Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Ne tegyél soha a fekete lóra - Liverpool - Arsenal

2010.08.15. 14:30 Vendégszerző

Az első rangadó beharangózójára az ütköző felek egyik szurkolóját kértük fel. Vadkutya komolyan vette a feladatot, így mindenféle kiegészítés nélkül tálaljuk a kezdés előtt.

Az egyik oldalon már megébredtek, s reptében lőttek egy baglyot, a másik oldalon még mindig a rézfaszú gall huhog a komód mögött. Vasárnap délután az Anfield-en (meg az Andrássy úton) összeül a két depibrancs, s egy újabb raklapnyi hamiskás reménnyel nekivágnak a 2010/11-es szezonnak. Szarból várat, avagy várból szart, Liverpool – Arsenal, gyűljetek férgek, ítélet van…

Kellett nekem tegnap kommentelni 11:24-kor.
3 perccel később már ott is volt a levél Pöte sporttárstól, hogy kitörő örömmel venné, ha összedobnék valami firkát a mai meccs elé. Kellő ambícióval azonnal belementem, aztán 2 perc múlva már Donnelly kollégának ment a kérdés: a Pool-ról mostanság mit kell tudni? Ugyanis, ha valakiket nem követtem az elmúlt években (a Csirkéken túl), azok a Vörösök. Nagyon nem volt miért. De ezt írjuk Rafa számlájára, s lám ez már valamilyen halovány vonal, amin el tudok indulni. Wenger úgyis megkapja a magáét.

Ütött Big Ben’ órája. Egy kisebbfajta csodával megnyert és egy könnyedén elvesztett BL döntőt hagyott maga után, illetve pár üres széket a tulajdonosi páholyban. A tavalyi csalódást keltő 7. helyezés már sok volt, így pár milliós deficittel ki is hajóztatták Rota Benítezt egyenesen a kérges képű Moratti-nak, arrafelé úgyis túl sok az öröm, nagyon nem kell motiválni senkit. Néhány mondat erejéig visszatérve a Pool tavalyi szezonjára, pár dolog igen erősen látszott: Mascherano-nak továbbra sincs hangyafasznyi agya sem, Gerrard meg úgy fintorgott a pályán, mint parasztgyerek az állatkertben, mikor cseszik előbújni a jegesmedve. Ezalatt Torres és Aquilani egymásnak adták a konzolt a kórteremben, míg Benítez lassan, de biztosan elvesztette az uralmat a gépezet felett. Yossi hiába próbálta kozmetikázni a dögunalmas meccseket, a Vörösök szurkereit ez sem vigasztalta, s egyszer csak (1-2 utolsó mohikán kivételével) kikoptak az NST-s kommentelők közül.

Roy Hodgson érkezésével láthatóan javul a helyzet, Joe Cole leigazolásával már egy futballozni tudó játékost is sikerült az Anfield-re csábítani (meg egy vadbarmot, Poulsen-t). Stevie G felhőtlen örömét (a magyarok elleni gólokon túl) azzal fejezte ki, hogy maradt a Vörösöknél, s nem sokkal később Torres is így határozott, megnyugodhattak a szurkolók. Jól láthatóan Cole és Gerrard nagyon érzik egymást a füvön, s ez akár még pozitívan is elsülhet abban a 3 kupasorozatban, amelyekben idén a Liverpool indul. Hodgson személyében egy nagyon jó edzőt, s egy még jobb managert kaptak a Vörös hívek, a 62 éves szakember abszolút alkalmas arra a feladatra, hogy átlendítse a csapatot ezen a komoly mélyponton, a Pool-nak innen már csak felfelé vezethet az út. Kollektív céljuk csakis az lehet, hogy feledtessék az angol labdarúgás szerelmeseivel a City-Tottenham duó ízetlen tréfáit, magyarul visszatérjenek az őket megillető 4. helyre, haha.

Hát, hát… Egy újabb parádés nyáron vannak túl az Ágyús hívek, a hontalan (megint) maradt London-ban, Wenger pedig Bödőcs Tibit megszégyenítő módon sztendáppolt a nyilatkozataiban, a legutóbbi az egyik legértékesebb, miszerint: „Our goalkeepers can show quality and class.” Az ehhez hasonló, közvetlen közelről leadott fejlövések ellenére meghosszabbították a szerződését, tegnap Charlie Firpo-t is megkérdezték az üggyel kapcsolatban, aki csak annyit mondott: Bombaötlet báj-Gúnár!
A vénasszony egészen 2014-ig kapott időt arra, hogy igazoljon egy klasszis szintet megütő kapust és egy csatárt. Illetve, hogy találjon egy új edzőtábori helyszínt, ugyanis mióta hegyi levegőn készülnek az Arsenal futballistái, azóta nem sikerült egy nyamvad kupát a vitrinbe rakni, bár egyáltalán nem biztos, hogy mindez párhuzamba vonható az eredménytelenséggel. Lehet, hogy simán csak a fejétől bűzlik a hal.

Mondhatnánk azt, hogy végeredményben nem volt olyan rossz az átigazolási szezon a piros-fehér drukkereknek, kulcsjátékos nem távozott, bár ez a William Gallas, Sol Campbell, Mikaël Silvestre és Philippe Senderos alkotta, távozó kvartett esetében nem feltétlen helytálló kijelentés. Főként, ha azt nézzük, a helyükre eddig egyetlen védő érkezett, a nevét írja le, aki tudja betűzni.
Wenger csemetéit továbbra is hiba lenne ideje korán leírni, bár az utóbbi években rendre azoknak lett igazuk, akik ezt mégis megtették. Hálistennek az ősz professzor azért mindig átad annyit a már kissé megkopott zsenialitásából, hogy elég legyen a legjobb 4-be kerüléshez, akár minden sorozatban. Továbbra is In Arséne We Trust, mi mást tehetnénk, de ha nem igazol még legalább egy védőt ebben a bő két hétben, akkor láncolják ahhoz a színpadhoz, mely fölé denevérjelmezben lógatják be Fabianski-t, miközben egy hasonló zenés-táncos mulatságot adnak kannibálék. De jó lesz a Napalm Death is, ha még tolják…

A mai meccsről nehéz lenne bármit is írni így a szezon legelején, nem bocsátkoznék nagyobb volumenű sportszakmai elemzésekbe. Elnézve a tegnapi Sp*rs – City ún. rangadót, idén is Liverpool-ban kezdődik a bajnokság, ugyanakkor kétlem, hogy ismét 7 gólt látnánk, most egy komolyabb csapathoz utaznak a londoniak. A jóslatokat és a tippeket rábízom a kommentelő társakra, alább meg is lehet tenni…

Back on business at the Anfield, fit your eyes to the screen, Liverpool – Arsenal, that’s the name of the game!
 

382 komment · 2 trackback

Címkék: liverpool premier league pool arsenal pl

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr872222961

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fontos a mese? 2011.12.10. 12:05:51

Csak a felolvasás vagy hangos mese is jótékony hatású? A gyermekek épp úgy tele vannak problémákkal, gondokkal, mint a felnőttek. Számos kérdés foglalkoztatja őket, k&oum

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.08.15. 14:37:43

bazki, csak nehogy ezzel is úgy járjunk mint a cselzis postokkal. Bár, úgyis mindegy.

Titi120 2010.08.15. 14:38:44

Gondolom nem én vagyok az első, akinek ez megfordul a fejében, de ha AW nem mozdul rá most Givenre, akkor tényleg a hátára lehet ragasztani egy "hülye vagyok, üssetek !" cetlit, ahogy az még általánosban dívott.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.08.15. 14:40:25

+ az edzőtábor meg maradjon csak ott, ahol van. :)

Slice 2010.08.15. 14:49:58

Elég szar a 'Pool-hoz menni az 1. körben. Ha kikapunk máris leszakadunk, amire azért van esély, ha esetleg nyernénk amire sztem kevesebb az esély, akkor viszont egy nagyon jó rajtról beszélhetnénk. Mindenesetre kíváncsian várom, hogy mit mutatnak a csapatok.

man city 2010.08.15. 14:56:47

"a Pool-nak innen már csak felfelé vezethet az út."

na akkor megnyugodthatnak a Pool drukkerek:DD

nordsee 2010.08.15. 15:02:43

Nem kikoptak a Pool szurkerek (kb talán többen is vannak), hanem nem rinyálnak minden szarért (pedig nekik talán több is jutott), mint a kislányok.
:-)
N'Gog találatot várok, az lesz ám, a szürreális, ha egy taknyos francúz vág egyet az Arsenálnak.
2:2

chrisred 2010.08.15. 15:04:08

@man city: Csak sajnos ez nagyjából annyira igaz, mint általában az, amit a Liverpoolról írt. Vagyis úgy nulla százalékban. De mivel eleve azzal kezdte, hogy fogalma sincs, mi lehet a Liverpool háza táján, nem lehet hibáztatni.

Everred 2010.08.15. 15:04:15

oké, hadd kössek bele valamibe, mert egy irtózatosan nagy faszkalap vagyok.

Mascherano, Poulsen, Moratti - ezeket nyugodtan lehet kötőjel nélkül toldalékolni: Mascheranónak, Morattinak, Poulsent.

DE azonban: Bordeaux-val, Le Saux-t, Gacoigne-t.

_norbi · http://www.liverpoolfc.tv/ 2010.08.15. 15:04:30

Mascherano miér a f*szér nem húz már el innen, látszik rajta, h a töke tele van a Poollal... :|

chrisred 2010.08.15. 15:08:35

@_norbi: 1. Nem a Liverpoollal van tele a töke 2. Azért, mert szükség van rá

vadkutya 2010.08.15. 15:09:34

@chrisred: Mielőtt túlságosan is a szívedre veszed, annyit toldanék hozzá,h ez egyfajta "mocskos" posztnak készült, ahol mindenki kap...

_norbi · http://www.liverpoolfc.tv/ 2010.08.15. 15:13:45

@chrisred: soccernet.espn.go.com/news/story?id=813802&sec=england&cc=5739
Már bocs, de én úgy gondolom, h a klubhoz az ország is hozzatartozik, a kultúra, akár tetszik Javiernek, akár nem. Ha rajta múlna, át tenné a Poolt Spanyolországba, mi? :)) Ne vicceljünk már. Ha el akar menni, akkor fogadja el azt az ajánlatot...

bag 2010.08.15. 15:19:19

Köszönjük a posztot, nem is rossz egy vendégszerzőtől...:)

Néhány kiegészítés Pool-os szemmel.

Kapunkban Reina, ha jó napja van és nem kezd azonnal reklamálni, akkor megnyugvást adhat a védelemnek.
Védelmünk szerintem a kiszámíthatalan Johnson és Skrtel-Agger-Carragher lehet.
Kérdés marad-e Masch és képes lesz-e Poulsennel normális párt alkotni, ha nem, nos akkor ebből a keretből ki még a vkp?
Cole és Gerrard adja magát. Kuyt és Torres elöl.

Nem is rossz, de a kispad olyan rövid, hogy innen nem is látszik.

És azért le kéne nyomni 50-60 meccset is...

Na ez a baj, nincs második vonalunk .

Hodgson eddig nagyon szimpatikus, remélem összeszedi a csapatot és odaérhetünk dobogóközelbe.

off: idén mindenképp elmegyek az Anfieldre.

dzzzzz 2010.08.15. 15:21:45

@_norbi: talán azért nem húz el mert nem akarják érte kifizetni egyelőre a pénzt?
Szívem szerint a Zenitnek adnám el :D

chrisred 2010.08.15. 15:22:10

@vadkutya: Igaz, a smiley lemaradt. :)

_norbi · http://www.liverpoolfc.tv/ 2010.08.15. 15:23:39

@originalBalintos: Én a Luch-Energiya Vladivostoknak, h szokja az életstílust. XD

chrisred 2010.08.15. 15:26:07

@_norbi: Milyen ajánlatot? A klub nem fogad el semmilyen ajánlatot 25 millió font alatt, magasabb meg nem érkezett.

Szerencsére, ahogy Liverpool is különleges rész Angliában, úgy a klub futballkultúrája is teljesen elüt attól, ami körülveszi.

_norbi · http://www.liverpoolfc.tv/ 2010.08.15. 15:28:55

@chrisred: Te, nekem mindegy ki viszi, csak ne kapjuk meg cserébe Hlebet...

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2010.08.15. 15:30:07

én ittvagyok, olvasom mindig a kommenteket, csak a szart minek ragozni.. :)

Mascherano meg tény h agyatlan volt az előző szezonban, de érdekes, hogy amíg Alonso ittvolt kb nemvolt piros lapja, legalábbis durvaságért nem.. sztm egyszerűen frusztrálta h mindig egyedül kellene megállítania az ellenfél egész középpályáját.. nemmintha ez mentség lenne, csak na. :P

banok · http://meghaaat.blog.hu/ 2010.08.15. 15:32:08

streamek a meccshez a stream.try.hu oldalon találhatóak.

chrisred 2010.08.15. 15:32:31

@_norbi: Egyelőre senki, és számomra az lenne az egyetlen elfogadható, ha ez az állapot egészen szeptember 1-ig így maradna. Vagyis ne kapjunk érte senkit és semmit.

_norbi · http://www.liverpoolfc.tv/ 2010.08.15. 15:33:00

@YNWA: Szóval nem szereti a kihívásokat? /:)

_norbi · http://www.liverpoolfc.tv/ 2010.08.15. 15:34:56

@chrisred: De, szerinted, ha nem bírja az országot, az életstílust s egyéb komplexusok mellett nem fog majd a játékra koncentrálni, akkor érdemes megtartani...? :|

Domingo 2010.08.15. 15:39:15

Arsenal szempontból szar meccsre számítok, már előre tudom, hogy kollektíven végig fogom káromkodni a meccset. 3-1-re, 2-0-ra tippelnék, Joe Cole pedig ahogyan azt az újfiúhoz illik, betalál, de Torres is betosz egyet.

chrisred 2010.08.15. 15:39:43

@_norbi: Persze. Állítólag már tavaly is menni akart, hasonló okból. Aztán mégis maradt, és az egyik legjobb játékosunk volt, pedig ahogy YNWA írja, Lucas mellett nem volt csupa nyugalom az élete. A bajnokikon a Chelsea és MU után mi kaptuk a legkevesebb gólt, és ebben vaskosan benne volt az ő teljesítménye. És amikor pályára lépett, nyugodtak lehettünk, hogy 100%-ot fog teljesíteni.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.08.15. 15:40:53

@Domingo:
Hasonlóra számítok én is. Mondjuk az sem lepne meg, ha kapnánk minimum egy négyest.

bag 2010.08.15. 15:41:27

@_norbi: egy jól fizetett-értsd számunkra még a heti bére is több éves fizu- sztárnak nem nyafognia kellene, és különféle hajánál előráncigált ostoba kifogásokat keresni, hanem beállni a sorba és tenni a dolgát.

crouchy 2010.08.15. 15:48:18

én tényleg nem nagyon kommentelek, mondjuk utóbbi hónapokban ált túl részeg voltam hozzá.

nordsee 2010.08.15. 15:55:03

@Domingo: Ha JC fele olyan jól játszik, mint a Rabotnicski ellen otthon, akkor van mitől tartani. Kb. tökéletesen dolgozott.

nordsee 2010.08.15. 15:57:38

Tessék: a poolos archetípus. :))) @crouchy:

Asidotus 2010.08.15. 16:01:52

Egy 3:3-as döntetlennel kiegyeznék.

chrisred 2010.08.15. 16:07:23

The team in full is: Reina, Johnson, Agger, Skrtel, Carragher, Mascherano, Gerrard, Cole, Jovanovic, Kuyt, Ngog. Subs: Cavalieri, Lucas, Babel, Torres, Kelly, Maxi, Aurelio.

Hátul három középhátvéd egyenlíti ki Johnson védekezését (vagyis annak nem létét), meg azt, hogy Gerrard a középpályán kap helyet. Utoljára akkor játszott ott, amikor gólpasszt adott Drogbának.

bag 2010.08.15. 16:08:27

@crouchy: mi mindnyájan milyen részegek leszünk májusban ha esetleg-adná az ég!!!- megnyernénk a PL-t...:)

clfo 2010.08.15. 16:14:06

A Wenger képig tudtam olvasni, ez nagyon fasza lett kutya!

:DDDDDDDDDDDDDDDDD

Slice 2010.08.15. 16:14:16

@chrisred: Torres miért csak pados? Van egy érzésem, hogy Babel be fog nekünk találni a meccs végén, de remélem tévedek. Mondjuk hiába a 3 középső védő nem érzem áthatolhatatlannak ezt a védelmet.

horas 2010.08.15. 16:15:07

@chrisred: Aquilani?
Azért ez nonszensz,hogy egy Liverpool-szintű csapatnak Torres-en kívül semmilyen szinten nincs csatára,egy Saha vagy egy Cissé aranyat érne ebben a keretben...

chrisred 2010.08.15. 16:17:50

@Slice: Torres a múlt hét közepén kezdte az edzéseket, még kockázatos lenne a játéka.

Slice 2010.08.15. 16:18:27

@peter135: Hát ez igaz lehet..Bár a kezdő 4es szerintem erősebb, mint a 'Poolé, mondjuk az új szerzeményt nem igazán láttam játszani.

chrisred 2010.08.15. 16:19:14

@horas: Bármennyire is nonszensz, egy befejező csatár, egy jobb- és egy balhátvéd van a keretben. Meg egy kapus is, szerencsére Reina nem túl sérülékeny.

Slice 2010.08.15. 16:19:20

@chrisred: Köszi, ezzel nem igazán voltam tisztában. Csereként talán még hasznosabb is lehet ellenünk. Cole-ra leszek kíváncsi, hogy mit fog mutatni.

dzzzzz 2010.08.15. 16:20:17

@Slice: Torres még mindig a VB-döntős sérüléséből lábadozik. Az a védelem meg nagyon is jó tud lenni, max a rossz forma vagy, hogy ez az első komoly nehéz meccsük Roy-jal okozhat gondot.

Slice 2010.08.15. 16:23:25

@originalBalintos: Johnson nem igazán tud védekezni, Carra már eléggé öreg, szerintem a meccs végére hulla lesz és nem lenne meglepő ha futóversenyekre kényszerítenék és alul maradna. Aggert pedig nem láttam olyan jól játszani, mióta visszatért a sérüléséből. Legalábbis előtte sokkal több jó meccse volt.

Everred 2010.08.15. 16:24:46

Arsenal: Almunia, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Clichy, Eboue, Wilshere, Diaby, Nasri, Chamakh, Arshavin

Slice 2010.08.15. 16:28:19

@Everred: Most megint én vagyok lemaradva, hogy fingom nincs arról, hogy Fabregas és RvP miért nincs a kezdőben??

clfo 2010.08.15. 16:29:21

Na, hogy a témához is hozzászóljak...

Megnéztem kb. 2 hete a Pool-Rabotnicski (rabotnizki, rabotniczky, rabonicski?, EL rulez) meccs visszavágóját.

Igazából csak arra voltam kiváncsi, hogy Roy ugyanazt a 4-2-3-1-es felállást fogja-e favorizálni, amit Rafa, de nekem tükörsima 4-4-2-nek tűnt.

JCole nagyon jól játszott, ahogy láttam ő kapott nagyobb mozgásteret az egész felállásban, hol a bal oldalon, hol a jobbon, hol középen rohangált, de tényleg adott egy olyan életet a Pool középpályájának, ami Gerrard hiányzásakor nem nagyon volt eddig jellemző. Nagy igazolás a csóka, szerintem egyértelműen jobb, mint a BennyOnion.

Kiváncsian várom hasonló felállás várható-e, ha Gerrard és Torres is játszik, abban viszont teljesen biztos vagyok, hogy Hodgson nem fog két védekező középpályással kezdő 11-et felállítani.

Azért remélem 5. helynél előrébb idén se fognak feljebb jutni. Nagyjából ez a realitás, a Shittyt, a Tottenhamet és Wengeréket is erősebbnek gondolom.
Ellenben, ha a kulcsjátékosok (Torres, Gerrard és most már JoeCole) egészségesek maradnak egy full szezonra akkor talán-talán a 3. hely is meglehet.

Wengerékhez még ennyit se értek, a kerettel tisztában vok, a felállásukat én sose tudtam lemozizni a képernyőről, úgyh róluk nem írok...

chrisred 2010.08.15. 16:31:55

@Slice: Gondolom, ugyanúgy az Arsenal VB döntősei is a múlt héten tértek vissza a csapathoz. Reina és Kuyt sem játszott ebben a szezonban egy percet se, talán még Hodgson sem tudja, milyen formában vannak.

Slice 2010.08.15. 16:33:50

@chrisred: Azt én értem, hogy nemrég tértek vissza és nem igazán volt idejük és erejük a csapattal edzeni, de egy ilyen meccsen Wilsheret betenni a kezdőbe Fabregas helyett szerintem kockázatos, nem kicsit.

dzzzzz 2010.08.15. 16:34:42

@chrisred: Kuyt valószínűleg a nyaralása alatt is folyamatosan helyben futott :D Reina meg kapus, úgyhogy legalább az erőnlétükkel nincs probléma (tudom, hogy te a formájukról írtál).

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.08.15. 16:37:48

@Slice:
Wilshere remek előszezont futott és majdnem minden meccsen végig játszott. Nem sokkal nagyobb kockázat, mint betenni Fabregast, aki a VB döntő óta alig 10 napja látott újra labdát.

Slice 2010.08.15. 16:40:24

@peter135: Nagyon csípem Wilsheret, de én úgy gondolom, hogy egy ilyen mérkőzés kezdőként még sok neki. Remélem rámcáfol..

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.08.15. 16:42:43

@Slice:
A legjobb PL meccsét a MU ellen játszotta tavaly, persze ettől még lehet bűnszar meccse. Pláne hogy pár napja még ő is kórházban volt.

Domingo 2010.08.15. 16:43:11

@Slice: Őt féltem a legkevésbé. Eboué, mint védekező középpályás, sokkal aggasztóbb.

Everred 2010.08.15. 16:43:20

@Slice: @peter135:

1537: One rumour on Cesc Fabregas, by the way, is that he has a chest infection which is why he is not in Arsenal's matchday squad. Other reports suggest it's purely a lack of fitness.

dzzzzz 2010.08.15. 16:45:35

Hiába van Digim, Digisport 16:9-ben adja a képet, én meg nem tudom a 4:3-as TV-m átállítani rá :(

Slice 2010.08.15. 16:46:52

Úristen..Ez a szezon gyilkos lesz, ha Sallói képét kell bámulni a meccsek előtt..

rango 2010.08.15. 16:49:17

Sallói a a Wolverhampton scout-ja
ki gondolta volna

vagy csak bekamuzták?:D

nekem megy a digi linkje jelenleg, igaz még csak a stúdiós rész megy...

dzzzzz 2010.08.15. 16:49:34

@Slice: de MÉG MEG IS SZÓLAL! :'(

chrisred 2010.08.15. 16:51:54

@Slice: Csak annak, akinek Digije van. A többiek ilyenkor működő streamet keresnek. :)

horas 2010.08.15. 16:53:24

@rango: Nem dobnád be a linket megkérlek?

nordsee 2010.08.15. 16:55:08

@clfo: Most is egy 4-4-2 (vagy 4-1-4-1) látszik, elég támadó felfogásban. Tavaly sokszor szoptunk az óvatos játék és a fostos Rafa miatt. Roy nem szarozik, nekik megy, mint borjú az anyjának. In N'Gog we trust! :)

Slice 2010.08.15. 16:55:35

@chrisred: Nekem nincs digim, neten nézem. De lehet keresek egy külföldi streamet inkább, mert ezt nem hinném, hogy bírni fogom.

bag 2010.08.15. 16:58:00

@Slice: és jól le is sajnált bennünket a nagyképű hólyagja

rango 2010.08.15. 16:58:08

@horas: digisport oldalán van ez

ott meg webközvetítés

www.digisport.hu/live_matches/elo_kozvetitesek/98/

(én regisztráltam pár napja)

Domingo 2010.08.15. 16:58:31

@Slice: Nekem van DigiSportom, de három perc Sallói után már ott vagyok, hogy inkább valami külföldi stream

Domingo 2010.08.15. 16:59:40

Ettől a "kicsit elhallgatok, hogy élvezhessék a You'll never walk alone-t" szövegtől pedig már szétbasz az ideg.

Slice 2010.08.15. 16:59:50

Milyen fura, hogy hallani a közönséget.
Érdekes lesz, hogy Diaby hogyan fogja megoldani a védekezést.

rizla 2010.08.15. 17:00:16

@rango: jelenleg nincs élő közvetítés! az előzetes szakértést azért megnézhettük, aztán lekapcsolták. ez valami marketing fogás? HOGY LEHET EGY ADÓ ENNYIRE KÖCSÖG SZAR GECI? valaki mondja már meg.

chrisred 2010.08.15. 17:02:12

Egy ilyen letargikus nyár után is elég az YNWA a meccs előtt, hogy visszatérjen a hitem. :)

dzzzzz 2010.08.15. 17:02:45

Skrtel a balhátvéd a kommentátor szerint xD persze...

Domingo 2010.08.15. 17:03:05

Gyerekek, MyP2P.eu + SopCast progi és mindent lehet nézni:
www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=83711&part=sports
A Yes stream sosem hazudik.

horas 2010.08.15. 17:03:19

Tök furi a Pool mez Carlsberg felirat nélkül....
Kb mint az Inter Pirelli nélkül...
Az Arsenal jelenlegi meze egy rossz pizsámra emlékeztet...

Everred 2010.08.15. 17:06:17

@Domingo: a Fox valamivel jobb minőségű képet és hangot ad, én inkább azt javaslom.

tiszta Villarreal most az Arsenal.

rango 2010.08.15. 17:06:21

@rizla: akkor lekopogom nagyon, de nekem még megy a stream...

bár a link tényleg azt hozza be már csak, hogy nincs élő adás
viszont így nem merek kilépni, mert lehet vissza már nem tudok:D

Domingo 2010.08.15. 17:08:16

Ez a telisárga Almunia röhejes kapusdresszével valami förtelem. :D
@Everred: A Fox is nagyon jó, igen.

dzzzzz 2010.08.15. 17:09:11

Jovanovicsot megkedveltem 2 perc alatt :D

rango 2010.08.15. 17:10:42

engem a citromsárga mez irritál, mindegy melyik csapaton van, de ez nagyon fos így:D
(Pool-nak is volt ilyen meze, az is ronda volt)

nincs az Arsenalnak vmi kék meze az jobb lett volna?

Domingo 2010.08.15. 17:11:44

@rango: A tavalyi szezon második számú meze, a kék hajszálcsíkos lett idén a harmadik számú kit.

Everred 2010.08.15. 17:11:44

Jovanovic :D Nem viccel a fiú.

Domingo 2010.08.15. 17:12:54

@Domingo: Bocsánat, fehér hajszálcsíkos kék.

Slice 2010.08.15. 17:15:04

Így a meccs elején egy x-el kiegyeznék a 3 legfontosabb játékosunk nélkül.

nils_h 2010.08.15. 17:16:00

@Domingo: én is a Foxon nézem, de az Arsenal ott sajnos nem elég jó...

Slice 2010.08.15. 17:18:00

N'gog úgy néz ki, hogy a nyáron Pippo DVD-ket nézett.

rango 2010.08.15. 17:19:14

Gallas a Spursbe?:DD

dzzzzz 2010.08.15. 17:21:03

@Slice: a durva, hogy azt hiszem ez volt az első alkalom, hogy Liverpool színekben, tétmeccsen átjutott valakin a biciklicselével. Soha nem hittem, hogy sikerülhet.

Slice 2010.08.15. 17:22:17

Gerrard sárga elmaradt, ahogy nézem.

Domingo 2010.08.15. 17:23:40

Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy Chamakh, vagy Wash'n'Gog a haszontalanabb.

dzzzzz 2010.08.15. 17:25:31

Ngog remek formában van, le tudja venni a labdát, az egyik csele is sikerült.

Slice 2010.08.15. 17:28:55

Nasri szabadrúgásai fantasztikusak.

horas 2010.08.15. 17:29:53

Jó lesz az EL idén:
Pool,Juve,City,Palermo,Napoli

Domingo 2010.08.15. 17:30:52

@Slice: Ha N'Gog Inzaghi, akkor ő C. Ronaldo DVD-ket nézett.

horas 2010.08.15. 17:32:02

Hát eddig Chamakhé-al sincs kinn a vízből csatárposzton az Arsenal,ahhoz képest,hogy statikus még fizikuma sincs...

Domingo 2010.08.15. 17:32:46

@horas: Ezt Wengeren kívül szerintem mindenki tudhatta.

dzzzzz 2010.08.15. 17:33:16

Nekem nem okoz örömet ha Gerrard érkezik a szögletrúgáshoz, mert nem tud szögletet rúgni :S

bag 2010.08.15. 17:33:46

a kommentátor:

"Capello és segítői"

Dalglish ült Capello mellett...:(

Slice 2010.08.15. 17:34:20

Almunia is bemutatkozott.

rango 2010.08.15. 17:35:20

@horas: + majd akik kiesnek a BL-ből télig...

(meg talán még most a selejtezőkben)

horas 2010.08.15. 17:36:12

Eddig ki volt a 10-es a Pool-ban Voronin rémlik,de elötte és azóta?

dzzzzz 2010.08.15. 17:39:56

@horas: előtte Luis Garcia, azóta senki,azt hiszem

chrisred 2010.08.15. 17:40:21

@horas: Előtte Luis Garcia, Voronin meg most januárban ment el, azóta senki.

rango 2010.08.15. 17:42:41

ehh Wilshere, ez nagyon ronda is lehetett volna ha pár centivel feljebb találja telibe az ellenfélt

chrisred 2010.08.15. 17:43:48

@Slice: Akkor egy Wilshere piros is, nem? :)

horas 2010.08.15. 17:45:17

@rango: Ez még Mascharenao-t is megszégyenítő belépő volt...

Slice 2010.08.15. 17:46:36

@chrisred: Piros? Ez sárgánál nem volt több, és semmivel nem volt több esély a sérülésre mint Gerrard belépőjénél szerintem.

horas 2010.08.15. 17:46:55

Játékról nehéz lenne beszélni,év eleji forma egyértelmű...

Domingo 2010.08.15. 17:47:09

Joe Cole pirossal debütál. Schön.

rango 2010.08.15. 17:47:26

Joe Cole milyen debütálás:DD

és ez is undorító belépő volt, jogos...

Domingo 2010.08.15. 17:48:34

Fasza lenne, ha Koscielny lesérülne. Egy egészséges középhátvéd lenne az Arsenal keretében.

Slice 2010.08.15. 17:49:44

Elég unalmas félidő volt, ha nincs az utolsó 3-4 perc, azt mondom, hogy fos. Innentől kezdve kötelező nyerni ezt a meccset. Cole meg elmehet a picsába, hogy lerúgja a védőnket.

Everred 2010.08.15. 17:49:45

Joe Cole egy fasz, de ez azért pirosat nem ért. Sárga elég lett volna.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.08.15. 17:50:13

Cole megbaszhatja. Az 50%-os Song lesz a középhátvéd a második félidőben...

horas 2010.08.15. 17:50:37

Köszönjük Joe Cole,hogy ekkora barom vagy,jó lesz a második félidő...

halihalo 2010.08.15. 17:51:31

Épp azt akartam írni, hogy tegnap Benayoun a becserélése után 15 perc alatt többet tett, mint J. Cole az egész félidő alatt, de aztán tett róla, hogy ne így legyen... :))

Slice 2010.08.15. 17:51:33

Talán ez ösztönzi Wengert, hogy igazoljon egy védőt..Djourou-val mi a helyzet?

clfo 2010.08.15. 17:52:25

Ennél arzenálosabban nem is kezdődhetett volna Wengerék szezonja (hordágy)...

Btw, miért is kellett eladni 4 belső védőt a nyáron? Egyet azért illett volna megtartani, mert most tényleg baszhatják a második félidőre :p

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.08.15. 17:52:45

@Slice:
szintén sérült. Nordtveitnek pedig útlevél gondjai voltak, mikor elutazott a válogatotthoz.

Slice 2010.08.15. 17:54:08

@Domingo: @peter135: Igen azt tudom, hogy sérült, de arról nem tudni valamit, hogy mikor térhet vissza?

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.08.15. 17:54:40

@Slice:
Elvileg a következő meccsen már játszhat.

rizla 2010.08.15. 17:54:58

nasri nem rossz, jó lesz fabregas utódjának

rango 2010.08.15. 17:56:57

hát igen, elég ennyi is egy sérüléshez...

ilyen szempontból megértem azokat a csapatokat, akik a padra is olyanokat vesznek, akik máshol kezdők lennének

spanyol válogatottat nagyon nem szeretem, de pl. a legerősebb keret is az övüké, ahová Fabregas és David Silva pl. alig fér be a kezdőbe

klubfociban szintén ilyesmi a helyzet
Arsenal kerete tiszta vékony, ha más nem, olcsó védőket vegyenek, az is jobb mint egy 18 éves tapasztalatlan...

Slice 2010.08.15. 17:57:26

@peter135: Már az 1. meccs felénél eléggé szarban vagyunk..2 védőt kéne igazolni, hogy ne attól kelljen fosnunk, hogy elfogynak a védők. Viszont Wenger ha 1-et igazol, már leborulok.

rizla 2010.08.15. 17:57:52

@rango: mert a sérülésnek aztán kurva sok köze van ahhoz, hogy milyen jó egy játékos.

halihalo 2010.08.15. 17:59:26

Azért a spori nem egyformán méri a dolgokat, mert Gerrard, Wilshere és J. Cole belépői között nem volt semmi-sárga-piros fokozatnyi különbség. Vagy két sárga és egy semmi, vagy két piros és egy sárga. Nagyon következetlen...

Everred 2010.08.15. 18:00:19

@Everred: hát, a visszajátszások alapján mondjuk meg lehetett adni. Nem árt, ha az efféle "esélytelen-hogy-megszerzem-a-labdát-de-azért-odavetődök" belépőktől egy kicsit elveszik a játékosok kedvét, időben... baromi veszélyes az ilyen.

rango 2010.08.15. 18:00:50

@rizla: vastag/bő keret kell, ennyi a lényeg:)
mert most is lehet ez a gyerek a szezon 45. percében kidől 2 hónapra

Cheslea-nél is gondot okozna egy ilyen, de beugrik vki használható...
Arsenal-nál ki a franc ugrik be?

értelmetlen_nevű 2010.08.15. 18:01:36

ha Cole pirosat kapott, akkor Wilshere-t is ki kellett volna szórni, bár nálam egyik sem volt piros.

A meccs momentuma eddig az volt, amikor Eboue csinált egy szép cselt az alapvonalnál, Agger pedig kiosztott neki egy gyönyörű body checket.

Denilson hiánya nagyon érződik.

@rizla: szmájli lemaradt?

horas 2010.08.15. 18:01:41

@rango: hogyne most egy cambell símán elférne,de szerintem a wigan-rs figueroa is fasza és lófasz pénzért meglehetne szerezni,elpadozna szerintem...

Everred 2010.08.15. 18:04:33

@horas: csak ő balhátvéd, az meg minek az Arsenalnak?

_norbi · http://www.liverpoolfc.tv/ 2010.08.15. 18:05:37

@értelmetlen_nevű: Eboué csele nagyon tuti volt, lehet tippet kapott Phenjanból. XD

rango 2010.08.15. 18:06:14

le se sérült mondjuk a francia, de pár percig biztos beszaratta Wenger-t, hogy kidőlt 2 hónapra:D

sztem simán jogos volt a piros amúgy
előtte Wilshere-é meg narancssárra

de lesz még itt piros, van egy olyan érzésem

rizla 2010.08.15. 18:06:17

@értelmetlen_nevű: "Denilson hiánya nagyon érződik."

szmájli lemaradt?

dzzzzz 2010.08.15. 18:07:09

NGOOOOOOOOOOOOOOOOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Te szerencsétlen :D:D::D:D:D::D:D:D

nordsee 2010.08.15. 18:07:22

Wehehehehe! :))))))))))))))))))))))

rizla 2010.08.15. 18:07:33

@rango: ez persze igaz, csak hát mindegy, hogy valaki 18 éves taknyos vagy tapasztalt veterán, az arsenalnál ugyanúgy lesérül...

rango 2010.08.15. 18:07:36

szép gól Ngog-tól

Vermaelen jól fogta az embert:D

Everred 2010.08.15. 18:07:58

na, a francúz bevágta :-)

_norbi · http://www.liverpoolfc.tv/ 2010.08.15. 18:08:02

Tesóóó, ez nagyon Torresos volt Ngogtól. Pofám leszakadt... :-O

horas 2010.08.15. 18:08:39

@értelmetlen_nevű: Igen Wilshere-é csúnyább volt.
Tudja valaki Aquilani-val mivan?

Ezt gondolta volna valaki,hogy Ngog nagy és szép gólt fog rúgni...Almunia benne volt...

Slice 2010.08.15. 18:08:52

Hát bazdmeg..Eladott labda,Vermaelen max. a farkát fogta, Almunia meg rövidbe nyeli be.

dzzzzz 2010.08.15. 18:09:08

Németh Krisztián kereshet klubot

clfo 2010.08.15. 18:10:14

@rango: megjegyezném, hogy a kékeknél is elég vékonyka lett az a belső védősor, Alex, Terry, Ivanovic és ennyi, bár lehet, hogy a Ramires tud ott is játszani, de az tuti, hogy csak vészmegoldásként... :p

dzzzzz 2010.08.15. 18:10:31

@horas: Aquilanit gondolom Cole-al, meg Gerrarddal rotálja Roy. Erre a meccsre meg a fizikailag erősebb játékosokat hozta.

clfo 2010.08.15. 18:11:13

@rizla: pontosan erről van szó :DDD

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.08.15. 18:12:11

Én mint kívülálló csak annyit mondanék, hogy újabb remek poszt, mocsing után jön a második közülünk felemelkedett? :) Az oka meglenne!

Everred 2010.08.15. 18:12:40

Koscielnyt pfujolják... azért ez elég nagy köcsögség, mintha ő tehetne róla, hogy Cole-nek elborult az agya.

horas 2010.08.15. 18:12:40

Lóg a levegőben a második... Wenger mit csinált az öltözőben...

nordsee 2010.08.15. 18:13:39

@horas: nordsee 2010.08.15. 15:02:43

N'Gog találatot várok, az lesz ám a szürreális, ha egy taknyos francúz vág egyet az Arsenálnak.

Slice 2010.08.15. 18:14:11

@Everred: A meccs elején Eboué-t is fújolták, mert Gerrard rácsúszott a bokájára.

Domingo 2010.08.15. 18:15:46

@horas: Mit csinált a nyáron?

horas 2010.08.15. 18:16:38

@nordsee:
Bejött
Irreális is...:)

rango 2010.08.15. 18:17:12

@clfo: igen, de ők bármikor vesznek egyet, ha kell (max. egy öreg padmelegítőt, pl. Deco, Belletti, amikor éppen szükséges stb.)
és van asszem 1-2 tehetséges fiatal, akik korosztályosan is jónak számítanak
(Arsenal-ban nem tudom van-e ilyen Vermaelen meg ez az új gyerek mögött)

illetve nem annyira sérülékeny az alaptrió sem:)

Domingo 2010.08.15. 18:17:30

Hátrányban a csapat, erre Rosicky és Walcott öltözik. Édes istenem...

Everred 2010.08.15. 18:18:05

Jön a nehéztüzérség! :-)

értelmetlen_nevű 2010.08.15. 18:18:47

@rizla: jogos, csak tényleg úgy tűnt, mintha komolyan gondoltad volna.

@Everred: szerintem azért, mert hordágyon vitette le magát, most meg vidáman szaladgál.

dzzzzz 2010.08.15. 18:18:58

3 középső védő, meg Johnson van bent, és ívelgetnek az egy szem Chamakh-ra? Wenger vérnyomására kíváncsi lennék :D

horas 2010.08.15. 18:21:24

2-0 lesz a vége,fogadni merek....

Slice 2010.08.15. 18:23:14

Mesélje már el valaki, hogy mi a picsa értelme van egy védekező csapat ellen behozni Walcottot, és egyáltalán Chamakh-ra ívelgetni??

Domingo 2010.08.15. 18:23:47

Addig nem lesz Arsenal trófea, amíg Wengernek dobog a szíve.

horas 2010.08.15. 18:23:48

Borszatóan gyenge a mai napon az Arsenal.

_norbi · http://www.liverpoolfc.tv/ 2010.08.15. 18:24:14

@horas: Szerintem Ngog rúg egy öngólt, hogy ellensúlyozza a teljesítményét. :)

Slice 2010.08.15. 18:24:33

Tennék rá egy nagyobb összeget, hogy RvP bedöcög a 80. percben, akkor felpörgünk aztán 1-1 lesz. De előbb nehogy behozza Wenger, a végén még nyerünk.

rizla 2010.08.15. 18:24:45

arshavin csak szerintem híg fos?

horas 2010.08.15. 18:24:53

Mindjárt jön Torres Ngog helyére beveri a másodikat egy kontrából aztán csoki...

dzzzzz 2010.08.15. 18:25:01

@_norbi: ezen a meccsen még egyszer eltalálja kaput? Kizárt.

Domingo 2010.08.15. 18:25:27

@rizla: Ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta. Nem sok nála ellenszenvesebb játékos van.

horas 2010.08.15. 18:25:31

Jééé,Arshavin is játszik?

_norbi · http://www.liverpoolfc.tv/ 2010.08.15. 18:26:25

@rizla: Miután 4-et rúgott az Anfielden az kb. a következő 5 évre bőven elég lesz. :D

horas 2010.08.15. 18:26:36

Jovanovic-Standing Ovation
Jól is játszott,tegyük hozzá...

dzzzzz 2010.08.15. 18:26:40

Kuyt szopatja a védelmet xD

Everred 2010.08.15. 18:27:29

@rizla: azt nem értem, hogy mitől látszik izzadtnak. Nem hiszem, hogy akár egyszer is megeresztett volna egy igazi sprintet.

rizla 2010.08.15. 18:27:56

@Domingo: nekem nagyon szimpatikus, csak hát láthatólag szívesebben ülne otthon és tv-zne, vagy hasonló.

amúgy mi ez a STANDARD CHARTERED? mi ez az ocsmány citromsárga fos az arsenalon? és ki ez a csávó xabi mezében? úristen, nagyon le vagyok maradva.

bz249 2010.08.15. 18:30:01

@Everred: mert elhizott azert, nem olyan konnyu am vegigtolni egy nagy iramu meccset egy edzetlen, sorhasas embernek.

Domingo 2010.08.15. 18:30:09

@rizla: Az ember legutoljára akkor vágott ki egy sprintet, mikor a 4. gólját ünnepelte az Anfielden. Kurva nagy tehetséggel megáldott játékos, de ugyanakkor egy lusta fasz is, akiben semmi harciasság nincs. Megvetem az ilyet.

dzzzzz 2010.08.15. 18:30:19

@rizla: a standard chartered vmi bank, ami ázsiára koncentrál, és 80 millát fizet 4 évre

Domingo 2010.08.15. 18:32:17

Emberelőny bazmeg.

Slice 2010.08.15. 18:34:20

Félelmetes ez az Arsenal.

Domingo 2010.08.15. 18:35:53

Akkor most jön majd a nagyon fiatal csapatunk van, nem állt mellettünk a szerencse és szembe sütött a nap?

Everred 2010.08.15. 18:38:06

És Walcott elbotlott a labdában, hatalmas :D

dzzzzz 2010.08.15. 18:38:33

remény az Arsenalnak :S

Mr. Acid 2010.08.15. 18:39:21

Arshavin nettó emberhátrány, Walcott meg elesik a labdában. Remek...

Iustizmord 2010.08.15. 18:40:54

szép volt, kutya ! érződik rajta a keresetlenség :o)

@rizla: ugyan, fabregas majd csak 34 évesen megy levezetni a barcába :o)

horas 2010.08.15. 18:43:15

Egy rangadót sokféleképpen ellehet veszíteni,de ilyen vérlázítóan gyengén nem.
Nem volt komolyabb helyzete az Arsenal teljes félidőnyi emberelőnyben.

Everred 2010.08.15. 18:47:53

huhú, mekkora védés....

rizla 2010.08.15. 18:47:59

arshavin zseni, mindig úgy helyezkedik, hogy ne kelljen játékba avatkoznia.

horas 2010.08.15. 18:48:45

Ez viszont szép volt,jól csinálta Rosicky,már el is felejtettem,hogy ő régebben kimondottan jó focista volt...

mantegna 2010.08.15. 18:49:06

Szép dolog streamen nézni, olyan szép, hogy abba is hagyom, mielőtt kifolyik az agyam.

mantegna 2010.08.15. 18:49:35

Közvetítsetek fiúk!

ddrum77 2010.08.15. 18:51:02

eddig a szezon gólja =)

Everred 2010.08.15. 18:51:39

atyaúristen, milyen gól.

badblood 2010.08.15. 18:52:08

Reinaaa..!!! xD xD ...

nordsee 2010.08.15. 18:52:32

Ez fölért egy strandlabdával

dzzzzz 2010.08.15. 18:53:01

előnyszabály talán?!

bz249 2010.08.15. 18:54:31

@nordsee: azert nehogyma N´Gog goljaval nyerjen a Liverpool egy rangadot. Ha milyen lenne mar az?

horas 2010.08.15. 18:54:35

Na vajon emberelőnyben ki tudja-e bekkelni az X-et az Arsenal?

ddrum77 2010.08.15. 18:55:08

benne lennék még pár perc Fergie-time-ban

Domingo 2010.08.15. 18:55:21

Jól debütálnak az újfiúk.

nordsee 2010.08.15. 18:55:41

@bz249: De, pedig de. Régi emberem.

rango 2010.08.15. 18:55:54

mondtam lesz itt még piros:D

Reina mit bakizott befosás...

dzzzzz 2010.08.15. 18:56:18

nem volt messze az a győzelem :( szegény Reina

horas 2010.08.15. 18:56:55

Na ez egy ritka nagy gyökérség volt az Arsenal részéről,teljesítmény ügyileg...

ddrum77 2010.08.15. 18:57:20

Almunia-Reina csere, Wenger intézkedjen

halihalo 2010.08.15. 18:57:29

@rango: Almunia meg a sarkot... :)

Mr. Acid 2010.08.15. 18:57:44

Érdekes meccs volt, kell még igazolni. Kapust, védőt, védekező közepet, meg csatárt. Arshavint meg adjuk oda a Barcának.

bz249 2010.08.15. 18:58:13

@nordsee: nem tudom kibirna-e ezt a valosag szovete. Igy is egy durvan szurrealisnak hato isteni beavatkozas tudta csak visszatenni a vilagot a sinre. :)

halihalo 2010.08.15. 18:58:14

@clfo: Mikel és Essien szokott vészhelyzeten.

Slice 2010.08.15. 18:59:02

Eszméletlen. Mekkora fos volt ma az Arsenal, hihetetlen. 45 perc emberelőny, Reina öngól, és még így is csak egy szutykos 1-1-re voltak képesek. Szét kellett volna szedni a 'Pool-t emberelőnyben. Wenger kíváncsi vagyok mit mondott a szünetben..Ez egy nagy lófasz volt, nem több.

halihalo 2010.08.15. 18:59:10

@Everred: Koscielny tett róla később is, hogy ne legyen népszerű... e jóváétette a "hibáját" csak elég későn.

Everred 2010.08.15. 18:59:38

kurva jó volt a második félidő, az eredmény meg tökéletes.

Spurs, City, Liverpool, Arsenal mind pontot vesztett az első fordulóban - már csak a Unitednek kell nyernie, hogy legalább jól kezdődjön a bajnokság.

értelmetlen_nevű 2010.08.15. 19:00:41

a végén már komolyan szurkoltam gerrardnak, hogy tossza be a szabadrúgást. eleve pesszimistán álltam ehhez a meccshez, de ekkora rakás szarra azért nem voltam felkészülve. Rosickyé volt az egyetlen épkézláb teljesítmény.

Domingo 2010.08.15. 19:01:22

@Mr. Acid: Felejtsük már el ezt az Arshavin - Barcelona dolgot. Most komolyan bárki elhiszi azt, hogy Guardiolának komolyan kellene az a szerencsétlen? Ugyanmár!

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.08.15. 19:02:05

@clfo: És Bruma, aki fiatal, de Carlo számol vele, nyilatkozta is (hivatalos oldalon).
Illetve Essien is játszott már ott, ahogy írta a kollega felettem. :)

Mr. Acid 2010.08.15. 19:02:49

@Domingo: Ingyér' se? Akkor legalább a fizetését megspórolhatnánk. ;-)

clfo 2010.08.15. 19:03:32

@Everred: te Ever, tegnap este még azt hittem, hogy felakasztod magad a Chelsea 6-os gombóca után... Neked is úgy változik a hangulatod, mint ahogy a Hold változik bazz... :D

Egyébként sikerült a legszarabb részeket megnéznem a meccsből, az első félidőt fullon, aztán kikapcs, utána a második félidőt az 55. perctől a 70. percig...

Leszarom, jó az eredmény!

halihalo 2010.08.15. 19:04:34

@Zsoca87: Brumának kell még vagy 3-4 év, hogy érjen valami. Egyelőre elég váltakozó, amit nyújt, bár biztató dolgai is vannak. De még 19 éves sincs.

_norbi · http://www.liverpoolfc.tv/ 2010.08.15. 19:04:54

@Mr. Acid: Egy hét múlva jelentik be a Dinamo Moszkvánál. XD

nordsee 2010.08.15. 19:05:44

@bz249: Nanana. A valóság még csak most szövődik, igaz kis csomó keletkezett a textúrán, de ha az Arse így folytatja, akkor csúnya sorminta jöhet ki. :)
Nálunk meg azért szívesen látnék valami elképzelést. Bár a középpálya ilyetén mellőzése azt hiszem jó elképzelés volt. Annak ellenére, hogy szinte csak KÖZÉPPÁLYÁS (Johnsont is ide) volt a kezdőben, teljesen lemondtunk a poszt területéről támadásban, eképpen esélyt sem adva az Arsenál passzfétisének. Boxtól boxig csak baszdelőre volt.

Mr. Acid 2010.08.15. 19:07:07

Ja, Diaby védekező feladatú erőltetését el kellene felejteni. Még támadni sem tud, csak azért van a pályán, mert így tar fejjel kicsit ijesztő.

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2010.08.15. 19:07:10

hm, durva h mennyire alázzátok N'Gogot sztm egyáltalán nem szolgált rá, mindig kihajtja a lelkét, és lő fontos gólokat. láthatóan fejlődik szerintem. és nem visszafele :P

tanulságokat most inkább nem vonnék le, várjuk meg a szeptembert, de én sokkal rosszabbra számítottam.. :)

Reina meg, ilyen a kapussors, előtte nagyokat fogott, ezvan sajna.. most 10 meccsig majd nem kap gólt bosszúból.. :D

(ja és a kiállítás.. ám legyen, de akkor bakker legyenek következetesek egész szezonban és minden ilyen legyen piros, kéremszépen. )

Juan de Keserű, a keselyű 2010.08.15. 19:07:17

@értelmetlen_nevű: sztem Rozza sem volt nagy szám. A pirosa ellenére Kos nekem tetszett.

Everred 2010.08.15. 19:11:07

@clfo: mi? nem is. Nem örülök neki most sem, hogy nem vagyunk bajnokesélyesek (elszoktam már tőle :-D), de az jó, hogy a közvetlen riválisok botlottak. Azért a BL-helyet szeretném, ha megcsípnénk.

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.08.15. 19:11:38

@halihalo: Persze, de én úgy vagyok vele, hogy 4. számúnak jó. Sosem lesz belőle jó védő, ha nem játszik. És ő tényleg ígéretes tehetség, nem ilyen Sinclair-féle reménytelenség.

Amúgy meg az Arsenal semmit sem érdemelt ma szvsz, szarul játszottak. Mondjuk az 1. félidőben a Pool is... Joe Cole-ról azt mondtam, hogy sajnálni fogom, ha feljavul, de amíg játszott, utolsó 2 Chelsea-s évét idézte... Drukkolok neki, mert imádom, de nem lennék optimista a Liverpool szurkerek helyében. Van egy kis Joey rutinom. :D

Domingo 2010.08.15. 19:12:22

@Everred: Oké, valld be, hogy direkt csinálod. :D

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.08.15. 19:14:49

Ez valami borzalom volt. Mondjuk örülök, mert kb ilyen játékra de sokkal rosszabb eredményre számítottam.
Abszolút elképzeléstelen volt a játék. Csak Rosickynek volt ugye a nagy helyzete és ennyi.
Arsha egy tragédia. Lipcsei Peti többet futott az utolsó évében a meccseken mint most Arshavin. Ráadásul egy jó megoldása sem volt.
Koscielny volt a meccs legjobbja volt nálam, valamint Nasri tetszett még.
Diaby hozta a szokásosat. Többnyire túl sok csel, aztán jó esetben pontosan tovább tudja passzolni, vagy egyszerűen elveszíti illetve eladja.
Wilshere nem volt rossz szerintem. Az egyértelmű, hogy ilyen csapatok ellen kezdőként még nem várhatjuk tőle a megváltást, volt is pár bizonytalansága, de ahhoz képest nem volt rossz.
Almunia is a szokásos felemás volt. Hozta a bravúrokat, de a kifutásaiból akár gólt is kaphattunk volna.
Chamakh csak vergődött elől, szerencsére a gólnál jól érkezett. Akkora hibát pedig még csak Fabianskitől láttam, mint amilyet most Reina bemutatott.

Almunia 5
Sagna 6
Koscielny 8
Vermaelen 6
Clichy 4
Diaby 5
Wilshere 5
Nasri 7
Arshavin 2
Chamakh 6
Eboue 5
RvP 5
Rosicky 6
Walcott 4

danesdzsu2 2010.08.15. 19:16:20

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: egy müncheni után egy csúzlis? Ebbe még az NST is belerokkanna:)

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.08.15. 19:19:15

@peter135: Egy piros lap után (a 2. sárga erős volt, na, de a piros az piros) erős a 8as szerintem.
Nasri 7esét sem értem, próbálkozott, az oké, de ahogy az angol mondja: "absolutely ineffective"... Nekem a mai teljesítménye nem igazán tetszett.
Chamakh sem érdemel 6ost, lévén semmit sem csinált.
Szerintem. :P :)

Everred 2010.08.15. 19:20:07

@Domingo: mit?

Egyébként kár ebből a meccsből hosszú távú következtetéseket levonni, kedves arsenal-fanok. Megtudtuk, hogy Fabregas és Song nélkül közepes ez a csapat. Hát, wow, nagy újság.

dzzzzz 2010.08.15. 19:21:38

@peter135: "Akkora hibát pedig..."
nem láttál még angol válogatott kapust játszani?

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.08.15. 19:22:20

@Zsoca87:
Chamakh csak ezért kap nálam ennyit, mert legalább a gólnál ott volt és el tudta fejelni. Koscielny teljesítményét meg nem hiszem, hogy lerontja egy utolsó perces vitatható kiállítás.

Ha a 3 legjobb játékosunk bevethető lesz, akkor biztos jobbak leszünk, de még úgy sem hiszem hogy 4. helynél előrébb végezhetnénk.

bag 2010.08.15. 19:23:10

az eredmény nem rossz, bár buktam a tippmixen...

az Arsenaltól jobb 2 félidőt várt szerintem mindenki.
volt tartása a csapatnak és még a végén voltak helyzeteink.

hajrá Pool!

Slice 2010.08.15. 19:23:45

@Everred: Azt eddig is tudtuk, hogy Fabregas, Rvp és Song kiesésével gyengül a csapat, de egy emberhátrányban lévő ellenfelet, aki ráadásul nem is játszik jól, meg kell verni még a B csapattal is. Itt most nem is beszélhetünk arról, hogy jaj nem volt szerencsénk, mert ez meg az meg amaz nem ment be. Nem, itt bizony kurvára nagy mákunk volt, hogy Cole hülye, Reina pedig balfasz volt. És ezekkel együtt sikerült ez összehoznunk.

dzzzzz 2010.08.15. 19:27:49

@peter135: olyat aki játszik is a válogatottban, nem csak utazik a kerettel

Domingo 2010.08.15. 19:32:35

@peter135: Körülbelül én is erre számítottam, végig is káromkodtam a meccset. Őszintén szólva a Pooltól többet vártam otthon, hajszálnyival voltak csak jobbak ennél a reménytelenül fos Arsenalnál.
Rosickyt szidom én eleget, de úgy érzem igazán jó lehetne, ha 5-6 meccset le tudna játszani zsinórban anélkül, hogy kihagyna 8 hónapot.

Nasri egész jól mozgatta a brigantit, bár kár volt az okért az elpocsékolt szabadrúgásokért. Nálam ő volt most a legjobb. Arshavinról jobb nem beszélni, mert komolyan ökölbe szorul a kezem, ha meglátom a képernyőn. Eboué Eboué volt, Diaby, meg Diaby, szóval rajtuk nem lepődtem meg. A Wilshere-es dologban természetesen egyetértek, sok még neki egy Liverpool elleni rangadó, de különösebb gond nem volt vele, csupán az előszezonban látott önbizalmat hiányoltam tőle. Gondolom stresszelt rendesen, hogy jaj csak ne rajta menjen el a meccs.

A védelem elég volt ahhoz, hogy csak egy gólt kapjunk a kapitális hibáikból. Őszintén szólva Koscielnytől tartottam a meccs előtt, de összességében szépen dolgozott a piros ellenére is.

Az értékeléseiddel nagyjából egyet értek, csak Chamaknak adnék alacsonyabbat.

Ez kurva kevés lesz.

nordsee 2010.08.15. 19:36:46

@bag: Ja, legalább nem kaptunk ki, sőt, győzelemre álltunk. És legalább letudtuk az egyik Top4-est. Cole-ban nagyot csalódtam (nem a piros miatt), főleg az EL meccs tükrében.
Valami reményféle csillant.
Pepét nagyon sajnáltam.

horas 2010.08.15. 19:37:08

Amúgy Torres,formája nem csak abban mutatkozik,hogy semmi nem sikerül neki,hanem gyakorlatilag megjátszhatatlan.Is.

halihalo 2010.08.15. 19:39:52

@originalBalintos: Ajánlom figyelmedbe az Ajax elleni Chelsea meccs első góljánál Turnbull alakítását. Ahhoz képest Pep most csak kicsit peches volt. www.youtube.com/watch?v=AVtYOLwxgUA

dzzzzz 2010.08.15. 19:41:51

@halihalo: ő mondta, hogy nem Fabianskin kívül nem látott mástól ilyen potyát és mondtam neki hogy az angol kapusok szoktak :'(

halihalo 2010.08.15. 19:42:33

@nordsee: "Cole-ban nagyot csalódtam"
Hm.. én már az előző két-három évben folyamatosan. Pedig kedvencem volt, de nem bánom, hogy elment. Szóval, azért ne nagyon reménykedj.

bag 2010.08.15. 19:49:27

@nordsee: a bizonyítási vágy ide vezetett nála sajnos. játékban nem sokat mutatott, de az látszott, hogy a régiek vitték a prímet. Masch tette a dolgát, jól szűrt. Gerrard többet is vállalhatott volna, Kuyt megint szétfutott mindenkit., Torres sérülten is gyorsabb mint a tohonya favágó, akit ráállítottak.
Alakul, lesz ez még jobb is. Jó munkát Roy!

Domingo 2010.08.15. 19:54:01

@bag: A sérülten is gyorsabb dolog már nem állja meg a helyét, mert Koscielny három méter után le is hagyta, a labdát pedig vitte magával. Tohonya favágó... jézusom.

Az meg fasza amúgy, hogy már hetek óta mindenkinek a begyében van Mascherano, sokan tartottak attól, hogy nem teszi úgy oda magát, erre ő volt a meccs legjobbja.

bag 2010.08.15. 19:59:24

@Domingo: melyikkel nem értesz egyet? :)
tohonya mert számtalanszor lefutották nemcsak Torres,
vagy a favágó, akit teljesen jogosan küldtek le, megjegyzem már hamarabb is megtehette volna a spori, aki szerintem összességében egyenlően tévedett.

chrisred 2010.08.15. 20:00:50

@bag: Előtte 44 percen keresztül bizonyíthatott volna valamit, de csak azt sikerült neki, hogy a kerékkötője a csapatnak.

Slice 2010.08.15. 20:02:37

@bag: Nem igazán értem a logikádat. Ha valakit lefutnak, akkor tohonya? Akkor Torres is tohonya, mert Bolt valószínűleg lefutná..Favágó, mert kiállították? Azért favágó Kos, mert Torres rárúgta a kezére a labdát? Ha szándékosan kezezett volna, akkor sem lehet rá azt mondani, hogy favágó.

Everred 2010.08.15. 20:16:06

höhö, Hodgson: "We made up being a man short and had every bit as much possession and chances as the Arsenal"

Possession? Ember, azér ez már történelemhamisítás, nagyban.

Ferguson 2010.08.15. 20:16:37

Elég tökéletlen volt mindkét csapat. Nagyon hosszú és nehéz szezon elé néznek szerintem...

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.08.15. 21:57:07

nálunk van kapuskérdés??? MUHAHAHA:)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.08.15. 21:57:41

@Ferguson: nem kapunk ki a tehenesektől oda-vissza, ne aggódj :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.08.15. 21:58:54

Arha, a KURVA ANYÁD ezzel a hozzáállással - maradva a meccsnél.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.08.15. 22:01:43

emberhátrányban x idegenben sztem nem rossz.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.08.15. 22:04:13

Kuyt kész lett a szezonkezdetre, nekünk a vb-n alig játszott Cesc nem. RvP fél éve pihen. Így mulatunk, baszki:)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.08.15. 22:04:34

@imici77:
Arsha világklasszis lehetne, ha alázatosabb lenne. Ha Eboue alázatát és Arshavin képességeit kevernénk, akkor megkapnánk Messi klónját kb.
Így viszont még Denilsonnal is többre megyünk a csapatban.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.08.15. 22:08:19

@peter135: milyen pesszimista kommenteket írtál... 4et kapunk... ha én állok a kapuban, és Silvestre a hátvéd sem kapunk ettől a pudlitól 4et...

Domingo 2010.08.15. 22:10:35

@imici77: Wenger azt mondta, hogy Cesc beteg. RvP-re meg igen is vigyázzunk, mert én már akkor is aggódtam, amikor felállt a padról. Szerencsétlen még ott is összetörné magát.

@peter135: Egyetértek. Jelen állásban még azt sem lehetne rámondani, hogy mindig benne van a gól, bármikor betalálhat, ugyanis egyszerűen nincs játékban. Igazi kerékkötője a csapatnak, pedig inkább azon vitatkoznék, hogy ő, vagy Cesc a legjobb játékos a bandában.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.08.15. 22:11:50

@imici77:
Pesszimista vagyok a szezont illetően úgy összességében is. Erre a hónapra én 4 ponttal számoltam.
Liverpool 0, Blackpool 3, Blackburn 1. Ez jó esetben a maival ötre módosul, de én kinézem magunkból hogy kikapunk a Blackburntől idegenben.

vadkutya 2010.08.15. 22:14:57

Egyébként ez a mai "támadojáték" kissé irritálo volt.

Domingo 2010.08.15. 22:16:17

@peter135: Fabregasszal, Songgal, RvP-vel szerintem nem eshet meg az a csúfság, hogy kiszopunk a Blackburn ellen.

A Blackpoolról már nem nyilatkozom. :D

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.08.15. 22:16:51

@peter135: és ha kikapunk, akkor mi lesz? ez van, ezt KELL szeretni...

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.08.15. 22:17:52

@vadkutya: Ugyanaz volt, mint tavaly párszor, már én üvöltöztem a TV előtt Diaby-nak, hogy "lőjj már bazdmeg", amikor 17re a kaputól baszakodik. Pedig én aztán bántam volna, ha kikap az Arsenal, de egyszerűen nézni is frusztráló volt.

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.08.15. 22:19:33

@Domingo: Felsejlik egy Hull elleni meccs pár évvel ezelőttről... :D

horas 2010.08.15. 22:20:08

@imici77:
Jobban benne volt,mint az egyenlítő gól,amihez valljuk be köze nem is angyon volt az Arsenal-nak...és tipikus lett volna nem az Arsenal-ra értem,hanem a szitura azért írtam...

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.08.15. 22:21:46

@imici77:
én csak felkészítem magam, hogy ne akkor érjen a csalódás. :)

@Zsoca87:
Nekem a mai kedvenc Diaby pillanatom az volt, amikor 2 percig cselezgetett 3 játékos között a pálya közepén, aztán túl rövid volt a passza 2 méterre.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2010.08.15. 22:21:59

abszolút laikusként
- Almunia nem megoldás, tehát szerezni kéne nagyon gyorsan egy jó, tapasztalt kapust és ebben a pénz nem számít. ilyen gólt nem lehet bekapni egyszerűen
- az Arsenal 6 támadóval nem volt annyira veszélyes, mint a Liverpool 3al, ez már most vészesen hangzik
- kéne még néhány védő, mert a jelenlegi tiszta albán védelem és Koscielny nagyon nem érzi még a ritmust
a Liverpool pedig még sokra viheti ilyen akarással, ez az, amit az Arsenal ifi szakosztályának fejbe kell sulykoni mostantól mert ez a mutatott játék vérszegény.

wil 2010.08.15. 22:22:00

nézhetjük onnan, hogy a Pool hazai pályán nem vert meg egy részben tartalékos Arsenal-t, úgy hogy még emberhátrányban sem volt igazi veszélyben a 3 pont

meg onnan is, hogy az Arsenal emberelőnyben nem vert meg egy olyan Pool-t, amelyik nem volt igazán jó sem, sőt tiszta helyzetet sem dolgozott ki

azért más lesz majd az Arsenal Fabregas, Song, Persie trióval, Arshavin és Cichy játéka aggasztó nekem inkább
(na meg bővebb keret, kapus, a már ismert dolgok...)

Liverpool-nál nagy előrelépési lehetőséget nem látok, jönni fog persze Torres, de a sérülések nála elég gyakoriak lettek, pl. a Vb is gy sérült meg, ahogy ma is kidőlhetett volna újabb 3 hétre
neki kell a 100%-os forma, hogy igazán vezethesse a csapatot
de nem lehet jósolni, mert Mascherano fontos láncszem, Poulsen-től sok jóra nem lehet számítani, Aquilani ki tudja merre jár
sok-sok kérdőjel nekem a Pool egyelőre
ma meg egy hülye szerencsétlen hibával már el is buktak 2 fontos pontot, pedig jót tett volna mentálisan egy fontos győzelem egy rangadón
jövő héten asszem City-Pool meccs, Cole eltiltott (1 meccs vagy egyből 3?)...

Domingo 2010.08.15. 22:22:23

@Zsoca87: Jó, meg a Wigan tavalyról, de hát azért nemár az a Blackburn kúrjon meg, akik néha Sambát teszik be csatárnak csak azért, mert magas.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.08.15. 22:22:35

@horas: persze:) tipikus volt. a hozzászólásod:)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.08.15. 22:23:33

@horas:
Én is 2-0-át tippeltem a meccs előtt, de hogy jobban benne volt a második félidőben, mint az egyenlítő gól, az enyhén túlzás. A gól után volt pár veszélyes szöglete a Poolnak, de többnyire át sem lépték akkor már a félpályát. A végén egy kontránál ha Walcott nem ilyen sík, akkor akár nyerhettünk is volna.

Domingo 2010.08.15. 22:24:15

@horas: Én azért annyira nem láttam a második gólt. Nem volt olyan jó ez a Pool.

@peter135: Ott hagyta el az első szégyenkező "édes istenem" a számat a mai meccsen.

vadkutya 2010.08.15. 22:26:45

@Zsoca87: Két rendkívül ötlettelen csapat meccsét hozta a mai rangadó. Nagyképűség nélkül, de totál igaz, amit a bevezetőben írtam, most csak Arsenal részről: várból szart. Botrány volt a mai meccs, 2 jó poénom se volt, pedig 10en ültek körülöttem. Azt sem tudtam hol vagyok, a látóidegeim sérültek.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.08.15. 22:28:22

@vadkutya: nem lehet 10 éven keresztül kimagaslóan jó, verhetetlen a csapatunk... majd beérünk, nyugi.

Juan de Keserű, a keselyű 2010.08.15. 22:32:11

@bag: :-DDDDD Édes istenem, mesélj még nekünk!

Domingo 2010.08.15. 22:35:16

@imici77: Ez a majbeérünk jó, csak le lehetne rövidíteni a folyamatot azzal, ha néhanapján rutint és minőséget injekciózna Wenger a csapatba.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.08.15. 22:37:29

@Domingo: lehetséges, igazad lehet. csak soha nem tudjuk meg, h ez Wenger hülyesége vagy nincs pénz például... sztem lesz jobb a szezonban, pudliban egy x nekem megfelel. a játék minősége meg úgyis hétről hétre változik, olykor szerencsére, olykor nem.

horas 2010.08.15. 22:39:29

@imici77: Óvodás.
@peter135: @Domingo: Mikor Kuyt aztszem Sagna-t befúzta köténybe és elötte keresztbe a kapu elött szerintem kapaszkodtatok...
Pool veszélyesebb volt mint az Arsenal Rosicky helyzetét leszámítva szerintem nem volt épkézláb akciója az ágyúsoknak.
A kaput eltaláló lövése a Pool-nak volt több(!),és csak két szöglettel rúgott többet az Arsenal.Volt a második félidő elején egy jó 10 perc mikor lógott a levegőben a második Pool gól ekkor írtam amit,Arsenal gól perdig egész meccs alatt nem...
www.the90thminute.com/soccer/2010/08/liverpool-1-1-arsenal-video-highlights-recap-and-match-stats-epl-15-august-2010/

horas 2010.08.15. 22:45:25

Meg amúgy szerintem hiányzik egy igazi vezér a csapatból,tele van jó játékoskkal meg minden de nincs egy arc aki szellemiségében hatással lehetne a csapatra.Fabregas lehet,hogy irányító,de nincs karizmája,karaktere,kisugárzása,szuggesziója.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.08.15. 22:46:28

@horas: :) feküdj le úgy, h 2-0 lett a vége, és holnap meséld el a barátaidnak is ezt...

vadkutya 2010.08.15. 22:47:58

@imici77: Nem ez a problémám, Imi.

Belefér,h a Pool ellen kezdtünk, aláírom (bár ők sem kápráztattak el). Ahogy azt is,h kell a csapatnak a Hontalan, mert persze. Meg RVP is. Jah, Teót se felejtsük ki, mint jolly joker. De, akkor ennyi? Úgy értem, tényleg?

Arshavin baszik futni, a beadásaink azok... áh, bikát szügyön. Nasri is elvan, értem én, Diaby meg csak simán szarjon sünt.

Játék. Ez nincs. 5 év távlatában én is szarok a pontokra, elhiheted. Sejtek némi koncepciót a dolog mögött, talán Wenger sem teljesen hibbant, defaszom, én szurkoló vagyok.

Domingo 2010.08.15. 22:52:00

@imici77: Hiszem, hogy is-is. Úgy vélem a stadionépítés óta a prioritás a klub adósságainak rendezése, illetve a biztonságos financiális háttér megteremtése. Mivel nem arab sejk, illetve orosz zsidó olajmágnás tulajdonában van a klub, így kénytelen az önmaga által megtermelt bevételből gazdálkodni. Ettől függetlenül nem tudom elképzelni, hogy nincs legalább 30 milliója Wengernek átigazolásra, pláne úgy, hogy a Denílson-féle a csapat szintjét meg nem ütő játékosokkal is szerződést hosszabbít, emeléssel. Hosszú ideje mondja már a vén kecske is, hogy rendelkezésére áll az összeg, csak jó a keret és nem találta meg a megfelelő játékos(oka)t. Persze lehet, hogy mindez kamu és tényleg csóróság van még mindig.

Biztosan lesz jobb a szezonban és végül is nem rossz az idegenbeli 1 pont a Pool ellen, de a játék képe aggasztó és ebbe a sokadik szezon után úgy, hogy nem tapasztalunk előrelépést, egészen nehéz beletörődni.

horas 2010.08.15. 22:52:37

@imici77:
Amúgy mi olyan érdekes bennem,hogy rám írogatsz?
Mondanivalód nincs sose,csak ilyen egy soros ókcsa hülyeségekkel probálsz idegesíteni vagy ne tudom mi a célod.
Általában ha valakit hülyének tart az ember azzal nem foglalkozik.Mintha valamiért mindenáron revansot akarnál venni rajtam,vagy nemtudom.
Játszunk olyat,hogy akkor írsz rám mikor én rád,jó?
Most kezdődik.

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.08.15. 22:54:05

@vadkutya: Koncepció az van, az nem kérdés. De 5 év után érdemes feltenni a kérdést, hogy értelmes-e. Persze nem akarok 1 forduló után hosszútávú következtetést levonni, szóval lehet ez még a ti évetek, csak kérdés mi is indokolja ezt. Mert én nem látok előrelépést. Persze lehet abban bízni, hogy most RvP nem dől ki x hónapra, csak erre maximum szarból épült várat lehet építeni... :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.08.15. 22:54:39

@vadkutya: "De, akkor ennyi? Úgy értem, tényleg?"

igen, ennyi.

"Wenger sem teljesen hibbant, defaszom, én szurkoló vagyok. "
nem lát(hat)unk bele a dolgokba, dühöngünk és örülünk... azért vhogy a bronz összejött tavaly is, gondolom, nem véletlenül.

vadkutya 2010.08.15. 22:56:02

@Domingo: "nem tudom elképzelni, hogy nincs legalább 30 milliója Wengernek átigazolásra"

Ennyi a lényeg. +1

Domingo 2010.08.15. 22:58:35

@horas: Fabregas szerintem jó kapitány fiatalkora ellenére is. Igaz, én a harcosabb, üvöltözősebb, ha kell segget rugdosós csékákat favorizálom, de kétség nem fér ahhoz, hogy Fabregasra élen jár, az egész csapat felnéz rá a tarcsival együtt. Egyszerűen húzza magával a csapatot. Kevés a vezér, ezt valóban aláírom, még akkor is, ha úgy érzem, hogy Vermaelen az lett/lesz nagyon hamar, de Cesc személyében remek kapitánya van az Ágyúsoknak.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.08.15. 22:58:47

deal (névtelenül), a 2-0-ra többen írtak, nemcsak én. de a játék elkezdődött.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.08.15. 23:01:22

@vadkutya: @Domingo: +30 millió. honnan gondoljátok? mert lenyilatkozták? Ugye azt nem lehet lenyilatkozni, hogy idén sem lesz pénz, max a 4edikek leszünk. (ki lesz a 3.?:))

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.08.15. 23:01:32

@Domingo:
Teljesen egyetértek. Fabregas igazi vezéregyéniség, aki pl tavaly a legfontosabb szituációkban a hátán vitte a csapatot és nem egy meccset döntött el egymaga. Ahogy te is írtad, fiatal kora ellenére igazi példakép és rendkívül intelligens. Valamint azért vele is előfordult már, hogy kikelt belőle az állat.

horas 2010.08.15. 23:06:52

@Domingo:
Igen Vermaelen-ben én is érzem ezt a fajta potenciált és még talán Song-on is.Fab-on valahogy nem,nekem ő inkább szellemi vezér,mintsem tekintély.

Domingo 2010.08.15. 23:08:11

@imici77: Ha csak az Adebayorért és Touréért kapott majd' 40 millióból indulok ki, akkor vonjunk le 20-at Vermaelenért és Koscielnyért, valamint X összeget a szerződések meghosszabbításáért, így mindenképpen maradhat 10+ és akkor még egyáltalán nem számoltunk a klub további bevételeivel.

Domingo 2010.08.15. 23:09:23

@Domingo: majd' 50 millió akart lenni.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.08.15. 23:10:29

@Domingo: és le van írva valahol, h az átigazolásokat el kell/szabad költeni? (mu, milan)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.08.15. 23:11:50

@horas:
Song sosem lesz vezér. Ő a csendes munkásember megtestesítője a pályán.Nem is emlékszem, hogy valaha látványosan kizökkent volna a nyugalmából.

horas 2010.08.15. 23:13:26

@peter135:Hát lehet,azért volt ott a "talán" amúgy Zanetti ugyanez,bár szerintem ő se vezető tipus.

vadkutya 2010.08.15. 23:15:46

@imici77: Nem azért, mert lenyilatkozták. Pusztán alapfokú marketingismeretek tudatában, talán nem túlzás kijelenteni,h egy olyan "vállalkozásnál", ahol 9 hónapon át, olykor hetente 2x is megtelik egy 60ezres stadion, ez bagó.

Szándékosan nem említek egyéb reklámtevékenységet, Highbury ingatlanbizniszt, vmint a játékosok eladásából származaó bevételeket. Ennyit pluszt (30 millát) egy ekkora "cégnek" ki kell termelnie, ha nem, akkor bukó az egész, stadionrészlet ide-oda. Az elemi stabilitást kockáztatnák akkor, ha ez nem lenne meg. Nem is kell egy év, legyen 2.

Most kezdődik a 6.

vadkutya 2010.08.15. 23:17:39

@peter135: Song egy igazi kincs, no comment. ;)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.08.15. 23:17:50

@vadkutya: ha minden ilyen egyszerű lenne, akkor az egész csak matek lenne és a pudli BL megnyerése után nem esne ki a PL4-ből például.

Domingo 2010.08.15. 23:22:26

@vadkutya: Valahol olvastam régebben, hogy egy teltházas meccs majdnem 5 millió font bevételt hoz.

A Forbes magazin is rendre a leggazdagabb klubok között veszi számon az Arsenalt.

Két átigazolási időszak alatt rendbe lehetne tenni ezt a csapatot azzal, ha kisöpörné valaki a sok túlfizetett, középszerű játékost, valamint minőségi labdarúgok érkeznének kapus, középhátvéd, univerzális box to box középpályás, valamint csatár posztokra. Azt meg ne mondja senki, hogy az Arsenal név nem csábító egy játékosnak.

vadkutya 2010.08.15. 23:29:34

@imici77: A Pool-t szétvásárolta Benítez, hitelből. Nekünk állítólag nincs adósságunk, ergo egy stabil pénzgyárként (mert a futball valójában ez) működik a cég. Wenger az első éveiben szét vásárolta magát, ha akkor meg tudta tenni, most miért nem? A klub azóta csak értékesebb lett. Ergo, ha pénzre lenne szükség az igazolásokhoz, a vezetőség könnyen találna befektetőket, egy stabilan működő cég vonzza a komoly pénzeket.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.08.15. 23:42:48

@vadkutya:

(Szerintem Benítez jobban számolt: az igazolásai árát bőven fedezte a két BL-döntő.)

Ferguson 2010.08.15. 23:47:29

"Azt meg ne mondja senki, hogy az Arsenal név nem csábító egy játékosnak." - hááát, világklasszis játékosoknak, akikkel azonnal eredményeket lehet elérni, nem feltétlenül csábító. Az utóbbi években nem is érkezett nagyon nagy név. A jelenlegi csapatban a nevek alapján nem olyan felemelő játszani, mint az henry, bergkamp, pires, vieira stb. féle csapatban. Tehetséges és jó játékosok igazolásához elég az arsenal név, onnantól pedig az eredmények produkálása az edzőn műlik. Végső soron megint kilyukadtunk (kilyukadtam) oda, h wenger-t elő kéne venni és megmondani neki, h haver, 2014-ig v. leteszel min. egy bl címet, egy bajnokságot és egy kupát az asztalra, v. zsákot húzunk a fejedre és addig ütünk, amíg mozogsz...

vadkutya 2010.08.15. 23:47:45

@Csöncsön: Ez meglehet, bár egy cseppett kételkednék, de nem mind1, mennyiért veszel, s később mennyiért adsz el.

horas 2010.08.15. 23:53:32

@Csöncsön:
Mi lett volna,ha jól igazol?
Triplázás?
-Akár.

Ferguson 2010.08.15. 23:54:10

Jó ez az avatar :) Ilyen képet vágtál akkor is, amikor köténygólt ollóztam neked jorky-ban... :DDD

horas 2010.08.16. 00:19:24

@Ferguson:
Erről az jut eszembe volt egy pali a csapatunkban aki állandóan hazudozott,a végén már ilyneket kontráztam neki,hogy olyan gólt rúgtunk a múltkor,hogy a labda utja leírta a pályán,hogy AC Milan,meg,hogy a múltkor szögletből gólt fejeltem háttal állva a félpályáról egy embernek kötényben a ficakba :)
De a legnagyobb az volt,amikor azt meséltem neki,hogy szögletből kilőttem a rövidebbik ficakot(fizikai képtelenség) mire heves bólogatásba kezdett,hogy egyszer ő is.:)
Mindezt halálosan komolyan.

Ferguson 2010.08.16. 00:44:03

@horas: na várj, szögletből miért lehetetlen kilőni a rövidebbik ficakot? Rácsavarod a labdát a túloldali kapufa belső oldalára és onnan simán átpattanhat a hozzád közelebbi rövid ficakba, nem? Szerintem nem fizikai képtelenség... :D

horas 2010.08.16. 00:57:42

@Ferguson: Így igen,de közvetett útról volt szó...:)

danesdzsu2 2010.08.16. 07:10:32

@horas: miért lenne fizikai képtelenség?

dzzzzz 2010.08.16. 08:38:34

@vadkutya: a Liverpool hitelei nem játékosvásárlás miatt vannak. Az amerikaiak amint megvették a klubot a klub vételárát a klubra terhelve felvették hitelre (gyak. ingyen vették). Aztán felvettek egy hitelt stadionépítés megkezdésére, amiből természetesen semmi nem lett.

chrisred 2010.08.16. 08:57:06

@vadkutya: Benítez által vásárolt játékosok vételi és eladási ára (fontban):

Josemi: 2M - 1,75M
Nunez: 1,5 - 2M
Alonso: 10,7M - 30M
Garcia: 6M - 4M
Morientes: 6,3M - 3M
Carson: 1M - 3,25M
Barragan: 0,24 - 0,675M
Sissoko: 5,6M - 8,2M
Crouch: 7M - 11M
Gonzalez: 1,5M - 3,5M
Bellamy: 6M - 7,5M
Paletta: 2M - 1,2M
Pennant: 6,7M - 0
Arbeloa: 2,5M - 3,5M
San José: 0,27M - 2,6M
Leto: 1,8M - 3M
Voronin: 0 - 1,8M
Benayoun: 5M - 6M
Dossena: 7M - 4,7M
Keane: 19M - 16M
Riera: 8M - 3,3M

Összesen: 100,11M - 113,675M

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.08.16. 09:08:08

@chrisred: Persze ebben nincsenek benne a fizetések, amiket az itt felsorolt, többségében középszerű vagy alulteljesítő játékosoknak kifizettek. És azt a pénzt okosabban is el lehetett volna költeni szvsz.

chrisred 2010.08.16. 09:45:13

@Zsoca87: A négy BL csapat közül a Benítez időszakban folyamatosan a Liverpoolnál volt a legalacsonyabb a fizetések összege.

2005/06:
Chelsea £114,002,000
Manchester United £85,389,000
Arsenal £82,965,000
Liverpool £68,868,000

2006/07:
Chelsea £132,800,000
Manchester United £92,300,000
Arsenal £89,700,000
Liverpool £77,600,000

2007/08:
Chelsea £149,000,000
Manchester United £121,100,000
Arsenal £101,300,000
Liverpool £80,000,000

A történet pont a fordítottja, azért nem jöttek a Liverpoolhoz olyan szintű játékosok, mint a másik három csapathoz, mert a fizetések nem voltak versenyképesek.

vadkutya 2010.08.16. 10:04:39

@chrisred: @originalBalintos: Nah, Urak, itt és most teszek ígéretet arra,h a jövőben már utánanézek szeretett klubjuknak, egyebet nem tudok, kérem kapcsolja ki.

A vitában, melyben ez felmerült igazából nem is a Pool a lényeg, ők el vannak adósodva azért, amiért, az Arsenal pedig nem ez a történet.

vadkutya 2010.08.16. 10:16:35

Wenger szerint Arshavin megpróbálta odatenni tegnap magát.

bz249 2010.08.16. 10:23:14

@vadkutya: azert nehez lehet Arshavinnak, kover es nincs kondija, persze, hogy nem megy neki a jatek. Maximalisan probalkozott, de fizikailag nem ment neki. :(

(A klub legdragabb jatekosa baszomalassan, valaki arcon kenhetne egy szivlapattal, hogy dolgozza az edzesen baszki)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.08.16. 10:28:54

Arsha csak Cesc-szel tud együtt játszani, szóval, a Barcának 2 játékost kellene igazából megvennie a jövőben.

vadkutya 2010.08.16. 10:32:49

@bz249: A hétközi válogatott meccsel magyarázta AW, csütörtökön ért vissza, stb... Ha látnám néha futni, akkor talán elhinném, mostanában már arról is leszokott,h a labdával fusson, egy ideig ez legalább ment neki.

Tavaly mindösszesen 3 jó meccse volt neki, motiváció tekintetben a csapat kerékkötője. Kezd úgy tűnni,h egy nagyon rossz igazolás, pedig a képességei megvannak, remek játékos lehetne. Sztem Wenger-hez sem úgy viszonyul, mint a többi játékos.

(Más kérdés,h Johnson tegnap tökéletesen hatástalanította az oroszt, nagyon nem is ment fel a támadásokkal, fél szemmel mindig a koboldon volt.)

bz249 2010.08.16. 10:38:22

@vadkutya: a hetkozi valogatott meccsen tul sok borscsot zabalt vagy mi? Egyebkent szerintem nem motivacios problemai vannak, hanem utal dolgozni (nincs ebben semmi szegyen, a legtobb ember utal dolgozni... mondjuk a legtobben nem is a Big4-ben labdazgatnak). Arshavinnak egy kiscsapat valo, ahol csak kepessegbol meg lehet elni. Mert kepessege az van.

vadkutya 2010.08.16. 10:47:56

@bz249: Én abból következtetek a motivációs hiányosságokra,h többször nyilvánvalóvá tette már a nyilatkozataiban,h nem feltétlen ért minden szempontból egyet pl Wenger igazolási politikájával. De, hát már az a saga is mi volt, ami által hozzánk került? Sztem az ügynökének mind1 volt, szakítani akart vmennyit úgy,h azért még kb a játékos is beleszólhatott. Azt is számtalanszor elmondta már az orosz,h ő a Barcába szeretett volna igazolni. Megkockáztatom,h a klub történelméről sem túl sokat, nem is érdekelheti, látszik rajta,h nem érzi nálunk jól magát.

bz249 2010.08.16. 10:51:06

@vadkutya: lehet, hogy motivacios problemai is vannak. Elsosorban azonban egy lusta diszno.

vadkutya 2010.08.16. 10:53:56

@bz249: Akkor legyen, meggyőztél, én Veled vagyok! ;)

horas 2010.08.16. 11:45:45

@danesdzsu2: Úgy értem,hogy a sarokba vágodjon a labda,úgy lehetetlen.Amúgy amire te gondolsz az persze lehetséges...

vadkutya 2010.08.16. 12:00:08

Mellesleg amíg JC pályán volt, komoly leckét kapot Nasritól,h hogyan is kell játszani azon a poszton. Összességében 8 passzt követett el, míg a francia ugyanennyit rontott el (jellemzően mindet beadásokból), 64 sikeres mellett.

danesdzsu2 2010.08.16. 12:44:00

@horas: :)
Látod, ezekért a hozzászólásokért tudlak kedvelni, komolyan:)

no offense, de:
1. azt csak találgathatod, hogy mire gondolok (díszbohóc tudja:D), de nem lehet, hogy a leszólt csapattárs is pont így gondolta?
2. fizikailag az sem lehetetlen, hogy a labda a rövid kapufánál átmenjen a gólvonalon, majd egyből visszakanyarodjon feléd, utána pedig elguruljon a középkezdéshez magától. Nem mondom, hogy már láttam ilyet, vagy fogok látni, de az is biztos, hogy
fizikailg nem lehetetlen.

danesdzsu2 2010.08.16. 12:44:40

@vadkutya: már masszírozod magad a post-Cesc időszakra?:)

Woland 2010.08.16. 13:47:58

@chrisred:

ezek a fizetési kimutatások honnan vannak? add már meg a linket légyszi, ha nem túl nagy macera, szívesen megnézném a többi PL-csapat adatait is.

köszi szépen előre is! :)

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.08.16. 14:34:47

@bz249: A kettő (motiválatlanság és lustaság) nem ugyanaz a profi világban?

bz249 2010.08.16. 14:39:17

@Zsoca87: nem teljesen azert, motivalatlan sok okbol lehet valaki (pl. maganeleti problemai vannak, nem szereti a varost ahol lakik, elvagyodik a csapatbol... stb) ezek egy resze kezelheto. A lustasag meg jellemvonas.

vadkutya 2010.08.16. 14:44:34

@danesdzsu2: Annyira nem, csak érdekességképpen lőttem ide. Azzal,h a 16os előtt labdázgatunk, de befelé már nem jó az utolsó passz, s ezt ritkán ellensúlyozzuk kinti lövésekkel - sokra nem jutunk. Ez megy évek óta, meddő mezőnyfölény, illetve ahogy Wenger szokta: "we had a lot of possession".

Domingo 2010.08.16. 14:51:14

Wenger - Brave Chamakh showed his worth

Ha egy büdös fabatkát sem fizettünk érte, akkor ez azt jelenti, hogy egy nagy nulla volt? Mert akkor egyetértek a vén geczivel. :)

chrisred 2010.08.16. 15:11:06

@Woland: Sajnos, mindegyiket külön-külön találtam, a lapokban a Deloitte & Touch éves jelentéseit követően jelennek meg ezek az adatok. A fenti három:

www.trophy4toon.co.uk/salaries.html
news.bbc.co.uk/2/hi/business/7423254.stm
www.guardian.co.uk/football/table/2009/jun/03/premier-league-turnover-wages-debt

danesdzsu2 2010.08.16. 15:12:36

@vadkutya: Néhány R. Keane dupla megoldaná a gondjaitokat, de hiába reklámozom már jó ideje....:)

Már gyerekkorában is az Arsenalban szeretett volna játszani:)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.08.16. 15:20:04

@danesdzsu2: néhány rvp tripla-dupla majd a Ti gondjaitok oldja meg:)

Domingo 2010.08.16. 15:22:25

Ahogy elnézem ezek a cikkek több mint egy évvel ezelőttiek, tehát nem tudom, hogy mára mennyire relevánsak.

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2010.08.16. 15:33:45

Cole 3 meccs, nem fellebbezünk

montipájton 2010.08.16. 15:41:07

Reina egyengeti Gulácsi útját a kapuba.))) N'Gog viszont igazolta, egyelőre nem említhető vele egy szinten Németh.

Arsavin mióta közellenség Arsenaliában?

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2010.08.16. 15:53:47

@imici77: hát ja.. no mind1, megnézzük Akvát :D

danesdzsu2 2010.08.16. 16:09:26

@imici77: Robbie Keane dupla sűrűbben volt Liverpoolban is:D

vadkutya 2010.08.16. 16:16:10

@montipájton: Fabianski a közellenség. :) Arshavin a Porto elleni 5-0 óta baszik focizni.

balu11 2010.08.16. 16:25:43

@montipájton: ez utóbbit egyébként nagyon sajnálom - amikor Krisztiánt elküldték (jó, kölcsönadták), akkoriban gyakran néztem csak azért Pool meccset, hogy lássam, miben jobb egy a Magóg - nos, semmi komoly szintkülönbséget nem láttam

azóta viszont tényleg kezd kikupálódni, nem azt mondom, hogy húzóember, de már-már meglepő lenne, ha kimaradna az utazó keretből

sztem erre a szintre Németh is eljuthatott volna, ha rá esik anno a választás - kár, hogy nem kapta meg a lehetőséget

(persze ez csak egy vélemény, igazolni nyilván nem lehet)

Arsha nem közellenség, csak egy ideje nem nagyon akaródzik neki futballozni, ami különösen azért bántó, mert már igazolta, hogy tud... egyébként sztem neki nagyon betett, hogy nem jutottak ki a VB-re, akkoriban sokat nyávogott emiatt, és mintha ez (is?) kicsit megcsappantotta volna a focihatnékját [szép szó...]

(ja, Pöte, kösz az Avatar-cserét, reméltem, hogy nem Balotelli lesz az új... viszont a "WBA a PL Halija" - na, ezért még számolunk :))

vadkutya 2010.08.16. 16:28:13

@imici77: Gólpassznak nehezen nevezhető, de hát... www.youtube.com/watch?v=OzrV8miA0Ig :)

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2010.08.16. 16:30:47

@balu11: annál kiakasztóbb az az állítólagos statisztika, h ellenünk eddig 6 kapuralövése volt, amiből 5 gól lett.... :)

vadkutya 2010.08.16. 16:41:32

@YNWA: Tegnap Johnson fogta is rendesen, szinte át sem lépte a 16os vonalát.

vadkutya 2010.08.16. 16:57:26

@danesdzsu2: 1x. Amúgy meg kapushiba. :)

crouchy 2010.08.16. 18:02:59

kéne már egy normális csatár N'gog mellé. Azt a kis 9est állítólag egész jó áron vinnék, az talán fedezné mondjuk Torghelle vételárát.

crouchy 2010.08.16. 18:03:39

kéne már egy normális csatár N'gog mellé. Azt a kis 9est állítólag egész jó áron vinnék, az talán fedezné mondjuk Torghelle vételárát.

danesdzsu2 2010.08.16. 18:34:06

@vadkutya: nem lehet kapushiba, egy bajnokesélyes ellen lőtte:) (legalábbis addig az volt:P)
Nálunk a csatároknak már méltóságon aluli az ilyen egszerű helyzetek értékesítése. Talán te is láttad szombaton:D

vadkutya 2010.08.16. 19:28:50

@danesdzsu2: Nézd, jelenleg a kapura legveszélyesebb játékosunk Vermaelen, a maga 5 próbálkozásával tegnapról, szóval a mi csatárainknak már az is méltóságon aluli,h egyáltalán próbálkozzanak... :)

_KingJack_ 2010.08.16. 19:34:14

Tud valaki működő stream-et a United-United meccsre?

_KingJack_ 2010.08.16. 19:36:10

Tud valaki működő stream-et a United-Magpies meccsre?

danesdzsu2 2010.08.17. 07:08:57

@vadkutya: Nem baj, Samak tuti nagy sztár lesz.

A Cityben:)

seahawks 2012.01.06. 12:00:36

szerintem 1-1 lesz...
süti beállítások módosítása