Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Premier League, 37. forduló - Under pressure

2008.05.07. 16:39 pote

A múlt heti kényeztetés után, most egy kicsit visszakaptuk a sorstól. Több alacsony színvonalú meccs mellett, nyolc csapat még gólt sem rúgott. Persze a Reading sem. A két éllovas hozta kötelezőt, így már csak négyet kell aludni (tablettával szórakozóknak már egyet sem) a vasárnapi izgalmakig. A tabella alján tisztult a kép, a Wigan és a Boro már nyugodt lehet, és a Bolton kiesésére is csak a matek érettségin elvérzők - és a jogászok - tennének nagyobb összeget. A Fulham egy hét alatt felküzdötte magát a 19. helyről a bennmaradást érő 17.-re, a Liverpool és az Arsenal győzelemmel búcsúzott közönségétől, a Derby meg idegenben lőtt gólt, hopplá. Lapozás után mindenről részletesebben.

Ismét a MU futott neki elsőnek a fordulónak, és a vártnál sokkal könnyebben gyűrték le a West Hamet. Mikorra kikértük a szokásos sörünket, C.Ronaldo már megcsinálta a szokásos cselét, majd belőtte a szokásos gólját. Igazából nem értjük, Lucas Neill hol volt eddig. Már a nagyi is előre bemondta, hogy sarokkal fog irányt és ütemet váltani. Ez volt a 39. gólja, aztán húsz perc múlva jött a negyvenedik. A jubileumit sikerült azzal a testrészével elérni, aminek sokszor mi is tartjuk. Igen, nem újdonság, mint embert nem nagyon nem csippázzuk, de vitathatatlanul ez az ő idénye, és a dicséretet ugyanúgy megérdemli a játéka és gólerőssége miatt, mint a viselkedése miatt a csipkelődést. Ő testesítette meg idén az állandóság a Unitednél. A meccs embere különben nem ő volt, hanem a volt játszótársak ellen - a megszokottnál is nagyobb kedvvel - játszó Tevez. Rengeteget futott, minden támadásban benne volt, és rúgott egy óriási nagy gólt (pont onnan, pont oda, pont abba a kapuba, mint tette ezt Nani még októberben). Az első félidő krónikájához még hozzátartozik (mekkora sablon), hogy Ashton ollózott egy gyönyörű gólt, visszahozva a meccsbe a londoniakat. Majd a kisebbik (de lassan unszimpibb) portugál csalt sanda mosolyt a Chelsea híveinek arcára azzal, hogy lestukkolta Neillt. Nincs kétségünk afelől, hogy a 60 ezer fontos bírságon és az eltiltáson kívül Fergie hajszárítójából is kapott egy rövid promóciós anyagot. A  második félidőben hiába vártuk az izgalmakat, a United tíz emberrel is sokkal jobb egy West Hamnél, nagyon védekezniük sem kellett. Az újabb hazai gólon csak azért lepődtünk meg, mert nem tudtuk, hogy Carrick is a pályán van. A győzelemmel szépen búcsúztak az Old Traffordtól (Manchester United - West Ham United 4-1). Maradt két meccsük, meg lehet koronázni az idei teljesítményt. Van egy érzésünk, hogy behúzzák mind a kettőt, az elsőt nagyobb valószínűséggel, a másodikra azért csak ellenségeink vagyonát raknánk fel.

Szombat délután következtek a kiesésben érdekelt csapatok. A legnagyobb figyelemmel kísért összecsapás - egyértelműen - a birminghamiek Craven Cottege-i vendégszereplése volt. Pokoli küzdelmet hozott. A főszerepet pedig hárman játszották: McBride, McBride és McBride. Ugye, hogy nem minden ciki, ami az USA-ból jön?! A második félidőben egy gyönyőrű csukafejessel megszerezte a vezetést, el is döntve ezzel a csata sorsát. A hazaiak teljesen megérdemelten nyertek (az utolsó percekben Nevland biztosította be a győzelmet), így már csak egy győzelem kell nekik a hőn áhított bennmaradáshoz (Fulham - Birmingham 2-0). Továbbra is kitartunk mellettük, szurkolunk nekik. A vendégeknek pedig már legalább akkora mázli kell, mint amekkora városi riválisuknak volt 2005-ben . Apropó, Geráék feljutottak újra. Gratulálunk és átgondolt döntést várunk Zolitól!
A Reading sem tudott élni a lehetőséggel, hogy a saját kezébe vegye a sorsát, Keane gólja már nagyon korán döntött. Nagyon simán több góllal nyerhetett volna Spurs, de nem használták ki a ziccereket (vagy a bíró nem adta meg a jogos gólt), így a végén majdnem egyenlítettek Kitsonék (Reading - Tottenham 0-1). Hogy mégsem, ennek két oka volt. Az egyik, hogy a Readingnek a Derby ellen kell játszania, hogy gólt lőjön. A másik, hogy Cerny állt a kapuban. A cseh hálóőr (szerintünk a sörtől lesz abban az országban ennyi tehetséges Hasek-palánta) két óriási bravúrral bizonyította, hogy jó vétel volt a QPR-nek és Buzsákiyval képesek lesznek jövőre Championshipet nyerni. Robbie Keane egyébként jól mozgott Berbatov nélkül is, aki sérülés miatt hagyta ki a meccset. Félünk, hogy ez csak olyan összekacsintós sérülés, és a köztudottan BL-be vágyó (érdekes, mi is oda vágyunk) bolgár klasszis már nem fog Ramos keze alatt pályára lépni. Ne legyen igazunk.
A Readinggel és a Birminghammel ellentétben, a Wigannek sikerült kikaparnia a gesztenyét. Bár, inkább úgy fogalmaznánk, hogy a Villa beleszart az üveggömbünkbe. Szégyelljék magukat! Kívánjuk, és meg is érdemlik, hogy az Intertoto kupa utolsó körében essenek ki, tizenegyesekkel. A Wiganben két átlag feletti teljesítmény elég volt a sikerhez. Valencia lőtt egy mákos meg egy szép gólt, míg Kirkland - annak ellenére, hogy nem vette ki a mezéből a vállfát - mindent megfogott (Aston Villa - Wigan 0-2). Steve Bruce fiai páholyból várhatják a United elleni utolsó mérkőzést. Reméljük nem adják könnyen magukat. Nem azért, mert a Chelsea-nek szurkolunk, hanem mert úgy illik.
Boltonban a hazaiak úgy léphettek pályára, a többi eredmény tudatában, hogy egy győzelemmel már csak matematikai esélyük lehet kizúgni a PL-ből. Ha nem is könnyen, de behúzták (Bolton - Sunderland 2-0). Meg kell emelnünk a kalapunkat El-Hadji Diouf előtt hogy ne arra köpjön, aki úgy vezette győzelemre csapatát, hogy jövőre mindenképpen el fog igazolni. Egyébként a második gól elég mókásra sikerült, hiszen a szögletnél a kapufánál posztoló Andy Reid egyszerűen egy lépéssél hátrább volt, mint kellett volna lennie. Mondhatni, a mentés előtt begurult a kapuba. A Boltonnak 12 gólt kellene bukni a Readinggel szemben hogy kiessenek. Ennek azért kisebb esélye van, mint Kisteleki lemondásának.
A Riverside stadionban is bennmaradásnak örülhettek. A Boro hosszú idő után tudott ismét nyerni egy felejthető meccsen (Middlesbrough - Portsmouth 2-0). A Fulhamért szorító szívünk egy ugyanilyen Pompey-t szeretne látni vasárnap is: James nélkül, lelketlenül, Wembley-ről álmodva.
Volt még aznap egy Blackburn - Derby 3-1 is, ami a vendégeket mindenidők leggyengébb Premiership csapatává tette. Náluk kevesebb pontja csak nekik van.

A vasárnap nem ígért semmi különlegeset, és nem is hozott. A tartalékos Arsenal nagynehezen, egy Bendtner erőfejessel, legyűrte a csak egy pontért utazó Evertont (Arsenal - Everton 1-0). Utoljára láthattuk az Emiratesben Mathieu Flaminit (a lelátón parolázott Hleb és Fabregas társaságában), jövőre _benito fogja dicsérni. Az Ágyusokért szorítók lassan úgy lehetnek a franciákkal, mint a prosti egy mozgalmas szombat estén, "na ez is elment". A másik meccsen nagyon simán nyert - Torres góljával - a Pool. A City szurkolók végig Eriksson mellett tűntettek, de sem a mutatott játékkal, sem pedig a kiszivárgó hírekkel nem lehettek elégedettek (Liverpool - Manchester City 1-0).

Hétfőre maradt a kérdés, lesz-e vajon izgalom a tabella tetején is az utolsó körben. Az első félidő alapján, nekünk úgy tűnt, mintha a Chelsea nem akarná megnyerni ezt a meccset. Joe Cole és Lampard csak padozott, míg a Newcastle sokkal közelebb állt a vezető gól megszerzéséhez. Jó Chelsea-szokáshoz híven, most éppen Terrynek kellett vészkapust játszania és a gólvonalról mentenie. Aztán a szünetben használt a büntetésként beígért körülmetélés, mert csak idő kérdése volt, mikor találnak be a Kékek. Ez ismét az ügyeletes gólfelelősnek sikerült, Ballack az ötös sarkáról, könnyedén csúztatott a hosszúba (a védők érdemelnének a legendás faszkorbácsunkból). Érdekes adatra lettünk ezután figyelmesek, mert a statisztika szerint a német is és Lampard is inkább akkor erdményes, ha a másik nincs a pályán. Ez a két dudás tipikus esete, de azért biztosak vagyunk abban is, hogy Moszkvában mindketten ott lesznek a gyöpön. A gól után mindent megpróbáltak a hazaiak, de a játék képe bizonyította Keegan hétvégi jóslatát, hogy a négy nagyot nagyon nehéz lesz megközelíteni. Owen nem sokat mutatott és a csodacsere Smith sem segített (jövő hétre összeszámoljuk, hány gólt vágott a szimpi Alan. Tudjuk ám...). A meccset egy gyönyörű összjáték után Malouda gólja zárta le, esélyt adva Sevának az újabb pályára lépésre. Kicsit megalázónak tartjuk ezen szokását a Figymátlannak tesitanárnak. Newcastle - Chelsea 0-2, így hétvégén mindenképpen a United lesz nagyobb nyomás alatt.

Vasárnap az idegek harca jön. Patkó Béla Ki-ki meccs nem lesz, akinek fontos az utolsó meccs, az verhető, nem túl motivált ellenfelet kap. Bízunk benne, hogy ennek ellenére kellemesen fogunk szórakozni. A nem túl merész tippünk, hogy minden marad a mostani állapotban. Addig még igyekszünk két különlegességgel szolgálni. Sikerült bejutnunk az Anfieldre, illetve volt szerencsénk találkozni egy City-legendával. A két történetben Puskás Öcsi lesz a kapocs.

40 komment

Címkék: összefoglaló premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr5458574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

marci_tomi · http://nufc.atw.hu 2008.05.07. 18:47:09

Smith góljait valóban nem lesz nehéz összeszámolni.
Hogy C.M.Burns-t idézzem: Not so excellent, Smithers.

bag 2008.05.07. 18:50:36

Remélem jó magasra emelted a kalapodat öreg mikor beengedtek a pályánkra.
Mivel itt van postod, szinte kötelező egyetértened egyes "szerkesztők" Pool iránti gyűlöletével.
Nem olvastam tőled egyetlen elhatárolódást sem...
Kérdésem akkor:
Ugyan mit kerestél ott???

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.05.07. 18:58:17

ki kellett feszítenem egy zászlót (felsőbb utasításra):
"szar a Pool" felirattal!
a képeket majd úgyis látni fogod...
:D

(el ne hidd,
most el kell mennem, éjjel majd reagálok az igazságtalan támadásra)

bag 2008.05.07. 19:06:33

Mi az igazságtalan egy szimpla kérdésben?
A többi meg tény.

Hitchiker 2008.05.07. 20:28:21

a katicabogarak kikérik maguknak...,
meg a derby is...
(hogy a west bromwnról ne beszéljünk, Zoli remélem tényleg jól átgondolja akármi is lesz)

bakító 2008.05.08. 08:59:31

Kezdem elővenni a lengetnivaló kalapom. Ki is tippelt a Fulham bentmaradására?

red7 (oda adjad befelé a labdát, bazzmeg!) 2008.05.08. 14:23:54

Ez a Nani gyerek, vmi döbbenetesen nagy marha. Ha már hülye, legalább viselné férfi módjára. Mert, ahogy a fejelés után eljátszotta a nagyhalált, az inkább agyhalál volt. Remélem, Fergie úgy leb@aszta, hogy kiment a dauer a hajából :-) Egyébként, Glory MU!

Woland 2008.05.08. 19:34:32

sajna most már nekem is nagyon az az érzésem hogy Berba lelécel a nyáron...

pedig őt nem nagyon lehet pótolni - hihetetlenül jó kettőst alkotnak Keano-val. szóval bárkit is hoznak a helyére visszalépés lesz a csapatnak (meg lehet hogy Berbának is, a Tottenham-ben egy szent, máshol meg lehet hogy időnként padoznia is kell majd).

persze még Levy-ék egy kis fizetésemeléssel (90.000 hetente) megpróbálják itt tartani, de nem hiszem hogy menni fog. ha meg ennyire menni akar akkor jobb is ha megy, ha nincs kedve akkor ő is tud szarul játszani.

ettől függetlenül meg fogom könnyezni. : )

Woland 2008.05.08. 20:04:02

ja, a meccsről pedig:

Malbranque meg nem adott gólja gyönyörű volt! Nem tudom hogy lehet az ilyet elnézni.

Bent jól játszott újra - Cerny meg tényleg nagyon jó lesz a QPR-ba, nekem jobban tetszik Robinson-nál (bár ő is csinált már egy pár súlyos bakit...)

Ha megy is Berba remélem Bent marad és Malbranque-on is nagyon nagy hiba lenne túladni.

No, minden jókat.

billy the badger 2008.05.08. 21:07:59

mint sokat szenvedett fulham berletes azert annyit hozzatennek, hogy davies & bullard nelkul nem lett volna esely sem - attol meg persze brian mcbride zseni!

papercut 2008.05.08. 21:24:02

Bag, minek jöttél vissza rontani a légkört? Nem kötelező olvasni a blogot, ha elégedetlen vagy, szidd máshol: Itt alapvetően kulturált légkör uralkodott, amíg be nem szálltál, hogy minősíthetetlen hangnemben kérd számon, hogy nem zeng ódákat arról az oldal, amiről gerinces ember ingyér soha nem fog. Szerintem a véleményemmel nem vagyok ügyedül, szóval vagy tanulj meg kultúrált hangnemben hozzászólni, vagy húzodj vissza kedvenc kocsmád sötét berkeibe a Poolos haverjaiddal csöndben anyázni!

d3vnull 2008.05.09. 00:02:17

papercut : megelőztél :)

bag, sírdogálj inkább magadban, vagy szólj apukádnak, hogy bántják a Liverpoolt.

d3vnull 2008.05.09. 00:10:17

Csakúgy mint vártam Tornyi Barnabás vezeti a leendő Barca edzőért folyó szavazást :) Természetesen én is Barnabásra szavaztam, hisz' sem őt, sem a Barcelona-t nem szeretem :)

rizla 2008.05.09. 06:33:13

én azért megkérdezném bagot, hogy hányszor volt az anfielden, a "pályájukon"

bag 2008.05.09. 18:35:14

Látom néhány íróasztal "focista" kezd éledezni...

1.felőlem személyeskedhettek a fagyott lőtéri kutyát nem érdekli. titeket minősít.

2. Javaslom elolvasni az NST alcímét.

igen rizla, a Pool ott van a világ legjobbjai között és ennélfogva itt lehet akár (mint ti) szidni v megpróbálni védeni (mint én) mégha nektek ez nem tetszik is
3. Szerintem sajátos demokrácia felfogás az, ha csak a ti véleményetek lehet az egyedül üdvözítő.
elhiszem h állati kényelmetlen h a céltábla most néha visszalő dehát gyerekek ez van
4. benito minősíthetetlen cikke miatt kezdtem ide irni, tehát összekeveritek az okot az okozattal, a reklamációt hozzá intézzétek. hozzászólásaimat neki köszönhetitek.
5. szerintem ha észérv van beszéljük meg
6. Tisztelet a MU-nak, remélem megnyerik mindkét trófeát.

papercut 2008.05.09. 21:11:40

Bag. Még egy ilyen íróasztalfocistázás... én nem tudom, lehet, hogy benned Ronaldinhot tisztelhetjük ingonitóban, de ez akkor sem jogosít fel, hogy bárkiről itt a blogon ilyen felsőbbséges hangnemben nyilatkozz az azért kicsit som, főleg hogy tudtommal egyszer sem találkoztunk így nehezen hiszem, hogy megtudnád ítélni, hogy kinek milyen football tapasztalatai vannak, mert igen van aki nem csak tévében látott már 90 es pályát...

Jó lenne, ha megértenéd, hogy kurvára nem a Poolról van itt szó, hanem arról hogy milyen stílusban adjuk egymás tudtára a véleményünket. Benito cikke lehet hogy csípte a szemed( ahogy a Pool játéka sokunkét) de senki nem ment el odáig, hogy hogy ezt a feszkót anyázás formájában vezesse le. Szóval vagy szállj le a magas lóról, és fogadd el a közüsség szabályait, vagy tényleg tűnj el, mert a stílusod teljesen össezegyeztethetetlen azzal, amiről ez a blog szól. Itt mindenkiről leszedik a kersetvizet, nemcsak a Liverpoolról, de ez így van rendjén. Take it or leave it..............

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.05.09. 22:51:44

Berbatov az utolsó nagy kelet-európai király, Albert Flóri és Sztojcskov méltó utódja. Kár, hogy Dantchev úr is hozza a kelet-európai formát a maga területén.

Woland 2008.05.09. 23:01:05

papercut, d3vnull, rizla, pote,

szerintem az egyetlen módja hogy bag urat leszoktassuk a hisztiről az ha nem reagálunk a provokációkra. (mert nyilván provokálni szeretne egy kis arctalan szócsatát.)

nagyjából egyedül van a Liverpool-paranoiájával úgyhogy előbb-utóbb remélhetőleg rádöbben hogy nem mindenki mással van baj hanem a saját hozzáállásával.

ha eme rádöbbenés megtörténik akkor természetesen szivesen fogunk diskurálni az úrral. addig viszont: ateista ne járjon templomba mert csak felhúzza magát, mintahogy a hivő ember is kerülje a Marylin Manson-koncerteket.

asszalam alejkum

Woland 2008.05.09. 23:08:38

bedobásnál nincs...,

úgy van! Berbatovban megvan az a keleti (nem latin!) virtuozitás (és elegancia!) ami Hagi és Sztojcskov sajátja volt és ami valahogy nem igazán jön át nyugati játékosoknál akármekkora zsenik legyenek is (Henry az talán aki legközelebb jön ehhez a züllött nyugatról...)

persze lehet hogy ez csak egy romantikus lázálom és csak egy párunk fejében létezik : )

nagyon bánt hogy búcsút fog venni a White Hart Lane-től... (basszameg Dancsev!)

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.05.09. 23:46:26

Woland

Szerintem nem csak a fejünkben létezik ez a típus, de már nem sok ilyet fogunk látni. Csipőre tett kéz, unott sétálgatás, aztán a semmiből egy zseniális/pofátlan megoldás. Berba az egyik olyan játékos, akit 50 méterről megismernék egy szellemképes Tünde tévén a mozgásáról.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.05.10. 00:02:43

bedobásnál, nem mondasz badart! De szerintem a volt jugoszláv játékosokot is ehhez a vonulathoz vehetjük. Vegyük csak Sztojkovicsot , Szavicsevicset, Mijatovicsot, a horvát oldalon meg Prosineckit, Sukert, Bobant vagy a vébé negyeddöntőben a tizenhatoson belül kötényt osztó középhátvédet Bilicset.
Egyébként Berbatov mellett még Mutu tartja a keleti frontot és ha egy kicsit haza (a Romáról) beszéljek Vucsinicsen is észrevenni a típus jellemzőit. A váratlanul meghúzott meghökkentő cselek műfajban ő is nagyon ott van, bár neki még nem mindig sülnek, bár egyre inkább.

drosiii 2008.05.10. 00:06:36

Woland, hívő vagyok és voltam már Manson koncerten :)

Asidotus 2008.05.10. 00:12:16

Vucsinicsről jut eszembe.
Új szövetségi kapitányunk van, építgetjük a válogatottunkat. Pedig csak három ember hiányzik a magyar csapatba, hogy egy komoly euróapi középcsapattá váljunk, akit mindenkinek komolyan kell vennie. Egy Jó hátvéd meg két jó csatár. Nem egy Mutu vagy egy Berbatov szintű klasszisról beszélek, de két Vucsinics-szintű csatár sokat dobna rajtunk. Olyan lehetetlen ez?

popp · http://koncertblog.com/ 2008.05.10. 00:24:46

Ebből a Németh Krisztián gyerekből lehet még Mutu is, meg el is kallódhat. Talán honosítani kéne Vucsinicset. Bár tudom, hogy a foci nem kézi!

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.05.10. 00:33:31

popp

Na, azért éppen Mutu ne legyen belőle. Nem mintha nem tartanám jó focistának, de ugye...

Legyen csak simán egy új Torres vagy Fowler :)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.05.10. 00:58:22

bnlehki

Én most játékstílusra gondoltam. De ha a kokain miatt nem lehet Mutu, akkor ne legyen Fowler se, aki gólörömként még az oldalvonal fehér csíkját is orrba tolná. Román meg már nem lesz ebben az életben.

papercut 2008.05.10. 01:01:33

Woland: teljesen egyet értek,de lehet hogy velem van a baj, de nagyon nem bírom, ha valaki tök ismeretlenül feltételezi(megjegyzem nem először) hogy nekünk annyi közünk van a focihoz hogy néha szoktunk Fifázni (ami mellesleg szintén nem baj, ki mondta, hogy csak annak lehet véleménye,aki játssza is a focit, nem csak nézi!) Bocs de allergiám van a nagyképű pöcsökre, ha kell hozok róla papírt!

Woland 2008.05.10. 02:09:10

drosiii,

egy vilag dolt ossze bennem! : )) Bar nem mondtad hogy miben hiszel (ami nem is tartozik ram) es ugye a Church of Satan-hivo siman illik a Manson-koncerthez! : ) (de nem implikalok semmit!:)

minden jokat

Woland 2008.05.10. 02:17:30

bedobásnál nincs...,

jaja, ezert mondja egy par fogalmatlan hogy Berbatov "lusta" jatekos! : ))) Neki nincs szuksege hulyere futnia magat (de szerintem egyebkent is dolgozik annyit mint barki mas).

popp,

nalam azert Suker mas teszta - klasszis volt de nem lattam rajta azt a fajta konnyedseget es finomsagot mint Berban. de ez is ugye a latoszogon mulik : )

papercut,

ertheto az allergia, de eppen ezert egeszsegesebb ha kerulod a tulzott bagzast : ) legalabbis addig amig meg nem embereli magat.

Beke veletek.

rizla 2008.05.10. 07:00:06

bag: "igen rizla, a Pool ott van a világ legjobbjai között és ennélfogva itt lehet akár (mint ti) szidni v megpróbálni védeni (mint én) mégha nektek ez nem tetszik is"

kit érdekel? ki beszél erről? a kérdésre válaszoljál te idióta

rizla 2008.05.10. 07:02:27

"Nem egy Mutu vagy egy Berbatov szintű klasszisról beszélek, de két Vucsinics-szintű csatár sokat dobna rajtunk. Olyan lehetetlen ez?"

németh, simon, szalai, farkas. valamelyik csak beérik

bag 2008.05.10. 09:57:51

rizla:

már megint a személyeskedés... ráadásul választékos modorban ugye?
és még az én stílusommal van bajotok, szóval tükörbe kéne nézni gyerekek.
Egyébként voltam meccsen Angliában (is), sajnos Liverpool meccsre hosszú hónapokra előre sem lehet jegyet szerezni (talán nem véletlen ez sem.) A sok hozzá nem értő tudatosan megy szenvedni szerintetek. Newcastle közelében van egy csodálatos kisváros a neve Bishop-Auckland, az ottani helyi csapat mérkőzésére kaptunk jegyet, (ez sem egyszerű mert ott is teltház van, pedig megyei 1 osztály) és csak azért mert magyarok vagyunk és a helyiekkel beszélgetve levették, hogy talán láttunk már meccset élőben is, sokatokkal ellentétben. Egyébként hajtós jó meccs volt a hazaiak nyertek 1-0-ra. Ja, és utána megmutatták a dicsőségtermüket, a történelmük során nyert trófeáikkal . Jó volt, kívánok mindenkinek hasonló élményeket Angliában. Hajrá Pool.

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.05.10. 14:33:57

popp

Igen, Mutunál a kólázásra gondoltam (semmiképpen nem arra, hogy román). Fowlernél, ha jól emlékszem, az egy fricska volt az Everton szurkereknek, akik ledrogosozták.

Amúgy nálam nem vágja el magát valaki egy ilyen kisiklással, viszont belegondolni is rossz, milyen szinten csinálnák ki Magyarországon pl. Némethet egy ilyen eset után, ha még a hajviseletébe is képesek belekötni.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.05.10. 14:38:28

bedobásnál, hasonlóan látjuk a dolgot nálam sem vágná le magát, de tényleg kicsinálnák a srácot.

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.05.10. 15:07:24

apropó, a Bolton állítólag 1 évre kölcsönvenné Némethet.

rizla 2008.05.10. 17:10:55

"ráadásul választékos modorban ugye?
és még az én stílusommal van bajotok, szóval tükörbe kéne nézni gyerekek."

tudtam, hogy ráharapsz. most inkább nem lövöm el az adjonisten-fogadjisten kliséket. egyébként nekem nem a stílusoddal van bajom.

"Egyébként voltam meccsen Angliában (is), sajnos Liverpool meccsre hosszú hónapokra előre sem lehet jegyet szerezni (talán nem véletlen ez sem.)"

azt hittem bérleted van. hiszen a pályátok. ciki, hogy pote előbb volt ott, mint te, mi?

halareaal 2008.05.10. 22:49:15

azt nem értem rizla, hogy te Barca drukkerként hogy tudtad megnézni 2szer a meccset.

Woland: ezzel az a baj, hogy a Poolt szidó kommentek csak kb 25%át váltja (váltotta) ki bag. a többit a Pool. persze most, hogy kiestek a BLből már télleg semmi baj sincs velük
süti beállítások módosítása