Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - Serie A, 22. forduló

2008.02.08. 13:30 _benito

Van egy olyan megérzésünk, hogy ebben a fordulóban az Inter akkor sem kap tizenegyest, ha a hátvédek segédeszközöket is segítségül hívva Cruz kitépett lábával akasztják Ibrahimovicsot a büntetőterületen belül, ugyanakkor azt is gondoljuk, hogy kiállítani sem fognak senkit tőlük, még akkor sem, ha Materazzi dalba foglalja a bíró komplett családfáját. Mi ennek örülünk, hiszen nem gyerek módon unjuk már a kommentek között folyó vitát, inkább azt szeretnénk, ha újra a játék lenne a téma és ehhez ez a forduló tökéletesen megfelel. A Juve nehéz túrája mellett a Milan a Sienát fogadja (csatárok híján Kakával a karácsonyfa tetején), az Inter Szicíliába látogat, a Fiorentina Bergamóba utazik, így a nagyon közül egyedül a Roma dolga ígérkezik könnyűnek (ők a Regginát fogadják). A derékhad is nagy összecsapásra készül, a középmezőny elején feszítő Sampdoria fogadja a vele helyet cserélni vágyó Napolit, a legutóbb idegenben parádézó Torino pedig a reménytelenül szar Palermo ellen bizonyíthat – mert lenne mit! Hajtás után belenézünk az üveggömbbe.

Udinese – Juventus 2-2
Így néz ki a gyakorlatban, amikor két zebra egymásnak esik. Reméljük, ennél lényegesen izgalmasabb csata kerekedik majd a Friuliban a két Bianconeri találkozásából, és muszáj azzal kezdenünk, hogy mi hisszük, így is lesz. A hatodik fogadja ugyanis a harmadikat és ez idén nem csak a tabellán elfoglalt helyek miatt rangadó, hanem azért is, mert az Udinese többek között annak is köszönheti remek pozícióját, hogy az Inter ellen mindkét meccsen pontot szerzett és az Olimpicóban is győzni tudott a Juve ellen.
Felipe, a Serie A egyik leggenyább hátvédje (8 sárga, 2 piros a szezon felénél emberes termés), most nem lép pályára és szintén hiányozni fog eltiltás miatt a trequartista Pepe, de az ő pótlása nem okoz gondot, hiszen ott van Floro Flores, akit a szezon előtt nagy ígéretnek tartottunk. Most biztosan lehetőséget kap Quagliarella és Di Natale mögött a várhatóan 3-4-3-al pályára lépő Udinesében, melyre egyébként szintén ráférne némi sikerélmény, 2008-at ugyanis elég csikorgósan kezdték, a legutóbbi öt meccsükön csak öt pont jött össze.
A Juvéban még mindig nem léphet pályára Stendardo, viszont már talán egy teljes meccset is elbír Camoranesi, így nagyon kíváncsian várjuk, mit mutat a rázósnak ígérkező északi derbin az Öreg Hölgy. Ha középen Sisokko kap lehetőséget, talán kisebb teher hárul a hátul meglehetősen bizonytalan védelemre, mely mögött két kihagyott meccs után újra Buffon őrködik majd. Hallunk olyanokat, hogy Treze nem biztos, hogy játszhat, így lehet, hogy a korábban 7 szezonon át a Friulianit szolgáló Iaquinta lesz Alex társa elöl – ha már volt akkora marha a Juventus vezetősége, hogy nem állapodott meg nagyon gyorsan Huntelaarral. A nyáron már biztos sokkal könnyebb lesz, főleg, hogy 20 fölött jár a fiatal holland, ami még akkor is durva, ha a nagy részét kutyaütő csapatoknak lőtte. Egyelőre nem mondunk semmit, de a Stendardóval, Chiellinivel és középen Sisokkóval felálló Juve már eggyel pofásabb képet mutatna, mint a 2007-ben látott csapat, nem is beszélve a középpályára régen látott kreativitást hozó Camoranesiről.
Az Udinese érdekes szezont fut, amiben gyönyörűen elfér egymás mellett a Napoli ellen otthon elszenvedett 0-5 és az Intertől ellopott pontocskák, így meglehetősen nehéz dolgunk van, ha el akarjuk találni, éppen milyen napot fognak ki. A meccsre pedig még nehezebb tippelnünk, ugyanis a Juve sem mutat zökkenőmentes formát, sőt! Az biztos, hogy nem könnyű megverni őket, ez eddig mostani ellenfelük mellett egyedül a Napolinak sikerült (a körülmények ismertek), viszont a győzelmek számán is lenne mit csiszolnia a torinóiaknak, hiszen a táblázat első felének reprezentánsai közül a Juve eddig senkit nem tudott megverni.
A 2-2 bátor tippnek tűnik, de mivel a támadósora mindkét csapatnak kifejezetten erős, a védelmük viszont még messziről, nagyon sötét, ködös estéken sem tűnik magabiztosnak, így tartjuk magunkat a sokgólos ikszhez. De ugye tudjuk, hogy az Udinese eredményeit tradicionálisan képtelenek vagyunk eltalálni…

Milan – Siena 1-1
Nincs csatár, Gourcuff pedig semmilyen szinten nem képes pótolni Kakát Seedorf mellett, azon kívül a három éve megállás nélkül játszó Ambrosini-Pirlo kettős minden lesz, csak fitt nem, márpedig Gattuso 12 km-jét valakinek át kell vennie. A harcos Robur ismét száguld?

Catania – Inter 1-1
A hazaiak mindig felszívják magukat, ha nagyhal akad a hálóba, most pedig a létező legnagyobb hal közelít Szicília partjaihoz. Sztankovics könnyebben sérült, így ismét Jimenez osztja a mannát Ibrának és a némileg megtorpanó Cruznak, akik jól is teszik, ha összekapják magukat, hiszen az Elefántok idén eddig összesen öt gólt kaptak a Massiminóban.

Roma – Reggina 3-0
Belehasít erősen a déli egylet, a római túra csak az első a zsinórban következő éllovasok elleni csaták közül, így bizony igencsak elkelne némi sikerélmény. Direkt szar, hogy a Roma is egy nagy tasli után kavargó fejjel várja vendégét, akit ezért példás szigorral el is fenekel majd.

Atalanta – Fiorentina 1-1
A Viola két ifjú ásza, Montolivo és Pazzini hazatérése jó meccsel kecsegtet, annál is inkább, mert míg az Orobici Pármában tudott győzni, a lilák otthon kaptak ki a Milantól. Most viszont a hazaiaktól hiányozni fog Doni, ilyenkor pedig rendszerint baj van. Most nem olyan nagy.

Sampdoria – Napoli 2-2
Ez rohadt jó kis meccs lesz, szerintünk. Cassano az elmúlt négy meccsén betalált, a másik oldalra visszatér Zalayeta Lavezzi mellé, a tét pedig nem kicsi: ezek a csaták már az UEFA-kupás helyekért mennek. Egy Castellazzival feltétlenül jobb a Blucerchiati, de úgy érezzük, döntetlen lesz.

Cagliari – Parma 1-0
A szardíniaiaknak olyan lendületet adott a Napoli ellen a kutya szájából visszahozott meccs, hogy nekifutásból elhoztak egy pontot a Juvétól, a Parma pedig hiába játszott egészen pofásan, csupa vereség lett a jutalmuk. Most jön a következő.

Livorno – Genoa 1-1
A megtáltosodás átmenetileg szünetel a toszkán kiscsapatnál, a Genoa viszont négyet nyert az elmúlt ötből. Ennek ellenére nem fognak nyerni idegenben, bár azt gondoljuk, ezzel a döntetlennel egyik csapat sem lesz elégedetlen. Annál is inkább, mert a friss Azzuri, Borriello inkább otthon szeret gólokat lőni.

Torino – Palermo 2-0
A Toro múlt héten végre játszott is valamit (ráadásul idegenben), a Palermo viszont csak vért izzadva, Fontana vezérletével tudta legyűrni a Livornót a Barberában. A formák alapján ez óriási hazai, de nem azért, mert a bordók annyira jók, hanem azért, mert a vendégek kritikán aluliak.

Empoli – Lazio 0-0
A Lazio költötte a legtöbbet az átigazolási szezonban és bár valószínűleg nem emiatt verték meg legutóbb a Sampot, de a friss szerzemények hiányában is erősebbnek tűnnek az igen nehéz szezont futó Empolinál. Azért tippelünk döntetlent, mert a hazaiakat illik komolyan vennünk múlt heti teljesítményük láttán. Meg azért is, mert ez a típuseredmény az ilyen meccseken.

79 komment

Címkék: olasz videó üveggömb serie a

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr30330725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

drdugo 2008.02.08. 11:13:41

Milan – Siena 1-1

Ez az _benito, csak így tovább, ebben a naptári évben asszem az összes bajnokin Milan vereséget, vagy döntetlent tippeltél, és ahhoz képest 5 győzelem/1 vereség a mérleg és 11-4-es gk.. :)
Ezt a Sienát a mostani formánkkal simán megverjük, ha nem is fölényesen, de 1 góllal tuti.
Ha már megvertük a Fiot élet-halál hatpontos meccsen, nem fogja a csapat elbaszni a negyedik helyhez közeledést egy Siena elleni hazaival elqrni.
Gourcuff pedig istenkirály, csak úgy nehéz bebizonyítania, ha 3 meccsenként kap negyed órát. Talán majd most.
Inzaghi és Ronaldo úgy néz ki, hogy bevethetőek lesznek, Jankulovski pedig egész biztos.
Szóval vannak visszatérők a sérültek helyett.

Metgergo 2008.02.08. 11:14:55

Szerintem az Inter nagyon csúnyán össze fogja kapni magát, és több góllal fog győzni, mert az biztos, hogy őket is idegesíti már az a légkör, ami körülveszi a csapatot, és most bizonyítani akarnak majd.
A Milan is behúzza a kötelezőt, és megalázza a Sienat egy, a 87-ik percben, Ambrosini által szerzett fejesgóllal.

_benito · www.nst.blog.hu 2008.02.08. 11:19:39

a parma és a viola elleni simán ikszes meccs volt, asszem nem jártam messze egyiknél sem, de tkp igazad van, nem találtam el (egyébként az atalantát is számolod?).

"nem fogja a csapat elbaszni a negyedik helyhez közeledést egy Siena elleni hazaival elqrni."

a romának sem volt mindegy éppen.

nem mondom, simán benne van, hogy a milan szétcsapja a sienát, de azért van oka annak, hogy úgy gondolom, nem fogja. gourcuffot viszont még nem láttam jól játszani, pedig elég sok milan meccset láttam idén (mert egyébként az olasz csapatok közül a milant és a romát nézem a legszívesebben. a juvét azért nem, mert bosszant, az intert meg azért nem, mert még jobban bosszant. és livorno 4ever! :)

_benito · www.nst.blog.hu 2008.02.08. 11:21:01

"a 87-ik percben, Ambrosini által szerzett fejesgóllal." haggyadazta közhelyeket... :)

Asidotus 2008.02.08. 11:36:16

Az Udinese volt az egyetlen nagy csapat, amelyik elverte a Juvét, tegyük ezt is hozzá. Roma, Milan, Fiorentina, Inter képtelen volt legyűrni a zebrákat.
Gourcuffről szólva, meg biztos oka volt az edzőnek, hogy keveset játszatta. Ő van ott vele minden áldott nap, órákon át, talán jobban látja, hogy mi a helyzet.

BruceWayne 2008.02.08. 11:37:43

valaki bemásolná a milan meccsre nevezett keretét? (Inter szurkolóként nem szerencsés a hétvégét milan-oldalakon keresgélve töltenem :-)
és ami meglepő hogy az Interből csak 5 ember utazott el válogatott meccsre, nem is értem....
Jimenez visszatérésének és személy szerint örülök, még jobban örülnék ha Suazo most több lehetőséget kapna hiszen Mancini elég későn szokta észreveni hogy az elől szenvedő csatár helyett (Cruz is foghat ki rossz napot) be kellene már küldeni egy gyors és lendületes támadót aki akár a saját térfeléről is végig tud robogni a kapuig...

heizer 2008.02.08. 11:41:21

Jó lenne ha a Roma bírna faragni legalább 2 pontot a hátrányán, amit elnézegetve a Cataniát meg az Intert símán benne van. Vagyis lenne, mert a Roma az uccsó pár meccsén (beleértve azt is amit megnyert, Olasz Kupa) annyira töketlen volt, annyira nem hasonlított az őszi önmagára hogy ihaj. Szinte éreztem,hogy ha egy kicsit is motivált csapattal találkoznak akkor nagyon megcsapják őket.

Ráadásul utána iszonyú nehéz sorsolása jön a Romanak (Juve, Fior, Inter, Milan, Napoli, Lazio lehet hogy valaki kimaradt) nehezítve egy RM elleni BL párharccal: szerintem a következő 4 fordulóban eldől, hogy az Inter a C csapatával játsza e végig a tavaszt, vagy muszáj lesz a pályán tartani a B-t.

Ja igen egy Parma elleni is lesz.

Metgergo 2008.02.08. 11:47:39

Az lehet, hogy Suazo végigrobog a az egész pályán, viszont utána valamiért mindig a Meteosat-8-as geostacionáruis meteorológiai műholdat célozza meg.

BruceWayne 2008.02.08. 11:49:23

a Romába kellene 1 igazi(!) csatár meg vagy 2 védő aztán jók lennének, nem tudom miért nem vesznek, nincs pénz??? a 2. helyet valószínüleg megszerzik, Bl-re kéne koncentrálniuk, mennének most 2 kört lenne zseton igazolásra.

_benito · www.nst.blog.hu 2008.02.08. 11:49:50

"Meteosat-8-as geostacionáruis meteorológiai műholdat " ezt hazudod.

BruceWayne 2008.02.08. 11:51:45

Bakhere: az is elég ha jól paszol. szerintem az idény eleji gyengébb játék és kevés játéklehetőség után nagyon jó formába lendült, lőtt is jópár gólt, ha egészséges megérdemli hogy néha kezdőként számítsanak rá... Crespoval meg nem tudom mi van, neki nem igazán megy már

Metgergo 2008.02.08. 12:04:49

_benito: Jól van, lehet, hogy lecserélték már, és most a 11-es van már fenn, de a Meteosat szériák geostacionáriusak.

michellewild 2008.02.08. 12:31:10

Benito névvel hogy lehet a Livornonak szurkolni?
Volt egy dígó haverom, akinek az egyik nagyapja fasiszta volt a másik komcsi, és jól elvoltak együtt, de az mégis két ember.
Sziámi iker vagy, vagy Andy Goram?

_benito · www.nst.blog.hu 2008.02.08. 12:35:44

benito és bence is két ember, jelentem.
a laziót is nedved miatt bírtam, nem az irriducibili miatt. :)

kroos 2008.02.08. 12:39:22

Michellewild-névvel hogy lehet azt boncolgatni hogy ki-kinek szurkol?

kroos 2008.02.08. 12:45:03

Lehet hogy csatár kell a Romának de az nem egy Suazo az biztos.

kroos 2008.02.08. 12:46:57

,,hiszen nem gyerek módon unjuk már a kommentek között folyó vitát"Könnyü ilyen magasztosan méltoságteljesnek lenni ha semleges az ember.

nalazo 2008.02.08. 13:14:05

Egy csapat iránti elkötelezettség nem jelenti azt, hogy a nem kedveltbe folyton bele kell kötni. A moderátornak igaza van, a meccsekről legyen szó ne a vélt sérelmekről.
Egyébként valóban rengeteg döntetlen ízű meccs van ebben a fordulóban, még az Interé is. A Milannak, ha tényleg akar valamit, hoznia kell a Siena szintű kemény kiscsapatok elleni meccseket. Ahogy a Roma-t ismerem egy ekkora fiaskó után adahaza nagyon meg fogja verni az ellenfelét. Bár ne lenne igazam!

kroos 2008.02.08. 13:23:45

Aha,mint ahogy ti is a Moggi érában?

Metgergo 2008.02.08. 14:06:25

barnetta: Képes vagy értelmezni az általad is beidézett sorokat?

kroos 2008.02.08. 14:11:42

Igen.Erre irtam hogy Könnyü ilyen magasztosan méltoságteljesnek lenni ha semleges az ember.És hogy ti sem viselkedtetek másképp a Moggi érában.

Metgergo 2008.02.08. 14:40:09

Ha képes voltál értelmezni, akkor hogyhogy mégsem tartalmazott semmiféle információt számodra a mondat?

heizer 2008.02.08. 14:59:01

Nem vagyok benne biztos hogy a Roma-ba kellene még védő. A hátvédsor + vkp rész jobb nevekből áll mint mondjuk a Juventusé, de bármelyik nagycsapatéval felveszi a versenyt - mondom a nevek alapján, amiből ugye nem lehet megélni.

Valahogy szerintem nincs jól összerakva! Nem tudom biztosan csak ezt érzem. Nem működik a szisztéma.

Korábban úgy tűnt a Roma azért kap sok gólt, mert olyan tempóra gyorsítják a támadásszervezést amit már nem képesek követni, elvesztik a labdát, aztán baj van. De valami más nem szuperál, mert néha elképesztően hülye helyzetekből kapnak gólt.
Annak ellenére vallom ezt hogy a védekezésük december óta jelentősen feljavult, ez azonban együtt járt a látványos támadófoci visszaesésével.

Szóval bármennyire is kedvelem őket az a véleményem hogy ebből a garnitúrából többet is ki lehetne hozni. Csípom a fejét de szerintem Spalletti a szűk keresztmetszet ha a Roma eredményesebb akar lenni. És most már inkább a BL-re kellene koncentrálni, mert ez a Madrid iszonyú erős. És ha ilyen Sienákkal 0-3 - k jönnek, nehogy megismétlődjön a tavalyi szezon csak egy körrel hamarabb.

mickeyknox 2008.02.08. 15:39:13

Szinte minden csapatban van egy erős, gyors, technikás középcsatár (RvN, Ibra, Cruz, Treze, Rooney, Henry, Adebayor és a többiek). Ez hiányzik a Romából szerintem.

kroos 2008.02.08. 15:40:55

Igen de Tottinak meg olyan képességei vannak amik nincsennek meg a fent emlitettekben.

bahrdew 2008.02.08. 16:12:29

Van támadó(t is játszani tudó ember) bőségesen, Totti, Vucsinics, én Giulyt is ideveszem, esetleg Perrotta, akik, ha Tottinak jól megy, ontják a gólokat, ellenkező esetben semmi sem jön össze. Érdekes volt a hosszú Totti-féle sérülési időszak, mert ment a játék. Hát, nem tudom. Úgy tűnik, abban az esetben nem megy a gém, ha Totti pályán van, mégsem tud semmit hozzátenni. No igen, Ferrari akkor is szar lett volna a Siena ellen, ha Totti jól játszik, de alapvetően rajta múlik minden. Le lehet itt igazolni akárkit, semmire sem megy, ha a csapat a pályán nem tudja támogatni. Forza Roma.

BruceWayne 2008.02.08. 16:22:41

valódi befejező csatárról volt szó, giuly sem az totti sem az, egyedül vicsinics, de ő meg azért nem "felsőkategóriás"

giacinto 2008.02.08. 17:26:34

ha már Roma és csatárok, épp ma olvastam hogy Huntelaar oda akar menni. mondjuk nem értem h miért sztárolják annyira azt a gyereket, na mindegy.

giacinto 2008.02.08. 17:30:37

ez a svájci kérdés tényleg érdekes. a legkevésbbé szimpatikus csapatok egyike, furcsa nevekkel, tele bevándorlóval, franciaország kicsiben.

argentin#21 2008.02.08. 17:37:06

a stuttgarti roman gyerek Marica ,ami meg romanul is lany nev

drdugo 2008.02.08. 18:21:29

"ha már Roma és csatárok, épp ma olvastam hogy Huntelaar oda akar menni. mondjuk nem értem h miért sztárolják annyira azt a gyereket, na mindegy"

talán mert kb. ugyanannyi gólt szokott lőni szezononként, mint ahányszor pályára lép. :)
aki a holland bajnokságban jól termeli a gólokat, az általában utána erősebb bajnokságokban is megállja a helyét (ld. Van Basten, RvN, Ronaldo, Romário, Henrik Larsson, stb).
Huntelaar nem egy labdazsonglőr, de nagyon hatékony, olyasmi mint van Nistelrooy.
Én a Milanban is szívesen látnám, sztem nagyon feküdne neki a serie A.

kroos 2008.02.08. 19:09:51

ez a svájci kérdés tényleg érdekes. a legkevésbbé szimpatikus csapatok egyike, furcsa nevekkel, tele bevándorlóval, franciaország kicsiben
giacinto:
Azért mert valaki nem az olaszoknak drukkol,nem kell diszkréten lehülyézni.Lehet ,,kiscsapatnak" is szurkolni.És az sem feltétlenül szimpatikus hogy 1 játékos védekezik,elöl meg ott van egy Gila,vagy egy Pippo.

kroos 2008.02.08. 19:10:49

bocs 10 játékos védekezik...nem egy...

Count Adyn 2008.02.08. 19:23:37

Ezután ne csodálkozz ha majd nem diszkréten is lehülyéz valaki:D

kroos 2008.02.08. 19:30:21

Bocs hogy Svájcnak merek drukkolni.De sok más nagy ország van aki csinál nem szimpatikus dolgokat,nem fair egy olyan (futbalban) kis országot bántani mint Svájc.Csak mert van egy olyan téma hogy drukkoljunk Svájcnak.És nem minden olasz drukkernek cimeztem az elözöt,hanem csak azoknak akik utálják Svájcot ráadásul 1 indokkal sem tudják megfogalmazni miért.

BruceWayne 2008.02.08. 19:44:37

ddrugo: na és mi van velük? van hooijdonk, kezsman, vennegor of hesselink, kuyt, salomon kalou, rommedahl.... termeltek mint az állat aztán eligazoltak külföldre azt sehol semmi (mondjuk Kalou nem is kap túl sok lehetőséget)

argentin#21 2008.02.08. 20:03:50

na de ott van Ibra is . szoval ez nem alapszabaly... ezt csak akkor tudjuk meg, ha elindul szerencset probalni kulfoldre, es valoszinu,h fog

rexford 2008.02.08. 20:33:58

Nem tudom, hogy véletlen-e, de az utóbbi 20 húsz év 5 legjobb középcsatára közül 2 a holland bajnokságban kezdte az európai karrierjét, további 2 pedig holland.

giacinto 2008.02.08. 21:58:40

senki nem mondta hogy az olaszoknak szurkolok. sztem több indokkal is megfogalmaztam h miért NEM szimpatikus a svájci csapat, de mindegy. milan szurkoló meg főleg nem vagyok.

stonedraider · http://1sor.blog.hu/ 2008.02.08. 21:58:57

nst: "Milan – Siena 1-1
Nincs csatár, Gourcuff pedig semmilyen szinten nem képes pótolni Kakát Seedorf mellett, azon kívül a három éve megállás nélkül játszó Ambrosini-Pirlo kettős minden lesz, csak fitt nem, márpedig Gattuso 12 km-jét valakinek át kell vennie. A harcos Robur ismét száguld?"

gazzetta: Kalac 16 Oddo 44 Nesta 13 Kaladze 4 Jankulovski 18 Brocchi 32 Pirlo 21 Ambrosini 23 Seedorf 10 Inzaghi 9 Ronaldo 99
most akkor vagy nem figyelsz oda, vagy má megint kilóg a lóláb:P
ja és ambrosini az utóbbi 3 évból másfelet kihagyott sérülés miatt, mondjuk ez meg is láccik rajta:S

Interista · http://calcio.blog.hu/ 2008.02.09. 20:29:05

Őszintén, mikor volt utoljára, hogy a hétvégi előrejelzésben INTER győzelmet jósoltatok?

_benito · www.nst.blog.hu 2008.02.09. 22:50:12

'Őszintén, mikor volt utoljára,'

hát, ha őszintén kell, akkor múlt héten, azelőtt döntetlent (az is lett), azelőtt megint győzelmet és azt telibe is találtuk.

Count Adyn 2008.02.10. 10:45:00

"Serie A: pontot rabolt idegenben a Fiorentina az Atalantától"
NS :DDDDD Azért ennyire nem kéne:D
(2-2, 90.ik percbe egyenlített az Atalanta:D)

BruceWayne 2008.02.10. 12:26:59

na most akkor nyer a Milan? tudnom kéne mert - Kapa híres szavaival éve - "itt milliárdok forognak kockán" :-D
Kakával most akkor mivan? megműtik?

andras3 2008.02.10. 12:45:18

kaka es pato, valamint gattuso is az arsenal ellen mar jatszani fognak.
a milan meg nelkuluk - de ronaldoval - fog nyerni ma delutan:)

drani 2008.02.10. 14:39:45

nem fog nyerni a milan, ha játszik brocchi is.
szerintem veztni fog, de kiegyenlít a siena.

BruceWayne 2008.02.10. 16:54:40

kiszenvedte a Milan :-)
Paloschi beállt, aztán 10 mp múlva bevarrta, szép gól volt. Siena piroslapja meg biztos vitát vált majd ki, de hát be kellett fújni, az már kérdéses hogy utolsó ember miatt ki is kellett állítani

drdugo 2008.02.10. 16:55:12

Paloschi első serie a-s labdaérintéséből rögtön győztes gól. Így kell bemutatkozni, így kell cserélni :)

_benito ellentippje megint bejött, mostmár mindig ikszre, vagy Milan vereségre tippelj kérlek:D

BruceWayne 2008.02.10. 16:58:46

ez a Kalac amúgy mit szed? nevetséges egy kapus volt mindig is mikor beugrott dida helyére, de amiket ma is megfogott, hihetetlen volt a végén is az a megpattanó amit kikapott a sarokból..

Ronaldo hol volt? Ki ez a Paloschi?

drdugo 2008.02.10. 17:05:34

Ronaldo 45 percet birt játszani mindösszesen, Seedorf jött be a helyére... No comment.

Paloschi? A primaverából hoztuk fel. Már tavaly decemberben a Catania elleni otthoni kupameccsen bemutatkozott, akkor is lőtt gólt. Illetve a visszavágón szintén ő lőtte a Milan gólját.
Tehát eddig Paloschi mérlege tétmeccsen: 3/3
Nem rossz egy 18 éves kissráctól:)

BruceWayne 2008.02.10. 17:08:50

az 50 sárga most is megvolt 9 meccsen + 4 piros :-)
Ronaldot miért cserélték le?

drdugo 2008.02.10. 17:11:04

Passz. A második félidőre már nem jött ki. Gondolom megint megsérült :DD

Count Adyn 2008.02.10. 17:29:59

Nah a kék zebrák behuztak nagy nehezen az Udine elleni meccset:) Bejött az ellentipp mint a Milannal ugye?:DDDD

Gabez 2008.02.10. 19:04:02

Azért volt a dologban a Juve részéről egy kis kézilabda is a 16-oson belül, ha jól emlékszem 1-0-nál, bár Hegyi Iván (és nem mellesleg a bíró) szerint önvédelemnek minősíthető még ilyen kéztartásnál is...de hát ő Juve szurkoló. :)

_benito · www.nst.blog.hu 2008.02.10. 19:29:18

de hogy faragó nem juve-szurkoló, az biztos. egy idő után elkezdett rohadtul idegesíteni, iaquinta góljánál azt hittem, rögvest elbőgi magát. pedig alapjában véve még őt tartom valamire...

úrilány 2008.02.10. 19:33:27

Ricsi közvetített?
ááááááááááá :(

Gabez 2008.02.10. 19:46:49

Ez nem csalás, hanem játékvezetői tévedés, ami befolyásolja a meccs kimenetelét. Ismerős?

Fülöp Laci barátunk meg Roma drukker. Nyilasi Interes. Zombori Arsenalos, olaszban nem tudom kit favorizál.

papercut 2008.02.10. 20:49:21

Az a bizonyos incidens nem volt 11-es, leszorított kézzel, félig elfordulva pattant rá Chiellini kezére a labda eléggé nagy Interesnek vagy Juve gyűlölőnek kell lenni, hogy valaki ezért pampogjon..

Gabez 2008.02.10. 20:58:33

A leszorított kézről más nézetet vallunk. De majd nézd vissza a videjókon...gyűlölködni nem szoktam, pláne egy focicsapatot (!), de biztos magadból indultál ki.

Count Adyn 2008.02.10. 21:18:17

Gabez, az közel sem volt 11 es, amikor a halott fáraó kéztartással repülő embert kézen találta a labda. Amikor Chiellini kötöttfogásút bírkózott valakivel az esetleg megadható lett volna, de nem azután ahogy Del Piero "elesett a védő lábában" és tovább:) összesen kb egál volt a gyanus helyzet. Az Udinese az első félidőben szétlőhetett volna minket, de elbohóckodták, ráfizettek. Buffon meg felébredt a bekapott gól után, és elkezdett védeni. Mindent:)

_benito · www.nst.blog.hu 2008.02.10. 21:26:25

"a halott fáraó kéztartással"

b+, ember, ez elbaszott nagy! :))

calcio_di_rigore 2008.02.10. 23:15:38

Asszondja Fülöp: "Nem volt vonalban a kamera". Azér' húzzák be neked a vonalat te szerencsétlen... Persze, értem én mi a baja...

BruceWayne 2008.02.10. 23:55:14

bunda bunda bunda bunda! az egész forduló :-D

danesdzsu2 2008.02.11. 00:32:47

Én azt nem értem, hogy van valaki, azt hiszi, hogy Serie A-ban nem csalnak....

:D

calcio_di_rigore 2008.02.11. 00:41:41

A Corsport nem szarozik, holnapi címlapja: "Egy nevetséges scudetto".
Reklamációkat ne nálam, köszi.

BruceWayne 2008.02.11. 00:55:20

kutyát nem érdekli a corsport, biztosan annyi hitelük van nekik is mint a korrigált táblázatnak, nevetséges....

BruceWayne 2008.02.11. 01:00:43

danesdzsu2:
a legjobb az volt mikor egy venezia meccs előtt a Duda nevezetű "hazai" csatárnak senki nem szólt hogy a meccse le van vajazva, a "hülye" meg a gólja után még örült is, a többiek meg nem annyira....

vagy mikor a toro védőjének az ellenfél szöglete
előtti utasításait elemezték szájról olvasók segítségével (valami olyasmit mondott a védőtársának hogy "... engedd gólt lőni" :-)

amúgy nem csalnak a Serie A-ban, csak ugye egyedül Moratti XDDD

calcio_di_rigore 2008.02.11. 01:27:11

De Sanctis alaposan belekeveredett a botrányba, de még lefizetve is jobban vezetne mint a mostani paprikajancsik. Paparesta detto. Nem tett jót a calciopoli az olasz focinak. Semmi sem változott, max. szarabb lett.

BruceWayne 2008.02.11. 02:08:27

calcio: angliába is szarok a bírók, meg spanyolországban is, sőt az ősszel a németeknél is ment a lázadás.... most ügyektől függetlenül, de tényleg siralmas a bírók teljesítménye szerte európában

kroos 2008.02.11. 07:45:47

Canbiasso lesgólja után eldölt a meccs.

nalazo 2008.02.11. 08:43:36

Canbiasso nem is lőtt lesgólt tegnap. Sőt nem is játszik ilyen nevű focista az Interben.
Akik zsigerből gyűlölik a csapatot, folytathatják a toporzékolást!

michellewild 2008.02.11. 09:18:13

nem gyűlölöm az Intert, de a lesgól az lesgól, nem hiszem, hogy lenne értelme vitázni vagy toporzékolni.
(Barnetta, michellewild névvel tiszteletet és rajongást lehet kifejezni minden idők legszebb magyar színművésznőjének, de azért a foci is érdekel.. Nem zavar ki kinek szúrkol, csak ez a benito-livorno dolog megkavart egy cseppet)

Metgergo 2008.02.11. 09:28:03

Cambiasso gólja les volt, nem kellett volna megadni. A partjelző nem látta jól, ennyi. A Catania nem tudott gól lőni, az Inter viszont igen. 3 csatárral is játszottak, a győzelemre mentek, a Catania nem. Ezért gondolom úgy, hogy teljesen megérdemelte az Inter a 3 pontot, annak ellenére, hogy nem játszott jól.
Aki úgy gondolja, hogy a lesgólt direkt csalták el, az nézze meg a felvételt, hogy mire Cuchuhoz jutott a labda, már 1 méterrel hátrébb volt egy védő, szóval nem volt egyszerű megítélni. Aki pedig azt hiszi, hogy az első gól nélkül nem tudott volna győzni az Inter, az számolja meg, hogy hány meccsen nem szendevett be legalább 1 gólt a csapat.

Gabez 2008.02.11. 09:56:04

Hát igen, megítélni lehet hogy nehéz volt abban a pillanatban, de attól még lesgól volt. A partjelző rontott. De mindegy, akkor is nyertek volna a kékfeketék, ha ezt nem adja meg a bíró - Suazo nagyon jó formában van, neki kellene most kezdeni Cruz helyett, aki visszaesett. Ibrára viszont nagyon pikkelnek a bírók...ha megáll egy helyben és tartja a helyét, miközben a védő próbál felmászni a hátára és leesik onnan, akkor is ellene fújnak. Be is pörgött, pont akkor, amikor Mancini lekapta - jól tette, mert érett a sárga, esetleg a piros is.

kroos 2008.02.11. 11:04:29

Minden héten ez megy ,az Inter jogtalan goljait elemezzük.Ez a tény már önmagában jelent valamit.

BruceWayne 2008.02.11. 14:29:51

amikor a juve jogtalan góljait kellett volna elemezni még nem volt Internetem :-)

egyébként Cambiasso lesállása még egyvonalból is nehezen megítélhető lett volna, mivel a védő nyomott egy pörgőt a fejes pillanatában a kapu irányába, mire a passz oda ért már nem volt les....
de a fejes pillanatában tény hogy előrébb állt a védőknél. ez egy nehéz szituáció volt, a partjelző pedig nem döntött helyesen (mivel nem is nagyon láthatta), de csalásról itt megint nem lehet beszélni, mint ahogy az előő fordulók kezezős 11-esei esetén sem.
süti beállítások módosítása