08:43:46

Azt meg sem merem említeni, hogy a Roma egyenlítő gólja, olyan szabadrúgás után született, amit nem a Romanak, hanem a genoanak kellett volna fújni. Mert ha megemlíteném leszednék a fejem.

nalazo 2008.09.25. 09:33:43

Akárki akármit mond és hoz fel, tegnap a Genoa jobb volt.

Gabez 2008.09.25. 10:18:03

Jaja, én is ezt mondtam. Tény, hogy a bíró nem a Romának fújt, de nem ez a legnagyobb baja sztem Spallettinek.

Ez a Giovinco srác hihetetlen...mint egy kisgyerek, olyan pici a hatalmas bekkek közt, mégis milyen jól megél. Jakinta el fog igazolni.

BruceWayne 2008.09.25. 12:03:51

kroos te mit nem láttál még amiről nem lehet leírni hogy ezt minden csapatnak lefújják csak az Internek nem???

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.09.25. 12:24:13

nalazo
it.youtube.com/watch?v=id0qgbBgVaY
a kérdező csaj mondja, meg azt is, hogy De Rossi ezért kapta az első sárgát, mert ezt szóvá tette.

Szeri

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.09.25. 12:26:24

ntem arra gondol, hogy előtte Doni mentett egy labdát, ehelyett szöglet lett és utána a szabad.
De ezt csak úgy mondom, nem érzem fontosnak.
Meg ettől még van, miből kikecmeregni a Romának. De szerintem úton vannak, még ha ez eredményekben nem is látszik.

giacinto 2008.09.25. 12:45:10

benito átaludta a fordulót? vagy csak szimplán gyászolja a 2 pontot? esetleg Plazmatévét ment venni? :)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.25. 16:51:53

Jól játszott a Genoa, de szerintem nem voltak jobbaki Románál, korrekt játékvezetés mellett ez minimum döntetlen lett volna, szvsz.

Egyébként Panucci gólja után kábé másfél percet állt játék, ennyi időbe még egy videóbíró is belefért volna.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.09.25. 17:04:17

Csak részleteket láttam a meccsből (a Barca és a Real között meg szünetekben), de akkor azt láttam, hogy kiváló csapat a Genoa.

Szó volt arról még az első forduló után, hogy oroszlánbarlang lesz-e idén a Marassi. Hát, megkaptuk a választ, még ha nem talán nem is a Genoára gondoltunk akkor...

rizla 2008.09.25. 17:08:42

ronaldinho visszatért már?

kroos 2008.09.26. 07:58:53

nem fér be mert most nagyon kellenek a pontok a Milannak.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.09.26. 08:23:45

hehe, hétvégén jön barnetta rémálma, a Milan Inter.
Vajon kinek mit fognak befújni. :)

kroos 2008.09.26. 08:39:03

Akkor x -re számitok hogy nagyobb összeget (2 sör ára) is teszek a meccsre.
süti beállítások módosítása